Hvem brukte den til å fjerne stagnerende flekker fra akne og generelt behandlet ansiktet så å si?

som et resultat? Og var det noen reaksjoner?

Jeg vil lytte) Jeg pleide å smøre dem med strekkmerker, jeg prøvde dem på ansiktet mitt et par ganger, så jeg kan ikke si noe om resultatene;

det var ingen allergi, arret ble mindre

men de sier at det er nødvendig å ty til laseren i siste sving.

egentlig? Takk, jeg vil prøve... Jeg trodde ikke at det hjelper

Jeg hadde arr fra kviser. Begynte å smøre Contractubex om morgenen og kvelden. Omtrent et par måneder fra arrene var det bare synlige spor igjen. Nå er huden jevn og elastisk, du kan ikke engang si at det var mye akne før.

Er det verdt å bruke penger på Contractubex for spor, arr, blemmer og arr etter akne

Kontraktubeks - stoff fra blemmer og arr etter akne og hudormer. Verktøyet har en regenererende, beskyttende og anti-inflammatorisk effekt.

Men det er et stoff, for å si det mildt, litt dyrt. Begrenser Contractubex sin verdi? I artikkelen deler jeg min erfaring med søknaden + avslører alle hemmelighetene til dette verktøyet.

Sammensetning og handling av Kontraktubex

Den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet er løkekstrakt, som inneholder 1 gram gel 100 mg (10%). Og takket være tilstedeværelsen av allantoin og heparin bekjemper Contractubex arr og markerer etter akne og har følgende effekter på huden:

 • Hovedegenskapen regenererer. Contractubex stimulerer hudregenerasjon, hjelper blemmer, merker og arr for å forsvinne raskere.
 • Beskyttende virkning. Etter bruk av midlet, danner en liten film, som beskytter huden, og hjelper den til å gjenopprette seg raskere.
 • Anti-inflammatorisk effekt. Kontraktubex lindrer til slutt betennelse og beroliger huden på steder av lokalisering av blemmer og arr.
 • Legemidlet gjenoppretter regenerativ funksjon av skadede hudceller, og hemmer dannelsen av keloidfibroblaster.

Indikasjoner og anvendelse av Kontraktubeks fra merker, arr, blemmer og arr etter akne

De viktigste indikasjonene for bruk av Contractubex er:

 • Arr som oppstår etter akne og varierende grader av akne, og spesielt etter klemmehender.
 • Arr som vises etter kirurgi, skader og brannskader.
 • Forebygging av arrvevdannelse i postoperativ periode.

For å bli kvitt arr og akne arr, er Contractubex påført huden 3 ganger daglig. Før bruk må huden dampes og rengjøres. Gni lett en liten del av gelen (med en hastighet på 5 mm av preparatet per 25 cm 2 av huden).

Hvis arret ikke er veldig gammelt, er behandlingsforløpet ca en måned, men hvis du bruker Contractubex for stillestående arr etter akne, kan Countertubex behandling vare opptil seks måneder.

Under behandlingen er det svært viktig å ikke utsette arret for sterk temperaturforskjell og direkte sollys.

Fordeler og ulemper ved Kontraktubex

Fordelene med stoffet inkluderer:

 • Mangel på utprøvde bivirkninger;
 • Tilstedeværelsen av naturlige ingredienser;
 • Et bredt spekter av applikasjoner (Contractubex er effektivt for å eliminere post-acne, arr og akne arr);
 • Legemidlet har ingen skarp lukt og etterlater ikke fete merker etter påføring;

Kontraktubeks har imidlertid også mange mangler:

 • Høy pris;
 • Langsiktig behandling;
 • Du kan oppleve ubehag i applikasjonsområdet (kløe);
 • Contratubex er effektivt mot friske arr etter akne, men gamle er svært vanskelig å fjerne;

Forresten, det er nyttig å lese artikkelen om et annet verktøy som ikke rettferdiggjør prisen - "Solkoseryl for akne og flekkene etter dem." Tid brukt på lesing vil spare kanskje tusenvis av rubler.

Prisen på Kontraktubeks og hvor det kan være billigere å kjøpe

Prisen på stoffet for akne og spor av Contractubex kan ikke kalles demokratisk. Tross alt, for et rør på 20 g må du betale fra 600 til 700 rubler. Og hvis vi vurderer at gjennomsnittlig behandlingstid er 3-4 måneder, kommer en ryddig sum ut!

Ved å kjøpe stoffet på Internett, kan du lagre 50 eller til og med 100 rubler fra hvert rør. Siden i dette tilfellet vil tilleggsavgiften være mindre, faktisk kjøper du stoffet til en pris i nærheten av engros.

Nettapoteker kan på forespørsel gi et legemiddelattest som bekrefter sin autentisitet og kvalitet.

Anmeldelser av handlingen Konktratubeksa på arr og spor av akne og min personlige mening

Ærlig, etter min mening er stoffet ikke verdt pengene. Ja, det er ufarlig, men det hjelper også i sjeldne tilfeller. Selvfølgelig kan du kjøpe den for personlig komfort, og gni den inn i 6 måneder. Hjelper kontratubex å bli kvitt stagnerende arr etter akne? Snarere enn ja.

Uansett hvor hardt jeg prøvde å finne i det globale nettverket, var det mer positive vurderinger om effektiviteten av Contractubex fra arr etter akne og post-akne, men dessverre klarte jeg ikke.

Selv om folk merker at sporene og blemishene fra akne etter bruk av Contractubex er blitt mindre og har blitt litt lysere, men gelen ikke helt eliminerer dem.

Mest av alt beklager det at stoffet krever regelmessig bruk i lang tid. Få potensielle pasienter er klare til å bruke gel tre ganger daglig i seks måneder. Deretter minst én gang, ikke glem å ta noen piller, og deretter tre ganger! Det ser ikke ut til å være veldig ekte.

Men i alle fall er avgjørelsen din. Min hovedoppgave er å fortelle om alle de sanne positive og negative aspektene av dette stoffet. Og til slutt, vurderinger om bruk av Contractubex fra spor, arr og flekker etter akne (post-akne).

Jeg håper du likte denne artikkelen og var nyttig. Ta vare på deg selv fra dårlige midler :) Se deg i følgende artikler og vær sunn. Og legg igjen dine kommentarer slik at andre kan kjenne din mening, det er viktig for oss, takk!

