Innhold [skjul]

De beste ansikts cremer - en liste over de mest populære produktene for vården av huden vår. På det moderne kosmetiske markedet er det mange produkter for fuktighetsgivende, nærende, foryngende ansiktets hud, samt et stort antall andre spesialiserte produkter. Det er vanskelig å gjøre ditt valg, gitt mangfoldet.

Derfor, i denne artikkelen vil vi presentere for deg hvilken krem ​​som er best i kvinners mening. Vurderinger som du kjære kvinner har hjulpet oss med å lage denne listen.

Tips! Hvis du leter etter dyre eller billige produkter, anbefaler vi at du studerer de aktuelle artiklene. I dem kan du også finne ut forskjellene i formene til forskjellige priskategorier.

10 gode ansikts kremer

Clarins Eclat du Jour

Dagsmiddel for å fukte epitelet i ansiktet. Det gir glans og energi til epidermis, takket være farge og struktur av ansiktet er justert. Lyskrem er perfekt fordelt og smelter praktisk talt på overflaten og absorberes i hver celle. Det gir energi og styrke for hele dagen, forårsaker ikke skinne. Dette er en god ansiktscreme som er i stor etterspørsel, som har blitt gjentatt bekreftet av positiv tilbakemelding fra kvinner.

Anslått pris: 1200 rubler.

"Termolifting" ny klinisk avon

Med alderen reduseres produksjonen av næringsstoffer i cellene, spesielt kollagen og elastin, som er ansvarlige for elastisiteten til de subkutane fibre. Strammingskrem "Termolifting" bidrar til å fylle mangel på disse komponentene og gjenopprette stoffets naturlige syntese. Den er basert på en unik tredimensjonal ultralydsteknologi, som påvirker styrken av det intercellulære rommet. Aktive ingredienser: Ekstrakter av soyabønne, mandel, plankton, mais, shea smør, vitamin E, kobber- og gullioner.

Anslått pris: 600 rubler.

L'oreal Paris Trio Aktiv "Beauty and Radiance"

Nyheten fra L'Oreal har en myk konsistens og mild aroma. Perfekt absorbert ved å smelte på huden. Gir mykhet av epiteldekselet på ansiktet, justerer tonen og strukturen. Det har en fuktighetsgivende effekt og gir ansiktet friskhet og energi. Kremet inneholder ferskenfargede pigmenter som passer til forskjellige nyanser. Inneholder en solbeskyttelsesfaktor med en indeks på 15.

Omtrentlig pris: 150 rubler.

Shiseido Skincare Multi-Energizing Cream

Gir styrke og energi til ansiktets hud. Den har forebyggende egenskaper, forhindrer utseendet på rynker og toner cellene. Dypt nærer og nærer epitelet med gunstige stoffer. Strukturen omfatter hele komplekset av de nyttige befitede stoffene, fuktighetskomponentene og toningrediensene. Passer for alle typer hud, spesielt for fading og kjedelig hud.

Anslått pris: 2 500 gni.

Clinique Youth Surge SPF 15

Fuktighetskrem er basert på en spesiell teknologi som aktiverer sirutiner og inneholder komponenter som øker kollagenproduksjonen. Produktet er beregnet for anti-aging omsorg, bidrar til å eliminere og forhindre tegn på aldring. Inneholder en solfaktor på 15. Meget lett krem, passer for fett og kombinert integument av personen. Inneholder ikke mettede lipider.

Anslått pris: 3.500 rubler.

Vichy idealia

Den har en lett tekstur, enkel å bruke - den absorberer nesten umiddelbart og etterlater ingen klebrighet. Perfekt glatter huden i ansiktet, bekrefter effektivt tidlig aldring, gir tone og overflate. Allsidig - kan brukes både om morgenen og om kvelden. Kan brukes i alle aldre, egnet for alle hudtyper.

Omtrentlig pris: 1300 rubler.

L'Occitane Immortel Night

Gir intensiv omsorg for epitelet om natten, regenererer det perfekt og kompenserer for mangel på stoffer. Den er basert på de tre mest aktive komponentene: Immortel Oil, Immortel Extract, og tusen. Disse stoffene er gode for anti-aging omsorg - de bidrar til å bremse aldringsprosessen og forbedre cellestrukturen.

Anslått pris: 3 800 gni.

OLAY "Regenerist. Mikro skulptørfasetter

Inneholder den aktive konsentrasjonen av aminopeptidkomplekset, som er fylt med marine protein. Denne funksjonen lar deg oppnå en fantastisk effekt for å skape den perfekte huden i ansiktet. Gir cellefylling med fuktighet, gir dem volum og skaper løfteeffekt. Inneholder antioxidantkompleks, som reduserer miljøets negative innvirkning, samtidig som ungdommen opprettholdes.

Anslått pris: 2 800 rubler.

Oriflame "Swedish SPA Salon" dobbelt handling

Den har fuktighetsgivende egenskaper, inneholder i sin sammensetning malakitt og vitamin E, som beskytter huden mot negative effekter. "Swedish SPA Salon" oppdaterer huden om dagen og gjenoppretter om natten.

Omtrentlig pris: 250 rubler.

Garnier Individual Moisturizing

Soothes huden, lindrer irritasjon og eliminerer rødhet. Fremmer hydrering og ernæring av epitelet på ansiktet, tilpasser seg hudens egenskaper. Sammensetningen inneholder nærende oljer.

TOP beste ansiktsfuktere

Hvilken kvinne drømmer ikke om en ren og jevn hud i ansiktet? Dessverre er dårlig økologi, foranderlige værforhold, virkningen av varmeapparater og klimaanlegg, spenninger som har blitt en konstant følgesvenn i vårt liv, skadelig for huden, ikke bare forurensende og fratatt normal ernæring, men også dehydrering av det og forårsaker tidlig aldring.

Tross alt er vann ansvarlig for elastisiteten og elastisiteten i huden. I tillegg er de fleste prosedyrene for ansiktspleie (fjerning av peeling og rødhet, utjevning av rynker osv.) Bare effektive hvis det er tilstrekkelig fuktet.

Alle slags prestasjoner fra kosmetikkindustrien kommer til redning, inkludert fuktighetsgivende ansikts kremer, som inneholder hele cocktailer fra de mest nyttige oljer, vitaminer, næringsstoffer og med rette inntar et verdig sted i kosmetikkposen til hver av oss.

Hvorfor og hvordan velge?

Hvordan navigere de utallige tilbudene til det kosmetiske markedet, hva er veiledningen når du velger et produkt og hva er kravene til det?

Det første du trenger å vite: forskjellen mellom gode ansikts kremer er at de ikke bare samtidig skal fuktighet og næring huden, men også beholde fuktighet i den. Tre i ett, så å si.

Den viktigste betingelsen når du kjøper: Produktet må samsvare med din type hud, som er kjent for nesten hver jente. Og de som har tvil om dette, er det nødvendig å teste det for eksterne stimuli. Disse kan være personlig pleieprodukter eller til vask, kosmetikk og så videre. Etter et par dager med selvobservasjon, vil du ha nøyaktig informasjon om hudtype og forstå hvilket middel som vil være den beste ansiktskrem etter 25 for deg personlig.

Den andre betingelsen er sammensetningen av produktet. Husk: Ikke alltid den sanselige merkevaren eller den vakre emballasjen garanterer kremets kvalitet, og viktigst - sikkerheten. For ikke å forveksle med valget og ikke å forårsake uopprettelig helsehelse, er det nødvendig å være oppmerksom på sammensetningen. Dette er ikke vanskelig siden innholdsfortegnelsen er angitt på emballasjen.

