Potetknoller er et veldig populært kulinarisk produkt, dette produktet har en lang liste over fordelaktige stoffer, men få vet at poteter også er gode som et kosmetisk produkt, det er flott at du kan lage mat og bruke dem hjemme. De kjemiske komponentene i produktet kan ha en gunstig effekt på hudens utseende.

Poteter inneholder vitaminer B, C, K, knoller omfatter kolin, selen, lutein. Vitamin C bidrar til foryngelse og innsnevring av porene, vitamin B vil bidra til produksjon av kollagen og normaliserer talgkjertlene, K-vitamin forhindrer utseendet av pigmentflettene, fregner. Kolin helbreder mikrokaster, aktiverer seg aktivt og har antiinflammatoriske effekter. Selen styrker immunforsvaret, og lutein beskytter ansiktet mot de negative effektene av ultrafiolett stråling.

Potet mirakuløst påvirker tørr hud, vil også hjelpe flabby og fading hud. Potetene er i stand til å kvitte seg med fine rynker, forny hudens elastisitet, returnere elastisitet til det og stoppe for tidlig aldring. Potetmaske for ansiktet i forskjellige variasjoner kan brukes av alle, da de fleste er egnet for alle hudtyper. Det er mange forskjellige oppskrifter. Slike masker gjør huden strålende og silkeaktig, potet har en mild, mild blekningsvirkning.

Maske med poteter for ansiktet vil være nyttig og effektivt for hudproblemer som akne, fading hud, tørr hud. Sikkerheten ved dette produktet lar deg bruke det selv på huden rundt øynene. Det er praktisk talt ingen strenge forbud og kontraindikasjoner for bruk av potetformler, men mer oppmerksomhet skal tas hensyn til reaksjonen på de medfølgende ingrediensene, det er de som kan forårsake en allergisk reaksjon. Den eneste kontraindikasjonen er bruk av varm (varm) puree på tørr hud.

Ansiktsmaskeoppskrifter

Oppskriften på masker inkluderer poteter, både rå og kokt. Kokemetoder og oppskrifter er varierte og avhenger av formålet med bruk. Her er noen oppskrifter for slike masker.

Nærende ansiktsmaske

Tørrere skal kokes i skallet, deretter rengjøres og knyttes, tilsett 1-2 skjeer av foroppvarmet melk, til slutt legger halvparten av egghviten og blandes grundig. Puree påføres huden (det er viktig at det var i form av varme). Dekk ansiktet med et varmt håndkle, hold masken i 20 minutter. Når du fjerner, skaper vi en kontrast: Først fjerner du komposisjonen med varmt vann, etter at vi har vasket ansiktet vårt med kaldt. Denne masken brukes av eiere av enhver form for hud, den er nyttig for tørr og for tidlig aldrende hud. Gir en nærende, forfriskende effekt, bidrar til å øke elastisiteten, gir huden elastisitet.

Mask for aldrende hud

Kokte poteter (alltid kokt i uniform) skal skrelles og kneades i store biter, så legger vi olivenolje og 20 gram rømme til poteter. Det er nødvendig for en kvart time å sette den resulterende massen på ansiktet, og deretter fjernes med et serviett. Etter det er det ønskelig å vaske med varmt vann. Ideell å bruke på kremets hud i henhold til hudtype.

Mask for fet hud

Vi tilbyr forskjellige varianter av masker for fet hud.

Alternativ 1. Ta en teskje honning, stivelse, salt og varm melk å lage. Alt dette i samme proporsjoner til dannelsen av grus. Påfør blandingen som er oppnådd med en bomullspinne i flere lag for å tømme bollen. La på ansiktet i 25 minutter, under fjerning må du lage en kontrast, vask med varmt og kaldt vann. Masken glatter, oppfrisker huden og bidrar til innsnevring av porene.

Alternativ 2. For denne masken må du grille rå potetknollere på en fin riper (du kan male i kjøttkvern), hell halvparten av den piskede egghviten i vann, og legg til en skje med honning på slutten. I fravær av honning, kan den erstattes med hvetemel og en klype salt. Hold på ansiktet skal være 20 minutter, skyll med varmt vann.

Alternativ 3. Skalede knoller, kokt i uniform, mos, legg havremel (2 ss med en bakke). Påfør blandingen og hold den i 15-20 minutter, etter å ha dekket ansiktet med en servietter.

Alternativ 4. Potetmel og hydrogenperoksid bør blandes (en-til-en proporsjoner). Etter blanding skal massen umiddelbart påføres ansiktet. Vent til den tørker i ca 20 minutter. Fjern den tørkede masken med varmt vann blandet med sitronsaft (for et glass vann, 1 ts sitronsaft).

Toning maske

Disse oppskriftene har også flere alternativer.

  Potet og bærmaske for ansiktet. Du trenger jordbær, melk og poteter. Jordbær trenger å male og tilsett melk, til tilstanden i vasselen blander blandingen og 2-3 kokte knoller. Påfør den varme massen i 25 minutter. Ansiktet må rengjøres grundig på forhånd. Skyll med varmt vann.

Potetmaske for øyelokk

Alternativ 1. Du kan også tilberede en potetmaske for å fjerne øyelokk hevelse. Du trenger en skje full av revet fersk poteter. Bland poteter med hvetemel og melk (1 ts og 2 ts, henholdsvis). Overfør blandingen til en sengetøy, legg øynene i 10-15 minutter.

Alternativ 2. Følgende oppskrift hjelper med utseendet på små rynker, nyttige fra poser under øynene. Egg og kokte poteter blandes med rømme og olivenolje (tilsett 1 ts), tilsett melk, hvis huden er tørr. Påfør blandingen på nedre øyelokk og på øynene, og dekk øyelokkene med bomullspinne fuktet med kamillebuljong. Hold i 15-20 minutter, skyll med kaldt vann og smør nedre øyelokkene med krem.

Alternativ 3. Påfyll potetkrem i to lag på gasbind og påfør ansiktet. Hold i 20 minutter. Masken hjelper ikke bare med å fjerne poser under øynene, det hjelper også med irritasjon og små rynker. Når akne oppstår, bør en slik blanding holdes i flere timer.

Potet Whitening Mask

Denne masken brukes til hudpigmentering eller for en overdreven mengde fregner. Rå poteter skal rives på et fint rist, legg til olivenolje eller solsikkeolje oppvarmet i et vannbad, hell en spiseskje med frisk melk inn i blandingen og legg til mandelklid. Alle ingrediensene grinder til en tilstand av grus. Påfør masken i 20 minutter, vask deretter av og påfør kremet.

