Noen ganger i nesten hver kvinne kommer det en periode når spørsmålet blir presserende: "hvilken concealer maskerer akne bedre?". Tross alt er det umulig å forestille seg en jente som går på en date, ikke legger merke til akne, som rager ut på huden; eller en forretningskvinne i forhandlinger med akne og betennelser; og den mer så skuespillerinne, med hovedrollen i filmen nærbilder med lyse koder. Kanskje noen deler av befolkningen ikke har slike problemer? Dessverre er ingen forsikret mot ulike utslett og irritasjoner på ansiktets hud. Selvfølgelig er grunnlaget i slike tilfeller, i motsetning til skjeen for å klemme akne, ikke en behandling, men et maskeringsmiddel som vil bidra til å skjule disse feilene for en stund.

Hvordan finne ut hvilken grunnlag som best vil maskere akne

Det er kjent at jo større valget er, jo vanskeligere er det å gjøre det. Videre, mens det er en oppfatning at grunnlaget selv forårsaker akne. Men selvfølgelig er det ikke. Stiftkrem kan nå velges for å passe til de ulike egenskapene i huden, og selv når synlige mangler er tilstede. Du trenger bare å vite hvilken tonalkrem som maskerer akne og akne som ikke har gått igjennom i lang tid, samtidig som det gir en terapeutisk effekt. Moderne tonal betyr for problematisk hud ikke bare skjuler feil, men beskytter også huden mot miljøpåvirkning. De er enkle å påføre og ikke tette porene. Salisylsyre, svovel og desinfeksjonsmidler som reduserer betennelse bør inkluderes i en slik krem. Og hvis akne er farget rødt eller rosa, kan man ikke gjøre med en tonal, en tykkere agent bør påføres under den.

Stift hvilket merke er bedre å gjemme kviser

Hvilken fundament bedre maskerer akne

Vår hud fungerer som en slags identifikator for både eksterne og interne problemer som reflekterer dem på grunn av utseendet på ulike utslett, rødhet og smertefull akne og kviser. Behandlingen av slike problemer kan ta ganske lang tid. For å se bra ut og ikke være sjenert å gå ut med et problem hud, kan du bruke kosmetikk, etter å ha lært hvordan dekker akne med grunnlag.

Kjernen i problemet

Det er mange grunner til hudutslett og akne - det er hormoner, miljøet og klorerte vann. I tillegg kan de røde støtene på det mest iøynefallende stedet være et resultat av feil ernæring eller ansiktspleie (og kanskje til og med fraværet). Røyking og alkohol påvirker også utseendet til en person, og tilstanden til epidermis, inkludert.

Alle disse faktorene negerer ikke ønsket om å ha en vakker og sunn hud og jevn hudtone. Å returnere en følelse av selvtillit og forklare problemområder vil bidra til kunnskap om hvordan dekker akne i ansiktet med grunnlaget.

Hvis det er tegn på allergi eller hudsykdom i ansiktet ditt, bør du konsultere en hudlege. Kosmetikk - dette er bare en midlertidig og ekstern maskering av problemet, og ikke løsningen. Det viktigste er å begynne å behandle betennelse.

Hjelpemiddel betyr ved hånden

Det er flere måter å lindre betennelse på. Her er noen verktøy som vil hjelpe:

 • Øyedråper "Visin". Soak en bomullspinne i medisinen og sett i fryseren i 5-10 minutter. Deretter får du det og legger det til kvise til det tines. Små flekker blir hvite umiddelbart. En stor kvise må gjenta operasjonen flere ganger til den hjelper.
 • Te-tree essensiell olje er en utmerket antiseptisk og klarer seg godt med alder akne. Alt du trenger å gjøre er å sette det på problemområdet. Etter 5-6 timer vil det betente området bli blek. For best resultat bør denne manipulasjonen gjentas regelmessig.
 • Streptocid - pillen må knuses og blandes med vann til konsistensen av grus. Påfør det på det betente området og la det gå en stund.
 • En vanlig tannkrem vil bidra til å raskt redusere betennelse. Det blir brukt i noen minutter, og rødheten forsvinner.

Velge riktig produkt

For sensitiv problem hud, må du velge spesielle kosmetikk merket "hypoallergenic" og bare den som passer din hudtype. Konsistensen av fundamentet skal være myk nok slik at det jevnt maskerer feilene på ansiktet og hindrer ikke tilgangen av oksygen til porene.

Preferanse bør gis til vannbaserte produkter (oljefri) som inneholder mineralkomponenter, og teetreolje, salisylsyre, svovel, sink, vitamin A og B vil ikke forstyrre. Noen ingredienser virker som absorberende midler, andre regulerer talgkjertlene..

Selv ved bruk av høykvalitets medisinsk kosmetikk, ikke glem å vaske den av før du går til sengs!

Klargjøring av huden

Umiddelbart før du bruker fundamentet må du utføre følgende prosedyrer:

 1. Rensing. Kremet vil ligge på huden jevnere, hvis den er godt renset på forhånd. Det er nødvendig å fjerne smuss og overflødig sebum. For problem er huden ikke ønskelig å bruke skrubbe. Det vil skade dermis og spre bakteriene gjennom hele ansiktet. Det er bedre å bruke skum eller mousse til vask eller tørk med tonic.
 2. Fukte. Eventuell hudtype trenger fuktighetskrem, så ikke hopp over dette trinnet. Når olje, problem eller kombinasjonshud, bør valg av fuktighetskrem være spesielt oppmerksom.

Hvordan dekke akne med kosmetikk

Skjul akne er ikke lett, spesielt hvis de er ganske store. Men ingenting er umulig.

For et vellykket resultat bør kosmetikk brukes i denne rekkefølgen:

 • concealer

En concealer med en helbredende effekt må oppdages på de betente områdene og tillates 10-15 minutter for å tørke. Smøring betyr at akne ikke er verdt det, slik at du kan gjøre defekten enda mer merkbar.

Concealer grønn vil bidra til å minimere rød akne. Moderne verktøy skjuler ikke bare feil, men også tørre problemområder i huden. Noen produkter inneholder bakteriedrepende tilsetningsstoffer og har en antiseptisk effekt.

 • Base sminke eller primer

I tillegg er primeren et utmerket grunnlag for den etterfølgende sminke: på den vil det vare mye lenger og huden med basen ser jevnere ut og jevnere.

Spesialister har utviklet rettsmidler for problemhud. I løpet av dagen bidrar de til å bekjempe overflødig sebum og glans. Det finnes også en rekke fuktighetsgivende sminkebaser.

