Menn opplever en rimelig frykt når de oppdager at en kvise har dukket opp på penis. Samtidig med denne ubehagelige oppdagelsen, er det ofte et brudd på ereksjon, hypertermi, generell ubehag og ømhet, forebygging av normalt velvære og realisering av seksuelt liv. For å fastslå graden av utslett og begynne rettidig behandling, må du konsultere en lege: En ekspert vil forklare i detalj hva du skal gjøre hvis det er en akne på et medlem.

Hvorfor vises kviser på penis?

En spesialist vil bare planlegge en terapeutisk tilnærming etter at en diagnose er utført, noe som gjør det mulig å bestemme hvorfor et medlem har akne og hvorfor denne tilstanden er farlig. På undersøkelsesstadiet er det bestemt hvilken spesialist som skal utføre behandlingen, hvis det er behov for det.

Kviser på penis: årsaker

Hovedårsakene til visse typer akne på penis er:

• Mangel på intim hygiene.
• hypotermi
• Tilstedeværelse av urogenitale infeksjoner latent strømning.
• Illiterat depilering av det intime området.
• Hyperhidrose.
• Bruk av geler og såper med høyt innhold av kunstige erstatninger, smaker, syntetiske stoffer.

Predisponerende faktorer er tilstedeværelse av diabetes, overvekt og bruk av lavkvalitets undertøy laget av unaturlige stoffer som gjør det umulig for huden å passere luft uten å akkumulere svette.

Typer av akne på penis

Inflammatoriske elementer som dekker penis eller området rundt seg, er klassifisert etter størrelse, farge, opprinnelsesart, tilstedeværelse av tilhørende skilt, spekter av skade og nivået av oppfattet fare for pasientens helse.

1. Hvite kviser på penis er i de fleste tilfeller trygge. De er en type akne og krever ikke terapi. Utslippet indikerer at de ikke overholder regelverket for personlig hygiene og elimineres alene når pasienten begynner å holde kroppen ren.

2. Vannete kviser på penis indikerer forekomsten av kjønnsherpes hos menn. Infeksjonen kan ikke nødvendigvis overføres seksuelt - i noen kliniske tilfeller er patologien utfallet av hypotermi, et langt opphold i et stressende miljø, en reduksjon i beskyttelsesegenskapene til organismen.

3. Når en rød pimple på penis vises mot bakgrunnen av kløe i kjønnsorganet, og pasientens tilstand er ledsaget av en økning i kroppstemperatur, urinasjonsforstyrrelser og rikelig osteaktig utslipp fra urinrøret - sannsynligheten for å utvikle en seksuelt overførbar infeksjon er høy.

4. Flere kviser på hodet på penis kan indikere irritasjon fra latexen som kondomen er laget av; Ved å endre prevensjonsmetoden normaliserer pasienten sin helse.

5. Fremhev hvit farge og viskøs konsistens, samle under forhuden og rundt hodet, i kombinasjon med utprøvede kviser på penis etter at sex ofte indikerer nederlaget for en soppinfeksjon. Candidiasis (spenning) hos menn kan overføres under ubeskyttet sex fra en partner hvis hun har trøst eller dysbiose. Slimhinnen på hodet vil se stramt, overdried; når du prøver å utsette det - det er smerte. På forhuden av en pasient som er rammet av candidiasis, dannes flere sprekker.

Det er også betennelseselementer i den pustulære karakteren - et tegn på inngrodd skamhår: måten å eliminere uønsket integument bør omprøves. Det er mulig å bytte barbermaskinen eller hudpleieproduktet etter barbering.

Klinisk bilde - rød, hvit, purulent, vannaktig, liten eller stor kvise på penis

Symptomkomplekset som følger med et bestemt klinisk tilfelle, varierer i grad av intensitet, og har karakteristiske egenskaper.

For eksempel, hvis etter 2-3 måneder etter ubeskyttet samleie, blir en rød stor pimple på penis et uttalt sår, og deretter - chancroid - handler det om syfilis. Samtidig vil pasienten legge merke til en økning i lymfeknuter, svakhet, smerter i leddene og massiv skallethet. Ailment er lett å skille fra hvis det blir gitt riktig oppmerksomhet i tide, og ikke i forsømmelsesstadiet - når anus, lyske, overflate av palmer og føtter er involvert i den patologiske prosessen.

Liten blærende utslett av rød farge - ikke ledsaget av feber eller ømhet, men forårsaker kløe. Denne irritasjonen skyldes hyperhidrose.
Furuncle kan lokaliseres på skjønnhetsområdet eller direkte på penis (uten å påvirke slimhinnen). Klemme absessen er strengt forbudt - det kan forårsake infeksjon og til og med døden. Mogningsprosessen er ledsaget av hevelse, ømhet, rødhet, feber til høye tall, kvise på penis klør. Ofte krever det patologiske fenomenet ikke intervensjon, åpner seg selv og spytter purulent masse ut.

Condylomer og vorter som dekker penisens hud, er ikke gjenstand for konservativ behandling. Slike neoplasmer skjæres ut av kirurgisk inngrep. Genital warts har en stygg tendens til å vokse - bortsett fra den generelle ubehag og ustabilitet sexliv, mannen fungerer som transportør, samt en distributør av viruset. Sykdommen er ikke ledsaget av noen manifestasjoner av det som er farlig. Det eneste symptomet er dannelsen av rygglignende vekster rundt penisens hode. Observasjon av et slikt klinisk bilde blir en grunn til å gå til en lege.

Hva å gjøre hvis begrepet akne

Tilordne visse metoder, forklarer hvordan du behandler akne på penis, kan bare være spesialist - i dette tilfellet - en urolog. Hvis tegnet ledsages av kløe, rikelig utslipp med en ubehagelig lukt eller irritasjon av slimhinnen - det er ikke tilrådelig å utsette klagen. Etter å ha startet sykdommen, trenger du ikke å regne med en rask gjenoppretting.

Det er kategorisk kontraindisert for å krenke integriteten til det inflammatoriske elementet: mannen som klemte en kvise på penis må huske at ødemet er uunngåelig. Men for å hindre utviklingen av en bakteriell infeksjon, bør det betennte området av dekselet behandles med en antiseptisk løsning, alternativt, 70% alkohol eller klorhexidin.

Det er flere metoder for å kvitte seg med akne på penis: hver av dem er rettet mot å stoppe fenomenet for å forhindre skade på nye, sunne vev. Den foretrukne retningen er medisinering, men det er et bredt spekter av tradisjonell medisin som har en positiv effekt på tilstanden til slimhinnen og huden: bad, salver, komprimerer. Når det gjelder relevansen og sikkerheten ved bruk, bør du konsultere legen din.

