Face Cream "Radevit" regnes som et av de mest effektive legemidlene for behandling av akne, kviser og jevne rynker. Utvidelsesområdet for verktøyet er bredt, noe som gjør det mulig å kalle det universelt. Dermatologer tillater kvinner å bruke det i voksen alder, til og med ungdom. Vi vil fortelle deg hva som er inkludert i sammensetningen av mirakelkremet og hvordan du bruker det riktig.

Hva er viktig å vite om verktøyets effektivitet

Krem og salve "Radevit" er utviklingen av det russiske farmasøytiske selskapet "Retinoids VNPP", og for øyeblikket er det et av de mest velprøvde stoffene. Blant de mange stoffene for behandling av hudsykdommer, er det Radevit-merkevaren og smaken som er rost for sin høye ytelse, en balansert sammensetning som selv små barn får bruke til gravide kvinner (med samtykke fra den behandlende legen) til å bruke både for håndhuden og person. Det bidrar til å bekjempe aldersrelaterte endringer, behandler peeling, redder fra kyllinger om vinteren, som et effektivt middel for å forhindre frostbit.

Det er interessant! Radevit har et annet stort pluss. Dette er prisen. Verktøyet er ganske rimelig (rundt 300 rubler per rør), men det er veldig økonomisk - en liten ert er nok til å smøre ansiktet eller hendene helt, for å oppnå rask healing.

Krem betraktes som dermoprotector, det vil si en måte å beskytte epitelet mot eksterne faktorer. Det inneholder ikke hormoner, selv om den terapeutiske effekten gir odds for mange kraftige stoffer. Men hovedhemmeligheten er i en unik sammensetning der de mest fordelaktige komponentene til huden er valgt. La oss fortelle hva "Radevit" består av.

Sammensetningen av "Radevita"

Sammensetningen av salven tre vitaminer - A, E og D, bidrar hver for seg til å opprettholde epithelets helse. De beskytter mot solen, fukter, fjerner giftstoffer og salter av tungmetaller.

Blant de aktive ingrediensene i kremet:

 1. Alpha-tokoferol (acetat) eller vitamin E. Det er en naturlig antioksidant som beskytter huden mot tidlig aldring, som har sterke anti-toksiske effekter, renser huden mot virkningen av skadelige eksterne faktorer (frost, varme, uttørring av vind). E-vitamin har evne til å samle seg i huden, og dermed binde vannmolekyler, slik at huden forblir fuktig i lang tid. Mengden av komponenten er 1 mg.
 2. Vitamin D2 (i Radevit Active Cream, dette stoffet ble erstattet av produsenter med vitamin D3). Denne ingrediensen spiller rollen som en forsvarer av epithelets naturlige immunitet, slik at den ikke passerer de patogene bakteriene, og den patogene floraen utvikler seg ikke. Det forhindrer også tørking av huden, lindrer betennelse, eliminerer desquamation. Sammensetningen av vitaminet er tilstede i et volum på 50 mg.
 3. Retinolpalmitat eller vitamin A. Hovedparten av komponenten er evnen til å stoppe fotoalderen og glatte rynker. Etter 35 år (og eldre) øker behovet for vitamin A i kroppen dramatisk, og kremen gjør det mulig å fylle underskuddet. Mengde vitamin A - 10 mg.

Også i sammensetningen er det komponenter som forbedrer konsistensen av krem, og øker holdbarheten. Disse er glyserin, vaselin, vann, alkohol. Det er ingen lys duft i produktet, det ser ut som en behagelig hvit farge.

Legg merke til! Alle kan velge den mest hensiktsmessige løsningsformen: Salven finner du i form av aluminiumskegler med et volum på 10, 20, 35 ml og Radevit krem ​​er laget i myke plastemballasje rør som er hyggelige å bruke.

Før du søker, er det alltid viktig å studere instruksjonene til legemidlet, for å forstå hva det vil bidra til å helbrede, og når det er kategorisk kontraindisert.

For hvem kremen er ment, og hvem er forbudt

Hovedvirkningen av bruken av "Radevit" - fjerning av betennelse, starter prosessen med naturlig gjenoppretting inne i epitelceller. Det eliminerer kløe, helbringer peeling, helser raskt kviser, og samtidig nærer huden innvendig, gjør den fuktig. Parallelt forbedrer hudens tone og tekstur, blir den myk og fløyelsaktig. Hvis den brukes av en kvinne, jevner den vanlige lindringen lett, lindrer små og store rynker.

Er det mulig å bruke Radevit om sommeren? Kosmetologer forbyder ikke å bruke det fra tid til annen: Kollagenet vil ikke kollapse under påvirkning av sollys, og huden vil forbli elastisk. Men etter bruk av salver og kremer kan det oppstå pigmentplasser, så før du forlater huset "Radevit" er det bedre å ikke bruke.

Kremet er foreskrevet for slike sykdommer:

 • dermatitt (inkludert allergisk);
 • erosjon;
 • eksem;
 • seboré og seborrheisk dermatitt;
 • med sprekker på overflaten av epitelet;
 • til behandling av sår (unntatt åpen).

Og dermatologer anbefaler at du bruker den etter hormonbehandling med salver med kortikosteroider. Bruken av dette verktøyet myker "hormonell sjokk", som bidrar til tidlig gjenoppbygging av integument.

Som alle andre medisiner har Radevit salve og krem ​​sine egne kontraindikasjoner. Legemidlet er forbudt for alle som har individuell intoleranse overfor de enkelte komponentene (sammensetning se ovenfor), følsom epitel blir økt. Crema skal ikke brukes av personer som har hypervitaminose av retinol, tokoferol, vitamin D. Det anbefales heller ikke for alle som tar retinoider.

Graviditet betraktes som en relativ kontraindikasjon: Hvis det er nødvendig, tillater legen sin bruk, men situasjonen er alltid forhandlet individuelt, gitt graviditetens tilstand.

Legene snakker om å bruke Radevit krem:

Men generelt, "Radevit" er trygt, bivirkninger registreres i de sjeldneste tilfellene. Kremet er hypoallergen og tolereres lett av mennesker i ulike aldre.

Bruksanvisning: Husk bruksreglene

Nøkkelen til effektiviteten av verktøyet er å følge instruksjonene for bruk av "Radevit" for ansiktet og andre kroppsdeler. Vanligvis må du bruke et tynt lag to ganger om dagen. Men med rynker, for lepper, mot akne og brannsår er det noen nyanser av bruk. De er verdt å huske.

