Hva kan være mer ubehagelig enn en pimple i ansiktet? Og han dukket opp, som alltid, på feil tidspunkt. Hvordan dukker opp på en viktig begivenhet med en slik overraskelse som ødelegger hele utseendet? Selvfølgelig vil jeg kurere ham raskt og uten konsekvenser. Det beste alternativet er å klemme de ugudelige. Men er denne utgangen alltid passende? La oss finne ut det.

Knuse eller ikke knuse - det er spørsmålet

Husk det viktigste - du kan klemme ut bare moden pimple, som er synlig, purulent tips. Hvis det fortsatt er under huden, vil det ikke fungere. Berør den umodne pimple generelt er umulig. Det er bedre å bruke en spesiell salve, som vil hjelpe hans hurtige "fødsel", for eksempel Ichthyol.

Hvis akne er klar til å bli eliminert (du kan forstå dette ved å trykke litt, hvis smerten ikke føles - det er tid), og tørk det med en bomullspinne dypt i alkohol på det berørte området på ansiktet. Deretter, med rene hender, trykk på pimple veldig nøye. Prøv å ikke bruke huden rundt. Du må prøve å pusse ut umiddelbart, og ikke å gjøre prosedyren igjen. Etter vellykket gjennomføring, tørk området igjen med en alkoholløsning.


Etter at du raskt har herdet en kvise på ansiktet ditt, eller fjernet det, bør du bruke en spesiell salve på huden din, for eksempel Baziron AS eller salicylalkohol vil gjøre. Etter å ha fjernet ålen, er det bedre å ikke gjøre opp om dagen, slik at du kan hjelpe ødemet til å raskt avta. Ved sengetid er det godt å feste bomullsull gjennomvåt i kamille tinktur til det betente området.

For å hjelpe såret å helbrede raskere, bør du følge et spesielt diett, for en stund, glem det søte, mel og fett. Trenger mer å være i frisk luft og mindre nervøs. Feil diett, stress, røyking, mangel på mosjon, provoserer akne i ansiktet. Derfor, hvis du vil at huden din skal være ren og velstelt, bør du skjemme bort kroppen din med vitaminer og eliminere alle skadelige produkter. Tross alt begynner noen skjønnhet med en intern balanse.

Hvis du har mye akne i ansiktet ditt og du ikke har tid eller ønske om å presse dem ut, kan du besøke salongen der fagpersoner kan hjelpe deg med å bli kvitt akne.

En skjønnhetspleie som hjelper deg!

Hva kan raskt kurere akne på ansiktet i skjønnhetssalonger? Det finnes en rekke prosedyrer. En av dem er mekanisk rengjøring. Det er, kosmetologen trykker sår for deg. Det er ganske praktisk hvis du ikke vil "få hendene skitne". Men hvis det er mye akne, er en engangs ekstrudering ikke alltid en god vei ut. Tross alt viser det seg at dette bare har en direkte innvirkning på konsekvensen, uten å eliminere årsaken. Så vær ikke overrasket hvis du etter en stund skjønner ansiktet ditt igjen.

 1. Du kan prøve å bli kvitt irriterende kviser ved hjelp av ultralydbølger. I motsetning til klemme, gir denne prosedyren ingen smerte eller ubehag. Anmeldelser av ultralyd er svært varierte, men problemet er at det ikke alltid hjelper, noen ganger virker det på prinsippet om enkel peeling av huden.
 2. Det samme gjelder salongskallingen, som kan utføres hjemme. Men med denne rensingen av ansiktet, i motsetning til ultralyd, er bivirkningene rødme, noe du må godta for en stund.
 3. Vakuumrengjøring av ansiktet: Først blir huden behandlet med et spesielt ufarlig stoff, da blir porene dampet ut med hjelp av en lotion, så tas et vakuum. Denne enheten har en spesiell glassdyse, den trekker ut alle kviser fra de åpne porene. Det vil si, dette er en slags støvsuger som lindrer ansiktet på all smuss. Etter at prosedyren er fullført, bruker du en behagelig maske, er porene smalere og huden er fuktet.
 4. En mer seriøs prosedyre for rensing av ansiktet er mesoterapi. Når det utføres, injiseres en annen "kjemi" subkutant for å bekjempe akne, og deretter utføres massasje med flytende nitrogen. For å se effekten - anbefales det å gjennomgå prosedyren ikke en gang, men omtrent ti ganger.
 5. Mer modig i hytta tilbudet å gjennomgå dermabrasion. Hva er det? Det krever lokalbedøvelse, da prosedyren er veldig smertefull. Det er ikke laget for akne selv, men for deres effekter - arr eller blemishes. De er ikke så lett å fjerne, så etter frysing er det øverste laget av huden helt fjernet med en spesiell børste. Beauticians lover glatt hud.

Hvis salongprosedyrene ikke er for deg, kan du bruke hjemmemekanismer.

Gamle venn er bedre enn nye to

 • Du kan kjøpe spesielle salver på apoteket, og du kan raskt kurere akne med en enkel tjære såpe. Ja, du har ikke misheard. Tør ansiktet med skum, fordi tjære inneholder mange nyttige egenskaper. Den har antiinflammatorisk og antimikrobiell effekt, tørker huden din, gir raskere utvinning. Så hvis du ikke er irritert av lukten av tjære - fortsett å bekjempe akne med denne naturlige antiseptiske!
 • Hvis det ikke finnes tjære såpe på hånden, kan den erstattes med husholdnings såpe, tilsette salt til det og påføre lotion i ca ti til femten minutter til de berørte områdene på ansiktet. Dette er et utmerket og effektivt folkemedisin.
 • Hvis du ikke finner dette, kommer en tannpasta til redning, bruk blandingen på ansiktet hele natten, og kviser blir nesten usynlig om morgenen. Det er bedre hvis urter eller mynte er en del av pastaen.
 • Aloe har medisinske egenskaper. Det er nødvendig å avkjøle bladene og i jordtilstanden legge dem til vann, vent til blandingen kokes, kjøl og tørk ansiktshuden med den.

Som du har sett, er metoder for å håndtere akne mange, både salong og hjemme. Valg av metode avhenger av dine materielle forhold (kosmetologens tjenester er ikke billige), på dine personlige preferanser. Ikke glem huden din (tørr, fet, følsom) for å velge riktig omsorg.
Husk at ikke alltid klemme akne er den viktigste løsningen. Dette gjelder spesielt for de med akne - en hyppig besøkende i ansiktet. Akne på pannen, haken, kinnene kan tyde på en funksjonsfeil i de indre organene, så før du raskt kurerer en kvise i ansiktet ditt, bør du søke hjelp fra en lege slik at han kan gi deg de nødvendige testene. Kanskje, for å glemme akne, trenger du bare å endre fundamentet, og kanskje ligger problemet dypere.

Hovedregelen: Prøv å eliminere årsakene til akne - det er i din makt, nemlig dårlige vaner, inaktivitet, bruk av junk food, hyppige nervøse lidelser. Gå mer, nyt livet, spis frukt, styrke immuniteten din slik at kroppen din er sunn og sterk!

Hvordan raskt bli kvitt akne i ansiktet hjemme.

