Ofte er dette planteekstraktet brukt til å gjenopprette skjønnhet til håret: det styrker sine røtter, gjør krøllene silkeaktig, og forhindrer tippseksjoner.

Men få mennesker vet at eikebarket ikke kan være mindre effektivt for ansiktet, da det har regenererende og antiinflammatoriske egenskaper. Ikke uten grunn, for å unngå bleieutslett og allergiske reaksjoner, anbefaler barnelegger å bade nyfødte i sin buljong. Så, hvis du lider av utslett og har veldig følsom hud, vær sikker på å bruke denne unike naturens gave.

Fordelene

Når det brukes regelmessig og korrekt, kan eikebark ha følgende effekt på huden:

 • antiinflammatorisk, på grunn av pentosaner - høymolekylære polysakkarider, hvorav antibiotika produseres (garantert lindring fra akne, akne og andre ansiktsbetennelser);
 • antioksidant, anti-aldring, på grunn av flavonoider (rynkeutjevning + merkbar løfteeffekt);
 • sårheling og styptisk, slik at slike kosmetikk kan brukes selv for sår på ansiktet;
 • beskyttende, på grunn av tanniner (reduksjon av allergi symptomer, beroligende effekt på irritasjoner).

Så bark brukes i kosmetikk ikke bare for hudpleie. Det løser mange av problemene knyttet til det, og behandler dermatologiske sykdommer.

Visste du at... i folkemedisin og dermatologi er eikebaserte preparater ansett som de beste for behandling av hyperhidrose? Så, hvis du i spennende situasjoner har et veldig svettende ansikt, må du bruke ekstraktet av denne planten.

Brand Rating

Med tanke på fordelene med eikbark for ansiktets hud, er det ikke overraskende at dets ekstrakt er aktivt brukt i kosmetikk. Globale produsenter introduserer det til sine midler. En liten vurdering er et direkte bevis på dette.

 1. Azulene Serum. Eldan. Sveits. $ 41,1.
 2. Sensitive Skin Formula - en beroligende maske for hyperfølsom hud. Histomer. Italia. $ 40,6.
 3. Nattkrem med eikstrakt. Korres. Hellas. $ 30.5.
 4. Tonisk serum. Anariti. India. $ 16.5.
 5. Krem for oljeaktig, kombinasjon og problem hud. Cora. Russland. $ 12.
 6. Serum for ansiktet. Skinotan Extra +. Russland. $ 7.1.
 7. Tørrmaske. Eubikor. Russland. $ 5.
 8. Fuktighetsgivende væske for fet hud. Eva estetisk. Russland. $ 4,2.
 9. Lifebuoy - beroligende krem. Russland. $ 3,9.
 10. Trekkmaske med eik. Miracle kurv. Russland. $ 3.2.

Et bredt spekter gir deg mulighet til å velge riktig alternativ - serum eller krem, for stramming eller fuktighet, for tørr eller fet hud, premium klasse eller massemarked.

Nysgjerrige faktum. Mange eikekstrakt kosmetikk brukes som fuktighetskrem for tørr hud. Og det er ikke overraskende, fordi en voksen eik absorberer flere hundre liter vann fra jorden på bare en dag.

Regler for anvendelse

Hvis du er redd for nærvær av syntetiske stoffer i merkevarekosmetikk, lær å bruke eikebark til ansiktspleie selv. Fra det hjemme kan du lage lotioner, masker og annet verktøy. Men for dette må du lære å høste råvarer.

Anskaffelse av råvarer

 1. Unge kvister vil være nødvendig, hvis diameter er ikke mer enn 10 cm. Bare de inneholder 20% tanniner som har evne til å forsegle celle og vævsmembraner.
 2. Tidlig vår er anbefalt for å samle - dette er perioden for begynnelsen av sap flow og bud svelling.
 3. To sirkulære kutt er laget på stammen (i en avstand på ca 25 cm), som er forbundet med et vertikalt snitt. Med dette preparatet er et stykke bark veldig enkelt skilt fra treet.
 4. Det er bedre å lage høsting med bare kutte trær. "Levende" eik etter at en slik henrettelse vil dø.
 5. Det er nødvendig å samle råvarer fra veier og industriområder.
 6. Det valgte området skal være ensartet i farge, fri for skade, mugg og skadedyr.
 7. Etter innsamling siktes materialet forsiktig, rengjøres av urenheter, men ikke vaskes.
 8. Det anbefales å tørke det på et utkast, under et skur, hvor solens stråler ikke trenger inn.

søknad

 1. Eikebark gir sjelden allergiske reaksjoner på huden, men dette betyr ikke at produkter med ekstraktet ikke trenger å bli kontrollert. Først behandler du den forberedte håndleddblandingen og sporer resultatet.
 2. Ikke gjør løsningene for konsentrerte, fordi dette anlegget har fargestoffer. Selvfølgelig, hvis du vil få en lys nyanse av brunfarge, kan denne regelen bli ødelagt.
 3. Hvis det er alvorlige sykdommer for bruk av denne planten for behandling, må du først få tillatelse fra en hudlege.
 4. Masker har lov til å gjøre 1-2 ganger i uken. Kurset er 8-12 prosedyrer.

Bare riktig bruk av eik vil gi deg mulighet til å trekke ut maksimal nytte av denne planten for hudpleie av ansiktet og løsningen av ulike kosmetiske problemer.

Merk. Ethvert middel med eikebarkekstrakt vil få en foryngende effekt, da den inneholder mange syrer.

Måter å bruke

Det finnes forskjellige måter å bruke eikebark hjemme. Noen hjelper med å vaske med avkok, noen vil ikke glede seg over effekten av å tørke med isbiter - til hver sin egen. Så det er fornuftig å bli kjent med alle og velge selv det beste alternativet.

avkok

For kosmetiske formål, primært brukt fra barken av eik. 20 gram råvarer helle et glass kokende vann i en halv time for å holde i et vannbad. Mens det er varmt, press gjennom dobbeltgass. Nedbør klemme. Bring volumet til 200 ml med kokt varmt vann. Oppbevares i kjøleskapet i maksimalt 2 dager.

 • for daglige vasker;
 • for å gni i stedet for lotion;
 • for kremer, applikasjoner og komprimerer på problemområdene i ansiktet;
 • for kosmetisk is;
 • for å lage hjemmelagde kremer og masker.

