Hver kvinne er forpliktet til perfekt hud. Feil omsorg, samt ulike dermatologiske problemer, gir sine karakterer. Skjul noen av dem med grunnlagskrem, mislykkes. Et for tykt lag av maskeringsmiddel vil være synlig og vil ikke legge til tiltrengelighet. I tillegg, de som stadig bruker grunnlag og pulver, blir de eksisterende feilene forverret, da kosmetikk ofte støter på porene og provoserer betennelse. Fjern spor av akne og hudormer kan være både hjemme og salong metoder.

Salon Review

For å korrigere hudfeil etter akne og akne laser korreksjon vil hjelpe. Lar deg bli kvitt arr som har blitt igjen etter behandling av dermatologiske sykdommer eller forbrenninger. Laserstrålen har en retningsvirkning. Det brenner cellene i epidermisene. Ikke forårsaker smerte, det kan bare være en liten tinning. Etter laserbehandling produserer huden aktivt kollagen og gjenopprettes raskt.

Glatter hudens lindring ved å forsegle de øvre lagene av epidermis med en kosmetisk gass. Spesialisten kommer inn ved injeksjon. Renset oksygen leveres under trykk, noe som provoserer rask reparasjon av vev. Regenereringsprosessene blir akselerert, takket være at selv de gamle arrene blir absorbert. Oksygenbehandling har en antiseptisk effekt som bidrar til å eliminere akne og ansikts acne.

Biorevitalisering vil bidra til bedre hudavlastning. Ved injeksjon vil kosmetologen injisere enzymer, vitaminkompleks, fruktsyrer i epidermis. Hovedformålet med prosedyren er rynkeutjevning. Men samtidig er det en aktiv restaurering av fiberen og en økning i produksjonen av kollagen. Huden blir elastisk og elastisk, ansiktet ovalt er strammet.

Det aktiverer metabolske prosesser i epidermis. Hvis du ikke har akne i ansiktet ditt, men du må takle post-akne, overdreven fet hud og forhindre betennelse i fremtiden, vil denne prosedyren gjøre. Kosmetologen bruker flytende nitrogen til huden, behandler ansiktet flere ganger, ettersom stoffet gradvis fordampes. Etter økten er det rødhet og hevelse, som snart vil forsvinne. Kryoterapi fjerner spor av betennelse, bidrar til å begrense porene og regulerer sebaceous kjertlene. Etter ansiktet må du smøre solkremet før du går ut.

Microdermabrasion, som ved sine egenskaper ligner mekanisk peeling, kan utelukke hudtone. Etter rengjøring gjelder spesialisten en krem ​​med peeling effekt. For å fjerne arr og keloider må du besøke minst 10 økter.

Mekanisk rengjøring gjøres manuelt ved hjelp av spesialverktøy. Det lar deg bli kvitt akne og hudormer. Fra vurderingene følger det at manuell rengjøring er mer effektiv enn maskinvareteknikken, da den kan eliminere jevnlige problemer. Etter prosedyren desinfiserer legen huden og påfører en maske som vil begrense porene og helbrede skaden. Du kan til og med hud og oppnå perfekt hudfarge ved å injisere med hyaluronsyre. Stoffet fyller innrykk i epidermisene. Innføringen av syre i arrvævet myker det og gjør uregelmessigheter umerkelig.

Hjemmeveier

Du kan bli kvitt feil, ikke bare i hytta, men også hjemme. Det er nødvendig å velge riktig kosmetikk slik at de stimulerer fornyelsen av epidermis celler. For vask må du bruke en spesiell gel eller skum, og ikke såpe. Siden sistnevnte krenker den naturlige ph-balansen og provoserer et utslett.

Produkter som inneholder salicylsyre, har antiinflammatorisk, matte og eksfolierende effekt. Gode ​​resultater gir kremer, som inkluderer mangan og sink. Dømmer gjennom vurderinger, de glatter jevnt hudtekstur.

Å bli kvitt arr og arr i hjemmet vil hjelpe:

 • Smøring av ansiktet med eddik, sitron, tomat og agurkjuice. Juice vil fjerne huden og jevne overflaten.
 • Almond olje massasje jevner ansiktet etter eliminering av akne.
 • Sandeltrepasta. Huden renses og en maske påføres fra massen gjennomvåt i vann, holdes i 10 minutter og vasket av.
 • Leire er blandet med vann og essensielle oljer. Ansiktet blir rengjort og maskert på de berørte områdene et par ganger i uka. Prosedyrene varer 2-3 måneder.

Juster lindringen av huden hjemme vil hjelpe:

Forbered en avkok av salvie, kamille, celandine og bjørkblader. Når det kokes, fjernes beholderen fra brannen. Ansiktet er vippet over bekkenet og dekket med et håndkle. Varigheten av prosedyren er ca. 10 minutter. I løpet av denne tiden åpner porene godt, og arrvev mykner. Da må du vaske.

Den brukes til peeling hjemme og vil bidra til å jevne ut lettelsen og gjøre huden veldig jevn. For å forberede skrubbe må du ta malt malt kaffe og et egnet rengjøringsmiddel. Dette kan være et skum eller flytende såpe. Kaffe fortynnet til konsistensen av vassel. Sammensetningen påføres det rensede ansiktet, med unntak av området rundt øynene og massasje utføres med lette bevegelser. Etter det vaskes.

Klar-laget midler for å glatte huden i form av en gel og pulver kjøpes på apoteket. Det gjenoppretter blodmikrocirkulasjon, akselererer helingsprosessen av arr, eliminerer akne og hudormer og har en venøs tonisk effekt. Badyag forbedrer hudfarge, sår helbrede og arr reduseres. Påfør et tynt lag på den herdede huden, på arr etter akne og inkuberer i en kvart time. Så vaskes komposisjonen av. Badyagu kan ikke brukes til svært følsom hud. Hvis rødhet oppstår, bør huden smøres med en beroligende krem.

Følgende masker vil jevne ut din hudfarge:

 • For fet og normal hud er en maske basert på sitrusskall egnet. I en blender, lag en slurry av frisk hud 1-2 frukt av sitron, lime eller oransje. For tørr og sensitiv hud, må zest tørkes på forhånd.
 • Bland en spiseskje glycerin, 20 dråper kamferalkohol og en teskje med natron. Sammensetningen påføres med en bomullspinne, som sprer seg langs massasjelinjer. Masken er igjen i ansiktet i en kvart time og vasket av. Deretter skal du spre en nærende krem.
 • For å fremstille en gjærmaske, fortynn 20 g av pulveret i vann til en kremaktig konsistens. For tørr hud anbefales det å tilsette 15 ml olivenolje til blandingen. Det ferdige produktet påføres ansiktet i en kvart time og vaskes deretter av.
 • For en nettlesmask, blir flere friske blader av planten malt i en blender. En spiseskje honning og en teskje olivenolje helles i massen. Sammensetningen holdes på ansiktet i 10 minutter. Maskinen er ikke egnet for sensitiv hud, da det kan forårsake irritasjon.
 • Potetmasken er tilberedt fra en knoll kokt i uniform, som er malt i en homogen masse. Puree blandet med 2 ss rømme og 15 ml melk. For at masken skal kunne skaffe seg sterkere rensende og regenererende egenskaper, blir det tilsatt 5 ml glyserin og olivenolje.
 • Brødmaske glatter huden, eliminerer spor av akne og hudormer, fjerner rynker under øynene. Sammensetningen virker veldig forsiktig, forårsaker ikke irritasjon og rødhet. For å forberede masker ta smuldre av hvitt brød. Det er gjennomvåt i melk i 10 minutter. Noen dråper olivenolje legges til massen og påføres deretter på problemområdene. Tåle masken for en kvart time.