På begynnelsen av listen er vanligvis indikert den dominerende ingrediens, og resten er allerede i avtagende rekkefølge av konsentrasjon.

For eksempel, hvis du kjøper en krem ​​der det er angitt at den er laget på grunnlag av "aloe blomster", og de er nevnt bare i slutten av listen, være trygg på at du bare blir lurt! I beste fall vil aloe innhold være rent symbolsk.

Hva bør ikke være i sammensetningen

Aldri kjøpe en krem ​​der formaldehyd (formalin) -karcinogene stoffer er tilstede, som gjennomtrenger huden, ødelegger den. Noen kremer inneholder karsinogen Trietanolamin, en annen forferdelig gift.

Et annet mistenkelig produkt er paraben. Har gode antibakterielle og antifungal egenskaper, men det er et alvorlig allergen, og ifølge mange eksperter er det også i stand til å provosere brystkreft.

Hvis parabeninnholdet i et kosmetisk produkt overstiger 0,3 prosent - vet ikke med å kjøpe, til tross for de fantastiske løftene til produsentene!

Ingenting bra er verdt å vente på kroppen vår fra mineraloljer, tunge silikoner, etylen og propylenglykoler, ftolater.

Selvfølgelig er det umulig å unngå emulgeringsmidler og konserveringsmidler, noe som bidrar til økningen av holdbarheten til produktet og bevaring av egenskapene. Men de bør plasseres på de siste stedene i listen, noe som vil bety deres ubetydelige innhold.

På video: Hvordan velge en fuktighetskrem for ansiktet

Hva er den viscerale massen av magen, les her.

Nyttige ingredienser

Men nok skrekkhistorier. Nå vender vi oss til de gunstige stoffene som finnes i ansikts kremer - vann, vitaminer, aminosyre, biologisk aktive stoffer.

Tilstedeværelsen av panthenol i krem ​​sikrer at huden din myker, forynker og allantoin (allantoin) gjør det mulig å beholde fuktighet i lang tid, noe som gir en regenererende effekt. For god absorpsjon av vitaminer som finnes i kremer, brukes lecitin basert på soyabønneolje eller eggeplomme.

Egentlig er vitaminer også tilsatt til kremer i en syntetisert form. For eksempel er tokoferylacetat ingenting, men syntesen av vitamin E oppnådd fra vegetabilske oljer.

Tilstedeværelsen i cremer av azulen, avledet fra medisinske urter, gir en beroligende, helbredende og nærende effekt.

Generelt bør det vegetative grunnlaget for ansiktsfuktere være i samsvar med hudens type. For eksempel er jordbær egnet for fett, og St. John's wort med lavendel er egnet for tørr og blandet hud.

Vel, la oss ikke glemme perfekt glycerin fuktighetsgivende og beskytte huden med glaurinsyre, forskjellige hydrosyrer og vegetabilske oljer, som er en garanti for høy kvalitet krem.

To viktige tips

 1. Høykvalitets fuktighetskrem lukter som den delikate duften av blomster og frukt. Eller de har ingen lukt i det hele tatt.
 2. Syre - alkalisk balanse mellom kremet skal ligge i området 5 til 9.

På video: beste fuktighetskrem for ansikt

Topp beste

De tre første linjene er helt naturlige produkter som ikke inneholder smaker, fargestoffer og oljer av mineralsk opprinnelse.

Krem til dagpleie for ansiktet "Rose" Dr.Hauschka perfekt fuktighet og beskytter tørr og normal hud. Rosehips og roser ekstrakter vil gjenopprette moden hud, og avokado ekstrakt vil glatte og myke det. Kremet passer også til sensitiv hud, styrker den, absorberes godt og har en gunstig effekt på vannfettmetabolismen.

Pris ca 1950 rubler.

Refreshing Day Cream - Weled Care - pålitelig og intensiv beskyttelse mot dårlig økologi, utmerket fuktighet i huden med fløyelsaktig nyanse. Naturlige oljer, sammen med et ekstrakt av marokkanske iris, bidrar til å opprettholde lipidbalansen i epidermis. Krem har også en tonisk og anti-inflammatorisk effekt.

Prisen er omtrent 1000 rubler.

LAVERA bio krem ​​fuktighetskrem BASIS SENSITIV

Ideell for å ha hudproblemer. Fuktighetsgivende naturlige faktorer - rosa og melissa essens. Fettsyrer, E-vitamin sammen med sheasmør vil beskytte huden mot skadelige effekter og tidlig aldring.

Pakking koster 1200 rubler.

Vitamin, intensivt fungerende fuktighetskrem for ansiktet Nivea Soft er bra for alle hudtyper, og det som er viktig - budsjett.

200 ml. Emballasje koster kun ca 350 rubler.

Den unike fuktighetskremmen fra CLINIQUE, som holder fast fuktighet inne, styrker beskyttelsesbarrieren på huden. Passer for tørre og kombinerte typer.

Prisen på 1150-1200 rubler.

Maksimal fuktighetskrem som øker elastisiteten til TimeWise hud fra Merikey i 10 timer, vil fukte og mette huden på ansiktet samtidig som det forhindrer aldringsprosessen. Ekstra slag UV-beskyttelse.

Cream Garnier med beskyttende ekstrakt av ros, utmerket nærende shea smør og vitamin E, perfekt fuktighet og forlenger ungdommen i ansiktets hud.

Omtrentlig pris på 200 rubler.

russisk

Egenskapen av hjemmekrem: rikdom av naturlige ingredienser til lav pris. I tillegg er innholdet av konserveringsmidler og fortykningsmidler i disse produktene minimal.

De beste kremer er laget av Natura Siberika-merkene: fra mirakuløse sibiriske planter, "Hundre skjønnhetsrecepter" - basert på velprøvde hjemmebesøk. De er ganske rimelige, for eksempel krem ​​"Oliven" for bare 40 rubler. fuktighet, fjerner peeling og beroliger huden, og "Ernæring og fuktighetsgivende" krem ​​der vill Aralia er tilstede, fullt ut begrunner sitt navn, kan også tjene som grunnlag for sminke. Det koster ca 170 rubler.

Et mer billig alternativ med god fuktighet tilbys av merkevaren Pure Line.

Kremer fra produsenter Planet Organika ved hjelp av gaver fra Arktis, fuktighetsgivende ansiktet, samtidig forbedre tonen og fjerne spor av tretthet.

Omtrentlig pris på 135 rubler.

Face Cream "Rosa", som representerer Neva-kosmetikk, er en dagsmiddel.
Fukt, mykner, styrker huden og koster bare 60 rubler.

Resultat av "Testkjøp"

Roskontrol-organisasjonens spesialister valgte kremer av seks kjente merkevarer: Clean Line, Clinique, Nivea, Olay, L'Oreal og Garnier for å klargjøre at de overholder kvalitetskvaliteten som er angitt på pakkene og tilhørende GOST.

Produkter kjøpt fra forskjellige butikker, har blitt testet for tilstedeværelsen av skadelige komponenter og de tidsmessige egenskapene til deres handlinger.

Sammensetningen ga ingen spørsmål: i alle kremer oversteg forekomsten av farlige komponenter ikke de tillatte indikasjonene, selv om Garnier, Pure Line og L'Oreal hadde bivirkninger. Mikrobiologiske indikatorer var også i orden.
Lukten oppsto noen spørsmål til "Clean Line" og Olay.

I løpet av eksponeringen ble følgende bilde oppnådd:

Nivea og Garnier bodde i ca 24 timer, den rene linjen varte i 6 timer, L'Oreal "Luxury Power" og Olay for 3, Clinique og Vichy "Aqualia Thermal" i 2 timer.

Kanskje du er interessert: målene og metodene for klassisk massasje her.

