Subkutan tick (demodex), parasitering på menneskelig hud, kan føre til utseende av purulent betennelse, allergisk dermatitt, seboré, soppinfeksjon.

Hvis krysset ikke oppdages i tide og det ikke blir drept, kan det danne støt, arr på huden, og føre til brudd på ansiktsuttrykk.

Hvordan bli kvitt denne parasitten og om det er mulig å behandle et subkutant kryss i hjemmet - dette vil bli diskutert nedenfor.

Årsakene til overføringen av subkutane kvaler

Demodex overføres via kontakt med bæreren av sykdommen. Du kan bli smittet med en parasitt gjennom kyss, bruk av andres klær og andre persons hygieneprodukter.

Tippen kan overføre gjennom sengetøy: sengetøy, puter, fjærfjærsenger.

En person kan være en bærer av dette krysset, men han kan ikke vise symptomer på infeksjon.

Årsaker som fremkaller utseende av et subkutant tikk på ansiktet:

 1. Hormonal ubalanse.
 2. Bruk av kosmetikk av lav kvalitet.
 3. Redusere kroppens forsvar.
 4. Ukontrollerte hormonelle legemidler av lokal virkning (salver, kremer).
 5. Misbruk av badet, solarium.
 6. Stressige situasjoner.

Hvis demodexmitten angrep en person, men den har en normal hormonell bakgrunn, er det ingen overskytende sebaceøs sekresjon, da parasitten kan forlate kroppen, fordi den ikke vil ha noe å spise.

Men dette skjer sjelden, så når de første symptomene på infeksjon må du konsultere en lege.

Demodecosis: Demodex-myt, overføringsmetoder, årsaker, konsekvenser

Hvordan avgjøre hvorvidt en person er smittet med et kryss eller ikke?

Diagnose av demodikose utføres på to måter:

 1. Visuell inspeksjon - på nesen, kinnene eller i leppene ser utslag, akne, ansikt rødhet. Huden blir fettete, fuktige, smertefulle. I fremtiden begynner ansiktet å klø, øyevipper faller ut, pasienten føler at noen kryper under huden.
 2. Laboratorietester - ta skrap fra huden eller hemmeligheten til talgkjertlene. For at testresultatene skal være pålitelige, må pasienten forlate bruken av kosmetikk 24 timer før studien, og skal ikke vaske.

Hvis du ikke starter behandlingen av demodikose i tide, vil sykdommen bli kronisk, vil regelmessig minne personen om seg selv.

Stadier og symptomer (utslett, kløe) av demodikose

Prinsipper for behandling av demodikose

Hvordan håndtere angrepet av det subkutane krysset, slik at han raskt trakk seg tilbake? For å gjøre dette, følg følgende anbefalinger:

 1. Start behandlingen så snart som mulig for å raskt ødelegge de subkutane kvalene.
 2. Fjern gunstige forhold for reproduksjon og levetid på tippen på huden. For å gjøre dette, bruk antiseptisk.
 3. Å kurere kroniske sykdommer som kan forårsake demodikose (for eksempel karies, tonsillitt og andre).
 4. Ikke klem på akne, ellers vil infeksjonen komme under huden, en veldig sterk inflammatorisk prosess vil begynne.
 5. Ikke bruk noen pleie og dekorative midler for ansiktet: krem, mascara, leppestift, skygger og så videre. Ellers vil du bare hjelpe tippen, han vil motta en ekstra kilde til fôring.

Hvordan raskt ta med kryss? Dette spørsmålet er forvirret av mange mennesker. Du må fullt ut påvirke parasitten, holde seg til den nøyaktige ordningen med lokal hudbehandling, og også ta medisinen inni.

Alle anbefalinger fra hudlege bør utføres uten spørsmål, for ikke å forsømme sine forskrifter.

Demodecosis blir behandlet hjemme, men for alvorlige komplikasjoner er det nødvendig med innlagt behandling.

Demodecosis behandlingsmetoder: antibiotika, injeksjoner, laser og bioresonance terapi, homeopati

Hvordan behandle subkutan kryss i ansiktet?

Enkel apoteksalve for å håndtere parasitten vil ikke fungere. Ved behandling av demodikose er en integrert tilnærming avgjørende ved obligatorisk gjennomføring av slike terapeutiske tiltak:

 1. Antiparasittiske stoffer, antibiotika, akaricider.
 2. Tar medisiner som gjenoppretter tarmmikrofloraen, aktiverer produksjonen av mage-enzymer.
 3. Bruken av vaskulære midler, hvis handling er rettet mot å styrke ansiktets skader, skadet etter angrepet av et kryss.
 4. Mottak av immunstimulerende midler og immunmodulatorer for å øke kroppens forsvar, bekjempe demodeks og forhindre sitt gjentatte angrep.
 5. Vedtak av antiallergiske stoffer som reduserer og negerer den inflammatoriske prosessen ("Levocetirizin", etc.).

Behandling av demodikose med akaricider: aktuelle preparater

Legene foreskriver acaricider som ichthyol, kvikksølv, sink salve for raskt å ødelegge tippen.

Zinksalvebehandling

Det tørker raskt kviser, pustler, fremmer den raskeste regenereringen av huden, danner en barriere mot gjenopptrenging av parasitten.

Det er foreskrevet for både akutt og kronisk sykdomssykdom. Sinksalve behandler de berørte områdene i ansiktet minst fem ganger om dagen.

Fordelen med denne salven er at den kan brukes i forhold til gravide, så vel som små barn.

Iktyol-sink salve

Iktyol-sink salve fra subkutan mite på ansiktet er foreskrevet for nederlag av øyelokkene.

Før du bruker den medisinske sammensetningen av kantene på øyelokkene, bør du behandle det med alkoholtinktur av kalendula. Påfør salven på toppen, hyppigheten av påføring er 2 ganger om dagen.

Varighet av bruk - 1,5 måneder.

Svovelsalve

Det dreper øyeblikkelig flått, har en kraftig bakteriedrepende og antimikrobiell effekt.

Svovelsalve påføres i et veldig tynt lag om natten eller om dagen i 3 timer (3 ganger om dagen). Varigheten av behandlingen er vanligvis 1 uke.

Mangelen på svovelsalve er at den ikke kan brukes av gravide, i motsetning til sinksalve.

Det har også andre ulemper: det lukter ubehagelig, etterlater spor på klær og kan forårsake overdreven tørrhet i huden.

Preparater for oral administrasjon

Ved behandling av demodikose er det viktig å drepe parasitten i kroppen. Derfor foreskriver legene piller med antiparasittisk, immunmodulerende, antihistaminvirkning.

Tablets Tavegil. For å eliminere tegn på allergi, administreres 1 pille 2 ganger daglig.

Detox tabletter. Dette er et immunmodulerende legemiddel, du må ta det på 1 pille 2 ganger om dagen. Varighet av bruk - 3 måneder.

Betyr Reciken. Dette er en sorbent, du må ta den til 1 spiseskje 3 ganger daglig, varigheten av behandlingen er 1 måned.

Tabletter Trichopolum. De har en antibakteriell effekt, piller ødelegger patogene mikroorganismer, ødelegger dem.

Legemidlet er foreskrevet for voksne og barn over 10 år gammel 1-2 tabletter 3 ganger daglig under eller etter måltider. Varigheten av behandlingen med Trichopolum er 1 uke, ikke mer.

Dette preparatet inneholder metronidazol, et stoff som dreper subkutan tikk. Derfor, ofte gjør pasienter talkers med metronidazol, blander det med andre ingredienser.

Oppskriften på effektive talere fra demodikose:

 • tabletter Trichopolus, Streptocid, mummy - 6 tabletter av hvert legemiddel;
 • Vodka - 100 ml.

Bland alle ingrediensene med vodka, bruk den forberedte medisinske massen med en bomullspute til problemområdene. Det er best å lage en maske om natten, om morgenen for å vaske og gni ansiktet med en antibakteriell lotion.

Streptocid-tabletter og Trichopol svært dårlig oppløselig i vodka, så før en maske påføres for demodikose, skal en flaske rystes hver gang.

Betyr-seboregulyatory

For å fjerne gunstige forhold for ticks som lever på huden, er det nødvendig å bruke seboregulatoriske preparater, for eksempel såpe med salisylsyre, tittyolsåpe.

Du kan også bruke tjære såpe til å tørke huden og eliminere greasiness. Dette middelet med en bestemt lukt har antiparasittisk, antiinflammatorisk og antiseptisk virkning.

Det er nok å såpe hele ansiktet med tjære såpe hver kveld, etter 2 minutter skyll huden grundig. Dette verktøyet strammer porene, fjerner kløe, irritasjon, lindrer betennelse.

Subkutan kryss i ansiktet: behandling av folkemidlene

Mange prøver å bli kvitt demodikose ved hjelp av bestemors oppskrifter.

Hvitløk, kamille, celandine, plantain, hydrogenperoksid og andre midler vil bare få et resultat med kompleks behandling. Du kan ikke nekte medisinsk hjelp.

Folkemidlene for ødeleggelse av kvalster i ansiktet er berettiget dersom pasienten er en gravid kvinne eller et lite barn.

Hvordan behandle demodikose i dette tilfellet? Følgende folkeoppskrifter kommer til redning:

Hvit eller blå leire

Fra det må du lage en maske: Bland med tinktur av kalendula i et 1: 1-forhold.

Påfør på problemområder i huden, eksponeringstiden - 20 minutter. Leir tørker godt huden, gjenoppretter den.

Hvordan drepe en subkutan myte med leire, fordi det ikke finnes komponenter i sammensetningen som har en skadelig effekt på patogene mikroorganismer?

For å bli kvitt demodex er det nok bare å blokkere tilgangen til strømkilden - fettceller.

Hvis en person regelmessig gjør masker basert på hvit leire, vil han tørke huden slik at krysset ikke har noe å spise. Som et resultat vil han dø av sult.

Hvitløk

Rengjør ansiktet med fersk hvitløkskrem, hold i 10 minutter, skyll med vann. Varigheten av behandlingen er 10 dager. Hvitløk har en tørking, antiparasittisk, antibakteriell effekt.