Gel Kontraktubeks mot akne og spor etter dem

Kontraktubeks - er en gel verdt 600-800 rubler, som er beregnet til behandling av hudutslett, arr og merker etter akne i hvert stadium. Legemidlet bidrar til å akselerere regenerering av huden og fjerner eventuelle flekker som kan oppstå etter ungdommelig og annen utslett.

Sammensetning og handling

Kontraktubeks er produsert i en 20 g rør. Det er en gel som ligner en homogen matmasse av lysebrun farge med en karakteristisk lukt.

Den viktigste aktive substansen i gelen er løkekstrakt (Ceray), konsentrasjonen av hvilken per 1 g av produktet er 100 mg (10%). Det trenger dypt inn i det øvre laget av epidermis, hvor det lindrer betennelse og hindrer fibrin å danne - grunnlaget for grovt arrvæv, noe som akselererer hudregenerering.

Ekstrautstyr er følgende komponenter:

 • natrium heparin - virker som et antikoagulant som forhindrer dannelsen av blodpropper, har en mykende effekt på herdet vev, bremser dannelsen av arr, samtidig som den har en fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk effekt;
 • Allantoin - gir epidermiselasticiteten og har en regenererende effekt i sine dype lag, og effektivt lindrer også rødhet og kløe.

Så, takket være samspillet mellom de tre komponentene, har verktøyet følgende tiltak:

 • kurmer betennelse og øker hastigheten på healing prosessen med kviser, hindrer dannelsen av arr i deres sted;
 • stimulerer restaureringen av huden, bidrar til rask fjerning av arr;
 • etter påføring på huden, danner en liten film som beskytter huden og fremmer sin raske regenerering;
 • fjerner den endelige betennelsen og har en beroligende effekt på huden på steder der flekker og arr er konsentrert;
 • bidrar til å gjenopprette regenereringsegenskapene til skadede hudceller og hindrer keloid fibroblaster i å danne.

I denne forbindelse kan Kontraktubex brukes selv i kampen mot teenage akne og konsekvensene etter dem. I tillegg kan bruk av gelen kombineres med å ta noen stoffer og til og med bruk av alkoholholdige drikkevarer. Dette vil ikke forårsake noen bivirkninger.

Hvordan bruke kontraktubex for akne?

I dette tilfellet står bruken av Kontraktubeks på scenen når kvise er modnet, og skorpen på stedet har allerede forsvunnet alene. Legemidlet vil bidra til å fjerne flekkene av blåaktig-lilla farge, ha en deprimert natur og uregelmessige former. Ingen smerte i pimple-sonen skal følges.

Gelen påføres i henhold til denne instruksjonen:

 • Steam ansikt for å rense huden av smuss og sebum. For å gjøre dette er det nok å påføre et varmt, vått håndkle i ansiktet ditt i noen sekunder, eller bare vaske ansiktet ditt med varmt vann med såpe eller vaskegel. Tørk tørk etter prosedyren.
 • Tørk problemområdet med en bomullspinne fuktet med en løsning av formisk alkohol eller annen alkoholholdig væske. Dette er nødvendig for å desinfisere huden.
 • Gel problemområdet av huden, gni med lys massasje bevegelser. Doseringen av stoffet bestemmes ut fra denne beregningen - 0,5 cm gel per 25 cm av problemområdet av huden.

Søknadssøknad: Påfør Contractubex 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Røde flekker vil gå bort om noen uker. For å maksimere hastigheten på denne prosessen, kan du påføre gelen opptil 5 ganger om dagen.

Hvordan bruke gelen fra flekker etter akne?

Prinsippet om påføring av gelen fra arrene er at det kan gnides mer intens, selv med pattingbevegelser. Dette gjør at stoffet kan absorberes raskere og dypere. I dette tilfellet er den nøyaktige metoden for søknaden avhengig av hvilken type spor:

 • "Konkave" arr. Gelen påføres på renset og desinfisert hud gjennom energibrytende bevegelser i 60 sekunder. Det absorberes raskt, så du kan trygt bruke de nye delene av gelen til minuttet utløper. Du kan utføre denne prosedyren opptil 5 ganger om dagen.
 • Gamle arr. I dette tilfellet kan maksimal effekt oppnås ved bruk av en spesiell lufttett dressing, noe som gjør at preparatet maksimalt kan påvirke de gamle sporene. For produksjonen trenger du en konvensjonell matfilm, siden den ikke krever ekstra fiksering og er praktisk å bruke. En bandasje er utarbeidet i denne rekkefølgen: huden rengjøres og desinfiseres, og så behandles den med en gel, og etter 60 sekunder påføres et stykke film som fanger hele området av arret. Det er nødvendig å ha et slikt bandasje i 12 timer, så det er verdt å gjøre det om natten.

Bruksområde: For å fjerne de "konkave" arrene, trenger du en 2 måneders applikasjon av gelen, men den gamle vil kreve en lengre påføring - fra 3 til 6 måneder. I noen tilfeller må du kanskje håndtere hudfeil i mer enn seks måneder.

Spesielle anbefalinger

Uansett hudproblemer som Contractubex brukes på, bør følgende anbefalinger vurderes:

 • Du kan ikke gå ut i solfylt vær etter ansiktsbehandling med en gel, fordi irritasjon kan danne seg på huden under påvirkning av ultrafiolette stråler;
 • Hvis været er kaldt, kan du gå utenfor 1 time eller mer etter å ha brukt produktet;
 • Ved behandling av Contractubex er det verdt å bruke lett sminke eller, hvis det er mulig, helt kassere det.

Bivirkninger

Regelmessig bruk av gelen kan provosere noen bivirkninger, blant hvilke de vanligste er en liten kløe. Dette betyr ikke at du må stoppe behandlingen, fordi denne reaksjonen er midlertidig. Som regel observeres det hos eiere av sensitiv hud og går innen 1-4 timer etter påføring. Videre, med regelmessig bruk av Kontraktubex, vil en slik effekt opptre mye sjeldnere.

Når det gjelder de andre bivirkningene, kan det være en liten forverring av arret - fargen blir noen få toner mørkere, og en liten hevelse vil dukke opp rundt i stedet for akne. Dette er også en normal reaksjon, som vil passere med tiden, så det er ingen grunn til å slutte å bruke gelen.

I mer sjeldne tilfeller fører applikasjon av Contractubex til allergiske reaksjoner, ødem og smerte i behandlingsområdet, samt lavt pustulært utslett. Med manifestasjonen av slike konsekvenser er den ytterligere muligheten for å bruke gelen verdt å diskutere med en hudlege.

