Det er viktig å velge doseringsformen for stoffet Differin ®. Hvis huden er svært følsom (eller den er utsatt for tørrhet), er Differin ® krem ​​egnet. Hvis tvert imot er huden utsatt for fett, er det bedre å bruke gelen Differin ®.

Differin ® påføres på den berørte overflaten 1 gang om dagen før du legger deg på ren, tørr hud, unngå kontakt med øyne, lepper, slimhinner og neser.

Hvis stoffet ved et uhell kommer på slimhinnene i nesen, øynene, munnen, skyll dem godt med varmt vann.

Hvis huden er kort irritert fra stoffet, er det verdt å stoppe behandlingen til den gjenopprettes. Så snart tegn på irritasjon forsvinner, kan du gjenoppta bruken av stoffet Differin ®.

Under behandling er det ønskelig å unngå direkte sollys - hudirritasjon kan oppstå fra dem.

Ved behandling er det viktig å bruke kosmetikk spesielt designet for å ta vare på problemhud. For riktig rensing av sensitiv hud kan Baziron® Control rensepotion brukes, og Baziron® Control Moisturizing Facial Cream SPF 15 for fuktighetskrem og gir fotbeskyttelse av huden. Disse produktene selges også på apotek.

1. M. Alirezai et al. Etude komparative de l'efficacite et de la tolerance de gels d'adapalen A 0,1 og 0,03 P. Ann. Dermatol. Venerol., 1996, 123: 165-170;

2. Nast A., Dreno B., Bettoli V. et al. European Evidence-based (S3) Retningslinjer for behandling av akne. JEADV 2016, 30, 1261-1268;

3. Faglige kliniske retningslinjer (arbeidsgruppe for behandling av pasienter med akne: EA Arabian, AV Male). Dermatovenereology 2015. Business Express, Moskva, 2016;

4. Instruksjoner for medisinsk bruk av stoffet Differin ®

Komedolytiske stoffer - Liste over narkotika og medisinske stoffer

Denne seksjonen inneholder informasjon om narkotika, deres egenskaper og bruksmetoder, bivirkninger og kontraindikasjoner. For øyeblikket er det en stor mengde medikamenter, men ikke alle er like effektive.

Hver medisin har sin egen farmakologiske virkning. Korrekt bestemmelse av nødvendige legemidler er hovedtrinnet for vellykket behandling av sykdommer. For å unngå uønskede effekter, kontakt legen din og les bruksanvisningen før du bruker disse eller andre legemidler. Vær spesiell oppmerksom på interaksjon med andre medisiner, så vel som bruksbetingelsene under graviditet.

Hvert stoff er beskrevet i detalj av våre eksperter i denne delen av den medisinske portalen EUROLAB. For å se medisinene, angi hvilke egenskaper du er interessert i. Du kan også søke etter stoffet du trenger alfabetisk.

Narkotikasøk

Preparater med farmakologisk virkning "Comedolytisk"

 • D
 • Differin (Gel for ekstern bruk)
 • Differin (Cream for ekstern bruk)
 • W
 • Zeneritt (Pulver til løsning for ekstern bruk)

Advarsel! Informasjonen som presenteres i denne medisineringsguiden er ment for medisinske fagfolk og bør ikke være grunnlag for selvbehandling. Beskrivelser av legemidler er gitt for fortrolighet og er ikke ment for utnevnelse av behandling uten deltakelse av en lege. Det er kontraindikasjoner. Pasienter trenger ekspertråd!

Hvis du er interessert i noen andre komedolytiske legemidler og preparater, beskrives deres instruksjoner og bruksanvisninger, synonymer og analoger, informasjon om sammensetning og form for frigivelse, indikasjoner på bruk og bivirkninger, bruksmetoder, doseringer og kontraindikasjoner, notater om barnas medisinering, nyfødte og gravide kvinner, pris og omtaler av medisiner eller du har andre spørsmål og forslag - skriv til oss, vi vil definitivt prøve å hjelpe deg.

Komedonoliticheskoe

Farmakologisk aktivitet - keratoplastisk.

Farmakologisk aktivitet - keratoprotektiv.

Farmakologisk virkning - kompleksdannelse.

På vår side finner du betydningen "Comedolytic" i ordboken Farmakologisk handling, en detaljert beskrivelse, eksempler på bruk, setninger med uttrykket Comedolytic, ulike tolkninger, skjult betydning.

Det første bokstaven er "K". Total lengde 36 tegn

Gjett neste ord, meningen er som følger

Zinerit

Navn, utgivelsesform og sammensetning av Zerin

Zener er tilgjengelig i en enkelt doseringsform - pulver til fremstilling av lotion til ekstern bruk. Salve eller krem ​​Zenerite er foreløpig ikke produsert, dette stoffet er bare tilgjengelig som en lotion. Siden preparert lotion er en klar væske, kalles den ofte Zenerit-løsning.

I kartongpakken med Zinerit er det to plastflasker, hvorav den ene inneholder tørrpulver, og den andre inneholder væske i et volum på 30 ml. Tørrpulver er en blanding av knuste aktive ingredienser av stoffet - mikronisert sinkacetat og erytromycin. Væsken i det andre plastflasken er et løsningsmiddel for pulveret, bestående av en blanding av etylalkohol og diisopropylsebacat. For å fremstille lotionen blir det tilsatt et løsningsmiddel til pulveret og blandebrønnen.

I den ferdige lotionen inneholder Zinerit som aktive stoffer oppløst sink og antibiotikumet erytromycin. Og etylalkohol og diisopropylsebacat fra løsningsmidlet virker som hjelpekomponenter.

I 1 ml av den tilberedte lotion er de aktive og hjelpestoffene inneholdt i følgende doser:

 • Erytromycin - 40 mg;
 • mikronisert sinkacetat - 12 mg;
 • diisopropylsebacat - 250 mg;
 • etylalkohol - 550 mg.

Dermed er konsentrasjonen av sink i den ferdige lotionen av Zinerite 1,2% og erytromycin - 4%.

Løsningsmiddelflasken inneholder 30 ml væske, men etter oppløsning av pulveret er sluttvolumet av den tilberedte lotion litt over 30 ml. Dette skyldes det faktum at pulveret også gir en viss mengde, på grunn av hvilken den ferdige lotionen er litt mer enn 30 ml.

Instruksjonene for Zinerit, skrevet av produsenten av legemidlet, gir en tabell med innholdet av aktive ingredienser per 30 ml av den tilberedte løsningen. Denne tabellen har tre kolonner:

 • den nominelle mengden sink og erytromycin i 30 ml oppløsning;
 • mengden sink og erytromycin med hensyn til 3,35%;
 • mengden sink og erytromycin med hensyn til 5%.