Ikke bare forbedre lindringen, da vil selv tone og farge av huden hjemme hjelpe kefir eller airan. Disse fermenterte melkene må tørke ansiktet. Når det første laget tørker, legg følgende. Så gjenta 5-8 ganger.

Disse hjemmemedisinene effektivt avleder ansiktets lindring og er i stand til å provosere utseendet av allergiske reaksjoner. Sammensetninger utarbeidet i henhold til populære oppskrifter er helt naturlige og eliminerer raskt defekter etter herding av akne.

I alvorlige tilfeller er det vanskelig å utjevne hudtekstur hjemme. Plastikkirurgi er nødvendig. Små feil kan maskeres på spesielle måter. Samtidig bruker du kosmetikk, som er rettet mot å gjenopprette og regenerere prosesser i vev. Terapi med kremer er å foretrekke for kirurgisk inngrep, men vil ta mer tid. Forbedre effekten av kosmetikk vil hjelpe salongprosedyrer.

Justering av huden

Når er det nødvendig å glatte ansiktets hud (tone, farge)?

Mange representanter for den vakre halvdelen av menneskeheten drømmer om å skape sminke nøyaktig det samme som stjernene på skjermen på teppet og glatte bilder i magasiner.

Dette kan imidlertid ikke alltid gjøres.

Det handler ikke bare om bruk av kosmetiske produkter og ikke bare om kosmetikkene selv. Årsaken til ufullkommen sminke kan være ufullkommenhet i huden, som kviser, pigmentering og mange andre. Så hvis du vil ha den perfekte sminke, fjern dem.

Indikasjonene for nivelleringstoner er følgende estetiske feil:

 • acne utslett;
 • betennelse og rødhet i huden;
 • fine rynker;
 • arr og små arr;
 • peeling.

Det er mange måter å bli kvitt hudfeil, blant dem:

 • profesjonell som krever bruk av spesialutstyr og forberedelser;
 • lekser som du kan gjøre selv.

Profesjonell utjevningsteknikker

Kosmetiske feil i ansiktets hud kan skyldes:

 • ugunstige miljøforhold
 • bruk av dårlig kvalitet eller feil utvalgte kosmetikk;
 • arvelighet;
 • usunt kosthold;
 • svikt i ethvert system i kroppen.

For å lykkes med å kvitte seg med disse feilene, er det nødvendig å eliminere grunnårsaken, hvis det er et helseproblem, kosmetikk av dårlig kvalitet eller usunt kosthold.

For utjevningstone tilbyr skjønnhetssalonger følgende tjenester:

Laser korreksjon

Det bidrar til å bli kvitt arr, som igjen er resultatet av helbredelse av akne, vannkopper, brannsår og annen mekanisk skade på huden.

Laserstrålen av en liten tykkelse påvirker retningen huden, "brennende" celler på arret. Svaret på spørsmålet: Hva er en mekanisk ansiktsrensing? - les her.

Oksygenbehandling

Denne metoden for å eliminere hudfeil er "fylling" av de øvre lagene av epidermis med kosmetisk gass ved injeksjon. Det rensede oksygen som leveres under trykk, forårsaker en akselerert utvinning av skadede vev, og øker også signifikant resorpsjonen av gamle arr.

I tillegg har disse injeksjonene en antiseptisk effekt, med det resultat at akne og betennelse raskt vil passere.

Biorevitadizatsiya

I dette tilfellet injiseres en spesiell forbindelse som inneholder enzymer, fruktsyrer og en stor mengde vitaminer i hudcellene gjennom injeksjonen.

Hovedformålet med denne prosedyren er eliminering av fine rynker. Injiseringer stimulerer produksjonen av kollagen og fiber, noe som resulterer i glatt hudfals.

cryomassage

Denne kosmetiske prosedyren bidrar til å bli kvitt akne, som igjen er et resultat av overdreven sebaceous glands. Med denne typen ansiktsmassasje er overflaten av huden påvirket av kulde.

Et tynt lag av flytende nitrogen påføres ansiktet med pincet og en bomullspinne. I alt blir skjønnhetspleiebehandleren swabbed to eller tre ganger da væsken fordamper fra overflaten av huden. Kort eksponering for ekstremt lave temperaturer aktiverer metabolske prosesser, eliminerer betennelse og strammer porene.

Det er imidlertid verdt å vurdere at ansiktet etter prosedyren kan bli rød og svulme litt, men innen en time bør dette passere. I tillegg må du søke før du går ut på solkremsiden.

Ansiktsrengjøring

Denne prosedyren er ultralyd, laser og mekanisk. I dette tilfellet fjerner overflaten av huden urenheter, akne av noe slag og wen. Prosedyren er ganske smertefull og etter det kan det være sår i ansiktet, som snart vil helbrede.

peeling

Peeling kan være mekanisk når huden renses av døde celler med slitende partikler og kjemisk når hudrensing skjer med organiske syrer. Begge metodene har sine fordeler og ulemper.

Justering hjemme

Selv hudtonen hos mange kvinner begynner å bli eldre. Samtidig bytter ikke alle av dem umiddelbart til salongprosedyrer, mange kjøper kosmetikk til dette eller forbereder produktene selv.

Blant prosedyrene som kan gjøres hjemme er følgende:

rensing

For å rense ansiktets hud og ikke bare det, kan masker, skrubber, spesielle enheter (for eksempel roterende elektriske børster) etc. brukes.

For fremstilling av rensemasker brukes ofte leire. Dette produktet har absorberende egenskaper (med andre ord absorberer det overflødig sebum). Denne masken har også tørkeegenskaper, noe som gjør den egnet til fet hud utsatt for betennelse og akne, tørr hud, leire er ikke egnet. For forberedelse av hjemmeskrubb kan du bruke malt kaffe, som kan blandes med yoghurt eller rømme.

En slik blanding fjerner ikke bare døde hudceller og urenheter fra ansiktet, men nærmer også huden. I tillegg til børstene som allerede er nevnt, kan silikonbørster og spesielle svamper brukes som ekstrautstyr for vasking.

