Peeling av huden forårsaker alltid mye ubehag. Det ledsages av kløe, brennende, rødhet, riper, fører til tørr hud. Men det mest ubehag som forårsaker peeling i de ytre kjønnsorganene. Dette skyldes hovedsakelig mangelen på muligheten til å fjerne den smertefulle kløen stille.

Bilde 1: Peeling av huden i det intime området hos kvinner medfører mange ubehagelige følelser og erfaringer. Kilde: flickr (Vladimir Ena).

Årsaker til peeling av kjønnsleppene

Ubehagelige opplevelser i den dype bikinisonen kan være et symptom på mange sykdommer, men oftere forårsaker de feilaktig omsorg for sensitiv hud. Årsaker til desquamation kan også være:

 • Klorert vann. Kranvann inneholder alltid klor, men noen ganger er det for mye. Dette aggressive stoffet kan forårsake peeling av sensitiv hud. I dette tilfellet vil epidermiene klatre ikke bare i bikiniområdet, men også i andre deler av kroppen.
 • Medisinering. Noen ganger flaking av huden er en bivirkning av medisinering. For eksempel kan å ta store doser av vitamin A føre til overdreven tørrhet, flaking og peeling av ansiktets hud, labia, albuer, knær.

I alle ikke-patologiske tilfeller forsvinner symptomene seg selv etter at årsaken er sluttet.

Dette er interessant! Labia er delt inn i store og små. Skall kan bare store, fordi de er dekket av hud som inneholder keratinisert epitel. Overdreven dannelse av vekter av stratum corneum og fører til flakering. Labia minora er dekket med uspettet epitel, som ikke skreller av, men kan bli betent og kløende.

Ytterligere symptomer når peeling: kløe, rødhet

Peeling av labia majora kan ledsages av kløe og rødhet. Det er en følelse av at huden skiller seg av. Dette skyldes dannelse av hudflak på grunn av overdreven tørrhet og flakking, som flager av og ligner peeling hud, som i en brenning.

Derfor blir peeling ofte oppfattet som en forandring i huden, og ofte blir slik peeling ledsaget av flere symptomer: rødhet og kløe.

Dette ubehagelige symptomet oppstår på grunn av grunner som:

 • Hyppig depilering. Ved hjelp av en barberhøvel, elektrisk epilator eller depilatory krem ​​kan det forårsake hudirritasjon og flak og rødhet på behandlingsstedene. I tillegg har shugaring og voksing en negativ effekt på epidermis, noe som uttrykkes ved rødhet og flaking. De er ofte ikke anbefalt.
 • Allergisk reaksjon. Det kan oppstå på alle måter av intim hygiene: gel, smøremiddel, såpe, pakninger. I dette tilfellet vises hudutslett, noe som er svært kløende. Hvis du ser nøye ut, ligger blærene på huden alltid annerledes, forsvinner raskt og vises i et annet område, og huden begynner å skrelle av.
 • Uegnet undertøy. Preferanse bør gis til løse bomullstrømpebukser. Sømløse og nakkede blonder undertøy er ikke designet for hverdagsbruk og kan forårsake rødhet og peeling av huden.

Sykdommer som forårsaker peeling av labia

Noen ganger er tørrhet, kløe og flakering av huden forårsaket av alvorlige sykdommer av smittsom og ikke-smittsom natur. Her er noen av dem:

 • Pubic lice. Noen ganger ser disse parasittene frem til de kvinnene som nøye overvåker hudens hygiene. Luset kan komme inn i bikiniområdet under samleie, ved hjelp av et delt håndkle, andres sengetøy eller undertøy. Hovedsymptomene er: Kløe blir sterkere i mørket, og i tillegg til peeling er det spekter av biter som er synlige på huden.
 • Genital herpes. Denne smittsomme sykdommen manifesteres ved blærende utbrudd på vulvaen. Bobler åpne uavhengig og i deres sted skorpe form. Subjektivt, herpes manifesteres av kløe, brennende, og noen ganger smerte på utslettstedet, huden på labiaen skiller seg ut og flaker. Herpes overføres under seksuell kontakt.
 • Svampinfeksjon. Mest sett i kjønnsorganer candidiasis. Så, i tillegg til kløe og rødhet, er det en hvit patina, som ligner på ost. Peeling kan også forårsake en sopp av slekten Epidermofiton. I dette tilfellet er rødhet og frittliggende skala av epitelet (peeling skin) lokalisert i naturlige folder, inkludert i bikiniområdet.
 • Diabetes mellitus. Dette er en ikke-smittsom sykdom som, i tillegg til en økning i blodsukker, kan være ledsaget av peeling av huden på labia. For å utelukke denne sykdommen er det nødvendig å teste for glykert hemoglobin.
 • Bakterielle infeksjoner i kjønnsorganene. Gonoré og klamydia er sjelden ledsaget av desquamation, men forårsaker kløe og brenning av de ytre kjønnsorganene. I tillegg kan sterk utslipp forårsake hudmassering. Dette fører til at kjønnsleppene på huden skiller seg.
 • Vitaminmangel. Denne tilstanden skjer ofte i vårsommerperioden, i tillegg til lange dietter, økt fysisk anstrengelse og under graviditet. Huden på labia skiller seg ut på grunn av mangel på B-vitaminer, samt vitamin C og E.

Hva skal jeg gjøre hvis labia er peeling

Det første du må gjøre er å sjekke om det er bobleutslag, plakett eller biter. Disse manifestasjoner indikerer den patologiske karakteren av desquamation.

Dette er viktig! For noen peeling, kløe og rødhet i lyskeområdet, bør samleie gått opp. Seksuell kontakt kan bidra til infeksjon og forverre problemet.

For å utelukke sykdommen, må du konsultere en dermatovenerolog, som behandler både smittsomme og ikke-smittsomme hudlidelser. Inkludert - peeling og kløe i lyskeområdet.

I tillegg kan du prøve en peeling behandling med homøopatiske preparater som lykkes med å håndtere mange hudproblemer. Homeopater mener med rette at alle hudutslett, peeling og kløe - dette er bare et signal på at funksjonene i organer og systemer er svekket i kroppen. Homeopatisk behandling er rettet mot å forbedre disse funksjonene og balansere samspillet mellom alle kroppssystemer.

Foto 2: Når det skjer peeling, må du bytte personlige hygieneprodukter, erstatte undertøy med bomull, som ikke forårsaker ubehagelige reaksjoner, og for en stund forlater avhending av bikiniområdet. Kilde: Flickr (Muhamad Arifin).

