Hver kvinne er forpliktet til perfekt hud. Feil omsorg, samt ulike dermatologiske problemer, gir sine karakterer. Skjul noen av dem med grunnlagskrem, mislykkes. Et for tykt lag av maskeringsmiddel vil være synlig og vil ikke legge til tiltrengelighet. I tillegg, de som stadig bruker grunnlag og pulver, blir de eksisterende feilene forverret, da kosmetikk ofte støter på porene og provoserer betennelse. Fjern spor av akne og hudormer kan være både hjemme og salong metoder.

Salon Review

For å korrigere hudfeil etter akne og akne laser korreksjon vil hjelpe. Lar deg bli kvitt arr som har blitt igjen etter behandling av dermatologiske sykdommer eller forbrenninger. Laserstrålen har en retningsvirkning. Det brenner cellene i epidermisene. Ikke forårsaker smerte, det kan bare være en liten tinning. Etter laserbehandling produserer huden aktivt kollagen og gjenopprettes raskt.

Glatter hudens lindring ved å forsegle de øvre lagene av epidermis med en kosmetisk gass. Spesialisten kommer inn ved injeksjon. Renset oksygen leveres under trykk, noe som provoserer rask reparasjon av vev. Regenereringsprosessene blir akselerert, takket være at selv de gamle arrene blir absorbert. Oksygenbehandling har en antiseptisk effekt som bidrar til å eliminere akne og ansikts acne.

Biorevitalisering vil bidra til bedre hudavlastning. Ved injeksjon vil kosmetologen injisere enzymer, vitaminkompleks, fruktsyrer i epidermis. Hovedformålet med prosedyren er rynkeutjevning. Men samtidig er det en aktiv restaurering av fiberen og en økning i produksjonen av kollagen. Huden blir elastisk og elastisk, ansiktet ovalt er strammet.

Det aktiverer metabolske prosesser i epidermis. Hvis du ikke har akne i ansiktet ditt, men du må takle post-akne, overdreven fet hud og forhindre betennelse i fremtiden, vil denne prosedyren gjøre. Kosmetologen bruker flytende nitrogen til huden, behandler ansiktet flere ganger, ettersom stoffet gradvis fordampes. Etter økten er det rødhet og hevelse, som snart vil forsvinne. Kryoterapi fjerner spor av betennelse, bidrar til å begrense porene og regulerer sebaceous kjertlene. Etter ansiktet må du smøre solkremet før du går ut.

Microdermabrasion, som ved sine egenskaper ligner mekanisk peeling, kan utelukke hudtone. Etter rengjøring gjelder spesialisten en krem ​​med peeling effekt. For å fjerne arr og keloider må du besøke minst 10 økter.

Mekanisk rengjøring gjøres manuelt ved hjelp av spesialverktøy. Det lar deg bli kvitt akne og hudormer. Fra vurderingene følger det at manuell rengjøring er mer effektiv enn maskinvareteknikken, da den kan eliminere jevnlige problemer. Etter prosedyren desinfiserer legen huden og påfører en maske som vil begrense porene og helbrede skaden. Du kan til og med hud og oppnå perfekt hudfarge ved å injisere med hyaluronsyre. Stoffet fyller innrykk i epidermisene. Innføringen av syre i arrvævet myker det og gjør uregelmessigheter umerkelig.

Hjemmeveier

Du kan bli kvitt feil, ikke bare i hytta, men også hjemme. Det er nødvendig å velge riktig kosmetikk slik at de stimulerer fornyelsen av epidermis celler. For vask må du bruke en spesiell gel eller skum, og ikke såpe. Siden sistnevnte krenker den naturlige ph-balansen og provoserer et utslett.

Produkter som inneholder salicylsyre, har antiinflammatorisk, matte og eksfolierende effekt. Gode ​​resultater gir kremer, som inkluderer mangan og sink. Dømmer gjennom vurderinger, de glatter jevnt hudtekstur.

Å bli kvitt arr og arr i hjemmet vil hjelpe:

 • Smøring av ansiktet med eddik, sitron, tomat og agurkjuice. Juice vil fjerne huden og jevne overflaten.
 • Almond olje massasje jevner ansiktet etter eliminering av akne.
 • Sandeltrepasta. Huden renses og en maske påføres fra massen gjennomvåt i vann, holdes i 10 minutter og vasket av.
 • Leire er blandet med vann og essensielle oljer. Ansiktet blir rengjort og maskert på de berørte områdene et par ganger i uka. Prosedyrene varer 2-3 måneder.

Juster lindringen av huden hjemme vil hjelpe:

Forbered en avkok av salvie, kamille, celandine og bjørkblader. Når det kokes, fjernes beholderen fra brannen. Ansiktet er vippet over bekkenet og dekket med et håndkle. Varigheten av prosedyren er ca. 10 minutter. I løpet av denne tiden åpner porene godt, og arrvev mykner. Da må du vaske.

Den brukes til peeling hjemme og vil bidra til å jevne ut lettelsen og gjøre huden veldig jevn. For å forberede skrubbe må du ta malt malt kaffe og et egnet rengjøringsmiddel. Dette kan være et skum eller flytende såpe. Kaffe fortynnet til konsistensen av vassel. Sammensetningen påføres det rensede ansiktet, med unntak av området rundt øynene og massasje utføres med lette bevegelser. Etter det vaskes.

Klar-laget midler for å glatte huden i form av en gel og pulver kjøpes på apoteket. Det gjenoppretter blodmikrocirkulasjon, akselererer helingsprosessen av arr, eliminerer akne og hudormer og har en venøs tonisk effekt. Badyag forbedrer hudfarge, sår helbrede og arr reduseres. Påfør et tynt lag på den herdede huden, på arr etter akne og inkuberer i en kvart time. Så vaskes komposisjonen av. Badyagu kan ikke brukes til svært følsom hud. Hvis rødhet oppstår, bør huden smøres med en beroligende krem.

Følgende masker vil jevne ut din hudfarge:

 • For fet og normal hud er en maske basert på sitrusskall egnet. I en blender, lag en slurry av frisk hud 1-2 frukt av sitron, lime eller oransje. For tørr og sensitiv hud, må zest tørkes på forhånd.
 • Bland en spiseskje glycerin, 20 dråper kamferalkohol og en teskje med natron. Sammensetningen påføres med en bomullspinne, som sprer seg langs massasjelinjer. Masken er igjen i ansiktet i en kvart time og vasket av. Deretter skal du spre en nærende krem.
 • For å fremstille en gjærmaske, fortynn 20 g av pulveret i vann til en kremaktig konsistens. For tørr hud anbefales det å tilsette 15 ml olivenolje til blandingen. Det ferdige produktet påføres ansiktet i en kvart time og vaskes deretter av.
 • For en nettlesmask, blir flere friske blader av planten malt i en blender. En spiseskje honning og en teskje olivenolje helles i massen. Sammensetningen holdes på ansiktet i 10 minutter. Maskinen er ikke egnet for sensitiv hud, da det kan forårsake irritasjon.
 • Potetmasken er tilberedt fra en knoll kokt i uniform, som er malt i en homogen masse. Puree blandet med 2 ss rømme og 15 ml melk. For at masken skal kunne skaffe seg sterkere rensende og regenererende egenskaper, blir det tilsatt 5 ml glyserin og olivenolje.
 • Brødmaske glatter huden, eliminerer spor av akne og hudormer, fjerner rynker under øynene. Sammensetningen virker veldig forsiktig, forårsaker ikke irritasjon og rødhet. For å forberede masker ta smuldre av hvitt brød. Det er gjennomvåt i melk i 10 minutter. Noen dråper olivenolje legges til massen og påføres deretter på problemområdene. Tåle masken for en kvart time.

