Sunn hud i ansiktet - et løfte om ungdom og attraktivitet. Derfor forsøker hver kvinne å forsiktig ta vare på ansiktet hennes. Kosmetikk og pleieprodukter er uunngåelig kvalitetskontroll. Det første stedet i serien med å sjekke produkter for omsorg for delikat hud er såpe.

Vask eller ikke vask ansiktet med såpe - det er spørsmålet!

Toalettsåpe er beregnet for personlig hygiene. Det er valgt individuelt, i henhold til hudtype. Ansiktets hud er delikat, følsomt for ytre stimuli: værfenomener, kosmetiske produkter av dårlig kvalitet. Det antas at duftende briketter tørker, så mange kvinner tviler på om det er mulig å vaske et delikat ansikt med såpe, og ikke bruk det når det vaskes. Men det moderne markedet tilbyr et stort antall såper, inkludert de som er produsert utelukkende for ansiktshygiene.

Hvordan velge verktøyet for hudtype

Det finnes flere typer såpe:

 1. solid: nøytral eller ekstra (sammensatt av 78% fettsyrer, gir lite skum og ikke suge fra vann, egnet for fet hud);
 2. baby: et barns hud er veldig følsomt og følsomt, det er følsomt for allergener, derfor er bare naturlige ingredienser egnet for babyer, med tilsetning av mykgjørende hud av glyserin, lanolin, avkok av urter: kamille, celandine, eikbark, calendula, svinger, baby såpe er ofte vant til personer med sensitiv og allergisk hud;
 3. Krem-såpe inneholder et kompleks av fuktighetsgivende elementer, på grunn av hvilket det blir mykt og "smeltbart", det er godt egnet for peeling på ansiktet og gir vinterpleie;
 4. væsken har en væskekonsistens, er lett å bruke og har en pH nær den normale pH i epidermis, denne såpen kan vaskes uten frykt for å overdrive huden;
 5. Håndlaget produkt består bare av naturlige ingredienser; takket være muligheten til å velge uavhengig av hverandre en kombinasjon av ingredienser, den beste måten å møte individuelle krav til.

Det kan gjøres hjemme, alle komponenter er tilgjengelige for enhver vertinne: en såpebase legges til infusjon av urter eller vanlig vann, blandingen oppvarmes i et vannbad. Når såpebasen smelter, fjernes blandingen fra varmen, aromaoljene blir hellet i, omrørt, deretter fordelt, om ønsket, i formene, tillatt å avkjøle.

 1. Tørr. For denne type egnet myk, fuktighetsgivende kremsåpe med tilsetning av nyttige ekstrakter av planter og essensielle oljer;
 2. Fet. For oljeaktig hud påfør et høyverdig nøytralstoff uten alkali, som forsiktig renser, fukt og ødelegger ikke det naturlige beskyttelseslaget av epidermis.
 3. Kombinert. Det er vanskeligere å finne såpe for denne typen hud, fordi forskjellige områder av ansiktet kan være enten fete eller tørre, i dette tilfellet velger de hypoallergene med vegetabilske oljer.

Hvilken såpe brukes i andre land?

Såpe er ikke bare et element i personlig hygiene, men også en progressiv kosmetikk. I mange land, legger skjønnhetspleierne stor vekt på produksjonen av dette produktet fra naturlige ingredienser, beriket med nyttige mineraler, vitaminer, urter. Preference er gitt til produkter eksklusivt håndlaget.

Det er til og med spesielle såpfabrikker som tilhører familiebedriften. Alle nødvendige ingredienser er dyrket på private plantasjer eller, sjeldnere, kjøpt fra leverandører.

I tillegg, i dag, populære kosmetikk uten konserveringsmidler, blåser, overflateaktive stoffer, fosfater og animalske fettstoffer.

I stedet for animalsk fett - urteekstrakter og vegetabilske oljer: i tillegg til palme, kokos og olivenolje, tilsatt linfrø og shea smør.

I Marokko, for eksempel, er hele den kosmetologiske industrien for produksjon av kropps- og ansiktsprodukter med gaver av lokal natur utviklet. Blant dem er det nødvendig å markere den såkalte "arabiske svarte såpen" for ansiktet. Det er kokt på grunnlag av jordfrukt av oliven med tilsetning av duftende eteriske oljer av eukalyptus, lavendel, rosmarin, argan. Det er olivenpasta som gir svart farge.

Kvinner i Tyrkia bruker laurbær, rosa, pistachio. Bay leaf toner, rose og pistachio ekstrakt har mykningsegenskaper, gir ansiktet et sunt utseende.

Hellas er kjent for sin oliven såpe med granateple juice, som har en tonic og anti-inflammatorisk effekt, samt honning, aloe, havremel, salvie og sitron. Sitrus såpe er bra for fet hud. Den grunnleggende komponenten av indisk er terapeutisk leire, det korrigerer arbeidet i talgkjertlene, eliminerer hudproblemer.

Blant kinesiske kvinner anses vulkansk askepap med bambuskull og vulkansk sega veldig populært. Det utfører funksjonen av en myk skrubbe, dypt rensing porene av akne, berikning av cellene med mineraler, akseptabelt for daglig vasking, fordi det ikke forårsaker peeling på grunn av den unike sammensetningen.

Thailand produserer et såpeprodukt med slangekstrakt til foryngelse. Det brukes ikke bare som kosmetisk, men også som et medisinsk verktøy. Et eksotisk produkt med slim slim hjelper mot rynker og strekkmerker på ansiktet.

Italiensk elite-kosmetologi er kjent for sin uvanlige såpelinje. Sammensetningen av eksklusive duftende barer inkluderer gullpartikler.

Det viser seg at gull ikke bare er et edelt metall, de kan vaske kroppen.

Gull har svært gunstige egenskaper: anti-inflammatorisk, mykgjørende og matte. Etter prosedyren forblir gullpartiklene et tynt lag på ansiktet, noe som gir den en sjarmerende glød.

I Finland produseres duftige stykker rismelk, de er helt fuktige, tørker ikke og er gode i vintersesongen. Som skrubbe i finske badstuer er såpe med alger populær, de nærer huden med mineraler og vitaminer.

Så, moderne såpe er ikke bare egnet for å vaske ansiktet, men har også blitt en integrert del av det kvinnelige toalett. Det siste ordet om valg av såpe forblir for de individuelle egenskapene til huden til hver kvinne.

Kan jeg vaske ansiktet mitt med såpe?

Med utvidelsen av kosmetikkutvalget designet spesielt for å vaske ansiktet, spørsmålet: "Kan jeg vaske med såpe?" - det høres oftere ut. Hvilke faktorer påvirker svaret?

