Kjære lesere, liker du kiwi? Jeg elsker ikke bare, men elsker. Denne sourish-søte smaken kan ikke forveksles med noe. Selvfølgelig kjøper vi alle det i våre supermarkeder. Det viktigste er å velge det riktig. Men brukte du kiwi for å bevare skjønnhet, ble du bortskjemt med enkle ansiktsmasker? Hvis du ikke har prøvd eller kun kjent en eller to masker fra kiwi, foreslår jeg i dag å fylle ut vår kunnskap og snakke om det mer detaljert.

Hvorfor er slike masker nyttige? Hjemmelaget kiwi maske oppskrifter vil bli verdsatt av de som lider av hudproblemer. Denne fantastiske eksotiske frukten regnes som mester i antall vitaminer. For eksempel bidrar et høyt innhold av vitamin C til å bekjempe alle de skadelige stoffene som kommer inn i kroppen vår hver dag. Så hvis du vil at huden din skal forbli vakker, ung og sunn så lenge som mulig, så anbefaler jeg deg definitivt å skjemme bort det med kiwi-baserte masker.

Kiwi inneholder tokoferol i store mengder - E-vitamin, som er ansvarlig for ungdommen i huden, og hjelper ikke bare med å bli kvitt rynker, men også for å unngå utseende. En beta-karoten, som også er nok i kiwi, vil hjelpe deg med å unngå de negative effektene av soling og belønne huden din med en jevn og vakker brunfarge. I tillegg kan du i kiwi finne alle nødvendige mineraler til huden: jern, fosfor, magnesium og kalium.

Viktig: Til tross for alle disse fordelene kan kiwi masker forårsake en allergisk reaksjon. Derfor, hvis du ikke er helt sikker på at huden din vil reagere på kiwi smertefritt, utfør en liten test: Bruk en liten masse av denne frukten på den tynne huden på håndleddet eller albuebøyen. Hvis det ikke er tegn på allergi innen en time, kan du trygt bruke kiwi-baserte masker.

Kiwi-baserte ansiktsmasker: hvilken effekt har de?

Du vil legge merke til den slående effekten av en slik maske fra den aller første applikasjonen. Du vil føle uovertruffen friskhet og letthet, og huden vil bli betydelig ryddet og vil ta en vakker, jevn og sunn farge. Hemmeligheten ligger i den enorme mengden vitaminer.

 1. Irritasjon, peeling og rødhet forsvinner, små sprekker helbrede, akne og akne forsvinner. Huden fornyes, puster bedre, oppnår elastisitet og naturlig utstråling.
 2. Ungdommen er langvarig, og antioksidanter bidrar til kampen mot negative miljøfaktorer.
 3. Porene er innsnevret, slik at den oljeaktige glansen forsvinner, de svarte prikkene forsvinner.
 4. Huden får ekstra ernæring og omsorg.

Derfor, hvis du merker at du har begynt å virke, etterligner rynker, eller du ikke liker hudfarge, eller hvis du er sliten til å kjempe med en konstant oljeaktig glans og akne, ikke haster for å kjøpe dyre kremer eller gå til en skjønnhetssalong. Du kan enkelt eliminere alle disse problemene selv, ved hjelp av bare naturlige og sunne ingredienser av masker.

Hva skal vi vite når vi bruker slike masker?

 • Rengjør ansiktet før du påfører masken. Det er ønskelig å skrubbe.
 • Hold masken ikke mer enn 15-20 minutter.
 • Under prosedyren anbefales det ikke å snakke eller smile. Det er best å legge seg ned, slapp av.
 • Ikke bruk såpe for å fjerne masken. Det er nok bare å vaske med varmt vann.
 • Etter at masken forsiktig bare har blottet ansiktet ditt med et håndkle eller serviett.
 • Ikke dårlig og bruk en nærende krem.
 • Anbefalt bruk av slike masker er 1 måned i intervaller på 3 dager.
 • Og igjen påminner jeg deg om mulig allergisk reaksjon. Pass på å gjennomføre en test.

Ansiktspleie med kiwi.

 1. Kiwi.
 2. Med.
 3. Orange.
 4. Olivenolje.
 5. Rømme
 6. Mandler.

Peel kiwi, hakk i puree, legg til en teskje honning, 25 gram ferskpresset appelsinjuice, samme mengde olje, 20 gram rømme og 10 gram malt mandelpulver. Bland alle ingrediensene til glatt, bruk på huden og forsiktig massasje, spesielt oppmerksom på problemområder: kinn, nese, hake. Fjern masken helst med en varm, fuktig klut med en myk lur.

Oppskriftsmaske av kiwi for kombinasjonshud.

For å lage en klassisk maske med kiwi trenger vi bare denne magiske frukten og ingenting ekstra. Bare grind på noen måte (du kan knead, rist eller grind med en blender) en skrelt kiwi. Den resulterende massen påføres ansiktet og lar det tørke helt. Fjern forsiktig med varmt vann og et fuktig håndkle.

Problemer i ansiktet. Hva lager en maske med kiwi?

For fet, problem hud, må du bruke følgende maske:

 1. Kiwi.
 2. Et egg
 3. Blå eller hvit kosmetisk leire.
 4. Fersken, linfrø eller olivenolje.

Peel kiwi, hogg og bland med protein, pisket inn i et sterkt skum. Det legges også til 2 spiseskjeer av din valgte leire og en spiseskje olje. Rør, bruk på dampet ansikt og la opp i en kvart time. Skyll med vann ved romtemperatur. Hvis kiwi er for moden, vil massen, selve saften, være mange. Du kan da legge til litt mer leire.

De mest nyttige ansiktsmasker med bruk av kiwi hjemme

Moderne jenter prøver å bruke mye tid på ansikt og skjønnhet ved hjelp av ulike pleieprodukter. En ansiktsmaske laget av kiwi er et innovativt funn som ikke alle har hørt om. Kiwi er en unik eksotisk frukt som tilhører kosmetologiske midler, fordi den bekjemper aldring, glatter huden, berikerer med vitaminer og nyttige komponenter. Kiwi-baserte masker brukes i alle aldre fordi de bidrar til å opprettholde friskhet og ungdom, i tillegg til å kjempe med aldersrelaterte endringer som manifesterer seg på forskjellige måter. Hvis huden svimmer, mister sin elastisitet, blir tørr, er det verdt å prøve en kiwi ansiktsmaske. Resultatet vil bli fantastisk.