Ikke bare forbedre lindringen, da vil selv tone og farge av huden hjemme hjelpe kefir eller airan. Disse fermenterte melkene må tørke ansiktet. Når det første laget tørker, legg følgende. Så gjenta 5-8 ganger.

Disse hjemmemedisinene effektivt avleder ansiktets lindring og er i stand til å provosere utseendet av allergiske reaksjoner. Sammensetninger utarbeidet i henhold til populære oppskrifter er helt naturlige og eliminerer raskt defekter etter herding av akne.

I alvorlige tilfeller er det vanskelig å utjevne hudtekstur hjemme. Plastikkirurgi er nødvendig. Små feil kan maskeres på spesielle måter. Samtidig bruker du kosmetikk, som er rettet mot å gjenopprette og regenerere prosesser i vev. Terapi med kremer er å foretrekke for kirurgisk inngrep, men vil ta mer tid. Forbedre effekten av kosmetikk vil hjelpe salongprosedyrer.

Slik glatter du huden hjemme og gjør en vakker lettelse

Hvorfor danner akne arr?

Hvis du er bekymret for utvidede porer, kan det være flere alternativer.

Arvelighet, funksjonsfeil i sebaceous kjertler, fet hud, rikelig svette. Disse situasjonene fører til at porene blir forstørret, og smuss kommer inn i dem, noe som i sin tur forårsaker utseendet av akne.

De blir også mer merkbare i de menneskene som er intensivt engasjert i fysisk aktivitet. For eksempel lider nesten alle idrettsutøvere av denne faktoren, siden de tilbringer mye tid på klasser, noe som fører til at de svetter mer, og kjertlene fungerer i forhøyet modus.

Akne har også en negativ effekt på huden. Både purulente hvite og svarte flekker.

Her er det viktig ikke bare å starte behandlingen og forandre næringsstoffet, men også lære å kontrollere ønsket om å "klemme ut" dem. Siden denne måten vil du bare forverre situasjonen ved å spre komedoner over en større overflate og få arr på stedet for helbrede betennelser.

Kosmetikk av dårlig kvalitet kan forårsake ujevn hud. Skadelig olje, som er en del av slike midler, tetter porene, forårsaker betennelsesprosesser. Det kan også forårsake allergiske reaksjoner, noe som vil påvirke tilstanden til ansiktet ditt negativt.

Type post-akne på ansiktet

Ulike former for akne får ansiktets hud til å deformere og forskjellige typer arr gjenstår:

 • hypertrofiske - rosa seler, som har en konveks form og dannes når det er stor akkumulering av arrvæv;
 • atrofisk - de er et kjøttfarget fossa av liten størrelse, oval eller rektangulær form;
 • keloider - fører til smertefulle og ubehagelige opplevelser i form av kløe, dannes ganske sjelden under post-akne;
 • fysiologisk - har svakt uttrykt symptomer og passerer raskt.

Det er nesten umulig å bli kvitt akne arr på egen hånd, spesielt når de ligger over hele ansiktet og er ganske dype. Folkemuligheter i dette tilfellet vil også ikke hjelpe, med hjelpen kan du bare gjøre flekkene mindre synlige.

Preparater for behandling av post-akne

 • Hvis det allerede har skjedd at arr oppstår på huden din, så prøv å bli kvitt dem med en salve. Dette rimelige verktøyet, hvis det brukes riktig og regelmessig, på ganske kort tid, vil lindre deg av spor av akne.
 • Hvis du trenger å fjerne friske arr og arr i ansiktet ditt, bruk deretter stoffer som inneholder sinkoksid og grønn teekstrakt.
 • Og for gamle arr, ideell gel "Dermatiks". Det normaliserer ikke bare den lokale blodstrømmen, men bidrar også til regenerering av huden.
 • Gravide kvinner er bedre å foretrekke narkotika lettere som Vishnevsky salve. Denne salven har gode antiinflammatoriske egenskaper.
 • Vi bruker alle salver i henhold til instruksjonene ved kjøp.

I tillegg til slik fjerning av arr, brukes i dag mer sparsomme midler aktivt til behandling av arr etter akne - en krem ​​for akne spor. Slike anti-akne kosmetikk forsiktig nivå arr og helbrede skadede områder av ansiktet.

Den spesielle formelen av en slik krem ​​exfolierer forsiktig, whitens ansiktet, og har også en antibakteriell effekt. Så akne arr er for alltid i fortiden.

Justere huden etter akne er en av de mest "syke" emnene for personer med et problemfag. Men dette emnet går raskt ut av mote, for i dag ser flere og flere metoder ut og brukes til å bekjempe hudproblemer som arr etter akne.

Medisiner for behandling av akne arr

La oss ta en nærmere titt på hvordan å bli kvitt akne merker med spesielle medisiner.

Hvordan justere huden ved hjelp av folkemidlene?

I hver persons førstehjelpsutstyr finnes det stoffer som i første fase vil bidra til å redusere smerte og fjerne rødhet. Du må bokstavelig talt et par ganger for å behandle det betente området, og du vil umiddelbart se og føle forbedringen.

For å bekjempe flekker og arr, kan du bruke disse verktøyene:

• Isbiter. Vil redusere blodsirkulasjonen, og dermed forhindre hevelse og rødhet. • Øyedråper. Hjelper å fjerne rødhet • Salisylsyre. Legemidlet har antiinflammatoriske egenskaper og undertrykker inflammatoriske prosesser.


Noen produkter med riktig kombinasjon av dem tillater deg å oppnå effekten av salongprosedyrer, så de populære oppskriftene er mye brukt til å oppnå det perfekte utseendet:

 1. Hakk en haug persille i en blender, bland med noen dråper sitronsaft og bruk på ansiktet. Etter 15-20 minutter, vask av.
 2. Grind sitron, lime og oransje i en blender og bruk som en vanlig maske. Tiden for denne prosedyren er 20 minutter.
 3. Koble 2 ts. sitronsaft og 1 egg hvit. Påfør på massasjelinjer i 20-30 minutter.

