Subkutan mite er en veldig dårlig ting, både fysiologisk og estetisk. Det er ubehagelig å tåle, men det ser enda verre ut. Ut av uvitenhet, kan du ofte forveksles med vanlig akne. Og etter å ha lest de "gode" rådene om behandling av Internett-lekere i sofaen, kan du enkelt ødelegge huden din.

Hvordan bli kvitt subkutan tick? La oss ta en titt på eksemplene på vrangforestillinger og noen ganger ærlig skadelige instruksjoner fra nettverket.

Tegn på subkutan myt

Hvorfor er demodikose forvirret med akne? Fordi symptomene er veldig like. Men det er mulig å skille visuelt og i følelser.

 1. Betennelse. Påvirker overflatelagene i epidermis, akkurat de der tippen lever. Sprer seg raskt ut. Blæring vises, huden er utbulende. Sår ikke helbreder i lang tid.
 2. Kløe. Subkutan, veldig sterk. I løpet av dagen, nesten ikke bry, manifesterer seg til maksimum om natten. Tippen er redd for lys, så den er vert i mørket. Om kvelden ser du gåsebumper og følelsen av at noen kryper i huden (dette er akkurat det det er).
 3. Utslett. Svært lik acne. Derfor er det mulig å forvirre.
 4. Nese. Den viktigste kjennetegn - en sterk økning og deformering av nesens form. Med den aktive aktiviteten til subkutan mite, blir nesevævet gjenfødt i bindevev. Hvis du ikke starter behandlingen i tide, må du rette opp det ved hjelp av plastikkirurgi.
 5. Noensinne. Øyenvipper og øyenbryn faller ut, huden på øyelokkene flager sterkt av. Krust kan vises.
 6. Skinn. Overdreven sebumproduksjon begynner. Fargen på topplaget blir unaturlig jordet fargetone.

Noen kilder hevder at sykdommen kan bestemmes ved å donere blod for analyse. Brad. Blodprøver blir overlevert etter en nøyaktig diagnose når det er nødvendig å bestemme nivået av hormoner for å foreskrive en egnet behandling. Og selve sykdommen er bare funnet ved skraping av de øvre lagene, under et mikroskop i laboratoriet.

Bli kvitt hudmitt for alltid

Ved behandling av demodikose er tippaktivitet normalisert, men et visst antall individer forblir i epidermis.

Derfor, hvis vi ser en annonse lovende å kvitte seg med en subkutan kryss, passerer vi forbi. Dette er en hoax.

Folkemetoder og hvordan man unngår infeksjon

Uten kompleks behandling med spesialiserte preparater, kan tradisjonelle metoder bare støtte huden. Men ikke kur sykdommen. For eksempel, en poultice av surkål juice. Fin forfriskende hud. En slags mikropelering. Men det krysser på trommelen.

Eller råd å periodisk smøre de skadede områdene med en svak løsning av saltsyre. Påståelig, huden vil skrelle, og med den tippen. Ja, rett ned på gulvet og løpe bort, trampende ned høyt. Det ville være bedre å smøre språket selv. Å fortsette å bære tull.

Men seriøst er den ordspråklige visdommen en god hjelp for narkotika, men ikke et komplett alternativ.

Tar såpe
Du kan søke om å tørke det øverste lag av huden og redusere arbeidet med talgkjertlene. Bare bruk den forsiktig, bare to ganger om dagen. Ellers kan epidermis tørke ut og vil bare bli verre.

Forresten, det ville være godt å erstatte vannet for vasking med urteinfusjoner: celandine, malurt, skumtann. Og du kan ikke tørke ansiktet etter prosedyren. Det er bare tillatt å produsere engangs servietter. Fordi håndkleet merker seg merkelig de betente porer og sprer infeksjonen ytterligere.

Ja, det er infeksjon. Og ikke en genetisk sykdom, som skrevet i noen artikler. Du kan bare bli smittet med demodikose fra bæreren av den aktive fasen. Gjennom personlig hygiene, hodeplagg eller skjerf, håndtrykk, sengetøy, kosmetikk.

Du kan til og med få tilbakefall fra deg selv. Nok til å bruke sine egne ting etter å lindre sykdommen. Hvorfor anbefaler leger å kaste kosmetikk, svamper, børster, kammer? Fordi hypodermisk tikk føles bra på dem.

For eksempel forbød legen i løpet av perioden med eksacerbasjon at du brukte noen kosmetiske produkter. Omsorg eller dekorative likt. Du utførte jevnlig alle instruksjonene, den hypodermiske tippen avstod, beroliget ned ardor, integgene returnerte til normal. Og du begynner å bruke kremer, mascara, tonalian igjen. Ikke kast det samme? Og hvordan, ja unna. Absolutt alle krukker, rør, børster, svamp og andre som dem. Tross alt er det bedre å bruke penger på ny kosmetikk enn å bli smittet av seg selv og bruke penger på narkotika i apotek.

Riktig ernæring

Ofte er det "nyttige" anbefalinger under behandling for å drikke bare juice og bare spise frukt. Så du kan brette hovene på grunn av mangel på protein og karbohydrater.

Måltider bør balanseres. Dette er ikke en diett, det er et prinsipp av livet. Det er bare nødvendig å utelukke krydret, salt, stekt og fettstoffer. Alt som fører til hypertrofierte talgkirtler. Ikke begrenset deg selv og utgå sulten spytt, klem et glass juice eller en kirsebær i kalde, skinnete ben. Hvis du vil gjenopprette, kan du perfekt diversifisere menyen din til å spise velsmakende og sunt.

For lat til å tenke, hva og hvordan lage mat? Deretter kjøper du selv pølser, sild og... en jernmalm. For ikke å skremme folk med et sårt lite ansikt og ikke å klø.

Narkotikabehandling

Å, hva perler kan trekkes fra hvis du søker! Sorgrådgivere anbefaler å smøre et tykt lag av svovel direkte på ansiktet. Men du finner det bare i sovjetiske apotek, hvor det fortsatt er innskudd av de svært sovjetiske stoffene. For eksempel, i landsbyene.

Nei, men hva? Finn en tidsmaskin og gå rett tilbake i tid til grå. Eller kom til landsbyen apotek og be om stoffet for 25 år siden. "Se, du har sikkert igjen!"

Ingen farmasøytisk agent har en slik holdbarhetstid. Ja, og svovel i ren form er ikke spesielt smurt. Hva skal du se etter "sovetstsky" stoff, gå for å se en hudlege. Han vil skrive ut nødvendige medisiner for subkutan tick. Det vil sikkert være en svoveloppskrift. Du kan ikke kjøpe det i et vanlig apotek. Men selv i den seediest byen er det minst ett apotek som gjør pulver og salver. Og bare der vil du gjøre noe. Det viktigste er at det var akkurat i henhold til resept fra polyklinikken, og ikke i henhold til "pike kommandoen".

