Ansiktskrem med syrer anses for tiden som den mest effektive. Resultatet er ikke lenge i kommer. Ansiktshuden forbedres etter første bruk. Natt og dag, nærende og fuktighetsgivende, med foryngende effekt og helbredende egenskaper. Alt dette utvalg av kosmetikk gjennom bruk av syre.

Typer av syre

Apotekere, kosmetologer har lært å dra nytte av visse typer syrer:

 1. Hyaluronic. Det er en del av endometrieceller, er ansvarlig for balansen av fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagen, elastin. Av en eller annen grunn begynner kroppen å produsere utilstrekkelig mengde syre, krem ​​hjelper til å kompensere for mangelen. Den vanligste komponenten. Takket være hyaluronsyre blir vannbalansen på tørr hud kombinert og til og med fet igjen. Den unike komponenten fungerer gunstig på hvilken som helst hud.
 2. Salicylic. Stoffet er mye brukt ikke bare i kosmetikk, i salver til behandling av dermatologiske sykdommer. Akne, akne. Salisylsyre er et utmerket antibakterielt, antifungal middel. Det bidrar også til å gjenopprette huden. Krem med innhold er anbefalt for bruk på problematisk, fet hud.
 3. Aminosyre. Det har ingen uttalt effekt, men supplerer mangelen på aminosyrer i kroppen. Med mangel på problemer med huden.
 4. Azelainsyre. Syr har anti-inflammatorisk, anti-bakteriell effekt. Det brukes til å behandle akne, akne.
 5. Ascorbic. Den har en antioksidant effekt, forbedrer beskyttelsesfunksjonen i huden, forbedrer strukturen.
 6. Pantotensyre. I kosmetiske produkter angitt som "panthenol." Syr healer sår, gjenoppretter epidermis etter solbrenthet.
 7. Frukt. I kosmetikk brukes den i form av planteekstrakter, deres syntetiske substitusjoner.

Den er delt inn i flere typer:

 • Glykolsyre er hentet fra sukkerrør, druer. Den molekylære strukturen av syren gjør det mulig å trenge inn i de dypere lagene i endometriumet. Hovedfunksjonene til denne komponenten i kosmetikk er å jevne ut tonen og eliminere pigmentering.
  Melkesyre er ekstrahert fra kefir, yoghurt. Det er mulig å syntetisere fra druer, epler, blåbær. Denne komponenten fukter huden, eliminerer desquamation, fjerner døde hudceller, forbedrer ernæring av levende celler.
 • Vinsyre er hentet fra vin langsiktig lagring, er tilgjengelig i appelsiner. Hovedformålet med komponenten i sammensetningen av det kosmetiske produktet er bleking av huden. I tillegg normaliserer vinsyre vannbalansen, fuktiggjør huden godt.
 • Malinsyre utvinnes fra epler, tomater. Stoffet renser epidermis av døde celler. Dermed forbedrer metabolisme, aktiverer prosessene i cellene, oppdaterer det øvre laget av endometrium.
 • Sitronsyre er oppnådd fra sitron. Handlingen er mangesidig - bleking, styrking av beskyttende funksjoner, bekjempelse av bakterier.

Dette er de vanligste syrer som brukes i hudpleie kosmetikk.

Hvorfor bruke syre

Til tross for at ordet "syre" høres skummelt og skremmende, brukes sikre stoffer i kosmetikk som kan forbedre tilstanden til huden. Enhver syre har evnen til å oppløse det øvre døde laget av endometriumet. Dette gjør det mulig å fullt ut fungere levende celler.

Alle syrer er kombinert i 2 grupper:

 1. ANA-syrer påvirker det øverste laget av huden. Vel fuktighet, bidrar til produksjon av kollagen, elastin, noe som øker hudens elastisitet. De kan takle rynker, pigmentering, overdreven tørrhet, sagging. Kosmetikk med ANA-syrer anbefales å begynne å bruke fra 25 år. I anti-aging rettsmidler er det en viktig komponent.
 2. BHA-syrer trenger dypt inn i huden. Oppløs fettet, rengør porene på pluggene, svarte prikker. Det anbefales å bruke for problematisk, fet hud. En representant for denne klassen av syrer er salisylsyre.

Action kosmetikk med syre

I unge år har huden selv klær med alle problemene på huden. Over tid, kroppens metabolisme bremser ned, endometrial celler ikke lenger fullt funksjon. Mangel på næringsstoffer fører til vanning, tørrhet. Kollagenivået reduseres gradvis, rynker vises. For å på en eller annen måte forbedre hudens prosesser, injiseres syre i kosmetikk. Det rydder stratum corneum, næringsstoffene har mulighet til å trenge inn i dypere, for å påvirke problemet. Det kan sies at effekten av syre i kosmetikk er rettet mot å sikre at de ernæringsmessige eller helbredende komponentene når deres mål.

Krem med syrer løser disse problemene:

 • feilaktig funksjon av sebaceous kjertler;
 • fettete skinn;
 • overdreven tørrhet
 • rynker;
 • peeling;
 • pigmentering;
 • ujevnt terreng;
 • arr, akne arr;
 • tap av sunn glans.

Skal jeg være forsiktig med kosmetikk med syre

Enkelt sagt er det verdt å frykte sin feilaktig bruk. Hvis du effektivt fukter huden, fører til normal tilstand av oljen, etter peeling med skrubbe, kan du ikke bruke kosmetikk med syrer. Når dette ikke er nok, gå til neste trinn. Hva er faren for slike midler? Under normal drift av kroppen mottar huden næringsstoffer fra innsiden, gjennom ernæring, hyaluronsyre, elastin, kollagen produseres uavhengig. Når du fyller dem på utsiden, slutter endometrium å produsere dem uavhengig. Hvorfor ellers å produsere, hvis så. Gradvis vanedannende Etter avskaffelsen av kosmetikk er for tidlig aldring.

Det er nødvendig å bruke midler med syre med rimelighet. I tillegg er det nødvendig å overvåke tilstanden til huden. Hvis syren er godt exfoliere stratum corneum, blir huden frisk, jevn og jevn tone. I tilfelle peeling, røde flekker, følelser av tetthet - byste. Det er nødvendig å redusere hyppigheten av bruk av kosmetikk. Krem med syrer reduserer hudens evne til å motstå ultrafiolett lys. Når du er i solen, opptrer pigmentspots og brannsår. For å unngå dette anbefales det å bruke solkrem.

Hvordan velge en krem ​​med syrer

Det er nødvendig å velge kosmetikk basert på problemet du vil løse. For å øke elastisiteten, bli kvitt rynker, fuktighetsgivende, ernæring, du må kjøpe en krem ​​med syrer fra gruppen ANA. For å forbedre huden, bli kvitt akne, akne, overflødig fett, komedoner, bruk BNA-syre. Videre forener produsenter disse gruppene, men i forskjellige konsentrasjoner. Det anbefales derfor å bygge på hudtype og alder.