Og du kan se videoen av terapeutisk ryggmassasje her.

Hodemassasjepunkter for hodepine i denne artikkelen.

Skjønnhetspleie vurderinger

Jeg er for økologisk kosmetikk! Jeg legger gode kremer - Dr. Hauschka, Weleda, Logona, selv om de to sistnevnte inneholder palmeolje. Natura Siberica er et godt valg, men et kjemisk mykner er noe kontroversielt.

OM

Det fukter helt epitelet i ansiktet og justerer strukturen med Clarins Eclat. Termolifting: utmerket konsistens, gjenoppretter elastin og kollagen. God L'Oreal og klinikker.

M.

AVENE HYDRANCE anbefaler spesielt kvinner over 40. Straks absorberes, er det en anti-emitterende skjerm. Vår kjære Siberika. Bra for tørr hud, lav pris. Av minusene: Når de ekspanderte porene er nekoformte, er de tilstoppede.

VK

Forbrukeromtaler

Jeg liker virkelig vår krem ​​Natura Siberica. Min hud er fet, den passer meg.

Anna Arkadevna. Moskva.

Jeg bruker fløte fra Garnier til alle anledninger. Hyggelig lukt, fuktighet og fuktiggjør huden.

Svetlana, Tula.

Veleda krem ​​er det beste jeg noensinne har brukt. Jeg prøvde, jeg ble forelsket, jeg ville ikke handle for noe. Og ganske billig. Og aromaen av iris driver kjæresten min gal.

Nina.

Jeg prøvde finsk krem ​​Lumene Arctic Aqua. Huden absorberer fuktighet som sand i ørkenen. Fantastisk følelse!

Irina.

I dag er markedet så mettet med kosmetiske produkter at det er veldig vanskelig å utvilsomt argumentere for hvilke produkter som er de beste av de beste.
Den beste krem ​​for tørr hud fra ledende produsenter kan ganske enkelt ikke være egnet for en bestemt person. Omvendt er billige, men velfungerte innenlandske produkter i stand til overveldende suksess med noen av oss. For eksempel er barnas ansiktscreme veldig populære blant jenter i ulike aldre, da de gir mild hudpleie.
I alle fall, når du kjøper et nytt produkt for deg, ikke vær lat til å konsultere en skjønnhetspleier eller hudlege.
Og hvis dette ikke er mulig, ikke nøl med å ta milde kremer for sensitiv hud og om mulig hypoallergen merker.
Helse og ungdom i huden din!

10 beste ansikts kremer 2018

Daglig kvalitetspleie er nødvendig for huden i alle aldre. Inntil et visst punkt er de viktigste metodene for å opprettholde helse og skjønnhet daglig rensing og fuktighet, men etter 25 år trenger huden mer. Selvfølgelig, ved 25-års aldersrelaterte endringer, er det fortsatt ikke visuelt merkbar, men metabolske og gjenopprettingsprosesser i cellene i dermis er allerede bremset ned, og ytterligere hydrering og beskyttelse mot aggressive eksterne faktorer vil bidra til å forsinke aldring av huden og de første tegn på aldring. Hva ansikts krem ​​å velge å gi skikkelig omsorg? Vi studerte og analyserte vurderinger av jenter og kosmetologer og rangerte hudpleie kremer etter 25 år.

Kosmetikk for ansiktet er representert av et stort utvalg. Å komponere vår vurdering av ansikts kremer opp til 30 år, delte vi kosmetiske produkter i to grupper. Først kom kremer som bare selges gjennom apotekskjeden. Den andre er representert av produkter av ulike kosmetiske merker. Hva ansiktskrem å velge, bestemmer du. Men vi anbefaler først og fremst å være oppmerksom på midler til barnehage - ved 25 er dette nok. Kosmetologer anbefaler å gå over til natt ernæring, hydrering og restaurering litt senere - etter 30 år.

De beste farmasøytiske ansikts kremer

Som navnet antyder, er midlene i denne gruppen solgt bare gjennom apotekskjeden, representert av merkene Vichy, Avene, La Roche-Posay, Kora, Lierac, Nuxe, RoC, Uriage.

fordeler

Grunnlaget for produksjon av kremer er de siste utviklingene, ikke bare kosmetiske, men også farmasøytisk industri. Kremer har en balansert og strengt verifisert sammensetning. Komponenter er inneholdt i høye doser (maksimalt tillatt), interaksjon med hverandre, har en kraftig terapeutisk effekt. Ved fremstilling av verktøy som bruker høyeste kvalitet og ufarlige konserveringsmidler, dufter, stabilisatorer og emulgatorer.

Midler fra denne gruppen har ingen maskering, men en terapeutisk effekt. De kan brukes både i omsorg for sunn hud og for å eliminere visse problemer, for eksempel økt fett eller overdreven tørrhet i huden, pigmentering, akne, rosacea og andre.

mangler

Mange (men ikke alle) farmasøytiske merker bruker syntetiske komponenter av ikke-naturlig opprinnelse i produksjon av kremer. På grunn av sin høye molekylvekt trenger de ikke inn i dermis dype lag, de virker primært i hudens overflatevev.

Vurdering av de beste farmasøytiske ansikts kremer

Avene Hydrance Optimal UV legere SPF 20


Universell fuktighetsgivende beskyttende krem ​​for normal, kombinasjon og sensitiv hud. I sammensetningen - termisk vann, glyserin, tokoferyl og seboregulatoriske komponenter. Perfekt mykner og fukter huden, beskytter mot UV-eksponering, og forhindrer for tidlig aldring, gir en matt fargetone. Seboreguliruyuschie komponenter normaliserer sebaceous kjertler, og termisk vann lindrer perfekt selv følsom hud. For tørr og dehydrert hud er det en separat, mer mettet med fuktighetsgivende ingredienser, versjon av krem ​​(i stedet for "UV Legere", notatet "Riche").

Kostnad: 1300 rubler.

 • Fukt og mykner, mens matting, forhindrer utseendet på fet skinn.
 • Veldig lett tekstur, som ligner på mer emulsjon. Krem absorberes veldig raskt.
 • Frisk, lett aroma.
 • Universal krem ​​- kan brukes om morgenen og før sengetid.
 • Det er en utmerket base for sminke.
 • Ikke tette porene, forårsaker ikke komedones utseende.
 • Inneholder SPF-beskyttelse og tinosorb, som beskytter mot radioaktiv beta-stråling.
 • Det er ingen alkohol i sammensetningen.
 • Fuktighet er ikke nok for noen jenter, handlingen varer maksimalt 4 timer. Også en svak fuktighetsgivende effekt notert i den kalde årstiden.
 • Sammensetningen inneholder polymerer som visuelt forbedrer tilstanden til huden, skaper en illusjon av effektivitet.
 • Ikke en økonomisk kostnad.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere SPF 20


Fuktighetsgivende beskyttelsesdagskrem basert på fragmentert hyaluronsyre vil passe til eiere av sensitiv og dehydrert hud av normal og kombinert type. Kremet fuktes perfekt, gir en følelse av friskhet og komfort, mens du ikke overbelaster huden. Et system med ultraaktive solkremfilter hindrer hudskade fra daglig eksponering for sollys.

Kostnad: 1500-1700 rubler.