Bruk såpe til ansikt

Kan jeg vaske ansiktet mitt med såpe? Bruken av dette produktet er tillatt i følgende situasjoner:

 • Det er en anbefaling fra dermato-kosmetologen.
 • Såpe er designet spesielt for huden.
 • Bruken av verktøy for å løse visse kosmetiske problemer (forekomsten av akne, akne, betennelse).
 • Tilstedeværelsen av fet hud kombinert. For holdere av tørr hud må du bruke produkter som gir den mest milde rensing og intensiv fuktighetskrem, som kremsåpe, souffelsåpe eller flytende såpe.

I alle fall bør vask til vask utelukkende for ansiktet. Hvis produktet sier "for kroppen" eller "for bena", bør du ikke bruke et slikt verktøy for å fjerne kosmetikk.

Vask ansiktshud med såpe anbefales ikke i følgende situasjoner:

 • Produktet er ikke beregnet for ansiktet.
 • Under rehabiliteringsperioden etter kosmetisk prosedyre.
 • Tilstedeværelsen av microcracks, slitasje.
 • Rosacea.

Kan jeg vaske ansiktet mitt med såpe hver dag? Ved oljeaktig hud er daglig bruk av et produkt beregnet på problematisk dermis ikke forbudt. Når tørr vask med såpe bør ikke være mer enn tre til fem ganger i uken, men underlagt bruk av et spesialprodukt som anbefales for eiere av denne typen hud.

Oljemassasje

Hva slags såpe kan vaske ansiktet ditt uten kontraindikasjoner? Oftest med hyppige ablutions brukes følgende produkter:

 • Baby såpe er et produkt laget av høykvalitets naturlige ingredienser som aloe, streng, kamille. Er baby såpe egnet for å vaske ansiktet ditt? Til tross for at dette produktet ikke er beregnet på dette, gjør tilstedeværelsen av hypoallergene komponenter i sammensetningen det trygt. Det anbefales imidlertid ikke å misbruke dem.
 • Flytende såpe - en analog av det vanlige faste stoffet, karakterisert ved at det er hygienisk. Lett på huden, og gir mild rensing.
 • Naturlig såpe, laget på basis av vegetabilske oljer, glyserin og andre naturlige ingredienser, gir maksimal fuktighet og ernæring.
 • Kosmetisk såpe er en type toalettsåpe, en funksjon derav er tilstedeværelsen av komponenter i sammensetningen som gir intens fuktighet. Slike verktøy kan brukes til vask hver dag.
 • Hygienisk såpe - et produkt med hypoallergen sammensetning (eikbark, timian, kamille), er ideell for eiere av sensitive hudtyper.

Noen eiere av en fett type derma vaskes med vanlig såpe (ikke beregnet på denne typen hud) for å eliminere glans og smale porer. Dette forverrer imidlertid bare situasjonen, siden epidermis tørke såpe bare aktiverer produksjon av talg.

Produkter som brukes til personer med fet hud, bør utføre følgende oppgaver:

 • Grundig pore rensing.
 • Intensiv fuktighetsgivende.
 • Eliminering av betennelse, irritasjon.
 • Normalisering av sebumsekresjon.

Etter vask, uansett hvilken type hud det anbefales å bruke en lett fuktighetskrem. Dette vil gi ekstra fuktighet og næring til ansiktets hud.

Topp merker

Såpe til fet hud er et spesialprodukt hvis handling er rettet mot å normalisere produksjonen av talg, mens det ikke skal være følelse av tetthet og ubehag.

De beste produktene for ansiktet med fet hud med episoder av betennelse, inkluderte følgende produkter:

 • Madara Cosmetics Cleansing Soap Såpe for huden gir dyp og intensiv rensing og fuktighet av epidermis. Den unike sammensetningen eliminerer og forhindrer forekomsten av betennelse, irritasjon, peeling, aktiverer regenerative prosesser, gir en sunn og jevn farge til ansiktets hud.
 • Væske såpe til ansiktet av "Clinique" er laget spesielt for eiere av oljeaktig, samt kombinasjonshud. På grunn av sin allergifremkallende egenskaper kan den brukes til sensitiv hud. Rengjør huden perfekt fra støv, sebum, sminke rester. Hydrerer og nærer epidermis.
 • Tar såpe med tilsetning av olivenolje fra merket "Home Doctor" - et produkt designet for problemhud. Den unike sammensetningen basert på naturlig tjære renser perfekt, aktiverer regenerative prosesser i huden, eliminerer akne, kviser og andre betennelser. Regelmessig bruk av såpe vil bidra til å eliminere blemishes og gjøre huden fløyelsaktig.
 • Soap soufflé fra "Vigor" er ment for dyp rensing av ansiktets hud. Produktet anbefales primært til eiere av kombinasjon og fet hud. Hvis huden er tørr, er det viktig å bruke en skrubbe foran masker for å rense rester av epidermis. Såpsøffel rengjør intenst, toner, forbedrer hudens elastisitet, og bidrar også til å forhindre manifestasjoner av tidlig aldring av huden.
 • Såpe fra den polske produsenten Barwa er det beste alternativet for eiere av alle hudtyper, inkludert personer hvis hud er regelmessig forurenset. Produktet rydder dypt, og forhindrer forekomsten av inflammatoriske prosesser på sart hud.
 • Mineral gel såpe fra "Fresh Look" basert på alger, havtornekstrakt og mineralsmud renser effektivt, toner huden og fukter dem. Regelmessig bruk av produktet vil bidra til å bli kvitt akne, akne, betennelse, gjør huden matt, glatt og tonet.
 • Flytende såpe fra "Gigi" gir maksimal rensing av huden fra ulike former for forurensning. Den unike sammensetningen lar deg kvitte seg med episoder av betennelse i ansiktet, gir dis og en sunn uniformfarve. Dette gjør produktet uunnværlig for personer med fet hud, med elementer av utslett.
 • Væske såpe fra "Bema Cosmetici" for ansiktet er designet spesielt for personer med fet hud. Den komplekse sammensetningen normaliserer kjertelens arbeid, renser forsiktig overflødig sebum og smuss, toner.
 • Den alkaliske frie såpen fra det italienske merket L'Erbolario ble laget for intensiv fuktighetsgivende og høy rensing av epidermis. Regelmessig bruk av produktet vil gi hudtone, elastisitet, sunn og jevn farge. Såpe kjemper aktivt betennelse, irritasjon, eliminerer overskytende talg.
 • Bioderma såpe, utviklet spesielt for fet hud, renser ikke bare porene, løser sebum, men forhindrer også ytterligere blokkering. Komponentene som utgjør produktet, lindrer betennelse, gir ansiktet et friskt og sunt utseende.

Bruk av midler: Skyll hendene dine, søk forsiktig og vask ansiktet grundig, skyll med rent vann. Den optimale bruksfrekvensen er to ganger om dagen.

