Ting som er verre enn en annen mangel på søvn eller uventet betennelse kan skje i ansiktets hud. Hva om smertefull akne avgjort på ansiktet samtidig, forsvant post-acne ikke, nye svarte prikker dukket opp? For maskering er denne huden ikke egnet lett BB-krem. "Poster" -redaktør Alina Smirnova testet flere grunnkrem, hvorav noen lover å kurere problemer, andre å skjule, og fortsatt andre å gjøre begge deler.

La Roche-Posay Effaclar Duo + Gel for problem hud med toning effekt

Ninja Creme

forventninger

"Effaclar Duo + Toning" ble laget for problemhud med uttalt ufullkommenhet, resterende karakterer (postacne). Effaclar Duo + -feilens effektivitet forbedres med en umiddelbar toningseffekt. "

virkelighet

Denne krem ​​er egnet for de som ikke maler i det hele tatt (en gang, ingen ferdigheter, eller av en eller annen grunn er det umulig). Påfør Effaclar Duo + i stedet for grunnleggende pleie, umiddelbart etter vask. Deretter kan du umiddelbart gå om virksomheten din, og du kan legge til noen dråper concealer her og der eller gjøre en full sminke (som vanlig). I Russland er Effaclar Duo + presentert i en universell nyanse av lys, litt gylden og veldig vakker. Kremet skjuler ikke betennelsen, men reduserer på en eller annen måte kontrasten mellom den bleke sunne huden og den røde pasienten. På grunn av dette er concealer generelt ikke strengt nødvendig - hvis du ikke er perfeksjonist. Ja, og også i pulver: Produktet har en vakker satengfarge som varer minst til lunsjtid. Drømme minimalistisk.

BB Cream for Problem Skin med Tea Tree Oil Holika Holika Petit BB Clearing SPF30 PA ++

Det er umulig å gjøre en feil

forventninger

"Dette er en ekte frelse for problem hud utsatt for økt sebum sekresjon. Kremet gir effekt av dis og glatthet, beholder nødvendig fuktighet i huden og absorberes raskt etter påføring. Masker ufullkommenhet, utmerker hudtekstur. "

virkelighet

Dette er den perfekte krem ​​for tenåring, lat eller sminkebegynner: han har bare en nyanse (det er umulig å gjøre feil), og du kan bruke det med absolutt noe verktøy. Det trenger ikke engang å brukes på hele ansiktet - hvis du ønsker det, kan du begrense deg til problemområder og forsiktig skygge kantene. På forsiden av Petit BB er helt usynlig, men dette er fangsten: åpenbare feil må males over. På den annen side skjuler alle mindre sår av kremen fra det andre eller tredje laget, noe som gjør ham til en ideell fighter med post-akne, små arr og blåmerker under øynene. Den inneholder tea tree olje, men jeg fant ikke sin karakteristiske lukt eller noen synlig effekt. Som alle koreanske BB-kremer, er Petit BB best vasket med hydrofil olje. Med riktig rensing, hvis han ikke kurerer akne, men det ødelegger absolutt ikke dem.

Multifunksjonell korrigeringskrem for problematisk hud Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40

Ikke hva det virker

forventninger

"BB krem ​​for problem eller fet hud kontrollerer produksjonen av fett, skaper et belegg av nødvendig tetthet, beskytter huden mot eksponering for sollys."

virkelighet

Men jeg kunne ikke evaluere denne fløten. Hvis den opprinnelige tonen i Anti-Blemish Solutions i lysskyggen var litt mørk for meg, så ble hans BB-bror i Medium Deep slått meg inn i USAs president. Derfor kan jeg ikke si noe om de helbredende egenskapene til salicylsyre, som er en del av - i dette formet våget jeg ikke å gå ut selv til nabo Pyaterochka. BB-krem ga den tynneste satinbelegget, som jevnet tonen, men skjulte ikke noen betennelse - selv når jeg prøvde å bruke en dråpe dråpe. En slik tone er mer sannsynlig å tilfredsstille eierne av kombinasjonshud med skinne i T-sonen, men dessverre, dette lider av akne vil ikke fungere.

Resistent Tone Foundation M.A.C Pro Longwear Nærende Vanntett Foundation

Spesiell anledningkrem

forventninger

"Et vanntett tonal fundament som hviler på huden i 24 timer og kan tjene som et tonal verktøy eller corrector."

virkelighet

Den mest dødelige krem ​​av denne revisjonen. Skjuler nesten alt, på grunn av hvilket ansiktet begynner å ligne feil maske, eller dukken. En halv time senere legger han seg ned og ser litt mer naturlig ut, men for hverdagen er det fortsatt for perfekt. Holder på, som lovet, til det siste - selv om du ikke retter opp sminke, blir den eldre med verdighet. Generelt, et utmerket valg for de tilfellene når du må se perfekt, men glemte å la huden din vite. Mangelen på SPF antyder også at krem ​​er opprettet for bilder - ingenting vil blinke og gjøre deg hvitere i verden.

Tone Nars Sheer Glow

Nesten perfekt

forventninger

"Forbedrer naturlig utstråling, forbedrer hudutseende. Lar deg lage et annet tetthetbelegg. Utvikler hudtekstur og tone. "

virkelighet

Om skinnet ble merket selvfølgelig skrudd ned - tvert imot, matt gløder godt. Om forskjellige tetthetbelegg - sant. Ved påføring med våt svamp oppnås en uformell gjennomsiktig tone, og med en syntetisk børste - en tett forkledning. Et ekstra lag med pulver er ikke nødvendig, bare concealer på de lyseste stedene. Persistens ved høyde. Ja, du må tømme ansiktet med en matteklut, men mot slutten av dagen. En egen bue til sortimentet av lys nyanser - det er omtrent et dusin av dem i oppstillingen.