Krem med syrer for fet hud

Denne typen hud er preget av aktiv eller feil funksjon av sebaceous kjertlene, på grunn av
Hva ser fettete glans ut. Støvpartikler holder seg til det, porene blir tilstoppede. Dette følges av betennelse, akne, akne. For å forbedre tilstanden til huden brukes 3 typer syrer - salicylic, askorbinsyre, hyaluronsyre. De har en antibakteriell effekt, antiinflammatorisk, rens porene av forurensning, påvirker sebaceous kjertlene. Med rasjonell bruk forbedrer utseendet, gjør huden motstandsdyktig mot eksterne faktorer. Hyaluronsyre gir full hudhydratisering. Til tross for den store mengden fett, er det ikke nok nok fuktighet i cellene. Syr forhindrer dehydrering.

Syr Cream for tørr hud

Problemet med denne typen hud er mangel på aktivitet av sebaceous kjertlene, overdreven fuktighetstap. Som et resultat blir huden tynnere, utsatt for eksterne faktorer, flak, krymper, rynker. Hyaluronsyre, glykolsyre, salisylsyre bidrar til å takle disse problemene. De første 2 syrer gir full fuktighet, salicylic - normaliserer talgkjertlene.

Søknadsregler

Kremholdig syre påføres på renset hud med et tynt lag. Scrubs anbefales ikke. Fordi dette fører til skade på huden. Syr er i stand til å fjerne det døde laget av endometrium. Når du bruker slike kosmetikk om sommeren, må du bruke solkrem.

Krem med hyaluronsyre

Dette er en av de få komponentene i et kosmetisk produkt, og effekten kan følges umiddelbart. Men man bør ikke forvente noe overnaturlig fra henne. Krem med hyaluronsyre skaper en film på overflaten av huden, som beskytter celler mot fuktighetstap, fra eksponering for uønskede eksterne faktorer. Samtidig blokkerer den ikke oksygen til cellene. Fullført syrebrist i huden stimulerer syntesen av kollagen, elastin. Som et resultat blir epidermis glatt, elastisk.

Krem med hyaluronsyre eliminerer ikke rynker, men gjør dem mindre
merkbar, hindrer utseende. På grunn av det vanlige fuktighetsinnholdet i huden, økning i elastisitet, rynker rynkene. Hvis de vises på grunn av overdreven tørrhet, vil de selvfølgelig bli utjevnet.

Du kan bruke en krem ​​med hyaluronsyre daglig, noe som bare forbedrer hudtilstanden. Bruk scrubs er ønskelig. Fordi hyaluronsyre, en av de få som ikke løser opp stratum corneum.

Gode ​​kremer med syre

Blant mangfoldet av kremer stod ut flere merker:

Cream-gel for ansiktet Avene Cleanance K Cream-gel

Seboregulerende, kerato-regulerende terapeutisk krem ​​for fet, kombinasjonshud etter 18 år. Produsent Frankrike. Verktøyet er rettet mot å fjerne svarte flekker, rense porene, fjerne betennelse. Det har effekt av overfladisk peeling. Gjelder i 3 retninger samtidig. Takket være ANA-syrer, skiller det det øvre laget, BHA-syrer renser porene, normaliserer sebaceous kjertlene. Termisk vann beroliger huden, reduserer betennelse. Mykningskomponenter har en matt effekt, flatt lettelsen. En krem ​​av lys konsistens som absorberer raskt. Med en behagelig lukt. Passer som en base for sminke. Kostnaden på ca 1000 rubler.

Bark Exfoliant Cream Mask med Frukt Syrer

Produktet er beregnet på alle hudtyper av alle aldre. Utmerket rensing, toning krem. Grunnlaget for fruktsyrer: vinsyre, glykolsyre, sitronsyre, melkesyre. Ekstra antiinflammatorisk, sårhelende effekt har panthenol. Den føder endometrielle celler druefrøolje, allantoin. Kremet har en overflate peeling, fjerner cornified laget. Oppstår hudtekstur, mattes tone. Gir intensiv hydrering. Beskytter mot bakterier. Kostnaden for et universelt middel 210 rubler.

Librederm krem ​​med hyaluronsyre

Midler for alle hudtyper, ung alder. Fuktighetskrem med høyt innhold av hyaluronsyre. Lett struktur, raskt absorbert. Dermatologisk testet. Egnet til daglig bruk. Uten dufter. Det gir huden mykhet, glatthet, gir lettelse, strammer porene, forhindrer utseendet av rynker. Kostnaden for produksjon innen 350 rubler.

Velge en krem ​​med syrer: typer, egenskaper, sammensetning

Krem med syrer fast rangert blant de populære kosmetiske produktene. Dens allsidighet og allsidighet gjorde det til en av de mest ettertraktede og populære produktene for kvinner og menn i ulike aldre. Produsenter lover at med riktig og regelmessig bruk av deres kremer, kan du løse et bredt spekter av problemer:

 • eliminere akne, komedoner, hudormer, svarte flekker;
 • forbedre hudtekstur;
 • glatte rynker og gjøre aldersendringer mindre uttalt;
 • gjenopprette sunt hudfarge;
 • normalisere balansen av fettinnhold
 • gi hudceller med essensielle næringsstoffer og fuktighet.

Syreholdig kosmetikk brukes kun av kvalifiserte spesialister i klinikker og skjønnhetssalonger, fordi det ble vurdert i noen dager usikre, krevde ekstrem forsiktighet og en kompetent tilnærming til valg av dosering.

I dag har situasjonen forandret seg: en krem ​​med syrer kan lett bli funnet på apotek eller i butikk. Den ble tilgjengelig for alle kunder og selges uten samtykke fra en hudlege. Selvfølgelig bør man ikke glemme forsiktigheten, fordi noen av syrene som utgjør slike stoffer kan trenge inn i de dype lagene i huden og virke på dem fra innsiden, helt forvandle dermis.

La oss snakke i denne artikkelen om hvordan du skal bruke kremer med syrer, hvordan du velger det mest passende produktet og hva du skal se etter når du studerer etiketten med sammensetningen.

Hvilke syrer legges til kosmetikk?