For å velge den beste såpen for ansiktet med fet, problemhud, anbefales det å se på produkter fra populære merker som har en naturlig, hypoallergen sammensetning.

Den beste fuktighetsgivende såpe

Hvilken såpe tørker ikke huden din? Rangeringen av de beste rensemidler med en uttalt fuktighetsgivende effekt inkluderer følgende:

 • Såpe fra det italienske merket Erbario Toscano har en god evne til å rense huden av urenheter, har en eksfolierende effekt og bidrar til å frigjøre epidermis fra skadelige giftstoffer. Produktet gir næring til dermis, fuktighet og næring med nødvendige stoffer.
 • SPA såpe fra det populære merket "La Biosthetique" gir effektiv rensing og forsiktig hudpleie. Produktet metrer epidermis med fuktighet, nødvendige næringsstoffer. Regelmessig bruk vil gjøre huden jevn, fløyelsaktig, gi en sunn farge. Kan brukes til hender.
 • Kremsåpe fra "Sodasan" vil gi forsiktig rensing, øke tone og lindre tretthet. Den unike organiske sammensetningen aktiverer produksjonen av kollagen, noe som forhindrer forekomsten av for tidlig manifestasjoner av aldring og aldring av huden.
 • Såpe basert på grønn te fra «Dr. Sea "ble skapt for dyp og samtidig forsiktig rensing. Verktøyet er ideelt for eiere av alle hudtyper. Normaliserer vann-fettbalanse, fuktighet i tørr hud og eliminerer overskytende talg.
 • Den ultra lyse teksten av glykol såpe fra Dr. Kadir, designet for huden, vil gi en følelse av lyshet og renhet. Komponentene av produktet, nemlig hydroksylsyre, har en uttalt antioksidantvirkning. Regelmessig bruk gir ikke bare perfekt rensing, men også foryngende effekt.
 • Mineral såpe fra "Dr. Sea "gir høykvalitets hudmetning med oksygen. Den unike sammensetningen bidrar til ultra-dyp rensing av porene fra støv, døde celler, kosmetikk, overflødig sebum og andre forurensninger. Produktet fukter og fôrer huden perfekt med gunstige stoffer.
 • Flytende såpe fra "Clinique" er designet spesielt for eiere av tørr hudtype. Et kvalitetsprodukt fra et kjent merkevare sliter med ulike former for forurensninger som akkumuleres i huden av giftige stoffer, eller cornified celler. Den optimale bruksfrekvensen er to ganger om dagen. Perfekt for hender.
 • Flytende såpe fra "Fresh Look" eliminerer effektivt desquamation, renser, toner og oppdaterer ansiktets hud. Den unike sammensetningen gir enkel rensing av kosmetikk, overflødig sebum og ulike typer forurensninger. Regelmessig bruk gir elastisitet og sunn hudfarge.
 • Unikt produkt fra "Mr. Scrubber "kombinerer ikke bare såpe for ansiktet, men også en maske og skrubbe. Verktøyet, i tillegg til ultra-dyp rensing, aktiverer blodsirkulasjonen, noe som bidrar til intensiv fornyelse og foryngelse. Bruken av produktet vil gi hudens elastisitet, sunn og jevn farge.
 • Såpeskrubbe fra merkevaren "Aromatika" med sine naturlige ingredienser gir intensiv og forsiktig rensing. Produktet fukter huden perfekt, nærer næringsstoffer.

Når du kjøper såpe til ansiktet, er det nødvendig å gi preferanse til produkter som har gjennomgått dermatologisk kontroll. Dette vil unngå forekomst av allergier og andre ubehagelige konsekvenser etter bruk.

Kan jeg vaske ansiktet med såpe: Nyttige tips

Hvert av damene hadde en gang i sitt liv brukt vanlig såpe til å vaske ansiktet hennes. Men holdningen mot ham er annerledes. Noen tror at såpe er bra for huden og kan brukes daglig. Andre bruker det bare i ekstreme tilfeller, med tanke på at såpen tørker huden. Hvem har rett? Hvor skadelig eller nyttig såpe? For å svare på dette spørsmålet, er det nødvendig å forstå nøyaktig hvordan det påvirker huden.

Hvordan virker det aktive stoffet i såpe

Hovedkomponenten i såpe er alkali. Det er i stand til å fjerne smuss, svette, mikrober, oppløse fett, fjerne døde celler i epidermisene. Alt dette skjer på grunn av skumdannelse når alkali samhandler med vann.

Vår hud er aldri helt tørr. Sebaceous glands forsiktig utføre sin funksjon, frigjør fett. Svettekjertlene holder også opp og produserer svette, hvor kroppen blir kvitt toksiner. Lard og svette blandes med støv som alltid er tilstede i luften. Former et tynt lag av en blanding av alt ovenfor, infisert med mikrober. Hvis du ikke sletter det, begynner irritasjon og betennelsesprosesser. De overflateaktive stoffene som får såpen til å skumme, mens du vasker, bærer partikler av fett og smuss sammen med mikroberene. Muligheten for såpe til å oppløse fett er i sin favør. For personer med fet hud er dette akkurat det som trengs.

Imidlertid er det umulig å fjerne fett helt fra hudoverflaten. Paradoksalt, men overdreven tørrhet i huden fører til dannelsen av akne. Det sure miljøet som kommer fra sebaceous utskillelse beskytter det mot mikrober. Ubalanse i retning av det alkaliske miljøet fører til redusert beskyttelse mot bakterier. Herfra og akne.

Kanskje såpe ikke skal brukes til vask?

Hvis huden er tørr, er det bedre å bruke lotion som et permanent middel for å fjerne smuss. Men noen ganger kan du bruke såpe med en nøytral pH. Det beste alternativet - krem ​​såpe. Den inneholder forskjellige tilsetningsstoffer som forhindrer tørrhet og har nærende egenskaper.

Tar såpe

I hjertet av tjære såpe ligger birk tjære - en komponent av naturlig opprinnelse. Derfor bruker mange mennesker akkurat denne såpen som et kosmetisk og terapeutisk middel. Det antas at det hjelper med eksem, dermatitt. Det er spesielt effektivt for å bekjempe akne. Det er bare en "men" - vedvarende ubehagelig lukt av tjære. Å drepe det er vanskelig, så med normal lukttoleranse etter bruk av tjære såpe er det bedre å bli hjemme. Men det overdriver ikke, men tvert imot fukter huden.

Klesvask såpe

Ryktet har det at såpen bidrar til å bli kvitt akne. De er basert på ideen om at en såpe bedre enn andre tørker huden. Dette er slik, fordi alkalien i vaskesåpen er mer enn i sine andre varianter. Og det tørker huden sterkere. Men vi vet allerede at på tørr hud, multipliserer mikrober raskere, og akne kan bli mindre, men mer.