Fordelene og effektiviteten til ansiktsmasker fra kiwi

Kiwi er preget av en nyttig sammensetning, og derfor er masker basert på det så mye brukt i kosmetikk. En ansiktsmaske laget av kiwi har mange fordeler, blant annet:

 • Økt hudelasticitet på grunn av vitamin E;
 • Beskyttelse mot aggressive ytre påvirkninger ved hjelp av vitamin B;
 • Bekjempe frie radikaler takket være C-vitamin;
 • Bekjempe tørrhet på grunn av tilstedeværelse av beta-karoten.

Det er mange vitaminer i masker fra kiwi, så du må være ekstremt forsiktig med bruken. Det kan forårsake bivirkninger ved hyppig påføring av huden.

Blant andre positive egenskaper av masken noterer vi oss:

 • Anti rynker;
 • Whitening pigment flekker;
 • Hud toning;
 • Fjerning av overflødig væske fra huden;
 • Rekreasjon av sliten hud;
 • Aktivering av celleregenerering.

Fordel etter bruk av en maske fra kiwi er vanskelig å overvurdere. Hvis du vil oppdatere hudtonen, forynge, fjerne forskjellige feil på huden i form av pigmenter eller akne, må du trygt velge en maske fra kiwi. Det kan kjøpes på en kosmetikkbutikk eller opprettes hjemme. I begge tilfeller vil resultatet bli fabelaktig.

Hva kan kombineres kiwi?

Kiwi er en frukt som går bra med ingredienser som kan være til stede i ansiktsmasker. Kiwi ansiktsmaske er kombinert med dekker, meieriprodukter, rømme, hestekost, honning og andre ingredienser. Å lage en eller annen versjon av masken, kan enkelt eliminere eventuelle endringer i huden, overvinne aldersflater, fjerne fine rynker, utslett og akne. Den største fordelen med en kiwi ansiktsmaske er at den har en gunstig effekt på huden i alle aldre.

Er det noen kontraindikasjoner?

Den naturlige sammensetningen av kiwi og en stor mengde vitaminer betyr ikke at alle kan bruke ansiktsmasken. Det har noen kontraindikasjoner der bruken er strengt forbudt. De er:

 • Åpne ansikts sår;
 • Tilstedeværelsen av fødselsmerker på ansiktet;
 • Hudssykdommer;
 • Sprekker i ansiktet;
 • Tilstedeværelsen av en allergisk reaksjon på kiwi.

Å vite disse kontraindikasjonene, kan du minimere risikoen for fare, samt forbedre kvaliteten på ansiktet ditt. Alle de kvinnene som ikke har de ovennevnte sykdommene, vises en maske med kiwi og garanterer det mest positive resultatet.

Kiwi Face Mask Oppskrifter

Å se ansiktet og huden din er verdt mye i ordets sanne betydning. Men hvis du gir preferanse til kiwi-masker hjemme, kan du betydelig spare penger og forbedre tilstanden til huden. Vurder de beste og mest effektive oppskrifter for masker.

Kiwi rynke maske

Denne masken er designet for kvinner fra 35 år, som hjelper til å glatte rynker, toner huden og forhindrer utseendet på nye forandringer på huden. Oppskriften er enkel, du må ta:

 • Høst ost;
 • kiwi;
 • Med.

Kiwi er malt og blandet med ostemasse i en blender. En spiseskje honning legges til blandingen og blandes godt sammen. Det viser seg semi-flytende masse, som ideelt sett brukes på ansiktet. Aldringstid er 10 minutter.

Kiwi Akne Masker

En ansiktsmaske med kiwi for akne hjemme krever følgende ingredienser:

 • yoghurt;
 • kiwi;
 • Mandel olje;
 • gulrøtter;
 • Appelsinjuice.

For å forberede en slik maske må du blande gulrøtter med kiwi, lage potetmos, legge til mandelolje og appelsinjuice. Masken påføres ansiktet i 20 minutter, hvoretter akne blir mindre uttalt, og etter noen dager forsvinner den helt.

Mask for fet hud med sitron

Å ha fet hud, mange vet ikke hvordan å eliminere denne feilen og hvordan man skal håndtere endringer i ansiktets hud. Det er en unik maske med sitron, noe som gjør det mulig å begrense porene, forbedre metabolske prosesser. For matlaging må du bare ta kiwi og sitronsaft. Bland ingrediensene i puree og påfør et tynt lag på ansiktet. Massen vil mette huden, fjerne overflødig fett, gi huden en ny glans. Påfør masken i 15 minutter.

Mask med kiwi og banan

Kombinasjonen av to sitrusfrukter har alltid en positiv effekt på huden, spesielt når det gjelder banan og kiwi. Fruktmaske gjør huden jevn, gir et sunt utseende, fjerner alle uttalt feil. For å forberede masken er tatt:

 • kiwi;
 • banan;
 • Med.

Tre komponenter må blandes sammen for å få en homogen vell. Blandingen påføres huden i 12 minutter, vaskes deretter av med varmt vann. Etter det anbefales det å bruke fuktighetskrem på ansiktet.

Mask for tørr hud med rømme

Hvis en kvinne har en tørr hud, anbefaler kosmetologer henne å foretrekke en maske med rømme. Det nærer næring, fuktighet, metter med fordelaktige komponenter. For å forberede masken trenger du bare å blande kiwi, 2 skjeer med rømme. Hvis blandingen er for tykk, kan den fortynnes med melk. Masken påføres ansiktet i 12 minutter, hvorpå den vaskes av med varmt vann. Hvis huden etter spyling forblir oljeaktig, må du vaske på nytt. Ytterligere bruk av rensemidler anbefales ikke. Etter prosedyren påføres en nærende krem ​​til huden.

Peeling maske med semolina og kiwi

Masken er laget for å kvitte seg med svarte prikker på nesen og kinnene. Som peeling, her er semolina, og kiwi koster bare det med sine fordelaktige egenskaper. I ferd med matlaging er det nødvendig å kombinere kiwi med to skjeer semolina. Den resulterende konsistensen blir påført ansiktet, og omgår området rundt øynene. Masken blir igjen i 15 minutter, deretter vasket av med vann ved romtemperatur.

Ansiktsmaske med kiwi og honning

Hvis ansiktet har utslett, allergiske manifestasjoner eller akne, vil denne masken være ideell. Det helbreder akne, hjelper til med raskere metabolisme, forhindrer utseendet på rynker. For å lage en maske, trenger du bare å blande honningen med kiwi, bruk forsiktig blandingen til huden, litt massasje. Etter 25 minutter vaskes blandingen av, kokosolje kan påføres på huden. Resultatet er merkbart etter den første prosedyren, denne masken anbefales å utføres 2 ganger i uken.