Faktum er at kolonnen "nominell mengde" angir det beregnede sinkinnholdet - 360 mg og erytromycin - 1200 mg i den ferdige lotionen uten å ta hensyn til økningen i volumet på grunn av pulveret. I virkeligheten vil det bli mer sink og erytromycin i lotionen, siden totalvolumet av løsningen vil være over 30 ml på grunn av tilsetning av pulver. Produsenter omberegnet hvor mye aktive ingredienser som skal inneholde den ferdige lotionen, da volumet vil være over 30 ml på grunn av pulveret, og øker nominelle tall med 3,35%. Disse tallene for innholdet av henholdsvis sink og erytromycin 372 mg og 1240 mg ble plassert i kolonnen "antall komponenter med hensyn til 3,35%". Imidlertid vil dette innholdet av aktive ingredienser bare ligge i lotionen i løpet av de første 1 til 2 dager etter preparatet. I fremtiden vil antallet øke litt mer, siden væsken vil sakte, men sikkert fordampe. Innholdet av sink og erytromycin etter fordamping av væsken vil være henholdsvis 389,4 mg og 1302 mg per 30 ml lotion, og presenteres i kolonnen "Antall komponenter med hensyn til 5%".

Bilde av emballasje Zinerita

Bilder før og etter bruk av Zenerit

Terapeutiske effekter

Zeneritt er et sink-erytromycinkompleks og har følgende terapeutiske effekter:

 • Antimikrobiell virkning;
 • Anti-inflammatorisk effekt;
 • Komedolytisk virkning.

Den antimikrobielle effekten av Zinerit er gitt av antibiotikum erytromycin, som har en skadelig effekt på mikroorganismer som lever på hudoverflaten og provoserer akne, som Propionibacteria acne og Streptococcus epidennidis. Under virkningen av Zinerit dør disse bakteriene og ingen akne dannes.

Anti-inflammatorisk effekt på grunn av egenskapene til sinkforbindelser, som er en del av Zerin. Faktum er at sinken stabiliserer membranene i hudceller, som blir holdbare og ikke utsatt for bivirkninger, inkludert provoserende en inflammatorisk prosess. I tillegg har sink en antiseptisk effekt, som sikrer ødeleggelse av ulike patogene og betinget patogene mikrober som lever på huden og kan provosere inflammatoriske prosesser på den.

Den comedolytiske virkningen av Zinerit er oppløsningen og fjerningen av alle typer komedoner (åpne og lukkede), som vanligvis kalles "svarte prikker" (åpne) og "hvite prikker" (lukkede). Den komedolytiske effekten er også gitt av sinkforbindelsen, som har en astringent effekt og reduserer talgproduksjonen.

Siden Zenerit reduserer komedoner, som er akkumulasjoner av talg, er det ikke noe substrat igjen på huden for dannelsen av nye akne og hudormer. Når alt kommer til alt, blir akne eller akne dannet når bakterier fra overflaten av huden trenger inn i sebumet i porene og begynner å proliferere, forårsaker betennelse og dannelse av pus. Dermed påvirker Zinerit samtidig to hovedårsaker til akne - overflødig sebum og dets akkumulering i porene, samt tilstedeværelsen av patogene bakterier på huden som kan trenge gjennom disse porene og provosere betennelse.

På grunn av den komplekse virkningen av Zenerit botmer effektivt akne, eliminerer substratet for dannelsen av ny akne og dermed forhindrer deres utseende i fremtiden. Ved bruk av lotion blir antallet lukkede og åpne komedoner, samt inflammatoriske elementer av akne (pustler og store tette noder) betydelig redusert.

Avvik mot akne - det er umulig å utsette behandlingen! Hvor legger vi et komma?

Terapi for akne, som rammer 65-95% av ungdommer og unge, er et betydelig problem med dermatologi. I de siste 10 årene om denne dermatosen har appellability til dermatologiske og kosmetologiske skap av ikke bare tenåringer, men også personer fra 30 år og eldre, økt betydelig. Samtidig økte ikke bare antall pasienter med akne, men det var signifikant flere personer med ugjennomtrengelige sykdomsformer.

Gel og krem ​​for akne Differin og dets analoger

Utviklet terapeutisk og forebyggende anbefalinger for diett, daglig behandling, regler og midler til hudpleie mv. Medikamenter med forskjellige virkningsmekanismer og kosmetikk, spesielt for personer med forebyggende og terapeutisk effekt.

Samtidig, rimelige standard algoritmer for behandling av akne, avhengig av kliniske og morfologiske manifestasjoner av sykdommen ikke eksisterer, finnes det ingen konkrete anbefalinger og valg av narkotika, innfasing og sekvensering av deres søknad for behandling, forebygging og støtte av kurset.

Hjelp av akne og dens komplikasjoner, samt post-akne er valgt empirisk avhengig av den enkelte og utstrekningen av sykdomsmanifestasjoner hos pasienten, plassering av utslett, alvorlighetsgraden av det andre inflammatoriske prosess, og så videre. D.

Dermatologer og kosmetologer har brukt medisiner basert på aktuelle retinoider i mange år som en lokal monoterapi eller i kombinasjon med antibakterielle stoffer for å bekjempe denne dermatosen og dens konsekvenser. I de senere år har Differin (adapalen) fått betydelig popularitet. I klinisk praksis er bruk av adapalen, basiron (benzoylperoksid) og antimikrobielle midler for tiden standarden for lokal aknebehandling.

I Internettartikler med beskrivelse av Differin, kalles det ofte "Differin-tabletter", men oftere - "Differin salve." Når man snakker om stoffets former, skal det bemerkes at det produseres kun i form av 0,1% hydrogel og 0,1% krem ​​og er kun beregnet for ekstern bruk. Sammensetningen av stoffet er:

 1. Den aktive ingrediens er et derivat av naftoesyre, adapalen, som er en syntetisk analog av den tredje generasjonen retinsyre.
 2. Hjelpestoffer.

Differin analoger - Klenzit, Adolen, Adaklin, Adapalen, Effezel (adapalen med basiron).

Hvordan gjør forskjellen

I samsvar med moderne konsepter tilhører hovedrollen i mekanismen for utvikling av manifestasjoner av akne:

 • hyperplasi av sebaceous kjertlene, ledsaget av overproduksjon av sebum;
 • brudd på den endelige differensieringen av keratinocytter og separasjonen av kåte skalaer;
 • okklusjon av hornhinnen i munnene av hårsekkene med dannelsen av lukkede og åpne komedoner;
 • lokal betennelse forårsaket av akne og epidermale stafylokokker propionbakterier.