Homeopati for peeling av kjønnsleppene

Det er viktig å velge et stoff som passer ikke bare for symptomene, men også for personlige egenskaper. Følgende rettsmidler hjelper til kløe og peeling:

 1. Lycopodium (Lycopodium clavatum). Dette stoffet er egnet for kvinner som plages ikke bare ved peeling og kløe, men også forbrenning. Alle symptomer er verre om kvelden og i den kalde årstiden.
 2. Hydrokotyl asiatisk (Hydrocotyle asiatica). Verktøyet skal brukes av kvinner hvis hud er utsatt for dannelse av vekter, knuter og utslett i ulike områder, inkludert labia. Av de personlige egenskapene til disse kvinnene innebærer hyppig døsighet og lavt humør.
 3. Ignatia Amara (Ignatia amara). Dette legemidlet er beregnet på kvinner som er utsatt for en rask stemningsendring. Perfekt for de som har symptomer etter alvorlig stress eller skrekk.

Før du tar homøopatiske midler, bør du konsultere legen din.

Liten labia, som om dekket med en skorpe

Relaterte og anbefalte spørsmål

5 svar

Søkeside

Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 95,28% av spørsmålene.

Skare på labia

For det første er blant de smittsomme årsakene til skorpe på kjønnsleppene herpesinfeksjon, som skyldes herpes simplexviruset av den første typen. Infeksjon oppstår under samleie eller når du bruker en persons personlige hygieneprodukter. En person er smittsom bare når et tilbakefall av sykdommen er notert, det vil si utslett.

En hvit skille på kjønnsleppene indikerer en soppinfeksjon i huden. Kausjonsmiddelet er Candida-soppene, som er en del av den normale mikrofloraen til de kvinnelige kjønnsorganene, men under påvirkning av uønskede faktorer (mangel på personlig hygiene, antibiotika, hypotermi) begynner aktivt å proliferere.

Fungal lesjoner av labia inkluderer også versicolor versicolor, som forårsaker dannelsen av gullige eller brune skorper. Infeksjon skjer under følgende forhold:

 1. Gjennom den personlige eiendelen til en syke person;
 2. Drift av sopp på labia gjennom uvaskede hender;
 3. Overdreven svette;
 4. Seksuell kontakt med en smittet person.

Fungal lesjoner har sesongmessighet, og skorpe på labia på grunn av dem vises oftere på sommeren.

Ikke-smittsomme årsaker til skorpe på labia

Siden huden på de ytre kjønnsorganene hele tiden er utsatt for irritasjon med syntetiske undertøy og hygieneprodukter, er hovedårsaken til dannelsen av en skorpe på labia allergisk dermatose. Denne gruppen inkluderer:

I tillegg til virkningen av allergenet i forekomsten av disse sykdommene, spiller en rolle genetisk predisposisjon. Hvis en av foreldrene har en allergisk hudsykdom, øker sannsynligheten for å utvikle den hos et barn med mer enn 60%. Utviklingen av allergier krever også hyppig gjentatt kontakt med allergenet. I tillegg til å kontakte allergier, er skorpe på kjønnsleppene forårsaket av mat (sitrus, sjokolade).

I tillegg til det faktum at labia er dekket med en skorpe, har kvinnen en uutholdelig kløe. Krustene kan ha en annen farge. Med nevrodermatitt smelter de sammen med huden eller har en gråaktig tone. For eksem og atopisk dermatitt er skallet rødt.

Hvis huden på labia er dekket med en tørr skorpe, kan psoriasis eller lavplanus også være årsaken. Årsakene til disse sykdommene er ikke fullt ut forstått, men det er flere teorier av deres opprinnelse:

 1. Disbolisme i kroppen og mangel på vitaminer;
 2. Forstyrrelse av hormonbalansen, som er årsaken til den hyppige forekomsten av psoriasis hos kvinner i overgangsalderen;
 3. Arvelig predisposition;
 4. Konstant stress;
 5. Allergiske midler.

Også, psoriasis og lav planus kan oppstå som en autoimmun sykdom. Som et resultat er det en økt reproduksjon av cellene i dermis og en inflammatorisk reaksjon er notert.

Symptomer og årsaker til sår på kjønnsleppene

Sår og sår på labia, så vel som slimhinnen i vagina, er en patologisk tilstand av organene i det kvinnelige reproduktive systemet, som er provosert av nærvær av ulike negative faktorer. Den vanligste årsaken til dannelse av sår på kjønnsleppene er infeksjon av visse typer bakterier som parasitterer i det intime området av en kvinne, noe som forårsaker flere sår. I noen tilfeller, fra slike sår, oppstår en væske med en ubehagelig lukt som ligner på blod, blandet med purulent innhold. Generelt er det kliniske bildet av sykdomstilstanden til labia og vaginal mikroflora avhengig av typen mikroorganismer som provoserte skader på epidermis og slimhinnene i de ytre og indre kjønnsorganene.

Essensen av sykdommen

Sårene på labia er sår av forskjellige dybder og diametre. Deres utseende er bare mulig som et resultat av systemisk ødeleggelse av det øvre epitellaget av slimhinnen, som beskytter den kvinnelige kroppen fra bakterier som lever i skjeden og hudens perifere vev på labia. Så snart epitelet blir ødelagt, øker risikoen for infeksjon ved sekundære infeksjoner umiddelbart på grunn av tilstedeværelsen av åpne områder av såroverflaten. Dette kan føre til alvorlige komplikasjoner og tilstedeværelsen av andre like farlige infeksjoner i kvinnens kropp.

Ifølge deres type sår på labia og skjede, er de delt inn i følgende formasjoner:

 1. Surface. Dette er det primære signalet at kroppen ikke er sunn og krever akutt behandling. Overfladiske sår er bare begynnelsen av utviklingen av sykdommen, og hvis de oppdages i tide, kan patologi lokaliseres ganske raskt. På dette stadiet er konsentrasjonen av patogeninfeksjonen fortsatt på et lavt nivå.
 2. Sår. De faller inn i kategorien av mer dype formasjoner med ødeleggelse av overfladisk epithelialvev og fordybing i de nedre lagene i det reproduktive organet. Ved sår blir blodet nesten alltid utskilt med en blanding av lymf, og etter å ha sluttet utstrømning av væske, blir såret dekket med en blek rød skorpe.
 3. Inflammet sår. Dette er en svært grundig sårdannelse, med uttalt kanter og form. Dybden av såret kan nå 2-3 ml. Et betent sår betraktes som det endelige stadiet av skade på overflaten av labia og vagina. I slike sårformasjoner er et stort antall mikroorganismer alltid konsentrert, som fortsetter å ødelegge epitel- og bløtvev. Ved bakteriell sådd av sårdannelsen oppdages mikroorganismer som tilhører gruppen av sekundære infeksjoner som har gått inn i blodet på grunn av en langvarig inflammatorisk prosess. Behandling av betente sår er alltid lang og krever bruk av komplisert antibakteriell behandling. Graden av skade på labia og skjede avhenger av hvor raskt behandlingen av reproduktive systemet begynner.