Før du vurderer de viktigste typene ansiktskrem med syrer, bør du være oppmerksom på at de er delt inn i følgende hovedgrupper:

 • ANA (Alpha hydroxy acid) er en frukt syre avledet av frukt, sukkerrør, melk. Ofte bruker produsenter naturlige stoffer for å lage kremer med syrer, men de bruker ofte også identiske syrer som er isolert i laboratorier. De fleste av de eksisterende syrer tilhører denne gruppen. Slike syrer oppløses lett i vann, og de er også egnet for alle hudtyper.
 • VNA (Beta-hydroksy-syre) - salicylsyre. Produsenter bruker det med lav konsentrasjon, da det i betydelig grad kan skade huden (risiko for brenning). Likevel har VNA mange positive egenskaper og egenskaper. For eksempel er de en effektiv komponent i anti-akne kosmetikk. De beste kremer for akne og ufullkommenhet inneholder ofte salisylsyre. Slike syrer oppløses i fett og er egnet for oljeaktig og kombinasjonshud.
 • Polysakkarider (glykaner) er høymolekylære karbohydrater som utfører funksjonen av et væskereserv i levende organismer. Polysakkarider inkluderer hyaluronsyre, som er en naturlig komponent i intercellulært rom i vev. Hyaluronsyre har lenge lært å syntetisere i et laboratorium, mens sammensetningen er helt identisk med naturlig, noe som gjør at kroppen lett kan absorbere den. Tilfeller av avvisning er ikke mulig. De beste kremer for fuktighetskrem og foryngelse inneholder hyaluronsyre.

Tabellen viser klassifiseringen av de mest populære syrer som finnes i kremer:

Kosmetikk for problem hud med syrer

Ansikts kremer med syrer hjelper i kampen mot ulike hudfeil. Sure komponenter kan aktivt påvirke huden.

De normaliserer arbeidet til talgkjertlene, eliminerer overdreven fet hud, betennelse, bidrar til å bekjempe aldersrelaterte endringer og har mange andre fordelaktige egenskaper.

Hvilke syrer er inneholdt i kosmetikk? Og hvilken syre krem ​​for problem hud å velge?

Hydroksysyrer

Syrer som er inkludert i kosmetikk er delt inn i BHA og AHA-syrer. Disse hydroksysyrene brukes til å bekjempe rynker, akne, hyperpigmentering, uregelmessigheter og andre hudfeil.

Alfa Hydroksysyrer (AHA)

AHA-syrer er hentet fra forskjellige planteprodukter og melk. Ved en konsentrasjon på mindre enn 3 prosent virker slike syrer som vannbindende midler.

Hvis konsentrasjonen er over 4 prosent, kan alfa-hydroksysyrer eksfoliere døde hudpartikler.

ANA - fruktsyrer. Disse inkluderer:

 1. Glykolsyre. Den er produsert av sukkerrør, grønne druer. Den molekylære massen av stoffet er den minste, som gjør det mulig å handle mer effektivt og trenge inn i dypere inn i huden. Kan eliminere pigmentering, jevne tone. Navnet på kremens etikett er glykolsyre.
 2. Melkesyre (melkesyre). Den er hentet fra yoghurt og sur melk, syntetisert fra epler, blåbær, druer. Det er i stand til å fukte huden godt, for å avlaste peeling.
 3. Vin (vinsyre). Produsert av gammel vin, druer og appelsiner. Det har en bleking og fuktighetsgivende effekt. Behandlet i mange ansiktsblegemidler.
 4. Malinsyre oppnås fra epler og tomater. Exfoliates cornified epithelium, forbedrer celle metabolisme.
 5. Sitronsyre ekstraheres fra sitrusfrukter. Det har lysende, bleking, antiseptisk, antioksidant egenskaper.
 6. Mandelsyre har anti-inflammatorisk effekt, jevner porene, aktiverer cellulær fornyelse. Egnet for personer med intoleranse mot glykolsyre og retinsyrer.

AHA-syrer er vanligvis valgt for aldrende hud, utjevning av rynker, post-acne, alder flekker, for fuktighetskrem, for ung hud med en liten mengde flekker.

Bruk av kosmetikk med fruktsyrer for problemhud er kontraindisert i følgende tilfeller:

 • individuell intoleranse
 • huden er for følsom;
 • uhelte skader, riper;
 • telangiektasi, hvor de subkutane porene ekspanderer;
 • Ikke bruk før du går til solarium eller etter retur fra varme land.

Peeling med melkesyre

Melk ansiktsskille er indisert for kvinner med følgende problemer:

 • pigmentering;
 • akne, hudormer, svarte flekker;
 • hud dehydrering;
 • løs hud;
 • små etterligne rynker.

Midler for peeling med melkesyre har følgende egenskaper:

 • skille av;
 • akselerere hudregenerering;
 • godt fuktet;
 • gi hudens elastisitet
 • Fremmer produksjonen av kollagen, elastin, jevn hudstruktur, glatte fine rynker;
 • redusere sebum sekresjon, forbedre tilstanden av betent akne;
 • trange porer, tørk ikke ut huden;
 • hvit, jevn hudfarge;
 • Beskytt huden mot miljøets skadelige virkninger.

Før bruk må du undersøke kremens sammensetning. For noen produsenter er midlene for aggressive.

Noen ganger blir hydrokinon tilsatt til peeling, forårsaker hormonforstyrrelser. Det er giftig.

Glyserin i sammensetningen med en fuktighet under 65% kan suge vann fra de dypere lagene i huden. Dermed forverres tilstanden av tørr hud.

Krem Hudaktiv refererer til farmasøytisk kosmetikk for problemhud med melkesyre og hyaluronsyrer. Ta vare på irritert, svekket, dehydrert hud.

Det er i stand til å gjenopprette vann-lipidbalansen i epidermis, gi fullstendig hudvern, eliminere irritasjon og kløe. Kostnaden av midler - ca 400 rubler.

Gemene peeling krem ​​er i stand til å forsiktig rense huden og stimulere celleregenerering. Takket være eksfoliering av døde hudlag, blir friske celler utsatt. Huden er sterkt fuktig, kjøper et godt preparert utseende.

Verktøyet reduserer fine rynker, gjenoppretter hudtonen, og er egnet for å forebygge aldersrelaterte kosmetiske feil. Glykolsyre akselererer eksfoliering av døde celler, dypt renser, fjerner alder flekker.

Melkesyre fukter, bidrar til å stimulere syntese av kollagen. Pris - ca 450 rubler.

Lactolan Peeling Cream glatter huden, forbedrer hudfarge, exfoliates og lyser. Kunne tegne sorte prikker, fukte og myke. Gjenoppretter etter hard peeling, eliminerer peeling, irritasjon, regenererer.

Glykolsyre kremer

Peeling med glykolsyre fjerner rynker, akne, post-acne, pigment flekker. Stoffet kan forårsake kjemiske forbrenninger. Derfor er produkter med en konsentrasjon på 50% og over ikke egnet for bruk.

Krem til daglig pleie er bedre å kjøpe med en konsentrasjon på 1%. De utjevner tone, har anti-inflammatorisk effekt.