Det finnes også en oppskrift på en potetmaske for solbrent ansiktshud. For matlaging må du koker i en jakke noen poteter, knead dem og bland med rømme eller krem. Det skal være en strikke, tykk masse. Det skal påføres ansiktet i 10-15 minutter, etter at masken må fjernes med en bomullspinne.

Hvis huden ikke tåler vasking med såpe, kan du bruke vann ved å tilsette stivelsepasta. Andel: 1 ts stivelse pr 1 liter vann.

De beste potetmasker for alle hudtyper

En potetmaske til ansiktet er en gammel metode for ansiktspleie, som ble brukt selv før utseendet av maskinvare kosmetiske prosedyrer eller pleieprodukter. Potet har mange nyttige komponenter som trengs for å fukte huden, bekjempe aldersrelaterte endringer, fjerne rynker. For at den skal ha en gunstig effekt på ansiktets hud, er det nødvendig å kunne bruke det riktig, dispensere mengden og blande med de nødvendige ingrediensene. Effekten av folkemidlene er øyeblikkelig.

Fordelene og effektiviteten til poteter

Bruk av poteter for tørr hud er synlig for det blotte øye, siden selve produktet har forskjellige naturlige ingredienser som gunstig påvirker huden. La oss se på sammensetningen sammen med funksjonene når den blir utsatt for huden:

 • Askorbinsyre - bidrar til reduksjon av alder, ansiktsrynker;
 • Vegetabilske proteiner - forny celler, forhindrer for tidlig aldring;
 • Selen - gir beskyttende funksjoner i alle aldre;
 • Kalium - fjerner puffiness fra ansiktet.

Hver komponent har en gunstig effekt på huden, forbedrer kvaliteten, normaliserer metabolske prosesser og senker aldring. Fra potetene kan du lage mange oppskrifter for masker for ansiktet, som vil påvirke alle aldre, og effektivt håndtere sine direkte funksjoner - foryngelse, og forhindre rynker.

På grunnlag av denne komponenten opprettes ulike kosmetiske alternativer som passer for enhver type, for ethvert bruksområde. Populære kosmetikk rundt øynene, som forhindrer utseende av cyanose, beskytter mot baggy under øynene. Dessuten er potetene perfekt kombinert med andre ingredienser som ytterligere nærer huden, noe som bidrar til å gjøre behandlingen mer gunstig og effektiv.

Hvilke problemer kan takle?

På grunn av det store antallet nyttige egenskaper av rå poteter, brukes den til å bekjempe ulike kosmetiske problemer i ansiktet. Bruk av masker fra poteter til problemhud kan ikke overvurderes, siden den kjemper ikke bare med aldersrelaterte endringer, men nærer også huden med næringsstoffer. La oss se på hvilke problemer som vil bidra til å si farvel:

 • Grov hud;
 • Tørt ansikt;
 • Redusert produksjon av talgkirtler;
 • fregner;
 • Pigment flekker;
 • Mørke sirkler under øynene;
 • poser;
 • acne;
 • Fet hud;
 • Tegn på aldring.
 • Svarte punkter.

Dette er de viktigste problemene for moderne kvinner. Etter påføring blir huden jevn, silkeaktig, delikat, vakker. Poteter forhindrer for tidlig aldring, utsette den i flere år. Midler er opprettet, både fra kokte potetmos, og fra råolje. Mye vann er til stede i rå poteter, som, når de blir utsatt for huden, beriker epidermis med fuktighet.

I kosmetologi anses denne grønnsaken som et universelt middel som bidrar til å bekjempe ulike forandringer i huden. Hvis du regelmessig bruker ansiktsmasker basert på poteter, kan du ikke bare normalisere naturlige prosesser, men har også en positiv, gunstig effekt på hele organismens arbeid.

De beste ansiktsbehandlinger med poteter

Å forberede dem hjemme er ikke vanskelig, det er nok å kjenne oppskrifter, å ha de nødvendige ingrediensene på lager. La oss ta en nærmere titt på de beste oppskriftene for masker som kan eliminere eventuelle feil, endringer på huden.

Rå potetmasker

For matlaging trenger:

 • Gassservietter;
 • Poteter.

Produktet må avkjøles i kjøleskapet, rist det på en liten rist, klemme saften. Et serviett er fuktet i den resulterende juice, en potetmasse er plassert på toppen. Komprimeres på området rundt øynene, vaskes av etter 15 minutter. Deretter, på stedet der kompresjonen ble påført, må du bruke en nærende krem, som inneholder vitamin E og A.

Vi tilbyr å se funksjonene ved bruk av potetmasker:

Mask av poteter og rømme

Ta følgende ingredienser:

 • Rømme;
 • Olivenolje;
 • Poteter.

Vi lager potetmos, tilsett litt rømme og smør, bland godt. Massen skal påføres jevnt på huden, dekke godt med et håndkle, la det stå i 15 minutter. Deretter vasker ansiktet ditt med varmt vann, påfør fuktighetsgivende serum.

Etter en slik maske blir ansiktets hud rent, synlige rynker forsvinner, en vakker løfteeffekt oppstår.

Mask av poteter og egg

Vi tar:

 • egg;
 • Olivenolje;
 • Potet søtpoteter.

Egget skal være godt pisket for en tykk masse, legg til det knuste poteter i potetmos, hell oljen på toppen. Påfør på ansiktet, dekk med topp med matfilm i 15 minutter. Etter at masken er vasket av med rennende vann. I løpet av de neste dagene etter at det ikke er anbefalt å bruke en slik maske, skal det brukes tonale midler som vil tette porene.

Denne masken vil raskt avlaste akne, gi friskhet til ansiktet, vil være nyttig for alle hudtyper. Masken anbefales å bruke ikke mer enn 1 gang per uke.

anmeldelser

Verktøyet har hundrevis av anmeldelser av kvinner som foretrekker dette folkemidlet, nærer huden uten å bruke penger på dyre kosmetiske prosedyrer.

Jeg bruker kokte poteter for å fjerne overflødige rynker, forbedre hudens kvalitet. Jeg liker virkelig effekten etter poteter. For en mer mild effekt, legg til litt rømme, som ideelt sett faller på ansiktet, gjør den vakker og strålende. Jeg har brukt massen i 2 måneder nå, og jeg vil si at resultatet bare er kosmisk.

Margarita, 26 år gammel

For første gang brukte jeg en maske revet poteter, som helt faller på huden, legger til skjønnhet og utstråling. Jeg ble anbefalt av hennes venn, som var fornøyd med resultatet, gjenvunnet noen år med ungdom. Etter masken forsvant mine svarte flekker, rynker ble mindre uttalt. Jeg er glad for at et slikt folkemiddag kom til meg, nå vil jeg spare penger på dyre midler.