Kontra

Det er en rekke indikasjoner der bruk av Contractubex er umulig:

 • det er en individuell intoleranse mot komponentene som utgjør stoffet;
 • trichomycosis - soppsykdommer i huden;
 • diagnostisert med alopecia - patologisk hårtap
 • etablert atopisk eksem - en allergisk hudsykdom av kronisk tilbakefallende natur.

Så, hvis det ikke er kontraindikasjon for akne og spor etter dem, kan du bruke Kontraktubex gel, som er indikert for bruk selv i ungdomsår på grunn av sin ufarlige effekt. Den eneste ulempen ved verktøyet er den økte kostnaden, men den er fullt begrunnet av sin høye effektivitet i kampen mot postacne.

Kontraktubeks

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Vanligvis brukes Kontraktubex salve til sugende arr og arr. Men med post-acne, hjelper det også, men ikke så effektivt. Regelmessige arr og masker er riflet. Dette løses mye lettere. Men sporene av akne, som regel, tvert imot har utseendet av dimples og grooves. Derfor kan en større effekt oppnås ved hjelp av kollagen. Ikke desto mindre hjelper Kontraktubex også i viss grad, utjevning av hudavlastningen. Bare med en gang vil jeg legge merke til at hverken engangsbruk eller den månedlige løpet av resultatene vil bringe. Jeg tok huden i et ganske godt utseende i bare seks måneder. Men nå er terrenget nesten helt flatt.
Denne glede er dyrt. Gel i et rør på 50 ml selges i apotek for 1100 rubler. Nok i ca 1,5 måneder med daglig bruk. Totalt ga jeg mer enn 3000 for behandling etter akne. Det er også Contractubex i flekker, men dette er ubrukelig i tilfelle av akne ting, det er mer egnet for arr.
Det er nødvendig å smøre de skadede områdene flere ganger om dagen. Jeg har vanligvis utført denne prosedyren om morgenen, til lunsj, om kvelden og om natten. Derfor går gelen veldig raskt. For å spare deg, bør ikke dekke en god hud, må du bare jobbe med problemområder.

Pros: Vel hjelper å bli kvitt arr etter akne, fjerner røde flekker på ansiktet, lett å påføre.
Ulemper: dyrt, saktevirkende.
Jeg kjøpte en sterkt annonsert krem ​​for å fjerne mine stygge arr og røde flekker på ansiktet etter kviser. Som jeg selv knust til det blå i ansiktet.
Husk at akne gelen ikke helbreder, fjerner bare spor etter dem.
Brukes daglig for alle arr. Både på nytt og på gammelt. Før det ble påført, behandlet det overflaten med mauralkohol. Dermed prøver å forbedre effektiviteten av gelen.
Han hjalp meg med flekker, ingenting var igjen av dem, men de selv ønsket ikke å gå gjennom.
Med arr er situasjonen mer komplisert. Gelen påvirket ikke de gamle sporene på noen måte, selv minimal slette dem ikke. Friske hytter måtte også smøres lenge, for ikke å glemme den daglige omsorg. Og de bare ved slutten av den andre måneden var helt borte.
Forbruket av produkter er svært økonomisk, det kan også avhenge av antall problemområder, men ett rør var nok for meg for hele kurset. Jeg tok veldig lite og forsiktig gned på rett sted.
Jeg kan råde ham, men bare fra nylig dukket arr. Og også bare for de som ikke har det travelt å se resultatet på kort tid.

Min egen dumme vane med å klemme ut akne førte til dannelsen av akne karakterer. Jeg måtte ta nødhjelp, rådde Kontraktubeks. Verktøyet er ikke billig, men effektivt, prøvde flere budsjettmodeller - de virker ikke så effektivt. Legemidlet er solgt i emballasje 20 g og 50 g, det er bedre å kjøpe mer, det er mer lønnsomt. For at Contractubex skal kunne fungere raskt, må den påføres umiddelbart etter at betennelsen har gått, da vil arrene forsvinne om mindre enn en måned, og det vil ta fra 3 måneder å behandle gamle arr. opptil et halvt år, i dette tilfellet er det bedre å sette på en lufttett dressing med gel for natten. Ved normal bruk bør behandlingen bare brukes på lukkede sår på 2-3 p / dag, gnidd med massasjebevegelser fra midten til kantene, til den er fullstendig absorbert. Gelen har en hyggelig tekstur, danner en tynn usynlig film på huden, som beskytter den skadede epidermis mot infeksjon og fremmer rask regenerering av celler.
Det er få kontraindikasjoner til gelen, det er tillatt å bruke det selv av barn, gravide og ammende kvinner.
Effekten av produktet er fornøyd, men jeg reduserer ett poeng for en høy pris, ikke alt denne gelen har råd til.

Gel Kontraktubeks bruk for å eliminere arr og arr i ansiktet, som ofte forblir fra akne.
Virkningen av stoffet er rettet mot å akselerere regenerering av huden. I tillegg har gelen en antimikrobiell effekt.
Den grunnleggende regelen for effektiv arbeid er å bruke produktet umiddelbart etter at det har oppstått støt på huden. Gamle arr forsvinner problematisk.
Hvis jeg ser at jeg har et arr, begynner jeg å bruke gel 2-3 ganger om dagen. Midler kan påføres med et tynt lag.
Pass på å bruke ved sengetid.
Ved konstant påføring glatter huden i gjennomsnitt etter 3-6 uker, avhengig av dybden av arret.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Kontraktubeks med flekkakne i ansiktet. Hvem prøvde?

Har noen brukt Kontraktubeksom til å kvitte seg med flekker etter akne i ansiktet?
Jeg har hele haken i disse forferdelige stedene, så jeg vil prøve å fikse denne situasjonen med denne gelen.

Etter påføring begynner ubærbar kløe etter at jeg har avtatt umiddelbart. hva skal jeg gjøre? kan slutte å bruke?

på baksiden er det skrevet at noen ganger er det hudreaksjoner. Se at det ikke er noen irritasjon, du kan begrense deg til et lite område, og så se på resultatene. Jeg ville ikke søke på store områder av ansiktet

Er Contractubex effektiv for arr etter acne

Akne - ikke-estetiske hudfeil som forårsaker psykisk og fysisk ubehag, forårsaker ofte problemer og etter forsvinning, forlater arr, arr og flekker på huden.