Motstandsdyktig kompakt tonalvannspute Lancôme Teint Idole

Luksus Mobile Disguise

forventninger

"Teint Idole Ultra Pute er en ny generasjon Pute som kombinerer raffinement av paletten til det legendariske Lancôme-sortimentet av toneværktøy og uklanderlig dekning, og eliminerer selv små ufullkommenheter."

virkelighet

Svampesystemet skremmer fortsatt mange når det gjelder utvikling av bakterier. Men i virkeligheten er couchon den beste vennen til aknepasienter. Bare patting ansiktet med en svamp skaper et jevnt belegg som ikke fremhever akne eller arr, men evnen til å samle seg med midler (inkludert Teint Idole inkludert) er fenomenal. Jeg var igjen uheldig med tonen, men denne gangen ble den lyse oransje flekken lett strekket inn i en realistisk solbrenthet. Merk for de som stadig savner med tonal betyr - Teint Idole perfekt slukket. Masking kan variere fra diskret til "Jeg er perfekt." Spørsmål bare for evnen til å holde beskyttelse mot skinne: En gang hver fjerde time, må dekning fortsatt være oppdatert.

konklusjon

Den kosmetiske industrien har gjort et stort sprang. Du finner det perfekte tonalverktøyet for både 500 rubler og mange tusen. Dyrt vil dra nytte av holdbarhet, skjønnhet av emballasje og en bred palett av nyanser, billig ta pris og upretensiøsitet. Helbredende kremer er blitt oppsummert i forklædning, men logisk bør de bedre gjemme alt fra alle.

Den beste concealer for problem hud

Velg en tonal rette for problem hud er ikke lett. Men vi vil takle, bevæpnet med teori og det beste, ifølge skin.ru, spesielle midler, skapt med hensyn til alle nyanser av huden med ufullkommenhet og fettete glans.

 • Egenskaper av problemhud
 • Hva skal du se etter når du velger en krem
 • Hvordan velge en nyanse
 • Egenskaper tonale ressurser
 • Hvordan søke grunnlag
 • Sammensetningen av tonale midler til problemhud
 • Concealer om vinteren og sommeren
 • Top tonal rettsmidler for problem hud

Egenskaper av problemhud

Eiere av problemhud har alltid problemer med å velge et fundament. Det må oppfylle mange krav, og ikke alle, selv det mest avanserte produktet er i stand til å tilfredsstille dem.

For eksempel øker fettighet i huden til det faktum at sminke ikke holder seg godt i ansiktet og begynner å "flyte" på bare et par timer. Derfor må du se etter stabile tonalformler.

Velg først teksturens tekst og format. © iStock

Hvordan bestemme tekstur? For lys har svake maskeringsevner. Og et altfor tett middel kan tette porene enda mer og provosere betennelse. I tillegg må du sørge for at krem ​​ikke inneholder ingredienser som kan forverre en allerede vanskelig situasjon.

Hva skal du se etter når du velger en krem

Den første regelen er ikke å bruke oljebasert kosmetikk. Slike midler vil ikke holde seg på fet hud og kan tette porene, provosere fremkomsten av komedoner, og i verste fall - nye betennelseselementer. Problemhuden liker ikke selv naturlige oljer, hva skal jeg si om syntetisk.

Unngå tonalkremer med oljer. © iStock

Hvis huden er tørr og dårlig trenger fuktighetsgivende, se etter sammensetningen:

Den enkleste løsningen er å velge et produkt fra sortimentet av farmasøytiske merker. De utfyller linjen for problemhud med tonalkremer som oppfyller alle krav og parametere. Hvis du kjøper et farget produkt utenfor apoteket, ikke vær lat for å finne et produkt merket:

"Inneholder ikke oljer" (oljefri).

Hvordan velge en nyanse

Egenskaper tonale ressurser

For problematisk hud er det ekstremt viktig at sminkeprosessen er en fortsettelse av pleieprogrammet, eller i det minste ikke motsier det og ikke negerer den brukte innsatsen.

Hovedforskjellen mellom tonale rettsmidler for hud med problemer fra alle de andre er at de ikke bare maskerer manglene, men har også en helbredende effekt. Deres "offisielle" plikter inkluderer:

matting og reduksjon av talgproduksjon;

forebygging av inflammatoriske utslett og bekjempe dem på grunn av komponenter med antibakterielle og beroligende egenskaper.

Hvordan søke grunnlag

Stiftelsen er påført med et tynt lag med fingrene (ikke glem å vaske hendene før du berører ansiktet ditt?) Eller en engangs svamp. Kvaster, hvis de ikke holdes sterile, tjene som en inkubator for bakterier. Hvis det er behov for et tettere belegg, gjelder en tonal base i flere lag. Og på toppen - pulver med bomullspute.

Børster og svamper må holdes rene, ellers blir de til en bakteriebøtte. © iStock

Blush er bedre å ikke bruke. "Det røde pigmentet har komedogene egenskaper, slik at du risikerer å få utslett. I tillegg vil feil farge fremheve pimples, eller tvert imot vil gi ansiktet en gråaktig tint, "advarer Vichy medisinsk ekspert Elena Eliseeva.

Før sminke, ikke glem å vaske og fukte ansiktet ditt, helst ved hjelp av produkter fra samme apotekslinje, for å forlenge og øke den positive effekten.

Sammensetningen av tonale midler til problemhud

Sammensetningen av grunnlaget for problemhud skal omfatte antiinflammatoriske stoffer. Husk eller skriv ned:

Som i dagens sammensetning av krem ​​for problemhud, bør listen over ingredienser i tonen inneholde seboro-regulerende og matte komponenter:

salicyl- og lipohydroksysyrer;

Concealer om vinteren og sommeren

Her for en gang var problemhuden heldig - det er ikke nødvendig å bytte fundamentet avhengig av sesongen, det vil si å bytte over til midler med tykkere tekstur om vinteren. I både kald og varme er hovedregelen fraværet av komedogene ingredienser i formelen. Så ikke bruk produkter mettet med oljer og lipider.

Problem hud trenger ikke å bytte tonal verktøy fra sesong til sesong. © iStock

Men verktøyet med SPF i perioden med solaktivitet trenger uten å lykkes. Pass på at den gir optimal beskyttelse mot UV-lys, har en lett tekstur og ikke provoserer dannelsen av komedoner.

Top tonal rettsmidler for problem hud

Før du - fire av de beste, ifølge redaksjonen til hud.ru portalen, betyr at det vil hjelpe problemhuden ikke bare å få en jevn tone, men også å skjule og rette feil.

