hvis det ikke finnes noe på denne linjen - gastroendokrinologi. Du har ingen anelse om hva en banal gastritt kan gjøre med huden =)))

Hvis det ikke er noe, så er det seriøst. Hematolog og immunolog. Se etter funksjonsfeil i sirkulasjonssystemet og immunsystemet.

så kan du gå til en psykolog - psykosomatiske stoffer (stress for eksempel) kan også forårsake akne på huden.

ytterligere allerede tapt. Men jeg tror i denne sirkelen bør finne grunnen

hvis alderen ikke lenger er liten - fra 25 år kan du bruke snegl kosmetikk
Hemmelig nøkkel, Det er hud og Frøken Julia er ikke veldig konsentrerte sett, men effekten er god i ekstern behandling av huden. Spesielt med tørre hudtyper, når antibakterielle og pulveriserte linjaler ikke anbefales.
Hudvaktkrem er bra for fet hud - men den er ikke fuktig, slik at den trenger litt ekstra smak

så god antiakne linje (for fet hud og opp til 25 år - senere, ikke gi full alder omsorg) gir Mentholatium, Clinique, La Roche Posay, Skinfood og andre.

ha en kakao linje for alle hudtyper - Zamian gullkakao

obligatorisk hudpleie i henhold til ordningen
Hvordan rense huden om kvelden (et system for å huske og bevare for hele voksenlivet):

a) nødvendigvis en sminkefjerner Det er best å bruke en melk eller olje (hydrofil, bifasisk) egnet for øyesminke. Først kan de fjerne sminke fra øyelokkene, og for det andre er det mer delikat
vanlig såpe og servanter er ikke i stand til å fjerne kosmetikk kvalitativt, noe som fører til ytterligere tørking av huden.

b) etter sminkefjerning kan du vaske - men ikke med såpe.
skum, gel, melk - strengt for din hudtype. Skummet og gelen må først piskes inn i skummet og deretter påføres ansiktet.

c) peeling - ikke mer enn 1 gang per uke.
peeling, skrubbe, gommage, rulle - avhenger av hudtype og følsomhet.
gommage og skatka nesten det samme - de kan være oftere, hver annen dag, noen

d) alkoholfri tonic i den forstand ingen ethylalkohol

På et annet system etter vask og eventuelt peeling påfør toner og melkemulsjon på ansiktet

deretter ansiktscreme eller nattmaske.
Næringsstoffer for din hudtype er bedre å ta i form av nattkrem og masker. De er mer aktive, konsentrerte og utfører bedre under hvile
om morgenen forlater fuktighetsgivende og lys tekstur

hva vi gjør om morgenen:
Gjenta rengjøring: olje, skum.
børste tenner, alt det
toning ansikt - toner eller toner
Påfør en fuktighetskrem for din alder og hudtype.
Generelt er det ikke nødvendig å bruke toner eller BB-krem (asiatisk, ekte)
venter på

For tørre hudtyper, spred fuktighetskrem og sminke i minst 30 minutter
nærende krem ​​i minst en time

med fete hudtyper er det bedre å ikke bruke krem ​​i det hele tatt, men å bruke basen, men hvis du vil
fuktighetsgivende anvendes ikke mindre enn en time før sminke, og nødvendigvis før sminke promaknut ansikt stoff (naturlig) duk eller matter serviett
nærende før sminke med fet hudtyper er bedre å ikke bruke /

og nødvendig beskyttelse av huden ved hjelp av tonale baser eller BB Cream (BB-kremer er bedre, så er systemet med forsiktighet ved toning huden, snarere enn bare fuktighetsgivende Tonalka jeg mener asiatisk, ikke om europeiske korte, Asiatisk Bibika å behandle kviser.. - ikke alt, det er nødvendig å velge)

Acne Lotion - hvordan velge en ferdig løsning eller gjøre det selv?

Lotion for akne er tilgjengelig i arsenalen til hver selvrespektende kvinne. Dette verktøyet brukes til å bekjempe akne og andre utslett av forskjellig opprinnelse. En passende høykvalitets lotion vil bidra til å fjerne ikke bare utslett, men også rødheten som er igjen etter den.

Face Lotion - hva er det for?

Ulike verktøy utfører utmerkede funksjoner. Rensepremier for problemhud, for eksempel, har antiinflammatoriske og antibakterielle effekter, beroliger epidermis og lindrer rødhet. Sammensetningen av noen midler inneholder i tillegg komponenter som bidrar til akselerasjon av regenerering. På grunn av dette blir ansiktshuden rett og slett restaurert etter utslett.

Anti-inflammatoriske lotioner anbefales regelmessig alternativ med rensemidler. Dette er nødvendig slik at smuss og partikler av død epidermis ikke akkumuleres i porene. Ellers kan betennelse starte på grunn av blokkering. Det gjør ikke vondt å ha i en kosmetikkpose og lotioner, innsnevring av porer eller de som har en mattende effekt.

Hjelper acne lotion?

Et stort antall moderne jenter og kvinner lider av forskjellige utslett. For dem er akne ansikts lotion en ekte frelse. Høykvalitetsverktøy tørker huden, desinfiserer det, eliminerer betennelse. Det viktigste er å forstå at akne lotion ikke er egnet for å fjerne sminke og det er uønsket å bruke den til å rense den sunne epidermis. Det er best å bruke det etter vask på steder av utbruddsklynger.

Det er viktig å huske at lotion for akne ikke er en panacea, og hvis det er for tykt, kan utslett være ineffektivt. Solitary acne er heller ikke et godt middel for første gang. Lotioner for det meste er ment for gjentatt bruk, men etter en prosedyre, vil ansiktet bli bedre - rødhet vil forsvinne, blir akne mindre synlig.

Face Lotion - Sammensetning

Mange produkter er basert på benzoylperoksid. Dette stoffet har en antimikrobiell effekt. Triclosan gjør en god jobb med utslett av sopp opprinnelse. En god lotion for problematisk hud inneholder vann og alkohol. Noen produsenter legger til svovel i sine produkter fordi det effektivt lindrer betennelse. Noen ganger i blandingen av rengjøringsvæsken kan man finne:

 • antibiotika;
 • essensielle oljer (rosmarin, sitron, svart mos);
 • naturlige planteekstrakter (grapefrukt, aloe vera, tea tree, tranebær).

Farmasøytiske lotioner for akne

Før du kjøper væske, er det tilrådelig å konsultere en spesialist. Legen vil bidra til å avgjøre hvilken type hud, hvilken type utslett, deres opprinnelse, og fortelle deg hvilket middel som vil være mer effektivt. Dette er viktig fordi en rekke kremer fra akne i et apotek på hver persons hud virker på egen måte, og et stoff som er ideelt for en person, en annen kan til og med skade.

Acne Lotion Propeller

Det ble utviklet spesielt for å ta vare på problemhud. Dette er en akne lotion med zinkidon, som virker veldig raskt. Verktøyet bidrar til å normalisere fettbalansen i epidermiscellene. Som et resultat er huden renset, og alle patogener som kan skade den blir ødelagt. Lotion Propeller for akne hindrer utseendet på nye støt, oppdaterer epidermis, justerer tonen og tekstur. Påfør væske etter behov.

