Vakker hud er drømmen til mange mennesker. Men på grunn av mekaniske skader, uttørking, sykdom og aldring av kroppen, mister overflaten av epidermis sitt attraktive utseende og skaper et estetisk problem.

Akne, pigmenterte områder og arr på fremtredende områder av kroppen er ikke særlig behagelig for personen. Du kan kvitte seg med dem bare ved systematisk å bruke et spesialisert hudpleieprodukt, og etter å ha vurdert vurderinger, kan Klirvin-krem returnere skjønnheten i ansiktet og kroppen. La oss snakke om det i detalj.

Sammensetning og farmakologiske egenskaper

Krem Klirvin er et multifunksjonelt preparat beregnet på behandling av huden. Den er laget av ekstrakter av sjeldne urter som kan glatte aldrende hud og opprettholde elastisitet, noe som gjør den myk, glatt og sunn.

Full sammensetning av produktet:

 • Neem og gurkemeie - stoffer med antibakteriell og antiseptisk effekt. De hemmer veksten av patogene stammer, akselererer behandlingen av akne, har en forfriskende og foryngende effekt.
 • Yashada Bhasma og Tankan Bhasma - beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolett stråling, strammer porene, og har en astringerende effekt.
 • E-vitamin og komplekset av naturlige antioksidanter - bedre lokal blodsirkulasjon. For ansiktet er effekten av Clearins effekt vist ved eliminering av mørke sirkler under øynene.
 • Bivoks - arbeider som antibiotikum, beskytter sår mot infeksjon og fjerner flekker på hudlaget.
 • Aloe - naturlig fuktighetskrem forbedrer tilstanden av tørr hud utsatt for flaking.
 • Vachcha og Lodhra - komponentene påvirker prosessen med subkutan fettproduksjon, noe som bidrar til å redusere akkumulering av sebum gjennom porene, bekjempe akne og akselerere vevregenerering etter åpning av akne.
 • Tulsi og manzhishta - forbedre blodsirkulasjonen i applikasjonsområdet og fjern giftstoffer fra blodet.
 • Sesamolje - samhandler med andre komponenter og akselererer helingen av sprekker og sår.
 • Hellig basilikum - gjør huden myk, fløyelsaktig, motstandsdyktig mot sykdommer. Ekstraktet bekjemper vellykket eksisterende utslett og forhindrer utseendet av nye pustler. Den har antibakterielle egenskaper.
 • Borax - myker tøff epidermis, er et naturlig konserveringsmiddel.
 • Emblica drug - En kraftig antioksidant beriker celler med oksygen, gjenoppretter hudens pH, normaliserer sine funksjoner og stabiliserer proliferasjon.
 • Amla - En naturlig kilde til vitamin C påvirker kollagen syntese. Som et resultat øker hudens elastisitet, rynker forsvinner, hudfarge blir friskere. Videre forbedrede regenereringsprosesser.

Alle komponenter av Klirvin krem ​​samles i økologisk rene regioner i India. De finnes i konvensjonelle kosmetikk, men kan forårsake allergiske reaksjoner. En test med å bruke en liten mengde medikamentet på den indre albuebolten, vil bidra til å unngå komplikasjoner. Også før du begynner behandling, bør du nøye studere instruksjonene for bruk av krem.

Legemidlet er egnet for forskjellige hudområder. For å forbedre tilstanden til dermis, kan den brukes av kvinner og menn i alle aldre.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Tenk når Clearwen krem ​​er påført, er det noen kontraindikasjoner. Listen over indikasjoner på stoffet er solid:

 • Arr.
 • Riper.
 • Skrubbsår.
 • Kutt.
 • Pigment flekker.
 • Flabby og sagging.
 • Akne, akne og postacne.
 • Frostbite, svingete, brenner.
 • Strekning og forebygging av deres utseende.
 • Kryss og mørke sirkler under øynene.
 • Tørr hud forbundet med allergi, psoriasis, atopisk dermatitt.

Legemidlet akselererer forløpet av metabolske prosesser og fungerer på mobilnivå. Effektiviteten av ayurvediske urter føles selv når tradisjonelle medisiner var maktesløse. Uten skade på kroppskomponentene gjenoppretter lipidbalansen, hvite og fukte epidermis, samt øke beskyttelsesegenskapene.

Kontraindikasjon til bruk av Krem Klirvin-produsenten kalte bare en allergisk reaksjon på visse komponenter. Det forårsaker ikke bivirkninger, siden det ikke samler seg i kroppen og ikke har en systemisk effekt.

Krem Klirvin regnes som hypoallergisk. Det er tillatt å bruke under graviditet, fra og med 4. måned. Forventende mødre stoffet vil bidra til å beskytte huden mot strekkmerker.

Hvordan forbedre tilstanden til huden ved hjelp av midler

For maksimale resultater foreslår instruksjonene for bruk av Clearin å arbeide med krem ​​som følger:

Fra noen kosmetiske feil, inkludert akne og blemishes, bruk Klirvin krem ​​2 ganger om dagen i flere uker. Den utprøvde effekten manifesteres kun ved vanlig behandling av defekte områder. Den forventede perioden er 4-6 uker.

I svangerskapet kan legemidlet brukes daglig for å forebygge strekkmerker, fra 2. trimester og opp til fødselen. Skadelige effekter på fosteret betyr nei. Det anbefales å bruke det på brystkjertlene, magen, baken og lårene.

Hvor mye er (pris)

Kjøpe Klirvin krem ​​i byapoteket er ikke sannsynlig å lykkes, siden produsenten distribuerer den gjennom den offisielle nettsiden og nettapoteker. Hvor raskt bestillingen skal leveres, avhenger av regionens avstand. Legemidlet er forseglet i rør av 25 ml, og gjennomsnittsprisen er 120 russiske rubler.

analoger

Siden Klirvin er et ayurvedisk stoff, har det ingen analoger i strukturelle og aktive stoffer. Legemidler som er i stand til å behandle akne og glatte arr, arr og strekkmerker har en lignende virkemekanisme.

Kundeanmeldelser

Vi gir et utvalg av anmeldelser igjen av kunder på Krem Klirvin - han hjalp mange forbrukere til å kvitte seg med alder flekker, strekkmerker og arr.

Det er et billig verktøy, så jeg skrev det uten å nøle. Den naturlige sammensetningen av stoffet fikk meg til å fortsette å amme babyen. Etter 2 uker med vanlig bruk merket jeg at mange strekkmerker ble utjevnet. Det lukter fint, men litt hardt. Generelt er resultatet bra. Jeg vil bruke videre.