Akne i ansiktet er et stort problem for mange mennesker, ofte tenåringer. Men noen ganger varer akne opptil 25 år, og noen ganger enda lenger. Hvis du har akne, les denne artikkelen, og deretter gå til en avtale med en hudlege som vil fortelle deg hvordan du skal handle bedre. I min overgangsalder hadde jeg også akne og ganske mye. Og for å hjelpe deg med å unngå feilene som mange mennesker gjør når de står overfor dette, skrev jeg denne artikkelen: hvordan bli kvitt akne i ansiktet.

Jeg skrev hva som ikke kan gjøres med betent hud med utslett, hvordan du finner ut på hvilket stadium din akne og, viktigst, hvordan å kurere akne. I tillegg til offisielle rusmidler er det tradisjonelle kampmetoder, som også er ganske effektive, men de hjelper ikke alle. Resultatet vil avhenge av tilstanden til huden, på grunn av utslett. På Internett er det også ulike måter som nesten ikke kan takle problemet, men de kan gjøre skade.

Derfor må du lese nøye hvordan du bruker dette eller det aktuelle verktøyet for ikke å overdrive huden. Og vær sikker på å skrive kommentarer og stille spørsmål.

Hva forårsaker akne?

Årsakene til akne kan være flere. Jeg vil ikke skrive om det i for mye detalj, fordi hovedspørsmålet som interesserer deg, er hvordan du blir kvitt akne i ansiktet. Men å vite årsaken til utslett kan det hjelpe med behandling.

Alle metodene nedenfor er kun anbefalinger. Det er bedre å gå til en dermatolog, identifisere den virkelige årsaken til akne og bli behandlet i henhold til ordinasjonen foreskrevet av legen din. Verktøyene beskrevet nedenfor fungerer egentlig. MEN ikke glem funksjonene i huden og helsen til hver person. Og et verktøy som hjalp en, en annen kan skade. Derfor, igjen, oppfordrer jeg deg til å gå til legen for råd. Fordi du kan prøve et stort antall forskjellige verktøy, til du finner din egen, noe som vil hjelpe i et bestemt tilfelle.

Så, hovedårsakene til akne:

 • hormonelle endringer under pubertet, graviditet, menstruasjon
 • alvorlig stress
 • feil hudpleie, som tetter porene
 • usunt kosthold
 • smittsomme sykdommer
 • subkutan mite
 • røyke

Jeg vil utarbeide om ernæring, da dette er et veldig viktig poeng i kampen mot akne. Hvis kostholdet ditt er for mye søtt, blomstrende, fet, så er det svært sannsynlig at det kommer utslett på huden din. Og hva de ikke smør, nye vil stadig vises. Derfor, hvis du er en utrettelig søttand, er det på tide å knytte denne avhengigheten. Og det handler ikke bare om søt mat, men mer om søtsaker. Avvis fra brus og søt te. I mange tilfeller er sukker årsaken til akne, akne på ansikt og kropp. Det er heller ikke tilrådelig å misbruke mat der mange kjemiske tilsetningsstoffer. Dette er en favoritt av mange hurtigmat, chips, kjeks, etc.

Les artikkelen min om ernæring, som allerede har hjulpet tusenvis av mennesker å miste vekt, finere og bli sunn. Der er det skrevet mer detaljert hvordan man skal spise (lenken over er aktiv). Pluss, ernæring trenger å drikke rikelig med rent vann (minst 2 liter per dag).

Hva ikke å gjøre med akne?

1. Du kan ikke presse akne. Dette høres, tror jeg, alle. Men når en kvise vises i ansiktet, er det en veldig stor fristelse å presse den ut. Noen direkte glede av det. Akne kan ikke knuses, fordi neste dag blir de enda mer. Når klemme smittet sprer seg på huden og provoserer fremveksten av nye "innbyggere". Også bakterier går inn i blodet, noe som vil forverre situasjonen.

Ikke gjør noen mekanisk rensing av ansiktet. Dette kan føre til svært alvorlige helseproblemer. Det er nettopp fordi infeksjonen kommer inn i blodet at blodforurensning kan forekomme. Klemme kviser i ansiktet kan til og med forårsake meningitt!

Legene sier at det er mulig å klemme ut bare modnet acne, når du presser på hvilken og rundt dem ikke føler smerte. Men i dette tilfellet, før du klemmer ut, må du sanitere hendene og stedet rundt kvise. Klem forsiktig slik at ansiktet ikke etterlater spor og huler av negler, som så kan forlate arr og "bukser". Etter klemming trenger du å smøre med salve "redningsmann" - et veldig effektivt helbredende middel. Du kan kjøpe denne salven på apoteket. Men det er bedre å avstå fra å klemme.

Så la oss oppsummere: en ny kvise kan ikke klemmes ut, du må vente til den går for seg selv, eller klem den ut når den er moden.

2. Du kan ikke bruke skrubbe og peeling. Hvis huden er irritert, er det utslett og akne på den, så bruk ikke skrubbe. Scrubs skade det øvre laget av epidermis, infeksjonen sprer seg over hele huden. Og dette fører til en økning i utslett. Dette er en veldig stor feil for mange tenåringer som tror at en skrubbe kan gjøre huden ren. Jeg brukte også scrubs i overgangsalder, jeg trodde at akne ville være mindre. Og de ble mer og mer. Hvis hendene mine "klø" for å klemme en kvise, så plukket jeg det flere ganger. På grunn av dette ble flekker, depressioner, porer utvidet. Generelt kan konsekvensene av utslettshandlinger være trist.

3. For utslett, prøv å røre ansiktet ditt så lite som mulig. Våre hender er for det meste ikke veldig rene i løpet av dagen, så du bør ikke sette ekstra bakterier på din betente hud.

Stadier av akne og behandling.

Det er tre stadier av akne. Behandlingen bør utføres avhengig av scenen.

Den første fasen av akne.

I første fase på ansiktet er opptil 10 akne. Det er nødvendig å behandle første fase bare ved hjelp av eksterne midler, som fjerner overskytende talg, takler mikrobiel betennelse og blokkering av talgkirtlen. I henhold til anbefalingene fra "Live Healthy" -programmet, må du på dette stadiet bruke gel for vasking av problemhud, tonic fra svarte flekker og gel eller krem ​​Differin.

Tørk av med en engangsklut etter vask av ansiktet. Ikke bruk den igjen, fordi det er bakterier på den.

Differin er et stoff som fjerner stratum corneum. Differin reduserer sebum, og det er derfor ikke noe nytt akne. Designet for å behandle akne.

Differin bør brukes før du legger deg direkte på akne en gang om dagen. Ikke gni inn i huden. Det er viktig å merke seg at under behandlingen med Differin kan du ikke bruke folkemessige rettsmidler, som jeg vil skrive om nedenfor. Fordi de er for tørr hud. Også det er umulig å ha mye i solen og besøke solariumet.

Den andre fasen av akne.

På dette stadiet er ansiktet fra 10 til 40 akne. På dette stadiet forblir eksterne midler det samme som ved første. Men tabletter er allerede koblet til her. Dette er Doxycycline, et antibiotikum. Dette stoffet i vitnesbyrdet har bare et poeng - behandling av akne. Doxycyklinbehandlingskurs - 3 måneder. På 28 dager, er hudcellene helt fornyet hos en person. For å beseire akne må du oppdatere huden tre ganger. Disse pillene skal ikke tas av gravide eller ammende kvinner.

