I de senere år har fornyet interesse for behandling av reumatiske sykdommer i folkemetoder. En av de allment aksepterte metodene som anses som et tillegg til hovedbehandlingen foreskrevet av en lege, er urinoterapi. Lokal bruk av urin gir nesten ingen bivirkninger og er et effektivt verktøy for å bekjempe sykdommer i muskuloskeletalsystemet.

Kunnskapsbasert medisin rapporterte at den indre urin terapi i de fleste tilfeller skadelig og til og med farlige, som inneholdes i sammensetningen av giftstoffer, bakterier og patologiske akkumulering urenheter som utgjør en risiko for alvorlige patologiske tilstander. Derfor vil denne artikkelen snakke om en mer sikker måte å bruke urin - det ytre, vil forstå hvordan å lage en kompress av urin ødem og skader, sykdommer i muskel-skjelettsystemet.

De fordelaktige egenskapene til urin

Urin - en oppløsning av katabolitter og metabolittene som dannes ved passering av blodplasma i nyrene, hvilket resulterer i sekresjon og resorbsjon fjerner alle komponenter som er nyttige for organismen, og det giftige stoffet unødvendige og slippes ut til utsiden gjennom urinrøret, som danner sekundær urin.

99% av human urin omfatter vann, resten - de uorganiske komponentene (anioner og kationer) og organisk forbindelse (hippursyre, glukose, protein, kreatinin, vitaminer, mineraler, steroidhormoner og andre elementer, det totale antall som når opp til to hundre titler).

I tillegg til næringsstoffer bestemmes i urinen av konsentrasjonen av tungmetaller, skadelige urenheter, dioksiner, aceton, urea, bakterier.

Hjelp! Sammensetningen av urin kan variere avhengig av miljøfaktorer (temperatur, fuktighet) og personens egenskaper (alder, helse, kjønn, vekt).

Det er en mangfoldig kjemisk sammensetning som bestemmer fordel eller skade på menneskelig urin i kroppen. Oral administrasjon av urin er forbundet med risiko for forgiftning, skade på indre organer, forverring av magesår, enterocolitt, blodforgiftning og fosterdød under graviditet.

Søknad i reumatologi og traumatologi

Ekstern bruk av urin anbefales for utbredt bruk som den sikreste metoden for behandling av revmatiske sykdommer og eliminering av posttraumatiske syndromer. Behandling og rehabiliteringsaktiviteter inkluderer gnidning, komprimering og bad med bruk av urin.

Ved ekstern bruk overvinter urinen huden og trenger inn i de dypere lagene av vev, hvor det skaper høye konsentrasjoner av aktive ingredienser, under hvilken en rekke farmakologiske effekter oppnås:

 • smertefølsomhet reduseres;
 • reduserer alvorlighetsgraden av betennelse, reduserer hevelse, hevelse og hevelse;
 • øker immuniteten mot virkningen av skadelige faktorer;
 • forbedrer energi metabolisme av muskel og annet vev;
 • giftstoffer av biologisk opprinnelse fjernes fra kroppen;
 • normalisert vann- og elektrolyttbalanse;
 • økt blodgass til lokalisert område av det patologiske fokuset;
 • økt motoraktivitet av den berørte ledd.

I tillegg har human urin antibakterielle, toniske og absorberbare effekter. Urin har andre farmakologiske egenskaper. Dermed utfører proteiner en strukturell og mekanisk funksjon som danner cellerammen, hvis funksjon er å opprettholde cellens form, dens tilpasning til ytre påvirkninger.

På grunn av tilstedeværelsen i urinblandingen, virker urin som et antitumormiddel.

Det finnes flere typer urin med forskjellig biologisk sammensetning, konsentrasjon og følgelig effekten som de reproduserer på kroppen. For terapeutiske formål, bruk hovedsakelig fersk morgenurin eller urin for barn. Den største fordelen med barns urin er dens metning med immunforsvar, lavt innhold av hormoner, lav grad av slaggering.

Hvordan å gni

Rubbing er en måte å redusere alvorlighetsgraden av symptomer på revmatiske sykdommer. Terapeutiske og forebyggende tiltak er spesielt populære, da de kombinerer terapeutisk effekt av urin og fordelene med massasje.

Resultatet av denne handlingen vil være normalisering av arbeid og avgiftning av sirkulatoriske og lymfatiske systemer, opphør av smerte og betennelse, økning i mobiliteten til den berørte ledd.

Rubbing problemområder anbefales for å utføre fersk utgiven morgenurin. Denne urinen er praktisk talt blodplasma og inneholder høye konsentrasjoner av salter og andre biologisk aktive substanser som har en gunstig effekt på muskuloskeletale vevets tilstand. Etter avkjøling, taper urinen en rekke terapeutiske egenskaper.

Gammel urin anbefales for personer med overfølsomhet i huden. På grunn av den lave metningen av de aktive ingrediensene virker det mer forsiktig uten å forårsake smerte og irritasjon av dermis.

For massasje kan du bruke den gamle urinen, en strippet til 1/4 av det opprinnelige volumet. Dette er en svært konsentrert saltløsning som virker flere ganger sterkere enn vanlig urin. Den inneholder alle de nyttige elementene i den vanlige urinen, så vel som det som skjedde under kokingen.

Sett urin på ren, tørr hud. Lys masserende bevegelser gni væsken inn i stedet der smerten kommer fra, til huden blir rød og føles varm.

Prosedyren gjentas 2-3 ganger om 24 timer. For å oppnå et positivt resultat er viktig regelmessighet og varighet av kurset. Gjennomsnittlig behandling varer fra tre til fire uker.

Tips! For bedre absorpsjon og forbedring av de farmasøytiske egenskapene til urin anbefales det at den tidligere planlagte applikasjonsstedet behandles med en massasje børste ved hjelp av sirkulære bevegelser.

Hvordan lage kompresser og bad

Hudapplikasjoner med human urin brukes til å absorbere lokale inflammatoriske prosesser på huden og vevet, redusere smertenes alvor, øke amplitude av bevegelser.

I inflammatoriske lesjoner i ledd og periarticular vev (bursitt, tendovaginitt, tendinitt, leddgikt og polyartritt, ankyloserende spondylitt) anbefales varmekompresser. Under virkningen av varme aktiveres blodstrømmen til brennpunktet av lesjonen, noe som bidrar til resorpsjon av infiltrering og ødem, noe som reduserer smertefølsomhet.

Hvordan lage en komprimering fra baby urin (kan være en voksen):

 1. Damp en klut eller gasbind, foldet i flere lag, i frisk urin eller gammel urin, fordampet til 1/4 av volumet, trykk litt ut, for å fjerne væskerester, fest det til sårforbindelsen.
 2. Legg et andre lag av polyetylen, cellofan eller vokspapir, som stikker ut over kantene på den våte tøylen. Sett deretter et tykt lag av bomullsull.
 3. Alle lag er tett festet med flere svinger av bandasjen til kroppen, innpakket med et skjerf eller skjerf. Hvis komprimeringen er levert riktig, vil det først være en følelse av kulde, som erstattes av en liten følelse av varme.
 4. Etter 6-12 timer blir komprimeringen fjernet, huden gnides med alkohol for å forhindre macerasjon, plasseres i varme (bruk tørr dressing, ullsokk, etc.).

Det er viktig! Hvis huden er irritert etter kompresjonen, er det nødvendig å behandle problemområdet med en babykrem og overvåke tilstanden til epidermis. Re-komprimere kan bare gjøres etter irritasjonen.

Det er bedre å komprimere fra urin under artrose på kvelden, når muskelvevet er avslappet og ikke utsatt for fysisk anstrengelse. Varigheten av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av det kliniske bildet, grunnbehandlingen og kroppens respons på terapeutiske tiltak.

I gjennomsnitt vil det ta 10-14 dager å lykkes i å eliminere inflammatoriske lesjoner i muskel-skjelettsystemet.

Varmekompresser er kontraindisert i perioden med akutte inflammatoriske hudlesjoner - dermatose, eksem, lav, kokker, høy kroppstemperatur, infeksjonssykdommer i akutt stadium, posttraumatiske tilstander etter skade, dislokasjoner, strekking av leddbåndsapparatet.

Når mekaniske skader på myke vev, muskler og ledbånd (forstuinger, forstuinger, blåmerker) for å lindre smerter og forhindre dannelse av blåmerker, påfører hematomer kaldt komprimerer med urin. Kulden reduserer sensitiviteten til nerve reseptorene, den smertestillende effekten utvikler seg gradvis, og hevelsen og hevelsen i problemssonen minker.

En komprimering fra urin under spenning gjøres på følgende måte: Et stykke klut som er foldet i flere lag er fuktet i urinen, viklet ut og påført huden på skadestedet. Søknader endres hver 5-10 minutter i en time.

Ved kronisk revmatisk patologi, sykdommer i det perifere nervesystemet, nedsatte metabolske prosesser, er bruk av varme urinbad berettiget. Under virkningen av varme er muskelvevet avslappet, absorpsjonen og gjennomtrengningsdybden av de biologisk aktive komponentene i urinen blir forbedret, som et resultat blir den terapeutiske effekten oppnådd raskere og er preget av holdbarhet og virkningsvarighet.

For å forberede badet er badevannet fylt med varmt vann, 1 liter urin helles i, og kroppen er nedsenket i vann. Varigheten av prosedyren varer 15-20 minutter. Slike hendelser holdes en gang hver annen eller tre dager, fordi badet med urin er en kraftig irritasjon, og hyppigere bruk kan forårsake etterfølgende ugunstige forandringer i kroppen.

konklusjon

Felles behandling med urin er en god forebygging av sykdommer i muskel-skjelettsystemet av inflammatorisk opprinnelse eller i tillegg til grunnleggende konservativ behandling. Når det brukes eksternt, har urin en smertestillende, antiinflammatorisk, tonisk, immunmodulerende, antibakteriell og anti-ødem effekt.

Hvis du følger alle anbefalingene, hjelper det å normalisere pasientens generelle tilstand, returnere ham til en aktiv livsstil. For å eliminere risikoen for uønskede bivirkninger bør imidlertid spørsmålet om hensiktsmessigheten av bruk av urin i tilfelle av en bestemt pasient diskuteres med legen.

Komprimere Urin - Ukonvensjonell Remedy

Det er ingen hemmelighet at mange mennesker er forsiktige med tradisjonelle medisinmetoder, slik at de foretrekker alternativ behandling. Blant disse ganske populære metodene er urinoterapi - behandling av din egen urin.

Mange hevder at urinoterapi effektivt bidrar til å rense og gjenopprette menneskekroppen, bidrar til å fjerne betennelse fra huden. For tilhenger av slik behandling er en av sine positive egenskaper det nesten fullstendige fraværet av eventuelle monetære kostnader. Det eneste som kreves fra fans av urinoterapi er nøyaktighet og den strengeste overholdelse av det etablerte behandlingssystemet.

Det er ganske naturlig at denne metoden for behandling har et stort antall både supportere og motstandere. Hvis en person har bestemt seg for å prøve å bruke urinoterapi, er det nødvendig å forberede seg på å fornekte denne metoden for behandling av mange mennesker rundt dem. Dette gjelder spesielt for de som frykter den offentlige mening. Selv om det ikke er noe unaturlig i urinoterapi, er det en helt vanlig måte å forbedre din egen helse på.

Denne metoden for ikke-tradisjonell behandling bidrar med hell til å takle mange sykdommer. Hvis vi utelukker intern bruk av urin, er det veldig nyttig å bruke denne metoden i form av kompresser for å forbedre tilstanden til ansikt og hår. Mange medisinske spesialister hevder at effektiviteten av denne metoden er mest sannsynlig basert på en psykologisk faktor, snarere enn på effekten av selve urinen. Selv om mange kjente biologer påpeker at metabolitter av steroidhormoner er en del av urinen. Det viser seg at behandling av urin og hormonelle stoffer er relaterte medisinske teknikker. Og effekten av hormonbehandling krever ikke spesielle bevis.

Å bruke urinen til komprimerer er en fullt begrunnet praksis som har blitt brukt i mange århundrer. Siden antikken har folkens healere brukt lotioner og komprimerer fra urin for å effektivt lindre smerter og betennelser i tilfelle brann eller blåmerker. Det viktigste er å unngå fordampning av urin for å øke konsentrasjonen. I dette tilfellet er en overdreven mengde steroidhormoner som kommer inn i kroppen.

For å forberede en komprimering basert på urin, er det nødvendig å ta en klut fuktet i urinen og plassere den på et sårt sted. Vevet holdes i rå tilstand og, etter behov, impregneres med urin igjen. Bandasjer er vanligvis pålagt på kokker, vekst, brannsår, sår, svulster, herding. Viktig forsiktighet: Plasseringsstedet for en slik komprimering anbefales ikke å gnides, særlig eventuelle svulster og områder som støter til dem.

Bruken av kompresjon fra urinen er en utmerket mulighet til å kvitte seg med hudutslett som akne. Med deres tilstedeværelse opplever en person ubehag, spesielt i ungdomsårene, når årsaken til forekomsten er hormonell forandring av kroppen. I en voksen er forekomsten av akne vanligvis forbundet med forurensning av kroppen. I begge tilfeller bidrar en urinbryte effektivt til å takle disse hudutslettene.

I tilfelle klemme acne grooves, det er godt å lage urin lotion. For å utføre en slik medisinsk prosedyre, anbefales det at gasbind som er brettet i to lag, fuktes med urin, påføres skadestedet og lar seg virke i noen timer.

For å helbrede tilstanden til håret, blir urin også brukt som en terapeutisk effekt, som er et trygt og ganske effektivt middel. For å gjøre dette, legg våt urin på vått hår, legg polyetylen på toppen og varm dem med et håndkle. Eksponeringstiden for komprimeringen er 1,5 timer. Behandlingsforløpet: 2-3 ganger i uken i tre måneder.

I tillegg blir urin brukt som komprimering for øynene. For å gjøre dette, fukte en fleece i urinen før du legger deg og søk om lukkede øyelokk i 10 minutter.

Når du behandler med denne ukonvensjonelle metoden, er det viktigste å bruke bare din egen urin. Lykke til deg!