Acne contractubex brukes vanligvis på helbredelsesstadiet, det vil si, det hjelper til med å bli kvitt sporene igjen i stedet for de betente fociene.

struktur

Kontraktubeks - et stoff fra spor etter akne, arr og arr, inneholder tre aktive ingredienser.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!
 1. Væskeekstrakt av løk Ceray. Reduserer betennelse, forhindrer dannelsen av grovt arrvev.
 2. Heparin. Mykner tøffe arr, fremmer mobil fornyelse, fukter huden og reduserer betennelse i vevet.
 3. Allantoin. Eliminerer rødhet, reduserer kløe, fjerner følelsen av overdreven hudspenning. Det stimulerer healing prosessene i dermis dype lag, myker huden og gjør den mer elastisk.

Hvordan gjør det

Komponentene i preparatet har en effekt på huden:

 • regenerere (stimulerer restaureringen av huden, som følge av hvilke flekker og spor passerer raskere);
 • Beskyttende (påført gel danner en beskyttende film som hindrer negativ påvirkning på huden av miljøfaktorer);
 • anti-inflammatorisk (lindrer betennelse og beroliger huden i problemområder).

I tillegg hemmer stoffet dannelsen av fibrin, som danner grunnlaget for arrvev, utgjør lindring, øker elastisiteten og elastisiteten i huden.

En slik kompleks effekt lar deg effektivt bruke stoffet fra flekker etter akne, arr og arr.

De aktive komponentene i gelen trer inn i de dype lagene i huden, har en terapeutisk effekt i 4 timer. I dette tilfellet absorberes stoffet ikke i systemisk sirkulasjon og forårsaker ikke bivirkninger fra ulike kroppssystemer.

Funksjoner av søknaden

Hvordan bruke Contractubex for arr, finnes i instruksjonene som er vedlagt stoffet.

Foto: Hvordan bruke verktøyet er detaljert i instruksjonene.

Med hensyn til behandling av spor av akne hjemme, er det noen funksjoner identifisert i prosessen med praktisk bruk av verktøyet og ikke spesifisert i produsentens instruksjoner.

Etter disse anbefalingene vil bidra til å oppnå maksimale resultater ved behandling av arr etter akne.

 1. Kontrakt akne fra akne (vurderinger bekrefter dette) bør bare brukes etter at skorpen har forsvunnet fra såret igjen etter akne. Det er umulig å rive av skorpen, fordi det er denne handlingen som kan føre til dannelse av et grovt, synlig arr. Vanligvis vil en skorpe uten ekstern inngrep forsvinne innen 7-10 dager.
 2. Før du påfører gelen, bør huden rengjøres grundig av smuss og overflødig talg. Det er nok å vaske med varmt vann og såpe, rensende gel eller skum.
 3. Etter vask anbefales det å behandle problemområdet med en alkoholholdig løsning av maursyre eller en annen alkoholholdig antiseptisk løsning. Dette vil ytterligere rense huden og gi en dypere penetrasjon av gelen.

vitnesbyrd

Indikasjoner for bruk av Contractubex kan være:

 • arr etter akne og akne av varierende alvorlighetsgrad;
 • forebygge dannelsen av arrvæv etter klemming av akne;
 • hypertrofisk og keloid arr etter brannskader eller skader, kirurgisk inngrep;
 • forebygging av dannelse av arrvæv i den postoperative perioden eller etter skade;
 • strekkmerker etter graviditet.

Video: "Akne merker"

Behandling av akne arr med Contractubex

Kontraktubeks anses som en av de beste rettsmidler for effekten av akne, som bekreftes av bildet før og etter påføring av legemidlet (kan ses online).

 • Legemidlet fjerner friske merker og arr etter akne og annen skade på huden.
 • Det kan brukes på alle hudtyper og alvorlighetsgrad av lesjonen.

På spørsmålet om Kontraktubex bidrar til å takle gamle kosmetiske feil, er det umulig å svare utvetydig.

Oftere merker pasientene at etter bruk av Contractubex, blir arrene som har oppstått lenge siden blitt mindre og lettere, men ikke helt over.

Hvordan søke

Gelen påføres på arr og arr med lette rubbende sirkulære bevegelser.

Erfaring har imidlertid vist at med denne metoden er behandlingsresultatene lavere enn forventet av pasientene.

 • Derfor, for behandling av sterkt synlige atrofiske arr etter akne, anbefales det å påføre gelen med kraftige massebevegelser, noe å trykke på problemområdet.
 • Prosedyren bør vare i minst et minutt.

Legemidlet absorberes godt og raskt, så under behandling kan om nødvendig en ny del av gelen legges til arret.

Verktøyet brukes på problemområder to ganger om dagen, maksimalt antall behandlinger bør ikke overstige 5-6 ganger.

Ofte, etter stor akne, er store, deprimerte arr igjen på huden.

 • For å bli kvitt dimplene blir gelen påført behandling av problemområder tre ganger daglig og under okklusiv (pustløs) dressing for natten.
 • Forsmakningen gjøres enkelt: gelen gnides i arret i minst et minutt, så er det noe mer på problemområdet, behandlingsområdet er dekket med klamfilm.

Hold et slikt bandasje kan være opptil 12 timer.

Hvordan behandle hvite flekker på øyelokk? Finn ut her.

Mulige opplevelser når du bruker

 • I noen tilfeller forårsaker salven når den påføres huden en liten kløe.
 • I tillegg rapporterte pasientene en forverring i utseendet på arret.

Imidlertid er disse bivirkningene midlertidige, og ifølge leger indikerer en restrukturering av arrvæv.

 • Kløe kan forekomme en halv time etter påføring av produktet og fortsetter i flere timer. Noen dager etter vanlig bruk av Contractubex, klipper det kløe i det hele tatt. Men når du behandler overdreven følsom hud eller store områder av huden, kan kløe være alvorlig og fortsette i lang tid. Hvis bivirkningene er uttalt, og ikke overføres i lang tid, er det bedre å stoppe bruken av gelen.
 • Endringer i utseende av arret (lysere farge, hevelse rundt huddefekten) er ikke et alvorlig problem, og forutsetningen for å stoppe behandlingen er som regel midlertidig.

I sjeldne tilfeller, etter påføring av gelen kan også nevnes:

 • allergiske reaksjoner;
 • hevelse og ømhet i behandlingsområdet;
 • grunt pustulært utslett.

Når skal vente på resultatet

Når det brukes riktig, etter 4-5 uker, vises praktisk talt usynlige kosmetiske arr i stedet for ganske store arr.

 • For maksimale resultater kan gelen påføres i 2 måneder.
 • Og i behandlingen av svært store hudfeil - opptil seks måneder og lenger.

Pigment flekker

Emner dekket: hudpigmentering (hvite, brune flekker på ansiktets hud). Hvordan bli kvitt fregner?