Den tredje fasen av akne.

Det er allerede over 40 akne på ansiktet. Følgelig vil behandlingen bli mer alvorlig. Løsningen på dette stadiet er Roaccutane eller andre retinoide legemidler. Dette er et veldig sterkt legemiddel som en lege må foreskrive. Det er tatt bare i tredje fase av akne, når nesten hele ansiktet er dekket med akne. Roaccutane tørker sterkt huden, det forårsaker en blokkad av fettutslipp fra sebaceous kjertlene. Som et resultat har mikrober ikke noe å spise (og de spiser talg).

Dosen av dette legemidlet må foreskrives av en lege, fordi det i forskjellige individuelle tilfeller kan være annerledes. Ikke selvmedisinere!

Før behandling utsettes, må legen utføre en undersøkelse, ta tester, inkludert en blodprøve for leverenzymer. Sørg for å bli undersøkt av en gynekolog (jenter) og utelukke graviditet. Selv etter behandlingens slutt er det umulig å bli gravid i et halvt år, fordi dette stoffet er veldig alvorlig.

Hvordan bli kvitt akne - effektive måter.

Måter å bekjempe akne i folket, det er så mange. Men dessverre hjelper ikke alle dem virkelig. Noen måter - dette er en ærlig kjetteri, som ikke skal brukes, for eksempel smøre akne med tannkrem, sitron, hvitløk. Men det er billige midler som du kan gjøre huden din i ansiktet rent. Så, møt de beste måtene å bli kvitt akne på ansiktet ditt.

For å bekjempe svarte flekker må du lage en svart maske med gelatin og trekull. Les mer om denne masken i artikkelen min på denne lenken.

1. Tar såpe og salicylsyre - super-combo.

Ikke rart det første elementet er disse produktene. Hvis du bruker dem regelmessig, kan du virkelig fjerne acne fra ansiktet. Som du kan se er midlene rimelige. Tar såpe koster i gjennomsnitt 50 rubler, salisylsyre - 20 rubler.

La oss se hvordan disse "produktene" kan hjelpe? Salisylsyre er et kjent antiseptisk middel. I kampen mot akne har den blitt brukt i mange år, fordi det slår av med bakterier på huden, renser porene, reduserer betennelse. Årsaken til mange akne, hudormer er nettopp i tilstoppede porer, så vel som infeksjon. Salisylsyre ødelegger det øvre keratinøse laget av huden.

Forresten, aspirin og acetylsalisylsyre produseres på grunnlag av denne syren. Disse pillene kan lage en utmerket maske som vil bidra til å rense huden og løse "akne" -problemet. Hvordan lage denne masken og hvordan du bruker den, les i artikkelen min "Ansiktsmasker".

Salisylsyre dreper tre fiender med klar hud: fett, bakterier og døde celler. Så vær sikker på å kjøpe en krukke med dette fantastiske verktøyet for å bli vakrere. Du kan også kjøpe tonic eller andre kosmetikk som inneholder dette stoffet, bare se at det ikke inneholder alkohol.

Tar såpe er også en kjent måte å bli kvitt akne på ansiktet. Det tørker, desinfiserer, reduserer betennelse. Han har en ulempe - ikke veldig hyggelig lukt, men han forsvinner raskt.

Og nå la oss finne ut hvordan du skal bruke disse verktøyene for å få resultater.

Med fet hud er den kombinerte handlingsplanen som følger: Tre ganger i uken må du vaske med tjære såpe. Skyll først ansiktet, vent to minutter, skyll deretter med varmt eller kaldt vann. På de andre tre dagene (annenhver dag), tørk problemområder med en bomullspute dyppet i salicylsyre (en gang om dagen!). Og en dag i uken, la huden din hvile fra alle disse prosedyrene. Hva med dette vil skje:

Med tørr hud, følsom, irritabel måte å bruke disse midlene på, vil være litt annerledes. Såpe for å vaske hele ansiktet er ikke nødvendig. Ta en Q-tip, fukt den og såpe godt med tjære såpe. Stick med fettpunktsakne og la det stå i et par minutter, vask deretter med varmt vann. Salisylsyre er den samme historien. Det er ikke nødvendig å tørke ansiktet for ikke å overdrive huden. Fukt en bomullspinne og lokke smøre problemområder. Du trenger ikke å skylle.

For tørr hud, såpe og to ganger vil det være nok to ganger i uken.

Det er viktig! Ikke bruk begge disse produktene samme dag! Bare alternativt. Følg instruksjonene. Husk at uansett hvor fantastisk en salisylsyre er, er den fortsatt en syre. Ikke bruk det i høye konsentrasjoner og for ofte for å unngå brannskader.

2. Tinktur av calendula.

Dette er et annet verktøy du kan kjøpe på apoteket. Prisen på denne tinkturen er fra 20 rubler. I sin rene form anbefales det å tørke problemområder for de som har fet hud. Hvis huden er tørr og følsom, er det bedre å fortynne denne tinkturen med vann eller avkok av urter. Siden tinkturen er alkoholisk, kan hyppig bruk forårsake overdreven tørrhet i huden, ikke misbruke den. For gjenforsikring, fortynne med vann.

Calendula er en kjent medisinsk blomst, som har mange positive egenskaper. Dette er en rik vitaminsammensetning, flavonoider, essensielle oljer. Alt dette i kombinasjon bidrar til å lindre betennelse, drepe bakterier og berolige huden.

Også, calendula tincture er kjent for sin gode regenererende effekt. I denne forbindelse brukes den ikke bare for å fjerne akne, men også for å bekjempe flekker og arr etter akne. Bruk dette verktøyet, det vil trekke pusen fra kimen veldig raskt (men ikke på en dag) og huden vil forbli glatt.

Selv om kviser ser ut som et resultat av allergisk utslett, kan calendula tinktur hjelpe til med å takle dem.

Du kan ikke bruke dette verktøyet hvis huden har sår eller huden er veldig følsom og tørr!

Calendula kan også kombineres med salisylsyre. Calendula vil lindre betennelse og salicylsyre tørr pimple. Som et resultat fjernet huden raskt!

Jeg foreslår noen flere gode kombinasjoner som vil lindre akne i ansiktet.

 1. Hjemmelaget tonic med calendula for akne. For å forberede, ta ett glass (200 ml) kokt, avkjølt vann. Trenger fortsatt 2 ts honning og 2 ts tinktur av calendula. Rør alle disse ingrediensene til honningen er helt oppløst. Hold tonic uåpnet. Tørk pimples en gang om dagen til de forsvinner.
 2. Hjem Acne Lotion Forbereder denne lotionen så enkelt som mulig: bland 100 ml vann, 3 ss tinktur av kalendula og noen få dråper tea tree olje. Tørk også problemområder daglig.
 3. Midler til spotbehandling med tabletter. Dette verktøyet er veldig sterkt og effektivt. Men de kan ikke bli misbrukt, og kan ikke brukes på sunn hud. Bruk bare en prikk på akne selv og ikke ofte, fordi effekten vil redusere. Det er bedre å smøre akne med denne blandingen en gang i uken, ikke oftere. Hvis du bruker det for ofte, tørk ut huden din for mye. Hvordan lage mat dette mirakelmiddelet? Ta 40 ml calendula tinktur, 3 Aspirin tabletter og 3 Levomycetin tabletter. Krymp tabletter i pulver og bland med kalendeltinktur. Med en bomullspinne, gjelder lokalt for kviser.