Behandling av ledd med urin: Gjennomgang av smertefull urin komprimering

Ved behandling av vanlige sykdommer i leddene brukes ikke bare tradisjonelle metoder i form av medisiner.

Som et effektivt tillegg til fysioterapi og fysioterapi brukes alle slags populære metoder, testet over mange år.

En av disse vanlige måtene å bli kvitt smerte og betennelse er behandling av ledd med urin, urin.

Egenskaper ved behandling

Urinoterapi er behandling av ledd med urin eller urin. Denne metoden er basert på bruk av naturlige stoffer. Urin eller urin hjelper til med å rense kroppen av saltinnsatser og gjenopprette slettet mobilitet.

Metoden for behandling, til tross for sin enkelhet, anses som effektiv. Det består i å bruke komprimerer til det berørte området med tilsetning av et vanndrivende middel eller en veldig gammel urin.

Urin ved hjelp av alkalisk og surt miljø påvirker senteret av saltavsetninger og akselererer resorpsjonsprosessen samtidig som smerten reduseres.

 • Det anbefales også å drikke urin om dagen, rensing av tykktarmen og leveren fra skadelige forekomster. Som det er kjent, i tilfeller av forstyrrelser i metabolismen av mineralstoffer, blir salt deponert i leveren.
 • I tillegg kreves strenge kostholdskrav, som inkluderer forbruk av grønnsaker og frokostblandinger tilberedt i protayas.
 • Inkludert bør varme opp i dampbadet, regelmessig ta et varmt bad.

Etter termiske prosedyrer smøres det fellesstedet med smeltet eller olivenolje.

Behandling av ledd med urin

Det er viktig å huske på at denne terapi hjemme har visse kontraindikasjoner.

 1. Terapi ved hjelp av urin kan ikke utføres i tilfelle av hvilken som helst type veneral sykdom, betennelse i slimhinnene i urinorganene, bukspyttkjertelen og leveren.
 2. Denne metoden for behandling av de berørte leddene anbefales heller ikke for individuell intoleranse.
 3. Det anbefales å stoppe behandlingen hvis pasienten tar narkotiske stoffer, som gjennomgår stråling og kjemoterapeutisk behandling, så vel som i tilfelle akutte nyre- og blære sykdommer, en kraftig økning i arterielt blodtrykk.
 4. Under graviditeten er det nødvendig å konsultere legen din om muligheten for å løse metoden.

Ved behandling av revmatoid artritt anbefales generelt gnidning med egen urin etter tørr massasje og kompresjon utføres. Du kan også ta bad regelmessig ved å legge urin til vannet.

Varigheten av behandling med urin er minst en måned. Hvis du følger alle reglene og regelmessig komprimerer eller gni, er sannsynligheten for å kurere sykdommen ganske høy.

Bruk gnidning

Ved å bruke sin egen urin, blir det vanlig å røre de berørte områdene av kroppen. Dette gjør at du kan skape penetrerende irritasjon som kommer fra huden dypt inn i og virker på hele kroppen. Masserende bevegelser er kjent for å forbedre blodtilførselen til leddene og la urin trenge så dypt som mulig.

Det syke området skal gnides. Bruk av frisk eller gammel urin. Ved herding må urinen holdes i en tett lukket beholder i kjøleskapet, slik at bakteriene i den ikke har mulighet til å formere seg.

Grubingsprosedyren utføres hver dag flere ganger i løpet av dagen. For best resultat er det tilrådelig å bruke morgenurin. Siden det inneholder økt mengde biologisk aktive stoffer som er nødvendige for behandling.

Urin samlet senere kan også brukes, men effekten av effekten vil bli manifestert senere. Siden denne behandlingen har en mildere effekt, anbefales det å bruke den gamle urinen til personer med overfølsomhet i huden.

For mer intens eksponering ved å gni, behandle det berørte området med en massasje børste. Deretter utføres slipingen i en sirkulær bevegelse i området med syke ledd. Slik at det ikke er urin lukt på huden etter prosedyren, kan du ta en varm dusj om en time, du trenger ikke å bruke såpe.

Etter det blir huden gnidd med en spesiell olje- eller kropps-lotion.

Bruk av kompresser og bad

For å forberede en komprimering, fuktes et vaskeservietter eller bløtvev i urinen og påføres sårpunktet. For å bruke komprimering for natten, bør den festes med en gasbind eller elastisk bandasje.

En varm komprimering påvirker ikke bare gunstig leddene, men sørger også for nerver og lindrer unødvendig spenning. Du kan også bruke kaldt komprimering som varmes opp på kroppen naturlig.

For å øke hastigheten på denne prosessen oppvarmes urinen i et vannbad til kroppstemperatur. Det viktigste er ikke å få væsken til å koke, for ikke å ødelegge de verdifulle elementene som finnes i den.

Et bad med tilsetning av urin anses å være en svært kraftig irritasjon, derfor anbefales denne metoden for behandling ikke mer enn to ganger i uken. Til dette formål legges en liter egen urin, som ble samlet på forhånd, til badet.

detaljer om urinoterapi ved behandling av felles problemer - i videoen i denne artikkelen.

Anvendt komprimerer urin

Anvendt komprimerer urin

I flere år har jeg vært en trofast følge av urinoterapi. Jeg lærte av min egen erfaring at det ikke finnes en slik sykdom som ikke kunne kurere ved riktig bruk av urin. Her er i hvert fall et enkelt eksempel på hvordan jeg helbredet meg fluxen. Oppblåst mitt venstre kinn, nesten med en ballong. Men jeg tapte ikke hodet mitt, selv om det var veldig smertefullt. Jeg innså at det var nødvendig å varme kinnet mitt, og til og med begynte å gjøre kompressene fordampet til et kvart med urin. Noen gjør med fersk urin, men jeg gjorde det på denne måten og det, og kom til den konklusjonen at en fjernet urin hjelper mer effektivt. Flere ganger om dagen ble det satt sammen en komprimering med en varmepute, og tok bare en pause for natten. En uke senere svarte svulsten! Hva mer bevis er nødvendig? Jeg er sunn, og jeg kan kurere meg selv, så å si, med ressursene i min egen organisme. Takket være de som lærte, foreslo hvordan vi, pensjonistene, skal overleve i denne verden.

Anastasia Kondratyevna Merkulova

Lignende kapitler fra andre bøker

Godkjennelse av urin inni

Inntak av urin Før du bruker urin gjennom munnen, må du gjøre deg kjent med de grunnleggende reglene: - Du bør bruke den midterste delen av strømmen av urin, bortsett fra fasting. Urin skal være full i en gulp uten å stoppe, - den mest verdifulle er morgen urin,

Urinformasjon

Urinformasjon Urin (urina) er et flytende produkt av sekret fra menneskekroppen, produsert av nyrene og utskilles gjennom urinveiene. 800-1800 ml urin dannes per dag, som tilsvarer 50-80% av volumet av væske som tas. OK om ettermiddagen

Farge av urin

Fargen på urin Urin av en sunn person har forskjellige nyanser av gul farge - fra lysegul til rik rødlig gul, oftest er den gulbrun. Fargen på urinen avhenger av innholdet i forskjellige pigmenter i den. Vannet er mettetgult.

Egenskaper av urin

Egenskaper for urin gjennomsiktighet. En frisk human urin hos en sunn person er gjennomsiktig og litt fluorescerende. Ved opprettholdelse frigjøres en gjennomsiktig sky fra den, og under lengre lagring kan den bli overskyet på grunn av dannelsen av nedbør i den. Lukt.

Urin komponenter og deres egenskaper

Komponenter av urin og deres egenskaper Sammensetningen av human urin er svært kompleks. Den inneholder ca 200 komponenter, inkludert vann, urea, urinsyre, pigmenter, spor av proteiner, aminosyrer, glukose, aceton, melkesyre, kolesterol, fettsyrer, etc. I urin finnes

Terapeutisk effekt ved bruk av urin

Den terapeutiske effekten av påføring av urin Bruk av urin gir energibesparende effekt. Dette skyldes at urinen er: - en strukturert væske, - en væske som består av visse vannisomerer, - en luminescerende væske, - en væske,

Typer av urin

Typer urin Det finnes alle typer urin, og hver av dem har, i tillegg til de generelle egenskaper, egenskaper som er unike for henne, og har derfor en tilsvarende effekt på kroppen. Det bør også noteres de forskjellige effektene av urin, avhengig av

Funksjoner av forskjellige typer urin

Egenskaper av forskjellige typer urin. Urin. Reaksjonen av urin hos barn i de første dagene i livet er sterkt sur. Det meste av nitrogenet som utskilles i urinen, utskilles i form av urea. I tillegg er urinen til nyfødte mettet med informasjonen om rask utfolding av vitale

Godkjennelse av urin under fasting

Godkjennelse av urin under fasting. Unik urin dannes under fasting. Siden den kraftige separasjonen av slagg begynner vil inntaket av mettet urin helt eller delvis (bare daglig, delvis daglig) bidra til en enda sterkere oppløsning av innskuddene

Metoder for å ta urin gjennom munnen

Metoder for å ta urinen gjennom munnen Det er ingen bedre måte å ta vare på munnhulen enn urinen. Fungerer i munnhulen, det sanitizes det, undertrykker putrefaktive prosesser. Mange mennesker som er seriøst engasjert i urinoterapi, bruker urin i stedet for tannkrem. hun

Metoder for å ta urin gjennom nesen og ørene

Metoder for å ta urin gjennom nesen og ører Yogi-rensingsprosedyren "Netty" - vasker nasofarynksen ved å trekke urin med nesen og spytte den ut gjennom munnen er et veldig sterkt helbredende middel. Nesehulen er rikelig utstyrt med nerver som gir

Urin kriser

Krisene mens du bruker urin. Så begynte du å drikke urin flere ganger om dagen for noen få slurker. Vanligvis har de fleste i mage-tarmkanalen mye slim og andre patologiske stoffer som de ikke er klar over. Disse stoffene avvises og fjernes.

Ekstern bruk av urin

Ekstern bruk av urin For å rense kroppen gjennom huden, er det godt å massere eller gni kroppen med en fjernet urin. Utseendet av lesjoner i huden i slike tilfeller indikerer at renseprosessen har begynt - slaggen går gjennom huden. Fortsett å gå

Bruk av urin gjennom øyne, nese og ører

Bruk av urin gjennom øyne, nese og ører For forebygging og behandling av vanlig nasopharyngeal vask 1 eller 2 ganger om dagen, avhengig av graden av skade på kroppen. Hvis urinen er svært konsentrert i salter og irriterer nesofarynksen, fortynnes med varmt vann.

Fra vorter hjalp komprimerer fra urin

For vorter hjalp kompresser fra urinen. Han fjernet vorter i ansiktet, etter en og en halv uke på rad lagde han lotioner fra frisk urin om morgenen og kvelden hver dag. Vorter raskt skrumpet, og deretter falt av seg selv. Winch

Bli kvitt parasitter med urin

Jeg ble kvitt parasitter med hjelp av urin. "Jeg skal skrive et annet år, men i dag har jeg bestemt meg. Takk for bøkene. Jeg leste alle fire. Jeg er Aquarius, født 7. februar 1949. Derfor driver nysgjerrighet meg. Jeg vil vite mye, men en rekke sykdommer la meg ikke glede meg

Er urinoterapi effektiv i behandling av blåmerker?

I løpet av sitt liv mottar hver person mange forskjellige skader, inkludert blåmerker (hematomer), i vanlige mennesker kalles de ofte blåmerker. Denne tilstanden er preget av bløtvevsskade, ømhet og hevelse. Ved behandling av skader, i tillegg til lokale rusmidler, er svært effektiv tradisjonell medisin, blant annet et spesielt sted opptatt av urinoterapi.

Urinbehandlingen har blitt praktisert siden antikken og til denne dagen er fortsatt relevant og ofte brukt metode. Bruk av kompresser fra urin til skade anses som en effektiv og sikker måte, som på kort tid bidrar til å raskt kvitte seg med smerten og gå tilbake til det normale.

Urinoterapi for behandling av hematomer

Våre forfedre visste også at urin ville hjelpe til med å kurere mange sykdommer, som de behandlet med det:

 • smittsomme og tarmsykdommer;
 • ledd;
 • hudproblemer;
 • brukes som et rensende og antiinflammatorisk middel;
 • narkotika som eliminerer virkningen av gift.

Produktet av menneskelig aktivitet, i henhold til mange, renser kroppen, lindrer betennelse på huden, bidrar til å takle sykdommer i ledd, så vel som til raskt å eliminere følgene av skader. Den brukes til revmatisme, eksem, allergiske tilstander, leddgikt og mange andre sykdommer. Selvfølgelig er det i dette tilfellet mange tilhengere av denne metoden, men det er også de som er skeptiske til dette problemet, og tror at dette er unaturlig og feil.

Men hvis vi utelukker intern bruk, er ekstern bruk av urin fullt ut begrunnet. Eksterne lotioner og komprimerer urin brukes til blåmerker, betennelse i huden, for å forbedre tilstanden til huden og håret. Denne praksisen er bevist og trenger ikke noe spesielt bevis, som det er bekreftet av mange vurderinger. Når du behandler hematomer, brukes urin lenge, det reduserer betennelse, eliminerer sårhet, bidrar til å takle puffiness. For disse formål ble det brukt en komprimering eller bandasje som ble påført skadestedet.

Denne effektiviteten kan forklares av den unike sammensetningen av urinen, som inneholder mer enn 200 forskjellige elementer. Mest urin består av urea, vann, en rekke salter, mineraler og en viss mengde hormoner. Takket være disse næringsstoffene, oppstår den positive effekten av urin på menneskekroppen.

Metode effektivitet

Lukket mykvevsskade med en mindre struktur lidelse kalles blåmerke eller hematom. Som regel skjer slike skader som følge av sjokk eller fall av en person. På huden, hevelse, smerte, rødhet, som kan forvandle seg til et blåmerke. For å eliminere effekten av skaden, må du begynne behandlingen i de første timene etter skaden. I dette tilfellet er oppskrifter av tradisjonell medisin ganske effektive, blant dem er et spesielt sted okkupert av urinterapien. Dens effektivitet med blåmerker er som følger:

 • det lindrer betennelse godt;
 • løser hevelse;
 • beroliger raskt smerte;
 • eliminerer blåmerker.

