Kok - en smertefull formasjon på huden, som er en halvkule med pus inni. Ofte oppstår kjelen plutselig - på bare noen få timer, så det kan føre til store problemer for folk som er involvert i PR og er stadig "i vanlig syn". For vanlige mennesker forårsaker utseendet av et sår også ganske mange problemer - det purulente området blir betent, sår og forstyrret med nesten hver bevegelse. Hvorfor koker det? Hvordan kan de fjernes fra kroppen? Disse og andre spørsmål vil bidra til å svare på denne artikkelen.

Hva er en koke

I folket har furuncle et annet, mer utbredt navn - chiry. Det andre begrepet i medisin er ikke brukt, derfor er det offisielle navnet på sykdommen, der en abscess opptrer på huden, furunkulose. Kjelen kalles en purulent kjerne, som ligger under huden, og på toppen, i form av en halvkule, er det bare en liten del av de døde hudceller. Ofte er kokinger forvirret med akne - de har samme størrelse, ca 2-3 mm, purulent fargetone, men koker er mer smertefullt og en rødaktig ring kommer rundt abscessen.

Chiry kan vises på hvilken som helst del av huden, men oftest forekommer det i armhulene, baken, halsen, lysken eller i områder hvor håret er dominerende. Koker oppstår ofte i høst eller vinter, når det er lite sollys.

Hvorfor vises chiri på huden

Hovedårsaken til utseendet av kokos - en overdreven mengde stafylokokker-bakterier og streptokokker. Stengene til disse farlige mikroorganismer penetrerer hårsekkelen, forårsaker betennelse, noe som forårsaker pus. I en sunn kropp er det kvantitative innholdet av denne type bakterier normalt. Bare under sykdommen fortplantes de raskt og lokaliseres til et mer sårbart hudområde.

Hvorfor kan det være en intensiv reproduksjon av stafylokokker og streptokokker?

 1. Brudd på personlig hygiene. På grunn av det faktum at en person uforsiktig behandler sin renhet, kan det oppstå ubalanse av gunstige og skadelige bakterier. Sjeldne vask av kropp og hender, utilstrekkelig hudpleie - dette er en av hovedårsakene til koke.
 2. Immun svekkelse. Svært ofte, på grunn av periodiske sykdommer, blir immuniteten svekket, og evnen til å bekjempe skadedyr reduseres. Furunkulose kan begynne hos personer med diabetes som har gjennomgått kjemoterapi eller stråling, samt hos pasienter med aids og hiv-infeksjoner.
 3. Purulente formasjoner på huden kan oppstå på grunn av gastrointestinale sykdommer, hormonelle lidelser eller sykdommer i det endokrine systemet.
 4. Kokene vises ofte på steder der det er konstant våt og våt. De kan også oppstå når hypotermi eller overoppheting av kroppen.

Siden den viktigste årsaken til furuncle er en bakteriell infeksjon, kan den enten utvikle seg intensivt eller opprettholde den samme balansen. Alt avhenger av hvor sterkt det menneskelige immunforsvaret er.

Advarsel! Dette er viktig for selvhelbredende!

Hvis du mistenker at den resulterende absessen ikke er en pimple, men en koker, kontakt lege umiddelbart. Han vil foreskrive medisiner som raskt vil håndtere en slik ubehagelig sykdom. Men hvis du ikke har tid og stole bare på din egen styrke, må du være oppmerksom på at kjelen aldri skal plukkes, punkteres og klemmes ut! Husk at furunkulose er en bakteriell infeksjon! Med bare en abscess kan den spre seg gjennom hele kroppen, hvis du forsømmer forsiktighet og prøver å presse den ut selv.

Det beste du kan gjøre er å smøre det forurensede området med grønn maling eller jod, i ekstreme tilfeller, for å behandle det med hydrogenperoksid. Igjen er det verdt å minne om: det er umulig å klemme og gjennomborre deg selv!

Hvordan bli kvitt koker

Det er to metoder for å bli kvitt chiry på kroppen:

 • Konservativ behandling
 • Kirurgisk behandling

Den konservative er at pasienten må periodisk smøre det skadede området av kroppen med salisylsyre eller borsalkohol, for å overvåke hygiene. Hvis en høy kroppstemperatur oppstår, foreskrives et antibiotikabehandling. For å fremskynde prosessen med naturlig åpning av kjelen, kan du bruke en varm tørr dressing.

Kirurgisk behandling, det vil si åpning av kjelen, utføres kun av lege. Etter den viktigste skyldige i den purulente prosessen, forlater stangen såret, såret vaskes og en tynn bandasje påføres den med Vishnevsky salve. For å forhindre at infeksjonen sprer seg til nærmeste sted, blir såret periodisk smurt med Levomekol eller Ezithromycin salve. De må brukes til det skadede området av huden er helt strammet. Hvis kjelen var for bred og fjerningen var ganske vanskelig, kan det være nødvendig med et besøk på omkledningsrommet.

I spesielt forsømte situasjoner og når kroppen er for svak til å bekjempe en bakteriell infeksjon på egen hånd, kan det gis en kur for immunterapi. For at kroppen skal utvikle sin egen immunitet mot stafylokokker og streptokokker, kan spesielle vaksiner foreskrives. I de mest ekstreme tilfeller, når koker har flyttet fra en enkelt form til en flertall, kan det være nødvendig med et fullstendig antibiotika eller en blodtransfusjon.

Hvis du ikke vil bringe ditt ømme til et så ekstremt utfall, umiddelbart etter utseendet av et merkelig tuberkel, begynner å utføre forebyggende tiltak. Husk at noen sykdom er lettere å kurere på et tidlig stadium!

Folk rettsmidler å fjerne koke hjemme

Det bør umiddelbart bemerkes at ikke alle koker kan behandles uavhengig. Om de negative resultatene etter en forsømt sykdom ble skrevet over, så ikke stole på skjebnen, men besøk en lege. Hvis du bestemmer deg for å takle såret selv, så ta hensyn til at tradisjonelle metoder bare vil være effektive hvis:

 • Kok ikke mer enn 3 mm
 • Det er ensomt, og det er ikke så mye abscess på kroppen.
 • For første gang i mitt liv ser du en nåværende sår
 • Din generelle tilstand er normal, du har alltid ansett deg en sunn person.
 • Det er ingen økt kroppstemperatur og symptomene på komplikasjoner er helt fraværende.

Hvis alle forholdene faller sammen med tilstanden din, er det noen populære oppskrifter som er rettet mot å eliminere koke.

  En flat kake laget av honning. Bunnlinjen er dette: For å chiry å raskt åpne seg selv, på en naturlig måte, kan du lage en honningkake. Bland honningen med mel, til en tett deig er dannet, danner en flat kake og fest på sårpunktet. Sikre med et bandasje, tungt gjennomvåt i vodka eller alkohol. Pak alt sammen med klamfilm. Dette er en veldig effektiv metode! Noen ganger er det nok bare en prosedyre og chiry passerer av seg selv!

Hvis du har lagt merke til en koker i dere, husk, dette er en smittsom sykdom, så du bør være veldig forsiktig når du behandler deg selv. Det beste alternativet er å se en lege! Vær alltid frisk!

Zdravie - Zakhara Zhuravlevs blogg

Venner, i dette innlegget samler jeg materialer på behandling av kokende hjemme - hvordan og hvordan bli kvitt denne plassen. Disse store akne oppstår ofte ofte i ansikt, nakke og rygg. I latin furuncle - furunculus. I vanlige folk koker navnet, chiryak, såret lyder ofte.

Faser av dannelsen av en koke

Navnet snakker for seg selv - i hårsøylens hulrom, hvor håret vokser på menneskelig hud, akkumulerer pus. Furuncle kan også modnes i talgkjertlene, eller kanskje bare under huden, hvis kroppen ikke takler fjerning av toksiner gjennom andre organer av utskillelse.

