Det er ingen hemmelighet for noen av oss at leire har helbredende egenskaper. Men hjelper det i kampen mot rynker, og hvilken leire er bedre for ansiktet mot rynker?

I denne artikkelen vil vi vurdere de gode egenskapene til dette naturlige stoffet, samt analysere de populære oppskrifter av masker som er tilberedt hjemme.

Er leire effektiv i å bekjempe rynker?

Leir mot ansiktsrynker-effektivitet

Kosmetisk leire (riktig rengjort) har en foryngende effekt på ansiktets hud. Det er et naturlig produkt, rik på mineralsalter og sporstoffer, slik at huden vår absorberer det godt.

Takket være masker som påføres huden, blir kroppen slettet av slagger og er mettet med nyttige mikroelementer. Masker basert på det bekjemper rynker i ansiktet. Derfor spørsmålet "Hjelper det fra rynker?" Kan bli entydig besvart med "Ja".

Den inneholder også kobber, som påvirker keratinsyntese. Og keratin spiller i sin tur en viktig rolle i å lage kollagenlaget av cellene våre.

Leirmasken for rynkens ansikt har en fantastisk foryngende effekt. Tross alt har det en positiv effekt, ikke bare på huden, men også på hele kroppen av det rettferdige kjønn.

Dette naturlige produktet inneholder fordelaktige sporstoffer og mineralsalter. Derfor er masker med leire fra rynker egnet for alle hudtyper (tørr, fet eller kombinert).

Kosmetologer og dermatologer hevder at kosmetikk basert på dette naturlige stoffet trer inn i de dype lagene i epidermis, metning av huden med vitaminer, og dermed aktiverer produksjonen av kollagen, blir huden elastisk og stram.

Nyttige egenskaper av leire

Masker har følgende fordelaktige egenskaper:

 • Dette naturlige stoffet har en absorberende effekt: kroppen er renset for giftstoffer og toksiner.
 • Masochka forynge og hvite huden, og har også en tonic effekt.
 • Leir fra rynker aktiverer cellemetabolisme i kroppen, forbedrer lymfesirkulasjonen og lokal blodsirkulasjon i vevet. Disse prosessene fører til regenerering av lag av epidermis, forbedret hudfarge.
 • Dette naturlige stoffet nærer våre celler med vitaminer og sporstoffer, som huden vår mangler etter 27-30 år.

Fordelene med leire, avhengig av fargen

Leire fra rynker i ansiktet - vi velger farge

Kosmetikk hjemme kan være tilberedt av et naturlig stoff av hvilken som helst farge. Men før vi velger en type stoff, la oss vurdere egenskapene til hver av dem.

Blå leire

Blå leire er mettet med mineralsalter, noe som gir stoffet følgende egenskaper:

 • Masker av dette stoffet har en antiinflammatorisk effekt, så for akne er "fiende nummer 1".
 • Anti-aging effekten oppnås på grunn av stoffets toniske og nivelleringsegenskaper;
 • Blå leire i ansiktet av rynker ble brukt selv av våre bestemødre, siden dette naturlige stoffet normaliserer prosessen med cellulær metabolisme, regulerer lymfatisk drenering, stimulerer blodsirkulasjonen i alle lag av epidermis.
 • Blå stoffet renser rent huden, renser og strammer porene, fjerner oljeaktig glans.

Hvit leire (kaolin)

Hvit leire kosmetikk har følgende egenskaper:

 • Stram porer.
 • Har anti-inflammatorisk effekt.
 • Tørk huden.
 • Oppdater huden.
 • Rengjør fregner og pigmentering.
 • Juster det ovale ansiktet.

Grønn leire

Denne unike steinen er veldig populær i kosmetikk, fordi den gjenoppretter hudens hydrobalanse. Det anbefales å bruke svakere kjønn med svært tørr og tett hud.

Masker har følgende egenskaper:

 • Bli kvitt små rynker.
 • Huden er glatt og mykgjort.
 • Masochki går tilbake til huden av ansiktets elastisitet og fasthet.
 • Blodsirkulasjonen øker i alle lagene av epidermis, takket være hvilken hudfarge gjenopprettes.

Gul leire

Denne typen masker anbefales til eiere av oljeaktig eller kombinasjonshud.

 • Fjerner giftstoffer og giftstoffer, og dermed reduserer betennelse, forsvinner akne.
 • Beriger alle lag av dermis med oksygen, og dermed forfriskende og toning ansiktet.
 • Returnerer hud til ungdom, fordi den aktiverer metabolske prosesser i kroppen.

Rød leire

Den naturlige stoffet i rød farge klare perfekt med sensitiv, irritert hud, utsatt for allergi.

Den har følgende egenskaper:

 • Behandler kløe, rødhet og peeling.
 • Avlaster irritasjon.
 • Masochas metter huden med mineraler og mikroelementer, tone opp huden og gjenopprette vann - saltbalansen.
 • Fremskynde blodsirkulasjonen og lymfatisk drenering, gjenopprett metabolske prosesser og mæt huden med oksygen.

Hvis du har sensitiv, irriterende hud, så vil røde leiremasker bidra til å takle problemet.

Svart leire

Sammensetningen av dette unike naturlige stoffet inneholder jern, kalsium, magnesium, strontium og kvarts.

På grunn av dette har stoffet følgende fordelaktige egenskaper:

 • Fjerner smuss og strammer porene, så det gjør en utmerket jobb med akne.
 • Den har rensing fordi den har en absorberende effekt.
 • Det kan både tørke fet hud og nærme seg tørr, så masker basert på den passer til alle hudtyper.

Kosmetisk leire i ansiktspleie - det beste og effektive middel

Hei kjære lesere. Alle kvinner tar vare på huden deres. I ungdomsårene bekjemper de akne og fet hud. Deretter - ser etter et middel for å nærme og fukte. Og i voksen alder blir kampen med de første rynker relevant. Og det ville være flott å ha det eneste universale middelet for alle stadier. At det var billig, tidsprøvd og naturlig. Og dette alternativet eksisterer - det er leire. Leir er en finkornet stein. Den dannes under bergedødeleggelsesprosessen, og blander med vann danner en pastaformig masse. Det er nettopp med sin rike mineralsammensetning at leire har oppnådd popularitet i kosmetikk. Og overhodet av visse komponenter er hovedforskjellen mellom forskjellige varianter. De vanligste er to typer leire - hvite og blå.