Bruken av urin i hematomer bidrar til å bli kvitt smerte og er en utmerket mulighet til å eliminere alle konsekvensene på kort tid.

Metode for bruk

Når det gjelder urinoterapi, gjelder behandling av blåmerker og andre sykdommer, du trenger bare å bruke urinen, bruk av andres er forbudt. Det er også ønskelig at du ikke har alvorlige sykdommer, inkludert nyre- og blære sykdommer. Det må huskes at dens fordamping er forbudt, siden konsentrasjonen av urin stiger, og det er fare for at store mengder steroidhormoniske stoffer kommer inn i kroppen. Ved behandling av skader av mykt vev ved bruk av komprimerer og uriner av urin, som påføres på sårpunktet. For å gjøre dette, dreneres den første delen av urinen, og gjennomsnittet samles i en beholder, deretter utføres prosedyren selv:

 1. Fuk gasbind eller bomullsvev i urinen, trykk litt på den.
 2. Deretter bandasje på sårpunktet, dekker med plastfolie.
 3. Etter det varmes det med bomullsull og fikser bandasjen.

Etter noen timer forsvinner ubehaget, smerten senker og pasienten kan sove fredelig. Det er tilrådelig å lage en slik komprimering om kvelden og la den stå hele natten, om morgenen må du fjerne den og skyll skaden. Takket være lotionene fra urinen forsvinner også blåmerker raskt.

I løpet av dagen kan en kompress fra vodka påføres skadestedet og fortynnes med vann 1: 1. I dette tilfellet blir fuktet bandasje eller gaze påført på det berørte området, innpakket og forlatt hele dagen. Slike kompresser bør skiftes inntil hematomet helt forsvinner. For det meste, i 3-4 dager forbedrer tilstanden betydelig, hevelsen løser, smerten går bort. Det kan ta 1-2 uker for fullstendig gjenoppretting.

Spesielle instruksjoner

Vi følger for å huske at skadestedet, i tillegg til tilstøtende områder, er uønsket å bli gnidd etter å ha brukt kompresser fra urin. Som et ekstra verktøy som har en god absorberbar effekt, kan du bruke kålbladet. For å gjøre dette plasseres det i noen sekunder i varmt vann og påføres skadestedet. Kålkomprimering kan praktiseres, vekslende med kremer av urin, det vil bidra til raskere helbredelsesprosessen.

Noen folkeklinikker anbefaler å bruke bruised baby urin for blåmerker. De viktigste fordelene med barns urin er i sin metning med immunforsvar. For å gjøre dette, legg lotioner på blæren fra den varme morgenen barnets urin.

Ved bruk av urin under blåmerker, bør det huskes at det ikke skal påføres skade på skadestedet, da det ikke er tilfelle på den første skadedagen. Kun kaldt er tillatt. Derfor kan kompressor av urin påføres fra den andre dagen. Hvis hematomet er ledsaget av et åpent sår, da påføringen av disse forbindingene, er det ønskelig å koordinere med en spesialist.

Kontra

Til tross for effektiviteten av urin i behandlingen av blåmerker, er det noen kontraindikasjoner for bruken. For ikke å skade helsen og ikke forverre tilstanden, bør du vite at ekstern bruk av urin ikke er tillatt i slike tilfeller:

 • allergisk reaksjon på urinsammensetningen;
 • alvorlige hudsykdommer forårsaket av virale og sopplidelser
 • alvorlig skade på myke vev (kutt, suppuration, utvikling av gangrene, sepsis).

Den eksterne bruk av urin til blåmerker er heller ikke anbefalt for kvinner som lider av diabetes og har hormonproblemer under graviditeten. Før du bruker denne teknikken, er det best å konsultere en lege i denne situasjonen.

Under alle omstendigheter er det tilrådelig å ty til metodene for tradisjonell medisin og bruke komprimerer fra urin. Dette er en helt sikker og effektiv metode som raskt vil bli kvitt konsekvensene. Det eneste som kreves av deg, er nøyaktigheten og overholdelse av reglene for behandlingsmetoden med urinoterapi. Ved hjelp av denne metoden vil du bli hyggelig overrasket over de helbredende egenskapene til produktet som kroppen din produserer.

Bruken av urin i behandlingen av leddgikt og artrose

Behandling av ledd med urin (urinoterapi) brukes aktivt som en metode for samtidig behandling for å lindre betennelse og lindre smerte.

Spørsmålet om urin hjelper med leddsykdom er ganske kontroversielt. Ikke desto mindre har dette sluttproduktet av den livlige aktiviteten til organismen med hell vært brukt i farmasøytisk industri for produksjon av visse stoffer i lang tid.

Hvis nesten alle leger motsetter seg å ta urin inni, så komprimerer de fra urin for smerter i leddene, så vel som bad og sliping, er ofte ganske effektive.

La oss ta en nærmere titt på hvordan urinleddene behandles: pasientrevurderinger, bruksmetoder, kontraindikasjoner.

struktur

Urin er sluttproduktet av noen organisme. Dens sammensetning er mer enn 90% vann, og resten består av en rekke kjemikalier:

 • Ammoniakk.
 • Kreatin.
 • Tiocyanat.
 • Protein nedbrytningsprodukter.
 • Noen typer mineraler.

Helbredende egenskaper

Bruken av urin for smerter i leddene ved hjelp av eksterne midler har en kompleks helseeffekt som består av følgende:

 1. Urin for revmatoid artritt bidrar til å redusere lysstyrken i den inflammatoriske prosessen.
 2. Sårhet i leddleddene er eliminert for ulike muskuloskeletale lidelser.
 3. Urin bidrar til å kvitte seg med puffiness på bakgrunn av leddgikt og artrose.
 4. Hematomer oppløses merkbart raskere, og vev metabolisme er akselerert.
 5. Når gikt urinoterapi bidrar til akselerert fjerning av salter fra det berørte området.

Behandling av kneleddene med urin, samt andre beinledd er begrunnet i følgende sykdommer:

 • Arthritis av ulike etiologi: reumatoid, revmatisk, gikt.
 • Polyarthritis, periarthritis.
 • Artrose.
 • Osteochondrose.
 • Revmatisme.
 • Osteoporose.
 • Bursitt.
 • Bihulebetennelse og mange andre sykdommer.

Det må huskes at urinoterapi er en populær, hjelpemetode for behandling, derfor bør ikke en lege avtale kanselleres. I tillegg, før du begynner å bruke urin til medisinske formål, bør du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner.

Liste over anti-anbefalinger

Bruken av urin mot leddgikt og leddgikt på en ekstern måte er tillatt for nesten alle pasienter. Det er viktig å merke seg at du må behandles utelukkende med din egen urin, og sørg for at det ikke er noen allergiske reaksjoner.

 1. Dersom pasienten, i tillegg til muskuloskeletale lidelser, diagnostiseres med nyre, onkologisk, endokrine og noen andre sykdommer, kan urinoterapi være skadelig.
 2. Urin fra en usunn person kan inneholde skadelige komponenter i form av toksiner, tungmetaller og produkter som bryter ned protein.
 3. Det anbefales ikke å behandle urin i leddene, dersom pasienten lider av narkotikaavhengighet eller alkoholisme, og mottar strålings- eller kjemoterapi-økter.

Før du begynner hjemme terapi, sørg for å få samtykke fra den behandlende legen.

Sørg for at det ikke er noen restriksjoner, du kan begynne å forbedre leddene med urin. Vi foreslår at du bruker dette valget av anbefalinger.

rubbing

For å gjenopprette leddets mobilitet er det nyttig å utføre daglig gnidning med din egen friske urin. Gårsdagens livsviktige aktivitetsprodukt kan også brukes, men det skal lagres i kjøleskap, under et tett lukket lokk.

Før bruk oppvarmes produktet fortrinnsvis til 35-40 grader.

Mest foretrukket for å tørke morgenurin, som inneholder maksimal konsentrasjon av aktive stoffer.

For å gni leddene i beina eller hendene for leddgikt bør plager være 2 til 4 ganger om dagen, forvarm det myke vevet med badekar, dusj eller massasjebehandlinger.

For å eliminere den karakteristiske ammoniakklukten 40-50 minutter etter gnidning, vask området som er utsatt for varmt vann og såpe.

Lotioner og komprimerer

 1. Lag en healing kompress med urin fra sykdommen i leddene enklere enn noensinne. Det er nødvendig å ta et stykke rent gasbind eller bomull x / b, brett flere ganger, suge det med frisk urin. Deretter litt klemme og sikkert fikse bandasjen på det berørte kneet, foten eller andre leddene. Komprimeres på den klassiske måten: først et lag av gasbind, deretter polyetylen, det endelige laget er ull, flannel eller annet stoff som beholder varmebrønn. Komprimering med urin er ikke i stand til å irritere huden, forårsaker brennende eller kløe. Derfor bør bandasjen stå over hele natten. For å behandle leddene med kompressor basert på urin, bør det være 4 til 5 ganger i uken. Hvis det kommer utslag på huden om morgenen, er det en brennende og kløefornemmelse, så er dette en indikator for allergi. I dette tilfellet bør behandlingen avbrytes ved å velge et annet folkemedisin.
 2. Jodkrem med urin til behandling av fotledd er gjort som dette. Ta 20 ml jod, 40 g brus, 1/2 kopp urin. Kombiner ingrediensene i en enkelt sammensetning, suge et stykke bomullsduk eller gasbind i det, pakk sårforbindelsen, vikle et lag med film og flanneller på toppen. La for å varme skjøten hele natten. Gjør det helst i 20 dager.
 3. Ta 2 deler av vanlig leire og 1 del av urinen. Alt bland, legg vass på sårforbindelsen uten å spare. Også vikle med en bomullsklut og et ullsjal.
 4. Forbered 100-150 gram golden whiskers knær med blader. Finhakk, dryss med kokende vann. Tøm vannet, fjern for å insistere på et kaldt sted, pre-poured vått fra bladene med urin. Etter dagen må den resulterende slurryen pakkes inn i et lommetørkle og innpakket med en slik lotion en betent felles i 3-4 timer.

bad

Denne metoden for å helbrede leddene er også veldig enkel å forberede. For å lage et helbredende bad med urin, må du:

 1. Samle avfallsprodukt i en separat tallerken, fra tidlig morgen til kveld.
 2. På kvelden skal du ta halvparten av vannet i badekaret, og sørg for at temperaturen var 38-40 grader.
 3. Hell urinen i vannbadet, rør innholdet til det er glatt.
 4. Fordyp deg i badekaret i 30-50 minutter til vannet begynner å kjøle seg ned.

Leger varsomhet: Urinbad anses å være ganske aggressiv irritasjon, så det anbefales ikke å ta dem mer enn to ganger i uka. I tillegg er denne prosedyren kontraindisert for gravide kvinner, kreftpasienter, personer med sykdommer i nyrene, galleblæren og blæren.

anmeldelser

Registrer deg med en lege som arbeider i din by, kan være direkte på vår hjemmeside.

Victor Nikolaevich, 75 år gammel, Buguruslan: "Jeg lider av gikt siden jeg var 40 år etter barndommen har en effekt. Når betennelse eller dårlig vær er det bare umulig å gå - smerten er bare ubeskrivelig. Jeg er en tilhenger av tradisjonell medisin og min kone deler helt min mening. Nylig leste jeg gamle magasiner om helse og kom over en artikkel om urinoterapi. Det står at enkel urin kan kurere mange sykdommer, inkludert leddene. Han begynte å trene kompresser og bad, våget ikke å drikke. Klumpen gjør vondt nå mye mindre og mindre, jeg anbefaler dette rette til alle! "

Alevtina Georgievna, 61 år gammel, Tver: "For to år siden begynte jeg endelig en hund, jeg drømte lenge, men tørket ikke. Men min puddel gjorde meg en dårlige tjeneste - jeg trakk båndet hardt, jeg gled på isen og falt tungt. Etter et blåmerke, et år senere, ble kneet mitt veldig sårt, og legen sa - traumatisk leddgikt. Et raskt middel som frisk urin hjelper lindrer smerte uten ekstra medisinering. Jeg legger en komprimering for natten, spesielt godt hjelper med jod og brus. Under alvorlige smerter tar jeg varme bad med urin. Effekten er umiddelbart merkbar, betennelsen blir svakere, og beinet gjør ikke lenger vondt. "

Komprimerer av urin for smerter i leddene

God tid på dagen! Jeg heter Khalisat Suleymanova - jeg er en fytoterapeut. Da jeg var 28 år, helbredet jeg meg med livmorhalskreft med urter (mer om min erfaring med utvinning og hvorfor jeg ble en fytoterapeut her: Min historie). Før du kan behandles i henhold til de nasjonale metodene som er beskrevet på Internett, vennligst kontakt en spesialist og legen din! Det vil spare deg for tid og penger, fordi sykdommene er forskjellige, urter og behandlingsmetoder er forskjellige, og det er fortsatt comorbiditeter, kontraindikasjoner, komplikasjoner og så videre. Så langt er det ingenting å legge til, men hvis du trenger hjelp til å velge urter og behandlingsmetoder, kan du finne meg her ved kontakter:

Thetephone: 8 918 843 47 72

Mail: [email protected]

Ved behandling av sykdommer i muskuloskeletalsystemet ved bruk av medisiner, kroppsopplæring og fysioterapi. Som en ekstra agent brukes bivoks eller urin hjemme for behandling av ledd. Urinoterapi for ledd bidrar til å rense opphopningen av salt i kroppen og gjenopprette tidligere mobilitet. Ganske enkel og enkel metode er å bruke komprimerer på et sårt sted.

Urinoterapi for revmatoid artritt

I de gamle skrifter ble en viktig rolle gitt til massasje eller smøring av huden med urin, spesielt fordampet til 1/4 av volumet. Påvirkningen på huden har en positiv effekt på det nervøse og endcretory systemet. Hvert område av huden er forbundet med et bestemt område i hjernen, muskel-skjelett og muskelvev.

