Anna Lotan Cosmetics er en profesjonell serie hudpleieprodukter fra et israelsk selskap kjent for sine innovative utviklinger og patenter innen kosmetikk. Varemerket produserer et bredt spekter av kosmetiske produkter for alle hudtyper og designet for å løse noen av problemene, som tørrhet, peeling, akne, seborrhea, rosacea, rosacea, hyperpigmentering.

Selskapet har i sitt produktspekter både salongpleieprodukter og hjemmepleieprodukter. Deres gjennomsnittlige pris er 1000-2500 rubler.

Anna Lotan produserer slike nødvendige produkter for kvinner som:

 • Natt og dag krem.
 • Perlemasker.
 • Lotions.
 • Rengjøringsgeler og skum.
 • Balsamer.
 • Mineral såpe
 • Løfte gel.
 • Væsker.
 • Aktive emulsjoner.
 • Milky.
 • Naturlig essens.
 • Scrubs.
 • Øyekrem.

Et spesielt sted i serien av merkevaren tar en serie dekorative kosmetikk Make Up, som inkluderer fundament, pulver og grunnlag for sminke.

Brand historie

På 70-tallet åpnet hun sitt eget laboratorium, hvor hun studerte behovene og problemene til ulike hudtyper, utviklet kosmetikk og testet effekten på eliminering av ulike hudfeil.

Senere i 1983 grunnla hun et selskap oppkalt etter eget navn og produserer kosmetikk basert på naturlige ingredienser. Nå er det ikke bare en produsent av kosmetikk, men også et av de ledende bio-kosmeceutiske laboratoriene i Israel, som har et stort antall patentutviklinger som har blitt anerkjent i verden. For eksempel inngår den samme metoden for kald hydrogenering i det obligatoriske avanserte treningsprogrammet i mange kosmetologisentre, inkludert russiske.

Varemerkene er mye solgt i Europa, Asia, Canada, USA, Australia. I Russland ble det kun mulig å kjøpe det bare fra 1995.

Fungerer kosmetikk Anna Lotan

Den spesielle behandlingen av plantekomponenter og metoden for kald hydrogenering muliggjør betydelig økning av preparatets effektivitet og for å oppnå maksimal hudmetning med gunstige stoffer, vitaminer og mineraler.

Selskapet har utviklet flere kosmetikklinjer for ulike hudtyper og for å løse individuelle problemer - tørrhet, aldring, økt sekresjon av talgkjertler, seborrhea, rosacea, vanning og andre. Brandpreparater har ikke bare en medisinsk effekt, men også en kurativ effekt - de eliminerer årsaken til hudsykdommen og forbedrer tilstanden til huden.

Sammensetning og aktive ingredienser

Grunnlaget for merkevarens kosmetiske produkter er:

 • Aloe juice
 • Sea buckthorn ekstrakt.
 • Ekstrakter av kelp, kaprifol, echinacea, hvete, bokhvete, calendula, grønn te.
 • Multivitaminkomplekser (spesielt vitamin A og E).
 • Eteriske oljer (lavendel, rosmarin, damaskrose)
 • Oljer (shi, macadamia, granateplefrø).
 • Perlepulver.
 • Dødehavet produkter (salt, medisinsk leire, mineraler).
 • Alpintmos.

Kosmetikklinjen Anna Lotan

Selskapet Anna Lotan har skapt 13 linjer kosmetikk som er forskjellige i deres formål.

En serie produkter designet for å ta vare på fet, sensitiv hud, som er utsatt for betennelse og rødhet. De forbedrer tilstanden, normaliserer sekresjonssekretjonen av talgkjertlene, har en antibakteriell effekt og har antipruritisk effekt. Fuktighet, næring med vitaminer og sporstoffer, helbrede og akselerere hudregenerering.

Preparatene inkluderer slike aktive ingredienser som ekstrakter av kelp, havtorn, kaprifolje, lavendel og rosmarinoljer, Dødehavet og aloe juice.

En linjal utformet for fading hudpleie. Den har en foryngende effekt, nærer, fukter, skaper naturlig beskyttelse mot miljøets aggressive effekter. Senker aldringsprosessen, forbedrer metabolske prosesser i hudceller, fyller dem med energi.

Den viktigste aktive ingrediensen er sibirisk havtorn, som har en høy konsentrasjon av fytosteroler, som har en foryngende effekt.

En unik linje av israelsk kosmetikk, Anna Lotan, som glatter rynker og hindrer utseendet deres, på grunn av at det har en avslappende effekt på ansiktsmuskler og lindrer etterligningstrening. Gjenoppretter ansikts kontur, strammer huden, returnerer ungdom.

Sammensetningen av midlene inkluderer et kompleks av aminosyrer, mineraler og organiske syrer, ekstrakter av hvete og bokhvete, spesielle proteinkomponenter avledet fra hibiskusfrø.

En serie medikamenter som er ideell for tenåringer. Hjelper med å eliminere ulempene med problem hud - akne, betennelse, akne, økt talg.

Denne effekten oppnås på grunn av slike ingredienser i kosmetikk som sinkoksid, aloe juice, echinacea ekstrakt og andre.

Denne serien av kosmetikk fra Israel av Anna Lotan er anbefalt for de som lider av fet hud og har problemer som seboré, akne, post-acne. Forberedelser av linjen reduserer irritasjon, normaliserer de fysiologiske prosessene i huden, reduserer mengden sekresjon av talgkjertlene. De har en terapeutisk effekt, og derfor vil regelmessig bruk tillate deg å ta ansiktet i orden og glemme betennelse, rødhet og utslett.

 • NYE ALDRE KONTROLL.

Designet for å ta vare på alderen hud. De aktive ingrediensene i preparatene bidrar til dyp fuktighet i huden, utjevning av etterligning og statiske rynker, eliminering av pigmentflettene og retur av hudelasticitet og fasthet.

Basen av midlene er fruktsyrer, hyaluronsyre, retinol, vitaminer, ekstrakter av en rekke planter (kamille, aloe).

Hensikten med denne produktlinjen er å gjenopprette huden etter ulike prosedyrer som har en aggressiv effekt på det (for eksempel kjemisk peeling, fotorejuvenering, behandling av vaskulær hud med laser, sliping, etc.). Fremskynder celleregenerering, fukter og nærer huden, reduserer irritasjon og eliminerer desquamation.

Inneholder naturlige healing ingredienser - ekstrakter av macadamia, grønn te, misteltein, Incan peanøtter, aloe, calendula, edelweiss og lakris.

Kosmetikk-serien er laget for å ta vare på tørr og skadet hud (for eksempel, brent, tappet eller berørt av frost). Det forbedrer sitt utseende, gjenoppretter, normaliserer cellens funksjoner, forhindrer utseende av tørrhet, peeling og tegn på aldring.