Indikasjoner: problem, fet hud, utsatt for irritasjon og utslett.

infusjon

En spiseskje knuste råvarer (eller 2 phytoapotek apotek) helle et glass kokende vann. Dekk med et lokk, sett et håndkle på. Eller gjør alt i en termo. La for å insistere for en time. Strain. Bruk samme mønster som avkokingen. Holder en stor mengde næringsstoffer, da det ikke er underlagt varmebehandling.

skjær

Alkohol tinktur kan kjøpes i ferdig form på et apotek, og kan gjøres hjemme.

Tørk den unge barken, skru den til pulver. Hell 50 gram råstoff med en liter alkohol. Insister i kjøleskapet i en flaske mørkt glass i korket tilstand i 2 uker. Strain. Ikke lagre mer enn seks måneder.

50 gram tørket ung bark, omgjort til pulver, hell 500 ml vodka. La på et mørkt sted ved romtemperatur i en måned. Strain. Oppbevares i kjøleskapet i seks måneder.

Indikasjoner: akne, sår, akne, irritasjon.

I apotek og spesialforretninger kan du også kjøpe andre produkter som inkluderer eik og som kan brukes til å lage hjemmelagde kosmetikk:

 • eik mos essensiell olje;
 • eik essensiell olje;
 • presset briketter;
 • fyto-pakninger;
 • klar innsamling;
 • flytende ekstrakt av eikebark.

Alt dette naturlige apoteket rikdom kan trygt brukes til forberedelse av effektiv kosmetikk hjemme.

Å utvide horisonten. Husk at i noen merkede produkter kanskje ikke vises bark og eikrøtter. De brukes oftest som fuktighetsgivende midler.

oppskrifter

Og til slutt, oppskrifter for hjemmelaget eik kosmetikk seg selv.

 • Gjennomsiktig maske

Bland et glass eik bouillon, 50 ml vodka, juice av 1 sitron. Påfør med en pensel på ansiktet med flere lag, vask i 5 minutter. Masken har en oppvarmende effekt og er effektiv mot utslett i ansiktet.

 • Urte maske

Bland 20 gram eikebark og knuste kalendula blomster, hell kokende vann over et glass, press etter 20 minutter og bruk varme urter på ansiktet i en halv time. Hvis det oppstår irritasjon eller allergisk utslett, vil denne masken bidra til å eliminere problemer.

50 gram blå leire fortynnet med avkok av eikebark til en tykk tilstand. Knead grundig. Påfør huden i 15 minutter. Bruk mot akne, for fet hudpleie og som rensemiddel. Du må lage en slik maske hele tiden, i 2 måneder med en frekvens en gang i uken.

Bland 20 gram eikebark og knust St. John's wort blomster, hell et glass kokende vann, etter en halv time belastning. Dyp bomullet i infusjonen og søk på problemområdet i ansiktet i 20 minutter. Komprimerer er svært effektiv mot akne, hudormer, fet skinn, høy svette og inflammatoriske prosesser.

 • Å rengjøre porene

50 ml eikebarkdekok blandet med hvetemel til en tykk tilstand, tilsett litt smeltet mandelolje. Handlingstid - 15 min. Resultat: myk, silkeaktig hud, vakker hud, renset porene.

 • Tonic lotion

50 g eikepulver kokt i 500 ml vann i 10 minutter. Kule, belastning. Tilsett 50 ml juice av enhver sitrus (grapefrukt, sitron, oransje) og 20 ml medisinsk alkohol. Oppbevares i et mørkt glass i kjøleskapet i ikke mer enn en uke. Tørk huden to ganger om dagen. Etter 5 minutter etter at ansiktet er best skylles med rent vann. Gir uforglemmelige opplevelser etter en hard dag, toner opp, lindrer irritasjon, tretthet og betennelse.

 • Kosmetisk is

Denne oppskriften kan brukes som tenåring for å eliminere akne, og damene i alderen for å glatte rynker. Bland i like store mengder (30 gr hver) av eikepulver og limeblomst. Hell et glass kokende vann. La i 3 timer. Strain. Tilsett 30 ml grapefruktjuice. Hell i isform. Massere ansiktet med kuber om morgenen og om kvelden.

 • Anti-aging cocktail

30 gram kalamus og 20 gram eikbark helle et glass vann. Varm i 15 minutter i et vannbad. Lag kremer på de betente områdene i ansiktet. Når fortynnet med vann i like store mengder kan det brukes til vasking.

Eikbark er den meget medisinske planten, som lenge har blitt anerkjent av offisiell medisin, og brukes aktivt til å behandle ulike hudsykdommer i dermatologi. Derfor er det ingen tvil om at kosmetikk basert på dette ekstraktet vil hjelpe deg til å ta vare på huden av noe slag og redde deg fra slike problemer som akne og hyperhidrose.

Varianter av bruk av eikebark for å opprettholde skjønnhet og hudhelse

Nylig begynte mange naturlige gaver å bli brukt i kosmetikk mer og mer aktivt. Det var en periode da mange damer foretrukket ferdig kosmetiske produkter av ledende verdens merker. Men erfaring har vist at personlig tilberedte produkter fra naturlige ingredienser er mange ganger bedre.

Det samme gjelder eikbark, som har en rik fordelaktig sammensetning som kan fungere underverk med huden. Men det bør brukes forsiktig. Ulike midler kan gjøres av eikebark, for eksempel dekokser, masker, komprimerer etc.

Hvordan påvirker bark huden?


For mange år siden begynte våre forfedre å bruke eikebark til kosmetiske formål. Med tiden ble bruksmetoder utsatt for endringer, og de mest kontrollerte opp og effektive oppskrifter nådde vår tid.

Eikbark har en masse helbredende egenskaper. Dette skyldes at det inneholder nyttige komponenter, som hver har en egen funksjon.

De to siste posisjonene er spesielt verdsatt, så få planter kan skryte av deres tilstedeværelse. Derfor er eikebark aktivt brukt til hudpleie av ansiktet, fordi det gjør det mulig å eliminere nesten ethvert problem.

Eikebark til huden i ren form brukes ekstremt sjelden, fordi det i dette tilfellet må bli utsatt for betydelig prosessering og rengjøring. For ikke å bry seg med dette, er utdraget kjøpt på apotek. For forberedelse av en maske, lotion eller infusjon, kan du imidlertid bruke den naturlige gaven i sin opprinnelige form.

Riktig forberedt kosmetisk produkt basert på eikbark vil tillate å kvitte seg med slike problemer som:

 • forskjellige utslett på ansiktet (akne, hudormer, etc.);
 • inflammasjon;
 • overdreven svette
 • etterligne rynker;
 • støt på hudoverflaten;
 • fettdeksel;
 • rester av smuss og støv;
 • sår og riper.