Kosmetisk leire for ansiktet - som er bedre, typer, hvilken du skal velge

Vurder alle typer leire, som brukes i kosmetikk.

Svart leire

Ekstremt rik på Sr, K, Mg og Fe. Et utmerket valg for rensing og reduksjon av porer. Bidrar også til debugging av den normale operasjonen av epidermale celler.

Svart leire brukes ikke bare som en maske for ansiktet, men også for å bekjempe fettstoffer, og selvfølgelig hovedproblemet - cellulitt, da det starter prosessen med å brenne fett og forbedrer lymfatisk sirkulasjon. Så dette er en fin måte å overvinne overskytende mengder.

Hvit leire

Den har en pulverformig konsistens, en sammensetning som virker fettete å berøre. Farge, hvis ikke ren hvit, men med en grå eller gulaktig glans.

Perfekt til å behandle fet eller kombinert hudtyper. Leire absorberer en overdreven mengde hudbeskyttende beskyttelsesfett, reduserer og renser porene.

Det har ikke bare en tørkeeffekt, men effektivt også strammer huden. Men det er viktig å vite at denne typen leire ikke anbefales for bruk i rosacea.

Når du velger å fokusere oppmerksomheten på leirens farge, antas det at jo mørkere det er, desto bedre renser huden din mot overflødig fett. Og også, det kan kurere flass og gjøre håret tykkere og sterkere.

Blå leire

Ikke bare renser, men fungerer også som et desinfeksjonsmiddel for epidermis. Leir er rik på K, Mg, Ra, fosfat, Fe og N. Ved å bruke leire i et eget område, forbedres metabolske prosesser, og forbedrer også blodsirkulasjonen.

Hud elastisitet og farge avhenger av kvaliteten på blodsirkulasjonen. Blå leire har en helbredende effekt, så vel som - bidrar til å redusere betennelse i epidermis. Ved hjelp av hvit leire, kan du forhindre utseende av kviser, delvis eliminere uønsket pigmentering og forhindre utseendet på "etterligne rynker."

Og det brukes også til å aktivere hårsekkene, noe som fører til hårvekst. Og vel hjelp til behandling av ulike soppsykdommer.

Gul leire

Gul ler er din assistent for utryddelse av hudormer. Etter påføring av masker fra denne typen leire, blir epidermis fjernet fra slagg og kroppen fjerner akkumulerte toksiner.

Masker bidrar til å berikke cellene i epidermis med oksygen. Fargen på huden får en sunn nyanse. Også, effektivt for å bekjempe appelsinskall. Spesielt anbefalt for usunn hud, så vel som for eiere av fet hud, og ved de første tegn på aldring.

Grønn leire

Den har en veldig rik mineralsammensetning. Inkludert inkluderer den sølv. Dette er en svært effektiv løsning på problemet med fet hud, spesielt i kombinasjon med hvit og blå leire.

Grønn leire har bakteriedrepende egenskaper, det bidrar også til å eliminere fettete skinn, krympe porene, gjenoppretter balansen mellom vann i cellene i epidermis og bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. Det har også en stramningseffekt og tørker problemområder.

Rød leire

Sammensetningen er rik på oksider av jern og kobber. Perfekt for personer med jernmangel. Dette er et egnet middel for å berolige problemhud, lindre kløe, peeling. Passer til tørre hudtyper.

Det vil bidra til å forbedre blodsirkulasjonen og mette epidermiscellene med oksygen. Og også, det er et godt verktøy for å bekjempe fet seboré.

Rosa leire

Rosa leire - et universelt middel. Etter appliceringen blir huden stramere, renset og mottar ytterligere næring. Dette er et svært effektivt middel for seieren over fine rynker. Passer også for de som ønsker å stramme huden.

Blå leire

Universelt middel for alle hudtyper. Stimulerer metabolismen i cellene i epidermis. Det whitens huden, forynker og reduserer porestørrelsen.

Hvilken leire er bedre fra akne i ansiktet og mer effektivt

Akne behandling, hvilken type leire å velge?

Den beste hjelpen for å bli kvitt akne er en kombinasjon av hvit og blå leire. Svart leire vil også hjelpe mye. Huden mottar rensing, og dette er hovedforebygging.

Disse typer leire tørr oljeaktig hud, som vil bidra til å lindre betennelse fra kvise. Og selvfølgelig normaliserer de metabolske prosessene i huden.

Etter å ha fjernet kviser, kan en liten flekk forbli, og leirens bleking effekt kommer til å bli reddet her. Disse typene er egnet for hud i eldre alder, da de nærer huden med mikroelementer og lindrer små rynker.

Når du velger mellom de to alternativene, vurderer hvilken leire som er best for akne, vær oppmerksom på utseendet av akne. Hvis de er for store, bør du foretrekke leireblåen.

Men noen masker skal være forberedt og riktig brukt. Viktig: sikt leire så forsiktig som mulig.

Ansikt, før du bruker masken, må du fjerne. Det anbefales å bruke en myk skrubbe. Påfør masken i 20 minutter, og unngå denne tiden i løpet av denne tiden. Det er bedre å vaske av masken uten å ty til såpe. Bruk våtservietter.

Grunnleggende Mask Oppskrifter

1. Bland 15 gram blå leire og 5 gram bodyaga. Rør sammen med 15 ml vann. Konsistensen skal være ensartet.

2. Her må du klemme saften fra en agurk. Bland en skje med vann og en skje med agurkjuice. Tilsett 30 gram blå leire og et par dråper sitronsaft. Bland godt.

3. Bland hvit leire med druesaft og legg til litt honning.

4. Bland 15 gram hvit og 15 gram blå leire. I stedet for vann, bruk avkok av kamille, calendula, nettle eller hypericum.

5. Bland den piskede egghviten med 30 gram svart leire og tilsett rent vann for å danne en pasta.

6. Oppløs bergsalt i rent vann. Noen få krystaller er nok. Legg til hvit, blå eller grønn leire til en pasta.

7. For å eliminere flekker etter kviser. Bland blå leire med litt vann til konsistensen av krem. Legg til en klype kanel.

For å gjøre disse masker bør ikke være mer enn 2 ganger på 6-7 dager for fet hudtype. Og ikke mer enn en gang i 7 dager, for kombinasjon og utsatt for tørr hud.

Hvis du etter en maske har negativ reaksjon i form av rødhet, peeling, kløe eller generell følelse av tørrhet i huden, bør du legge til litt naturlig olje i masken og fullføre hele prosedyren ved å bruke en nærende krem.