Acne Lotion Klirvin

Dette verktøyet er utarbeidet i henhold til en gammel oppskrift, fordi den kalles ayurvedisk. Acne Lotion Klirvin består av naturlige ingredienser:

 • neem ekstrakt;
 • gurkemeieolje;
 • magnolia;
 • calamus ekstrakt;
 • aloe ekstrakt

På grunn av en balansert kombinasjon av disse komponentene, virker væsken forsiktig - uten å utsette kroppen for ytterligere belastninger - og effektivt. Acne Lotion Klirvin er egnet for alle hudtyper. Det kan trygt brukes til daglig vask og til og med for å rense ansiktet fra kosmetikk. For å oppnå maksimal effekt anbefales det å bruke Klirvin-krem parallelt med lotionen.

Acne Lotion Klerasil

Cleanser virker raskt. Lotion for problem hud Klerasil fjerner overskytende talg, strammer porene, ødelegger patogener. De første positive endringene blir merkbar mindre enn en dag etter bruk av stoffet. Blant annet renser denne salicyliske lotionen fra akne epidermisene fra døde celler, lindrer betennelse og maskerhyperemi. Det anbefales ikke å bruke Klerasil på huden rundt øynene. Etter påføring er det ikke nødvendig å vaske opp.

Lotion for akne Yves Rocher

Problem hud krever mer oppmerksomhet til seg selv. Det må rengjøres regelmessig og forsiktig fuktes. I tillegg trenger den problematiske epidermis konstant beskyttelse. Omfattende omsorg kan gi rensende akne mot Yves Rocher acne. Verktøyet fungerer effektivt på grunn av den vellykkede kombinasjonen av aktive ingredienser i blandingen. Aloe vera-ekstrakt beroliger epidermis, og salisylsyre tørker betennelse, bekjemper infeksjon. Lotion ødelegger eksisterende og tillater ikke utseende av ny akne.

Hjem Acne Lotion

Du trenger ikke å være opprørt hvis et dyrt merkenavn ikke virker. Ikke mindre effektiv lotion for akne og hudormer kan tilberedes hjemme med egne hender. Det vil ikke ta mye tid, og resultatet vil bli hyggelig fornøyd. Ta for eksempel acne retinol lotion. Den er forberedt ved å legge til noen dråper vitamin A til kamille-calendula avkok. Det er mulig å tørke ansiktet med slik medisin opptil 5 ganger om dagen.

Agurk lotion for akne

Det kan kjøpes på apoteket, men det er mye mer behagelig å forberede det selv. Den viktigste tilstanden - ikke glem at hjemme agurk lotion for ansiktet av akne har kort holdbarhet. Etter å ha fullført sine fordelaktige egenskaper av vegetabilsk forsvinne, og det slutter å være effektiv. Det er bedre å forberede medisinen i små porsjoner og oppbevare i kjøleskapet i ikke mer enn to dager.

Agurk lotion for akne

 • agurk - 2 stk.
 • alkohol - 0,5 kopper;
 • kokt vann - 1 kopp.

Forberedelse og bruk

 1. Grøt agurkene.
 2. Fyll vegetabilskmassen med alkohol og sett fremkallende lotion i en beholder med et tettsittende deksel.
 3. Etter to uker, spenne produktet og fortynn med vann.
 4. Du kan tørke ansiktet med den resulterende lotionen hver dag.

Bay leaf acne lotion

Spice ble brukt lenge på matlaging, før kosmetologer begynte å ta hensyn til det. Bay leaf er bra for dets antioksidant egenskaper. I tillegg er produkter basert på det, tone opp huden og forlenge ungdommen. Hvis man skal bruke lotion fra et bukblad utover, begynner den intracellulære utvekslingen av epidermis å bli bedre.

Bay Leaf Acne Lotion - Oppskrift

 • Løvblad - 5 stk.
 • vann - 1 kopp.

Forberedelse og bruk

 1. Laurel helles vann
 2. Sett fremkallende lotion på ovnen og hold på lav varme.
 3. Etter at blandingen kokes, vent til mengden avtar tre ganger.
 4. Køl lotion og bruk for å tørke huden.

Acne Lotion med kloramfenikol

Du burde ha lagt merke til at dette stoffet er en del av flertallet av rusmidler designet for å bekjempe akne. Selv om apotekets medisiner med kloramfenikol og er i et rimelig prisklasse, blir de ofte erstattet med hjemmelagde kolleger. Det er mange forklaringer for dette. Hovedargumentet "for": hjemmelaget lotion er billigere og bedre. Mange hevder at hjemmelaget middel bidrar til å bekjempe utslett enda bedre enn dyre merkevarer.

Effektiv akne lotion med kloramfenikol

 • kloramfenikol - 5 g;
 • 2 prosent salisylsyre - 50 ml;
 • borsyre - 50 ml;
 • medisinsk alkohol - 50 ml.

Forberedelse og bruk

 1. Alle komponenter kombineres i en flaske og blandes grundig.
 2. Hell den resulterende massen i en beholder med et tettsittende deksel.
 3. Før du bruker lotionen, vær sikker på å riste den.

Den beste akne lotion

Å ringe noen gode verktøy er vanskelig. Ulike lotioner på hver kropp fungerer på egen måte. For å velge riktig medisin, må du vurdere flere faktorer:

 1. Årsaken til akne. Hvis utslett skyldes overdreven ekspansjon av porene, er det nødvendig med midler som kan begrense dem. Akne forårsaket av infeksjon behandles med væsker som inneholder antibakterielle komponenter.
 2. Allergi. Folk med dette problemet er bedre å velge allergivennlige kremer.
 3. Hudtype Kosmetikk må fullt ut overholde det. Ellers vil selv den beste akne lotionen enten være ubrukelig eller skade.
 4. Komposisjon. I kvalitetsprodukter bør det ikke være raffinerte produkter, syntetiske tilsetningsstoffer og kunstige smaker.

En effektiv lotion bør ikke tette porene. Mangelen på oksygen fører til forverring av epidermis, spredningen av akne på store overflater. God sminke fungerer i et kompleks, men det må brukes i flere dager eller uker, avhengig av tilstanden til huden. For å forbedre effektiviteten av verktøyet, gjør det ikke vondt for å overholde riktig ernæring.

Du kan velge en god lotion fra denne listen over stoffer:

 • Deleks;
 • Alba Botanica;
 • Bioderma;
 • Før og etter anti-akne;
 • Tritin;
 • Garnier;
 • Cliniq Anti-flamme;
 • Effaclar La Roche-Posay.

Hva er akne lotioner?

Utseendet til akne anses å være et svært vanlig problem som betydelig svekker utseendet til en person. For å takle akneutslett og normalisere utseendet på huden, kan du bruke en effektiv lotion.

I dag presenteres ganske mange effektive verktøy som kan løse problemet. De kan variere i sammensetning og handlingsprinsipp.

beskrivelse

Akne kremer inkluderer alltid vann og alkohol. Svovel og antiinflammatoriske stoffer kan også være til stede.