Husk reglene:

 • Salven helbreder godt sprekker på leppene, som ofte vises i kulde og i varmen. I den kalde årstiden vil "Radevit" lagre den delikate huden på leppene mot forvitring, så det er enkelt å bruke produktet i lang tid med det formål å forebygge. Det er nok å salve overflaten av leppene med en krem, og deretter suge overflaten med et håndkle.
 • For rynker anbefales det å bruke Radevit to ganger om dagen, om morgenen og før du går i seng med et tynt lag på tidligere renset hud. Effektiviteten økes flere ganger dersom kvinnen gjennomgikk et skritt av peeling med fruktsyrer.
 • "Radevit" hjelper perfekt med brannsår, kjemikalier og sol. Huden heler raskere hvis du smører de brente områdene to til tre ganger om dagen. En forutsetning for vellykket behandling er å sette krem ​​i sengetid. Om natten akselereres regenereringsprosessen flere ganger.
 • Når akne, akne og akne krem ​​har en lys anti-inflammatorisk effekt, og samtidig mattiserer huden, forhindrer utseendet av stygg rødaktig "flekker" - effekten av akne. Siden krem ​​hjelper til med å danne et nytt lag av hud, hjelper regelmessig bruk av krem ​​ungdom til å overleve den vanskelige perioden uten konsekvenser. "Radevit" påføres punktvis, med en bomullspinne, og påfører kremet direkte på kviser.
 • Hvis huden er sterk, blir dype sprekker observert, anbefaler dermatologene deg å kjøpe spesielle dressinger på apoteket og dekke de berørte områdene med dem: oksygen vil bli blokkert, huden vil gjenopprette og helbrede raskere. Noen ganger må sprekker og andre defekter bli forbehandlet med et antiseptisk middel.

"Radevit" er ofte foreskrevet for allergiske barn, som ofte lider av hudutslett. Barneleger tillater deg å bruke verktøyet fra en tidlig alder. Det inneholder ikke hormoner, så krem ​​påvirker ikke barnets vekst og utvikling. Barn bør bruke "Radevit" 2 ganger om dagen - om morgenen og om natten.

Meninger av kosmetologer

Anmeldelser av skjønnhetseksperter på krem ​​"Radevit" sier at verktøyet med rette kan betraktes som en av de beste moderne utviklingene av russiske farmasøyter. Det anbefales å bruke hele året for behandling og forebygging.

Lyudmila Smirnova, Nizhny Novgorod: "Personlig anbefaler jeg at du bruker krem ​​til klientene mine som har feiret deres 50 års jubileum. Pensjonister er som regel økonomiske mennesker og de vet prisen på hver krone. For sin pris er kremet bare perfekt: god sammensetning, hyggelig tekstur, og hvilken fantastisk effekt! Krem er bare solgt på apotek, som også inspirerer folks tillit. "

Elena Elkina, kosmetolog, Samara: Jeg oppdaget Radevit i lang tid. Om vinteren ble hendene mine hele tiden dekket av kviser. Det var en tid at jeg behandlet hendene til en profesjonell dermatolog, og brukte mye penger på salven. Men bare Radevit reddet meg! Cream perfekt hjelper gir et raskt og overbevisende resultat. Nå om vinteren beundrer jeg mine fløyelsete hender, og jeg vet ikke problemene. Jeg anbefaler å bruke det til alle mine klienter og deres barn.

Irina Bakhmetyeva, Saransk: Jeg tror Radevit er den beste krem ​​for å holde moden hud i tone. Kremet har en svært balansert sammensetning og komponenter er valgt nøyaktig i konsentrasjonen som blir nødvendig for kvinner eldre enn 40 år. Andre dyre kremer virker ikke så bra, og det har også en fornuftig pris. Jeg anbefaler også mine klienter å stole på farmasøytisk kosmetikk i en mer massemarkedsklasse, som er aktivt annonsert, men oppfyller ofte ikke forventningene.

Vasilisa Pirogov, Khvalynsk: Krem er utmerket som forebygging av rynker, hvis du begynner å bruke den med 35 år. Som min praksis viser, er det ikke alltid nødvendig med dyre importerte profesjonelle kremer. Våre russiske produsenter har nylig tilbudt gode produkter, og Radevit bekrefter bare mine ord. Vitaminer A, E, D - det viktigste for moden hud, tynn, utsatt for fotografering, tidlig utseende av rynker. Og han hjelper også min sønn til å holde huden i orden om vinteren: nå tørker leppene sine ikke, det ser ikke ut kyllinger som har torturert oss i flere år på rad.

Irina Brandina, Obninsk: Jeg tror kremen er et verdig alternativ til dyre anti-age-serien. Den fungerer perfekt, glatter huden, gir den et mykt, fløyelsittende, velpleid utseende. En av mine klienter ble forvandlet for øynene våre etter en måned med vanlig bruk av krem. Og etter et halvt år var hun yngre for en god 5 år.

Når du kjøper Radevit, husk: Krem er lett å kjøpe på apoteket, og det er ikke nødvendig med resept. Det er viktig å oppbevare røret i kjøleskapet, for ikke å utsette det for direkte sollys, og ikke for å varme det som helhet. Akriderm, Tsinovit, Retinoic salve har en lignende effekt. Men fortsatt er det beste resultatet gitt av Radevit.

Radevit - rynke salve, min erfaring

Jeg drømte aldri om å se ut som et bilde fra et blankt blad - glatt og dukke. Det virket for meg at en person skal se ærlig på årene hans, og rynker rundt øynene bare legger til et smil av varme og oppriktighet. Og generelt, for en kvinne er det viktigste å få øynene til å skinne. Vel, jeg er allerede over 30 år, mine øyne gløder - men i rammen av heller merkbare "kråkefot", som av en eller annen grunn ikke bare gir oppriktighet, men også alder, og rynker i munnens hjørner gjør ansiktet ulykkelig og sliten. For å eliminere eller i det minste redusere all denne opprøret, bestemte jeg meg for å prøve Radevit.

Hvorfor nettopp Radevit?

Vel, først og fremst, jeg leste rave vurderinger på Internett, der jentene entusiastisk skrev at Radevit ble kvitt rynker og helt glemte hudproblemer.

Og for det andre, jeg brukte det allerede, derfor visste jeg at denne salven på huden min ikke ville forårsake allergi eller irritasjoner. Brukes til medisinske formål, da jeg har sensitiv og tørr hud: I kaldt vær blir hendene mine periodisk dekket av ubehagelige røde flekker og kløende utslett. Fra disse ulykkene lettet Radevit ganske raskt.

Selvfølgelig er det mange andre måter å bekjempe rynker på: alle slags kremer, masker - masse og profesjonell bruk, injeksjon av hyaluronsyre, til slutt. Men mange kremer har allerede blitt forsøkt og ga ikke en konkret effekt (eller ga, men så liten at kostnaden av krem ​​han ikke rettferdiggjorde). Jeg føler meg lei for tid og penger for regelmessige besøk til skjønnhetsekspert, men jeg følte meg ikke så mye fra sporadiske besøk.

I et ord hadde gammel kamerat Radevita et nytt aktivitetsområde - min vakre, men litt blekne fysiognomi.

Hvordan brukte jeg Radevit?