Mask vs Goose Feet

For å forberede en slik maske må du ta:

 • Pureed cottage cheese;
 • kiwi;
 • Persille juice

Alle ingrediensene blandes sammen, forsiktig påføres øyet, vaskes med vann etter 15 minutter. Det skal bemerkes at resultatet oppnås på kortest mulig tid, etter 2-3 prosedyrer forsvinner "kråkenes føtter".

Omtaler om bruk av masker

Vurderinger viser at alle masker med tillegg av kiwi på sin egen måte positivt påvirker ansiktet, fjern alder og sesongmessige endringer.

Jeg kjemper stadig med akne, og masken med kiwi er en god hjelper i dette. Ikke lenger bekymret for utslett foran PMS.

Jeg maskerte med kiwi bidratt til å overvinne rynker, som hovedsakelig var synlige i leppene. Jeg bruker 2 ganger i uken, jeg var fornøyd.

Jeg tar alltid vare på huden min, masken med kiwi gjør den jevn, vakker og strålende. Jeg forblir glad.

konklusjon

Vi tilbyr å se funksjonene ved bruk av kiwi ansiktsmasker:

En ansiktsmaske med kiwi er et unikt verktøy som bidrar til å bekjempe eventuelle endringer i ansiktet. Det eliminerer rynker, alder flekker, og lar deg forynge. Det viktigste er å regelmessig bruke en maske for å nyte sitt fantastiske resultat så lenge som mulig.

Kiwi ansiktsmasker

Ren, elastisk, fløyelsaktig og sunn hud er drømmen til alle kvinner. Men i forhold til forurenset miljø, hyperaktiv livsstil og junk food, er det noen ganger vanskelig å redde vakker og jevn hud i ansiktet. Selv om dette er mulig, kan du bruke rimelige og enkle metoder. Hvordan ikke å bruke mye penger på kosmetiske prosedyrer og samtidig være godt preparerte og vakre er beskrevet nedenfor.

Nyttige egenskaper av kiwi for ansiktshud

Kiwi har mange gunstige egenskaper og har en utmerket effekt på menneskekroppen. Takket være vitamin C, styrker det immunforsvaret og øker stressmotstanden. Vitaminer A, B, E, K1 er også en del av den mirakuløse frukten og har en positiv effekt på mange faktorer. De reduserer risikoen for diabetes, styrker reproduksjonssystemet, forbedrer oksygenforsyningen til blodet, forynger kroppen og fremmer kalsiumabsorpsjon.

Tanninsyre, som er en del av kiwi, har en bakteriedrepende og antiinflammatorisk effekt. Det beskytter også slimhinnene, forbedrer fordøyelseskanalen og fremmer proteinoppløsning.

Strukturen av denne frukten inneholder slike essensielle og nyttige stoffer som fosfor, jern og magnesium. Disse sporelementene bidrar til riktig funksjon av nyrene og metabolske prosesser i kroppen, danner skjelettsystemet og senker blodtrykket, gir positiv støtte til hjertet.

Kiwi består av 85 prosent vann, 10 prosent karbohydrater. Proteiner og fett er i små mengder (1 prosent hver).

I hjemmet kosmetologi aktivt bruk kiwi. Det er mange oppskrifter for kosmetiske masker, der hovedkomponenten er kiwi. Mange produsenter av globale selskaper inkluderer denne sunne frukten i sine kosmetiske produkter. Det er så populært på grunn av tilstedeværelsen av vitaminer og næringsstoffer i sammensetningen.

Kiwi nærer huden, beskytter, fukter og har en gunstig effekt på farge og tilstand. Mange kosmetologer bruker aktivt dette produktet i salonger. Men ikke færre kvinner forbereder og bruker ulike personlig pleieprodukter hjemme, hvor kiwi er en av hovedingrediensene.

Kiwi Face Mask Oppskrifter

Hvis du ikke har tid til turer til skjønnhetssalonger, men det er et sterkt ønske om å bevare vakker og ung hud i ansiktet, kan du prøve alternativ kosmetikk. Kvinner har lært seg hjemme for å lage fantastiske masker med produkter som alltid er tilgjengelige. For dette er det ikke nødvendig å bruke mye penger og tid.

Kiwi er en av produktene som aktivt brukes til å lage anti-aging og nærende produkter for kvinner i hele verden.

Kiwi maske er egnet for kvinner i alle aldre og for alle hudtyper. Før du bruker den for større effekt, må du rengjøre huden med en spesiell krem ​​eller bare vaske den med rent vann eller avkok av urter. Påfør med lette forsiktige massasjebevegelser på problemområdene i ansiktet eller på hele ansiktet. Bare vasket hud absorberer næringsstoffer enkelt og til maksimalt. Etter påføring holdes masken på ansiktet i en time eller flere minutter.

Du kan eksperimentere med maskenes sammensetning basert på dine egne preferanser og tilgjengeligheten av mat i kjøleskapet.

 • 50 gram kiwi (mellomstor frukt) og en banan plassert i en matprosessor og slip til glatt. Tilsett 2 milliliter ferskenolje og 10 gram rømme. Bland blandingen grundig og påfør på det vasket ansiktet med forsiktig massasjebevegelser. Etter en halv time skylles med calendula decoction.
 • 50 gram kiwi, 10 gram medisinske kamilleblomster, 5 gram blå leirepulver, 10 milliliter ferskpresset gulrotjuice, bland til glatt. Tilsett en dråpe naturlig olivenolje og bland blandingen på det vasket ansiktet med et tynt lag. La det tørke (ca 15-25 minutter). Vask av med vann, bedre mineral og fukt huden med en krem.

Disse masker er veldig effektive og nyttige for ansiktet. Men for å få et godt resultat av prosedyren, er det nødvendig å gjøre det flere ganger i uken (en gang hver tredje dag) i flere måneder. Kiwi forbedrer hudtilstanden betydelig, nærer, fukter, berikerer med fordelaktige stoffer. Etter flere prosedyrer kan du selv kontrollere bruken av dette produktet. Hvis midlene til personlig pleie er gjort med egne hender, er fordelene ved det mye større enn de som er kjøpt på kosmetikk i butikken. I masker opprettet hjemme, har mye positiv energi blitt investert, noe som i stor grad påvirker effektiviteten.

Facial peeling med frukt syrer - anmeldelse

Facial peeling med frukt syrer hjemme. Vi bruker kiwi ikke bare inne, men også bruk for skjønnhet. Økonomisk, og så bra for huden. Jeg vil dele en detaljert oppskrift og vise resultatet.