Ofte i lotion er antibiotika. Disse komponentene omhandler betennelse, reduserer symptomene på betennelse, hemmer bakteriens aktivitet og normaliserer hudtilstanden. Det er verdt 1-3 måneder å bruke lotion for akne.

Høyverdig verktøy har følgende egenskaper:

 • inneholder antibiotika og antiinflammatoriske komponenter;
 • gir mild, men effektiv ansiktsrensing;
 • håndterer overflødig sebum;
 • normaliserer funksjonen av talgkjertlene;
 • eliminerer fet skinn;
 • inneholder fuktighetsgivende og nærende ingredienser;
 • har en behagelig lukt og nøytral farge.

Vanligvis er lotioner plassert i hetteglass med en kapasitet på 50-200 ml. Rist godt før bruk.

Imidlertid er det noen ganger unntak når pulveret påføres beholderen i en pose. I en slik situasjon må du blande pulveret med væsken selv. Den resulterende sammensetningen påføres huden.

Noen ganger finnes det slike former for frigjøring, når alkoholholdig middel først behandler problemområdene, hvoretter behandlingsblandingen påføres. Vanligvis går behandlingsperioden 30-40 dager.

Hvordan handle

Narkotika for akne i form av en lotion er overraskende enkel å bruke:

 • jevnt fordelt over huden;
 • absorberer raskt;
 • ikke la merke
 • kan søke om lang tid;
 • trenger ikke skylling;
 • forbedre tilstanden til dermis.
Handlingsprinsippet til et bestemt legemiddel avhenger av sammensetningen. Avhengig av medisinske ingredienser kan en eller annen effekt oppnås.

Formuleringer av narkotika

Avhengig av sammensetningen av lotionene kan det ha slike varianter:

 1. Alkohol. Slike verktøy er svært populære. De tørker ut akne og hjelper til med å eliminere komedoner. Under forverring av midlene skal brukes 1-2 ganger om dagen. Deretter blir legemidlet påført punktet og forsiktig behandler utslett.
 2. Acid. Disse stoffene blir stadig mer populære. Slike produkter har en mild effekt.

De håndterer gradvis døde partikler av dermis, forbedrer strukturen og lettelsen. Også stoffer tillater deg å eliminere spor som forblir etter utslett.

 1. Organisk. Disse verktøyene er forskjellige i naturlig sammensetning. Denne kategorien av stoffer inkluderer en delx acne lineup. Ofte er grunnlaget for disse legemidlene aloe gel.

Den har en nøytral pH, fører ikke til tørr hud og forbedrer aktiviteten til de resterende ingrediensene. Slike stoffer er gode for eiere av sensitiv dermis.

 1. Home. Gjør lotion selv er ikke vanskelig. Det er viktig å vurdere at hjemmemedisinene har en kort lagringsperiode. Fordi de skal brukes til den anbefalte tidsperioden.

Video: Forbereder et middel mot utslett

Acne Lotion Review

Det er ganske mange effektive lotioner som bidrar til å takle akne og forbedre tilstanden til dermis.

Klirvin

Denne ayurvediske lotionen har en naturlig sammensetning. Verktøyet har en mild effekt på huden og forårsaker ikke negative manifestasjoner. Stoffet inneholder aloe, gurkemeie, magnolia. Også lotion inneholder lakris og ham.

Takket være bruken av stoffet, er det mulig å takle syntesen av talg, forhindre fortykning av dermis, eliminere betennelse og bakterier.

Også clearn bidrar til å takle flekker på huden. Denne effekten skyldes nærvær av gurkemeie, som har lynegenskaper. For å unngå uønskede effekter, bør preparatet vaskes av 30 minutter etter påføring.

salicylic

Denne rimelige lotionen kan kjøpes på hvert apotek. Det bør holdes oppmerksom på at det inneholder alkohol. Med utseendet av akne, bør legemidlet brukes 1-2 ganger om dagen.

propell

Sammensetningen er perfekt for tenåringer. Dette verktøyet brukes til å eliminere akne lesjoner, som er forbundet med økt fettinnhold i dermis, hyppig tilstopping av porer og betennelser.

Hvordan fjerne acne på ryggen? Les mer her.

agurk

Denne grønnsaken fremmer helbredelse av dermis. Den har fuktighetsgivende egenskaper og perfekt vitaminiserer huden. Fordi lotioner laget på grunnlag av agurk, lykkes med å håndtere akne.

For å lage produktet selv, må du male agurken med et rist, fyll den resulterende massen med et halvt glass og legg til vodka. Hermetisk lukke og la i 2 uker for å infuse. Klar betyr å tørke ansiktet om morgenen og kvelden.

Klerasil

Dette er et universelt middel som gir rask effekt. Den aktive formelen av stoffet tørker ut utslett og hindrer at de oppstår igjen.

Sammensetningen er egnet for alle hudtyper, inkludert følsomme. Hovedkomponenten i verktøyet er salisylsyre, noe som gir en utbredt antiinflammatorisk effekt.

I tillegg har sammensetningen mentol, som beroliger huden og glycerin - det gir epitel mykhet og elastisitet. Lotion kan bare påføres etter 18 år.

Fra løvbladet

For å lage en effektiv lotion basert på dette produktet, kan du bruke følgende oppskrifter:

 1. Ta 100 g laurbærblad, tilsett 250 ml kokende vann og lag i 7 minutter på lav varme. Deretter må verktøyet filtreres og avkjøles. Klar betyr å tørke ansiktet. Dette bør gjøres flere ganger om dagen. Oppbevar sammensetningen i kjøleskapet.
 2. Ta 3 store skjeer av knuste råvarer, tilsett 200 ml vodka og la i 1 uke for å infisere. Det resulterende verktøyet for å tørke ansiktet. Dette bør gjøres 2-3 ganger i uka. Takket være denne prosedyren, blir huden raskt ryddet av akne og pigmentering.

Med antibiotika

For å takle akne og akne, må du ta 10 tabletter av levomycetin og aspirin.

Grind forberedelsene til en tilstand av pulver. Legg det til flasken med calendula tinktur og bland godt. La for 1 dag å insistere.

vitnesbyrd

Aknebehandling brukes etter vask og grundig rensing av dermis. Sammensetningen kan ha en alkohol- eller vannbase. For å velge riktig stoff, må du vurdere tilstanden til dermis og det kliniske bildet av patologien.

Nøkkeltallene for bruken av stoffet inkluderer følgende:

 • acne utslett;
 • fregner;
 • acne;
 • pigmentering;
 • høyt fett derma.

Fordeler og ulemper

Akne kremer har mange fordeler:

 • på kort tid tørk ansiktets hud;
 • Fremmer rensing av epitelet;
 • ikke føre til tilstopping av porene;
 • ha en rimelig pris;
 • Lett å lage hjemme.

Noen verktøy har betydelige ulemper:

 • tørk ut huden tørt;
 • når det brukes feilaktig provosere en brenning;
 • gjør huden mer mottakelig for bakterielle mikroorganismer;
 • Med hyppig bruk blir den mindre effektiv, fordi huden blir vant til virkningen av slike midler.