Instruksjonene til salven indikerte at den brukes til forebygging og behandling av aldrende hud. Jeg forsto det på denne måten: Ingen lover at rynker vil gå vekk, men du kan prøve, det blir ikke verre. Jeg fant på den offisielle nettsiden til produsenten en artikkel av en medisinsk professor som også veldig nøye skriver at vitaminer som finnes i Radevit fremmer helse, regenerering og følgelig skjønnhet og ungdommelig hud. Vel, så vil vi prøve.

Jeg begynte å smøre "Radevit" på ansiktets hud om kvelden etter vask. Det føles hyggelig: salven er ikke så fettete, det absorberes raskt, uten å lage en film, det lukter litt som revet gulrot (jeg bestemte meg for at det var lukten av vitamin A). Huden etter påføring blir mykere, silkeaktig, og om morgenen virker den oppdatert og elastisk. Jeg la merke til denne effekten før, da jeg brukte Radevit for hendene mine - det føles godt næring, fuktighet og mykner selv den mest grove huden uten å forårsake det minste ubehag, brennende, følelse av tetthet og lignende. På min sensitive hud irriterer mange salver og kremer, men Radevit var alltid godt tolerert.

Jenter spør ofte: BB-krem, hva er det?

På effektiviteten av plasmaløfting og tilbakemelding på prosedyren finner du her.

Håndboken sier at salven skal brukes to ganger om dagen - tidlig på morgenen og før sengetid. Andre kilder indikerer imidlertid at ansiktets hud, spesielt om sommeren, bare påføres en gang - om natten, fordi salven ikke har UV-filter, og i solfylt vær kan forårsake dannelse av pigmentflekker. Jeg bestemte meg for ikke å risikere det, og jeg brukte ikke Radevit i løpet av dagen, enda mer siden det fortsatt er dristigere enn de vanlige dagkremene.

Resultatene av tre måneders bruk av radevita

Som nattkrem brukte jeg Radevit i litt mer enn tre måneder. Lengre - Jeg var redd for ikke å ha en overdose med vitaminer (for A, D og E er det ganske mulig og ganske farlig), og instruksjonene sier at du kan bruke den i flere uker.

Huden følte seg bra. Ingen flak eller irritasjon (selv om de pleide å forekomme ofte i årets kalde årstid), er huden jevn, myk og anbudsglad. Selv etter å ha besøkt solariumet, var det ingen brannsår og rødme - eller rettere sagt, de skjedde noen ganger, men etter Radevit om morgenen var det ingen spor av dem.

Men ser i speilet, hver gang jeg sørgelig sørget for at rynker ikke forsvunnet, og til og med ikke redusert i det hele tatt. Kanskje den minste, nesten umerkelige, ble enda mer oppsiktsvekkende - men vi merket ikke dette med speilet. "Goose føtter" og annen skjønnhet forblir i deres steder.

Kort sagt, mitt eksperiment viste at Radevit ikke hjelper fra rynker, i hvert fall til meg. Ja, det gir næring og fuktighet i huden, noe som gjør det sunnere. Og kanskje nye rynker på denne sunne og fuktige huden blir dannet langsommere, men hvordan vil du sjekke det?

Da bestemte jeg meg for å vinne kampen min med alder uten Radevit. Selvfølgelig, til slutt, vil vi ikke dele med ham: Han vil fortsette å trofast tjene som en helbredende og nærende salve for hender, føtter, hakkede lepper og så videre. Når det gjelder rynker, vil du sannsynligvis måtte lete etter andre måter, tenk på Botox-injeksjoner, vel, eller vær så snill og vær så snill og vær så snill.

Cream Radevit for ansiktshud. Nyttige egenskaper, bruksanvisninger

Cream Radevit: dens sammensetning, effekten på huden

Radevit er faktisk en salve, det er et stoff, men de fleste forbrukere er vant til å kalle det krem, så mange bruker det som et vanlig hudpleieprodukt. Dette skyldes sin myke formel, som har en positiv effekt på tilstanden og utseendet på huden.

Radevit - ansiktskrem som hjelper til i kampen mot ulike dermatologiske problemer (akne, akne, rynker)

Du kan til og med bruke krem ​​på delikat baby hud. Ifølge mange mødre bidrar det til å håndtere blæreutslett, allergiske utslett og andre problemer hos babyer.

De viktigste aktive ingrediensene er vitaminer. Deres nyttige egenskaper er oppført i tabellen:

Takket være disse komponentene, etter bruk av produktet, blir vevregenerering akselerert, hudton og tekstur forbedret, og det blir elastiskere. Kremet tillater ikke solens stråler å ødelegge kollagen, og dermed forhindre dannelse av rynker (og også redusere det synlige).

I tillegg til de viktigste aktive ingrediensene inneholder salven glyserin og flytende paraffin, som i tillegg har en mykningsvirkning på huden.

Når det brukes om morgenen, er det viktig å ikke gå ut uten beskyttelse mot UV-stråler, fordi kremen øker følsomheten til huden - ansiktet kan bli dekket med pigmentflettene.

Cream Radevit for ansikt: indikasjoner for bruk

Radevit (krem til ansiktet og deler av kroppen) er et legemiddel, og hovedformålet er å lindre kløe og forbedre hudens beskyttende egenskaper. Medisinske indikasjoner for avtale er som følger:

 • dermatitt, neurodermatitt, dermatose;
 • diffus keratom;
 • sprekker;
 • eksem og psoriasis;
Radevit anbefales for aktuell bruk i psoriasis og eksem.
 • uinfiserte sår;
 • brannsår;
 • erosjon og sår;
 • skinning av huden og økt tørrhet;
 • forebygging av betennelser og allergiske reaksjoner etter behandling med lokale kortikosteroider.

I tillegg til salven er flott for å gjenopprette hendene på huden etter å ha jobbet med jorden og forskjellige kjemikalier.

Instruksjoner for bruk av krem ​​Radevit

Den vurderte agent har et bredt spekter av effekter, derfor er det brukt til å bekjempe rynker, akne, for å behandle lepper. Men i hvert tilfelle, sin egen applikasjonsanvisning, som anbefales å følge med for å oppnå gode resultater.

Slik bruker du krem ​​Radev til rynker

Kvinner bruker ofte Radevit som et foryngelsesmiddel for å eliminere rynker. Det er imidlertid verdt å merke seg at det ikke er sannsynlig at det blir usannsynlig at allerede eksisterende dype rynker vil være, Radevit-ansiktsfløte vil bidra til å unngå utseende av nye ved å forbedre hudstrukturen og øke elastisiteten.

I forbindelse med aktivering av evnen til å beholde fuktighet i bindevevet ved hjelp av en krem, blir huden elastisk og glatt. Små rynker glatt ut.

Takket være vitamin A, som beskytter huden mot de negative effektene av sollys og vitamin E, som beskytter den mot frie radikaler, er ansiktets hud mindre utsatt for aldringsprosessen. Og vitamin D forbedrer sin lokale immunitet.