Du kan imidlertid bruke vaskesåpe til vask. Men dette bør gjøres i unntakstilfeller når du må rense huden grundig. Og bruk deretter en nærende maske eller påfør en fuktighetskrem.

Påvirkningen på husholdningenes såpe er omtrent den samme som for alkohol. Men alkoholbaserte produkter bruker ikke hele tiden og daglig. For tørr hud blir mottakelig for betennelse. Derfor brukes den noen ganger. Ideell - 2 ganger i uken, slik at huden var ren og sunn.

Baby såpe

En positiv funksjon av babysåpe er rask og rikelig skumdannelse. Mange tror at for å rense huden er det vi trenger. I tillegg inneholder den ikke noen unødvendige komponenter og har en nøytral PH. Men i motsetning til tjære såpe, har den absolutt ingen healing egenskaper. Selvfølgelig er det mulig å vaske dem, men igjen, ikke hver dag, men som et alternativ betyr at det ikke er skum eller lotion.

Håndlaget såpe

Vi oppsummerer

Svaret på spørsmålet om fordelene og farene ved vasking av såpe mottatt. Hovedpunktet: Alt skal være moderat og i tide. Såpe tørker huden og gjør den utsatt for bakterier. Så det brukes ikke hver dag. Men oppgaven med å rense huden mot smuss såpe vil takle bedre enn noen måte. Derfor, før du bruker nærende kremer og masker, kan det påføres. Av alle varianter er preferanse gitt til såpe med nøytral PH.

Kontra

Ikke bruk såpe til vask, hvis:

 • huden er for følsom;
 • en hudlege har bannet denne prosedyren;
 • Det er mikroskader, alvorlig peeling, betennelse i hjørnene på leppene;
 • dype rynker på ansiktet;
 • mange akne;
 • Nylig har en kjemisk peelingprosedyre eller et solariumbesøk blitt gjennomført.

Ikke vask ansiktet med såpe før du forlater huset, da beskyttelsesegenskapene til huden reduseres. Etterbehandling vask med såpe, du kan endre vanntemperaturen flere ganger, stopper på en kald en.

Er det skadelig å vaske ansiktet med såpe?

Ansikts hudpleie reiser alltid mange spørsmål. Selv om du ikke er plaget av tørrhet, betennelse, utslett og andre mangler i problemdermien, må du i det minste ta vare på den banale renheten. For mange av oss anses vasking med såpe som en grunnleggende hygieneregel.

I mellomtiden tenker få mennesker om hvor nyttig eller skadelig det er å utsette en persons hud for å påvirke heller grovstoffer som er en del av såpen. Ikke alle midler er egnet for daglig vasking.

Hvordan velge

Reglene for hygiene og enkel omhu tas noen ganger for bokstavelig talt. Det må forstås at moderering må være i alt, fordi vi bruker ulike midler som er produktet av kjemisk syntese, så på en eller annen måte - vi utøver både positive og negative effekter på kroppen. Såpen i dette er spesielt lunefull, siden de fleste av alternativene som tilbys av oss i butikkene i dette produktet inneholder overflateaktive stoffer - overflateaktive stoffer som kan være spesielt skadelige for huden.

Du kan vaske ansiktet med såpe i tilfelle at du kan velge riktig verktøy. Det er ofte nok å høre at god såpe ikke tørker huden, og dette er et av hovedvalgskriteriene. Men fuktighetsgivende er ikke den eneste kvaliteten som et pålitelig middel for ansiktets hygiene bør ha.

Selvfølgelig er ernæring og hydrering viktige faktorer som burde interessere eiere av tørr hudtype. Hvis du daglig vasker ansiktet med såpe, bør dette middelet ikke bare rense huden din, men også myke effekten av kjemiske midler på den, nærme, mette med fuktighet. Oftest har disse egenskapene en flytende såpe, som har mye bedre effekt på de øverste lagene av dermis, fjerner forsiktig partikler av smuss og støv.

Hvis det oppstår irritasjon eller flekker av rødhet og flak på huden din, kan dette tyde på at kroppen er for følsom overfor eventuelle miljøfaktorer, blant annet kan det være bare en dårlig kvalitet eller feil valgt rengjøringsmiddel. Også slike manifestasjoner kan skyldes allergiske reaksjoner.

Under alle omstendigheter er det best å velge et verktøy som vil ha minst en negativ innvirkning på den følsomme dermis. For slike tilfeller er en spesiell hypoallergen eller naturlig såpe ideell. Også, noen kan være egnet baby såpe, noe som fører til et minimum av irriterende komponenter, samt tilleggsmiddel og næringsstoffer som kamille eller calendula ekstrakt.

På hyllene i butikkene, kan du også ofte komme over en separat mannlig eller kvinnelig løsning. Forskjellen mellom dem er hvor dypt og sterkt de påvirker de øvre lagene i dermis. Menneskets hud er mer grov og tett, hårsekkene uttrykkes på den, men det kvinnelige ansiktet er tynt og følsomt. I dette tilfellet kan vi si at menns såpe er mer effektiv når det gjelder rensing, men hvis en kvinne velger den, vil den sterkt irritere og tørke huden.

Hvis du trenger å velge den mest milde og delikate rengjøringen, kan mousse vel bli en.

Dette er en annen type flytende såpeprodukter, som har en veldig lett og myk konsistens. Mousse penetrerer forsiktig hudens øvre porer, fjerner resterende sebum og smuss og vaskes lett av.

Det er også et blekemiddel, hvis handling er rettet mot å returnere huden sin naturlige farge og tone. Daglig vask med denne såpen kan anbefales til de som er bekymret for overdreven pigmentering i ansiktet.

En slik såpe kan imidlertid ha en svært uttalt penetrerende effekt, så det anbefales ikke for allergier og personer med tørr og sensitiv hud.

Varianter og funksjoner

Såpe er et produkt som er kjent i lang tid. Det er ikke overraskende at det i dag er mange typer av dette verktøyet. Finn noe egnet er ikke vanskelig hvis du fokuserer først og fremst på hudtype, samt nødvendige effekter av såpe, som vil løse dine problemer.

Fuktighetsgivende typer er egnet for alle som lider av overdreven tørrhet og flaking. Disse inkluderer ofte kremsåpe, mousse og andre flytende typer. Deres funksjon er lett og mykt applikasjon til dermis, delikatesse i rensing, samt tilleggs ernæring. Det er ikke nødvendig å misbruke slike midler, derfor kan vaske med dem utføres hver morgen om dagen.

For problemhud er det gitt såpevarianter som har antiseptiske egenskaper eller inneholder forskjellige beroligende og antiinflammatoriske komponenter. Det kan være så lyse naturlige ekstrakter, som har en forebyggende og beroligende effekt, eliminerer mange inflammatoriske prosesser, så vel som fullverdige medisinske komponenter, takket være som etter en såpe, vil akne og akne helt passere.