Avhengig av typen bakterier som provoserte sår og sår på labia, er det et karakteristisk klinisk bilde av utviklingen av sår. Sår kan være forskjellig suppuration, blodutskillelse, rikelig utstrømning av væske med uttalt ubehagelig lukt, gråtende, rikelig dekker med en skorpe.

Lokalisering av sår på kjønnsleppene indikerer ikke alltid at sykdommen, så vel som det smittsomme patogenet, vil være begrenset bare til epidermiene til de eksterne reproduktive organene. Det er stor sannsynlighet for at et rødt, rosa eller hvitt utslett på labia vil spre seg til vaginal slimhinnen og fremkalle en enda mer omfattende inflammatorisk prosess, men i et fuktig miljø.

Sår på labia og STDs

Sår på ytre kjønnsorganer hos en kvinne i 85% av tilfellene blir provosert av slike ubehagelige patologier som seksuelt overførbare sykdommer. Dette er en hel gruppe spesifikke infeksjoner som krever rask tilgang til en hudlege eller venerolog.

De viktigste måtene for infeksjon er seksuell intimitet med en smittet partner uten bruk av kondomer, som grunnlag for barrierepreventjon.

Sårene på labia og vagina, forårsaket av venerale bakterier, har alltid en særegen egenskap og egen klinisk type, nemlig:

 1. Chancroid. Det er preget av utslett på kjønnsleppene, som har utseendet på røde flekker. De dannes på 10-15 dag etter infeksjon. Denne typen utslett kan representeres i form av flere eller enkle formasjoner. Etter 8-10 dager fra det øyeblikk de ser ut, begynner myk chancre å degenerere inn i et sår av en rik rosa nyanse. Sår føles sår og kløende samtidig. Noen sår helbreder og etterlater spor i form av arr, mens andre vises på sunne områder av huden på labia. Startet myk chancre form påvirker inguinal lymfeknuter som bubonic pest. Sykdommen kan forårsake betydelig skade på lymfesystemet til en kvinne. Sykdommen er provosert av Ducrey's bakterie.
 2. Genital herpes. Den vanligste årsaken til sår og sår på kjønnsleppene. Forårsaget av sykdommen herpesinfeksjon 2 genotype. Først vises et rødt utslett. Deretter er pimples fylt med en lys rød væske, brast og forvandlet til åpne sår. De klør mye, og ichor skiller seg ut fra dem, som, som det tørker, danner en skare av tett struktur.
 3. Donovanosis. I dermatologi er sykdommen også referert til som det venerale granulomet. Veldig farlig og lumsk sykdom, som er preget av en spesiell latens i kurset. Først vises små kviser på overflaten av kjønnsorganene. De kan ikke endre utseendet i 20-30 dager fra dannelsen. Deretter går hver slik bum i et ulcerativt stadium, ledsaget av et sterkt smertesyndrom. Faren for denne typen sårdannelse på kjønnsleppene er at sårene vokser hele tiden, både i diameter og i dybden. I mangel av tilstrekkelig behandling er sår på labia i stand til å anskaffe omfanget av et omfattende, betent sår med en hul ned til bekkenbensvevet. Stopp veksten av det smittsomme stoffet, og prosessen med oppløsning av bløtvev er bare mulig ved hjelp av kraftige bakteriepreparater. Ellers vil det føre til tap av det reproduktive organet, fødselsfunksjonen og videre funksjonshemning.
 4. Syfilis. Dette er en av de alvorligste seksuelt overførte sykdommene, som før den begynner å utvikle seg, danner en tett formasjon på kvinnelige kjønnslepper som kalles chancre. Som det modnes faller huden i denne delen av kroppen og danner et avrundet sår. Etter det begynner flere sår og et rødt utslett å danne seg over hele overflaten av kvinnens intime område. En egenskap av sykdommen er at kløe og smerte syndrom er helt fraværende. Syfilis krever øyeblikkelig behandling, da det kan påvirke alle organer og systemer i menneskekroppen, helt opp til hjernebarken.
 5. Gonoré. En av de vanligste sykdommene i de ytre kjønnsleppene, som er forårsaket av et smittsomt patogen som kalles Neisser's gonococcus. I tillegg til det karakteristiske utslettet på huden, er det også en indre lesjon av skjeden, rektum og urinvei. For denne sykdommen er preget av frigjøring av purulent innhold fra hudssår og vagina.

Alle disse patologiene er farlige for kvinners helse, utvikler seg på forskjellige måter og gir deg beskjed om din tilstedeværelse. Deres særegne trekk er at de alle er forenet av en funksjon. Dette er utseendet på sår og utslett på kjønnsleppene før starten av den akutte fasen av sykdommen.

Andre årsaker til sykdom

I tillegg til den smittefulle komponenten i nederlaget av kvinnens reproduktive system, kan det være andre årsaker som fører til dannelse av utslett og sår på de ytre organene i reproduktive systemet.

Disse inkluderer følgende patologier, nemlig:

 1. Vaginal dysplasi. Dette er en precancerøs tilstand av vulvar slimhinnen, som preges av komplekse endringer i kvinnens ytre og indre kjønnsorganer.
 2. Allergisk dermatitt. Kronisk allergi i det intime området eller mangel på hygiene fører til utvikling av systemisk betennelse med dannelse av utslett og sår som kløe, noen ganger bløder, men helbrede raskt, og en ny irritasjon dannes i deres sted. Hos voksne kvinner skjer nesten aldri. Sykdommen er vanlig blant jenter 12-15 år.
 3. Kontakt dermatitt. Atypisk reaksjon av kroppen til en ekstern irritasjon i form av undertøy laget av lav kvalitet tekstiler, vaskemidler, kosmetikk for hudpleie i det intime området.
 4. Vulvovaginitis. Betennelse av labia majora og vagina, som er forårsaket av Escherichia coli, ormer, pyogene mikroorganismer. Sykdommen er alltid forbundet med blødning, utslipp av pus, alvorlig kløe, smerte og tilstedeværelse av en ubehagelig lukt.

behandling

Behandling av kjønnslepper sår direkte avhenger av sykdommens art, samt infeksjonen som forårsaket den smertefulle tilstanden til kjønnsorganene. Før en ordinær behandling skal en dermatolog analysere pasientens venøse blod, urin og utføre bakteriell såing av sårets innhold så vel som vaginal slimhinner. På grunnlag av dataene som er oppnådd på den type infeksjon som provoserte sårdannelser i den intime sonen, tildeles potente antibiotika som er ment å eliminere en bestemt type mikroorganisme.

Behandlingen av slike sykdommer er alltid individuell, og det terapeutiske kurset kan vare fra 1 måned til seks måneder. Alt avhenger av sykdommen, dens alvor, forsømmelse og dynamikk til gjenoppretting, som demonstrerer pasientens kropp.