Alt dette for å oppnå ønsket effekt bør brukes sammen med et middel for vasking. Regelmessig rensing tillater ikke porene å bli tilstoppet, og kan også fjerne huden på mikroorganismer, og forbedrer også penetreringsevnen til epidermisens nærende og fuktighetsgivende midler.

mat

For at huden skal være glatt, elastisk og strålende, er det nødvendig å mette det med de nødvendige vitaminer og sporstoffer. Hvis vi snakker om hjemmeforhold, er dette ganske passende for produkter som finnes i kjøleskap.

fukting

Fukt er også nødvendig for huden. Tørr hud kan flake og til og med sprekke. For ikke å nevne den ubehagelige oppstivelsesfølelsen. For å mette huden med fuktig egnet spesiell krem, som skal velges etter hudens type.

Du kan også søke med en viss frekvens på masken, som også kan kjøpes på kosmetiske butikker eller tilberede deg selv.

For å forberede fuktighetsgivende masker, kan du bruke følgende ingredienser: glyserin, vitamin E og A, vaselin, spiser og geitfett, rømme og vegetabilske oljer. For å forbedre effekten som tilbys, kan du legge til produkter i masken som øker blodsirkulasjonen og metabolske prosesser.

beskyttelse

Huden, som allerede nevnt ovenfor, lider alltid av uønskede miljøfaktorer, inkludert dårlig luft.

For mye mengder ultrafiolett stråling, kald luft, etc. Så du må beskytte den. Med denne gode jobben med krem, som kan kjøpes på en hvilken som helst kosmetisk butikk. I den kalde årstiden skal en spesiell krem ​​påføres huden før du forlater huset, som vil beskytte ansiktet mot forvitring.

Disse produktene inneholder ofte animalske fettstoffer, som lager en beskyttende film på huden. Om sommeren er det nødvendig å beskytte huden mot ultrafiolett stråling igjen med en spesiell krem.

Et lignende spørsmål ble vurdert i artikkelen om milia i ansiktet, hvordan bli kvitt dem.

Hvordan glatt huden i ansiktet hjemme?

Vakker hud i ansiktet er resultatet av ikke bare kosmetiske prosedyrer, men også et riktig kosthold. For perfekt hud, fett, stekt, mettet med kunstige farger og konserveringsmidler, er maten uakseptabel.

Hvis du har spist mye av slik mat eller bruker det ofte, så er det ikke overraskende at akne er en hyppig gjest på ansiktet ditt. Fra søtsaker må også oppgives av samme grunn. Ideell hud i ansiktet er ikke mulig hvis kroppen mangler vann.

Faktum er at i dette tilfelle avtar alle prosessene i kroppen, inkludert utvekslingsprosesser. Så du trenger å drikke minst en og en halv liter per dag. Og drikke rent vann, drikke som te eller kaffe blir ikke vurdert.

I noen tilfeller oppstår problemer med ansiktskonflikten ved bruk av kosmetikk av lav kvalitet som fremkaller irritasjon og betennelse. Den samme effekten kan ha og høy kvalitet, men feil valg av kosmetikk.

Også problemer med ansiktets hud kan være en overdreven mengde av det påførte kosmetiske. Først av alt handler det om fundamentet, som kan tette porene når de påføres med et tykt lag som forårsaker akne.

Justering av ansiktshuden etter akne

Etter at akne på huden kan forbli stygge arr og hulrom som ikke legger til utseendet på attraktivitet.

Du kan justere dem med spesielle geler og kremer som hjelper til å løse arrvev, men det er viktig å merke seg at i dette tilfellet er regelmessigheten av bruken av midler og varigheten av behandlingen viktig.

anmeldelser

I min ungdom var ansiktet mitt sprinklet med akne, spor av hvilke forblir på kinnene mine. De hjalp ikke til å skjule sminke. Da jeg gikk på jobb og fikk litt penger, bestemte jeg meg for at jeg hadde råd til laserskorreksjon. Resultatet var veldig fornøyd, som om ansiktet mitt alltid var jevnt.

Min hud er tynn og utsatt for betennelse. I tillegg, i den kalde årstiden er det forvitret og flakket. Det må være næret næring. Jeg pleide å bruke nærende kremer, men de gir ikke alltid den ønskede effekten. Begynte å bruke over natten på ansiktet en liten mengde olivenolje. Ansiktet ble jevnt, rødt og flakket.

Tidligere var ansiktet mitt nesten en tredjedel dekket med wen, som ikke tilførte skjønnhet til utseendet mitt. Jeg hørte at det er nesten umulig å fjerne dem ved hjelp av masker og lignende verktøy. Jeg bestemte meg for å prøve den mekaniske rengjøringen. Resultatet fornøyd. Sanne røde prikker var en uke, men all plage var verdt det.

Er et glatt ansikt en myte? Virkelighet!

Ønsket om å se bra ut er ganske naturlig for hver kvinne. Men for å maskere under kremer er alle feilene umulige. Og hvis du legger en stor mengde skjuler på ansiktet, kan utseendet til og med forverres. Tross alt, alt som er for mye, anses ikke som vakkert.

En annen ulempe med tykk sminke er at du må rette opp et slikt "ansikt" veldig ofte, fordi et tykt lag av sminke alltid forsøker å lekke. Det er derfor det er bedre å bruke litt tid på å nivellerer den sterke tonen i ansiktet.

For det første vil huden din bli mer sunn, og for det andre vil du trenge mye mindre tid til å bruke sminke. Og om morgenen er en ekstra få minutters søvn ganske betydelig.

Justering av hudtone i ansiktet: profesjonelle metoder

I salongen blir du først tilbudt en laserkorreksjon. Denne prosedyren er den perfekte løsningen for de som har arr etter mindre kutt eller kviser. Essensen av metoden er som følger: en tynn stråle brenner forsiktig laget av epidermis på skadestedet.

Men bekymre deg ikke, laserkorrigering er helt smertefri og alle følelsene du kan føle er en liten prikkling.

En annen ganske populær metode er oksygenbehandling. Under gjennomføringen, ved hjelp av en spesiell sprøyte, fylles de øvre lagene av epidermis med en spesiell kosmetisk gass.

Det akselererer regenerering på steder av skade, utjevning av hudens struktur i ansiktet. I tillegg er denne prosedyren preget av en utmerket antiseptisk effekt. Derfor, hvis du allerede er lei av å bekjempe akne, så etter oksygenbehandling kan du glemme dem.

Biorevitalisering er de samme injeksjonene i de øvre lagene av epidermis, men denne gangen i sprøyten er det ikke renset oksygen, men spesielle vitaminkomplekser. Ofte brukes en lignende prosedyre for å kvitte seg med små ansiktsrynker.

På grunn av slike vitaminkomplekser begynner kollagen å bli mer aktivt produsert, og huden vår blir mer tonet og elastisk.

Ideell for utjevning av ansiktsmassens hudavlastning med flytende nitrogen. Innen ti minutter smører en spesialist forsiktig ditt ansikt med flytende nitrogen. Og enda en ting: Vær ikke redd, hvis du umiddelbart merker en liten rødhet etter prosedyren. Det er verdt å vente på omtrent en time, og alle de røde flekkene vil forsvinne.