Du kan også sette komprimerer hvitløk: smør noen krysfiner på en fin riper, legg på gasbind, fest den til ansiktet.

Havsalt

Oppløs det i varmt vann (for 1 liter trenger du 2 ss salt), plasser ansiktet under gryten, dekk hodet med et håndkle. Å foreta innånding.

propolis

Du trenger en alkoholløsning av dette produktet. Daglig gni ansiktet med dette verktøyet, pasienten vil kunne beseire krysset.

Viktige anbefalinger

Hvis en person en gang hadde demodikose, så er dette et signal som ikke alt er i orden med kroppen sin. Pasienten må sjekke hormonene, skjoldbruskkjertelen, binyrene.

Dårlig søvn, stress, kosmetikk av dårlig kvalitet, misbruk av søtsaker - alle disse faktorene provoserer utseendet på et subkutant tippe, hjelper det å formere seg i menneskekroppen.

Derfor må en person som har gjennomgått demodikose, følge prinsippene om god søvn, riktig ernæring, bruk av kosmetikk av høy kvalitet eller nekte å bruke dem.

For behandlingsperioden for demodikose i ansiktet, må man nøye overholde reglene for personlig hygiene, utføre varmebehandling av klær, undertøy, desinfiserer barberingstilbehør og briller.

Ikke bare en dermatolog, men også en immunolog, en gastroenterolog og en oftalmolog bør være involvert i behandlingen av demodikose for å forhindre forekomsten av komplikasjoner.

Tross alt kan den subkutane myten trenge inn i de indre organene, øynene og påvirke immunforsvaret negativt.

Behandling av demodikose er en veldig lang prosess, fordi du må drepe parasitten ikke bare utenfor, men også inne i kroppen.

Kosthold må inngå i kompleks behandling av subkutane flått. Pasienten bør helt eliminere fra kostholdet søte, stekte matvarer, røkt kjøtt, samt alkohol, kaffe.

Tillatte produkter ved behandling av demodikose: grøt på vann, meieriprodukter, kli, friske grønnsaker. De riktige matene normaliserer tarmmikrofloraen, gjenoppretter strukturen i hudceller og normaliserer blodsirkulasjonen.

Nå vet du hvordan du skal bli kvitt den subkutane myten i ansiktet, hvilke prinsipper for behandling som skal følges. Hovedtemaet - ikke selvmedisinerende, ikke plukk opp medikamenter tilfeldig.

Hvis du mistenker demodikose, må du bekrefte diagnosen etter å ha gjennomgått en dermatologisk undersøkelse.

Hvis det subkutane krysset fortsatt oppdages, bør omfattende behandling utføres. Og jo raskere det er startet, jo raskere og lettere vil pasienten takle tippen.

Disse materialene vil være interessante for deg:

Relaterte artikler:

 1. Hvordan bli kvitt alder flekker i ansiktet?Pigment flekker på ansiktet legger ikke til det attraktivitet, betyr det derfor.
 2. Hvordan bli kvitt porøs hud på ansiktet?Forstørrede porer på ansiktet - dette er en ganske alvorlig feil, som.
 3. Folkemedisiner, kremer og masker fra rynker i ansiktet og rundt øyneneHud aldring er forårsaket av utseendet av rynker. Med alder begynner hudceller.

Subkutant tick - symptomer på infeksjon og behandling av demodikose

Subkutan mite (aknekjertel) er en parasitt som lever i talgkjertlene eller hårsekkene hos mennesker og har dimensjoner på opptil 0,4 mm. Den har en langstrakt og gjennomsiktig kropp. Aktivt beveger seg, hovedsakelig om natten, da det søker å unngå sollys. Forårsaker demodecosis sykdom, som ikke utgjør en fare for menneskers liv og helse.

I en viss grad beskytter den subkutane mitten huden, da den føder på bakterier som er skadelige for menneskekroppen. I nærvær av gunstige forhold begynner fettet imidlertid å formere seg raskt, trenge inn i de dypere lagene av huden, og støtte livet ved hjelp av talg og døde celler. Små røde flekker vises på ansiktet eller baksiden av personen, inkludert flere kviser. En person opplever kløe, hudfelling. Ofte lider kvinner av demodekose.

Kroppen av parasitten består av tette vekter, som representerer en slags skall. Han tillater ikke medisiner å trenge inn i ham. Derfor, når det gjelder myt under huden, er det ikke selv de mest moderne stoffene som alltid takler det.

Årsaker og måter å smitte på

En subkutan mite kan leve i menneskekroppen i mange år og erklærer ikke seg selv. Derfor er det svært viktig å vite under hvilke forhold han vil begynne aktiv livsaktivitet, noe som gir mye trøbbel til sin operatør.

Den subkutane myten i ansiktet blir aktiv når følgende faktorer er tilstede:

➡ Svakhet av immunitet, som er provosert av slike øyeblikk:

 • Langsiktig bruk av antibiotika og hormonelle stoffer;
 • kroniske sykdommer;
 • alvorlig stress.

➡ Sykdommer i mage-tarmkanalen:

 • Misbruk av karbohydrat og fettstoffer;
 • Hyppig bruk av alkohol og store mengder kaffe;
 • Bruken av varm krydder.

➡ Hormonelle forandringer og funksjonsfeil i endokrine systemet.

➡ Brudd på personvernregler:

 • Bruk av andre pleieartikler;
 • Overdreven lidenskap for et solarium og et bad;
 • Langt opphold i solen.

➡ Økt produksjon av talg og svette. Dette tilrettelegges av følgende faktorer:

 • stress,
 • Søvnløshet eller søvnmangel
 • Lavt nivå av fysisk aktivitet;
 • Nervøse sammenbrudd.

➡ Permanent bruk av kosmetikk av lav kvalitet.

Alle disse årsakene opphisser seksuelle instinkter av flått. Kvinner har en tendens til å legge egg i de dype lagene i huden for å beskytte sine avkom så mye som mulig. Etter tre dager blir larverne voksne.

En subkutan myt, som lever i de subkutane lagene, mater, multipliserer og dør. Samtidig utløses det i huden en enorm mengde giftige stoffer. Og siden det avgjøres i kolonier og multipliseres veldig raskt, reagerer organismen på en slik invasjon med en vedvarende allergisk reaksjon. Videre er betennelse i huden forårsaket ikke av parasitten selv, men av produktene av vital aktivitet.

Det er veldig enkelt å smitte med demodikose: sykdommen overføres fra person til person. En subkutan mite som lever i huden kommer ut med svette og talg. Resultatet av å bruke det samme håndkleet, vanlige retter, til og med et kyss eller et håndtrykk, blir flyttingen av parasitten til en ny vert. Noen ganger kan infeksjonen ikke forekomme, men personen blir en bærer av krysset.

Symptomer og diagnose

Subkutan mite legger seg i talgkjertlene, og fortsetter deretter videre på vei. Derfor kan symptomene på parasitten som finnes nesten hvor som helst på kroppen. Men personens øyne, ryggen og ryggen lider mest. Det kommer et rødt rødt utslag på huden, som deretter omdannes til whiteheads.

Et besøk til legen vil bli påkrevet dersom følgende symptomer oppdages:

 • flekker av hud blir rød og utslett vises på dem, røde kviser blir purulente over tid og blir til papules;
 • huden på skadestedene blir rød, normal farge kommer ikke tilbake i lang tid (bilde i begynnelsen);
 • huden blir veldig tørr eller tvert imot, fet, stadig kløe, kløe verre om kvelden og om natten;
 • et tydelig synlig vaskulært rødt nett vises på huden, som oppstår på grunn av utvidelsen av karene.
 • intenst hårtap, som er ledsaget av flass i nærheten av røttene;
 • huden på ansiktet strammes og blir som en maske, tykkelser fremstår som ligner tuberkler;
 • hvis krysset har bosatt seg i nesen, er huden på den sterkt betent, nesen blir som en stor potet;
 • hudfarge blir sallow, gråaktig, porene utvides. Dette skyldes det faktum at mykavfallet er hemmeligheter og giftstoffer som parasitten aktivt utskiller i huden. Videre, hver kveld kommer ticks ut, og når de kommer tilbake, tar de med seg utallige andre patogene bakterier;
 • fremveksten av en følelse av subkutan bevegelse;
 • i de mest avanserte tilfeller kan utseendet på en serøs eller blodig abscessskall bli observert.

Hvis det subkutane krysset når øyet, vil symptomene være mer karakteristiske:

 • begynner intensivt tap av øyevipper;
 • for øynene begynner tåke å virke mer og oftere, objekter er ikke tydelig synlige (vedvarende synshemming);
 • konjunktivitt og rive
 • flass vises på øyevippene;
 • øyelokkene rødmer og herdes;
 • det er en følelse av alvorlig kløe, spesielt om natten;
 • håravfall fra øyenbrynområdet er observert;
 • slim frigjøres fra øynene.

Bruken av dekorative kosmetikk, hvor mange kvinner prøver å skjule manifestasjonen av sykdommen i ansiktet, er også feil. Dårlig kvalitet verktøy vil tette porene, som vil gi ytterligere gunstige forhold for reproduksjon av parasitter. Den eneste riktige løsningen for å oppdage disse symptomene er å konsultere en lege.

Etter en visuell undersøkelse vil dermatologen henvise pasienten til en laboratorieanalyse. For holdingen er det nødvendig å ta skrap fra de berørte hudområdene (skalaer, skorper, dråper med purulente sekresjoner). For å diagnostisere sykdommen er det ikke bare hudpartikler, men også øyenvipper tatt for analyse. Sykdommen er bekreftet dersom antall levedyktige kvaler overstiger fem biter pr. Cm av huden.

Det er viktig å gjenkjenne sykdommen i tide. Faktisk, i avanserte tilfeller strømmer sykdommen inn i kronisk form. Små flekker med pimples blir kokende, sår, arr og pigmentering. Ansiktet blir hovent og blir dekket med serøse skorper.

Jo mer neglisjert sykdommen, desto vanskeligere er det å behandle!

Hvordan behandle subkutan tick?