Peeling med fruktsyrer i ansiktet er en ganske populær prosedyre i dag, noe som bidrar til å forbedre tilstanden til huden og dens farge. Jeg har ikke gått forbi denne prosedyren, og i dag vil jeg skrive deg en oppskrift som jeg nylig har brukt meg, og jeg er fornøyd med resultatet.

For peeling bruk forskjellige frukter og grønnsaker som inneholder syre: sitrusfrukter, tomater, sure bær, ananas, kiwi og så videre. Jeg bruker Kiwi.

Fordelene med kiwi hud. Kiwi er rik på vitaminer samt sporstoffer som hjelper huden vår å bli vakker.

 • Vitaminene i gruppe B danner grunnlag for sunn hud: Tiamin har antiinflammatoriske og sårhelingegenskaper (kiwi-masken lindrer irritasjon, hjelper til med å takle akne og mikrokremer), riboflavin fornyer hudceller og hjelper dem med å absorbere oksygen (kiwi ansiktsmaske synlig forynker huden), niacin forbedrer farge og blodsirkulasjon, pyridoksin normaliserer metabolske prosesser i celler, folacin strammer huden, gjør den mer elastisk, elastisk og ung;
 • vitamin C virker på huden som en kraftig antioksidant, og derfor bidrar kiwimasken til ansiktet til utvikling av nye kollagenfibre, noe som forlener ungdommen i huden.
 • E-vitamin får porene til å lukke - etter masken strammer huden og blir mindre forurenset;
 • Kalsium, magnesium, jern, fosfor, sink, kalium og mangan, som er en del av en eksotisk frukt, nærer huden, og det er takket være at kiwimasken til ansiktet gjør huden sunnere, normaliserer de interne prosessene i cellene og forbedrer utseendet.

Med fordelene med kiwi fant vi oss ut. Nå vurderer hva som trengs for å peeling fruktsyrer og til hvem det passer?

Frukt syrer (de kalles også alfa-syre syrer eller ANA-syrer) lette ansiktet, gjør det jevnere, mykere og samtidig elastisk. Når de første tegnene på aldring dukket opp (grunne rynker, redusert tone), er fruktsyrespalting den metoden som raskt og effektivt kan rette opp situasjonen. Ikke mindre nyttig det vil være for de som vet om deres tendens til akne og dermatitt. Som du vet, er kjemiske peeling med ana syrer ideelle for de som har mistet elastisitet og preget hud.

I mitt tilfelle vil jeg forbedre hudfargen, tonen og redusere de sorte prikkene. Jeg er allerede over 25, så jeg sliter også med den første prizami av aldring.

Hvordan skreller jeg fruktsyrer jeg?

Kiwi gni på en fin riper. Du kan knead den med en gaffel, men jeg foretrekker å gni, siden det er mer ensartet vann i tekstur.

Facial peeling med frukt syrer - anmeldelse

Kiwi peeling maske med høy hastighet, det er "Masken før datoen" + FOTO og oppskrift

Kiwifrukter er nyttige, men jeg kjøper det ofte for masker enn for fruktplater!

Kiwi-masse inneholder fruktsyrer, pektiner og enzymer

ANA-syre fjerner døde celler og akselererer prosessen med fornyelse.

Hvis du angir hvilken syre er i kiwi, så er det sitronsyre, det er:

Har den høyeste molekylvekten av alle ANA-syrer. Det har en bleking effekt på huden, har antioksidanter og bakteriedrepende egenskaper, forbedrer cellemetabolisme og fornyelse, stimulerer produksjonen av kollagen - et stoff som gir hudens elastisitet og et frisk, friskt utseende.

Men peeling med sitrus eller peeling med sitronsyre jeg liker ikke, huden føles ubehagelig, og resultatet er så lite at det ikke er verdt ulempen!

Hvis du også omgår slike harde peeling, anbefaler jeg deg å prøve en peeling maske (det kalles også "masken før en dato" i henhold til denne oppskriften:

 1. Halvparten av kiwi (eller litt mindre) er mashed med en gaffel
 2. Hell 1-1.5 ts. semulegryn
 3. Alt blandes raskt og masserer på ansiktet (og på halsen)
 4. Stram lekkene av masken og la det stå i ansiktet i 15-20 minutter (for første gang kan du søke om 10-15 minutter), vask av med varmt vann

Kiwi ansiktsmaske

Masken fra kiwi er en foryngende og forbedrende tilstand av hudprosedyren, som kan utføres når som helst på året, fordi denne søte og sure frukten er nyttig både for utseendet og for hele menneskekroppen.

Hva er nyttig maske fra kiwi

Fordelene med kiwi hud masker er som følger:

 • Ved interaksjon med huden på vitaminer i gruppe B, C, E, kalsium, magnesium, sink og andre mineralstoffer, oppstår cellefornyelse, blodsirkulasjon og intercellulære metabolske prosesser forbedres;
 • Nye kollagenfibre blir produsert, noe som fører til helbredelse av mindre sår, eliminering av akne, hudormer og rødhet;
 • Huden forynger, strammer og begynner å puste.

Hemmeligheten og allsidigheten av kiwi-masker er evnen til å bruke denne frukten med nesten alle ingredienser, noe som gir et synlig resultat etter første økt.

Indikasjoner for bruk

Bruken av kiwi i hjemmemasker gjør at du kan kvitte deg med mange kosmetiske feil:

 • Rynker og andre tegn på aldring med fading hud;
 • Forstørrede, forurensede porer, fettete glans på ansiktet, akne og hudormer med problematisk type;
 • Overdreven tørrhet, døde celler, irritasjon i tørr typen.
 • Det er verdt å legge til at en slik maske kan gjøres med hvilken som helst type, hovedmålet er å blande ingrediensene riktig og rense huden før hver økt, ved hjelp av en skrubbe eller en vanlig gel for vasking.

En kontraindikasjon er bare tilstedeværelse av uhelte sår på huden, en allergi mot kiwi og alvorlige sykdommer, i andre tilfeller kan du trygt bruke oppskriftene!

Oppskrifter hjemme

Fra kiwi og honning

Masken er perfekt for fading hud. Det fukter, fôrer og renser bort døde celler effektivt, og de nyttige stoffene som finnes i honning, når de samhandler med kiwi, forhindrer utseendet på nye rynker og glatter ut gamle.

 • Knead kiwi kjøtt med en gaffel eller ved hjelp av en blender;
 • Legg til den resulterende puree 1 teskje forsmeltet honning, bland alt;
 • Påfør jevnt og hold i 5-10 minutter;
 • Når ovennevnte tid går, fjern rester av masken med en serviett og vask med kaldt vann.