Leir for rynkets ansikt - som fortsatt er bedre

Hva trenger du for å holde huden ung? Bruk leire til ansiktet av rynker, noe som hjelper.

1. Fjern giftstoffer og slagg.

2. For å sikre normal ernæring av huden med mikronæringsstoffer.

3. Sørg for god blodsirkulasjon.

4. Gi celler med oksygen.

5. Normaliser metabolske prosesser i celler.

Alle de ovennevnte problemene løser leiremasker. Dessuten består mer enn halvparten av silisiumoksyd, som stimulerer produksjonen av kollagen, noe som forbedrer hudtone.

De fleste arter inneholder magnesium, som bare er nødvendig for å hindre vanning. Og kobberet inneholdt i leire er nødvendig for produksjon av keratin, som er ansvarlig for dannelsen av kollagenlaget.

På grunn av den rike kjemiske sammensetningen passer den best fra moskinen: hvit, blå, grønn og rød leire. Alle arter har en rik mineralsammensetning. For å forbedre effekten kan du kombinere flere typer.

Her er flotte masker, hvor hovedkomponenten er leire

1. Oppløs 30 gram rød leire med varm melk til en pasta. Legg også til 5 milliliter av aloe juice og en banket kyllingegulv. Bland alt grundig. Påfør om 20 minutter. Ettervask og skyll ansiktet med kaldt vann. Og best av alt - å kombinere i kombinasjon med andre masker og anti-aging kremer.

2. Ta surkål, hogge. Tørk juice i en separat bolle. Bland den hvite leire med eggeplommen og tilsett 15 milliliter juice.

3. Rist halvparten av eplet på en fin rist. Legg til rosa leire blandet med eggeplomme. Hvis du har fet hud, så er disse ingrediensene nok. Men hvis huden er forskjellig, bør du legge til et par dråper olivenolje.

4. Bland varm melk og rosa leire til en tilstand av rømme. Også for foryngelse, kan du bruke maske nummer 4 fra forrige seksjon.

Tørr hud i ansiktet, hva slags leire som skal brukes

For tørr og sensitiv hud, fokus på masker av rød og rosa leire, så vel som grønn.

1. Mask for å myke. Rør 30 gram hvit eller rosa leire med krem ​​til kremaktig masse. Påfør et tynt lag på ansiktet ditt og vent 10 minutter. For å forbedre ernæringen, kan du legge til masken 5 milliliter olivenolje. Honning er også egnet.

2. For å fukte. Bland en eggeplomme med 30 gram rosa leire, legg til et par dråper av den essensielle oljen av sandeltre eller ylang-ylang.

3. Bland 5 ml honning med 35 dråper sitronsaft og 15 gram hvit leire. En hvit grøt skal dannes, hvis fuktighet ikke er nok, så kan vann legges til. Påfør masken i en halv time. Ettervask med kaldt vann og gni huden med et stykke sitron. Den perfekte slutten av økten er en kald komprimering. Masken skal gjøres ikke mer enn et par ganger hver 7. dag.

4. Hudernæring. Rør 30 gram grønn leire med 15 gram havregryn. Tilsett 45 ml vann.

5. Mørk agurk på en fin riper. Bland 30 gram av den resulterende agurkemassen med 30 gram hvit leire. Gurkemasker har en positiv effekt ved fuktighet og forfriskning av huden.

Hvilken leire er bedre for fet hud, for problem og med forstørrede porer?

Leire for å eliminere komedoner og ta vare på fet hud.

Når du tar vare på fet hud, er det viktig å rengjøre det regelmessig. Før du bruker masken, prøv å utvide porene. Og ikke overdrive det med masker som tørker huden. Så du gjør bare et problem til et annet.

Kompetent og moderat kombinere rensing, tørking og nærende ansiktsmasker. Hvit leire, blå og gul er perfekt for å behandle akne.

1. Rensing og friskhet. Rør 30 gram hvit eller grønn leire med mineralvann uten gass. Det må være en grøtaktig masse. Tilsett 5 ml sitronsaft og et par dråper tea tree olje. Søk om i 15 minutter.

2. Bland 15 gram hvit leire, 5 gram stivelse, 2 pinner av sinkoksid, 10 gram magnesia, 10 gram talcum, en klemme av alunpulver. Påfør om 10-15 minutter.

3. Bland 15 gram talcumpulver, 20 gram risstivelse, 20 gram hvit leire, en klype borsyre i pulverform, to pincher av alun. Ved 10 gram av denne blandingen tilsettes peroksydoppløsningen. Maskens konsistens skal være i tetthet, som rømme. Påfør masken, la den stå i 15 minutter. Deretter - fjern først med en tørr bomullspute og deretter med en våt.

4. Dyp rensing. Bland 5 ml sitronsaft med 5 ml infusjon av kalendula. Legg til svart leire for å få blandingen til å ha en slurry konsistens.

5. Å normalisere sebumsekresjonen. Bland 45 gram grønn leire med 15 milliliter hasselnøttolje og 5 milliliter vann. Bland godt.

Tips og triks

For huden er veldig nyttig leire. Hvis ansiktets hud ikke er overfølsom, kan du bruke nesten alle slags hud for å nærme huden. For rensing, stopp ditt valg på grønn, blå og hvit leire.

Hvis ansiktets hud er veldig øm og sensitiv, bruk deretter rosa eller rød leire. Rød leire er spesielt bra for blek hud.

Ved bruk av noe betyr viktig regelmessig tilnærming. Gjør derfor masker minst en gang hver syv dager.

Når du tar vare på en hvilken som helst type hud, bør du ikke være begrenset til å bruke en maske, også - bruk en riktig valgt krem.

Vurder også kostholdet ditt, kanskje kroppen din mangler vitaminer. Ikke misbruk de bleking masker og verktøy som tørker huden.

Forholdsregler og kontraindikasjoner

Hvis du bruker dem oftere 2 ganger på syv dager, risikerer du å skade huden. Og selvfølgelig er det en rekke kontraindikasjoner.

1. Ikke bruk en maske hvis du er allergisk mot noen av komponentene.

2. Ikke legg masken på området rundt øynene og leppene.

3. Når du fjerner masken, bør det ikke være smerte. Derfor ikke prøv å fjerne den hvis den er tørr.

4. Under prosedyren er det best å legge seg ned.

Du kan legge til masker og andre komponenter, avhengig av deres egenskaper. En flott mulighet til å lage din egen unike maske, ved hjelp av gressdekok i stedet for vann. Derfor studerer de fordelaktige egenskapene til planter og eksperimenter.