Bivirkninger

Den viktigste bivirkningen av akne kontroll kremer er en liten brennende og prikkende i huden.

Slike stoffer fører til utvidelse av porene, med det resultat at de faller inn i talgkjertlene. Dette kan forårsake alvorlig ubehag.

Hvis du er overfølsom overfor komponentene, er det fare for en allergisk reaksjon. Det er ledsaget av rødhet og irritasjon av dermis. Slike symptomer er oftest kortvarige og er karakteristiske for personer med sensitiv hud.

Hvis ubehagelige symptomer vedvarer i lang tid, er det verdt å konsultere en hudlege.

Typer av akne lotioner

Acne lotion er inkludert i et sett av produkter som bryr seg om hud med ulike problemer. Det brukes til behandling av akne, forskjellige utslett og akne. Den riktige lotionen er i stand til å fjerne røde flekker (post-akne) eller arr etter akne, det inneholder antiseptiske stoffer.

Ansiktslotion kan brukes som et eget verktøy for problem hud, og kombinere med andre stoffer for akne. Ansiktshuden tørkes av med lotion etter rensing.

Foto 2 - Acne Lotion, effekt

Før du bruker lotionen, les nøye instruksjonene, fordi det finnes forskjellige virkningsmåter. En lotion er beregnet for hele huden i ansiktet, og den andre brukes utelukkende på steder av utslett.

Foto 3 - Acne Lotion, effekt Foto 4 - Acne Lotion, effekt

Lotioner har forskjellige sammensetninger, men de er ofte basert på vanlige ingredienser:

 • benzoylperoksid (kjent for sin antimikrobielle effekt); Foto 5 - Benzoylperoksid dreper bakterier
 • triclosan (sopp kan herdes vellykket); Foto 6 - Triclosan kurmer sopp
 • salicylsyre (tørker og desinfiserer); Foto 7 - Salisylsyre tørker huden
 • urte kosttilskudd (aloe vera, sitron, tea tre, etc.); Foto 8 - Urte kosttilskudd som en komponent av kremer
 • antibiotika (sink, erytromycin). Foto 9 - Lotionen kan være sink eller andre antibiotika

Sammensetningen av lotionene inneholder også vann og alkohol.

VIKTIG: Bruk lotion i 1 - 3 måneder, og ta en pause, for ikke å overdrive huden!

Et effektivt produkt finnes ikke bare under merket til et kjent merke! Du kan spare og helbrede ved å kjøpe billige komponenter av lotion på apoteket: salicylsyre, kloramfenikol, aspirin, benzoylperoksid.

Å legge til vann, alkohol og (eller) naturlige ingredienser (agurk, avkok av urter, essensielle oljer) kan være et utmerket verktøy.

For eksempel renser en god lotion med aspirin, med kloramfenikol (blandet i like store mengder) og en flaske calendula tinktur på alkohol, perfekt porene og tørker betennelse.

Foto 10 - Calendula tinktur. Lotion kan gjøres av deg selv

Acne Garnier

Toning lotion av dette merket mot svarte flekker har salisylsyre (har antibakterielle egenskaper) og sink (reduserer sebumproduksjon).

Verktøyet fungerer ganske effektivt. Endringer til det bedre er synlig nesten umiddelbart, da tonisk lotion gjør huden matt, innsnevrer porene og reduserer antall svarte prikker.

Acne Tritin

Tretinoin er en av de beste aknebehandlingsprodukter i USA og Europa. Som en del av Tritin lotion kombineres tritinoin og sink. Lotionen fungerer på 2 i 1-prinsippet, og fjerner både betennelse og post-akne. Tritin fornyer huden, renser akne, etter akne, reduserer den fete huden og tørker den. Prisen på en lotion for et lite volum (vanligvis 50 ml) kan være forvirrende, men dette er ikke et kosmetisk produkt, men en terapeutisk, det varer lenge.

Foto 16 - Tritinoin, effekt

VIKTIG: Verktøyet er veldig sterkt, i begynnelsen er det bedre å bruke det et par ganger i uken (tar pauser). Ofte kan du ikke - du kan brenne huden!

Foto 17 - Tritinoin, effekt Foto 18 - Tritinoin, effekt

Propeller akne lotion

En ekstremt effektiv anti-akne hud lotion med problemer. "Able" for raskt å fjerne betennelse, eliminerer og helbreder akne og kviser, et utslett av varierende grad av kompleksitet, stimulerer den akselererte helbredelsen av skadede områder av dermis.

Propeller inneholder ciccidon, en spesiell substans som ikke bare kan redusere betennelse, men også hindre fremveksten av nye lesjoner. Spesielt gunstig virker den på fet hud, fjerner glans, gjør det godt preparert.

Foto 20 - Propeller effekt mot svarte prikker Foto 21 - Propeller effekt Foto 22 - Propeller effekt mot svarte prikker

Salicylic Acne Lotion

Salicylic acne lotion inneholder alkohol og salisylsyre, som ble hentet fra pilbark for et par århundrer siden. Rensegenskapen til denne syren brukes ofte i moderne kosmetikk.

Lotion kommer med eller uten alkohol. Før bruk skal ansiktets hud rengjøres av kosmetikk, og deretter tørkes det med lotion. Midler tørker, desinfiserer betennelse, fjerner oljeaktig glans.

VIKTIG: Acid er i stand til å tørke ut huden, vær sikker på å vurdere hudtype når du velger en lotion, dette gjelder spesielt for sensitiv hud.

Foto 25 - Salicyl effekt lotion Foto 26 - Salicyl effekt lotion

Hjem Acne Lotion

Det er lett å lage lotion for akne og hjemme. Som nevnt tidligere, på apoteket finner du nesten alle komponentene i dyre lotioner, og hjemme kan du lage et naturlig terapeutisk middel hjemme uten mye innsats og utgifter. Det er en stor mengde hjemmelagde lotionoppskrifter, med mange ingredienser for dem på kjøkkenet.

For eksempel, lotion fra løvblad.

Foto 27 - Bay leaf

Bay leaf vil bidra til å takle bakterier og bakterier, vil ha en antiseptisk effekt, desinfisere huden fra infeksjoner og redusere betennelse. I tillegg vil det forbedre den generelle tilstanden til dermis, fuktighetsgivende den.

For å lage en lotion av laurbærblade fra akne, bør du nøye hogge bladene og plassere i en glassfat. Deretter tar du vodkaen og heller bukten slik at den dekker dem helt. For å insistere denne lotionen skal være på et kjølig mørkt sted i 4-5 dager, mens beholderen skal lukkes. Etter denne lotionen må filtreres. Det brukes til å behandle områder av lesjoner på huden.

Laurel lotion fjerner alder flekker, utslett og renser huden.

Foto 28 - Bay leaf lotion

Gurkekrem

Ikke mindre enkel å lage hjemme og agurk lotion for ansiktet. Foruten det faktum at det er perfekt mat og fuktighet, hjelper agurk lotion å lette huden, og bekjemper fregner og pigmentflater (gjør dem mer usynlige).