For klassisk hud kan enhver klassisk såpe være egnet. Det eneste problemet er at daglig vask med et slikt verktøy kan skade helsen din. Det er best å velge noe mykere, for eksempel et baby- eller allergifremkallende produkt, som kan gi tilstrekkelig rensing av de øvre lagene av dermis, og samtidig virker de veldig forsiktig og delikat.

For en fett type dermis er en viktig kvalitet rengjøringsevnen til produktet. Sebum er ganske motstandsdyktig mot vanlig såpevann, og tilstoppede porene trenger dypere penetrering og rengjøring. Det er bedre å velge ett av følgende alternativer:

 • Shungitt såpe, som har en bestemt farge. Et slikt verktøy kan ofte ses i profesjonelle skjønnhetssalonger, og heldigvis kan det lett kjøpes til hjemmebruk. Denne svarte såpen er ideell for delikat rengjøring av ansiktets hud, i noen tilfeller erstatter den myke peeling helt på grunn av innholdet av en stor mengde naturlige mineraler;
 • Enhver klassisk såpeskrubbe er også god for rengjøring. Det kan inneholde mineraler og faste komponenter som fungerer som et slipemiddel, som er i stand til å fjerne resterende sebum, smuss og hjelper også med å fjerne døde epitelceller;
 • Et annet fetttype problem er hyppig betennelse og akne. BDr såpe kan bidra til å kvitte seg med dem. Teen, som har en utpreget antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. Dette alternativet passer også godt til problemhud, siden det ikke har en dyp irriterende kjemisk effekt.

For enkel vask kan enhver vanlig rensepåpe være egnet. Det viktigste å huske er at den tynne og delikate huden i ansiktet ikke liker for ofte påvirkning av overflateaktive stoffer.

struktur

Når du velger et produkt for daglig vask eller vask, bør du også være oppmerksom på hva som er inkludert i sammensetningen. Det er ingen hemmelighet at, i tillegg til standard såpebase med glyserin, tilfører kosmetikkprodusenter også ulike naturlige eller kjemiske komponenter. Noen av dem er bare nødvendige for å gi såpe en behagelig lukt eller farge, mens andre har mye mer nyttige egenskaper:

 • Boric agent har en utprøvd bakteriedrepende egenskap. Det anbefales å bruke i tilfelle akne, betennelse, svarte flekker og andre tegn på hudlidelser. En mild dermisk rensing og beroligende anti-inflammatorisk effekt er tilveiebrakt av et lavt innhold av borsyre og minkfett;
 • Svovelsåpe er også ganske gunstig for hudpleie. Dens bruk er spesielt tilrådelig hvis du er bekymret for sopp eller smittsomme lesjoner. Vær oppmerksom på at verktøyets sammensetning var minst 10% svovel, ellers vil dens effektivitet være tvilsom;
 • Nylig har naturlig hjemmelaget kosmetikk blitt populær. Ved såpe er det enten alkalisk eller såkalt økonomisk, som kan inkludere brus. Deres fordel er minimumsinnholdet av skadelige komponenter som kjemiske overflateaktive stoffer, så vask vil være mer forsiktig og forsiktig;
 • Den nålette har ikke bare en hyggelig forfriskende lukt, men også en antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt;
 • Ihtiolovaya. Den har rensende egenskaper. Ideell for fet hud, fordi den eliminerer den ubehagelige glansen, og reduserer også porene betydelig.
 • Castor. Den har en positiv ernæringseffekt på huden, bidrar til aktivering av naturlige regenereringsprosesser. Regelmessig bruk av slike midler for vask muliggjør å unngå problemer med tørrhet;
 • Også havregryn naturlig såpe med tilsatt melk er godt egnet for ernæring og hydrering;
 • Turmalin såpe er et unikt verktøy som er populært blant profesjonelle kosmetologer. Finn det er ikke så lett. Grunnlaget for sammensetningen er et naturlig mineral som har en rensende og regenererende effekt på huden. For problematisk type er kullmedium egnet - en mykere analog turmalin i sin effekt.

9 spørsmål om bruk av såpe for rensing av ansiktet. Toppkarakter vurdering

Moderne skjønnhetsindustrien tilbyr kvinner et bredt spekter av kosmetikk for rensing av huden: micellar vann, melk, geler, skum... Men på Internett kan argumenter og diskusjoner om hvorvidt såpe kan brukes som rensende kosmetikk ikke falme. Det er mange spørsmål, og det er ikke alltid mulig å finne svar på dem. De mest relevante av dem vil bli dekket i detalj nedenfor.

Hva inngår i komposisjonen?

Kosmetologiske bekymringer, til tross for proklamasjonen av ønsket om naturlighet, fortsetter å brukes til utvikling av deres formler, syntetiske stoffer opprettet i laboratoriet. På den ene siden gir de betydelig effektivitet. På den annen side er de vanedannende og ødelegger naturlige biologiske forbindelser på mobilnivå, noe som til slutt (etter en tid) fører til katastrofale konsekvenser.

Er det noe sånt i såpe? Den tradisjonelle kjemiske sammensetningen inneholder følgende stoffer.

Den inneholder alltid oppløselige salter av høyere fettsyrer: natrium-, kalium-, ammoniumsalter av stearin-, palmitin-, myristiske, laurin- og oljesyrer - dette er grunnlaget for slike stoffer. De har tørkeeffekt på huden.

Surfaktanter ødelegger fett, så innholdet i dette produktet, som du har valgt å rense ansiktet ditt, er obligatorisk.

Eteriske oljer, løsemidler og parfymer er smaker for å skape en behagelig lukt, som helt ærlig, er helt ubrukelig som en kosmetisk komponent.

Nødvendig ondskap: Disse stoffene forlener levetiden til produktet, men er skadelig for huden, jo mindre de ser ut i sammensetningen, desto bedre (se etter metylparaben, fenoksyetanol, Capryl Glycol, sorbinsyre på pakker).

Brukes for skjønnhet, ikke bære noen funksjonalitet. Sikkerheten av titandioxyd (E171) og andre farger (CI 12490, CI 15510) i sammensetningen av såpeprodukter har blitt klinisk bevist.

Naturlige ingredienser lar deg bare bruke såpestenger og væsker som et kosmetisk ansikt: aloe, kamille, lavendel, calendula, nese, fiken - alle disse plantene vil ha en gunstig effekt på tilstanden av problemet og fet hud.

Det ville også være fint hvis ditt valgte produkt inneholder antibakterielle stoffer (triclosan, bjørktjære eller borsyre). De lindrer akne og andre utslett. En glyserin og lanolin hindre uttørring og dehydrering, har en fuktighetsgivende effekt.