Hvis konsentrasjonen av glykolsyre er over 20%, er det bedre å bruke stoffet en gang i uken.

For tørr hudpleie er det bedre å bruke et produkt som inneholder 10% syre. For fet hud egnet middel som inneholder 30%.

 • herpes;
 • uhelte sår;
 • graviditet;
 • fruktsyrerintoleranse;
 • sommer periode;
 • UV-eksponering.

Reviva Labs Cream 5-10% Glycolic Acid Cream gjør huden mer tonet, hevelsen minker eller forsvinner helt. Verktøyet glatter huden, renser og strammer porene, oppdaterer, whitens, gjør flekker og fregner mindre merkbare.

Konsistensen er tykk, fett. Kanskje en liten prikken i den første uken. I den første måneden skal brukes som nattkrem. Deretter kan du søke om morgenen og kvelden.

Hvis en krem ​​med syrer ikke har vært brukt tidligere, bør huden prepareres ved å bruke produktet to ganger i uken, og øker antall applikasjoner gradvis. Gjennomsnittlig pris er 2000 rubler.

Collistar Attivi Puri - Kosmetikklinje for problemhud med syrer. Glykolsyre Perfect Skin Peeling - ikke-aggressiv peeling, som gradvis fornyer huden, noe som gir det et godt preparert utseende.

Det gjør huden smidig, elastisk, glatt, glatt, reduserer rynker, strammer porene, eliminerer mindre defekter. Hovedkomponent: glykolsyre. Andre komponenter som forbedrer effekten: mandel og glukonsyre.

Påfør på renset ansikt og hals over natten, samtidig som du unngår kontur av lepper og øyne. Etter en måned med bruk blir resultatet stabilt. Et fire-ukers kurs kan avholdes flere ganger i året, og tar en pause mellom dem i en måned.

Under søknaden og en uke etter at du ikke kan sole deg. Ikke bruk hvis huden er følsom, utsatt for irritasjon, riper og sår, med rosacea. Den gjennomsnittlige kostnaden er 2500 rubler.

Avène Cleanance K Cream-Gel er en lett gelkrem som inneholder glykolsyre, melkesyre og salisylsyre. Det er laget for å bekjempe uregelmessigheter i hud, komedoner, regulerer talgproduksjonen.

Kremet er klebrig, derfor brukes det ved sengetid. Kan tørke huden, krever ekstra fuktighetsgivende omsorg. Indikeres for fet og problem hud. Pris - ca 1200 rubler.

Beta Hydroksysyrer (BHA)

BHA-syre (salicylsyre) har en anti-inflammatorisk, antibakteriell effekt. Kan eksfoliere og redusere talgproduksjonen.

Salisylsyreprodukter er indikert for fet og problem hud, bli kvitt akne og komedoner, innsnevring av porer, med rosacea.

Eliminer bakterier som fører til akne, forbedrer cellefornyelse, reduser tykkelsen av stratum corneum, glatt ut lindring, glatte grunne rynker, forbedre hudfarge, fjern oljeskinn.

For høy effektivitet betyr salisylsyre konsentrasjonen være 1-2%. Det nødvendige pH-nivået på kremens pH-verdi med BHA er 3-4.

Salisylsyre (Salisylsyre) er ikke løselig i vann, men passerer gjennom sebum i porene.

Kremer med salicylsyre har en sterk tørkingseffekt, og derfor passer de ikke tørr og sensitiv hud. Følgende bivirkninger er mulige:

 • allergi i form av rødhet, utslett, brennende følelse;
 • rødhet av enkelte områder;
 • brenn (hvis prosentandelen syre er for høy);
 • peeling, kløe, brennende.

Hvordan er ANA-syrer forskjellig fra BHA-syrer? ANA - oppløselig i vann, BHA - oppløses i fett, noe som gjør det mulig å trenge inn i porene gjennom sebumets dypere. Døde celler som akkumuleres inne i talgkjertlene, avtar effektivt. BHA kan skade tørr hud.

Krem med salisylsyre

Garnier Pure Skin Active - fuktighetskrem designet for daglig pleie av problemhud. Hjelper med å eliminere akne, postacne, rense huden. Kremet er ikke fettete, brukt jevnt. Kostnaden er 300 rubler.

Novaclear Acne krem ​​forsiktig eksfolierer, forhindrer tilstoppede porer. Kan fjerne rødhet, redusere irritasjon, fuktighet, beskytte mot tørking. Inneholder 2% salisylsyre.

Moisturizer Vichy Normaderm løser problemet med forstørrede porer, akne, komedoner, oljeaktig glans. Matting og godt fuktighetsgivende.

Eliminerer hudutslett og irritasjon. Det har en dyp effekt. Huden blir jevnere og mer elastisk. Hovedkomponenten er salisylsyre. Kostnaden er 500 rubler.

Skalterapi fra Beauty Med med 20% salisylsyreinnhold er i stand til å redusere overflødig hudolje og beskytte mot betennelse.

Øker hudens elastisitet, forbedrer farge, forynker. Strammer og renser porene, stimulerer kollagensyntese, reduserer mengden akne og eliminerer årsaken til forekomsten deres.

Før bruk må du rengjøre huden med en preemulsjon. Deretter gjelder huden, jevnt fordeler med fingertuppene. La opp i fem minutter, skyll med vann. Etter peeling trenger huden behandling med en nøytraliserende tonic og en fuktighetskrem.

Påfør hver tiende dag i to måneder. Verktøyet inneholder også glykolsyre, melkesyre, mandel, sitronsyre og andre komponenter. Kostnaden er 3000 rubler.

Aubrey Organics Clarifying Therapy Moisturizer er en revitaliserende og matte krem ​​som inneholder 1% salicylsyre. Fuktar huden, behandler akne, forhindrer dannelsen av akne, rensninger.

Takket være tang ekstrakt reduserer fet glans. Quinoa og havtorn hindrer huden. Lukten er gresskledd, konsistensen er ikke fet, absorberer raskt. Pris - ca 900 rubler.

Stopproblem salicylic krem ​​er designet for å regulere sekretjonen av sebaceous sekresjoner, lindre betennelse, forhindre fortykning av stratum corneum, hindre veksten av bakterier, smale porer, fuktighet. Hovedkomponenten er salicylsyre, lerkonsvamp ekstrakt.

Calendula og en serie av lindrer irritasjon, helbrede, aloe fukter og har anti-inflammatorisk effekt. Pris - 200 rubler.

Litt om hyaluronsyre for problem hud

Hyaluronsyre er en glykosaminoglykan som er nødvendig for kroppen som genererer nye vev og celler. Stoffet brukes også til å behandle problemhud.

Hyaluronsyre er i stand til å akselerere metabolske prosesser, utskiller kollagen, elastin, fjerner giftstoffer, har en regenererende egenskap. Senker aldringsprosessen, fukter huden, bidrar til at mimic rynker forsvinner.