Deretter finner du en imponerende liste over stoffer og anbefalinger for bruk. Si, drikk og smør, stikk og gni. Men noen som er desperate for å gjenopprette, vil gjøre alt dette.

Det er uten tvil et estetisk ubehagelig å observere i speilet den humpete, betent hud i stedet for det vanlige ansiktet. Vel, gå til legen! Ikke begynn å ta medisiner uten ekspertråd. Selv på de populære behandlingsmetodene er det bedre å snakke med legen din.

De leser nonsens, får fulle piller, og kjører deretter til resepsjonen. Bare når ansiktet sprer seg som et gresskar. Demodecosis er ikke et leketøy. Og ikke en kosmetisk feil. Dette er alvorlige problemer som krever et forsiktig og oppmerksomt forhold til hele spekteret av prosedyrer.

For eksempel er fysioterapiprosedyrer ofte foreskrevet med legemidler, som ikke kan gjøres hjemme. Hva svarer hjemmekostede leger på dette? Ikke gå til legene, de mumler bare. Og i mellomtiden, selv med manifestasjon av en malauuuusenky kvise, løper de til klinikken foran toget.

Reklame produsenter av kosmetikk

Men hvordan kan vi ringe til å bruke forskjellige masker og kremer under forverring av demodikose? Offisiell medisin forbyder den kategorisk. Og i noen, spesielt alvorlige tilfeller, kaller det en stund å til og med gi opp vask. Til prosessen med akkumulering i epidermis av terapeutiske stoffer var maksimal. Og så krever det krevende å bruke krem ​​kun firmaet "N" og, helst, oftere og mer!

Det ville ikke være vanskelig, gi opp den vanlige omsorgen med en fettete base. Etter utvinning kan du gå tilbake til favorittmerket, og vent nå. Den hypodermic tick elsker slike kremer og masker veldig mye. I stedet for å bli kvitt, kan du få hele kolonier av ekkel leietakere i huden.

Nyttige tips og triks

 1. Behandlingen stoppes bare når gjentatt analyse av hudskraping viser mengden av kvaler per 1 kvm. se. Det anbefales ikke å behandle sykdommen fullt ut, siden den normale mikroflorabalansen i dermis vil bli ødelagt.
 2. Etter fjerning av forverringen er det ikke nødvendig å unne seg alle alvorlige ting, sier de, gjenopprettes, og nå nekter jeg meg ikke noe. Vi må nekte. Selvfølgelig vil dette ikke være en asketisk livsstil. Men lydsikkerhet er velkommen. Risikoen for tilbakefall reduseres til tider, om minst en liten å tenke på konsekvensene.
 3. Det er viktig å systematisk og systematisk utføre alle ordrer fra hudlege. Nahrapom og på en dag demodekoz ikke behandlet. Avhengig av omfanget av lesjonen og størrelsen på lesjonene, kan prosessen med å kvitte seg med en hudmid vare fra 2 måneder til ett år.
 4. Du trenger ikke å kaste deg selv i brystet og skrike - jeg har helbredet i 20 år, ingenting hjelper! Legene er ikke dumere enn oss. Og å overholde nøyaktig alle sine anbefalinger, oh hvor vanskelig det er å bruke. Sikkert gjorde de seg innrømmelser? Et kryss ikke sover, han venter bare. Derav den konstante tilbakefallet. Og det hjelper ikke...

Og husk, terapi bør utføres ikke bare av lokale midler utenfor, men også av det komplekse stoffet fra innsiden. Dette vil være den mest pålitelige barrieren og svaret på spørsmålet - hvordan bli kvitt det subkutane krysset i ansiktet.

Hvordan bli kvitt subkutane kvaler i ansiktet?

Subkutan tick (demodex), parasitering på menneskelig hud, kan føre til utseende av purulent betennelse, allergisk dermatitt, seboré, soppinfeksjon.

Hvis krysset ikke oppdages i tide og det ikke blir drept, kan det danne støt, arr på huden, og føre til brudd på ansiktsuttrykk.

Hvordan bli kvitt denne parasitten og om det er mulig å behandle et subkutant kryss i hjemmet - dette vil bli diskutert nedenfor.

Årsakene til overføringen av subkutane kvaler

Demodex overføres via kontakt med bæreren av sykdommen. Du kan bli smittet med en parasitt gjennom kyss, bruk av andres klær og andre persons hygieneprodukter.

Tippen kan overføre gjennom sengetøy: sengetøy, puter, fjærfjærsenger.

En person kan være en bærer av dette krysset, men han kan ikke vise symptomer på infeksjon.

Årsaker som fremkaller utseende av et subkutant tikk på ansiktet:

 1. Hormonal ubalanse.
 2. Bruk av kosmetikk av lav kvalitet.
 3. Redusere kroppens forsvar.
 4. Ukontrollerte hormonelle legemidler av lokal virkning (salver, kremer).
 5. Misbruk av badet, solarium.
 6. Stressige situasjoner.

Hvis demodexmitten angrep en person, men den har en normal hormonell bakgrunn, er det ingen overskytende sebaceøs sekresjon, da parasitten kan forlate kroppen, fordi den ikke vil ha noe å spise.

Men dette skjer sjelden, så når de første symptomene på infeksjon må du konsultere en lege.

Demodecosis: Demodex-myt, overføringsmetoder, årsaker, konsekvenser

Hvordan avgjøre hvorvidt en person er smittet med et kryss eller ikke?

Diagnose av demodikose utføres på to måter:

 1. Visuell inspeksjon - på nesen, kinnene eller i leppene ser utslag, akne, ansikt rødhet. Huden blir fettete, fuktige, smertefulle. I fremtiden begynner ansiktet å klø, øyevipper faller ut, pasienten føler at noen kryper under huden.
 2. Laboratorietester - ta skrap fra huden eller hemmeligheten til talgkjertlene. For at testresultatene skal være pålitelige, må pasienten forlate bruken av kosmetikk 24 timer før studien, og skal ikke vaske.

Hvis du ikke starter behandlingen av demodikose i tide, vil sykdommen bli kronisk, vil regelmessig minne personen om seg selv.

Stadier og symptomer (utslett, kløe) av demodikose

Prinsipper for behandling av demodikose

Hvordan håndtere angrepet av det subkutane krysset, slik at han raskt trakk seg tilbake? For å gjøre dette, følg følgende anbefalinger:

 1. Start behandlingen så snart som mulig for å raskt ødelegge de subkutane kvalene.
 2. Fjern gunstige forhold for reproduksjon og levetid på tippen på huden. For å gjøre dette, bruk antiseptisk.
 3. Å kurere kroniske sykdommer som kan forårsake demodikose (for eksempel karies, tonsillitt og andre).
 4. Ikke klem på akne, ellers vil infeksjonen komme under huden, en veldig sterk inflammatorisk prosess vil begynne.
 5. Ikke bruk noen pleie og dekorative midler for ansiktet: krem, mascara, leppestift, skygger og så videre. Ellers vil du bare hjelpe tippen, han vil motta en ekstra kilde til fôring.