Akne behandling på penis

Behandle akne på penis er nødvendig med tanke på årsaken til sykdommen:

1. For å forhindre at akne sprer seg og involvere mer sunt vev i den patologiske prosessen, bør du bruke en fuktighetsgivende krem ​​med vitamin A og C på overflaten med utslett. Dette forhindrer dehydrering og tørr hud og reduserer antallet blokkert porere betydelig. Kan brukes med havtornolje.

2. Midler som inneholder salisylsyre vil ha en effektiv effekt hvis det er lokalisering av akne under penis og rundt den. Du kan også bruke alkoholinfusjon av calendula for å smøre akne på kroppen rundt det intime organet. De inflammatoriske elementene som ligger på organets hode er litt vanskeligere å eliminere på grunn av økt følsomhet og sårbarhet i denne sonen. Det er nok å holde det rent, gjennomføre hygieniske prosedyrer, ikke å bruke såpe, som er kjent for tørkingseffekten. Pimples på penisens hode kan vaskes med kamille ekstrakt og behandles med en vandig løsning av klorhexidin.

3. Menn som har en purulent pimple på penis, inntil øyeblikk av unormalt innholdsavslag, bør unngå seksuell aktivitet. Dette vil bidra til å beskytte det betente området fra ytterligere irritasjon og som følge av smerte hvis det oppstår et ubehagelig fenomen under samleie. Det anbefales å fokusere på behandling, utsette seksuell kontakt til utbruddet. Antibakterielle salver brukes, for eksempel, syntomycin. For det første blir akne vasket med en svak løsning av kaliumpermanganat eller kamilleekstrakt, og deretter blir salve på slimhinnen i penishodet.

4. Den negative egenskapen til kjønnsherpes er mangelen på muligheten for fullstendig kur. Den planlagte terapeutiske tilnærmingen er rettet mot å undertrykke åpen og skjult patologiske prosesser og lindre smertesyndrom. Den terapeutiske tilnærmingen innebærer utnevnelse av antivirale legemidler, samt medisiner som styrker kroppens immunrespons. Hypotermi og kulde er kontraindisert hos pasienter. For å oppnå det beste resultatet, anbefaler venereologer lokal bruk av narkotika som har en antiviral effekt (for eksempel acyclovir salve).

5. Eliminering av trichophytosis er ikke et spørsmål om en dag. Sykdommen stoppes av medisinske preparater som har antifungal virkning: Oftere, i form av en salve, som påføres utslaget (clotrimazol, mycozolon og tridoderm). Behandling krever en systematisk tilnærming, samt begrensninger på intimitet under behandlingen.

6. Hvis akne i bunnen av penis skyldes individuell intoleranse mot personlig pleieprodukter, vil legen foreskrive antihistamin medisiner. Siden de har en hypnotisk effekt, er det bedre å ta medisin om kvelden, like før sengetid. For eksempel: suprastin, tavegil eller tsetrin (forårsaker ikke døsighet).

7. For å eliminere irritasjon, bør det intime området vaskes med varm såpe (ikke varmt!) Med tjære såpe - den er kjent for sin antiseptiske effekt. Kamille, calendula og en serie har en gunstig effekt: Hvis du bruker en krem ​​som inneholder ekstrakter av de listede plantene som en del, vil huden bli mindre utsatt for negative effekter.

8. Bli kvitt økt svette (hyperhidrose) på grunn av riktig hygiene i lyskeområdet og kjønnsorganene. Effektive metoder er ionoterapi, bruk av laser. Av de rettidige alternativene for lindring av hyperhidrose - injisering av Botox.

9. Behandling av syfilis innebærer innlegging av sykehus. Dermatovenereologist utfører diagnose: En klinisk blodprøve, smør fra urinrøret. En fysisk undersøkelse av det berørte området utføres også. En blodprøve vil avsløre anemi, leukocytose, i sekretene av urinrøret detekterer spirochete. Varigheten av behandlingen overstiger 3 måneder. Spesialisten foreskriver penicillinpreparater og legemidler som styrker immunforsvaret. Under hele behandlingsforløpet er det forbudt å inngå intimitet.
Utslett, som påvirker det intime området av menn, kan forstyrre erektil og fruktbarhet, spesielt hvis opprinnelsen til de inflammatoriske elementene - seksuelt overførte infeksjoner. Det er viktig å konsultere en spesialist hvis du har slike helseproblemer som smerte i penis, kløe, offensiv utslipp, feber.

Kviser på penis: diagnose, årsaker til små bobler og hudormer

Ofte blir urologer referert til av menn med ulike utslett i intime steder. Akne på penis bringer en mann så alvorlig uleilighet at de kan føre til en pause i forhold til en partner. Et utslett forårsaker panikkanker, men faktisk er det ikke alltid en indikator på en seksuelt overførbar sykdom. For å vite om akne er farlig, må du forstå deres varianter, som vil bli gjort i denne artikkelen.

DETTE ER VIKTIGT! Hvis du trenger å legge ikke mye i lengden, si opptil 7 centimeter, så vil de vanligste hjelpe. Les mer >>>.

Typer av penis utslag

Som utslett i andre deler av kroppen, varierer kviser på penis i type, masse, smerte og tilstedeværelse av pustler. I medisin klassifiseres de som følger:

 • Liten hyppig akne, lokalisert i lyskeområdet eller ved bunnen av penis. Det medisinske navnet på disse lesjonene er åpne komedoner. De er dannet av det faktum at det er på tide å fylle med fettete fettstoffer;
 • Pimples på penis av hvitt, ikke har mye betennelse og ikke forårsaker smerte. Slike utbrudd kalles komedoner, de dannes også når kjertlene er blokkert, men fettet ligger under huden, så det kommer ikke i kontakt med luft og har en gulaktig heller enn svart farge.

Disse to typer utslett kalles primær. Inntil de blir betent, ikke forårsake ubehag. Men en akne eller hvit flekk kan øke i størrelse, noe som resulterer i en stor abscess på penis. En kvise kan brytes gjennom seg selv om 3-5 dager, eller du må kontakte en kirurg for å åpne den.

Det er forbudt å klemme ut abscessene alene, da dette kan føre til blodinfeksjon eller infeksjon av sunt vev, og det vil være vanskeligere å takle slike komplikasjoner.