Dessuten er fordelen at eikebark også brukes til å begrense porene. Noen unge damer benytter også den til ansiktstrykk. Med riktig forberedelse kan den jevne ut fargen og gjøre den mørkere i flere nyanser. Eik bark fra dype arr og rynker i seg selv hjelper ikke egentlig bare fra små uregelmessigheter.

Regler for bruk av folkeoppskrifter med eikebark


Det bør bemerkes at ethvert folkemedisin basert på eikbark kan brukes til fet eller blandet hudtype. For tørr dermis er produktet kontraindisert, fordi det i kampen mot svette kan føre til overdreven tørrhet og flak.

Før klargjøring av kosmetikk anbefales skorstenen å bli grundig knust. Dette vil lett hjelpe slipemaskinen. Deretter blandes det resulterende pulveret med andre ingredienser i de angitte proporsjoner.

Påfør produktet skal være på forrenset hud. For å gjøre dette, vask og fjern sminkrester. Det vil ikke være overflødig før prosedyren, for å dampe huden noe, så vil produktet trenge raskere, og derfor er det bedre å suge.

Bark bruk som lotioner, decoctions eller infusjoner er tillatt hver dag. Når det gjelder masker og andre mer konsentrerte produkter, bør du ikke bli for bortført, og gi dem tid ikke mer enn 3 ganger i uka.

Den beste oppskriften av kosmetikk for hudpleie


Folkeskoskologi tilbyr mange interessante oppskrifter.

Mer kraftige verktøy er masker. Deres pluss er at cortex blander seg med andre komponenter, noe som gjør det mulig å forbedre egenskapene og å ha en kompleks effekt på epidermis.

Komprimer og vask

Det enkleste alternativet er en avkok av eikebark til ansiktet. Det er lett å forberede og også bare brukt. I 1 liter rent vann tilsettes 4 ss. revet bark og slått på brann.

Kok blandingen i 30 minutter, fjern den fra ovnen og la den avkjøles. Når avkoket har blitt varmt, ikke glem å spenne det.

 1. Den resulterende væsken kan enkelt vaske ansiktet 1-2 ganger om dagen uten å vaske av produktet.
 2. Ta et stykke gassbind og bløt i kjøttkraft, legg det på ansiktet og hold i 15-20 minutter.

Denne applikasjonen vil bli kvitt akne og akne, eliminere svette og oiliness, og også gi huden en tone. Ansiktet vil se hvile og forynge, og den grå fargetone i ansiktet vil bli en sunn, vakker farge.

Kosmetisk is

Den avkjølte eikebæren kan helles i isform og plasseres i fryseren. Når det blir vanskeligere, kan isbiter fra eikebark (2 stk hver) brukes til vasking. Massasjebevegelser bør utføres av dem i ansiktet, og unngår øyeområdet.

For en bedre effekt kan du legge til noen dråper essensielle oljer, sitrusjuice eller forberede den i kombinasjon med jeger, kamille, calendula eller linden blomster før frysing.

Denne metoden protonerer perfekt dermis og parallelt metter den med nyttige stoffer. Dette vil bli kvitt små rynker og gi derma elastisitet og elastisitet. I tillegg vises en forførende rødme på kinnene.

dampende

Noen lurer på om det er mulig å sveve et ansikt med eikbark. I prosessen med å forberede avkoket fra det på dampbadet, kan du stå over det slik at parene slår på ansiktet. De hjelper rydde porene og litt suge epidermis. Men å vaske det samme vil være mer effektivt.

Mask med honning

For å maksimere hudoverflaten, bør eikebark blandes med flytende honning. Krever 1 ss. Malet bark legg til 1 kopp kokende vann og la stå i en time. Etter dette filtrerer vi sammensetningen.

Videre blander 2 ss. den resulterende kjøttkraft med 2 ss. kikærter, rug eller rismel, kombinere med 1 ts. honning og samme mengde aprikoskjerneolje. Hvis blandingen er for viskøs, tilsett litt mer infusjon.

Nøye blandet, det resulterende produktet påføres på problemområdene i ansiktet og la det gå i ca 20 minutter. Etter at tiden er utløpt, er det nødvendig å vaske under rennende varmt vann. Hvis huden er fet eller har en ubehagelig glans, kan 1 ss legges til masken. grapefrukt eller sitron ferskpresset juice.

Honning kan forårsake allergiske reaksjoner, og er også kontraindisert for diabetikere. Derfor kan den erstattes med naturlig blå leire og legge til en infusjon av lindeblomster. Hvis det andre alternativet er valgt, må verktøyet infusjonere hele natten, hvorpå det filtreres og ansiktet brukes om morgenen.

Sitronmaske

Teenagers bark vil hjelpe til med å bli kvitt akne og fettete skinn på ansiktet. For forberedelse av en slik maske trenger du 250 ml. Tilberedt avkok av bark tilsett 20 ml. kvalitet vodka og 3 ss. sitronsaft, noen dråper tea tree olje.

Påfør produktet ved hjelp av biter av bomullsull eller bomullsskiver på fet hud, med fokus på problemområder. Det er nødvendig å holde det ikke mer enn 3-4 minutter, og deretter flere ganger å vaske med lunkent rennende vann.

For ikke å overdrive dermis, etter prosedyren kan du bruke litt oliven, mandel eller vegetabilsk olje eller bruk en nærende krem ​​som ikke tetter porene.

anbefalinger

Til tross for de mirakuløse egenskapene til eikebark, bør du ikke overdrive det. I tillegg, hvis det er blandet med andre ingredienser som kan forårsake en negativ reaksjon fra kroppen, må du først bruke det forberedte verktøyet på et lite område av huden for å identifisere en allergisk reaksjon.

Hvis det ikke var identifisert problemer ved utløpet av tiden, kan du trygt bruke produktet på ansiktet.

Siden bruk av bark er kontraindisert for tørr dermis, kan St. John's wort legges til avkok, infusjon eller maske. Det vil redusere effekten av barken og hjelpe den til å gjøre jobben uten å skade huden.

Eik bark fra akne på ansiktet

Eikebark for akne i ansiktet er et veldig effektivt naturlig middel. Det hjelper å fjerne akne, akne, redusere svette og andre problemer som ødelegger hudens utseende og forårsaker ubehag for personen. Barn og ungdom er spesielt utsatt for akne i overgangsperioden.