Etter å ha gjennomgått anmeldelsene på Krem Klirvin, innså jeg at dette hudpleieproduktet er bra og bestilte det på den offisielle produsentens nettside. Pakken kom svært raskt. Aroma behagelig uten kjemiske notater. Sammensetningen er ikke fett, det absorberes raskt av huden og pletter ikke klær. Etter en og en halv og en halv måned med regelmessig bruk ble skjultet lite merkbart. Jeg anbefaler å prøve!

Bruk av rydde krem ​​for huden rundt øynene

Klirvin Eye Cream er et farmasøytisk kosmetisk produkt laget av indiske urter. Produsenten posisjonerer den som et naturlig ayurvedisk anti-aging hudpleiemiddel, som påvirker de dype lagene i epidermis, og har en langvarig effekt. Aktivt antioksidantkompleks inneholdt i krem, gir regenerering av huden.

Øyekremfunksjoner

Klirvin kan bidra til å løse en rekke problemer. Den første er beskyttelsen av øyelokkene fra miljøets bivirkninger. Uten spesiell forsiktighet vil brennende sol om sommeren, frost og vind om vinteren gi uopprettelig skade, noe som utad snart vil bli merkbart.

Den første, selv de minste rynker - et klart signal om at huden rundt øynene krever nøye oppmerksomhet, og det er ingen måte å gjøre uten spesialpleieprodukter. For å forhindre ytterligere utvidelse og utdyping av rynker i denne sonen er en oppgave Clearwin vellykket løser. Hvis rynkets nett er allerede dannet, vil det ayurvediske preparatet hjelpe dem med å korrigere og senke prosessen med fading av huden i fremtiden.

Krem fuktes aktivt den delikate huden rundt øyelokkene. Ikke bare moden, men også unge epidermier trenger dette. Ellers vil øynene bli betent, og rynker vil vises mye tidligere. I tillegg til ovennevnte fjerner verktøyet puffiness rundt øynene. Som regel ser de ut etter en tidlig oppvåkning om morgenen, og de går langt fra umiddelbart. Verktøyet brukes også som en salve for blåmerker under øynene.

Kronisk stress og konstant trøtthet, stress, påvirker også den generelle tilstanden til huden. Hvis du har en tendens til å danne mørke sirkler under øynene dine, så for å redusere dem, må du bruke en passende lysende krem.

På sammensetningen av produktene

I hjertet av Klirvin er urte ingredienser. Spesielt brukes følgende ekstrakter fra planter:

 • aloe vera ekstrakt - har en fuktighetsgivende, regenererende, lindrende irritasjon, mykningseffekt;
 • ekstraher fra gurkemeierot - den har en sterk bakteriedrepende effekt, er en kraftig naturlig antioksidant, og gjenoppretter derfor dens naturlige forsvar. Gurkemeie oppdaterer, fjerner alder flekker;
 • Lodhra - stimulerer aktivt blodsirkulasjonen, styrker metabolske prosesser, fremmer resorpsjon av arr og arr.
 • den har bakteriedrepende egenskaper, bidrar til anrikning av cellene i epidermis med oksygen, deres foryngelse. Det er en kraftig naturlig tonic;
 • bhasma - bidrar til å rengjøre komedoner, smalere porene i huden;
 • Tulsi - gjenoppretter lipid metabolisme i huden, aktivt fuktighet, bidrar til å normalisere dannelsen av hyaluronsyre i epidermis, som forhindrer aldring av huden;
 • amla - inneholder en stor mengde ascorrhant, regenerering, lindrende irritasjon, mykningsvirkning;
 • Vaca - hjelper til med å normalisere sebaceous kjertlene;
 • bivoks - har en sterk sårhelingseffekt, fungerer som en myk krem ​​base.

Clearwin er hypoallergen, absorberes perfekt i huden og har en behagelig lukt. En mulig kontraindikasjon (i ekstremt sjeldne tilfeller) er personlig intoleranse overfor noen komponenter.

Regler for anvendelse

Bruken av Clearwine krem ​​er tilrådelig ikke bare for øyelokkene, men også for hele ansiktet, for hender og nakke, spesielt hvis huden er problematisk og sensitiv. Som regel kreves oppmerksomhet som en tynn hud rundt øynene, og plasserer i området av leppens røde kant. Produktet påføres huden som tidligere har blitt rengjort av kosmetikk og støv med lette bevegelser i lengderetningen.

Hvis stoffet er påført hele ansiktet, er det best å forhåndsdefinere døde hudpartikler, bruk en skrubbe, og deretter en tonic for å oppnå maksimal effekt. Hvis Klirvin brukes som et middel til daglig pleie, bør den påføres med et tynt lag på ansikt og nakke. Et merkbart resultat kan kun ses etter tre til fire uker med kontinuerlig bruk.

Alle ayurvediske kosmetikk har langvarig effekt og hjelper huden å gjenopprette sin naturlige balanse. For maksimal effekt bør kremet påføres i lang tid.

Det anbefales å bruke produktet kontinuerlig hele tiden, helst to ganger om dagen, om morgenen (umiddelbart etter vasking) og om kvelden (etter hudens hudrensing). Legg på hendene litt krem, lette bevegelser behandler øyelokkene, alltid beveger seg fra nedre øyelokk til øvre.

Ved konstant bruk av krem, forbedrer hudfarge, pigmentet og mørke flekkene blir gradvis blek. Hvis du trenger å løse problemene forbundet med fet hud, bli kvitt akne vulgaris, eller fjern akne, må du legge et lag på problemområdet, etter 30-40 minutter, tørk ansiktet med en sur tonic. Ved regelmessighet av slike prosedyrer, vil resultatet bli merkbart etter en måned.

video

For mer informasjon om fordelene og bruken av Clearwine krem, se videoen.

Clearing krem

Innhold [skjul]

Krem "Klirvin" er et farmasøytisk preparat som fremmer regenerering av hudvev i skader, arr, akne flekker og til og med strekkmerker. Dette er et effektivt verktøy som er veldig populært i dag. Den er basert på verdifulle stoffer, ekstrakter av indiske urter og andre komponenter med økt aktivitet og fordelaktige egenskaper.

Cream action

Indikasjoner for bruk av krem ​​"Klirvin" mye. Det er effektivt, selv om tradisjonelle stoffer er maktesløse.