Ikke bruk i tilfelle overfølsomhet for stoffet, allergi, graviditet og amming.

Vanligvis, for å bekjempe akne, injiseres hyaluronsyre som en injeksjon for bedre absorpsjon. Under huden blir det en gel som beholder fuktighet, sveller og utligner hudens feil.

Injiseringer utføres hvert sjette år. Men hyaluronsyre brukes hyppigere i alder kosmetikk.

Noen tips for å velge kosmetikk med syrer

Den optimale konsentrasjonen av syrer i kosmetikk, som er beregnet til selvbruk, bør ikke overstige 10%. PH nivå på minst 3.

Profesjonelle produkter med høy konsentrasjon av syrer er ikke beregnet til hjemmebruk: du kan få en alvorlig kjemisk forbrenning.

Før du bruker kosmetikk for problemhud, bør syrer brukes på albuen. Hvis det ikke oppstår irritasjon, kan midlet påføres. Hvis kløe, brennende, rødhet, smerte, er det nødvendig å umiddelbart slutte å bruke produktet.

Du kan ikke holde slike kosmetikk på huden lenger enn angitt på pakken. Svak prikking, tinning bør ikke være alarmerende - kremet virker.

Noen syrer øker følsomheten i huden, inkludert solen. Under bruk av produkter med syrer og en uke etter bør du bruke solkrem. Også, vent ikke for øyeblikkelig effekt, kremer virker gradvis.

Den beste krem ​​med syrer for problemhud selges individuelt. Det er ingen universell løsning som vil hjelpe alle på samme måte. Gitt ovenstående, bør du ikke tankeløst følge rådene fra kjærester.

Basert på de individuelle egenskapene til pasientens hud, vil skjønnhetspleieren hjelpe deg med å velge midler som ikke skader og effektivt eliminerer ulempene.

Krem med syrer for ansiktet: frukt (ANA) og VNA - velg det beste for anmeldelser!

Blant kosmetiske produkter krem ​​med syrer for ansiktet har fått stor popularitet, både hos kvinner og menn. Årsaken er brukervennlighet og allsidighet. Du kan bruke verktøyet i alle aldre mot mange feil og mangler i huden. Noen stoffer er i spesiell etterspørsel, har fått mange gode anmeldelser på de store sidene på Internett. La oss prøve å bestemme de beste komposisjonene, for å forstå deres styrker og svakheter.

Hvilken hud er egnet syre?

Ikke så lenge siden ble et ansiktskrem med fruktsyrer bare brukt av kosmetologer - det ble antatt at de var usikre og kunne være skadelige hvis de ble brukt feil. Nå kan verktøyet finnes i et apotek, for kjøpet vil ikke trenge anbefaling fra mester eller lege. Til tross for tilgjengeligheten er det ikke nødvendig å handle uten mesterhøring.

Det er mulig å bruke midler på alle typer av et integument hvis det oppstår problemer:

 • akne, svarte flekker;
 • acne;
 • usunn, kjedelig nyanse av ansiktet;
 • forstyrrelser i hudavlastningen;
 • det aktive arbeidet i sebaceous kjertlene, forårsaker rikelig fett;
 • dermis for tørr;
 • mangel på fuktighet i epidermis vev;
 • rynker, riller, folder;
 • flabbiness, sagging hud.

Hudpleie ved hjelp av preparater basert på fruktsyre utføres hele tiden - bare dette vil tillate å oppnå de nødvendige resultatene, bli kvitt uønskede feil. Vi bør ikke glemme at noen komponenter i midlene er i stand til å trenge dypt inn i epidermisvævet og forårsake irreversible prosesser. For å forhindre komplikasjoner vil det være forsiktig å studere listen over forbud, funksjoner i søknaden.

Hvordan velge ansiktskrem med syrer?

Når du velger et stoff som kan takle problemer på ansiktet, er det avgjørende å avgjøre hvilke mangler dets effekter vil bli rettet mot. Bare etter det kan du gå til apoteket og kjøpe verktøyet. Det er nødvendig å studere sammensetningen - det avhenger av komponentene hvor effektive prosedyrene vil være.

Som en del av syrebaserte produkter kan det være slike syrer:

 • hyaluronsyre (polysakkarider);
 • glykolisk (ANA);
 • salicylic (WHA);
 • Melk (ANA);
 • azelaic (antiseptisk gruppe).

Detaljer om syrer finner du i videoen:

ANA-gruppen brukes i fravær av alvorlige problemer. Ofte anbefales det for slike feil:

 • postacne;
 • aldersrelaterte endringer (rynker, flaskhet, sagging);
 • foto aldring;
 • tørr hud utsatt for flaking;
 • normal dermis uten utprøvde feil.

VNA-gruppen anbefales for komplikasjoner, problemer som krever umiddelbar intervensjon av kraftige stoffer. Vanligvis brukes narkotika hvis det er feil i huden:

 • rikelig utslett;
 • inflammatoriske prosesser;
 • acne;
 • tette eller forstørrede porer.

Polysakkarider brukes i kosmetikk i slike tilfeller:

 • ansikts lettelse endringer;
 • dype folder;
 • dehydrert dermis;
 • forsømt aldersendringer.

Godt råd! Hvis det er tvil om nøyaktig hvilket legemiddel som skal overlate forsiktigheten til ansiktet, spør du alltid med en skjønnhetspleier. Et uegnet middel vil skade, forårsake komplikasjoner eller bivirkninger.

Den beste kosmetikken

Velge et godt ansiktskrem, bør du ta hensyn til egenskapene i huden - ofte er stoffet kontraindisert. En annen regel du må bruke når du kjøper penger - på sensitiv hud, under påvirkning av enkelte komponenter, kan det oppstå en allergisk reaksjon.

Du kan forhindre bivirkninger på en måte - nøye undersøke sammensetningen, finn ut om det ikke finnes forbudte ingredienser. Hvis minst en av dem reagerer uforutsigbart - utslett, omfattende rødhet eller kløe, er det bedre å få sminke for ansiktet til et annet merke. Du bør ikke fokusere på kostnadene - billige stoffer har ofte en utmerket effekt på huden.

ANA frukt syrer

ANA-syre er et stoff som er avledet av melk eller vegetabilske råvarer (frukt, sukkerrør). Et naturlig produkt brukes vanligvis i produksjon av aha krem, men det skjer at det erstattes av et identisk element utviklet i laboratoriet. Virkningen av et naturlig stoff og analog er nesten det samme. Egnede stoffer for alle hudtyper, sjelden forårsaker bivirkninger.