Kosmetisk leire for ansiktet - hvilken å velge?

I et forsøk på å gå ned i vekt raskt, er hver kvinne klar til å utføre prestasjonen. Utviklet en hel strategi for å bekjempe den haterte fienden som kalles overvekt. Et helt arsenal blir forberedt - effektive dietter, fysiske øvelser, massasjer, scrubs, wraps og mye mer. Alle disse aktivitetene akselererer prosessen med å miste vekt. Men ofte mangler informasjonen det riktige valget av en bestemt prosedyre, eller kosmetisk, for å oppnå best mulig resultat. For eksempel, kosmetisk leire for ansiktet - hvilken å velge? Er det mulig å bruke den til innpakning? Og i så fall, hvilken type leire er det nødvendig for kroppen i dette tilfellet? Til dags dato finnes det flere typer kosmetisk leire for ansikt og kropp, og alle har forskjellige effekter på huden når de brukes.

Hjem Kosmetikk Oppskrifter

Leire er mye brukt i hjemmet kosmetologi. Hvor det bare ikke legger til - bad, masker, blandinger for innpakning og så videre. De fleste oppskrifter som bruker ler, finnes i andre artikler på linkene:

Typer kosmetisk leire - velg riktig

Grønn leire for løfting

Denne leire inneholder stoffer som mangan, magnesium og fosfor. Det er også en utmerket kilde til sink, kalsium og molybden.

Grønn leire har gode rensegenskaper. Det er derfor det brukes til dyp rensing av porene og tørking av fet hud. Ved regelmessig bruk av grønn leiromslag forbedrer hudtonen, hevelse blir redusert, huden ser ungdommeligere ut og tonet.

Grønn leire kosmetikk har en uttalt løfteeffekt, og er derfor angitt for moden hud.

Blå leire for vekttap

Blå leire er den mest populære av alle tilgjengelige varianter. Dette skyldes trolig det faktum at det bidrar til å bekjempe cellulitt, og brukes også til å forhindre utseende av strekkmerker. Blå leireinnpakninger er en del av tiltak for å bekjempe fedme.

Denne leire brukes ikke bare for anti-cellulitt wraps, på grunnlag de gjør masker mot håravfall. Blå leirepasta på bena, fra kne til ankel, bidrar til å eliminere følelsen av tyngde i kalvene. Masker og wraps basert på blå leire, fuktiggjør huden perfekt, glatte fine rynker.

Rosa leire forynker

Denne leire brukes til anti-aging prosedyrer. Sporelementene forbedrer blodsirkulasjonen, setter opp huden med oksygen. Som et resultat, løs og sliten hud, gjenfinner tone og utstråling. Rosa leire er egnet for tørr og sensitiv hud.

Rød - mot cellulitt

Rød leire, som blå, er flott for å behandle appelsinskall på lårene. Når det brukes til varme omslag, akselereres prosessen med å splitte fett. På grunn av det høye innholdet av surt jern og kobberoksyd, hjelper rødt leire til å øke blodsirkulasjonen i vevet. Som et resultat blir produktene av cellulær metabolisme skyllet ut av vevet og fjernet fra kroppen.

Rød leire brukes til forebygging av rosacea. Det er indikert for bruk av eiere av tynn, sensitiv og allergisk hud. Under påvirkning av leire reduseres foci for irritasjon og flaking.

Gul for å behandle akne

Gul ler brukes ikke bare til å bekjempe de første tegnene på cellulitt, men også for å behandle akne. Forberedelser basert på denne leire renser huden av toksiner, gjenoppretter dens elastisitet og et sunt utseende. Ikke glem at gul leire aktivt viser sine egenskaper i sammensetningen av pastaen for anti-cellulitt innpakning.

Hvit leire, anti-cellulitt

Denne leien er ikke rart, har sterke anti-cellulitt egenskaper. Dens sammensatte magnesium, silisium og sink renser og desinfiserer huden samtidig, og gjenoppretter balansen mellom sporstoffer. Hvit leiromslag akselererer nedbrytningen av fettmolekyler, fremmer fjerning av giftstoffer fra kroppen.

Sort, for problemhud

Utmerket middel mot ødem. Svart leire, sammen med andre, brukes til anti-cellulitt wraps for vekttap. Dens sammensatte kvarts, jern, magnesium akselererer prosessene for cellulær metabolisme. Som et resultat elimineres overflødig væske og fett nedbrytningsprodukter fra kroppen. Svart leire har sterke antiseptiske egenskaper og er indisert for bruk av eiere av problemhud. Den mest mineraliserte er den velkjente Dødehavet leire.

Jeg håper nå, du har ingen spørsmål igjen om hvordan du velger kosmetisk leire for ansikt og kropp. Oppskrifter for hjemmelagde hudpleieprodukter finner du i Beauty Secrets-delen.

Kosmetisk leire: ansiktsfordeler, hvordan å velge, maske oppskrifter

Velg leire for ansiktet blant mangfoldet av arter er lettere når du vet om de helbredende egenskapene til hver av dem. Hvit, blå, grønn, gul, rosa, rød - hver type påvirker huden på sin egen måte.

Velg et naturlig naturlig middel bør være basert på problemene som er opptatt av. Ansiktspleie krever en individuell tilnærming. Etter rådgivning med en skjønnhetspleie kan du nøyaktig bestemme hudtype og velge riktig type leire.

Leire er et universelt element som ikke bare brukes i konstruksjon, men også i kosmetikk. Det er hovedbestanddelen, som ofte inngår i sammensetningen av masker og komprimerer for ansiktet.

Kosmetisk leire er mye brukt både i salong og hjemmeomsorg. Det er mange typer av det (hver av dem har sine egne særegenheter):

Hver art påvirker huden på forskjellige måter. Leiren inneholder slike nyttige elementer som: jern, magnesium, kalsium, kobber. Dens bruk forbedrer utseendet på epidermis betydelig. Dette gjør det til et produkt som kan brukes av en person med hvilken som helst hudtype.

Rød leire er ideell for personer med sensitiv epidermis, mens grønn sliter med høyt fett. Hvit leire renser dypt fra smuss. Med sin evne til å fjerne døde celler, gjør det huden i ansiktet fornyet og strålende.