Korrigerende krem-gel for oljeaktig problemhud med toning effekt Effaclar Duo + Toning, La Roche-Posay, er beriket med antibakterielle komponenter og reagerer på alle henvendelser om problemhud: bidrar til å redusere betennelse og forhindrer post-akne, eksfolierer døde celler og tetter ikke porer.

Dermingnd 3D Corrective Makeup, SPF 25, Vichy, med en høy grad av dekning maskerer alle de ufullkommenhetene som er forbundet med problematisk hud: brede porer, kviser, flekker, arr. Den inneholder salicylsyre og eperulin, som bidrar til å fjerne rødhet og berolige betennelse.

BB Cream Pure Skin Asset, SPF 15, for problemhud, Garnier, absorberer raskt, glatter huden takket være mineralpigmenter, bekjemper akne og kviser med antiinflammatoriske ingredienser. Beskytter mot sola.

Korrigerende BB-Cream, BB Clear, Normaderm, Vichy, inneholder salicylsyre og mineralpigmenter, utgjør hudfarge og lindring, gir langvarig pleie og en matteffekt for hele dagen. Tørker ikke huden og inneholder ikke oljer.

Topp 10 aktuelle kremer for fet hud i henhold til forbrukernes vurderinger

Problem hud trenger spesiell forsiktighet. Tonalverktøyet er et av produktene som ikke skal skade huden. Feilvalgt fundament kan negere alle resultatene fra tidligere hudpleie.

Hvilke funksjoner skal ha den beste concealer for problem hud

Hver jente med noen form for betennelse i epidermis, må du vite hvilke egenskaper som skal ha grunnlag for problemhud. En vurdering av egnede produkter bør holdes i tankene og følg den når du velger en krem.

Når du velger et matprodukt for problemhud, er det nødvendig å ta hensyn til dekorative egenskaper. Kunder med et problem med akne har en dobbel oppgave: å finne et produkt som ikke forverrer tilstanden til huden og vil se bra ut, understreker skjønnhet.

Stiftelse for problematisk hud. Vurdering av de beste verktøyene og vurderingene vi vil vurdere i vår artikkel.

Hvis du bare velger medisinske egenskaper når du velger, vil resultatet bli beklagelig. En krem ​​som ikke passer til tekstur, vil tonen være forskjellig fra nakken, hendene og se unaturlig.

Naturlig sammensetning

De sikreste kremer er naturlige. Å møte dem på hyllene er vanskelig. Selv matteprodukter i apotek har ikke alle en naturlig sammensetning. Men blant ikke-naturlige matteprodukter, kan du også velge en anstendig en ved å forstå komponentene.

Skadelige stoffer:

 1. Aluminium. Den mest skadelige komponenten som legges til grunnlaget for problemhud. Vurdering av skadelige stoffer ledes av ham, akkumulerer i cellene i hele organismen og forårsaker kreft. I matting legges det sjelden i motsetning til andre kosmetiske produkter.
 2. Silikon. Det er i mange luksuriøse og budsjettmatter. Fremmer dannelsen av silikonfilm, noe som skaper en drivhuseffekt. Huden slutter å puste, og gjenværende fuktighet blir et avlsmiljø for reproduksjon av forskjellige bakterier som fremkaller akne.
 3. Propylenglykol. Syntetisk element som forårsaker mange mennesker allergier. Det absorberer vann fra huden. Det er dobbelt farlig hvis det kommer sammen med silikon. Silikon gir et avlsmiljø for bakterier. Propylenglykol provoserer opprettelsen av flere allergiske mikroskopiske flekker gjennom hvilke bakterier trenger inn. De blir årsaken til dyp subkutan betennelse.
 4. Syntetisk glyserin. Glyserin fra vegetabilske oljer er en nyttig substans for huden, men mange produsenter lurer og tilfører ikke-naturlig glyserin til deres produkt, som virker som propylenglykol
 5. Talkum. Denne komponenten er naturlig, men ikke organisk. Det er bedre å ta økologisk kosmetikk, fordi det ikke legger til talkum. Talc absorberer næringsstoffer: fuktighet og fett. Huden blir tørr, noe som forårsaker for tidlig aldring.

Vurdering: problem hudtone kremer

Glatt, vakker tone i ansiktet - hovedregelen for sminke. Men for eiere av fet hud utsatt for utslett, er det vanskelig å velge et verktøy som ikke bare kan skjule feil, men også ikke forverre tilstanden. Magasinet "Well-groomed" vil hjelpe deg med å velge den beste concealer for problem hud - vurdering av midler er laget i henhold til tilbakemeldingene fra jentene, noe som indikerer fordelene av hver av dem.

Bilde fra http://allofmakeup.ru

Valgregler: En umiskjennelig tilnærming

Ansiktshudsproblemer er av en annen natur. Jentene er bekymret for overdreven sekresjon av sebum, noe som resulterer i fet skinn, utslett i form av akne og komedoner, rødhet. Det er enda vanskeligere å velge en concealer for problematisk hud, hvis dens mangler er blandet og det er behov for ytterligere fuktighetsgivende.

Det ideelle middelet vil ikke bare ha en kosmetisk effekt, men også en terapeutisk effekt. Det bør ikke tette porene, og skape en tett film på ansiktet. Derfor, før du kjøper grunnlag for fet og problematisk hud, bør du lese etiketten nøye. Følgende betegnelser bør presse for kjøp:

 • Allergivennlig. Rødhet og utslett blir mer uttalt hvis allergiske komponenter er tilstede i sammensetningen, så hvis du gir preferanse for hypoallergena produkter, vil du beskytte deg mot en slik reaksjon.
 • Antibakterielle egenskaper. Hvis salisylsyre (salisylsyre) er angitt i sammensetningen, vær så snill å ta en slik tonalian. Det vil eliminere bakteriell betennelse og hjelpe med å rense ansiktet ditt med vanlig bruk.
 • Fuktighetsvirkende effekt. Eiere av kombinasjonshud bør ta hensyn til produkter som inneholder naturlige oljer - jojoba, kakao, fersken.
 • Urte ingredienser. Planteekstrakter stimulerer gjenoppretting og helbredelse av de berørte områdene.
 • Matting effekt. Krem med tilsetning av kamille-, hypericum- eller te-treekstrakter som reduserer talgproduksjonen, har denne egenskapen.