 • fundament

Med hjelp av forskjellige nyanser av fundamentet, kan du skape en perfekt jevn hudtone og jevn tekstur. For å gjøre dette blir pimpleet først maskert i en mørk tone, og deretter brukes en generell lettere tone.

Et godt eksempel på problembasert hudbase er Redness Solutions Foundation fra Clinique. Dette er en medisinsk kosmetikk som hjelper med utslett og rødhet.

 • Glitrende krem ​​eller pulver

Slike produkter inneholder de minste skinnende partiklene som sprer lyset og på grunn av dette utjevner hudfargen, noe som gir den en sunn glød. Det er nødvendig å velge dem i hudfarge. Slike kosmetikk påføres ikke på hele ansiktet, men på prinsippet om en høylyser - på kinnbenet, haken, litt på pannen.

 • Concealer igjen

Beige Matt Concealer. Det ideelle alternativet er å ha en mørk og lys nyanse. I den mørke farge omgir vi rundt tuberkulvet og glans over toppen selv med lys. Fjern forsiktig kantene og bland forsiktig. På sunn hud kan bevegelsen være mer intens. Den brukes både grønn og lokalt.

Som et slikt verktøy kan brukes Dermablend Corrective Foundation fra Vichy.

 • pulver

Forsiktig blotting concealer med pulver og svamp på stedene der vi nettopp søkt det. Bruk deretter en pensel jevnt på en liten mengde pulver til resten av ansiktet.

Denne videoen hjelper deg med å bruke sminke på ansiktet ditt med akne:

Nyttige tips

 • Det er tilrådelig å berøre "problem" personen så sjelden som mulig. Dette vil beskytte deg mot spredning av bakterier.
 • Hver gang etter bruk, børsten eller svampen rengjøres grundig for å unngå spredning av bakterier under påfølgende applikasjoner.
 • Selv i en hast, må vi ikke glemme de foreløpige behandlingene før sminke! Når tiden er kort, trenger du fortsatt å rengjøre og fukte ansiktet grundig. Dette er grunnlaget for suksess.
 • Hvis du bruker et tykt lag av sminke til ansiktet med akne, vil huden slutte å puste, og bakteriene vil utvikle seg enda raskere, og defekten vil se enda tydeligere ut.
 • For å eliminere synlige feil, bør du bruke lyse naturlige toner. For smøring av akne, bruk en mer tett i tekstur kremer, men de som ikke gir skinn.
 • Prøv å forsiktig skygge kantene i sminken, for å oppnå et naturlig og naturlig utseende.
 • Når du har nådd en jevn tone i ansiktet, må du ikke bruke rosa rødme. Bare skjult akne kan dukke opp ved siden av denne fargen. Beige, kaffe eller fersken rouge passer.
 • Du bør også forlate leppestiftets røde nyanser.
 • I bildet er det bedre å fokusere på øynene. Makeup er hensiktsmessig i Smokey Ace, som gjør øynene attraktive og uttrykksfulle og gir dem effekten av et fascinerende utseende.

Mange misforstår ved å tenke at bruk av et tett fundament vil hjelpe med en bevegelse for å skjule alle feilene. Midlertidig - ja, men med langvarig daglig bruk, forverrer de bare dine problemer! Tette tonale midler er ikke ment for så vanlig bruk! Disse verktøyene er den perfekte løsningen når du tar bilder eller kvelden, ikke mer.

Riktig og dyktig bruk av kosmetikk kan ikke bare skjule ansiktsfeilene, men understreke også fordelene. For å oppnå dette, vil kosmetikk av høy kvalitet som passer til alder og struktur av huden, hjelpe. Det viktigste er ikke bare å dekke akne, men å starte behandlingen av betennelser og å ordentlig ta vare på ansiktet ditt.

Zorro syndrom: vi maskerer akne med toner

Vi ønsker velkommen alle som bryr seg om deres utseende, og hvem er sikker på at en sunn hudflekk er en av komponentene til suksessen til den moderne mannen.

Vi snakker denne gangen om tonalressursene, uten som ingen kvinne av det rettferdige kjødet kan gjøre. Enig, visittkortet til enhver kvinne, en refleksjon av intern helse, hennes "jeg" er ansiktet.

Og hvis det har betennelser, akne, pigmentering og andre hudfeil, vil dekorative kosmetikk hjelpe i dette tilfellet. Etter å ha lest artikkelen til slutten, vil du finne ut hvilken grunnlag som er bedre for problemhuden.

Tips om valg av tonal verktøy

Høykvalitets masking concealer - må-ha i arsenalen til enhver jente. Hvordan velge det perfekte produktet for deg selv, som ikke bare passer for din hudtype, men også vil gjemme gjemt de eksisterende feilene? Vi vil gi noen nyttige tips:

 • Jenter med hudproblemer velger ofte kremer som er tykke i konsistens, som de tror vil bedre skjule utslett. Dette er en typisk misforståelse. Slike betyr bare tette porene, og derved fremkalle ytterligere betennelse. Og effekten av masken, som de gir, understreker manglene enda mer. Bruken av disse kremer er bare berettiget hvis du har en planlagt fotografering eller kvelden rendezvous. For dagligdagse sminke er det mer hensiktsmessig å velge lyse tonale emulsjoner og væsker.
 • Les omhyggelig sammensetningen på pakken. Tonal rette for problem hud bør inneholde så mange naturlige komponenter, vitaminer og aminosyrer som mulig, noe som ikke alltid er tilstede selv i dyre versjoner kjøpt på apoteket. Prøv å ikke få hodetelefoner, som inneholder mye silikoner, parabener, syntetisk glyserin og andre ikke-naturlige komponenter - huden din vil definitivt ikke ha nytte av dem.
 • Ikke mindre viktig poeng når du velger et kosmetisk produkt er emballasje. Flasker med dispenser er praktisk å bruke, lar deg økonomisk bruke tonalverktøyet - det vil ikke være mulig å klemme ut for mye av det ved uforsiktig pressing. Men den største fordelen med en slik flaske er hygienen, det eliminerer penetrering av bakterier og mikrober i krukken og gjør produktet trygt for huden.
 • Den epidermis, utsatt for akne og akne, er svært følsom og utsatt for irritasjon, så grunnlaget bør ha en helbredende hypoallergen effekt. Dermatologer anbefaler deg å velge alternativer som inkluderer anti-inflammatoriske bakteriedrepende midler med beroligende egenskaper.
 • Et godt fundament bør skape effekten av dis for hele dagen, dette er spesielt viktig for eiere av fet hud.
 • Velg maskeringstoner som bidrar til porene, porene i problemet epidermis er vanligvis brede.
 • Sjekk alltid utløpsdatoen for kremet. Jo lengre det er, jo mer i sammensetningen av ulike konserveringsmidler, som bare bidrar til økt lysstyrke i huden. Trenger du ham?