Påfør Radevit om morgenen, etter en dusj, og om kvelden før sengetid

Påfør krem ​​som et middel for rynker, det anbefales to ganger om dagen: etter en dusj om morgenen og om kvelden før sengetid. Etter den første applikasjonen, neste morgen, vil huden bli myk og silkeaktig.

Påfør kremet, som alle andre, med lett patting bevegelser på ansikt, nakke og dekolleté. Ikke gni verktøyet, som med en slik tilnærming, er huden strukket, noe som truer med å ha effekten motsatt det som forventes.

Forebygging av utseendet på rynker bør begynne i alderen 20 til 25 år, fordi allerede på denne tiden begynner aktiviteten til prosessene som skjer i huden å redusere.

Bruk av Radevit Acne Cream

Cream Radevit brukes til ansiktet også for å bli kvitt akne, da det kjemper bra med dem.

Vitamin A inneholdt i produktet bidrar til å gjenopprette skadede områder raskere, og også takket være det, øker beskyttelseskreftene i huden. På grunn av vitamin D, som bidrar til normalisering av metabolske prosesser i celler, blir de berørte områdene lettere og raskere. Vitamin E stimulerer også beskyttelsesfunksjonen, og huden får et bedre utseende.

På grunn av sin antiseptiske egenskaper av kremet øker ikke akne, og i fremtiden forsvinner de gradvis. På grunn av den fuktighetsgivende effekten forhindrer agenten utseendet av nye foci (siden det er overdreven tørrhet i huden som provoserer den aktive produksjonen av talg og som følge av tilstopping av porer og dermed akne). Spesielt god krem ​​er egnet for behandling av gjenværende sår, post-akne.

Ansiktskrem Radevit for akne kan brukes både på hele ansiktet og til et bestemt område.

Påfør en krem ​​for å bekjempe akne kan være som helhet ansikt, og foci (inkludert på baksiden, hvor dette problemet også ofte oppstår). Konstant bruk av salve på store områder kan ikke være mer enn 6 uker, da trenger du en pause. I motsatt tilfelle er det mulig å få en overdose med vitaminer, og dette er fulle av negative konsekvenser for huden og generelt for helse.

Påføring av Radevit Lip Cream

Ved overdreven tørrhet av leppene, inkludert om vinteren, når frost og vind gjør dem spesielt sårbare og ofte fører til sprekker, vil bruken av Radevit bidra til å løse problemet. Vitaminer inneholdt i krem, styrker strukturen, eliminerer tørrhet og nærer leppene, i tillegg vil hjelpestoffer (petroleumsglass og glyserin) i tillegg myke dem.

De fleste kvinner som brukte krem ​​som et middel til leppene, bemerket et positivt resultat etter første søknad: leppene ble mykere, sprengene helbredet, tørken forsvant helt.

Påfør legemidlet på forskjellige måter: Påfør hver dag et tynt lag, bruk hygienisk leppestift, eller gjør en eller to ganger i uken 5-10 minutter masker, påfør et tykt lag med salve, og bare suge med serviett.

Cream Radevit: hva er resultatet å forvente

Generelt har Radevit et stort antall fordeler på andre måter på grunn av sitt brede spekter av handling. Ved å bruke denne krem ​​kan du merke følgende endringer i tilstanden og utseendet på huden:

 • Våt og tørt område blir mykt, silkeaktig og sunt.
 • Akne, små sår og sprekker forsvinner veldig raskt, huden blir nesten umiddelbart gjenopprettet.
 • Huden etter påføring betyr forsterkning og sunt utseende.
 • Stoffer får den nødvendige fuktigheten (i tillegg er fuktighet bevart).

Å kjempe med fine rynker hjelper også Radevit. Ansiktscreme reduserer nummeret og danner ikke en ny.

Når det brukes til å eliminere rynker, kan du ikke bruke krem ​​på øyelokkene, da vitamin A kan irritere følsomme områder og føre til rødhet og hevelse, og noen ganger tåre.

Forskjellige irritasjoner i ansiktets, hender og andre kroppsdeler - allergisk, kjemisk (kosmetikk, sanitærutstyr osv.), Termisk (for eksempel solbrenthet) - reduseres og forsvinner under påvirkning av komponentene i produktet.

De fleste hudsykdommer behandles med Radevit. Krem eliminerer kløe og smerte fra skade, beroliger huden og lindrer andre ubehag.

Hvem bør ikke bruke Radevit krem: kontraindikasjoner

Til tross for de store fordelene til huden, er det en rekke kontraindikasjoner for bruk av stoffet:

 • tar retinoider;
 • et overskudd av vitaminer A, E eller D;
 • overfølsomhet overfor kremenes komponenter;
 • forverring av hudbetennelser.

Under graviditet og amming er det forbudt å dekke rike deler av huden med fløte Radevit (dette gjelder bruk for ansikt og andre deler av kroppen).

I tillegg er bivirkninger mulige, noe som i noen tilfeller også krever seponering av legemidlet:

 • utseendet av allergiske reaksjoner;
 • akneforverring;
 • hyperpigmentering.

Utseendet på rødhet, kløe eller peeling av huden, som regel, er en midlertidig reaksjon og krever ikke fjerning av legemidlet.

Hvor å kjøpe krem ​​Radevit, pris

Siden Radevit er et medisinsk stoff, kan det bare kjøpes på apotek, det selges ikke i butikkene. Du kan kjøpe salven uten resept. Gjennomsnittlig pris for dette verktøyet er 400 rubler per rør 35 g.

Det må huskes at Radevit er et stoff, og ukontrollert bruk er uakseptabelt. For å unngå negative konsekvenser for noen form for bruk, må du først konsultere legen din.

Hva er nyttig Radevit krem ​​til ansiktet:

Hvordan forynge huden din med Radevit ansiktskrem:

Salve bryr seg om rynker: bruk, bruk, effekt

Alderendringer går ikke forbi noen kvinne. Hvert år blir rynker mer merkbare, og kvinner bruker mye tid og penger på å bekjempe dem. Ikke alle har råd til dyre subkutane injeksjoner, så kosmetiske produkter blir stadig mer populære. Et av disse stoffene er Radevit - en salve for ansiktet, bekjempelse av aldersrelaterte endringer. Er det virkelig Radevit? La oss prøve å forstå denne artikkelen.

Nyttige egenskaper av salve

Salve Radevit presenteres i to former.

Som en del av standard salve er det vitamin A, E og D2. På grunn av de kombinerte effektene av tre vitaminer:

 • øker immunforsvarets arbeid;
 • en stor mengde elastin og kollagen produseres;
 • cellulær regenerering er akselerert;
 • huden er fuktet, og vev mister mindre vann;
 • redusert risiko for inflammatoriske prosesser.

E-vitamin er et ideelt verktøy i kampen mot aldring, og alt takket være produksjonen av antioksidanter.

Radevit-Aktiv krem ​​ligner standard salve med ingrediensene, men D3 har kommet for å erstatte vitamin D2. Forbedret formulering gjør det mulig å beskytte huden mot den aggressive virkning av ytre stimuli, er ideell for å forebygge, forbedrer hudens elastisitet og fasthet.