Ovennevnte prosedyre gjøres best 2-3 ganger i uken. Denne gangen er nok for huden å absorbere alle de fordelaktige vitaminer og være klar til å motta en ny mengde gunstige stoffer.

Fra kiwi med rømme

Det anbefales for den tørre typen: På grunn av sine fordelaktige næringsegenskaper vil det være mulig å eliminere grovhet og rødhet, samt effektivt fukte huden. Regelmessig bruk av oppskriften (2-3 ganger i uka) vil tillate deg å glemme tørrhet i lang tid! Forberedelsen av blandingen er veldig enkel:

 • Lag en puree av 1 kiwi, bland med 1 ss. skje surkrem høyt fett;
 • Bruk en rensende skrubbe;
 • Påfør frukt og rømme for å tørke hud i ansikt og nakke;
 • Den optimale eksponeringstiden er 20 minutter, hvorefter det er nødvendig å fjerne maskeresten med en bomullsstoff dyppet i melk.

Fra kiwi med banan

Passer til tørr og normal hudtype. Hvis du trenger å bli kvitt peeling og irritasjon på grunn av allergi mot kulde - vil denne oppskriften være hjertelig velkommen! 2-3 slike prosedyrer per uke er nok, og tilstanden til huden vil gå tilbake til normal.

 • Lag en puree av kiwipulp. Legg til en bananbrus (1/4 av en banan) og 2 ts smeltet honning;
 • Bland intensivt alt;
 • Påfør produktet for å rense huden og la den tørke i 20 minutter;
 • Vask med mediumtemperatur vann, massasje i en nærende krem.

Fra kiwi med leire

Det beste middelet for akne, hudormer og betennelser. Med problematisk hud er 2-3 økter per uke nok, og "kosmetiske problemer" forsvinner uten spor!

 • Lag en mush fra kulpens masse
 • Separat hvit fra eggeplommen, legg til hvit frukt, grønn leire (2 ss) og olivenolje (1 ts) til fruktpuré;
 • Etter grundig blanding, distribuere over renset ansikt;
 • Når vil være 20-25 minutter - fjern restene av midlene med et papir serviett og vask med kaldt vann.

For fet hud

Tilberedt med tilsetning av sitron og pepperrot. For å eliminere fet skinn, begrense og rense porene, må du gjøre 2-3 prosedyrer per uke.

 • Bland 1 ss. en skje med kiwipulp med samme mengde hakket sitron og pepperrot;
 • Å distribuere på ansiktet med et tett lag, for å holde ikke mer enn 25 minutter;
 • Når den angitte tiden har passert, fjern rester av blandingen med et papirhåndkle og vask med kaldt vann.

For tørr hud

Krever ingredienser som kefir, appelsinjuice, mandelolje og gulrøtter. Hver av dem nærer huden med nyttige vitaminer og andre stoffer, noe som til slutt bidrar til å oppnå effektiv ernæring og hydrering.

Metode for bruk:

 • Lag en puree av kiwipulp, legg til kefir (2 ss);
 • Legg til 1 ss til den totale massen. en skje med appelsinjuice, samme mengde mandelolje, tilsett 1 teskje ristede gulrøtter. Rør alle ingrediensene til en uniform tilstand;
 • Påfør det resulterende produktet i 20 minutter;
 • Vask med varmt vann, bruk en nærende eller fuktighetsgivende krem.

Fra kiwi og semolina

Denne masken er en slags peeling, hvor partikler av semolina fungerer som en skrubbe. Dette verktøyet kan brukes 2 ganger i uken for alle typer hud, hvis du vil fjerne døde hudceller og forbedre hudfarge.

 • Forbered mashed kiwi masse. Legg til 1 ss. en skje med semolina;
 • Påfør huden med masserende bevegelser og la den tørke i 15 minutter;
 • Når ovennevnte tid passerer, vask med vann ved romtemperatur.

For problem hud

Ikke bare eliminerer betennelse, akne, post-akne og kviser, men også effektivt eksfolierer døde hudceller. For å få huden til normal, må du bruke denne oppskriften 2-4 ganger i uken.

 • Knead en halv kiwi, legg til pulpen 1 teskje valmuefrø;
 • Påfør i en sirkulær bevegelse på ren hud;
 • Når 15 minutter er gått, tørk av restene av produktet med en serviett og vask med kaldt vann.

Nourishing Kiwi Face Mask

Ikke så lenge siden, hadde folk fortsatt ingen anelse om fordelene for huden på shaggy frukt av kiwi. Det ble brukt bare som en deilig saftig dessert, som ble forelsket i både barn og voksne. Men kosmetologien står ikke stille, og forskere har funnet bruk av en slik verdifull frukt innen skjønnhet.
Du kan gå på en enkel måte og kjøpe en ferdig maske i butikken. Men i dette tilfellet må du være forberedt på mulige allergiske manifestasjoner, fordi planteprodukter inneholder farger og skadelige konserveringsmidler. Produsenten legger til dem for å skape et forlokkende utseende og øke holdbarheten til masken.
Moderne kvinner strever etter perfeksjon og ungdommelig hud. Derfor foretrekker de stadig mer hjemmelagde skjønnhetsoppskrifter som ikke kan skade huden.
Følgende diskusjon fokuserer på en deilig kiwi ansiktsmaske som du enkelt kan lage mat hjemme. Unn deg det selv, familie og venner! Også føle hva en fantastisk effekt gulrot maske gir.
Til å begynne med - nytten av smaragdfrukt. Den inneholder vitamin C, E, B1, B2, B3, B6, B9, beta-karoten, kalium, fosfor, magnesium, jern. Alle disse stoffene har en mirakuløs effekt på huden. Kiwi maske, laget av egne hender, fukter, renser, lindrer irritasjon, toner, nærer huden, har en helbredende effekt.
Frukt er tilgjengelig når som helst på året, noe som gjør at du kan ta vare på huden, uansett datoene for kalenderen. I tillegg har masken en herlig aroma, delikat tekstur, kan i noen få øyeblikk løfte dine ånder og hjelpe deg med å slappe av etter en rutine og hverdag. Hvordan lager du en maske med kiwi for ansiktet, anmeldelser, fordeler, oppskrift: mer om det senere. Og denne bananmasken vil hjelpe din fet hud.

ingredienser:

- Kiwi - 0,5 stk.,
- banan - 0,5 stk.,
- rømme - 2 ss. skjeen.