Når du bruker hjemmelagde skjønnhetsrecept, kan du permanent avvise salongprosedyrer. Tross alt er effekten av slike midler ikke dårligere enn dyre kosmetiske produkter og maskinvare teknikker.

Se en video om hvordan du raskt kan nivåere huden og gjøre det glatt sminkeprodukter og andre midler. Glem salongen og photoshop!

Face Cream

Mørking av huden og arr er resultatet av arrdannelse, pigmentering og inflammatoriske prosesser, noe som betyr at det å ta piller ikke løser dette problemet. Det beste alternativet i dette tilfellet ville være en riktig valgt, høy kvalitet krem.

Det må eliminere betennelse, desinfisere, ha antiinflammatoriske egenskaper, eliminere pigmentering og rense huden.

Stoffer som må være i en medisinsk krem:

• Hydrokinon. Reduserer melaninproduksjon. • Syrer (salicylsyre, glykolsyre, sitronsyre, melkesyre). De renser ansiktet og fjerner rødhet. • Antivirale stoffer. Reduser sjansen for reinfeksjon • Plantekstrakter. Kamp mot inflammatoriske prosesser.

 • Ta honning (naturlig) og kanel i like deler, bland alt godt og bland forsiktig på blandede områder.
 • Masken skal forbli på huden i minst 15 minutter.
 • Etter tid, skyll vekkeren med varmt rent vann. Påfør det på ansiktet skal være 2-3 ganger i uken.
 • Vi tar i like store mengder yoghurt (uten fyllstoffer), rømme og havremel.
 • Her tilsettes også en halv teskje sitronsyre.
 • Alle blander og gjelder på ansiktet.
 • Vi venter på 10-15 minutter og vasker ansiktet vårt.
 • For en positiv effekt må masken brukes annenhver dag.

Masker laget av naturlige produkter vil være frelse i de mest håpløse tilfellene.

Det er nødvendig å bruke dem på et allerede renset ansikt om kvelden eller på en dag fri for å gå, slik at huden ikke blir utsatt for temperaturendringer og endringer i luftfuktighet. Som alle kosmetologiske manipulasjoner brukes masker langs massasjelinjene, unntatt øyelokkene og leppene.

I hjemmet kan du gjøre rensing, utjevning og nærende masker som gir en effekt ikke verre enn salongen:

 1. Ta 2 tabletter av aspirin, slipp vann på dem for å gjøre vassel. Tilsett en dessertskje med flytende honning og bland godt. Påfør blandingen i 10 minutter, masser deretter med denne massen. Du kan bruke denne oppskriften to ganger i uken.
 2. Koble 1 ss. l. glycerin, 1 ts. brus og 20 dråper kamferalkohol. Med en bomullspinne, bruk produktet langs massasjelinjer, vent 15 minutter og vask av rester med vann.
 3. 2-3 kunst. skjeen leire (bedre grønn) fortynnet med varmt vann, tilsett et par dråper rosmarin og søk om i 20 minutter.
 4. Hak den modne agurkmasse, legg til litt stivelse og søk om i 20 minutter. Oppskriften kan brukes hver annen dag.

En annen maskeoppskrift kan ses i følgende video:

For å forbedre effekten etter slike prosedyrer, anbefales det å bruke en regenererende eller nærende krem.

Kosmetiske prosedyrer for post-akne

Hvordan bli kvitt akne karakterer?

Laser arr fjerning

Prosessen med å fjerne akne arr inneholder mange kosmetiske prosedyrer. Behandlingen er foreskrevet for hvert tilfelle individuelt, idet man tar hensyn til formen og varigheten av ansiktets sykdom, dens alvor, typen av arrvæv i ansiktet, hudegenskaper og evne til å gjenopprette.

Kosmetiske prosedyrer vil bidra til å eliminere spor av akne.

 1. Fototermolyse - prosedyren gjør det mulig å forbedre og oppdatere ansiktets hud, øke mikrosirkulasjonen.
 2. Mikrokurrent terapi - øker produksjonen av elastin og kollagen, som bidrar til å utjevne tonen. Spor og flekker fra akne blir knapt merkbare.
 3. Kjemisk peeling basert på triaksyre eller glykolsyre. Spesielt effektiv i behandlingen av akne arr kombinasjon av peeling med salver - retinoider. Disse forbindelsene behandler akne, akne, komedoner. De tillater ikke bakterier å formere seg og forhindre ytterligere utslag av utslett.
 4. Debraziya - lar deg bli kvitt postacne, men denne prosedyren er veldig stressende for huden. Ved mekanisk fjerning av stratum corneum reagerer huden med hevelse og rødhet. Men over tid blir overflaten av huden jevnere, jevnere, med nesten usynlige arr. Denne prosedyren er effektiv for bleknet hud, økt pigmentering og arr i ansiktet.
 5. Laser polering - fjerner de mest vedvarende flekkene fra akne, men behandlingsprosessen er ganske lang og smertefull, tar fra flere måneder til seks måneder.
 6. Mekanisk peeling - fjerner det øverste laget av ansiktets hud, noe som øker elastisiteten og gjenoppretter epidermis.
 7. Mesoterapi (kollageninjeksjoner) - under prosedyren injiseres en liten mengde kollagen i arrene fra purulente utbrudd, noe som bidrar til å jevne ut uregelmessigheter på overflaten av ansiktets hud.
 8. Ozonbehandling - En spesiell ozon-oksygenblanding injiseres under huden, noe som reduserer inflammatorisk prosess og fører til helbredelse av arr.

Effektive er ikke bare prosedyrene som utføres i kosmetikksalongen. Vurder de mest populære verktøyene du kan gjøre hjemme alene.

Hvordan glatt huden hjemme?

De viktigste betingelsene for utjevning av ansiktet er passende daglig pleie og normalisering av daglig behandling. Dermed vil regelmessig mangel på søvn, alvorlig stress, usunt kosthold, dårlige vaner og mange andre faktorer påvirke utseendet, noe som fører til ulike hudproblemer.

Derfor vil en sunn søvn, et fullstendig kosthold, gå i frisk luft, unngå dårlige vaner og tilstrekkelig mengde rent vann du drikker være det første skrittet til ønsket hudtone.


Den andre komponenten av tonaljusteringen er tilstrekkelig omsorg, en integrert del derav er rensing av epidermis fra kosmetikk og smuss før og etter søvn.

For å gjøre dette, betyr velegnet handling, hvis tiltak ikke bare er rettet mot fjerning av overflateforurensninger, men også ved regenerering av dermiscellene, noe som skaper en matt effekt, exfolierer og lindrer betennelse.

For å forberede dermis for å påføre masken, anbefaler kosmetologer å bruke profesjonell eller hjemme peeling. Denne prosedyren vil forbedre hudavlastningen betydelig, gjøre huden mer frisk og frisk.