Krem "Klirvin" anbefales å brukes som:

 • Forebygging av strekkmerker under graviditet og behandling etterpå;
 • Eliminering av akne, hudormer og svarte flekker;
 • Healing kutt, skader, mindre slitasje og andre sår;
 • Behandlinger for tørrhet og dehydrering av huden;
 • Whitening pigment flekker;
 • For å øke elastisiteten og elastisiteten i huden med sin flabbighet og sagging;
 • Fra mørke sirkler under øynene;
 • Behandlinger for arr og arr;
 • Toning huden og forbedre mikrosirkulasjonen;
 • Øk metabolisme;
 • Restaurering av vannbalanse;
 • Forebygging av hud aldring;
 • Advarsler om pigmentering;
 • Helbredelse av huden etter enkel og solbrenthet;
 • Restaurering av farge og mykhet i huden.

Så effektiv og mangesidig er dette ayuverdichesky stoffet. Handlingen er basert på høy aktivitet av de viktigste aktive ingrediensene og deres naturlighet.

Verdifull sammensetning

Grunnlaget for dette stoffet inkluderer verdifulle urter som vokser i økologiske områder i India. Noen av navnene er kjent og brukt i russisk-laget kosmetikk, mange andre har ikke engang hørt om andre. Derfor vil vi forsøke å beskrive sammensetningen og dens nyttige egenskaper mer detaljert.

Kremens sammensetning "Klirvin" inkluderer:

 1. Lodhra er en ayurvedisk plante som stimulerer blodsirkulasjonen i kapillærene og bidrar til å forbedre metabolisme. Lodhra løser arr og bidrar til fornyelse av hudvev. I tillegg er denne planten nyttig for gravide, da den styrker fosteret og forhindrer abort.
 2. Aloe er en verdifull komponent som brukes i sammensetningen av ulike kosmetikkprodukter av innenlandsk og utenlandsk produksjon. Sammensetningen av aloe juice inneholder en enorm tilførsel av næringsstoffer, og egenskapene består i fuktighet, gjenoppretting og styrke huden.
 3. Gurkemeie er en krydret plante med helbredende egenskaper. Den er preget av bakteriedrepende og antiinflammatorisk effekt, og inneholder også naturlige antioksidanter som opprettholder hudens ungdommelighet. Gurkemeie bekjemper pigmentering på epidermis.
 4. Amla - et stoff som inneholder en stor tilførsel av vitamin C, som er viktig for syntese av kollagen - en komponent av hudens elastisitet.
 5. Neem er en plante med en rensende og antiseptisk effekt. Det forynger huden perfekt, toner den og gjør den elastisk.
 6. Bhasma beskytter overflatelaget av epitelet mot eksponering for ultrafiolette stråler, og om nødvendig begrenser porene mens de viser anticomedogene egenskaper.
 7. Bivoks gir en spesiell delikat struktur til kremen, og har også antibakterielle egenskaper.
 8. Lodhra og Vaccha reduserer talgproduksjonen, og forhindrer dermed porebetennelse og dannelsen av akne.
 9. Tulsi - en fuktighetskrem som hjelper til med å gjenopprette vannbalansen i cellene i epidermisene.
 10. Sesamolje aktiverer cellevekst, noe som bidrar til rask regenerering av hudvev på skadestedet (sår, arr, arr, brann).

konklusjon

Krem "Klirvin" er et effektivt middel for behandling av akne, strekkmerker, pigmentering, samt for foryngelse og helbredelse av huden. Dette verktøyet kan brukes til gravide, da det inneholder naturlige ingredienser.

Instruksjoner for bruk

Til krem ​​"Klirvin" viste gode resultater, må du følge instruksjonene:

 1. Før du bruker dette stoffet på et hvilket som helst område av huden, må du rengjøre grundig. For å gjøre dette, bruk en rensekrem, gel, skum eller fløte såpe. Før du bruker den på ansiktet, må du fjerne sminke.
 2. For større effekt kan du bruke skrubbekremet, som vil bidra til å exfoliere cellene i overflatekeratinert epitel.
 3. Etter det tørker vi huden med et håndkle og fortsetter til applikasjonen.
 4. Det er nødvendig å bruke en liten del av dette verktøyet, forsiktig distribuere det på overflaten av epitelet.
 5. Gni porsjonen med lette sirkulære bevegelser til den er helt absorbert.
 6. Det anbefales å bruke det to ganger om dagen.
 7. For best resultat må du inkludere bruken av dette legemidlet i hudpleie. Det vil si, det bør brukes daglig. Regelmessighet er hovedhemmeligheten av effektivitet.
 8. Søknadsfeltet er noen uker. Det mest uttalt resultat er synlig etter 4-6 uker.

Instruksjoner for bruk, egenskaper, vurderinger, analyse av Krem Klirvins sammensetning

Cream Klirvin - farmasøytisk kosmetikk basert på indiske urter for regenerering av huden. Produsenter av hans tilhører ayurvediske stoffer. Ayuverda - den gamle doktrinen om helse, lang levetid. Krem Klirvin gir følgelig helsen til epidermis, forlenger ungdommen.

Virkningen av det kosmetiske produktet

De aktive komponentene i kremet akselererer metabolske prosesser, øker mikrosirkulasjonen, fremmer cellefornyelse. Legemidlet virker på mobilnivå, effektivt selv i tilfeller der tradisjonelle midler er maktesløse.

 • helbreder kutt, riper, skader;
 • eliminerer blåmerker, hematomer, alder flekker;
 • advarer, stopper betennelse;
 • toner huden
 • gjenoppretter lipidbalansen, fuktes aktivt;
 • øker beskyttelsesegenskapene til epidermis;
 • justerer tonen;
 • blekemidler;
 • mykner, fjerner død hud.

Indikasjoner for bruk:

 • akne, akne, små utslett;
 • spor av akne, akne;
 • arr;
 • kutt;
 • skrubbsår;
 • riper;
 • alder flekker;
 • arr;
 • flabbiness, sagging;
 • mørke sirkler, blåmerker under øynene;
 • solbrenthet;
 • chapping;
 • frostskader;
 • tørr hud med atopisk dermatitt, psoriasis, allergi;
 • strekkmerker, hindrer utseendet deres;
 • aldersendringer;
 • aldring.

Legemidlet brukes i forskjellige områder av huden, det er ingen begrensninger på alderskategorien. Like effektiv for huden på menn, kvinner.

Kremens sammensetning

Grunnlaget for stoffet er eksotiske planter, som er fødestedet til India. Deres navn snakker lite til forbrukerne, så det er viktig å forstå egenskapene.