Hvit peeling på de store kjønnsleppene

Konsultasjon med gynekolog

God dag! Fortell meg hva jeg skal gjøre? Månedlig var ikke 4 måneder, gikk nylig og etterpå begynte huden å redde på de store kjønnsleppene. I dag om morgenen er det allerede en hvit skorpe, som er peeling. Fortell meg, vær så snill, hva er det minst kanskje? Pasientalder: 20 år

Hvit peeling på labia majora - medisinsk konsultasjon om emnet

For å finne ut årsaken til dine kliniske manifestasjoner, må du kontakte en gynekolog for en intern undersøkelse, passere et smør på mikrofloraen, passere også testene for latente infeksjoner og STDs ved hjelp av PCR, har en / g skrape (femoflor skjerm).
Det er tilrådelig å foreta en analyse for å bestemme floraens følsomhet (patogen) for antibiotika eller antifungale legemidler (hvis det er trøst), for å foreskrive et stoff som vil ha maksimal effekt på patogenet. Analysen kalles en bakterie med et antibiogram.
Først etter identifisering av årsaken (patogen) er det mulig å tildele adekvat terapi til begge parter for å unngå reinfeksjon. For å være beskyttet under behandlingen bare med kondom.
Velsigne deg!

Konsultasjon er tilgjengelig døgnet rundt. Haster medisinsk hjelp er et raskt svar.

Det er viktig for oss å kjenne din mening. Gi tilbakemelding om tjenesten vår

Hvit peeling på kjønnsleppene

Her samlet seg i dusjen. Og jeg la merke til at noe som en peeling dukket opp på kjønnsleppene. Hun er hvit. Hvis litt skrape, så blir den fjernet. Men det gjør vondt forferdelig, kløende med en gang.

Hva er det? thrush ?? overlevert nylig smøre, viste ingenting. Allerede dette er lang tid, og min G sier ingenting til meg. Her går jeg til hennes 13 tall, spør. Men hva å gjøre da. hvem har det samme ??

Det mest irriterende er at vannet ble slått av, ellers hoppet jeg inn i badekaret og det var ikke noe vann der ((((

Skare på kjønnsleppene.

På kjønnsleppene opptrer en skorpe (det ser ut som herpes på leppene). Begynnelsen av kløe, hvit utslipp. Jeg vet ikke om dette kan tilskrives dette, men jeg har løs avføring og pinworms. Jeg er 12 år gammel.

Rådgivning på nettet om konsultasjon om problem du er interessert i, er tilgjengelig på AskW Doctor-tjenesten. Medisinske eksperter gir råd døgnet rundt og gratis. Still spørsmål og få svar med en gang!

Hvis du har et lignende eller lignende spørsmål, men du har ikke funnet svar på det - få din 03 online konsultasjon fra en medisinsk ekspert.

Hvis du vil ha mer detaljert råd fra en lege og løse problemet raskt og enkelt - spør et betalt spørsmål i en personlig personlig melding. Velsigne deg!

Sprekker og en skorpe på kjønnsleppene

Nagging igjen. Brukerblogg fremover på 7ya.ru

Høst, skole, lengsel. Jeg lurte på om jeg ikke kunne tenke på et konferanserom, for et år siden gjorde jeg vondt, og jeg så - det viser seg å være to. Så du kan definitivt) Derfor er barnet 3,5 år gammel. Hva har endret seg med det aktuelle emnet. Fortsatt irriterende, alt det samme - som å tygge, drikke som osv. I høst jeg modnet til en psykolog, begynte jeg å gå, men det tok ikke lang tid å tilbringe fritiden min for å gni det hele om igjen - jeg ser ingen grunn. Leter du etter en annen psykolog - det er så mange av dem i Moskva at du kan tilbringe hele livet.

Men jeg vil ikke komme tilbake fra der jeg tok det - i sommer endret de bare bilen alene på grunn av det, det er forgjeves at så mye penger ble kastet ut))

Er dette ironi? Hvem vet forfatteren, vær så snill å svare.

Hvordan behandle sprekker i brystvortene - vil dele opplevelsen.

Fra denne ulykken er ingen forsikret, dessverre. Jeg lyttet til mange råd om hvordan man beskytter meg mot sprekker i brystvorten under HB, men det var tilsynelatende ikke hesten som gikk til denne fôret). Jeg følte vondt like før utslipp fra fødselshospitalet, men jeg skylde på det faktum at brystet mitt ennå ikke hadde blitt tilpasset. Forskjellen mellom barna er veldig stor, kroppen min har allerede glemt hva det betyr å bære, føde og pleie en baby). Hjemme ble det enda verre, smerten intensivert, brystvorten ble betent. Jeg sendte min mann til apoteket med detaljerte instruksjoner om hva.

Intim hygiene av jenter i puberteten

Pubertetiden i livet til en jente er det viktigste og spennende. Det kan sammenlignes med omdannelse av en pupa til en sommerfugl, forvandlingen av en liten jente til en vakker jente krever styrke fra jentens kropp, og tålmodighet og oppmerksomhet fra mødre av fremtidige skjønnheter. Korrekt og konsekvent pubertet begynner med adrenarche - utseendet til de første stanghårene (seksuell hårhet) på huden av labia majora, pubis og aksillære huler. Dette faller ofte sammen med det progressive.

leppe svulmet (. Graviditet og fødsel

alt nå på alle steder er jeg oppblåst)) enn å salve.

Dette er hva legen skal gå? Barn fra 3 til 7

Jenter, kanskje noen kom over eller bare fortelle meg. Barnet først hadde en sprekk under øret, under løkken. Vel, på en eller annen måte smurt og helbredet. Nå er lekets hjørne sprakk (jeg selv lider av dette, men minst om våren, ikke om høsten). Vel, jeg smør. Og så ser jeg - og øret mitt igjen. Det er en slags systemisk fenomen. Det er nødvendig for legen, det betyr. Og til hva - forstår jeg ikke. Barnelege, dermatolog, immunolog? Jeg ville umiddelbart til rett adresse, vi er i Pediatrisk institutt, ikke i klinikken. Veibeskrivelse er ikke nødvendig. Og hvis noen vet - dette er hva.

Lepper tørke (mote og skjønnhet

Har noen slike problemer? Jeg lider med leppene mine, de tørker og skorpe alltid på meg ((((((Jeg kan ikke leve uten hygienisk leppestift. I vinter og sommer. Noen ganger gjør det verre for noen leppestifter, noen ganger litt bedre, men problemet gjenstår. Kan jeg gjøre noe med det, eller er det for alltid? ((((((

Den seksuelle leppen er hovent og sår, hva skal jeg gjøre?

I går, før jeg gikk i seng, gikk jeg til dusjen og fant at min venstre labia var hovent og sår når den ble presset. Veldig redd, jeg forstår ikke hva det kan være. Sex har ikke vært lenge, jeg følger hygiene. Tidligere hadde hun trøst og herpes, men deres manifestasjoner var forskjellige. I morges virket det som hevelsen er mindre. Men labia gjør fortsatt vondt når du trykker på det, og når du trykker på det, gjør hele skrittet til venstre vondt, selv pubis. Og fra tid til annen smelter venstre side på en eller annen måte når jeg er inne.