Denne prosedyren forenkler porene perfekt, eliminerer overskytende talg og forhindrer utseendet på små ansiktsrynker. For maksimale resultater må du gå gjennom ti økter.

Advarsel! Etter hvert økt, vær sikker på å sette litt solkrem på ansiktet ditt, siden huden vil være svært følsom for UV-lys etter en lignende prosedyre.

Som du kan se, eksisterer ikke problemet med å utjevne huden som sådan, og i noen selvrespektende salong vil du bli tilbudt ganske mange måter å jevne ut ansiktets struktur. Men noen ganger er huden ganske øm, og den konstante bruken av slike prosedyrer kan påvirke utseendet ditt negativt. I dette tilfellet kan du referere til oppskrifter av tradisjonell medisin.

Hvordan glatt huden hjemme

Begynn å utjevne tonen i huset er å velge riktig kosmetikk. Ikke bruk vanlig såpe til vask. I hvert fall vil det tørke det øvre laget av epidermis litt, og dette fører til for tidlig aldring, utseendet på rynker og utseendet av en allergisk reaksjon.

Det beste alternativet er å bruke spesielle geler eller skum for vasking. Og hvis du velger et kosmetisk produkt med egenskapene til en skrubbe, så er en mild rensing av stratum corneum garantert.

Det bør sies om effekten av akne. Enhver jente vet hvor vanskelig det er å få små arr etter akne. Årsaken til slike vanskeligheter er at huden selv etter helbredelsen forblir skadet. Dette reduserer betraktningen av regenerering betydelig.

Derfor, når du velger kosmetikk, er det først og fremst verdt å ta hensyn til de legemidlene som kan utløse gjenopprettingsmekanismer. Et av disse verktøyene er bodyaga. I tørket tilstand ligner den en skrubbe, med den eneste forskjellen at mikropartiklene her ikke er runde, men litt skarpe.

Operasjonsmekanismen er enkel: små partikler som faller på huden, begynner å irritere det, og dette utløser regenerering. Og etter to uker med å bruke dette fantastiske verktøyet, vil du legge merke til at hullene etter akne begynner å gradvis stramme seg.

Pass på å få en maskepilling. Det er utmerket å takle det kornede laget, og med forurensning. En myk massasje under applikasjonen til ansiktet vil tillate deg å starte gjenopprettingsprosessen, selv i de dypeste lagene av epidermis.

Som du kan se, har en slik maske en ganske betydelig positiv effekt på utseendet ditt, men det bør ikke brukes mer enn to ganger i uken. Ellers risikerer du å skade de dypere lagene av epidermis ved for grundig rensing.

Hvordan glatte huden: folkemessige rettsmidler

Og hvis profesjonelle verktøy ikke passer deg, bør du referere til oppskrifter av tradisjonell medisin.

Det er best å velge mellom disse:

 • Gjær. For forberedelsen må du fortynne 20 gram gjær med vann til konsistensen av kremet. Blandingen skal fortynnes med en spiseskje olivenolje. Det resulterende middelet bør påføres ansiktet i omtrent femten minutter. Skyll deretter av med vanlig varmt vann;
 • Nesle. Noen blader av fersk nettle trenger å male i en blender, legg til den resulterende vasselen en spiseskje honning og en teskje olivenolje. Blandingen påføres huden og holder i fem til ti minutter. Så vasker vi som vanlig. Advarsel! Under ingen omstendigheter kan du bruke denne masken for sensitiv hud, siden sannsynligheten for å få irritasjon er ganske høy;
 • Potet. For å gjøre det, bland de ukokte poteter sammen med peeling i en jevn masse. Deretter legger du til puré 2 ss rømme og en ss melk. For dypere rensing og utvinning kan du også legge til en teskje olivenolje og glyserin;
 • Brød. Denne masken, utglatter huden i ansiktet, hjelper perfekt til å takle små ansiktsrynker under øynene. Det anbefales vanligvis ikke å bruke noen masker på dette området, fordi for øm hud kan bli irritert og bli rød. Ikke desto mindre løser brødmasken løsningen av rynker, og utøver en meget mild effekt på de øvre lagene i huden. For tilberedning blir en krummet hvitt brød gjennomvåt i melk i ti til femten minutter. Deretter legges noen dråper olivenolje til det og påføres på problemområder i huden. Hold denne masken på huden, ikke lenger enn ti minutter.

Slike hjemmelagde masker hjelper til med å utjevne ansiktets lindring uten å forårsake allergiske reaksjoner. Fordelen med tradisjonell medisin er fullstendig naturlighet. Så ikke bekymre deg om sammensetningen av en bestemt måte. Også den konstante bruken av slike oppskrifter vil sikre utjevning av huden etter akne, noe som også er svært viktig for hver jente.

Slik glatter du hudfargen

Et annet utseende problem jenter ansikt er hudfarge. Men her vil ingen spesielle profesjonelle eller hjemmehjelpemidler hjelpe. I dette tilfellet må vi huske at hudtonen er avhengig av kroppens generelle tilstand. Derfor, for å se fantastisk ut, må du spise riktig, drikke mer vanligt vann, sove minst åtte timer om dagen.

Det ville være fint å gå mer, pust frisk luft. Utmerket effekt på kroppens tilstand har opphørt røyking og for hyppig bruk av alkohol. Generelt, for en sunn hudpleie må du lede en riktig livsstil, og så kan du se bare fantastisk ut og fremkalle interesserte syn på den mannlige halvdelen av menneskeheten.

Som du kan se, kan du til og med huden hjemme. Men noe innsats må gjøres for dette. Personlig pleie bør være permanent, og bare i dette tilfellet vil resultatet gledelig overraske både deg og folkene rundt deg!

Hvordan glatt huden i ansiktet? De riktige anbefalingene!

De fleste moderne kvinner står overfor problemer som ujevn hudfarge, forskjellige rødhet og flekker etter akne, akne og andre hudproblemer. Og ingen er forsikret mot aldersendringer. Enhver kvinnes forum inneholder mange meldinger som ber om hjelp med dette problemet. I dag, for å løse slike problemer på kort tid, får du dyre salongprosedyrer. Men hva med de som ikke har tid eller penger til å besøke kosmetologerom?

Hvordan glatt huden hjemme?

De viktigste betingelsene for utjevning av ansiktet er passende daglig pleie og normalisering av daglig behandling. Dermed vil regelmessig mangel på søvn, alvorlig stress, usunt kosthold, dårlige vaner og mange andre faktorer påvirke utseendet, noe som fører til ulike hudproblemer. Derfor vil en sunn søvn, et fullstendig kosthold, gå i frisk luft, unngå dårlige vaner og tilstrekkelig mengde rent vann du drikker være det første skrittet til ønsket hudtone.