Kampen mot parasitten vil være lang og vanskelig. Behandlingsregimet velges individuelt av dermatologen og avhenger av omfanget av hudlidelser og tilstedeværelsen av andre sykdommer som kan ha provosert starten av demodikose.

Primær terapi bør være rettet mot å eliminere årsakene som førte til betennelse under huden. Behandling av sykdommen må utføres omfattende. Det er nødvendig å bruke anti-parasittiske stoffer med et bredt spekter av handlinger inne, og også å behandle de skadede hudstedene utenfor.

Det mest brukte behandlingskomplekset, som inkluderer følgende komponenter:

 • medisinering behandling;
 • fysioterapi;
 • spesiell terapeutisk diett;
 • hygiene prosedyrer;
 • fullstendig forlatelse av dekorative kosmetikk.

Narkotikabehandling er foreskrevet for å rense blodårene, normalisere gastrointestinale kanaler, øke immuniteten. Den mest brukte behandlingen med følgende legemidler:

 1. Antiparasittiske midler som har et bredt spekter av virkning.
 2. Antibiotika.
 3. Forberedelser for restaurering av tarmmikroflora.
 4. Forberedelser beregnet på å styrke fartøyene. De må brukes, da parasittene i løpet av deres liv gjør de fartøyene som omgir dem, svært skjøre.
 5. Immunitet forbedrer.
 6. Hvis kroppen ikke kan takle selve sykdommen, kan hormonelle legemidler foreskrives.

Det er viktig å huske at bruk av alle legemidler må avtales med legen din. Det er nødvendig å bruke dem i henhold til instruksjonene eller de reseptene som tilbys av en hudlege.

I tillegg til stoffer som brukes av munnen, er det nødvendig å lindre manifestasjonene av sykdommen på huden. Bruk av medisiner fra Demodex Complex-serien vil være ganske effektiv. De består av kinesiske og malaysiske medisinske planter. Også populære er såpe og "Manting" melk.

Bruk vellykket med salve som inneholder svovel. Verktøyet påføres det berørte området med et tykt lag. Etter 6-8 timer må den fjernes med renset vegetabilsk olje. Etter det vil det være effektivt å bruke steroidpreparater til huden, som Flucinere eller Elocom. Salver som inneholder metronidazol og benzylbenzoat vil ha en antimikrobiell effekt.

Å normalisere mikrofloraen i huden og redusere betennelse ved bruk av stoffer som inneholder azelainsyre. Hvis demodikose er i et avansert stadium, vil dermatologer anbefale å bruke tjærebaserte salver. Disse produktene har sterk lukt, men de er svært effektive.

Til tross for bruken av tilstrekkelig effektivt medikament og hjelpemidler, vil sykdommen ikke komme hvis du ikke følger et spesielt diett. Det er nødvendig å utelukke søtsaker og mel, alkohol, honning og sjokolade. Reduser fett og karbohydratinntak til et minimum. I dietten bør du inkludere så mye som mulig friske grønnsaker og frukt. Spise trenger kalori retter, kokt kjøtt. Drikke 2 liter vann per dag er en annen nødvendig betingelse for et terapeutisk diett.

Ulike herdingsprosedyrer vil også være nyttige ved behandling av et subkutant tikk. Om sommeren må du svømme i åpne reservoarer, sole deg under naturlig sollys, for å helbrede med gjørme. Kryomassasje vil være svært nyttig for å gjenopprette huden.

En av de viktige retningene i behandlingen av sykdommen er streng overholdelse av regler for personlig hygiene. Det er nødvendig å skylle ansiktet hver dag med infusjoner av helbredende urter og tørk det med alkoholtinkturer. Hvis det er mulig, bruk bare tjære såpe. Det er obligatorisk å bruke kun personlige hygieneprodukter! Sengetøy må skiftes hver dag. Under behandling bør ikke bruk dekorative kosmetikk. Det er også tilrådelig å ikke besøke badene, solariumene og dampromene.

Hvis behandlingen påbegynnes i tide, i den første fasen av sykdommen, når hunnene i subkutan krysset ikke har fått tid til å skaffe avkom, vil tilstanden bli bedre i 7-8 dager. Dessverre, men få kan gjenkjenne sykdommen så tidlig. I kronisk stadium behandles demodikose veldig lang og vanskelig.

For å fullføre behandlingen må du re-diagnose.

Folkemidlene

Våre fjerne forfedre hadde ikke moderne medisin for å bekjempe den subkutane tippen. Imidlertid behandlet de denne sykdommen med hjelp av midler som var i hvert hjem.

Gul leire

Når de første tegnene på sykdommen dukker opp, kan du bruke gul leire. Det må blandes med varmt vann til tykk krem ​​og påføres huden på de stedene hvor det er en lesjon med mite. Det er ønskelig å holde masken på ansiktet hele natten. Gul leire har antimikrobiell virkning, gir god ernæring og bleking av huden.

Hvit lermask

For fet hud og forstørrede porer kan du bruke en blanding av hvit leire, streptotsida og knust alun. Alle ingrediensene må blandes og fortynnes med vann. Før du bruker masken må du vaske ansiktet med tjære såpe.

Klesvask såpe

Den hypodermiske tippen er veldig redd for vanlig vaskesåpe. Det må revet, og så er det godt å skumme. Skummet påføres ansiktet og forlates der til det er helt tørt. Prosedyren må gjentas flere ganger.

Fettmaske

En meget effektiv maske er laget med egne hender fra fett, olivenolje og bjørktjære. Alle komponenter blandes og påføres ansiktet.

forebygging

Subkutan tick i en person er svært smittsom. Disse parasittene kan ikke ses uten spesielle enheter, men når som helst er de klare til å flytte fra en transportør til en annen. For å forhindre sykdommen er det ikke verdt å bryte enkle, men svært viktige regler:

 • sengetøy bør endres så ofte som mulig;
 • fjærbaserte tepper og puter bør varmebehandles så ofte som mulig;
 • bruk bare din egen håndklær, sengetøy, etc.;
 • Etter å ha spilt sport, skift tørt og svett klær så snart som mulig.
 • sørg for å ta en dusj etter fysisk anstrengelse;
 • Du kan ikke alltid bruke dekorative kosmetikk, da pulveret og litt fettkrem fremkaller parasittens spredning (under ingen omstendigheter bruker andre menneskers kosmetikk);
 • hvis det er en sykdom i mage-tarmkanalen, er det ikke nødvendig å utsette behandlingen;
 • riktig ernæring - et løfte om en sunn kropp, se kostholdet ditt, og dette vil bidra til å forhindre mange problemer;
 • opprettholde immunitet med friske grønnsaker og frukt, drikke urtete;
 • Hvis du finner noen lesjoner på huden, må du umiddelbart kontakte en hudlege.
 • Prøv aldri å kurere den subkutane myten selv, så du vil miste verdifull tid og sykdommen vil gå inn i et kronisk stadium.

Ved å følge disse enkle retningslinjene, eliminerer du sjansen for infeksjon med et subkutant kryss til et minimum.

Seksjon: Arachnoid Temaer: Hypodermisk myte (Demodekoz) Vennligst rate hvor mye du likte denne artikkelen:

Hvordan bli kvitt subkutan demodeksmite?

Hva er demodex? Dette er en parasittisk tick, med andre ord, acne zheleznitsa. Eieren og transportøren av skadedyr er mann. Bor en parasitt i hudens talgkjertler, men oftere - i hårsekkene. Det er noen ganger vanskelig å kurere Demodex, ikke på grunn av sykdommens kompleksitet eller parasittenes overlevelse, men på grunn av sin evne til å være umerkelig i menneskekroppen uten å påvise sin tilstedeværelse i mange år.

Demodex forårsaker en sykdom kjent som demodikose. Patologi utvikler seg på grunn av reaksjonen av kroppen til tarmens avfallsprodukter. En annen grunn er at krysset begynner å formere seg, og menneskekroppen reagerer på patogen mikroflora.

Hvordan behandle demodex? Gode ​​nyheter for fans av alternativ medisin: Demodecosis med vellykket og rettidig diagnose kan elimineres av folkemessige rettsmidler.

Tegn på patologi

Behandlingen av det subkutane krysset i mennesker er umulig uten nøyaktig diagnose. Demodecosis kan gjenkjennes av følgende funksjoner:

 • det er utslett, hovedsakelig akne og akne, som ligger hovedsakelig i pannen, nesen og kinnene;
 • alle dermatologiske manifestasjoner har en karakteristisk rød farge;
 • ikke bare ål, det er en merkbar hevelse under dem. Det kan oppdages ved å berøre den skadede huden med en finger;
 • tilstedeværelsen av kløe. Det kan ikke elimineres av noen stoffer. Han kommer igjen og igjen;
 • Hvis du ikke blir kvitt Demodex i tide, påvirker det øyelokkene. Øyevipper holder seg sammen, de ser hvit blomst, merkbar hevelse og rødhet i huden ved foten av hårsekkene. Hvis ikke å ta tiltak for behandling av demodikose, vil øyevippene falle ut intensivt;
 • Ansiktet svulmer, og med det blotte øye er det ikke merkbart. En person kan bare føle puffiness;
 • nesen kan øke i volum på grunn av en stor opphopning av utslett, noe som blir til kontinuerlig ødem;
 • demodikose i hodebunnen viser hårtap. I avanserte tilfeller er fullstendig skallethet mulig.

Disse symptomene hos mennesker er vanskelige å forveksle med noe annet, og deres tilstedeværelse indikerer behovet for behandling av subkutan tick.