 1. Lodhra. Planten påvirker blodsirkulasjonen i karene, stimulerer metabolske prosesser. Løser arr, arr, eliminerer couperose, evens tone, fornyer epidermis. En positiv effekt på gravide - styrker fosteret, forhindrer abort.
 2. Aloe. Kanskje den eneste komponenten fra hele listen, kjent for våre kvinner. Aloe lindrer irritasjon, fuktighet, mykner, undertrykker inflammatoriske prosesser, nærer celler, metter med nødvendige stoffer.
 3. Gurkemeie. Det har en utprøvd bakteriedrepende virkning, antiinflammatorisk, er en kraftig antioksidant. Oppfrisker hudfarge, bekjemper pigmentering. Styrker beskyttelsesfunksjonen til epidermis.
 4. Amla. Planten inneholder en stor mengde vitamin C. Denne komponenten forbedrer kollagensyntesen, forbedrer elastisitet i epidermis, glatter rynker, fornyer hudfarge og forbedrer regenereringsprosesser.
 5. Dem. Anlegget er kjent antiseptisk, rensende virkning. Fjerner giftstoffer, renser porene, fremmer metning av hudceller med oksygen. Fremskynder metabolske prosesser, stimulerer rask restaurering av dekselet. Eliminerer selv gamle arr, arr.
 6. Bhasma. Strammer porene, stabiliserer talgkjertlene, bekjemper svarte flekker. Beskytter huden mot effekten av ultrafiolette stråler.
 7. Vaccha. Det reduserer intensiteten av talgkjertlene, forhindrer akne, reduserer betennelse.
 8. Tulsi. Gjenoppretter lipidbalanse, fuktighet, normaliserer naturlige prosesser, stimulerer produksjonen av hyaluronsyre.
 9. Manzhishta. Det forbedrer blodsirkulasjonen, fjerner giftstoffer fra hudceller, blod.
 10. Sesam olje. Bløder, nærer, fjerner stratum corneum, aktiverer cellevekst, fornyer huden. Hjelper å fjerne arr, akne merker, arr, alder flekker.
 11. Bivoks. Varm huden, stimulerer mikrocirkulasjon, forhindrer betennelse, lindrer irritasjon. Den beholder fuktighet inne i cellene, skaper en beskyttende film på overflaten av epidermis, forbedrer immuniteten. Kremet brukes som base.
 12. Emblica officinalis. Det er den sterkeste antioksidanten, inneholder en stor mengde vitamin E, gjenoppretter syrebasebalansen, normaliserer hudfunksjonen. Fremmer metning av celler med oksygen, akselererer fornyelsesprosessen.
 13. Hellige basilikum. Forbedrer mikrosirkulasjonen, fuktighet, forhindrer utslett. Har bakterielle egenskaper. Det forhindrer forekomst av akne, hudormer, bekjemper eksisterende. Blader hud fløyelsaktig, myk. Styrker dermisimmuniteten.
 14. Boraks. Handler som et naturlig konserveringsmiddel, myker huden.

Kremet inneholder ingen kjemiske forbindelser, fargestoffer, smaker, fortykningsmidler, stabilisatorer og andre uønskede komponenter. Legemidlet betraktes som hypoallergent. Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse mot komponentene.

Instruksjoner for bruk av krem ​​Klirvin

Før du begynner å bruke Klirvin-krem, anbefales det å bestå en allergisk reaksjonstest. En liten mengde krem ​​skal påføres albuebøyningen. Følg tilstanden til huden, opplevelser i 12 timer. Utseendet på utslett, rødhet, kløe, brennende, andre negative reaksjoner er grunnlaget for å nekte å bruke. Individuell intoleranse er ekstremt sjelden, stoffet forårsaker ikke bivirkninger, egnet til langvarig bruk.

Det er nødvendig å rengjøre huden fra forurensning, å lette skrubbe, tørk med servietter, et håndkle. Kremet påføres med et tynt lag med massasjebevegelser. Gnidd til helt absorbert. Det tar vanligvis ca 5 minutter. Det bør bemerkes at massasjebevegelsene selv varmer huden, stimulerer mikrosirkulasjonen, la de aktive ingrediensene trenge inn i dermis dype lag.

Prosedyren bør utføres to ganger om dagen. Spesiell oppmerksomhet bør tas til huden før sengetid. Om natten aktiveres metabolske prosesser, kremet vil fremme regenerering og foryngelse. Kursets varighet er 6 uker. Generelt avhenger det av den opprinnelige tilstanden til huden, problemene som må elimineres. Legemidlet er beregnet på alle hudtyper.

I svangerskapet, for å unngå strekkmerker, anbefales det å bruke hver dag til fødselen, fra 4 måneder. Legemidlet påvirker ikke fosterets utvikling, tvert imot, bidrar til konsolidering, forhindrer for tidlig fødsel, abort. Påfør bør være på mage, bryst, lår, skinker.

Gjennomsnittlig pris, hvor du kan kjøpe

Legemidler bør søkes i de relevante institusjonene. Men ikke hvert apotek kan bli funnet. Du kan bestille stoffet via Internett på den offisielle nettsiden eller i nettapoteker. Leveringstidene avhenger av den regionale avstanden. Det kosmetiske produktet er produsert i rør av 25 ml, gjennomsnittsprisen er 120 rubler.

Ekspertens mening om krem ​​Klirvin

Alina Demidova, kosmetolog:

Til tross for den naturlige plantesammensetningen er stoffet svært effektivt. Reduserer pigmentering, eliminerer langvarige spor av akne, mislykket presset akne. Løser arrene. Selv fødselsmerkene er misfargede. God effekt på huden som helhet. Utmerket fuktighet, mykner, uansett hvilken type epidermis. Bivirkninger er fraværende, sviktet i huden forsvinner om en og en halv time. Billig verktøy, men kjøp ganske problematisk. "

Ytelse vurderinger

Du kan legge vurderinger om Clearwine krem ​​i kommentarene til artikkelen, de vil være nyttige for våre andre lesere!

Karina:

"Siden barndommen var det et mørkt fødselsmerke på kinnet mitt. Jeg prøvde å bli kvitt ham på alle måter. Lyset så mye som mulig. Men dessverre, ikke tilfredsstillte resultatene meg. Turn kom til denne krem. Jeg forventer ikke noen spesielle resultater fra ham, og ble veldig overrasket da det ble etter en uke blitt lettere. Generelt ble jeg kvitt ham helt i seks måneder. For andre formål, bruk krem ​​ikke måtte. Sparer fra gamle pigmentspots. Produsenter lyver ikke.