Preparatene inkluderer titandioksyd, et kompleks av vegetabilske oljer, vitaminer, aloe juice.

Linje av hudpleieprodukter for å lette huden. De aktive ingrediensene i kosmetikk hindrer produksjonen av melanin, lyser pigmentflettene, fukter og har en bleking effekt.

Inneholder ekstrakter av vannlilje, lakris, aloe, bjørnebær, sheasmør, kojinsyre, vitamin A-kompleks av aminosyrer.

En serie kosmetiske produkter for normal hud som ikke har særlig uttalt problemer, for eksempel betennelse, seborrhea, tørrhet. De har fuktighetsgivende og toning effekt, øker beskyttelsesfunksjonene i huden, og fremmer fornyelsen av epidermis.

Ingredienser inkluderer Dødehavet mineraler, perle ekstrakt, multivitamin kompleks, havtorn olje, shea, granateple frø.

En av retningene til det israelske selskapet Anna Lotan - kosmetikk for delikat og tynn hud rundt øynene, noe som krever spesiell forsiktighet. Regelmessig bruk av produkter vil redusere alvorlighetsgraden av poser under øynene og kragenes føtter, fjerne mørke sirkler, øke beskyttelsesfunksjonene i huden.

Serien er basert på naturlige ingredienser, inneholder fuktighetskrem og oljer, vitamin A og E, ekstrakter av grønn te og Hamamelis.

Dekorativ kosmetikk fra Anna Lotan inkluderer tonalkremer, skjuler og pulver som til og med utgjør hudtekstur, gjemmer sine mangler, gir en jevn tone og friskhet i ansiktet.

På grunn av urte sammensetning og fuktighetsgivende ingredienser, gir det mild hudpleie, fuktighetsgivende og beskytter den.

 • Profesjonell hudpleie.

Profesjonell produktlinje designet for bruk i salonger for dyp hudpleie. Det har et bredt spekter av handlinger: renser, nærer, fukter, toner, øker gjenopprettingsprosessen, myker, forbedrer de epidermis beskyttende funksjonene, whitens og reduserer betennelse.

Grunnlaget for preparatene er allantoin, sinkoksid, essensielle oljer, et kompleks av mineraler, sporstoffer og vitamin.

skreller

Det israelske selskapet tilbyr rundt 30 forskjellige behandlinger for ansiktet, men Anna Lotans rubin og ananas peeling er de mest populære.

Ruby peeling

Lipogel inneholder også salicylsyre, som har en peeling effekt, sibirisk granolje, som stimulerer fornyelsen av epidermis og vitamin C i en konsentrert form som reduserer pigmentflettene og styrker blodkarene.

 • Forbedre elastisiteten og elastisiteten i huden.
 • Glattende rynker.
 • Eliminering av ødem og konturering av ansikts konturene.
 • Healing av post-acne flekker og arr.

Prosedyretiden er 30-45 minutter. Kostnaden for rubin peeling av Anna Lotan er 5-10 tusen rubler. Prisen avhenger av salongen og området der prosedyren utføres. I motsetning til andre peeling, traumer det ikke huden, og derfor er ikke gjenopprettingsperioden nødvendig. Svak rødhet som oppstår under prosedyren, går gjennom 6-8 timer. Anbefalt antall økter er 3. Varigheten av intervallet mellom behandlinger er 4 uker. Det kan utføres ikke bare på ansiktet, men også på nakke, dekolleté og bakside.

Det er et utmerket alternativ til kjemiske peeling og laser ansikt resurfacing. I vurderingene er ruby ​​peeling rost, spesielt for det faktum at det ikke skader huden og ikke krever en periode for utvinning etter det, samtidig som den har en utmerket foryngende og stramningseffekt.

Ananas peeling

Sammensetningen av stoffet inkluderer: Dødehavet salter, calendula olje, jojoba voks, ananas ekstrakt.

Den rydder perfekt, penetrerer dypt inn i huden, gjenoppretter tonen, eksfolierer døde hudceller i epidermis, strammer porene, og har en foryngende effekt. Det har en mild effekt.

Bilder før og etter ananas peeling

Anmeldelser av Anna Lotan ananas peeling er helt positive - de merker effektiviteten, en merkbar innsnevring av porene og mangel på tørrhet og tetthet i huden etter bruk, som ofte ledsages av lignende prosedyrer ved bruk av stoffer fra andre produsenter.

Anmeldelser om kosmetikk Anna Lotan

De fleste kosmetiske produkter fra firmaet Anna Lotan har positive vurderinger - de får høy karakter. De roser produktets høye effektivitet, fraværet av ubehagelige følelser etter bruk, terapeutisk effekt på huden og løsningen av mange problemer med den. Her er estimatene gitt av produktene fra det israelske merkevaren:

Men det er verdt å huske på at det er en mulighet for at selskapets forberedelser kanskje ikke passer deg. Til tross for at de fleste kunder er ganske kosmetiske til dette merkevaren, er det noen ganger vurderinger som ikke har passformen til Anna Lotan hudpleie eller ikke har den ønskede effekten.

kremer

Beroligende pisket krem

Beroligende kremmousse for delikat hud "Barbados"

Klar hamamelis fuktighetskrem

Fuktighetskrem med heksehassel

Aktiv Beautifying Night Cream

Tørr hudbalsam

Beriket shea smør

dag Nattbeskyttende smør

Krem - nattolje, dagpleie og beskyttelse mot frie radikaler

Lipo soft cream

Liposome Cream

AHA Cream Gel

Cream-gel med ANA-syrer

Extramel nattkrem

Nattkrem "Extramel"

Delikat fuktighetskrem

Delikat fuktighetsgivende krem

Emulsifierfri kremgel

Cream-gel "Liquid Gold"

Gylden dagkrem

Krem dag "Golden"

Golden Night Cream

Nattkrem "Golden"

Marine fluid

Sea luftfukter "Liquid Gold"

Triple Benefit Day Cream SPF30

"Triple Effect" dag solkrem SPF-30 +

Proligne Lifting Anti Wrinkle Cream

Anti-rynke løftende krem ​​"Proline"

Rynke avslappende balsam

Greens anti rynke krem

Replenishing Balm Night - Time Care

Balsam (tørr hud nattkrem)

Camellia Tinted Day Cream SPF 30

Moisturizing Day Cream "Camellia" SPF30

C White Formula SPF 15

Sea White Formula Cream med SPF15

Dagbeskyttelse UVA-UVB SPF 30

Sea White SPF30 Solkrem

Oljefri formel

Cream foundation for oljeaktig problem hud nyanser: 2

Perfectone Powder Cream Makeup

Cream pulver "Perfecton" nyanser: 3

Delikat fet hudbalsam

Delikat Barbados Cream

Ren balm for følsom hud

Balsam "Pur Barbados"

Hudbalanser

Beroligende emulsjon

Gentle-Men-beroligende lotion

Fuktighetsgivende lotion "GENTLEMAN"

Foryngende dagskrem SPF 25

SPF25 Anti-Aging Day Cream

Ikke-oljeaktig beskyttelsesdagskrem SPF50

Lett beskyttende dagkrem SPF 50 for delikat oljeaktig / kombinasjonshud

Premium BB Cream SPF 30

Eksklusiv toning krem ​​SPF 30 Nyanser: 3

salve

Krem - Barbados salve

Foryngende dagskrem SPF 29

SPF29 Rejuvenating Day Cream

Fortsatt å se dette nettstedet betyr at du godtar vår personvernpolicy og samtykker i behandlingen av dine personlige data.