Kan penetrere dypt inn i cellene i epidermis, slik at huden ser frisk ut og elastisk. De antiseptiske egenskapene til grønn leire bidrar til å takle glans og betennelse. Det forhindrer ikke bare forekomsten av akne, men fjerner også virkningene. Ofte brukes til å behandle dermatitt og eksem.

Av de varianter som tilbys til forbrukeren, er grønn leire best egnet for behandling av akne og fet hudpleie generelt. Hun er i stand til:

 • dypt rent (på grunn av antibakterielle egenskaper);
 • absorbere overflødig sebum;
 • eliminere akne og svarte flekker;
 • tone opp;
 • smale porer;
 • fjern spor av arr igjen fra akne;
 • Ha en antiseptisk og beroligende effekt.

Ansiktsmasker er den beste måten å bruke et naturlig produkt på for å oppnå en sunn utseende og utstråling av dermis. For deres fremstilling brukes leire i pulverform. Det kan kjøpes på apotek eller dagligvarebutikk.

Masker må bare utarbeides i en plast- eller trebeholder, siden i stekeovner mister fjellet sine nyttige egenskaper.

Leirmasken har en tendens til å herdes. Leir anbefales ikke å holde ansiktet helt tørt. Du kan ikke skyte den i stykker. For å vaske komposisjonen helt, bør du bruke varmt vann.

Den universelle sammensetningen av masken, som passer for enhver hudtype, inkluderer 1 ss. l. grønn leire og en liten mengde vann. Ingredienser må blandes for å oppnå en kremaktig konsistens, gjelder i 10-15 minutter.

For behandling av betennelser og utslett kan du legge 2-3 dråper jojobaolje til masken, og mineralvann kan brukes i stedet for vanlig vann. Jojoba olje kjemper effektivt bakterier, mens leire fuktighet og mykner.

Rød (eller rosa) leire er ideell for sensitiv og tørr hud. Nyttige ingredienser har en beroligende og antiseptisk effekt, bekjempelse av peeling og irritasjon i ansiktet.

I kosmetikkens sammensetning er rød og rosa leire ansvarlig for en rekke viktige funksjoner:

 • celle ernæring;
 • oksygenmetning;
 • eliminerer brenning og kløe;
 • opprettholde elastinproteinivåer.

Rosa leire finnes ikke i ren form. Dette er en blanding av rød og hvit rase. Beauticians bruker rosa leire for sensitiv hud. Det virker forsiktig og delikat på dermis. Effektivt bekjemper irritasjon, forstørrede porer og fine rynker. Ofte brukes produktet til foryngelse.

Rød leire har en vulkansk opprinnelse. Den er rik på magnesium, kobber, silisium og jern. Gunstig effekt på problemhud. Effektivt bekjemper glitter og komedoner.

Ansiktet er det mest utsatte stedet for forurensning. Fra miljøets effekter, daglig sminke og vane med å røre hendene, blir porene raskt blokkert, og betennelse og flak vises. Hvit leire renser huden dypt, forhindrer spredning av bakterier, gjør dermiset fast og elastisk. Den er egnet for sensitiv og tørr hud. Effektivt bekjemper pigment flekker, virker hudfarge, glatter fine rynker.

Masker, som inkluderer hvit leire, brukes 1-2 ganger i uken. De pålegges for å hindre, opprettholde helsen og renheten av epidermis.

For ernæring, som spesielt trenger sensitiv hud, er en maske med tilsetning av honning stor. Det er utarbeidet som følger:

 • på 1 ss. l. leire satt 1 ts. flytende honning;
 • tilsett kokt vann
 • bland ingrediensene til en homogen masse.

Masken holdes på ansiktet i 30 minutter. Skyll deretter av med varmt vann. Behandlingen er fullført ved å bruke en krem ​​til ansiktet.

Takket være absorberende stoffer, er det gule variasjonen mye brukt til å rense huden fra skadelige giftstoffer. Det har en trekkende effekt, nærer næring til cellene i dermis. Gul leire inneholder nyttige elementer: jern, kalium, sink, mangan, natrium og krom.

For å effektivt lette ansiktets lindring og opprettholde et sunt utseende av huden, anbefales det å bruke en agurk-leiremaske. Den inkluderer:

 • 1 fersk agurk;
 • 1 eggeplomme;
 • 2-3 Art. l. melk;
 • 2 ss. l. leire.

Fra agurk skal mashed, legg til eggeplomme og melk. Sammensetningen omrøres til en homogen masse, legger leire.

Mask påført ansiktet. La i 10 minutter. Deretter vaskes med varmt vann. Fuktighetskrem påføres ansiktet.

Masken fôrer og renser huden effektivt, og kremen gir den den nødvendige delen av fuktighetsgivende. Pålegg sammensetningen er anbefalt 2-3 ganger i uken. Med en slik periodicitet vil resultatet bli en jevn hudfarge, ren og elastisk hud.

Designet for å løse problemer som oppstår hos personer med epidermis av fett og kombinerte typer. Den har en absorberende effekt, renser bort urenheter, matter, gjør huden mer glatt og elastisk.

Blå leire er den mest effektive av alle slag. Den har en unik kjemisk sammensetning, inneholder mineralsalter og sporstoffer. På grunn av dets absorberende egenskaper, kan det ofte finnes i kosmetiske produkter. Slike pleieprodukter glatter rynker, renser og myker døde hudceller av dermis.

Etter eksponering for formuleringer som inneholder blå leire, kan huden redde litt. Dette er en normal reaksjon. Unntaket er individuell intoleranse mot produktet. Med en kraftig forverring i helse, brennende og andre ubehagelige opplevelser, bør leiren straks vaskes av. En slik allergisk reaksjon krever en medisinsk undersøkelse.

Det er ikke mye brukt i hjemmepleier på grunn av det faktum at det er utvunnet fra havets dyp. Mer egnet for moden hud, bidrar til å takle vanning og dype rynker. For å opprettholde optimal fuktighet og utjevning, kan en enkel maske med meieriprodukter gjøre. Den inkluderer:

 • 1 ss. l. leire;
 • 4-5 Art. l. melk;
 • 1 ss. l. rømme.

Leire skal blandes med melk til en tykk konsistens, tilsett surkrem. På ansiktet hold masken i 10 minutter. Vask av fortrinnsvis med varmt kokt vann.