I tillegg til de primære lesjonene på penisens hud, kan andre vises som indikerer tilstedeværelsen av sykdommen:

 • Pekete pimples på hodet av penis med lys rosa eller rød farge er et tegn på papillomavirus. Et karakteristisk trekk ved slike utbrudd er at de samler seg rundt hodet;
 • Utfall, der ostemassehvileutslippet er tilstede på penisens hode, kalles trussel. Slike akne oppstår under påvirkning av en soppmikroorganisme;
 • Blærende utbrudd med en klar væske innsiden indikerer tilstedeværelsen av genital herpes i kroppen;
 • Små kviser på penis, ledsaget av alvorlig tørr hud. De kan være fargeløse eller lys rosa. Denne patologien er oftest psoriasis og atropisk dermatitt;
 • Enkelt stort akne er et tegn på trichophy - en soppinfeksjon. Det kan utvikle seg med fedme, overdreven svette, og ikke respektere regler for personlig hygiene;
 • Ikke-eroderende og sår krever spesiell oppmerksomhet, siden de kan være det mest alarmerende symptomet - forekomsten av kreft;
 • Små støt på penis og skrotum kan være et resultat av pubic lice;
 • Små kviser, som ofte er kløe, er et tegn på scabies infeksjon;
 • Små rosa vekst, som til slutt blir sår med glitter, ved kantene som det er tette kanter, indikerer syfilis. De kan dukke opp 3 måneder etter infeksjonstidspunktet. Hvis de ikke blir behandlet, vil de passere seg, men samtidig vil syfilis utvikle seg. Senere blir antallet utbrudd større, sår vises.

Når alle de ovennevnte unormale utslettene vises på intime steder, er det nødvendig med en urolog konsultasjon.

Årsaker til primære og sekundære patologiske formasjoner på penis

Primærakne, som ikke har noen forbindelse med infeksjoner, oppstår på grunn av ulike årsaker: det kan være forstyrrelser i selve kroppen eller det kan være andre utløsere:

 • Intoleranse mot bading;
 • Allergi til syntetisk og latex;
 • For sjeldent eller tvert imot, for ofte bading;
 • Tilstedeværelsen av små sår som skyldes gnidning eller irritasjon av huden, hvor infeksjonen begynner å utvikle seg;
 • Forstyrrelser i hormonsystemet og i enkelte indre organers arbeid, som bukspyttkjertelen eller tarmene;
 • Redusere beskyttelsesfunksjonen til kroppen forbundet med stress, usunt kosthold, tilstedeværelsen av kroniske sykdommer.

Utsløpet som følge av en smittsom sykdom overføres gjennom seksuell kontakt: Truss, syfilis og genital herpes er blant slike sykdommer.

Dette er grunnleggende! For å komme tilbake og gjentatte ganger styrke styrken, trenger du hver kveld.

Scabies, pubic lice og papilomovirus er ikke alltid seksuelt overført, de kan bli infisert ved kontakt med en infisert overflate, for eksempel i et bad eller et offentlig toalett.

Psoriasis og atopisk dermatitt er interne sykdommer, de kan ikke bli smittet av en syke person.

Hvis det er blærer, rosa eller røde kviser på hodet på penis eller i lysken, bør du kontakte en spesialist, for selv ved første øyekast kan sikker akne i en forsømmelsesnivå utvikle seg til en alvorlig patologi.

Hva å gjøre hvis akne vises på penis

Pimples på penis ofte føre til at mennene konsulterer en lege.

Disse utslettene gjør at du mistenker det verste, noen alvorlig smittsom sykdom, men faktisk er de ofte helt ufarlige.

La oss prøve å finne ut når du skal høres alarmen og hva skal du gjøre hvis en mann la merke til pimples på kjønnsorganene hans.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Spesielle funksjoner

Under akne forstår vi vanligvis utslett på huden, som ligner tuberkler.

Imidlertid kan de være hvite eller røde, harde eller vassen.

Akne har ikke grensen for spredning på menneskelig hud, og regionen av de ytre kjønnsorganene er ikke noe unntak.

Pimples på penis kan dukke opp både på basen og på penisens kropp, og til og med på hodet.

Foto: lite utslett på hodet

 • Vanligvis er disse små elementer, de kan være større hvis de er lokalisert nærmere kjønnsdelen av kroppen.
 • Også, akne sjelden dekker tydelig hele huden på penis, det er vanligvis klynger på 3-5 stykker.

Utseendet på utbrudd på penis viser ganske klart årsaken til utseendet deres, men det er ikke overraskende at akne ser ut til å få menn til å bekymre seg.

Vanligvis setter en konsultasjon med en lege raskt alt på plass.

arter

Kviser på penis kan være rødt (med tegn på betennelse) eller hvitt. Hvit akne kalles så på grunn av det hvite hodet, som pepper gjennom hudlaget.

Vanligvis er de trygge, men du bør nøye se på utseendet deres.

rød

Rød akne blir ofte ledsaget av ekstra symptomer - kløe, brennende, ømhet.

Dette skyldes den inflammatoriske prosessen som begynner å utvikle seg i sebaceous kjertelkanaler eller de øvre lagene i huden.

Ikke alle er en helsefare, men de bør tas seriøst.

 • Røde utslett i bunnen av penis virker som en reaksjon på overoppheting eller hygiene. Det er nok å svette sterkt, og ikke å vaske i tide for slike kviser for å kaste den pubic delen og penisens hud. De utgjør ingen trussel mot helsen, men hygiene bør styrkes.
 • En stor rød pimple - en furuncle - kan dukke opp på bunnen av penis eller under huden. Det forårsaker smerte, temperaturen i kroppen kan stige, og inguinal lymfeknuter øker. Du bør umiddelbart konsultere en lege, fordi i de forsømte tilstandene, blir slike elementer fjernet kirurgisk.
 • Andre røde utslett av forskjellige typer (spottet, vassen, i form av sår, individuelle inflammerte elementer) er vanligvis symptomer på sopp- eller virusinfeksjoner. Så kan det være en sykdom, seksuelt overførbare sykdommer. I så fall, konsulter lege.

hvit

Hvite kviser på penis bør vanligvis ikke være en årsak til spenning.

De ser ut som små knuter eller lite lettere.

Foto: små hvite utslett

 • De fleste av dem oppstår på grunn av blokkering av talgkjertlene. I dette tilfellet er huden på penis dekket av små støt. Denne tilstanden gir ikke noe ubehag for mannen, og kviser forsvinner over tid, samtidig som det opprettholdes et tilstrekkelig nivå av renslighet av det seksuelle organet.
 • På penisens hud kan det forekomme og sebaceøse cyster. Deres grunn ligger også i blokkering av talgkjertlene, men deres hemmelighet akkumuleres i store mengder og blir tett. I dette tilfellet har bumpen en gulaktig fargetone. Disse cysterene forårsaker heller ikke ubehag og er trygge. I sjeldne tilfeller kan de bli betent eller vokse i størrelse, da må du besøke en lege.
 • Hos ungdom kan hvite utslett vises på penisens hode under huden som dekker det. De oppstår i løpet av den hurtige hormonelle tilpasningen og er forbundet med den aktive utviklingen av kjertlene, som i fremtiden vil frigjøre smøremiddel til hodet corolla. Noen ganger forblir disse kviser for livet, men de forstyrrer ikke samleie og gir ingen andre ulempe.
 • Hvit purulent pimple ved basen av håret snakker om betennelse i follikel. Dette kan oppstå på grunn av hygiene eller mekanisk hårfjerning.
 • Små tette vekst som kan oppstå på pennens hode, vil allerede være en alvorlig grunn til å gå til legen. De har en spiss spiss eller til og med flere av dem. Så kan det være en seksuelt overførbar sykdom - kjønnsvorter. De gir ubehag under samleie, og det er farlig å forlate dem uten tilsyn.