Israels kosmetikk Anna Lotan

AKSJER

NYHETER

Ferieplan

 • Kontor fra 9. juni til 12. juni virker ikke! Kun elektroniske bestillinger er akseptert.
 • Siden 13. juni jobber kontoret som vanlig.
 • 14. juni - den første leveringsdagen.

Resultat av konkurransen om mors dag!

Kjære kunder og venner!

Så, vår tegning for morsdag ble avsluttet, og det var på tide å utnytte lager og nevne vinnerne.

Takk skal du ha for å delta! Helse til deg, kjærlighet og skjønnhet.

Svært snart finner du et stort antall konkurranser med fantastiske gaver fra merkevaren Anna Lotan og Anna Lotan PRO !!

Anbefalinger for daglig pleie fra en dermatolog, en kosmetolog av firmaet Profkosm, Myagkikh Ye.L.

På hva bare kvinner ikke går for å forlenge ungdom og sjarm. Og de er klare til å betale noen penger slik at kosmetologen eller plastikkirurgen vinket med trollstokken og utførte et mirakel for et par økter.

I mellomtiden er hemmeligheten med skjønnhet veldig enkel - den riktige, daglige ansikts!

Anna Lotan PRO

Salg av profesjonelle forberedelser av den eksklusive dermatologiske linjen Anna Lotan PRO gjennom nettbutikken, utføres IKKE.

Siden det er nødvendig å konsultere en sertifisert spesialist innen estetikk for riktig resept og senere bruk av produkter med de biomimetiske egenskapene til denne spesielle profesjonelle linjen.

September kosmetologs råd om hudpleie

Euforien fra ferie gikk på en eller annen måte ubemerket, og etter sommersesongen som følge av høye temperaturer og eksponering for en enorm mengde ultrafiolett fant klientene mine utprøvde endringer i ansiktet i form av en defensiv reaksjon, nemlig økt hyperkeratose, erythiasis, dyskromi... dannelsen av melanin og dets oksiderte former er et svar på skade, UV-belastningen er over gjennomsnittet, eller til og med lav, men langvarig.

Hvordan ikke å bli eldre under sommersolen?

Sommeren lover alltid noe gledelig og litt uforsiktig...

Havet, solen, havbrisen, hytta, piknik og, selvfølgelig, den etterlengtede vakre solbrunken. Listen over fornøyelser er uendelig.

Men dessverre er sommeren ikke bare morsom, men også en sesong med varme, balsam, rynker som plutselig vises rundt øynene, ujevn hudfarge, alltid nåværende sminke og en forræderisk strålende nese.

Uansett hvor vakkert brunbrunet på huden ser ut, er det fortsatt et tegn på skade på huden ved solstråling, som akkumuleres over tid og manifesteres av rynker, pigmentering.

Det er på denne tiden at risikoen for hudsykdommer øker.

Et kompleks av daglige pleieprodukter for menn som opplever langvarig ubehag etter barbering!

Målet med dette komplekset er å raskt lindre irritasjon og sikre hudens motstand mot skade. Allerede fra første søknad, brennende, prikking, rødhet, peeling er redusert.

Er leppene sprakk og tørr, og hjørnene i munnen har bunter?

Alle vet at kombinasjonen av fuktighet og kulde på den mest katastrofale måten påvirker hudens tilstand og den første snøen er en harbinger av forverring av hele serien "vinter" -problemer som er mest vanlige i høst-vinterperioden.

Face cream ANNA LOTAN

ANNA LOTAN

Lett krem ​​for sensitiv problematisk hud. Krem basert på naturlig aloe juice, designet for fet og seborrheic hud, utviklet på slutten av 70-tallet, brakte verdenskjente til Anna Lotan laboratoriet. Formel patentert. Kremet er en lett olje-i-vann-emulsjon.

ANNA LOTAN

Regenerering, eksfolierende krem ​​med ANA-syrer for normal, tørr / fading hud. I tilfelle av alderen hud har en stimulerende, foryngende effekt. Ved rosacea gir stoffet gode vedvarende resultater: Den optiske tettheten i huden øker, kapillærmassen minker, huden.

ANNA LOTAN

En delikat, lett dagkrem som ikke inneholder tradisjonelle tensider, forhindrer effektivt tørr hud. Det er en ideell sminkebase. Tiltak: Vel myker, fuktighet, oppdaterer og nærer tynn, tørr hud, gjør den silkeaktig og elastisk. Raskt.

ANNA LOTAN

Spesiell krem ​​for omsorg for ømfint hud rundt øynene basert på grønn hvetekim og bokhvetekim. Den har en delikat tekstur og det mest berikede grunnlaget. Tiltak: Oligopeptid (Myoxinol), ekstrahert fra proteiner fra frøene av Hibiscus og Acetyl Hexapeptide-3 (Argirelin), reduseres.

ANNA LOTAN

Myk kremer av dyp penetrasjon og langvarig handling, beriket med oljer og fytosteroler, bidrar til å holde fuktighet i huden. Den brukes til tørr, fading hud, samt for hud med nedsatt barrierefunksjoner (tørr seboré, overtørket oljeaktig hud). Egenskaper.

ANNA LOTAN

Lett dagskrem med en matt effekt, inneholder en høy grad av beskyttelse mot UV-stråler. Trengs etter bruk av lotion med ANA-syrer og krem ​​"Premium Sea White". Tiltak: Lett å påføre, absorberer raskt, fuktes aktivt og myker huden. Inneholder reflekterende.

ANNA LOTAN

Lys luft fuktighetsgivende krem ​​mousse er designet for optimal pleie av sensitiv fet hud utsatt for rødhet og irritasjon av ansiktets hud og på T-siden og kinnene karakteristisk for seborrhea. Ideell for ungdomshud, så vel som for menn etter barbering. Handling.

ANNA LOTAN

Det nærer, myker og fukter huden, beskytter lipidbarrieren. Spesielle ingredienser gjør huden jevn og silkeaktig. Den spesielle formelen av krem ​​absorberes lett. Produktet anbefales for hud utsatt for rødhet. Aktive Ingredienser: Eksotisk Peanut Extract.