3. Tsindol - billig og effektiv.

Tsindol er en suspensjon som kan kjøpes på ethvert apotek. Folk kalles også "talker", fordi det må ristes før bruk, slik at det blir homogent i konsistens. Den aktive ingrediensen i Zindol er sinkoksid, som tørker, desinfiserer, har en astringent og anti-inflammatorisk effekt på huden.

Da barna mine var syke med vannkopper, ble jeg rådet til å smøre utbruddene ikke med strålende grønt, noe som er vanskelig å vaske av senere, nemlig Tsindol. Kostnaden for det på apotek fra 52 rubler. Det er hvitt, ikke absorbert, og tørker på huden med et hvitt flekk. Lett å vaske av. Generelt kan noen akne smøre dem, de tørker raskt og passerer. Men på grunn av at Zindol kan ses på huden, bør den brukes om natten eller når du er hjemme.

Tsindol har ingen kontraindikasjoner, bortsett fra allergi mot sinkoksid. Derfor anbefaler jeg dette verktøyet, som har en positiv effekt på huden, og det er ikke dyrt.

4. Ichthyol salve for akne behandling.

Dette middelet er antiinflammatorisk og antiseptisk. Det akselererer mikrocirkulasjonen i huden, akselererer helbredelsen av sår. Iktyolsalve har en komplisert effekt, noe som gir et raskt resultat. Det dræper både patogenet, og lindrer betennelse, desinfiserer og lindrer smerter og helbreder sår og fornyer huden. Generelt, fordelene med masse. Salven påføres på de berørte områdene, forrenset (du kan vaske med tjære såpe). Påfør salven i 1-2 timer, skyll deretter med vann og smør pimpleet med et antiseptisk middel (for eksempel hydrogenperoksid).

Et stort pluss ichthyol salve som det kan takle selv med dyp subkutan akne som ikke kan presses ut. Hvis en slik flekk blir oppdaget med salve, vil den "modnes" raskt, et hvitt hode vil dukke opp på det, pus kommer raskt ut og huden fornyes. Hvis pus ikke kommer ut innen to timer, gjelder salve over natten. Bare i dette tilfellet, forsegle dette stedet med tape, du kan legge litt fleece.

Ichthyol salve kan kjempe med svarte prikker. I sin kjerne er svarte flekker porer tilstoppet med sebum. Påfør et tynt lag av plassen med disse porene i 2 timer. Fettet blir mer flytende og porene blir rengjort. Fjern salve med en plate og vask med gelen din for vasking.

Ichthyol salve til behandling av akne anbefales av mange dermatologer. Den eneste ulempen ved dette verktøyet er en ubehagelig lukt, som du imidlertid kan bli vant til. Men prisen på salven er ganske hyggelig: fra 65 rubler.

5. Blå leire fra akne.

Blå leire er et populært verktøy for alle typer masker. I samme Fixpris kan du kjøpe en krukke til 50 rubler. Eller spør på apotek, prisene er forskjellige overalt. Blå leire - tørker godt huden, renser, aktiverer blodsirkulasjonen i hudcellene. Og det er mange mikro- og makroelementer i den, som er nødvendig for huden for et sunt utseende.

Når det gjelder akne, reduserer den blå leiren betennelse, normaliserer talgkjertlene, renser porene (som er nyttige for svarte flekker). En annen leire vil være en god assistent i kampen mot flekker etter akne. Det har også en antiseptisk effekt på huden. Blå leire kan brukes ikke bare for akne og akne, men også for allergiske utslett.

Hvis huden din er tørr, er det bedre å ikke bruke masken av blå leire i ren form, men å fortynne den med fuktighetsgivende ingredienser. For eksempel, burdock eller olivenolje, eggeplomme. Kontraindikasjoner for bruk av leire kan bare være allergiske mot det.

Jeg vil skrive noen oppskrifter av masker med blå leire mot akne. Gjør masker 3-4 ganger i uken for å oppnå et godt resultat. Etter vask av masken, klapp ansiktet og påfør en fuktighetskrem. Det er godt å bruke geler med aloe vera, du kan også kjøpe Panthenol krem.

Mask med mineralvann.

 • blå leire - 2 ss.
 • mineralvann uten gass - 2 ss.
 • Rose olje - 2-3 dråper (rosmarin eller tea tree olje kan brukes)

Hvordan lage en maske for akne. Bare bland leirepulveret med vann til en homogen oppslemming, drypproseolje (kan erstattes med te-treolje). Påfør på renset hud (vask med gel eller ansiktsvask) med et tynt lag, unngå området rundt øynene. Hold 15-20 minutter. Siden leiret vil tørke opp, kan du ikke snakke og le i en maske. Det er bedre å bare ligge stille, lytte til hyggelig musikk.

Vask masken med varmt vann. Denne masken er egnet for fet hud, som har akne.

Mask med eple cider eddik.

 • blå leire - 1 ss.
 • eple eddik 6% - 2-3 dråper
 • vann - 2 ss.

Matlaging masker. Fortyn leire med vann og rør til en homogen oppslemming. Drypp litt eple cider eddik og bland. Påfør ansiktet med et tynt lag, unntatt området rundt øynene, i 10-15 minutter. Skyll deretter med kaldt vann. Etter masken, bruk fuktighetskrem, da huden blir tørr. Denne masken bidrar til å lindre betennelse, tørker, gjør huden mer elastisk.

Mask fra flekker etter akne.

 • blå leire - 2 ss.
 • badyagi pulver - 1 ts
 • mineralvann uten gass

Bland pudderbadyagi og leire. Fortynn med vann litt, rør, til en tykk, homogen masse oppnås. Påfør denne masken på ansiktet i 15-20 minutter, skyll deretter grundig med vann. Denne masken fjerner døde hudceller, renser, huden blir glatt, uten flekker etter akne. Noen ganger drikker 3 dråper hydrogenperoksid fortsatt i denne masken. Men hvis du gjør med hydrogen, så reduser tiden for eksponering for huden til 10 minutter eller enda mindre. Hvis du holder peroxide masken i lang tid, kan du bli brent.

Ålmaske med egghvite.

Denne masken er egnet for eiere av fet hud med store porer. Protein tørker veldig bra, som gjør sitronsaft. Men det kan være en individuell allergi mot sitron og egg. Derfor, før du påfører masken på ansiktet, smør på baksiden av hånden og hold den nede. Hvis det ikke er noen negative manifestasjoner, så bruk det på ansiktet ditt.

 • blå leire - 2 ss.
 • egg hvit - 1 stk.
 • sitronsaft - 1 ts
 • vann - 1 ss.

For å forberede masken, drypp sitronsaft i vannet, bland. Legg denne væsken i leiren og skru den i en mush. Smør proteinet separat med en gaffel og hell inn i totalmassen. Rør godt og påfør med et tynt lag på ansiktet. Når masken begynner å tørke, blir ansiktet stramt, vær forberedt på disse følelsene. Når masken er helt tørr, vask den først av med varmt vann, og vask det så kaldt.