Sjø leire er egnet for enhver type dermis, til tross for at den brukes oftere for fading hud. Det forårsaker ikke allergiske reaksjoner, effektivt bekjemper forurensning og pigment flekker, strammer porene, reduserer betennelse.

Magnesium og kalium, som er en del av svart leire, har en god effekt på blodsirkulasjonen, forbedrer metabolismen og rydder ut skadelige giftstoffer. Kosmetiske formuleringer som inneholder den, egnet for tørr og fet hud.

For problematiske epidermier anbefales det å bruke en leiremaske med tilsetning av aloe juice. Svart rock smalker forstørrede porene, forhindrer utseendet av akne, absorberer overskuddssummen. Aloe lindrer betennelse, reduserer spor av arr og arr etter akne. For dypere inntrenging av nyttige stoffer, er det tilrådelig å dampe ansiktet før du påfører masken.

Mot akne, en effektiv maske med tilsetning av dogrose buljong og avokado olje eller jojoba. I 100 g. Av svart leire de helles 6-7 ss. l. avkok (for å få konsistensen av rømme). Legg 5-6 dråper olje til masken. Hold på ansiktet i 15-20 minutter.

Etter prosedyren er det ønskelig å tørke ansiktet med lavendel eller agurk-lotion. Resultatet av denne masken er synlig umiddelbart: rødhet blir mindre merkbar.

Fet hud trenger omsorg hele året. En person med denne typen epidermis har alltid skinne på grunn av overdreven sebumproduksjon.

Økt fet hud er en konsekvens av hormonelle eller arvelige faktorer. Denne dermis trenger stadig rensing. Forurensninger kan bli tilstoppet i porene og forårsake akne.

Leire har en tørkeegenskap, så det er den beste måten å bekjempe fettete glans på. I tillegg til mattingseffekten har leire andre fordeler:

 • renser fra forurensning;
 • eksfolierer døde celler;
 • regulerer sebaceous kjertler;
 • hindrer utseendet av utslett og rødhet;
 • strammer porene;
 • mætter hudceller med gunstige stoffer.

Påføringen av en bestemt type leire avhenger av problemet som må løses. Hvite, grønne og rosa varianter har en tørkeeffekt. Leir gul, rød og blå vil bidra til å takle betennelser og utslett på ansiktet.

Egenheten av den kombinerte typen hud er utseendet av fet skinn i T-sonen og tørrhet i kinnområdet. Omsorg for blandet derma krever en bestemt tilnærming, ikke alle kosmetikk kan brukes.

Jenter med kombinasjonshud står ofte overfor problemer som:

 • peeling og tørrhet i kinnområdet;
 • fettete glans i T-sonen (nese, panne, hake);
 • poreforurensning;
 • slaphet i huden.

Leire er et naturlig produkt, det er i stand til å regulere arbeidet med talgkjertlene og fukte epidermisene.

Kosmetologer anbefaler å bruke hvit, blå og grønn leire. Hver av varianter har verdifulle sporstoffer som trekker skadelige giftstoffer fra huden, danner rens, lindrer betennelse og tørre fete områder.

Jenter med tørr hud vet hva som er forkjølelse, mangel på fuktighet og overfølsomhet. For å løse disse problemene, anbefaler kosmetologer å bruke rosa, rød og grå leire. Det er disse 3 varianter som inneholder elementer som beskytter huden mot miljøpåvirkning, blanke alder flekker, fuktighet, næring, gjenopprette elastisitet og sunt utseende.

Tørr hud er utsatt for tidlig aldring, så det er veldig viktig å inkludere leiremasker i ansiktsbehandlinger. Vel jevner rynker, toner og forbedrer elastisiteten til det rosa sortimentet.

For å forberede en foryngende maske trenger du:

 • 5 dråper av stoffet Aevit;
 • rosa leire;
 • vann.

Bland først leire med vann, og legg deretter til et vitaminkompleks. Den resulterende masken holdes på ansiktet i ikke mer enn 15 minutter. Allerede etter første bruk mottar huden en del fordelaktige vitaminer og sporstoffer. Med konstant omhu blir fine linjer og rynker mindre merkbare, fargen blir utjevnet.

Det er mulig å bruke leire for ansiktet både i ren form og som en del av kosmetikk. I det første tilfellet får epidermis mer fordelaktige sporstoffer. Hjemmemasker - den rimeligste og mest effektive måten å få huden på plass.

Velg leire og lag en ansiktsmasse i leire

Kosmetiske egenskaper av leire for ansiktet

Huden er det største organet i menneskekroppen, som tjener som en barriere for miljøet. I tillegg er denne kroppen svært skjøre og milde, og trenger også konstant omsorg.

I den moderne verden er det mange kosmetikk: kremer, masker, lotioner. Men farget leire har etablert seg som en av de beste typene naturlig kosmetikk. Så hva er hemmeligheten til denne naturlige fossilen?

Leire (kaolin) er et naturlig antiseptisk pulver som har vært kjent siden Empress Cleopatra.

Den egyptiske gudinnen var kjent for sin skjønnhet og visdom. Noen av hennes hemmeligheter om å ta vare på kroppen hennes har nådd vår tid. Hun brukte ofte leiremasker til ansikt og kropp, noe som gjorde huden myk og fløyelsaktig.

Fordelene ved kosmetisk leire:

 • fjerner giftstoffer og renser porene;
 • tørker betennelse og dreper bakterier;
 • regulerer talgproduksjonen og strammer porene
 • fjerner døde celler;
 • toner opp;
 • eliminerer rødhet og løser gamle flekker;
 • eliminerer akne;
 • lindrer cellulitt;
 • eliminerer flass og stimulerer hårvekst på hodet.

Naturlig pulver er representert av en palett av slike farger:

Fargen skyldes et overskudd av visse mineralelementer. For eksempel:

 1. Blå leire er fylt med kobolt og kadmium.
 2. Rød - kalium og jern.
 3. Grønn jern og kobber.
 4. Svart - inneholder i overflødig jern og strontium.
 5. Gul ler leir i natrium og svovel.
 6. Hvit kaolin inneholder mye sink og jern.

Hvordan velge kosmetisk leire for ansiktet? For å gjøre dette, må du gjøre deg kjent med egenskapene til hver type kaolin og velge et passende alternativ for deg selv.

Blå - kurerer akne og betennelser

Blå kaolin er en av de mest effektive legemidlene for fet hud, som har en inflammatorisk prosess.