Begge stoffene er i stand til å normalisere dannelsen av stratum corneum. Det er derfor, i tillegg til de viktigste effektene, lindrer salven hudirritasjon, peeling og tørrhet.

Kompleks ansiktshudpleie

Med alder, behovet for å kunstig næring til huden med aktive forbindelser, fordi evne til selvstendig å trekke ut de næringsstoffene fra mat avtar med tiden. Derfor er det vanskelig å argumentere for at vitaminkomplekser i Radevita-sammensetningen er viktige. Hvis du dykker inn i studien av årsakene til rynker, viser det seg at hovedkomponenten som forhindrer aldring er retinol. Det er dette stoffet som øker prosessen med celleutvinning, fukter huden, gjør den myk og smidig.

Cream Radevit for rynker inneholder retinol, som bidrar til å beholde fuktighet i de minste hudcellene. På grunn av dette får huden tilstrekkelig fuktighet, den blir elastisk og elastisk og små bretter strekker seg.

Riktig bruk av radevita

Før du påfører Radev salve i ansiktet, er det nødvendig å desinfisere huden med et antiseptisk middel.

 1. Hvis huden flager på en viss del av ansiktet, er det bedre å bruke et lufttett bandasje som påføres det berørte området.
 2. Ikke bruk denne ansiktsfløten oftere enn 2 ganger om dagen.
 3. Du kan ikke kombinere salven med andre vitaminpreparater.
 4. På sommeren anbefales det å bruke solbriller - Hadjevit krem ​​er følsom for effekten av ultrafiolett stråling. Forsømmelse av denne regelen vil resultere i pigment flekker på ansiktets hud etter bruk av salven.

Radevit krem ​​kan brukes hvis:

 • du vil bli kvitt mimic rynker;
 • det er nødvendig å glatte eksisterende dype rynker;
 • Det er nødvendig å fukte huden med økt tørrhet;
 • det er nødvendig å utføre forsiktig omsorg for sensitiv hud, spesielt etter bruk av makeupprodukter;
 • du vil bli kvitt akne og hudutslett;
 • må fukte lepper.

Hvis du ikke har noen kontraindikasjoner mot bruk av anti-rynke krem ​​for ansikt, er det Radevit hjelp til å takle aldersrelaterte endringer. Det vil gjøre huden mer elastisk og elastisk, glatt ut dyp og etterligne rynker. Det anbefales at du bruker en rynkekrem etter fylte tretti år. Det eneste unntaket er at kvinner allerede i en tidlig alder etterligner rynker, så kan Radevit brukes tidligere. Forløpet for å bli kvitt rynker er 3 måneder.

Noen skjønnhetseksperter for hovedbestanddelen, når du lager masker til ansiktet, ta Radevit-krem for rynker, og eksperter på massasjens bruk bruker det som et massasjedskap. I tillegg til ansiktet, kan salve påføres albuer, nakke og hender som fuktighetskrem. Forskere har bevist at bruken av Radevita er et løfte om vakker og ung hud.

Kontra

Bruk aldri krem ​​under graviditet og amming.

I tillegg er følsomhet for visse komponenter også en kontraindikasjon. Med overdreven aktivitet av talgkjertlene og forhøyede vitaminer bør ikke bruke Radevit.

Det er forbudt å bruke salve for å åpne sår som et terapeutisk legemiddel. Visse mangler på huden kan indikere nedsatt endokrine system, blodsirkulasjon. Ekstern behandling, i dette tilfellet, vil være maktløs, fordi årsakene ligger i kroppens indre tilstand.

Det er også umulig å behandle de berørte områdene med krem, der det er hevelse eller rødhet. Kanskje vi snakker om en infeksjon, og antibiotika brukes som terapeutiske midler.

Forbrukeromtaler

Tallrike vurderinger som kommer fra folk som har prøvd Radevits handling på seg selv, kan ikke forbli ubemerket. Kvinner på alle mulige måter prise denne mirakuløse krem, som ifølge dem gjorde huden smidig, myk og smidig.

Konsistensen til Radevita ligner den vanlige krem ​​av middels tykkelse, der det ikke er parfymer. Den raske absorpsjonen av stoffet gjør at du kan bruke den på huden like før sengetid. På dagtid brukte størstedelen av kvinnene salven som en base for sminke. Med denne løsningen vil huden bli beskyttet mot direkte sollys, og et lag med dekorative kosmetikk vil beskytte Radevit mot ultrafiolett stråling.

Men fremdeles erstattet de fleste forbrukere sin daglige kosmetikk med en krem. Hvis vi snakker om det virkelige resultatet, ble ungdommen kvitt slike problemer som akne, akne og hudrødhet. Etter 3 uker etter første søknad ble huden til og med uten akne. Kvinner etter tretti år ble kvitt tørr hud, ansiktsrynker og dype "riller" på huden utjevnet betydelig. De første resultatene fra bruk av Radevita er merkbare etter 4 dager.

Salve Radevit for rynker fukter ikke bare huden, men også leppene. I dette tilfellet var kvinner overbevist om dette i vinterperioden, når risikoen for chapping av leppene øker. Radevit fungerer som beskyttelse og erstatter hygienisk leppestift. Noen individer brukte stoffet som fuktighetskrem for albuer og bøyninger.

Eiere av sensitiv hud opplevde de milde effektene av stoffet. De bemerket at irritasjonen og peeling forsvant, og det var ingen bivirkninger. Dessuten er effektiviteten til Radevit også bevist av medisinske spesialister. Salven er foreskrevet til pasienter med mindre hudproblemer: desquamation, irritasjon, utslett og tørrhet.

Således er Radevit et universelt middel som bidrar til å bli kvitt ikke bare de aldersrelaterte endringene i huden, men også mange av problemene forbundet med det.

Face Cream Radevit

Radevit er en ikke-hormonell salve til behandling av ulike hudsykdommer. På grunn av den myke tekstur og vitaminpreparater som utgjør sammensetningen, blir salven ofte kalt en krem ​​og brukes som kosmetisk. Det bidrar til å bekjempe rynker og brukes ofte som et middel for å fukte og beskytte ansiktets hud.

Hvorfor Radevit brukes i kosmetologi?

De unike egenskapene til krem ​​Radevit skyldtes vitaminens sammensetning, som har en kraftig regenerativ effekt.

 • Med vitamin A. Hjelper å bekjempe betennelse og gjenoppretter epidermis. Etterfyller hudmangel på vitamin A etter 40 år og hemmer dermed bildealderen.
 • Vitamin E. Fungerer som en antioksidant. Det glatter rynker og forynker huden, og beskytter den mot tidlig aldring. Akkumulerer i epidermis, ikke vitamin E tillater huden å tørke ut.
 • Vitamin D. Immunostimulerende: Ikke bare eliminerer betennelse, fuktighet, fjerner giftstoffer og tungmetaller, men regenererer også skadede celler.