Hva kan det være? Mote og skjønnhet

Jeg forstår sikkert at spørsmålet er sannsynligvis en hudlege, men det er ingen tid å komme til ham, kan noen fortelle meg her. Kort sagt, for andre året på rad, om vinteren, vises noen ubehagelige ting i nærheten av leppens hjørner. Først er leppegrensen skrapt, så ser små bobler ut, men ikke på leppene, men utover leppens kant, nærmere hjørner, så ser en tynn skorpe ut og alt dette skjønnhet Det varer i ca 2 uker, så går alt med en hormonell salve - det hjalp ikke, bare en barns beskyttende krem.

Lip care - et spørsmål. Mote og skjønnhet

Her er et annet spørsmål - frost, veldig tørr luft, leppene begynte å tørke og prøve å knekke. Smøre med fettkrem - det blir verre. Ved første, som noe, og bare 20 minutter - skorper, tørrhet og sprekker tilnærming føles mer akutt :). Spec. leppebalmer fra forskjellige bedrifter har samme effekt. Ingen kan forklare - hvorfor skjer dette? Som et resultat (jeg skrev allerede her og ble dømt :)) Jeg smør mine lepper med håndkrem - veldig bra - de gjør leppene elastiske, myke, tørre.

Jeg liker virkelig - Jurlique, Lip Care Balm, bare smør 1-2 ganger om dagen på "dårlige" dager. Se på ingrediensene - kamille, primrose, rosenolje, kakaosmør, ricinusolje. Om ønskelig kan du blande noe som dette selv.

For å gå i de beste dagene, bruk Karite
balsam, og for helt gode dager er det nok bare generell kremfukter til ansiktet.

Vene på labia og slekt-SOS. Baby fra fødselen.

Mamma, fortell meg! En vene kom ut på en seksuell leppe, helt ut, alt stikker ut: (((Walking, sitter, står smertefullt, jeg vil lyve og lyve: (((Den som hadde dette - det skjer i fødsel med dette tilfellet.) Hvordan sikke. Generelt, å behandle alt dette.

En bump (lymfeknute) på labia oooooooochen.

Egentlig hele spørsmålet. Gå til gynekologen (i området er det null og minus)?

Foretrukne lepper. Barns medisin

Min datter er andre året på omtrent samme tid (i mai) blir på leppene noe sånt om å diatese, eller herpes. Under underleppen er alt rødt og i skorpe. Vi var syke stafilok opp til et år. Jeg fikk ikke se en lege i år, fordi det tidligere ikke hjalp oss med leger, sa de sopp, men vi besto testene, selvfølgelig var det ingen sopp. Så om sommeren i solen gikk alt bort. Før du reiser for den varme regionen er fortsatt langt unna, gi råd om hva du kan behandle.

Herpes (på leppene). Graviditetsplanlegging

KRY FOR HJELP! Jeg vil spørre om denne stygge herpesen, for å fullstendig håndtere dette. Fra tid til annen får jeg herpes på leppene mine. :( Jeg bruker spesielle salver for å få det til å gå raskere. For noen uker siden helles jeg ut på siden av min munn (herpes), og i går fikk jeg igjen en infeksjon på overleppen. Jeg leser om herpes og oppfatning at dette Det har ingen god effekt, etc. Jeg har ikke kjønnsherpes, bare på leppene det skjer. Min mann har ikke herpes. Dette kan påvirke unnfangelse og graviditet, hvordan?

Ryggsmerter, prikker i skjeden. Graviditet og fødsel

For den andre uken har jeg følt tinende og skyting i skjeden. Hver dag, mer og mer. Fortell meg, dette er normen på min betegnelse eller. Noe jeg ikke husker om jeg hadde en slik tidligere graviditet eller ikke. I dag, selv om det var noe tykt utslipp, virket det ikke en trafikkork, selv om jeg ikke vet hvordan det ser ut, har jeg aldri hatt det.

Barnets hud: utslett, flekker, diatese. Hvordan gjenkjenne og behandle?

. Hvis du merker mer enn fem av disse stedene, kontakt lege. Mørke fødselsmerker - av forskjellige former, noen ganger dekket av hår - kan vises på hvilken som helst del av kroppen. De fortsetter også for livet og gir vanligvis ikke problemer. Du bør konsultere legen din dersom de begynner å forandre form eller vokse. Røde fødselsmerker forekommer noen ganger hos nyfødte på pannen, nesevingene, øyelokkene, leppene eller på baksiden av hodet. Deres grunn - utvidelsen av små fartøy på tidspunktet for fødselen av babyen. Hvis slike formasjoner er plassert symmetrisk, for eksempel på begge øyelokkene eller nesens vinger, vil de mest sannsynlig forsvinne innen et år. Og flekker som har dukket opp en etter en, kan forbli for livet. Mongoloid spot - blå-lilla merke på nedre rygg eller rumpa.

Herpes: behandling av kulde på et barns lepper. Barnesykdommer

Behandling av herpes: sjokolade og sitrus under forbudet. Hva å nekte fra forkjølelse på leppene?
. Så begynner boblene å briste, og med væskenes masse av virus blir løslat. Dette er den mest smittsomme perioden for andre. Så salven skal bare brukes med bomullspotter, og ikke med en finger. Etter prosedyren må du vaske hendene grundig med såpe og vann. Boblene forlater sårene, som strammes av skorper. Øyeblikket er veldig ubehagelig: sårene klør mye. Det viktigste - de slår ikke over! En infeksjon kan komme inn i såret og helbredelsesprosessen vil bli forsinket. Kaldt lotion vil bidra til å redusere kløe. For å gjøre dette kan du bruke pre-brygget, og deretter frosset i kjøleskapposene med te eller infusjon av kamille. For full utvinning gå bort.
. Prosessen kan også begynne på øyets indre overflate, noe som provoserer tårer, fotofobi og rødhet av øyets hvite. Ved de første alarmerende tegnene - raskt til oculisten! Den inflammatoriske prosessen kan forårsake lesjoner i hornhinnen, øyebollkar, føre til en reduksjon i synsstyrken, katarakt. Genital herpes Virus av den andre typen, med andre ord, genital herpes, overføres vanligvis seksuelt. Ikke et barnproblem? Ikke fortell meg. For eksempel, i USA, etter 14 år, er ca 70% av ungdommene allerede på besøk til en lege om denne sykdommen. I Russland er det ingen slik statistikk. Men våre voksne barn er neppe mindre avanserte i dette forholdet. Videre er det en husholdningsoverføringsrute: på grunn av hygienekrenkelser, inkludert bruk av h.

Blæreutslett i et barn: 9 vanligste årsaker. Hudpleie.