Bilde fra https://www.destiny.ru

All naturlig krem ​​kan ikke være, derfor vil forskjellige syntetiske tilsetningsstoffer i det fremdeles være tilstede. Det anbefales å velge tonalverktøy for problemhud, som ikke inneholder følgende komponenter:

 • Silikon. Navnene som slutter i siloksan, metikon, silanol og, selvfølgelig, silikon, bør varsles.
 • Parabener. Listen over disse skadelige tilsetningsstoffene som tømmer hudens enzymer er svært lang, så se etter "parabenfri" merket på emballasjen.
 • Talkum. For å finne en krem ​​som ikke inneholder dette stoffet i det hele tatt, vil du ikke lykkes, men la talk være angitt et sted på slutten av sammensetningen, noe som betyr at den er lav konsentrasjon.

Bevæpnet med denne informasjonen, vil du føle deg tryggere foran butikkhyllene. Tross alt, selv valget av luksus kosmetikk - ikke et paradis for kjøp av midler som ikke passer for deg personlig.

Problem Skin Foundation: Vurdering

Bilde fra http://ugol-nn.ru

Nesten alle produsenter tilbyr toningprodukter i denne kategorien, siden forekomsten av fet og blandet hud er veldig høy. Relevante produkter finnes i masse-, mellomstore og premium-markedssegmentet. Farmasøytisk fundament kremer for problematisk hud står fra hverandre, men de er de mest effektive, siden innsatsen er laget på medisinske egenskaper. I vår vurdering var det et sted for produkter fra forskjellige prisklasser, og steder i det ble fordelt som følger:

 1. Vichy normaderm;
 2. Clinique Anti-Blemish Solutions;
 3. Noreva Exfoliac;
 4. Uriage Roseliane CC Creme;
 5. Estée Lauder Double Wear;
 6. L'Oreal Mat Magique;
 7. Bioderma Sebium Al korrektor;
 8. Bourjois 123 Perfekt.

Til tross for det faktum at legemidler er dyrere, og noen ganger kan de konkurrere mer kostbart med produktene av luksusmerkene, er prisen helt begrunnet av kvaliteten. Etter noen uker med vanlig bruk blir ansiktet merkbart renere.

Vichy - Foundation for Problem Skin

Bilde fra http://pintarmundo.blogspot.com

Normaderm er ledende innen salg av legemidler, som har mottatt velfortjent anerkjennelse blant kunder. Liste over komponenter indikerer Zincadon-A - en spesiell substans som reduserer sebaceous kjertler, slik at den oljeaktige glansen elimineres helt for hele dagen. Kunder noterer følgende egenskaper:

 • det er lett og glatt å søke på, det gir seg godt til å feathering;
 • skjuler rødhet og utslett
 • skaper ikke en følelse av en maske og ruller ikke ned om kvelden;
 • varer lenge på huden - opptil 8 timer uten tap av kvalitet;
 • det er brukt svært økonomisk;
 • Lett å velge riktig nyanse.

Det er verdt å legge til at Vichy er et grunnlag for problematisk hud med beskyttelse mot UV-stråler, slik at bruk på dagtid beskytter mot fotografering og bidrar til å redusere pigmentering.

Clinique og dets Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup

Bilder fra http://abbroseee.blogspot.com

En annen representant for medisinsk kosmetikk med en spesielt utviklet, mild formel er grunnkrem for problematisk hud. Beriket med anti-inflammatoriske ingredienser som reduserer rødhet. Blant fordelene med dette produktet, noterer kundene:

 • Lettvektstekstur sikrer jevn applikasjon;
 • perfekt masker ikke bare utslett, men også forstørrede porer;
 • fremkaller ikke allergiske reaksjoner;
 • med daglig bruk reduserer fet hud;
 • holder hele dagen, ruller ikke ned;
 • Fra 6 nyanser er det enkelt å velge den mest passende.

Clinique - concealer for problematisk hud, som anbefales for behandling og forebygging av akne.

Exfoliac soin anti-imperfections teinte clair fra Noreva

Bilde fra http://www.notrepharma.com

Selskapet er avhengig av produksjon av medisinsk kosmetikk, og grunnlaget er ikke noe unntak. Det er bra selv for ung hud og brukes som en del av kompleks terapi for akne. Jentene bemerket følgende fordeler ved bruk:

 • utmerket matteffekt;
 • Lett å påføre og vaske ut uten bruk av spesiell sminkefjerner;
 • godt gjemmer ikke bare poeng, men også diffus rødhet;
 • En reduksjon i talgproduksjonen observeres også mellom applikasjoner;
 • Nærer huden på grunn av innholdet av vitaminer.

En relativ ulempe er beleggetes lettehet, på grunn av hvilket det forblir umerkelig i naturlig lys, men for kveldsmake-up bør du velge en tettere concealer for problemhud. Produktet fra Norev er ikke-komedogent, tetter ikke porene, men utmerker seg ved sin lave motstand - 5-6 timer.

Uriage Roseliane CC Cream

Bilde fra http://irecommend.ru

Et utmerket middel med forebyggende og kurativ effekt, inneholder ginseng ekstrakt og bringebær frøolje. Denne concealer for problemhud kjemper ikke bare med utslett, men også med alder flekker, samt aldersrelaterte endringer. Forbrukerne sier slike produktegenskaper:

 • god maskering av feil uten maskeffekt;
 • matting og tørking, som ikke er ledsaget av tetthet;
 • Lett tekstur, den passer godt og ruller ikke.

SS Uriage krem ​​er egnet for jenter over 18 år, men, som alle SS-produkter, er mer relevant for sminke i dag enn for kveldsmakeup. Det er verdt å merke seg at kremen har bare en nyanse, som er mer egnet for solbrune eller solbrente jenter.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Bilder fra http://www.natalielovesbeauty.com

Bare frelse for jenter som drømmer å trygt skjule utslett. Dette verktøyet vil ikke gi dem en sjanse, helt maskerer selv den intense rødheten, mens dagtidens sminke ikke ser for tett ut. Kunder responderer entusiastisk på følgende kremegenskaper:

 • Krempulver er praktisk påført både med en svamp og fingre;
 • ekstremt holdbar effekt - opptil 16 timer;
 • øker ikke utslett, slik at huden puster
 • for hele perioden av applikasjon blokker oljeaktig skinne;
 • passer godt på korrekturlesere og pulver.