Adapalen påvirker de patogenetiske koblingene som er nevnt ovenfor, og er det mest effektive verktøyet i kompleks terapi for enhver alvorlighetsgrad av akne. Som representant for den nye biokjemiske klassen av retinoider har den nye egenskaper og flere fordeler sammenlignet med middelene til denne serien av tidligere generasjoner. Det er preget av:

 1. Suppression av dannelsen av cytokiner og andre inflammatoriske reaksjoner, med det resultat at den antiinflammatoriske effekten er signifikant uttalt.
 2. Evnen til den mest effektive deltakelsen i reguleringen av prosessene for den endelige differensiering av keratinocytter.
 3. Inhibering av sebocytproliferasjon, og derved redusere størrelsen på talgkjertlene og deres talgproduksjon.
 4. Uttalt keratolytisk effekt, det vil si normalisering av prosessene for separasjon av kåte celler i området av hårsekkene. Dette er mulig på grunn av en selektiv binding til spesifikke cellereseptorer retinoidochuvstvitelnymi kjerner overflaten epiteliale lag av huden, noe som resulterer i en reduksjon i utjevningen mellom keratinocyter og en akselerasjon av peeling. Som et resultat blir de eksisterende fjernet (komedolytisk virkning) og dannelsen av nye komedoner forhindres.
 5. God toleranse, lav irriterende effekt med effektiv penetrasjon av det aktive stoffet i epidermale lagene. Dette tilveiebringes av de originale hjelpekomponentene av legemidlet, som danner en hydrogel og fremmer ensartet fordeling av mikrokremer av adapolen i sistnevnte.

Disse egenskapene tillater bruk av Differin både på scenen av begynnende komedone akne, og under papulopustulært stadium av akne, samt under remisjon, som vedlikeholdsbehandling.

Indikasjoner for bruk

Differin påføres topisk for ulike former og faser av akne - fra sorte punkter, fra den lukkede komedoner, som er en type av cyster som dannes som et resultat av blokkering av munningene av hårsekkene kåt masser, ved subkutane kviser og fra pigmentflekker etter akne.

I tillegg er adapalen brukt som hjelpemiddel i rosacea, til tross for at den spesifikke årsaken til denne dermatosen ikke er fullt etablert, og mekanismen for dens utvikling er ikke blitt studert nok. Årsaken til rosacea i lang tid ble vurdert som Demodex-myt som lever i hårsekk.

Selv om dette konseptet senere ble refludert, var antagelsen om den indirekte effekten av deodex på utviklingen av rosacea rester. I denne forbindelse, med demodikose, er seboseupressive og comedonolitiske stoffer inkludert i den komplekse terapien, hvorav den mest effektive er adapalen.

Dermed er indikasjoner for bruk akne av en hvilken som helst grad av alvorlighetsgrad, inkludert nærvær av komedoner, papiller og pustler. Hvordan bruke stoffet?

Metode for bruk

Differin og dets analoger brukes kun eksternt (!). Det anbefales å bruke gel eller krem ​​en gang om dagen - om kvelden eller umiddelbart før sengetid. Det blir tilført den forbehandlede (uten alkohol midler) tørr hud overflate med et tynt lag av et punkt (hvis enkeltelementer) eller også, inkludert området - i tette plasseringselementer og tilstedeværelsen av betydelige deler av lesjonssetene. I så fall unngå kontakt med slimhinner i øynene, nesen og munnen på huden på nesenes hjørner og på leppene.

Bilde tatt fra ressursen irecommend.ru

Bilde tatt fra ressursen irecommend.ru

Forskjellige krem ​​eller gel - som er bedre?

Sammensetningen av disse to formene er praktisk talt den samme. Indikasjoner for bruk av en bestemt form avhenger hovedsakelig av hudtype. Forskjellige krem ​​er mer egnet for normal, tørr og tynn hud, samt for overfølsomhet, en tendens til irritasjon, selv med små effekter og en tendens til allergiske reaksjoner. For behandling av akne hos pasienter med fet hud anbefales det å bruke Differin gel.

Når kommer effekten av behandlingen?

Det avhenger av graden av utbredelse og alvorlighetsgrad av den patologiske prosessen. Som regel skjer en klinisk merkbar forbedring i 1-2 måneder, og et varig, positivt sluttresultat - i 3-5 måneder med permanent behandling.

Hva kan ikke brukes Differin?

Selv om adapalen i visse former for sykdommen anbefales å bli kombinert med basiron og antibiotika, er det imidlertid umulig å bruke dem samtidig og på samme hudområder, da dette kan redusere effekten av den første.

Det anbefales heller ikke å kombinere det ved bruk av:

 • andre legemidler fra gruppen retinoider;
 • peeling og slipende rensemidler;
 • hudtørringsmidler, inkludert svovel og sink;
 • irriterende såper, irriterende såper og løsninger (selv vandige) med salisylsyre;
 • fotosensibilisatorer og prosedyrer relatert til ultrafiolett og laserstråling.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

De viktigste kontraindikasjoner er:

 1. Kjente fakta om intoleranse eller overfølsomhet overfor hovedstoffet eller til noen av hjelpekomponentene av legemidlet.
 2. Tilstedeværelsen av seborrheisk dermatitt.
 3. Tilstedeværelse av eksem, området for skade på huden som følge av skader eller kutt eller solbrenthet.
 4. Tapet på store områder av huden med akne.
 5. Alderen på barn under 12 år, siden det ikke foreligger data om sikkerhet og effekt av stoffet i denne aldersgruppen.

Til tross for at det ikke er noen kliniske bevis om den negative virkningen av stoffet på i løpet av tidlig i svangerskapet, er bruken av Differin i svangerskapet kontraindisert på grunn av begrenset karakter av tilgjengelige data og manglende evne til å utelukke inntrengning av det i små doser i blodet.

Det har heller ikke blitt utført studier med hensyn til muligheten for at stoffet kommer i morsmelk. Imidlertid er det antatt at effekten på nyfødte under amming er umulig på grunn av lav systemisk eksponering. Derfor er bruken av verktøyet ved amming ikke kontraindisert, men det anbefales at man tar alle tiltak slik at det ikke faller på brystkroppens hud.

Bivirkninger - peeling av huden. Huden fra Differin er intensivt flaky i gjennomsnitt i 35%, peeling av gjennomsnittlig alvorlighetsgrad er notert på 6%, sterkt uttalt - mindre enn i 1%. I tillegg er de viktigste bivirkningene også milde opplevelser av brennende og vedvarende kløe i applikasjonsområdet av krem ​​eller gel, utseendet av erytem (mindre enn 10%). Betraktelig mindre (fra 0, 1 til 1%) kontaktdermatitt, økt alvorlighetsgrad av eksisterende eller fremveksten av ny akne, solbrenthet, allergiske reaksjoner.