Jeg vil dele resultatet mitt om effekten. Han er bare sjokkerende. Jeg likte hvor hyggelig det er å legge ned en potet, den har en behagelig tekstur. Med dette verktøyet kom huden min til liv igjen. Jeg har tidligere prøvd forskjellige dyre kremer, som inkluderer mange nyttige komponenter, men de ga fortsatt ikke et så stort resultat. Prøv det, du vil også like effekten.

Bruk anti-aging som et middel. Jeg ble kvitt akne og rynker, gjorde huden min vakker og øm. Jeg ser etter 35 år, i det minste. Tidligere skeptisk til folkemidlene, da dette er en lang fortid. Men igjen er jeg overbevist om at folk for mange år siden var litt smartere og mer praktiske, de fant fordeler i selve verktøyene som er lett tilgjengelige og ikke krever finansiering.

Jeg bestemte meg å prøve det også, og ble bare hyggelig overrasket. Jeg bruker ikke mye ansiktskrem, fordi jeg fortsatt ser ganske ung ut. Men etter å ha lest vurderinger om masken med poteter ble jeg interessert. Jeg vil si at jeg likte effekten. Med hjelpen fjernet jeg de svarte prikkene, glattede mimic rynker på pannen, utjevnet tonen. Jeg liker dens effekt, og jeg er sikker på at jeg vil bruke den videre.

Jeg prøvde også rette og var fornøyd. Jeg har fortsatt ingen alder rynker og andre feil, jeg ville bare forynge skjønnheten og oppdatere øynene mine. Jeg stolte på det. Utrolig verktøy gratis.

konklusjon

En ansiktsmaske med poteter er et effektivt og nyttig verktøy for å forbedre ansiktets kvalitet, bli kvitt akne og rynker. Masken, som bare inneholder naturlige ingredienser, lar deg raskt takle aldersrelaterte feil, gir huden glød og ungdom. Det er nok å bruke masken bare 2-4 ganger i måneden, slik at du etter denne tiden kan beundre speilet, med tanke på den vakre, unge fargen. Masker er opprettet hjemme og krever ikke behandling i dyre skjønnhetssalonger, noe som er en betydelig fordel for hver kvinne.

Mask for ansiktet av poteter - fordelene, søknadsregler, oppskrifter

Da Peter leverte poteter til Tsarist Russland, så jentene i henne et unikt hudpleieprodukt. Og faktisk, ifølge forskere, er det en verdifull kilde til ulike vitaminer og mineraler. Ikke overraskende har ansiktsmasken til poteter blitt favorittverktøyet til moderne kvinner. Men hvordan hjelper det akkurat?

Mask for poteter - nyttige egenskaper

Det ser ut som en potetmaske på ansiktet

En slik sammensetning er en ideell måte å mette dermaceller med næringsstoffer på. Denne grønnsaken i store mengder inneholder magnesium, jod, kalsium, fosfor, vitamin C og gruppe B. Underkastes varmebehandling (matlaging), produserer den aktivt glukose, uten hvilken normal cellulær metabolisme er umulig. Hvilke andre problemer hjelper potetmasken å bli kvitt?

hevelse

Et slikt hjemmemedisin fjerner perfekt overflødig fuktighet fra cellene i dermis, som et resultat av hvilken det vil være mulig å raskt fjerne hevelsen fra ansiktet nær øyelokkene. Dermed normaliseringen av vannbalansen i vevet. Kaliumsalter er også involvert i denne prosessen, og beskytter huden mot tidlig aldring. En annen viktig komponent i potetmasker for kroppspleie er planteprotein. Det starter prosessen med fornyelse av vev ved å transportere livs-støttende aminosyrer til dem.

peeling

Dette middelet er spesielt anbefalt for eiere av problem (tørr og fet) hud. Det er effektivt i bekjempelse av akne, skalering, akne og andre hudproblemer. På grunn av sin unike sammensetning, åpner porene raskt, grunne rynker fjernes, fading dermis blir elastisk og elastisk.

Mørke sirkler under øynene

Hvis maskesammensetninger fra andre ingredienser av vegetabilsk opprinnelse ikke alltid er relevante i forhold til problemområdet nær øynene, så har den laget av poteter ingen konkurrenter. Kjøttet kan sikkert brukes til å eliminere tegn på tretthet, noe som hovedsakelig reflekteres i nedre øyelokk. Og saften av denne grønnsaken er flott om nødvendig, fjern raskt poser og blåmerker under øynene uten kirurgi eller bli kvitt sorte sirkler.

Det er viktig! Masker basert på poteter kan gjøres ikke til skade for lommeboken. Denne grønnsaken er ganske billig og selges i hvilken som helst matbutikk.

Funksjoner av forberedelsen og applikasjonen til ansiktet av potetmasker

 1. Råmaterialet skal bare tjene frukten av denne planten i rå / kokt form eller deres juice. For ikke å skade helsen er det svært uønsket å bruke grønne knoller for kosmetiske formål. De kan forgiftes, fordi det inneholder solanin - en farlig gift.
 2. Påfør masken kun på renset og alltid dampet hud. Samtidig er det viktig å slappe av kroppens muskler og slik at den ligger ned. Denne stillingen vil bidra til å oppnå en lysere effekt.
 3. Velge en bestemt oppskrift, du må fortsette av typen hud og mangelen som må fjernes.

På video: Potetmasker for ansikt

Potet masker oppskrifter

Masker, tilberedt i henhold til proporsjoner angitt nedenfor, tone opp, nærer, smale åpne porer, forhindre oljeaktig glitter på ansiktet og fjerne den.

For fet hud

ingredienser:

 • egg hvit - 1 stk.
 • honning - 1 ts;
 • skarp av en sitron.

forberedelse

Kok grøt fra rå poteter, gni den i en fin rist, legg til honning i det, i de angitte forholdene, litt sitronskall og pisket protein, bland alt.

søknad

Bland alle ingrediensene godt, gjelder for problemområder i 10-15 minutter. Etter fjerning av det med varmt vann.

For tørr hud

Slike masker for ansiktet av poteter, som tilberedt i henhold til følgende oppskrift, fukter huden helt, nærer den med gunstige stoffer og strammer litt.

komponenter:

 • puree - 1-2 ss. l;
 • noen frukt eller grønnsaksjuice - 2 ss. l.;
 • melk.

forberedelse

Slik ser en kokt potetmaske ut

To Art. skje potetmos laget av poteter med melk, blandet med massen av enhver frukt eller grønnsaker, det er godt å legge mye vekt på. Som en analog juice kan du ta kefir.

søknad

Påfør sammensetningen i ansiktet med rene hender, uten å berøre håret, og la det stå i 10 minutter. Vask det med varmt vann. Hvis huden er tørr, må denne masken gjøres 3-4 ganger i måneden.