Det er ofte nødvendig for ganske lang tid å vente på ønsket effekt fra dyre kosmetiske produkter, så de bruker velprøvde tradisjonelle metoder som gjør at du raskt og nøyaktig kan rengjøre huden fra akne og akne.

Hva forårsaker bruken av eikebark på huden på ansiktet

Eikbarken inneholder en stor mengde vitaminer i gruppe B, PP og C. Den er også mettet med syrer, jern, sink, proteiner, bor, nikkel, som har en gunstig effekt på epidermis. Nytten av eikebark til ansiktet er i andre helbredende stoffer som det er rik på:

 • Tanniner utfører grundig desinfeksjon av huden og lindrer betennelsesprosesser, rødhet og kløe;
 • Pektiner, som eliminerer skadelige stoffer og skaper en beskyttende barriere på huden mot miljøets skadelige virkninger;
 • Flavonoider bidrar til aktiveringen i dermis av prosessene med naturlig foryngelse;
 • Stivelse, som reduserer overdreven svetting av huden og styrer funksjonen av talgkjertlene;
 • Quercitin, er ansvarlig for å styrke blodkarene og oppbygger blodstrømmen i dermis;
 • Pentasoner, bidrar til tørking av fet hud og kamp med overdreven svette.

Alle disse komponentene av stoffet er ikke funnet i alle planter, derfor eikbarken fra akne på ansiktet regnes som et unikt og spesielt helbredelsesverktøy.

Samlingen av bark fra eik må utføres før det første løvet brettes, når det fortsatt er veldig glatt og ungt. Denne perioden faller ofte på slutten av våren eller begynnelsen av sommeren. Det er nødvendig å samle det på dette tidspunktet, fordi med begynnelsen av knoppbrudd begynner juice å bevege seg aktivt i den. Riktig oppbevaring av oppsamlet bark bør være i poser, på et tørt, kjølig sted.

De som ikke hadde tid til å samle barken eller av en eller annen grunn ikke gjorde dette - du kan kjøpe det på et apotek. Til kost er det billig og tilgjengelig for alle kunder. Praktisk et slikt kjøp vil også være fordi boksprodusentene ofte tilbyr en oppskrift på hjemmemedisiner som beskriver nøyaktig dosering av de nødvendige ingrediensene.

Indikasjoner og anbefalinger for bruk av eikbarkprodukter

Eikebark gjør forskjellige dekoder, tinkturer, lotioner og masker som passer for normal, kombinert og fet hud.

Advarsel! De eneste som er kontraindisert betyr det - folk med tørr hud.

Når en person er vist å bruke folkemidlene som er tilberedt hjemme på grunnlag av eikbark for ansiktets hud:

 • Økt svette
 • Akne, akne og svarte flekker;
 • Passerer betennelse, rødhet og kløe;
 • Forstørrede og forurensede porer;
 • Mindre rynker (hvis de ikke er dype ennå);
 • Tap av elastisitet
 • For mye fett på huden.

Før du forbereder ditt eget middel til bark eik hjemme, må du vite disse viktige reglene:

 • Skorpen er foreløpig malt med kaffekvern, og deretter kokt;
 • Det ferdige produktet kan bare påføres på ren dermis;
 • Hvis du har forberedt en avkok, tinktur eller lotion - søknaden er tillatt daglig. Men masken kan brukes ikke mer enn tre ganger i uken, og dette vil være nok til å oppnå ønsket effekt.

Populære oppskrifter for ansiktet av eikbark for å eliminere akne

Det finnes slike påvist naturlige oppskrifter, som inkluderer healing eikebark:

 • Dekoksjon av det bidrar til å kvitte seg med kviser, akne, samt redusere svette og fjerne betennelse. For å forberede det, må du ta 4 ss eikbark, hell dem med en liter vann, kom med koking og kok i en halv time. Da, når sammensetningen er fullstendig avkjølt, blir den filtrert. Broth daglig behandler problem hud. Du kan også legge den til masker;
 • Infusjon av eikbark kan også brukes hver dag, og som et additiv i maskenes sammensetning. En spiseskje bark brygges i et glass kokende vann i omtrent en time, og deretter filtreres. En vattert disk fuktet i en slik infusjon tørker ansiktet to ganger om dagen. Dette bidrar til å eliminere akne, innsnevring og rengjøring av porene av smuss;
 • Å bli kvitt akne og lindre betennelse hjelper maske med eikebark. Når den brukes på dermis, er den nesten umerkelig, men etter fem minutter skal den vaskes grundig med vann ved romtemperatur. Først må du lage et glass kjøttkraft fra barken og legge til det 20 gram vodka og sitronsaft. Masken påføres ansiktet med en bomullspute slik at huden blir varm.
 • Det finnes også andre oppskrifter for masker basert på eikebark, som bidrar til å raskt og effektivt bli kvitt akne, akne og fet hud. For å forberede, må du blande en spiseskje eik og calendula bark, og bryg dem med to kopper kokende vann i omtrent en time. Deretter legges urter på ansiktet og etter 15 minutter fjernes masken med ekstraktet som har blitt igjen;
 • For å bli kvitt ikke bare for akne, men også for å fjerne dermisens døde celler og fettete glans, ble det anbefalt å gjennomføre et kurs med masker med eikebark og leire i to måneder. For å lage en maske må du ta to spiseskjeer av blå leire, fortynne dem med eikekokning og bland grundig slik at klumper ikke forblir. Det resulterende verktøyet påføres ansiktet og går for en kvart time. Vask masken med varmt vann;
 • Sammen med eikbark i kompresjonssammensetningen er effektiv og St. John's wort. Denne sammensetningen bidrar til å fjerne akne, akne, tørr fettforekomst, redusere høy svette og eliminere betennelse. For å forberede verktøyet, må du ta to spiseskjeer av eik og St. John's wort, hell to kopper kokende vann og la i ca en time. Etter at den fremstilte blanding er filtrert, dyppes en infusjon i en klut av klut og plasseres på ansiktshuden. Komprimer hold i tjue minutter, hvorpå du må vaske med vann og gni ansiktet med en bomullspute dyppet i infusjonen.

Hvis en person ikke kan takle akne og akne, vil folkemidlene basert på eikbark bidra til å gjøre det så raskt og effektivt. Men for å oppnå ønsket resultat, er det nødvendig å bruke slike verktøy regelmessig, og da kan du glemme hudproblemer for alltid.

Eikebark fra akne

Fra barken av eik hjemme kan du forberede avkok og lotioner som brukes til fet hud og akne.