Foreløpig beslutning

Når du velger et kosmetisk produkt, kan du kontakte din hudlege eller konsulent i butikken. Eller du kan bestemme hvilket firma du skal kjøpe, du kan ved å lese anmeldelser på relevante fora eller spørre vennene dine for råd.

For ikke å kjøpe en "katt i en pose", er det bedre å først ta en sampler av et kosmetisk produkt, slik at du kan teste det for allergi og følsomhet i huden. Ja, og konsistensen av krem ​​kan ordentlig vurdere.

For å bestemme tonen, bruk en concealer på området langs haken, slik at du vil kunne velge en tone som gir en jevn overgang fra ansikt til nakke og hjelper til med å unngå "Fantômas effekten."

Ikke glem hudtyper

For enhver type epidermis er det viktig å velge ditt eget individuelle fundament.

 • Jenter med tørr hud bør foretrekke oljebaserte eller vannbaserte fuktighetsgivende midler. Den ideelle løsningen - kosmetikk med jojobaolje eller mandelolje. Kremet bør lindre tørrhet og effekten av tetthet.
 • I tonalas for fet hudtype brukes ikke oljer, men deres sammensetning inneholder stoffer som absorberer overskytende fettsekretjoner. For en slik epidermis er det nødvendig å velge resistente mattingmidler som inneholder salisylsyre.
 • Den kombinerte typen krever bruk av mer unike midler, for eksempel væsker. Som et mer økonomisk alternativ kan du bruke to forskjellige typer toner som er så nært som mulig å farge.

Reglene for årstidene

Glem aldri sesongreglene. Om vinteren bør du velge en kulere skygge av krem, for en varm sesong - varmere. Det er ganske naturlig - ingen avbrutt brunfargen.

I det første tilfellet har du råd til et produkt som inneholder oljer - slik at huden din ikke blir for tørr, om sommeren er det bedre å foretrekke matingsmuligheter.

Interessante fakta

 • Tonalverktøyet passer ikke bare til ansiktet, det maskerer feil og betennelser på baksiden, nakke, skuldre og dekolleté perfekt.
 • De fleste jenter tester kremet på hendene for å velge riktig nyanse. Dette er feil beslutning, fordi hudfargen på ansikt og hender er forskjellig.
 • Toneren blandet med høylyseren gir en utrolig utstråling til huden og distraherer fra rødmen og kjedelig hudfarge. Skjønnhet og friskhet du garantert garantert!
 • Krem er tillatt å påføre ikke på hele ansiktet, men bare på problemområder - punktvis. Ved hjelp av hva du skal gjøre, bestemmer du - du kan bruke svampen eller en spesiell børste.

Ditt humør og selvtillit er avhengig av utseendet på huden din. Tross alt er den ideelle tonen i ansiktet og fraværet av feil en indikator på helsen til eieren. Ikke glem det, velg et tonal verktøy. Abonner på oppdateringer på nettstedet. Her finner du nyttige og interessante artikler.

Hvilken concealer beste gjemmer acne

For å jevne ut strukturen i huden, skjule betennelse, akne og forstørrede porer, trenger du et tett fundament for ansiktet. Et slikt produkt, selv om det skaper en tyngdefølelse, men perfekt maskerer alle feil.

Med økt sebaceøs sekresjon er det ikke å bruke flytende tonale midler, og fløtepulver eller stikkregerer. Teksten i disse verktøyene lar deg absorbere fett perfekt.

En god løsning for tenåringer med problemhud ville være grunnlaget "Eveline matt og cover". For det første er det rimelig. For det andre maskerer det virkelig akne og humper, selvfølgelig, hvis du velger riktig nyanse. Men minus av produktet er at det er ustabilt, ikke matt og "flyter" med den minste fuktighet. Så det er bedre å ikke falle i denne krem ​​under regnet, og også å avstå fra tårer under bruken. Konklusjon - dette toneværktøyet er egnet for bruk innendørs og krever sminkejustering med kompakt pulver hver 3-4 timer.

Tonfrekvensen fra MaxFactor har alltid vært preget av holdbarhet og høy kvalitet. Cream "Lasting Performance Foundation" har en tett tekstur som hjelper maske rødhet, akne og komedoner. Dette produktet er imidlertid ikke beregnet på matting, noe som betyr at den bare skal brukes til normal hud med mindre feil. Det anbefales heller ikke å "bære" denne kremet i lengre tid enn 6 timer, spesielt om sommeren, da det er konsistent i nærheten av profesjonell sminke.

For å kvitte seg med den fettete glansen i T-sonen, trenger du en spesiell ansiktspleie og fundament "Alterra Silk Skin Make-up", som ikke inneholder oljer og silikoner. På grunn av den naturlige sammensetningen av dette verktøyet, oppstår det ikke en følelse av tyngde på huden. Av minusene av produktet kan identifiseres lav motstand og en liten tynnpalett.

Hvis du i tonal betyr, i tillegg til maskeringsegenskapene, verdsetter du en liten kostnad, prøv produkter fra Avon, Oriflame og Maybelline. Avon Incredible Finish Foundation Masking Cream med gelpartikler kan kombineres med Oriflames Giordani Gold Luminous Concealer concealer. Først må du kaste pimples og post-acne med en blyantkorrektor, og på toppen må du bruke et toneværktøy som gir ut hudtonen. Naturligvis, som nesten alle budsjett kosmetikk, har disse verktøyene ikke holdbarhet, selv om fire timer kan holde ut.

Maybelline Non Stop tonal krem ​​maskerer perfekt alle imperfections - comedones, forstørrede porer, betennelser, pigmentering. Men, dessverre, matter ikke huden, siden det er flimrende partikler i sammensetningen. Derfor anbefales dette produktet å brukes sammen med pulver.

Vichys "NormaTeint" -krem gjør ikke bare maskefeil, men har også en helbredende effekt. Hvis du bruker verktøyet hele tiden, kan du bli kvitt akne og blanke akne. I tillegg, på grunn av lav tetthet, forstyrrer ikke produktet huden å puste.

Hva er den beste måten å dekke akne på ansiktet med fundamentet?

På hudutslett, og på hånden til rett tid var ikke korrektoren? Vi forteller hvordan du skal handle

Tekst: Redaksjonell Makeup.ru 1. juni 2017

Problem hud? Å oppnå en jevn tone kan bare være hvis du korrigerer alle feilene. Vi forteller hvordan du bruker sminke i saken, hvis bare en concealer er tilgjengelig fra maskeringsmidler.