La oss ikke glemme at vår hud er det største ekskretjonsorganet. Så, hva skal jeg gjøre for å kvitte seg med denne purulente betennelsen så snart som mulig?

Hvordan ser furuncle ut?

Sannsynligvis de som står overfor problemet med å koke, og så vet de hva denne betennelsen ser ut. Likevel vil jeg gi et eksempel på et typisk alternativ.

På bildet kan du se utseendet på kjelen. Betennelsen er ikke enkel, men purulent, med tegn på nekrose - nekrose av det omkringliggende vevet. Jeg publiserte egentlig ikke spesielt forferdelige bilder, men tro meg, kjører koker ser veldig motbydelig ut.

Sykdommen oppstår vanligvis i en akutt form. Denne betennelsen er vanligvis forårsaket av pyogene bakterier, nemlig gyllen stafylokokker.

Årsaker - bakterier fett og sukker

Blant den brede listen over kokeårsaker kan identifiseres skitten hud, og dens etterfølgende mikrotrauma og utviklingen av pyogene mikrober.

På andre plass vil jeg legge slagg av kroppen med produkter kombinert med fett og sukker. Det blir lagt merke til at så snart det overskytende inntaket av fett og sukker er eliminert, forsvinner problemet med furunkulose seg selv.

Det legges merke til at ungdommer som er aktivt involvert i brus og soda, lider av koker mye oftere enn sine jevnaldrende, som begrenser seg til søtsaker og overflødig fett i dietten. Selvfølgelig bør du ikke helt frata deg selv om den ene eller den andre, men det må være et rimelig kompromiss.

Når trenger jeg å se en lege for å åpne en furuncle?

Ukompliserte koker krever ikke kirurgisk behandling.

Behandlingsmetoder ukomplisert kok på infiltreringsstadiet:

 • gni huden i abscessområdet med en antiseptisk løsning - medisinsk alkohol
 • Hyppig håndvask med antiseptisk såpe
 • brennende koker seg med jodoppløsning (5%)
 • bruke tørr varme til å koke

Kok det er mulig å behandle hjemme, men det er verdt å kontakte klinikken til en kirurg eller en hudlege. Legen vil undersøke abscessen, vil gi anbefalinger om behandling, vil gi en henvisning til behandling på sykehuset. Om nødvendig vil en blanding av antibiotiske og anestetiske (novokain) oppløsninger bli introdusert i kjelområdet.

Behandling av koker på scenen av dannelse av en purulent-nekrotisk stang:

 • Legen bruker et bandasje med flere salicylsyre krystaller til huden i kjelen. Etter noen tid eroderer de dekslet av kjelen og bidrar til frigjøringen av purulent-nekrotisk stang.
 • Legen fjerner den purulent-nekrotiske kjerne med en tynn klemme. Dette gjøres veldig nøye, og unngår trykk på kjelen.

Etter at absessen har brutt gjennom, legger legen et lite gummibånd i det - utstrømning av pus vil skje gjennom den. Sett på en bandasje. Etter 3 dager, blir tannkjøttet fjernet, bandasjen er fjernet, kjelen behandles med grønn maling.

Når er en kirurgisk behandling indikert for å koke?

En av komplikasjonene ved kjelen er subkutan abscess (abscess). Det dannes av spredning av pus i det subkutane fettvevet. Subkutan abscess må åpnes. Slike pasienter behandles på sykehuset.

Er det mulig å klemme seg opp?

Å gjøre dette er strengt forbudt. Under ekstrudering sprer pus til det omkringliggende vev, venøse og lymfatiske kar. Dette kan føre til alvorlige komplikasjoner. Det er spesielt farlig å klemme kokene på ansiktet.

Når begynner du å drikke antibiotika med koker?

Med ukomplisert kokos, er antibiotikabehandling og andre generelle behandlingsmetoder ikke foreskrevet.

Betingelser for hvilken antibiotikabehandling er indikert:

 • komplikasjoner av furuncles: lymfadenitt, lymphangitt, tromboflebitt, etc.
 • koker i ansiktet
 • furuncles som forekommer på bakgrunn av andre alvorlige sykdommer: diabetes, alvorlige infeksjoner, HIV, etc.

Antibiotika til behandling av koke

penicilliner:

Penisillin antibiotika er den eldste. Mange av dem forblir fortsatt effektive mot stafylokokker og andre mikroorganismer. Penicilliner - bredspektret antibakterielle stoffer.

cefalosporiner:

 • cefazolin
 • ceftriaxone
 • cefuroksim
 • cefotaksim

Vanligvis mer effektiv enn penicilliner. De har en relativt lav pris med en uttalt effekt. Tilgjengelig som pulver for fortynning og injeksjon.

Gentamicin - et kraftig antibakterielt stoff, har en rekke kontraindikasjoner som ikke er egnet for barn og gravide. Tilgjengelig i form av tabletter, injeksjonsløsninger og salver. Salver har færre kontraindikasjoner.

Tetracyklin er et bredspektret antibiotika. Effektiv mot mange typer mikroorganismer. Den kan brukes til generell (i tabletter) og lokal (i form av en salve) terapi for koke.

Levomitsetin - et kraftig antibiotikum. Det brukes til å boils lokalt, som en salve.

Advarsel! Selvmedikamenter med antibiotika for kokos er ofte ineffektive og kan føre til negative konsekvenser. Disse legemidlene må foreskrives av en lege.

Behandling av koker - livseksempler

Barbering hos menn kan bidra til dannelse av kjele - uforsiktig, uten riktig hygiene, fører det ofte til utseende av abscesser. Bidrar også til forekomsten av økt fett og svette, redusert aktivitet i kroppens immunsystem, metabolske forstyrrelser, usunn mat.

Ayurveda, Ayurveda, hevder at kjelen ikke vises på kroppen akkurat slik. Han signalerer til en person at han har åpenbare problemer med stoffskiftet. Overflødig giftstoffer og giftstoffer, som fjernes gjennom huden - dette er et nødsystem for dumpinggiftstoffer.

Hva er tegnene du kan bestemme furuncle

Den såkalte kjernen av kjelen er tydelig synlig - en smertefull, betent, rød knute, med nekrose og sårdannelse i midten. Scarring oppstår etter avvisning av dødt nekrotisk vev.

Den hyppigste foci av forekomst

Dette er ansiktet, ryggen, baksiden av hodet, nakken. Hvis det er mange koiler, kalles dette fenomenet furunkulose. Sykdommen er alvorlig nok og krever en full undersøkelse av personen, dyp rensing og en streng diett.

Det er også et fenomen som kalles carbuncle.

Dette er når flere boils ligger svært nært. Det vil si når en gruppe av tett avskilt hårposer er betent. Furunculosis er veldig farlig. Med lokaliseringen i ansiktet var det tilfeller der folk fikk slike komplikasjoner som sepsis og purulent meningitt.

Først av alt, rundt lesjonene, er det nødvendig å produsere antiseptisk hudbehandling. Du bør også sterkt begrense deg til sukker og protein mat. Ideell - en uke med grøt på vannet og gulrotsalatene. Dette settet av tiltak fjerner bokstavelig umiddelbart forverringen og koiler som om de løser seg selv. Det er kroppens evne til å demontere "rubble" av pus.

Chiria behandlingsmetoder

Jeg anbefaler før du behandler en uke for å spise frokostblandinger på vann og rå vegetabilske salater. Ja, det er tøft, men det er å tillate uten operasjoner å kvitte seg med spesielt store kokinger. Eliminer gjentakelser, glatt hud. Tro det virker! Alle kokes - fra protein og sukker!

Jeg så mange og tør å argumentere for at dette er slik. Jeg ønsker spesielt å oppmuntre tenåringer. Gutter, alle dine store akne, og faktisk akne på kroppen og ansiktet - resultatet av aktiviteten til pyogene bakterier, som utvikler seg på sukker og protein.