Hvorfor vises alder flekker på ansikt og kropp?

I andre rekkefølge kan det kalles lentigo, chloasma, melasma - pigmentspott som oppstår ved et overskudd av UV-stråling.

Pigment (hvite og mørke) flekker på ansiktets hud blir også ofte dannet etter operasjoner, intensiv peeling, mekanisk og laser resurfacing og andre kosmetiske prosedyrer som ble utført i strid med teknologi og tynning av stratum corneum.

Mørke flekker på huden (melasma) kan oppstå under graviditet. Samtidig, etter slutten av hormonpreparater, forsvinner pigmentplater ofte, men de kan også returnere - for eksempel under påvirkning av solen.


Slik fjerner du alderplater på huden effektivt?

Først av alt er det viktig å si: ingen metode kan garantere 100% at pigmentplettene på huden forsvinner for alltid. Mange av dem er assosiert med kroniske sykdommer i leveren, nervesystemet, eller kan oppstå med overdreven soleksponering.

Fjerning av aldersplassene krever en integrert tilnærming. Ideelt sett bør hudfargene bli hvitt og avskallet ved hjelp av spesielle preparater, kombinere dette med riktig hudpleie, intern behandling og C-vitamininntak.


Ledende TV-programmet "Leger" og kosmetolog ved klinikken Elena Sibrina
håndtere problemer med fregner og pigmentering.

Forskere fra University of Toronto analyserte mer enn to tusen annonseringsbilder av menn og kvinner med forskjellige hudtoner. Det viste seg at alle menn ubevisst tiltrekker seg kvinner med lett hudfarge.
Mer om studien

ELOS-terapi, laserfjerning av pigmentplater, Fraxel Re: butikk eller Clear lasere er spesielt effektive for å fjerne pigmentflettene. Brilliant med PREMEA applikator (flere detaljer om denne applikatoren i bloggen), glykolsyre og trichloreddiksyre peeling, retinol peels. Hvis du har hud som er utsatt for pigmentering, og du er veldig bekymret for pigmentplettene, kan vi anbefale en kombinasjon av peeling og mesoterapi med vitamin C og stoffer som undertrykker produksjonen av melaninpigment.


Hvordan redusere risikoen for å oppstå alder flekker?

For hud utsatt for pigmentering, er det spesielt viktig å gi pålitelig beskyttelse mot solen hele året. Midler som undertrykker produksjonen av melatonin, samt kosmetikk av høy kvalitet med arbutin, retinol, vitamin C, vil hjelpe deg til å se perfekt ut.

Hvis brune flekker på huden plager deg regelmessig, bruk aldri fototoksiske midler. Prosedyrer som eksfolierer det øverste lag av hud, kan kun utføres av en profesjonell kosmetolog. Med sterk hudpigmentering er det veldig viktig å alltid beskytte det mot solen, og spesielt etter kosmetiske prosedyrer.

Et eksempel på program for korrigering av overdreven hudpigmentering:

Dette programmet ble samlet i vår klinikk for en pasient som ble plaget av mørke flekker på huden. Hennes spesielle ønske var "alltid se bra ut". Derfor foreslo legen en myk metode for behandling av pigmentflettene, noe som ikke forårsaker rødhet og peeling av huden.

 1. Klargjøring av huden for aktiv fjerning av aldersflater. Hjemmebehandling i en til to uker og etterfølgende bruk av blekemidler mellom behandlinger. Bruk av midler som påvirker produksjonen av pigment (tyrosinaseinhibitorer). Daglig pigmenteringspleie innebærer følgende regime:

1.1 Hvit Lightening Kompleks blekingskrem påføres på den forrensede huden om morgenen. I motsetning til andre blekemidler, beholder krem ​​hudens lipidbarriere, det vil si at det ikke er behov for å legge til fuktighetskrem til omsorg. Huden etter en måned med påføring er ikke bare justert i farge, men kjøper også en porselen glød.

1.2 Om kvelden blir White Lightening Serum påført huden. Serum er ikke mer aktivt enn krem, men det bør bare brukes om kvelden, det øker peeling, noe som gjør at du raskt kan kvitte seg med pigmentering.

 • Fjerning av pigment flekker i klinikken. Vekslingen av glykolskall og mesoterapi med vitamin C, A, hyaluronsyre og organisk silisium. Varigheten av behandlingen av pigmentpunkter i klinikken - 2 måneder. En uke - peeling, neste - mesoterapi og så videre. Hjemmehjelp hjemme - iS KLINISK anti-pigmentering av huden, solkrem med SPF25;
 • Støttende prosedyrer. Glykolisk brannskalning Is eller TCA 20% - 1 gang per måned, mesoterapi - 1 gang per måned.
 • Hvis pasienten vil bli kvitt aldersplassene så raskt som mulig, kan legen bestemme bruk av sterkere eksponeringsmetoder:
  • Fraksel laser;
  • Laser Clear Strålende med en spesiell Permea-applikator (mer om den nye applikatoren i bloggen)
  • Maskinvare ELOS-terapi.

  Hvor ofte skal blekemiddel kosmetikk brukes?

  Med en tendens til pigmentering av huden - hele tiden. Pigmentspott blir dannet under melanogenese, og blek kosmetikk inneholder stoffer som påvirker forskjellige stadier av denne prosessen.

  For eksempel, hvis du plukket opp kosmetikk med arbutin, kan du trygt bruke den i omtrent et år. På et år er det nødvendig å endre ikke bare kosmetikklinjen, men også selve aktivstoffet. Så du kan påvirke de ulike stadiene av pigmentdannelse i huden.

  Hvordan bli kvitt fregner?

  Fregner gir en unik sjarm, og mange anser dem ikke for en hudfeil. Men hvis spørsmålet "Hvordan bli kvitt fregner?" Er relevant for deg, bruk bare overflate peeling - ANA-syre, salicylisk peeling, etc. Og, selvfølgelig, gi god beskyttelse mot solen.

  Kontraktubeks som det mest effektive middel for flekker etter akne

  Utseendet til akne er ikke et veldig hyggelig øyeblikk. Alle kjemper ham med forskjellige metoder, kremer, komprimerer, personlig skapt salver. Det skjer ofte at etter å ha fjernet akne på minnet om seg selv, forlater de flekker.

  Det er spesielt ubehagelig hvis alt skjer i ansiktet. Tidligere, og de måtte kvitte seg med alle slags salver og gni, men Kontraktubex fra flekker etter akne hjelper mye bedre.