Veronica:

"Jeg brukte en krem ​​for strekkmerker. Vises etter fødsel. Kjøpt på apoteket uten problemer. Jeg var i stand til å kvitte seg med dem om 2 måneder. Også måtte bruke pigment flekker. Vises på nakken, ansiktet. Regelmessig brukt hver dag. Ingen ubehag, raskt absorbert, lukten er spesifikk, apotek, tolerant. Alle feilene forsvant i en måned. Ulempen er lite volum. Du må kjøpe minst 2. Heldigvis tillater prisen deg å gjøre dette. Et fantastisk verktøy! "

Klirvin Skin Care Cream

For å være attraktivt, gjør nesten alle jenter mye arbeid, ved hjelp av en rekke metoder og verktøy. Derfor er det et svært bredt spekter av omsorgsfullte kremer, som er preget av en effektiv kosmetisk og terapeutisk effekt. En av slike stoffer med komplisert bruk er Klirvin. Et stort antall jenter har allerede møtt den "magiske" effekten av salve, som det fremgår av den høye etterspørselen etter produktet som er beskrevet.

Sammensetningen av ayurvedisk krem

Det er nødvendig å merke opprinnelsen til stoffet, siden det i stor grad bestemmer sammensetningen. Produktets opprinnelsesland er India, og de viktigste aktive stoffene er produkter av vegetabilsk opprinnelse. Alle komponenter, med unntak av det grunnleggende av salve er ekstrakter, skaller og oljer av planter som vokser i India.

Blant de viktigste stoffene som bør bemerkes når man beskriver sammensetningen av krem, må du markere:

Takket være et så bredt utvalg av urter er kremmet beriket med ulike enzymer og vitamingrupper som er nødvendige for helsen til dekket. Det skyldes den unike sammensetningen av narkotikahandlinger fra innsiden, gjennomføring av en effektiv terapi av ulike sykdommer og kosmetiske defekter i huden. Og på grunn av at kremet er basert på naturlige ingredienser, er det nesten ingen risiko og bivirkninger ved bruk av salven.

Indikasjoner for bruk av krem ​​Klirvin

Legemidlet har en bred effekt og kan brukes både til terapeutisk og profylaktisk formål. Det brukes for å forhindre aldersrelaterte endringer i huden, samt å stimulere regenereringsprosesser. En annen fordel er merkbar behandling av ulike dermatologiske problemer, eliminering av kosmetiske defekter og andre problemer forbundet med endringer som manifesteres på overflaten av huden.

Det er viktig å merke seg at bruken av det beskrevne produktet forbedrer hudfunksjonen, inkludert de metabolske prosessene som forekommer i den. Melaninproduksjon, vannbalanse, hudpermeabilitet, cellulær respirasjon, etc., blir normalisert. I denne sammenheng kan følgende indikasjoner for bruk av krem ​​skelnes:

 • tørr hud;
 • blåmerker under øynene
 • ulike slitasje som helbreder dårlig;
 • strekkmerker;
 • tap av elastisitet av integras
 • utseende av rynker;
 • acne;
 • acne;
 • alder flekker, etc.

Instruksjoner for bruk krem ​​for ansikt og kropp

Den beskrevne krem ​​er et komplekst, ikke-steroidt, aktuelt preparat. I dette tilfellet avhenger bruksmetoden i stor grad av problemet og det ønskede resultatet. Du må forstå at stoffet kan brukes på forskjellige områder, inkludert hender, kropp, ansikt. Også før påføring, bør en forbehandling av hudområdet utføres, som vil bli behandlet med Klirvin.

Fra alder flekker, akne, arr og arr

Kremet er et kvalitetsprodukt med naturlig sammensetning, noe som kan brukes til å behandle hele overflaten, inkludert områdene rundt øynene og leppene. For å oppnå ønsket kosmetisk effekt, bør du bruke stoffet i flere uker, hvoretter de første resultatene vil begynne å bli merkbare. Ved å benytte seg av en systematisk, integrert tilnærming til behandling av ulike problemer kan man oppnå ønsket effekt.

Det er viktig å merke seg at før du bruker kremet, er det nødvendig å rengjøre dekslene grundig, ved hjelp av spesielle kosmetikk, for eksempel melk, lotion eller tonic for vasking. Etter avfetting og rensing av huden, kan du fortsette med korrigerende prosedyrer. Hvis Klirvin brukes til ansiktet, er det nødvendig å bruke en skrubbe for å fullstendig exfoliere keratiniserte hudskalaer og makeuprester etter sminke.

For profylaktiske formål påføres sammensetningen på hele ansiktet med et tynt lag, denne tilnærmingen er også relevant ved fjerning av pigmentflettene og utjevning av den generelle hudfarge. For behandling av akne, arr, kutt, etc., blir stoffet påført direkte på stedet der effekten av legemidlet er nødvendig. For disse formål anbefales det å bruke salven daglig, hver morgen som søker på problemområdene i ansiktet.

Hvordan bruke strekk markkrem

Det er kjent at kremet øker integritets elastisitet og dermed forhindrer utseendet på strekkmerker og fletninger av huden. Av denne grunn er dette stoffet så populært blant gravide jenter som ønsker å unngå utseendet av negative effekter på huden etter fødsel. I dette tilfellet anbefaler eksperter å begynne å bruke salven fra den fjerde måneden og systematisk behandle området som trenger korreksjon.

Clearwin fuktighetsgivende håndkrem

Urteekstrakter og estere er et lagerhus av fuktighetsgivende og nærende hud med alle nødvendige komponenter. Av denne grunn, når hudhuden tørker på grunn av ulike faktorer, fungerer Clearwin som en frelser. For disse formålene må du bruke en liten mengde av sammensetningen på håndflaten din og distribuere stoffet over hele overflaten av armene to ganger om dagen, noe som vil garantere en fuktighetsgivende effekt av høy kvalitet.

Kan jeg bruke krem ​​under graviditet?

Ifølge resultatene av kliniske studier ble det avslørt at Klirvin salve er helt ufarlig for jenter som er i posisjon, samt amming. Komponentene som utgjør stoffet, er ikke giftige, og går heller ikke inn i blodet, noe som bare påvirker strukturen i huden. I denne forbindelse er det beskrevne stoffet populært blant gravide jenter som bruker salve til forebygging av postpartum strekkmerker.

Kontra

Produktet er laget på grunnlag av naturlige ingredienser, noe som signifikant reduserer listen over mulige kontraindikasjoner. Produsenten hevder at den eneste tilstanden som kan gjøre det umulig å bruke kremet, er en allergisk reaksjon på de enkelte komponentene i sammensetningen. Intoleranse manifesteres av rødhet, følelse av kløe og brenning i behandlingsstedet, som raskt forsvinner umiddelbart etter bruk av produktet.