For normal hud

ingredienser:

 • gulrøtter - en liten;
 • poteter - to mellomstore;
 • Cornmeal - 1-2 ss. skjeen.

forberedelse

Rist grønnsakene, bland dem sammen. Tilsett maismel til blandingen, som et resultat det skulle vise seg tykk.

søknad

Før du legger sammensetningen på ansiktet, hell litt kokende vann inn i massen og la den avkjøles. På hudmasken bør oppbevares i 10-20 minutter. Etter det kan den vaskes av med avkok av kamille. I normal dermis anbefales det å gjøre det en gang i uka.

Fra mørke sirkler under øynene

Denne masken vil bidra til å fjerne mørke blåmerker under øynene som ikke pryder.

ingredienser:

 • 1-2 rå poteter;
 • honning - 1 ts;
 • olivenolje - 10 ml.

forberedelse

For å kvitte seg med stygge flekker på ansiktet, må rå poteter være fint revet. Det er nødvendig å legge til alle de andre komponentene.

søknad

I en ren gasbind vikle den ferdige sammensetningen og sett den på problemområdene. Slike kompresser bør gjøres minst 2 ganger på 7 dager i 10 minutter.

Fra rynker

For å glatte ut aldersrelaterte hudfold, er følgende oppskrift egnet.

ingredienser:

 • poteter - 2 stk.
 • rømme - 1 ts;
 • geitmelk - 1 ts;
 • olivenolje - 1 ts.

forberedelse

Grate potetene trenger på en så fin riper

Sug kokte poteter med en gaffel, legg til surkrem, smør og melk til det. Bland alt godt.

søknad

Denne oppskriften innebærer å påføre massen på huden i 10-15 minutter, hvorpå den er dekket med en klut. Deretter må du vaske verktøyet med vann fra springen og smøre ansiktet med en nattkrem. Den fôr perfekt, toner, fuktighet huden, hjelper i kampen mot rynker.

Ansiktsblekkmaske

ingredienser:

 • melk - du trenger så mye for å fylle poteter fullstendig;
 • honning - 1 ts;
 • poteter - 2 stk.

Legg poteter i kokende melk, kok den, tøm den gjenværende væsken. Mens blandingen er kald, bruk den på ansiktet i 15 minutter. Vask det med vann som er behagelig for kroppstemperaturen. Kosmetologer råder deg til å lage en slik maske når de første symptomene på hudens aldring vises.

Fra fregner

ingredienser:

 • kum melk - 2 ss. l.;
 • kli - 20 g;
 • potet - 1 stk.
 • olivenolje - 10 ml.

forberedelse

Bland ferskt revet rå poteter med olivenolje, kli og melk. Varm litt masse på komfyren.

søknad

Etter avkjøling av produktet, påfør det på det rensede ansiktet i 20 minutter. Fjern deretter det og bruk fuktighetskrem.

Spørsmål og svar:

spørsmål:

- I hvilken form er potet bedre for fet hud - kokt eller ost?

svare:

- Hvis det er problemer med fettinnholdet i huden, er det best å bruke poteter, dampet. Så i det er det mindre juice, men samtidig forblir alle nyttige stoffer igjen. Masken som er laget av den, trekker godt overflødig fuktighet fra huden, slik at den ikke blir så fet.

spørsmål:

- Hvor ofte skal en maske bli laget av poteter for øynene og øyelokkene.

svare:

- Alt avhenger av hvilken type hud, hvis det er normalt, så er 2-3 ganger i måneden nok. For visse problemer (akne, mørke sirkler, etc.) anbefales det å utføre en slik prosedyre minst 2 ganger på 7-10 dager.

På video: Mask fra rynker av rå poteter under øynene

Rå poteter til ansiktet: nyttige egenskaper av produktet, potet masker oppskrifter

Alle husmødre vet hvor mye du kan lage deilige og varierte potetretter. Men få mennesker innser at en rå potet for ansiktet er et utmerket panacea og en metode for å behandle hudproblemer. Selv våre oldeforeldre kjente mirakuløs frukts kraft og helbredende egenskaper. La oss prøve å finne ut hva denne universelle grønnsaken faktisk bærer i seg selv, dens positive og negative sider, samt metodene for dens anvendelse.

Nyttige egenskaper

Noen nyttige funksjoner:

 1. Stivelsen som finnes i grønnsaket forynger og forbedrer ansiktet. Folkene kalte ham Botox, han strammer ansiktet, gjør strukturen myk og elastisk;
 2. Kalium, som er i tilstrekkelig mengde i fosteret, er i stand til å fjerne overflødig væske fra epidermis og fjerne puffiness, samt redusere aldringsprosessen av celler;
 3. Vitamin C - tillater bedre frigjøring av kollagen syntese, forbedrer metabolisme, forhindrer utviklingen av frie radikaler. Forskere har funnet ut at dette vitaminet er mer her enn i rødbønner;
 4. Vitamin B1 - forbedrer og opprettholder helse, eliminerer hudproblemer, som utslett, akne, svarte prikker;
 5. Proteiner er spesielt nødvendige, da de samhandler på mobilnivå og forynger huden drastisk.
 6. Organiske syrer inneholdt i potetsaft har en peeling effekt og regenerere epidermis;
 7. Vitaminer U, K, gjenoppretter epidermis, lindrer problemer, fjern pigmentering og fregner, oppfrisk og blekemiddel;
 8. Selen - motvirker utviklingen av frie radikaler;
 9. Lutein - beskytter mot solen, fukter og forhindrer dehydrering;
 10. Choline - bekjemper aldersrelaterte endringer, strammer huden og normaliserer stoffskiftet.

Indikasjoner for bruk

Rå potet for ansikt som passer for alle hudtyper og alle aldre. Det helbreder, myker, forsiktig bryr seg og nærer med vitaminer. Spesielt når en kvinne ser sliten ut, bør du bruke slike masker for å gi hud friskhet, gjenopprette balanse og fjerne fine rynker. Slike prosedyrer på kort tid vil gi et positivt resultat at andre ikke vil kunne overse.

Anbefalinger og bruksregler

Det er enkle regler og anbefalinger, takket være at en person vil skinne med ny skjønnhet og bli fylt med helse.