  Hvorfor forblir akne flekker?

  Spott og mørkere etter akne opptrer vanligvis i flere tilfeller. Så, den aller første av dem er forsømmelsen av akne. Det er ikke nødvendig å la det løpe fritt, sier de, de selv vil passere. Nei, de vil ikke, og hvis de gjør det, kan de legge igjen en ubehagelig gave - røde flekker. Det er vanskeligere å kvitte seg med dem enn akne selv.

  Du kan bruke mellom fem og ti minutter for å fjerne kvise, men prosessen med å kvitte seg med de resterende stedene kan ta lang tid.

  Røde flekker kan vises hvis du selv, hjemme prøver å bli kvitt akne. På samme måte som du ikke kan kjøre acne, bør du ikke engang prøve å klemme dem selv. Dette vil ikke føre til noe bra, men det kan forverre situasjonen mye. Hvis du får en infeksjon under huden din, er røde flekker det enkleste du kan møte.

  Melinin er helt skylden for dannelsen av slike steder, pigmentene som alltid dannes under den inflammatoriske prosessen med akne på ansiktets hud. Fargen på de resterende stedene avhenger helt av graden og dybden av den inflammatoriske prosessen. Så jo lysere stedet, desto mer må du jobbe hardt for å bli kvitt det.

  Er det noen måte å forhindre dette på?

  Fjerner akne flekker er en lang prosess. Er det mulig å forhindre det på en eller annen måte? Selvfølgelig er det mulig, du må bare følge noen få enkle regler:

  • Aldri under ingen omstendigheter, kan akne ikke klemme ut. Denne regelen er veldig enkel, men dessverre er det veldig vanskelig for mange å implementere det. Du bør vite at klemme skader huden er mye mer enn en kvise. Fordi infeksjonen trenger enda dypere, og huden selv er skadet. Videre, hvis ekstruderingsprosedyren er feil, kan du spre infeksjonen over hele huden din, inkludert sunne områder.
  • Når du har identifisert sykdommen, bør du umiddelbart begynne å behandle den. Du kan aldri bli slått av til i morgen, fordi konsekvensene kanskje ikke er hyggelige seg selv. Så, hvis du ikke starter behandling av akne i tide, inni, under huden, kan en inflammatorisk prosess begynne. I slike tilfeller kan du tjene ikke bare røde flekker, men også arr eller til og med arr.
  • Utviklingen av en slik sykdom kan være den mest uforutsigbare. I dag har du en kvise på ansiktet ditt, og neste dag er det allerede ti av dem? Ikke forsink, bør så snart som mulig konsultere lege. Så du kan forhindre akne eller andre akne. En erfaren kosmetolog vil fortelle deg den mest effektive behandlingen for akne arr.

  Kan jeg gjøre noe hjemme?

  Sannsynligvis spurte hver jente spørsmål: Hvordan fjerner man røde flekker etter akne ved hjelp av hjemmemedisiner? Er det mulig å gjøre dette? Hva trengs for dette?

  Det er et stort antall oppskrifter for en rekke salver, geler og ansiktsmasker.

  Du bør bare gjøre et valg til fordel for en oppskrift som passer til din hudtype.

  Agurkjuice whitens stygge flekker på huden uten problemer. Den kan kuttes i ringer, og festes til problemområder. Også, du kan gratulere en agurk på en rist og smøre de røde flekkene med den resulterende vasselen. I tillegg kan du fukte bomullsulden med den resulterende saften og feste den til det berørte området. Hold det i tjue minutter. Gjenta denne rensingen kan være to ganger om dagen.

  En fin måte å kvitte seg med ubehagelig rødhet er en maske med tomat. Det er nødvendig å male tomaten på et rist og legge til samme skje potetstivelse. Bland godt til en viskøs homogen konsistens.

  Den resulterende salven skal påføres ansiktet og holdes i femten minutter, deretter fjernet med varmt vann.

  Masker av røde og mørke flekker

  Hvordan bli kvitt akne merker med en maske? Kan dette gjøres uten å benytte seg av en kosmetolog? Alt er mulig hvis du har de riktige ingrediensene.

  Så, ta en teskje honning, og omtrent samme mengde revet kanel, kan du lage en utmerket ansiktsmaske. Påfør blandingen på problemområdene og hold den i litt mer enn tjue minutter, skyll deretter med varmt vann. En slik maske, det vil være nok til å gjøre to eller tre ganger i uken. Masken på kanel og honning bør ikke brukes til personer med syke fartøy.

  I tillegg til kanel har en maske med grønn leire gode egenskaper. For å forberede du trenger to spiseskjeer av grønn leire, og tilsett litt vann til det, rør til tilstanden til krem. Deretter skal 4-5 dråper rosmarinolje tilsettes til den resulterende blanding. Etter blanding må du bruke krem ​​på de mørke flekkene etter akne. Ti minutter senere, fjern den tørkede leiren og fukt huden.

  Hvis arrene er gamle og dype

  Akne klarte å eliminere, men etter at de forlot dype arr? I tillegg er de lenge forsinket, og du vet ikke om behandling vil hjelpe deg? Hvordan bli kvitt akne arr vil fortelle tradisjonell medisin.

  Bland en spiseskje med sandeltrepulver med rosevann, slik at det senere kommer en tykk pasta ut. Påfør blandingen på arr og la den stå over natten. Sandeltrepulver har nøyaktig egenskapene som bidrar til regenerering av huden. Denne prosedyren kan gjentas daglig, til arret forsvinner helt.

  Camellia olje er også flott for å bli kvitt akne arr. Det er veldig rik på vitamin E, som fremmer hudcellefornyelse. En liten mengde kamelliaolje skal påføres arret. Deretter gni i en sirkelbevegelse inntil oljen absorberes i huden. Massasje kan gjentas to ganger om dagen. Prosedyren tar ikke mye tid, og du kan se effekten i en og en halv time.

  Laserfjerning

  Har du prøvd alle tilgjengelige metoder, og arrene i ansiktet ditt ikke forsvinner? Hvordan bli kvitt akne arr? Den mest effektive måten i dag er laserfjerning. Takket være denne metoden blir den gamle skadede huden brent og fjernet fra ansiktet, og i stedet for det vokser det nytt og sunt. Denne metoden gir dessverre ikke hundre prosent garanti for arr fjerning, men i de fleste tilfeller er det mulig å oppnå fullstendig utjevning av huden og forbedre tilstanden.

  Hvilke betyr det mest effektive?