Årsaker til demodikose

Demodex parasitten kan være i kroppen i svært lang tid uten å vise seg selv. Han starter aktivt arbeid av følgende grunner:

 • Hovedfaktoren for parasittaktivering er svekkelse av immunsystemet. Demodex-myten begynner sin vitale aktivitet når kroppens forsvar ikke lenger fungerer. Dette er mulig av ulike grunner: usunt kosthold, dårlige vaner, mangel på mosjon, mangel på behandling av visse sykdommer, langsiktige antibiotika;
 • Menneskelig demodikose utvikler som regel oljeaktig hud. Forbedrede talgkjertler og forstørrede porer er også viktige forutsetninger for sykdommens utseende;
 • konstant bruk av kosmetikk, nemlig skrubber, som i sammensetningen har store partikler som irriterer huden. De ødelegger sitt beskyttende lag;
 • Hvis en person stadig besøker et basseng, bad eller badstue, klorer seg klor på huden, noe som også gir demodex en sjanse;
 • Det er umulig å kvitte seg med den subkutane myten hvis sykdommer i det nervøse eller endokrine systemet er tilstede. Først må du håndtere dem;
 • Demodex-myten kan også befinne seg i miljøet, inkludert fjær. Derfor kan en person bli smittet med dem hvis han foretrekker å sove på fjærputer;
 • sykdomsorganer i fordøyelsesorganene påvirker negativt absorpsjonen av næringsstoffer, slik at immunsystemet lider, noe som fører til utvikling av demodikose;
 • kronisk stress også forårsaker betydelig skade på immunsystemet.

Feltet er så vanlig i naturen at dets transportører er flertallet av verdens befolkning. Under normal drift av kroppen er parasitten i latent tilstand, men så snart immuniteten faller, aktiveres krysset og personen blir syk med demodikose.

Demodecosis - treg patologi. Hvis du ikke blir kvitt det, vil symptomene bare forverres. I de første stadiene umiddelbart etter diagnose kan demodex behandles med folkemidlene.

Kosthold som en behandling

Hvordan behandle en subkutan tick? Det er veldig enkelt og trenger ikke medisinsk inngrep. Pass på å følge et spesielt diett. Å begrense deg selv i alt er ikke nødvendig, men noen næringsprinsipper må overholdes.

 • Det er viktig å eliminere helt fra kosten fett, stekt og søtt mat og produkter.
 • En av komponentene i menyen skal være fiber.
 • Kroppen trenger vitaminer, så du må spise mer grønnsaker og frukt, helst frisk, uten varmebehandling.
 • Intestinal mikroflora blir spesielt sårbar, derfor må den støttes. For å gjøre dette, regelmessig bruk av meieriprodukter. Du bør ikke velge produkter med et minimum av fett, det er bedre hvis det er gjennomsnittlig.
 • Denne metoden vil bare fungere hvis pasienten slutter å røyke og ta alkoholholdige drikkevarer.
 • En person trenger ikke mer enn 15 gram salt per dag, og dette gjelder saltet som er tilstede i produktene. Det anbefales at du ikke overskrider tallet. Salt beholder væske i kroppen, noe som fører til hevelse.
 • Det er mange produkter som inneholder økte mengder vitaminer og mineraler. Disse er nøtter, egg, smør, alle slags korn, pasta fra durum hvete og andre. De må inkluderes i kostholdet.

Under overholdelse av dietten må du regelmessig overvåke normal og rettidig tømming av tarmene. Forstoppelse skader kvalitetsbehandling.

Tradisjonelle behandlingsmetoder innebærer avvisning av alle produkter som kan provosere en allergisk reaksjon. Ofte er det honning, sitrus og eksotiske produkter som importeres fra land med et annet klima.

Hjemmebehandling inkluderer obligatorisk konstant drikking. For at avfallsproduktene skal fjernes fra kroppen i tide, må du drikke mer væske, men samtidig sørge for at slikt drikkegruppe ikke fremkaller puffiness.

Bruk av salver

Ved behandling av demodex har folkemuskler vist seg:

 • de handler fort;
 • har en varig effekt
 • ikke irritere huden;
 • har regenererende egenskaper, starter egne prosesser for regenerering av kroppen.

For å bli kvitt myten kan folkeslag i form av salver være en av følgende måter:

 1. Det er nødvendig å blande 2 ss tørket skinn og malurt. De knuses for hånd eller i en blender, fylt med noe fett av animalsk opprinnelse, tidligere smeltet. Du kan kjøpe den i slakterier eller fra bønder. Fett og urter bør blandes og holdes i et vannbad i 20 minutter. Vannbadet er gjort slik: en kasserolle med vann er plassert på komfyren; Når vann koker, må du beholde en beholder med en blanding av fett og urter over den. Når salven er avkjølt, bør den påføres de berørte områdene i kroppen to ganger om dagen etter vasking.
 2. Salve av svovel og tjære ødelegger ikke bare skadedyr, men bidrar også til å redusere produksjonen av talg, og forhindrer derfor gjentakelse av demodikose. For å forberede salven, smelt 3 ss av noe fett i et vannbad og legg til en teskje svovelpulver og 4 ss birketjære. Disse ingrediensene selges på nesten alle apotek uten resept. Blandingen må holdes i et vannbad i en halv time. Når den kjøler seg ned, bør den påføres på samme måte som den forrige, to ganger om dagen.
 3. 4 ss kokosnøttolje smelter over lav varme i en metallskål. Kokosolje er solgt på apoteket og i kosmetikkbutikken. Det er imidlertid tilrådelig å kjøpe denne ingrediensen i et apotek, fordi det selges uten kosmetiske tilsetningsstoffer. I oljen må du legge til en teskje birketjære og 2 ss valnøttolje. Disse komponentene kan også kjøpes på apoteket. La den resulterende salven avkjøles. Legemidlet trenger å smøre den skadede huden tre ganger om dagen, uavhengig av vask.

Behandling hos mennesker av subkutane flått er en krevende og noen ganger langvarig prosess. Salver alene kan ikke være nok. Derfor benyttes noen ganger andre metoder for å bekjempe parasitten.

Tinkturer og komprimerer

Når spørsmålet oppstår, hvordan å behandle demodikose, vil et av deres svar på det være bruk av avkok og infusjoner. I kombinasjon med andre folkemidlene kan de gi et raskt, merkbart resultat uten bivirkninger.

 1. En spiseskje tørket enebærfrukt, som kan kjøpes på apoteket, må du helle et glass kokende vann og la det bryte til væsken er avkjølt. Ved infusjonen fuktes små stykker bandasje og påføres på inflammerte områder i huden i 20 minutter tre ganger om dagen, uavhengig av vasking.
 2. I en halv liter kokende vann, tilsett 3 spiseskjeer av tørkede bær av noen currant, malt i en blender. Du kan tørke dem selv eller kjøpe dem på apoteket. Væsken blir alderen i et vannbad i 20 minutter. Verktøyet brukes på samme måte som forrige. De kan tørke ansiktet om morgenen i stedet for tonic.
 3. Calendula tinktur har en utbredt anti-inflammatorisk effekt. For å forberede det, hell 4 ss friske calendula blomster med et glass vodka og la det være på et mørkt sted i en uke. Tinkturen filtreres og etterpå er den klar til bruk. Det er nødvendig å tørke de berørte områdene 2-3 ganger om dagen.

Hvordan nøyaktig å behandle Demodex i hvert tilfelle vil legen fortelle. Etter avslutning av behandlingen er det viktig å observere forebyggende tiltak - dette vil tillate å bli kvitt demodikose permanent og forhindre utvikling av tilbakefall:

 • daglig før sengetid må du vaske av sminke, smuss og støv som akkumuleres i løpet av dagen;
 • vann for daglig vask bør være kult;
 • behandling er ikke nødvendig hvis du finner riktig sjampo;
 • Soling, inkludert kunstig, bør være moderat.

Tradisjonell medisin gir et omfattende svar på spørsmålet om hvordan man skal kurere et subkutant kryss. Imidlertid vil terapi bare virke hvis helbredende midler brukes regelmessig.

Demodecosis eller subkutan myte i ansiktet: symptomer, stadier, behandling

Demodecosis er en farlig sykdom som alle bør vite om. Det er forårsaket av en subkutan myte og forårsaker en betydelig forverring av huden. Det er viktig å gjenkjenne denne sykdommen så tidlig som mulig, siden det er mye lettere å kurere det i sine tidlige stadier. I publikasjonen vil vi snakke om hvorfor den subkutane myten er aktivert i ansiktet, hvordan å identifisere det, hvordan sykdommen går videre, vurdere metodene for hjemme- og legemiddelbehandling, samt forebyggende tiltak.

Hva er en subkutan myte

Subkutan kryss i ansiktet kalles Demodex eller acne zheleznitsa. Det er en liten leddyr som lever i sebaceous kjertler og menneskelige hårsekk. Dens størrelse varierer fra 0,1 til 0,4 mm. Normalt er det til stede i hver person - ikke mer enn 2-3 personer per kvadratcentimeter. I liten grad gir tippen ingen skade på kroppen, tværtimot tjener det til å opprettholde syrebasen i huden under normale forhold. Men når det utsettes for visse faktorer, begynner tippen å formere seg aktivt, og dette fører til uttalt negative forandringer i ansiktets hud.

Subkutan mite, foto

Symptomer på sykdommen

Hvordan forstår jeg at det er et hypodermisk tikk i ansiktet? De karakteristiske tegnene (symptomer) av demodikose inkluderer:

 • acne;
 • fettete skinn;
 • hudrødhet;
 • kløe;
 • en økning i nesen.

Siden demodikose forårsaker normal funksjon av huden, blir en konstant oljeaktig glans på huden dens karakteristiske tegn. Ansiktet er hele tiden som i et fett skall, og ingen vaskinger fjerner disse opplevelsene. Uten grunn er den resulterende økte oljehuden ofte den første manifestasjonen av en subkutan myte.

Manglende hud forårsaker dannelsen av mange akne (de kalles også "tick acne"), akne og magesår i fremtiden. Huden ser ut til å være humpete. Rødhet, som er et av de første symptomene på kryssbåren infeksjon, forverres med sykdomsforløpet.

Kløe blir en konstant følgesvenn for pasienter med demodikose. Faktum er at avfallsprodukter av "ansikts" flått forårsaker en allergisk reaksjon, og derfor er ansiktet kløe og klør. Det virker som om de faktisk føler at kvalene beveger seg i det øvre laget av huden. Symptomer er verre om natten. I løpet av dagen er aktiviteten til subkutane kvaler mye lavere, dette skyldes at Demodex er redd for lys.