Å gjøre dette verktøyet hjemme er enkelt. Det bør ta en frisk agurk, rist fint. Halv fylle denne agurk med en revet masse glass, hell vodka til kanten. Etter det, tett lukk og insister 2 uker. Verktøyet er klart. Så agurk lotion for akne og hudormer bør tørke ansiktets hud to ganger om dagen.

Foto 30 - Gurkekrem

Rose and Sage Lotion

Kombinasjonen av en rosa plante og salvie er et utmerket antiseptisk mot akne.

Sage reduserer svette og talgproduksjon.

Rose renser og helbreder betennelse på huden. Rose påvirker ulike hudstrekninger, arr, post-akne, helbredelse og eliminering av dem. Påføres også rynker.

Rose petals og salvieblader (jevnt) over natten helles kaldt vann. Deretter belastes og overløp i en annen beholder, oppbevares i lukket stilling. Bruk to ganger om dagen.

Lotion for ansikt Stoppproblem salicylic "Toning and cleansing" for fet hud - anmeldelse

Jeg trodde ikke på dens effektivitet - jeg måtte tro! Den beste lotion fra akne! + Foto

Jeg ønsket å utelate forordet, men skriver fortsatt litt

Jeg er en glad eier av fet og veldig problematisk hud, som jeg har vært i krig i 10 år nå. Selvfølgelig ble mange produkter prøvd, for det meste uten virkning - uansett priskategori, inkludert prevensjonsmidler, som ikke bare hjalp, men også forverret tilstanden til kroppen.

Jeg lærte om "StopProblem" -linjen for noen år siden, men noe jeg absolutt ikke kunne tro på effektiviteten. Jeg hadde en maskerende blyant - jeg likte det ikke, og jeg bestemte meg for at det ikke er verdt å bruke penger på andre produkter. Men for noen måneder siden så jeg i Auchan en hel hylle av Stopproblemet, og grep lotion, peeling og en punktgel.

Og hvorfor har jeg ikke kjøpt denne lotionen før?

Alt som ble kjøpt før - fløy inn i søppel fordi StopProblem virkelig fungerer!

Lukter som saltvann, saltvann, ganske tolerabelt. Smak - jeg vet ikke, har ikke prøvd

Ved påføring, i motsetning til salicylsyre, klipper den ikke, brenner ikke, etter tørking er det ingen tetthet. Men fortsatt en fuktighetskrem er nødvendig, som når du bruker noen midler for å behandle akne.

Om resultatene. StopProblem fungerer virkelig! Betennelsen er merkbart redusert, huden er tonet etter vask, det blir jevnere og hudfarge forbedres. Etter en uke i bruk i kombinasjon med peeling følte jeg effekten - antall akne ble signifikant redusert, betennelsene, i stedet for de vanlige 10-kopek størrelsene for meg, ble nærmere størrelsen på pinheads.

Jeg vil ikke si at det virker underverk, men med en integrert tilnærming - peeling, masker, god hydrering - huden forbedrer merkbart, og dette er gode nyheter!

Forresten, hvordan sørger jeg for at effekten er hovedsakelig lotion? Da min første flaske avsluttet, kunne jeg ikke komme til Auchan i en uke, og i slutten av denne uken hadde jeg en atomkrig på ansiktet mitt. som dette

Jeg ønsker å gi råd til eierne av fet problem hud - gi opp alkohol lotioner, vil deres søknad ikke føre til noe bra, uansett hvor dyrt og profesjonelt de er - Jeg var overbevist om at den alkoholfrie lotionen håndterer problemer som ikke er verre enn alkoholholdige og Det tørker huden og derved ikke provosere for tidlig aldring, desquamation og destruksjon av friske celler.

Av minusene:

 • Det er ikke veldig praktisk å klemme verktøyet
 • Tilbringer raskt (i 2-3 uker)

For øyeblikket, lotion for fet hud fra StopProblem - min Mast-keV, og jeg kan nesten ikke kjøpe noen annen lotion i nær fremtid. Veldig anbefales!

PS! Kanskje dette er det første aknehjelpet som jeg fortjener å sette 5 (peeling teller ikke, det har en litt annen hensikt).

Takk for din oppmerksomhet!

Alt du trenger å vite om akne lotion

Rettsmidler for akne i form av lotion er ikke bare et positivt resultat, men også brukervennlighet. Ulike komponenter av den komplekse effekten på akne og bidrar til eliminering av infeksjon og helbredelse av sår. Du trenger bare å bestemme hvilken lotion du skal velge: apotek eller hjemme.

Programfunksjoner og varianter

Rettsmidler for akne i preparatet for lotions er veldig praktiske å bruke. Deres viktigste fordeler er:

 • På grunn av deres struktur er de jevnt fordelt på huden;
 • ikke la merke
 • raskt absorbert i epidermis;
 • trenger ikke rødme
 • kan brukes i lang tid uten skade på huden;
 • bortsett fra å behandle akne, kan de ha mange andre positive effekter.

Vanligvis blir lotioner bare på huden etter vask.

Produsenter fokuserer vanligvis på å lage en type lotion. Dermed er det mulig å oppnå de mest effektive midler. Lotioner for ansiktet har en sparsom effekt, fordi huden her er veldig myk, og laget av epidermis er tynt.

Det er produkter for fet, normal og tørr hud. Sammensetningen av slike legemidler er forskjellig i mengden av alkohol. For fet hud trenger du et høyere alkoholinnhold, som tørker epidermis. Vær også oppmerksom på alkoholinnholdet hvis huden din er følsom.

Lotioner designet spesielt for tenåringer har en positiv effekt, ikke bare på epidermis, men også på de dypere lagene i huden. De bidrar til å normalisere blodsirkulasjonen og rense blodet fra bakterier på et subkutant nivå. Rensemidler kan ikke bare lindre akne, men også fra slike manifestasjoner av forurenset hud som svarte flekker, akne og andre.

Hovedkomponenter

Hver produsent lager kremer for en annen oppskrift, men følgende ingredienser kan ses i mange produkter:

 • Benzoylperoksid: Har en antimikrobiell effekt.
 • Antiseptika: har antibakteriell effekt. De bidrar til å forhindre gjentakelse av lesjoner.
 • Triclosan: har eiendommen til å ødelegge sopp.
 • Salisylsyre: har en desinfiserende og anti-inflammatorisk effekt. Alkoholløsning av stoffet blir kvitt overflødig fett ved å tørke huden.
 • Urte kosttilskudd: kan ha en rekke egenskaper, men det meste - det er en beroligende effekt.
 • Antibiotika: har en antibakteriell effekt.
 • Vann eller alkohol: Tilstedeværelsen av en eller annen komponent bestemmer effekten på epidermis.

Hva er den mest effektive kremen for akne: fra apotek eller hjemme?

Farmasøytiske midler for akne antas å være mer effektive enn hjemmemedisiner. Dette skyldes tilstedeværelsen av komponenter som ikke kan oppnås hjemme. Formen av frigjøring av medisiner gjør prosedyren enkel og rask rensing. Slike produkter har gjennomgått kliniske studier, noe som betyr at resultatet og sikkerheten er garantert. Men hjemme rettsmidler har også noen fordeler:

 • lav pris;
 • Du kan velge ingredienser, med tanke på alle funksjonene i huden;
 • bare naturlige ingredienser;
 • høy effektivitet.