Krem med aha i sammensetningen må ha melkesyre eller glykolsyre. Kjemikaliernes egenart - nyttige elementer kan trenge inn i dermets vev og påvirke hudens mangel fra innsiden. En annen fordel med krem ​​basert på ANA er aktiveringen av de naturlige prosessene for kollagenproduksjon. Dette påvirker umiddelbart ansiktet - dermis blir elastisk, bretter og sporer forsvinner, porer smale.

Glykolsyre

Glykolsyre anbefales for personer med aktive sebaceous kjertler. Fett glitter, kjedelig skygge av ansiktet, usunn hud - disse feilene forsvinner med jevnlig bruk av krem. Med langvarig bruk kan du kvitte seg med pigmentflekker og svarte prikker. Forstørrede porer - en annen feil som sikkert vil forsvinne etter daglig manipulering.

Sebium Serum Bioderma

Legemidlet anbefales å brukes etter 35 år - det klare seg godt med aldersrelaterte forandringer, påvirker positivt flabby sagging hud. Krem kan påføres fra rynker, furrows. De aktive ingrediensene trer inn i dermis dype lag, mettet vævene med fuktighet, forhindrer tapet.

Anbefales til bruk ved sengetid. Kan brukes på tørr eller aldersrelatert hud. Konsentrasjonen av det aktive stoffet er lavt, informasjon om dette finnes på pakken. Etter påføring er det mulig å få behagelige prikkende ubehag. Dette er normalt - de gunstige ingrediensene trer inn i dermis dype lag. Det er bedre å starte med 2-3 applikasjoner per uke.

10% glykolsyrekrem

Kremets egenart - den er tilgjengelig i to former med forskjellige konsentrasjoner av glykolsyre. Beauticians anbefaler å starte med milde preparater og bare i fravær av uønskede hudreaksjoner for å bytte til en kraftigere krem. Bruk kun om kvelden. De første applikasjonene kan forårsake alvorlig prikking, men over tid vil det passere.

Salisylsyre

For utslett, er omfattende flekker av pigment, en krem ​​brukt, der den aktive ingrediensen er salisylsyre. Du kan bruke den til å rense huden - stoffet har en antibakteriell effekt. Ødeleggelsen av bakterier, nivelleringen av ansiktet, tørking av huden, retur av en sunn nyanse - verktøyet er i stand til å takle alle defekter.

Ren hudfordel (fra Garnier)

Kremet anbefales for store utslett, betennelsesprosesser i ansiktet, hyperpigmentering, spor etter akne. Du kan bruke om kvelden eller om dagen. Brukes i ungdom eller alder - verktøyet har ingen forbud og er ufarlig for epidermis.

Den brukes til forstørrede porer, ødelegger bakteriene aktivt på huden, forhindrer spredning av den inflammatoriske prosessen. Kan brukes til å helbrede porene, bevare huden av en sunn nyanse. Det anbefales å søke på ansiktet om dagen, men kan brukes før sengetid - det vil ikke påvirke effektiviteten.

Normaderm Total Mat

Kremet påvirker aktivt de forstørrede porene, for lenge beholder ansiktets matte. Tekstur er lett, behagelig, flott for et fundament for dekorativ sminke. Det anbefales å bruke på oljeaktig eller kombinasjonshud. På grunn av den lave konsentrasjonen av salicylsyre kan påføres daglig.

Melkesyre

Med det raske tapet av fuktighet ved cellene i epidermis, anbefales bruk av kosmetikk med en syre basert på melk. Stoffet gjenoppretter raskt hudens naturlige elastisitet, normaliserer vannalkalibalansen av dermisvæv, dytter huden kraftig og intensivt.

Du kan søke med uttalt pigmentering og rikelig plassering av akne. Legemidlet virker som en mild peeling, renser huden fra døde hudpartikler, støv, smuss. Brukt i alle aldre. Nyttig krem ​​vil være i nærvær av fine rynker, for tidlig aldring.

Legemidlet fra budsjett-serien vil raskt bli kvitt plasseringer kviser, svarte flekker, akne. Det kan brukes som peeling - det forårsaker ikke irritasjon i huden og renser forsiktig smuss, fett, døde hudpartikler fra huden. Det anbefales å dehydrere epidermis vevet - krem ​​vil mette dem med fuktighet og holde det inne.

Krem fuktighet, renser, lindrer fra utslett og akne, kan brukes til svarte flekker. Sammensetningen på basis av melkesyre renser huden, vil normalisere sebaceous kjertlene, rikt fett. Kan brukes til pigmentering eller røde flekker igjen etter inflammatoriske prosesser.

Azelainsyre

Rikelig utslett - et problem som kvinner ofte møter i alle aldre. I problem med hud må huden bruke spesialverktøy med aktive ingredienser. Når du studerer komponentene som utgjør krem, må du sikkert se etter azelainsyre - stoffet kan bli kvitt akne, akne, komedoner. En annen fordel med løsningen er eliminering av oljeaktig glans, rensing av dermis.

Legemidlet brukes i nærvær av rikelig utslett. I tillegg til å eliminere utslett, normaliserer krem ​​sebaceous kjertler, eliminerer usunn skygge i ansiktet og gir friskhet. Du kan kun bruke 2-4 ganger i uka, men for alvorlige problemer er det bedre å bytte til daglig bruk.

Brukes på treg hud med uttalt tegn på aldring. Normaliserer utgivelsen av fett, eliminerer fullstendig sløv glitter. Kan brukes til behandling av seboré, men bare med legenes tillatelse. Hyperpigmentering er et annet problem som kremet kan håndtere.

Hyaluronsyre

De fleste kremer for eldre kvinner inneholder hyaluronsyre, som er i stand til å returnere ungdom og lindre aldersrelaterte problemer. Stoffet trer inn i lagene av dermis, aktiverer prosessen med produksjon av kollagen som er ansvarlig for hudtilstanden.

Kremet brukes vanligvis på for tørr hud. Aktive elementer trer inn i dermis dype lag, metter vævene med fuktighet, normaliserer produksjonen av kollagen. Regelmessig bruk vil tillate deg å kvitte seg med rynker, flabbhet, korrigere ansiktskontur, eliminere sagging.

Krem vil bidra til å beholde fuktighet i cellene i epidermis, mette cellene med alt nødvendig, hold huden jevn og elastisk. Legemidlet forhindrer aldring, kan brukes som et forebyggende tiltak. Den generelle tilstanden til dermis vil forbedre etter de første applikasjonene.

Ved å bruke syrebasert krem ​​kan du forvente gode resultater, men man bør ikke glemme at alt skal være moderat. Narkotikamisbruk kan forårsake ubehagelige konsekvenser, så det er bedre å strengt følge omsorgsregler og overholde produsentens krav.