1. Forbered ingrediensene beskrevet ovenfor.
2. Skal kiwiene, legg frukten i en blender og hugg den. Hvis det ikke er blender, kan du knead kiwi med en gaffel.


3. Da må du legge til kiwi skrelt og hakket banan.


4. Deretter til det oppnådde moset er det nødvendig å rapportere rømme.
5. Bland godt.


Det er det! Resultatet var en duftende uniform nærende maske for ansiktet av kiwi. Påfør det forsiktig på renset ansikt og dekolleté med en tykk børste. Vent 10-15 minutter, skyll deretter med varmt vann og nyt resultatet. Perfekt berolige og slappe av honningmasken med kanel.
Så enkelt og raskt kan du få det perfekte verktøyet for uavhengig og forsiktig hudpleie av ansiktet ditt uten å forlate hjemmet ditt. Det finnes andre alternativer for masker fra den såkalte kinesiske gooseberry. Velg din versjon og vær uimotståelig!

Ansiktsmasker med kiwi?

Hva er effekten av kiwi på huden? oppskrifter

Spørsmålet utvidet.
Jeg håper å få et detaljert, omfattende svar,
råd, anbefalinger, mulige kontraindikasjoner.

Kiwi ansiktsmaske har mange positive egenskaper. Det fukter og beroliger irritert hud, nærer næring (spesielt i de perioder da kroppen ikke mottar nok vitaminer), toner og revitaliserer huden i ansiktet

La oss undersøke bruken av kiwi "på benet". Det er ingen hemmelighet at denne frukten, som i våre breddegrader lenge har sluttet å bli ansett som eksotisk, er en av mesterene i vitamin C-innhold. Og C-vitamin er kjent for å være blant de mest aktive antioksidanter - stoffer som hvert minutt forsvarer frie radikaler tid og andre eksterne faktorer vår ungdom, helse og visuell appell. Dette betyr at ved å regelmessig praktisere masker fra kiwi, gir vi huden vår med en viss mengde vitamin C og hjelper den til å forbli ung, tonet og frisk.

I tillegg er kiwi kjent for sitt høye innhold av vitamin E (tokoferol), som er bra for huden, ikke mindre. E-vitamin, som sin motpart C, er også en antioksidant som gir hud med elastisitet, elastisitet og såkalt "etterligningsmobilitet" blant kosmetologer. Dette betyr at ansiktets hud, selv med aktiv bevegelse av musklene, er i stand til å stramme raskt, og forhindrer dannelsen av etterligning av rynker og folder.

Med andre ord, hvis huden din hele tiden er til stede med tilstrekkelig mengde vitamin E - har du råd til å le og le så mye du vil, ikke tenke på Botox og ikke frykte utseendet på rynker

Enkle oppskrifter for masker fra kiwi

● Nærende ansiktsmaske av kiwi. For å forberede masken må du knede en halv moden banan og kiwi-frukt av middels størrelse. Rør fruktmassen grundig og tilsett 2 ss. l. rømme. Spred blandingen i ansiktet, unngå området rundt øynene og leppene. Hold i 10-15 minutter, skyll deretter med vann ved romtemperatur. På slutten av prosedyren kan du bruke en liten mengde fuktighetsgivende lotion.

● Restaureringsmaske. For blandingen trenger 1.. l. grønn leire (tilgjengelig på de fleste apotek), 1 egg hvit, 1 time. l. olivenolje og 1 frukt av moden myk kiwi. Det er nødvendig å legge til olivenolje og protein til kiwi-massen, forsiktig blande alle ingrediensene til en homogen mush. Legg leire til blandingen og bland forsiktig. Blandingen påføres ansiktet (unngår området rundt øynene og leppene) i 10-15 minutter og vaskes deretter av med varmt vann. Som i andre tilfeller kan du til slutt bruke en liten mengde fuktighetskrem eller lotion på huden.

● Fuktighetsgivende maske for fet hud. Til halvparten av moden kiwi, moset i grøtmasse, må du legge til 1. l. myk hytteost (eller yoghurt uten tilsetningsstoffer og sukker) Sett den resulterende massen på renset ansikt og vask av etter en kvart time

● Whitening mask scrub fra kiwi Gaffel knuse 1 skrelt kiwi og bland den resulterende massen med 1 ts. mat valmuefrø. Legg til blandingen 1 ss. l. fett krem Den resulterende slurryen legger forsiktig på ansiktet i en sirkulær bevegelse og masser forsiktig i 1-2 minutter. La igjen i 5-7 minutter, skyll deretter med varmt vann. Til slutt kan en liten mengde fuktighetskrem påføres huden.

● Kiwi maske for aldrende hud. Kulpemasse med kirsebær blandet med en teskje honning og på ansiktet i 25 minutter, vask deretter masken med vann og tørk huden med en kube av kosmetisk is

Kiwi ansiktsmaske

Vitaminmirakel - maske av kiwi til ansikt, nakke og dekolleté. Sammensetningen nærer huden med vitamin C, oppdaterer, lyser, øker regenereringsprosessene, bremser aldringsprosessen.

Fordelene med kiwi for kroppen

Denne eksotiske frukten har lenge erobret det russiske markedet, velsmakende, næringsrik og sunn. Dette er et uunnværlig kosmetisk hudpleieprodukt. Kiwi-masken gir en følelse av lyshet, friskhet, har anti-inflammatoriske og sårheling egenskaper.

Vitamin C, som er en del av masken, virker på huden som en kraftig antioksidant, bidrar til utviklingen av nye kollagenfibre, forlener ungdommen, normaliserer de interne prosessene i cellene, og forbedrer utseendet.

E-vitamin får porene til å lukke, etter masken blir huden stram, mindre forurenset, og som et resultat - mindre akne og svarte flekker oppstår. Spesielt denne masken vil være nyttig i ungdomsårene, for radikal rensing av huden fra akne.

Det er mange oppskrifter for ansiktsmasker, som er basert på kiwi. Men før du begynner å utføre kosmetiske prosedyrer, bør du være oppmerksom på kontraindikasjoner og indikasjoner.

Kiwi ansiktsmaske - for alle?

Det kan tilrådes de som begynte å legge merke til de første aldersrelaterte endringene, eierne av problematisk og fet hud, og viktigst, de som bryr seg om ernæring og helse av huden alltid.

Det anbefales ikke å bruke masker i nærvær av sår, mikroskader, forbrenninger på huden, i tilfelle allergi mot produktet, i nærvær av fortynning eller rødhet etter den første prosedyren.

Hvilke typer ansiktsmasker fra kiwi finnes?