Dermed avhenger valget av apotek eller hjemmemekanismer kun av personlige preferanser.

Oversikt over de mest populære stoffene

Klar lotion av kjente produsenter har lenge vist seg effektiv og er svært populære. Skadelige komponenter, rimelig pris og praktisk form for utgivelse bestemte deres popularitet. Vurder de mest effektive farmasøytiske kosmetiske sammensetningene.

Clearasil

Clearasil ULTRA Universal Cosmetic Acne Lotion er et rasktvirkende middel. Den aktive formelen tørker acne, og forhindrer re-oppkomst. Sammensetningen er egnet for alle hudtyper, og til og med følsom. Salisylsyre er det viktigste antiinflammatoriske middel. Mentol beroliger huden, og glycerin gjør den myk og smidig. Produktet er kun egnet for personer over 18 år.

Garnier

Garnier Acne Acne Toner Pure Skin Active inneholder ikke alkohol, så det kan brukes til eiere av tørr hud. Salisylsyre og sinkmetall har en antibakteriell effekt og bidrar til normal produksjon av fett. I tillegg til akne, vil sammensetningen også bidra til å kvitte seg med svarte flekker og rense huden fra andre urenheter.

Yves rocher

Skaperen av urte kosmetikk, Yves Rocher, tok også vare på hudproblemer i sin alkoholbaserte Pure System-lotion. De to hovedkomponentene i produktet er salisylsyre og aloe-masseutdrag. Den andre komponenten forbedrer ikke bare barrierefunksjonen, men forhindrer også dannelsen av tørr hud. I en ukes bruk kan du helt kvitte seg med utslett.

propell

Budsjett, men effektiv måte å håndtere utslett - Impel Impel. Salisylsyre og zinkidon eliminerer infeksjonen, og forhindrer re-dannelse av utbruddsfokser. Det anbefales å bruke for fet hud, fordi den tørker det sterkt.

Zinerit

Acne lotion Zener (pulver + løsning for fremstilling av lotion) er et stoff. Hovedkomponenten er antibiotikum erytromycin. Stoffet ødelegger forårsaket av betennelse. For sammensetningens helbredende effekt inneholder sink, som forhindrer dannelsen av arr. Behandlingen utføres av kurs, som foreskrives i instruksjonene.

Ingen problem kompliment

No Problem Compliment Timex Face Lotion er et billig produkt som kommer i to formater. En inneholder salicylsyre, som også hjelper med akne. Et annet preparat inneholder tea tree olje, og er i stand til å eliminere svarte flekker også. Designet for hud med overdreven følsomhet. Begge produktene gjør en god jobb med akne, og den antiinflammatoriske og beroligende effekten forsterkes ved hjelp av urte ingredienser (ekstrakter av burdock, sitron, salvie, eføy, medisin og soapwort).

Disse var de mest annonserte akne lotionene. Nedenfor lister vi de effektive, men mindre kjente merkene av lotion.

Dr. Theiss Acne

Dr. Tiss Acne lotion kjemikalier bidrar til å raskt eliminere selv en stor mengde akne. Phenoxypropanol er en antibakteriell komponent som trenger dypt inn i sebaceous kjertlene. Hjelpestoffer forbedrer den antibakterielle effekten, og glyserin bidrar til mykhet og elastisitet i huden. Legemidlet vil lindre utslett, uten å gi tegn på huden.

Ovante AcneZap Acne Lotion

AcneZap inneholder ikke alkohol, og inneholder bare naturlige ingredienser. Antiinflammatoriske komponenter er salisylsyre og sinkoksid. Tea tree olje gjør det mulig å bruke stoffet for personer med sensitiv hud. Te-treet fremmer også akneheling uten å etterlate seg merker. AcneZap må brukes lokalt (punkt).

Acmedica

Acmedica Natural Lotion er et japansk anti-akne legemiddel. For å bekjempe infeksjonen i sammensetningen er vitamin C og B6. Sinkglukonat bidrar til normal funksjon av sebaceous kjertlene og eliminerer for mye fettinnhold. Hyaluronsyre trer inn i dermis, og bidrar naturlig til hydrering. Og hovedtrekkene i sammensetningen av lotion er myke fruktekstrakter av sitrus, epler og jojoba, som lindrer overdreven tørr hud.

Lotion nummer 12 for problem hud

Lotion nummer 12 er beregnet for bruk før du bruker andre preparater for å bekjempe akne. Den er best kombinert med krem ​​aknebay. Men et lite utslett stoff kan eliminere på egen hånd. Den relativt høye prisen på produktet skyldes bare naturlige ingredienser. Den har antiinflammatorisk, antibakteriell og helbredende effekt.

Hjemmelagde lotionsoppskrifter

Tradisjonell medisin tilbyr mange oppskrifter for lotion mot akne. De naturlige komponentene i slike forbindelser påvirker forsiktig huden, noe som ikke kan sies om deres holdning til akne. Vurder de mest effektive hjemmelagde oppskriftene.

Gurkekrem

 • Rist friske agurker på en fin riper.
 • Fyll halv kopper med hakkede agurk.
 • Hell vodka på all kapasitet.
 • Hermetisk lukke og la for å infuse i 14 dager.

Tørking utføres 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.

Oppskriften på å lage agurk lotion er detaljert og vist i følgende video. Forfatteren av videoen forteller om oppskriften, som det er nok bare å hogge agurkene uten å gni dem.

Oppskrift med løvblad

 • 100 g laurbærblad hell 1 kopp kokende vann.
 • Kok i 6-8 minutter på lav varme.
 • Stamme og la avkjøles.

Tørk acne fra 5 til 10 ganger om dagen. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet.

Wormwood Oppskrift

 • 1 ss. l. malurt hell 1 kopp kokende vann.
 • La brygge i en halv time.
 • Strain.
 • Legg til 1 ts. salt.
 • Legg til 1 ss. l. sitronsaft og bland godt.

Tørking gjøres to ganger om dagen.

Hvit Lily Oppskrift

 • Kronblad av 1 hvitlilje helles vodka slik at den fyller beholderen 2-3 cm over blomsten.
 • Hermetisk lukke og la det komme i kjøleskap i 6 uker.
 • Hell infusjonen og fortynn med kokt kaldt vann i forholdet 3/2.

Påfør opptil 3 ganger om dagen. Oppbevares i kjøleskapet.

Oppskrift med gran

Du trenger bare å kjøpe i apoteket granolje. Spot olje på akne. Du kan fortynne med gresskarjuice eller viburnum: 6 dråper olje per 20 ml juice.

Pine Needle Oppskrift

 • I 100 g pine nåler legg til en skje av kamille, calendula og plantain ark.
 • Hell 100 g vodka.
 • La i infusere i glassbeholdere i 7 dager.
 • Strain.

Tørk huden to ganger om dagen.

Oppskrift med calendula, chloramphenicol og aspirin

 • 10 tabletter av aspirin og samme mengde kloramfenikol knust i pulver.
 • Hell inn en flaske calendula tinktur kjøpt og bland.
 • 1 dag insisterer.