En eller to ganger i uka, anbefales det å gjøre intensive rensemasker for å jevne ut lettelse og hudtone. Til disse formål, egnet som ferdige produkter, og folkemessige oppskrifter.

Det er nødvendig daglig å bruke spesielle nivelleringskrem, som nå er tilgjengelige i produktlinjen til de fleste kosmetiske merker.

For å øke hastigheten på prosessen med å utjevne dermis, anbefaler eksperter ukentlig å besøke badekaret, der det er en ekte skrifttype. En kald dusj etter damping er også et alternativ. Stimulering av blodårer er den beste hjemme skjønnhetsprosedyren som våre bestemødre har tatt til.

Den vanligste postbehandlingsprosedyren er kroppsskalning fortynnet med hydrogenperoksid. Skumblandingen påføres ansiktet, unngår øyeområdet, massasje i 2-3 minutter, la det tørke.

Skyll maskevernet med varmt vann. Denne prosedyren bør gjøres svært nøye, fordi Masken kan forårsake desquamation og øke blodstrømmen til epidermis.

Grønn leire, tea tree olje, honning og masker basert på dem er effektive rettsmidler for hjemmebruk mot flekker.

Mask av grønne leirebaserte flekker. Ta 1.l. grønn leire i pulveret, tilsett 4 dråper rosmarin eller olivenolje, tilsett gradvis kaldt vann for å lage en kremaktig konsistens. I 15 minutter gjelder flere problemområder flere ganger om dagen.

Mask av grønn leire og sitronsaftflett. Bland 1 sm.l. leire, legg til 2ch. fersk juice eller sitron essensiell olje, hell i litt kaldt vann, til du får en pasty konsistens. Påfør på akne merker og hold i 15 minutter.

Masken lyser godt flekker, forhindrer at akne oppstår igjen.

Steder med pigmentering vil effektivt eliminere masken med sitronsaft med eggeplomme. 2 hl Juice legges i slått egg hvit. Stikket på de nødvendige hudområdene, vent 15 minutter.

Honningmaske med kanel Ta i samme mengder (1 ts.), Bland godt, legg en prikk på problemområdene, stå i 25 minutter og skyll. Honning kan erstattes med hvit eller grønn leire. Påfør masken tre ganger i uken (annenhver dag).

Akne flekker er raskere hvis du bruker tea tree olje. Det er blandet i like store mengder med sitronsaft eller lavendel essensiell olje.

Vel kjemper med spor og forhindrer fremveksten av ny akne lett å forberede avkok av persille. Nok hakkede persille helles kokende vann, deksel og avkjøles til romtemperatur. På morgenen og om kvelden vasker du med avkok, og i løpet av dagen tørker du ansiktet.

Kosmetisk parafin gir en god effekt. Stiplet parafinvoks prikket med en bomullspinne for å sette på flekker.

Når massen herdes, må den forsiktig fjernes. Før og etter prosedyren er det nødvendig å bruke en nærende krem ​​med vitaminer A og E.

Men hvis ansiktet har et vaskulært nettverk, er parafinmasker kontraindisert.

Apple-eddik, som ikke er mindre effektiv i bekjempelse av post-acne, fortjener også en positiv vurdering. For å tørke de mørke flekkene, blir eddik tatt og fortynnet med kokt vann (1 del 3 deler vann). Etter å ha vasket, tørk ansiktet med en løsning, og bruk deretter en forsiktig krem.

Relevant til omsorgs- og budsjettfondene som kan kjøpes på hvert apotek: salicylsyre-sink og ichthyolsalve, syntomycinemulsjon.

Spots fra akne minner merkbart, hvis hver dag i uken å sette en prikk på problemområdene i ansiktet.

Alle verktøyene og metodene beskrevet i artikkelen har vist seg å være gode og populære. Men fortsatt for behandling av akne og forebygging av flekker, bør du bruke komplekse metoder.

Bli kvitt arr og blemishes etter akne

Skjønnhetssalonger tilbyr et bredt spekter av tjenester designet for å eliminere arr etter akne. Men som regel er disse ganske dyre prosedyrer som utføres med profesjonell kosmetikk. Dette og mesoterapi, og alle slags peeling, og forskjellige typer ansiktsrensing, laserpolering, etc. Men det er også en mulighet til selvstendig å takle dette problemet hjemme ved hjelp av naturlige urte ingredienser, rimelige farmasøytiske preparater og andre folkemidlene, fordelene som ikke er kjent for alle.

Årsaker og behandling

Problem hud er et ganske vanlig fenomen som krever lang tid og krefter for behandling, men det er ofte vanskeligere å kvitte seg med effekten av akne i form av arr og arr enn fra seg selv.

For å finne de riktige måtene å løse problemet, må du forstå årsakene til arr. Tross alt, med riktig omhu for problemhuden etter at akne er forsvunnet i ansiktet, bør det ikke være dype og synlige spor.

De viktigste årsakene til akne arr:

 • klemme, spesielt hvis pimple ikke er fullt moden;
 • infeksjon på grunn av dårlig hygiene;
 • feil omsorg;
 • hormonelle endringer;
 • mangel på riktige tiltak for å eliminere akne;
 • alvorlige dermatologiske sykdommer, for eksempel demodikose.

Oftest lider ungdom av akne, noe som er forbundet med en skarp forandring i hormonnivået, på grunn av intensiv vekst og utvikling.

apotek agenter

Det er mange salver og forskjellige komposisjoner, som gjør det mulig å utføre behandling etter akne selv uten å benytte seg av en skjønnhetspleie. Slike midler selges i nesten alle apotek til en rimelig pris.

En av de mest kjente salver for å fjerne arr og arr er heparinsalve, som brukes i medisin for lokalbedøvelse av huden. Dette verktøyet inneholder flere aktive stoffer, som skyldes den positive effekten på den skadede epidermis. Bruken av heparinsalve forbedrer mikrosirkulasjonen i vevet og øker regenerering, akselererer helbredelsen av arr.

Badyagi pulver - ikke mindre effektivt stoff fra arr etter akne. Badyag fremmer bedre peeling av det cornified lag av dermis, og forbedrer også produksjonen av elastin. Det er en akselerasjon av regenereringsprosessen på grunn av de sterke irriterende effektene av badyagi på huden.

Contractubex er i stand til å avlaste en person fra dette problemet på kort tid, og innen en måned etter søknaden vil det være mulig å se at arrene har blitt mindre dype og merkbare.

Et annet billig og bevist middel er Vishnevsky salve, som har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Dette legemidlet er ønskelig å bruke på scenen av helbredende akne, for å forhindre dannelse av et arr eller mark på ansiktets hud.