Så belegget blir jevnere enn hvis du gniddet produktet på huden.

Igjen kan verktøyet ikke gnides - forsiktig spre det over ansiktet, uten trykk.

Hvilke toneværktøy er ideelle for å korrigere mangler med hjelpen deres? Vi valgte det beste.

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

Vær den første som vet om dem!

 • Natalya 25. juli, 15:08 Stiftelsen Touche Éclat, YSL Beauté Jeg kan ikke gjøre det uten ham i det hele tatt! Jeg har problem hud og budsjett alternativer for tonal ressurser jeg aldri anser, de bryr seg ikke for hud, de bare tette porene! Touche Éclat er perfekt påført, det er ingen maskeffekt, det mager huden i lang tid og alle hudfeil er skjult.
 • Catherine 27 juni 19:17 L'Oreal Paris Alliance Perfekt grunnkrem er en gave for meg. Jeg har tørr hud, så for meg er det viktig at kremen inneholder oljer. Måten den faller på huden og føles på den, er bare noe. Jeg føler det ikke i det hele tatt, men huden med den ser guddommelig ut. Jeg elsker denne krem ​​og vil definitivt kjøpe mer.
 • Anastasia 11. juni, 20:24 Fra disse fondene prøvde jeg bare L'Oreal Paris Alliance Perfect. Rødhet fjerner, men hvis det er flere flekker, kan du bruke concealer.

Korrektor for akne: hvordan du bruker og hva du skal velge? Hvis det ikke er noen annen måte å bli kvitt hudfeil, vil en korrektor komme til redning. Hvordan bruke den til å maskere akne? Følg makeup artistens råd - og vår vurdering av de beste verktøyene som skal gjøre jobben.

Vichy: Dermablend Line for Problem Skin Snakk om produkter som er i kø for Problem Skin.

Perfekt ansiktston: Steg-for-steg-instruksjoner Lancôme makeup artist Anna Shimkova viser hvordan du bruker et tonalt middel mot ansiktet ditt og lager en frisk vårmake-up

Alt du ønsket å vite om grunnlaget Detaljert skjønnhetsrapport, som vil bidra til å forstå alle de vanskelighetene i denne kategorien av verktøy

YSL tonalkremer: en oversikt Hva er så bra med tonalkremer fra YSL, hvilke nyskapende ingredienser inkluderer og hvordan de passer best

Alt du ville vite om BB-krem Hvordan og hva slags BB-krem er bedre å velge enn å søke og vaske av: Vi snakker om en av skjønnhetsprodukter, hvis navn er skrevet med store bokstaver

Hvordan maske acne med sminke? Pimple pimple discord: Hvordan maskere forskjellige typer betennelser slik at resultatet er like tilfredsstillende?

Acne masking concealer: velg og søk riktig

For å hjelpe til med å håndtere problemhud og eliminere ufullkommenhet kan maske acne concealer. I dette tilfellet er det nødvendig med en spesiell, mer delikat tilnærming til valg av omsorg og kosmetikk. For en feilfri tone med problemhud, trenger du ikke vanlige vedvarende mattingkrem, men produkter med naturlige og medisinske ingredienser. I de fleste moderne kosmetikk er det tonalkremer, hvis handling er rettet mot å oppnå flere effekter samtidig. Det er en fjerning av feil, utjevning av tonen i ansiktet, samt kampen mot store problemer.

Spesielle tonale rettsmidler for problemhud: Ikke bare maske, men også behandle

Spesielle tonale mousser for problemhud er ikke fokusert på konsekvensene, men på de viktigste problemene i huden. I deres komponentsammensetning er ikke bare reflekterende partikler, samt matte pigment. Slike maskeringsmetoder produsert av en unik formel. Det er derfor de er i stand til å opprettholde et tilstrekkelig fuktighetsnivå i huden, forhindre irritasjon eller en allergisk reaksjon, samt eliminere glans. Healing kremer anbefales å kjøpe i et apotek, ikke kosmetiske butikker.

Farmaceutiske kosmetiske kremer inneholder ikke en uttalt lukt, og er derfor mindre sannsynlig å forårsake irritasjon eller provosere utviklingen av en allergisk reaksjon. Problemene i ansiktet til hver enkelt person: Forbedret arbeid i talgkjertlene, akne, forstørrede porer eller en rødaktig tone. Det er bare nødvendig å velge en gjengebase fra akne for hudtype. En viktig komponent som bør finnes i slike kosmetikk er hyaluronsyre - dette bør kontrolleres når man kjøper kosmetikk.

Akne maskerer med grunnlag: søknadsregler

Noen ganger gir applikasjonen til selv av høyeste kvalitet ikke et anstendig resultat, hvis du ikke kjenner de generelle reglene. Og også hvis du forsømmer viktige tips når du bruker sminke på områder med utslett og rødhet.

 1. Det anbefales å rengjøre ansiktets hud grundig. Behandle desinfiserende tonisk rødhet og utslett. Det er nødvendig å påføre et tynt lag fuktighetsgivende balsam på olje, samt kombinasjonshud, med patting bevegelse. Fond med en tett konsistens er ikke ønskelig.
 2. Det neste trinnet er å bruke concealer, som skjuler de åpenbare feilene i ansiktet. Den mest passende skygge concealer - grønnaktig. Det er godt å bruke en primer for å forberede huden.
 3. Etter at korrektoren er påført fundamentet, som er festet med pulver. Maskeringsdekselet må være vannbasert - slik at huden kan "puste", og porene vil ikke være tilstoppet.
 4. Det er bedre å kvitte seg med harde børster, svamp, svamper i din kosmetiske pose. Slike innretninger bidrar kun til irritasjon av ømte områder og fremkalle utslett. Det beste alternativet er påføring av matting agent med lette bevegelser av fingrene.
 5. I tilfelle av akne i ansiktet bør kosmetiske børster alltid være rene. Ellers fører det til reproduksjon av skadelige mikroorganismer som forårsaker akne.

Mineralsk kosmetikk er egnet for hud med akne, fordi den inneholder naturlige ingredienser.

Topp 10 akne kremer

Maskeringsmidler med helbredende effekt velges avhengig av problemhudets behov. Noen tørker og elimineres med denne skinnet, mens andre reduserer betennelse, rødhet og utslett på huden. Kostnaden for medisinsk kosmetikk er noen ganger noe høyere enn vanlig kosmetikk. Men deres pris avhenger direkte av kvaliteten og spekteret av handlinger som de produserer på huden med akne.