Opprinnelsen til navnet. Ordet "såpe" er opprinnelig russisk. Den går tilbake til Proto-Slavic * mydlo, som betyr "å vaske".

Kan det brukes til ansiktet?

Det er ikke forbudt hvis:

 • problem hud (betent, pigmentert) eller oljeaktig;
 • trenger å tørke acne;
 • En slik anbefaling ble gitt av en hudlege eller kosmetolog;
 • Fuktighetsgivende ingredienser, urter, medisinske ingredienser og antibakterielle stoffer finnes i såpen.
 • På pakken er merket: "godkjent av dermatologer" / "for ansiktet";
 • bruk det ikke for daglig pleie, men rimelig, fra tid til annen, for å løse visse kosmetiske problemer.

Ikke vask med såpe hvis:

 • huden er tørr og følsom;
 • det er peeling, fastkjørt, microcracks;
 • en dermatolog eller kosmetolog forbød å gjøre dette;
 • det er utelukkende alkalisk, ikke kosmetisk, uten tilsølende tilsetningsstoffer;
 • det er notater på det: "for å vaske klær" / "for hender" / "for kropp";
 • bruk den til daglig pleie.

Så tenk på hvilken av disse kategoriene du er i, og om du kan bruke dette verktøyet til å rydde ansiktet trygt.

Gjennom historiens sider. Ifølge historiske kilder ble det laget såpeløsninger i alle gamle sivilisasjoner: Sumer, Babylon og Mesopotamia. Egypterne brukte dem i ablutions. Om dem er skrevet i forfatteren til den gamle greske forfatteren Plinius den eldste. I den gamle russiske litteraturen om dem nevnt i Domostroi.

Er det noen kontraindikasjoner?

Gitt den alkaliske sammensetningen av noen (selv den mykeste og fuktighetsgivende) såpe har dermatologer gjort en rekke kontraindikasjoner for bruk som et middel til å vaske ansiktet:

 • tørr hudtype;
 • sensitiv, tynn hud;
 • rosacea;
 • omfattende betennelse;
 • sår som ikke helbreder;
 • rehabilitering etter alvorlige kosmetiske prosedyrer;
 • innsnevrede porer;
 • mange rynker;
 • peeling.

Hvis du har kosmetiske problemer av denne typen, er det bedre å forlate såpen til fordel for andre mykere rensemidler.

Med verden - en tråd. Det dyreste produktet i denne nisje er produksjonen av Cor Silver Soap (Korea). En bar som veier 120 gram koster rundt $ 150. Den inneholder sølv og kollagen.

Hvilken effekt har huden?

 • Lindrer betennelse

Mange spør om akne såper hjelper: de fleste varianter gjør. Spesielt effektiv her er økonomisk (for eksempel tyrkisk Haci Sakir Hamam Keyfi), tjære (velprøvd tjære tjære fra firmaet Neva kosmetikk), antibakteriell (velkjent Safeguard). Men det er bedre å bruke dem bare i perioder med eksacerbasjoner.

Men fuktighetsgivende effekt på huden har bare et verktøy som er designet i henhold til eksklusive formler. Som regel er det veldig dyrt, inneholder lanolin eller glyserin, samt et stort antall planteekstrakter. Men selv disse varianter er ikke anbefalt for permanent rensing av tørr hud. Resultatet vil fortsatt være dehydrering.

Ethvert såpeprodukt har tørkeegenskaper, så dette produktet er ideelt for fet hud: den fjerner fettete glans, strammer porene, eliminerer utslett og svarte flekker, forbedrer utseendet.

Det finnes også varianter som har en bleking effekt. Sant, de er ikke billige, da de er skapt av kjente merkevarer i henhold til spesielle oppskrifter. Hvis du trenger å lette pigmentflettene, kjøp Aleppo eller Zeytun.

Visste du at... såpestenger (væskealternativer ikke påvirkes), blir bare bedre med alderen? Aromaen virker enda mykere, mer skum produseres, ingen irritasjon er forårsaket.

Hvilken er bedre å bruke?

Et av de vanligste spørsmålene. Utvalgskriterier kan være som følger:

 • med et minimum av konserveringsmidler i blandingen og maksimalt naturlige ingredienser;
 • med fuktighetsgivende effekt
 • kosmetisk, laget spesielt for hudpleie.

Ifølge vurderinger og vurderinger er den beste såpen til dette formålet Dove, som er rimelig for alle, og kvaliteten er ikke dårligere enn dyre merkevareprodukter.

Sumerian oppskrift. De gamle sumeriene blandet aske og fett, kokte blandingen og fikk en såpeoppløsning. Allerede på den tiden (2800 g. BC. E.) Det ble brukt til å opprettholde renslighet av kropp og vasketøy.

Hvordan bruker du?

For ikke å skade huden, må du vaske riktig:

 1. Ikke gni et ansikt med en bar. Lakk første hånd, masser forsiktig huden og skyll.
 2. Mot utslett fra såpeskum, kan du lage lokale applikasjoner ved å bruke det direkte på akne og akne.
 3. Etter vask er det nødvendig å påføre en fuktighetsgivende eller beroligende krem ​​til huden.

Anbefalingene her er ganske enkle, så det bør ikke være noen problemer med bruken.

Egyptisk oppskrift. Egyptisk papyrus, datert VI århundre f.Kr. e. forteller hvordan en såpeoppløsning ble laget på Nilenes bredder: Fett av plante- og animalsk opprinnelse ble blandet og oppvarmet med alkali.

Kan jeg vaske ansiktet mitt?

 • ... baby såpe?

Ja, det blir ingen skade. Videre inneholder det ofte slike naturlige ingredienser som en serie, kamille, aloe, som alle har en gunstig effekt på huden. Og likevel bør de heller ikke bli misbrukt. Ingen avbrutt tørkeegenskapene.

Det mest akseptable alternativet for å vaske ansiktet er flytende såpe, som preges av en delikat tekstur og ikke skader huden. Den har mange fordeler over solide, ubehagelige barer.

 • ... antibakteriell?

Ja, med akne og andre utslett som ikke er resultatet av en alvorlig dermatologisk sykdom.

Bare i ekstreme tilfeller, sjeldent og i små doser. I så fall må du være oppmerksom på sin kategori, avhengig av prosentandel av fettsyrer. Kategori I (70,5%) kan brukes i kampen mot rynker; II (69%) - for tørking av akne og bleking pigmentering; III (64%) - mot fettete glans og forstørrede porer.

Ja, hvis du ikke er redd for sin forferdelige, spesielle lukt og svært kraftige tørkeegenskaper. Det er kun egnet for de som har veldig fet hud.

Er uønsket. Det er mange parfymer og smaker i det, som ofte forårsaker irritasjon og hyperemi. Vanligvis er denne såpen laget for kroppspleie.