Bruk punkt. Rist før bruk.

Rose and Sage Oppskrift

 • Like mye rosenblader og salvieblader brenner kokt, kaldt vann.
 • Insister dagen.
 • Strain.

Tørk ansiktet to ganger om dagen.

Videoen viser en oppskrift på et annet hjemmiddel for akne, som inneholder 1% salisylsyre og 3% borsyre, samt eukalyptus ekstrakt.

Hvordan fytokomponenter i sammensetningen av lotion?

Urte ingredienser bidrar til å forbedre egenskapene til anti-akne medisiner betydelig. Utdrag av medisinske planter og frukt kan ha antiinflammatoriske og beroligende egenskaper. I akne lotioner, kan du oftest finne:

 • Aloe. Healing, bakteriedrepende og tonic egenskaper.
 • Rose. Regenerering, utjevning egenskaper.
 • Sage. Beroligende egenskaper.
 • Tea tree ekstrakt. Bakteriedrepende, helbredende og antiseptiske egenskaper.
 • Calendula. Antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper.
 • Lily. Regenerering og antiseptiske egenskaper.
 • Mint. Beroligende egenskaper.
 • Frukt ekstrakter. Bli kvitt overdreven tørr hud.

Hjelper lotion å bli kvitt akneflekker?

Nesten alle farmasøytiske preparater for akne er sammensatt av ingredienser som regenererer skadet hud. Denne egenskapen har ikke billige kremer. Det er best å helbrede huden etter å ha brukt AcneZap og Dr. Theiss Acne. Men sjansen for utseende av flekker avhenger ikke bare av stoffet som brukes, men også på størrelsen på akne. Store formasjoner er ganske vanskelig å fjerne uten å forlate et spor. For at huden skal heles godt og ha en glatt lettelse, bør du velge lotioner, som inkluderer plantekomponenter av aloe-papirmasse, roser og liljer, te-trekstrakt. Dessuten bidrar vitaminer og elementets sink til regenerering.

Mulige bivirkninger

Den vanligste bivirkningen av akne lotioner er prikken og en svak brennende følelse. Midler utvider porene og penetrerer talgkjertlene, noe som kan føre til ubehag. Ved individuell intoleranse av individuelle komponenter i sammensetningene kan det oppstå en allergisk reaksjon i form av rødhet og irritasjon. Vanligvis er bivirkninger kortvarige, og forekommer hos eiere av sensitiv hud. Hvis irritasjonen ikke forsvinner i lang tid, bør du definitivt rådføre deg med en hudlege.

anmeldelser

Diana, 18 år: Om verktøyet Propeller møtte en rekke vurderinger: fra beundring til avsky. Men den lave prisen lokket meg. Min hud er fet, og ungdomsutslettet var i sone i underkjeven og på pannen i form av sjeldne, men ganske store akne. Om lag 2 uker klarte jeg å bli kvitt akne, men flekkene var ganske merkbare. Den helbredende effekten er 0. Men akne tørkes ut ganske raskt, så Propellen er virkelig effektiv. Men neste gang vil jeg nok bruke dyrere. Bilder med en lengre tid på opptil 3 uker.

Maria, 20 år gammel: Huden har aldri vært fet, men før menstruasjonen er ansiktet alltid dekket av små kviser. Jeg prøvde å bli kvitt dem med husholdnings såpe, men til slutt fikk jeg bare peeling av huden. Så snublet jeg på et reseptbelagte legemiddel fra rosenblad. Jeg trodde aldri at et hjemmemedisin kunne ha en så positiv effekt. I løpet av 2-4 dager forsvinner akne, og etterlater ingen spor. Bare HURTING effekt. Bildet viser toppen av akne og samme sted etter 4 dager.

lotions

I det siste har akne og betennelser oppstått på ansiktet mitt. Etter å ha søkt på Internett for et godt middel for akne og komedoner, snublet jeg over Skinfort. Jeg likte at denne gelen også virker på forstørrede porer, det viser seg at handlingen er kompleks. Så besluttet å prøve. Først vasket jeg ansiktet mitt veldig godt med flytende såpe, og påførte deretter gelen om morgenen og om kvelden. Sett på området der jeg har akne, det er panne, nese og hake. Det viser seg at T-sonen. Jeg har mange svarte prikker på nesen min. Og en uke senere la jeg merke til at utslettet på pannen min hadde blitt mindre i.

Jeg bruker Malavit hovedsakelig for forebygging av akne. Jeg har fet hud. Jeg fortynner produktet med kokt eller mineralvann og bruk denne tonicen til å tørke ansiktet mitt 2 ganger om dagen. Malavit består av naturlige Altai urter med gode antiseptiske og regenererende egenskaper. Derfor er ansiktet mitt ganske rent. Men nei, nei, ja, en stor pimple er brygging. Det er da jeg legger Malavit på en bomullspinne og scorch ålen. Dette bør gjøres nøye, uten å berøre huden rundt. En kvise er redusert i størrelse, og hvis du gjør dette flere ganger om dagen, så på en annen dag, vil ikke en flekk forbli.

Jeg bruker propellen i mer enn 10 år. Varemerket er påvist av tid og effektivitet av produktene. Det mest populære middelet er matting lotion. Den inneholder salisylsyre - et ekstra pluss i kampen mot prishchami. Lotion hvit. Etter ansiktet blir ansiktet lettere og det er umiddelbart merkbart, det vil si resultatet er øyeblikkelig. Før bruk skal flasken ristes, siden lotion gir et sediment under lange tomgangstider. Med akne kjemper denne lotionen normalt, men det er fortsatt ingen betennelse, men vises. Betyr billig. Jeg liker det veldig godt. Bare nylig er det vanskelig å finne i butikkene.

Det har lenge vært å ta vare på kile og klare for datteren min. Så snart hun var 13 år gammel, hadde hun problemer med høyt fett og akne, begynte de å bruke spesiell rensing. Lotion er 3. trinn i omsorg. Jeg kan si at et barns hud ser mye bedre ut: porene er ikke store og uten svarte flekker, forekommer akne nesten ikke. I alle fall er riktig rensing bedre enn å prøve å skjule ufullkommenhetene bak sminkeprodukter.

Det er tre måter å bruke kloramfenikol: drikkepiller, lage masker og bruke punkt. Jeg ville aldri svelge et antibiotika for noe, og jeg gjør sjelden masker hvis det er mange utslett. I slike tilfeller fortynner jeg løsningen av kloramfenikol med vann, noen ganger legger jeg til leire. Jeg holder masken i ikke lenger enn 20 minutter og vasker den grundig. Dette er en sjokkterapi som raskt bringer huden tilbake til normal. Og når bare noen få kviser her og der, så er det bedre å handle i taktvis, promazyvaya hver for seg. På denne måten er det mulig å kvitte seg med noen pimple om tre dager, men jeg prøver ikke å misbruke det, vitser med antibiotika er dårlige.