Takket være sine utmerkede kamuflasjekvaliteter fortjener Double Wear Stay-in-Place tittelen på den beste concealer for problematisk hud for kveldsmakeup. En mindre ulempe, som er en betaling for motstand, kan kalles behovet for fjerning ved bruk av oljebasert sminkefjerner.

L'Oreal Mat Magique

bilde fra http://www.lazada.com.my

Utmerket verktøy i et rimelig prisklasse. Siden Mat Magique ikke er et helbredende grunnlag for problemhud, er det ikke nødvendig å vente på reduksjon av utslett. Men han forverrer ikke sin tilstand og maskerer feilene perfekt. Blant fordelene er det verdt å nevne:

 • god matting effekt;
 • motstand selv i varmt vær;
 • stort utvalg av nyanser - 8 farger;
 • rimelig pris;
 • økonomisk bekostning.

For en jevn applikasjon er det bedre å bruke en base for sminke med antiseptiske komponenter. For daglig bruk er det bedre å velge et middel med en terapeutisk effekt.

Bioderma Sebium Al korrektor

bilde fra http://www.maquilab.com

Produktene fra det berømte franske merket inneholder det patenterte komplekse Fluidactiv. Den har en seboréeffekt og er indisert for behandling av åpne og lukkede komedoner, akne. Jenter som foretrekker Bioderma snakker om følgende fordeler:

 • vedvarende og rask terapeutisk effekt;
 • et tynt lag gir perfekt masker feil;
 • Inkludert er en grønn concealer for punktmaskering av rødt.

Ulempen med dette produktet er mangel på matting, men med systematisk bruk av oljeaktig glans elimineres det fortsatt ved å redusere sekretjonen av talg.

Bourjois 123 Perfekt

Bilde fra http://www.curvyliciousme.com

En annen representant for massemarkedet til en attraktiv pris. Den franske merkevaren anbefaler dette produktet for fet og kombinasjonshud. Den består av tre pigmenter av forskjellige farger, på grunn av hvilken rødhet, pigmentflett og blåhet i huden er perfekt maskert. Han ble forelsket i kundene for slike kvaliteter:

 • bredt spekter av farger;
 • Flytende tekstur er lett å påføre, men herdes raskt og flyter ikke.
 • skaper ikke følelsen av en maske;
 • veldig vedvarende, forblir i ansiktet hele dagen.

Samtidig er han ikke i stand til å camouflere de utprøvde feilene, for å maskere dem, så må sminken kompletteres med korrektorer.

Makeup artister råd: utvalg og søknad regler

Bilde fra http://pre-party.com.ua

Selv de beste tonal rettsmidler for problem hud med analfabeter bruk kan ødelegge sminke. Derfor, hør på opinionen fra fagfolk som deler sine hemmeligheter:

 • Bruk forskjellige nyanser av tonalnik avhengig av sesong. Vinterversjonen bør være litt lettere enn den naturlige hudtone, og sommeren bør være en tone mørkere.
 • Ved intense utslett, velg et produkt i hudtonen, og bruk korrekte fargekorrigatorer for maskering.
 • Etter utseendet av rynker fra mørke nyanser må det bli forlatt, til fordel for naturlige og lettere tonalkremer.
 • Fregner vil bidra til å skjule kremet på en tone mørkere enn den grunnleggende hudtonen.
 • For problematisk hud, velg en tonal væske eller gel konsistens.
 • Camouflageprodukter er kun tillatt i kveld eller på ferie.
 • Ikke glem å legge litt krem ​​på nakken og glatt grensene godt.

Stiftelsen er din pålitelige assistent, men det bør ikke være den eneste måten å ta vare på problemhud. Hvis regelmessig rensing, helbredende serum og lotioner, riktig ernæring og daglig diett går inn i vanen, vil spørsmålet om maskeringsfeil miste skarpheten, og du vil være mer fri til å velge sminkeprodukter.

Topp 12 beste grunnlaget kremer 2018

Selvfølgelig er valget av tonalrammen en rent individuell sak. Men en god krem ​​bør være bærekraftig, skjule eventuelle feil, samt gi komplett hudpleie. Vi valgte 12 toner i 2018 i forskjellige priskategorier som best tar tak i oppgavene. Betraktet i detalj fordelene og ulempene ved hvert verktøy, maskeringsevne og deres stabilitetsnivå. Identifiserte også det beste tonale middelet for hver hudtype.

1. Dior Diorskin Forever

Dior Diorskin Forever har en ledende posisjon blant dekorative kosmetikk. Kanskje dette er den beste concealer for normal hud. For fet og problem er huden bedre å velge et annet verktøy. Produsenten lover at ved hjelp av Diorskin Forever kan du oppnå profesjonell sminke hjemme.

Kremet har en væskestruktur, noe som gjør tonen til et lett slør, som skaper effekten av fløyelsaktig hud. Samtidig skjuler Dior Diorskin Forever godt ufullkommenhet og ser veldig naturlig ut.

Tekstur: Væske med matt finish.

Motstand: høy, holder kremet i ca 16 timer.

Masking evner: det skjuler små feil, men det kan ikke takle store feil.

Brukervennlighet: En glassflaske med en økonomisk dispenser, takket være at produktet er ganske konsumert.

Lukt: behagelig parfymert duft.

Pris kategori: luksus kosmetikk, gjennomsnittlig kostnad er ca 2600-3500 rubler.

Fordeler: Lett, nesten umerkelig belegg, høyt nivå av UF-beskyttelse.

Ulemper: Det kan ikke takle uttalt flak og feil, tvert imot, det kan understreke dem.

Generell vurdering: Stabil kremfluid med matt matte for normal og tørr hud.