 • Aktiv fuktighet og opprettholder fuktighet i huden.
 • Matting, forlater ikke fettete.
 • Ikke forårsaker komedones utseende.
 • Lett tekstur og behagelig tekstur, absorbert umiddelbart.
 • Økonomisk konsumert på grunn av konsistensen og tilgjengeligheten av en praktisk dispenser.
 • Ikke-påtrengende duft.
 • Kjemisk sammensetning (syntetisk olje, stearat, etc.).
 • Kortsiktig effekt - fuktighet når du bruker. Etter at bruken er avsluttet, kan huden bli tørrere enn den var før.
 • Høy pris

Vichy Aqualia Thermal Riche


Den beste dagkrem for tørr og dehydrert hud med en rik fuktighetsgivende formel:

 • termisk vann - har en beroligende og regenererende effekt, forbedrer intercellulær vannmetabolisme, mettet med mineraler;
 • aquabioril i kombinasjon med hyaluronsyre - mettet huden med fuktighet;
 • Carrageenan - gjenoppretter den beskyttende barrieren av epidermis, opprettholder ønsket nivå av fuktighet i lang tid.

Kostnad: 1300-1700 rubler.

 • Intensivt og langvarig fuktighet gir huden et nytt utseende.
 • Inneholder ikke parabener.
 • Den har en lett tekstur, absorberer raskt, ruller ikke.
 • Inneholder ikke solkrem.
 • Det absorberes ikke helt og gir en glans på oljeaktig og kombinasjonshud.
 • Det har en ikke veldig hyggelig lukt.

Nuxe prodigiense anrichie

Beriket daglig ansiktscreme for tørr hudpleie, fukter effektivt og eliminerer tegn på tretthet. På grunn av tilstedeværelsen av kraftige naturlige antioksidanter i krem, forblir huden beskyttet mot oksidativt stress gjennom dagen. Ingredienser inkluderer planteekstrakter av blå agratum, kakao, immortelle, søt mandelolje og mineralpulver.

Kostnad: 1300-1500 rubler.

 • Det nærer og fukter huden, gir tone, fjerner optisk rynker optisk.
 • Det finnes ingen parabener i sammensetningen.
 • Mer egnet til høst og vinter, men ikke til sommer.
 • Ikke alle har nok fuktighet.
 • Ingen SPF inkludert.
 • Tekstur er tett, skaper en følelse av klebrighet etter påføring.
 • Skarp, haunting lukt.

Lierac Hydragenist Moisturizing Cream


Universell fuktighetsgivende oksygenkrem for tørr og veldig tørr, utmattet, kjedelig hud. Den patenterte formelen av biometrisk oksygen og hyaluronsyre gir intensiv hydrering og metning av celler med oksygen, noe som bidrar til å opprettholde elastisiteten i huden og forhindrer utseendet av rynker. Ekstrakter av gardenia, jasmin og roser beholder fuktighet i cellene, eliminerer følelsen av tørrhet og ubehag.

Kostnad: 2500 rubler.

 • Fukt og matter huden, gjør den glatt, gir et friskt utseende.
 • Hyggelig konsistens, ikke veldig tykk. Kremet er godt fordelt over huden.
 • Den har en hyggelig lukt.
 • Økonomisk brukt.
 • For noen jenter er kremens tekstur for tett, ruller når den påføres.
 • Ifølge brukerne er prisen for høy.

De beste kosmetiske kremer for ansiktet

Kosmetiske produkter er konvensjonelt delt inn i flere klasser. Dette er elite-kosmetikk ("Lux"), middelklasseprodukter ("Middle-Market") og forbruksvarer ("Massemarked").

fordeler

Kosmetikk, i motsetning til farmasøytiske kremer, inneholder for det meste naturlige ingredienser avledet av urteråvarer (de høyeste konsentrasjonene er i high-end kosmetikk). Slike midler er vanligvis godt tolerert, ikke forårsake allergier, avhengighet.

Kosmetiske produkter er tilgjengelige for alle kommende, da de er representert av ulike priskategorier - fra elite dyre kremer til budsjettmidler i massemarkedskategorien. Alle kan velge et verktøy basert på deres økonomiske evner. Krem i middelklassen og "massemarkedet" er mange ganger billigere enn eliten og apotekets verktøy.

mangler

Kosmetikk er primært ment for omsorg for sunn hud, og de løser ikke alvorlige dermatologiske problemer, de maskerer bare dem for perioden med bruk av produktet. I kremer av det billigere prissegmentet kan innholdet av nyttige komponenter være lave, parabener, mineraloljer og andre stoffer som er skadelige for huden, være til stede.

Vurder de beste kosmetikkene for ansiktet

Lancome Hydra Zen Neurocalm Soin Hydratant Apaisant Anti Stress


Ifølge mange kvinner er dette den beste krem ​​for fuktighetsgivende, toning og solbeskyttelse. Passer for alle typer, inkludert sensitiv hud. Vegetabilsk kompleks som finnes i krem, nærer umiddelbart huden med fuktighet, beroliger, gir tone. Ekstrakter av fransk rose og peon tone og oppdatere huden. Hyaluronsyre i kombinasjon med Lipidur mikrokapsler har en foryngende effekt, utjevner huden på steder med merkede rynker.

Kostnad: 3600 rubler.

 • Gir langvarig hydrering, fjerner spor av tretthet og mangel på søvn.
 • Fjerner peeling, liten betennelse.
 • Absorberes raskt på grunn av sin lette tekstur.
 • Den har en subtil, behagelig aroma.
 • Høy pris
 • Mangel på UV-beskyttelse.

Clarins Crème Eclat du Jour Daily Energizer Cream

En annen verdig representant for luksusprodukter. De aktive ingrediensene i krem ​​gir fullstendig omsorg for normal og tørr hud etter 25 år. Vitamin C i kombinasjon med ekstrakter av gurkemeie og mansjetter utjevne tonen og eliminere mindre ufullkommenheter, ekstrakt av ginkgo biloba bladene aktiverer blodsirkulasjonen i hudvevet. Krem fuktes perfekt, egnet for tørr og normal hudtype.

Kostnad: 2000 rubler.

 • Fuktighetsgivende, gir huden et friskt utseende.
 • Konsistensen er ganske tett, mens kremet lett fordeles over huden, absorberer godt, etterlater ikke en klebrig film.
 • Ikke tette porene.
 • Universal - kan brukes om vinter og sommer, morgen og kveld.
 • Økonomisk brukt.
 • Den har en hyggelig, diskret lukt.
 • Fuktighetsgivende er ikke nok for tørre hudtyper.
 • Ikke egnet som sminkebase.
 • For noen brukere viste kremet seg å være tungt i tekstur.
 • Høy pris

Lumene Valo Light SPF 15

En god ansiktscreme vil passe til eiere av tørr hud. Den føtter intenst, opprettholder hudens fasthet og elastisitet, gir ut tonen og beskytter huden mot aggressive miljøfaktorer. Effekten av krem ​​på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av ekstrakten av den arktiske cloudberry (lederen i innholdet av vitamin E), vitamin B5 og C.

Kostnad: 1450-1700 rubler.

 • Vel fukter huden.
 • Tekstur er delikat, kremet er lett fordelt, raskt absorbert, ikke etterlater en fettfilm.
 • Lett, diskret aroma.
 • Ikke-naturlig sammensetning, tilstedeværelse av komponenter som er giftige for huden.
 • Høy pris

Loreal "Trio Active Ultra Humidification"

En av de tilgjengelige ansikts cremer etter 25 år er tilgjengelig separat for tørr / følsom og normal / kombinasjonshud. De aktive komponentene i produktet er ceramider, vitamin B5 og glyserin, som gir fuktighet i 24 timer. Vitamin E og UV-filtre beskytter huden mot aggressive ytre påvirkninger. Kremet for tørr hud inneholder i tillegg mettede fettsyrer, noe som gir ekstra fuktighet.

Kostnaden er ca 250 rubler.