Det er også verdt å merke seg at Klirvin ikke har en systemisk effekt på kroppen, men brukes utelukkende til lokal anvendelse, og har derfor ikke bivirkninger. Akkumulering av komponentene i sammensetningen i kroppen forekommer heller ikke, så denne krem ​​kan kalles den mest trygge å bruke.

analoger

Klirvin er et ayuverdisk preparat, hvis sammensetning er basert på naturlige komponenter, derfor har den ingen analoger i strukturelle og aktive stoffer. Kombinasjonen av stoffer i sammensetningen er unik, og hvis vi snakker om analoger, vil det være hensiktsmessig å bare oppgi produkter med tilsvarende virkning - behandling av akne:

anmeldelser

Masha: Jeg har lenge vært kjent med Klirvin - dette er et godt stoff som burde være i førstehjelpsutstyret til hver kvinne. Eventuelle kutt, skader og alt annet som er uunngåelig i hverdagen kan behandles med denne krem. Jeg anbefaler alle.

Anna: Jeg har lidd av akne i lang tid - som jeg nettopp ikke gjorde, men en kosmetolog rådde meg til å prøve Klirvin-krem. Jeg begynte å bruke den en gang om dagen, og etter to måneder forbedret huden min en million ganger.

Polina: Jeg bruker denne fantastiske krem ​​hver dag. Jeg bruker det før du legger deg på ansiktet som en natt - dette er en god forebygging av poser under øynene.

Jeanne. Jeg brukte denne krem ​​i en måned for å fjerne strekkmerker - ikke noe resultat.

Clearwin Cream - anmeldelser og bruksanvisninger

Hvis pigmentflettene dukket opp, og huden begynte å miste sin elastisitet og vitalitet, er det verdt å tenke på å kjøpe Klirvin-krem.

Dens universelle kvalitative egenskaper gjør det mulig å bruke krem ​​som forberedelse for arr og arr, for insektbitt og som foryngelsesmiddel.

Cream Klirvin - beskrivelse, sammensetning, utgivelsesform

Klirvin er et stoff som har en helbredende effekt som bidrar til å kvitte seg med pigmentering og arr i det øvre laget av epidermis. I implementeringen er tilgjengelig i et apotek.

Utgivelsesform: tuba (25g).

Sammensetningen av stoffet:

 • Harad;
 • vaccha;
 • sandeltre;
 • vitamin E;
 • ham;
 • gurkemeie;
 • mandzhista;
 • aloe vera, behandlet i sesamolje;
 • bivoks;
 • andre hjelpestoffer.

Universitetet av Klirvin-krem skyldes tilstedeværelsen av følgende medisinske egenskaper:

 1. Tilstedeværelsen av vitamin E bidrar til å gi hudens elastisitet og ungdom, og minimerer pigmentplettene.
 2. Mikrokomponenter som utgjør medisinske urter har en gunstig effekt på blodsirkulasjon og vævs oksygenmetning. Resultatet er mangel på puffiness og mørke sirkler under øynene.
 3. Accelerasjon av vevregenerering.
 4. Evnen til å normalisere vannbalansen i huden på kort tid.
 5. Minimering av melaninsekresjon av kroppen.
 6. Gir hudens glatthet, fløyel og elastisitet.
 7. Sårheling og antiinflammatorisk effekt, som bidrar til rask helbredelse av arr og arr.

Farmakologiske egenskaper

Klirvin refererer til ayurvediske legemidler som kan fungere så dypt som mulig på de subkutane lagene, metter dem med vitamin og medisinsk kompleks, akselererer prosessen med regenerering og gjør huden smidig.

Farmakologiske egenskaper av stoffet på grunn av virkningen av spesielt utvalgte urter:

 • Sandeltre - har antiseptiske egenskaper, beskytter huden mot skadelige mikroorganismer, fremmer rask healing av slitasje og riper. På grunn av sine anti-inflammatoriske egenskaper, er Klirvin-krem effektiv for insektbitt.
 • Aloe - er en naturlig fuktighetskrem som ikke inneholder fett. Rask nærer huden uten å forurense den.
 • Vachcha - calamus root, som har en gunstig effekt på produksjon av kollagen og aminosyrer som fremmer sårheling.
 • Gurkemeie - har en foryngende og lette effekt, forhindrer utseendet av aldersrelatert hudpigmentering.
 • Madder - akselererer blodsirkulasjonen og metning av vev med oksygen, forhindrer opphopning av toksiner.
 • Neem er en kraftig antibakteriell olje som beskytter huden mot virkningen av skadelige faktorer.

Indikasjoner for bruk

Krem Klirvin fant søknad som et middel for å gi hudens elastisitet og elastisitet, og minimerer hudens aldring og forekomsten av arr. De viktigste indikasjonene for bruken er:

 • forebyggende tiltak for å minimere generiske strekkmerker;
 • bli kvitt akne og rød akne;
 • behandling av arr, slitasje og arr;
 • forebygging og fjerning av hudpigmentering;
 • hjelp med tørr hud;
 • kjemper mørke sirkler under øynene;
 • Forhindre for tidlig hud aldring.

På grunn av tilstedeværelsen av et stort antall naturlige urter i kremen, med riktig bruk av krem, er det ikke observert forekomst av bivirkninger. Med mindre det kun kan være tale om individuell intoleranse for noen komponent.

Instruksjoner for bruk

Før påføring av krem ​​anbefalt en detaljert studie av instruksjonene knyttet til stoffet ved kjøp.

Trinnvise anbefalinger for bruk av Klirvin-krem:

 1. Den første applikasjonen av krem ​​gir en forhåndsrensing av huden med såpe eller kosmetikk. Med økt oljeaktig hud anbefales det å bruke tjære såpe for rensing.
 2. Når du bruker produktet til ansiktet, fjern sminkrester eller bruk en skrubbe for å rengjøre huden grundig.
 3. Krem Klirvin påføres på godt renset og tørket hud. Tørking av huden utføres med et individuelt papirhåndkle.
 4. Frekvensen av prosedyren er to ganger om dagen.
 5. Et tynt lag med krem ​​i sirkulære bevegelser blir forsiktig gnidd inn i problemområdet til helt absorbert.
 6. I en halv time anbefales det ikke å gå ut for å unngå hudvæv.
 7. Bruk av dekorative kosmetikk er uakseptabelt til krem ​​er helt absorbert.
 8. Maksimal effekt oppnås om kvelden, når de regenerative prosessene i huden er i den aktive fasen.
 9. Eiere av fet hud anbefales å fjerne overflødig krem ​​fra huden, dersom de ikke absorberes.
 10. Varigheten av behandlingen avhenger av ønsket resultat. Hvis pasienten ønsker å oppnå en varig effekt, bør Clearwine krem ​​brukes daglig i 1-1,5 måneder.