Hvis du bruker kremet regelmessig, forbedrer det farge og struktur av huden, strammer den ovale av ansiktet, eliminerer desquamation. Huden blir elastisk og myk. Derfor anbefales det å bruke det ikke bare for medisinske formål, men også som et middel til kosmetikk for å forbedre hudtekstur.

Hjelper Radevit med rynker?

Innebygd krem ​​Radevit bidrar til aldersrelaterte endringer og anbefales av dermatologer for å eliminere rynker som en effektiv og sikker krem. Radevit eliminerer fine linjer og kjemper mot nye. Men hvis rynkene allerede er dype, er det lite sannsynlig å fjerne dem ved hjelp av Radevit.

Aktiviteten til beskyttende og regenerative prosesser i epidermis begynner å avta etter 20 år. Derfor er det verdt å begynne å bruke Radevit som forebygging av rynker ikke tidligere enn 23-25 ​​år.

Hvor å kjøpe Radevit?


Salve eller krem ​​Radevit kan kjøpes på apotek, hvor den selges i aluminiumrør. Prisen avhenger av volumet (10g, 20g, 35g) og varierer fra 200-350 rubler. Oppskriften på kjøp av Radevit er ikke nødvendig.

Forbruk av salve er minimal. En ert er nok for en mottakelse. Kremens konsistens gjør at du kan spre minimumsbeløpet av hele ansiktet. Før du bruker kremet til ønsket formål, må du lese instruksjonene og identifisere kontraindikasjoner.

Radev som en salve mot ulike hudsykdommer blir brukt på de berørte områdene (ansikt og hender) 2 ganger om dagen. Som kosmetisk for å eliminere rynker, akne, sprekker i leppene, brenner, krever bruk av krem ​​spesielle instruksjoner.

 1. For å forebygge og eliminere fine rynker, bruk krem ​​på ansiktet ditt med et tynt lag om morgenen etter en dusj og et peeling (rensing) kurs. På kvelden, legg krem ​​på renset ansikt før du legger deg til sengs.
 2. For akne og akne, gjelder Radevit to ganger om dagen. Påfør med en bomullspinne direkte på de berørte områdene.
 3. Ved sol- eller kjemiske forbrenninger smøres de berørte områdene 2-3 ganger om dagen for å oppnå en rask effekt. Pass på å behandle krembrannene om natten. Regenerering (helbredelse) vil gå raskere.
 4. For å helbrede sprekker på leppene, smør dem med krem ​​og blakk resten med serviett. På vinteren smør leppene til forebyggende formål. Langvarig bruk av Radevita skader ikke. Kremet er hypoallergenisk.

Når huden er veldig flaky, anbefales det å bruke dressinger med Radev krem. Forbindinger hindrer oksygen i å komme inn i de berørte områdene. Den epidermis helbreder og regenererer raskere. Antiseptisk behandling vil bidra til å øke hastigheten på helbredelsestiden.

 • I kombinasjon med andre legemidler som inneholder de samme vitaminene som Radevit krem, kan det hende hypervitaminose utvikles.
 • I forbindelse med hormoner. Reduserer effektiviteten av krem.
 • Med individuelle intoleranse (allergi) legemidler.
 • Når du foreskriver retinoider som ligner på vitamin A.
 • Med forverring av betennelse, for å unngå hevelse og rødhet.
 • Gravide kvinner. Hvis nødvendig, kan legen, gitt den enkelte tilstanden til den fremtidige moren, tillate bruk.
 • Med aktiv sol. Huden kan reagere med dannelsen av aldersflater.

Resultat etter påføring av krem ​​med radevit

 • Skadede områder av huden blir restaurert.
 • Godt næret og fuktet hud i ansikt og hender.
 • Ovalt ansikt strammet.
 • Små rynker er utjevnet.
 • Ansiktet forynger.
 • Huden blir fløyelsaktig og øm.
 • Leppene tørker ikke eller sprekker.
 • Akne og akne forsvinner.
 • Det er ingen problemer med peeling hud.
 • Lindrer betennelse og kløe.

Husholdningsalve Radevit inneholder ikke allergifremkallende og skadelige komponenter i huden. Krem inneholder ikke hormoner. Det kan brukes hele året uten fare for helse, ikke bare for voksne, men også for babyer å bli kvitt bleieutslett og allergisk dermatitt.

Del posten "Hjelper Radevit med rynker?"

Cream Radevit for ansiktshud. Nyttige egenskaper, bruksanvisninger

En artikkel om emnet: "Krem bryr seg om ansiktets hud. Nyttige egenskaper, bruksanvisninger" fra fagfolk.

Alderendringer går ikke forbi noen kvinne. Hvert år blir rynker mer merkbare, og kvinner bruker mye tid og penger på å bekjempe dem. Ikke alle har råd til dyre subkutane injeksjoner, så kosmetiske produkter blir stadig mer populære. Et av disse stoffene er Radevit - en salve for ansiktet, bekjempelse av aldersrelaterte endringer. Er det virkelig Radevit? La oss prøve å forstå denne artikkelen.

Nyttige egenskaper av salve

Salve Radevit presenteres i to former.

Som en del av standard salve er det vitamin A, E og D2. På grunn av de kombinerte effektene av tre vitaminer:

 • øker immunforsvarets arbeid;
 • en stor mengde elastin og kollagen produseres;
 • cellulær regenerering er akselerert;
 • huden er fuktet, og vev mister mindre vann;
 • redusert risiko for inflammatoriske prosesser.

E-vitamin er et ideelt verktøy i kampen mot aldring, og alt takket være produksjonen av antioksidanter.

Radevit-Aktiv krem ​​ligner standard salve med ingrediensene, men D3 har kommet for å erstatte vitamin D2. Forbedret formulering gjør det mulig å beskytte huden mot den aggressive virkning av ytre stimuli, er ideell for å forebygge, forbedrer hudens elastisitet og fasthet.

Begge stoffene er i stand til å normalisere dannelsen av stratum corneum. Det er derfor, i tillegg til de viktigste effektene, lindrer salven hudirritasjon, peeling og tørrhet.

Kompleks ansiktshudpleie

Med alder, behovet for å kunstig næring til huden med aktive forbindelser, fordi evne til selvstendig å trekke ut de næringsstoffene fra mat avtar med tiden. Derfor er det vanskelig å argumentere for at vitaminkomplekser i Radevita-sammensetningen er viktige. Hvis du dykker inn i studien av årsakene til rynker, viser det seg at hovedkomponenten som forhindrer aldring er retinol. Det er dette stoffet som øker prosessen med celleutvinning, fukter huden, gjør den myk og smidig.

Cream Radevit for rynker inneholder retinol, som bidrar til å beholde fuktighet i de minste hudcellene. På grunn av dette får huden tilstrekkelig fuktighet, den blir elastisk og elastisk og små bretter strekker seg.

Riktig bruk av radevita

Før du påfører Radev salve i ansiktet, er det nødvendig å desinfisere huden med et antiseptisk middel.