Etter at du har gjenoppbygget kostholdet ditt, begrenser sukker og protein, vil dine sår løse. Nå om hva medisinen anbefaler - den dannede kjelen behandles ved hjelp av antiinflammatoriske metoder og midler. Blant disse - tørr varme, ren ichthyol, UHF, brus.

Hvis kjelen åpnes, bør den påføres våte dressinger med hypertonisk oppløsning og la dem tørke. Så de strekker pus. Etter at pus er borte og det nekrotiske vevet vil bli revet helt, blir antibakteriell salve påført sår på såret som gjenstår.

Bemerkelsesverdige resultater er gitt av bruskrem og til og med bad. En halvpose med natron skal helles på et standardbad i leiligheten, vannet skal være 40 grader, behagelig i temperatur. I dette badet må du "otkisat" 40 minutter om gangen. Veldig bra trekker giftstoffer og slagger fra under huden til vann mettet med brus. Hvis du har alt tilbake i kokker, så brusebad - din frelse!

Selvfølgelig er det nødvendig å revidere maten - for å eliminere overflødig protein (dyr og grønnsaker), så vel som sukker.

Når skal du bruke antibiotika

Hvis de fleste kokerutbruddene er i ansiktet - kinn, lepper, nese, panne, så anbefaler leger at de ikke skal utsette og umiddelbart begynne behandling med antibiotika. Antibiotika er nødvendig slik at det påvirker stafylokokker. Egnet erytromycin, oksacillin, meticillin, levomekol.

Behandling av koker antiseptisk

I alle fall bør regelmessig behandling av betennelse med et antiseptisk middel utføres for å unngå komplikasjoner.

Behandling av koker lege

I alvorlige forsømte tilfeller er det fortsatt behov for et besøk til kirurgen. Ikke forsink, hvis du ser at situasjonen ikke er bedre, men tvert imot, blir det bare verre.

Tradisjonelle metoder for behandling av koker

Før du bruker noen av anbefalingene nedenfor, må du vurdere kostholdet ditt, som nevnt ovenfor. Mange av oss i vår ungdom dukket opp på koken eller kokker. I dag vil jeg tilby deg noen metoder for folkebehandling av koker.

Forresten, du kan fortsatt lese hva pels kokker er i denne ene av notatene mine - http://zoj.org.ru/furunkulyi-chto-eto-za-bolezn/.

Først vil jeg fortelle deg om behandling av kaker fra testen. Løsningen er veldig bra for koker på ansiktet. Det kan sies, trekker ut alt søppel på en natt. Hvis du lider av det faktum at skjønnheten din ødelegger stygge, så prøv å bruke denne metoden. Jeg forsikrer deg om at din skjønnhet kommer tilbake til deg veldig raskt!

Furuncle på ansikt - behandling med deigkake

For forberedelse av medisinske kaker må vi ta en rå eggeplomme, helst fra en hjemmekylling. En spiseskje med sparsom honning. Hvis honningen har fortykket, så varm den opp i et vannbad rett i krukken - det blir igjen væske. Vi trenger også en spiseskje smeltet smør, helst usaltet, en teskje med natron. Og selvfølgelig melet.

Kombiner alle ingrediensene og knead deigen i vann. Deigen skal være av middels tykkelse. Rull ut deigen i en kake og legg til koking. Fest det med bandasjer. Deigkaker endres tre ganger om dagen. Høstet testmasse lagret i kjøleskapet. Så snart du må bytte ut kaken, rive av et stykke deig, rul det i hånden og juster det til koking.

Som regel kommer pus ut på den første natten. Likevel, jeg anbefaler deg å fortsette å sette tortillas i minst to dager. Inntil koker sår helbreder seg.

Hovedårsaken til betennelse er svak immunitet.

Hvis du ofte har koke, så er det mest sannsynlig at immuniteten din er svært svak. I all sannsynlighet mangler du noen sporstoffer og vitaminer.

Jeg anbefaler deg i slike tilfeller å besøke distriktets terapeut. Vel, hvis du bare hadde en enkelt furuncle, så er det sannsynlig at han hoppet opp enten fra hypotermi eller på grunn av forsømmelse av hygieneglene. I dette tilfellet kan du gjøre behandling hjemme.

La koka motne

Først av alt bør kjelen få lov til å modnes. Ikke klem det på forhånd. Dette kan føre til infeksjon i såret og til og med forårsake enda større infeksjon. Og så uten kirurgisk inngrep kan ikke gjøre.

Hvor mange koder brygger: I tre dager dannes et dannet inflammatorisk fokus med en klart definert stamme og kanter.

Bakte løkkurer koker

Folkene som behandlet med suksess, kokte med løk - dette er det enkleste og mest testede middelet. Lampe det i hvert hjem. Ta løk og rengjør det fra skålen. Ikke helt, men bare topplaget. Etter denne prosedyren, bake løk til det er mykt i ovnen.

Deretter fjernes og avkjøles til en temperatur der den kan plukkes opp og ikke brennes. Klipp løket i halvt og bruk halvt til koker. Styr løkene med et bandasje. Pærene må byttes til kjelen er full. Hydrogenperoksid, for desinfeksjon, behandle såret ved skifte av pærer.

Du kan også lage en kake av bokhvete mel blandet med eddik

For å gjøre dette, varme bokhvete på skillet til en lys gylden farge, kul og knuse den til mel. Legg til en teskje med natron. Deretter legges melet til konsistensen av deigen ved å legge til vann. Og legg kaken på koken to ganger i løpet av dagen. Så du helbreder kjelen veldig fort.

Her er noen mer populære oppskrifter fra kokende og kokende.

Rør en del av revet husholdnings såpe og to stykker løk bakt i ovnen. Påfør den resulterende massen for å koke eller koke. Toppbandasje og sikker med limpasta. Erstatt blandingen en gang i døgnet.

Ristede rå poteter eller gulrøtter - behandler koker

Det hjelper også veldig godt fra kokker og kokker ristet på en fin grønt rå poteter. Du kan også bruke revet gulrøtter - effekten er nesten den samme. Den resulterende massen påføres på sårpunktet og festes med et bandasje. Sammensetningen er nødvendig for å bli oppdatert hver tredje time.

Behandling av koker tranebærjuice

Med det kan du også raskt bli kvitt både koker og kjele. Lag tranebær juice lotion tre ganger om dagen. For denne prosedyren vil passe både friske og frosne bær.

Veldig bra trekker pus og bokhvete.

Kok en skje med bokhvete og pakk den i en bandasje. Deretter festes til koking eller koking. Hver tredje time, endre komprimeringen.

Men sammensetningen for blodrensing i behandlingen av kokinger

Tross alt er det på grunn av blodslagning av blod som alle slags kokker, kokker og koiler, hopper ut.

Ta en spiseskje med tørkede nøkkelblomster og fyll dem med ett glass kokende vann. Insister komposisjonen på om en halv time. Det er ønskelig å pakke beholderen med infusjonen i noe varmt. Etter den foreskrevne tiden, press infusjonen og drikk et halvt glass tre ganger om dagen, en halv time før måltider.

Også i behandlingen av kokes hjelp og lilla blader

Det kreves å male et par blader i en kjøttkvern, og slipe den resulterende vasselen til sårpunktet. Bytt dressing tre ganger om dagen. Lilac trekker veldig godt pus.

Gruel av løk, gulrot eller beter

Alle slags abscesser og sår som oppstår av en rekke grunner kan herdes med de mest elementære midlene ved hånden! Det ser ut til at i hvert hus kan du finne et løkhull, kutte det i mush og bruke det til å koke og til og med koke for å akselerere modningen. Med samme formål kan du bruke rå revet poteter.

Bytt bandasje med en ny del av "salve" etter tre timer. Du vil bli overrasket, men til og med friske ristede gulrøtter eller frisk gulrotjuice kan brukes til å lage lotioner på purulent sårdannende hud og purulente abscesser.

Men når en abscess bare vises, anbefales det å knytte revet ferske biter til det. Sår eller løs, eller raskt modnet. Du kan også i en lignende situasjon bruke en blanding av revet råbiter med rømme.