Den andre komponenten av tonaljusteringen er tilstrekkelig omsorg, en integrert del derav er rensing av epidermis fra kosmetikk og smuss før og etter søvn. For å gjøre dette, betyr velegnet handling, hvis tiltak ikke bare er rettet mot fjerning av overflateforurensninger, men også ved regenerering av dermiscellene, noe som skaper en matt effekt, exfolierer og lindrer betennelse.

For å forberede dermis for å påføre masken, anbefaler kosmetologer å bruke profesjonell eller hjemme peeling. Denne prosedyren vil forbedre hudavlastningen betydelig, gjøre huden mer frisk og frisk.

En eller to ganger i uka, anbefales det å gjøre intensive rensemasker for å jevne ut lettelse og hudtone. Til disse formål, egnet som ferdige produkter, og folkemessige oppskrifter.

Det er nødvendig daglig å bruke spesielle nivelleringskrem, som nå er tilgjengelige i produktlinjen til de fleste kosmetiske merker.

For å øke hastigheten på prosessen med å utjevne dermis, anbefaler eksperter ukentlig å besøke badekaret, der det er en ekte skrifttype. En kald dusj etter damping er også et alternativ. Stimulering av blodårer er den beste hjemme skjønnhetsprosedyren som våre bestemødre har tatt til.

Hvordan glatte huden etter akne?

Svarte prikker, komedoner, akne og mange andre problemer forårsaker mye uleilighet for sine eiere. For å glatte hudavlastningen og minimere forekomsten av akne og andre problemer, kan du bruke følgende metoder:

 1. Kombiner sinkolver og enebærolje i samme mengder, bruk en bomullspinne på problemområder. Skyll med varmt vann etter 2,5 timer.
 2. Bland bodyagaen med varm melk til en slurry, søk om 20-25 minutter, skyll med vann. Det er nødvendig å utføre slike manipulasjoner 2 ganger i uken.
 3. En teskje honning blandet med samme mengde brus, resulterende masse å gjøre en massasje i 15 minutter hver uke. Prosedyren vil ikke bare lette lettelsen, men også bli kvitt svarte flekker, akne og mørke spor av forskjellig opprinnelse.

Hjem masker for å justere lindring av huden

I hjemmet kan du gjøre rensing, utjevning og nærende masker som gir en effekt ikke verre enn salongen:

 1. Ta 2 tabletter av aspirin, slipp vann på dem for å gjøre vassel. Tilsett en dessertskje med flytende honning og bland godt. Påfør blandingen i 10 minutter, masser deretter med denne massen. Du kan bruke denne oppskriften to ganger i uken.
 2. Koble 1 ss. l. glycerin, 1 ts. brus og 20 dråper kamferalkohol. Med en bomullspinne, bruk produktet langs massasjelinjer, vent 15 minutter og vask av rester med vann.
 3. 2-3 kunst. skjeen leire (bedre grønn) fortynnet med varmt vann, tilsett et par dråper rosmarin og søk om i 20 minutter.
 4. Hak den modne agurkmasse, legg til litt stivelse og søk om i 20 minutter. Oppskriften kan brukes hver annen dag.

En annen maskeoppskrift kan ses i følgende video:

For å forbedre effekten etter slike prosedyrer, anbefales det å bruke en regenererende eller nærende krem.

Hvordan justere huden ved hjelp av folkemidlene?

Noen produkter med riktig kombinasjon av dem tillater deg å oppnå effekten av salongprosedyrer, så de populære oppskriftene er mye brukt til å oppnå det perfekte utseendet:

 1. Hakk en haug persille i en blender, bland med noen dråper sitronsaft og bruk på ansiktet. Etter 15-20 minutter, vask av.
 2. Grind sitron, lime og oransje i en blender og bruk som en vanlig maske. Tiden for denne prosedyren er 20 minutter.
 3. Koble 2 ts. sitronsaft og 1 egg hvit. Påfør på massasjelinjer i 20-30 minutter.

Når du bruker hjemmelagde skjønnhetsrecept, kan du permanent avvise salongprosedyrer. Tross alt er effekten av slike midler ikke dårligere enn dyre kosmetiske produkter og maskinvare teknikker.

Se en video om hvordan du raskt kan nivåere huden og gjøre det glatt sminkeprodukter og andre midler. Glem salongen og photoshop!

Hvordan justere ansiktets hud: Oppskrifter for implementering hjemme

Hvem blant oss drømmer ikke om en vakker, jevn hud. De fleste unge kvinner har et slikt ansikt fra naturen, men nærmere 30-årsalderen, det oppstår problemer, huden kan ikke lenger skryte av jevn farge, pigmentplasser, arr og rynker.

Men du kan løse disse problemene hvis du bruker de riktige verktøyene. Vi vil snakke om dette i denne artikkelen.

Årsaker til problemer

Grunner til å endre hudfarge.

For å løse problemene må du vite årsaken:

 1. Genetikk er en svært viktig faktor. Noen kan ha bedre hud i alderen 40 enn unge jenter. Og ingenting kan gjøres om det;
 2. økologi;
 3. diett;
 4. Livsbetingelser.

Fra solen blir huden raskere, de svarte damene er heldige, de har naturlig beskyttelse mot solens stråler. Lysskinnede kvinner bør alltid bruke SPF-beskyttelse.

Misfarging av ansiktet kan oppstå av ulike årsaker:

 • pigment flekker kan dukke opp med alderen;
 • mangel på vitaminer;
 • ikke solbrun hud, tan skjuler mangler
 • mulig tilstedeværelse av ulike sykdommer.

En person blir kjedelig hvis en person er konstant under stress, får ikke nok søvn.

I en ung alder har ansiktet en myk rosa nyanse, dette skyldes rask fornyelse av celler, nye celler erstatter de døde. Gjennom årene, denne prosessen bremser ned. Et tykt lag av epidermis flytter fartøyene vekk fra det øvre lag av huden, og som resultat får de ikke tilstrekkelig ernæring. Derfor begynner huden å se verre ut.

Forstørrede porer påvirker også uregelmessighetene og mørkningen av huden. Spesielt er dette problemet typisk for fet hud. Fett forårsaker akne, eller verre purulent akne.

Hvis ansiktet er kupert lettelse, er det bedre å bare vente. Hvis du presser akne på plass, er det vanskelig å fjerne flekker.

Du bør ikke ta opp alt dette, du bør kjempe for vakker hud med alle kjente metoder, alt fra mormors oppskrifter, til prosedyrer av en kosmetolog.

Hvordan glatt huden hjemme

Hjemmebruk, hjelp skrubbe og masker.

Først må du velge riktig kosmetikk. De skal passe til hudtype, alder. Hvis du vasker med såpe, glem det, det har en dårlig effekt på huden, tørker den, noe som fører til for tidlig aldring, provoserer utseendet på rynker, det er mulig en allergisk reaksjon.

For vask er det bedre å bruke spesielle geler, skum. Du kan se på alternativene med skrubbende partikler, disse partiklene vil rense huden fra stratum corneum.