Hvordan raskt ta med kryss? Dette spørsmålet er forvirret av mange mennesker. Du må fullt ut påvirke parasitten, holde seg til den nøyaktige ordningen med lokal hudbehandling, og også ta medisinen inni.

Alle anbefalinger fra hudlege bør utføres uten spørsmål, for ikke å forsømme sine forskrifter.

Demodecosis blir behandlet hjemme, men for alvorlige komplikasjoner er det nødvendig med innlagt behandling.

Demodecosis behandlingsmetoder: antibiotika, injeksjoner, laser og bioresonance terapi, homeopati

Hvordan behandle subkutan kryss i ansiktet?

Enkel apoteksalve for å håndtere parasitten vil ikke fungere. Ved behandling av demodikose er en integrert tilnærming avgjørende ved obligatorisk gjennomføring av slike terapeutiske tiltak:

 1. Antiparasittiske stoffer, antibiotika, akaricider.
 2. Tar medisiner som gjenoppretter tarmmikrofloraen, aktiverer produksjonen av mage-enzymer.
 3. Bruken av vaskulære midler, hvis handling er rettet mot å styrke ansiktets skader, skadet etter angrepet av et kryss.
 4. Mottak av immunstimulerende midler og immunmodulatorer for å øke kroppens forsvar, bekjempe demodeks og forhindre sitt gjentatte angrep.
 5. Vedtak av antiallergiske stoffer som reduserer og negerer den inflammatoriske prosessen ("Levocetirizin", etc.).

Behandling av demodikose med akaricider: aktuelle preparater

Legene foreskriver acaricider som ichthyol, kvikksølv, sink salve for raskt å ødelegge tippen.

Zinksalvebehandling

Det tørker raskt kviser, pustler, fremmer den raskeste regenereringen av huden, danner en barriere mot gjenopptrenging av parasitten.

Det er foreskrevet for både akutt og kronisk sykdomssykdom. Sinksalve behandler de berørte områdene i ansiktet minst fem ganger om dagen.

Fordelen med denne salven er at den kan brukes i forhold til gravide, så vel som små barn.

Iktyol-sink salve

Iktyol-sink salve fra subkutan mite på ansiktet er foreskrevet for nederlag av øyelokkene.

Før du bruker den medisinske sammensetningen av kantene på øyelokkene, bør du behandle det med alkoholtinktur av kalendula. Påfør salven på toppen, hyppigheten av påføring er 2 ganger om dagen.

Varighet av bruk - 1,5 måneder.

Svovelsalve

Det dreper øyeblikkelig flått, har en kraftig bakteriedrepende og antimikrobiell effekt.

Svovelsalve påføres i et veldig tynt lag om natten eller om dagen i 3 timer (3 ganger om dagen). Varigheten av behandlingen er vanligvis 1 uke.

Mangelen på svovelsalve er at den ikke kan brukes av gravide, i motsetning til sinksalve.

Det har også andre ulemper: det lukter ubehagelig, etterlater spor på klær og kan forårsake overdreven tørrhet i huden.

Preparater for oral administrasjon

Ved behandling av demodikose er det viktig å drepe parasitten i kroppen. Derfor foreskriver legene piller med antiparasittisk, immunmodulerende, antihistaminvirkning.

Tablets Tavegil. For å eliminere tegn på allergi, administreres 1 pille 2 ganger daglig.

Detox tabletter. Dette er et immunmodulerende legemiddel, du må ta det på 1 pille 2 ganger om dagen. Varighet av bruk - 3 måneder.

Betyr Reciken. Dette er en sorbent, du må ta den til 1 spiseskje 3 ganger daglig, varigheten av behandlingen er 1 måned.

Tabletter Trichopolum. De har en antibakteriell effekt, piller ødelegger patogene mikroorganismer, ødelegger dem.

Legemidlet er foreskrevet for voksne og barn over 10 år gammel 1-2 tabletter 3 ganger daglig under eller etter måltider. Varigheten av behandlingen med Trichopolum er 1 uke, ikke mer.

Dette preparatet inneholder metronidazol, et stoff som dreper subkutan tikk. Derfor, ofte gjør pasienter talkers med metronidazol, blander det med andre ingredienser.

Oppskriften på effektive talere fra demodikose:

 • tabletter Trichopolus, Streptocid, mummy - 6 tabletter av hvert legemiddel;
 • Vodka - 100 ml.

Bland alle ingrediensene med vodka, bruk den forberedte medisinske massen med en bomullspute til problemområdene. Det er best å lage en maske om natten, om morgenen for å vaske og gni ansiktet med en antibakteriell lotion.

Streptocid-tabletter og Trichopol svært dårlig oppløselig i vodka, så før en maske påføres for demodikose, skal en flaske rystes hver gang.

Betyr-seboregulyatory

For å fjerne gunstige forhold for ticks som lever på huden, er det nødvendig å bruke seboregulatoriske preparater, for eksempel såpe med salisylsyre, tittyolsåpe.

Du kan også bruke tjære såpe til å tørke huden og eliminere greasiness. Dette middelet med en bestemt lukt har antiparasittisk, antiinflammatorisk og antiseptisk virkning.

Det er nok å såpe hele ansiktet med tjære såpe hver kveld, etter 2 minutter skyll huden grundig. Dette verktøyet strammer porene, fjerner kløe, irritasjon, lindrer betennelse.

Subkutan kryss i ansiktet: behandling av folkemidlene

Mange prøver å bli kvitt demodikose ved hjelp av bestemors oppskrifter.

Hvitløk, kamille, celandine, plantain, hydrogenperoksid og andre midler vil bare få et resultat med kompleks behandling. Du kan ikke nekte medisinsk hjelp.

Folkemidlene for ødeleggelse av kvalster i ansiktet er berettiget dersom pasienten er en gravid kvinne eller et lite barn.

Hvordan behandle demodikose i dette tilfellet? Følgende folkeoppskrifter kommer til redning:

Hvit eller blå leire

Fra det må du lage en maske: Bland med tinktur av kalendula i et 1: 1-forhold.

Påfør på problemområder i huden, eksponeringstiden - 20 minutter. Leir tørker godt huden, gjenoppretter den.

Hvordan drepe en subkutan myte med leire, fordi det ikke finnes komponenter i sammensetningen som har en skadelig effekt på patogene mikroorganismer?