. Økt fuktighet fører til bleieutslett. Derfor er det viktig å ikke overopphete barnet og ha på seg, med fokus på temperaturen i miljøet. 9. Infeksjon. Utviklingen av en bakteriell eller sopphudslesjon vil også være visuelt lik blæreutslett. Det er imidlertid forskjeller. Candidiasis (thrush) oppstår hos spedbarn hvis mødre har trøst av kjønnsorganene, brystvorten eller tar antibiotika mens de fortsetter å amme. Candida påvirker i hovedsak slimhinnene i babyens munn, noe som manifesterer seg i form av betennelse - rødhet, hevelse i slimhinnene og hvite forekomster i munnhulen. Over tid kan prosessen spres, resten av slimhinnene og huden rundt anus påvirkes. I noen tilfeller er candidiasis ikke den første.

Hvordan fjerne kløe og hva du skal sjekke?. Medisin og helse

Noe forferdelig i kjønnsområdet skjer med meg - en helt skummel kløe. En gang i måneden om, det skjer sjeldnere, det skjer oftere. Med kommunikasjonssyklusen falt ikke. Etter pads og seksualiteter er det enda verre naturlig, spesielt hvis du berører hendene dine, bare bare ta på dem, men det ser ut til at de kan skje uten dem. Allerede føler jeg meg som en bonde av en viss nasjonalitet som alltid kammerer sine personlige eiendeler, og det er jeg også! Scabies vil resultere i riper, det gjør vondt til slutt i klemme, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg gikk.

Å, vi fattige jenter, fattige.
Ingen personvern - bare plage.

Selv om ikke ensom med deg :)))

Stomatit.. Blogg av NVEfimova på 7th.ru

Oral stomatitt er ganske vanlig. Stomatitt er en sykdom i slimhinnen. Begrepet "stomatitt" er ganske bred, det inkluderer: medisinsk stomatitt, allergisk stomatitt, candidal stomatitt, samt stomatitt forårsaket av smittsomme manifestasjoner, som for eksempel viral etiologi - akutt herpetic stomatitt og gjentakende herpetic stomatitt. Stomatitt er en betennelse i slimhinnen, det kan være vesikulært utslett, det kan være et utslett i form.

Thrush: behandling og forebygging. Hvorfor har en nyfødt?

. Den vanligste lesjonen av de synlige slimhinnene. Først, på kinnene, på tungen, sjeldnere, vises små punktrapporter i himmelen, som gradvis fusjonerer til store. De er smertefrie, ligner forkrøllet melk, blir lett fjernet ved skraping. Barnet har angst, søvnforstyrrelser, nektet å spise, oppkast. Under amming kan barnet skade brystvorten dersom det blir feilgrepet og smitte på moderen, som følge av at kvinnen har sprekker og rødhet rundt brystvorten som er vanskelige å behandle. Ofte er dette ledsaget av en skarp smerte når du suger. I slike tilfeller er det veldig viktig å behandle moren og babyen samtidig. I de fleste nyfødte er slimhinnekandidat kombinert med uttalt bleieutslett på baken og rundt anusen, utvikler såkalt bleie dermatitt. Årsaken til denne kombinasjonen er n.

noe twinge, hvor du skal løpe.. Graviditet og fødsel

Noe tull på leppen hoppet opp. Først, min manns hjørne av leppen sprakk, da hadde jeg en liten rødhet. Min mann gikk raskt. De behandlet dem ikke med noe, og de syntes å ha helt mistet sitt sinn. Men det var ikke der. I går stod jeg opp, sprakk igjen og mer rødhet. Men i dag, generelt, er alle leppene i noen flekker og hovne på steder. Det ser ikke ut som herpes, det klør vanligvis først, og det brister ikke umiddelbart. Salvet med Zovirax for nå. Hvem var det? Hva kan det være og hvem du skal registrere deg for?

irritasjon rundt leppene. Barns medisin

Nesten en tenåring (11.5) har sterk irritasjon rundt leppene, rødhet ca 1 cm bred. Jeg har alltid syndet for det. at leppene licker. Jeg kjøpte en god hygienisk leppestift (på apoteket). Om kvelden jeg ga smør med en helbredende salve (agrosulfan, mine slektninger og jeg er veldig hjelpsomme i noen sår, inkludert rundt leppene). Men jeg ser - det blir ikke noe bedre, det er enda verre. Dessuten ser det ut til at han allerede ikke slikker leppene sine, men irritasjonen går ikke bort, selv skorpen oppstod nedenfor, som et diatese barn.

Til poenget! Barns smittsomme sykdommer

. Infeksjonstid: hele utslettsperioden +5 dager etter siste utslett. Manifestasjoner: Rød prikker vises samtidig som temperaturen stiger. Men noen ganger kan temperaturen forbli normal eller stige litt. Feltene blir svært raskt til enkelt vesikulære vesikler fylt med klar gulaktig væske. Snart tørker de opp og dekker med skorpe. Et karakteristisk trekk ved vannkopper er utslett på hodet under hår og slimhinner (munn i øyelokk, etc.). Svært ofte er dette utslettet kløe. Behandling: Vannkopper passerer alene, så behandling kan bare være symptomatisk: Ta ned temperaturen, behandle kløende utslett med grønn maling (for å kamme boblene, er barnet ikke opptatt.

Alle dine sprekker. Baby tennpleie

Cheilitis er en ubehagelig sykdom. Hvordan behandle det?

Super rent! Intim hygiene etter fødsel. Postpartum periode

Regler for hygiene etter fødsel. Valget av midler for intim hygiene. Hygieniske forbud og sensitive problemer.

Førstehjelp Barnskade | Sprukne lepper

. Bruk bare en bandasje eller steril dressing for et gråtende sår. Hvis såret blir betent, det er smerte eller generell rødhet, kontakt legen din. Sprekker i leppene. Sårene på leppene bløder tungt. Tørk såret med et fuktig lommetørkle. Trykk en isbit mot det for å stoppe blødningen. Hvis blodet ikke stopper innen 3-4 minutter, må såret sutureres. Bruises and bumps Dette er den vanligste barndomsskaden, og ganske smertefull. Trykk inn i skadestedet, fuktet i kaldt vann og skru ut et serviett, en pose med is, en komprimering med fortynnet alkohol eller en arnica-tinktur. Det kjøler og lindrer smerte. Esl.

Hemangioma, eller kampen for skjønnhet. Nyfødt pleie

. Det er bedre hvis boblen forblir trygg og lyd - den nye huden under den blir jevn og vakker, men hvis boblen blir rystet - ingenting er forferdelig, det heler i tide, akkurat det samme. Det er nødvendig å fortsette å behandle det med grønn maling, det gjør ikke vondt i det hele tatt. Som kirurgen sa, er det ingen nerveender på dette stedet. Skorpene gikk av i to uker, noen ganger skal skorpen gå bort, men ikke alle har helbredet, da dannes en ny skorpe. Resultat Vel, det er alt. En ny delikat hud et par dager smør babykrem. Fra siden kan det se skummelt ut, men det viktigste er at barn utholde alt dette lett, bortsett fra dagen for cauterization. Selvfølgelig er det bedre å fjerne hemangiomer på denne måten for små barn, de beveger seg mindre og forstår mindre. Vår 8 måneder gamle datter prøvde alt så.