Broth eik bark for fet hud og akne

For å forberede buljongen, ta 10-20 g hakket eikebark, hell et glass vann. Kok på lav varme i 30 minutter, deretter spenst og fyll opp med kokt vann til det opprinnelige volumet. Koket eikebark avkok anbefales for å tørke av oljeaktig, porøs ansiktshud utsatt for akne. Prosedyren bidrar til å redusere sebaceous utskillelser, strammer porene, gjør huden fast og elastisk.

Broth eik bark brukes både i ren form og for produksjon av lotioner.

Eik bark lotion med grapefrukt og akne alkohol

For akne fra eikbark kan du lage lotion: i 0,5 l vann, koke i 5 minutter 2 ss tørr, knust eikebark. Til den filtrerte buljongen legg til grapefruktjuice og en spiseskje med 70% alkohol. Forrenset ansikt for å tørke 2-3 ganger med en bomullspinne fuktet med lotion. Skyll deretter ansiktet lett med vann.

Akne eik bark

For akne er det nyttig å tørke ansiktet med et avkok av eikebark blandet med vodka. 1 ss. l. bark hell et glass kokende vann og koke i 10-15 minutter. Etter kjøling, stram kjøttkraft og bland med vodka i forholdet 1: 2.

Eikbark for ansiktshud

Eik bark regnes som en av de mest nyttige naturlige ingredienser for hud: det kan bidra til å kurere akne, redusere svette og kvitte seg med mange andre problemer som ofte ødelegge utseendet og forårsake ubehag.

Hvordan er eikebark nyttig for ansiktets hud?

Fordelene med eikbark for ansiktshud kan bli oppført på flere punkter:

 • Tanniner desinfiserer og reduserer betennelse;
 • Pektiner fjerner alle slags skadelige stoffer, beskytter dermisene mot skadelige ytre påvirkninger;
 • Flavonoider bidrar til prosessen med selvposisjonering;
 • Stivelse forhindrer overdreven svetting, normaliserer arbeidet i sebaceouskanalen;
 • Quercitin styrker blodkarene, stabiliserer blodsirkulasjonen.

Hemmeligheten til eikebark for problematisk ansiktshud er tilstedeværelsen av pentazon i den: de tørker ut overflødig fett, samt stivelse, bekjemper svetting. Det er verdt å merke seg at ikke alle planter inneholder disse stoffene - dette gir cortexen ekstra eksklusivitet.

Du kan lage avkok, infusjoner, kremer og masker fra eikens bark - alle disse verktøyene bidrar til å forbedre helsen til fet og blandet hud. Det eneste unntaket er den tørre typen, der bruken av bark er kontraindisert.

I noen tilfeller, hjelp av tradisjonell kosmetisk medisin fra eik bark:

 • Hyperhidrose (svette);
 • Akne, hudormer, svarte flekker;
 • Betennelser, forstørrede og tilstoppede porer;
 • Grunne rynker, tap av elastisitet;
 • Overdreven fet hud.

Anbefalinger for bruk av eikbark i hjemmet til ansiktet:

 • Før blandingen eller kokingen skal jordskorpen bli malt i en kaffekvern;
 • Å bruke noen midler bare på tidligere rengjort hud;
 • Avkok, infusjon og lotion kan brukes hver dag, men med masker er situasjonen annerledes: de passer 2-3 ganger i uken.
Til innholdsfortegnelsen

Eik bark for ansiktet: populære oppskrifter, masker, regler for bruk

Eik bark avkok for ansikt

Vasking med avkok reduserer svette, lindrer betennelse, forhindrer forekomst av problematiske utslett i form av akne og hudormer:

 • Litter med vann helles 4 ss. l. grind bark, kok i en halv time, fjern deretter pannen fra ovnen og vent på kjøling;
 • Skyll ferdigstramt buljong, og legg det til masken.

Infusjon av eikebark til ansiktet

Daglig gnidning eller inklusjon av infusjon i masken gjør huden matt, strammer og renser porene, bidrar til å raskt eliminere akne og akne:

 • Brygg i et glass kokende vann dessert skje med eik bark i en time;
 • Stam, suge en bomullspinne i infusjonen og tørk ansiktet om morgenen og kvelden.

Eikebark Lotion

Om sommeren er dette verktøyet veldig populært fordi det reduserer svette godt, fjerner oljeaktig glans og toner dermis:

 • Kross eikebarket og pilens blader, 1 ss. l. Vi blander hver ingrediens og fyll den med kokende vann (1 kopp). Etter kjøling ned, legg til eple cider eddik (1 ss. L.) og fortynn alle 0,5 liter kokende vann;
 • Oppbevares i kjøleskapet, tørk daglig.

Eik bark ansiktsmaske for akne

Dette antiinflammatoriske stoffet etter påføring forblir nesten umerkelig, men krever skylling med kaldt vann etter 5 minutter:

 • Hell 20 g vodka og presset fersk juice fra en sitron til et glass kjøttkraft;
 • Bruk en bomullspute, gni huden;
 • Vi vasker.

Eik bark ansiktsmaske

For å eliminere akne og fettete plakk, er denne blandingen forberedt:

 • Rør 1 ss. l. bark og calendula, bryg dem i kokende vann (2 kopper);
 • Vi legger urter på huden, hold i 15 minutter;
 • Fjern gjenværende infusjon.

Eikebarkmaske for hyperhidrose

For behandling av overdreven svetting, brukes følgende formulering:

 • Vi bygger en stor skje med bakken bark med kokende vann, insistere i en halv time. Vi legger til 1 ss. l. kjære og rør alt godt
 • Smør huden med et punkt eller alle områder, etter vask med eikekokning;
 • Vi vasker av etter en halv time med hjelp av samme buljong.

Eikbarkmaske for betennelse

For alvorlig betennelse, sår og abscesser, anbefales det å bruke denne forbindelsen:

 • Rør 1 ss. l. bark og lindenblomstrer, bryg i 2 ss. l. varmt vann i en time, legg deretter til blandingen 0,5 ss. l. sitronsaft;
 • Homogen sammensetning applicert på epidermis og la til å fungere for en kvart time;
 • Bruk kaldt vann, fjern.

Eik bark og honning ansiktsmaske

Følgende oppskrift har også antiinflammatoriske, toniske og foryngende effekter på epidermis:

 • Steam i kokende vann 1 ss. l. Hovedbestanddelen, bland så mushen med 1 ss. l. honning, 1 ts. oljer av olivenfrukt og samme del av grapefruktjuice;
 • Vi plasserer sammensetningen på problemområder;
 • Skyll med romvann etter 20 minutter.