ANNA LOTAN

Legemidlet inneholder melkesyre og ananasekstrakt, rik på enzymer, og er designet for å exfoliere døde celler i epidermis og aktivere hudfornyelsesprosessene. Tiltak: Styrker tynn hud gradvis og gjenoppretter elastisiteten. Hyaluronsyre, som er en del.

ANNA LOTAN

Den milde, godt absorberte kremgelen. Cream-gel inneholder 3% oljer, rik på aloe juice og planteekstrakter. Inneholder ikke syntetiske fargestoffer og dufter. Tiltak: Gir en balanse mellom syre og fuktighet i huden. Lett absorbert i huden, og gir ingen oljeaktig glans.

ANNA LOTAN

Mild fuktighetskrem beroliger huden effektivt, fjerner gradvis rødhet. Spesielt designet for å fjerne hyperemi og irritasjon / rødhet på fet hud. Sammensetningen er 99% sammensatt av ingredienser av naturlig opprinnelse og inkluderer beroligende og fuktighetsgivende.

ANNA LOTAN

Intensiv fuktighetsgivende krem ​​som inneholder aktive aminosyrer og peptidkompleks. Kremet er beregnet for både daglig bruk og for massasje av hud utsatt for dannelse av rynker. Ideell som sminkebase. Handling: Gir umiddelbar effekt av stramming og utjevning.

ANNA LOTAN

Fløyete nattkrem for å tørke tørr hud, som inneholder naturlige voks, plantesteroler, havtornolje, jojoba og vitamin E. Tiltak: Metter huden med næringsstoffer og fuktighet. Bløder og jevner rynker, gir huden et friskt, utvilget utseende. Beskytter den mot skadelig.

ANNA LOTAN

Produktet er beregnet til daglig pleie av tørr, følsom og fading hud, spesielt anbefalt for områdene rundt øynene. Legemidlet har en delikat tekstur, absorberes lett og etterlater seg ikke fettete. Handling: Velbalansert, multikomponent aktiv.

ANNA LOTAN

Beriket med verdifulle oljer, er krem ​​designet for å forbedre tekstur og forbedre beskyttelsesmekanismer i huden mot skade av frie radikaler. Det naturlige enzymet SOD (fra melonfrø), et kraftig enzym, beskytter huden mot den opprinnelige dannelsen av frie radikaler. Beroligende.

ANNA LOTAN

Universelt produkt for pleie av normal og fet hud. Inneholder ikke kjemiske emulgeringsmidler. Tiltak: Forhindrer at huden tørker ut. Den har en beroligende og helbredende effekt. Øyeblikkelig absorberer og myker huden, og gir en behagelig følelse av komfort og friskhet.

ANNA LOTAN

En eksepsjonelt mild krem ​​for omsorg for meget tørr følsom øyelokkhud. Det naturlige produktet, som ikke inneholder emulgatorer og konserveringsmidler, består av naturlige komponenter: havtornolje og babasuolje, bivoks. En egenskap av stoffet er - tilstedeværelsen av små korn av voks, som når.

ANNA LOTAN

Legemidlet med en uttalt effekt av utjevning av rynker, som er merkbar når den brukes først. Tiltak: Gran Tox innovativ kompleks, som er en del av balsam, inneholder polysilikon-11, aminosyrer, ginseng, portulac, asiatisk Centella ekstrakt og har en lys effekt.

ANNA LOTAN

Aktiv krem-exfoliant med muskelavslappende midler og en intens effekt på fornyelse av epidermis celler. Handling: Inneholder (MNF) naturlig fuktighetsgivende faktor, aloe juice, som i tillegg fuktighet og minimerer irritasjon av huden. Grønne hvete spirer og spirer.

ANNA LOTAN

Myk krem ​​som inneholder SOD-derivater (hentet fra melonfrø), supernatriumoksyd er en kraftig antioksidant som beskytter mot de skadelige effektene av frie radikaler og styrker hudens forsvarsmekanismer mot skadelige miljøfaktorer, reduserer tendensen til hyperpigmentering og for tidlig.

ANNA LOTAN

Det anbefales å ta vare på fet hud, med seborrheisk dermatitt for lokal applikasjon til de betente områdene. Krem er en emulsjon (vann i olje) med lavt oljeinnhold. Emulsjonen absorberes lett inn i huden, og gir ingen fettete følelser. Handling: Gir en utmerket effekt.

ANNA LOTAN

Delikat krem ​​absorberes lett og gir ikke et hvitt merke på hudoverflaten. Inneholder ikke parabener. Tiltak: Fuktighetsgivende dagkrem gir stabil og pålitelig beskyttelse mot et bredt spekter av solstråling, noe som kan føre til for tidlig aldring og.

ANNA LOTAN

Lett krem ​​for sensitiv problematisk hud. Krem basert på naturlig aloe juice, designet for fet og seborrheic hud, utviklet på slutten av 70-tallet, brakte verdenskjente til Anna Lotan laboratoriet. Formel patentert. Kremet er en lysemulsjonstype.

ANNA LOTAN

Den milde, godt absorberte kremgelen. Cream-gel inneholder 3% oljer, rik på aloe juice og planteekstrakter. Inneholder ikke syntetiske fargestoffer og dufter. Tiltak: Gir en balanse mellom syre og fuktighet i huden. Lett absorbert i huden, og gir ingen oljeaktig glans.

ANNA LOTAN

Dagkrem for alle hudtyper. Den har antioksidantegenskaper, beskytter huden mot skadelige effekter av sollys, forhindrer dannelsen av fine rynker. Det er godt å bruke krem ​​etter klargjøringsprosedyrene ved bruk av midler som inneholder vitamin C. I dette tilfellet er krem.

selskap
hjelpe
produkter
Sosiale nettverk:
Abonner på nyhetsbrev:

nyheter, kampanjer, spesialtilbud

"Cosmetics Gallery" © nettverk av skjønnhetssalonger og profesjonelle kosmetikkbutikker, vi har jobbet siden 2007

Moskva, m. China Town, Lubyansky passasje, hus 25

Anna Lotan - om kosmetikk

Lucky
Moskva Aktiv deltaker

Det siste og et halvt år har vært vanskelig for meg. Selvfølgelig passerte det konstante stresset ikke for huden uten spor. Hun begynte å kaste meg overraskelser i form av rødhet, peeling, utslett. Kort sagt, det som er kjent med klare ord, kalles nedsatt barrierefunksjon i huden.

Jeg har allerede fortalt at med dette problemet ble jeg ikke dårlig hjulpet av maskoten fra Fresh Look (Mark Fresh Look - "datter" A. Lotan) hjalp meg. Derfor, kremet i paret hennes, begynte jeg å lete etter Anna Lotan. (Svetik, tusen takk).