Hvis du har en post-akne, vet du hvor vanskelig det er å bli kvitt dem, på grunn av at huden forblir skadet selv etter helbredelse, noe som reduserer regenereringsprosessen.

Når du velger omsorg, bør du først og fremst være oppmerksom på hva som vil gjøre huden gjenopprett, for eksempel bodyaga.

I tørr form ser det ut som en skrubbe, forskjellen i mikropartikler, i den klassiske versjonen, de er runde, og i kroppen er vekter pekte.

Den opererer i henhold til følgende prinsipper: livvaktet påføres ansiktet, de begynner å gni i sirkulære bevegelser, dette irriterer ansiktet, som følge av hvilken regenerering starter. Påfør, det er et utmerket middel i 2 uker, og du vil legge merke til at sårene fra akne begynner å helbrede.

I tillegg til bodyagi finnes det andre verktøy som kan kjøpes på apoteket.

Nesten hver kvinne brukte et slikt skjønnhetsverktøy som leire.

Hennes farge er valgt i henhold til hudtype og problemene som må løses. Kan brukes som et frittstående produkt, fortynnet med vann til en slurry. Du kan også lage en mer kompleks oppskrift, for eksempel for hudbleking, ta hvit leire, bland den med brus, ta litt brus, bokstavelig talt på toppen av en kniv, bland med vann. Påfør og legg på ansiktet i 15 minutter, når masken begynner å tørke, fukt med vann.

Fra leire får vi et utmerket resultat, for en liten sum penger koster en pakke rundt 50 rubler.

Ferskenfrøolje er et utmerket middel for næring av huden. Bruk om natten, i stedet for fuktighetskrem. Omtrentlig pris er 200 rubler.

Det anbefales også å kjøpe en peeling maske. Hun fjerner pent det kåte laget og den nåværende forurensningen. Det gjør også lett massasje, som starter regenerative prosesser i alle lag av epidermis.

Denne masken har virkelig en positiv effekt på huden, men det er nødvendig å bruke det ikke mer enn 2 ganger om 7 dager. Ved hyppig bruk kan det skade de dypere lagene i epidermisene.

Lag dampbad. For å gjøre dette, kok forskjellige urter i en kasserolle, for eksempel kamille, celandine, salvie. Umiddelbart etter koking, ta av pannen fra varmen og sett den over i 10 minutter, dekket med en tykk klut. Dine porer åpner, og du kan begynne å rense dem med en skje med DNA. Behandle ansiktet med et sterilt produkt etter prosedyren.

Profesjonell utjevningsteknikker

Mange salongprosedyrer.

Ansiktsrensing, laser, ultralyd, mekanisk. Det beste alternativet betraktes som kombinert rengjøring. I prosessen med rengjøring fjernes acne, wen, svarte flekker, urenheter fra huden.

Prosedyren er ganske smertefull, det skjer at etter det er det sår i ansiktet, som snart vil helbrede.

Laserkorrigering eliminerer arr som forblir etter ulike mekaniske skader på huden. Han lindrer på grunn av at "brenner" celler i arrene.

Generelt er prosedyren smertefri, det kan være en liten prikkling. Huden etter laseren begynner å produsere kollagen aktivt, som følge av at regenereringsprosessen er mye raskere.

Peeling er 2 typer, mekanisk og kjemisk. Den første typen av slipende partikler lindrer huden fra døde celler. Den andre typen fungerer med organiske syrer. Peeling anbefales å gjøre i den kalde årstiden, når solen er mindre aktiv.

Oksygenbehandling fyller ytre lag av huden med gass ved injeksjon. Renset oksygen leveres under trykk, takket være ham, blir skadet vev raskt gjenopprettet. Denne metoden er bra for å bli kvitt gamle arr.

Akne og akne med denne metoden forsvinner raskt, takket være den antiseptiske effekten av injeksjonen.

Kryomassasje, avlaste akne forårsaket av overskytende talgkirtler. Det øvre laget av epidermis er påvirket av kulde.

Et lite lag med flytende nitrogen påføres ansiktet, påføres med pincett og en bomullspinne. Når væsken fordampes, og kosmetologen bruker flytende nitrogen gjentatte ganger, er det vanligvis 2-3 ganger.

Prosedyren utføres ved lavest mulige temperaturer, det stimulerer metabolske prosesser, porene smal og betennelse forsvinner.

Etter prosedyren kan ansiktet bli rødt eller hovent, men alt kommer tilbake til normalt innen 1 time. Før du går ut, vær sikker på å bruke en krem ​​med høyt innhold av SPF.

Biorevitalisering eliminerer små rynker. Hudfoldene utglattes fordi denne injeksjonen aktiverer produksjonen av fiber og kollagen.

Denne injeksjonen inneholder fruktsyrer, et stort utvalg av forskjellige vitaminer, en sammensetning som inneholder enzymer.

Folkemetoder for hudutjevning

Mask av agurker vil hjelpe huden din!

Hjem skjønnhetsprodukter er ikke mindre effektive. Noen produkter av naturlig opprinnelse vil gi en effekt ikke verre enn salongprosedyrer. Det viktigste er å kombinere dem riktig, og tilbringe litt tid på matlaging. Det er ikke for ingenting at hele generasjonene av våre mødre og bestemødre jobbet på disse oppskriftene:

 • kefir mask. Damp en bomullspute i kefir, tørk ansiktet med det når det tørker, tørk igjen. Og så gjenta 10 ganger;
 • maske av agurker. Du kan bare kutte i tynne skiver, og du kan lage grøt. For å gjøre dette, ta skal og kjøtt av denne nyttige grønnsaken, legg til 1 skje stivelse. Bland godt. Påfør ansiktet, la det stå i 15 minutter, skyll med varmt vann;
 • maske med honning og sitron. Varm litt honning, ikke overdriv det, du kan bli brent, drypp i oppvarmet honning, et par dråper sitronsaft. Påfør med det tynneste laget, toppdekselet med serviet, vask av etter 15 minutter. Også denne masken kan brukes som en skrubbe, og legger til 1 teskje saltvann, det renser huden perfekt.
 • masker fra egghvite og eggeplomme. Disse er 2 forskjellige masker, brukt separat. Protein vil begrense de forstørrede porene og eliminere den ubehagelige glansen. Gresskar fuktiggjør tørr hud. Ved bruk av disse verktøyene er det også enkelt, smør på ansiktet, vask av etter fullstendig tørking;
 • Produkter fra kjøleskapet vil lette huden og fjerne uønsket pigmentering. Ta en halv kopp kefir og 2 ss havregryn. Kefir litt varme i mikrobølgeovn. Påfør stoffet på ansiktet, gå slik i ca 20 minutter;
 • for tørr hud er det et alternativ til den forrige, bare bytt kefir til rømme;
 • For neste oppskrift trenger du persille og dill. Legg dem i en blender, slip til en grøtaktig tilstand, tilsett 1 skudd med rømme, søk om 25 minutter;
 • For normal epidermis, kan vi anbefale følgende maskeoppskrift. Det vil ta, 1 egg, 1 ss olivenolje, kiwi, banan. Vri kiwi og banan i en tilstand av rømme, tilsett egg og olivenolje, bland godt sammen. Hold på ansiktet i ca 15 minutter. Masken renser og toner huden perfekt;
 • Olivenoljebruk i en annen oppskrift. For eiere av fet hud, kombiner oljen med sure bær, disse inkluderer currants og jordbær. For vakre kvinner med tørr hud anbefales søtsmaksende frukt og bær, jordbær, nektariner, aprikoser er ideelle. Mash, bland alt, søk om i 10 minutter.