Eik bark og leire ansiktsmaske

For å fjerne døde celler, fettete og akne, er det verdt å holde et to-måneders kurs ved hjelp av dette verktøyet:

 • 2 store skjeer med blå leire fortynnet med ferskt tilberedt eikekok, rør til klumpene forsvinner;
 • Vi distribuerer sammensetningen og la i 25 minutter
 • Skyll med varmt vann.

Ansiktsmaske med eikbark og jeger

Denne metoden bidrar til å tørke fet hud, redusere svette, fjerne betennelse, svarte flekker og akne:

 • Bland 2 store skjeer med bark og St. John's wort, fortynn med to kopper kokende vann og la i 60 minutter;
 • Stamme, dypp en klut serviett inn i infusjonen, og bruk den på ansiktet;
 • Vi legger sammen med en komprimering i 20 minutter, hvoretter vi vasker eller tørker med infusjon.

Broth eik bark for ansiktet hjemme: vurderinger, videoer, tips

I sommerperioden, når mange kvinner har fet hud og svette, vises ofte på det, er det riktig å ta vare på det og eliminering av typiske problemer er viktig. Som følge av bruken av eikebark til ansiktet hjemme, oppstår følgende positive endringer:

 • Stopper overflødig flyt av fett og svette;
 • Sannsynligheten for betennelse, akne og akne er redusert, og det eksisterende problemutslettet forsvinner;
 • Porene mottar den nødvendige rensing, konsentrering;
 • Rynker er litt strammet;
 • Komplekse blir vakrere.

Vurderinger av masken med eikebark til huden i ansiktet til våre vanlige lesere er også veldig positive:

Anastasia, 33 år:

"Avkok og masker hjelper meg godt om sommeren når svetten flyter i hagl. Man må bare tilbringe et par økter, og svette er merkbart redusert. "

"Hvor mye jeg ikke brukte masken med leire, og å fjerne den oljeaktige glansen viste seg bare i 1 dag: i første omgang etter prosedyren er huden fortsatt matt, og på den andre dagen går alt tilbake til sine sirkler"

"Masken med bark og honning fungerte veldig bra på min oljeholdige hud da det var sterke betennelser. Jeg gjorde det først systematisk, og nå bare i nødstilfeller - det hjelper meg fantastisk! "

Eikebark for akne: alt er enkelt og effektivt

Eik bark fra kviser vil hjelpe eller ikke, men prøver å lage avkok eller lotion ut av det er et snap. Tatt i betraktning at alt du trenger for nasjonalmedisin finnes på kjøkkenet ditt.

Eikebarkets astringente egenskaper hjelper det til å håndtere skadelig akne. I tillegg er dette verdifulle middelet av tradisjonell medisin helt ufarlig, som også gjelder folsyre fra akne.

Hvorfor aknebark hjelper eik

Tanniner som finnes i barken av eik, lar deg lage en beskyttende film over såret eller kvise. Det var hun som beskytter utslettene fra nye irriterende stoffer og hjelper akne til å passere raskere.

Pektiner, syrer og oljer, som er i tilstrekkelig mengde i eikbarken, er gunstige for huden og bidrar til den endelige avhending av akne og alle slags utslett.

Eikbark bidrar til å bli kvitt gammel akne. Det viktigste er å regelmessig bruke sin buljong i minst en måned.

Broth og lotion for akne eik bark

Det er enkelt å forberede en avkok hjemme. Det er nok å ta et par spiseskjeer knust bark og hell ett glass vann. Deretter må du koka blandingen i en halv time over lav varme. Etterpå spenne buljongen og bruk for å tørke huden som er berørt av utslett, du kan kombinere behandlingen med traumel fra akne.

Det er mulig å bruke kjøttkraft og i det frosne utseendet. Den må plasseres i en isform og legges i en fryser. Etter frysing med kuber av kosmetisk is, er det nok å tørke den berørte huden om morgenen og kvelden. Selv i denne formen vil eikebark fra akne være effektiv.

I tillegg til bruk av ren avkok ideell for å lage lotion. Det er nok bare å ta en halv liter ferdig kjøttkraft og tilsett juice av en grapefrukt og 15-20 ml alkohol til den. Alle ingrediensene blandes godt og lotionen er klar til bruk. Deretter kan renset hud tørkes med servietter eller bomullsdyner dyppet i eikebark-lotion. Etter å ha brukt et folkemedisin, bør du skylle ansiktet med vann.

Den maksimale effekten i kampen mot akne ved bruk av eikebark vil kun oppnås ved vanlig bruk av avkok eller kremer. Det viktigste er ikke å være redd og å prøve. Den eneste måten å håndtere problemet med.

Eikebark: hvordan bli kvitt liten akne

Ren, frisk hud er på mote når som helst. Det er mange rettsmidler for å eliminere hudfeil, men i løpet av årene har folk konkludert med at de beste og billigste midlene er folkemidlene. De gjør ingen skade, men de løser enkelt problemer. Eikebark tilhører slike midler.

Eik bark i kosmetologi

Akne behandling er tidkrevende. Selv om du er en glad eier av sunn hud i voksen alder, så i ungdomsåret har dette problemet påvirket hver person.
For å hjelpe det elskede barnet bli kvitt akne, er foreldrene tvunget til å gi store summer av fasjonable behandlingsmetoder. Høye kostnader kan enkelt unngås. For dette må du vende deg til tradisjonell medisin. Eikebark - et magisk middel for akne, som kan brukes hjemme.

Hvor å kjøpe verktøyet

Eik er et stort tre med en ganske kraftig rot. Det blomstrer i mai, og eikene vises bare på den i september. Barken skal høstes av eiken før de første bladerne hakkes, når den fortsatt er ganske glatt og ung. Denne perioden faller på slutten av våren eller begynnelsen av sommersesongen. Grunnen til å samle i den varme årstiden er at når knoppene begynner å blomstre, begynner en aktiv bevegelse av saften. Oppbevar produktet i poser på et tørt sted.

Nyttige egenskaper besatt av eikebark

Dette verktøyet brukes ofte i medisin på grunn av komponentene i den. Den inneholder mange vitaminer, for eksempel: B, PP og C. Også barken er rik på syrer, jern, sink, proteiner, bor, nikkel og andre stoffer. Viktige og tanning sporstoffer inneholdt i anlegget, som er:

 • Lindre irritasjon og betennelse;
 • Bedøvet hudvev;
 • Beskytt mot bakterier;
 • Forhindre rotting og betennelse.