Anti-aging maske av kiwi, med tilsetning av cottage cheese og honning. Denne blandingen aktiverer metabolske prosesser, perfekt oppdaterer og toner. Hvordan lage en maske: knead kiwi, legg til 2 skjeer med hytteost og 2 ts honning.

Masken er klar. Bruk det rikelig på ansikt, nakke og dekolleté, hold i 10 minutter og skyll med kaldt vann. Påfør ansiktet fuktighetskrem. Du kan lage en lys akupressur.

Følgende oppskrift - en maske inneholder kiwi kjøtt, 2 ss naturlig yoghurt, en skje med honning. Påfør ansiktet og skyll av etter 15 minutter. Det anbefales å gjøre det en gang i uken.

En klassisk ansiktsmaske hjemme gjøres på følgende måte: Klipp kiwiene i skiver, bruk på ansiktet i 10 minutter, og skyll deretter med kaldt vann og bruk en nærende krem.

Whitening mask for ansiktet av kiwi og sitronsaft: Legg en skje med juice til fruktens masse, bland godt, bruk blandingen på ansiktet, masser forsiktig med sirkulære bevegelser, skyll med kaldt vann.

Hjemmelaget ansiktsmaske: Kiwi, krem ​​og honning, bland godt, gni i ansikt og nakke, sett i 20 minutter, skyll maske med varmt vann, påfør fuktighetskrem.

Mask for tørr hud - du må ta en banan, kiwi og honning, en maske som står på ansiktet i 15 minutter. Regelmessighet av prosedyren - 2 ganger i uken. Ved sengetid må du bruke en fuktighetskrem på problemområder.

En effektiv oppskrift er en ansiktsmaske laget av kiwi, olivenolje, vitamin A og E. Bland preparerte ingredienser, kjøp oljebaserte vitaminer på apotek, bruk med en pensel på ansiktet ditt langs massasjelinjer og la i 20 minutter. Effekten er fantastisk.

Næringsrik maske - kiwi og rømme. Bruk fettfattig rømme, bland med kiwipulp og gå på ansikt i 20 minutter. Vask av med en bomullspinne dyppet i melk.

Masker scrubs med den magiske effekten av kiwi!

Huden av noe slag reagerer perfekt på følgende maske, som ikke bare renser, men fjerner også svarte flekker, forynker og toner huden. Forberedelse av en slik skrubbemaske er veldig enkel, du må ta kjøttet av en kiwi, tilsett en skje full av honning og bakte mandler, en liten rømme, vegetabilsk olje og appelsinjuice, alt en skje.

Bland de forberedte komponentene i beholdere, bruk blandingen på ansiktet i 10 minutter og gni over ansiktet med massasjebevegelser. Etter slutten av massasjen, fjern rester av skrubbe med en bomullspinne dypt i varmt vann.

Denne oppskriften er ideell for tørr hud, fjerner døde epidermale partikler, nærer huden med gunstige elementer, lyser og gir et friskt utseende. Regelmessigheten av en slik prosedyre er en gang hver annen uke.

Konklusjon og anbefalinger!

Kiwi er en eksotisk frukt fra tropene, som er mettet med mange nyttige vitaminer og elementer, masker fra kiwi har en gunstig effekt på huden, renser og lyser det.

Masken av kiwifrukter er en fin måte å kvitte seg med teenage akne, gjør masken enkel og enkel hjemme, det viktigste er å sjekke deg selv for et allergen for ikke å forverre helsen din!

Ta vare på deg selv, ta vare på huden alltid, og hun vil gi deg et sunt og friskt utseende! Ansiktets skjønnhet - er nøkkelen til et godt humør for hver dag!

Maske av kiwi til ansiktet - en mirakuløs frukt som kan gjenopprette huden skjønnhet og ungdom

Nyttige egenskaper av kiwi for hud

Kiwi anses med rette for frukt av kvinnelig skjønnhet, da den har en uvanlig gunstig effekt på huden, nemlig:

 • dype renser porene, fjerner svarte flekker;
 • blekner huden, gjør pigmenteringen mindre merkbar;
 • fjerner overflødig fett på overflaten av huden;
 • glatter fine linjer
 • gjenoppretter fuktighetsnivået og nærer celler i epidermisene;
 • fornyer og forynker huden.

Som en del av kiwi - en stor mengde næringsstoffer som gjør det til en rekord blant andre bær og frukt på mange måter:

 1. B6 (pyridoksin) - strammer huden, gjenoppretter dens friskhet og elastisitet på grunn av aktivering av metabolske prosesser i epidermis-cellene. Bidrar også til produksjon av elastin og kollagen.
 2. Folacin beholder hudens elastisitet.
 3. Folsyre beskytter huden mot skadelige effekter av det ytre miljøet - ultrafiolette stråler, vind, kulde, kjemikalier og så videre.
 4. Under virkningen av E-vitamin, er porene smalere, derfor er huden mindre forurenset.
 5. Tiamin lindrer betennelse og øker sårprosessen, bidrar til å bli kvitt akne og mindre irritasjoner.
 6. Niacin stimulerer blodsirkulasjonen og forbedrer hudfarge.
 7. Riboflavin aktiverer prosessen med regenerering på mobilnivå, nærer huden med oksygen.
 8. Vitamin C bidrar til produksjon av kollagen og holder huden så jevn og elastisk.
 9. Fosfor, kalium, magnesium, sink, jern, mangan og kalsium nærer huden og regulerer metabolske prosesser.
 10. Betakaroten forhindrer felling og gir huden en behagelig brunfarge.

Hvem bør ikke bruke hjemmelagde kiwi-masker?

Til tross for de enorme fordelene med kiwi for kroppen, inkludert huden, kan feil bruk av frukten forårsake irritasjon, og noen ganger til og med brenner. Før du bruker masken på grunnlag av kiwi, bør du nøye undersøke kontraindikasjonene og mulige bivirkninger. Det anbefales ikke å bruke kosmetikk med kiwi i slike tilfeller:

 • med individuell intoleranse mot vitamin C;
 • Eiere av sensitiv hud utsatt for irritasjon;
 • i nærvær av sår, riper og andre skader;
 • personer med hudsykdommer.

For å unngå allergiske reaksjoner bør du gjøre en test på kompatibiliteten til frukten med hudtype. Et lite stykke kiwi er plassert på innsiden av håndleddet i håndleddet og forsiktig festet med et bandasje. Stå i 15 minutter, og fjern deretter bandasjen. Hvis det ikke er rødhet på huden og det ikke er brennende og kløe, vil kiwi masker ikke forårsake en negativ reaksjon i kroppen.