Farmasøytiske stoffer som Klirvin, Dermatiks, Antiskar, salicylsyre, vanlig hydrogenperoksid, etc., benyttes også.

urter

Fordelene ved ulike planter for ansiktets hud er kjent for alle. Infusjoner og avkok av urter bidrar til å kjempe med rødhet i ansiktet, med elementer av post-akne, med overbelastning i epidermis, som oppstår fra akne og akne. Dette er planter som:

De kan brukes i kombinasjon med hverandre, i en uavhengig form, og også som hoved eller ekstra ingredienser i masker for hudpleie av ansiktet, hvis tilstand er komplisert av flekker og arr etter akne.

Eteriske oljer

Aromaterapi er en av de mest effektive metodene for å eliminere ulike kosmetiske problemer, blant annet for nivellering av overflaten av huden etter akne.

De mest gunstige effektene på tilstanden til epidermis har følgende viktige utdrag:

 • tea tree ether;
 • lavendel olje;
 • calendula ether;
 • salvie eterisk olje;
 • enebær olje;
 • eterisk sitronekstrakt og andre sitrusstoffer.

Plantekstrakter kan brukes til å berikke kosmetiske produkter for ansiktspleie, for å legge til masker og rensingskomposisjoner. De aktive stoffene i oljer virker godt med ulike uregelmessigheter i ansiktet, rødhet, tuberøsitet i dermis, samt arr og blemmer som forblir etter akne. Regelmessig bruk av estere vil tillate å oppnå en jevn og sunn hudflekk, forhindre forekomsten av nye betennelseselementer i hjemmet.

Masker fra flekker etter akne på ansiktet

Det er flere effektive oppskrifter for å fjerne akne flekker på ansiktet. Alle masker inneholder bare naturlige og sikre ingredienser som har en positiv effekt på de fysiologiske prosessene i epidermisene.

 1. Sitronsaft, fortynnet med kokt vann, må påføres de berørte områdene på ansiktet.
 2. Hvit leire, litt kokt vann og sitronsaft. Kombiner alle ingrediensene, bland så grundig at det ikke er klumper, og bruk som beregnet tre ganger i uken.
 3. Agurkjuice anses som et godt middel mot pigmentering, det pusser på huden, fremhever områder med flekker. Du kan legge til forskjellige komposisjoner, eller bruke den i sin egen form.
 4. Kombinasjonen av kanel og honning brukes til å eliminere stagnasjon og spor i ansiktet etter akne.
 5. Grønn leire, oliven eller druefrøolje, protein av ett egg og litt sitronsaft.
 6. Blå leire med noen dråper lavendelolje og teetre.
 7. En blanding av blå leire og pulver badyagi blandet med kokt vann eller agurk juice.
 8. Løs opp kanel og blå leire med mineralvann, bruk på flekker og rødhet flere ganger i uken.
 9. Bland tomatkjøttet og potetstivelsen.
 10. Vel fjerner røde flekker og stagnasjon i dermis rosmarinolje, mynte, nellik, calendula og som grunnlag - olivenolje.
 11. I fravær av rosacea kan du fryse vannet i bokser med tilsetning av sitronsaft, persilleinfusjon eller andre medisinske planter, og tørk ansiktet med slike ister.
 12. Anbefalt bruk av vanlig paraffin i form av varme.

Regelmessig bruk av slike masker vil raskt og effektivt fjerne flekker fra kviser på ansiktet hjemme. Det er viktig å utføre alle prosedyrene bare på huden som er fri for sminke og urenheter.

Arr for akne arr

De mest effektive masker fra naturlige ingredienser mot arr igjen i ansiktet etter akne:

 1. Det er nyttig å lage komprimerer med eplecidereddike i ansiktet med arr og uregelmessigheter.
 2. Tomatmasse blandet med en liten mengde naturlig honning, påført de berørte områdene for å gjenopprette og regenerere skadet epidermis.
 3. Du kan selvstendig forberede alkoholtinkturen på calendula og smøre den på ansiktet arr.
 4. Healing effekt på epidermis har vitamin E eller tokoferol, som kan påføres ansiktet i sin rene form, eller legges til de vanlige kosmetiske produktene.
 5. Grind blader av aloe og gjelder for arr dannet etter akne.
 6. Fremme raskere vevregenerering av avokadoolje, grapefrukt og lavendel, fortynnet i melk.
 7. Jojoba olje, eple cider eddik og sitronsaft er en annen effektiv blanding mot arr.
 8. Grind sitronzest med noen få hvitløksklær og sett på ansiktet. En slik blanding kan brenne hvis den brukes feil, så du må være veldig forsiktig med å ikke bruke den på huden med betennelseselementer og ikke holde den på huden din i mer enn ti minutter. Med riktig bruk av en slik maske kan du kvitte deg med selv svært dyp og langvarig skade på epidermis.

Det er umulig å eliminere arr med hjelp av slike masker, men å glatte og jevne ut tonen i ansiktet er ganske ekte. Det er viktig å gjøre dem regelmessig og skifte mellom dem.

scrubs

Blant de mange måtene å eliminere arr på ansiktet, er et spesielt sted opptatt av scrubs, forberedt av deg selv hjemme. Som hovedbestanddel er det vanligvis brukt kaffe, bakepulver, sjø eller iodisert salt, knust aprikosfrø eller druer, sukker.

Disse stoffene kan legges til midler for vasking, blandet med vegetabilske og essensielle oljer, med honning, med fett syre fløte. Ved systematisk bruk av slike skrubber, blir huden jevnet, avskallet, arrene blir mindre merkbare.

Du kan ikke skrubbe ansiktet hvis det har betennelse, åpne sår eller kviser.

Et spesielt sted her er natron, som brukes i kosmetologi for å løse et stort antall problemer. Det fremmer ikke bare raskere vevhelbredelse, men har også en antibakteriell og antiinflammatorisk effekt, som forhindrer forekomsten og spredningen av akne.

Før du bruker en maske, er riktig forberedelse nødvendig, slik at behandlingen av arr på ansiktet er mest effektiv:

 • enhver sammensetning må tilberedes umiddelbart før påføring i ansiktet; det er ikke nødvendig å lagre blandingen, siden deres komponenter raskt mister deres helbredende egenskaper;
 • Noen av ingrediensene i masker kan forårsake allergiske reaksjoner, så det er viktig å utføre en sensitivitetstest på forhånd;
 • anbefalt bruk av solkrem under behandling av arr, for ikke å forverre situasjonen og ikke forårsake utseendet av pigmentering.

Det er bedre å gjøre noen ansiktspakker med kurs, med en kort pause mellom dem. I tillegg til et raskt positivt resultat, kommer det med veksling av ulike oppskrifter av masker med naturlige ingredienser.

Hvordan glatt huden hjemme?

Kvinner vil se vakre ut, men når de oppnår sitt mål, glemmer de det viktigste - helsen til huden deres. Takket være valget av verktøy og prosedyrer, er utelukket ikke lenger en umulig oppgave. Og ikke nødvendigvis besøke skjønnhetssalongen. Vår artikkel om hvordan du glatter huden i ansiktet hjemme.