Hvilken leire er bedre fra akne i ansiktet? Du kan trygt svare på det blå. Den inneholder et stort innhold av slike verdifulle sporstoffer som: silisium, kobolt, radium, kadmium, på grunn av hvilket bruken av blå leire har et bredt spekter.

Den helbredende egenskapene til denne mineralske substansen ble oppdaget mange århundrer før vår tid.

Blå leire for ansiktet har følgende egenskaper:

 • behandling av akne og koker;
 • pigment bleking;
 • utjevning av mimic rynker;
 • dermisløfting;
 • hudregenerasjon på kort tid;
 • ernæring av dermis dype lag;
 • helbredelse av små sår og kutt
 • akselerasjon av epidermis metabolisme;
 • eliminere flass og stimulere hårvekst;
 • eliminerer ubehagelig kropps lukt;
 • reduserer svette, takket være etableringen av metabolisme;
 • forebygging av soppsykdommer.

Blå leire behandler ikke bare akne, men løser også cellulitt. Blå leire wraps er svært effektive for kvinner med appelsinskall på bena sine.

Hvit - eliminerer spor av akne og hvitt

Denne kaolinen er utvannet i regionene i vårt land. Spesielt er innskuddene i Anapa. Derfor er denne typen leire vanligst og etterspurt. Hvit leire for ansiktet perfekt whitens huden, fjerner akne merker, løser infiltrates og fremmer akne behandling.

Masker fra denne naturlige substansen er gode for fet og problem hud. Men det kan ikke brukes i nærvær av rosacea. Hvit kaolin er så aktiv at det kan gi enda mer hudirritasjon.

Clay ansiktsmaske strammer godt og slitesterkt. Det nærer naturlig vev med vitaminer og bidrar til produksjon av kollagen i huden.

Mineralpulver brukes også til å behandle gynekologiske sykdommer og sykdommer i muskuloskeletalsystemet.

Svart (grå) - fukter og toner huden

Pulveret er rikt på slike mineraler:

Svart leire til ansiktet er et reelt funn for kvinner som sliter med cellulitt og fettfeller. I tillegg har svart kaolin en rekke andre nyttige fordeler som bidrar til å takle ulike hudproblemer.

Egenskaper av svart leire for ansiktet:

 • fukter tørr hud
 • fjerner slag og giftstoffer;
 • slapper av og forynker dermis;
 • metter celler med oksygen og vitaminer;
 • fjerner blåmerker under øynene;
 • lindrer revmatiske smerter;
 • kurerer akne og koiler;
 • forbedrer sirkulasjonen av lymf og blod i vevet;
 • forbedrer metabolismen i epidermis;
 • toner og fukter det skumle ansiktet.

Grønn - eliminerer fine rynker

Denne naturlige fossilen har en smaragd nyanse på grunn av det høye innholdet av jernoksid. På grunn av dette er grønn kaolin brukt til å nærme huden og gjenopprette vannbalansen i huden.

I tillegg er grønn kaolin en ekte fount av slike mikroelementer som: molybden, fosfor, kobolt, kobber og sølv. Grønn sammensetning brukes både i kosmetologi og i mange grener av medisin.

Dette stoffet absorberer godt rester av sebum, støv, sminke. Grønn leire for ansiktet består av store partikler som fjerner døde hudceller fra hudoverflaten. Derfor brukes grønt pulver til peeling.

De viktigste egenskapene til grønn leire:

 • renser dermis;
 • strammer porene;
 • eliminerer allergiske irritasjoner;
 • beroliger og fukter huden
 • fjerner fine rynker;
 • forbedrer kapillær blodstrøm;
 • mattes huden.

For å avlaste tretthet og stress, anbefales det ved slutten av arbeidsdagen å ta mineralbad med tilsetning av grønn leire. Slik avslapning fjerner alle tegn på tretthet og gjenoppretter følelsesmessig balanse.

Blå - fjerner giftstoffer, forbedrer blodstrømmen

Denne typen mineral er rik på fosfor, magnesium og kalium. Blå leire for ansiktet er universell, da det passer for enhver hudtype.

Den helbredende egenskapene til blå leire:

 • fjerner giftstoffer;
 • forbedrer sirkulasjonen i blodkarillærene;
 • fjerner overflødig fuktighet fra cellene;
 • regenererer skadede celler;
 • glatter krakkens føtter i øynene;
 • har antimikrobielle og antifungal effekter;
 • fjerner akne og pusser huden
 • eliminerer seborrhea og aktivt bekjemper skallethet.

Leirmasker bidrar til å overvinne eksem, psoriasis, dermatitt, sopputslett, vorter, herpes, lav og brannsår. Blå ler applikasjoner brukes til å behandle leddgikt, muskel smerte og cellulitt. Healing wraps hjelper til med å eliminere strekkmerker på kroppen etter fødsel og tilbake brystelastisitet.

Gul - Nærer huden med mikronæringsstoffer

Gult mineralpulver er ganske sjeldne i naturen. Sammensetningen av denne fossilen er slik at den er ideell for sensitiv og delikat hud. Gul kaolin er rik på kalium og jern, noe som gir en karakteristisk nyanse. I tillegg inneholder leiren: krom, mangan, natrium, sink.

Tilstedeværelsen av absorbenter i pulveret gjør leiren til en virkelig helbredende panacea for fet hud. Partikler absorberer overflødig fett, tørker betennelse og eliminerer akne.

Gul leire for ansiktet brukes både for ung hud og for fading hud. Det er godt strammer sagging vev, tilbake sin tidligere tone.

De viktigste egenskapene til gul ler:

 • bygger oksygenutveksling i vev;
 • nærer celler med verdifulle mikroelementer;
 • har løfteeffekt
 • returnerer sunt hudfarge;
 • eliminerer flass;
 • stimulerer hårveksten.

Rød - lindrer kløe og flaking

Denne fargen kaolin mottatt på grunn av det høye innholdet av jernoksid, kobber, magnesiumsilikat og aluminium. Dette kosmetiske pulveret returnerer til det bleke ansiktet en sunn rødme og styrker hudens kar. Dette mineral er mest egnet for tørr hud, fuktighetsgivende og nærende.

Rød leire for ansiktet beroliger sensitiv hud, utsatt for allergiske irritasjoner. Leirmasker lindrer kløe og flak, og eliminerer også irritasjoner av ulike slag.