Hvis krysset har avgjort i nesområdet, blir organets vev erstattet med en binde som skyldes at nesen blir større og kjøttfull. En del av huden tykner og skorper.

Nese påvirket av subkutan mite, foto

En ubehagelig tilstedeværelse av "sand" følges konstant i øynene, de blir røde og vassen.

Alle symptomene beskrevet er skummelt, men de vises ikke umiddelbart. Etter å ha identifisert sykdommen i et tidlig stadium og har klart å kurere det, kan man forhindre de mest ubehagelige manifestasjoner av demodikose. For å gjøre dette må du forstå hvilket stadium av sykdommen som er.

Stadier av utvikling av demodikose

Under sykdommens forlengelse utmerker vi flere stadier, vi vil vurdere hver enkelt av dem i detalj.

 1. Prodromal periode

I første etappe manifesterer sykdommen seg implisitt, det gir ikke alvorlig ubehag, og er derfor ofte uhøyd. Men det er første etappe - det viktigste for å identifisere sykdommen. På dette stadiet er det fortsatt mulig å forhindre videre utvikling av demodikose dersom behandlingen av ansiktets hud påbegynnes i tide.

På den første fasen av demodikose, vises rødhet på huden, og de har klare grenser og skiller seg fra den normale rødmen av huden. I prodromalperioden er det lett å spore årsakene til dannelsen av rødhet. Ofte er det:

 • alkoholinntak;
 • salt eller krydret mat;
 • stress.

Hvis du identifiserer årsaken til rødhet, det vil si reproduksjon på ansiktet av Demodex, og begrense virkningen av en skadelig faktor, vil sykdommen omgå deg. Hvis denne grunn ikke er identifisert og eliminert, vil sykdommen utvikle seg ytterligere. Husk at behandling av demodikose ved første fase øker sjansene for full og rask gjenoppretting.

Demodikose, første fase, foto

 1. Erythematøs periode

På dette stadiet blir rødhetene mer og mer uttalt og oppstår uten tilsynelatende grunn. På dette stadiet kan du fortsatt bekjempe sykdommen med medisinske eller folkemessige midler. Vi vil snakke om hvordan du kan kvitte deg med krysset i ansiktet hjemme litt senere.

Demodecosis, erytematøs scene, foto

 1. Papulopustulært stadium

Nodler begynner å danne på huden, som deretter utvikler seg til akne og sår. Dette er allerede et alvorlig stadium av demodikose, der behandling av subkutane flått hjemme ikke anbefales. Et akutt behov for å konsultere lege.

Demodecosis, papules-pustular stadium, foto

 1. Hypertrofisk stadium

Dette er den siste fasen av sykdommen, som er ledsaget av utseende av pineal vekst i ansiktet, fortykning av huden og utseendet på store sår. Det er svært vanskelig å behandle sykdommen i denne tilstanden selv med de mest moderne medisinene og prosedyrene. Forsink aldri med behandling av demodikose!

Demodecosis, hypertrofisk stadium, foto

For klarhet, la oss kombinere symptomene på demodikose på forskjellige stadier og måter å behandle sykdommen i tabellen:

Hvordan kurere subkutane kval på ansiktet med kosthold og medisiner

Hei alle sammen! Inntil nylig hadde jeg ikke en anelse om den vitale aktiviteten til et slikt skadedyr som et subkutant kryss. Men min venn viste meg alt ved hennes eksempel.

Hun hadde bare store porer og dusinvis av akne på ansiktet hennes. Og det var flåttene som forårsaket slike ulempe.

Jeg måtte gå rundt fire kosmetologer for å rydde opp huden. Men det var allerede etter behandlingsforløpet. Vil du finne ut hvordan du kan kurere subkutane kvaler på ansiktet ditt? Hvilke verktøy å bruke? Jeg vil dele med deg denne verdifulle informasjonen.

Subkutan mite på ansiktet: behandling

Et subkutant kryss i ansiktet er et alvorlig fysiologisk og estetisk problem, som det fremgår av mange bilder av pasienter. Behandlingen bør være omfattende, bare i dette tilfellet kan du stole på fullstendig helbredelse.

Det antas at dette er det gunstigste miljøet for utviklingen av kvalen, der den lever, strømmer og formidler. Men ikke glem at subkutan mite kan vises på sunn hud med overflødig subkutan fett.

Pubertetiden, når talgkjertlene er aktivert og alderdom, når immuniteten senkes - den mest gunstige tiden for kryssinfeksjon.

Tegn på demodecosis infeksjon

Sykdommen er preget av følgende symptomer:

Mistanke om tarminfeksjon er mulig på grunn av sin kraftige aktivitet i menneskekroppen: Utseendet av overflødig fett på ansiktet, ekspansjonen av porene, utseendet på utslett, akne og små sår. Dette er tydelig sett sett på bildet som er lagt ut på Internett;

 • Rødlige flekker vises på ansiktet, og huden blir fuktig og skaffer seg en karakteristisk glans;
 • Ansiktet får et usunt utseende på grunn av hevelse og huduhethet;
 • I kinnene vises en karakteristisk kløe, noe som øker om natten, kan nesen øke i størrelse, noen ganger veldig sterkt. I noen bilder er det veldig tydelig sett hvordan nesen øker på grunn av aktiviteten til det subkutane krysset;
 • På undersiden av øyelokkene virker skummel formasjon, fører de til alvorlig kløe, liming og tap av øyevipper.
 • Det ser ut til pasienten at noen kryper under huden.

Disse symptomene tyder på at krysset bosatte sig i kroppen og begynte sin sterke aktivitet der. Imidlertid er symptomer og visuell undersøkelse alene ikke nok til å diagnostisere et "subkutant kryss i ansiktet" og foreskrive behandling.

Dette vil kreve moderne diagnostiske verktøy som vil etablere årsakene til demodikose og eliminere dem.

Diagnose av sykdommen

Ved undersøkelse av pasienten vil dermatologen nødvendigvis være oppmerksom på den karakteristiske utslett som er vanskelig å behandle. Fragmenter av vekter, purulent innhold av akne, skorper sendes til diagnostisk laboratorium.

Der, under et mikroskop, kan du undersøke flåttene, som ble sykdommenes skyldige.

Denne analysen er tatt fra pasienten etter at han ikke har vasket dagen, bare i dette tilfellet kan du regne med pålitelige resultater av studien.

Hvordan behandle demodikose?

Behandlingen av subkutan tick bør ikke forsinkes, men det må være komplisert. Det er tilfeller når den hormonelle bakgrunnen til en person vender tilbake til normal, og det er ikke noe å tippe for å spise, da det ikke er noe overskudd av sebaceøse sekresjoner.

Årsakene til subkutan mite kan være forskjellig, men som regel er dette et økt innhold av subkutan og sebum.

Ved første mistanke om infeksjon med subkutan tikk, kontakt lege. Han vil foreskrive test som vil være nødvendig for å bekrefte diagnosen. Så snart diagnosen er bekreftet, foreskrives et spesielt diett, som forbyder krydret, salt, søt mat og anbefaler kun varm mat.

Det er tilrådelig å gå mer, holde seg ute, unngå tett rom. Under pasienten er det forbudt å gå til badstuen, solarium, bad. Og det blir bedre hvis han prøver å bli kvitt dårlige vaner.

Omfattende behandling av demodikose i ansiktet består av lokal og systemisk behandling og inkluderer følgende medisiner:

 • antiparasitiske legemidler med et bredt spekter av virkning;
 • antibiotika;
 • narkotika som gjenoppretter tarmfloraen og aktiverer produksjonen av gastriske enzymer i kroppen;
 • vaskulære legemidler. Målet er å styrke karene på ansiktet, som er blitt skjøre på grunn av fiksens aktivitet;
 • immunostimulerende midler og immunmodulatorer støtter kroppen og gjør det mulig å selvstendig bekjempe sykdommen.

Svovelsalve - det mest effektive verktøyet for å bekjempe subkutane kvaler. Før du bruker det, er det viktig å vite om forekomsten eller fraværet av allergi mot salvets komponenter. Også dette stoffet kan ikke som en ubehagelig lukt.

Andre salver vil også fungere, for eksempel Spregal, Lindane, Zanerit og andre. Hvis det ikke er mulig å smøre med kremer, bruk salicylsyre til det skadede området.

Folkemidlene

Ikke mindre effektiv er behandlingen av tick folkemessige rettsmidler. Her er noen av dem.

Det finnes en løsning som kan tilberedes ved å blande aloejuice i forholdet 1: 1 med kokt vann. Fuk gasbind i den resulterende blandingen, klem litt og fest til ansiktet i 15-20 minutter. Prosedyren er nødvendig for å utføre hver annen dag.

En annen avkok som kan tilberedes fra to spiseskjeer av lindeblomster. Fyll med et glass vann og sett i et vannbad. Etter 10 minutter kan du filtrere. Tørk av stedene som er berørt av krysset. Ikke bruk denne buljongen før du går ut i kulde.

Hva mer trenger en pasient å vite under behandlingen?

 • Det anbefales ikke å bruke tonale midler og fettkrem.
 • På morgenen og før sengetid, tørk huden din med salisylsyre.
 • Bli kvitt fjærputer eller tepper, da flått kan leve der eller bo der.
 • Du må huske om personlig hygiene og bruk kun eget håndkle.
 • Det anbefales å stryke ved maksimal temperatur, både sengetøy og et håndkle.
 • Det er umulig i alle fall, ikke fjern din egen akne!
 • Vask med eksepsjonelt kaldt vann. Du kan bruke tjære såpe.

Og ikke glem at subkutan mite må utryddes umiddelbart, ellers vil behandlingen være kortvarig og vil ikke gi de ønskede resultatene. En slik sykdom krever hvert sekund oppmerksomhet til kroppen.

Symptomer og behandling av subkutan tick på personens ansikt

Demodecosis er en lesjon av ansiktets hud med myt av akne. Men stort sett er demodikose ikke en slags sykdom. Dette er sannsynligvis en hudtilstand. La oss forklare hvorfor.