 • Når ødem er nødvendig for å påføre en maske før sengetid, hold den i femten minutter;
 • Når huden er fet eller tvert imot er den flakket, tørr, det anbefales å bruke produkter tidlig på morgenen etter å ha våknet opp. Det er bedre å gå i en halv time og skyll deretter med varmt vann;
 • Hvis de første tegn på rynker blir merkbare, må du umiddelbart fylle epidermiene med protein. Dette vil bidra til å gjøre masker.

Advarsler når du bruker

Selv allergikere kan lage masker basert på poteter. Problemer kan være bare i de tilfeller hvor sammensetningen er kombinert med andre ingredienser, for eksempel honning, sitrus eller noe annet som utløser en allergisk reaksjon. Det er viktig å nøye legge til andre produkter på innholdet for ikke å gi negativ tilbakeslag.

Mask oppskrifter hjemme

Rå potet til ansiktet er veldig populær, ikke bare i Russland, men også i utlandet - dette er et utmerket verktøy for raskt og rimelig å ta huden i orden på kort tid. Det er mange forskjellige oppskrifter som kan håndtere ethvert problem.

Derfor, velg din egen og sjekk alt på din egen opplevelse.

 1. Hvis det ikke er noen spesielle problemer med huden, så for forebygging og friskhet, kan du sette stykker rå poteter på problemområder og ligge ned i noen minutter. Fjern deretter uten å vaske av. Ansiktet vil øyeblikkelig ta et annet utseende og vil se friskere og friskere ut;
 2. Når det er mye akne, bør du gni knotten på et rifler, sette i ostekloth, litt presse og søke daglig på problemområdene;
 3. Midler til øyelokk vil være effektive hvis du gni grønnsaken på banen, bland den med mel og melk til det blir dannet vann. Deretter setter du på en gasbind og legger på øyelokkene. Dermed fjernes puffiness fra øynene, sirkler under øynene fjernes;
 4. Hvis huden er grov, må du bruke følgende oppskrift: Bland potet juice, mel og eggeplomme. Påfør blandingen på huden i tjue minutter. Skyll deretter med vann ved romtemperatur;
 5. For å begrense porene som brukes knoller, honning, varm melk. Bland til en slurry og søk om et par minutter, vask av med varmt vann;
 6. Du kan hvite ansiktet med saften av poteter, blandet med kli og salt. Påfør innholdet i huden og hold i femten minutter. Deretter vaske av;
 7. For å kvitte seg med fine rynker må du ta juice av knollen, blandet med noen bær, legge til problemområdet og deretter vaske av;

Hudpleie videoer

I denne videoen lærer du hvordan rå poteter påvirker huden:

Mask for poteter rå: anmeldelser

Skrevet av: Santa · 20. november 2016

Hva kan være bedre for ansiktet ditt enn naturlige masker? Verre av naturlige masker vil bare ikke, men den positive effekten kan oppleves uten å bruke mye innsats og penger. I dag fortsetter vi med deg for å lære interessante oppskrifter for personlig pleie fra et hjemmesett av produkter.

Poteter vi spiser flere ganger i uken. Dette refererer til den vanlige gjennomsnittlige familien. Dette produktet er ikke lunefullt og veldig, veldig velsmakende. Men det kan også brukes i kosmetikk.

Hjemmelaget maske med potet gjør for fuktighetsgivende og ansiktsforyngelse. Ansiktet blir mer strålende, vakkert og sunt.

Hvordan hjelper potet til ansiktet, hvordan påvirker det gunstig huden?

 1. Poteter er for det meste vann. Til tross for sin fylde og kalori. Dermed hjelper det å fukte huden.
 2. Poteter er høye i stivelse. Etter innvirkning på ansiktets hud blir det glatt, som silke.
 3. Poteter inneholder vitaminer fra gruppe B, noe som forbedrer epidermis. Og også det er vitamin C - en antioksidant i sin rene form. Det glatter litt rynker og gjør huden mer elastisk.
 4. Potet bidrar til å normalisere arbeidet med talgkjertlene i ansiktet.
 5. De sier at dette produktet er nyttig for svarte flekker eller akne, akne. Tilgjengelig i choline er i stand til å helbrede mikroskraper.
 6. Selen inne i grønnsaken bidrar til å beskytte huden.
 7. Full fuktighetskrem og bidrar til produksjon av kollagen og elastin.

Kvinner som har prøvd denne masken på ansiktet deres, viser umiddelbar forbedring. Etter 2-4 søknader blir huden ferskere og sunnere og mer skinnende. Positive endringer er observert av kvinner med forskjellige hudtyper.

I tillegg snakker damene om å løse problemene i T-sonen, redusere antall akne og utslett. Justerer løs hud, strammer konturen. Det er ingen kontraindikasjoner, og 99,9% av jentene som ble undersøkt og forlater vurderinger, merket ikke den negative effekten av en slik maske.

Den mest effektive oppskriften på en slik maske sier at du må gni potetene på den minste riven i råform og bland den med egghvite, samt en skje med honning og sitronsaft. Hold masken i 20 minutter.

For mer fet hud, ta surkrem eller kefir, olivenolje med poteter.

Raw Potato Face Mask Oppskrifter

Universelle midler er hjemmelagde masker. Du kan hente opp noen oppskrifter for deres forberedelse av produkter som er hjemme hele tiden. Disse inkluderer poteter. Det er kjøpt i store mengder, så en rotgrønnsak for sunn hud er en økonomisk investering i sin skjønnhet. Dessuten er poteter ikke verre enn kjøpte kosmetikk kan gjenopprette ungdommen i huden og forvandle den. Du trenger bare å finne riktig oppskrift.

Denne roten av natur har mange nyttige stoffer som kan brukes til hudpleie. Det gjenoppretter perfekt beskyttelsesfunksjonene til skum og tørr hud, fjerner fet skinn og forbedrer hudtone. Rømme er også nyttig for ansiktet, fordelene og skaderne som er verdt å utforske, men også skadene fra potetmasker.

Hvordan er rå potet bra for huden?

Masker fra denne roten er i stand til å fjerne puffiness, fjerne rynker, fukte huden, gjør den elastisk og glatt. Alt dette oppnås takket være innholdet:

 • Vitamin C, en naturlig antioksidant. Det er i stand til å forynge huden, smale porene, glatt ut rynker og returnere sin ungdommelighet.
 • stivelse, som er egnet for alle hudtyper. Den har en bleking effekt;
 • vann. Rotenavlingen er 75% sammensatt av det, og det kan derfor fukte huden godt.
 • kolin, som helbreder små sprekker, har antiinflammatorisk effekt;
 • B-vitaminer som nærer huden. De normaliserer sine beskyttende funksjoner, øker produksjonen av kollagen og elastin;
 • lutein, som beskytter huden mot ultrafiolett stråling, fukter dehydrert hud;
 • selen, som styrker epidermis;
 • vitamin K, som forhindrer dannelsen av pigmentflettene. Det er bedre å prøve å forhindre problemet enn å kjøpe en krem ​​for blåmerker under øynene.