Stiftelsen kan ikke forklare manglene forårsaket av upassende kosthold, aggressiv miljøeksponering og feil omsorg. I tillegg betraktes et tykt lag av sminke i dag som en dårlig tone, naturlighet - nøkkelen til skjønnhet og attraktivitet. Av denne grunn er jenter mindre sannsynlig å bruke tonale midler, pulver og lyse sminke.

Det er mulig å se vakkert uten dekorative kosmetikk eller med minimal bruk, hvis du har jevn hud uten feil, slår øyet.

Årsaker til uregelmessigheter i ansiktet

Hovedårsaken til ujevnt terreng er forstørrede porer. Mangelen er forårsaket av feil funksjon av talgkjertlene eller kan arves fra foreldrene. En lignende situasjon står overfor mennesker med fet hud.

Forverre lettelse av ansiktet kan være rikelig svette når porene ekspanderer, og smuss eller sminke faller inn i dem. Akne vises - den største fienden, og lar ubehagelige spor. Med vanlig sport og fitness, lider porene mer, så idrettsutøvere prøver å jevne ut huden hjemme og returnere den til et sunt utseende.

Årsaken til brudd på lindringen er den inflammatoriske prosessen (akne), som kan oppstå uventet. Ved utvinning blir nesten alltid glattheten av huden restaurert. I alvorlige tilfeller av betennelse forlater arr og arr.

Av denne grunn forbyr kosologer å "klemme ut" akne - etter slike aggressive inngrep er det spor som er vanskelig å jevne ut etterpå. Ytterligere forverre situasjonen kan komme inn i såret av smuss.

Grunner til å endre tone i ansiktet

Hudfarge endres av flere årsaker: i strid med dagens vanlige rutine, stress, usunt kosthold, søvnmangel, misbruk av dårlige vaner eller bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet.

I disse tilfellene føles kroppen ubehagelig, lider av mangel på hvile og nødvendige stoffer, som reflekteres i ansiktet. Det er nødvendig å raskt forstå årsaken til brudd og å fikse dem.

Kabinemetoder for utjevning av ansiktslindring

Skjønnhetssalonger og skjønnhetseksperter tilbyr en rekke tjenester som til og med utgjør tonen i ansiktet. De kan løses hvis problemet ligger i dype arr eller arr som er vanskelig å fjerne hjemme.

Fordelen med salongprosedyrer for ansiktet er en profesjonell tilnærming. Beauticians vil vurdere tilstanden til huden, velg den nødvendige forsiktigheten og et sett med prosedyrer:

 • Cryo. Nyttig hvis ansiktslindringen er ujevn på grunn av burgund eller lilla merker av akne og akne. Huden ryddes av kosmetikk og behandles med flytende nitrogen, tonic celler og forbedrer metabolisme. Kryomassasje er ikke egnet for sensitiv hud.
 • Oksygenbehandling. Prosedyren fylles med oksygen, normaliserer vevsreparasjon, cellefordeling og utjevningsavlastning. Beauticians injiser injeksjoner styrket med vitaminer for å øke stoffskiftet.
 • Laser korreksjon. Den klassiske prosedyren for å kvitte seg med ujevne toner forårsaket av akne, arr og strekkmerker. Stimulerer celledeling og ødelegger arrvev.
 • Atraumatisk peeling. En ny måte å nivåere strukturen på og rense fra svarte prikker og hudormer. Det starter metabolismen og hemmer aldring.

Midler for utjevning av terreng hjemme

Salongmetoder er en kostbar prosedyre som ikke alle kvinner har råd til, men det er mulig å jevne ut hudavlastningen av ansiktet hjemme. For dette må du finne riktig sminke.

vasking

Beauticians forby bruk av konvensjonell såpe for å vaske ansiktet, da det inneholder alkali, som ødelegger cellene i den delikate og følsomme huden i ansiktet. Såpen tørker det øvre laget av epidermis, noe som kan forårsake tidligere aldring, allergier og utseendet av rynker.

For optimal rensing av huden vil trenge spesielle geler eller skum som ikke ødelegger cellene og metter epidermis med de nødvendige elementene. I butikkene bør du være oppmerksom på emballasjen og beskrivelsen - gelen skal være myk, fuktighetsgivende og nærende.

I arsenalen til hver kvinne skal være et middel med skrubbepartikler - det anbefales å bruke det to ganger i uken for å rense døde celler. Velg en mild skrubbe som ikke vil skade epidermis.

utvinning

Den ujevne tonen i ansiktet er forbundet med effekten av akne, noe som er vanskelig å bli kvitt. Små arr fra akne, hudormer eller andre hudlidelser forblir lenge, og i noen tilfeller kan det ikke heles i det hele tatt.

Problemet er forbundet med å senke regenereringsprosessen, som forstyrres av betennelse. Med langvarige effekter av inflammatoriske prosesser, har huden ikke tid til å gjenopprette eller gjør det, og etterlater spor.

Kosmetikk beriket med essensielle stoffer og mineraler kan hjelpe i en vanskelig situasjon. Den populære metoden for å håndtere effekten av akne er bodyaga, som ligner en tørket skrubbe.

Bodyaga fungerer enkelt, men effektivt - skarpe partikler irriterer og utløser regenereringsprosesser. Ifølge de siste estimatene er det nødvendig å bruke kroppsvekter i to uker for et fullstendig resultat. Sporene vil begynne å stramme, og lettelsen blir jevnere.

fukting

Etter vask anbefales det å bruke fuktighetskrem, serum eller tonic. De vil fylle vevet med ekstra ernæring som varer i en dag eller natt, og vil ikke la vevet begynne å tørke. Tørrhet og flak påvirker tonen og kan forårsake skade på epidermis.

masker

For en fullstendig gjenoppretting av huden etter en skadelig effekt, må du kjøpe en peeling maske. Det virker i henhold til en skrubbeaktig ordning og behandler raskt forurensning, akne spor og det keratiniserte laget av epidermis.

Under påføring av peeling vev mottar en ekstra massasje, som bidrar til å akselerere blodsirkulasjonen. Masken starter gjenopprettingsprosesser.

Peeling masken er nyttig for å returnere den naturlige tonen i ansiktet, men kosmetologer anbefaler ikke å bruke det oftere to ganger i uken. Daglig bruk kan skade vev.

Folk oppskrifter for utjevning av tonen i ansiktet hjemme

Moms og bestemødre prøvde å utjevne hudens tone i hjemmet lenge før utseendet på profesjonelle prosedyrer og klarte det perfekt. De ble hjulpet av tradisjonelle medisinske oppskrifter som ble sendt ned fra generasjon til generasjon og ble testet av mange kvinner.

Hovedhjelpen blant folkeoppskrifter er masker som metter og gir tilbake den naturlige utstrålingen. For deres forberedelse trenger ikke dyre ingredienser - nok produkter som finnes på kjøkkenet eller i kjøleskapet. Det viktigste er å holde masken i kjøleskapet i ikke mer enn to dager.