Sammenligning med andre legemidler av lignende virkning

I tillegg til forskjellige doseringsformer av det samme legemidlet, har forskjellige legemidler som brukes til samme sykdom, egne indikasjoner og kontraindikasjoner, og de brukes, avhengig av form, stadium, grad av alvorlighetsgrad, individuelle egenskaper hos organismen etc.

Differin eller Zenerit?

Ved å ta opp dette problemet, bør det tas hensyn til sammensetningen og virkemekanismen til sistnevnte. Zenerit er et chelatkompleks av antibiotikum erytromycin og sinkacetat. Han, så vel som Differin, er preget av komedonolytiske, antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper.

Imidlertid er dets comedonolytiske og sebosuppressive effekter mindre. Legemidlet har en uttalt tørkeeffekt, og mot denne bakgrunnen er akne mye vanskeligere å behandle. På grunn av disse egenskapene påføres legemidlet prikkede i en periode på ikke mer enn 1 måned med det formål å behandle enkelt isolerte elementer med en overvekt av moderate inflammatoriske prosesser. Den korte bruksperioden skyldes også muligheten for habituasjon og immunitet mot antibiotika.

Differin eller Baziron - som er bedre?

Baziron AU er tilgjengelig i form av 2,5%, 5% og 10% gel. Den aktive ingrediensen er benzoylperoksid. Det tilhører ikke retinoidgruppene, men på grunn av sin evne til å hemme frie fettsyrer som er involvert i dannelsen av komedoner, forhindrer det dannelsen av nye elementer av akne (comedonolytisk effekt).

Men hovedvirkningen er antiinflammatorisk og bakteriedrepende mot propionbakterie-akne og epidermal stafylokokker. Disse effektene er i motsetning til retinoider forårsaket av forebygging av skadelige effekter av frie radikaler dannet i det inflammatoriske fokuset, samt av de utprøvde oksidasjonseffekter av gratis oksygen frigjort i vevet fra benzoylperoksid og som er skadelig for bakterier.

Derfor brukes Baziron AU hovedsakelig i nærvær av komedoner med tegn på en inflammatorisk prosess.

Til tross for likheten av de kliniske effektene av eksponering er spørsmålet om fordelene ved behandling med ett av disse stoffene ikke helt riktig. Hver av dem blir brukt under visse forhold, som kan dømmes fra informasjonen i neste avsnitt.

Forskjellig bruk

Ved diagnostisering av en mild grad av akne, hvor i de kliniske symptomene utbrudd av gummy elementer dominerer uten betennelse, og med foretrukket lokalisering på ansiktets hud, foreskrives Differin 1 gang daglig. Den brukes på ren, tørr hud og fordeles i et tynt jevnt lag, ikke bare direkte på akneelementer, men også på områder med høyt fettinnhold.

Med overvekt av komedonale elementer, bør varigheten av behandlingsforløpet være minst 3 måneder. Hvis det er en uutprøvd polymorf karakter av lesjoner (papulære og pustulære elementer, åpne og lukkede komedoner) for å oppnå en varig effekt, øker behandlingsvarigheten. Regressjonen av hovedelementene er en indikasjon på bruk av Differin allerede opptil 2 - 3 ganger i uken i flere uker.

De midtre og alvorlige stadier av akne er preget av tilstedeværelse av inflammatoriske elementer i form av papiller, pustler, purulente skorper, hevelse langs periferien av akne, i tillegg til komedoner, vanlig (ansikt, forside på brystet, tilbake). Terapi utføres 1-2 ganger bruk av Baziron på dagtid på elementene med tegn på betennelse. Om natten er det inflammatoriske utslettet smurt med en emulsjon eller en salve med antibiotika, men bedre med Baneocin - en kombinert antibakteriell og bakteriedrepende, samt et stoff som reduserer flaking.

Slike antiinflammatorisk behandling bør utføres fra 3 uker til 1 måned, hvoretter flere måneder, inkludert vedlikeholdsbehandling (1-2 ganger i uken), fortsetter behandlingen med adapalen.

I tilfelle av overvekt av store (mer enn 2 mm i diameter) inflammatoriske elementer, så vel som i nærvær av enkelt subkutan akne (infiltrater), blir Baneocin påført to ganger om dagen, og Differin påføres over natten. Forløpet av slik kombinert behandling er 1 måned, hvorefter kun adapalen søges om en natt på minst 3 måneder. Forløpet av vedlikeholdsbehandling i nærvær av vanlige elementer med overvekt av pustler utføres også opptil 3 ganger i uken i flere måneder.

Dermed er Differin, som er den siste generasjonen retinoid og anbefalt som et svært effektivt grunnleggende stoff i første rad, med rasjonell, korrekt og langsiktig bruk, nøkkelen til vellykket behandling av akne og forebygging av konsekvensene.

Ønsker du å bli kvitt akne? Prøv zeneritt for akne

I dag gir medisin oss en rekke forskjellige medisiner, som i en eller annen grad hjelper oss med å bekjempe akne. Men en av de mest effektive stoffene er zinerit for akne. Du bør være oppmerksom på at stoffet inneholder et antibiotika. Dette bør varsle elskere av selvtillit.

Drug action

Zenerit er et anti-akne legemiddel som inneholder: antibiotika makrolid erytromycin, mikronisert sinkacetat dihydrat, samt etanol og diisopropyl sebacat, som er festet som et løsningsmiddel.

Erytromycin er et av de mindre farlige antibiotika, som har naturlig opprinnelse og lav toksisitet. På grunn av innholdet har zineritt en bakteriostatisk egenskap.

Zink har en astringent effekt og reduserer fettproduksjonen av kjertlene.

Separat er hver av komponentene av legemidlet ikke i stand til å kurere akne, men i kombinasjon har de en antimikrobiell, antiinflammatorisk og komedolytisk virkning som gir stoffet en mulighet til å lykkes med å takle slike akne.

Antiinflammatorisk og antimikrobiell effekt gir den bakteriostatiske virkningen av erytromycin, som er rettet mot å forhindre reproduksjonssystemet av bakterier (bakterier slutter å dele seg og gradvis ødelegges). Det menneskelige immunforsvaret er ikke i stand til å takle aktivt avl bakterier, og Zinerite hjelper det i dette, og undertrykker bakteriens evne til å formere seg.

Komedolytisk virkning er splittelsen av den svarte korken, som ble dannet i sebaceouskjertelen, samt hindre dannelsen av lignende korker under behandlingen.