Ansiktscremer: lær å velge og bruke

Beauticians anbefaler at alle kvinner over 35 bruker minst to ganger i året en sur krem ​​for ansiktet. Disse aktive stoffene ser ut til å være spesielt opprettet av natur for å senke aldringsprosessen. Deres foryngende og fuktighetsgivende egenskaper gir lang tid å opprettholde elastisitet og ungdommelighet i huden.

Med deres aktive bruk er det ikke behov for permanente løft kosmetiske prosedyrer som er preget av for aggressiv handling. Dessuten kan denne løsningen ikke bare prøves av damer i Balzac-alder: avhengig av sammensetningen, kan det være nyttig for tenåringer å eliminere akne, og for unge damer for grundig og høy kvalitet rensing.

effekt

Å bestemme seg for å bruke sur krem ​​for hudpleie i ansiktet, er det nødvendig å forstå fordelene i forhold til resten av slike kosmetikk. For eksempel har en maske en lang, og derfor ofte aggressiv handling. Det provoserer ofte allergiske reaksjoner og bivirkninger. Peeling kan til og med resultere i termisk brenning. Og her er konsentrasjonen av den viktigste aktive ingrediensen slik at den tillater bruk av krem ​​med syrer, selv de som reagerer på vanlige stoffer med dem, ikke så bra.

Det er universelt fordi syrer er multifunksjonelle når det gjelder kosmetiske egenskaper. De fleste av dem har en helbredende effekt. Det er ikke rart at de jobber ekte mirakler med huden:

 • returnere epidermis elastisitet og elastisitet;
 • fjern overflødig vann fra vev, eliminere hevelse i ansiktet;
 • gjør huden myk og øm;
 • Beskytt mot ultrafiolett stråling, frost, temperaturendringer og andre aggressive faktorer;
 • bli kvitt sorte prikker;
 • normalisere sebaceous kjertler;
 • ha helbredende egenskaper
 • hvite alder flekker;
 • forhindre utvikling av hudkreft;
 • rengjør porene;
 • glatte rynker;
 • oppløse arr, arr, strekkmerker;
 • regulerer hudens pH;
 • myke flaking;
 • smale forstørrede porer;
 • fukte;
 • forbedre tilstanden til blodårene;
 • Forbedre virkningen av andre aktive stoffer i sammensetningen;
 • akselerere behandlingen av dermatologiske sykdommer i ansiktet;
 • eliminere post-acne;
 • effektivt bekjempe akne og akne.

Selvfølgelig bør du ikke skjule deg selv at en enkelt krukke med ansiktscreme vil lindre deg umiddelbart av alle de ovennevnte problemene. Produsenter utvikler omhyggelig deres formler og understreker noen spesifikke kosmetiske egenskaper ved hjelp av ekstra ingredienser. Det vil si, hvis du kjøper en foryngende, vil det først og fremst glatte ut rynker, gjenopprette elastisitet og elastisitet, stram aldersfoldene osv. Vær derfor oppmerksom på hva krem ​​er ment å ta akkurat det du trenger.

Acid Review

Kosmetiske egenskaper av et bestemt middel bestemmes hovedsakelig av hvilken type syre er dens grunnlag. Og det kan være en eller gå i et kompleks med andre, styrke sine egenskaper. Hver av dem har noen spesifikk effekt på epidermis.

For ikke å forveksle med valg av kosmetikk, er det nyttig å vite hvilken syre gir krem ​​hvilke egenskaper:

 • med askorbic - bleking og utjevning av rynker;
 • med benzoesyre, sitronsyre, oksalsyre-klaring;
 • med bor - avklaring av ansiktsvegetasjon;
 • med vin, tartar - omsorg for tørr, flakete hud;
 • med hyaluronisk - fuktighetsgivende og foryngelse;
 • med pyruvic drue - fet hudpleie;
 • med glykolisk - peeling, rensing porene, bli kvitt svarte flekker;
 • med mandelsyre - peeling effekt;
 • med meieri - foryngelse, tørking;
 • med formisk behandling av utslett;
 • med nikotin - bli kvitt hevelse i ansiktet, løfteeffekt;
 • Orotovoy - foryngelse, ernæring, beskyttelse;
 • med salicylic - behandling av akne og akne;
 • med eddiksyre - sårheling egenskaper;
 • med ferulisk løfteeffekt;
 • fra amber - dermabrasion;
 • fra eple - ernæring, rensing.

Ofte kremer kommer med et kompleks av frukt (AHA) syrer. De har overveiende anti-aging og fuktighetsgivende egenskaper. Også kalt organisk, som finnes i forskjellige planter.

Forsiktig!

Til tross for allsidigheten og de fantastiske egenskapene til disse kremer kan de være farlige i noen situasjoner. Dette gjelder hovedsakelig kontraindikasjoner for deres aktive bruk. Ikke glem at de inneholder syrer - kaustiske, irriterende og aggressive stoffer. Ja, konsentrasjonen er mye mindre enn i masker eller peeling, men likevel gjør forsiktighet ikke vondt.

Kontra:

 • graviditet;
 • ansiktsvorter;
 • høy feber;
 • hemokromatose;
 • smittsom sykdom;
 • rosacea;
 • amming;
 • Negroid og Mongoloid hudtyper;
 • nylig epilering;
 • forverring av dermatologiske sykdommer, herpes;
 • omfattende foci av betennelse;
 • onkologi;
 • åpne sår på ansiktet;
 • dårlig blodpropp;
 • bo i et varmt, solfylt feriested;
 • tar glukokortikosteroid medisiner;
 • rehabiliteringsperiode etter nylig utført dyp peeling eller laser polering kosmetiske prosedyrer;
 • frisk solbrenthet;
 • følsomhet overfor allergier.

Bivirkninger:

 • allergisk reaksjon;
 • atrofi av huden på ansiktet;
 • rødme;
 • hypopigmentering;
 • dermatitt;
 • brennende følelse;
 • kløe;
 • forverring av stafylokokker og herpes;
 • hevelse;
 • prikkende følelse;
 • avhengighet;
 • utslett;
 • peeling.

For å unngå bivirkninger etter bruk av syre kremer, er det nødvendig å observere kontraindikasjoner, ikke bruk dem oftere 2 ganger daglig og lengre enn 3 måneder. Ved ubehagelige symptomer, bør produktet kastes, og i tilfelle konsulteres en kosmetolog eller en hudlege.

Utvalgskriterier

Fra riktig valg av krem ​​vil avhenge av effektiviteten. En liten steg-for-steg guide vil tillate deg å kjøpe et kvalitetsprodukt som vil bidra til å takle det faktiske kosmetiske problemet for deg.