Jeg tror disse måtene å håndtere akne i ansiktet ditt, vil hjelpe deg. Legg inn i kommentarene som du liker mest. Og del denne artikkelen i sosiale nettverk!

Hvordan raskt kurere akne hjemme

Neste artikkel: Acne Map

Ren og jevn hud er ikke bare en standard for skjønnhet, men også en indikator for helse.

Det er få mennesker på jorden som aldri har lidd av akne i livet.

 • Teenakne forekommer hos 90% av gutter og jenter som har gått inn i puberteten, og gir dem mye trøbbel.
 • Men selv i voksen alder, av ulike årsaker, påvirker sykdommen mer enn 20% av menn og kvinner.

Dessverre er det ikke alltid mulig å få en avtale med en erfaren spesialist - en hudlege eller en kosmetolog. Men ikke bli opprørt og avsløre kroppen til de negative effektene av stress.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Tross alt er det mange måter å effektivt kurere akne på ansiktet eller kroppen hjemme.

Folkemedisinske midler, ved hjelp av avkok og tinkturer av urter, fruktjuicer og farmasøytiske preparater, er det ganske mulig å raskt slippe av med hatfulle utslett.

Selvfølgelig, på en dag vil akne ikke forsvinne, men etter noen uker vil integumentet se mye renere ut.

Årsaker til

I de fleste tilfeller oppstår utslett på grunn av dårlig hygiene.

Patogen flora lever på skitten hud, klar til den første muligheten til å trenge inn i porer, epidermier og dermis.

Berøring av ansiktet med skitne hender, ubevisst å skrape, rive ut små sår, rive av skorpe, vi bidrar også til dannelsen av akne. Bakterier fanget i mikroskopiske lesjoner provoserer en inflammatorisk prosess, på grunn av infeksjon er pus dannet.

Men årsaken kan være skjult dypt inne.

Tross alt er huden et speil som gjenspeiler helheten til hele organismen.

En viktig rolle i integumentet er spilt av arvelighet, ernæring, livsstil og til og med den emosjonelle sfæren.

Hormonale svikt

Hormonal akne er mer kjent for ungdom i alderen 12-18 år.

På grunn av overflod av mannlige androgenhormoner, spesielt testosteron, jobber sebaceous og svettekjertlene i en akselerert hastighet. Huden på unge menn og kvinner blir porøs, vokser raskt fett, svette og glirter.

Foto: utslett på hud utsatt for fett

Men forstyrrelser av hormonet kan forekomme hos mennesker etter 25. Faktorer som påvirker det er som følger:

 • endokrine sykdommer (goiter, diabetes);
 • genitourinske patologier (polycystisk ovarie, svulster av forskjellige etiologier, prostatitt);
 • langvarig bruk av hormonelle prevensjonsmidler;
 • dysfunksjon av binyrene eller hypothalamus;
 • misbruk av steroider, anabole steroider og annen "kjemi" for å bygge muskler.

Hvilken kvinne hadde ikke en eneste purulent pimple på pannen, nesen, haken i begynnelsen av menstruasjonssyklusen? Visste ikke små utbrudd på ryggen eller på paven under graviditet, amming?

Alt dette er fordi den hormonelle bakgrunnen i disse perioder er ustabil.

 • En særegen omorganisering skjer i kroppen, noe som medfører en funksjonsfeil i talgkjertlene.
 • Huden er mer utsatt for betennelse, og lokal immunitet er svekket og kan ofte ikke motstå infeksjon.

Dette observeres i overgangsalderen, når eggstokkene ikke lenger kan produsere kvinnelige kjønnshormoner i tilstrekkelige mengder.

tilstoppede porer

Prosessen med akneformasjon begynner med tilstoppede porer.

Av ulike årsaker produserer sebaceous kjertler fettutskillelse i store mengder. Sebum, beveger seg langsomt langs ekskretjonskanalene, stivner og blir til et tett rør.

Foto: Ikke-brennbare elementer (svarte prikker)

Tette porer er ikke-betent lukket eller åpne komedoner.

 • Før eller senere begynner skadelige mikroorganismer å formere seg aktivt i hulrom uten oksygen.
 • I dem samler pus, sebaceous kjertler innflytelse.
 • Og så dannet overflate eller indre akne.

I tillegg tilrettelegges blokkering av porene ved:

 • støv og smuss partikler;
 • Dekorativ kosmetikk ikke fjernet om natten;
 • komedogene hudpleieprodukter;
 • kosmetikk som ikke passer for typen integument;
 • døde celler av stratum corneum av epidermis.

Ernæringsfeil

En mann består helt av det han spiser. En av de viktigste funksjonene i tarmen er utskillelse.

Men ikke all mat bidrar til kroppens normale funksjon. Gradvis smitter giftstoffer sine vegger, hvorfra de absorberes i blodet. Lider hud, som også er designet for å kvitte seg med giftige stoffer.

Foto: Ifølge forskere, forårsaker melk akne

Ifølge den kjente ernæringseksperten fra USA F. Lipman, oppstår akne på grunn av tilstedeværelsen i dietten av tre typer produkter:

 • kumelk, da den inneholder mange veksthormoner utviklet for rask utvikling av unge kalver;
 • hvete, på grunn av tilstedeværelsen i det av gluten - gluten, som den menneskelige magen ikke er i stand til å fordøye fullstendig;
 • sukker, økende insulin nivåer i blodet. Et overskudd av dette hormonet har vist seg å øke testosteron. Spesielt raskt foregår prosessen hos personer med overvekt.

Foto: Produkter som har en skadelig effekt på huden

Negativt påvirker tilstanden til huden daglig forbruk av andre matvarer:

 • fet, stekt, hurtigmat;
 • pølser og røkt kjøtt;
 • marinade;
 • majones, sauser og ketchup;
 • øyeblikkelig kaffe;
 • restaurert juice;
 • soda;
 • sjokolade, kakao;
 • syltetøy, krem, syltetøy;
 • alkohol.

Det er mange kunstige tilsetningsstoffer - fargestoffer, smakforsterkere og konserveringsmidler.

påkjenninger

Det kan ikke sies at stress direkte påvirker utseendet på akne.

Foto: Stress kan utløse utslett.

Men systematisk nervestrøm, depresjon, tretthet og søvnløshet svekker gradvis kroppen.

Selv på hud som ser rent ut, lever millioner av forskjellige bakterier.

 • Patogener er klare når som helst for å begynne å formere seg aktivt, forårsaker utslett.
 • Også i løpet av opplevelser gnider folk ofte uvitende om ansiktene sine.
 • Noen kammerer pannen og gir seg i sorgfulle refleksjoner.
 • Andre gni nesen, templene, bite sine lepper.

Alt dette traumatiserer integumentet, åpner døren for penetrasjon av infeksjon i vevet.

Video: "Bli kvitt kvise på en dag"

Hvordan kurere akne

Ideelt sett bør du kontakte en erfaren hudlege for å kurere akne.

 • Han vil diagnostisere, identifisere årsakene til utslett.
 • Det er mulig at konsultasjoner av smale spesialister kreves. Leger som en gastroenterolog, gynekolog, allergist eller endokrinolog.