Mite og hud

Mite Demodex Norm lever på huden, og to arter lever i forskjellige områder: Demodex Follicularum og Demodex Breve.

Med ulike tilstander i kroppen, som vi skal snakke om litt senere, er det en rask gjengivelse av tippen, og følgelig fører produktene av dens livsfarlige aktivitet til det faktum at det er betennelse på ansiktets hud som gjør folk ubehagelig.

Demodexmite er nødvendig for huden, da den deltar i dannelsen av en normal bioksenose på den, forhindrer det multiplikasjon av patogener og deltar i dannelsen av pH-balansen i huden. pH-balanse beskytter huden mot ulike skadelige effekter.

Under ulike forhold, for eksempel: hormonelle lidelser, kroniske sykdommer, langsiktig medisinering, som bryter med tilstanden til mikrofloraen i huden, immunodeficiencies. I dette henseende begynner subkutan mite å multiplisere aktivt, ettersom pH i huden endres, og de beskyttende mekanismer som hemmer mikrofloraen, virker ikke.

Demodecosis er primær og sekundær. Primær forekommer på uendret hud i ansiktet. Mannen var frisk, viste ingen klager, og plutselig opptrer symptomer på demodikose.

Sekundær demodikose er vanligere. Det manifesterer seg mot bakgrunnen av ulike hudsykdommer. disse kan være seborrheic dermatitt, rosacea, akne, perioral dermatitt. Alt dette kan være ledsaget av demodikose.

symptomer

Vanligvis er disse områder av rødhet på ansiktets hud. Lokalisering: Øyenbryn, øyevipper, panne, hake, perioral (område rundt munnen), nesevinger. Rødhet kan ledsages av kløe og til og med krypende.

Tilgangen av en sekundær infeksjon kan føre til utseende av pustler (pustler).

Diagnose av demodikose. Hva du trenger å vite?

Før jeg snakker om behandling, vil jeg gjerne si om diagnosen. Svært ofte kommer pasienter og sier at de har funnet Demodex-myt, og de trenger å behandle det, selv om de ikke har kliniske manifestasjoner.

Jeg må si at tippen kan bli funnet på noen hud, hvis du tar et skrap fra de områdene hvor det normalt lever. Derfor er det ikke en kvalitativ analyse som er viktig, men kvantitativ.

Når det gjelder behandlingen. Det er mulig å kvitte seg med denne tilstanden. Men det er ikke nødvendig å skygge huden helt, siden det er en normal innbygger av mikroflora, og fullstendig forsvinning vil føre til at huden blir følsom, dens barrierefunksjoner vil bli brutt, og de samme områdene av rødhet og peeling vil bli observert på huden..

Hvordan behandles?

Behandling for subkutane kvalster skal være omfattende. Det er kun foreskrevet av en lege, siden behandling kan omfatte både systemisk behandling og lokal ekstern terapi.

Det er nødvendig å velge riktig ansiktsbehandling, dvs. utelukke forskjellige fettstoffer: fettkrem, fettmelk til vasking, etc. Alle disse verktøyene bidrar til at Demodex-myten vil føles bra mot denne bakgrunnen.

Alle disse stoffene vil bidra til å redusere tippepopulasjonen. I tillegg bruker de produkter som normaliserer stoffskiftet i huden, samt produkter for sensitiv hud. Tradisjonelt foreskrevet systematisk metronidazol.

Den kan brukes eksternt, men systematisk har den større effekt. Utnevnt ganske lang kurs for å normalisere hudens mikroflora.

Av sistnevnte benyttes azelainsyrepreparater. Det har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter. dessuten er svovel tradisjonelt brukt som et antimikrobielt legemiddel.

Pass på å passere en undersøkelse av en øyelege, fordi Demodex lever i munnene av hårsekkene på øyelokkene og øyevipper. Ofte kan en sterk inflammatorisk prosess påvirke øyelokkene, visjonen. Oftalmologen må undersøke og foreskrive sin behandling.

Behandling i dermatologiske klinikker kan inkludere mange prosedyrer. Tradisjonelt er kryomassasje foreskrevet for å lindre betennelse. Ozonbehandling for normalisering av huden.

Under fravær av symptomer - behandlinger, for å forbedre barrierefunksjonen i huden. Fototerapi for å forbedre tilstanden til hudbeholdere. Mesoterapi med antiinflammatoriske stoffer, metronidazol, vitaminkomplekser.

Forebygging av demodikose

Forebygging er riktig hudpleie, rettidig behandling av kroniske inflammatoriske sykdommer, rettidig behandling av hudsykdommer i ansiktet. I tillegg er riktig ernæring, behandling av problemer med mage-tarmkanalen.

Hvordan diagnostisere en hypodermic tick og hvordan bli kvitt den?

En subkutan myte i ansiktet forårsaker problemer som fet hud, forstørrede porer, kviser i ansiktet. Før du begynner behandling for denne sykdommen, er det nødvendig å utføre en omfattende diagnose og eliminere faktorene som provoserer aktiviteten til denne mikroorganismen.

Hva ser en subkutan mite ut?

Demodex (subkutan mite) er en mikroorganisme hvis størrelse varierer fra 0,1 til 0,4 millimeter. Habitatet av denne parasitten er talgkjertlene på ansiktet og hårsekkene. I små mengder er de til stede i alle mennesker - fra 4 til 5 enheter per kvadratcentimeter av huden.

Symptomer på forbedret demodexaktivitet i ansiktet er:

 • Acne. Akne kan være av en annen art - fra enkle knuter til flere purulente akne. I avanserte stadier blir en stafylokokkinfeksjon forbundet med den inflammatoriske prosessen på ansiktet, noe som fører til dannelsen av store purulente abscesser.
 • Kløe. Følelsen av kløe er en konsekvens av en allergisk reaksjon som utløses av avfallsprodukter fra disse parasittene. Et karakteristisk øyeblikk for denne tilstanden er intensjonen av kløe om kveldene og om natten. Dette skyldes at demodex er mer aktiv i andre halvdel av dagen. I noen tilfeller opplever pasientene følelsen av at flåttene stadig beveger seg under det øverste lag av huden.
 • Fet hud skinner. Ticks aktiverer sebaceous kjertler, derfor, med denne sykdommen, er en usunn oljeaktig glans alltid tilstede i ansiktet.
 • Hyperemi (rødhet) av huden. Røde flekker på huden er en konsekvens av den inflammatoriske prosessen. Når sykdommen utvikler seg, blir de røde områdene ujevne og ujevne.
 • Forstørret nese. Aktiviteten til denne parasitten fører til det faktum at det friske vevet i nesens vinger er erstattet av bindemidlet, som følge av formen av luktsansen endres og størrelsen øker.

Stadion av nederlag

Behandling av subkutan mite i ansiktet begynner med etableringen av sykdomsstadiet. Jo før adekvat terapi er foreskrevet, jo raskere og mer vellykket blir resultatene.

Formet på ansiktet av sonen med rødmet hud har klare grenser og ligner flammer eller rosenblad. Oftest forekommer dette fenomenet etter å ha drukket alkohol, opplevd stress, inntak av krydret eller salt mat. Hvis sykdommen i dette stadiet ikke eliminerer årsakene, begynner sykdommen å utvikle seg videre.

Den neste fasen kalles erytematøs og tegnene er utseendet på røde flekker på huden. Etter hvert, disse områdene tykkere, vises edderkopper på dem (hvordan å bli kvitt dem er beskrevet her), åreknuter og andre feil.

I motsetning til prodromalperioden oppstår rødhet uten tilsynelatende grunn og går ikke alene. På dette stadiet kan du kjempe med et subkutant kryss ved hjelp av 1 - 2 farmakologiske preparater eller folkemidlene.

I fravær av behandling oppstår det siste hypertrofiske stadium, som manifesteres av pineal vekst i pannen, ørepennene, haken. Den forbedrede funksjonaliteten til sebaceous glands provoserer deformering av utseendet av fortykkelse av huden, på overflaten av hvilke store purulente noder er plassert.

Før herding av den subkutane myten i ansiktet i den siste fasen, er det nødvendig å gjennomgå en omfattende undersøkelse. Basert på testene, vil legen foreta en behandling som oftest inneholder antibiotika.

For behandlingsperioden anbefales det å avstå fra å bruke ikke bare dekorative, men også andre kosmetikk. Spesielt er det nødvendig å forlate skrubbe eller vaskemidler med slipende partikler, da de bidrar til spredningen av parasitter i ansiktet.

Fettsyrende kremer er et gunstig miljø for denne parasitten, så deres bruk bør også utelukkes.

Svampe, børster, øyenskygge applikatorer, mascaraer, leppestifter anbefales å byttes ut med nye, da det kan være flått på overflaten.

Hvordan behandle diett

Før du bekjemper denne parasitten med farmakologiske eller folkemessige virkemidler, bør du endre dietten. Mikrobe, parasitiserende under huden, blir ofte mer aktiv med dysfunksjon i mage, tarm eller andre organer i mage-tarmseksjonen.

Derfor, for å kvitte seg med subkutan kryss, må du holde seg til diettinntaket.

Produkter som skal inkluderes i menyen for demodikose er:

 1. Kli (hvete, havre, rug);
 2. Produkter av grovt mel;
 3. Kashi (bokhvete, havre);
 4. Fibrøse grønnsaker (kål, brun ris, brokkoli);
 5. Sure melkprodukter (yoghurt, kefir, cottage cheese).

Hvordan bli kvitt den subkutane myten folkemidlene

Det er mulig å arrestere aktiviteten til demodeks ved hjelp av kompresser, som er laget på basis av urter med antibakteriell, astringent og anti-inflammatorisk virkning. For prosedyren, lag urtekok av 2 ss vegetabilske råvarer og et glass kokende vann.

I infusjonen fukte flokken flere ganger et stykke gassbind eller bomullstoff. Påfør søknaden i 20 minutter på områdene som er rammet av krysset. Lag kremer trenger to ganger om dagen. Som hovedkomponenten kan brukes slike planter som enebær (bær), malurt, skum, elekampan (rot).