2. Diorskin Forever Perfect Mousse

Ikke så lenge siden innførte Dior et nytt fundament 2018 med en mousseøs tekstur, som nesten ikke er synlig på ansiktet. Matting egenskaper er flotte. Verktøyet klare seg selv med en sterk, fettete glans på ansiktet, mens det ikke skaper effekten av for pulverisert hud. Diorskin Forever Perfect Mousse - den beste concealer for fet hud.

Tekstur: Tett, men ikke fettete, med en matt effekt.

Motstand: høy, holder dannelsen av oljeaktig glans i 16 timer.

Masking evner: takket være en spesiell formel skjuler fundamentet på en pålitelig måte porene og klipper selv med en sterk, fettete glans på ansiktet.

Brukervennlighet: Verktøyet er enkelt å bruke - det er pakket i en plasttuba, hvor det er lett å klemme moussen. Du kan søke med en børste eller hender.

Lukt: lett, ikke-påtrengende aroma.

Pris kategori: luksus kosmetikk, kostnad - 2250-3000 rubler. For produkter av denne klassen er ganske akseptabelt.

Fordeler: Delikat tekstur, ultra matt belegg, maskeringsporer, pålitelig beskyttelse mot glans.

Ulemper: Ikke egnet for tørr hud med rynker. Matterpulver, som er en del, kan være tilstoppet i brettene og betydelig øke alderen.

Generell vurdering: Den beste tonal rette for fet hud, mens du har en lett, vektløs struktur, som nesten er umerkelig i ansiktet.

3. Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup

Double Wear Stay-in-Place Foundation er en gave for aktive og energiske jenter. Det tåler nesten hvilken som helst belastning, gir en frisk farge til ansiktet og hold en fløyels matt tone i 15 timer. Varme, kulde, fuktighet og plutselige temperaturendringer - alle disse negative faktorene er ikke redde for ham. Dette er den beste concealer for problem hud. Det er i stand til å maskere selv alvorlig uttrykt akne, fjerne rødhet og skjule brede porer. Den har UF-beskyttelse - SPF10, som er ganske nok for klimaet vårt.

Tekstur: Middels tetthetskrem, ikke for tynn, men ikke veldig tykk. Enkelt fordelt over ansiktet, men ikke sløret.

Motstand: Høy, ikke mindre enn 15 timer.

Masking evner: perfekt kompatibel med fet og problem hud. Vel maskerer ufullkommenheter, beskytter pålitelig mot utseendet på oljeaktig glans, sprer seg ikke, tåler varme og høy luftfuktighet, pletter ikke klær.

Brukervennlighet: Det er ingen dispenser, du trenger bare å helle kremet på hånden eller på børsten. Mange anser dette som en ulempe, men de som er vant til å bruke tone med fingrene, verdsatt bekvemmeligheten av bare en slik pakke.

Lukt: tynt, ikke irriterende.

Pris kategori: luksus klasse, 3000-4000 rubler.

Fordeler: det maskerer ufullkommenhetene godt, beskytter motstandsdyktig mot utseendet til fet skinn selv i varme og høy luftfuktighet. Hovedpotet - kremet gir ikke merker på klær.

Ulemper: vanskelig å vaske av, ikke utstyrt med en dispenser, fokuserer på peeling og rynker, derfor er den ikke egnet for tørr hud.

Generell vurdering: Et dyrt og effektivt grunnlag for fet og problem hud. Takle selv de vanskeligste konsekvensene av akne og vare hele dagen i de mest ekstreme forholdene.

4. Giorgio Armani Lysende Silke

Blant makeup-artister var dette verktøyet høyt verdsatt og er fortjent å betrakte som den beste concealer for aldrende hud. Giorgio Armani Luminous Silk er et universelt middel. Det er ingen restriksjoner på hudtype - kremet vil godt maskere feilområdene i problemområdene, gi pålitelig beskyttelse mot utseendet på oljeaktig glans og gi fløyelsaktig, tørr hud.

Tekstur: Kremet har en lett flytende tekstur, så det blir ikke lagt i rynker og vektlegger alder.

Persistens: En spesiell strekk tekstur gir ansiktet naturlig friskhet gjennom hele dagen. Krem holder fast ikke mindre enn 16 timer, samtidig er det lett å vaske av.

Masking evner: Mikrofyllingsteknologi markiserer tone, skjuler forstørrede porer og aldersfeil.

Brukervennlighet: Den ekstra bonusen til dette fundamentet er en avansert dispenser som gjør at du kan presse til og med en liten dråpe væske, noe som gjør kremet veldig økonomisk å bruke.

Lukt: parfymert, men ikke-påtrengende.

Pris kategori: luksus kosmetikk, kostnad - 3200-4300 rubler.

Fordeler: Enkel applikasjon, praktisk dispenser, naturlig belegg, uttalt anti-age effekt.

Ulemper: Når du bruker børsten, kan du forlate striper.

Samlet vurdering: Flott for alderen hud. Glatter huden, helt usynlig på ansiktet, gir et forfriskende utseende.

5. Shiseido Synchro Skin Glow

Shiseido Synchro Skin Glow Tonal Fluid er et allsidig verktøy som kan tilpasse seg alle typer og farger på huden. Kremet bryr seg om huden og gir en halvmattetone. Samtidig kan den tilpasse seg enhver hudtype takket være en spesiell "intellektuell" formel.

Tekstur: Lettflytende tekstur, som lett skygges. Avslutt - sateng, med en lys perle skinne.

Persistens: I løpet av dagen sprer ikke væsken, endrer ikke farge og forsvinner ikke.

Masking evner: til tross for sin lette tekstur, gjemmer denne tonalvæsken effektivt hudfeil. Han vil enkelt maskere pigmentflettene, skjule blå sirkler under øynene, til og med uttonen. Hvis ønskelig, kan det være lagdelt. Samtidig vil han ikke bli rynket og vil ikke skape en pulveraktig maske.

Brukervennlighet: flasken er utstyrt med en sensitiv dispenser som gjør at du kan presse ut selv en liten mengde penger. Denne designen gjør Shiseido Synchro Skin Glow veldig økonomisk.

Lukt: lett og hyggelig, subtilt.

Priskategori: Kostnaden varierer fra 2.600 til 3.500 rubler.