Men i praksis blir få folk til spesialister, og foretrekker å håndtere akne alene.

Tross alt går klinikken og undersøkelsene mye tid, som ikke alle kan isoleres fra den travle arbeidsplanen.

Hjemme

Er det mulig og hvordan å kurere akne i ansiktet hjemme raskt?

Et spørsmål som interesserer alle mennesker med problemhud. Faktisk er det ikke så vanskelig å sette dekslene i orden.

Det viktigste er å kombinere ulike metoder for påvirkning av utslett, samt å følge en sunn livsstil.

Bare et kompleks av terapeutiske tiltak kan gi en positiv effekt.

Riktig hudpleie

Til å begynne med en full rensing av huden. Ethvert middel på en skitten overflate vil ikke ha den riktige handlingen.

Foto: hudpleie bør starte med rensing

Det er ikke vanskelig å ta vare på deksler, det er nok å følge visse regler.

 1. Vask ansiktet etter å ha våknet om morgenen og før sengetid. Varmt vann, antibakteriell gel eller skum, helbredende tjære såpe - hovedassistentene i dette.
 2. Lag separate håndklær for ansikt, kropp, hender og føtter. Prøv å holde dem rene ved å vaske regelmessig ved høye temperaturer.
 3. Ta en dusj eller et bad minst en gang om dagen. Om sommeren, i varmen, bør det gjøres oftere, ettersom kroppen er forurenset.
 4. Skyll vaskemiddelet grundig fra hud og hår. Alt dette skum inneholder natriumlaurylsulfat - komedogen substans. Å holde på dekslene bidrar til blokkering av talgkjertlene.
 5. For å begrense porer gjelder tonics uten alkohol.
 6. Folk med fet eller kombinert hudtype bør ikke bruke nærende krem. Det er bedre å foretrekke en lett fuktighetskrem. For å tørke utslett, kan du legge til noen dråper jojobaolje eller hvetekim.
 7. Når du velger dekorative kosmetikk, bør du være oppmerksom på mineralprodukter som ikke inneholder kunstige urenheter og har helbredende egenskaper.
 8. Hvis kroppen har mye inflammet eller purulent akne, er det uønsket å bruke en vaskeklut. Hard friksjon bare provoserer spredning av infeksjon til sunt vev.
 9. Klær og undertøy laget av naturlige materialer vil tillate porene å puste. Og overflødig svette - å fordampe, og ikke slå seg ned på kroppen, og skape et avlsmiljø for bakterier.
 10. Ikke klem, rip eller velg akne. Dette fører til sekundær infeksjon og alvorlig vevskader. Etter slike manipulasjoner forblir pigmentplasser, arr, arr uunngåelig.

ernæring

Den andre komponenten av kompleks behandling av lesjoner er et balansert kosthold.

Til, så snart som mulig, besvimte kroppen sykdommen, den må forsynes med vitamin C, A og E, sink, jern, kalium, folsyre. Disse sporelementene akselererer vevregenerering.

Foto: Matvarer som burde være i kosten

I dietten bør du definitivt inkludere:

 • en rekke ferske grønnsaker, frukt, bær og greener;
 • magert kjøtt kalkun, kylling, kalvekjøtt;
 • sjøfisk;
 • rosiner, tørkede aprikoser, datoer og andre tørkede frukter;
 • naturlig yoghurt eller kefir;
 • bokhvete, grøt, frokostblandinger, kli;
 • linfrø og vegetabilsk olje;
 • rikelig med mineralvann uten gass.

Mat må dampes, i ovnen, multi-komfyr eller kokk.

 • I tillegg bør du gi opp alkohol. Forfallets produkter av etylalkohol forgifter hele kroppen.
 • Røyking reduserer vevsreparasjon, metabolisme og vekst av nye sunne hudceller.

"Polysorb" - en kur mot forgiftning, vil bidra til å rense tarmene raskt.

 • Verktøyet absorberer skadelige stoffer og fjerner dem fra kroppen.
 • Når det tas oralt, eliminerer det forstoppelse, behandler allergier.

Hvordan håndtere subkutan akne i ansiktet? Finn ut her.

Påføring av masker

Riktig valgt maske ingredienser kan mette huden med vitaminer, hvite, rene, smale porer og fjerne fettete skinner.

Pisket kyllingeprotein er ideelt for fet hud. Etter at det hvite skumet tørker på ansiktet, vaskes det av med vann.

Kefir maskeoppskrift
 • kefir - 1 kopp;
 • malt havremel i en blender eller kaffekvern - 1 ss. hytter.
 • et stykke sitron.

Alle komponenter blandes, drypper litt sitronsaft inn i blandingen og påføres det på problemområder.

Eksponeringstiden er 20-25 minutter.

Mask-skrubbe fra husholdnings såpe
 • rist såpe;
 • gradvis legge til vann, slå skummet;
 • legg til 2-3 pinner av bordsalt;
 • suge på huden i 30 minutter;
 • vaske av;
 • Gjenta hver annen dag i en måned.
honning

Foto: En maske med protein og honning fjerner glans og smale porer

 • eggeplomme - 1 stk.
 • naturlig honning - 2 stk. hytter.

Alle blandes og tett spredes med en blanding av ansikt, og etter 10 minutter skylles.

Behandlingsforløpet er fra 3 til 5 prosedyrer.

Fra badyagi

Foto: maske med badagi renser effektivt porer

 • Midler til oppløsning med vann for å oppnå ikke for tykk vass.
 • Hold vekten på dekslene trenger 10 minutter.

Siden badyaga øker blodsirkulasjonen, kan rødhet forekomme.

Derfor er det bedre å lage en slik maske før sengetid, slik at i morgen vil alle prosesser normalisere seg.

Med leire

Du kan bruke kosmetisk pulver av hvilken som helst farge.

Foto: En maske med tørrutbrudd i leire

Men grønn eller hvit leire er mest effektiv mot akne.

 • Det fortynnes med vann til tilstanden med rømme og sprer seg på problemområder.
 • Vask av blandingen etter tørking etter 15-20 minutter.

Tørke infusjon og juice planter

Infusjoner og avkok av urter brukt i stedet for tonic.

Foto: Kamille isbiter kan tørke ømme elementer

 • Du kan fryse helbredende væske i isbiter, og tørk deretter huden med terninger.

Foto: urteekstrakter har antiinflammatoriske og beroligende effekter.

 • Kamille, St. John's wort, calendula, streng, salvie, coltsfoot - eliminere betennelse, tørr, tone opp. Ta 2 ss. losjer. noen urt, hell et glass kokende vann, kok i 5 minutter over lav varme og la den brygge i en halv time.

Foto: agurk lotion blekemiddel flekker

 • Hakk 2 friske agurker, hell 200 ml vodka, insister i kjøleskapet i 3 uker. Få en bleking og desinfiserende lotion.

Foto: Aloe juice vil lindre betennelse og hovnepus

 • Helbreder sår aloe juice, plantain. Avlaster pigmentering med sterk avkok av fersk persille eller juice.

apotek agenter

For å rense huden fra svarte flekker, drepe bakterier, redusere betennelse og tørr akne kan gjøres ved hjelp av farmasøytiske midler:

Foto: Aknemedisiner

 • azelainsyre (Skinoren, Azelik);
 • retinoider ("Differin");
 • Salicylsyre (Klerasil kosmetiske serien);
 • sink, svovelsyre, tikthol, heparinsalve;
 • antibakterielle stoffer (Zinerit, Clindovit, Metrogil);
 • badyagi;
 • calendula tincture;
 • Vishnevsky salve;
 • sintomitsina.