Herpesinfeksjon. Sykdommer under graviditet

. Det er generell svakhet, en økning i kroppstemperatur til 38 ° C, en smertefull økning i inguinal lymfeknuter, økt vannlating og muskel smerte. I kjønnsområdet er det kløe, smerte og brenning. Noen ganger er det kvalme, oppkast, nummenhet i nakken, hodepine, men alle disse symptomene går bort med utseendet av utslett. På slimhinnene i kjønnsorganene (små og store labia, vulva, klitoris, vagina, livmoderhals) og tilstøtende områder av huden, virker gruppert, utsatt for fusjon av små bobler fylt med væske, med rødhet rundt dem. Etter 2-4 dager vokser innholdet i boblene overskyet, og de brister og danner gråtende sår som deretter dekkes av skorpe. Med en gunstig sykdomsforløp etter 5-7 dager forsvinner skorpen, en flekk gjenstår i sin plass. Selv i fravær av l.
. Etter 2-4 dager vokser innholdet i boblene overskyet, og de brister og danner gråtende sår som deretter dekkes av skorpe. Med en gunstig sykdomsforløp etter 5-7 dager forsvinner skorpen, en flekk gjenstår i sin plass. Selv uten behandling, forsvinner symptomene seg alene i 2-3 uker. Deretter kommer i mange sykdommen tilbake, og tiden til neste tilbakefall kan variere fra flere uker til flere år. Når infisert med den første typen virus, oppstår tilbakefall i løpet av året i 50%, den andre hos 90% av pasientene. Om.

Alle stedene! Utelatelse av kjønnsorganene etter levering.

Utelatelse av kjønnsorganene etter levering. Forebygging, kegel øvelser
. Et helt organ eller noen av veggene kan skifte. Bekkengulvet er et kraftig muskel-fascialt lag (fascia (lat. Fascia - bandasje, band)) - et bindevevskjede som dekker organer, fartøy, nerver og formeskjeller for menneskelige muskler, som lukker bekkenbenet fra bunnen. Den delen av bekkenbunnen som ligger mellom den bakre kommisjonen av labia og coccyx kalles perineum. Bekkenbunnen er en støtte for indre kjønnsorganer (livmor, skjede, eggstokkene og egglederne, samt blæren, urinrøret og endetarmen), bidrar til å opprettholde sin normale stilling. Spesielt viktig er musklene som øker anusen. Med reduksjonen av disse musklene er nedleggelsen av kjønnsspalten, innsnevring.

Inflammasjon av pis. Barn fra fødsel til ett år

Tirsdag var babyens dag. To og en halv time i varmen, i klinikken. Siden da har rødhet kommet ut på formen, da skorpen er så rød. Og passerer ikke på noen måte. Jeg smurt med bepanthen, jeg prøvde bleier å bytte ofte, luftbad i 3 timer - ingen resultater. Ikke mer, ikke mindre. Og det er på labia, heller ikke i brettene eller på bunnen. Det var i går hos barnelege, hun ga mange forskjellige måter og nektet bleier i det hele tatt. Synes det er bleie dermatitt eller allergi. If.

sprekker på leppene: (. Barnemedisin

Dityu var 3 år gammel, dukket opp rundt desember, først var hun alene, de trodde at de likte seg i kulde, smurt med krem, men situasjonen forbedrer seg ikke, men omvendt. Lærene ser ut til å være blitt dissekert på 3 steder og ikke helbrede på noen måte. Vi drikker vitaminer, derfor ? I den åpne sandsesongen ser jeg det som en trussel.

Intime spørsmål, ge :). Mote og skjønnhet

Egentlig problemet her. Vegetasjon. Overalt. Jeg klager ikke spesielt på håret på hodet mitt - tykt, sterkt, tykt og styggt. MEN: det samme på alle andre deler av kroppen. Vel, hårfjerning med hjemmemedisiner, voksing i salongen og regelmessig barbering utføres regelmessig (selv om konsekvensene ikke behager: håret vokser inn, huden påføres umiddelbart etter prosedyren og betennelsen varer til håret vokser, blir huden pimplet, grov og rødt og alt det). Men Gud med.

Når er herpes smittsom?. Medisin og helse

Dette refererer til en som også kalles "kald på leppene." Når boblen dukket opp, er det klart at det er smittsomt. Og når det ikke lenger gjør vondt, men skorpen er fortsatt? Hvis en person går i en gauze bandasje, er oppvaskene isolert, de vasker hendene, kan han smitte andre?

revet hodelag til toppen. leppe! hva skal jeg gjøre? Barns medisin

I dag bodde Ilya med sin far, de spilte veldig bra og var sint. Ilya falt og brøt leppen sin, og så la jeg merke til at et tau ble revet på overleppen. Hva skal jeg gjøre med det? Hvilken lege skal jeg gå til? Og hva vil doktoren gjøre der?

støt på kjønnsorganene. Medisin og helse

Virgin vet, hjelp, veldig skummelt. Jeg hadde en subkutan tetning mellom de ytre og indre leppene til venstre. Det gjør vondt litt. Du kan ikke se noe utenfor. Ser ut som en betent lymfeknute. Hva kan det være? Veldig redd for kreft. Tekst eller: 26 år, det er barn 3g.

Sprukne lepper - hva skal jeg gjøre? Mote og skjønnhet

Jenter hva skal jeg gjøre? Leppene tørker hele tiden, knekker og avskiller :-( Balsammer og leppestifter hjelper myke lepper i flere timer, men de blir til slutt dekket med en skorpe, og en gang hver 2. dag fjerner huden helt, og igjen tørker den, sprekker og peeling av. Svamper Kanskje det er noe radikalt kosmetisk, eller kanskje jeg savner noen vitaminer? Hjelp, pl-og-z! :-)

Peel labia

Peeling av huden forårsaker alltid mye ubehag. Det ledsages av kløe, brennende, rødhet, riper, fører til tørr hud. Men det mest ubehag som forårsaker peeling i de ytre kjønnsorganene. Dette skyldes hovedsakelig mangelen på muligheten til å fjerne den smertefulle kløen stille.

Bilde 1: Peeling av huden i det intime området hos kvinner medfører mange ubehagelige følelser og erfaringer. Kilde: flickr (Vladimir Ena).