Fordeler: vektløs tekstur, "smart" formel som tilpasser seg hudtone, god maskeringsevne, praktisk dispenser.

Ulemper: vil ikke gjemme den uttalt akne og deres konsekvenser.

Generell vurdering: Væsken fordeles i et jevnt lag, og derved oppnå den mest naturlige tonen og sunn utstråling.

6. Yves Saint Laurent Encre De Peau

Lett som fluff og utrolig motstandsdyktig tonevæske Encre De Peau fra Yves Saint Laurent fanget hjerte til mange jenter rundt om i verden. Det er ikke merkbart på huden, skaper ikke ubehag, varer lenge og opprettholder friskhet hele dagen. De minste pigmentpartiklene utjevner hudtonen i sekunder. De aktive ingrediensene i blandingen på samme tid matter og fukter huden, uten å skape en vekting pulver effekt.

Tekstur: flytende konsistens, fløyelsaktig. Enkel å søke og distribuere.

Persistens: produsenten hevder at fundamentet er like motstandsdyktig som blekk. Og dette er sant, holder verktøyet hele dagen feilfritt.

Masking evner: væske håndterer standard hudproblemer. Det vil gjemme seg fra nysgjerrige øyne spor av tretthet, rødhet og små hudfeil.

Brukervennlighet: Glassflasken er utstyrt med en børsteapplikator. Med den kan du bruke et krempunkt eller en nyanse. Men det er en ulempe - verktøyet er veldig flytende, og når det påføres sminke, kan det dreneres fra applikatoren.

Lukt: lett behagelig lukt.

Pris kategori: YSL kosmetikk tilhører klassen av luksus, så kostnaden av en flaske væske er høy - fra 3400 til 4400 rubler.

Fordeler: Delikat tekstur, helt matt effekt, høy holdbarhet.

Ulemper: Høyt forbruk på grunn av væskekonsistensen, ingen pumpe og dispenser, krever påføring av en base eller fuktighetskrem, da det understreker problemet med overdreven hud.

Generell vurdering: Resultatet ser veldig naturlig ut: huden er matt, tonen er jevn.

7. Bourjois Healthy Mix Serum

The Healthy Mix Serum Foundation fra Bourjois fortsetter linjen med "fruktterapi" for huden. Dens struktur inneholder ekstrakter av tre utrolig nyttige frukter - granateple, lychee og goji. Med deres hjelp blir huden enda mer sunn og strålende. Kremet har en lett tekstur, egnet for enhver hudtype.

Tekstur: Lett, gel, væskekremkonsistens. Målet er ikke matt, men ikke strålende.

Persistens: Kremet varer i 16 timer, fades ikke og smelter ikke.

Masking evner: Hovedoppgaven til dette fundamentet er å sikre et sunt og velpleiet utseende av huden. Det vil fjerne tretthetskarakterer fra ansiktet og skjule små hudfeil. Men han vil ikke takle åpenbare ufullkommenheter, det vil være behov for ekstra concealer og base.

Brukervennlighet: En plastflaske med pumpe regulerer strømmen av krem ​​til en milligram. Væske kan påføres med fingre, børster eller svamp.

Lukt: Kremet har en veldig lys frukt og bæraroma.

Priskategori: Kostnaden for dette kosmetiske produktet er lavt - ca 450-500 rubler.

Fordeler: Kremet toner ikke bare huden, men bryr seg også om det. Nesten ikke synlig på ansiktet.

Ulemper: de som ikke liker fruktige notater i kosmetikkens dufter, er det bedre å velge andre alternativer.

Generell vurdering: høy kvalitet grunnkrem massemarkedskategori.

8. Guerlain Undertøy De Peau

Ved å lage grunnlaget Guerlain Lingerie De Peau, brukte utviklerne den innovative mikrogrid Bio-Fusion, som skaper et naturlig silkeaktig belegg som er helt usynlig og umerkelig. Garnet er elastisk elastisk fiber som strekker seg sammen med huden, og gir god holdbarhet av belegget. Huden er strammet, feilene blir usynlige. På grunn av at Guerlain Undertøy De Peau tilpasser seg strukturen og hudtonen, er dette den beste concealer for kombinasjonshud. Kremet har en SPF 20 beskyttelsesfaktor.

Tekstur: Lett og delikat tekstur, produktet refererer til væskeformige væsker. Maten kan ikke strenge tilskrives matt eller satin, huden ser naturlig ut.

Persistens: beholder sine egenskaper hele dagen, trenger ikke å justeres.

Masking evner: Det er usannsynlig å takle åpenbare hudfeil, men væsken vil takle mindre feil. Det kommer imidlertid ikke til å rynke, skjuler rødhet og understreker ikke porene.

Brukervennlighet: En glassflaske med pomp er ikke bare utsøkt dekorert, men også praktisk. Dispenseren måler nøyaktig riktig mengde tonalressurser.

Lukt: Delikat blomsteraroma med subtile notater av fersken og bringebær.

Pris kategori: Guerlain væske tilhører kategorien luksus kosmetikk, så kostnaden er høy - fra 3,100 til 4,100 rubler.

Plusser: Perfekt gjemmer små feil på ansiktet, ideelt for kombinasjonshud, tetter ikke porer.

Ulemper: Ikke det beste middelet for for tørr hud - fokuserer på peeling.

Generell vurdering: Elite luksuskrem, etter å ha påført det, ser huden frisk og slank ut.

9. Max Factor Color Adapt

Max Factor Color Adapt-grunnlaget på 100% rettferdiggjør navnet. Takket være spesielle lysfølsomme partikler tilpasser det flytende fundamentet øyeblikkelig til den naturlige hudtonen. Han maler ikke ansiktet, og tilpasser seg den naturlige pigmenteringen.

Tekstur: medium tetthet krem. Silikoner er godt følte i strukturen av produktet, men de fremkaller ikke irritasjon.

Persistens: Krem er effektiv hele dagen. Han er ikke redd for varme eller høy luftfuktighet.

Masking evner: Kremet er veldig lett og usynlig på huden. Likevel kan han til og med skjule slike komplekse mangler som forstørrede porer, svarte prikker i nesen, effekten av rosacea.