Regler for bruk av masker

På grunn av det høye innholdet av naturlig kollagen, vitaminer og mineraler i sammensetningen av kiwi, kan masker med tilsetning av dens masse brukes til hvilken som helst hudtype. Du kan oppnå en fantastisk effekt en uke etter den første prosessen. B-vitaminer og askorbinsyre klipper med fine etterligningsrynker, gir huden et sunt utseende og gir elastisitet. Hovedregelen med bruk av kiwi-kosmetikk er å følge de doser som er angitt i oppskriftene, og ikke overdrive varigheten av prosedyrene. Da overgangstidspunktet for bruk av den terapeutiske blandingen kan gi bivirkninger i form av rødhet, kløe og hevelse.

 1. Før du påfører en maske med kiwi-masse, bør du varme huden godt for å maksimere åpningen av porene.
 2. Etter at prosedyren er fullført, blir ansiktet grundig vasket med varmt vann og en mild nærende krem ​​påføres huden - dette vil bidra til å fjerne irritasjon etter maskenes aktive påvirkning.
 3. Spesielt er det nødvendig å observere varighet og antall prosedyrer. Tiden for påføring av masken med kiwi til eiere av fet hud bør ikke overstige 15 minutter, med tørr hud, skal blandingen vaskes av etter 5-10 minutter etter påføring. For behandling av problem og fet hud anbefales det å utføre to prosedyrer i uken, med tørr hud og som et pleieprodukt rundt øynene, påføres en maske med kiwi en gang hver tiende dag.

Når du velger den mest passende oppskriften på en hjemmelaget maske med kiwi, bør du vurdere hvilken type hud og problemene som må løses først.

Populære Oppskrifter med Kiwi

 • Næringsrik med honning

Nærende og fuktighetsgivende maske, forhindrer peeling, lindrer irritasjon, glatter rynker og gjenoppretter sunn tone og utstråling til huden. For å forberede masken ta to små skjeer med honning, kiwi og banan. Alt er brakt til en puree-lignende tilstand, da blir honning tilsatt til blandingen og påført huden.

Prosedyrens varighet er fra 10 til 12 minutter, deretter blir masken igjen vasket av og fukter ansiktet med en nærende krem.

 • Whitening mask med meieriprodukter

Masken med effekten av å peeling forsiktig med huden, hjelper til med å fjerne fregner og annen pigmentering. For det trenger du en kiwi, pre-revet til glatt, en stor skje med yoghurt, rømme eller myse. Alle komponenter er godt blandet og påført i et tykt lag på huden. Varighet - ikke mer enn 20 minutter.

 • Lett peeling med kiwi og semolina

En utmerket oppskrift for de som ønsker å rense huden mot smuss og svarte prikker. I denne oppskriften utfører funksjonskruven semolina. Masken påføres to ganger i uken for å forbedre hudfarge og fjerne døde hudceller. Det er tilberedt som følger: kjøttet av to kiwi-frukter er kombinert med to store skjeer av semolina. Påfør den resulterende tekstur på huden, gni overflaten av huden og la den stå i 15 minutter. Deretter vaskes residuet forsiktig med vann ved romtemperatur.

 • Mask "Classic"

Den enkleste måten å returnere huden, er et sunt utseende, elastisitet og glatte fine rynker. Hvis det ikke var noen allergisk reaksjon, etter en forsøk med kiwipulp på baksiden av håndleddet, ble det brukt en maske med potetmos på huden. Stå i 15 minutter, vask deretter med varmt vann eller fjern rester av masken med en bomullspinne fuktet med avkok av urter.

 • Med melk / rømme og kiwi for tørr hud

Beauticians anbefaler denne masken for tørr hud utsatt for flaking. Sammensetningen er ideell for nærende og fuktighetsgivende normal hud. For å forberede masken trenger du to frukter av kiwi og to ss hjemmelaget melk eller fettkrem. Bland ingrediensene godt og bland blandingen på overflaten av huden.

Varigheten av prosedyren er fra 10 til 12 minutter. Deretter vasker du ansiktet med kalkavkok og sørg for å fukte med krem.

 • Med cottage cheese, honning og kiwi (anti-rynke)

God anti-aging agent - masken perfekt toner og jevner huden, forhindrer utseendet av rynker. Du kan også bruke denne oppskriften til å kvitte seg med alder flekker og merker etter akne. Ta fire spiseskjeer av cottage cheese, to frukter av kiwi og to spiseskjeer med honning. Alle komponenter omrøres grundig, hvis stoffet er meget flytende, bringes det til ønsket konsistens av rispulver. Påfør en maske på ansiktets og nakkens hud, vask deretter ti minutter senere.

 • Med kiwi og sitronsaft (med høy fetthud)

Masken er designet for å normalisere metabolske prosesser på mobilnivå, regulerer aktiviteten til talgkjertlene, renser porene og er en ideell måte å ta vare på fet hud på.

Fremgangsmåte for tilberedning: To frukter av kiwi knead til en tilstand av vassel, tilsett to teskjeer av nytilberedt sitronsaft, bland godt. Påfør huden, lette massasje og la i 15 minutter. Etter prosedyren, tørk ansiktet med en isbit fra urteavkok.

 • Kiwi kosmetiske isterninger

En utmerket anti-aldring profylaktisk er kosmetiske isterninger. For deres forberedelse, bruk juice, tidligere presset fra frukten av kiwi. Det helles i beholdere og plasseres i fryseren. Hver dag, i 30 dager, blir dampet ansiktshud gnidd med isbiter for å få en tonisk og fuktighetsgivende effekt.

Det er et stort antall oppskrifter for hjemmelaget kosmetikk med fruktene av kiwi, så det er ikke vanskelig å velge det mest passende alternativet. Kiwi er et uvanlig matprodukt og et utmerket kosmetisk produkt - selv fra peeling av en avskallet frukt, kan du lage en toningmaske for huden eller bare tørke ansiktet og décolleté med det. Kosmetologer anbefaler å kombinere kiwi med honning for å ta vare på aldrende hud, en maske med kiwi og cottage cheese vil bidra til å fukte tørr hud, og du kan opprettholde elastisitet og ungdom ved å blande kiwipuré med fettfattig yoghurt. Etter slutten av kosmetiske prosedyrer, er det nødvendig å bruke en nærende eller fuktighetsgivende krem ​​på huden.

Med riktig bruk av kiwi ansiktsmasker kan du oppnå fantastiske resultater - huden din vil alltid være elastisk, ren og attraktiv.

Flere Artikler Om Typer Acne