 1. Hvis huden flager på en viss del av ansiktet, er det bedre å bruke et lufttett bandasje som påføres det berørte området.
 2. Ikke bruk denne ansiktsfløten oftere enn 2 ganger om dagen.
 3. Du kan ikke kombinere salven med andre vitaminpreparater.
 4. På sommeren anbefales det å bruke solbriller - Hadjevit krem ​​er følsom for effekten av ultrafiolett stråling. Forsømmelse av denne regelen vil resultere i pigment flekker på ansiktets hud etter bruk av salven.

Radevit krem ​​kan brukes hvis:

 • du vil bli kvitt mimic rynker;
 • det er nødvendig å glatte eksisterende dype rynker;
 • Det er nødvendig å fukte huden med økt tørrhet;
 • det er nødvendig å utføre forsiktig omsorg for sensitiv hud, spesielt etter bruk av makeupprodukter;
 • du vil bli kvitt akne og hudutslett;
 • må fukte lepper.

Hvis du ikke har noen kontraindikasjoner mot bruk av anti-rynke krem ​​for ansikt, er det Radevit hjelp til å takle aldersrelaterte endringer. Det vil gjøre huden mer elastisk og elastisk, glatt ut dyp og etterligne rynker. Det anbefales at du bruker en rynkekrem etter fylte tretti år. Det eneste unntaket er at kvinner allerede i en tidlig alder etterligner rynker, så kan Radevit brukes tidligere. Forløpet for å bli kvitt rynker er 3 måneder.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Disse kjemikaliene har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser.

Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Noen skjønnhetseksperter for hovedbestanddelen, når du lager masker til ansiktet, ta Radevit-krem for rynker, og eksperter på massasjens bruk bruker det som et massasjedskap. I tillegg til ansiktet, kan salve påføres albuer, nakke og hender som fuktighetskrem. Forskere har bevist at bruken av Radevita er et løfte om vakker og ung hud.

Kontra

Bruk aldri krem ​​under graviditet og amming.

I tillegg er følsomhet for visse komponenter også en kontraindikasjon. Med overdreven aktivitet av talgkjertlene og forhøyede vitaminer bør ikke bruke Radevit.

Det er forbudt å bruke salve for å åpne sår som et terapeutisk legemiddel. Visse mangler på huden kan indikere nedsatt endokrine system, blodsirkulasjon. Ekstern behandling, i dette tilfellet, vil være maktløs, fordi årsakene ligger i kroppens indre tilstand.

Det er også umulig å behandle de berørte områdene med krem, der det er hevelse eller rødhet. Kanskje vi snakker om en infeksjon, og antibiotika brukes som terapeutiske midler.

Forbrukeromtaler

Tallrike vurderinger som kommer fra folk som har prøvd Radevits handling på seg selv, kan ikke forbli ubemerket. Kvinner på alle mulige måter prise denne mirakuløse krem, som ifølge dem gjorde huden smidig, myk og smidig.

Konsistensen til Radevita ligner den vanlige krem ​​av middels tykkelse, der det ikke er parfymer. Den raske absorpsjonen av stoffet gjør at du kan bruke den på huden like før sengetid. På dagtid brukte størstedelen av kvinnene salven som en base for sminke. Med denne løsningen vil huden bli beskyttet mot direkte sollys, og et lag med dekorative kosmetikk vil beskytte Radevit mot ultrafiolett stråling.

Men fremdeles erstattet de fleste forbrukere sin daglige kosmetikk med en krem. Hvis vi snakker om det virkelige resultatet, ble ungdommen kvitt slike problemer som akne, akne og hudrødhet. Etter 3 uker etter første søknad ble huden til og med uten akne. Kvinner etter tretti år ble kvitt tørr hud, ansiktsrynker og dype "riller" på huden utjevnet betydelig. De første resultatene fra bruk av Radevita er merkbare etter 4 dager.

Salve Radevit for rynker fukter ikke bare huden, men også leppene. I dette tilfellet var kvinner overbevist om dette i vinterperioden, når risikoen for chapping av leppene øker. Radevit fungerer som beskyttelse og erstatter hygienisk leppestift. Noen individer brukte stoffet som fuktighetskrem for albuer og bøyninger.

Eiere av sensitiv hud opplevde de milde effektene av stoffet. De bemerket at irritasjonen og peeling forsvant, og det var ingen bivirkninger. Dessuten er effektiviteten til Radevit også bevist av medisinske spesialister. Salven er foreskrevet til pasienter med mindre hudproblemer: desquamation, irritasjon, utslett og tørrhet.

Således er Radevit et universelt middel som bidrar til å bli kvitt ikke bare de aldersrelaterte endringene i huden, men også mange av problemene forbundet med det.

Fra denne artikkelen vil du lære:

 • salve Radevit aktiv - sammensetningsanalyse, analoger,
 • Er Radev anti-rynke salve effektiv? Anmeldelser, pris.

Radevit salve er et dermatoprotektiv middel. Med andre ord, Radevit - vurderinger av kosmetologer er enige om at dette verktøyet øker beskyttelsesegenskapene til huden i forhold til ulike skadelige effekter på den, for eksempel: solstråling eller frie radikaler.

Gitt at det er disse bivirkninger som fører til for tidlig aldring av huden - dette verktøyet kan betraktes som et forebyggende tiltak for fotoaldering av huden. Men vil Radevs anti-rynke salve være effektiv - vurderinger av spesialister på dette problemet vil bli oppført nedenfor.

På bilde 1 - tok vi en ny emballasjedesign for Radevit salve, som ikke så lenge siden. I den nye utgaven la produsenten ordet "Aktiv" til stoffets navn, men i hovedsak er sammensetningen av den gamle og den nye "Radevitov" identisk (bare formen av vitamin D3 har endret seg), noe som er irrelevant for stoffets egenskaper.

Salve Radevit: pris

Svært ofte forvirrer kunder og spør i apotek ikke en salve, men Radevit krem ​​(det finnes ingen form for utgivelse). Salve Radevit kan kjøpes i nesten alle apotek.

For Radev salve - prisen vil bare være ca 340-380 rubler (35 g per rør).

Salve Radevit: sammensetning, frigjøringsform

Radevit Active produseres i form av en salve som inneholder liposløselige vitaminer A, D, E-rør i 10, 20, 35 g.

Aktive stoffer i 1 g salve -

 • vitamin A (retinolpalmitat) - 10 mg,
 • vitamin D3 (colecacyferol) - 50 mg,
 • E-vitamin (alfa-tokoferolacetat) - 5 mg.