Etter bruk av potetmasker:

 • huden er glatt og strammet;
 • peeling er fjernet fra overflaten;
 • aktivitet av sebaceous kjertler er normalisert;
 • bleking av huden oppstår;
 • næring og hydrering av huden.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Det er oppskrifter for masker fra både kokt rot og rå. Hvorfor er det bedre rå?

Først av alt blir slike produkter forberedt raskere, ikke nødvendig å vente til potetene blir kokt og avkjølt.

For det andre har de bedre effekt på mange hudproblemer, siden alle vitaminer lagres i den.

Men det er verdt å tenke på at etter at rotbeskjæret har blitt skilt og revet, må det brukes umiddelbart, ellers kan det mørke og miste noen av sine fordelaktige egenskaper.

Saften, oppnådd etter gnidning, må dreneres slik at masken kan holde på ansiktet.

Før du bruker den forberedte masken, må du forberede ansiktet. Det må dampes, hvorpå porene åpnes, og gjennom dem kan flere nyttige stoffer få.

Etter å ha brukt masken, er det bedre å slappe av litt i den bakre stillingen og helt slappe av ansiktsmuskler, det er tilrådelig å ikke le eller snakke. I dette tilfellet vil effekten av potetproduktet bli bedre.

Hver maske må oppbevares i en viss tid, hvorpå den må skylles med varmt vann, og på slutten av vasken må du bruke kaldt vann eller is. Det beste resultatet kan oppnås ved å vaske av sammensetningen med avkok av kalendula eller kamille. Det er nødvendig å vaske sakte, intenst friksjon av ansiktet er utelukket. På slutten av huden bør du forsiktig blottet med et håndkle.

Bruk en potetmaske er nødvendig:

 • i tilfelle aldersrelaterte hudendringer;
 • hvis alvorlig tørrhet observeres;
 • i nærvær av akne og akne;
 • å gjenopprette tonen i epidermis;
 • fuktighetsgivende øyelokkhuden.

Kontraindikasjoner inkluderer:

 • allergiske reaksjoner på potetkomponenter;
 • akutt stadium av herpes;
 • skade eller mindre sår;
 • tilstedeværelse av rosacea.

Mask oppskrifter hjemme

Det er mange effektive og effektive oppskrifter. Nedenfor er velprøvde og populære formuleringer, når du velger en av dem, må du vurdere hudtype.

Fra rynker

№1

Denne masken fungerer som en løft, egnet for hud utsatt for fett. Følgende ingredienser er nødvendige for fremstilling:

 • to mellomstore poteter;
 • protein;
 • 1 ss. skje med melkpulver;
 • ½ ts lys øl;
 • egghvite;
 • 1 ts. sitronsaft;
 • litt salt.

Potetene gnides på en fin riper, proteinet er pisket, da er alle ingrediensene kombinert og påført ansiktet. Etter 25 minutter vaskes masken av med kaldt vann. Etter det er bedre å bruke fuktighetskrem, da komponentene er veldig tørr hud.

Ris masker er den vanligste måten å ta vare på ansiktet blant kinesiske kvinner, men vi vil at du skal nyte disse fantastiske oppskrifter. Ta rismaskeoppskrifter for ansiktet.

For å lære å lage en ansiktsmaske med dimexidum og solkoseryl, les her.

Oppskriften brukes til fading og aldrende hud. Dens sammensetning takler rynker og har en foryngende effekt.

Masken består av to komponenter: en potet og 1 ss. l. agurk juice.

Roten er rengjort og gnidd på en fin riper. Den resulterende massen skal presses. Så en Art. l. juice hentet fra agurk. Den ferdige massen må holdes på ansiktet i en kvart time. Etter fjerning av det med varmt vann. Deretter bør du gi ansiktet litt hvile, ta en horisontal posisjon og dekke den med et serviett. Masken påføres ikke mer enn to ganger i uken.

Iransk henna er en av de mest effektive og foryngende hudpleieprodukter. Vi inviterer deg til å lese brukeranmeldelser og lære hvor ofte du kan lage en maske med henna for ansiktet.

Se potetmaskerende videooppskrift.

For akne

№1

Denne sammensetningen brukes til kombinasjon og problem hud. Det eliminerer akne og komedoner.

Dens komponenter er:

Skalrot og frukt gnides manuelt revet eller malt i en blender. Så blir det tilsatt brus og alt er blandet.

Massen er lagt på problemområder og varer i 10 minutter, deretter vasket av med varmt vann.

№2

Følgende to-komponent maske av en lignende handling. Den består av sitron og poteter. Rotbeskjæringen skales og gnides på en rifler. Frisk juice er presset ut av en sitron - 1 ts. og blandet med 2 ss. l. den resulterende potetmassen.

Slike akne potetmidler bør ikke brukes mer enn en gang i uken.
Indikasjoner for bruk av havtorns ansiktsmasker er problematisk hud, rynker, alder flekker. Lær mer om hvordan du lager havtorns ansiktsmasker hjemme.

Med rosacea

Denne masken skal brukes med stor forsiktighet. Poteter i nærvær av edderkopper er ikke anbefalt.

For forberedelse av rette for rosacea brukes bare rotsaft. I den er fukteseksjonen fuktet og påført ansiktet, så snart stoffet tørker, blir det igjen fuktet i potetsaft. Slike lotioner må utføres innen en halv time. Etter prosedyren er det tilrådelig å vaske ansiktet ditt med varmt vann og tørk kamille med buljong.
Vi har vurdert i vår artikkel de mest populære stoffene for rosacea på ansiktet, vi inviterer deg til å lese listen og omtaler.

Fra ødem

№1

Dette verktøyet reduserer poser under øynene og lindrer øyelokkets puffiness.

En potet er tatt og gnidd på et rifler. Den resulterende massen er lagt ut i to smale gauze strips, som hver faller på øyeområdet. Det er nødvendig å ta en utsatt stilling, og er i fullstendig fred i omtrent tjue minutter. Deretter må du fjerne stripene og skylle øynene med kaldt vann, skyll deretter øyelokkene med ekstrakt av kamille. Denne potetmasken skal gjøres to ganger i uken.

№2

Verktøyet eliminerer også puffiness. Den består av følgende komponenter:

 • poteter,
 • 1 ts. rismel;
 • 2 ts melk.