Eik kan raskt stoppe blødningen og helbrede sårene. Det er av denne grunn at det brukes til en rekke mangler og skade på huden.

Som et middel til å påvirke problemhud

Tanniner som har en helbredende effekt, skaper en beskyttende film over skaden. På grunn av dette stopper betennelsen rundt akne, fordi mikrober ikke kommer inn i såret. Dette gjør at akne kan helbrede raskere.

De har også en generell fordelaktig effekt, fôring av huden med nyttige og nødvendige stoffer. For å oppnå resultatet, er det viktig å regelmessig bruke avkok eller annet verktøy basert på eikebark. Og snart kan du nyte en sunn, klar hud.

Oppskrifter med eik bark mot ansiktsmangler

Eikebark har en positiv effekt på huden og bidrar til å bekjempe mange kosmetiske feil. La oss bli kjent med de enkleste oppskrifter.

Lotion for fet hud

Vi tar 15 gram av knuste midler, vi fyller ut med 200 gram vann. Kok i 40 minutter på lav varme, belastning, tilsett kokt vann til det opprinnelige volumet.
Nyttige egenskaper: Strammer porene, eliminerer svarte punkter, gir elastisitet og elastisitet, reduserer fettinnholdet. Det anbefales å tørke den porøse, oljeholdige huden. Det er også praktisk å lage isemner. For å gjøre dette må tinkturen helles i isformene og får lov til å fryse. Tørk ansiktet om morgenen og kvelden. Fra lavtemperaturtinktur mister de ikke sine fordelaktige egenskaper, og dette er viktig og også praktisk.

Bark avkoksmask

3 ss eik blandet med litt mindre hvetemel og en skje med mandelolje. Påfør blandingen i 15 minutter på ansiktet. Vask av.
Nyttige egenskaper: gjør huden silkeaktig, vakker farge, renser porene.

Face komprimere

Hell en spiseskje med hakket eikebark med 100-150 ml vann, koke i ti minutter, og deretter avkjøle. Sett stykket av en hvilken som helst klut i den filtrerte kjøttkraft og legg den på ansiktet i en halv time.
Nyttige egenskaper: styrker immunforsvaret i huden, eliminerer liten akne, smalker brede porer og forhindrer utseendet på ny betennelse.

Infusjon for rensing og foryngelse

Bland teskje betyr med et glass kokt vann. Strain. Masse ansiktet om morgenen og kvelden.
Konsentrasjonen av infusjonen er mindre enn avkokingen. Han vil ikke legge merke til på huden og vaske det er ikke nødvendig.
Nyttige egenskaper: forbedrer hudens elastisitet og reduserer visningen.

Acne Lotion

En liter vann med fire spiseskjeer eikbark koke i fem minutter. Legg til grapefrukt frisk juice (du kan erstatte sitronsaft), og deretter en skje med alkohol. Tilberedt betyr lagret i kjøleskapet i en bolle med mørkt glass.
Å rengjøre ansiktet på vanlig måte og tørk med en svamp fuktet i lotion, 2 ganger om dagen. Ettersom lotionen er absorbert, skyll ansiktet med vann.
Nyttige egenskaper: reduserer betennelse, fjerner akne, bekjemper akne, toner huden.

Is for fading og utslett utsatt hud

Tre teskjeer lindblomster blandet med en spiseskje bark. Hell kokende vann. La for å infuse i 3 timer og belastning. Klem juice av enhver sitrus. Hell kokongen i isform og når de fryser, sett i fryseren. Masse ansiktet om morgenen og kvelden.
Nyttige egenskaper: eliminerer problemet med liten akne, renser, toner huden, gjør den stram og glatt, eliminerer akne.

Midler for å returnere sunn hud

Forbered 50 gram kalamus urt, 5 gram eikebark og hell disse ingrediensene med et glass kokt vann. Varm væsken i et vannbad i ca. 15 minutter. Med denne cocktailen kan du lage lotioner på hudområdene som er berørt av betennelse. Det er tillatt å bruke til vask, men i forhold til vann 1: 1,5. Bruk regelmessig.
Nyttige egenskaper: bli kvitt akne, oljeskinn, gi ansiktet et friskt utseende.

Generelle anbefalinger for bruk

For å takle problemet med utslett og andre ufullkommenheter i ansiktet ved hjelp av eikbark kan være, hvis du utfører prosedyrer regelmessig.
Uansett alder, kan en kvinne eller en mann få det ønskede resultatet i form av økning i hudens elastisitet, oppkjøpet av en sunn hudfarge, eliminering av koker og andre utslett.
En salve basert på eikebark, når den påføres på et åpent sår, eliminerer smerte og reduserer betennelse. Det har samme effekt på akne. Med en desinfiserende og antiinflammatorisk kvalitet har barken blitt et uunnværlig verktøy i sammensetningen av mange farmasøytiske preparater. Vi pleide å kjøpe alle legemidler i apoteket, men få mennesker tror at de beste leger er i skogen. Avkoket kan påføres både i ren form og som en del av andre midler, infusjoner. Det avhenger av alvorlighetsgraden av problemet og hvilken konsentrasjon som passer for huden din.
I harmoni med andre urter, vil dette verktøyet bidra til å oppnå en forbedret effekt i kampen for skjønnhet. I tillegg til midler til ansiktet, brukes dette verktøyet i kosmetikk også for helsen til håret, reduksjon av svette og behandling av sårkjøtt.

Hudallergi, betennelse, ubehagelig utslett - eik-tinktur vil hjelpe. Forstørrede porer, behovet for hudrensing - i dette tilfellet vil lotioner, kremer og tonics med en eikekomponent i komposisjonen spare.

Tilbakemelding om resultatene ved bruk av verktøyet

"Jeg elsker urter. De hjelper og ikke forårsaker allergier. Nylig brukt en avkok av eikbark. Pannen helles små kviser. Du kan ikke presse dem, men vil ikke ha på seg. Etter rubbing kjøttkraft gikk alt en uke. Jeg anbefaler.