 • Acne Solutions Liquid Makeup av Clinique

Denne moussen mottok et kall og ble merket av Allure magazine den beste kosmetiske for oljeaktig og problem hud. Den viktigste aktive ingrediensen er salicylsyre, som utfører flere viktige funksjoner. Å være den sterkeste antiseptiske, kjemper salicylsyre aktivt mot patogene bakterier som provoserer akne. Verktøyet har en lett, flytende tekstur som ikke tetter porene og lar huden "puste". Stiftelsen er godt absorbert og gir også en jevn tone for hele dagen. Inneholder vegetabilsk olje og vitaminer.

 • Concealing Treatment Makeup Tube SPF 20

Dette er grunnlaget for det berømte kosmetikkfirmaet NeoStrata, som lenge har tjent mange sminkeartisters tillit. Formler for opprettelse av terapeutiske kosmetiske produkter er utviklet av verdensberømte dermatologer - Eugene Van Scott og Rui Yoo. For å skape dette fundamentet ble de helbredende egenskapene til sinkoksid og glukonolakton benyttet. Behandling av akne og arr, eliminering av rødhet, utjevning av rynker. Kremet inneholder ingen parfyme, parabener og andre konserveringsmidler. Inneholder solkrem.

 • Heal Skjul Blemish Lotion av Dermasoft

Komponent sammensetning er representert av naturlige mineraler, hvilke ekstremt delikat tørre problemområder på ansiktet. I tillegg er en antimikrobiell svamp for fjerning av fundament inkludert. Sammensetningen inneholder også tea tree ekstrakt, hvis handling er rettet mot å bekjempe svart akne. Inneholder aminosyrer og antioksidanter.

 • Immaculate Liquid Powder Foundation av Hourglass

For en moderat manifestasjon av akne ble denne concealer opprettet. Takket være en innovativ produksjonsteknologi inkorporerer tonalmousse egenskapene til et flytende fundament og mattpulver. Tekstur gir lett dekning uten å tette porene. Hovedreguleringsmekanismen er tilstedeværelsen i sammensetningen av Kashmir kaolin leire, som normaliserer talgkjertlene. Naturkomponenter, samt antimikrobiell egenskap forhindrer utseendet av nye utslett. Inneholder urteekstrakter.

Listen over innkommende ingredienser inneholder Tsinkadon - en unik komponent som setter orden på talgkjertlene. Kosmetiske produkter fra Vichy har høy UV-beskyttelse, slik at deres applikasjon reduserer pigmentering over tid og forhindrer fotoaldering. Inneholder antioksidanter og UV-filtre.

 • Uriage RoseLiane CC Cream

Apoteksprodukt av høy kvalitet med forebyggende og terapeutisk virkning. Komponentblandingen inneholder slike aktive stoffer som ginseng-ekstrakt, frøolje. Listen over evner inkluderer behandling av hudutslett, bekjempelse av alder og aldringsrelaterte endringer. Også tonalvæskebrønn skjuler feil i ansiktet, har en tørkeeffekt, og eliminerer huden oljeaktig glans. Ikke bosette seg i porene, inneholder vitamin E.

 • Bioderma Sebium Al korrektor

Dette er en lett mattingkrem av et populært fransk kosmetikkfirma, som har det molekylære terapeutiske komplekset Fluidactiv. Verktøyet er rettet mot å hindre produksjon av talg, samt dyprengjøring av problemhud. Stiftelsen anbefales for behandling av åpne komedoner og hudormer. I tillegg kommer kittet med en korrigator av grønn fargetone som på en pålitelig måte skjuler feilene. Inneholder vitamin E, macadamia olje, ginseng ekstrakt.

 • Exfoliac soin anti-imperfections teinte clair

Kosmetisk firma Noreva skaper kosmetikk som er beregnet på behandling av irritert, utsatt for hudutslett. Sebaceous kjertler, behandling av problemområder og forebygging av reproduksjon av patogene mikroorganismer, går tilbake til normal. Kosmetikk inneholder et vitamin sett, naturlige pigmenter, mineraler. Inneholder panthenol.

 • Pharmacetis F Intense Dekning Mild Fluid Foundation SPF20

Komposisjonssammensetningen av dette terapeutiske fundamentet er beriket med mineralske mikrokapsler av væsker med beskyttelse mot ultrafiolette stråler. Drugstore well masker, smalere porene, forhindrer utseendet på et nytt utslett, utseendet på alder flekker. Produksjonen innebar ikke konserveringsmidler, aromatiske tilsetningsstoffer, allergifremkallende stoffer. Sammensetningen inneholder vitamin PP og ceramider. Grunnlaget er egnet for alle hudtyper, ikke bosette seg i porene.

 • Dekk jente Olay Simply Ageless Foundation

Et annet apotek grunnlag for problematisk hud, som har en myk omsorgseffekt. Sammensetningen inneholder bare naturlige ingredienser som er rettet mot å begrense porene. Masking mousse fuktighet og har også anti-inflammatorisk effekt. Inneholder vitamin E. Virkningene av terapeutiske komponenter er rettet mot helbredelse av arr, sår og akne arr. Denne tonalkremen kombinerer dekorative stoffer, helbredende ingredienser som forhindrer fotoaldering av huden på grunn av eksponering for UV-stråler. Ikke bosette seg i porene, ruller ikke.

Den kosmetiske industrien utvikler seg fra år til år. Mer sofistikerte kosmetikk vises som ikke bare midlertidig gir en ideell hudtone med ufullkommenheter og mangler, men har også omfattende innflytelse på årsaken til forverringen av delikat ansiktshud. I dette tilfellet er det viktigste å vite de grunnleggende finesser når du velger et produkt som tar hensyn til alle manglene og inneholder nyttige stoffer.

Hvordan å maskere akne riktig og oppnå jevn hudfarge se på videoen:

Stiftelsen DERMACOL - gjennomgang

ABSOLUTT ALT: ACNE, SPOTS, RED. Den beste maskerende concealer! 13 nyanser i paletten! Veldig DECENT CHOICE CREAM fra Tsjekkia!

I lang tid skrev jeg på en eller annen måte ikke anmeldelser for dekorative kosmetikk. Men i dag vil jeg gjerne dele min mening med en fantastisk concealer for problematisk hud, som er i stand til å gjemme mange, mange feil og mangler i huden!.