Påfør dem i henhold til instruksjonene.

 • Som regel brukes geler og kremer til hele ansiktet.
 • Løsninger kan brukes til å rengjøre foci av betennelse eller for å forbrenne aknepunktet. Dermatologer anbefaler ikke å gjøre dette med jod, spesielt i ansiktet. Siden denne metoden kan forårsake en brenning, hvorpå det blir merkbare spor.
 • Salve pålegges på en gauze bandage eller bomullspute for komprimering om natten.

skreller

Ved peeling kan du kvitte seg med døde epidermis skalaer.

Produktet fordeles over huden og masseres forsiktig i sirkulære bevegelser i 10-15 minutter. Det anbefales å gjøre prosedyren en gang i uken.

havre

Foto: peeling med havremel

Knuste flager "Hercules", pulverisert melk og 2-3 dråper essensiell olje av mynte eller enebær.

kaffe

Malt kaffe eller brukt tykk og sur krem ​​blandet i like store mengder.

salt

Salt og brus i samme mengde, yoghurt.

Moderne metoder

Hvis akne blir forsømt, kan du forny huden din ved hjelp av salongprosedyrer:

Foto: Ultralyd ansiktsrengjøring

 • vakuum- eller ultralydrengjøring;
 • kjemisk eller laser peeling;
 • ozon terapi;
 • mesotherapy.

Folkemidlene

Folkets metoder som er bevist i løpet av årene, sparer fra akne:

 • en hvitløksklær, anvendt ved å kutte til problemområdet, vil ødelegge infeksjonen;
 • gni et stykke gresskar vil hjelpe akne ripen;
 • rå poteter lindre svarte prikker;
 • sitron sirkler vil drepe bakteriene;
 • sterk grønn te - anti inflammasjonslotion;
 • Bakt løk påføres om natten og bidrar til å bryte gjennom pus.

Hvordan søke Dimexide fra akne? Finn ut her.

Kan jeg bruke salicylalkohol for akne i ansiktet mitt? Les videre.

Etter å ha prøvd det mest likt av dem, er det enkelt å velge den mest hensiktsmessige og effektive.

Ikke glem å gå i frisk luft, sport og høy fysisk aktivitet. Bevegelsen stimulerer blodsirkulasjonen og derved øker metabolismen, og starter gjenopprettingsprosessene.

Hvordan kurere akne i ansiktet raskt

Du kan helbrede utseendet til hatfull akne raskt og permanent. For denne perfekte moderne medisinen og folkemidlene.

Ulike salver, tinkturer, avkok vil bidra til å returnere ansiktet til sin tidligere skjønnhet, gi det skjønnhet og gi brukeren en jevn og strålende hudoverflate og vakker farge.

Ål - elskere å dukke opp på de mest fremtredende stedene: på ansiktet - nesen, pannen, kinnene. Som regel oppstår de i form av forferdelige, stygge poeng.

Deres forekomst kan være ledsaget av følgende:

 • Inflammatoriske prosesser av sebaceous kjertler.
 • De får pus.
 • Begynn å blø

Hvorfor vises

Før du begynner behandling, må du finne ut hvordan du kan kurere akne i ansiktet og finne ut årsakene.

Det skjer at livsstilsendringer, endringer i ernæring (diett) har en positiv effekt på en persons utseende og hatfull akne forsvinner i seg selv.

Provokative faktorer er:

 • Strømbrudd. Bruken av fete, røkt, salte matvarer, alle slags søtsaker påvirker tilstanden på huden negativt.
 • Hormonale forstyrrelser. Disse inkluderer graviditet, overgangsalder, menstruasjon. De provoserer hormonelle utslipp, noe som fører til utseendet på kosmetiske feil.
 • Feil omsorg. Alle slags geler og kremer, som regel billig og lav kvalitet, påvirker tilstanden på huden negativt. Som et resultat vises hatfull akne på ansikt og nakke.
For å identifisere årsaken til forekomsten, trenger du en fullstendig medisinsk undersøkelse og konsultasjon med en lege (hudlege, gynekolog, gastroenterolog, etc.).

Video: Hvordan kurere utslett

Typer av akne

Akne er klassifisert som følger (ved alvorlighetsgrad):

 • Lys - i dette tilfellet overstiger volumet av utslett ikke 20 poeng av svart, 15 - betennelse. Totalt bør den totale lesjonen ikke overstige 30 stk.
 • Moderat - det er omtrent 125 forskjellige lesjoner.
 • Alvorlig - Tilstedeværelse av betent noduler på huden. Utslett har en lilla eller mørk rød farge. Ofte er det arr på huden etter dem.
 • I form av psevdoskrofulodermy - den alvorligste sykdomsformen. Representerer et stort antall subkutane knuter som forbinder under huden med hverandre. Det observeres oftere hos representanter for en mann, og forårsaket av mottak av testosteroner.
 • Sport - oppstår under påvirkning av varme og trykk, oppstår på grunn av bruk av tunge sportswear.

Hvordan raskt kurere akne i ansiktet

Årsakene til akne er mange.

Dette hormonelle endringer, forekomsten av stressende situasjoner, usunt kosthold, arvelige faktorer.

 • For å raskt bli kvitt problemet, bør du avgjøre hvilken type det er.
 • Du kan klemme bare modnet acne. Det er nødvendig å behandle dem med et desinfeksjonsmiddel, det er også nødvendig å smøre hendene.
 • Påfør kraft fra undersiden av sebaceouskanalen. Du må klemme ut på en gang, for ikke å skade huden igjen.
 • Behandle med alkohol.
 • En time etter prosedyren, smør "Levomikol", i fravær av slik bruk salisylalkohol. For å fjerne giftige stoffer, må du ta "Enterosgel".
 • På dagen for prosedyren kan kosmetikk ikke brukes.
 • Det er forbudt å spise feil mat (søt, fet, røkt).
 • Om natten, lage en lotion bestående av celandine og kamille (søk om 10-20 minutter).
 • På morgenen, gni ansiktet med is, dette vil bidra til å eliminere restene av svulster, bruk krem.

Fullstendig kvitte seg med dette problemet ved å gjøre følgende:

 • Gi opp dårlige vaner.
 • Normaliser mat, ta bare naturlige produkter.
 • Helt søvn og slapp av.

ungdom

Teenage pimples forekommer mellom 12 og 18 år. Å identifisere årsakene du trenger for å besøke en hudlege.

Han vil diagnostisere, identifisere årsaken til problemet, og foreskrive en behandling som passer for det aktuelle tilfellet.

Medisinske preparater inkluderer:

 • Benzoylperoksid.
 • Geler (krem) med tretinol.
 • Salve som inneholder antibiotika.
 • Antibiotika (erytromycin, doxycyklin, amoksicillin, etc.).
 • Vitaminkomplekser (A, V.C)
 • Hormonale legemidler.
 • I fravær av effekten av bruken av de ovennevnte legemidlene, er isotretinoinbehandling foreskrevet.