Nyttig vil være frukt og bærmasker fra viburnum, tranebær, bringebær, epler og andre avlinger med en utbredt sur smak. For å lage en maske skal 2 - 3 ss masse av frukt eller bær blandes med noen bindende komponent. For dette kan man bruke cottage cheese, egghvite, kosmetisk leire.

Lokalt apotek

Bli kvitt den subkutane myten i ansiktet vil hjelpe en rekke salver som har en tørkeeffekt. Følgende stoffer er effektive i kampen mot demodex:

Salve Yam. Inneholder bjørk tjære, salicylic og karbonsyre, lanolin, petroleum gelé. Effektivt bekjemper kvaler, og myker også de kåte lagene i huden, noe som bidrar til en raskere fornyelse av epidermis.

Svovelsalve. Det er laget av svovel og vaselin. Legemidlet har en paralytisk effekt på mikroorganismer. Også de aktive stoffene i dette verktøyet bidrar til en raskere helbredelse av skadet hud.

Permetrin salve. Den er laget av syntetiske komponenter, som, på grunn av den lille størrelsen på molekylene, penetrerer gjennom skallet av krysset og forårsaker dets død.

Benzylbenzoat. Består av benzoholdig, sitronsyre og stearinsyre. Salven trenger inn i parasitens chitinøse membran, noe som forårsaker dysfunksjon av alle kroppssystemer og etterfølgende død av Demodex.

Alle medikamenter blir påført på den berørte huden og igjen til helt absorbert. For å øke effekten av salven, kan du vaske ansiktet med tjære såpe, flekk med et håndkle og deretter påføre produktet. Mengden av legemidlet som kreves for en engangs ansiktsbehandling og varigheten av behandlingen bestemmes av legen.

Flytende form av farmakologisk legemiddel, som brukes til behandling av demodikose, er chatters. Disse midlene kan kjøpes på apotek på resept eller opprettes selvstendig.

For å kunne selvstendig forberede en talker for akne, må du ta 100 ml salicylalkohol, tabletter av kloramfenikol og trichopolum (4 stk hver). Tablettene, knust i smul, må kombineres med alkohol og helles i en flaske mørkt glass.

Hver dag, om morgenen og kveldene, bør talker brukes på det berørte området ved hjelp av en bomullspute. Salicylalkohol desinfiserer og tørker huden, kloramfenikol hemmer betennelse, og trichopol dreper bakterier.

Kombinert terapi av demodikose

Den mest effektive i behandlingen av denne lidelsen er en integrert tilnærming som kombinerer bruk av flere stoffer. Ordningen for å kvitte seg med denne parasitten i denne videoen er beskrevet i detalj.

Derfor, under behandling av denne sykdommen, foreskrives ulike vitaminer og immunmodulerende legemidler, siden flertall begynner å aktivt parasitere mot bakgrunnen av en svekket immunitet.

Kroniske inflammatoriske sykdommer er også en vanlig årsak til demodikose. Derfor er det nødvendig å utføre adekvat behandling av gastritt, duodenitt, sår og andre patologier for å kvitte seg med subkutan kryss.

Mange mennesker er interessert i om denne sykdommen er smittsom? Svaret på dette spørsmålet er positivt. Demodex overføres ved kontakt med infiserte mennesker eller dyr.

De viktigste forebyggende tiltakene mot denne sykdommen er å opprettholde en sunn livsstil og hygiene. Også viktig er rettidig behandling av ulike patologier for å forhindre overgang til kronisk form.

Subkutan mite på ansiktet: symptomer, behandling, foto

En rekke bakterier, sopp og parasitter lever på menneskelig hud. Ikke bli overrasket, men det er. Disse protozoer er mikroskopiske i størrelse, derfor forblir de usynlige for det menneskelige øye.

Generelt forekommer tilstedeværelsen av små gjester ikke bekymring, men på grunn av ulike faktorer er denne balansen engang ødelagt, noe som fører til alvorlig patologi. En subkutan kryss i ansiktet eller, ifølge medisinsk terminologi - demodikose, refererer til denne typen sykdom.

I gjennomsnitt er livssyklusen fra 15 til 25 dager, og i løpet av denne perioden vokser og multipler Demodex-hypodermisk tippen, fôring på hormoner og utskillelser av hudkjertlene. Parasitt favorittsteder er pannen, nesevingene, nakke, kinnene.

Årsaker til patologi

Det er verdt å merke seg at denne sykdommen er ledsaget av mange problemer, siden aktiviteten til parasitten ødelegger utseendet betydelig. Hva er årsakene som kan utløse sykdommen?

Mye avhenger av kroppens immunforsvar. Hvis beskyttelsesfunksjonene reduseres, opprettes et gunstig mite miljø. Du bør vurdere følgende faktorer:

 • dysfunksjon i fordøyelsessystemet;
 • endokrine forstyrrelser;
 • nervøse lidelser og stress;
 • bruk av kosmetikk med tilsetningsstoffer.

For å intensivere aktiviteten til den forårsakende agenten av demodikose kan og slike grunner:

 1. en stor mengde i maten varme krydder;
 2. overdreven drikking av kaffe;
 3. alkoholmisbruk;
 4. For hyppige besøk til solarium og bad;
 5. opphold i solen i lang tid.

Det er bemerkelsesverdig at sykdommen kan overføres fra en pasient til en sunn person gjennom nær kontakt med samme husholdningsartikler, kosmetikk, tilbehør, klær og andre ting. Vi må ikke glemme at noen mennesker bare kan være bærere, mens de selv forblir helt sunne.

Hva er symptomene på sykdommen?

På eksterne tegn ligner demodekoz vanlig akne. Derfor er det verdt å huske at subkutan mite har symptomer som bare er karakteristiske for denne sykdommen. Vi noterer de viktigste:

 • huden blir for mye fet etter innføringen av tikket, det kan virke sår, utslett eller kviser;
 • rødlige flekker vises på ansiktet, og huden blir skinnende;
 • huden har et usunt utseende, det er humpete områder;
 • ofte vokser nesen i størrelse;
 • disse symptomene blir vanligvis ledsaget av kløe, noe som øker nærmere natten;
 • skalaer kan danne seg ved øyekastets kant;
 • pasienten føler at noen kryper under huden hans, som faktisk skjer i virkeligheten;
 • i avanserte situasjoner forekommer infeksjon av sårene og prosessen kan ta omfanget av utbruddet.

Tradisjonelle metoder

Her, hvilke tegn tillater å dømme tilstedeværelsen av en parasitt på en persons ansikt. Naturligvis bør behandlingen av subkutane flått være kompetent og effektiv. Bare overholdelse av disse to forholdene kan føre til suksess.

Derfor, umiddelbart hvis du mistenker en sykdom, må du kontakte en hudlege. Hvis diagnosen demodikose er bekreftet, vil legen foreskrive behandling. Som regel er det komplisert og inkluderer:

 • legemidler som styrker immunforsvaret;
 • antibiotika, om nødvendig
 • antiparasitiske midler;
 • narkotika som gjenoppretter sekresjonen av magen og dens mikroflora;
 • narkotika for å styrke karvevegget, da tippens aktivitet gjør dem skjøre. I tillegg til medisiner foreskrives pasienten ekstra behandling, for eksempel kryoterapi, som er svært populær i dag.

Folkemidlene

Mange pasienter er interessert i hvordan man kan kvitte seg med subkutan kryss ved hjelp av folkemetoder. Det er mange effektive oppskrifter, men de bør testes på seg selv etter medisinsk konsultasjon.

Men denne metoden passer for alle. Du kan prøve å vaske om morgenen med husholdnings såpe eller tjære såpe, bare vann skal erstattes med en tinktur av urter: malurt, celandine eller hemlock.

Det er nyttig å lage såpe masker. 2-3 timer før sengetid, blir ansiktet rengjort av kosmetikk, så pisket suds påføres huden og igjen til det blir tørt. En time senere blir prosedyren gjentatt, du kan gjøre opptil 4 ganger, og til og med forlate masken hele natten.

Kjent populær behandling av subkutane midd med hjemmelaget kyllingegg. Butikker gir ikke den ønskede effekten. Ta ett egg, legg det i en glassbeholder, hell essens på toppen og lukk tett. Infusjonsperiode - 9 dager, hvorpå eddik er drenert, og egget er malt og påført ansiktet. Disse masker er veldig gode med kryss.

Hjelper med å lindre kløende gul leire. Produktet fortynnes med vann kokt til konsistensen av rømme, påført i et tykt lag på ansiktet, dekket med bandasjeforband. Prosedyren er ferdig om natten, og om morgenen vaskes masken av med varmt rennende vann.

Mat ration

Av stor betydning er dietten for subkutane flått, og det må være veldig streng. Vi må helt eliminere honning, kaffe, sjokolade, krydret og salt retter, samt stekt mat.

Til slutt vil jeg påpeke at streng etterlevelse av personlig hygiene i alt, et balansert kosthold og et sunt liv, vil bli en pålitelig barriere for subkutan kryss.

Hvordan kurere subkutan mite i ansiktet?

Subkutan tick (demodex), parasitering på menneskelig hud, kan føre til utseende av purulent betennelse, allergisk dermatitt, seboré, soppinfeksjon.

Hvordan bli kvitt denne parasitten og om det er mulig å behandle et subkutant kryss i hjemmet - dette vil bli diskutert nedenfor.

Årsakene til overføringsruten

Demodex overføres via kontakt med bæreren av sykdommen. Du kan bli smittet med en parasitt gjennom kyss, bruk av andres klær og andre persons hygieneprodukter.

Tippen kan overføre gjennom sengetøy: sengetøy, puter, fjærfjærsenger.

Årsaker som fremkaller utseende av et subkutant tikk på ansiktet:

 • Hormonal ubalanse.
 • Bruk av kosmetikk av lav kvalitet.
 • Redusere kroppens forsvar.
 • Ukontrollerte hormonelle legemidler av lokal virkning (salver, kremer).
 • Misbruk av badet, solarium.
 • Stressige situasjoner.