 • Den har en fuktighetsgivende, nærende og toning effekt.
 • Den har en lett tekstur, godt fordelt, raskt absorbert.
 • Ikke forlater en film, fettete.
 • Den har en behagelig aroma.
 • Lav pris
 • Fuktighetsgivende effekt er notert ikke alle kvinner.
 • Fuktighetsgivende om vinteren er ikke nok, krem ​​er mer egnet til sommeren.
 • Det tetter porene, tillater ikke huden å puste.
 • Ruller av

Garnier Skin Naturales "Shining Youth"

Dagkrem "25+", som inneholder koffein og urte ingredienser, egnet for alle hudtyper. De aktive komponentene i produktet aktiverer metabolske prosesser i cellene, bidrar til å opprettholde hudens elastisitet, beskytter mot aggressive eksterne faktorer, og normaliserer funksjonen til talgkjertlene.

Kostnad: 160-200 rubler.

 • Det fukter og oppdaterer huden.
 • Lett tekstur, krem ​​absorberer raskt, etterlater ingen klebrig film og oljeaktig glans.
 • Rimelig pris.
 • Ikke en naturlig sammensetning, inneholder alkohol.
 • Kan forårsake rødhet av huden, ikke egnet for sensitiv hud.
 • Sterk lukt.

funn

De beste ansiktscremer etter 25 år er produkter som fungerer. Og deres effektivitet bestemmes ikke av pris og navn på merkevaren, men av sammensetningen. Selvfølgelig er behovene til hver jentes hud individuelle, så det er umulig å svare nøyaktig hvilken krem ​​som er bedre. Verktøyet må velges under hensyntagen til type hud og dens egenskaper, samt de oppgaver som produktet skal løse. Imidlertid er det slike aktive ingredienser som ifølge kosmetologer gir størst nytte i denne alderen, og gir huden den nødvendige fuktighet og beskyttelse. Dette er:

 • Vitaminer A, E, C, bioflavonoider - er kraftige antioksidanter som nøytraliserer de negative effektene av frie radikaler og senker aldringsprosessen;
 • Allantoin - har en fuktighetsgivende og beroligende effekt;
 • panthenol - fuktighet, beskytter mot aggressivt sollys;
 • bisobolol - mykner, eliminerer betennelse;
 • Azulene - beroligende, helbredende og nærende komponent avledet av plantematerialer;
 • melkesyre er en exfoliant (exfoliates de døde cellene i epidermis), en naturlig fuktighetskrem;
 • salicylsyre - effektivt renser porene og bidrar til å bekjempe akne, har anti-inflammatorisk effekt;
 • hyaluronsyre - fuktighet, forhindrer celle tap av fuktighet;
 • sorbitol - forbedrer fuktighetsegenskapene til andre komponenter;
 • solbeskyttelsesfaktorer (sinkoksid, titandioxid, avobenzon) - det er ønskelig at beskyttelsen ikke var lavere enn SPF-15.

Det er viktig å være oppmerksom på hjelpestoffer. God kosmetikk bør ikke inneholde formaldehyd - skadelig, ødelegge hudkomponentene og parabener (i ekstreme tilfeller bør innholdet ikke overstige 0,3%). Mineraloljer og glykoler trenger heller ikke å vente på gunstige effekter, så det er best å ha så lite eller ingen krem ​​som mulig.

Vi har bare identifisert noen få populære og høykvalitets merkevarer av kremer. Men kosmetikk er mye mer. Hva slags kosmetikk for ansiktspleie vil være det beste alternativet, bestemmer du. Alt avhenger av hvilken type hud, dens egenskaper og lunger. Tørr hud trenger maksimal fuktighet, og et fettmiddel bør normalisere funksjonen til talgkjertlene og ha en matt effekt. Å ta vare på sunn hud, kan du velge en god kosmetisk dag ansiktskrem. Med tilstrekkelige økonomiske muligheter er det bedre å gi preferanse til luksus kosmetikk, hvis ikke, vil budsjettkategori produkter gjøre. Hvis huden er problematisk, utsatt for utslett, pigmentering eller peeling, er det bedre å velge riktig apotekskrem ved hjelp av en spesialist kosmetolog.

Hvordan velge ansiktskrem

Den evige kvinnelige drømmen er å forbli ung og vakker. Dekorativ kosmetikk kan bringe den til liv, men bare for kort tid - akkurat til det øyeblikket en svamp med et rengjøringsmiddel tørker et lag med pulver og fundament på ansiktet. For å forbli vakker, selv uten sminke, trenger du en helt annen kosmetikk - omsorg. Riktig utvalgt ansiktscreme kan forlenge ungdommen i huden din og returnere den til et sunt, strålende utseende. Men hvordan finner man det blant de hundrevis av krukker som ligger på butikkhyllene?

De beste produsentene av kremer - hvilket selskap å velge

Valget av et hvilket som helst kosmetisk produkt begynner med studien av linjene til din favorittprodusent. Dette er den riktige tilnærmingen, da produktene fra forskjellige firmaer kan reagere og alvorlig skade huden din, i stedet for å gi den lovede effekten.

I rammen av en serie betyr alt helt perfekt med hverandre. Så, å velge ansiktskrem, prøv å ta tonic, rensende melk og fundament under sminke av samme firma.

Hvis du ikke har favorittene dine, anbefaler vi deg å se på de beste merkene som produserer effektive og trygge omsorgsfulle kosmetikk:

Disse selskapene har jobbet på markedet i flere tiår, de er aktivt engasjert i produksjon av medisinsk kosmetikk og gjennomfører hundrevis av studier, og prøver å skape de beste kremer for ulike hudtyper av alle aldersgrupper. I sitt rike utvalg vil du sikkert finne et passende middel.

Typer av ansikts kremer

næringsstoffer

Huden vår trenger riktig ernæring så mye som hele kroppen. Og selv om det får noen av næringsstoffene gjennom blodet, blir det med alder utilstrekkelig. I tillegg er det mye mer effektivt å "mate" huden fra utsiden enn å vente til vitaminet strømmer gjennom til det fra innsiden.

Uten ekstra kraft kan ikke gjøre hvis du er eier av tørr eller moden dermis. I tillegg inneholder i tillegg kremer også forskjellige sporstoffer, ceramider, fytohormoner og andre stoffer som gjør at huden forblir vakker så lenge som mulig.

Slike produkter er oftest ment for nattpleie, fordi ansiktsmuskulaturene er så avslappet som mulig, og kremen trenger lettere inn i de dypeste lagene av epidermis.

proffene:

 • Rik vitaminsammensetning;
 • Effektivt nærer og nærer huden med essensielle sporstoffer;
 • Returner sunn hud;
 • Ha ganske god vannholdingsvirkning;
 • Vel lindre irritasjon;
 • Ofte inkluderer komponenter som gjenoppretter dermis.

ulemper:

 • Som regel, ganske fett og tung, som kan føre til tilstoppede porene;
 • Kan forårsake en "forsinket" allergisk reaksjon, manifestert i 2-3 dager;
 • Eiere av fet hud kan ikke stå om natten.

Vær oppmerksom på sammensetningen av nærende krem. Det er bedre hvis det er basert på naturlige fett av vegetabilsk eller animalsk opprinnelse (lanolin, voks, spermaceti).

Når det gjelder egenskaper og kjemisk sammensetning, er de nærmest den naturlige utskillelsen av ansiktets hud - i motsetning til mineralkomponenter som paraffin eller vaselin.

fuktighetskremer

Det antas at hydrerende kremer har et smalt omfang, fordi de er adressert til tørr hud. Faktisk, med alder, så vel som i varme klima, oppstår behovet for fuktighet i det hele tatt.

En krem ​​som "tetter" det dyrebare vannet i cellene våre, må inneholde stoffer som hyaluronsyre, elastin (hvis alder er 30+), glyserin, panthenol og vegetabilske oljer.