Video: "Genital Herpes"

lokalisering

Pimples kan vises på penis i noen del av det.

Større er plassert nærmere basen, på hodet har de vanligvis en liten størrelse.

På huden som dekker penis, er det en liten mengde hår, slik at det kan forekomme akne her av samme grunner som i andre deler av kroppen - blokkering av talgkjertlene, betennelse i hårsekkelen.

På hodet

Hvite og røde flekker på penisens hode kan vises med samme grad av sannsynlighet.

Men her skal de ha spesiell oppmerksomhet.

Og hvis den hvite kvise under forhuden fortsatt kan være trygg, betyr det rødt sannsynligvis et alvorlig problem.

Elastiske vekst, toppede kondylomer, opptrer også først og fremst på pennens hode, nær urinrøret.

Et utslett på hodet forårsaker vanligvis ubehag, fordi det er mye mer nerveendringer enn i andre deler av penis. Dette er en hyppig grunn til behandling av menn til legen.

Årsaker og hvordan å kvitte seg med ål på penis

På penis hos menn kan akne oppstå i forskjellige farger og størrelser, lik tørrpapir eller med flytende innhold. Ofte blir de et tegn på farlige patologier overført gjennom seksuell kontakt.

Det er nødvendig å konsultere en spesialist hvis ålene på penis ikke forsvinner lenge og forårsake alvorlig ubehag.

Spesielle funksjoner

Akne - et hudutslett av forskjellig natur, som har utseende på tuberkler. De kan males rødt eller hvitt, være solid eller ha vannaktig konsistens.

Akne er i stand til å vises helt på hvilken som helst del av kroppen, inkludert kjønnsorganene. På penis kan akne lokaliseres ved basen eller påvirke kropp og hode.

For det meste skjer det kjønnsorganiske formasjoner av liten størrelse, men i området nærmere skjønnhetsdelen blir de ganske store.

Akneutslett dekker ikke ofte hele penisens hud, og i de fleste tilfeller vil en mann vise klynger av flere stykker. I utseendet er utslett ganske enkelt å bestemme årsaken som provoserte deres forekomst.

arter

På penis hos menn kan det danne akne i både rød og hvit. Oftest gir de ingen ubehag for en mann, men ikke la dem være uten tilsyn.

rød

Rød akne på penis er vanligvis supplert med utseendet av symptomer som smerte, brennende og kløe. Årsakene til dette fenomenet ligger i den patologiske prosessen, som utvikler seg i de øvre lagene av epidermis og kanalene i talgkjertlene.

Røde utslett, som er lokalisert i bunnen av penis, kan bli en reaksjon på overoppheting eller brudd på hygieniske regler.

Kjelen kan være ledsaget av utviklingen av smertsyndrom, økning i kroppstemperatur og økning i lymfeknuter.

Utslett av rød farge angir vanligvis virale og soppinfeksjoner av opprinnelse, og de kan også forekomme med ulike kjønnsorganer.

hvit

Hvit akne utgjør ingen trussel mot menneskers helse og er ikke smittsom mot andre. Ofte oppstår de når sebaceous kjertlene er blokkert og til slutt forsvinner uten spesiell behandling mens du opprettholder penisens hygiene.

Sebaceous cyster kan vises på orgelet hvis for mye sekresjon akkumuleres i talgkjertlene. Den komprimeres, og den resulterende tuberkel blir gul.

I ungdomsårene kan slik hvit akne forekomme i strid med den hormonelle bakgrunnen og den aktive utviklingen av kjertlene, som etterfølgende vil fremstille et smøremiddel for hodens korolla.

kviser

På penisens hud kan det oppstå støt som følge av den spesielle strukturen og arbeidet til talgkjertlene.

Oftest forekommer de under pubertet, når sebaceous kjertlene fullfører formasjonen. Faktisk er dette fenomenet regnet som normalt, og støtene kan lokaliseres rundt omkretsen av penis.

punkter

Svarte prikker på penis er et direkte tegn på seksuelt overførte patologier. Vanligvis bringer de mye angst til en mann og krever en obligatorisk konsultasjon av en lege.

Fordyde granulater

På penis kan menn oppstå små utslett, papler eller flatt rutet, som er malt hvitt eller kjøttfarget.

Fordyde granulater gir ikke ubehag og klør ikke. Papuler kan øke med innsnevring av sebaceous kirtelkanalen, blokkerer munnen med en film og akkumulering av utsöndrede sekreter inne i granulatene.

Hvordan behandle akne på penis

Uavhengig, hjemme

Hvis akne oppdages på penis, er det nødvendig å opprettholde hygienene i kjønnsorganene og vaske dem to ganger om dagen med et spesielt middel eller vanlig såpe.

I tillegg må du hver dag bytte undertøy og gi preferanse til naturlige materialer. Det er ikke nødvendig å ha tettsittende bukser og for tiden å forlate seksuelle forhold.

Narkotikabehandling

I tilfelle at årsaken til akne ligger i hudsykdommer, kan følgende medisiner gis:

 • antiseptiske midler;
 • antihistaminer;
 • hormon salver og kremer;
 • antibakterielle stoffer for innendørs og utendørs bruk.

lokalisering

Akne og akne på penis kan være lokalisert helt i noen del av den. Nærmere på hodet vises utslett av liten størrelse, og større er lokalisert nærmere basen.

På hodet

Sannsynligheten for hvit og rød akne er den samme.

Det skal huskes at hvite utslett ofte ikke utgjør en trussel mot helsen, men de røde er et tegn på noen patologi. I nærheten av penis- og urinrørets hode vises vekst og kjønnsvorter oftere.

Video: Nyttig informasjon

Årsaker til

Årsaker til akne på kjønnet kan være forskjellige, og ofte blir de et av symptomene på seksuelt overførbare sykdommer.

Betennelse i sebaceous kjertler

Hvis personlig hygiene ikke observeres hos en mann, kan sebaceous kjertlene bli betent, noe som provoserer utseendet av akne på orgelet.