Du kan bruke folkemessige rettsmidler:

 • Vask med sure væsker: En perfekt blanding av eplecidereddik med kokt vann (1/10). Bruk en bomulls-tampong, søk på problemområder.
 • Ferskpresset sitronsaft påføres i noen minutter, deretter vasket av.
 • Perfekt fjerner smuss og ulike bakterier fra porene av naturlig honning. Påfør ansiktet i 5-10 minutter.
 • Olje av tea tree eller jojoba olje deksel 3 ganger om dagen. Dette bidrar til å bli kvitt problemet raskt.
 • Påfør mykede vill jordbærbær (viburnum) bær i 20 minutter.
 • Den revet epleet er blandet med egghvite og påført i 20 minutter. Vask av med varmt vann.

nyfødte

Oftere observeres dette problemet hos svært små barn. De kan ha et annet utseende: farge fra hvitt til rødt. Observeres på visse steder (ansikt, nakke) og gjennom hele kroppen.

De krever som regel ikke behandling, de overlater seg selv.

 • Akne nyfødte - observeres med et overskudd av mors hormoner. Det krever ikke behandling, det er bare nødvendig å holde babyens hud ren og tørr.
 • Overdreven sebaceous kjertler - oppstår en uke etter fødselen, og holdt i ca en måned. De gir ikke ulemper til babyen: de klør ikke, feier ikke, blir ikke betent.
 • Milia - pimples av liten størrelse vises på ansiktet til en nyfødt liten mann. Berør, jo mer du ikke kan presse dem, de vil være på egen hånd.
 • Røde kviser er som regel allergiske, det forekommer ved inntak av melk, der et allergifremkallende produkt spist av mamma har fått. Det kreves å identifisere hvilket produkt som skjer på reaksjonen og fjerne det fra dietten.
 • Allergen utslett kan forekomme på vaskemiddel. Og det kan forårsake dyrehår, blomster og andre eksterne stimuli.

Hjemme

I alle fall er det nødvendig å identifisere årsaken til utseendet: å besøke en lege, og kanskje noen få smale spesialister.

Forekomsten av akne er forårsaket av flere grunner:

 • Sykdommer i fordøyelsessystemet.
 • Stressige situasjoner.
 • Flytter for å bli i et annet område.
 • Spise stekt, krydret, fet mat.
 • Feil funksjon av sebaceous kjertler.
 • Endringer i kropps alderen og hormonell natur.

Legene anbefaler å gjøre følgende:

 • Unngå fettstoffer, røkt mat, kaffe, søtsaker og nøtter fra mat.
 • Vask hendene dine ofte og ryd ansiktet ditt.
 • Akne presser ikke, fordi smuss og mikrober kan komme inn i sårene. Rengjøring trenger ikke utføres uavhengig.
 • Bruk bare de kosmetikkene som har antiinflammatoriske egenskaper, og som bare inneholder naturlige ingredienser.

Hvordan behandle stor akne i ansiktet? Følg lenken.

Folkemidlene

Denne typen behandling har mange fordeler:

 • Det finnes ingen kunstige fargestoffer i sammensetningen av husholdningspreparater som er tilstede i kjøpte medisiner og kan påvirke hudens tilstand negativt.
 • Valget faller på kosmetikk som alltid er av høy kvalitet og frisk.
 • De fleste av de nødvendige komponentene er billige sammenlignet med et profesjonelt verktøy.
Det bør huskes at effekten av slik helbredelse ikke er bevist, og for noen mennesker vil det bare ikke fungere, fordi risikoen er mye lavere når de behandles av fagfolk.

Bladene til denne planten må plukkes og holdes i 10 dager i kjøleskapet. Etter denne tiden, press juice og tørk ansiktet med det. Dette bør gjøres minst 3 ganger om dagen.

leire

Hjelp perfekt masker fra leire. Hvit perfekt renser pimples og toner huden.

Det vil være nødvendig:

 • Kamilleavkok - 40 ml.
 • Kokt vann - 100 gr.
 • Leire - 50 gr.

Bland alle oppførte ingredienser, bruk på huden i 15-20 minutter, skyll deretter med varmt vann.

 • Melk - 40 ml.
 • Leire - 30 gr.
 • Essensiell olje og sitronsaft - 5 gr.

Bland de opplistede ingrediensene grundig, rør på ansiktet i 15 minutter og skyll deretter med varmt vann. Bruk av maske er tillatt etter 2 dager.

Vel hjelp vil komprimere, bestående av honning og calendula.

I 200 gr. kokende vanndamp 2 skjeer med naturlig honning og 2 ts. calendula. Vent til verktøyet er kult og bruk en bomullspinne på problemområdene. Vask av etter 20 minutter.

Tørke infusjon og juice planter

Det er vakkert brukt i stedet for tonic.

 • Kamille gress dampet med en hastighet på 1 ss. l. På et glass kokende vann, insisterer, fryser og tørk den skadede huden med isstykker.
 • Slike urter som johannesurt, salvie og coltsfoot - 2 ss. l. damp med et glass kokende vann, kok i 5 minutter, fyll i 30 minutter. og tørk ansiktet og skadet hud.
 • 2 agurker helle et glass vodka, insistere på et kaldt sted i 3 uker og tørk væskeskaden. Det bidrar til å bli kvitt akne og perfekt whitens huden.
 • Bemerkelsesverdig bidrar til å kvitte seg med agurk, sitron. De tørker huden etter 15 minutter. skyll. Perfekt bidra til å kvitte seg med problemet.

Medikametozno

Apoteket har mange forskjellige stoffer som bidrar til å bli kvitt hatet akne. De er estimert til en liten mengde, har en elementær sammensetning og gir nesten ikke bivirkninger.

Vishnevsky salve

Dette preparatet inneholder bare 4 komponenter:

 • Castor olje.
 • Antimikrobielle og antiinflammatoriske komponenter, som for eksempel bjørktjære.
 • Xeroform (perfekt bekjempende infeksjon).
 • Silisiumdioksyd - tørker huden perfekt og reduserer betennelse.

På grunn av dens handlinger har stoffet følgende:

 • Eliminerer betennelse og hevelse.
 • Forbedrer blodstrømmen.
 • Ødelegger infeksjonen.
 • Perfekt tørker pimples.
 • Mykner huden.
 • Trekker pus.
 • Etter behandling er det ingen arr.
 • Svært raskt trekker pus og gir raskere helingsprosessen.

aspirin

Dette stoffet er et utmerket behandlingshjelpemiddel.

Effekten er som følger:

 • Skader mot epidermis forårsaker ikke. Du kan til og med bruke eierne av sensitiv hud.
 • Den har en utmerket anti-inflammatorisk effekt, på grunn av at rødhet og kløe forsvinner etter noen timer.
 • Aspirin tørker huden.
 • Renser porene fra forurensning, samtidig som de hjelper til å oppløse sebum.
 • Forurensning blir fjernet uten skade, og sammensetningen av medisinen bidrar til å gjøre en lett peeling.
 • Fjern helt svarte prikker i ansiktet.
 • Masker kan fremstilles ved å oppløse medisinen i vann.

Flere Artikler Om Typer Acne