Det viste seg å være en krem ​​med liposomer / Lipo Soft Cream (Classic Series)

Klassisk serien er egnet for alle hudtyper, den kan trygt brukes til hjemmebruk, så jeg gjorde det uten å konsultere en skjønnhetspleie.

For bildet, som alltid, beklager.

Vel, og et bilde fra IM:

Krem hvit, tykk, nesten luktfri. Til tross for dens tette tekstur er kremet veldig forsiktig og lett, absorberer umiddelbart.

Praktisk emballasje - en krukke med tykt glass, padle festet.

Kremet er beregnet for tørr, forvitrende hud eller for dehydrert, irritert, fet hud. Jeg har kombinert hud, oppdraget med denne krem ​​var å berolige huden og gjenopprette beskyttelsesfunksjonene.

Aktive ingredienser: fuktighetskrem, soyesterol, gulrotolje, acetylert lanolin, glyserin, sorbitol, linolsyre, linolensyre, arakidonsyre, lecitin, hyaluronsyre, vitamin E.

Inneholder ikke voks i sammensetningen.

Påfør det om morgenen / kvelden eller etter behov. Jeg brukte det to ganger om dagen. Som allerede skrevet, absorberes det veldig raskt, sminken på ham ligger perfekt. Produsenten anbefaler å sette på toppen med SPF. For meg var dette ikke noe ulempe, siden nesten alle mine tonale ressurser har et UV-filter.

Jeg la merke til resultatet i en uke eller 10 dager, og etter 2-3 uker opphevet det alle irritasjoner, rødhet, peeling. Skinn, tilstoppede porer og andre ubehagelige fenomener forårsaket ikke fet hud. Som allergi.

Pris: rundt 2000 rubler, volum: 50 ml.

PS! Ta vare på huden din, ta vare på helsen din, ta vare på dine nerver.

Jeg møtte dette merket takket være en skjønnhetspleie. Forsøkt en serie Barbados, for sensitiv hud med peeling og utslett, utmerket hudskum Barbados og balsam Barbados, for høst og vår. Om vinteren er denne typen hud utmerket med Ana-syre krem ​​og Barbados skum. For normal hud, Barbados tonic og Barbados mousse. Alle midler av høy kvalitet og verdt pengene.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nei 0

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

Hei sommer til alle.

Jeg forlater min anmeldelse, som lovet.

Beskyttelsesdagkrem med SPF 30 (Hvit perlebeskyttelseskrem) av Anna Lotan

Krem fra Classic-serien - for alle hudtyper med nedsatt epidermal barriere. Å gjenopprette huden med tegn på fotografering og stress.

Fra produsenten:

funksjoner:

Beskytter mot UV-stråler

Produktet er beriket med perlepulverekstrakt og hyaluronsyre for å binde og beholde fuktighet i huden; grønn te og vitamin E-derivat fungerer som antioksidanter

Kremet absorberes raskt og raskt, og gir ingen fettete følelser

liten lette effekt oppnås på grunn av tilstedeværelsen av mikroniserte partikler av titandioksid i sammensetningen (fysisk solkremfilter)

søknad:

Bruk stoffet på huden i ansiktet og nakken i 20 minutter før du går ut.

Kremet kan brukes hele året og går bra under sminke.

Aktive ingredienser:

Perlepulver ekstrakt, hyaluronsyre, grønn te, vitamin E, titandioksid.

ingredienser:

Aqua (vann), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Titandioxid, C12-15 Alkylbenzoat, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glyserin, Cetearyl Alkohol / Cetearyl Glucosid, Ethylhexyl Stearat, Benzophenon-3, Simmondsia Chinensis (0), midt i det du trenger, og deretter påfør størrelsen og størrelsen på huden din., Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Glyceryl Stearat, Gluconolacton / Natriumbenzoat, Glyserin, Hydrolysert Pearl, Havsalt, Tocopheryl Acetat, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Yourimer, din, din, din, din

Volum 50 ml.

Fra meg selv:

Jeg fikk en miniatyr som en gave, og selvfølgelig nøt jeg å teste det med glede.

Krem hvit. Uten uttalt parfyme.

Absolutt ikke fett. Konsistensen er ikke engang en krem ​​eller gel. En slik liten hvit emulsjon som absorberes umiddelbart. Følelser klebrig forlater ikke.

Som angitt av produsenten, er det en lette effekt.

Jeg prøver å vise (jeg vet ikke om det er synlig eller ikke)

På huden fordeles godt.

Men uansett hvordan å holde seg i en hast, vil ikke fungere. Ellers kan hvite flekker forbli på steder der kremet akkumuleres.

Kremet mitt har forårsaket dobbel følelse.

Som fuktighetskrem er det ikke nok for meg. Kan påvirke tørr hud. Hvis du bare bruker den etter tonic, så er det vanskelig å bruke sminke. Kremik begynner å glide på steder. Men hvis du fukter ansiktet ditt (lyskrem eller serum) før du bruker det, går alt som urverk.

Men som sminkebase viste han seg i de beste kvaliteter. Og tonalka, og pulver sitte på det perfekt. Ikke fett, ikke skinnende. Ingenting flyter. Ærlig, det test i varmen på +30.

Vel, SPF 30 er et annet pluss. Videre likte jeg beskyttelsesfaktoren til Anna Lotan mer enn Matis eller Clarins.

Som en konklusjon: For tørr hud, vil den passe mer som en skjerm, det kreves ekstra fuktighet.

Jeg antar at det for kombinasjon og fet hud, som en sommerdagsomsorg, ville være utmerket.

Jeg er glad for å få fullt volum selv, tross alt, sommeren er ikke over ennå.

Hvis du er interessert i Anna Lotan, anbefaler jeg å prøve.

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

I forlengelse av forrige gjennomgang, Anna Lotan, vil jeg fortelle deg hva jeg prøvde.

2. Gel peeling med Azulene (Azulene Peeling Gel)

Dette produktet er fra Alódem-serien. Virkelig volum 50ml.

Til referanse: Alódem-serien for sensitiv, "skjøre" hud med rødhet (rosacea). Løser problemene med forberedelse for sliping og kjemisk peeling, rehabilitering etter dermabrasjonsprosedyrer, fotoforyngelse, fototermolyse, laserterapi og fraksjonell plasmabehandling.

Jeg hadde ingen planer om å prøve peeling av gel, siden jeg ikke engang tenkte på denne serien. Men med ordren setter sonden. Det ble interessant.

Fra produsenten:

Naturlig mild gelskalling, som gir en myk, ikke-traumatisk peeling av den mest følsomme huden. Rik på luksuriøse mykgjørende midler som oppløser overflødig sebum, sminkerester og urenheter, myk lipogel smelter på huden, oppvarmer seg fra kroppstemperatur.