Ofte skjer en slik inflammatorisk prosess med deltagelse av testosteron, under påvirkning av som i stor grad øker viskositeten til talg. Gitt denne faktoren, forekommer akne ofte hos ungdom, men det kan også forekomme hos menn i moden alder.

Hos voksne pasienter forekommer utslett i bunnen av penis, og hos ungdom blir kanten av penishodet stedet for lokaliseringen. Slike akne gir ikke noe ubehag, men med ytterligere manglende overholdelse av personlig hygiene kan det oppstå komplikasjoner.

Allergisk akne hos barn. Foto her.

Betennelse i hårsekkene

Hos menn er små mengder hår tilstede på penis, og under påvirkning av noen faktorer kan folliklene bli betent. I de fleste tilfeller skyldes dette kontaminering eller unormal hårvekst.

Slike utslett kan forårsake smerte og ubehag, men utgjør ikke en helsefare. Ofte oppstår ubehag når du berører dem eller når du har for stramt sengetøy.

Seksuelt overførte sykdommer

Penisutbrudd forekommer ofte i seksuelt overførbare sykdommer, og slik akne har noen særegenheter.

Når candidiasis på epidermis ser utslag av rød akne, som er lokalisert på pennens hode og forhuden. Trossen hos menn er karakterisert ved utseendet av utladning av en ostemasse-lignende konsistens fra urinrøret.

Med syfilis vises akne på penis innen tre måneder og er et sår med røde marginer. I fravær av effektiv behandling kan utslett forsvinne over tid, men patologien vil fortsette sin progresjon i hannkroppen.

Deretter utvides det berørte området betydelig, og ytterligere symptomer vises, og etter hvert blir syfilis kronisk.

Klamydia er preget av dannelsen av små sår på kjønnsorganene. I scabies er penis dekket med små røde flekker, og mannen er plaget av kløe, og oftest om natten.

Papillomavirus

Hvis en papillomavirus kommer inn i hannkroppen, kan kjønnsvorter vises på kjønnsorganene. Slike tette formasjoner er små i størrelse og har koniske tips.

Vanligvis forårsaker slike vorter ikke smerte, men kan forårsake ubehag under samleie. Slike formasjoner krever behandling, siden risikoen for transformasjon i maligne vekst er for høy.

herpes

Utseendet til en vesikkel på kjønnsorganet kan være et tegn på en patologi som kjønnsherpes. Området rundt kvise blir rødt, og når det er ødelagt, vises et lite sår.

Provoking faktorer

Alle faktorer som provoserer utseendet av lesjoner på penis er konvensjonelt delt inn i flere grupper:

 • brudd på personlig hygiene;
 • allergisk mot dusjprodukter;
 • smittsomme sykdommer;
 • hypotermi eller overoppheting av kjønnsorganene;
 • funksjonsfeil i immunsystemet;
 • krenkelse av kroppens hormonelle bakgrunn
 • hyppig stress og følelsesmessig stress.

Bli en kilde til infeksjon som er i stand til systemiske patologier og seksuelt overførbare sykdommer. I tillegg er det mulig infeksjon gjennom husholdningsartikler som brukes av den syke personen.

Ofte utseendet på akne på penis og provosere kreftprosesser som utvikler seg i en manns kropp.

symptomer

Noen typer akne som oppstår på kjønnsorganene til menn, forårsaker ikke ubehag og smerte.

Imidlertid er det utslett, hvis tilstedeværelse på penis er ledsaget av utviklingen av følgende symptomer:

 • smertsyndrom;
 • kløe;
 • brennende følelse.
Ofte blir akne på penis så smertefull at sex bare er umulig. Menn har problemer i det intime livet, og deres psykologiske tilstand er forstyrret.

diagnostikk

Hvis noen form for akne oppstår på penis, er det nødvendig å konsultere en urolog eller venerolog.

Spesifikke studier består i å ta et smet fra en preputial sac eller urinrør, eller skrape fra området av den berørte epidermis.

I tillegg kreves generelle studier som blod og urintester. I tilfelle at utseendet på akne på kjønnsorganene ikke er forbundet med mannlige problemer, vil det bli nødvendig med konsultasjon med en endokrinolog eller en onkolog.

Forebygging av forekomst

For å unngå dannelse av akne på kjønnsorganene, er det nødvendig å følge noen regler.

Først og fremst er det nødvendig å bruke undertøy laget av naturlige stoffer og sørg for at underbuksene ikke klemmer huden, noe som kan forstyrre blodsirkulasjonen. Det er nødvendig å kle seg i henhold til været, for å unngå hypotermi og overoppheting av kjønnsorganene.

Mulige årsaker til akne på penis hos menn

Akne på penis hos menn kan ha en annen størrelse, har en annen farge, ligner tørre tumorer eller har en væskestruktur. Som regel er disse formasjoner av en inflammatorisk natur som indikerer en patologisk transformasjon i kroppen eller tilstedeværelsen av en seksuelt overførbar sykdom. For å bli kvitt patologien, bør du kontakte en spesialist som skal utføre den nødvendige undersøkelsen, avklare diagnosen og foreskrive riktig behandling.

Etiologi faktorer

Små kviser på hodet eller på penis selv kan oppstå av følgende grunner:

 • sopp- eller smittsomme sykdommer;
 • Tilstedeværelsen i kroppen av inflammatoriske prosesser av forskjellige slag;
 • sykdommer som påvirker immunsystemet (eksem, psoriasis);
 • kreft;
 • symptomer på en seksuelt overførbar sykdom;
 • Ikke-overholdelse av regler om personlig hygiene, bruk av stramt undertøy.

Ofte hos gutter i puberteten, oppstår hevelse i sebaceous kjertlene, noe som resulterer i kviser på penis, veldig mye som kviser. Derfor, hvis en mann er sikker på at han ikke hadde ubeskyttet sex, bør du ikke være redd når akne oppstår. En urolog bør imidlertid konsulteres.

Rød penis akne kan forekomme hos et barn, ung mann, ung eller gammel mann. Dette forårsaker ikke bare psykologisk, men også fysisk ubehag. Ikke vær sjenert eller ikke vær oppmerksom på dette problemet, for ikke å starte en alvorlig sykdom.

Når trenger jeg å se en lege?

Hvis på penisens hud eller på hodet virket utdannelse av ukjent natur, bør kontakt klinikken være i følgende tilfeller:

 • utslett forårsaker ikke fysisk ubehag (brennende, smerte, kløe), men forsvinner ikke alene innen to uker;
 • kviser på hodet av penis kløe, forårsaker smerte og hevelse;
 • etter utseendet av utslett har feber steget;
 • Som et resultat av utslett på penisens hode eller på bagasjerommet, blir de inguale lymfeknuder forstørret;
 • Akne dukket opp på penis i begynnelsen, og da ble de forvandlet til små sår;
 • en visuell inspeksjon av penis avslørte at kviser var fylt med blodig eller fargeløs væske.