Til resultatet du ikke forlot, anbefales det å utføre skjønnsmessige prosedyrer flere ganger i uken. Et glass vin, duftende stearinlys og lys musikk vil bidra til å gjøre prosessen mer behagelig og avslappende.

Kosmetiske produkter

Dekorativ kosmetikk kan skjule feil.

I mellomtiden er du på vei til perfekt hud og bruker kosmetisk ufullkommenhet forkledninger:

 • begynn med en sminkebase, ganske nytt verktøy i skjønnhetsverdenen. Velg et enkelt verktøy for din type epidermis.

For eksempel er det baser utformet for å male forstørrede porene, matt for fet hud, fuktighetsgivende for tørr.

Påfør på et rent ansikt, med et tynt lag, hvis produktet er farget, anbefales det å velge en nyanse lysere enn fundamentet;

 • tonal verktøy. Det vil gjøre ansiktet ditt med like farge, skjule mindre ufullkommenheter.

Det er viktig å velge et toneværktøy som passer til hudtonen din. Det ser veldig latterlig ut når skyggen er valgt feil

 • corrector eller concealer. Pekemaskerer mer alvorlige problemer som ikke kan håndtere grunnlaget.

De maskerer helt blåmerker og poser under øynene, akne, alder flekker. Det skjer forskjellige teksturer og farger;

 • rouge. Med de tidligere verktøyene gjemte vi alle de naturlige skyggene, skapte et glatt lerret, nå må vi tegne alt på nytt. Ved hjelp av rødme kan du opprette et volum;
 • pulver. Konsolidering av sminke, for fet hud, er dette trinnet ganske enkelt nødvendig, ettersom det raskt "kommer av" kosmetikk.

Med slike enkle metoder gjemmer du øyeblikkelig alle manglene.

Riktig omsorg for huden din - du sparer skjønnhet i mange år.

Fra denne videoen lærer du hvordan du gjør en dyp ansiktsrensing hjemme.

Hvordan glatt huden hjemme?

Kvinner vil se vakre ut, men når de oppnår sitt mål, glemmer de det viktigste - helsen til huden deres. Takket være valget av verktøy og prosedyrer, er utelukket ikke lenger en umulig oppgave. Og ikke nødvendigvis besøke skjønnhetssalongen. Vår artikkel om hvordan du glatter huden i ansiktet hjemme.

Stiftelsen kan ikke forklare manglene forårsaket av upassende kosthold, aggressiv miljøeksponering og feil omsorg. I tillegg betraktes et tykt lag av sminke i dag som en dårlig tone, naturlighet - nøkkelen til skjønnhet og attraktivitet. Av denne grunn er jenter mindre sannsynlig å bruke tonale midler, pulver og lyse sminke.

Det er mulig å se vakkert uten dekorative kosmetikk eller med minimal bruk, hvis du har jevn hud uten feil, slår øyet.

Årsaker til uregelmessigheter i ansiktet

Hovedårsaken til ujevnt terreng er forstørrede porer. Mangelen er forårsaket av feil funksjon av talgkjertlene eller kan arves fra foreldrene. En lignende situasjon står overfor mennesker med fet hud.

Forverre lettelse av ansiktet kan være rikelig svette når porene ekspanderer, og smuss eller sminke faller inn i dem. Akne vises - den største fienden, og lar ubehagelige spor. Med vanlig sport og fitness, lider porene mer, så idrettsutøvere prøver å jevne ut huden hjemme og returnere den til et sunt utseende.

Årsaken til brudd på lindringen er den inflammatoriske prosessen (akne), som kan oppstå uventet. Ved utvinning blir nesten alltid glattheten av huden restaurert. I alvorlige tilfeller av betennelse forlater arr og arr.

Av denne grunn forbyr kosologer å "klemme ut" akne - etter slike aggressive inngrep er det spor som er vanskelig å jevne ut etterpå. Ytterligere forverre situasjonen kan komme inn i såret av smuss.

Grunner til å endre tone i ansiktet

Hudfarge endres av flere årsaker: i strid med dagens vanlige rutine, stress, usunt kosthold, søvnmangel, misbruk av dårlige vaner eller bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet.

I disse tilfellene føles kroppen ubehagelig, lider av mangel på hvile og nødvendige stoffer, som reflekteres i ansiktet. Det er nødvendig å raskt forstå årsaken til brudd og å fikse dem.

Kabinemetoder for utjevning av ansiktslindring

Skjønnhetssalonger og skjønnhetseksperter tilbyr en rekke tjenester som til og med utgjør tonen i ansiktet. De kan løses hvis problemet ligger i dype arr eller arr som er vanskelig å fjerne hjemme.

Fordelen med salongprosedyrer for ansiktet er en profesjonell tilnærming. Beauticians vil vurdere tilstanden til huden, velg den nødvendige forsiktigheten og et sett med prosedyrer:

 • Cryo. Nyttig hvis ansiktslindringen er ujevn på grunn av burgund eller lilla merker av akne og akne. Huden ryddes av kosmetikk og behandles med flytende nitrogen, tonic celler og forbedrer metabolisme. Kryomassasje er ikke egnet for sensitiv hud.
 • Oksygenbehandling. Prosedyren fylles med oksygen, normaliserer vevsreparasjon, cellefordeling og utjevningsavlastning. Beauticians injiser injeksjoner styrket med vitaminer for å øke stoffskiftet.
 • Laser korreksjon. Den klassiske prosedyren for å kvitte seg med ujevne toner forårsaket av akne, arr og strekkmerker. Stimulerer celledeling og ødelegger arrvev.
 • Atraumatisk peeling. En ny måte å nivåere strukturen på og rense fra svarte prikker og hudormer. Det starter metabolismen og hemmer aldring.

Midler for utjevning av terreng hjemme

Salongmetoder er en kostbar prosedyre som ikke alle kvinner har råd til, men det er mulig å jevne ut hudavlastningen av ansiktet hjemme. For dette må du finne riktig sminke.

vasking

Beauticians forby bruk av konvensjonell såpe for å vaske ansiktet, da det inneholder alkali, som ødelegger cellene i den delikate og følsomme huden i ansiktet. Såpen tørker det øvre laget av epidermis, noe som kan forårsake tidligere aldring, allergier og utseendet av rynker.