Den hydrofile strukturen av stoffet (emulgeringsmiddel av planteopprinnelse) gjør at du raskt og enkelt kan fjerne gelen fra huden med enkelt vann.

funksjoner:

- renser forsiktig følsom hud

- mykgjørende frøolje (oliven, jojoba og macadamia), beskyttet av vitamin E, gir mykhet i huden

- Blomsterekstrakter av calendula og kamille (azulene) forsiktig beroliger huden

søknad:

Påfør et tynt lag på områdene av ansiktet som trenger en myk peeling. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser til det blir glatt. Det kan føle seg en liten oppvarming av huden. Legg litt kollasje eller vanlig varmt vann for å danne en melkaktig emulsjon, og til slutt vaske og tørk huden.

Aktive ingredienser:

Blomsterekstrakt av calendula og kamille (azulen), olivenolje, jojoba og macadamia, vitamin E.

ingredienser:

Ingredienser: Caprylic / Capric Triglycerides, Glycerin, Polyglyceryl-Oleat, Olea Europaea Fruktolje, Macadamia Ternifolia Frøolje, Havvann, Aqua;

Fra meg selv:

I lang tid snudde jeg denne peeling i hendene mine og prøvde å finne en anstendig bruk.

Jeg bestemte meg for å bruke før masken ble påført.

Peeling var helt gjennomsiktig gel med unexpressed light fragrance. Gelen er veldig tykk, uten noen granuler. Først på huden, prøvde å distribuere det uten vann, fungerte ikke. Med vann er vakkert. Når du masserer huden, kan du knapt få et snev av peeling i konsistensen.

Det viste seg en god forberedelse av huden for å påføre masken. Faktisk renser gelen veldig forsiktig og forsiktig huden. Og hans sammensetning er utmerket.

Det var veldig interessant å teste gelen. Jeg har omgått ansiktsscrubs i lang tid, huden er tynn. Og her og peeling, og uten granuler. Kanskje dette produktet vil være bra for huden, som med betennelse og skrubbe ikke kan gjøres.

Jeg ville være veldig glad hvis noen utfyller min anmeldelse og forteller deg mer om denne gelskallingen og dens anvendelse.

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

Begynte bekjentskap med merkevaren Anna Lotan nylig. Renter oppstod etter gjennomgang av Svetlana. Ervervet flere produkter på prøve.

1. Mask "Pearl" (Pearl Mask) av Anna Lotan.

Mask fra Classic-serien.

Fra produsenten:

Klassisk skjønnhetsmaske med eksotisk tillegg - naturlig japansk perlepulver, som tradisjonelt brukes av japanske kvinner for å oppnå den perfekte hudfarge. Masken har en merkbar tilspenning, myknings- og letteffekt. Passer til alle hudtyper, spesielt normal, tørr og kombinert.

funksjoner:

Vel renser huden, har absorberende egenskaper

beroliger og lyser, har sårheling, regenerering, antioksidant effekt, forbedrer mikrosirkulasjonen

har en løftende effekt, gir huden et sunt utseende, en følelse av komfort

kan brukes som basispreparat i kombinasjon med modulære tilsetningsstoffer i henhold til indikasjoner eller etter tørr og normal hudhygienisk rengjøring

søknad:

Påfør et tykt lag på ansikt og nakke. La i 15-20 minutter. Skyll grundig med kaldt vann.

Aktive ingredienser:

Utdrag av Centella Asiatica, Lithospermum Extract, Pearl Powder, Vitaminer A og E, Algen Utdrag.

ingredienser:

Aqua (vann), Capryl / Capric Triglycerid, Dicaprylyl Eter, Isopropyl Palmitat, Glyceryl Stearat, Cetyl Alkohol, PEG-40 Stearat, Glyserin, Titandioxid;, Isopropylmyristat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Centella Asiatica (Hydrokotyl) Ekstrakt, Hydrolysert Pearl, Hydroksyetylcellulose, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Sea Salt, Carthamus Tinctorius, Linolsyre, Søk:, Tokoferol, kaprylylglykol, parfum (duft), klorfenesin, beta-sitosterol.

Volum 60 ml.

Fra meg selv:

Masochka krem, med en lett aroma. Det blir brukt veldig enkelt, ikke strømmer. Masken virker forsiktig og delikat. Ingen følelse av tetthet, prikking. Jeg holdt masken i 20 minutter. Det var en følelse av at huden under masken ble jevnet. 100% komfortabel.

Og full avslapning. Og aromaen, tekstur og oppførsel av masken gjør prosedyren bra, veldig hyggelig. Hvis du lyser hennes duftende stearinlys og legger til musikk i stilen "lounge" - du er i hytta.

Absorbert perfekt, min, tørre type, huden tok det med et smell. Rester kan enkelt fjernes med en fuktig klut.

Etter masken blir huden ekstremt glatt og fløyelsaktig. Hvordan ville lyset. "Og du er så frisk."

- renser huden godt - ja

- beroliger og lyser - ja,

- har en løftende effekt, gir huden et sunt utseende, en følelse av komfort - ja. ekte løfteeffekt er ikke tydelig uttalt.

Min vurdering er 5+. Forblitt så glad.

Jeg bruker kosmetikk Anna Lotan serien Barbados. Veldig fornøyd)))), huden var problematisk, gikk for å rense ansiktet, kosmetologen ga meg råd om denne mirakel sminke, ansiktet ble mye renere))).

2 måneder bruker jeg kosmetikk Anna Lotan.

Kombinert hud. Det er porer.

Skjønnhetspleie utnevnte meg:

1 Soap "New Era" exfoliate.

2 Kremsolbeskyttelse Camellia (serie Grinn)

3 Lotion Barbados for tørr og sensitiv hud.

Jeg er glad. Jeg vil gjerne kjøpe Insil-serum fra Grinn- og Vitaminized Drops-serien fra Grinn-serien.

Fortell meg hvem som brukte det, er du fornøyd?

Dette serumet er det eneste middelet som virkelig hjalp meg i det første i mange år. Kinnene hadde flekker i form av allergi, i 17 år var djevelen ute på gaten uten fot. Gjennom årene, hvor jeg ikke har vært, sjekket jeg leveren for parasitter, gynekologen hadde varme, varme drikker, jeg drakk vitaminer, og hvor mange kremer jeg gikk gjennom var horror! Jeg bruker serum i ca to måneder, ansiktet mitt var rent. DETTE ER SUPER.

Jeg likte ananas peeling, men bare tilpasset den fra tredje gang. Aloderm beroligende maske er veldig bra etter peeling eller oppholder seg i solen.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 21 · Nei 6

Girls! Hvem brukte seriens "instant lift" av greenens serien, vennligst skriv en anmeldelse

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 12 · Nei 7

Israels kosmetikk brukte ikke før. Jeg lærte om det fra en hudlege som jobber med slike kosmetikk. Min hud trengte et fuktighetsgivende middel med en beroligende effekt, men på en ikke fettete basis, siden huden min er utsatt for fett i T-sonen. Etter peeling med syrer, når huden er irritert og flakket, reddet panthenol krem ​​de første dagene. Men det er veldig fet og fukter ikke huden veldig mye (det hjelper regenereringsprosessen).