Hvordan bruke krem ​​til gravide kvinner

Spesielle instruksjoner: Før starten av søknaden anbefales det å teste for en allergisk reaksjon. For å gjøre dette, brukes en liten mengde krem ​​på baksiden av håndleddet. Hvis det ikke vises noen reaksjon innen 30 minutter - kan du bruke stoffet med all mod. I nærvær av rødhet, brennende eller kløe, anbefalte avskaffelsen av krem.

Bruken av Krem Klirvin barn

Bruk av stoffet ligner på bruk av voksne.

Spesielle instruksjoner

Ved behandling med krem ​​anbefales det at Klirvin overholder en diett som gir:

 • avvisning av søtsaker, mel og meieriprodukter;
 • maksimal metning av kroppen med et vitaminkompleks;
 • Tilstedeværelse i det daglige kostholdet av magert kjøtt, frokostblandinger, belgfrukter og meieriprodukter;
 • Inntak av væske inn i kroppen skal være minst 2 liter per dag.

Daglig går i frisk luft, mangel på stress, en full otte timers søvngaranti gir gode positive resultater.

For akne og akne

Anbefalt daglig gnidning av stoffet i 4 uker. Hyppigheten av bruk er lik to ganger om dagen. Hudpreparasjon ligner de generelle anbefalingene for påføring av krem.

overdose

Data om overdosering er foreløpig ikke tilgjengelig.

Kontra

Siden sammensetningen av legemidlet presenteres i form av naturlige komponenter, kan kontraindikasjoner for bruk av Clearwin-krem bare være en individuell intoleranse overfor bestanddelene.

Bivirkninger

Kostnader, analoger

Clearwine krem ​​er solgt på noen apotek kiosk. Dens kostnad varierer fra 54 rubler. opptil 75 rubler. Det gjør at folk kan bruke stoffet av forskjellige inntekter. I tilfelle av en midlertidig mangel på krem ​​i salget av forbrukerne, kan man bruke analoger.

Men det bør huskes at en krem ​​som har samme sammensetning i naturen, ikke lenger eksisterer.

Det er bare analoger med identiske egenskaper.

De viktigste er:

 1. Fermenkol. Legemidlet er utformet for å kvitte seg med postoperative arr, sår og virkningen av brannsår. Viser høy ytelse ved behandling av akne. Kostnaden for stoffet er mye dyrere enn Klirvin-krem.
 2. Dermofibraze. Legemidlet viser effektivitet i kampen mot postoperative arr og strekkmerker. Eliminerer keloid arr. Fjerner en tann, rødhet, forhindrer betennelse i huden. Når det gjelder arrdannelse, har det en mykning, absorberende, helbredende, bleking og anti-inflammatorisk virkning. I sammenligning med den forrige analogen er Klirvin-krem litt billigere, men dyrere. Om keloid arr vi skrev her.
 3. Fermencol gel. Designet for å ta vare på problem hud og i nærvær av akne pustulær natur. Effektiv ved behandling av brannskader.

Analoger Klirvin kremer mye, men de mister alle i pris.

anmeldelser

Tallrike online pasient vurderinger er bevis på at Klirvin krem ​​er populær og populær blant personer med hudproblemer.

I de fleste tilfeller ble Klirvin-krem vist hos pasienter av dermatologer for å eliminere arr og arr. Samtidig merker pasientene at den første positive effekten av krem ​​ble merkbar etter en måned med bruk av stoffet. Selvfølgelig vil jeg gjerne være litt kortere, men alt avhenger av størrelsen på arret, dets dybde og alder.

Når det gjelder akne og akne vurderinger, bekrefter den raske effekten av kremet. Etter en ukes bruk noterer pasientene fravær av inflammatoriske prosesser, en reduksjon i antall akne. Fullstendig forsvinning av akne kommer til fjerde uke med bruk av krem.

Mange pasienter foretrekker å bruke Klirvin som et middel for å lindre hevelse og minimere svarte sirkler under øynene. Det er nok for natten å bruke den i stedet for den vanlige nattkremet.

Mange kan bli funnet og vurderinger av gravide kvinner som foretrekker å bruke Klirvin som et forebyggende tiltak mot strekkmerker. Pasientene merker at etter fødsel, mister huden ikke elastisitet, og strekkmerker er utelukket.

konklusjon

Klirvin krem ​​er ayuverdichesky stoff, sammensetningen av disse er representert av naturlige ingredienser. I medisin er det brukt som et middel mot arr, arr, slitasje og brannskader. I kosmetikk er aktivt brukt til å bekjempe akne, rød akne, fading hud og tegn på aldring.

Legemidlet har ingen kontraindikasjoner, kan brukes av gravide og barn. Når det brukes riktig, har det ingen bivirkninger. Behandling med Clearwine krem ​​viser langvarig effekt. Det kan brukes som et middel til å forynge huden.

Kremets kvalitative egenskaper indikerer at Klirvin-krem er et av de legemidlene som alltid skal være i hjemmets førstehjelpsutstyr. Hvis det ikke finnes krem, kan analogene brukes til behandling. I dette tilfellet har analogene en lignende effekt, og stoffets sammensetning er forskjellig.

Clearwin Face Cream

Blant de mange forberedelsene til hudpleie og bekjempelse av ulempene er Clearwin ansiktscreme ikke det siste - et ayurvedisk middel basert på ekstrakter og ekstrakter av indiske planter.

struktur

Sammensetningen av medikamentet inneholder et stort antall forskjellige elementer som gir et bredt spekter av virkning av kremet. Blant ingrediensene er det lang tid og kjente moderne fashionistas, og det er de som de fleste kvinner ikke engang har hørt.

Grunnlaget for urteekstrakter:

 • Lodhra - en eviggrønn busk med duftende blomster. Fra sanskrit "lodhra" er oversatt som "å gjøre kroppen elastisk", hvorfra handlingen av denne komponenten umiddelbart blir klar. Det fremmer resorpsjon av arr og regenerering av huden.
 • Aloe er en ingrediens kjent for mange som inneholder mange vitaminer som bidrar til næring og fuktighet av dermis.
 • Gurkemeie, har en bakteriedrepende og antiinflammatorisk effekt. Det gir deg også muligheten til å jevne ut hudtonen og bli kvitt aldersplassene.
 • Amly eller indisk stikkelsbær, forbedrer blodsirkulasjonen og bekjemper aldersrelaterte endringer.
 • Bhasma-aske med antioksidantegenskaper og evnen til å beskytte mot UV-stråler.

Som ytterligere elementer brukes:

 • Bivoks, som gir krem ​​en delikat struktur og legger til antibakterielle egenskaper:
 • Tulsi (finfarget basilikum) er en utmerket fuktighetskrem som bidrar til å opprettholde optimal vannbalanse av epidermis.
 • Sesamfrøolje, som akselererer fornyelsen av huden, veksten av nye celler og mange andre komponenter.