Dette verktøyet kan tilberedes selv hjemme. Det er sant, denne prosessen er lang og krever visse ferdigheter. Den er laget av en såpebase (oftest i stedet for det tar de en vanlig barnebarn), vann (avkok av urter eller melk kan erstatte det), baseoljer (oliven, drue, mandel, aprikos), essensielle oljer, glyserin og andre tilsetningsstoffer for å forbedre annen effekt. Dermatologer forbyder ikke å bruke det til å vaske ansiktet, siden alle ingrediensene er naturlige.

Historie. Såpe i form som vi er vant til, oppfunnet i 1808 av franskmannen Michel Eugène Chevrel.

Hva kan bli erstattet?

Likevel er såpe ikke egnet for vask av høy kvalitet. Derfor er mange interessert i å erstatte den.

Moderne kosmetologi tilbyr ulike alternativer som ikke overdriver huden:

 • bio-rengjøring - innovativ utvikling;
 • hydrofil olje;
 • konzhakovy svamp-svamp - know-how i kosmetikkens verden, krever ikke ekstra midler;
 • micellar vann;
 • gelé;
 • mousse;
 • såpe krem;
 • skum.

Nysgjerrige faktum. I middelalderen var såpe en ekstremt dyr behandler og var verdt sin vekt i gull. Selv fremtredende unge damer brukte det bare et par ganger i året ved spesielle anledninger. Og de som var engasjert i såpekjøp, ga en ed om å ikke avsløre hemmeligheten, i henhold til hvilke oppskrifter de gjorde det.

Hvilke karakterer og merker er inkludert i rangeringen av de beste?

Lederen av vår vurdering er Dove Moisturizing Soap

En liten vurdering av den beste såpen for ansiktet vil tillate deg å navigere i denne nisje og finne et passende alternativ for deg.

 1. Dove. Tyskland. Beauty Cream Bar - en mild såpe som ikke tørker huden. $ 1,4.
 2. Irsk vår fra Colgate-Palmolive preges av gamle tradisjoner. USA. $ 4,6.
 3. Den buede formen til stolpene fra Yardley (England) har tjent dem stor popularitet. $ 14.3.
 4. Dial (USA) er et budsjett, men et kvalitetsalternativ uten overbetaling for reklame og vakker emballasje. $ 0,5.
 5. Pre de Provence (Frankrike) med innholdet av medisinske urter og andre naturlige ingredienser. $ 10
 6. Lever (England) med en spesiell, uvanlig lukt, som ikke alle liker. $ 11.
 7. Black African Soap - African Black, har nylig blitt veldig populær. Nå er det laget av mange kosmetiske selskaper, så prisen for den, avhengig av merkevaren, varierer fra $ 3 til $ 15.
 8. Tyrkisk Riviera - Kosmetisk fra Faberlic (Russland). $ 1.
 9. Dr. Castilla lavendel med en beroligende effekt. Woods (USA). $ 11.
 10. Liquid Facial Soap Mild fra Clinique (USA) - laget med en unik formel. $ 26.

For at merkevaren og produsenten virkelig skal kunne løse ditt kosmetiske problem, må du gjøre det rette produktvalget. Hvis du ikke misbruker dette verktøyet, vil skade fra det bare ikke. Det er viktig å forstå at huden kan reagere annerledes på samme sammensetning, så det kan hende du må prøve flere merker før du finner et passende alternativ.

Hvordan vasker du ansiktet hver dag?

"Vi må, vi må vaske om morgenen og om kvelden. Og uren skorstein skam og skam, skam og skam! "

Husk disse instruksjonene fra en forferdelig vandringsboks fra en barnas animerte tegneserie? En skrå og lammet servant fra en tidlig alder gjorde oss lydig å ta et såpe i våre hender (selv om det bare er et hushold i såpekassen) og uskadelig skrubbe ansiktet og skitne hender.

I rettferdighet er det verdt å si at denne sint karakter ikke gikk inn i detaljer, desto bedre å vaske. Kanskje hvis han inngikk en diskusjon med ham, ville han ha avslørt hans råd mer detaljert. Men det vil forbli en hemmelighet for alltid.

Og nå synes hans instruksjoner litt utdatert. Derfor, la oss snakke om hvorvidt det er mulig å vaske med såpe generelt og hvilke alternativer til det vi har.

Historikere tror at menneskeheten har kjent såpevannskap i ca 4.000 år. Slike gamle sivilisasjoner som babylonske og sumeriske, var allerede engasjert i produksjonen.

Når du ser på hyllene til supermarkeder, kan du se mange rensemidler i forskjellige priskategorier. Hovedkomponenten i sammensetningen av fast såpe er forskjellige blandinger av oppløselige salter av fettsyrer. Hva er det Disse er fett av vegetabilsk, animalsk eller syntetisk opprinnelse (fettstatning) som er utsatt for kaustisk alkali, natriumhydroksyd. Reaksjonen foregår i kokeren (ja, såpen er virkelig kokt). Som et resultat dannes en tykk masse som størkner under avkjøling.

Innholdet av fettsyrer i såpen som er oppnådd, er ca. 40-60%. Videre behandling øker fettinnholdet. På grunn av dette holder stangen sin struktur bedre, mindre sprekkdannelse.

Ved å legge til flere komponenter, kan produsentene forbedre sammensetningen av produktet.

Det er logisk å anta at jo billigere såpen er, jo lavere er kvaliteten, desto enklere sammensetningen er, jo høyere andel av billige kjemisk syntetiserte komponenter - fettstatning, smaker, konserveringsmidler, etc. Og selvfølgelig inkluderer prisen på det endelige produktet også kostnaden for emballasje, markedsføringskostnader, den planlagte lønnsomheten.

Er det mulig å vaske med såpe

Våre besteforeldre brukte klesvask så som behandling for akne i ansiktet. Dette kan virke rart - såpen ser veldig ubehagelig ut. Men den klassiske oppskriften på vaskesåpe betyr ikke innholdet i dufter, smaker. Fettsyreinnholdet er 72%. Og mange vurderinger på Internett snakker om hvordan noen klarte å løse problemet med akne akne.

Klesvask er imidlertid ikke helt egnet til vanlig bruk - det tørker og strammer huden. Klesvask såpe ødelegger det beskyttende laget på overflaten av huden, åpner den for nye smittsomme lesjoner. Det fremmer raskere aldring av huden. Og til og med vanlig håndvask med vaskesåpe fører til rask aldring av huden på hendene. Dermatologer anbefaler at du bruker verktøyet ikke mer enn to ganger i uken, og bruker det bare på problemområder i ansiktet.