Hvis demodexmitten angrep en person, men den har en normal hormonell bakgrunn, er det ingen overskytende sebaceøs sekresjon, da parasitten kan forlate kroppen, fordi den ikke vil ha noe å spise.

Men dette skjer sjelden, så når de første symptomene på infeksjon må du konsultere en lege.

Hvordan avgjøre om en person er infisert eller ikke?

Diagnose av demodikose utføres på to måter:

 • Visuell inspeksjon - på nesen, kinnene eller i leppene ser utslag, akne, ansikt rødhet. Huden blir fettete, fuktige, smertefulle. I fremtiden begynner ansiktet å klø, øyevipper faller ut, pasienten føler at noen kryper under huden.
 • Laboratorietester - ta skrap fra huden eller hemmeligheten til talgkjertlene. For at testresultatene skal være pålitelige, må pasienten forlate bruken av kosmetikk 24 timer før studien, og skal ikke vaske.

Hvis du ikke starter behandlingen av demodikose i tide, vil sykdommen bli kronisk, vil regelmessig minne personen om seg selv.

Hvordan håndtere angrepet av det subkutane krysset, slik at han raskt trakk seg tilbake? For å gjøre dette, følg følgende anbefalinger:

 1. Start behandlingen så snart som mulig for å raskt ødelegge de subkutane kvalene.
 2. Fjern gunstige forhold for reproduksjon og levetid på tippen på huden. For å gjøre dette, bruk antiseptisk.
 3. Å kurere kroniske sykdommer som kan forårsake demodikose (for eksempel karies, tonsillitt og andre).
 4. Ikke klem på akne, ellers vil infeksjonen komme under huden, en veldig sterk inflammatorisk prosess vil begynne.
 5. Ikke bruk noen pleie og dekorative midler for ansiktet: krem, mascara, leppestift, skygger og så videre. Ellers vil du bare hjelpe tippen, han vil motta en ekstra kilde til fôring.

Hvordan raskt ta med kryss? Dette spørsmålet er forvirret av mange mennesker. Du må fullt ut påvirke parasitten, holde seg til den nøyaktige ordningen med lokal hudbehandling, og også ta medisinen inni.

Alle anbefalinger fra hudlege bør utføres uten spørsmål, for ikke å forsømme sine forskrifter.

Demodecosis blir behandlet hjemme, men for alvorlige komplikasjoner er det nødvendig med innlagt behandling. Demodecosis behandlingsmetoder: antibiotika, injeksjoner, laser og bioresonance terapi, homeopati

Hvordan behandle subkutan kryss i ansiktet?

Enkel apoteksalve for å håndtere parasitten vil ikke fungere. Ved behandling av demodikose er en integrert tilnærming avgjørende ved obligatorisk gjennomføring av slike terapeutiske tiltak:

 • Antiparasittiske stoffer, antibiotika, akaricider.
 • Tar medisiner som gjenoppretter tarmmikrofloraen, aktiverer produksjonen av mage-enzymer.
 • Bruken av vaskulære midler, hvis handling er rettet mot å styrke ansiktets skader, skadet etter angrepet av et kryss.
 • Mottak av immunstimulerende midler og immunmodulatorer for å øke kroppens forsvar, bekjempe demodeks og forhindre sitt gjentatte angrep.
 • Vedtak av antiallergiske stoffer som reduserer og negerer den inflammatoriske prosessen ("Levocetirizin", etc.).

Behandling av demodikose med akaricider og andre legemidler

Legene foreskriver acaricider som ichthyol, kvikksølv, sink salve for raskt å ødelegge tippen.

Behandling med sink salve. Det tørker raskt kviser, pustler, fremmer den raskeste regenereringen av huden, danner en barriere mot gjenopptrenging av parasitten. Det er foreskrevet for både akutt og kronisk sykdomssykdom. Sinksalve behandler de berørte områdene i ansiktet minst fem ganger om dagen.

Iktyol-sink salve. Iktyol-sink salve fra subkutan mite på ansiktet er foreskrevet for nederlag av øyelokkene.

Før du bruker den medisinske sammensetningen av kantene på øyelokkene, bør du behandle det med alkoholtinktur av kalendula. Påfør salven på toppen, hyppigheten av påføring er 2 ganger om dagen. Varighet av bruk - 1,5 måneder.

Svovelsalve. Det dreper øyeblikkelig flått, har en kraftig bakteriedrepende og antimikrobiell effekt.

Svovelsalve påføres i et veldig tynt lag om natten eller om dagen i 3 timer (3 ganger om dagen). Varigheten av behandlingen er vanligvis 1 uke.

Det har også andre ulemper: det lukter ubehagelig, etterlater spor på klær og kan forårsake overdreven tørrhet i huden.

Preparater for oral administrasjon

Ved behandling av demodikose er det viktig å drepe parasitten i kroppen. Derfor foreskriver legene piller med antiparasittisk, immunmodulerende, antihistaminvirkning.

Tablets Tavegil. For å eliminere tegn på allergi, administreres 1 pille 2 ganger daglig.

Betyr Reciken. Dette er en sorbent, du må ta den til 1 spiseskje 3 ganger daglig, varigheten av behandlingen er 1 måned.

Tabletter Trichopolum. De har en antibakteriell effekt, piller ødelegger patogene mikroorganismer, ødelegger dem.

Legemidlet er foreskrevet for voksne og barn over 10 år gammel 1-2 tabletter 3 ganger daglig under eller etter måltider. Varigheten av behandlingen med Trichopolum er 1 uke, ikke mer.

Dette preparatet inneholder metronidazol, et stoff som dreper subkutan tikk. Derfor, ofte gjør pasienter talkers med metronidazol, blander det med andre ingredienser.

Oppskriften på en effektiv talker fra demodikose: tabletter Trihopol, Streptocid, mummy - 6 tabletter av hvert legemiddel; Vodka - 100 ml. Bland alle ingrediensene med vodka, bruk den forberedte medisinske massen med en bomullspute til problemområdene. Det er best å lage en maske om natten, om morgenen for å vaske og gni ansiktet med en antibakteriell lotion.

Streptocid-tabletter og Trichopol svært dårlig oppløselig i vodka, så før en maske påføres for demodikose, skal en flaske rystes hver gang.

Betyr-seboregulyatory

For å fjerne gunstige forhold for ticks som lever på huden, er det nødvendig å bruke seboregulatoriske preparater, for eksempel såpe med salisylsyre, tittyolsåpe.

Det er nok å såpe hele ansiktet med tjære såpe hver kveld, etter 2 minutter skyll huden grundig. Dette verktøyet strammer porene, fjerner kløe, irritasjon, lindrer betennelse.

Behandling av folkemidlene

Mange prøver å bli kvitt demodikose ved hjelp av bestemors oppskrifter.

Hvitløk, kamille, celandine, plantain, hydrogenperoksid og andre midler vil bare få et resultat med kompleks behandling. Du kan ikke nekte medisinsk hjelp.

Folkemidlene for ødeleggelse av kvalster i ansiktet er berettiget dersom pasienten er en gravid kvinne eller et lite barn. Hvordan behandle demodikose i dette tilfellet? Følgende folkeoppskrifter kommer til redning:

Hvordan drepe en subkutan myte med leire, fordi det ikke finnes komponenter i sammensetningen som har en skadelig effekt på patogene mikroorganismer?

For å bli kvitt demodex er det nok bare å blokkere tilgangen til strømkilden - fettceller.

Hvis en person regelmessig gjør masker basert på hvit leire, vil han tørke huden slik at krysset ikke har noe å spise. Som et resultat vil han dø av sult.

Hvitløk. Rengjør ansiktet med fersk hvitløkskrem, hold i 10 minutter, skyll med vann. Varigheten av behandlingen er 10 dager. Hvitløk har en tørking, antiparasittisk, antibakteriell effekt.

Havsalt Oppløs det i varmt vann (for 1 liter trenger du 2 ss salt), plasser ansiktet under gryten, dekk hodet med et håndkle. Å foreta innånding.

Propolis. Du trenger en alkoholløsning av dette produktet. Daglig gni ansiktet med dette verktøyet, pasienten vil kunne beseire krysset.

Viktige anbefalinger

Hvis en person en gang hadde demodikose, så er dette et signal som ikke alt er i orden med kroppen sin. Pasienten må sjekke hormonene, skjoldbruskkjertelen, binyrene.

Dårlig søvn, stress, kosmetikk av dårlig kvalitet, misbruk av søtsaker - alle disse faktorene provoserer utseendet på et subkutant tippe, hjelper det å formere seg i menneskekroppen.

Derfor må en person som har gjennomgått demodikose, følge prinsippene om god søvn, riktig ernæring, bruk av kosmetikk av høy kvalitet eller nekte å bruke dem.

For behandlingsperioden for demodikose i ansiktet, må man nøye overholde reglene for personlig hygiene, utføre varmebehandling av klær, undertøy, desinfiserer barberingstilbehør og briller.

Ikke bare en dermatolog, men også en immunolog, en gastroenterolog og en oftalmolog bør være involvert i behandlingen av demodikose for å forhindre forekomsten av komplikasjoner.

Tross alt kan den subkutane myten trenge inn i de indre organene, øynene og påvirke immunforsvaret negativt.

Behandling av demodikose er en veldig lang prosess, fordi du må drepe parasitten ikke bare utenfor, men også inne i kroppen.

Tillatte produkter ved behandling av demodikose: grøt på vann, meieriprodukter, kli, friske grønnsaker. De riktige matene normaliserer tarmmikrofloraen, gjenoppretter strukturen i hudceller og normaliserer blodsirkulasjonen.

Nå vet du hvordan du skal bli kvitt den subkutane myten i ansiktet, hvilke prinsipper for behandling som skal følges. Hovedtemaet - ikke selvmedisinerende, ikke plukk opp medikamenter tilfeldig.

Hvis du mistenker demodikose, må du bekrefte diagnosen etter å ha gjennomgått en dermatologisk undersøkelse.

Hvis det subkutane krysset fortsatt oppdages, bør omfattende behandling utføres. Og jo raskere det er startet, jo raskere og lettere vil pasienten takle tippen.

Flere Artikler Om Typer Acne