 1. Bestem hva slags syre du trenger en krem, ut fra typen av huden din og de manglene du planlegger å bli kvitt. Vil du lette fregner? Hjelp ascorbinka og frukt. Drømmer du om å gjøre antennene på overleppen ikke så merkbare? Du er velkommen til å velge boric.
 2. Studieverdier og vurderinger. Velg 3-4 rettsmidler avhengig av problemet som må løses.
 3. Les omhyggelig sammensetningen på pakken: Hvis den inneholder salt ("natrium"), ikke ta den. Vi trenger rene syrer, som betyr "syre".
 4. Det bør ikke være sterk lukt: parfymsammensetninger reduserer kvaliteten på produktet i overskudd og forårsaker ofte allergiske reaksjoner.
 5. Det daglige verktøyet må inneholde et UPF-filter.
 6. Sjekk utløpsdatoen.

Kjøpe kosmetikk bare i spesialforretninger, og hvis du er i tvil, ikke nøl med å stille spørsmål til selgere-konsulenter.

Hvordan bruker du?

Syrer er stoffer som må håndteres veldig nøye. Dette gjelder også kremer som inneholder dem i deres sammensetning. Du må vite hvordan du skal bruke dem riktig. Overholdelse av grunnleggende regler vil tillate å utnytte maksimal nytte av dem og unngå ubehagelige konsekvenser.

 1. Påfør på renset hud etter en maske eller bare vask.
 2. Unngå øyet (for dette er det spesielle kremer for huden rundt øynene).
 3. Det anbefales ikke å gå ut minst etter en halv dag - en halv time, ideelt - 3-4 timer.
 4. Om morgenen påføres det daglig, om kvelden før du går til sengs - nattkrem.
 5. Etter 3 måneders aktiv bruk, skal huden få litt hvile fra syrene og bruk en vanlig, nøytral krem ​​av vegetabilsk sammensetning. Etter ytterligere 3 måneder, kan du gå tilbake til din favoritt syrehjelp.
 6. Må ikke oppbevares i kjøleskapet.
 7. Det er uønsket å bruke flere sure kosmetikk på en gang. For eksempel å vaske med askorbisk skum, for å lage masker med hyaluronsyre, for å fôre huden med krem ​​med ANA-syrer. Fra de to første vil ha tid til å gi opp og velge noe mykere og mildt.
 8. Ved å bruke dagkrem med syrer, anbefales det ikke å sole seg. Ultrafiolett bidrar til forfallet av disse stoffene.
 9. Kontakt med luft reduserer også sine egenskaper, så det er bedre å ikke holde glasset åpent for lenge.

Så, å anskaffe dette verktøyet, lær først hvordan du bruker det riktig og først etter det, teste dets effekt på deg selv.

Topprangerte

Det er vanskelig å si hvilken syrekrem er best. Hver av dem er god på sin egen måte. Det er premium kosmetikk som koster mye penger og er svært effektive. Men ofte er midlene fra massemarkedet ikke dårligere enn dem i kvalitet. Mye avhenger av de enkelte hudreaksjonene.

Det beste ansiktet kremer med syrer i sammensetningen

En liten vurdering vil være din guide til priser, produsenter og komposisjoner:

 1. Hoch Akti Milky - svært aktiv, med nikotin. Fra det japanske selskapet Hinoki Clinical. $ 82.
 2. C-vitamin Formula Action Cream HISCV3 - en nyskapende formel, med ascorbic. Fra det italienske selskapet Histomer. $ 72,6.
 3. Saliser Fuktighetsgivende Gel Cream - gel, fuktighetsgivende, med salisylsyre. Fra det spanske merket Sesderma. $ 59,8.
 4. Regenerativ AHA Face Cream - regenerere, med ANA-syrer. Fra det greske selskapet Argan Treasures. $ 29.
 5. Normaderm Anti-Age - anti-aging, med glykolsyre. Fra det franske selskapet Vichy. $ 28,5.
 6. Laktisk microdermabrasion peeling-cream - peeling, med melkeaktig. Fra den koreanske bekymring Theraderm. $ 25,7.
 7. AHA Cream Gel - gel, for sensitiv hud, med fruktsyrer. Fra israelsk merkevare Anna Lotan. $ 22,9.
 8. Bio Hyaluron 4D - fuktighetsgivende, med hyaluronsyre. Fra det polske selskapet Eveline. $ 13,9.
 9. Energizing, oksygen, med rav. Fra den russiske bekymringen Medical Collagene 3D. $ 12,4.
 10. Aksinia - fra rynker, med rav. Fra det russiske selskapet Refarm. $ 10.2.

Et bredt spekter gir deg mulighet til å velge riktig produkt og løse en rekke kosmetiske problemer med den.

Hjemmelagde oppskrifter

Noen syrer kan kjøpes på apotek eller kosmetiske butikker i form av tabletter eller ampuller. De kan brukes til å lage hjemmelagde ansikts kremer. Denne prosessen er mye mer tidkrevende enn å skape de samme masker, og enda dyrere, fordi du trenger og essensielle og essensielle oljer, samt emulgeringsmidler for å tykkere konsistensen. I dette tilfellet merk at de er mye fetere enn butikken, men uten skadelige konserveringsmidler.

 • Med hyaluronsyre

Bland 10 ml oliven, linfrø og solsikkeoljer, hold i et vannbad for å bli varm. Tilsett 10 ml boraks, fortynn med 50 ml ikke-karbonert mineralvann. Hold i badet i 5 minutter, avkjøl, omrør hele tiden. Ses med etere av lavendel og ylang-ylang (2 dråper hver). I en separat beholder, fortynn 10 mg hyaluronka med vanlig vann og legg deretter bare til den totale sammensetningen.

 • Med askorbisk

Bland 50 ml kokosnøttolje og 100 ml olivenolje, tilsett 10 g lanolin og voks til dem. Sett på 40 sekunder i mikrobølgeovnen. Tilsett 150 ml mineralvann uten gass og 50 ml ferskpresset aloe juice. Kryss 7-8 tabletter ascorbinki, legg til blandingen. Rør, krydret med eter av patchouli (2 dråper).

 • Med salisylsyre

Smelt i et vannbad 10 gram voks. Fjern fra varme, tilsett så mye risolje og salicyler.

Bland 30 ml mandelolje og 10 ml sukrose stearat. Varm i et vannbad i 5-7 minutter. Fortynn 80 ml basilikumbuljong. Deretter tilsettes orotisk syre (knus 5 av tabletter til et pulver). Etter fortykning, krydder med grapefrukteter (ikke mer enn 5-6 dråper).

Brand og hjemmelagde kremer med syrer er svært effektive. Deres ubestridelige fordel over andre lignende midler - deres effekt blir merkbar etter 2-3 dagers bruk. Huden med aktiv bruk er bokstavelig talt forvandlet, hvis alt ble gjort riktig.

Flere Artikler Om Typer Acne