Rotbeskjæret knuses, resten av ingrediensene blir tilsatt, alt er blandet. Massen legges ut på den forberedte tette klutduken og påføres øynene. Dens varighet er en kvart time. Deretter vaskes det av med kaldt vann.
Årsakene til blåmerker under øynene er forskjellige, og det er ganske mange måter å kvitte seg med. Lær om de beste kremer for blåmerker under øynene.

Delikat sminke for øyelokk

For gassområdet kan du bruke den klassiske oppskriften, der bare en komponent vises - poteter. Den er revet og pakket inn i to gazeposer. Hver dag gjør de opp i ti minutter.

Se videoen: Simple Potato Facial Mask Oppskrift

Fuktighetsgivende tørr hud

De fleste potetmasker er mer egnet for hud utsatt for fett. Og denne oppskriften er laget utelukkende for følsom og utsatt for tørrhet. Sammensetningen har en nærende og fuktighetsgivende effekt, i tillegg er det hvitt på huden. Dens ingredienser er:

 • poteter,
 • 1 ss. skje med olivenolje;
 • egget.

Den skålede rotkulturen er malt i en blender for å få potetmos. Deretter slo egget og legg det til de tilberedte potetmos, hell den samme oljen der. Midler påføres med et tykt lag i 15 minutter. Deretter vaskes den av under rennende vann. Etter denne prosedyren skal den behandlede huden hvile i en halv time.

Masken brukes til ansikt og nakke i hver tredje dag.

anmeldelser

Nastya, 28 år gammel. Min søster og jeg elsker naturlig kosmetikk. På sommeren, i foreldrenes hus, velger vi en moden grønnsak eller frukt du liker og gjør masker, kremer og kremer ut av det. Og om vinteren bruker vi det som er igjen etter høsten på høsten. Poteter hjelper oss årlig. Dette er det beste verktøyet for øyelokk. Når jeg drikker mye væske om natten, om morgenen ser det alvorlige poser under mine øyne, tar jeg dem bort i en halv time, gjør lotioner fra det, og deretter går du på jobb med frisk luft.

Nina, 48 år gammel. Jeg gjør noen ganger potetmasker. Jeg liker veldig mye at etter at huden ser ut hvile og forfrisket. Men jeg tror ikke at du bare kan bruke gode resultater, så jeg bruker anti-aging krem ​​i ansiktet hver dag, og rengjør også huden min på kosmetikk om kvelden. Jeg ser yngre ut enn min alder, og mine bekjente snakker om det hele tiden. Potetmasker bidrar trolig også til dette.

Rimma Mikhailovna, 54 år gammel. Jeg elsker mitt private hus og hage. Hvorfor kaste bort penger på dyre kosmetikk, hvis det kan forberedes av deg selv, ta produkter fra hagen. Jeg setter i utgangspunktet ikke potet, Colorado potetbille, landing og samling tar all makt. Derfor, for hjemmelagde komprimerer og masker kjøper jeg det i butikken. Men i sammenligning med andre grønnsaker er det billig.
Jeg likte oppskriften på potetrynkemasker. Jeg leser at for å være effektiv må du gjøre denne masken regelmessig. Jeg prøver hver uke å bruke det på ansiktet og dekolleten. Hun begynte å legge merke til at de gamle rynkene mine ble noe flatere, og huden min ble lysere. Det er ikke noe vanskelig i forberedelsen, og reseptbeløpet er nødvendig for å hvile i en halv time etter vask av potetmassen. Om sommeren setter jeg stor pris på denne "skjønnheten" og tar en pause fra hagen og står opp yngre.

Poteter - en allsidig grønnsak som kan brukes til kosmetiske formål hele året. Masker fra det med jevne mellomrom eliminerer de fleste problemene i ansiktet. De kan jevne ut sin tone, kurere akne, bli kvitt rynker og forynge huden.
Hvordan tomater påvirker ansiktets hud og respons på masker fra tomater, les her.
Hvordan lage en krem ​​med mumie og ansikt tonic, lære fra denne artikkelen.

De beste oppskrifter for masker fra poteter med bilder og video

Ingen tvil vet alle hvordan man bruker poteter i matlaging, men bare våre bestefora og bestemødre vet hvordan de skal bruke det i kosmetologi for å bevare sin opprinnelige skjønnhet og forsinke uunngåelig alderdom.

Har du noen gang tenkt på hvordan våre forfedre klarte å forbli den vakreste og ønskelige, ikke å ha alle de forskjellige kosmetiske verktøyene vi har i dag?

De visste mye om tradisjonell medisin, og i dag kan vi bare lagre og overføre kunnskapen til den yngre generasjonen. Personlig foretrekker jeg å spare fritid og materielle ressurser uten å søke på skjønnhetssalonger, men å lage ansiktsmasker av revet poteter.

verdighet

 • Renser ansiktet på akne og beskytter mot utseende av nye;
 • glatter alderen og etterligner rynker;
 • danner rent forurenset porene i ansiktet;
 • normaliserer blodsirkulasjonen;
 • gir maksimal fuktighet og ernæring;
 • kjemper med høyt fettinnhold
 • eliminerer de første tegn på visning;
 • bremser aldringsprosessen og fremmer foryngelse.

Vilkår for utarbeidelse og søknad

 1. For matlaging er det svært viktig å bruke bare de ferskeste produktene.
 2. Før du påfører løsningen, er det ønskelig å rengjøre og forberede huden med en lett skrubbe.
 3. Påfør masken umiddelbart etter forberedelsen.
 4. Følg instruksjonene i oppskriftene nøye.
 5. Den påførte løsningen bør ikke inneholde klumper, så det er bedre å bruke en blender.
 6. Kartoffelløsninger kan påføres både på ansiktet og på nakken og dekolleten.
 7. Etter at du har fjernet masken fra ansiktet, ikke komme under solen fra 3 til 5 timer, for ikke å utsette huden for aggressive ytre påvirkninger.
 8. Husk at veksling av masker med hverandre gir det mest positive resultatet. Ikke glem å ta pauser på huden uthvilt.

Den klassiske oppskriften på potetmasker

Denne masken er ideell for fading hud. Det gjør huden myk til berøring og hjelper jevne ut fine og grunne rynker, og fjerner også fullstendig peeling. I tillegg vil regelmessig bruk av sammensetningen over tid eliminere sagging og flaskighet i huden.

ingredienser:

 • 3 rå ​​poteter;
 • 1 egg hvit;
 • 15 ml varm melk;
 • 10 g mel
 • 5 ml sitronsaft.