Hjemmelaget ansiktsmasker

Fordelen med tradisjonell medisin er dens naturlighet. Du kan ikke bekymre deg om deres sammensetning og dristig bruk på en kontinuerlig basis. De beste oppskriftene inkluderer:

 • Gjær. Tjue gram gjær skal fortynnes i vann, og deretter tilsettes en spiseskje olivenolje. Påfør ansiktet og la det gå i femten minutter, skyll deretter grundig.
 • Nesle. Hakk friske nett, legg til en spiseskje honning og en liten olivenolje. På huden for å holde ikke mer enn ti minutter. Denne masken kan ikke brukes på sensitiv hud på grunn av risikoen for irritasjon.
 • Potet. Kok de kokte potetene med skallet, fortynn med to skjeer med rømme og en skje med melk. Massasje og la i ti minutter. Hvis ønskelig, legg til olivenolje.
 • Brød. Favorittmaskefinnere av tradisjonell medisin. Evig lettelse, klare rynker og grundig rensing fra smuss. Masken bør ikke påføres området rundt øynene på grunn av risiko for irritasjon. For matlaging er det nok å suge krummet av hvitt brød i melk, tilsett olivenolje og distribuere blandingen til problemområdene i ansiktet. Masken kan ikke holde mer enn ti minutter.

forebygging

Hue av ansiktet avhenger av tilstanden til kroppen, så en kvinne bør nøye overvåke helse. En sunn livsstil vil bidra til å forhindre akne og akne, noe som etterlater ubehagelig skade.

For et sunt utseende, må du nøye overvåke dietten, drikke rikelig med rent vann og sove åtte timer om dagen. Legene anbefaler å gå i frisk luft, som har en positiv effekt på tonen i ansiktet og trening. Sport normaliserer blodsirkulasjonen i kroppen, fjerner giftstoffer og holder hele kroppen i god form.

Å slutte å røyke og drikke alkohol er en del av hudpleie. Hvis du følger de enkle reglene for en sunn livsstil, vil sannsynligheten for problemer med epidermis bli minimert.

Du kan til og med utløse lettelse av ansiktet ved hjelp av riktig ernæring, siden problemene i epidermis kan skyldes en rekke lidelser i nyrene og leverenes funksjon. Når kroppen slutter å takle fjerning av giftstoffer, akkumulerer skadelige stoffer og manifesterer, forårsaker akne.

Funksjoner av riktig ernæring

Kosttilskudd vil hjelpe kroppen med å eliminere giftstoffer. Det anbefales ikke å misbruke matvarer med sukker, pølse og røkt kjøtt, hurtigmat og fettstoffer. Ideelt sett må du lage retter hjemme, ved å bruke et minimum av olje og salt, som hindrer fjerning av skadelige stoffer.

Kostholdet skal inneholde sjøfisk, men det kan begrenses til bruk av fiskeolje. På apotek er det billig. Fiskolje er beriket med vitaminer som positivt påvirker tilstanden til epidermis.

Kroppen trenger og sink, som kroppen mottar fra gresskarfrø, hvete, belgfrukter og magert kjøtt.

Næringsstoffer finnes i linfrø. Du kan kjøpe linfrøolje og bruke den daglig til en teskje eller legge til frø til frokost, lunsj eller middag. Grønnsaker, gulrøtter, brokkoli og spinat har en positiv effekt på lettelsen.

For et naturlig ansiktsglans bør du regelmessig spise nøtter - mandler, peanøtter eller cashewnøtter. Sunn fett bidrar til å gjenopprette skadet hud raskt, stram opp arr og fukte vev.

Takket være disse metodene kan du til og med lindring av ansiktets hud hjemme og til minimal pris. Omhyggelig utvalgte kosmetikk, folkemessige oppskrifter og riktig livsstil vil bidra til å glemme problemene med helsen til epidermis.

Hvordan justere huden på ansiktet

Dessverre kan mange faktorer påvirke ansiktets stygge hudavlastning. Sykdommer, akne, akne, arr, fregner - de alle forlater sine karakterer, noe som gjør utseendet til en kvinne unattractive. Dette trenger imidlertid ikke å sette opp! Det er både salong og hjemme prosedyrer som vil bidra til å løse dette problemet.

Men før du begynner på kosmetiske prosedyrer, er det verdt å forstå hvorfor ansiktet ditt ser på den måten, og bestemme årsaken til problemene dine, og så tenk på hvordan du jevner ut huden din.

Hvorfor hudtekstur forverres

Hvis du er bekymret for utvidede porer, kan det være flere alternativer.

De blir også mer merkbare i de menneskene som er intensivt engasjert i fysisk aktivitet. For eksempel lider nesten alle idrettsutøvere av denne faktoren, siden de tilbringer mye tid på klasser, noe som fører til at de svetter mer, og kjertlene fungerer i forhøyet modus.

Akne har også en negativ effekt på huden. Både purulente hvite og svarte flekker. Her er det viktig ikke bare å starte behandlingen og forandre næringsstoffet, men også lære å kontrollere ønsket om å "klemme ut" dem. Siden denne måten vil du bare forverre situasjonen ved å spre komedoner over en større overflate og få arr på stedet for helbrede betennelser.

Kosmetikk av dårlig kvalitet kan forårsake ujevn hud. Skadelig olje, som er en del av slike midler, tetter porene, forårsaker betennelsesprosesser. Det kan også forårsake allergiske reaksjoner, noe som vil påvirke tilstanden til ansiktet ditt negativt.

Vandre til skjønnhetspleie

En kompetent spesialist med erfaring og kunnskap, som vurderer tilstanden til huden din, vil kunne tilby en behandlingsplan. Som regel er det kurs fra flere prosedyrer. Dermed kan du for en ikke veldig lang tid til og med utløsningen av ansiktets hud. Men selvfølgelig krever dette finansielle investeringer. La oss se på populære prosedyrer.

laser

Metoden vil bidra til å fjerne sporene igjen etter å ha liddet dermatologiske sykdommer, kyllingpoks eller brannsår. Under prosedyren vil laseren som bruker en tynn stråle brenne hudcellene på arret og dermed fjerne den. Du vil ikke føle smerte, bare en veldig liten prikken. Utvinning skjer veldig raskt, fordi etter en slik innvirkning begynner dermis å produsere kollagen aktivt, noe som fremmer rask healing.

oksygen

En prosedyre der gass injiseres under huden med injeksjoner. Dermed bidrar det til aktivering av cellene, rask resorpsjon av arr og fornyelse av epidermis. Og du får også en langvarig effekt i kampen mot akne, da renset oksygen har en antiseptisk effekt på ansiktets hud.