Andre komponenter blir introdusert i sammensetningen avhengig av hvilken type hud kremen er beregnet på:

1. Normal og oljeaktig derma passer toning ekstrakter av grønn te, kamille, lakris.

2. Hvis det er et overskudd av talg, bør du slå til fuktighetsgivende kosmetikk med havmineraler og ekstrakter av alger.

3. For tørr hud er det høye innholdet av fett og oljer i kremet avgjørende.

proffene:

 • Som regel har de en lett tekstur;
 • Raskt absorbert i huden uten å belaste det;
 • Gi en mykningseffekt
 • Fremskynde regenerering av huden;
 • Noen kremer gjør en god jobb med rødhet og flaking;
 • I tillegg til fuktighetsgivende gi god ernæring for tørr dermis.

ulemper:

 • Noen ganger kan de danne en klebrig film på ansiktet;
 • For vinteren må du velge en sterkere krem ​​eller slutte å bruke den hele dagen.

Fornyelse

Anti-aging kremer "yngre" hvert år. Linjene på 25 + vises allerede, selv om tidligere derma "over førti" ble ansett som moden hud. Ved valg av slike midler må du være ekstremt forsiktig, og følg strengt etter aldersrammen spesifisert av produsenten, selv om du ser yngre ut (eller eldre) enn din alder.

På hvert stadie av livet følger hudens aldring sitt eget scenario, og for å stoppe det, må enkelte aktive ingredienser være tilstede i omsorgsmedisinene. De fleste anti-aging kremer beriker med vitamin komplekser, med fokus på antioksidanter og "skjønnhets vitaminer" (A, C, E og F), forskjellige syrer, exfoliating gamle celler fra hudoverflaten, og UV-filtre.

proffene:

 • De senker hudens aldring, selv om de ikke stopper det;
 • Matte dermis med kollagen eller aktivere sin produksjon;
 • Vel fuktighet og næring;
 • Noen forbindelser kommer med reflekterende partikler, noe som skaper en rask visuell effekt av foryngelse;
 • Midler i kategorien 45+ og over har en løfteeffekt;
 • Det er forbindelser som kan lette alder av pigment flekker.

ulemper:

 • Dra nytte av kvinners vilje til å gi opp alt for "eliksiret av ungdom", produsentene løfter kraftig priser;
 • Det er ingen akkumuleringseffekt - kremer fungerer, bare mens de brukes.

En egen linje i anti-age linjene regenererer eller regenererer kremer. De "lærer" huden for å bli fornyet uavhengig, på grunn av hvilken effekten av foryngelse oppnås og tonen i den fading derma økes. Men bytte til slike midler bare med utseendet av åpenbare tegn på aldring, det vil si i en alder av ca 40 år.

tonic

Noen kvinner forsømmer scenen for å toning huden, begrenset til enkel omsorg - ernæring og hydrering.

Faktisk kan bruken av kraftkrem hindre vanning av dermis og forsinke overgangen til anti-aging kosmetikk i flere år. Slike verktøy er bare nødvendig hvis huden ser sløv og sliten ut, får en jordaktig nyanse og blir blabby.

Toning cremer kan samtidig løse følgende problemer:

1. For oljeaktig derma, kommer de med mat og anti-bakterielle ingredienser.

2. For sensitiv hud produseres hypoallergen kosmetikk med en beroligende effekt.

proffene:

 • Veldig lett og ikke-fettete;
 • De inneholder et stort antall fytokomponenter, komplekse omsorg for huden;
 • Fremskynde metabolske prosesser i celler og forbedre ernæringen;
 • De returnerer dermiselasticiteten og myker den;
 • Reduser porer i ansiktet.

ulemper:

 • Formler for toning av tørr hud er sjelden tilgjengelige;
 • Kan litt tørke epidermis.

Kremtonsammensetningen inneholder forskjellige ekstrakter, ekstrakter og essensielle oljer hentet fra planter: sitrus, mynte, kamille, eukalyptus, aloe, grønn te eller te-treblad.

Slike produkter er ideelle for både dagtid og bruk som sminkebase.

formildende

Disse er "sesongmessige" kremer, designet for ikke bare å myke, men også for å beskytte ansiktets hud fra været: frost, vind, sollys. De danner på overflaten av dermis et ekstra ikke-absorberende lag på grunn av innlemmelsen av lanolin, myke voks og fettoljer i deres sammensetning.

Mange formler inneholder også sinkoksider, som helbreder mikroskraper og betennelser som allerede har oppstått på huden.

proffene:

 • Sørg for maksimal beskyttelse av de øvre lagene av epidermis fra eksponering for skadelige faktorer;
 • Rik på næringsstoffer;
 • Forseglet fuktighet i hudceller;
 • De gir en umiddelbar mykningseffekt og reduserer peeling på ansiktet;
 • Sammenlignet med andre typer kremer er relativt billig.

ulemper:

 • Ikke godt absorbert
 • De skaper en følelse av tyngde i ansiktet.

En mykningskrem må brukes i kaldt og vindt vær, uansett alder. Ellers må du bruke mye tid og penger for å gjenopprette skadet hud.

Alternativer for å velge et ansiktscreme

Hudtype

Det første du må se etter på etiketten på ansiktsfløte er hvilken type hud den er beregnet på.

1. Tørr trenger mer intensiv fuktighet, mens fett kan gjøre det bra (minst 30-35 år).

2. For en normal derma, er det bedre å velge formler i henhold til sesongen - fet for vinteren og hydrering for sommeren.

3. Det blir vanskeligere for kvinner med kombinert hudtype - de må velge forskjellige produkter for individuelle områder.

alder

I større grad gjelder dette alternativet for anti-age kosmetikk. Men selv om du velger et komplekst verktøy, er det bedre å ikke ignorere en så utvetydig advarsel fra produsenten på glasset der aldersgrensen er angitt.

Husk at behovene til den ytre huden endres gjennom årene:

1. 20-25 år - med riktig livsstil i denne perioden, ser huden perfekt ut. Alt som trengs er å holde det i denne tilstanden så lenge som mulig. For å gjøre dette bør du på lekebordet leve toning krem, fuktighetsgivende sammensetning for sommeren og beskyttende for vinteren.

2. 25-30 år - på dette stadiet begynner ansiktets hud å bli alder under påvirkning av eksterne faktorer. Du må fokusere på emollients og beskyttende kremer, samt dagtid alternativer med obligatoriske UV-filtre og antioksidanter.

3. 30-35 år - i denne alderen må huden allerede etterfylles fra utsiden og godt fuktighetsgivende. Dens elastisitet avtar gradvis, og de første rynker vises. Nå til hovedkremet kremer må du legge til anti-aging agent, og nærende natkrem.

4. 35-45 år - dermis taper fuktighet mer intensivt, og fargen blir sløv. For å gjenopprette glatthet og utstråling, vil aktive reparasjons kremer fra anti-alder linjer hjelpe, noe som gjør at cellene oppdateres raskere. Tilstedeværelsen av kollagen eller hyaluronsyre er hjertelig velkommen.

5. 45-50 år - ved denne svingen er huden aldring allerede forårsaket av endring i hormon nivåer og en generell nedgang i metabolisme. Hele hele kremen må bli fullstendig fornyet ved å velge mer intensiv kosmetikk. Her trenger du verktøy med løfteeffekt, samt et høyt innhold av kollagen og peptider.

Søknadstid

Krem er ikke forgjeves delt i natt og dag. Kosmetologer sier at prosessen med celleutvinning er syklisk: den aktiveres omtrent 17-18 timer og varer til 5-6 om morgenen.