Jeg har vært på utkikk etter en god concealer med høy opasitet. Men det var alltid vanskelig for meg å finne ham, som jeg har veldig blek hud og mange tonale midler er veldig mørke på huden min. Jeg tror at dette problemet er kjent for mange mennesker, det er ikke så lett å finne lyse nyanser til Snowdrops, men det er enda veldig vanskelig. Jeg har en mousse, som jeg var veldig fornøyd med, men å finne den i vår lille landsby er et veldig stort problem. Du kan bare snuble på det et sted.

Og så så jeg ved apoteket et nytt og ukjent grunnlag for meg med en interessant, etter min mening, navn Dermacol sminke deksel. Jeg husket umiddelbart navnet og bestemte meg for å lese vurderingene. Jeg så også på videoer på YouTube. Og jeg bestemte meg for å kjøpe den nettopp fordi dette fundamentet har en god dekkevne og et stort utvalg av nyanser.

MINE HUD: Huden min fortsetter å være problematisk, siden den ikke helt har gått gjennom post-akne og et lite utslett. Huden er følsom, blek og utsatt for tørrhet og couperose.

GENERELL INFORMASJON:

 • Fullt navn: Dermacol sminke deksel.
 • Kostnad: 500 rubler
 • Volum: 30 g
 • Kjøpssted: apotek
 • Produksjonsland: Tsjekkia
 • Merke: Dermacol

UTSEENDE

Stiftelsen selv er i et lite gyllent og glanset rør. Ser ut som en dyr luksus tonal. Lokket er skrudd, dispenseren er ikke. På den ene siden er røret lite og praktisk, det passer lett inn i en kosmetisk veske, og på den annen side blir mange overskytende penger alltid presset ut og du må kaste bort kremet. Dette er selvsagt en ulempe.

HUE

Totalt representert i paletten 13 (.) Nyanser, så jeg tror at alle kan finne sin perfekte nyanse.

Jeg valgte skygge 208, selv om den første nyansen i paletten 207. Ifølge vurderinger bestemte jeg meg for at 208 ville passe meg akkurat, siden det er med en nøytral deltone. Og faktisk er det. Han nærmet meg perfekt, ikke i det hele tatt gul, som det vanligvis er tilfellet med mange tonale midler.

På bildet kan han virke mørkt for deg, men i ansiktet blir han ikke mørkere i det hele tatt.

Konsistensen er tykk, jeg har fortsatt ikke hatt så tett fundament. Men takket være dette, skjuler han helt alle feilene i huden.

Lukten er ikke skarp, til og med hyggelig og litt søt parfume.

FRA PRODUSENTEN:

Et klinisk testet fundament med forbedrede maskeringsegenskaper har dukket opp som en av de første maskeringsfasen i Europa og i verden. Lisensen for produksjonen ble solgt til Hollywood. Den unike kremholdige sammensetningen som inneholder 50% pigmenter, selv i små mengder, gjemmer fargefeilene i huden, gir huden en perfekt utseende. Skjuler kviser, pigmentering og tatoveringer. Det kan også brukes på hele ansikt og kropp for å justere farge eller for å gjøre huden lettere eller solbrun. Dette fundamentet brukes ofte til profesjonelle fotoskudd, filming, modellering eller for spesielle anledninger.

Mine inntrykk:

Dette grunnlaget var bare et virkelig funn for meg. Det passer meg perfekt, og oppfyller alt jeg krever av tonale midler. Selvfølgelig er det veldig tett, så hvis det ikke er noen alvorlige hudproblemer, er det bedre å ta lettere teksturer. Men for de som har post-akne, akne, arr eller andre feil - denne krem ​​vil være den beste! Med deg trenger du ikke en korrekturleser eller concealer, det er nok å påføre det i ett lag, og det vil gjøre huden din perfekt. Vel, jeg liker virkelig det resultatet han gir. Jeg har ikke hatt noen post-acne ennå, men denne concealer gjør det enkelt å gjemme dem. Og det trenger ikke å glansere over alt et tonn krem ​​eller ekstra midler.

For å være ærlig forstår jeg ikke hvorfor det er ingen rave vurderinger for denne kremmen. For meg er han den beste av alle maskeringsverktøyene jeg har prøvd.

Jeg prøvde å ta mange bilder med forskjellig belysning, men på en eller annen måte kunne jeg fortsatt ikke overføre resultatet godt.

Jeg vil fremheve fordelene:

 1. Skjuler perfekt alle feilene, det spiller ingen rolle for akne, flekker eller rødhet.
 2. Mange nyanser i paletten, bare et stort utvalg, og for snødekkene også.
 3. Veldig økonomisk. Du vil nok også like meg overrasket over hvor liten en mengde krem ​​er nok til å gjelde for hele ansiktet.
 4. Kan brukes som concealer for å maskere individuelle feil.

Jeg vil gjerne merke det faktum at han ikke tar opp til meg. MEN! Jeg fjerner det forsiktig, først med hydrofil olje, og deretter med ansiktsvask. Jeg tør ikke si hvordan det vil bli hvis du fjerner det med en enkel melk for å fjerne sminke. Jeg skjønte for meg selv at for en grundig vask kan jeg ikke gjøre uten en god koreansk hydrofil olje. Og alle slags svamper, børster passer meg ikke, siden huden min er utsatt for rosacea og følsom.

omtrent mOTSTAND Jeg vil også skrive, da dette elementet er ganske viktig for alle. Min hud er ikke fet, og krem ​​holder seg ganske bra. Men i varmen begynner å svømme, som alle mine andre tonale ressurser. Men han kommer veldig langt fra ansiktet hans. I den kalde årstiden har jeg ikke testet det ennå, men jeg tror at da kan jeg rolig gå gjennom med dette fundamentet på ansiktet mitt og til slutten av hele dagen, om nødvendig.

Selv om dette fundamentet og tett, men i ansiktet er det ganske Ligger ikke som en maske, selv om jeg mest bruker det med hendene mine. Moren min fortalte meg at han ser mye mer naturlig og bedre ut enn alle mine andre kremer. Og saken er at jeg brukte andre tonale ressurser i to lag for å bedre gjemme feilene.

Min hud tørker ikke og strammer ikke. Generelt passer den perfekt. Påfør og distribuér litt hardt, men resultatet er verdt det.

Bare denne fløten vil understreke peeling, hvis ikke pre-apply fuktighetskrem. På bildet legger jeg på et nakent ansikt, og det er klart at han huddled litt i foldene rundt nesens vinger. Generelt er dette et problemområde på ansiktet mitt, siden jeg har røde fartøy på nesens vinger.