Løsningen ble tatt oralt. Egen erfaring har vist at han er veldig god i de siste stadiene av aknebehandling. Sammensetningen inneholder vitamin A, som virker i flere retninger samtidig. Aktivert metabolisme i vev, prosessene regenerering og helbredelse gikk mye raskere enn vanlig. Sebaceous kjertlene normalisert på kort tid, kvaliteten på huden forbedret betydelig. En god hudimmunitet har blitt dannet, nye betennelser er ekstremt sjeldne og har ingen alvorlige konsekvenser, det er nesten ingen spor på huden. Det eneste negative er et stort antall kontraindikasjoner, så legen skal ordinere doseringen, selvbehandling er farlig.

Jeg bruker salicylic lotion etter vask med rensende gel.
Lotion fremmer ytterligere rensing, fjerning av betennelse, innsnevring av porene.
På grunn av det faktum at lotionen inneholder salisylsyre i et stort volum, med konstant bruk, forhindrer det utseendet av ny akne og forbedrer tilstanden til ansiktet.
Lotionen inneholder ikke alkohol, så det tørker ikke huden. Du kan trygt bruke den flere ganger om dagen uten frykt for å tørke ut huden og forårsake utseendet av ny akne.
Egnet til bruk ikke bare for fet hud.
Du kan bruke eierne av tørr og kombinert hud.

Jeg bruker salisylalkohol som et rensende og profylaktisk middel. Hele hans funksjon er å rense porene og redusere mengden sebum, han kan fjerne noen manifestasjoner av akne, men ikke helbrede. Jeg tørker regelmessig ansiktet med dem for å fjerne smuss og oiliness, for ikke å skape gunstige forhold for utseendet på akne. Om sommeren bruker jeg regelmessig alkohol, det fjerner fett og renser porene. Om vinteren, når huden er tørr og kald, husker jeg bare om det hvis betennelse begynner. Hvis du umiddelbart begynner å tørke ansiktet, kan du forhindre utslett.

Ikke engang tenke hvis du anbefales å bruke Miramistin. Det dreper skadelige mikrober av noe slag - dette er dets store positive egenskap. Derfor er kvaliteten på stoffet ikke dårlig, det fungerer normalt, og utviklingen av innenlandske forskere. Egnet for enhver alder og en person med en hvilken som helst hudtype, huden irriterer ikke, tørker ikke, manifestasjonene av allergi er svært minimal.
Enkel å bruke. Men det er viktig å merke seg at Miramistin renser og desinfiserer huden, men bryr seg ikke om det. Derfor, etter at det er viktig å ikke glemme å bruke ekstra forsiktighet, men ikke skade arbeidet til det første produktet.

Generelt har huden aldri hatt noen spesielle problemer, og her i vinter, etter alvorlige frost, oppstod små kviser i ansiktet, og de var svært vanlige og sårbare. En allergiker sa at det var en frostallergi. Alt som var hjemme hjalp ikke. Jeg leste om cinovit og gikk ut av desperasjon for å kjøpe den. Apoteket tilbød for min sak det var gelen, og ikke sprayen. Neste dag ble det allerede bedre, og etter et par dager var alt over. Under frost brukte alle etterfølgende vinter gelen som forebygging. Om sommeren hjelper han meg med å eliminere svarte prikker. Svært behagelig, lukten er nesten fraværende, enkel å bruke. Nok lenge.

Et godt middel for akne, men det er ulemper, for eksempel tørr hud. Det er bedre å bruke en 1-2% salicylsyre løsning. Dette middelet hjelper meg bare i de tidlige stadiene av "modning" kvise, om morgenen tørker den ut og er nesten usynlig. Jeg anbefaler å prøve, spesielt til en slik budsjettpris (20-50 s.)

Jeg er en maske av skarlet lat å gjøre, bedre jeg kjøper en ferdig maske med tilsetning av aloe. Men jeg liker å smøre akne med aloe juice, hvis du ikke trenger et raskt resultat, så kan du bruke aloe. Som et resultat, vil alle betennelser i løpet av en uke passere, siden denne saften har en anti-inflammatorisk effekt. Videre er verktøyet helt gratis, og du trenger bare å rive av bladet og klemme juice ut av det. Jeg vokser ikke saften, og ved hjelp av bomull tørker jeg en pimple. Skilt skarlet 1: 1, jeg drikker nesen min på kulden. Slik at de helbredende egenskapene til aloe juice har lenge vært kjent.

Det trenger dypt inn under huden og gir umiddelbart en antibakteriell effekt. Jeg ser dette forresten toppen av kvise blir umiddelbart hvit. Noen ganger hører jeg hydrogenperoksidoppsløring, det er en reaksjon med huden. Det er ingen ubehagelige opplevelser. Det viktigste er å gjøre prosedyren for natten, oftest om morgenen er det ingen hvite og kvise tørker ut og blir mindre. Noen ganger, avhengig av graden av betennelse, modnes den og må presses ut. Ikke glem å desinfisere stedet for betennelse og hender. Og det er bedre å desinfisere en nål og pry det øverste lag av huden, og så er innholdet lett å gå ut av.

For å rense ansiktet mot utslett av ikke-hormonell opprinnelse, kan aloejuice imidlertid sørge for at det ikke er intoleranse, og situasjonen er ikke for løpende. Ellers vil det bli behov for mye kraftigere støtkrefter enn urtepreparater. Jeg bruker den til å stoppe det fremvoksende problemet tilbake i knoppen: Jeg smør ansiktet mitt med en farmasøytisk tinktur, og tilsett juice av et hjem til masker og kremer både dag og natt. Som regel er et par dager med vanlig urtebehandling nok for kviser til å "forandre seg" for å hoppe. Og hvis du mener at aloe myker og toner huden utmerket, så er det prisverdig å bruke det og uten å behøve skjønnhet :)

Speil renser huden og tørker acne, her er hovedformålet. Dette betyr at når du bruker det, er alt bra, og når du stopper det, kommer akne tilbake. Og hvis du bruker det igjen og igjen, så vil det som fra noen antibiotika utvikle avhengighet. Jeg utviklet min egen akne behandling regime og for det meste klarte å rydde ansiktet mitt, men det er uforutsette tilfeller når utslett ser ut som en reaksjon på en sykdom eller været. Så kommer Zerkalin til redning. Det er nok å behandle noen pimple to eller tre ganger slik at den krymper eller oppløses. Produktets holdbarhet er stor, hvis den er forsvarlig forseglet, kan den lagres i lang tid, etter behov.

Jeg bruker stoffet Zener, når utslett vises på ansiktet. På grunn av det faktum at stoffet er antibakterielt, fungerer det raskt og effektivt.
Det eneste negative - det virker så aggressivt at det kan forårsake peeling og tørr hud. For å unngå slike konsekvenser må du følge 2 regler:
1. bruk stoffet i moderasjon Jeg bruker det ikke på huden i mer enn 7 dager uten pause;
2. Bruk en prikk ikke mer enn 2 ganger om dagen, uten å påvirke sunn hud.
Med riktig tilnærming, lindrer Zener raskt betennelse og bidrar til forsvunnet akne.
Det bør forstås at stoffet bare påvirker overfladisk forbedring av huden og ikke påvirker årsaken til akne. Derfor, etter.

Flere Artikler Om Typer Acne