Bio-revitalisering

Denne metoden tillater injeksjon av stoffer som vitaminer, enzymer og fruktsyrer til de dype dermislagene. Biorevitalisering er en utmerket assistent i kampen mot rynker, tap av ansikts konturer og hudelasticitet. Og med en hyggelig fortsettelse: dermis begynner å jobbe aktivt, produserer sine egne kollagen- og elastanfibre, og opprettholder følgelig effekten av prosedyren i lang tid.

cryomassage

Massasje kald hjelper til å takle arr etter akne og økt fett, og dermed forhindre ytterligere akne. Din hud vil tro at den er truet med frostbit, og vil begynne å motstå det aktivt, og dermed forbedre utvekslingen av nyttige stoffer.

Hele prosedyren vil ta omtrent ti minutter, i løpet av dette vil kosmetologen bruke to eller tre ganger på huden med en skive gjennomvåt i flytende nitrogen. Så i omtrent en time kan du se litt hevelse og rødhet, men da vil de passere uten spor! Eksponering for kaldt vil hjelpe med forstørrede porer, økt fett og akneproblemer.

microdermabrasion

Dette hudfôralternativet er egnet for å fjerne akne og kviser, samt keloid arr og arr. Metoden består i det faktum at spesialisten først renser ansiktet på klienten, og bruker deretter eksfolierende krem ​​og fordeler den langs massasjelinjene ved hjelp av en slipemaskin. Avhengig av hvor alvorlig feilen er eliminert, kan det ta fra to til ti prosedyrer.

Hjemmelagde oppskrifter

For de som ikke har mulighet til regelmessig å besøke salonger, så vel som de som foretrekker naturlige omsorgsformer, er det hjemmelagde oppskrifter for vakker og jevn hud. Men for det beste resultatet, anbefales det å gå til en hudlege for konsultasjon før det tas tiltak.

Hvis du bestemmer deg for at nivået på huden skal du være hjemme, må du følge reglene nedenfor. De fleste av de nødvendige komponentene kan kjøpes på apotek eller dagligvarebutikker. Før du bruker noe nytt produkt, må du først prøve det på albuen din.

Enkle regler

To ganger i uken før søvn, er det nødvendig å gjøre overfladisk rensing med peeling. Daglig påfør krem ​​(fuktighetsgivende eller nærende) på preparatet ved å vaske og toning huden.

Og i solsesongen, bruk alltid en krem ​​med SPF-beskyttelse. Men om en gang i måneden må du gjøre en dyp rengjøring.

Hvis du lider av utslett, må du sørge for å bruke antibakterielle midler. De bør også berolige og helbrede huden din. Aldri gå til sengs med sminke på ansiktet ditt! Før du går i seng, må du rense huden og bruke nattkrem.

Enig, ingenting komplisert eller tidkrevende. Praktiske og forståelige regler vil hjelpe deg med å jevne ut ansiktets hud.

Og for å gjøre prosessen raskere, bør du i tillegg gjøre forskjellige masker, oppskriftene som du finner nedenfor.

dampende

For denne prosedyren trenger du følgende urter: salvie, kamille, bjørk, celandine. Ta dem i like deler og sett i en beholder med vann, og slå på brannen. Så snart det kokes - ta av pannen og, pust opp med et håndkle, pust opp den resulterende kjøttkraft i omtrent ti minutter. Denne tiden er nok til å åpne porene og gjøre arrene mykere, på grunn av hva de vil begynne å flate. Tørk deretter ansiktet med en steril klut og vask den med kaldt vann etterpå.

skrubb

For denne metoden trenger du rengjøringsmiddel og finmalt kaffe. Fortynn kaffekvernet med en skum til en vassel, deretter påfør med masserende bevegelse i ansiktet, og la området rundt øynene være uberørt. Etter prosedyren vaskes med vann ved romtemperatur. Gjenta økter kan ikke være mer enn to ganger i uken. Regelmessig bruk av skrubbe vil rense huden, redusere antall utslett og glatt ut eksisterende arr.

Badyaga

Noen er kjent med dette navnet som et middel for blåmerker. Det har imidlertid en annen bruk, nemlig fjerning av arr. For å oppnå dette resultatet, er det nødvendig å påføre badyaguen på selene og la den gå i omtrent femten minutter. Skyll deretter, bedre med kaldt vann. Etter bruk smør huden med et beroligende middel.

aspirin

Disse kjente pillene kan ikke bare lindre hodepine og feber, men også løse kosmetiske problemer. Overraskende, kan aspirin gjøre huden din matt, lyse tonen, hjelpe i helbredelsen av betennelse.

Ta tre aspirintabletter, tilsett varmt vann til konsistensen av tykk vann, og bruk den på huden. Ikke glem å gjøre ansiktet dampende og rensende. Etter å ha ventet i femten minutter, skyll av sammensetningen. Når du først bruker det, kan du føle en liten prikkling - dette er normalt. Over tid vil disse følelsene ikke plage deg. Det anbefales å bruke hver tredje til fire dager. Etter en måned med vanlig bruk, må du ta en pause i tre uker.

Dette rimelige stoffet kan også tjene som grunnlag for å lage akne lotion. Oppskriften er ekstremt enkel: i en flaske med tre hundre milliliter vann, tilsett to brusende aspirintabletter og bland. Det er nødvendig å bruke om morgenen og om kvelden i to uker. Deretter må du lage en ny løsning.

Retinoic krem

Dette middelet kan kjøpes på apotek, det er basert på vitamin A. Takket være sammensetningen bidrar legemidlet til å gjenopprette hudens elastisitet, fremmer cellefornyelse, og bidrar også til å lette hudfarge og fjerne arr fra overflaten. I dette tilfellet er kremet ganske billig og lett tilgjengelig.

Før det påføres, er det nødvendig å rense huden av urenheter, og deretter påføre et punkttynt lag av produktet, de bør ikke smøres på hele ansiktet. Det absorberes godt, så det er ikke nødvendig å vaske etter bruk.

Hvis du ikke kunne få dette verktøyet i form av en krem, men det er en salve, så kan du også bruke den. Men etter påføring etter tre timer, må den vaskes av med en bomullspute fuktet med vann.

persille

I spørsmålet om å redde huden fra arr vil hjelpe alle de berømte greenene - persille. Kjøp en haug med urter, vask dem og hak dem i en blender, legg til et par dråper sitronsaft til den tilberedte massen og bland. Påfør den resulterende masken på huden og la den gå i omtrent femten minutter. Skyll med vanlig vann ved romtemperatur etter den angitte tiden. Gjenta opptil to ganger i uken.

Så nå har du fullstendig informasjon om hudutjevning, og du kan velge din egen måte å løse dette problemet på. Det kan være både en profesjonell kosmetologs tjenester og enkle hjemmelagde oppskrifter. Disse to alternativene vil variere i ventetiden for resultatet og mengden av nødvendige kontantinvesteringer. Her er det opp til deg.

Flere Artikler Om Typer Acne