For å bli kvitt demodex er det nok bare å blokkere tilgangen til strømkilden - fettceller.

Hvis en person regelmessig gjør masker basert på hvit leire, vil han tørke huden slik at krysset ikke har noe å spise. Som et resultat vil han dø av sult.

Hvitløk

Rengjør ansiktet med fersk hvitløkskrem, hold i 10 minutter, skyll med vann. Varigheten av behandlingen er 10 dager. Hvitløk har en tørking, antiparasittisk, antibakteriell effekt.

Du kan også sette komprimerer hvitløk: smør noen krysfiner på en fin riper, legg på gasbind, fest den til ansiktet.

Havsalt

Oppløs det i varmt vann (for 1 liter trenger du 2 ss salt), plasser ansiktet under gryten, dekk hodet med et håndkle. Å foreta innånding.

propolis

Du trenger en alkoholløsning av dette produktet. Daglig gni ansiktet med dette verktøyet, pasienten vil kunne beseire krysset.

Viktige anbefalinger

Hvis en person en gang hadde demodikose, så er dette et signal som ikke alt er i orden med kroppen sin. Pasienten må sjekke hormonene, skjoldbruskkjertelen, binyrene.

Dårlig søvn, stress, kosmetikk av dårlig kvalitet, misbruk av søtsaker - alle disse faktorene provoserer utseendet på et subkutant tippe, hjelper det å formere seg i menneskekroppen.

Derfor må en person som har gjennomgått demodikose, følge prinsippene om god søvn, riktig ernæring, bruk av kosmetikk av høy kvalitet eller nekte å bruke dem.

For behandlingsperioden for demodikose i ansiktet, må man nøye overholde reglene for personlig hygiene, utføre varmebehandling av klær, undertøy, desinfiserer barberingstilbehør og briller.

Ikke bare en dermatolog, men også en immunolog, en gastroenterolog og en oftalmolog bør være involvert i behandlingen av demodikose for å forhindre forekomsten av komplikasjoner.

Tross alt kan den subkutane myten trenge inn i de indre organene, øynene og påvirke immunforsvaret negativt.

Behandling av demodikose er en veldig lang prosess, fordi du må drepe parasitten ikke bare utenfor, men også inne i kroppen.

Kosthold må inngå i kompleks behandling av subkutane flått. Pasienten bør helt eliminere fra kostholdet søte, stekte matvarer, røkt kjøtt, samt alkohol, kaffe.

Tillatte produkter ved behandling av demodikose: grøt på vann, meieriprodukter, kli, friske grønnsaker. De riktige matene normaliserer tarmmikrofloraen, gjenoppretter strukturen i hudceller og normaliserer blodsirkulasjonen.

Nå vet du hvordan du skal bli kvitt den subkutane myten i ansiktet, hvilke prinsipper for behandling som skal følges. Hovedtemaet - ikke selvmedisinerende, ikke plukk opp medikamenter tilfeldig.

Hvis du mistenker demodikose, må du bekrefte diagnosen etter å ha gjennomgått en dermatologisk undersøkelse.

Hvis det subkutane krysset fortsatt oppdages, bør omfattende behandling utføres. Og jo raskere det er startet, jo raskere og lettere vil pasienten takle tippen.

Disse materialene vil være interessante for deg:

Relaterte artikler:

 1. Hvordan bli kvitt alder flekker i ansiktet?Pigment flekker på ansiktet legger ikke til det attraktivitet, betyr det derfor.
 2. Hvordan bli kvitt porøs hud på ansiktet?Forstørrede porer på ansiktet - dette er en ganske alvorlig feil, som.
 3. Folkemedisiner, kremer og masker fra rynker i ansiktet og rundt øyneneHud aldring er forårsaket av utseendet av rynker. Med alder begynner hudceller.

Hudmitt i ansiktet: symptomer og behandling

Manifestasjonen av ubehagelige symptomer på huden er ofte dannet som et resultat av skade på hudmitt. Denne typen sykdom er veldig bekymret for mange mennesker som står overfor denne typen kryss. Spesielt mye ubehag gir hudmitt i ansiktet.

Infeksjon skjer veldig raskt, sprer seg over hele ansiktet, inkludert området hårvekst. Utseendet til denne typen hudsykdom kan føre til et stort antall miljøfaktorer og problemer med de indre organers arbeid.

Hudenemiet har ikke eiendommen til å forsvinne alene, for eliminering er det nødvendig med bruk av spesielle medisiner og rettidig undersøkelse. Hvis ubehandlet, kan forverring av tilstanden og skade på et stort område av legemet observeres.

Hva er demodex?

Utseendet til en hudmite er referert til i medisin som Demodex. Det er umulig å undersøke en slik organisme med det blotte øye, hudmittet har mikroskopiske dimensjoner, oftest lokalisert i området av ansikt, nakke, bryst og skuldre.

Funksjoner av demodex:

 • Den største mengden av hudmidd er funnet i talgkjertlene;
 • Hos mennesker kan en hudmitt leve lenge i de øvre lagene i huden og ikke forårsake ubehagelige symptomer;
 • Etter svekkelse av immunsystemet eller i tilfelle brudd på de beskyttende funksjonene i huden, har tippen muligheten til å trenge inn i de dypere lagene for å danne purulente betent formasjoner;
 • Den mest berørt av denne type hud sykdom er kvinner;
 • For å identifisere typen sykdom er det nødvendig å gjennomgå en spesiell type diagnose, der en kilde til ubehagelige symptomer vil bli identifisert.

Hva ser et tikk ut?

Ved undersøkelse under mikroskopet kan komponentene i de inflammatoriske formasjonene ses:

 • Mite Demodex, refererer til typen ironhead akne, reproduksjon av som forekommer i talgkjertlene;
 • Utvendig ligner den en tynn orm av gjennomsiktig farge;
 • Mite skallet har ingen farge, men har en tetthet;
 • Tick ​​størrelse i gjennomsnitt 0,4 mm;
 • Hudmittet beveger seg ved hjelp av skalaer;
 • Demodex strømmer på hudceller og subkutant fett.

Kilde og årsaker

Tippen kan leve på huden og håret på nesten hver andre person.

Under normale forhold for de indre organer fungerer imidlertid ikke det videre spredningen av tippen. Denne sykdommen kalles også demodikose.

Årsakene til sykdommen er som følger:

 • Forstyrrelse av fordøyelseskanaler;
 • Hyppige nervesvikt
 • Utilstrekkelig eller overdreven hudpleie;
 • Feil valgte kosmetikk;
 • Overdreven bruk av badstuer og solarium;
 • Overdreven drikking og dårlige vaner
 • Krydret mat;
 • Redusert endokrine kjertelfunksjon.