Takket være urinen i urinen blir porene forstørret, og den økte salthastigheten bidrar til å "trekke ut" avsetningene. For biologiske effekter brukte sin egen urin.

Urin har et syrebasert miljø, derfor virker det aktivt på stedet for saltoppsamlinger og krever resorbsjon, eliminerer smerte. Det er også nødvendig å bruke urinen inne for å rense tarmsystemet og leveren fra skadelige giftstoffer. Det bør følge en diett som inkluderer frukt, grønnsaker og frokostblandinger.

 • gjør daglig gni i sårene, på grunn av massasje manipulasjon forbedrer blodtilførselen til leddene;
 • For best effekt er det tilrådelig å bruke urin samlet om morgenen, den har en høy konsentrasjon av bioaktive komponenter, gammel urin anbefales for personer med overfølsomhet overfor hud;
 • For aktiv eksponering er det nødvendig å forbehandling det skadede området med et massasjedskap;
 • utføre sirkulære bevegelser i området av den berørte skjøten;
 • å bli kvitt lukten, ikke tidligere enn i en time, ta en varm dusj uten såpe.

Urin i behandling av ledd: komprimerer urin med smerte

I dag tilbyr vi en artikkel om emnet: "Urin i behandlingen av leddene: komprimerer urin med smerte." Vi prøvde å beskrive alt klart og i detalj. Hvis du har spørsmål, spør i slutten av artikkelen.

Det er ingen hemmelighet at mange mennesker er forsiktige med tradisjonelle medisinmetoder, slik at de foretrekker alternativ behandling. Blant disse ganske populære metodene er urinoterapi - behandling av din egen urin.

Mange hevder at urinoterapi effektivt bidrar til å rense og gjenopprette menneskekroppen, bidrar til å fjerne betennelse fra huden. For tilhenger av slik behandling er en av sine positive egenskaper det nesten fullstendige fraværet av eventuelle monetære kostnader. Det eneste som kreves fra fans av urinoterapi er nøyaktighet og den strengeste overholdelse av det etablerte behandlingssystemet.

Det er ganske naturlig at denne metoden for behandling har et stort antall både supportere og motstandere. Hvis en person har bestemt seg for å prøve å bruke urinoterapi, er det nødvendig å forberede seg på å fornekte denne metoden for behandling av mange mennesker rundt dem. Dette gjelder spesielt for de som frykter den offentlige mening. Selv om det ikke er noe unaturlig i urinoterapi, er det en helt vanlig måte å forbedre din egen helse på.

Denne metoden for ikke-tradisjonell behandling bidrar med hell til å takle mange sykdommer. Hvis vi utelukker intern bruk av urin, er det veldig nyttig å bruke denne metoden i form av kompresser for å forbedre tilstanden til ansikt og hår. Mange medisinske spesialister hevder at effektiviteten av denne metoden er mest sannsynlig basert på en psykologisk faktor, snarere enn på effekten av selve urinen. Selv om mange kjente biologer påpeker at metabolitter av steroidhormoner er en del av urinen. Det viser seg at behandling av urin og hormonelle stoffer er relaterte medisinske teknikker. Og effekten av hormonbehandling krever ikke spesielle bevis.

Å bruke urinen til komprimerer er en fullt begrunnet praksis som har blitt brukt i mange århundrer. Siden antikken har folkens healere brukt lotioner og komprimerer fra urin for å effektivt lindre smerter og betennelser i tilfelle brann eller blåmerker. Det viktigste er å unngå fordampning av urin for å øke konsentrasjonen. I dette tilfellet er en overdreven mengde steroidhormoner som kommer inn i kroppen.

For å forberede en komprimering basert på urin, er det nødvendig å ta en klut fuktet i urinen og plassere den på et sårt sted. Vevet holdes i rå tilstand og, etter behov, impregneres med urin igjen. Bandasjer er vanligvis pålagt på kokker, vekst, brannsår, sår, svulster, herding. Viktig forsiktighet: Plasseringsstedet for en slik komprimering anbefales ikke å gnides, særlig eventuelle svulster og områder som støter til dem.

Bruken av kompresjon fra urinen er en utmerket mulighet til å kvitte seg med hudutslett som akne. Med deres tilstedeværelse opplever en person ubehag, spesielt i ungdomsårene, når årsaken til forekomsten er hormonell forandring av kroppen. I en voksen er forekomsten av akne vanligvis forbundet med forurensning av kroppen. I begge tilfeller bidrar en urinbryte effektivt til å takle disse hudutslettene.

I tilfelle klemme acne grooves, det er godt å lage urin lotion. For å utføre en slik medisinsk prosedyre, anbefales det at gasbind som er brettet i to lag, fuktes med urin, påføres skadestedet og lar seg virke i noen timer.

For å helbrede tilstanden til håret, blir urin også brukt som en terapeutisk effekt, som er et trygt og ganske effektivt middel. For å gjøre dette, legg våt urin på vått hår, legg polyetylen på toppen og varm dem med et håndkle. Eksponeringstiden for komprimeringen er 1,5 timer. Behandlingsforløpet: 2-3 ganger i uken i tre måneder.

I tillegg blir urin brukt som komprimering for øynene. For å gjøre dette, fukte en fleece i urinen før du legger deg og søk om lukkede øyelokk i 10 minutter.

Når du behandler med denne ukonvensjonelle metoden, er det viktigste å bruke bare din egen urin. Lykke til deg!

Disse to sykdommene er nesten som brødre, bare ikke tvillinger. De ser nesten like ut, men forskjellig bare i alvorligheten av tilnærmingen til "planlagte saker".

Faktisk er årsaken til leddgikt (leddbetennelse) og artrose (degenerativ-dystrofisk sykdom i samme ledd) en ting - å bringe sin mester til funksjonshemming. Det hele begynner i 90% av tilfellene i ungdoms akutt betennelse i smittsom natur, som oppstår med uttalt hevelse i ledd (ødem), rødhet av huden, økt lokal temperatur, alvorlig smerte og selvfølgelig med begrenset bevegelse i leddet. Spontant eller under press av medisinsk virkning, slår artritt før eller senere ned. Som en følge av dette, blir aktiviteten til både pasienten og legen fading bort, noe som er svært kortsynt. Kanskje det er bare en relativt enkel å bruke metode som gjør at pasienten kan bli kvitt leddgikt - homøopati. Ikke desto mindre oversetter offisielle metoder bare prosessen til en kronisk form. Og etter noen måneder, og noen ganger år på scenen av helsen din, blir den andre handlingen av showet kalt artrosi spilt ut. Som alltid når du ser på spill av gode kunstnere, går tiden ubemerket, og plutselig oppdager du at du allerede er helt annerledes enn før, du reagerer på det som skjer. Du er en del av handlingen. Bare her er kunst forandre en person til det bedre, og artrosi - i motsatt retning. Jeg vil kalle denne sykdommen "problemet med eldre personer som levde tidligere og ikke klarer å mestre deres nye rolle i en stadig skiftende situasjon."

Jeg har møtt to typer slike pasienter.

Først: Tegnet er sta, men ikke ondt. Synlig for samoedisme, for runde uttrykk gjemmer fornærmelse mot andre, først og fremst, nærmeste slektninger. De elsker sine barnebarn, tilegner seg helt til oppdragelsen. Er motvillig til å bli behandlet, overbevist om vellykket behandling.

Den andre: en stædig karakter. Ofte aggressiv. Følsomheten skjuler ikke. De kommuniserer med sine barn og barnebarn etter behov, og klager over manglende oppmerksomhet fra andre. De behandler det med glede, de tror ikke på vellykket behandling på forhånd. Tearfulness. Før de ble pensjonsalder, ble de helt absorbert i arbeid, og prøvde å være en despot selv nå.

Leddgikt er en tung stein fra fortiden, disse er kjeder av utilfredshet, skjult eller åpen, som holder kroppen ned.

Hvis leddgikt, med unntak av gikt, nesten alltid har en autoimmun eller smittsom natur (forårsaket av klamydia, streptokokker, gonokokker, etc.), utvikler artros allerede på leddet skadet av betennelse. Videre må betennelsen ikke være akutt, i henhold til klassiske kanoner.

Essensen av sykdommen er forringelsen av kvaliteten på synovialvæske ("smøring" av noen ledd). Kalsiumsalter og fibrin blir gradvis utfelt i felleshulen, nærliggende kapillærer er sclerosed, bindevev vokser rundt og til og med utvoksninger av ben blir dannet. Bruskflater på leddets slitasje på grunn av nedsatt blodgass.

Terminologi er ikke så viktig: å ringe leddgikt en sykdom eller artrose, eller å ringe polyartritt, artrose-leddgikt. Tross alt, hvis det er en dyp degenerasjon av fellesvev, så er reaktiv betennelse alltid tilstede, og på den annen side utelukker eksistensen av ubehag bare i en ledd ikke skade på andre. Metoden for kompleks behandling av sykdommene i leddene som er beskrevet her, vil være en, bare ved akutt betennelse, anvendes generelt generelle virkemidler, og i kronisk forløb brukes lokale effekter.

I et av de foregående kapitlene har du allerede møtt en beskrivelse av teknologien for å lage hvite terpentinbad, og nå får du vite hvordan gule terpentinbader blir laget. De har for det første absorberbar handling. Praktiske gule bad er at de blir vist inkludert med angina, hypertensjon, effekten av blødninger, noe som er viktig for personer som lider av leddgikt. Denne sykdommen, som vi allerede har funnet ut, er "ikke for de unge".

Forberedelse av gul løsning: hold 300 ml ricinusolje i et vannbad. 40 g kaustisk soda (krystallinsk, solgt i maskinvareforretninger) oppløst i 200 ml kaldt vann. Etter kokende vann i et vannbad, hell alkalien i ricinusolje og bland godt med en glassstang. Fortynnet løsning - hell 250 ml oljesyre inn i den mens du fortsetter å røre. Når sammensetningen blir flytende (som solsikkeolje), hell den i pannen sammen med 750 ml terpentinterpentin. Rør. Oppbevares ved romtemperatur i flasker med tett jordstopp.

Bading: Kurset er 5-10 bad. Hell i badvannet (36 ° C), hell i terpentinløsning (start med 40 ml, øk dosen hver gang med 5 ml), rør. På 15 minutter, ta vanntemperaturen til 39-42 ° C (hvis temperaturen er 39 ° C, knapt overført, så kan den senkes til 38,5 ° C) og ytterligere 5 minutter å ligge i badet. Drikk et glass varm urteinfusjon med bringebær eller honning. Bomull tørr hud (uten å gni!). Pak inn i et ark, pakk deg inn i et teppe, drikk et annet glass drikke. Overdreven svette varer 20-40 minutter. Tørk deretter kroppen, bytt klær og sove.

Neste morgen må du spise 50-100 g kaliumholdige frukter: tørket aprikoser, rosiner, pistasjenøtter. Det skal huskes på at det gule terpentinbadet øker utskillelsen av natriumklorid og vann fra kroppen - etter kurset kan du synlig miste vekt.

• når du planlegger å ta et bad, må noen være i nærheten;

• Du kan ikke ta et bad på tidspunktet for tilstedeværelsen av akutte sykdommer, med levercirrhose, akutt glomerulonephritis, hudsykdommer med eksisterende aktive utslett, med kreft;

• Ikke spis 1,5 timer før du tar et bad.

Historisk sett (siden Kneipps, Zalmanovs tid) anses terpentinbad ikke å være kontraindisert i tilfelle av purulente betennelser (otitis, pleurisy, sinus, etc.). Imidlertid anbefaler jeg, med tanke på muligheten for pasientens misbruk av teknikken, de individuelle egenskapene til mennesker, fortsatt ikke å benytte seg av å ta hypertermiske bad hvis betennelsen allerede har gått inn i ekspansjonsstadiet (pusformasjon). For eksempel: kroppstemperatur 37 ° C, rennende nese, mild sår hals og trakeitt, generell svakhet, kroppssmerter - bad er nyttige, men når kroppstemperaturen når 38 ° C, er følelsen av å ta et hypertermisk bad ikke så tydelig som ved lavintensitetsbetennelse.

Jeg håper du har lagt merke til at disse kommentarene er gjort uavhengig av bruken av gule terpentinbad for behandling av leddsykdommer. Tross alt er denne teknikken uunnværlig for mange typer patologi.

Kanskje den nest viktigste metoden for behandling av leddgikt (artrose) vil være en kombinasjon av en serie komprimerer på ledd og medisinering.

Jeg anbefaler følgende skjema:

1. I løpet av uken skal du komprimere med urin. En liten mengde morgenurin tas (ikke den første delen). Ved lav varme blir urinen kokt, men ikke kokt. Etter avkjøling av væsken til romtemperatur, er det nødvendig å suge et stykke naturlig stoff (bomull, burlap) med urin, og det bør ikke strømme fra kluten. Den er lagt på utsiden av leddet (hvor det lett kan følges) og lukkes på toppen med et stort stykke polyetylen (den gamle posen). En komprimering er festet på leddet med en vanlig bandasje. Det er viktig at klokken ble våt om morgenen (og komprimering satt på natten). Dette betyr at bandaging skal være grundig, men ikke stramt, og plasser knuten på siden eller på toppen av skjøten for å hindre at karene og nerver passerer her fra å bli knust.

Nesten alle pasienter har registrert seg etter første sekunders økt, om enn midlertidig, men forbedring. Reduksjonen av ødemet i periartikulært vev, knasten i leddet, økningen i mobiliteten er spesielt merkbar. Men problemet med å eliminere smerte er vanskelig, og for sin vellykkede løsning krever en integrert tilnærming. Komprimerer med urin som inneholder salter, hormoner og andre stoffer, inkludert stoffer som forårsaker felles ødeleggelse (som ikke er homøopati?), I tillegg til bad, har en biostimulerende effekt, men i dette tilfellet er den lokal.

2. I betraktning at virkningsmekanismen for urinpresse er i utgangspunktet effekten av den hypertoniske løsningen på cellene, så for de som ikke vil bruke sin egen urin (eller en lignende "medisin" produsert av barnebarnet etc.), jeg Jeg kan tilby en annen versjon av komprimeringen, men mye dyrere.