Men det er noen reservasjoner her)
I Thailand er det en såpe basert på palm- og kokosnøttolje uten tilsetning av animalsk fett. Mange av våre kunder har allerede verdsatt sine egenskaper i husholdningen, og noen har begynt å bruke den til hudpleie av ansikt og kropp og i vurderinger skriver at det nærer, nærer og fukter huden. Han demonteres raskt i vårt lager, vi har ikke tid til å fylle opp aksjer...

Er det mulig å vaske med tjære såpe

Tar såpe anses som nyttig fordi det hjelper kurere akne, har sterke antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaper.

Det brukes ofte i smittsomme sykdommer i huden, fordi tjære effektivt dreper skadelige bakterier og virus. Sammensetningen av tjære såpe inneholder 8-10% av bjørk (eller andre varianter) av tjære. At det er den aktive komponenten. Når det gjelder de andre komponentene, er alt avhengig av produsenten.

Tar såpe er utviklet for å løse problemer - og derfor er det ikke anbefalt å bruke den regelmessig. For å løse et problem, kan den brukes i kurs, noe som gjør en pause mellom dem om noen måneder. Det vil si, vi kan ikke betrakte det som det viktigste middel for vasking.

Generelt er det mulig å vaske ansiktet med såpe hver dag?

Kvalitet toalett såpe, selvfølgelig, er nyttig - det renser ansiktet, fjerner en rekke forurensninger og takler for mye fett innhold av epidermis. Men med konstant bruk tørker vanlig såpe huden, noe som forårsaker nye problemer i fremtiden. Dette verktøyet er ikke egnet for først og fremst for tørr hud. Kosmetologer anbefaler ikke å bruke såpe oftere enn fem ganger i uken, så det er en dårlig ide å vaske dem daglig.

Det beste verktøyet for daglig vasking kan kalles naturlig såpe. Jo mer naturlige, ikke-aggressive komponenter den inneholder, jo bedre for huden. Sammensetningen av naturlige produkter inneholder komponenter som har en ytterligere gunstig effekt på huden, forynger den og nærer den med nyttige stoffer. Naturlig såpe passer godt for enhver hudtype, den tørker ikke overflaten og ødelegger ikke beskyttelsesfilmen.

Vi har samarbeidet med Madame Heng, en thailandsk naturlig såpeprodusent, i mange år - serien er veldig imponerende, og nesten alle produkter har entusiastiske kundeanmeldelser. Vi har også naturlig såpe fra andre thailandske produsenter, kvaliteten som vi er klar til å stole på.

Hva kan erstatte såpe?

Problemhuden krever spesiell forsiktighet for å opprettholde sin perfekte tilstand. Her er hva du kan bruke som en erstatning:

 • Ansiktsvask På grunn av sin lette luftstruktur, blir den lett på ansiktet, penetrerer dypt inn i epidermis og nærer den med nyttige stoffer.
 • Rengjøringsmousse for ansikt. Ideell for problem hud å bli kvitt svarte flekker og betennelse, renser og gjenoppretter huden.
 • Kokosolje. Med dette verktøyet er det lett å fjerne sminke, det fjerner effektivt rester av kosmetikk og renser porene, uten å ødelegge det beskyttende laget av epidermis.

For å finne de mest hensiktsmessige måtene for deg selv, bør du lære mer om hver av de foreslåtte alternativene.

Slik vasker du fet hud

Da jeg spurte dette spørsmålet, og bestemte meg for å velge det beste produktet fra det spekteret av thailandsk kosmetikk som ble presentert i vår butikk, ble jeg overrasket over å finne at den beste ansiktsrenseren for fet hud var Facy menns ansiktsrens.

På den annen side er dette ikke overraskende, fordi menns hud som regel er fetere enn kvinner. Og jeg har lenge brukt dette skummet.

I sammensetningen kan du se ekstrakten av røde alger, organisk silisium, som har antibakterielle egenskaper av sink, arginin, vitamin C.

Skummet renser perfekt oljeaktig hud, forhindrer utviklingen av akne, gir en behagelig følelse i ansiktet.

Hva å vaske med tørr hud

For tørr hud, kan du anbefale et nærende skum med kollagen og Hak frukt ekstrakt fra den kjente produsenten Mistine. Skummet penetrerer de dype lagene i epidermis, fukter og nærer ansiktet.

Jeg må si at den eksotiske frukten Hac inneholder beta-karoten i doser 15 ganger høyere enn innholdet i gulrøtter og 2 ganger mer enn i leveren av fettfisk av makrell. Det er også rik på andre gunstige ingredienser som vil ta vare på ansiktet ditt.

Du kan også anbefale foryngende ansiktsvask med et slimslimfiltrat. Jeg har allerede skrevet mer enn en artikkel om snegelslim, og dens fantastiske egenskaper er kjent for mange av våre faste kunder.

Ifølge kjøperne er begge pengene økonomiske, og ett rør er nok i flere måneder. Og huden for det vil fortelle deg "takk" - vær så snill å velge!

Jo bedre å vaske med problem hud

"Ideelt" skum for å vaske problemhuden - dette verktøyet passer best for personer med ikke helt perfekt hud. Skummet vil bidra til å kurere akne og små sår, eliminere betennelse og svarte flekker, fjerne ubehagelig glans og redusere irritasjon. Etter langvarig bruk blir huden friskere, ser jevn og glatt ut. Den naturlige skyggen av ansiktet er returnert, huden er fløyelsaktig og myk til berøring.

Ovenfor har vi allerede tilbakekalt slike "eksotiske" produkter som husholdnings såpe eller tjære såpe. I kontrast tørker dette skummet ikke ut huden og er egnet for regelmessig bruk.

Sammensetningen av skummet er te-treolje, peanøtolje, teostekstrakt, hibiskus og hvitlilje. Omtaler om denne huden inneholder også ordet som er i sitt navn - perfekt! Glad for deg hvis du fant det for første gang.

Hvordan vaske sminke fra ansiktet

Direkte presset kokosnøttolje - fjerner forsiktig vanntett sminke fra ansiktet, samtidig fuktiggjør huden og gjør den glatt og fløyelsaktig. For noen mennesker består dette uventede middelet av noen fordeler. Det er like egnet for enhver hudtype, tørker den ikke og forårsaker ikke en allergisk reaksjon. Regelmessig bruk av kokosolje vil bidra til å kvitte seg med blåmerker under øynene og glatte ut rynker rundt øynene. Du kan snakke om kokosnøttolje i svært lang tid, og mer enn en artikkel er viet til dette.

For å få en sunn hud, trenger du bare å velge en egnet for din daglige vask. Verktøyet er valgt avhengig av hvilken type hud og nødvendig omsorg for den. Løsningen er jevn for den mest problematiske huden.

Ja, Moidodyr hadde rett - det er nødvendig, det er nødvendig å vaske om morgenen og om kvelden. Og jo bedre å vaske - nå håper jeg at du blir klarere.

Flere Artikler Om Typer Acne