Effektiv middel for å bekjempe alle typer soppinfeksjoner på huden og neglene. Det eliminerer ikke bare patogene dermatofytter, patogener av epidermicoses og trochomycosis, men gjenoppretter også beskyttelsesfunksjonene i huden.

Normaliserer metabolske prosesser, eliminerer arr og arr, samt eliminerer kløe, peeling og irritasjon fra første applikasjon med lynhastighet. Forhindrer spredning av soppinfeksjon i kontakt med huden. Dette er en innovativ antifungal krem!

Tegn og symptomer på sykdommen

Svært ofte er kryssinfeksjon forvirret med akne, og den riktige behandlingen blir ikke brukt.

Demodex manifesteres av følgende første tegn:

 • Huden blir mer fet og visuell ekspansjon av porene blir observert;
 • Dannelsen av steder på huden med økt glansnivå;
 • Rødhet og hevelse i huden;
 • Kløe om natten;
 • Utseendet på skalaer på øyevipper, som kan føre til brenning og kløe.

Etter infeksjon, dannelsen av følgende ubehagelige symptomer:

 • Betennelse og hevelse av individuelle hudområder;
 • Utseendet av støt i rødt;
 • Hårtap og kløe i hodebunnen;
 • Utseendet til akne i store mengder med purulente flekker;
 • Øynene i øynene;
 • Dannelse av sår;
 • Utseendet av plakk i feltet av hårvekst.

Utviklingsstadier

Avhengig av antall kvaler og graden av progresjon i de dype lagene i epidermis, varierer ulike stadier av sykdommen.

Slik som:

 • Prodromal stadium - er den første fasen, da bare det var en kryssinfeksjon. På denne perioden føltes nesten ingen ubehagelige symptomer, sykdommen kan bare oppdages ved hjelp av spesielle diagnostiske metoder. Denne perioden regnes som den mest optimale for fullstendig eliminering av hudsykdom. De aller første symptomene er svak rødhet av huden på sebaceous kjertlene.
 • Erimatose stadium - sykdommen begynner å utvikle seg og personen kan allerede visuelt observere de første synlige symptomene, for eksempel hevelse og dannelse av purulent akne. Dette stadiet behandles uten bruk av komplisert terapi;
 • Papulo-pustulært stadium - er et mer komplekst stadium av sykdommen, som manifesterer seg som et stort antall akne, ledsaget av en spesifikk kløe og betennelse i huden. For behandling krever spesiell undersøkelse og observasjon av behandlende lege;
 • Hypertrofisk stadium - regnes som det vanskeligste løpet av sykdommen, som manifesteres som betent formasjoner av stor størrelse med pusinnhold. På dette stadiet, eliminere sykdommen er nesten umulig.

Hva utløser veksten av subkutane kvaler?

Følgende faktorer fører til rask vekst og reproduksjon av tippen:

 • Feil hudpleie;
 • Utilstrekkelig bruk av vitaminer;
 • Sykdom av indre organer;
 • Ingen behandling av hudmider;
 • Bruk av antibiotika;
 • dysbacteriosis;
 • Eksterne negative faktorer.

Historier av våre lesere!
"Svampen plukket opp i bassenget. Huden mellom fingrene kløte forferdelig og begynte å knekke. En venn anbefalte å bestille dette verktøyet.

Etter at den første applikasjonen av kløe forsvant, og jeg følte en enorm investering. Vel, den tiden ble behandlet! Jeg var i stand til å bli kvitt infeksjonen på bare en måned og uten mye problemer! Nå bruker jeg denne krem ​​- for profylakse etter å ha besøkt bassenget. Jeg anbefaler det! "

diagnostikk

For å identifisere utviklingsstadiet er det nødvendig å utføre spesielle diagnostiske metoder:

 • Skraping fra stedet for betennelse - med en skalpell, skrapende forsiktig fra den berørte huden;
 • Øyebrytstest - flere cilia tas fra begge øynene for analyse;
 • Bruken av klebemiddel, som limes til det berørte området i en viss tid, hvorefter den kontrolleres for tilstedeværelse av flått.

Hvordan bli kvitt subkutan tick?

For å eliminere hudmider anbefales det å bruke følgende behandlingsmetoder:

 • Medikamenteffekten på problemet bidrar til å eliminere sykdommen og redusere ubehagelige symptomer. Utnevnt strengt av behandlende lege, avhengig av graden av sykdomsutvikling;
 • Kryoterapi - rettet mot å gjenopprette celler som ble skadet av et tikk og blokkere den videre utviklingen av sykdommen;
 • Overholdelse av et spesielt diett - lar deg forbedre tilstanden til huden og øke immuniteten
 • Tradisjonell medisin - bruk av tradisjonell medisin kan redusere ubehagelige symptomer og forhindre videre utvikling av sykdommen.

Narkotikabehandling

For å eliminere tippen, foreskrives følgende typer legemidler ved medisinering.

Antiparasittiske stoffer

Tillat å redusere utviklingen av hudmider i lagene av epidermis, for å forbedre de naturlige prosessene for celleregenerering.

De mest populære av dem er:

 • Metronidazol - legemidlet til ekstern bruk er foreskrevet for å eliminere tippen. Det påføres to ganger om dagen direkte til det berørte området. Det er brukt fra 12 år, behandlingsforløpet er foreskrevet individuelt for hver pasient. Kostnaden for salve 140 rubler;
 • Benzylbenzoat - et stoff i form av en løsning brukes i stor grad til å eliminere mange typer av epidermis sykdommer. Ødelegger integriteten til mikroorganismer, og eliminerer dermed krysset. Det påføres to ganger om dagen i problemområder i kroppen. Behandlingsforløpet er ikke mer enn 21 dager. Ikke gyldig før 10 år gammel. Unngå kontakt med slimhinner, kan forårsake sterk brennende følelse. Den gjennomsnittlige kostnaden for 60 rubler;
 • Svovelsalve - forbedrer hudtilstanden, bekjemper ulike typer hudparasitter. Det påføres en gang daglig før sengetid. Det anbefales å gni salven til den er helt absorbert. Den er brukt fra en alder av 5 år. Kost 45 rubler.

antibiotika

Brukes for mer komplekse sykdomsformer. Utnevnt for å blokkere videre spredning av sykdommen og redusere re-utdanning.

De mest effektive antibiotika:

 • Trichopolum - har stor innvirkning på problemet. Blokkerer muligheten for bevegelse av parasitter, og reduserer dermed deres videre reproduksjon. Påfør 1 tablett i 10 dager. Forbudt under graviditet, unormal leverfunksjon og nyrefunksjon. Kostnaden for 180 rubler;
 • Rosamet - krem ​​til ekstern bruk, inneholder i sin sammensetning antibiotika metronidazol og lar deg redusere reproduksjonen av parasitten. Brukes to ganger om dagen med et kurs på ikke mer enn 1 måned. Kontraindisert for gravide og under 12 år. Pris 220 rubler;
 • Aversea salve - lar deg raskt eliminere krysset. Brukes en gang om dagen, prikket for skadede områder. Behandlingsforløpet er ikke mer enn 10 dager. Det brukes med forsiktighet til personer med sensitiv hud og under graviditet. Det har evnen til å forårsake bivirkninger. Pris 60 rubler.