Behandling av furuncle med bokhvete eller brødsmuler

Ønsker du ikke å "bruke på huden" grønnsaker? Bruk deretter bokhvete: slip grisene i en kaffekvern eller slip med en mørtel, legg til en teskje med natron og legg olivenolje til en kremaktig tilstand og binde til koking eller koke. Bytt bandasje etter fire timer.

Og du kan ty til en enda enklere metode: Ta en krummet hvetebrød eller en skorpe av foreldet rug, suge det i brus og påfør det til en uønsket kok. Gjør brusløsning i forhold til en teskje til et glass vann.

Pea mel behandler koker

I tilfelle av pustulære hudsykdommer, carbuncles og koke, bidrar ertemel veldig godt. Fra det gjør poultices. Denne metoden bidrar til raskere modning av kokene og deres mykgjøring.

En teskje av natron blandes også med ertemel. Knead deigen på toppen av bandasjen.

Forebygging av koke er enkel

Vær oppmerksom på personlig hygiene, ikke tillat mikrotraumas og hudskader. Hvis du er skadet, behandle såret i tide og ikke la det komme smuss inn i det.

Kontroller mengden protein i dietten og mengden sukker. Ved det første utseendet av koker, reduser protein i kostholdet, så vel som mengden raske karbohydrater - sukker og sukkerholdige drikker. Alt er enkelt - kroppen selv signalerer at det ikke trenger så mye proteinmat.

Video fra Elena Malysheva om behandling av koker

Også i videoen beskrives prosessene som forekommer i inflammerte vev. Hvilken slags salve som skal håndtere, og i hvilke tilfeller er det nødvendig å konsultere en lege. Forteller kirurgen, lege av høyeste kategori V. A. Mitishin.

Slik behandler du kokende syroedeni

Og her er en annen interessant video - du kan rydde huden din med en rå mat diett - nærende frisk plante mat.

funn

Kjære abonnenter, problemet med koker er svært akutt. Jeg pleier å gå for hud problemer mennesker. Og jeg vet virkelig hva jeg sier. Se etter mat! Og snakk med tenåringsbarn om det.

Smøre ansiktskrem og pulver er dumt, og prøver å forkaste acne - selvforgiftning. Pus skal komme ut, men slik at den ikke vises i fremtiden - se strømforsyningen, jeg vil gjenta det alltid! Vel, det er alt, jeg ønsker deg en ren og jevn hud!

Record Navigasjon

Skriv din mening Avbryt svar

Jeg bodde i Bali i 2 år, nektet kjøtt for 3 måneder siden, men jeg spiser fortsatt fisk. Nå flyttet hun til Sri Lanka, i ansiktet dukket opp dyp subkutan akne. Og på nakke, sår. På Bali var dette ikke. Kan dette skyldes kjøttfeil?

Jeg tviler på at dette skyldes kjønnsavslag, heller en endring i kostholdet. Vær oppmerksom på hva du spiser nå, hva er forskjellene med ernæring i Bali.

Hei, mannen min hoppet ut en furunkel, han lanserte sin frykt for leger til størrelsen på 5 rubler, spurte doktoren om å åpne dem og sa ikke at han ville komme ut, men legen gjorde feil, han trodde at han hadde en helingsprosess, og faktisk skilt fra en stang 4 er små og de er under kode med vev, trakk han ut kjernen, men de små brøt ikke banen fra ham, men gikk over huden og vevet, jeg er interessert i om de ville komme ut gjennom denne hovedåpningen eller åpne for andre leger som er mer kompetente?
Han legger Vishnevsky's salve, veksler med eftiolkay, vasker peroxim, drikker antibiotika med vitaminer fra denne legen, jeg bekymrer meg for ikke å bli smittet med blod, bein og amputasjon av underbenet

Årsaken til furuncles i neseborene er hypothermia i ryggraden (kulde penetrert ryggraden). Hjelp er mulig. Uavhengig kan du gjøre følgende - ta varme bad (behagelig kroppstemperatur) i 10-15 minutter. I badekaret, tilsett og rør et par briller med salt (bidrar til å trekke kulde ut av ryggmargen).

Når jeg pimply 17 år jobber på skipet.
De henholdsvis rengjort og malt dekk og.
Etter arbeid, før middag, vasket med løsemiddel.
Ansikt vasket hvit ånd. dvs. vasket enn det var mye.

RESULTAT: Skit selvfølgelig. Men huden ble innsnevret. Og nei der...

Du kan bli kurert av kjelen, i hvert fall ikke å presse, du må bruke LEVOMICOL salve til kyllingen, antibiotikum CYPROLET 500, en pille 2 ganger daglig i minst 5 dager, sørg for å forbedre immunsystemet ved hjelp av dekoder av villrose, hagtorn eller avkok av kamilleblomster. Jeg ønsker deg god helse og ikke bli syk!

Jeg helbrede chiranere med en bomullspinne fuktet med hydrogenperoksid, sprinklet med salt, hvor mange det ikke er synd, gjelde for chiry, dekke med et stykke polyetylen, forsegle alt tett med en gips (eller pakk den i feltforhold) slik at lotionen var våt, hold så mye tålmodighet som mulig. En hvilken som helst fase av utviklingen av denne skitten. Teorien om et slikt ømfint er impregnert med salt, og ikke salt lever ikke i salt, selv denne gylne stafylokokker blir testet på seg selv, på kone og på et dusin flere mennesker. Det virker problemfritt. Selv chiry i nei har blitt ødelagt av våt salt vatt stappet inn i neseboret på noch.obychno bør være 2-3 dager.

Takk skal du ha for kommentarene. Det viktigste å overvåke ernæring.

Fortell meg hva og hvordan å gjøre?
Jeg fødte 4,5 måneder siden, menstruasjonen startet ikke umiddelbart, men omtrent en måned senere, og den andre gangen etter menstruasjonen kommer en koker ut på et intimt sted.
Første gang han modnet og briste seg, men denne gangen klatret han ut på samme sted mens han fortsatt var et par ved siden av ham, hadde han ennå ikke besøkt legen, da han hadde lest at det var en kirurgisk prosedyre, så fortell meg hva jeg skal gjøre til slutt ?

Ta daglige brusebad på plass. Bare sitte i en bolle med brusvann og sitte i 40 minutter, eller til og med en time. I bassenget med varmt vann, tre spiseskjeer av natron. Rør og sett deg ned.

Og hvordan bli kvitt gjenværende arr etter å ha kokt?

Alas, ingen vei... Dimple vil forbli så.

Velkommen! Chiryak på ytre kjønnsleppen! Hvordan å gjøre uten et sykehus? Takk!

Hei, og i vår familie, blir chirias behandlet slik: Gratuler like mye løk, gammelt fett og såpe (på den fine riflet) (ideelt sett, finn det, sovjetisk, nåtid). Ta en liten mengde, sett på chiry, på toppen av et stykke bandasje og fest med tape. Trekker bare slik. Hvordan vil pus-bandage med levomekolom. Min bestemor kokker fortsatt salve. Jeg er glad for å dele. Vi trenger kolofonium, mellomstore stykker av 5, lys, et lite par stykker (hun tar kirken), solsikkeolje (utkast "marked") gr. 50. Hell olje i en jernskål eller krus over en liten brann, legg rosin, stearinlys og koker i 10 min omrøring med en trepinne. Ikke glem å trekke trådene ut av denne opphenget. Så snart det er avkjølt, hell det i en liten beholder, det er praktisk for meg å lagre i et lite glass majonesburk, som i Sovjetunionen var. Bruk som beregnet som beskrevet ovenfor. Kanskje en liten prikkende effekt er bra. Da, da pus kommer ut, levomekol. Liker alt. Og om Chiryakov, visste jeg ikke hva det var før jeg dro til et annet land. Nå før menstruasjonen de lider. Vises nederst. På lårene, baken. Trøtt av å kjempe. Tid til å gå til legen kan ikke finne. Jeg vil bli kvitt det så snart som mulig. Jeg vil behandle dem med dette å tørke ut. Jeg vil være glad hvis mitt råd kommer til nytte for noen. Gud forbyr at du ikke blir syk.