Det vil si at den svarte korken er noe annet enn en samling bakterier som stramt sammen og etter at de har produsert en bestemt væske, dannes en biofilm, som i sin tur blir påvirket av oksygen, blir mørk i fargen. Ødeleggelsen av koloniene av disse bakteriene fører til ødeleggelsen av den såkalte svarte korken.

vitnesbyrd

Hvis du tar godt vare på huden din, og det er tilstrekkelig renset, fuktet, tonet og også mottar nødvendig ernæring og beskyttelse, i et ord er det forsynt med omfattende omsorg, men akne oppstår fortsatt, noe som betyr at dette er veldig tilfelle når du skal bruke anti acne zinerite.

Også denne medisinen er foreskrevet når kosmetiske preparater og kosmetiske metoder for fjerning av akne ikke gir et spesielt resultat, og behandling av akne ved slike metoder er ikke effektiv.

søknad

Påfør stoffet eksternt, etter å ha blandet alle ingrediensene og få en løsning. Takket være doseringen av alle komponenter som allerede er oppgitt, kan du selv forberede løsningen. For å gjøre dette, er det ikke nødvendig å opprette noen laboratoriebetingelser, siden alt er gitt for å forberede zeneritt hjemme.

Hva kreves av deg? For å gjøre dette, følg instruksjonene som er vedlagt preparatet.

Pakken inneholder to flasker: en med sinkpulver og erytromycin, og den andre med et løsningsmiddel. Hell løsningsmidlet i hetteglasset med pulveret, lukk lokket og rist det grundig.

Zenerit kan påføres huden, både fuktet med en bomullspinne og ved vanning. Det vil si at en forseglet applikator også kommer i et sett med flasker, som skal fjernes fra pakken, skyv den inn i flasken og stram på lokket.

Før du bruker Zinerite, bør du rengjøre huden fra svette, fett, støv og påfør den på en ren, tørr hud med et tynt lag (to ganger om dagen). Du kan bruke medisinen som en punktmetode og irrigere flere omfattende områder av huden, det vil si på hele ansiktet. Opprettholder løsningen i en viss tid og trenger ikke å vaskes av. Legemidlet har ingen farge og danner en spesiell beskyttende film.

Bivirkninger

På kroppen som helhet påvirker dette stoffet ikke, siden en liten mengde erytromycin kan absorberes i blodet, noe som ikke forårsaker skade. Generelt er de bestanddelene av preparatet konsentrert i stratum corneum og overfladiske myke vev. De absorberes ikke i de dypere lagene i epidermisene. På grunn av dette kan bivirkninger bare oppstå på huden og generelt strømme ganske tregt (sammenlignet med mange andre aknepreparater).

Disse bivirkningene inkluderer: tørr hud, irritasjon, brennende følelse på steder behandlet med stoffet. Men til tross for at disse bivirkningene kan oppstå når du bruker stoffet Zinerit - bør søknaden ikke bli kansellert uavhengig.

Svært ofte forsvinner slike fenomener uavhengig under behandlingsprosessen og gir ingen komplikasjoner i fremtiden.

Kontra

 • Zenerit bør ikke foreskrives til personer som tidligere har opplevd allergiske reaksjoner på antibiotika av makrolidarten, inkludert erytromycin;
 • Legemidlet er ikke foreskrevet, hvis personen har en følsomhet overfor alle komponenter som er en del av legemidlet.

i tillegg

 • Hvis stoffet kommer på slimhinnene i munnen, nesen, øynene, kan det forårsake brenning eller irritasjon;
 • Siden evnen til å absorbere stoffet er svært lav - en overdose er usannsynlig;
 • Bruk av stoffet Zinerit under graviditet og amming (amming);
 • Etter blanding av alle komponentene, holdes legemidlets holdbarhet betydelig og er tre uker;
 • Ved bruk av stoffet kan kryssavhengighet av antibiotika clindamycin, lincomycin og andre makrolidantibiotika forekomme;
 • Ingen analoger har blitt opprettet for utarbeidelse av zinerite.

Spørsmål svar (FAQ)

Kan jeg bruke stoffet i forbindelse med andre behandlinger for akne?

Hvis du bestemmer deg for å behandle akne med Zenerite, bør du avstå fra å bruke andre stoffer for akne samtidig. Det er lov å kombinere stoffet med andre stoffer, fuktighetskremer, skrubber, kremer, peeling, etc., først etter at løsningen er fjernet (vasket) fra huden.

Jeg har hørt at noen mennesker bruker zineritt acne salve og hjelpe dem. Men på apotek selges kun emballasje med komponenter for løsning?

Faktisk er zinerit i form av salve, gel eller krem ​​ikke utgitt. Den resulterende løsningen kan neppe kalles en salve. Så vi kan anta at det du hørte er ingenting annet enn en annen oppskrift på tradisjonell medisin. Kanskje er sink og erytromycin tilsatt noen naturlige baser, valgt individuelt for hudtype, og derved mykner effekten av komponentene og forhindrer huden i å tørke ut. Kanskje zinerit salve er bare en analog av stoffet, utarbeidet av noen alene.

Jeg leser at dette stoffet ikke har noen analoger. Og hva kan erstatte zeneritt?

Faktisk er ikke zenerittanaloger oppfunnet, men den kan erstattes med retinoisk salve, klenzit med adapalen, basiron eller hudoren.

anmeldelser

"Jeg har en gang lest om stoffet Zinerit. Vurderinger var gode, og jeg bestemte meg å prøve det på meg selv. Den første uken gikk bra og ingenting skjedde med min akne. Men så begynte noe forferdelig! Akne har klatret fra alle sider, selv i de stedene hvor de aldri har vært før! Jeg var veldig redd, og min venns hudlege sa at dette var en normal reaksjon, og alt ville passere.

Faktisk, etter to og en halv uke begynte huden min å merke seg ren. Tre måneder har gått, og jeg ligner alle vanlige folk! Takket være de som produserer et godt stoff. "

"For 5 år siden, på råd fra en hudlege, begynte jeg et behandlingsforløp for akne med zeritol. På den tiden var jeg ikke interessert i om zinerit hjelper fra min akne, og hva konsekvensene kan være, fordi jeg helt stolte på en spesialist i dette feltet.

De første 4 dagene gikk bra, selv akne begynte å forsvinne veldig merkbart fra ansiktet. Jeg var selvfølgelig glad. Om morgenen på den femte dagen brukte jeg løsningen på huden, og jeg følte meg veldig dårlig. Mine foreldre ringte en ambulanse og de tok meg bort. Jeg ligger på sykehuset i 2 uker. Legene sa: "Alvorlig sinkforgiftning."