10 ml gran eller furuolje er tatt (basert på en stor felles skulder, kne) og oppvarmet til en temperatur på 35-36 C. En fille er gjennomvåt med olje, og det vanlige bordsaltet helles på toppen med et tynt, tynt lag. Den samme "salte" siden av kluten påføres skjøten, dekket av polyetylen, fast "tett" med en bandasje. Komprimer så vel som med urin, utføres om natten, 5 ganger på rad.

3. I hvilken som helst utførelsesform av kompressene er det nødvendig om morgenen å vaske de delene av legemet du arbeidet med. Ellers er utseendet på irritasjon ganske mulig, noe som sannsynligvis vil bli tolket feil, oftest oppfattes det som et nytt alarmerende symptom.

Når du lager komprimerer, vurder din konstitusjonelle type. For eksempel, Rus - folk som er utsatt for forverring fra kulde, der det er en smerte som beroliger under langvarig bevegelse, forverres under de første bevegelsene (ENG - dette er et av de beste antirheumatiske stoffene); Dulcamara - opplever ubehag fra fuktighet, akonitt - redd for utkast, brionium - ikke føler seg varm - bør ta hensyn til sine egne egenskaper, og følgelig bør de utføre daglige hygieniske prosedyrer (med varmt eller kaldt vann, ultrafast, etterfulgt av å gni leddene, kle seg forsiktig, etc.).

4. Det er veldig viktig helt i begynnelsen av kurset å avgjøre hvilke eksterne faktorer som forverrer tilstanden din (varme, kulde, fuktighet, vind, bevegelse, infeksjon, spenning, etc.). Dataene du gir, gjør at legen kan nøye velge et konstitusjonelt middel og et sett med "hjemme fysioterapi" -metoder. Hvis for eksempel en person konsekvent mottar bare økte symptomer på sykdommen fra et varmt bad eller en urinpress, betyr dette utvilsomt at disse prosedyrene ikke passer for ham. Det er verdt å prøve relaterte metoder (varmt bad - parafinbehandling, urinkomprimere - magnetoforer, elektroforer).

5. Til slutt, etter å ha fullført løpet av å bruke komprimerer og før (eller etter) løpet av terpentinbad, bruk helbredingsmulighetene for kobber, noe som reduserer frigjøringen av betennelseshormoner og deltar som et mikroelement i dannelsen av brusk som dekker skjøten. La meg minne deg om at det er slitasje på brusk som genererer maksimal smerte hos mennesker som lider av artrose.

For medisin bruker jeg mynter på 2, 3, 5 kopecks av sovjetperioden. Tidligere i løpet av dagen ble de holdt i en løsning av bordsalt (2 ss til 1/3 kopp vann). Tørk deretter tørk og fest smale strimler med limgips for å tørke rent hud på leddets sideoverflate, eller hvis leddet er for lite, og deretter ved siden av det. Litteraturen beskriver en litt annen teknologi, men det synes meg at en slik ordning er den mest akseptable. Når du bruker kobbermynter av sovjetisk tid, er reaksjonen om intoleranse mot metall svært sjelden, men fortsatt hvis du har på deg (kurset varer 5-7 dager på rad), vil du legge merke til brenning, utslett, hevelse eller kvalme, metallisk smak i munnen din - ta straks myntene ut og alle ubehagelige symptomer vil forsvinne alene.

Metoden er praktisk fordi det praktisk talt ikke krever utgifter - materiale, midlertidig, og coppers er bevart i enhver familie som ikke har flyttet til en ny leilighet siden tiden for monetær reform.

Husk at pause mellom "komprimering" og "kobber" kurs ikke bør være mer enn to dager.

Er det andre behandlinger for leddgikt og artrose? Selvfølgelig. Og siden vi startet med en beskrivelse av hovedretten, vil neste kurs, om nødvendig, være en homøopatisk.

Homeopati påvirker både organismen som helhet (regulerer metabolske prosesser) og forbedrer cellens funksjon direkte i det berørte området. Homeotherapy "banker bakken ut fra under føttene av sykdommen."

Ved akutt polyarthritis er det mest nyttige: ACONITE 6 - For pasienter med forverring fra kald vind, tørr hud, rødt ansikt i liggende stilling (i vertikal er det blek), brennende smerter i leddene; BRYNIA 3 eller 6 - med stikkende smerter, ofte forårsaket av bevegelse, når du klatrer trapper, under påvirkning av varmeforringelse; DULKAMARA - pasienter med klager i vått vær, etter å ha satt på bakken, kalde steiner og følelsen som om leddet er ødelagt, med slanke muskler, smertefullt og med bevegelse og varme, reduserer smerten; PETROLEUM 6 er spesielt indikert for klart smittsomt leddgikt, mest av alt kneleddene.

Ved artrose er hovedoppgaven å bekjempe avsetning av salter og andre stoffer som ikke er karakteristiske for det i felleshulen, som de aksepterer: CALCAREA CARBONICUM, LEDUM, LIKOPO-DIUM, hvis pasienten har en tendens til å svekke mineralsk metabolisme i nyrene, urin og galleblærer, samt FLUORIC CALCAREA, CALCAREA PHOSPHORICUM - når pasienten er utsatt for muskelspasmer, benfragsel og andre tegn på kalsiummangel. Alle medisiner er foreskrevet av meg i 3 eller 6 fortynninger; ARISTOLOGI 3 - med climacteric artropati, KALIUM IODATUM 3 - med skade på periosteum (smerte, inkludert ved å berøre leddene).

Komprimerer med alkohol LORI - et lokalt middel for revmatoid artritt, gnidningssalve

RUTA - med posttraumatisk, salve RUS - med utveksling, revmatoid artritt. Det er bedre å bruke LE-DUM salve for lesjoner av små ledd (hender, føtter). For giktartitt - FITOLYAKA 12, DULKAMARA 12, og følgende medisiner:

Ledum 12 har en spesiell effekt på de små leddene i nedre lemmer, særlig på den første metatarsophalangeale ledd, selv om dette ikke er det eneste stedet for bruk av stoffet;

ACTEA RECIMOSE 6 - i tilfelle betennelse i leddene hos inntatte kvinner, hvis det er en åpenbar forbindelse med smertefull menstruasjon, menopausal alder, abort, etc. Forverring fra angst og kulde, fuktighet, vind;

KOLHIKUM 6 - med tårer i små ledd, ledsaget av hevelse og hyperemi.

6. En urtepreparasjon med generell effekt er hvitløk. Mer enn 100 svovelholdige komponenter i det reduserer betennelse, og allicin ødelegger frie radikaler som er skadelige for leddet.

Infusjonen av hvitløk bevarer de flyktige ingrediensene i hvitløk (1-3 krydderier pr. 0,5 liter kokende vann), men det er mye lettere å spise 1 krystall hver dag, tygg det grundig. Spiser regelmessig hvitløk, slik at du danner vann på møllen av en annen god gjerning - du forbedrer sammensetningen av tarmmikrofloraen, noe som er viktig for leddene. Som sagt i begynnelsen er arten av leddgikt, med sjeldne unntak, smittsom, noe som betyr at det overhodet ikke er overflødig å opprettholde immunitet på tarm lymfoidvevsnivået.

Du kan bruke hvitløk og lokalt, i sammensetningen av linimentet, gnidd inn i leddet: 4-5 krydderier med fersk hvitløkstopp, tilsett 2,5 kopp eplecidereddike og 0,5 kopper gin (10% alkohol). Etter blanding, plasser blandingen på et kaldt og tørt sted i 2 uker. Bland med innholdet i krukken 3 ganger om dagen. Etter filtrering (på 14. dag), tilsett 15-20 dråper eukalyptusolje. Gni to ganger om dagen i 2 uker. Oppbevar liniment på bunnen av kjøleskapet.

7. Vi vender nå til ytterligere behandlingsmetoder som kan være nyttige for en pasient som har en tendens til å "eksperimentere" på seg selv. Vi snakker om bruk av urte og andre infusjoner. De vil være nyttige i perioder med ikke-eksacerbasjon under leddgikt og etter hovedretten (bad, komprimerer, kobber, massasje) for artrose. Oppskrifter jeg anbefaler er:

• Fukt et nytt ark med burdock i kaldt vann, bruk "shaggy" siden til sårforbindelsen og hold den til smerten senker. Kurset er 10-14 dager.

• Heather (2 ss) bryg 1 liter kokende vann. Kok på lav varme i 10-15 minutter. Infuse i 12 timer. Drikk 1 glass om dagen for en måned.

• Smash et rå kyllingegg, hell eddik på den. I en mørk flaske for å holde en uke på et mørkt sted. Deretter fjerner egget, gni på en tallerken til det er glatt, og tilsett 2-3 teskjeer av renset terpentin, rør, og hell deretter den resterende eddik essensen inn i den. Gni to ganger om dagen i leddene.

• Spesielt påvirker artros av småfotled ("bein"), forårsaket av å ha på seg tette, fuktige eller kalde sko, følgende listige infusjon: 1 kopp eddik essens - 1 pakke med de billigste knivbladene. Insister 10-14 dager. Med en bomullspinne dyppet i en infusjon, om morgenen og om kvelden, smør sårforbindelsen i 10-14 dager. Naturligvis sparer dette ikke deg fra behovet for å bytte sko til mer hygienisk og komfortabelt.

• På mindre eksotisk måte kan du imidlertid påvirke de små leddene på føttene og hendene. For foten (når leddene til metatarsusen er betent - ved fotenes base og i midten av sålen), er komprimering av urin og bad med infusjon av bjørkeknopper eller blader mest foretrukket. For hender er massasje med RUTA eller LEDUM salve meget effektiv (da forverring ofte skyldes over-anstrengelse av hender eller vibrasjons sykdom), samt et bad med infusjon av bjørkeknopper eller blader i løpet av uken.

• En annen oppskrift med rå egg: Hell eddik over det slik at væsken dekker egget helt. Insister i 3-4 dager, fjern den dannede filmen, tilsett 2 g aspirin, 2 g streptocid, 50 g smør, vent på oppløsning. Gni inn i leddet.

8. Med tanke på at mange leddgikt fortsatt er smittsomt, vil det være nyttig å ta homøopatiske midler som stimulerer immunsystemet: ECHINACIA 6, APIS 6 - med alvorlig betennelse, ledsaget av synlig hevelse, rødhet i huden rundt ledd, økt lokal temperatur; LYAHESIS 6 - hvis leddgikt eller forverring har oppstått mot bakgrunnen av en felles virusinfeksjon. Selv gni felles med CALENDULA salve hjelper hos enkelte pasienter - i milde tilfeller. Hvis det er en åpenbar forbindelse mellom en viral infeksjon og betennelse i leddet, bør du bruke legemidlet "Vitamedine" (drypp i nesen) eller propolis tinktur (gni inn i leddet).

9. I tilfelle av ledd i kneleddene er den indre delen av brusk spesielt spesielt skadet. Derfor er det nødvendig å lage en pute-støtte for sko fra 2-3 lag med tett stoff. I mange importerte skoprodukter, spesielt joggesko, eksisterer en slik vrist allerede.

10. I tilfeller der det er tydelig hevelse av vevet rundt leddet, bør man i tillegg til å bruke en komprimering inntette diuretiske urter inntil hevelsen forsvinner. Det beste alternativet (i mangel av nyrestein eller galleblære) - halvfalt eller horsetail. Tegn på skjult ødem i felleshulen er:

i kneet - hevelse over patellaen (forside av skjøten) i form av en sadel (fig.), samt utseendet av ødem på siden motsatt den masserte

i skulderen manifesterer hevelse rundt fugen mest fra fronten;

i ankelen - hevelse rundt akillessenen (dens betennelse) hevelse i leddet selv - hevelse i form av en bøyle over frontflaten.

11. Smerter i leddet kan ikke nødvendigvis oppstå på grunn av betennelse. Det er nødvendig å utelukke den nevrologiske årsaken. For eksempel, hvis du er bekymret for smerte på lårets bakre overflate og tilsvarende av kneleddet, er dette trolig et resultat av irritasjon av røttene i 2-3-lumbal vertebrae, siden knogle leddets artrose er preget av å utstråle smerter nedover benet.

Et annet eksempel på reflektert smerte: deres styrke i ankelleddet når man løfter et rett ben. I dette tilfellet kommer bestrålingen ofte fra hofteleddet.

Svært ofte forsvinner klager av smerte i skulderen etter effektiv behandling av cervical osteochondrosis eller skulderblad periarthritis (en sykdom hovedsakelig av muskler og ledbånd som omgir leddet). Smerte i albueforbindelsen, forverret ved å heve armen uten å bøye den, indikerer også muligheten for skade på livmorhalsen.

Uansett om leddsmerten ser ut til å være sant, på grunn av tilstedeværelse av leddgikt (slitasjegikt), eller er det bare gjenspeilet smerte fra nerveplexus eller spinalnervenrot - i alle fall bør du starte massasjen fra ryggsegmentet i tilknytning til dette området, og først da gå for å massere fugen selv. Videre skal både kroppens symmetrisk ledd, hele lemmen og i nærvær av polyartritis masseres.

Forbindelsen av ryggraden og leddene må tas i betraktning ved påføring av kobbermynter.

12. Utbytbar leddgikt, og spesielt gikt, bør behandles med homøopati og rensende urter (halvfalt).

Gikt - deponering av urinsyre krystaller i leddene - oftest påvirker overvektige menn. Sykdommen begynner i 99% av tilfellene med akutt leddgikt av 1 ledd i tåen. Alkohol, sukker, frukt, slakteavfall, belgfrukter, solanaceous (poteter, tomater) forverrer tilstanden. Utskillelsen av urinsyre har en positiv effekt på vitaminer - folsyre og askorbinsyre.

I tilfelle utskiftbar polyartrit, anbefaler jeg også å ta Polyene (en spesiell form for fiskeolje).

13. En uunnværlig behandlingsmetode for all leddgikt og leddgikt utenfor deres forverring er badet (badstuen). Og hvor bra en bjørkvisp påvirker leddene - kan ikke formidles! Det viktigste først etter et bad er ikke å slappe av leddene.