"Jeg la merke til at ansiktet var grå, sliten. Hun lagde kremer og ansiktsmasker fra eikebark og etter kort tid oppdaget et nydelig resultat. Dette middelet er effektivt! Fornøyd med utseendet. "

"Hun drømte om ren hud uten akne, betennelse, glans og svarte flekker. Og jeg fant et verktøy. Hans venn rådet meg. Eik bark - en avkok som ikke forårsaker allergi. Det hjalp meg med å bli kvitt uønsket utslett på ansiktet. "

"Jeg kan ikke skryte av ungdom lenger, men en kvinne vil bli vakker for alltid. Datteren, som er glad i å behandle med folkemidlene, anbefalte tinkturen til å rense og forynge ansiktet av eikebark. Resultatet var mer enn hyggelig. Ansiktet har oppdatert og forbedret fargen. Jeg får komplimenter. Takk datteren for råd. "

Eikbark for ansiktshud

Eikebark er et effektivt naturlig middel som brukes til å forbedre ansiktets hud. Det hjelper i behandling av akne, akne, overdreven svette og eliminerer mange andre hudproblemer som kvinner møter i ulike perioder av livet. Mange bruker det til å styrke håret. Men dette fantastiske verktøyet vil bidra til å forbedre utseendet, spesielt hvis du har sensitiv hud.

Hvordan er eikebark nyttig for ansiktets hud?

Eikebark har følgende effekt på huden:

 • Inkludert tanniner har antibakterielle og antiinflammatoriske effekter.
 • Fond basert på det kan brukes i nærvær av sår i ansiktet.
 • Pektiner er involvert i fjerning av giftige stoffer som beskytter dermis mot eksterne miljøfaktorer.
 • Flavonoider reduserer aldringsprosessen.
 • Stivelse normaliserer sebum sekresjon, bekjemper overdreven svette.
 • Quercetin forbedrer metning av vev med oksygen, styrker veggene i blodårene.
 • Pentazone lindrer derma fra økt fett, normaliserer svette.

På grunnlag av eikbark kan du forberede en infusjon, avkok, lotion og påføre dem etter behov. De brukes til gjenvinning av fet og kombinasjonshud, men de kan ikke brukes med økt tørrhet.

Når det anbefales å bruke produkter laget av eikebark:

 • Overdreven svette.
 • Tilstedeværelsen av akne, akne, svarte flekker.
 • Inflammatorisk prosess.
 • Svekket hud turgor.
 • Tilstedeværelsen av ansiktsrynker.
 • Overdreven greasiness av huden.

Eik bark for ansiktet: de beste oppskriftene hjemme

Eik bark avkok for ansikt

Ved hjelp av avkok for vask, kan du kvitte seg med betennelse, akne, akne. To Art. l. hakket bark hell 0,5 liter vann, legg pannen på brannen, bring komposisjonen til koking, kok i 25 minutter, deretter kjølig, belastning. Bruk til daglig vask, legg til masker.

Eikebark Lotion

Verktøyet er spesielt nyttig om sommeren. Det reduserer svette, har en tonic effekt, normaliserer funksjonen til talgkjertlene. Koble en artikkel. l. knuste pilblader og eikebark, bland alt, hell 200 ml. kokende vann, insistere, kul, hell en Art. l. eplecider eddik, fortynnet innhold 500 ml. kokende vann. Påfør for å tørke huden. Midler til oppbevaring i kjøleskapet.

Infusjon av eikebark til ansiktet

Daglig bruk av infusjon i form av rubbing forbedrer hudfargen, bidrar til å rense tilstoppede porer, lindrer akne og hudormer. En kunst. l. eik bark hell kokende vann (200 ml.), insistere en time, belastning, søk om å tørke huden om morgenen og kvelden.

Eikbarkmaske

Masken kjemper mot betennelse, lindrer akne, normaliserer økt fettighet i huden. Til en kunst. l. Calendula legg til samme eikepulver, bland, hell blandingen av urter 400 ml. kokende vann, kjølig, belastning. Spred urter på huden, etter 10-15 minutter, vask av under rennende vann.

Eik bark ansiktsmaske for akne

Preparatet suspenderer den inflammatoriske prosessen. Påfør det på ansiktet i 4-5 minutter, skyll deretter med rennende vann. 200 ml. avkok av planter for å koble til 20 ml. vodka, legg til juice, presset ut av en sitron, bland alt. Bruk til å tørke dermis.

Eik bark ansiktsmaske for betennelse

Oppskriften anbefales for bruk i alvorlig betennelse, purulent utslett, kokes. Koble i like store mengder blomstene av linden og bark (1 ss. L.), Krydder urter to ss. l. kokende vann, insisterer en time, legg til 0,5 ss. l. sitronsaft, bland, fordel innholdet på dermis, la i 25 minutter, fjern deretter med rennende vann.

Eik bark og leire ansiktsmaske

Oppskriften bidrar til å kvitte seg med gamle celler, fettete skinn, kviser. Blå leire i mengden av to spiseskjeer. l. Hell en liten mengde buljong eik bark, rør til en homogen konsistens, gjelder for problemområder av huden, etter 20 minutter, fjern med rennende vann.

Maske med eikbark og jeger

Sammensetningen har en tørkeeffekt, reduserer svette, bekjemper akne, svarte flekker, akne. Ta to artikler. l. knust eikebark og hypericum, blander en blanding av urter 400 ml. kokende vann, insistere for en time, avløp. Det resulterende verktøyet brukes til kompresser, som holder på huden i 20 minutter.

Eik bark og honning ansiktsmaske

Masken fjerner betennelse, toner, senker aldringsprosessen. En kunst. l. hoved ingrediens hell en liten del av kokende vann, la stå i 15 minutter, kombinere innholdet med en artikkel. l. kjære, legg til en ts. grapefruktjuice og olivenolje, bland alt, distribuere på dermis, skyll med rennende vann etter 20 minutter.

Anti-aging cocktail

Oppskriften toner, glatter rynker, har en foryngende effekt. Koble en artikkel. l. eikepulver og kalamus, blandingen helles 200 ml. kokende vann, kok i vannbad i 20 minutter, kjølig, belastning. Lag lotioner på problemområder.

Kosmetisk is

Kosmetisk is brukes til å eliminere akne, hudormer, rynkeutjevning. Koble to artikler. l. Linden blomster og eikepulver, hell 200 ml av innholdet. kokende vann, insistere to til tre timer, stamme, hell 2 ss. l. grapefruktjuice, bland alt, sett i spesielle mugg, sett i fryseren for å fryse. Bruk isbiter daglig for å tørke huden.

Eikebark er et utmerket kosmetisk produkt som er mye brukt til medisinske formål i dermatologi. Hun anerkjente og offisiell medisin. Det hjelper med å bli kvitt hyperhidrose, akne, hudormer, smalere og renser de forstørrede porene, glatter rynker, opprettholder skjønnheten og ungdommen i huden.

Flere Artikler Om Typer Acne