Prosessen med forberedelse og anvendelse:

 1. Gni potetene på en fin rist og trykk forsiktig på saften gjennom osteklæren.
 2. I en separat bolle, bland melken og melet, og legg deretter til klempresset juice av poteter og sitron.
 3. Protein visp med en blander til en skummende tilstand.
 4. Alle ingrediensene er blandet til glatt.
 5. Bruk en skrubbe, lag huden for å bruke løsningen.
 6. Massere hendene sprer det første laget over hele ansiktet: starter fra pannen, deretter i øyet og over hele huden. Jeg legger i tillegg en maske på nakken.
 7. Resten 20-35 minutter. Tiden er avhengig av ansiktets fet hud - jo dypere, jo lengre.
 8. Vi fukter en svamp eller et tynt håndkle med kokt vann og tørk masken.
 9. Rester fjernes med normalt rennende vann.
 10. Bruk din favoritt fuktighetskrem og ikke vises på gaten i 3 til 5 timer.

Potet tonic for alle hudtyper

ingredienser:

 • 2 mellomstore poteter;
 • 100 ml høymektig melk;
 • 30 ml fersk eplejuice.

Prosessen med forberedelse og anvendelse:

 1. Skrell poteter og kok i melk til øm.
 2. Vi tar ut klare poteter, knead det godt med en gaffel og sett til side for å avkjøles til romtemperatur.
 3. Legg til eplejuice i potetmos og rør til glatt.
 4. Vi fordeler den nødvendige mengden av blandingen over ansiktet, etter 10-15 minutter fjerner vi det med mineralvann uten gass.

Nærende maske med stivelse

ingredienser:

 • 12 g tørr gjær;
 • 20 gram stivelse;
 • 45-50 ml høy fett syre fløte;
 • 5 ml sitronsaft;
 • 2 dråper timian og mynteolje.

Prosessen med forberedelse og anvendelse:

 1. Gjær fortynnes i varmt kokt vann og settes til side for gjæring.
 2. Stivelse bland med rømme, sitronsaft og essensielle oljer.
 3. Tilsett forsiktig gjæren til blandingen.
 4. Vi distribuerer løsningen over hele ansiktet, med spesiell oppmerksomhet til områdene under øynene og rundt munnen.
 5. Vi hviler i 7-12 minutter og fjern masken med et serviett, hvoretter vi vasker med mineralvann uten gass.
 6. Til slutt, ikke glem om nærende krem.

Potetkrem for alle hudtyper

ingredienser:

 • 2 rå poteter;
 • 5 ml sitronsaft;
 • 10 ml honning;
 • 10 g mel.

Prosessen med forberedelse og anvendelse:

 1. Vi gni poteter på et stort riper og legg til det mykt honning, mel og sitronsaft.
 2. Smør alle ingrediensene med en blender til den er jevn.
 3. Vi fordeler sammensetningen over hele ansiktet og hviler i 10-15 minutter.
 4. Fjern masken med mineralvann uten gass.

Sikkerhets forholdsregler

 • Bruk bare de ferskeste ingrediensene.
 • Følg instruksjonene nøye og følg nøyaktig doseringen som er oppgitt i oppskriften.
 • Forprøve løsningen på en allergisk reaksjon.
 • Hold øynene dine fra å komme inn i maskeoppløsningen.

Anmeldelser av masker for ansiktet av poteter

Nylig ble det holdt en online konferanse i hovedstaden i vårt land med deltagelse av flere spesialister innen kosmetikk. Ett av nettstedene sender denne hendelsen live.

Alle hadde anledning til å stille spørsmål til inviterte gjester. Jeg har spredt oppmerksomhet til dine kommentarer fra eksperter som er relatert til vårt tema i dag.

Ksenia, 45 år gammel:

Jeg har hørt veldig positiv tilbakemelding om masker for ansiktet av poteter i deres råform, uten å legge til ekstra ingredienser. Jeg bestemte meg å prøve og var fornøyd! Det er også sagt at komposisjonene med poteter kan brukes ikke bare for ansiktet, men også for håret og også kroppen. Fortell meg vær så snill, er dette sant?

Den enkleste måten å bruke den på: Gratulerer en rå grønnsak på en fin rist og legg den på gasbind, deretter pakk den og legg den forsiktig på øynene og omgivelsene i 5-7 minutter.

Etter en uke med søknad, vil en slik upretensiøs maske bidra til å gjenopprette ungdommen selv til svært fading og problem hud i ansiktet. Prøv også å bruke sammensetningen på andre deler av kroppen, for sikker det blir ikke verre. Ikke glem å dele inntrykkene dine etterpå!

Jeg prøvde en harmløs potetmaske med honning. Som et resultat hadde jeg røde flekker over hele ansiktet mitt. Jeg ble senere fortalt at jeg var allergisk mot noen ingrediens i denne masken. Hvordan vet jeg at en maske ikke passer før den blir brukt?

Senere brukte jeg den enkleste masken med en potet og alt er bra - jeg deler bildene mine!

Hvis du har utslett, uttalt rødhet, eller du føler utålelig smerte - denne masken er ikke for deg. Jeg anbefaler deg å utføre denne testen før du bruker noen maske. Helse og suksess!

Tatiana, 41 år gammel:

Fortell meg, hvor ofte trenger du å lage hjemmelagde potetmasker og når du skal forvente de første positive resultatene? Jeg bruker en ernæringsmessig maske med stivelse i to måneder en gang i uken, og resultatet er allerede der. Er det nok eller ikke? Takk

Hyppigheten av anti-aging behandlinger bør ikke være mer enn to ganger i uken. Jeg anbefaler også at du ikke endrer den valgte maskeoppskriften i en måned og en halv eller to måneder. Etter det må du ta en månedspause, der du lett kan bruke løsninger med andre ingredienser.

Denne tiltaket vil gjøre at huden din får den nødvendige hvile og forhindrer avhengighet av huden til komponentene som brukes i potetmasken.

Oppskrift på potet ansiktsmasker på video

Hjemmelagde potetmasker har en mild og fullstendig ikke-aggressiv handling. De er tilgjengelig for forberedelse når som helst på året, men er spesielt nødvendig om våren, når kroppen vår som helhet og spesielt vårt ansikt trenger vitaminer så mye.

Denne videoen vil fortelle deg om alt du trenger å lage mat, bruke og vaske masken av poteter, så vel som du vil lære om sine ubestridelige fordeler for ansiktet ditt. Gledelig visning!

Samtalen vår ble avsluttet. Jeg delte med deg all den kunnskapen og opplevelsen som familien min har spart i årevis. Jeg håper hver av dere vil finne noe nyttig fra denne artikkelen.

Flere Artikler Om Typer Acne