Regenerering rettsmidler for kroppen

Formålet med å styrke immunforsvarets beskyttende funksjoner og aktivering av kroppens kamps naturlige prosesser.

De mest foreskrevne legemidlene:

 • Licopid - brukes til å forbedre immunsystemets funksjoner, brukes en gang daglig i 15 dager. Prisen er 300 rubler;
 • Vitaminkomplekser kreves for å øke motstanden mot immunitet mot ulike typer sykdommer, for eksempel fiskeolje og vitamin D, for eksempel Aquadetrim med en gjennomsnittspris på 180 rubler.

Fartøysstyrkende stoffer

Nødvendig å styrke fartøyene som er skadet som følge av tikkaktivitet. Utnevnt individuelt for hver pasient, hvis den behandlende legen anser denne typen medisinsk stoff nødvendig.

Behandling av folkemidlene

For å eliminere demodeks i de tidlige stadiene av utviklingen, brukes ofte ulike metoder for tradisjonell medisin, noe som bidrar til å kvitte seg med symptomene og blokkere den videre utviklingen av sykdommen.

De mest brukte egnede hjemmelagde oppskrifter:

 • Vask med såpe - hjelper til med å rense huden og redusere bevegelsen av parasitten. Det anbefales å vaske med såpe tre ganger. Effektivt i komplisert terapi med andre typer folkemidlene. Utnevnt fra 4 års alder;
 • Puddersalve - bland pulver og smør i like store mengder, bland blandingen to ganger på skadede områder. Behandlingsforløpet er ikke mer enn 14 dager. Tillatbar alder for bruk fra 12 år;
 • Tinktur av malurt - reduserer tippens aktivitet, blokkerer sin videre gjengivelse. Tørk gress med kokende vann og insister 30 minutter. Den brukes daglig til en halv kopp før du spiser. Varigheten av behandlingen er ikke mer enn 15 dager. Kontraindikert for barn og under graviditet;
 • Aloe - hogge aloe, legg til en pille, hakket streptotsida. Den resulterende blandingen påføres huden daglig i 2 uker. Den er brukt fra en alder av 5 år;
 • Birk tjære - bland i like store mengder svovelpulver og bjørktjære. Påfør daglig før sengetid, gå i flere timer. Etter fjerning, vask med tjære såpe. Forstyrrer videre reproduksjon av Demodex og ødelegger integriteten til skallet. Søknadskurs opptil 14 dager.

Ikke-medisinske behandlinger

Følgende behandlingsmetoder er mye brukt til å fjerne demodeks.

Bruk av medisinsk kosmetikk

Den brukes til daglig pleie og forhindrer fremveksten av nye flått, og reduserer også de eksterne manifestasjonene av sykdommen.

De mest populære verktøyene er:

 • Demoten - En spesialutviklet gel for aktuell bruk tillater penetrering dypt inn i hudlagene, som ødelegger parasittcellene. Egnet til daglig bruk. Effektivt fuktighet, nærer huden. Den er brukt fra 14 års alder;
 • Demodex-serien av kosmetikk - spesialutviklede produkter har i sin sammensetning spesielle komponenter som effektivt bekjemper flått og reduserer eksterne manifestasjoner. I kosmetikklinjen er det krem, sjampo, tonic. Egnet til daglig bruk fra 14 år. Ikke brukt til personer med sensitiv hud og under graviditet;
 • Demodex Kompleks produktlinje - inneholder naturlige plantekomponenter. Brukes på forskjellige stadier av sykdommen. Egnet til daglig bruk fra 18 år.

Dyp peeling

Det er laget i spesielle kosmetologerom.

Prosedyren har følgende funksjoner:

 • Frukt syrer brukes som en base, noe som reduserer produksjonen av fett fra talgkjertlene;
 • Dette renser huden på døde celler og forhindrer sprekkets spredning.

Darsonval prosedyre

Det brukes til å forbedre hudens naturlige prosesser.

Prosedyren har følgende funksjoner:

 • Inntak av oksygen til cellene gjør det mulig å øke beskyttelsesfunksjonene og forhindre videre spredning av Demodex;
 • Før du utfører prosedyren, anbefales det å gjennomgå en passende diagnose, konsultere lege.
 • Det er forbudt, før prosedyren, å bruke noen forberedelser til ekstern bruk i flere dager;
 • Det er forbudt for personer med overfølsomhet i huden og personer med pacemakere;
 • Passer for 12 år og oppover.

cryomassage

Gjennomført med flytende nitrogen.

Prosedyren har følgende funksjoner:

 • Under påvirkning av lav temperatur oppstår frysing av flått, noe som fører til deres død;
 • Bruken av kryoprosessering gjør det mulig å redusere ytre symptomer;
 • Prosedyrene utføres til sykdommen er fullstendig forsvunnet.
 • Det anbefales å bruke i kombinasjon med bruk av medisinbehandling.

Laserfjerning

Det brukes etter medisinsk behandling og effektivt reduserer de eksterne manifestasjonene av sykdommen.

Prosedyren har følgende funksjoner:

 • Ved hjelp av en laserstråle oppstår justering og fjerning av skadede celler;
 • Den er brukt fra 18 år
 • Det er forbudt i nærvær av sår og betennelse på huden, før prosedyren bør konsultere lege.

fysioterapi

Brukes til å fjerne hudmitt.

Funksjoner av prosedyrene:

 • Den vanligste elektroforeseen er å forbedre beskyttelsesfunksjonene i huden;
 • Brukt applikasjoner med rusmidler;
 • Den er brukt fra 12 års alder.

Trøtt av dermatitt?

Peeling av huden, utslett, kløe, sår og blemmer, sprekker er alle ubehagelige symptomer på dermatitt.

Uten behandling, sykdommen utvikler seg, blir hudområdet påvirket av utslett økende.

Våre lesere anbefaler at du bruker den nyeste løsningen - HELSE-kremvoks med biegift.