Årsaker til peeling av kjønnsleppene

Ubehagelige opplevelser i den dype bikinisonen kan være et symptom på mange sykdommer, men oftere forårsaker de feilaktig omsorg for sensitiv hud. Årsaker til desquamation kan også være:

 • Klorert vann. Kranvann inneholder alltid klor, men noen ganger er det for mye. Dette aggressive stoffet kan forårsake peeling av sensitiv hud. I dette tilfellet vil epidermiene klatre ikke bare i bikiniområdet, men også i andre deler av kroppen.
 • Medisinering. Noen ganger flaking av huden er en bivirkning av medisinering. For eksempel kan å ta store doser av vitamin A føre til overdreven tørrhet, flaking og peeling av ansiktets hud, labia, albuer, knær.

I alle ikke-patologiske tilfeller forsvinner symptomene seg selv etter at årsaken er sluttet.

Dette er interessant! Labia er delt inn i store og små. Skall kan bare store, fordi de er dekket av hud som inneholder keratinisert epitel. Overdreven dannelse av vekter av stratum corneum og fører til flakering. Labia minora er dekket med uspettet epitel, som ikke skreller av, men kan bli betent og kløende.

Ytterligere symptomer når peeling: kløe, rødhet

Peeling av labia majora kan ledsages av kløe og rødhet. Det er en følelse av at huden skiller seg av. Dette skyldes dannelse av hudflak på grunn av overdreven tørrhet og flakking, som flager av og ligner peeling hud, som i en brenning.

Derfor blir peeling ofte oppfattet som en forandring i huden, og ofte blir slik peeling ledsaget av flere symptomer: rødhet og kløe.

Dette ubehagelige symptomet oppstår på grunn av grunner som:

 • Hyppig depilering. Ved hjelp av en barberhøvel, elektrisk epilator eller depilatory krem ​​kan det forårsake hudirritasjon og flak og rødhet på behandlingsstedene. I tillegg har shugaring og voksing en negativ effekt på epidermis, noe som uttrykkes ved rødhet og flaking. De er ofte ikke anbefalt.
 • Allergisk reaksjon. Det kan oppstå på alle måter av intim hygiene: gel, smøremiddel, såpe, pakninger. I dette tilfellet vises hudutslett, noe som er svært kløende. Hvis du ser nøye ut, ligger blærene på huden alltid annerledes, forsvinner raskt og vises i et annet område, og huden begynner å skrelle av.
 • Uegnet undertøy. Preferanse bør gis til løse bomullstrømpebukser. Sømløse og nakkede blonder undertøy er ikke designet for hverdagsbruk og kan forårsake rødhet og peeling av huden.

Sykdommer som forårsaker peeling av labia

Noen ganger er tørrhet, kløe og flakering av huden forårsaket av alvorlige sykdommer av smittsom og ikke-smittsom natur. Her er noen av dem:

 • Pubic lice. Noen ganger ser disse parasittene frem til de kvinnene som nøye overvåker hudens hygiene. Luset kan komme inn i bikiniområdet under samleie, ved hjelp av et delt håndkle, andres sengetøy eller undertøy. Hovedsymptomene er: Kløe blir sterkere i mørket, og i tillegg til peeling er det spekter av biter som er synlige på huden.
 • Genital herpes. Denne smittsomme sykdommen manifesteres ved blærende utbrudd på vulvaen. Bobler åpne uavhengig og i deres sted skorpe form. Subjektivt, herpes manifesteres av kløe, brennende, og noen ganger smerte på utslettstedet, huden på labiaen skiller seg ut og flaker. Herpes overføres under seksuell kontakt.
 • Svampinfeksjon. Mest sett i kjønnsorganer candidiasis. Så, i tillegg til kløe og rødhet, er det en hvit patina, som ligner på ost. Peeling kan også forårsake en sopp av slekten Epidermofiton. I dette tilfellet er rødhet og frittliggende skala av epitelet (peeling skin) lokalisert i naturlige folder, inkludert i bikiniområdet.
 • Diabetes mellitus. Dette er en ikke-smittsom sykdom som, i tillegg til en økning i blodsukker, kan være ledsaget av peeling av huden på labia. For å utelukke denne sykdommen er det nødvendig å teste for glykert hemoglobin.
 • Bakterielle infeksjoner i kjønnsorganene. Gonoré og klamydia er sjelden ledsaget av desquamation, men forårsaker kløe og brenning av de ytre kjønnsorganene. I tillegg kan sterk utslipp forårsake hudmassering. Dette fører til at kjønnsleppene på huden skiller seg.
 • Vitaminmangel. Denne tilstanden skjer ofte i vårsommerperioden, i tillegg til lange dietter, økt fysisk anstrengelse og under graviditet. Huden på labia skiller seg ut på grunn av mangel på B-vitaminer, samt vitamin C og E.

Hva skal jeg gjøre hvis labia er peeling

Det første du må gjøre er å sjekke om det er bobleutslag, plakett eller biter. Disse manifestasjoner indikerer den patologiske karakteren av desquamation.

Dette er viktig! For noen peeling, kløe og rødhet i lyskeområdet, bør samleie gått opp. Seksuell kontakt kan bidra til infeksjon og forverre problemet.

For å utelukke sykdommen, må du konsultere en dermatovenerolog, som behandler både smittsomme og ikke-smittsomme hudlidelser. Inkludert - peeling og kløe i lyskeområdet.

I tillegg kan du prøve en peeling behandling med homøopatiske preparater som lykkes med å håndtere mange hudproblemer. Homeopater mener med rette at alle hudutslett, peeling og kløe - dette er bare et signal på at funksjonene i organer og systemer er svekket i kroppen. Homeopatisk behandling er rettet mot å forbedre disse funksjonene og balansere samspillet mellom alle kroppssystemer.

Foto 2: Når det skjer peeling, må du bytte personlige hygieneprodukter, erstatte undertøy med bomull, som ikke forårsaker ubehagelige reaksjoner, og for en stund forlater avhending av bikiniområdet. Kilde: Flickr (Muhamad Arifin).

Homeopati for peeling av kjønnsleppene

Det er viktig å velge et stoff som passer ikke bare for symptomene, men også for personlige egenskaper. Følgende rettsmidler hjelper til kløe og peeling:

 1. Lycopodium (Lycopodium clavatum). Dette stoffet er egnet for kvinner som plages ikke bare ved peeling og kløe, men også forbrenning. Alle symptomer er verre om kvelden og i den kalde årstiden.
 2. Hydrokotyl asiatisk (Hydrocotyle asiatica). Verktøyet skal brukes av kvinner hvis hud er utsatt for dannelse av vekter, knuter og utslett i ulike områder, inkludert labia. Av de personlige egenskapene til disse kvinnene innebærer hyppig døsighet og lavt humør.
 3. Ignatia Amara (Ignatia amara). Dette legemidlet er beregnet på kvinner som er utsatt for en rask stemningsendring. Perfekt for de som har symptomer etter alvorlig stress eller skrekk.

Før du tar homøopatiske midler, bør du konsultere legen din.

Flere Artikler Om Typer Acne