Det er på denne tiden at epidermis krever ekstern påfylling. På dagtid, når vi går utenfor, er vår hud utsatt for ulike faktorer, noe som betyr at den trenger mer beskyttelse og hydrering.

Balansen av fettkomponenter og vann i sammensetningene for forskjellige tider av dagen vil også variere:

1. Daglige væsker inneholder vanligvis opptil 75% fuktighet, og oljer og fett i form av de minste dispergerte partiklene opptar bare et lite volum. På grunn av dette forholdet absorberes emulsjonskrem raskt inn i huden, slik at etter noen minutter kan du legge grunnlaget og sminke på ansiktet ditt.

2. I nattkrem er alt akkurat det motsatte: disse er svært tykke produkter, kun en fjerdedel består av vann. Følgelig absorberes de i lang tid, men mæt huden med næringsstoffer gjennom hele natten. Det viser seg en slags langvarig maske. Sant neste morgen må du ofte fjerne rester av fett krem ​​fra ansiktet.

Hva ansiktskrem å velge

Hvis du har fet hud:

1. For fuktighet, bruk lysemulsjoner basert på termisk vann med en minimums mengde oljer. De tetter ikke porer, og dermed unngår betennelse. Det er bra hvis de inneholder salicylsyre og hyaluronsyre.

2. Velg omhyggelig næringsmiddelformler, og foretrekker eksklusivt natkrem med vitamin A og E, mineraler, frukt og melkesyre.

3. Tonic kosmetikk kan brukes fra ung alder, foretrekker kremer med matting effekt og antibakterielle komponenter. Herbal ekstrakter, koffein, niacinamid vil være nyttig her.

4. Når det gjelder anti-aging rettsmidler, er disse kvinnene mer heldige enn resten - de trenger dem ikke før 40 år. Vel, hvis de er sammensatt av marine mineraler.

For tørr hud:

1. Du trenger intens fuktighet, som kan gi tilstrekkelig fett og tett i konsistenskremer. Det samme gjelder næringsformuleringer. Blant komponentene i disse midlene skal være tilstede: glycerin, dimetikon, lanolin eller urea, samt vegetabilske smørbrød (shea, kokos eller kakaosmør).

2. Toning agenter er bedre å velge blant spesielt lyse emulsjoner med høyt vanninnhold. Ikke overflødig her er nettle-, kamille- eller salvieekstrakter.

3. På høsten og vinteren, vær sikker på å bruke beskyttende kremer med tett tekstur basert på voks, petrolatum eller vaselin. For å unngå flaking av huden, bør de også inneholde oliven eller jojobaoljer.

4. Anti-age kosmetikk må påføres i en alder av 30 år, og igjen være spesielt oppmerksom på de fuktighetsgivende ingrediensene i sammensetningen. Kremens formel bør også omfatte et omfattende kompleks av vitaminer, antioksidanter og alfahydroksysyrer (glykolsyre, sitronsyre, melkesyre, vinsyre, eplesyre, etc.).

Eiere av normal hud:

1. For å opprettholde vannbalansen, kan du bruke de samme vanntette fuktighetskremene som ved tørr dermis. Bare deres konsistens bør være lettere - i form av en emulsjon.

2. Ernæring vil gi myke nattkrem med et rimelig fettinnhold og en rik vitaminsammensetning. Vel, hvis listen over komponenter vil være vegetabilsk olje (kokos, palm, oliven), alger ekstrakter eller aloe.

3. I kulde er det ønskelig å bruke mykgjørende kremer. Men det er ikke verdt å kjøpe for fet - nok lysmidler basert på panthenol, silikon eller dimetikon med havtorn eller kokosnøttolje.

4. Anti-aging kremer begynner å se bare når huden vil vise de første tegn på visning - ikke tidligere. Egnet kosmetikk med havmineraler og ANA-syrer.

Hvor mye er ansiktskrem

1. Beskyttende krem ​​kan kjøpes til priser fra 100-200 rubler til 4-5000.

2. Næringsstoff starter fra 60-90 rubler, og deres tak - 27-30 tusen rubler.

3. Fuktighetsgivende sammensetninger selges til priser fra 130-170 til 20-25 tusen rubler.

4. Krem til fet hud med en matt effekt vil koste deg fra 40-80 til 6000-9000 rubler.

5. Toning kremer er priset fra 40-70 rubler. opp til 12-15 tusen.

Det største prisklasse for anti-aging kosmetikk:

1. En krem ​​som gir huden elastisitet vil koste fra 40 til 20 000 rubler.

2. Bekjempelse av rynker gjør at du legger deg ut allerede fra 200-300 rubler. opptil 25-27 tusen.

3. Damer i alderen, som ønsker å kjøpe et anti-alder produkt med løfteeffekt, kan kjøpet koste opptil 30-40 tusen rubler.

Topp 10 beste ansikts kremer etter 30

I en ung alder tenker det rettferdige kjønet ikke på behovet for skikkelig hudpleie. Det er imidlertid veldig tynt og følsomt, og jo før du begynner å bruke kosmetiske produkter av høy kvalitet, jo lengre vil du skinne mens du er ung og attraktiv. 30 år - kanskje den mest passende alderen for bruk av kosmetikk, krem ​​og ansiktsserum. Vi presenterer topp 10 beste kosmetikk for ansiktet etter 30 2017-2018.

Hvordan velge riktig krem ​​for ansiktet, og fra hva du skal begynne når du kjøper det?

 • Produksjonsfirma. Det må være bevist og bruk kun kvalitetsbestanddeler.
 • Utløpsdato og sammensetning av et kosmetisk produkt
 • Valget av krem, passende hudtype,
 • Råd av kosmetologer og dermatologer,
 • Kundeanmeldelser.

Den beste regenererende krem ​​etter 30

Ut av klassen - "Power Luxury" - L'Oreal

Næringsstoffer, kollagen, vitaminer, essensielle oljer er resultatet av en utjevnet ansikts-tone, glødende hud, ømhet og fløyelsaktig. Og beroligende hud - hvit jasmin, rosmarin og lavendel. Kosmetisk nærer næring og nærer huden med fuktighet, øker elastisiteten og bekjemper tegn på tretthet. Som et resultat av å bruke dette kosmetiske produktet, er hudtonen betydelig nivellert, den blir rikere, rødhet i ansiktet forsvinner også, fregner blir mye lettere.

 • Komfortabel og jevnt fordelt over huden;
 • Ikke tette porene;
 • Økonomisk forbruk;
 • Lys, smeltende tekstur;
 • Hyggelig lukt;
 • Whitening effekt;
 • Eliminering av puffiness.

10. Garnier - Hud Naturals

Supernærende krem ​​egnet for ekstrem fuktighet i ansiktshuden til 30 basert på naturlige ingredienser eliminerer ikke bare de første tegnene på aldring, men forhindrer også deres gjenopplivelse. Kremen effektivt bekjemper hudproblemer, og jevnt fordelte nærende og fuktighetsgivende elementer eliminerer øyeblikkelig tettheten. Hyaluronsyre som er en del av dette kosmetiske produktet, beholder fuktighet i 24 timer, bidrar til å forbedre tone og elastisitet i ansiktets hud, bevarer bevegelsens fleksibilitet og fleksibilitet. Verktøyet er også egnet for sminke.

 • Korrigerer hudtonen;
 • Ingen filmeffekt;
 • Ikke forlater fettete;
 • Godt absorbert;
 • Hyggelig lukt og tekstur;
 • Super fuktighetsgivende effekt.
 • Hyppige feil
 • pris;
 • Ingen dispenser.