Den har følgende egenskaper:

 • Eliminerer kløe etter første bruk.
 • Gjenoppretter, myker og fukter huden.
 • Eliminerer hudutslett og peeling etter 3-5 dager
 • Etter 19-21 dager eliminerer helt plakk og spor av dem
 • Forhindrer utseendet på nye plaketter og en økning i deres område

Anbefalinger og nyttige tips for behandling

For å oppnå mer synlige behandlingsresultater, anbefaler dermatologene deg å observere følgende anbefalinger:

 • Rengjør huden med spesielle preparater som eliminerer overdreven oljeaktig glans hver dag.
 • Ikke bruk varmt vann til vask, denne prosedyren bryter mot de naturlige beskyttelsesfunksjonene i huden;
 • Reduser kontakten på huden, spesielt i ansiktet. En persons hender kan inneholde et stort antall bakterier, noe som bidrar til forstyrrelsen av hudstrukturen og kan forårsake utvikling av et kryss.
 • Overvåk rensligheten av personlig pleieprodukter og gjenstander for bruk av kosmetikk;
 • Unngå langvarig eksponering for direkte sollys;
 • Bytt fjærpute på den syntetiske winterizer, svært ofte ned kan forårsake en reaksjon og provosere forekomsten av demodex;
 • Ikke bruk kosmetikk i store mengder, denne metoden for å bruke kosmetikk fører til blokkering av porene og utviklingen av hudmider.

Spesielt kosthold

I tilfelle av demodeks, anbefales det ofte at eksperter følger en bestemt type diettmat.

Først av alt bør du utelukke:

 • Salt mat;
 • Fettete mat;
 • Stekt og krydret mat;
 • Røkt produkter og pølser;
 • søtsaker;
 • Konservering og fett kjøtt.

I behandlingsperioden anbefales det at hovedvekten legges på følgende frukter:

 • Apple;
 • pærer;
 • banan;
 • Grapefrukt (i små mengder)
 • granater;
 • Kiwi.

Bruk av sitrus anbefales ikke, da det kan bidra til utvikling av allergiske reaksjoner, forverre sykdommen.

anmeldelser

Anmeldelser av hudmittbehandling:

Hvordan bli kvitt subkutane kvalster på ansiktet

En subkutan myte i ansiktet er årsaken til en sykdom som kalles demodikose. Det kan ta opptil 4-6 måneders behandling for å komme seg fullt ut fra krysset. De første resultatene av bruk av medisiner vises etter 2 uker - 2 måneder, mens huden i ansiktet blir jevnere og mer elastisk, men det er umulig å stoppe behandlingen, ellers vil hele prosessen gå til spill.

Først av alt, når et ansiktsfelt vises, er det nødvendig å bestemme årsaken til utseendet og prøve å eliminere det. En av årsakene til utseendet på det subkutane krysset er en svekket immunitet, ulike sykdommer, overarbeid, søvnmangel og dårlig ernæring kan bidra til dette.

Hvis årsaken til sykdommen har blitt svekket immunitet, som skjer i de fleste tilfeller, bør du ta vitaminer og immunostimulerende midler.

Rengjør huden et løfte om gjenoppretting

Siden utseendet på den subkutane parasitten fører til forstyrrelse av talgkjertlene og ulike hudproblemer, bør det tas særlig hensyn til å rengjøre ansiktets hud.

 • Huden skal alltid være ren, uten støv, svette, sminkeprodukter. For å gjøre dette, bør du ofte vaske med varmt vann, du kan bruke spesielle hudpleieprodukter.
 • Behandlingsprosessen bør ikke bruke tonale og konvensjonelle kremer, fordi den oljeaktige basisen for deres fremstilling bidrar til videre reproduksjon av parasitter i ansiktet.
 • Din favorittpute kan være et tilfluktssted for subkutan parasitt, så du bør regelmessig bytte putevaret, og etter at du har vasket forsiktig, må du stryke det.
 • En rask gjenoppretting lettes ved riktig ernæring, og du bør eliminere stekte, fete, krydrede retter fra kostholdet og legge til flere sunne produkter til måltider - frukt, grønnsaker.

Med riktig omsorg og sunn ernæring, vil helbredelsesprosessen bli sterkt akselerert.

Tegn og årsak til sykdommen

Demodex-myter lever i de fleste menneskers hud og forårsaker ikke problemer for sine mestere fordi de ikke kan trenge inn i de indre lagene i huden. I en sunn person fungerer huden som en beskyttende barriere for ulike infeksjoner og parasitter, men med en reduksjon i immuniteten, mister huden sin evne og parasitter trenger dypere inn under huden og begynner å proliferere, og deres metabolske produkter forårsaker hudirritasjon, tørrhet, røde prikker, kløe og andre ubehagelige symptomer.

Myter spiser på partikler av hud og fett utskilt av talgkjertlene, de lager mikroskopiske tunneler for bevegelse, noen ganger med en liten kvise som når overflaten.

Symptomene på sykdommen er rødhet over øyenbrynene, rundt munnen, i nesen, i en forsømt form, symptomene spredes til alle deler av ansikt og nakke. I sjeldne tilfeller kan parasitter bevege seg til baksiden og andre deler av kroppen.

Når du analyserer tilstedeværelsen av demodeks, bør du ikke bekymre deg hvis du har funnet den, er den funnet i nesten hvilken som helst person, det viktigste er at deres antall per kvadratcentimeter ikke overstiger den tillatte frekvensen.

Behandling av sykdommen

Etter å ha bestemt diagnosen, foreskriver legen en omfattende behandling som inkluderer:

 • antibiotika;
 • antiparasittiske stoffer;
 • immunstimulerende;

For å bli kvitt parasitter, blir pasientens hormonelle bakgrunn ofte gjenopprettet, da det kan føre til svekkelse av immunitet og utvikling av subkutane kvaler.

Varigheten av behandlingen varierer fra flere uker til flere måneder, avhengig av graden av sykdommen.

Antibiotika og antiparasittiske stoffer brukes til å undertrykke mikroorganismer som multipliserer i hudlaget, og immunostimulerende midler gjenoppretter naturlig beskyttelse av huden mot oppføring av utenlandske mikroorganismer.

Legen foreskriver doseringen av legemidler individuelt for hver pasient, avhengig av sykdommens kompleksitet og andre individuelle indikatorer.

kryoterapi

Denne prosedyren gjør det mulig å gjenopprette skadet hud og forbedre arbeidet med talgkjertlene, noe som har en gunstig effekt på antall parasitter og øker hastigheten på utvinningen betydelig.

Det finnes forskjellige typer kryoterapi, som bruker ulike teknologier for å oppnå resultater:

 • massasje med isbiter;
 • kaldt bad;
 • isapplikasjoner;
 • isbryter;
 • batch kryoterapi;
 • kaldt gjørme applikasjoner;
 • påføring av kald dressinger;
 • kryoterapi termoelektriske enheter.

I tillegg til de skadelige effektene på parasitter, reduserer kryoterapi aldring av hudceller, hjelper med eksem, urticaria, akne, seborrhea og mange andre hudsykdommer.