Så, den generelle ordningen for behandling av leddgikt er:

• Fjern forverring med kompresser, bruk av kobber, bruk av diuretisk urter og homeopatiske medisiner.

• Plukk opp andre homøopatiske medisiner som hjelper til med å gjenopprette felles helse, bruk et bad, folkemessige oppskrifter, og avhengig av årsaken til leddgikt (smittsom, gouty, annen utvekslingsbar natur) - spesifikke midler. Ta hensyn til det ledende symptomet - forverringen av endringer i ytre forhold, tilstedeværelse av skarp smerte, ødem, etc.

• Massasje mye.

• Deretter med jevne mellomrom (1 time i tre måneder) for å gjennomføre forebyggende kurs, bestående av de metodene som en gang har ført til lettelse. Man bør bare huske å kombinere lokale og generelle effekter, bruke dem samtidig.

Metoden for behandling av artrose er likt punkt 2 i den foregående ordningen. I tillegg må du bruke daglig fysioterapi: om morgenen, bare våkne opp, fortsatt i sengen for å utføre alle bevegelsene som er karakteristiske for denne ledd. For planlagt fysisk anstrengelse, bruk kort elastiske klemmer for leddene.

Advarsel! Hvis bevegelse i en ledd plutselig blir helt umulig (blokk), kontakt straks en ortopedisk kirurg.

Cyster som vises på baksiden av knæleddet og på andre ledd (ofte på radiokarpalen), behandles på en kombinert måte. Først fjernes væsken og hormonet av antiinflammatorisk virkning injiseres (for eksempel ke-skatt), og pasienten tar TUYa 12 eller x3 i lang tid inni og smører leddet med TUYA-olje 3-4 ganger om dagen.

Til slutt vil jeg minne deg en gang om eksistensen av følelsesmessige og atferdsmessige grunnlaget for felles sykdommer. Deres tilstedeværelse i det generelle bildet av menneskelige dysfunksjoner viser ofte fraværet i pasientens karakter av slike egenskaper som fleksibilitet, evnen til å kompromittere, snakker om en persons tendens til berøring, overdrivelser. Og hvis observasjonene fra de gamle legene gitt av meg også gjelder for deg, ta et skritt mot utvinning, med utgangspunkt i en holdningsendring overfor din egen person og de som er rundt deg. Jeg forsikrer deg, kroppen vil reagere på denne edle impulsen. Synd av stolthet, fordømmer en person til smerte i leddene, er mottagelig for åndelig kur - bekjennelse.

Behandlingen av smerte i kneleddsmedisinene varierte. Problemer med knærne opplever i vår tid, det meste av befolkningen.

Smerter i kneleddene plager og eldre mennesker og profesjonelle idrettsutøvere, og til og med unge mennesker.

Årsaker til smerte symptom

Årsakene til slike smerter kalles oftest:

 • kne overbelastning;
 • kneskade;
 • deformitet av kneledd (artrose);
 • inflammatoriske prosesser (leddgikt);
 • skade på menisken.

Unge mennesker og spesielt idrettsutøvere opplever dette oftest på grunn av skade eller overbelastning av kneet. Overbelastning oppstår når du løper, hakker og har en intens fysisk trening. Årsaken til smerten kan også være et blåmerke, en forstukning, en brudd eller annen skade.
Hos eldre mennesker indikerer smerte i kneleddet vanligvis forekomsten av sykdommer som leddgikt og artrose. Gikt kan skyldes virale lesjoner i leddene og saltinntak. I de fleste tilfeller strømmer det inn i artrose. De provokatører av artrose er overdreven belastning, skader og overvekt. Kneleddets brusk mister sin elastisitet, noe som fører til tap av knelens motoriske evne. I spesielt avanserte tilfeller kan artrose også føre til deformiteter av bena.

Behandling med tradisjonelle metoder

For vanlig smerte i knærne, bør du kontakte en spesialist.

Kun en kvalifisert lege kan bestemme årsaken til symptomene.

I de tilfellene når årsaken til smerten var en skade, er fysioterapiøvelser vanligvis foreskrevet. Sykdommer som leddgikt og leddgikt krever en rekke terapeutiske inngrep, både medisinering og fysioterapi. Det er ikke uvanlig når bare kirurgi kan hjelpe i disse sykdommene.

Folk rettsmidler for smerter i leddene

Ikke bare tradisjonelle metoder hjelper med sykdommer i kneet. Tradisjonell medisin kan være uvurderlig for å lindre smerte. Ikke rart at disse midlene har en slik tillit blant folket fra uendelig tid.
Behandling i henhold til "bestemorens oppskrifter" vil godt utfylle forløpet av den behandlende legen, bidra til å lindre pasientens tilstand og aktivere de felles reparasjonsprosessene. De viktigste prosedyrene for tradisjonell medisin er rettet mot oppvarming av felles og utskillelse av salter.

Lotioner og komprimerer

God hjelp med smerte i kneet forskjellige lotioner, komprimerer og gni.
Tradisjonelle oppskrifter er ofte like i deres ingredienser. Sammensetningen av slike midler inneholder for eksempel ofte poteter og urte.
Poteter. Vask og grind rå poteter. Skal uten å måtte fjernes. Legg til en spiseskje med petroleum til massen. Lag en komprimering og søk i 15 minutter før sengetid. Etter prosedyren, tørk knær og vikle den med et ullsjal eller skjerf. Behandlingen må fortsette i en uke.
Vi tilbyr bruk av en komprimering av revet poteter og pepperrot. Den resulterende massen skal påføres knær, viklefilm og varmekapsler. Kurset må fortsette i seks dager, men den samme blandingen kan kun brukes to ganger.
Folkets råd tillater bruk av poteter inni. Rå revet grønnsak anbefales å helle kefir og bruk om morgenen før frokost. Du må drikke denne blandingen hver 10. dag, og ta en pause i samme periode. Over de neste 10 dagene tar hver annen dag.
Folk oppskrifter bruker grønnsaker er mye brukt, fordi grønnsakshageprodukter er alltid tilgjengelig for forbruk. Derfor brukes en syke pære og kålblad til syke knær. Løkhalvdeler, på hver av dem du trenger å kutte et kryss, påføres på sårt kne og festes med et bandasje.
Urtekostnader. Sammensetningen av urte, utformet for å lindre smerter i leddene, inneholder løvetann, kamille, calendula. Basert på blomsterblomstene av løvetann og trippelkolonne er tinktur forberedt, som effektivt gni knærne. Sår knær kan behandles med bjørk knopper, som gnides i problemområder. For å gni godt, hjelp lilla blomster, mullein, malurt.
Med hevelse i kneleddet hjelper calendula. Calendula bush skal kokes, påføres det berørte området, og pakkes på toppen med en klut dyppet i buljong. Knæet er i tillegg pakket med cellofan og varmes med ullt stoff.
Jod. Når smerte i kneet ofte brukes på grunnlag av jod. Effektiv er bruken av jodoppløsning på alkohol. United i like store mengder, insisterer komponentene i løpet av dagen, til fargen på væsken blir gjennomsiktig. Det resulterende verktøyet anbefales å gni inn i huden over problemområdet. I motsetning til tidligere metoder er det ikke nødvendig å isolere benet ytterligere.
Smerter i kneleddene kan behandles og ammoniakk-jodtinktur. Tradisjonelle oppskrifter anbefales å oppløse en del av jod i to deler flytende ammoniakk. Etter tre dager i løsningen tilsettes jod og ammoniakk i samme proporsjoner. Insister i tre dager, så tilsett ytterligere 50 ml sal ammoniak. Det resulterende verktøyet skal gnides inn i problemområder 2 ganger om dagen.
Ammoniak kan også blandes med kvass. Soak linnedekken i sekvens i kvass og alkohol, og sett deretter på kneet med det og fest bandasjen med en varm klut.

Vann- og varmebehandling

Sår knær kan behandles med en så behagelig prosedyre som et bad. Tradisjonell medisin praktiserer urtebad med kamille, salvie, fjellaske, humle, mynte. Ingredienser som brus og sennep kan brukes til å forberede badet.
Sennepsbadoppskriften er ganske enkel. Ca 200 gram tørr sennep fortynnes i varmt vann til konsistensen av en flytende krem. Den resulterende massen tilsettes til varmt vann. Ta et bad bør ikke være mer enn en kvart time, så sørg for å ha varme klær og ligge under et teppe.
Det må huskes at med reumatoid artritt kan varme bad føre til forverring av sykdommen. Derfor, i slike tilfeller vil behandlingen med tørr varme være tryggere. For eksempel anbefales det å bruke varm sjøsand til en sykt ledd. Hvis sanden har blitt oppvarmet for mye, pakk den med et ullsjal.

Som en behandlingsprosedyre, brukes ofte et populært folkemedisin mot leddsmerter, som urinoterapi. Desinfiseringsegenskapene til urin har vært kjent siden antikken. De gamle grekerene vasket hennes sår og behandlet brannskader. Ifølge oppskriftene til de gamle hinduer, bør enkelte sykdommer behandles ved å bruke sin egen urin inni.
På grunn av sin evne til å redusere betennelse, er urin perfekt for å lindre smerter i kneleddene. Når urinoterapi vanligvis brukes komprimerer fra urinen. Det er viktig å huske at for komprimerer, kan du bare bruke din egen urin eller baby. Bruk av gammel urin eller en person med smittsomme sykdommer kan forverre tilstanden. Væsken må oppvarmes til en temperatur på + 40 ° C. Med en strippet urin våt kompresjonen og fest den til sårpunktet. For å unngå brannskader, anbefales det å smøre kneet med vegetabilsk olje eller animalsk fett. På toppen av komprimeringen, som i andre oppskrifter, bør du pakke et ullet skjerf.

Bruken av tradisjonelle medisinmetoder vil være spesielt effektiv i tilfeller hvor sykdommen ikke har tatt forsømte former. Derfor er det viktig å overvåke helsen din og forhindre utvikling av sykdommen. Forebyggende tiltak vil ikke være ute av sted. Du bør unngå hypotermi, utføre moderat trening, overvåke vekten, slutte å drikke og ta et valg til fordel for riktig ernæring. Disse enkle retningslinjene vil bidra til å unngå fellesproblemer og aldri vite om smerter i knærne.

gikt

Leddgikt er en inflammatorisk sykdom i leddet. Leddgikt er preget av smerte i leddet, spesielt når du beveger deg, det er ofte restriksjoner på mobilitet, hevelse, forandring i form, noen ganger vises huden over felles rødmen og feber. Det er sykdommer i en ledd (monoarthritis) og mange (polyarthritis).

Gikt kan starte umiddelbart og bli ledsaget av alvorlig smerte i ledd (akutt leddgikt) eller utvikle seg gradvis (kronisk leddgikt). Årsaker til leddgikt: infeksjon, traumer, allergier, metabolske forstyrrelser, sykdommer i nervesystemet, mangel på vitaminer.

Det legges merke til at det er nyttig for pasienter med leddgikt å bruke asparges i noen form, epler, plommer, sorrel, blåbær, rowan, rowan, havtorn, solbær.

Folkemidlene for intern bruk: 1. Vanninfusjon og avkok av en tredelers serie. Godta innsiden med samtidig bruk og til bad.

2. Broth blader av cowberries. To teskjeer helle et glass vann, koke i 15 minutter., Cool, belastning. Drikk om dagen i små sip. Du kan også bruke infusjon av cowberry blader: 20 g tørre blader per kopp kokende vann, la i 20 minutter, ta 1 ss. skje 3-4 ganger om dagen.

3. Kinesisk purpulse brukes i kinesisk og tibetansk medisin.

4. Infusjon av gress femle-saxifrage. Hell 15 g tørkehakkede urter 1 ss. kokende vann, fyll i 15-20 minutter. Drikk på 1. skje 3-4 ganger om dagen.

5. Infusjon av urtens primrosefjær. Hell 10 g tørt hakket gress med et glass kokende vann, la det stå i 15-20 minutter. Drikk 1 / 4-1 / 2 kopp 3-4 ganger om dagen.

6. Infusjon av urter nettle. Hell 7 g gress med et glass kokende vann, la det stå i 20 minutter. Ta 1 ss. skje 3 ganger om dagen.

7. Infusjon av solbærblad. Hell 3-5 g tørre blader med et glass kokende vann, la i 10-20 minutter. Drikk et glass 2-3 ganger om dagen.

8. En avkok av rhizomer av wheatgrass. Fire Art. skjeer med tørre knuste rhizomer helles 5 kopper vann, kok for å redusere volumet med 1/4. Ta 1. st. Spoil 3-4 ganger om dagen.

9. Linden blomster - 45 g, elderbær blomster - 45 g, hest kastanje frukt - 15 g. En Art. skje blanding pour Art. vann, kok i 15-20 minutter, insister 15 minutter, avløp. Drikk 1 glass 2 ganger om dagen.

10. Blomster av svart elderbær, neseblader, persille rot, pilbark - alt likt. Art. bryg en skje av råstoff med et glass kokende vann, kok i 5 minutter over lav varme, kul, belastning. Drikk 2 kopper kjøttkraft per dag.

11. Calendula blomstrer 5g, enebærfrukter - 5 g, buktornbark - 5 g, eldre blomster - 10 g, neseblader - 10 g, horsetailgress - 20 g, pilbark - 20 g, birkeblader - 20 g. Tre Art. skje blandingen hell 0,5 ss, kokende vann, insister 10 minutter, kok i 5-10 minutter, avløp. Drikk 1 ss. 3 ganger om dagen.

12. Skudd av vilt rosmarin - 3 deler, lingonbærblade - 4 deler, kløvergress - 3 deler, St. John's wort gress - 2 deler, linfrø - 2 deler, nettleblad - 2 deler, mynteblader - 2 deler, tricolor violet gress - 3 deler, rhizome og skudd av asparges officinalis - 2 deler, gressserie - 4 deler. To eller tre spiseskjeer av samlingen brygge i en termos 0,5 ss. kokende vann (daglig rate). Drikk om dagen. Behandlingsforløpet i minst 2 år.

13. Hell 6 g tørre løvetannrøtter med et glass vann, kok i 10 minutter, la i 30 minutter. Ta 1 ss. skje 3 ganger om dagen før måltider.