OG YTTERLIGERE INFORMASJON i konklusjon:

 • Vannbestandig
 • hypoallergenic
 • For alle hudtyper
 • SPF 30
 • Ingen konserveringsmidler

Jeg er glad for denne krem! Han er den beste! Jeg vil kjøpe det igjen og igjen, så det bare i ett apotek med oss. jeg ANBEFALER prøv alle jentene hvis du vil gjemme hudfeil og bringe ansiktet til en perfekt tilstand.

ANDRE MINE RESERVERER PÅ DECORATIVE COSMETICS:

TONE MUSSER FOR FACE FROM GOLDEN ROSE - gjemmer perfekt feil og mange nyanser å velge mellom, inkludert for veldig lett hud

Den mest berømte BB-kremen fra MISSHA - en oversikt over den lyseste skyggen (og det mest naturlige hudbelegget)

POWN WITH ALIEXPRESS - veldig verdig og skjuler helt feilene

TONAL RAMME FRA MAXFACTOR - godt skjuler feil og mattes

TONAL MUSSER FOR FACE FROM MAYBELLINE - vel skjuler feil og akne, varer lenge

TONAL BASE MARY KEY - egnet for snøhvit, veldig naturlig belegg.

Kan akne fra grunnlaget

Forrige artikkel: Acne iodine

Grunnlaget som effektivt maskerer akne og andre huddefekter brukes av mange.

Makeup hjelper virkelig å gjøre akne og spor av dem usynlige for andre.

Samtidig antas det at misbruk av maskeringsmidler fører til forverring av akne.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Er det så?

La oss prøve å finne ut om akne fra grunnlaget kan være, og hvordan å unngå det.

Myter om effekten på huden

Mange tror at fundamentet alvorlig ødelegger helsen og skjønnheten i huden, forverrer sin tilstand og utseende, forverrer de inflammatoriske prosessene i huden og forårsaker akne.

Men hvis du forstår detaljene, er det ikke så ille.

De fleste kosmetologer og dermatologer er enige om at de skadelige effektene av fundamentet på huden er en myte.

Clog porer

Tonale kremer, som ble sluppet tidligere, tette virkelig porene.

Men skjønnhetsindustrien utvikler og forbedrer seg, og markedet for kosmetiske produkter oppdateres kontinuerlig med nye produkter. Moderne krem ​​inneholder ikke grove pigmentpartikler som tetter porene.

Absolutt ikke verdt å bruke ballettkrem eller andre billige produkter.

Det er bedre å kjøpe et dyrt, men av høy kvalitet verktøy. Det bør ikke glemmes at alt ikke er bra, det er dyrt.

Og en annen ting: Det meste av kostnaden for kosmetiske produkter er navnet på merkevaren, noe som forklarer den høye prisen på bredt annonserte produkter fra Max Factor, L'Oreal, Maybelin og andre kjente selskaper.

Mindre populære midler (for eksempel Avon-varemerket) koster mindre, men dette betyr ikke at de er av dårlig kvalitet.

Foto: Kosmetikk av dårlig kvalitet kan tette porene og forårsake komedoner.

Før du får hodet, er det bedre å konsultere en skjønnhetspleie. Spesialisten vil fortelle deg hvilket produkt som er av høy kvalitet, inneholder ikke skadelige stoffer og er egnet for hudtype.

Forhindre at huden puster

Situasjonen er lik: Kremet som ble laget tidligere lå på huden med et tykt, lufttett lag, mens moderne kosmetikk ikke har noe slikt problem.

Flertallet av kremer produsert av kjente kosmetologiske selskaper (Maybelline, Max Factor, L'Oreal) inkluderer en silikonbase og de minste pulverpartiklene av en viss nyanse.

Et slikt verktøy danner på huden det tynneste retikulumet, gjennom hvilket oksygen fritt flyter til cellene.

Hudtilstanden forverres.

Moderne tonalkrem kan ikke forverre tilstanden til huden, fordi de utfører flere nyttige funksjoner:

 • gi huden en viss tone;
 • fuktighet tørr og tørr oljeaktig hud;
 • hjelp til å bekjempe betennelse og akne (tonikum for problemhud inneholder vanligvis salisylsyre og triclosan, som lindrer betennelse godt, reduserer rødhet);
 • Beskytt mot eksterne negative faktorer (skitt, støv, kjemikalier som ikke legger seg på huden, men på grunnlaget);
 • Beskytt mot ultrafiolett stråling (mange produkter inneholder beskyttelsesfiltre, vanligvis fra 10 til 25);
 • forhindre hudkapp av huden i frosten (ved minus temperatur, legges grunnlaget på ansiktet senest 30-40 minutter før du går utenfor).

Video: "Perfekt sminke for problem hud"

Fremskynde aldring

Mange maskeringsmidler inneholder nærende oljer, vitaminer, koenzym Q10 og andre antioksidanter som nøytraliserer de negative effektene på frie radikaler.

Dermed reduserer disse forbindelsene aldringsprosessen, og akselererer ikke dem, slik det er vanlig å tenke.

Kvinner over 30 år gamle kosmetologer anbefaler å bruke et fundament, og ikke pulver.

 • Mimic rynker fra fundamentet kan bare vises hvis den ble valgt uten hensyn til hudtype.
 • Produkter som inneholder alkohol bør ikke påføres rundt området rundt øynene hvor huden er veldig tynn og delikat.
 • Alkoholholdige produkter tørker ut huden, noe som bidrar til utseendet på rynker.
 • Derfor er det bedre å velge skjulere med fuktighetsgivende ingredienser for øyesonen.

Ulemper med daglig bruk

Et godt fundament, valgt etter hudtype, beskytter huden mot negative ytre påvirkninger, nærer og fukter, maskerer kviser og støter godt, rynker visuelt rynker.

Men det er flere ulemper ved den daglige bruk av nøkkelen:

 • et feil valgt middel kan provosere etterligne rynker;
 • Med daglig bruk av fundamentet, vises svarte prikker (comedones), hvis du ikke renser huden din fra sminke før du går i seng;
 • et lag av produkter av dårlig kvalitet som tett dekker huden, forhindrer normal strøm av oksygen inn i cellene;
 • Ved høye temperaturer (om sommeren, når du arbeider i varme rom), smelter fundamentet sammen med svette, og kan virkelig forårsake ikke bare ubehag og et ønske om å vaske, men også utseendet på akne
 • Enhver løsning forverres over tid, det kan bli et miljø for utvikling av bakterier (mikrober fanget i et rør med fundament krem ​​utvikles aktivt i den);
 • Påføring av en talnik i ansiktet fremmer spredning av bakterier på huden;
 • concealer smører den øvre delen av klærne (bluser, krage, skjerf og kanter på kappene), mens de tørker seg bort fra ansiktet.

Hvordan fjerne acne flekker? Finn ut her.