  Nylig har en spesiell gel fra kontraktubex arr fått enorm popularitet. Mange roser hans healing kvaliteter, men gjør kontraktubex for akne og arr etter dem hjelp? Ja, ja, og ja igjen!

  Spesiell contractubex gel har egenskaper som ikke bare lindrer vevslang, men på toppen av det, klø av og sterkt redusere rødhet. Alt dette bidrar til å raskt glatte og helbrede arret, og forbedrer hudens elastisitet. For å fjerne de lyse røde merkene fra akne, bør kontraktubex påføres umiddelbart etter at de har oppstått, eller, enda bedre, den dagen akne er fjernet.

  Effektiviteten av contractubex for akne arr kan bevises ved å bruke tre aktive elementer som utgjør gelen og utfyller hverandre.

  • Så den aller første av dem - løkekstrakt fjerner betennelse og forhindrer utseendet av overflødig vev.
  • Heparin gir i sin tur en fuktighetsgivende effekt, myker det allerede herdede arrvævet, og aktiverer også rask gjenvinning av celler.
  • Rødhet og kløe lindrer allantoin. Det glatter også huden, noe som gjør den mer elastisk og myk, noe som igjen fjerner effekten av tørrhet og tetthet. I tillegg behandler allantoin skadet vev i de dypere lagene i huden, og fjerner dermed problemet fra innsiden.

  Hvordan søke?

  Hvordan skal akne-traumer brukes for å få akne til å fungere så raskt og effektivt som mulig?

  Du må begynne å bruke gelen på et tidspunkt når akne har gått, akne har forsvunnet, og flekkene og arrene fra dem har ennå ikke hatt tid til å bli gammel og bli crusted. Først bør du rengjøre det ønskede området av hud fra overflødig fett og forskjellige bakterier.

  Dette kan gjøres med vanlig såpe og varmt vann. Også en hvilken som helst gel for vask vil perfekt tilnærming. Salve må påføres helt til hele overflaten av flekken, eller arr. Deretter begynner massasjebevegelser å gni. Har en veldig lett tekstur, det trenger dypt under huden, fjerner all infeksjonen inne.

  For å forbedre effekten av gelen, kan du behandle det ønskede området med mauralkohol.

  Etter påføring forblir en tynn hud på huden. Du kan ikke fjerne filmen. Dens oppgave er å beskytte dette området mot inntrenging av smuss og bakterier.

  Hvis huden har friske arr eller nye flekker, bør legemidlet for akne merker brukes minst tre ganger om dagen (om morgenen, om ettermiddagen, om kvelden). Du kan øke mengden gel til fem ganger om dagen. Prosedyren skal gjentas i tre måneder.

  Behandling med kontraktubex i stillingen kan også ta om lag tre, fire måneder. I de tilfeller der arrene er blitt gamle, kan bruken av gelen ta opptil seks til sju måneder.

  Fordeler og ulemper med dette stoffet

  Kontraktubex hjelper fra flekker etter akne, men kan det også skade huden?

  Behandling av akne arr er en veldig lang prosess, avhengig av hudens helbredelse, som i seg selv tar mye tid. Ikke vær redd hvis du etter langvarig bruk av gelen på applikasjonsstedene føler deg litt kløe. Dette er bare en liten bivirkning.

  Vanligvis skjer denne kløe på mindre enn en halv time, men avhengig av hvilken type hud det kan vare i ca to til tre timer. Hvis arret er riper, betyr det at helingsprosessen skjer under huden.

  Du bør heller ikke være redd hvis blemmer eller arr på huden forandrer farge til mørkere. Svak hevelse kan også forekomme rundt dem. Dette er heller ikke en stor avtale.

  Spor av akne kontraububex fjerner en gang for alle.

  I det eneste negative av stoffet, må du sannsynligvis sette sin pris, siden prisen varierer fra 90 til 120 gram per vare. Det er ganske dyrt, men stoffet er verdt det. Contractubex fjerner akne merker, så vel som arr og arr. Både voksne og barn kan bruke denne gelen, fordi den passer perfekt til alle hudtyper. Tallrike anmeldelser har kunnet bevise at contractubex fjerner arr fra akne mye raskere enn mange andre profesjonelle salver, og den har langt færre bivirkninger enn de fleste alternative stoffer.

  Vi fjerner arr med Contractubex - kundeanmeldelser

  I dag er mange kjent med førstehånds hudsykdom som akne. Men ifølge statistikk lider ikke et mindre antall menn og kvinner av et annet problem i epidermis - tilstedeværelsen av spor igjen etter akne. Behandling av slike konsekvenser er som regel en krevende og tidkrevende prosess, så den beste måten å unngå dem er å ta forebyggende tiltak, som består i å utføre rettidig og profesjonell aknebehandling, forhindre forverring av eksisterende betennelser og dannelsen av nye. Hvis det imidlertid ikke var mulig å unngå dannelsen av post-akne, er det mest effektive og hurtigvirkende middel for dets manifestasjoner, ifølge vurderinger, et farmasøytisk preparat for ekstern bruk av Contractubex.

  Ved lisensierte salgssteder kommer den i aluminiumrør på 20 eller 50 g. Konsistensen i form av en lysebrun gel er ikke klissete, sprer seg ikke og har ingen skarp lukt når den brukes. Effekten av Kontraktubex, som et middel mot arr, arr og røde flekker fra akne, oppnås gjennom et sett med terapeutiske egenskaper som:

  • anti-inflammatorisk (på grunn av innholdet i sammensetningen av ekstrakten av Seraye-pærer);
  • antiproliferativ - undertrykkelse av overdreven celleproliferasjon (reproduksjon), som regnes som sluttfasen av den inflammatoriske prosessen, samt fibrinolytisk / antitrombotisk (på grunn av heparin);
  • keratolytisk, det vil si aktivt eksfolierende, regenerering og mykning (på grunn av allantoins virkning).

  I tillegg har Kontraktubex en kraftig beskyttende effekt: Etter påføring dannes en ultratynn film som forhindrer at eksterne faktorer påvirker huden.

  For at dette kombinasjonsmedikamentet skal fungere så raskt som mulig, er det nødvendig å gjennomføre økter med det så snart de inflammatoriske elementene har kommet ned, og flekkene og arrene etter dem ikke er blitt gamle. I en slik situasjon er behandlingsforløpet etter akne vanligvis ikke mer enn en måned (forutsatt at Contractubex ble gnidd inn i arrene 2-3 ganger om dagen). Hvis det er vanskelige tegn på akne i ansiktet eller kroppen, varer terapien mye lenger: fra 3 til 6 måneder med en okklusiv (lufttett) dressing med gel påført over natten.