Avhengig av type sykdom, kan utslettene variere betydelig i farge, natur og størrelse på utslett. Disse er vanligvis røde eller hvite kviser, som ikke kan forårsake ubehag eller tvert imot forårsake kløe, hevelse, smerte og andre symptomer.

Utslett hvitt

Hovedårsaken til utseendet deres er at de ikke oppfyller kravene til personlig hygiene. I disse små hvite kviser kan det ikke bare plasseres på penis og hodet, men også på hele overflaten av skrotumet.

Denne utslett er den vanligste blant den mannlige halvdelen av befolkningen, uansett alder. Noen ganger forårsaker de en liten kløe. Ved utseendet av slike symptomer, for å hindre utviklingen av den inflammatoriske prosessen og andre ubehagelige fenomener, som forbrenning og kløe, er det nødvendig å overvåke seksuell organs hygiene. Hvis akne ikke etter to uker forsvinner, kontakt lege.

Den andre årsaken til utseendet av hvitt utslett er overdreven arbeid av talgkjertlene. Som regel skyldes dette hormonforstyrrelser i kroppen. Samtidig vises hvite eller gule tuberkler som dekker overkroppen, og sjeldnere nederst på hodet. Oftest er ungdom utsatt for slike symptomer. Disse cysterene er helt ufarlige og passerer seg selv så snart den hormonelle bakgrunnen er normalisert.

Hvis etter barbering av håret i lysken dukket opp utslett av hvit, solid eller rød farge - dette er hudens reaksjon på mekanisk fjerning av hår. Ofte utløser dette utslettet kløe og brenning. I dette tilfellet er behandling ikke nødvendig. Under barberingen anbefales det å bruke gel for intim hygiene med en bakteriedrepende sammensetning.

Når du har på seg syntetiske eller stramme undertøy, kan det forekomme purulente pimples i lyskeområdet. Dette er resultatet av en organismes allergiske reaksjon på syntetikk. Tilførselen av oksygen til den intime sone er redusert, og i tillegg til utslett kan virusmikroorganismer utvikle seg her. Problemet forverres av mangel på hygiene. For å unngå slike symptomer, anbefaler leger at du skal bruke fritt kutt undertøy laget av naturlige stoffer (bomull, bambus).

I tillegg kan purulente pimples på hodet, penis og skrotet oppstå på grunn av tilstedeværelsen i kroppen av smittsomme kjønnsykdommer - candidiasis, genital herpes, gonoré. Slike svulster gir eierne mye ubehag:

 • brennende, kløe;
 • utslipp fra penis, har en ubehagelig lukt;
 • smerte i det intime området;
 • rødhet i hode og penis, dannelse av ødem;
 • under magesmerter;
 • ubehag under samleie.

Onkologi kan være årsaken til hudfargeutslett. I dette tilfellet er det nødvendig med en histologisk eller onkocytologisk undersøkelse av pasienten.

Vannaktig akne

Den vanligste akne i det intime området, fylt med gulaktig eller klart væske, opptrer under kjønnsherpes i begynnelsen av utviklingen.

Etter en stund briste blærene, og forårsaket pasientens smerte og kløe. Hvis ubehandlet, kompliseres symptomene av feber og generell svakhet.

Også forekomsten av bobler fylt med væske observeres hos menn som er utsatt for allergiske reaksjoner på syntetiske undertøy, intime smøremidler eller latex hvorfra kondomer er laget. Andre tegn svarer til allergisk balanitt, for eksempel:

 • rødhet;
 • brennende, kløe;
 • smerteopplevelser;
 • utseendet av sprekker på penis;
 • poser.

En enkelt stor pimple eller blister kan oppstå som følge av skade på den delikate huden i lysken og penis (gnidning med jeans eller undertøy, klemme buksene med glidelås).

Rød akne

Dannelsen av røde kviser på hodet på penis eller på penis selv, indikerer oftest forekomsten av sykdommen i en sopp- eller viral natur. Disse kan være hudsykdommer som, i fravær av riktig behandling, fører til impotens, seksuell dysfunksjon, infertilitet. De vanligste sykdommene som kan forårsake rød akne på penis:

 1. Genital herpes. Lite rødt utslett, som i sin tur blir til akvatisk akne, ledsaget av rødhet, smerte og kløe, er de første symptomene på sykdommen. Infeksjonen overføres av husstand eller samleie. Over tid blir den resulterende aknebursten til sår og helbrede. I fravær av riktig behandling, dannes et nytt utslett i deres sted, og pasienten kan også oppleve urinritt eller blærebetennelse.
 2. Candidiasis (thrush). Denne sykdommen er forårsaket av sopp av Candida-familien. Samtidig kan små røde akne starte opp eller rødhet kan oppstå på huden i den intime sonen. I tillegg er sykdommen ledsaget av alvorlig kløe, brennende og hvit osteaktig utslipp fra penis. Det vanligste utslettet er lokalisert i hodeområdet. Sykdommen kan ikke manifestere seg i lang tid. Stress, forstyrrelse av den naturlige mikrofloraen, klimaendringer, forstyrrelser i immunsystemet og alvorlig hypotermi kan provosere de ubehagelige symptomene på candidiasis.
 3. Syfilis. En av de farligste seksuelt overførte sykdommene. Hos menn med syfilis, i løpet av den første infeksjonsmåneden, vises små røde pimples på hodet, penis og lyske. Utslett har harde kanter. Akne øker da, blir transformert til sår med en glatt, skinnende overflate som sprer seg til føttene, håndflatene og ryggen. Hvis ubehandlet, påvirker sykdommen alle indre organer og kroppssystemer.
 4. Gonoré. Som regel er sykdommen seksuelt overført. Inkubasjonsperioden varer opptil ti dager, hvoretter de første symptomene vises. Tegn på gonoré:
 • små røde støt oppstår på hodet, forårsaker kløe, penis ødem, smerte ved urinering;
 • fra urinrøret vises gulaktig utslipp, har en ubehagelig lukt og spesielt merkbar om morgenen etter å ha våknet;
 • Etterpå blir pimples på penisens hode til sår.

Hvis ubehandlet, kan gonoré bli kronisk. I dette tilfellet utvikler kroppen smittsomme prosesser som fører til infertilitet, skade på øynene og leddene.