14. Hell 10 g tørr, ristet burdockrot med et stort glass vann, kok i 10-15 minutter. Ta under Art. skje 3-4 ganger om dagen.

15. Ta 3-4 g birkeknopper eller 6-8 g blader, hell 1/2 l vann, kok i 10-15 minutter. Drikk 1/2 kopp 3-4 ganger om dagen.

16. Hell 15 g timiangress som kryper med et glass kokende vann, la i 15 minutter. Ta 1 ss. skje 3-4 ganger om dagen. Den samme infusjonen påføres eksternt.

17. En kunst. Skje urten St. John's wort hell et glass kokende vann, la i 20-30 minutter. Ta 1 ss. skje 3-4 ganger om dagen. Den samme infusjonen kan brukes eksternt.

Folkemidlene for ekstern bruk. 1. Om sommeren bør sårforbindelsen pakkes inn med bladene til en mor og en bestemor, på våren med kløvblad, og om vinteren med kålblad. Wraps må utføres innen måneder.

2. Reduser smertekomprimering av eukalyptusolje, kløverblomster, hoppkegler, Hypericum blomsterhulede. For å forberede salven, ta 2 ss, skjeer av tørket og knust over planter og bland dem med 50 g vaselin og forsiktig triturate.

3. Bruk pepperrotgruel for komprimering og gnidning.

4. Radish gruel brukes til komprimering og rubbing.

5. Gruel av roser som brukes til komprimering og gnidning.

6. Sennep - i form av sennepsgips.

7. Nyhakkede grener spiste kokende vann, insisterer. Kjølig til 37-38 grader. Dyp ned bena eller hender i 30 minutter i infusjonen. Så pakk dem opp og gå i seng i en time. Gjenta behandlingen etter 2 dager. Behandlingsforløpet er 5-7 bad.

8. Ta nålene (noe barr vil passe) 10 g, hell 1/2 msk. vann, koke i 20-40 minutter. Bruk som komprimerer.

9. En kunst. skje tørt urt malurt i et glass kokende vann, la i 2-3 timer. Påfør på komprimerer.

10. Ta 15 g tørket blåbærblader i et glass kokt vann, dampet i 20-30 minutter.

11. Hell 300 g knotweed gress med 5 liter kokende vann, la i 2 timer, belastning, hell i et bad med vann, temperatur 32-34 grader. Ta et bad hver annen dag i 15-20 minutter. Behandlingsforløpet 10-15 bad (i stedet for en knotweed, kan du ta kamille eller friske skudd av bregne i samme mengde)

12. Bruk varme tørke linfrø i sekker som komprimerer til sårforbindelsen.

Irina Senchenko (myk)

Kunst og artrose. Herbal Medicine Arthritis. Leddgikt er en kopulatorisk sykdom i en syklon, det kan være en stor eller en komplikasjon av en annen lidelse, for eksempel revmatisme. Akkurat nå blir hun ganske ofte besøkt av mange kvinnelige deltakere i mange land.

FØR noen vil de grundig helbrede smittsomme sykdommer som kan føre til utvikling av leddgikt. Helzya dopyckat avitaminozov, pepeoxlazhdeniya, izbytochnoy maccy tela i sammenhengene c chem cledyet ogpanichivat potpeblenie ppodyktov bogatyx yglevodami (caxap, vapene, mychnye konditepckie og stål, etc.), og i naobopot yvelichivat patsione pitaniya dolyu ovoschey og fpyktov. Polezna fizicheckaya aktivnoct, obyazatelna lechebnaya gimnactika, en nekotopye tseliteli cchitayut chto pomogayut- tantsy (vnachale bolee medlennye, zatem c poctepennym napaschivaniem TEMPA og dlitelnocti). Mulighet er også et nektet å trene.

De fleste fordelene med syklister er forårsaket av skyldenes svakhet, krigernes bær, hundetreet, trærne, djevelen:

Leger bpnikniki (2 oaynye lozhki) Hell 1 stakanom vann, koke opp for å koke på brannen, koke i 10-15 minutter, avkjøle og tørke av. Drikk om dagen;

blomsterknopper av svart (1 hull i sengen), blad av bjørk (4 poeng av sengen), pil (5 av beinets ben). Ta en rask kvittering 1/2 av en gavel 4 ganger om dagen før en dag;

løvbjørk (2,5 sengelobber), foldet dobbel stasis på bordet (2,5 tefløyer), thoracic rose på tredje vei (2,5 sengeløkker), Godtagbar for å ta en halv måte å få en halv måte å få en halv vei på;

Blad av svart regnbue, bpnikniki og ryoponnika i like deler for å brygge som te. Ta på de 2 bordbenene dagen før dagen;

FRONTFORSIKRINGER (5 g) Hell med 1 stabel vann, koker opp til kjelen over brannen, kok i 15 minutter, sett opp, lag i 1 time og hastighet. Ta 1/4 time og 4 ganger daglig etter 1 time etter måltid;

Vine skudd - 15-20 g knuste bassenger Hell 1 liter vann, koker for godt lys over en periode på 30-40 minutter forfriskende og kondensere. Drikk 1/2 stillestående 3-4 ganger om dagen.

Blomstene er også produsert av en blomsterhage av de svarte gardinene, og bladene til to-romsrotet lille pil, cortex av hvit pil:

1 bordstopper (for alle kjeler ta til høyre), hell 1 side kokende vann, kok i 3-5 minutter på brannen, damp av og avkjøl. Drikk på samme måte i løpet av dagen.

Et av de effektive miljøene er flere krymping av sykkelen til sentermottakeren i form av et rutenett.

Gjensidig bad har eget bad, som kun er bevist av skadelige opplevelser, men også av medisinsk praksis.

For å avværge graver og smerter i cykloter, vil følgende blanding bli brukt:

i to stasjoner på monitoren av joint-venture av gantry, sette opp 1 veggventil, fyll 1/2 av puten i skuffen, 3/4 stabel med 3/4 ramme og rammen av kupongen Kross i de smertefulle stedene, hvorpå de skal svelges.

Å komme til behandling ved hjelp av lærerikt betyr at det er obligatorisk å betale med hjelp av legen. Bortsett fra det er det umulig å se at denne behandlingen ikke er begrenset, bare hver 3-4 ganger er det forskjellige feller.

Antiproliferasjonen av mineraler - bischofit - forårsaker anti-proliferativ og anti-prolifer aktivitet under kronisk pyrolyse.

AptpozXoposhee obezbolivayuschee og ppotivovocpalitelnoe deyctvie okazyvaet nactoy Kopy kpyshiny (2 ctolovye skjeer) kopnya odyvanchika (2 chaynye lozhki) plodov petpyshki (2 chaynye lozhki) plodov fenxelya (2 chaynye skjeer) lictev mynte pepechnoy (2 chaynye lozhki). Ta godt på 2 bordsenger morgen før de går.

Fjern åpningen og brettet av røttens hygiene (1,5 teskjeer for 1 stift av vann). Ta 1 bordlager 4 ganger om dagen i 30 minutter før dagen.

Utnevnelse av yagoda busker 100 g 2-3 ganger om dagen før måltider.

Revmatoid artritt Generell informasjon. Reumatoid artritt (RA) er mest vanlig blant alle kroniske leddgikt. Mer vanlig hos kvinner. Årsaken er ikke etablert. Sykdommen starter vanligvis med utseende av smerte og hevelse i hendene. I de tidlige stadiene kan betennelsen avta for en temmelig dilatorisk periode (måneder, år). Over tid øker endringene i leddene i alle pasientene.

Kanskje en relativt godartet kurs uten betydelig ødeleggelse av leddene. Vanligvis forekommer betennelse i mange ledd i RA: Hender, håndledd, albue, skulder, føtter, kne. Inflammasjon av kneleddene blir ofte ledsaget av akkumulering i hulrommene av et stort antall synovialvæske, som strekker leddets ledd. Smerten blir verre om morgenen, ledsaget av en følelse av stivhet. En typisk manifestasjon av RA er avviket fra fingrene utover. Forsterkning av denne deformasjonen blir ofte lettere ved feil fysisk belastning på børsten (for eksempel strikking på nåler, kranvridning, etc.). Nederlaget i hofteleddene, manifestert av alvorlig smerte, er et advarselsskilt, fordi Det er forbundet med betydelig ødeleggelse av leddbrusk. For å vurdere aktiviteten av betennelse, må pasientene overvåke blodtilstanden (ESR). Gitt mulig skade på nyrene, må du kontrollere tilstanden av urin.

Behandling. Behandlingen må nødvendigvis avtales med legen for å oppnå et effektivt resultat og unngå mulige bivirkninger av medisiner. Det medisinske komplekset inkluderer alltid et av de såkalte ikke-steroide antiinflammatoriske legemidlene (NSAIDs). De opptrer direkte på betennelsen som utvikler seg i leddet, og i løpet av den første timen etter administrering gir de en helbredende effekt. NSAID bør være kontinuerlig og langvarig. Bare ved å oppnå betydelig reduksjon i inflammatorisk aktivitet kan man tenke på en liten reduksjon i dose, men ikke på avskaffelsen av legemidlet. Et stort antall medisiner i denne gruppen er produsert: diclofenac, indomethacin, ibuprofen, piroxicam, etc. Den mest effektive i dag er diklofenak, produsert under forskjellige navn (ortofen, voltaren, etc.) En av de mest foretrukne er Diclofenac forte. Å ta en pille om dagen er nok for mange pasienter. Nylig har et nytt effektivt stoff Celebrex blitt populært, kombinere antiinflammatoriske og smertestillende effekter med særlig god tolerabilitet.

Med en uttalt betennelse brukes injiserbare former for NSAIDs.

Samtidig med inntak av antiinflammatoriske legemidler, foreskrives en av de såkalte basale eller langtidsvirkende legemidler (metotreksat, gullmedisin, sulfasalazin, etc.) (kun av lege). Disse stoffene kan påvirke immunforsvarets patologiske aktivitet, som støtter leddgikt. De begynner å opptre ikke umiddelbart, men bare etter noen uker eller måneder fra starten av behandlingen og er i stand til å bremse sykdomsprogresjonen. Nye antirheumatiske stoffer blir opprettet.

En annen viktig del av det behandlede komplekset er hormonelle legemidler som prednison, også foreskrevet bare av leger. Dette er den mest effektive måten å bekjempe betennelse på. De brukes internt i form av tabletter og til introduksjon direkte inn i inflammerte ledd.

I tillegg til narkotika som virker på hele kroppen, er det nødvendig å huske om lokal behandling. Det mest tilgjengelige og enkle middel for denne typen behandling er salver. Ofte brukt salve med NSAIDs.

Obligatorisk behandling for både komplikasjoner av revmatoid artritt og tilknyttede sykdommer.

Det reduserte settet av øvelser for nederlaget i leddene i hendene. Startposisjon (I.P.) - sitter ved bordet.

IP - Pensler på kanten av bordet, parallelt med hverandre. Roter palmer palmer opp, ned (8-10 ganger)
IP - pensler på bordet. Heving av hender og senking (1. finger er satt til side) (8-10 ganger).
IP - det samme. Raising fingrene, senking. (Palm presset til bordet) (8-10 ganger).
armer på bordet, albuer bøyd. Klem fingrene i en knyttneve - første phalanx, så helt inn i en knyttneve (8-10 ganger).
Palm på kanten. "Ringer" - med hver finger, igjen til å danne en ring med en stor. (8-10 ganger).
IP - Gni håndflatene sammen (10-12 ganger).
Forkortet sett med øvelser for skulderbelte.
Alle øvelsene utføres 6-7 ganger.
IP - Sitt på en stol, armer langs kroppen. 1 - løft skuldrene opp, 2 - ned, 3 - frem, 4 - bak.
IP også. Sirkulære bevegelser på skuldrene.
IP - Palmer til skuldre. Albuene presses til kroppen, 1 til høyre albue fremover, 2 til I.P., 3 til venstre forover, 4 til I.P.
IP - Liggende på ryggen, armer langs kroppen. 1 for å løfte rette armer opp, 2 - for å slippe ut.
IP - Ligger på ryggen. Hendene fra hverandre, palmer oppe. på 1 - vri torso til høyre, venstre hånd til høyre, bli med på håndflatene, på 2 - I.P., på 3 det samme i den andre retningen, 4- I.P.

Forkortet sett med øvelser for underdelene.

Alle øvelsene utføres 6-7 ganger.
IP - Liggende på ryggen, armer langs kroppen. Alternativt bøyer bena på kneleddene, glider hælene langs sofaen.
Bena er bøyd. På 1 - vi drar et kne til en mage, på 2-P, P., på 3 - samme andre ben, på 4 - Jeg...
IP - det samme. Sving knærne til høyre, venstre.
Bena er rette. Fot på deg selv. Løft høyre ben, hold, slipp ut. Samme andre ben.
IP - På magen, armer langs kroppen. Vi strekker og slapper av baken.
IP - det samme. Rett benoppdrett.

Ortopediske hendelser. Det er nødvendig:

Utvikle en regel for å holde penselen "på kanten".
3-4 ganger om dagen i 10-15 minutter ligger på gulvet, på matten på plass på baksiden, armer til siden, håndflaten opp.
Under resten, for å oppnå en tilstrekkelig komplett strekking av beina ved kneleddene. Underlagsrulle under føttene.
Mens du arbeider ved bordet, får du av og til stå opp, helt rette torso og ben, ta noen skritt.

Spa behandling. Med små endringer i leddene: Tsqaltubo (radonbad). Med mindre eksudative fenomen i leddene - Sochi, Sernovodsk, Pyatigorsk (hydrogensulfidbad). I tilfelle uttalt deformasjoner og kontrakturer - Evpatoria, Saki, Pyatigorsk, Odessa (mudderapplikasjoner). Medisininntaket på feriestedet bør ikke avbrytes.

Spabehandling er kontraindisert: med forverring, med reumatoid lesjoner av indre organer, i nærvær av forhøyet temperatur.

Funksjoner av ernæring i revmatoid artritt. (En individuell diett er valgt av en diettist av en lege, idet man tar hensyn til de metabolske særegenheter hos hver enkelt pasient. Her er generelle anbefalinger).