Kald behandling er knyttet til kroppens respons til overkjøling av sensitive reseptorer.

Kryoterapi kan være både lokal og generell, lokal kryoterapi påvirker et bestemt område av huden og oppnås ved hjelp av billigere kaldbærere. Generell kryoterapi påvirker mer omfattende områder av huden og påvirker kroppens sentralnervesystem.

Hvordan bli kvitt parasitten hjemme

  • For effektiv behandling er det nødvendig ikke bare å rense huden med forskjellige salver, men også å spise riktig for å forbedre stoffskiftet og styrke immunforsvaret. Først og fremst bør du nekte fra stekte og fete matvarer og gi preferanse til frukt, grønnsaker og forskjellige salater fra dem.
  • Det andre trinnet i behandlingen vil være grundig hudpleie. Du kan bruke salven "pits", den bør påføres infisert hud hver tredje dag, om morgenen bør du vaske salven med såpe.
  • Det bidrar også til å bli kvitt parasitter avkok av malurt. For å forberede kjøttkraft bør det være 2 ss tørket malurtkjøle i 5 minutter i 1 liter vann, hvoretter kjøttkraft skal stå i minst 3 timer. Kjøttkraft er tatt på den første dagen for et halvt glass hver time, den andre dagen hver halve time, og de resterende 5 dagene hver tredje time.
 • Salven av de pounded to tabletter Trihopol i ricinusolje skal påføres de skadede områdene før sengetid, og salven skal vaskes om morgenen. Denne salven hjelper deg med å bli kvitt parasitter på kortest mulig tid.

Det er ikke nødvendig å selvmedisinere uten en nøyaktig diagnose, som kun en kvalifisert lege kan levere. Salve og andre stoffer skal kun brukes etter rådgivning til en lege.

Hvordan kurere en hypodermisk kryss i ansiktet

Subkutan tick er et veldig ubehagelig fenomen som bidrar til utviklingen av en sykdom kalt "demodikose". Ofte er sykdommen utsatt for ansiktet: Vanligvis i leppene, nesen, kinnene forekommer utslett, akne, rødhet i huden. Eiere av fet hud er ikke så heldige. Det antas at dette er det gunstigste miljøet for utviklingen av kvalen, der den lever, strømmer og formidler. Men ikke glem at subkutan mite kan vises på sunn hud med overflødig subkutan fett. Pubertetiden, når talgkjertlene er aktivert og alderdom, når immuniteten senkes - den mest gunstige tiden for kryssinfeksjon.

Tegn på demodecosis infeksjon

Sykdommen er preget av følgende symptomer:

Mistanke om tarminfeksjon er mulig på grunn av sin kraftige aktivitet i menneskekroppen: Utseendet av overflødig fett på ansiktet, ekspansjonen av porene, utseendet på utslett, akne og små sår. Dette er tydelig sett sett på bildet som er lagt ut på Internett;

 • Rødlige flekker vises på ansiktet, og huden blir fuktig og skaffer seg en karakteristisk glans;
 • Ansiktet får et usunt utseende på grunn av hevelse og huduhethet;
 • I kinnene vises en karakteristisk kløe, noe som øker om natten, kan nesen øke i størrelse, noen ganger veldig sterkt. I noen bilder er det veldig tydelig sett hvordan nesen øker på grunn av aktiviteten til det subkutane krysset;
 • På undersiden av øyelokkene virker skummel formasjon, fører de til alvorlig kløe, liming og tap av øyevipper.
 • Det ser ut til pasienten at noen kryper under huden.

Subkutan mite påvirker huden

Disse symptomene tyder på at krysset bosatte sig i kroppen og begynte sin sterke aktivitet der. Imidlertid er symptomer og visuell undersøkelse alene ikke nok til å diagnostisere et "subkutant kryss i ansiktet" og foreskrive behandling. Dette vil kreve moderne diagnostiske verktøy som vil etablere årsakene til demodikose og eliminere dem.

Diagnose av demodikose

Ved undersøkelse av pasienten vil dermatologen nødvendigvis være oppmerksom på den karakteristiske utslett som er vanskelig å behandle. Fragmenter av vekter, purulent innhold av akne, skorper sendes til diagnostisk laboratorium. Der, under et mikroskop, kan du undersøke flåttene, som ble sykdommenes skyldige. Denne analysen er tatt fra pasienten etter at han ikke har vasket dagen, bare i dette tilfellet kan du regne med pålitelige resultater av studien.

Hvordan behandle demodikose?

Behandlingen av subkutan tick bør ikke forsinkes, men det må være komplisert. Det er tilfeller når den hormonelle bakgrunnen til en person vender tilbake til normal, og det er ikke noe å tippe for å spise, da det ikke er noe overskudd av sebaceøse sekresjoner. Årsakene til subkutan mite kan være forskjellig, men som regel er dette et økt innhold av subkutan og sebum. Overflødig sebum er oftest manifestert når et ubalansert kosthold, med brudd på stoffskiftet, med feil i leveren eller nervesystemet, under bestråling, samt ved gjentatte besøk på badet eller badstuen.

Behandling bør starte så snart som mulig.

Ved første mistanke om infeksjon med subkutan tikk, kontakt lege. Han vil foreskrive test som vil være nødvendig for å bekrefte diagnosen. Så snart diagnosen er bekreftet, foreskrives et spesielt diett, som forbyder krydret, salt, søt mat og anbefaler kun varm mat. Det er tilrådelig å gå mer, holde seg ute, unngå tett rom. Under pasienten er det forbudt å gå til badstuen, solarium, bad. Og det blir bedre hvis han prøver å bli kvitt dårlige vaner.

Omfattende behandling av demodikose i ansiktet består av lokal og systemisk behandling og inkluderer følgende medisiner:

 • antiparasitiske legemidler med et bredt spekter av virkning;
 • antibiotika;
 • narkotika som gjenoppretter tarmfloraen og aktiverer produksjonen av gastriske enzymer i kroppen;
 • vaskulære legemidler. Målet er å styrke karene på ansiktet, som er blitt skjøre på grunn av fiksens aktivitet;
 • immunostimulerende midler og immunmodulatorer støtter kroppen og gjør det mulig å selvstendig bekjempe sykdommen.

Svovelsalve - det mest effektive verktøyet for å bekjempe subkutane kvaler. Før du bruker det, er det viktig å vite om forekomsten eller fraværet av allergi mot salvets komponenter. Også dette stoffet kan ikke som en ubehagelig lukt. I dette tilfellet, se til stoffene, som inkluderer nitroimidazol. Andre salver vil gjøre for eksempel.
"Spregal", "Lindan", "Zanerit" og andre. Hvis det ikke er mulig å smøre med kremer, bruk salicylsyre til det skadede området.

Flere Artikler Om Typer Acne