Indikasjoner for bruk

Før du bruker stoffet, er det nødvendig å utføre en følsomhetstest. Dette er mer relevant fordi Clearwin inneholder eksotiske stoffer uvanlige for de fleste. Ifølge produsenten er beskrivelsen av indikasjonene for bruk ganske omfattende. Den kan brukes til:

 • akne behandling;
 • utjevning av hudfarge og bekjempelse av pigmentflekker
 • øke elastisiteten i huden;
 • hjelp med slitasje og kutt
 • bekjempe tegn på tretthet og aldersrelaterte forandringer i huden;
 • forebygging av utseende av strekkmerker under graviditet;
 • reduser synligheten allerede strekkmerker.

Når det gjelder kontraindikasjoner, har alle test og tester bekreftet sin nesten fullkommen harmløshet. Med mindre det ikke er mulig å vurdere mulig personlig intoleranse. Faktum er at når det gis i Clearwin, virker det utelukkende på huden, ikke trenger inn i det generelle blodet, og påvirker derfor ikke helsetilstanden.

Vilkår for bruk

Før du bruker Clearwin hudpleieprodukter, må huden være forberedt. Foreløpig forberedelse består i omhyggelig utredning av et integument. Dette kan gjøres som med såpe, geler eller ansiktsvask, og spesielle midler. Du kan utføre en skrubbeprosedyre og fjerne døde partikler og fjerne stratum corneum. Deretter påføres et kosmetisk preparat på et rent og tørt ansikt. En liten mengde fløte gnides til den er fullstendig absorbert med lette bevegelser langs massasjelinjer. Etter å ha søkt eksperter anbefaler ikke minst en time å gå ut. Du kan ikke bruke ansiktet og dekorative kosmetikk til krem ​​er helt absorbert.

For å oppnå og konsolidere effekten, er det nødvendig å bruke agent to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden i minst 4-6 uker. Den beste effekten oppnås når du bruker narkotika for natten - som i hvilen i vevet, forbedres gjenvinningsprosesser. Eksperter anbefaler jenter med fet hud 7-8 timer etter påføring for å forsiktig fjerne uabsorberte rester og vaske ansiktet.

Clearwin krem ​​anmeldelse: søknad, sammensetning og vurderinger av stoffet


Vises på apoteket hyller krem ​​Klirvin har blitt en slags oppdagelse for mange forbrukere. Det brukes ikke bare fra strekkmerker, alder flekker, men også fra akne. Ved å følge instruksjonene tydelig, kan man få gode resultater, som det fremgår av de mange pasientene vurderinger.

struktur

Strukturen til Klirvin inkluderer urter som vokser i India. Noen er veldig berømte, og andres navn, mange pasienter møtes først på emballasjen av denne fløten. Harad, lodhra, aloe vera, gurkemeie, kayfal, manzhishta, Vacha, han. Disse komponentene er den aktive aktive delen av legemidlet. Ikke mindre effektive er tulsi, sangazire, bivoks, tancan bhasma, yashada bhasma, samt grunnlaget for krem.

effekt

Clearwin refererer til ayurveda-preparater. Den består av urteekstrakter som mest effektivt påvirker de dype lagene i huden, vitamin E, av naturlig opprinnelse, samt aktive antioksidanter. Som et resultat øker elasticiteten og elastisiteten til vevene. Aktive ingredienser bidrar til forbedring av mikrosirkulasjonen. Ved å bruke Clearwin i ansiktet, forbedrer blodsirkulasjonen, samtidig reduserer posene under øynene. Kremens komponenter fukter de øvre lagene i huden mens du gjenoppretter vannbalansen. Og de naturlige oljene som finnes i den, gjør huden jevn, elastisk og øm.

søknad

Før du bruker Klirvin krem, må du forberede huden. For denne forrensningen utføres. Du kan bruke enten vanlig såpe, gel eller ansiktsvask, eller spesialiserte produkter anbefalt av en hudlege. Hvis du planlegger å bruke midler på ansiktet, må du nøye fjerne restene av sminke. Du kan bruke en skrubbe for å exfoliere stratum corneum. Etter at huden er renset og tørket, kan du bruke stoffet. En liten mengde Klirvin påføres to ganger om dagen. Lette sirkulære bevegelser må gni kremtil helt absorbert. For et stabilt resultat anbefaler eksperter å bruke stoffet daglig i flere uker. Den positive effekten vil bli merkbar etter 4-6 uker.

I graviditet anbefaler leger at de bruker Clearwin som profylaktisk mot strekkmerker. Påfør og gni krem ​​til helt absorbert. Bruk stoffet kan være, starter med fjerde måned. Bruk av Klirvin til korrigering av eksisterende strekkmerker bør fortsette i tre til fire måneder.

For akne er stoffet også brukt to ganger om dagen. Tegning utføres på tidligere ryddet hud. Tre til fire uker kan gå før starten av en vedvarende terapeutisk effekt.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Kremet brukes til å behandle skader på huden, så vel som brukes til å gjenopprette elastisiteten.

 • Forebygging og fjerning av strekkmerker under graviditet;
 • Behandlinger for akne og komedoner;
 • skrubbsår;
 • kutt;
 • microtrauma;
 • Økt tørrhet i huden;
 • Pigment flekker;
 • Flabbiness og sagging av huden;
 • Vesker under øynene.

Gitt at dette stoffet er helt laget på naturlig basis med et stort antall urter, kaller eksperter bare en allergisk reaksjon på visse komponenter som kontraindikasjoner.

Bivirkninger

Klirvin er ikke et systemisk legemiddel, så dets bruk ikke har bivirkninger på kroppen. Dessuten er det ingen opphopning og innskudd av fløtekomponenter.

Allergiske reaksjoner

Hovedsakelig forbundet med individuell intoleranse mot individuelle komponenter. Som et resultat kan det være hyperemi, brennende, kløe. Etter opphør av Klirvin forsvinner alle symptomer på en allergisk reaksjon.

Graviditet og amming

Som et resultat av kliniske studier ble det funnet at stoffet reduserer eksisterende strekkmerker dannet under graviditet. Det er også meget effektivt som et profylaktisk middel, brukt siden den fjerde måneden av graviditeten. Før første søknad testes for forekomst av allergi mot komponentene i preparatet. Påfør litt krem ​​på baksiden av håndleddet og vent ca. en halv time. Hvis det ikke er rødhet eller kløe i løpet av denne perioden, og huden blir så ren og glatt, kan Klirvin brukes uten hindring. I nærvær av endringer i huden er det bedre å avstå fra bruk av stoffet.

Flere Artikler Om Typer Acne