Det viser seg at jeg har følsomhet overfor sink, og hudlege med hvem jeg prøvde å bli behandlet sjekket ikke engang komponentene i legemidlet for individuell følsomhet. Hva er meningen med å gå til leger hvis de bare tar penger for en konsultasjon, og det er alt? "

"Jeg synes at Zinerit bare hjelper" nybegynnere ". For 13 år siden hadde jeg også akne, og bare denne løsningen hjalp meg med å bli kvitt den. For et og et halvt år siden ble jeg sprinklet igjen, og jeg bestemte meg for å prøve det gamle beviste stoffet, men det hjalp ikke mye, og etter en måned med behandling stoppet det å handle helt. De sa at det var vanedannende og de foreskrev hudoren i gelen.

Denne gelen hjalp meg også veldig godt med å fjerne akne fra huden.

Nå kan jeg ikke engang forstå hva som er bedre zinerite eller skinoren? Det virker for meg at begge stoffene virker like godt til huden blir vant til dem. "

"Personlig kan jeg si at jeg ikke kan gjøre zineritt eller basiron. Begge medisinene hjalp meg mye.

Først brukte jeg zeneritt og han renset ansiktet mitt godt. Etter et og et halvt år hadde jeg akne igjen, men jeg ble pansret med armen, og til tross for ikke veldig positive vurderinger bestemte jeg meg for å prøve det på egen risiko og risiko. Ingen allergier og andre bivirkninger, men jeg fikk den første effekten på den tredje dagen i bruk. Han tørket huden litt, men jeg lagde nærende masker og nå er ansiktet mitt rent, ikke akne. "

"Jeg liker denne medisinen: Metoden for å bruke zeneritt er enkel, bivirkningene er ikke signifikante, men resultatet er veldig fornøyd!"

Hjelper Zinerit Acne?

Apotek tilbyr en rekke aktuelle aknepreparater.

Et av de mest foreskrevne legemidlene i denne gruppen er Zinerit, som har antibakterielle, komedolytiske og antiinflammatoriske, tørke- og astringerende effekter.

Blir Zener kvitt akne, og hvor effektivt er det? La oss prøve å finne ut det.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Utgivelsesskjema

Zener er tilgjengelig i pulver til selvbehandling av lotion.

Verktøyet påføres eksternt for behandling av betent hud. Pakken inneholder en flaske pulver fra aktive ingredienser, en flaske løsemiddel og bruksanvisninger for produktet fra produsenten.

struktur

Zener er et kombinasjonsmedikament som inneholder to aktive ingredienser:

 1. erytromycin (makrolid antibakterielt middel);
 2. sinkacetat.

Pulver av antibiotika og sink er i en av flasker. I den andre flasken - væske, som inneholder alkohol og andre hjelpestoffer, løsemiddel for pulver.

Nyttige egenskaper

Effektiv Zinerit for akne (vurderinger bekrefter dette) på grunn av de komplekse terapeutiske effektene på huden. Stoffet:

 • har en antibakteriell effekt;
 • stopper betennelse;
 • utviser komedolyse egenskaper.

Antibakteriell virkning oppnås ved erytromycin, som påvirker propionobakterier og streptokokker (oftest fremkallende utslett).

Som et resultat, vises ikke akne.

Foto: stoffet inneholder to aktive ingredienser

 • Sink reduserer betennelse, øker beskyttelsesfunksjonen til hudceller.
 • I tillegg viser dette elementet antiseptiske egenskaper, som ødelegger patogen og betinget patogen flora, noe som kan forårsake betennelse.

Legemidlet har en uttalt comedolytisk effekt, som tydelig ses på bildet før og etter bruk.

Verktøyet på grunn av sink, som har astringente egenskaper og hemmer sebumproduksjonen, kjemper godt med åpne og lukkede komedoner.

Hjelper Zinerit med akne flekker?

Zink tørker godt og fjerner raskt inflammet akne, og forhindrer dermed utseende av merker og flekker etter akne.

Video: "Zinerit Acne Treatment"

effektivitet

Zener er et effektivt anti-akne legemiddel som kan brukes til å behandle hele overflaten av ansiktet eller å bruke en prikk på de betente elementene.

 • Dermatologer anbefaler imidlertid å behandle huden helt, uavhengig av tettheten av lokalisering av lesjoner. Bare med denne metoden vil det være mulig å redusere produksjonen av sebaceøse sekreter og fullstendig ødelegge den patogene floraen, noe som forhindrer utseendet av utslett i fremtiden.
 • Med flekkbehandling vil det være mulig å kurere de eksisterende betente lesjonene, men det er høyst sannsynlig at ny akne vil vises på den ubehandlede huden. Med antibiotikaresistens mot bakterier som forårsaker betennelse, kan stoffet være ineffektivt, selv når du behandler hele overflaten av ansiktet.

Foto: På betente elementer betyr det at det anbefales å bruke en prikk

Hva akne hjelper Zener

Verktøyet bidrar til å bekjempe åpne og lukkede komedoner, store betente tette noder og sår.

Legene anbefaler zerinitt å behandle:

 1. En mild form for akne (det er alltid flere inflammerte lesjoner på huden, og når du klarer å bli kvitt noen elementer, vises andre umiddelbart);
 2. akne av moderat alvorlighetsgrad (det er mye akne, komones, milium på huden);
 3. akneutslett (det er mye sår i ansiktet, subkutane betennelser, prosyanok, komedoner).

Zinerit for akne er tilrådelig å bruke i behandling av akne og akne, mild og moderat alvorlighetsgrad.

Den eneste forskjellen er i behandlingsregime: i tilfelle mild følelse, er en tilstrekkelig uavhengig bruk av midlet med middelformen utført i kombinasjon med andre legemidler.

 1. Mild form av sykdommen. Zener brukes uavhengig av hverandre i 4-6 uker.
 2. Den gjennomsnittlige graden av skade. En kombinert narkotikabehandling med eksterne midler basert på benzoylperoksid (Baziron) eller retinoider (Tretionin, Adapalen) utføres. I dette tilfellet blir salven på ansiktet om morgenen, og Zener lotion - om kvelden. Behandlingsforløpet er minst 1,5 måneder.
 3. Alvorlig akne. I alvorlige former for hudlesjoner er stoffet upraktisk. I dette tilfellet bør antibiotika tas oralt, og huden skal behandles med eksterne midler basert på benzoylperoksid og retinoider.

Foto: Lotion kan bare påføres ansiktet

Akne i ansiktet - den eneste indikasjonen for bruk av lotion.

Legemidlet er ikke brukt i behandling av akne, som ligger på andre deler av kroppen, for eksempel på baksiden eller brystet, bena, hender, skinker.

Instruksjoner for bruk

Instruksjoner for bruk i sin helhet inneholder informasjon om hvordan du lager og bruker lotion, hva det kan forårsake bivirkninger, og hvem kan ikke bruke verktøyet.

Denne informasjonen må være kjent før behandlingen påbegynnes.