For å gjenopprette tørr hud etter peeling, så vel som under behandling av hudproblemer (akne, demodikose, etc.), når honning brukes, er det aggressivt mot huden. narkotika, salver, talkers - det hjelper mye, som det viste seg denne gelen (bildet nedenfor). Sann å finne det i Krasnodar viste seg å være vanskelig. I vanlige butikker, apotek er det ikke. Jeg fant den i en skjønnhetssalong på avstanden til et vinterhus hjemme (på Internett). Ved den første applikasjonen var det en liten prikkende, jevn smitte på huden (legen sa at det skulle påføres en gel under matfilmen slik at masken ikke ville tørke ut), og jeg tvilte på at jeg gjorde alt riktig (eller det var det riktige verktøyet for meg). Men etter 5 minutter passerte ubehaget og de neste 30 minuttene følte seg behagelig varm. Når masken ble vasket bort ble jeg overrasket over at gelen virker første gang! Ingen av remediene bidro til å takle tørr hud og dehydrering. Hvis noen vet mer betyr, dele, vil jeg være takknemlig.

Fordeler: Som en del av naturlig juice av Aloe Vera Barbados, fuktes, beroliger huden + har en anti-inflammatorisk effekt; som det er en gel, ikke en fettete krem, ikke-komedogen; effekten er synlig umiddelbart etter første søknad

Minuser: Det finnes parabener i sammensetningen (men holdbarheten er 2 år, uten dem vil holdbarheten være et år eller mindre på styrke); litt ubehag umiddelbart etter påføring; prisen er 1360 gnid. (selv om 250 ml skal være nok i lang tid). Jeg har vurdert det 4 fordi det er noen ulemper.

Anna Lotan

Unik kosmetikk Anna Lotan - et moderne premium kosmetisk produkt

Nyskapende israelsk kosmetikk Anna Lotan - er et moderne kosmetisk produkt av klassen "lux", som gir en myk og effektiv effekt på huden. Anna Lotan er det ledende bio-kosmeceutiske laboratoriet i Israel, kjent i verden for sin moderne utvikling basert på en vitenskapelig tilnærming. Selskapet er oppkalt etter sin skaper og verdensberømte forsker, grunnlegger av den israelske kosmetologikolen Anna Lotan, som har mange profesjonelle regaliaer. En profesjonell kosmetolog, en ledende ekspert innen kosmetikk, kosmetisk biologi og kjemi, eier av patenter på originale kosmetiske produkter, samt forfatteren av verdensberømte hudsykdomsbehandlingsmetoder (akne, seborrhea, couperose), skapte Anna Lotan en av de mest kjente salongkosmetikkmerkene. Fortrinnene til Anna Lotan vedrører oppfinnelsen av den unike teknikken for "Cooling Hydration". Allerede i nesten 30 år, startet i 1983, har Anna Lotan hatt glede for sine forbrukere med de nyeste preparatene som effektivt bryr seg om huden deres. Høy kvalitet på kosmetikk gjør at Anna Lotan produkter kan erobre nye og nye kvinnelige fans over hele verden, så vel som i Russland, som verdsetter disse kremer for å kunne eliminere alle mulige estetiske problemer på en sikker måte. De unike egenskapene til kosmetikk Anna Lotan gir den originale sammensetningen av stoffer, som bare inneholder naturlige ingredienser - essensielle oljer og planteekstrakter, som har en helbredende, beroligende, anti-inflammatorisk effekt på huden. Nesten alle Anna Lotans kosmetikk er basert på havtorn, aloe juice, alpinmos, samt salt og alger fra Dødehavet.

Anna Lotan naturlig i sammensetningen er helt trygg - ikke-traumatisk og hypoallergen. I tillegg er det vanskelig å finne mer effektive stoffer som kan håndtere vanlige hudproblemer, for eksempel akne, post-acne, alder flekker, forstørrede porer og aldersrelaterte hudforandringer. Det er viktig at kosmetiske produkter kan brukes like effektivt på kosmetikkkontoret og hjemme.

Produktene fra ulike kosmetikklinjer, Anna Lotan, som er perfekt kombinert med hverandre, gjør det mulig å ikke få hele linjen, men å velge det minste settet av produkter fra 2-3 produkter som løser alle kosmetiske problemer. Effektiv kosmetikk Anna Lotan garanterer gode resultater - vakker, forynget hud og positive følelser, til en mye lavere kostnad.

Anna Lotan - profesjonell kosmetikk Anna Lotan

ANNA LOTHAN PROFESSIONAL COSMETICS FRA ISRAEL

Kombinasjonen av naturlige elementer og resultatene av farmakologi; effektivitet, effektivitet og mild innvirkning på huden - dette er hva, hvis kort, er Anna Lotan salong kosmetikk merke kjent for.

Elementer 1 til 48 av 115

Anna Lotan New Age Control New Age Night Cream (ANA 7%, pH 3,5) 50 ml 050

Vanlig pris: 2.270 p.

Anna Lotan Hydration Gel Powder PROFESSIONAL 35ml Hydrerende Gel

Vanlig pris: 1 350 r.

Anna Lotan Clear CARE FOR PROBLEM HUD: PROVIT Cream Mask for fet problem hud 40 ml

Vanlig pris: 1 490 r.

Anna Lotan flytende gull Golden Night Cream 50 ml 149

Vanlig pris: 2 780 r.

Anna Lotan Barbados Delikat fet hud Balm Delikat Barbados 70 ml 078

Vanlig pris: 2 000 r.

Anna Lotan Classic Lipo Soft Cream Lipo Soft Cream 053

Anna Lotan Renova RENOVA Balsam 50 ml 057

Vanlig pris: 2.270 p.

Anna Lotan Eye Contour Gel Eye Eye Contour (Eye Contour Gel) 30 ml 048

Vanlig pris: 1 481 r.

Anna Lotan Barbados Flytende såpegel med svart gjørme fra Dødehavet 200 ml 163

Vanlig pris: 1 480 p.

Anna Lotan Barbados SebaFoam - mild ansiktsrenser mild rengjørings hud for delikat hud 200 ml 270

Vanlig pris: 2.085 r.

Anna Lotan Greens Moisturizing Day Cream "Camellia" SPF30, 50 ml 425

Vanlig pris: 1,708 s.

Anna Lotan Barbados Skin Toner Lotion for fet og kombinert hud, 200 ml

Vanlig pris: 1.230 p.