Takk for ditt råd, kakene hjalp mye, satte furuncle på den første natten, gjorde ikke vondt neste dag, endret kaken, gjorde ikke engang en kamp etter en dag. Jeg er veldig glad som jeg allerede har kommet over dette, og jeg vet hva det er sådd dersom jeg ikke hjelper meg i tide.

Fortell meg vær så snill, her har jeg en chiri over på paven, det er veldig smertefullt, hvilken av følgende metoder vil hjelpe meg?

Oleg Zakharovich Hei. Takk for alt du gjør for oss. Gud hjelper deg, det vil bli belønnet. Jeg har et spørsmål til deg, en furuncle dukket opp av min pubis tre ganger, jeg søkte på kål, han modnet bakt løk, men klarte ikke, jeg presset ut pus og smurt det med medisiner, Vishnevsky's salve og andre. Men det kan sees at det var en infeksjon, og min inguinal lymfeknude ble betent. Det var en terapeut, en gynekolog onkolog, de sier, ta antibiotika og suppositorier. Det er ikke noe galt. Men jeg vil være trygg, fordi hevelsen av knutepunktet i lysken er 2,8 cm på ultralydet, er det til høyre. Og litt lurende. Er det mulig å gjenopprette og fjerne hevelsen? Jeg ville være veldig takknemlig for svaret. Med respekt. Lora

Laura, prøv brusebad og komprimerer. Les artikkelen over mer detaljert; jeg har beskrevet i detalj effekten av brus på lymfeknuter, inkludert. Kort fortalt - oppløs en spiseskje soda per liter vann og suge en klut i løsningen. Fest på lymfeknude og hold i minst en halv time, og minst periodisk fukt vevet i en ny brusløsning. Soda vil trekke vann og giftstoffer gjennom huden, og dermed rydde lymfeknude som det var.

Hei, jeg, også disse forbannede kokene, mer presist furunkulose, omtrent 30-35 stykker under høyre og venstre hoppet ut med armhuler, denne horror varte i 4 uker allerede, jeg brukte også forskjellige salver til folk... men jeg ville få null fordi jeg er i posisjonen Jeg ble ikke fortalt antibiotika, men jeg er redd for å gå til kirurgen..... hva ville du råde meg? Jeg ble så torturert

Syunuchili betennelse i lymfeknude, på råd fra en kirurg nabo, Vishnevsky salve (komprimere). Var overrasket, hjalp det veldig raskt.
Og chirii rå revet poteter, drar godt. Eller bakte løk er også veldig bra.

Fortell meg om du vet at jeg har fjernet kjelen, heller en mini-operasjon gjort. Under huden er tom, i kroppen, som det var, et hull. Hvor lenge kan chiryak eller det samme, noen salve skal brukes.

Tross alt anbefalt kirurgen nok til deg noe. Du kan bruke propolispellet på såret på toppen og lim med en gips. Propolis er et naturlig antibiotikum, såret ditt vil helbrede uten problemer. Du kan holde kaken i lang tid, bytt hver tredje dag.

Oleg Zakharovich hei! Jeg leste veldig nøye alt som er skrevet her, lastet ned videoen som jeg også vil se, men mottar fortsatt ikke svar på spørsmålet som angår meg. Etter mitt nyttår, bak mitt høyre øre, mer presist mellom skallen og øret, oppstod en høyde som begynte å vise seg smertefullt, nemlig når du berører den. Først var det ingen rødhet, og han syntes å være å trekke på huden, nå var det en liten rød prikk som ikke gjorde vondt i ro, men skaper en viss følelse av at det er noe bak øret og det er veldig, veldig stille, ikke klynker sterkt, det er stille. Men hvis du rører det, gjør det vondt. Tingled flere ganger i kjeften. Legg øyeblikkelig til her at jeg har et stort problem med tennene mine og nylig en tyggetann knust på høyre side av underkjeven. Etter omtrent to uker var han fortsatt oppvarming til han brøt helt av, og den andre halvparten hans ble igjen. Visuelt undersøke det, syntes det meg at kjøttet fra tannkjøttet hadde krypt inn på det og noe hvitt hadde dannet, sannsynligvis pus. Jeg har ikke gått til tannlegen også, til tannlegen, siden jeg frykter dem og jeg har lite penger. Hvor jeg bor, er livet ikke sukker i det hele tatt. Lead en sunn livsstil. Vel, han var superkjøl mange ganger, spesielt da han svingte på en scooter i høst. Jeg tror alt er sammen her - tenner karies og forkjølelse av immunitet. Takk på forhånd for svaret!

Du går bare til legene.
Dårlige tenner er ingen spøk! Jeg skriver for ikke å skremme... men naboen gikk ikke til legen i lang tid, men da han gikk, har han allerede kjevekreft.
Gå til minst gratis tannleger, snarest.
Og tilsynelatende nå må vi begynne å ta et antibiotikum (ciprolet, så sikkert.500 enheter, eller dets erstatning er russisk - ciprofloxacin, det er billig), siden det er pus.
Og bak øret kan det være en cyste på grunn av tannen.
Ferie slutt, løp til legen. Bare løp.

Den andre dagen, jeg fikk cheryak under nesen min i to dager, mine øvre lepper svulmet opp og hele området er det en hvit abscess. Jeg vet ikke hva jeg skal strekke for å hjelpe det vondt veldig mye

Eugene, har du prøvd Ilons salve? For meg er dette en ekte frelse for purulente inflammatoriske hudsykdommer. Legen fortalte meg de første dagene å smøre og dekke med et bandasje, pus kommer ut allerede på den tredje dagen. I tillegg lindrer salven litt og helbreder litt.

God dag! Kanskje noen hadde dette, på dannelsesstadiet (rødhet og komprimering), jeg bruker Vishnevsky salve eller ichthyol, men absessen riper ikke til en logisk konklusjon, det løser bare om tre eller fire dager... Denne historien gjentas jevnt hvert halvår... kanskje neste gang Åpne den allerede hos legen?

Takk veldig nyttig info.

Min 30 års erfaring med å håndtere kokter, og siden fiskeren og jegeren, som ofte må koble til og tilbringe timer i iskalt vann, er denne erfaringen uvurderlig. Så snart du føler utseendet av en koker på huden, og det begynner å kløe og reagere smertefullt for å presse med fingeren, åpner hetteglasset med tinktur av jod fra ethvert førstehjelpssett og smør dette stedet om en time eller to. Hvis du klarte å gjøre det i tide, vil infeksjonen som forårsaker kjelen dø og det vil aldri vises. Men hvis det er dypt, og jod ikke dreper infeksjonen, vil kjelen være liten, moden i 2-3 dager og forsvinne. Kanskje hjelper denne metoden ikke alle, fordi hver organisme har sine egne egenskaper. Men for meg fungerer denne enkle metoden som en klokke!

Vladimir, takk for din opplevelse! Jeg er sikker på at det vil være nyttig for alle besøkende!

God dag! Furunkulose forårsaker en stiftinfeksjon (Staphylococcus aureus), som er en betennelse i hårsekkene + nedsatt immunitet. Under armene, på baken, på ansiktet, halsen, smør med 5% jod, er den effektiv i nærvær av inflammatoriske og purulente prosesser, så mykgjør krem ​​slik at det ikke brenner seg. Jod er et fantastisk kraftig antiseptisk middel som raskt fjerner betennelsesprosessen uten å føre til en abscess. Ikke gjør abscessdannelse. Ved de første symptomene (rødhet, smerte) bruker du jod umiddelbart. Han slokker raskt infeksjonen, slik at den ikke sprer seg. Selv om lymfeknuter er forstørret, bruk jodnett, du vil definitivt hjelpe lymfeknuter. Velsigne deg!