For ikke å tenke videre om akne fra tonics eller av annen grunn, må du velge verktøyet med forsiktighet, og deretter bruke det riktig.

Det er best å konsultere en spesialist som kan anbefale det mest passende merket av kosmetiske produkter i dette tilfellet.

Likevel er det bedre å unngå å bruke sminkeprodukter under alvorlig betennelse på huden.

Hvorfor akne kan dukke opp fra grunnlaget

Akne fra concealer kan vises av flere grunner.

 1. Løsningen er feil valgt. For fet hud, bør du aldri bruke en krem ​​laget for tørr hud, og omvendt.
 2. Produkter substandard. Kremer som inneholder billige syntetiske ingredienser, samt falske produkter, kan provosere utslett, selv om huden tidligere var ren.
 3. Kosmetikk utløpt. Hver krem ​​lagres under visse forhold og har sin egen utløpsdato, hvorefter produktet ikke kan brukes.
 4. Det er allergi. Ved individuell overfølsomhet overfor en eller flere komponenter i produktet, utvikler allergi, vises utslett.
 5. Hygien er ikke observert. Det dyreste og høyeste fundamentet fra Chanel og andre globale merker vil forårsake akne hos de som går i seng med sminke eller bruker sminke med skitne hender.

Hvordan velge riktig verktøy

For ikke å tenke på hvorfor akne kommer fra tonalkrømen, må den velges riktig og brukes riktig.

Foto: Tonal verktøy må velges i henhold til hudtype

 1. I tilfelle av problemhud, er det bedre å kjøpe et produkt produsert av et farmasøytisk selskap - det inneholder stoffer som forhindrer forekomsten av akne, det vil si at den har en ekstra terapeutisk effekt.
 2. Før du kjøper en ny maske, er det bedre å først bruke sonden og sørge for at kremet passer for skyggen.
 3. Ansiktscreme må nødvendigvis passe til hudtype. Midler for tørr hud med fuktighetsgivende effekt bør være tilstrekkelig tykk eller i form av en mousse. For fet hud må du kjøpe en krem ​​med en matt effekt, uten oljer eller med et minimum av dem.
 4. Det er ønskelig at produktet inneholder ultrafiolette filtre. For skitten fading hud, kan du kjøpe en tonalnik med løfteeffekt - den skjuler rynker godt og forbedrer visuelt ansiktets ovale.
 5. For pustulære utslett kan du ikke bruke en krem ​​som tetter porene og forårsaker akne. Kjenne at dette verktøyet kan være på komposisjonen: stivelse, talkum, stearinsyre, titandioksid skaper en film på overflaten av huden. Som et resultat forverres oksygenforsyningen av celler, noe som skaper et gunstig miljø for utvikling av bakterier. Emballasjen må angi at produktet er ikke-komedogent.
 6. Ved å bruke verktøyet, er det viktig å observere rekkefølgen av å bruke sminke: rensing, fuktighetskrem, ernæring, sminkebase og bare etter dette grunnlaget.

Hvordan maskere akne og arr

Ingen concealer kan gjemme akne, blemmer og arr hvis det brukes feil.

Før sminke, må huden være forberedt:

Hvis det er betent rød akne i ansiktet, er det nødvendig å fjerne betennelse og rødhet før du bruker kosmetikk.

Foto: Hud må rengjøres grundig før korrigerende midler påføres.

For å gjøre dette kan du bruke:

 • vasokonstrictor-dråper for nesen eller øynene (gjennomvåt i Vizine, Naphtizine eller på andre måter, blir bomullsulden plassert i flere minutter i fryseren og deretter påført i 5-7 minutter til problemområdet);
 • tea tree olje (påført på en pimple prikket hvert 30. minutt i 5-6 timer).

Utviklingsstadier:

 1. Påfør et fundament på nesen, pannen, haken og kinnbenet, skygge langs massasjelinjer med et tynt lag slik at kremet jevnt dekker hele ansiktet;
 2. concealer grønn fargetone (godt nøytraliserer rødhet) setter en prikk i midten av pimple, skygge concealer beige fargetone;
 3. Påfør løst mineralpulver på ansiktet for å glatte tekstur og fikse sminke.

Foto: Grønn concealer maskerer effektivt den røde

Noen flere hemmeligheter:

 • For maskeringsfeil, er det bedre å ta en tonalnik med flytende konsistens - den legger seg ned med et tynt lag, forhindrer ikke inntak av oksygen;
 • Det er bedre å distribuere kremet med fingertuppene eller med en børste, det er uønsket å bruke svamper (de absorberer talg og forurensning, blir et ideelt miljø for utvikling av bakterier);
 • concealer, som maskerer alle huddefekter så mye som mulig, bør påføres punktert på problemområder, men ikke på hele ansiktet;
 • Concealer skygge bør være en nyanse lysere enn grunnlaget;
 • lett fundament er uforenlig med mørkt pulver (med denne kombinasjonen av nyanser vil ansiktet se foreldet, skittent);
 • Når du bruker rødme, velg nyanser av nøytrale nyanser (beige, lysebrun, koral), men ikke fersken og rosa, som visuelt markerer de røde flekkene på huden;
 • Maskeringsmiddel må påføres meget nøye, ikke gni huden, ellers vil betennelsen og rødheten øke;
 • I tilfelle av alvorlige hudbetennelser, er det bedre å bruke spesielle BB-agenter (de har en mer tett tekstur og en matt effekt, inneholder ikke skadelige komponenter).

Mange klemmer ut purulent akne før du bruker kosmetikk, noe som er strengt forbudt å gjøre.

Klemming vil øke rødhet og hevelse, skade huden.

Og kremens komponenter, fanget i et åpent sår, forverrer kun de inflammatoriske prosessene. Du kan heller ikke klemme akne, hvis ansiktet allerede har sminke.

anmeldelser

I nettverket kan du finne mange positive og negative tilbakemeldinger om kremer av ulike merker.

Foto: For å velge riktig tonal verktøy, kan du kontakte din skjønnhetspleie

Dette bekrefter igjen at valget av et bestemt middel må være strengt individuelt.

Det som er bra for noen, kan ikke passe den andre.

Spørsmålet om akne fra grunnlaget, kan ikke besvares utvetydig.

Ja, kosmetikk av dårlig kvalitet kan forårsake betennelse eller forverre det.

Hva kan dekke akne? Finn ut her.

Er det mulig å smøre akne med jod? Les videre.

Det er nødvendig å gi huden en pause, rengjør den regelmessig med skrubber og nærer den med masker.

Flere Artikler Om Typer Acne