Det er viktig å huske at den ferdige lotionen skal oppbevares ved en temperatur fra 15 til 25 ° C og gjelder ikke lenger enn 5 uker. Hvis en pakke ikke er nok, må du kjøpe en ny flaske medikament.

Hva er typer acne på kroppen? Finn ut her.

Hvordan lage lotion

Utarbeidelse av midler utføres som følger:

 1. Det flytende løsningsmiddel helles i hetteglasset med pulver;
 2. hetteglasset er lukket med et lokk, ristet i flere minutter;
 3. På flasken, sett på applikatoren, lukk den med et lokk.

Hvordan bruke

Hvordan bruke lotion er angitt i instruksjonene.

 • Det er nødvendig å fjerne hetten fra flasken, skru den ned med en applikator.
 • Fest applikatoren til huden, og trykk på den slik at løsningen kommer ut på huden.

På denne måten må du håndtere alle problemområder. Hastigheten og kraften av lekkasje av løsningen kan styres ved å trykke på applikatoren.

I gjennomsnitt er 0,5 ml oppløsning nok for en prosedyre.

Foto: Når du bruker verktøyet, må du følge instruksjonene nøye.

Legemidlet brukes to ganger om dagen i 10-12 uker. De første forbedringene er synlige allerede 10-14 dager etter starten av behandlingen.

Når du bruker lotionen, bør du følge disse retningslinjene:

 1. Påfør bare lotion på renset av svette, støv, smuss og sminke;
 2. Unngå kontakt med øyne og slimhinner.
 3. Ved utilsiktet kontakt med løsningen i øyne, nese eller munn, skyll grundig med rikelig med kaldt rennende vann;
 4. behandle hele overflaten av ansiktet med lotion eller bare inflammerte lesjoner;
 5. Hvis produktet tørker huden sterkt, bruk en fuktighetskrem (påfør umiddelbart etter tørking av lotionen, uten å vaske den av).

Spesielle instruksjoner

Med langvarig bruk av bakterier produsert motstand mot de aktive komponentene i legemidlet.

Og i en slik situasjon, vil daglig bruk av lotion ikke bidra til å kvitte seg med indre eller purulente akne, komedoner.

Ved ineffektivitet ved behandling med Zerinit foreskrives pasienten et eksternt middel basert på andre antibiotika (Dalacin) eller benzoylperoksid (Basiron).

Spørsmål og svar

Er det mulig å være gravid

Kliniske studier har vist at stoffet i anbefalte mengder kan brukes til gravide og ammende kvinner.

Foto: Graviditet er ikke en kontraindikasjon for bruk av stoffet

De aktive ingrediensene absorberes ikke gjennom placenta og brystmelk, derfor, trygt for fosteret og spedbarnet.

Har evnen til å kjøre bil

Zener påvirker ikke reaksjonshastigheten og konsentrasjonen av oppmerksomhet henholdsvis, behandling med lotion er trygt for personer som kjører biler og maskiner eller utfører andre potensielt farlige aktiviteter.

Samhandler det med andre stoffer?

Zener interagerer ikke med andre eksterne preparater.

Ved behandling av akne med lotion kan du bruke noen annen salve, krem, gel eller løsning.

Er overdosering mulig?

Zinerit lotion påføres bare eksternt, det blir praktisk talt ikke absorbert i blodet fra hudoverflaten, derfor utvikler ikke overdose.

Er det noen kontraindikasjoner og bivirkninger?

Verktøyet er kontraindisert i tilfelle av:

 • individuell intoleranse av hoved- eller hjelpekomponenter;
 • overfølsomhet eller intoleranse mot noen av makrolidantibiotika.

Foto: Når du bruker stoffet, kan det virke peeling og tørr hud

Ved bruk av Zenerit kan det oppstå lokale bivirkninger som kan oppstå:

 • prikkende eller brennende følelse;
 • rødhet i huden;
 • overdreven tørrhet i huden, peeling;
 • økt fet hud.

Bivirkninger er vanligvis milde, de overlater seg etter kort tid, krever ikke avbestilling av midlene.

Er det noen analoger

Strukturell analog, som inneholder de samme aktive ingrediensene, er ikke tilgjengelig på det farmasøytiske markedet.

Imidlertid er det mange lignende i handling og indikasjoner på narkotika.

De har en annen sammensetning, men har en lignende terapeutisk effekt. Dette er:

 • azelainsyrebaserte midler - Azelik, Skinoren, Skinoclar, Azix-Derm;
 • retinoider (strukturelle analoger av vitamin A) - Adapalen, Differin, Klenzit;
 • Benzoylperoksidbaserte preparater - Baziron, Eclaran;
 • lokale antibiotika - Dalatsin, Clindacin, Klindes, Clindamycin, Zerkalin;
 • kombinerte midler - Isotrexin (inneholder retinoid isotretinin, antibiotisk erytromycin), Indoxyl (som en del av benzoylperoksid, clindamycin).

Bilder: stoffanaloger

Sammenligning med andre midler

Retinoider er de mest potente legemidlene som foreskrives ved manglende andre behandlingsmetoder.

Når det gjelder benzoylperoksid og azelainsyre, anses stoffet litt mer effektivt enn azelainsyre. Samtidig forårsaker azelainsyre mindre lokale bivirkninger.

Derfor, for å avgjøre hva som er best - Skinoren eller Baziron, bør legen, basert på kroppens problemer og egenskaper.

Hvis vi sammenligner stoffene Zenerit og Baziron, er sistnevnte mer effektiv i kompleks behandling av alvorlige former for akne.

Derfor, hvis store områder av huden er påvirket av utslett, er det bedre å bruke Baziron.

Legemidlet utvikler ikke avhengighet, siden dets viktigste aktive ingrediens er et universelt antiseptisk middel.

I dette tilfellet virker Zinerit mer forsiktig, og tørker ikke huden så mye som Baziron.

Komedolytiske stoffer - Liste over narkotika og medisinske stoffer

Denne seksjonen inneholder informasjon om narkotika, deres egenskaper og bruksmetoder, bivirkninger og kontraindikasjoner. For øyeblikket er det en stor mengde medikamenter, men ikke alle er like effektive.

Hver medisin har sin egen farmakologiske virkning. Korrekt bestemmelse av nødvendige legemidler er hovedtrinnet for vellykket behandling av sykdommer. For å unngå uønskede effekter, kontakt legen din og les bruksanvisningen før du bruker disse eller andre legemidler. Vær spesiell oppmerksom på interaksjon med andre medisiner, så vel som bruksbetingelsene under graviditet.

Hvert stoff er beskrevet i detalj av våre eksperter i denne delen av den medisinske portalen EUROLAB. For å se medisinene, angi hvilke egenskaper du er interessert i. Du kan også søke etter stoffet du trenger alfabetisk.