Brukervennlighet: Et rør av tykk plast med en praktisk dispenser. I motsetning til glassflasker veier det ikke tungt i en kosmetisk pose. Forbruk økonomisk på grunn av pumpen og stigende plattform.

Lukt: aromaen er nøytral, den inneholder ikke noen meget merkbare dufter. Det er bare en lys skygge av mandel.

Priskategori: Kostnaden for grunnlaget for denne kvaliteten er ganske demokratisk - 650-700 rubler.

Fordeler: allsidighet, god maskeringsevne, holdbarhet, kostnadseffektiv og praktisk emballasje.

Ulemper: kan trekke oppmerksomhet mot uttalt peeling.

Generell vurdering: utmerket krem ​​til en fornuftig pris, enkel å påføre, lett absorbert, gjemmer perfekt feil.

10. Maybelline Super Stay 24 Cream

Maybelline Super Stay-serien av grunnkrem har en utrolig utholdenhet. De er i stand til å motstå høy luftfuktighet, intens fysisk anstrengelse og virkningen av varme.

Tekstur: lett, veldig flytende væske. Det er helt usynlig for andre og føles ikke på huden. Målet er matt, men litt glanset lys forblir på huden.

Persistens: Persistensen deklarert av merkevaren oppfyller alle forventninger. Stiftelsen varer for dagen med verdighet. Det er ikke påvirket av varme, regn, etterlater ingen merker på klær og pletter ikke telefonen.

Masking evner: en krem ​​med en vektløs konsistens, til tross for dette, behandler det effektivt hudfeil. Det forhindrer dannelsen av fet skinn, skjuler godt rødhet, porer og svarte flekker.

Brukervennlighet: Røret er laget av tykt glass, så det er litt tungt. Pumpe dispenseren fungerer som den skal, og lar deg klemme den eksakte mengden væske. Den kan påføres med en svamp, børste eller fingre.

Lukt: praktisk talt fraværende.

Priskategori: Stiftelsen kan kjøpes til en rimelig pris - 500 rubler per flaske.

Fordeler: gir god dekning og jevn tone.

Ulemper: Kremet legger vekt på områdene med peeling, så du må fukte dem på forhånd.

11. Bobbi Brown Moisture Rich Foundation

Denne næringsrike cocktailen for tørre områder av ansiktet. På grunn av at Moisture Rich Foundation inneholder naturlige oljer og andre fuktighetsgivende ingredienser, er dette den beste concealer for tørr hud. Det eliminerer ikke bare peeling, men nærer også huden med vital energi og en sunn glød.

Tekstur: gjennomsiktig, flytende og litt fet. Etter påføring absorberes den raskt og etterlater en satin finish.

Persistens: holder kremet perfekt, krever ikke ekstra sminkejusteringer i løpet av dagen.

Masking evner: gir en jevn tone og lys sateng glans. Tilsynelatende mangler tonnekrem vil ikke blokkere, for dette vil du trenge ekstra korrigerende midler. Det beste alternativet for jenter med tørr og normal hud uten lyse defekter.

Brukervennlighet: En glassflaske uten dispenser og applikator kan forårsake ulempe. Det kan brukes på ulike måter, men det beste alternativet er med en pensel eller svamp.

Lukt: Vanlig tonal betyr, uten spesielle aromatiske dufter.

Pris kategori: refererer til dyre concealers, den gjennomsnittlige prisen er 3200-3800 rubler.

Fordeler: vektløs tekstur, jevn tone, frisk, frisk hud.

Ulemper: ubeleilig emballasje, ikke det beste alternativet for fet og kombinasjonshud.

Generell vurdering: Dette er trolig den eneste krem ​​som passer perfekt med problemene med tørr hud utsatt for flaking.

12. Clarins Teint Pores matte

Langvarig matt effekt og perfekt justert hudtone - dette er hvordan utviklerne posisjonerer Clarins Teint Pores foundation krem. Matte. På grunn av de aktive komponentene i akacia og rød leire, kan denne krem ​​gjemme mange av manglene i huden og gi den en vakker tone.

Tekstur: ganske tykk, men luftig og fløyelsaktig.

Persistens: holder godt, men hvis huden er for fet, kan det forekomme oljeskinn etter noen timer. Derfor er det bedre å bruke på tørr eller normal hud.

Masking evner: hylder mange rødhet, mindre feil, evens tone, etterlater en vakker matt finish. Men for hud med for mye forstørrede porer, vil det ikke fungere - etter påføring vil det mislykkes og vil understreke dem ytterligere.

Brukervennlighet: Krem i et mykt plastrør. Klemmes enkelt, påføres uten problemer og absorberes raskt.

Lukt: pulveraktig, ikke-påtrengende.

Prisklasse: krem ​​- ikke billig. For ett rør må betale 2400-3200 rubler.

Fordeler: Den har en delikat, fløyelsaktig tekstur, legger ikke vekt på rynker og peeling, fra den første applikasjonen er det i stand til å maskere de viktigste ufullkommenhetene i huden.

Ulemper: Ikke for lang matt effekt på fet hud, ikke egnet for hud med utvidede porer.

Generell vurdering: Kvalitet av høy kvalitet for normal og tørr hud, uten utprøvde ufullkommenheter.

Oppsummering, fra de 12 betraktede tonalbasene i 2018, kan man se 6 beste kremer for hver hudtype:

 • for normal hud, dette er Dior Diorskin Forever;
 • for tørr hud - Bobbi Brown Moisture Rich Foundation;
 • for fet hud - Diorskin Forever Perfect Mousse;
 • for kombinasjonshud - Guerlain Undertøy De Peau Natural Perfection Foundation;
 • for problem hud - Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup;
 • for gammel hud - Giorgio Armani Lysende Silke.

Det er verdt å merke seg at listen over de beste tonalkremer i 2018 inkluderer luksusklasseprodukter. Kosmetikk massemarked, selv om det har gode kvaliteter, men når ikke stabiliteten og maskerer ufullkommenhetene i huden verre. Ikke desto mindre, alle ansett kremer fullstendig takle sine oppgaver. Det viktigste er å velge riktig verktøy for din hudtype.

Flere Artikler Om Typer Acne