Generelle prinsipper. Kjemisk og mekanisk sparing diett. Proteininnholdet er normalt eller litt forhøyet (70-90 g / dag). Det normale karbohydratinnholdet (ikke mer enn 250 g / dag) med en reduksjon i enkle sukkerarter.

Vi begrenser forbruket av fett, hovedsakelig på grunn av animalsk fett. Reduser forbruket av salt til 3-5 gram. per dag.

Følgende produkter er nyttige: egghvite, hvitløk, løk, hvitkål og brusselspirer, friske grønnsaker, ikke-sure friske frukter, ris, fisk, friske ananas. Begrens fullmælk, kjøtt, spesielt rødt.

Unntatt kaffe, sitrus, eggeplomme, krydder, ekstrakter, poteter.

Det er strengt forbudt full sult. Faste dager kan kun tillates av en dieter. I intet tilfelle anbefales det å holde seg til en separat strømforsyning. Måltider bør være komplett, variert og godt gjennomtenkt.

Hvis det er umulig å fullføre kosttilskudd og / eller for å øke effektiviteten av diettterapi, brukes biologisk aktive kosttilskudd (BAA). Bruk av kosttilskudd til mat er også mulig for å forbedre medisinering. Som en uavhengig behandling av revmatoid artritt bør kosttilskudd ikke brukes!

Reumatisme En sykdom preget av utbredt betennelse i bindevevet med en overveiende lesjon som involverer hjertet og leddene i denne prosessen. I opprinnelsen til revmatisme spiller streptokokkinfeksjoner og den genetiske predisponering av organismen en avgjørende rolle.

Reumatisme ofte syke barn 7-15 år. Utbruddet kan være akutt: Etter 10-14 dager etter å ha ont i halsen, skarlagensfeber, faryngitt, etc., stiger temperaturen igjen, alvorlig smerte, rødhet og hevelse av store ledd vises.

Hjertesvikt kan føre til dannelse av hjertefeil. Tegn på hjerteskade - hjertebank, kortpustethet, smerte i hjertet, svakhet, tretthet.

Reumatisme kan også påvirke andre organer og systemer, som for eksempel nervesystemet. Som et resultat utvikler en liten troké (ufrivillig kramming av muskler i ekstremiteter, økt spenning, grimasse).

Behandling av revmatisme lenge. En forutsetning for kur er eliminering av nidus av kronisk infeksjon.

Under en revmatisk feber er det nødvendig med hvilerom.

Folkemedisiner anbefales for intern bruk: 1. 40 g knuste hvitløksklær pr. 100 ml vodka. Insister på et mørkt sted ved romtemperatur, risting av og til, fra 7 til 10 dager. Strain. Ta 10 dråper 2-3 ganger om dagen i 20-30 minutter før måltider.

2. 20 g knust bønneblader per 1 liter vann, koke i 3-4 timer, kjølig, belastning. Drikk 1/2 artikkel per dag.

3. Corn stigmas - 1 time skje med en topp av en bunke med vann, kok for en slug. Brann 10 min. Drikk 6-8 uker hver dag for 2-3 ss.

4. 1/4 ss lilla blomster og knuste lilla knopper til 1 bord med alkohol eller vodka. Insistere på et mørkt sted ved romtemperatur i 8-10 dager. Ta 20-30 dråper alkohol tinktur; vodka - 50 dråper 3 ganger om dagen.

5. Tørket lilla blomster løser vodka i forholdet 1:10, insisterer 8-10 dager. Ta 30 dråper 2-3 ganger om dagen og samtidig gni ømme flekker eller komprimere.

6. En spiseskje av hakkede blader av krus brugger 2 ss kokende vann, la i 6 timer, belastning. Drikk 1/2 st 4 ganger om dagen. Infusjon kan legges til badene.

7. 30 g frukt per 200 ml kokende vann. Insistere på tech. 20 min Drikk om natten for 2 ss i 1 mottakelse.

8. En spiseskje av blader av tranebær i kokende vann i 30 minutter, avløp. Drikk 1 spiseskje 4-3 ganger om dagen.

9. 1, 5 Artikkel av røttene av villrose insisterer på 0,5 liter vodka. De første 3 dagene tar 1 spiseskje 3 ganger om dagen, deretter i et glass. Vanninfusjon hjelper ikke.

10. 20 g elderbær blomster i 1 liter vann, drikk 3 ss per dag.

11. 15 g hakkede burde rot for 1 st vann, kok i 10 minutter. Ta 1 ss 4 ganger daglig før måltider.

12. Én h skje av karrow pr. Hundre kokende vann, insisterer på en grop av 1 ss opp til 1/3 av dagen før måltider.

13. En time skje med malurt for 2 ss kokende vann, insisterer, belastning. Drikk 1-2 ss 3 ganger om dagen i 20 minutter før du spiser.

14. 4 timers skje rhizomes av wheatgrass kryper på vannet, insistere 12 timer, avløp. Rå re-pour 1 ss kokende vann; insister 10 minutter, belastning. Begge infusjonsblandinger. Drikk 1/2 st 4 ganger om dagen.

15. 20 g tørket kløverblomst per 200 ml kokende vann. Ta 2-3 spiseskjeer (eller 1/2 spiseskjeer) 3 ganger om dagen.

16. En spiseskje ephedra urt for 1 kokende vann, insister 10 minutter. Drikk 1 spiseskje i morgen og kveld før måltider.

17. 4 ss blomstrer av kamille hell 1 ss kokende vann; koke i 10 minutter. Strain. Drikk 1/3 av Art 3 ganger daglig etter måltider.

18. 10 g oregano-urt per 150 ml 70% alkohol, insister 7 dager på et mørkt sted, og sjekk det i enkelte tilfeller. Ta 30-40 dråper 3-4 ganger om dagen.

19. 3 spiseskjeer av urt St. John's wort pour 1 1/4 tablespoon kokende vann. Insister 2 timer, avløp. Drikk 1/3 av artikkelen 3-4 ganger daglig før måltider. Behandlingsforløpet i 1-2 måneder.

20. 20 g røtter (helst i halv med burdockrøtter) per 200 ml vann; insistere på 20 minutter Strain. Ta 1 ss 3 ganger om dagen.

21. Ta 1 g gress per 200 ml kokende vann. Ta 1 ss 3 ganger daglig før måltider.

22. 15 g vårprimrose går etter 200 ml kokende vann. Drikk 1/2 artikkel 3-4 ganger om dagen.

23. Te fra torskens torsk med honning (ca. 1/2 ss 3 ganger om dagen).

24. 2 g violett urt duftende per 200 ml kokende vann. Ta 2-3 spiseskjeer 3 ganger om dagen. Ved behandling av revmatisme blandes violet med bønnefrukter, kornkolonner (med stigmas), bjørnebærblad og knopper eller bjørkblader.

25. 30 gram urte gress naken i 1 liter kokende vann. Drikk 1/2 st 3 ganger daglig før måltider.

26. En teskje gressmosseklav for 2 ss kokende vann. Ta 1 spiseskje 3-4 ganger om dagen.

27. Herb wild rosmarin marsh 25 g, gresnål brennende 15 g. Brew en blanding av 1 liter kokende vann. Drikk 1/2 st 5-6 ganger om dagen.

28. Herb wild rosmarin gress, gress mor og bestemor (like). En spiseskje av blandingen helle 1 ss varmt vann; koke i 5 minutter; avløp. Ta 1 spiseskje hver 2. time.

29. Urte oregano 1 del, bladene av coltsfoot 2 deler, fruktene av bringebær 2 deler. To spiseskjeer av blandingen helle 2 ss kokende vann; koke i 5-10 minutter; avløp. Drikk 1/2 ts varmt 3-4 ganger om dagen.

30. Elderbær blomster, neseblader, persille rot, pilbark - alle like delt. En spiseskje med knust samling brygge 1 bord med kokende vann; koke i 5 minutter på lav varme; å avkjøles. Strain. Drikk 2 ss per dag.

31. Elderbær blomster, lime blomst, goldenrod gress, Hypericum gress (alle like). En spiseskje av blandingen for å brygge 1 bord med kokende vann; insister 30 minutter Drikk 2 ss per dag.

32. Røttene til burdock er store, røtter av elecampane, valnøttblad (helt). En spiseskje av blandingen til 1 bordkoking vann, kok i 10 minutter. Stamme, drikke 1 ss etter 3 timer.

33. Røtter av lakris, burdock, løvetann, soapwort, pilbark, neseblader (helt). To spiseskjeer av blandingen helles 0,5 liter kokende vann. Insister 15 min. Kok i 10 minutter. Strain. Drikk 1/2 - 1 artikkel om 2-3 timer.

34. Laksrott 10 g, rhizome med valerianrødder 5 g, dillfrukt 5 g, gresspanzeria 10 g, gress-rekkefølge 10 g, kalendelblomstrer 10 g. En spiseskje av blandingen brygger 1 ss kokende vann; insistere på en termos i 1 time; avløp. Drikk 1/3 artikkel 2-3 ganger om dagen.

35. Svart radisejuice 3 deler, honning 2 deler, vodka 1 del, salt - 1 spiseskje per halv liter av blandingen. Ta inn 1/4 av en blanding og gni det sår leddene.

36. 25 g frukt av årlige paprika per 100 ml vodka. Peppertinktur brukes i en blanding med dobbelt så mye solsikkeolje som sliping.

37. Kjøttbøtterot (15 g rot per 200 ml kokende vann) skal tas 1 spiseskje 4 ganger daglig (før måltider). For ekstern behandling, ta 4-5 spiseskjeer knust rot i en bøtte med vann, koke, kjøle. I en varm kjøttkraft senker du det foldede arket fire ganger så bredt at det dekker kroppen fra armhulene til anklene; Klemklemme (ikke tørt) og tett pakke pasienten. Legg et ark mellom beina slik at beina ikke berører. Legg deretter på pasienten på samme måte med et tørt ark og et ulleteppe. Laken og teppet er festet med pinner og la pasienten stå i 1,5-2 timer i sengen. Hvis pasienten sovner - ikke vekke ham. Fjern arkene etter å ha våknet. Behandling bør bare brukes en gang daglig, helst om natten; etter 6 dager - en pause for en dag. Behandlingsforløpet er 2-3 uker.

38. 30 g crushed bay leaves per 200 g vegetabilsk olje. Insister 3-6 dager, deretter belastning og bruk for å gni.

39. Lag komprimerer fra urinen 3-4 ganger om dagen og la komprimering for natten.

40. Bee sting behandling. Fang en bi, legg det på et sårt punkt. Bee straks stikker. Den neste biten er laget en dag etter den første, noen avstand fra den første på finger-to. Den første dagen produserer bitt av en bi, den andre dagen - to, den tredje - tre og så videre til fem. Gi pasienten 1 eller 2 hviledager og begynn å produsere antall biter fra 5, og redusere 1 bit hver dag. Behandlingsforløpet kan gjentas om en uke. Etter det andre behandlingsforløpet, gi 2 uker hvile. Bier må være forsiktig nok. Behandlingen er veldig effektiv, men noen mennesker tolererer ikke bietgift, og kan dø noen minutter etter en bit.

41. 15 g enebærfrukter per 100 ml alkohol. Tinktur og olje påføres eksternt for å gni. Du kan bruke aromatiske bad (50 g frukt og enebærgrener i en bøtte med kokende vann).

42. Godt vasket og dampet bjørkblad reduserer i ledd påvirket av revmatisme. Bladene er plassert på sårpunktet, gjør en klutbandasje og deksel med folie. Prosedyren er laget for 2-4 timer. Behandlingsforløpet er 7-10 dager.

43. En del av den svarte poppelen knytter pulver til 4 deler av basen (kumsmør eller petroleumjell). Påfør som en salve på sårpunktet.

Terapeutiske bad anbefales for revmatisme

1. Etter et varmt bad er det nyttig å smøre kroppen med følgende blanding: 1 del tørket nyrepulver (blader eller nåler av furu eller bjørk) blandet med 2 deler fett. Smør kroppen litt!

2. 30 g knuste rhizomer av valerian i 1 liter kaldt vann. Insister 1 time, kok i 20 minutter, insister 5 minutter., Stamme. Bad å ta før sengetid. Behandlingsforløpet 12-14 bad.

3. Bad med luktige kamilleblomstrer (200 g blomstrer på en bøtte med vann med tilsatt salt).

4. 50 g hakket gressklov eng per 1 liter kokende vann. Insister 2 timer. Ta et bad om natten. Kurs 12-14 bad.

5. 50 g hakket timian urt per 1 liter kokende vann. Kok i 5 minutter. Ta et bad om natten. Kurs 14-18 bad.

6. 50 g røttene av skogens engelske på en bøtte med vann. Ta når som helst.

7. 2 spiseskjeer av knuste calamus rhizomes per 1 liter kokende vann. Kok i 20 minutter. Insister 30 min. Strain. Bad å ta når som helst. Kurs 10-12 bad.

8. 100 g enebærbær i 1 liter vann. Tilsett kjøttkraft til vannet for bad.

9. 50 g knuste rosenrødder per 0,5 l vann. Insister 2 timer. Kok i 20 minutter, insister i 30 minutter. Strain. Bad å ta når som helst. Kurs 14-18 bad.

10. 30 g knuste viburnumrøtter i 1 vann. Kok i 20 minutter, belastning. Bad å ta før sengetid. Kurs 14-18 bad.

11. 500 g pine knopper koker i 30 minutter i 5 liter vann. Legg avkok på badet.

12. Sett 1 kg pine nåler inn i en stor gryte, hell 5 liter kokende vann, dekk med et teppe, svev til morgenen. Om natten, gjør et langt 15-20 minutter bad ved temp. 28-32 grader. Denne prosedyren gjentas 2 ganger i uken. Innvendig ta en furu tinktur, som er tilberedt som følger: fyll en liters flaske med furu nåler, hell 56% alkohol. Insister på et varmt sted i 20 dager. Ta 8 dråper sukker 3 ganger om dagen i en halv time før måltider.

Flere Artikler Om Typer Acne