Behandling av koke hjemme

Kok eller koke er en av de vanligste inflammatoriske hudsykdommene.

Til tross for deres tilsynelatende harmløshet, kan de være en kilde til store helseproblemer hvis deres behandling blir forsømt.

Derfor, ved de første symptomene må du begynne å ta tiltak.

Hva koker?

Et furuncle kan vises på hvilken som helst del av kroppen. Men oftest dannes de der det er mange talgkjertler, eller hvor huden ofte blir utsatt for friksjon. Som et resultat vises mikrokaster på den, hvor infeksjon kan trenge inn.

Svette øker risikoen for sår. Oftest opptrer kokos på baken, i lysken og armhulen, på hodet.

Hovedårsaken til dannelsen av koke betraktes som svekkelsen av kroppens beskyttelsesmidler.

Koker kan være:

I det første tilfellet ligger en abscess på hudoverflaten. I det andre modnes det i tykkelsen av vevet.

Tegn på

 • rødhet;
 • skarp smerte;
 • purulent innhold.

Etter at hodet blir synlig, øker smerten. På grunn av akkumulerende pus innhold, ser abscesshodet hvitaktig ut.

Som kjelen forfaller, kan det virke:

 • økt kroppstemperatur;
 • forstørrede lymfeknuter;
 • lokal endring i blodsirkulasjon.

Etter gjennombrudd av kjelen, strømmer pus ut og gjenopprettingsstadiet begynner. Etter helbredelse kan et arr ligge på plass.

Hva er farlig koking?

Den største faren er indre stormer.

Når de bryter gjennom, er det purulente innholdet i tykkelsen av vevet og kan føre til blodinfeksjon, utvikling av sepsis og til og med død i fravær av rettidig behandling.

Fra eksterne furunkler er de som befinner seg i ansiktet og først og fremst i nesen av stor fare. Her er huden riddled med et stort antall blodårer, noe som øker risikoen for å spre infeksjonen. I tillegg bidrar nærhet til hjernen til utvikling av mer formidable komplikasjoner.

Flaring i nesen kan føre til utvikling av meningitt - betennelse i meningene.

Særegenheter ved hjemmebehandling

Essensen av behandlingen kommer i første fase i akselerasjonen av disse prosessene, og deretter i akselerasjonen av vevregenerering og eliminering av sårinfeksjon.

Til dette formål gjelder:

 • Antibiotika.
 • Lokal salve.
 • Folkemidlene.

Den første fasen - et sår blir bare dannet.

På dette stadiet kan du synge for å lindre betennelse og forhindre dets utvikling. Med denne takten oppvarming. Til dette formål kan du søke:

 • Oppvarming med en blå lampe;
 • Bad og bad;
 • kirurgi alkohol

Den andre fasen - furuncle har allerede utviklet seg

På dette stadiet vil oppvarming ikke hjelpe og kan til og med være farlig. Det er nødvendig å akselerere modningen av hodet og oppnå gjennombrudd. Til dette formål, anvendt behandling med lokale salver. I alvorlige tilfeller kan du trenge et antibiotika som vil bli foreskrevet i form av salve eller injeksjoner.

Den tredje fasen - åpner absessen

Såret ryddes av purulent innhold og ble behandlet med antiseptiske midler. Deretter påføres en tørr dressing på den for å forhindre re-infeksjon.

I ekstremt sjeldne tilfeller fjernes kjelen.

levomekol

Medikamentet hjelper ikke bare kjelen til å modnes raskere, men bidrar også til helbredelsen.

Ichthyol salve

I tillegg har den antibakterielle egenskaper.

Hennes negative egenskaper er ubehagelig lukt.

Vishnevsky salve

antibiotika

Erytromycin og Cefalexin brukes som antibiotika.

Her er selvbehandling uakseptabel - legen foreskriver stoffer.

Probiotika og vitaminer er festet til antibiotika for å forhindre tarmdysfunksjon.

Folkemidlene

Koker blir ofte behandlet med folkemidlene. Og de gir en ganske god effekt, spesielt hvis de begynner å behandle den inflammatoriske prosessen i begynnelsen.

Medikert deig

For å akselerere modningen av kjelen kan gjøres ved hjelp av en medisinsk test. En tortilla er støpt av mel og honning og påføres såret. Pelleten må festes. Gjør det bedre om natten. Neste dag forandres bandasjen. Hver gang du trenger å lage en ny kake.

Du kan lage en kake fra honning, mel og tynt skrubbet vaskevann. Det er mye mer effektivt. Det vil ta flere prosedyrer.

Les mer om effektiviteten av såpe i bekjempelse av hudproblemer.

Brewer's Yeast

I flytende form blir de tatt 2 ganger om dagen i en spiseskje en halv time før måltider.

Brygger gjær bidrar til å styrke kroppens forsvar.

Hvitløk og løk komprimerer

For dette formålet blir hvitløk gnidd og påført såret i et par timer. Hvis hvitløk kommer i kontakt med huden i lang tid, er det fare for forbrenning, så det blir blandet med potetmos.

For løkkompress, blir løkene bakt i ovnen og påført absessen i form av varme. Forkleet er over natten. For å øke effekten, kan løk blandes med såpe. I dette tilfellet ta 2 stykker løk og ett stykke såpe.

Varm komprimerer akselererer modningen av absessen.

Som et middel kan du bruke honningkaker, bakt løk, oppvarmet saltløsning, noe som akselererer modningen av abscessen og forhindrer infeksjonen i å spre seg. Varme komprimerer gjør flere ganger om dagen, og pålegger dem i 2-3 timer. Det er viktig at de er varme.

Etter å ha fjernet komprimeringen på et sårt sted, påkaller et tørt bandasje.

gurkemeie

Legemidlet er full, to ganger om dagen i tre dager.

Samtidig påføres en varm komprimering på lesjonsstedet: bomullsull er gjennomvåt med salt bouillon av gurkemeie, ingefær og honning, og festet til en abscess for natten.

Beet juice

Rødjuice har gode trekk- og antiseptiske egenskaper. Det kan påføres abscess flere ganger om dagen.

Pine bad

Løsningen legges til badet. Dens varighet bør være 20 minutter.

Etter prosedyren påføres et tørt bandasje på sårpunktet.

Metoden er god i utgangspunktet.

Infusjon Dymyanki

Det bidrar til å styrke kroppens forsvar, blodrensing.

En spiseskje med røykflaske helles med et glass kokende vann og infunderes i 30 minutter. Deretter blir infusjonen full på en tredjedel av et glass daglig til kokene forsvinner.

Etter at furuncle har åpnet, kan et ark med aloe eller bomull fuktet med sin juice påføres såret for raskest mulig helbredelse.

Behandling av koke hos barn

Prinsippene for å behandle koker hos barn er de samme som hos voksne.

Du kan bruke ichthyol salve og folk oppskrifter. Behandle sår bedre med alkohol, hydrogenperoksid. Det viktigste er å binde stedet for betennelse godt for å forhindre infeksjon.

resultater

 • Kok kan ikke fuktes og klemmes.
 • For å øke modningen bør du bruke salver og folkemidlene ved hjelp av såpe, honningkaker, varme komprimerer.
 • Det er mulig å akselerere helbredelse ved hjelp av antibakterielle midler og aloe juice.
 • For å forebygge furunkulose kan du drikke et kurs av bryggergær.

Bli kvitt boils kan være ganske raskt. Det viktigste er å være tålmodig og nøye følge regler for behandling.

Slik skal du koke i hjemmet

Kok i medisin kalles en purulent abscess, som er lokalisert i hårsekkelen, og i folket kalles det en vanlig koking. Årsaken til dannelsen av koker - den mest skadelige stammen av stafylokokker kalles gylden.

Under visse omstendigheter blir en enkelt betennelse til furunkulose, som er preget av massive lesjoner. Som et resultat er denne sykdommen vanskeligere å kjempe. For å forhindre dette, må du vite hvordan du skal koke i hjemmet og mer om naturen til disse kokene, årsakene og selvfølgelig behandlingen.