  Kontra

  Contractubex for arr er forbudt for bruk i nærvær av:

  1. sopp karantene infeksjoner - trichomycosis;

  2. alopecia - progressivt hårtap

  3. atopisk dermatitt - tilbakevendende, kronisk allergisk sykdom i huden;

  4. Individuell overfølsomhet overfor en av de aktive eller hjelpestoffene i legemidlet.

  Anmeldelser av personer som behandlet post-akne

  "Etter min mening hjelper Contractubex for arr å bli kvitt 100%. Jeg lærte dette fra personlig erfaring. Faktum er at jeg i mange år ikke kunne eliminere keloid-neoplasmaene. Men nå, som 2 måneder, har jeg glemt hva det er, og alt takk til Kontraktububeksa! Brukt det med Vitafon. For å være ærlig, de første par månedene av bruk skremte meg, fordi det ikke var synlige resultater. Men nå, etter samme tid var det et knapt merkbart hvitt arr på ansiktet. Jeg er veldig fornøyd med effekten av gelen, så jeg anbefaler det til alle som har hudproblemer som arr, blemmer etter akne. "

  "Med kontrakterte fotavtrykk fra akne er ikke en setning!" Jeg hadde alvorlig akne. Etter eliminering opptrådte mange blåaktig flekker (henholdsvis på stedet for akne) og skremmende arr. På jakt etter et mirakelhjelpemiddel for disse huddefektene, ble jeg kjent med mange nettsteder som anbefaler eller annonserer en eller annen metode som vil hjelpe i det minste å løse problemet mitt. Her i en av Internett-ressursene kom jeg over en beskrivelse og lovende vurderinger om Kontraktubex. Jeg brukte det to ganger om dagen til områdene av epidermis (hvor akne tidligere hadde vært). Jeg vet ikke om du vil tro på det eller ikke, men etter 3 og en halv måned var ansiktet helt annerledes: selv, rent, uten noen dunkler! "

  Nina Mayer, Kaliningrad.

  "Basert på vurderinger og min egen mening er stoffet Kontraktubeks et av de beste rettsmidler for arr etter akne og akne. Jeg brukte det som dette: Jeg dampet huden med et dampbad av kamilleavkok (omtrent prosessen varer i 10 minutter). Deretter klemte ut en liten gel og distribuerte den til de berørte stedene. Etter 20 minutter tørket resterne av et serviett. Du kan selvfølgelig vaske av alt varmt vann, men det er mer hensiktsmessig å bruke en engangsklut for ansiktet, fordi sammensetningen fortsatt må trenge inn i de nedre lagene av dermis. "

  Irina Tretyakova, Moskva.

  "Contractubex hjelper virkelig jevne ut akne arr og akne arr." Jeg begynte å bruke den etter at en venn ble kvitt en grov postoperativ sutur med hjelpen hans. Det kan virke for mange at prisen for et rør er høyt, men tro meg - verktøyet er verdt det, fordi kontrakten for akne vil forlate bare minner! Det blir ikke penger kastet til vinden, resultatet vil sikkert være så bra. "

  "Utseendet til post-akne er å skylde for seg selv: Jeg ble så mye tatt bort ved å klemme på akne. For å eliminere alle sine ikke-estetiske manifestasjoner, henvendte hun seg til en hudlege som rådde Kontraktubeks. Før du kjøper det på apotek, les omtaler på Internett. I de fleste tilfeller skrev de godt, så tvilene om oppkjøpet er forsvunnet. Det viste seg å være lett å bruke gelen i praksis: strukturen er behagelig, ikke-klebrig og ikke for væsken. Etter 4 uker stagnerende røde flekker, arr etter akne og små kviser som det var, ble huden på ansiktet mykere og mye jevnere å ta på. "

  "Jeg har kjent Contractubex i lang tid - jeg brukte den fra strekkmerker oppnådd etter graviditet. Da har stoffet overskredet alle mine forhåpninger. For en og en halv time siden begynte hun å bruke Contractubex for å bekjempe effekten av akne og akne. Hva å si? Drugstore igjen skuffe ikke! Stagnerende flekker er helt usynlige. Behandling med kontraktubex for store arr og akne arr gir også et fantastisk resultat: sporene av dem er visuelt knapt merkbare. "

  Lyubov Malikova, Irkutsk.

  Hvilken effekt å vente?

  Etter å ha bestått et kurs for å ta det eksterne stoffet Kontraktubeks for akne arr, oppdaget mange pasienter følgende forbedringer for problemhud:

  • med en nedgang i tettheten av strukturen av betennelse og forebygging av økt vekst av bindevev, blir arr etter akne glatt og blir usynlig på epidermis;
  • rødhet, følelse av tetthet, irritasjon og kløe elimineres;
  • berørt vev gjøres mer elastisk og mykt, moderat rik på kollagen;
  • På grunn av de kraftige regenererende egenskapene til allantoin som finnes i preparatet, sår og andre brudd på integriteten til dermis raskt,
  • ved å holde vann i arrene, blir fuktighetsbalansen ikke forstyrret;
  • hevelse er fjernet;
  • Skyggen på ytre dekselet blir naturlig, tonen - jevn, som hudavlastningen.

  Hvem er anbefalt for Contractubex?

  Terapeutisk gel kan brukes til sykdommer forbundet med vekst og brudd på integriteten til bindevevet:

  1. Dupuytrens kontraktur (fibromatose) - en kronisk sykdom preget av en lesjon, det vil si en cicatricial degenerasjon av palmar aponeurosis;

  2. cicatricial-atrophic og hypertrophic endringer i dermis;

  3. slitasje, lacerations, kutt;

  4. deformering av huden etter brannskader;

  5. Postpartum strekkmerker eller strekker dannes på grunn av et dramatisk vekttap (som betyr defekter av kollagenfiberen selv);

  6. keloid neoplasmer;

  7. flekker og arr igjen etter furunkulose og akne (det er viktig å vite at denne medisinen kjemper ikke bare med friske hudfeil: Contractubex er også effektiv mot stillestående arr, sår og mørkhet);

  8. som advarsel om utseendet på patologisk endret vev i posttraumatisk og postoperativ periode.

  Akne gel kan brukes i alle aldre, inkludert for skader hos barn for å forhindre utvikling av unestetiske formasjoner. Tillates også å bruke stoffet hos gravide og ammende mødre.

  Flere Artikler Om Typer Acne