Rød kaolin brønner stimulerer hår og negler.

Rosa - glatter og desinfiserer

Faktisk eksisterer dette pulveret ikke i naturen. Det er en blanding av rødt og hvitt kosmetisk pulver i visse proporsjoner.

Rosa kaolin har en myk tekstur og er egnet for delikat og sensitiv hud. Det er en utmerket antiseptisk, nærer og myker dermis, og strammer også ansiktskonturen.

Rosa leire til ansiktet - et flott verktøy for utjevning og desinfisering av huden. Dens sammensetning brukes også til å styrke neglene og håret.

Leire ansiktsmasker

For fremstilling av terapeutiske preparater hjemme, må du kjøpe ferdige pulver. Mineralsammensetningen er lett tilgjengelig for den gjennomsnittlige kjøperen, da den selges i et apotek til en overkommelig pris. Ved å bruke vanlige leiremasker kan du dermed få din kropp til å fungere raskt og billig.

Fuktighetsgivende svart leire

Massen av svart leire for ansiktet frisk fuktiggjør tørr hud. For å lage mat, trenger du:

 • kosmetisk pulver - 2 ss;
 • rømme - 2 ss;
 • jordbær eller currant bær - 5 gram;
 • melk - 100 gram.

Grind bærene og bland denne puréen med resten av ingrediensene. Rengjør ansiktet og bruk denne sammensetningen i 40 minutter. Etter det, vask godt og bruk dagkrem.

For tørr og normal hud fra blå leire

Blå leire ansiktsmaske krever følgende komponenter:

 • kaolin - 20 gram;
 • honning - 1 ts;
 • olivenolje - 1 ss.

Bland disse produktene og sett på et varmt sted i 1 time. Påfør denne konsistensen til det vasket ansiktet og la det stå i 30 minutter. Denne masken er egnet for tørr og normal hud.

Whitening fra hvit leire

En hvit ler ansiktsmaske krever følgende ingredienser:

 • hvit kaolin - 20 gram;
 • tea tree olje - 3-5 dråper;
 • sitronsaft - 1 ts.

Alle komponenter blandes grundig til en tilstand av slurry, og smør deretter hennes renset ansikt. Etter 20 minutter skyll potetmos med varmt vann og gni med en isterning.

Rengjøringssteder og akne merker

Det er en oppskrift som fjerner akne flekker.

For forberedelsen vil det være nødvendig:

 • hvit kaolin - 1 spiseskje;
 • Bodyaga tørr - 1 ts;
 • renset vann - 3 ts.

Bland alle ingrediensene og bruk den resulterende puree til de berørte områdene. Etter en halv time, fjern den tørkede blandingen med en fuktig klut og skyll deretter. Hvis forholdene tillater det, er det ikke nødvendig å vaske av, siden rester av tørr kroppsdel ​​og leire fortsatt vil virke på huden.

Hvis huden er av vanlig eller tørr type, er det bedre å vaske av masken, og deretter påfør en fuktighetskrem. Etter denne sammensetningen kan ansiktet klemme - det er biter av kroppsdeler som trengs inn i porene og begynte sin terapeutiske virkning.

Det anbefales å bruke masken 2 ganger i uken til stedene forsvinner helt. Det er helt ufarlig og har ingen bivirkninger på kroppen.

Leremaske for akne

En leirmaske for akne krever følgende komponenter:

 • leire av hvilken som helst farge, men helst grå eller blå - 1 ss;
 • salicylsyre - 0,5 ts;
 • hydrogenperoksid - 0,5 ts;
 • renset vann.

Bland alle til rømme. Legg til vann etter behov: masken skal ikke være tykk, men også veldig flytende. Påfør behandlingsforbindelsen til det rensede ansiktet, spesielt på de berørte områdene.

Så snart masken tørker - etter 20 minutter, bør den ganske enkelt være anstrengt over vasken med en bomullspinne. Dermed vil en del av sammensetningen forbli på ansiktet for å helt tørke og desinfisere den betente huden. Men dette bør gjøres før sengetid, da spor av masken vil forbli på huden i lang tid.

Denne oppskriften er veldig effektiv i ungdoms akne og koiler. Det kan brukes annenhver dag til fullstendig forsvunnelse av betennelser.

Leirlegeme og hårmaskere

Leire har en terapeutisk effekt, ikke bare på ansiktet, men også på resten av kroppen. For eksempel, for å styrke håret og gjøre hodebunnen sunnere, kan du bruke følgende oppskrift:

 1. Ta 3 ss gul ler og bland med 1 eggeplomme.
 2. Sammensetningen gnides i hodebunnen med massasjebevegelser. I dette tilfellet bør håret vaskes og tørkes litt.
 3. La masken stå i 20-30 minutter og skyll deretter.

Healing bad for å styrke neglene:

 1. Ta 1 spiseskje med rosa eller rød leire og fortynn i 1 liter oppvarmet vann.
 2. Dyp pennene i løsningen og hold i 30 minutter. Forresten, denne løsningen kan brukes på beina. Dette vil ikke bare styrke neglene, men også gjøre hælene så myke og glatte som et egg.
 3. Prosedyren bør gjøres hver dag i en uke, og da bør du ta en pause. Kurset gjentas etter behov.

For å lage et terapeutisk bad for hele kroppen, bør du oppløse 200 gram kaolin i badetanken. Dette badet vil gjøre huden myk og silkeaktig, og vil også fjerne alle slag fra kroppen.

I moderne kosmetikk har leireviklet blitt populært, som har en kraftig anti-cellulitt effekt. Kjernen i prosedyren er som følger:

 1. Ta 100 gram svart kaolin og oppløs i varmt vann til tilstanden av rømme. I blandingen tilsettes noen dråper fruktolje: grapefrukt, appelsin, sitron.
 2. Skrub huden og bruk den tilberedte blandingen.
 3. Wrap med cling film, og ovenfra dekselet med et varmt teppe.
 4. Etter 40 minutter, vask av blandingen. Du kan endelig ta en kontrastdusj for å forbedre blodstrømmen i huden.
 5. Påfør anti-cellulittkrem på kroppen og masser huden.

Hver kvinne bør huske: Bare selvlskelse og daglig arbeid kan gjøre kroppen mer perfekt.

Naturmidler som kosmetisk leire hjelper dermis å gjenopprette uten helsehelse. Kosmetisk leire er et paradis for fet og problem hud!

Flere Artikler Om Typer Acne