Hva er en koke

Koking eller, bare en koking, er en banal betennelse med suppuration. Påvirker hårfollikel og tilstøtende vev med sebaceous kjertel. Fra begynnelsen av infeksjonen til full modenhet, går et gjennomsnitt på 10 dager. Fra begynnelsen dannes en smertefull herding på huden. I follikelen på denne tiden oppstår den gradvise dødsfallet av hårsekkelen, og slutter med dannelsen av en nekrotisk kjerne. En moden furuncle åpner seg, dvs. bryter gjennom, og stangen blir avvist sammen med suppuration.

Kilder på kroppen vises av ulike årsaker, i de fleste tilfeller kan de herdes hjemme uten å ta seg av medisinsk behandling. Men hvis problemet er permanent, bør du ikke bare besøke legen, men gjennomgå en rekke undersøkelser:

 • blodprøve;
 • undersøkelse av immunsystemet;
 • bakposev;
 • dermoscopy.

Årsaker til kjelen

Staphylococcus aureus kan bli funnet på huden til selv en sunn person. Men vanligvis er nummeret sitt så lite at det ikke er noen spørsmål om noen skade. For å utvikle en koke, må de komme inn i gunstige forhold, dvs. inne i hårsekkene. Følgende betingelser bidrar til dette:

 • økt svette;
 • riper, slitasje, små kutt
 • diabetes mellitus;
 • oljeforurensing av huden;
 • luft forurenset med en suspensjon av sement eller kull;
 • beriberi;
 • immunsvikt;
 • økt sebumsekresjon under pubertet;
 • hypotermi;
 • ikke høyverdig mat.

Nå ble det klart at årsakene og behandlingen hjemme må starte ved første tegn. For å forstå hvordan best å gjøre dette, bør du vurdere alle tre trinnene av modning av kjelen.

Første fase: En abscess danner bare

I begynnelsen observeres det en liten rødhet på kokestedet. Å trykke på dette området er ledsaget av smerte, mens forseglingen er tydelig håndbar. Den purulent-inflammatoriske prosessen fortsetter, og kjelen øker i størrelse, fanger vevene i nærheten av follikelet, men pustelen (toppen av nekrotisk stang) er ikke synlig, siden den ikke har noen utgang.

Infiltreringsprosessen i første fase fortsetter i tre dager, og de purulente prosessene i furuncle begynner bare i slutten. Du kan stoppe den videre modningen av kjelen, som raskt reagerer på betennelse.

Generelt anbefales det i første fase å bruke pus-salve-trekkmidler, noe som vil bidra til rask modning av absessen.

Den andre fasen: kjelen har allerede utviklet seg

På dette stadiet maksimerer absessen i størrelse og oppnår en konisk form som slutter i en pustule. Innenfor koker seg, danner en beskyttende ring av kollagenfibrer som blokkerer patogene bakterier inne i lesjonen.

Hvis noen tror at det er lettere å klemme det ut enn å behandle det, så feiler de. Slike handlinger kan ødelegge beskyttelsesringen og fremkalle videre spredning av infeksjon.

Hvordan kurer du raskt? Bare hold deg til den anbefalte behandlingen, fordi uten komplikasjoner på en annen måte vil det ikke være mulig å trekke tilbake.

Hvordan koker jeg på dette stadiet raskt hjemme? På dette tidspunktet er det best å ta antibiotika sammen med smertestillende midler, ettersom smerten intensiverer i andre trinn.

Kok kan også forårsake symptomer som forkjølelse. På slutten oppstår et gjennombrudd, første purulente innhold kommer ut gjennom det, og deretter blir den nekrotiske kjerne avvist.

Derfor kan du raskt kurere kjelen, du trenger bare å være tålmodig og behandle den riktig. I gjennomsnitt tar denne prosessen 2-3 dager.

Den tredje fasen: åpningen av absessen

Etter at det indre innholdet kommer ut og abscesshulen er rengjort. På sitt sted forblir et lite "krater", som gradvis begynner å minke, fylle med bindevev.

Etter noen dager vil et friskt rødaktig arr bli fra det, som til slutt vil bli hvitt. For vellykket behandling må det være en obduksjon og drenering av kjelen samtidig med desinfeksjonsmidler og helbredende preparater.

Slik skal du koke i hjemmet

Hvis en furuncle begynner å danne, kan behandling utføres hjemme, men konsultasjon av en hudlege vil ikke være overflødig. Dette gjelder spesielt tilfeller der et indre furuncle dannes, fordi det er preget av et internt gjennombrudd og pus kommer inn i dermis dype lag, og dette er i sin tur fulle av tilbakefall og sepsis.

Antibiotika, desinfeksjonsmidler og trekksalver brukes til å helbrede kjelen.

Det kan virke hvor som helst bortsett fra på håndflatene og føttene, siden det ikke er hårfollikler der. Terapi koker på ryggen er ikke forskjellig fra behandling av en abscess på noe annet sted.

Koker salve

På hvert stadium brukes salver og agenter med forskjellige egenskaper. Før prosessering med salve, må furuncle og området rundt det desinfiseres. Behandlingsordningen - fra kantene til det betente området til midten, for ikke å bære bakterier til sunn hud.

I første etappe er salver egnede midler som vil akselerere kjørens modning, og etter at det er åpnet, bør du bruke salver med trekkegenskaper.

Sikkert mange barndomsminner er kjent med hvordan mor brukte salve på et rottende sår, og alt helbredet. For behandling av koke, kan du med hell bruke samme salve, kjent fra barndommen. Vi lister dem i rekkefølge:

Levomekol - bredspektret salve som inneholder antibiotika Levommititsin. Den kan brukes både for voksne og barn. I tillegg er Levomekol tillatt under graviditet.

Ichthyol salve. En annen penny effektiv agent som har anti-inflammatorisk, trekk og antimikrobielle egenskaper. Ichthyol salve mot kokos er det perfekte middelet.

Vishnevsky salve. Bandasjer med Vishnevskys salve mot abscesser har blitt brukt i mer enn et dusin år. I sammensetningen av ricinusolje, tjære og antiseptisk xeroform. I tillegg til antiseptiske egenskaper har den evne til å bedøve, tørke og regenerere vev.

medisiner

I de fleste tilfeller oppstår modning og åpning av kjelen uten komplikasjoner, slik at du kan unngå anti-inflammatorisk behandling.

Hovedbehandlingen med antibiotika er verdt det hvis: purulente betennelser forekommer i farlige områder (nakke, hode, nasolabial trekant), sykdommen er komplisert ved lymfeknut inflammasjon eller abscesser oppstår for ofte. Denne behandlingen komplementeres av immunomodulatorer, et vitaminkompleks. Fra antibiotika til behandling av koker foreskriver:

 1. Penicilliner - Ampicillin, Amoxicillin, Bicillin;
 2. Cefalosporiner - Cefuroxim, Cefazolin, Cefalexin;
 3. Makrolider - Azitromycin, Makropen, Erytromycin.

Folkemetoder

I folkemedisin er det mange oppskrifter mot ulike hudsykdommer. Og ved å bruke dem, kan du enkelt fjerne koker. De beste av dem er:

Pine bad

Løs opp 20 dråper granolje i varmt vann. Ta et bad med pine aroma bør være 1-2 ganger om dagen i 20 minutter.

Klesvask såpe

Passer mest vanlig såpe. Det skal gnides, hell et glass vann og etter en stund legg såpeoppløsningen på brannen. Etter koking, reduser varmen til lav og kok til kokende vann. Så snart massen er avkjølt, blir den påført såret og en gasbind bandasje påføres på toppen av den, matfilmen og festet med tape. Etter fire timer må du bytte kompress og stoppe etter at kjelen er åpnet.

Honningkake

Bland en teskje kokt kyllingegulv, 1,5 ts. honning og 0,5 ts smør. Oppskriften passer til purulent masse kommer ut.