 1. Trichophytosis av perineum. Denne sykdommen er av sopp natur, forårsaket av dermatofytter, mold-like sopp. Det kan oppstå når man bruker nært syntetisk undertøy, ikke overholder hygienreglene for kjønnsorganene, økt svettekjertelaktivitet i det intime området eller som følge av seksuell kontakt med en virusbærer. De viktigste tegn på sykdommen - utseendet på store flekker eller akne av rød farge på penis, hode, skrotum, spre seg gjennom lyskenområdet. Utslett ledsaget av alvorlig kløe. Også små blister med purulent innhold kan vises på utslettstedet.
 2. Smittsom mollusk. Symptomer på sykdommen - små knuter på huden i inngangssonen, med innrykk i midten. Neoplasmer kan komme ut som et resultat av samleie. Mollusk sendes også av kontakt og husholdning. Som regel er det et utslett av kjøtt eller lys rosa farge. Etter å ha presset på en pimple, brister den og en ostaktig kork slippes ut. Nodler forårsaker ikke ubehag og ikke forstyrrer pasienten. Med sterk immunitet kan passere på egen hånd. Men hvis immunforsvaret mislykkes, er det nødvendig å behandle akne slik at sykdommen ikke sprer seg til andre områder av huden.
 3. Innginal pedikulose. Det er mulig å bli smittet med kaukasus gjennom seksuell kontakt eller ved hjelp av vanlige midler for intim hygiene, vanlig undertøy. Som et resultat av parasittbiter, opptrer små kviser i lyskeområdet, forårsaker kløe og irritasjon av huden. Hvis pedikulose ikke behandles, begynner lymfeknuter i inguinalområdet å vokse, og arr oppstår på biteområdet.
 4. HPV (human papillomavirus). Når et virus er infisert, kan det oppstå neoplasmer på hodet, medlemmet eller hvor som helst i den intime sone - kjønnsvorter. I noen tilfeller kan de bli ledsaget av kløe. Formasjoner kan være single, og kan slå sammen, i form minner en blomkål eller en koral. Papillomer kan bli smittet av husholdninger eller samleie.
 5. Betennelse av glanspenis (balanitt). Det er preget av utseendet av et rødt nodulært utslett på penis, som deretter omdannes til sår. Hvis sykdommen sprer seg til forhuden, kalles den balanoposthitt. Blant menn er denne sykdommen ganske vanlig, kan oppstå som følge av hudsykdommer, inflammatoriske prosesser, på grunn av skader og virusinfeksjoner.
 6. Psoriasis. Ofte sprer sykdommen seg til kjønnsorganene. Som et resultat vises røde flekker eller akne på huden i det intime området, ledsaget av kløe.

Behandlingsmetoder

Hvis en pimple hoppet ut eller utslett dukket opp i noen del av den intime sonen, er det umulig å behandle lesjonen alene. Den eneste riktige løsningen er å kontakte din urolog, hudlege eller venerolog (avhengig av hvilken type problem). Legen vil gjennomføre den nødvendige undersøkelsen, bestemme sykdommens etiologi, foreskrive behandling og forklare pasienten hva som skal gjøres neste gang.

Vær oppmerksom på at selvbehandling kan føre til svært alvorlige problemer - infertilitet, impotens, forstyrrelse av indre organer. Derfor bør du kontakte klinikken i tide, selv om akne er lavt og de ikke forårsaker fysisk ubehag.

Avhengig av hvorfor hvit, vassen, rød akne oppstod på hodet på penis, på penis eller på skrotet, er ulike behandlinger foreskrevet:

 1. I smittsomme sykdommer foreskrives antivirale eller antifungale medisiner for oral og ekstern bruk (balanitt, papillomavirus, bløtdyrkontakt, genital herpes).
 2. Sykdommer i soppens natur (candidiasis, perineal trichophytosis), som regel, behandles med antifungal injeksjoner, tabletter og midler til ekstern terapi - geler, kremer, salver.
 3. Utslett forårsaket av mangel på personlig hygiene, bruk av smale og syntetiske undertøy, forbedret svettekjertel, og hormonforstyrrelser trenger ikke behandles. For å eliminere utslett kreves nøye oppmerksomhet på personlig hygiene.
 4. Allergier, som følge av at akne dukket opp i det intime området, blir behandlet med antihistaminer.

I tillegg, som foreskrevet av legen, behandles akne med desinfeksjonsmidler og antiseptika. I sykdommer som HPV, molluskum contagiosum, psoriasis, blir pasienter tilordnet immunstimulerende legemidler med generelle og lokale effekter. Utslipp av viral natur (papillomer, kondylomer, mollusker) som ikke er egnet til medisinering, fjernes. Det er flere fjerningsmetoder:

 • kirurgisk excision - brukes til å fjerne store neoplasmer;
 • kryoterapi - frysende akne med flytende nitrogen;
 • laser eksponering - smertefri og den mest effektive metoden til dags dato, forebygge forekomst av tilbakefall, kan brukes til å fjerne utslett av viral natur hos barn;
 • strålebehandling - fjerning av neoplasmer med en tynn radioelektrode.

Den største faren er et utslett som dukket opp som et resultat av kreft. De krever forsiktig forskning og omfattende behandling, inkludert kjemoterapi.

forebygging

For å forhindre utslag av utslett i lysken, anbefaler eksperter:

 • opprettholder personlig hygiene, bruk fritt kuttet undertøy laget av naturlige materialer, bruk ikke andres undertøy og hygieneprodukter;
 • lede et ordentlig sexliv, bruk seksuelle kondomer under samleie;
 • unngå hypotermi og overoppheting av det intime området.

I de fleste tilfeller er akne på penis bare en ekstern manifestasjon av sykdommen som har utviklet seg i kroppen. Det er viktig å forstå at kun en erfaren lege vet hvordan å behandle en sykdom etter undersøkelsen og diagnosen. Derfor kan ikke selvmedisinering ved hjelp av tradisjonelle rettsmidler eller alternativ medisin være kategorisk. Dette kan føre til alvorlige konsekvenser for organismen som helhet.

Hvordan behandle kviser på penis. svaret

Pimples på penis - en ubehagelig hendelse i livet til enhver mann. I tillegg til det faktum at utslett i et intimt sted forårsaker estetisk ulempe, kan de også kløe og være smertefullt, noe som gjør det vanskelig å normalt bruke arbeidsdager, hvile og være nær partner. Akne på penis i lang tid frarøver en mann av gleder og gleder i livet. Samtidig kan deres utseende være et tegn på ulike sykdommer, fra follikulitt til syfilis, for å forstå nøyaktig hva pasienten lider, kun en spesialist er i stand til personlig undersøkelse.