9. Vichy Aqualia Thermal "Dynamic Moisturizing"

Vichy-selskaper, en av de første som kombinerer de terapeutiske og dekorative funksjonene til kosmetiske produkter. Cream for girls kategori "30+" laget på grunnlag av termisk vann, som myker hudceller, produkter merket Aqualia Thermal snakker om fuktighetsgivende egenskaper. Kremrømmer alle uregelmessigheter, og huden får en god elastisitet, følelsen av tetthet og tretthet forsvinner. I vinterperioden, i forhold til frost og tørrhet, beskytter kosmetikken ansiktets hud mot hypotermi.

 • Helium konsistens;
 • Rimelig pris;
 • Naturlig sammensetning;
 • Økonomisk forbruk;
 • Parabenfri;
 • hypoallergene;
 • Dermatologer kontroll.

8. Olay Regenerist

Dette kosmetiske produktet "Microsculptor of the face" tilhører anti-aging serien og bekjemper de tidlige tegnene på aldring, opprettholder huden i god stand og gjenoppretter ungdommen og elastisiteten. Effektiviteten av effekten på ansiktets hud ligger i en økt konsentrasjon av aminopeptider, som stimulerer produksjonen av kollagen, også dyrebare sjøpeptider. Hyaluronsyre er ansvarlig for å styrke intercellulære strukturer, og komplekset av antioksidanter bidrar til fullstendig og kontinuerlig hydrering av huden.

 • Passer for alle hudtyper;
 • Tett tekstur;
 • Hyggelig lukt;
 • Lang holdbarhet.

7. Alder Fitness Elastisk-Bioterm

Kosmetisk kremserum er designet for blandet og normal hud, har også egenskaper av intensiv omsorg for moden hud etter tretti år. Det er mer egnet som et profylaktisk middel, det kjemper også mot de tidlige tegn på aldring og uønskede for tidlig rynker. Sammensetningen av det kosmetiske produktet inneholder en aktiv formel som effektivt hemmer tap av elastisitet, rynker og dehydrering.

 • Hyggelig lukt;
 • Separat dobbel dispenser;
 • Økonomisk forbruk;
 • Umiddelbart absorbert;
 • Lett løfting;
 • Rimelig pris.

6. Youth Surge med SPF 15 beskyttelse - Clinique

En eksklusiv krem ​​som aktiverer fornyelsen av kroppens celler i hvileperioder, gjenskaper den ungdommen i epidermis om kvelden og om natten. Dette anti-aldringsproduktet ved å eliminere kollagen og proteiner, som er nødvendige for at cellene fungerer, eliminerer de første tidlige tegnene på aldring - rynker. På grunn av dets sammensetning og evne til å forlenge ungdommen i epidermis, kalles de "langlevetsgener".

 • Utmerket ernæring og hydrering;
 • Økonomisk grunnet tetthet;
 • Veier ikke ned huden;
 • hypoallergene;
 • Krem hvit;
 • For fettete;
 • Pris.

5. Primordiale - Lancome

Anti-age serum, hovedbestanddelen av dette er det eksklusive Cell Defence-filteret, som inneholder fire komponenter som kan fryse frie radikaler med 99%. Utseendet til for tidlig rynker og hudldring reduseres betydelig. Den kraftige mineralkomplekset gjenoppretter en sunn hud, som gir huden en kraftig nyanse, og fremmer også cellefornyelse.

 • Lett tekstur;
 • Eliminering av uønsket rødhet;
 • Rydder alder flekker;
 • Ikke forlater fettete;
 • Lett absorbert.
 • Dårlig sminke påføres etter påføring av kremet;
 • Utseende av parfyme;
 • Pris.

4. Mizon alle en snall

Et effektivt, multifunksjonelt kosmetisk produkt fra en koreansk produsent, med et høyt innhold (92%) av Mizon-sneglekstrakt, har fått verdensomspennende popularitet på grunn av sin restaurerende, foryngende funksjon. Mizon all en snall, saturating epidermis med essensielle mineraler og sporstoffer, på kort tid vil løse problemene i huden etter tretti og sikre elasticitet utvinning og nødvendig pleie.

Den effektive effekten av kosmetisk krem ​​strekker seg ikke bare til rynker, men også til pigmentflater, rødme og arr. Den optimale sammensetningen forynger huden og gjenoppretter dens funksjoner. Han anses å være den beste krem ​​med løfteeffekt.

 • Ikke vanedannende;
 • Multifunksjonelle kosmetiske produkter;
 • anti-aldring;
 • Anti-inflammatorisk;
 • Brighte;
 • Rimelig pris.
 • Litt apotek lukt;
 • Sammensetningen inneholder silikon.

3. Cream anti-stress "Cora"

Det multifunksjonelle kosmetiske produktet er ideelt når som helst på året, det motvirker temperatur, støv, vind, brannskader, etc., og normaliserer også hudens hydrobalanse. Kremet er også som en beroligende for huden, som har gjennomgått dyp kjemisk rengjøring eller andre kosmetiske prosedyrer.

Kremet inneholder C-vitamin og UV-filter og polysakkarider, som er egnet for irritert og sensitiv hud og gir en omfattende og systematisk restaurering av skadet hud, styrke og beskytte det mot eksterne faktorer, og reduserer også effekten av frie radikaler og forbedrer lindringen. Krem forhindrer effektivt tidlig aldring av huden, dannelsen av uønskede rynker, samt tap av elastisitet.

 • Kan brukes som sminkebase;
 • Rimelig pris;
 • Hyggelig lukt;
 • Fjerner rødhet og irritasjon;
 • Økonomisk forbruk;
 • Ikke tette porene;
 • Normaliserer mikroflora
 • Lett tekstur.
 • effektivitet;
 • Ikke egnet for alle hudtyper.

2. Organisk Linden - Logona

Krem rik på vitaminkompleks for intensiv fuktighet i 24 timer, beskytter ansiktets hud. Den inneholder vitaminer og fuktighetsgivende oljer som er nødvendige for å opprettholde hudens elastisitet, som kan gjenopprette hudens elastisitet og beskytte den mot eksterne faktorer. Organisk Linden fra Logona passer for enhver type ansikt, og den kan også brukes til nakke og dekolleté.

 • Rimelig pris;
 • Godt absorbert;
 • Praktisk bruk;
 • Utmerket fuktighetskrem;
 • Organisk sammensetning.
 • For tett tekstur;
 • Ikke alle typer hud passer.

1. Beauty Skin Cream - Mulsan Kosmetisk

Absolutt vinner rating. Beauty Skin Cream er egnet for normal og kombinert hud. Grønn teekstrakt stimulerer kollagenproduksjon, forbedrer hudtonen og bidrar til å beskytte huden mot miljøpåvirkning. Sage nærer og gjenoppretter huden, metter det med næringsstoffer, og horsetail ekstrakt, som er en del av krem, fukter og forbedrer hudfarge.

Det skiller seg fra andre merker med sin helt naturlige sammensetning. Parabener, mineraloljer, animalsk fett, dufter, PEG er utelukket. Den har korteste holdbarhetstid - 10 måneder, noe som indikerer fraværet av kjemiske konserveringsmidler. Mulsan Cosmetic er permanent vinner av klassifiseringen av naturlig kosmetikk, så med tillit anbefaler vi den offisielle nettbutikken mulsan.ru

 • Rimelig pris;
 • luktfri;
 • effektivitet;
 • Helt naturlig sammensetning;
 • Lett tekstur;
 • Ikke forlater fettete.

Hvordan bryr seg huden etter 30-video?

Din alder nærmer seg 30 år og du har bestemt deg for at det er på tide å bruke kosmetikk til ansikts-, nakke- og décolleté-hudpleie? Vår topp er for deg! Har du allerede valgt en egnet ansiktscreme etter 30?

Flere Artikler Om Typer Acne