Honningdeig

Du trenger honning og mel. Honningdeig er laget av dem, ved grundig blanding av mel og honning, IKKE TILFØRING av vann. Påfør den resulterende deigen på plass med koker for natten og dekk med en vanlig plastpose. Denne deigen vil bidra til å kvitte seg med kjelen på den opprinnelige graden uten ytterligere modning. Senere kan det oppstå en koke igjen på dette stedet etter en nedsatt immunitet i kroppen som følge av tretthet eller sykdom, men dette er sjeldent.

Utmerket verktøy som er egnet for ekstern bruk og har antiseptiske, myknings- og trekkegenskaper. Disse egenskapene har blitt testet mange ganger og overraskende arbeid. Derfor kan purulente sår, kokes og kokes behandles med urin.

Hva skal jeg gjøre?

Ta en bomullsull eller bomullspinne sug den i urinen og legg den på absessen om natten, tampongen er dekket med en plastpose eller bundet med en bandasje.

Om morgenen, fjern bandagen med en tampong, behandle sårpunktet med en løsning av kaliumpermanganat, og en ny bandasje skal påføres med en tampong som beskrevet ovenfor. Som regel, etter to netter med bandasjer, blir kjelen åpnet.

Aloe blad mot chiria

På nesten alle vinduskarmer finner du denne planten med spisse kjøttfulle blader. Det er hans blader, eller rettere sin indre del, har de nødvendige egenskapene.

Å bruke dem er veldig enkelt:

Ta den tykkeste delen av arket, kutt sammen og sett innsiden av kjelen. Aloe bladet er festet med en gasbind bandasje og klebende gips. Endre aloe trenger hver tredje time. Aloe lotions hjelper virkelig å kurere raskt, og viktigst er dette medisinske planten alltid til stede.

Et tomt fra kokker

I konspirasjoner er det viktigste å tro på dem, da vil de definitivt handle. Folket hadde svært ofte et problem med kokinger. Og feil behandling kunne ha avsluttet elendig tidligere, ikke alle steder kunne blitt henvist til en kirurg. Derfor var konspirasjoner svært populære for behandling av denne sykdommen.

På pepper

Ta 3 grader sort pepper, spis den, og ved å tygge, begynner du å tegne kryss med en liten pute på fingeren, og sier: "Og en, to og tre... og ti." Så hver dag, til de allerede dannede kokene ikke vil helbrede.

For hånd

Kjør med ringfingeren på høyre hånd ikke mye over kjelen (med urviseren), og si:

"Dette navnet har ingen finger
Det er ingen smerte på dette stedet.
Hvordan en tispe tørker ut
Så sår smerten. "

Gjenta tre ganger, spytt over venstre skulder.
Kok eller raskt bryte gjennom eller omvendt, bare forsvinner.

Ved bønn

Vi uttaler, tydelig og selvsikker: "I Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen. Zaaminu, zaaminu, zaaminu. Alle chirii, Alle vereda, Alle kokker og. Alle onde ånder i Guds tjener (navn). "
snakk 3 ganger. På samme tid, skisser sirkelen med en kniv over bollen, da, med uttale det siste ordet, krysse det med en kniv (uten å berøre) og hold kniven i en knute på veggen eller på døren.

Konspirasjonsord

Vi uttaler det tydelig og selvsikker: "Som et tres trær tørker, så vil kokken lage mat, da steinen ville stenge, så ville kulden hærde; Det er ingen skudd fra en stein, så det ville ikke være noen chirya. Ikke stige over, ikke spred ut bredere, kom godt med godt og kom deg unna. "

Bruke brettet

Finn et brett med en knute. Lei fingeren på tisken, så på chiriyen og si disse ordene: Når tisken tørker, tørker den ut, slik at slaverne (navnet) lar chirien tørke, tørker ut. Amen.

Egenskaper ved behandling av koke

Som allerede nevnt kan furuncle utvikle seg på de mest forskjellige kroppsdelene. Hvordan kan chiryak bli behandlet hjemme, hvis den er plassert:

På øyet

Kok kan forekomme i øyenbrynene, øyelokkene, i øynene. Huden rundt øynene er svært følsom, så alvorlig smerte, forverret av å blinke, er ikke utelukket. I tillegg er faren at kjelen er for nær øynene, så utviklingen av øyeinfeksjon kan ikke utelukkes. Før du starter en hjemmebehandling, er det bedre å konsultere en spesialist for å forhindre dette.

På ansiktet

Behandlingen er ikke forskjellig fra standarden, men i tilfelle flere koker øker risikoen for et karbunkul med en ytterligere infeksjon av blodstrømmen.

På kinnet

Den utseende furuncle kan forveksles med den vanlige pimple, spesielt i begynnelsen. Forsøk på å presse kan resultere i spredning av en infeksjon som blir vanskeligere å kurere. Resten av behandlingen gjelder standard: komprimerer, lotioner og salver.

Neseområde

Tilhører farlige områder, etter at abscessen har helbredet, kan nesen deformere litt. Behandlingen er supplert med antibiotika.

Koker på øret

Wac fjerner koker i øret?

Noen tror at det er mulig å akselerere modningen av chirya ved hjelp av en varmtvannsflaske.

Dette kan imidlertid være farlig, siden et for tidlig gjennombrudd av absessen ikke er utelukket. Rengjør en abscess hjemme ved hjelp av vanlige midler og salver.

Hvis en pasient har høy feber samtidig, er blodforurensning mulig. Denne tilstanden krever tidlig sykehusinnleggelse.

Chirya på hånden

De virker ganske ofte, spesielt hvis en person er utsatt for konstant forurensing og eksponering for kjemikalier på grunn av sitt yrke. Behandlingen er rask og uten komplikasjoner.

Armpit koke

Det kan forårsake alvorlig smerte, feber, hodepine og bringer stor ubehag. Disse symptomene forsvinner så snart absessen åpner.

Pubic koke

Ikke uvanlig, spesielt for de som er vant til barbering dette området. Staphylococcus trenger lett inn microcutting etter barbering. Behandlingen av pubic furun er standard, men det er bedre å supplere det med antibiotika, tetracyklin eller Diclosacyllin.

Et annet farlig sted. I tilfelle komplikasjoner i blodet, kommer pus inn i blodet og forårsaker purulent betennelse i hjernen. Av samme grunn er eventuelle mekaniske handlinger forbudt, det være seg ekstrudering, kaming eller piercing.

På baksiden

Hvordan helbrede en furuncle hjemme på ryggen? Ved bruk av standardordningen vil kjelen foregå innen 10 dager, men når sykdommen kommer igjen, er det verdt å besøke en hudlege og andre spesialiserte spesialister.

På paven

Eldre chirya er en svært smertefull prosess, og på dette stedet er det mulig dannelsen av en intern, som bare fjernes ved kirurgi. Hvis det inflammerte området innen noen få dager har økt, og pustelen ikke har oppstått, bør den ses av en hudlege.

Til fots

Behandling for chirya skjer i henhold til følgende skjema: komprimerer med salver, tar antibiotika og vitaminer, desinfiserer det berørte området. Den eneste tilstanden er å utelukke fysiske manipulasjoner med abscessen.

Forebygging av utseende

For å forhindre dannelse av koke, kan du bruke følgende regler:

 • Personlig hygiene, spesielt under puberteten;
 • Antiseptisk behandling av skadet hud;
 • Tidlig behandling av pyoderma;
 • Sunn livsstil;
 • Spise sunn mat;
 • Kontroller helsen din.

Som du kan se, er det lett å helbrede deg selv med koke, men bare hvis du holder deg til den anbefalte behandlingen. I en tilstand av forsømmelse vil furuncle forårsake en mer alvorlig sykdom, husk dette, og skynd deg til dermatologen dersom hjemmebehandling er ineffektiv.

Legg til oppskriftene dine i kommentarene for å håndtere kokos, mange kan bruke din påviste oppskrift.

Flere Artikler Om Typer Acne