En av de vanligste klagerne: Peniset var dekket av små kviser, da tørket de ut og passerte seg, mens pasienten ikke opplevde noen ekstra uro og klaget ikke over noe annet. Akne er vanligvis større og lysere nærmere bunnen av penis, og mindre og sjeldnere til hodet.

Hvite kviser på penis er en blokkering av sebaceous kirtelkanalen med døde epitelceller og hudsekresjon uten å forårsake betennelse. Hvis, bortsett fra akne seg, føler du ikke noe ubehag, kan du vurdere deg selv heldig.

Men hvis du opplever å trekke opp følelser under samleie, akne sprekker etc. - du må konsultere en lege for å utelukke tilstedeværelsen av smittsomme sykdommer.

Foto - 2 Hvit akne er en blokkering av sebaceous kirtelkanalen med døde epitelceller.

Rød penis akne indikerer forekomsten av sykdommen. Som regel med inflammerte utslett på kjønnsorganene, er det fornuftig å mistenke seksuelt overførbare sykdommer. Candidiasis, eller med andre ord - trøst, som en av manifestasjonene hos menn har røde flekker på stammen av penis, mer smertefullt mot hodet. Thrush er også ledsaget av en osteaktig utslipp og en ubehagelig lukt. Det behandles med orale preparater og salver, som foreskrevet av lege, siden diagnosen candidiasis kun kan gjøres etter laboratorietester. Det bør bemerkes at kviser på penisens hode i alle fall ikke vises akkurat slik, derfor anbefales det å kontakte en kvalifisert spesialist umiddelbart.

Foto - 3 Diagnosen "candidiasis" kan kun gjøres etter laboratorietester.

Vannaktig rød akne, fylt med gulaktig eller klart væske, snakker om genital herpes. Som du vet, er herpes ikke behandlet, bare dens symptomer er dempet, de viktigste er akne. Mindre vanlig er et utslett ledsaget av feber. Det er ubehagelig at vannaktig akne på penis - fra base til hode - brist, med den påfølgende dannelsen av sår. Selvfølgelig ser det ekstremt ubehagelig ut, men det føles enda mer ubehagelig, og viktigere, seksuelt overført. Derfor bør kontakt med en partner utelukkes under en herpesforverring. Det kan bare behandles under tilsyn av en lege, det anbefales at du ikke forsinker prosessen - jo mer den blir lansert, jo verre bildet vil se.

I noen tilfeller kan røde og noen ganger purulente kviser på penis indikere tilstedeværelsen av humant papillomavirusinfeksjon, som ifølge sin klassifisering tilhører paraherpes og har mange varianter, hvorav noen kan være helseskadelige. Selv om kondylomene ikke skader kroppens generelle tilstand, hvis de blir ubehandlet, kan de vokse til størrelser på mer enn 1 cm i diameter, og i form ligner blomkål, som du ser, er ubehagelig å se på penis.

Hårde og subkutane kviser på penis kan indikere dårlig hygiene eller furunkulose. I andre tilfelle er pimpleet stort, det øker med hver dag, det suppurates og kan briste innover, derfor blir det bare behandlet kirurgisk.

Også en stor kvise på penis kan snakke om en soppinfeksjon av trichophytia. Dessverre er denne sykdommen ganske vanlig hos menn. Blant årsakene til forekomsten - overdreven svette, manglende overholdelse av regler for intim hygiene, fedme.

Foto - 5 Svampinfeksjon av trichofytose er ganske vanlig hos menn.

I de mest sjeldne tilfeller kan røde kviser på penis være et resultat av kryssbårne borreliose eller biter av kaukasus, som kan infiseres gjennom seksuell eller husholdelig kontakt med bæreren, samt gjennom personlig pleieprodukter.

Hvorfor vises akne på penis?

Årsaker til akne på penis kan være forbundet med alder, hormonal status og oppførsel av en mann, så vel som med hans oppførsel.

 • Manglende overholdelse av regler for personlig hygiene fører til opphopning av hud og seksuelle sekret på overflaten av penis og bidrar til forekomst av utslett, samt andre, mer alvorlige sykdommer.
Foto - 6 Unnlatelse av å følge personlige hygieneregler fører til alvorlig sykdom.
 • Overdreven hygiene, inkludert konstant bruk av såpe, rengjøringsprodukter, og noen ganger alkoholbaserte desinfeksjonsmidler, fører til krakkasje i huden, tørking og irritasjon, og tvinger også huden til å frigjøre flere hudutspresjon. Penis er et ømt sted som ikke kan terroriseres av økt og uberettiget vask og desinfeksjon. I tillegg er det menneskelige reproduktive systemet utformet på en slik måte at det er i stand til å bli renset uavhengig av eksterne forurensninger, inkludert virale og bakterielle, i en sunn tilstand.
 • Bruk av tett linne laget av syntetiske materialer skaper en dampeffekt og fører til overdreven svetting, og mangelen på normal fordamping på grunn av syntetisk forsinker hemmeligheter i penisområdet og forårsaker betennelse.
 • Allergi til dusjgeler og andre vaskemidler, i hvert fall - matallergi.

Hvordan behandle akne på penis

Hva å gjøre og hva som ikke skal gjøres hvis medlemmet er dekket med akne? Hvordan bli kvitt denne plassen og velg riktig behandling?

Det første som bør læres en gang for alle: Alle sykdommer i kjønnsorganene behandles med urologs deltakelse, som senere kan henvise til en hudlege eller andre spesialiserte spesialister. Ikke prøv å behandle akne på penis selv, du risikerer ikke bare ikke å oppnå ønsket resultat, men også å kjøre situasjonen til nøyaktig motsatt og provosere komplikasjoner.

Hvis legen mistenker at du har en infeksjon, må du foreskrive passende tester, hvis resultater vil bli behandlet i form av salver, kremer og noen ganger tabletter.

Bilder - 10 Hvis du har en infeksjon, vil legen foreskrive en behandling i form av salver, kremer og noen ganger tabletter.

Er det mulig å klemme akne på penis? Svaret er utvetydig - nei og nei igjen! Ikke gjør selv slike forsøk, det kan føre til spredning av infeksjon til hele kjønnsorganet, og i verste fall - til inngrep av infeksjon i blodet.

Selv om du lykkes med å klemme en pimple på en penis, vil et arr forbli - i dette tilfellet er det ikke det arr som pryder mannen.

Sørg for å fortelle din seksuelle partner om forekomsten av sykdommen din, fordi den kan overføres seksuelt. I tillegg, hvis din kjære ikke er kurert, vil den hele tiden re-infisere.

Foto - 11 Sykdommen kan bli seksuelt overført.

Besøk legen i tide og ta vare på deg selv og dine kjære!

Flere Artikler Om Typer Acne