Anna Lotan Barbados Natural Aloe Vera Gel (Pure Soothing Aloe Vera Natural Gel) 125 ml

Vanlig pris: 1 400 p.

Anna Lotan SPA Body Bio-Mineral Facial and Body Scrub 200 ml 4458

Anna Lotan Renova beskyttelsesdagkrem SPF 30/50 ml 793

Vanlig pris: 2 450 p.

Anna Lotan Liquid Gold Day Cream "Golden" 60 ml 218

Vanlig pris: 1 830 r.

Anna Lotan flytende gull fast gull gylden øye krem ​​30 ml 142

Vanlig pris: 2 450 p.

Anna Lotan Clear PROGRAM "STOP ACNE" Gelpleiepleie 50 ml Clear Dry Touch

Anna Lotan Barbados Balsam Pur Barbados (Pure Balm Barbados), 50 ml 144

Anna Lotan Aloderm Delikat Fuktighetskrem 75 ml Delikat Fuktighetskrem 178

Anna Lotan Aloderm Cream-gel med ANA-syrer 50 ml AHA Cream Gel 169

Anna Lotan A-Clear (for fet hud) Krystall Peeling Ananas Krystall Peeling 60 ml 096

Vanlig pris: 1 830 r.

Anna Lotan Barbados Barbados Cleansing Foam 125 ml Skumrensende Cleanser 129

Vanlig pris: 1 590 r.

Anna Lotan Barbados Soothing Gel "Barbados Kalmessenz" 50 ml 030

Vanlig pris: 1 830 r.

Anna Lotan Liquid Gold Liquid Gold Emulsifier Free Cream Gel 60 ml 146

Vanlig pris: 1 830 r.

Anna Lotan flytende gull Triple Benefit Day Cream SPF30 Triple Effect Day Sunscreen SPF30 + 100 ml 152

Vanlig pris: 2.270 p.

Anna Lotan Væske Gull Skum Vask Gullhavet Hagtorn Skum, 200 ml

Vanlig pris: 1 750 r.

Anna Lotan Renova Universal Cleansing Gel 200 ml 041

Anna Lotan Renova Lotion for tørr hud 200 ml 051

Vanlig pris: 1.230 p.

Anna Lotan New Age Control Rensende flytende såpe 200 ml 104

Vanlig pris: 1 490 r.

Anna Lotan Classic Pearl Mask 60 ml Pearl Mask 094

Vanlig pris: 1 480 p.

Anna Lotan Barbados Soothing Cream Mousse for Delicate Skin "Barbados", 75 ml (792n)

Vanlig pris: 1 920 s.

Anna Lotan Aloderm "Gentleman" fuktighetsgivende lotion 50 ml 046

Anna Lotan Lightening Care Cleansing Foam (med grønn teekstrakt) 125 ml 119

Anna Lotan Greens Wrinkle Avslappende Balm Greens Wrinkle Cream 30 ml 407

Vanlig pris: 3 140 r.

Anna Lotan Greens Natural Japan Gel for hud og øye sminke 40 ml 413

Vanlig pris: 2 050 p.

Anna Lotan Væske Gull Rensemelk Rensemelk Gull 200 ml 235

Vanlig pris: 1 590 r.

Anna Lotan Barbados Beroligende Emulsjon Beroligende Emulsjon 75 ml 075

Vanlig pris: 2 160 r.

Anna Lotan New Age Control EXOTIC LACTO POLISH Eksotisk lakto-polsk 10% "New Era" 70 ml 043

Vanlig pris: 3 480 s.

Anna Lotan SPA Kroppsmassasje krem ​​NONI 625 ml 7157

Anna Lotan Deodorant (ball) 100 ml

Anna Lotan Antiperspirant Cream Deodorant 50 ml

Anna Lotan Lightening Care "Fresh C" ansiktsskrubb-exfoliant 50 ml 095 Fresh C Exfoliating Facial Scrub

Vanlig pris: 2 211 r.

Anna Lotan Greens Eye Cream 30 ml Tender Eye Contour Cream 403

Vanlig pris: 3,533 p.

Anna Lotan Greens Balsam (tørr hud nattkrem) 50 ml 404 Replenishing Balm Night - Time Care

Vanlig pris: 3 391 r.

Anna Lotan Greens Natural Essence 30 ml 401 Pure Essence

Vanlig pris: 4,061 r.

Anna Lotan Greens Proline Anti-Wrinkle Lifting Cream 125 ml 4414

Vanlig pris: 4 170 s.

Anna Lotan Greens Proline Anti-Wrinkle Lifting Cream 50 ml 414

Vanlig pris: 2 610 r.

Elementer 1 til 48 av 115

Israels profesjonelle kosmetikk merkevare Anna Lotan

Det er et av de sterkeste kosmetiske laboratoriene og den ledende bio-kosmetiske produsenten av Israel. Selskapet er oppkalt etter grunnleggeren, Anna Lotan: en verdensberømt forsker, grunnlegger av den første israelske kosmetikkskolen, en ledende ekspert innen kosmetikk, kosmetisk kjemi, vinner av mange patenter, forfatter av verdensberømte teknikker for å behandle hudproblemer.

Profesjonell kosmetikk Anna Lotan - er en absolutt kombinasjon av effektivitet og milde effekter på huden. Dette er de nyeste bio- og nano-teknologiene, en kombinasjon av de mest verdifulle sammensetningene av naturlig kosmetikk, fraværet av syntetiske dufter og konserveringsmidler, hypoallergenicitet. Dette er en eksepsjonell naturlig renhet og kvalitetsprodukter av selskapet. Dette er bare positiv tilbakemelding fra kosmetologer. "Anna Lotan" er en effektiv og svært naturlig kosmetikk for hudpleie, som blant annet har en utpreget helbredende, regenererende effekt. Et bredt utvalg av perfekt matchede kosmetikk som kan kjøpes i butikken vår. Produktene fra hver linje løser en kombinasjon av ulike problemer og oppgaver, noen ganger ikke veldig enkelt. For eksempel ble Barbados kosmetikklinje fra Anna Lotan laget for behandling og optimal pleie av følsom fet hud utsatt for rødhet og irritasjon.

Kosmetikk Anna Lotan har i mange år praktisert salongpleie, fått anerkjennelse fra profesjonelle skjønnhetseksperter, og kom inn på listen over obligatoriske produkter på hyllene på sine kontorer. Dette resultatet er ikke overraskende, gitt slike merkegenskaper som - konsekvent kvalitet, forutsigbare resultater, forsiktige og aktive effekter på huden, samt tilstedeværelsen av mange unike produkter.

Profijoy Store er en langvarig og offisiell partner av merkevaren, hvor du kan kjøpe Anna Lotan kosmetikk, både gjennom nettstedet og i butikken selv, og være sikker på kvaliteten på produktene!

Flere Artikler Om Typer Acne