For optimal rensing av huden vil trenge spesielle geler eller skum som ikke ødelegger cellene og metter epidermis med de nødvendige elementene. I butikkene bør du være oppmerksom på emballasjen og beskrivelsen - gelen skal være myk, fuktighetsgivende og nærende.

I arsenalen til hver kvinne skal være et middel med skrubbepartikler - det anbefales å bruke det to ganger i uken for å rense døde celler. Velg en mild skrubbe som ikke vil skade epidermis.

utvinning

Den ujevne tonen i ansiktet er forbundet med effekten av akne, noe som er vanskelig å bli kvitt. Små arr fra akne, hudormer eller andre hudlidelser forblir lenge, og i noen tilfeller kan det ikke heles i det hele tatt.

Problemet er forbundet med å senke regenereringsprosessen, som forstyrres av betennelse. Med langvarige effekter av inflammatoriske prosesser, har huden ikke tid til å gjenopprette eller gjør det, og etterlater spor.

Kosmetikk beriket med essensielle stoffer og mineraler kan hjelpe i en vanskelig situasjon. Den populære metoden for å håndtere effekten av akne er bodyaga, som ligner en tørket skrubbe.

Bodyaga fungerer enkelt, men effektivt - skarpe partikler irriterer og utløser regenereringsprosesser. Ifølge de siste estimatene er det nødvendig å bruke kroppsvekter i to uker for et fullstendig resultat. Sporene vil begynne å stramme, og lettelsen blir jevnere.

fukting

Etter vask anbefales det å bruke fuktighetskrem, serum eller tonic. De vil fylle vevet med ekstra ernæring som varer i en dag eller natt, og vil ikke la vevet begynne å tørke. Tørrhet og flak påvirker tonen og kan forårsake skade på epidermis.

masker

For en fullstendig gjenoppretting av huden etter en skadelig effekt, må du kjøpe en peeling maske. Det virker i henhold til en skrubbeaktig ordning og behandler raskt forurensning, akne spor og det keratiniserte laget av epidermis.

Under påføring av peeling vev mottar en ekstra massasje, som bidrar til å akselerere blodsirkulasjonen. Masken starter gjenopprettingsprosesser.

Peeling masken er nyttig for å returnere den naturlige tonen i ansiktet, men kosmetologer anbefaler ikke å bruke det oftere to ganger i uken. Daglig bruk kan skade vev.

Folk oppskrifter for utjevning av tonen i ansiktet hjemme

Moms og bestemødre prøvde å utjevne hudens tone i hjemmet lenge før utseendet på profesjonelle prosedyrer og klarte det perfekt. De ble hjulpet av tradisjonelle medisinske oppskrifter som ble sendt ned fra generasjon til generasjon og ble testet av mange kvinner.

Hovedhjelpen blant folkeoppskrifter er masker som metter og gir tilbake den naturlige utstrålingen. For deres forberedelse trenger ikke dyre ingredienser - nok produkter som finnes på kjøkkenet eller i kjøleskapet. Det viktigste er å holde masken i kjøleskapet i ikke mer enn to dager.

Hjemmelaget ansiktsmasker

Fordelen med tradisjonell medisin er dens naturlighet. Du kan ikke bekymre deg om deres sammensetning og dristig bruk på en kontinuerlig basis. De beste oppskriftene inkluderer:

 • Gjær. Tjue gram gjær skal fortynnes i vann, og deretter tilsettes en spiseskje olivenolje. Påfør ansiktet og la det gå i femten minutter, skyll deretter grundig.
 • Nesle. Hakk friske nett, legg til en spiseskje honning og en liten olivenolje. På huden for å holde ikke mer enn ti minutter. Denne masken kan ikke brukes på sensitiv hud på grunn av risikoen for irritasjon.
 • Potet. Kok de kokte potetene med skallet, fortynn med to skjeer med rømme og en skje med melk. Massasje og la i ti minutter. Hvis ønskelig, legg til olivenolje.
 • Brød. Favorittmaskefinnere av tradisjonell medisin. Evig lettelse, klare rynker og grundig rensing fra smuss. Masken bør ikke påføres området rundt øynene på grunn av risiko for irritasjon. For matlaging er det nok å suge krummet av hvitt brød i melk, tilsett olivenolje og distribuere blandingen til problemområdene i ansiktet. Masken kan ikke holde mer enn ti minutter.

forebygging

Hue av ansiktet avhenger av tilstanden til kroppen, så en kvinne bør nøye overvåke helse. En sunn livsstil vil bidra til å forhindre akne og akne, noe som etterlater ubehagelig skade.

For et sunt utseende, må du nøye overvåke dietten, drikke rikelig med rent vann og sove åtte timer om dagen. Legene anbefaler å gå i frisk luft, som har en positiv effekt på tonen i ansiktet og trening. Sport normaliserer blodsirkulasjonen i kroppen, fjerner giftstoffer og holder hele kroppen i god form.

Å slutte å røyke og drikke alkohol er en del av hudpleie. Hvis du følger de enkle reglene for en sunn livsstil, vil sannsynligheten for problemer med epidermis bli minimert.

Du kan til og med utløse lettelse av ansiktet ved hjelp av riktig ernæring, siden problemene i epidermis kan skyldes en rekke lidelser i nyrene og leverenes funksjon. Når kroppen slutter å takle fjerning av giftstoffer, akkumulerer skadelige stoffer og manifesterer, forårsaker akne.

Funksjoner av riktig ernæring

Kosttilskudd vil hjelpe kroppen med å eliminere giftstoffer. Det anbefales ikke å misbruke matvarer med sukker, pølse og røkt kjøtt, hurtigmat og fettstoffer. Ideelt sett må du lage retter hjemme, ved å bruke et minimum av olje og salt, som hindrer fjerning av skadelige stoffer.

Kostholdet skal inneholde sjøfisk, men det kan begrenses til bruk av fiskeolje. På apotek er det billig. Fiskolje er beriket med vitaminer som positivt påvirker tilstanden til epidermis.

Kroppen trenger og sink, som kroppen mottar fra gresskarfrø, hvete, belgfrukter og magert kjøtt.

Næringsstoffer finnes i linfrø. Du kan kjøpe linfrøolje og bruke den daglig til en teskje eller legge til frø til frokost, lunsj eller middag. Grønnsaker, gulrøtter, brokkoli og spinat har en positiv effekt på lettelsen.

For et naturlig ansiktsglans bør du regelmessig spise nøtter - mandler, peanøtter eller cashewnøtter. Sunn fett bidrar til å gjenopprette skadet hud raskt, stram opp arr og fukte vev.

Takket være disse metodene kan du til og med lindring av ansiktets hud hjemme og til minimal pris. Omhyggelig utvalgte kosmetikk, folkemessige oppskrifter og riktig livsstil vil bidra til å glemme problemene med helsen til epidermis.

Flere Artikler Om Typer Acne