Narkotikasøk

Preparater med farmakologisk virkning "Comedolytisk"

 • D
 • Differin (Gel for ekstern bruk)
 • Differin (Cream for ekstern bruk)
 • W
 • Zeneritt (Pulver til løsning for ekstern bruk)

Advarsel! Informasjonen som presenteres i denne medisineringsguiden er ment for medisinske fagfolk og bør ikke være grunnlag for selvbehandling. Beskrivelser av legemidler er gitt for fortrolighet og er ikke ment for utnevnelse av behandling uten deltakelse av en lege. Det er kontraindikasjoner. Pasienter trenger ekspertråd!

Hvis du er interessert i noen andre komedolytiske legemidler og preparater, beskrives deres instruksjoner og bruksanvisninger, synonymer og analoger, informasjon om sammensetning og form for frigivelse, indikasjoner på bruk og bivirkninger, bruksmetoder, doseringer og kontraindikasjoner, notater om barnas medisinering, nyfødte og gravide kvinner, pris og omtaler av medisiner eller du har andre spørsmål og forslag - skriv til oss, vi vil definitivt prøve å hjelpe deg.

Zenerite ® (Zineryt ®)

Aktiv ingrediens:

Innholdet

Farmakologisk gruppe

Nosologisk klassifisering (ICD-10)

3D-bilder

Sammensetning og utgivelsesform

Sammensetningen av stoffet før blanding av innholdet i flasker og etter fremstilling av oppløsningen

* Antall aktive ingredienser, erytromycin og sinkacetatdihydrat, økes med 3,35% for å kompensere for konsentrasjonene ved fremstilling av ferdigproduktet, hvis nominelle volum øker når de aktive komponentene blandes med løsningsmidlet (hver 1000 mg pulver er ekvivalent med 0,79 ml).

** En ytterligere økning i antall aktive ingredienser, erytromycin og sinkacetatdihydrat, med 5% er knyttet til bevaring av de angitte konsentrasjoner av ferdigproduktet under lagring.

i en flaske, komplett med et løsemiddel i en flaske på 30 ml og en applikator; i boksen 1 sett.

Beskrivelse av doseringsform

Den fremstilte løsningen er en fargeløs gjennomsiktig væske.

funksjonen

Farmakologisk aktivitet

Erytromycin blokkerer den mikrobielle celleproteinsyntese, forårsaker en bakteriostatisk effekt. Sink stabiliserer cellemembraner, har en astringent, anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt, reduserer produksjonen av talg.

farmakodynamikk

Erytromycin virker bakteriostatisk på mikroorganismer som forårsaker akne: Propionibacterium acne og Streptococcus epidermidis. Sink reduserer sekretjonen av talgkirtler, har en astringent effekt.

farmakokinetikk

Det komplekse forholdet mellom stoffets komponenter gir god penetrasjon i huden av aktive stoffer. Sink er hovedsakelig forbundet med follikulært epitel og blir ikke absorbert i den systemiske sirkulasjonen. En liten del av erytromycin gjennomgår systemisk fordeling og utskilles deretter fra kroppen.

Indikasjonene på stoffet Zenerit ®

Akne (behandling).

Kontra

Overfølsomhet overfor erytromycin, andre makrolider og sink.

Bruk under graviditet og amming

Det har nå blitt fastslått at det er mulig å bruke stoffet i perioder med graviditet og amming (amming) som angitt i anbefalte doser.

Bivirkninger

Lokale reaksjoner - brennende følelse, irritasjon, tørr hud. Disse reaksjonene er som regel milde og krever ikke at stoffet og / eller symptomatisk behandling avbrytes.

interaksjon

Hittil er det ikke etablert klinisk signifikante interaksjoner med Zinerite ® med andre legemidler.

Dosering og administrasjon

Utad. Ved å tippe flasken med den forberedte løsningen, med et lite trykk på applikatoren påføres det et tynt lag på hele det berørte hudområdet 2 ganger om dagen: om morgenen (for kvinner - før du bruker sminke) og om kvelden (etter vask). Oppløsningsgraden av løsningen reguleres av trykket på applikatoren på huden. Omtrentlig enkeltdose - 0,5 ml. Etter tørking blir løsningen usynlig. Behandlingsforløpet er 10-12 uker (forbedring er mulig allerede etter 2 uker).

overdose

Utilsiktet overdose er usannsynlig på grunn av de spesielle egenskapene ved aktuell bruk av stoffet.

Sikkerhets forholdsregler

Du bør vurdere sannsynligheten for kryssresistens mot andre makrolider, lincomycin, clindamycin. Unngå kontakt med øyne, slimhinner i munn og nese (muligens irritasjon eller brann).

Oppbevaringsbetingelser for legemidlet Zenerit ®

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Utløpsdato for legemidlet Zenerit ®

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Synonymer av nosologiske grupper

Prisene i Moskva apotek

Legg igjen din kommentar

Nåværende informasjon etterspørselsindeks, ‰

Registreringsbevis Zenerit ®

 • Førstehjelpsutstyr
 • Nettbutikk
 • Om selskapet
 • Kontakt oss
 • Utgiverens kontakter:
 • +7 (495) 258-97-03
 • +7 (495) 258-97-06
 • E-post: [email protected]
 • Adresse: Russland, 123007, Moskva, st. 5. Hovedlinje, 12.

Det offisielle nettstedet til konsernet RLS ®. Den viktigste encyklopedi av narkotika og apotek assortiment av den russiske Internett. Referansebok med medisiner Rlsnet.ru gir brukerne tilgang til instruksjoner, priser og beskrivelser av medisiner, kosttilskudd, medisinsk utstyr, medisinsk utstyr og andre varer. Farmakologisk referanse bok inneholder informasjon om sammensetning og form for frigivelse, farmakologisk virkning, indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, bivirkninger, narkotikainteraksjoner, metode for bruk av legemidler, farmasøytiske selskaper. Drug referanse bok inneholder priser for medisiner og produkter av det farmasøytiske markedet i Moskva og andre byer i Russland.

Overføringen, kopiering, distribusjon av informasjon er forbudt uten tillatelse fra RLS-Patent LLC.
Når du citerer informasjonsmateriale som er publisert på nettstedet www.rlsnet.ru, er det nødvendig med henvisning til kilden til informasjon.

Vi er i sosiale nettverk:

© 2000-2018. REGISTRERING AV MEDIA RUSSIA ® RLS ®

Alle rettigheter reservert.

Kommersiell bruk av materialer er ikke tillatt.

Informasjon beregnet for helsepersonell.

Flere Artikler Om Typer Acne