Hjelpestoffer: butylhydroksyanisol - 1 mg, butylhydroksytoluen - 1 mg, emulsjonsvoks - 80 mg, vaselinolje - 50 mg, glyserin - 100 mg, etylalkohol 95% - 100 mg, renset vann - opptil 1 g

Sammensetningsanalyse -
her er vitamin A den eneste komponenten som kan forhindre fotoaldering av huden, eller til og med oppnå en liten reduksjon i rynkets dybde. Det må sies at vitamin A i Radevit presenteres i form av retinol-palmitat, som ikke er rent ekte retinol, men bare retinoleter. Retinolpalmitat vil være signifikant dårligere i effektivitet til andre former for vitamin A, for eksempel: sant retinol, retinaldehyd og retinsyre (figur 3).

Når retinolpalmitat trenger inn i huden, vil det sakte omdannes først til rent retinol, deretter til retinaldehyd, og deretter til retinsyre, som er den eneste effektive formen av vitamin A. Det må sies at bare retinsyre (fra alle former for vitamin A) Det er spesielle reseptorer i hudceller. Og at noen form for vitamin A, før den kan virke på huden, må først forvandles til retinsyre.

Som et resultat av denne konverteringsprosessen, mister retinol-palmitat opptil 90% av sin aktivitet og effektivitet, og bare et lite rent retinol blir produsert fra det, og enda mindre retinsyre.

Viktig: Konsentrasjonen av vitamin A i Radevit salve er 1%. For eksempel bør de anbefalte konsentrasjonene av ekte retinol i sammensetningen av medisinsk kosmetikk for rynker være fra 0,5 til 1%. Mesteparten av retinolpalmitatet, når det konverteres til rent retinol, vil kollapse under transformasjonsprosessen. Dette betyr at for at retinol-palmitat skal ha en effekt som er sammenlignbar med effekten av 1% ren retinol, er det nødvendig at konsentrasjonen er flere størrelsesordener høyere.

En annen ulempe med retinolpalmitat sammenlignet med andre former for vitamin A (som retinsyre eller ren retinol) er at retinolpalmitat trenger inn i huden til en grundig dybde, som hovedsakelig påvirker epidermis. dvs. det trer nesten ikke inn i dermis, hvor fibroblaster produseres, som produserer kollagen og elastin.

Pros av Radevit salve -
Retinol-palmitat vil således fungere fint bare i epidermis, noe som bidrar til regenerering av cellene, dens hydrering, samt forbedring av hydrofob egenskapene til huden. De resterende vitaminer som utgjør Radevit, kan også bare virke på overflaten av huden, siden de ikke kan trenge inn i dypere.

Til tross for dette helbreder Radevit veldig tørr og irritert hud, og kan virke som en utmerket beskyttende krem ​​for tørr hud, og forbedrer beskyttelsesegenskapene under ugunstige miljøforhold.

Radevit: farmakologisk virkning

Virkningen av stoffet bestemmes av dets aktive bestanddeler. D-vitamin forbedrer hudens immunitet, reduserer tørrhet og betennelse. E-vitamin er en naturlig antioksidant, og som et resultat - det beskytter huden mot frie radikaler, og forhindrer dermed tidlig aldring. I tillegg er vitamin E i stand til å akkumulere i epidermis, og dermed øke hydrofob egenskapene til huden (vil forhindre fordamping av fuktighet fra hudoverflaten).

Imidlertid er den viktigste komponenten i produktets sammensetning vitamin A. Ved lengre løpetapplikasjon kan det få følgende effekter -

 • akselerere regenerering av hudceller,
 • redusere tykkelsen på overflatelaget av huden (bestående av døde celler), noe som fører til forbedret hudtone og tekstur,
 • øke tykkelsen på de dypere lagene i huden,
 • stimulerer aktiviteten til fibroblaster, noe som fører til stimulering av syntesen av kollagen og elastin, så vel som riktig hyaluronsyre,
 • hindrer kollagen fra å bli ødelagt av solstråling
 • bidrar til å redusere rynkets dybde,
 • øker hudens elastisitet.

For at disse effektene skal oppnås fullstendig, er det imidlertid nødvendig med en hensiktsmessig lang brukskurs, en effektiv konsentrasjon av vitamin A, en effektiv form for vitamin A.

Indikasjoner for bruk av salve Radevit -

Salve Radevit - vurderinger av mange pasienter bekrefter dette - har en rekke terapeutiske og profylaktiske egenskaper som lar deg aktivt anvende den i følgende sykdommer:

 • økt hudens tørrhet
 • dermatose, dermatitt,
 • eksem, psoriasis, ichthyosis,
 • sprekker, erosjon,
 • eksem,
 • hudforbrenninger
 • ikke infiserte sår og sår,
 • allergiske manifestasjoner på huden.

Hjelper Radev anti-rynke salve?

Mange pasienter prøvde å bruke Radevit salve til rynker - vurderinger av slike pasienter viste sin ineffektivitet i kampen mot fine rynker i ansiktet. Selv etter seks måneders daglig bruk av dette verktøyet, rapporterer pasient vurderinger at det ikke var betydelig reduksjon i rynker og fine linjer i ansiktet.

Selv om de samme vurderingene indikerer at etter vanlig langvarig bruk ble tørr hud mykere og mindre irritert, mindre ofte tørket og skrelt, og så friskere ut. Derfor anbefaler vi at du bruker Radevit kun for å forhindre fotaldring av huden, men ikke å redusere rynker eller fine linjer i ansiktet som allerede har oppstått.

Effektive alternativer til salve Radev anti-rynke -

Radevit form av vitamin A (retinolpalmitat), som er inkludert i salven, kan ikke trenge inn i de dypere lagene i huden og effektivt samhandle med fibroblaster som produserer kollagen og elastin. Husk at bare de sure formene av vitamin A, som tretinoin og isotretinoin tilhører, er bedre enn andre former for vitamin A og kan trenge inn i de dypeste lagene av dermis, og stimulerer produksjonen av kollagen og elastin av fibroblaster der.

Det er disse formene av vitamin A (tilhører gruppen av aktuelle retinoider) som kan redusere rynkets dybde, som bekreftes av kliniske studier. Til narkotika basert på tretinoin og isotretinoin inkluderer -

→ krem ​​"Retin-A" (figur 4),
→ legemiddel "retinoisk salve" (figur 5).

Det finnes andre former for vitamin A som vil være svakere enn tretinoin og isotretinoin, men betydelig sterkere enn retinol-palmitat. Vi snakker om anti-aging kosmetikk med rent retinol eller retinaldehyd (figur 6). Deres fordel er at de vil forårsake mindre tørrhet og rødhet i huden enn produkter basert på retinsyre.

Radevit salve - bruksanvisning

Salve Radevit - instruksjoner for bruk for hudsykdommer antyder at salven kan påføres umiddelbart etter fjerning av den akutte inflammatoriske prosessen. Påfør Radevit salve til den berørte huden, bør være et tynt lag 2 ganger om dagen. Med en sterk peeling kan du bruke en salve med en okklusiv dressing. Hvis det er sår eller sprekker på huden, må de først behandles med antiseptika. Behandling av hudsykdommer med salve Radevit kan ta flere uker.

De første ukene kan ha bivirkninger som tørrhet og rødhet i huden. Disse effektene er helt normale og krever ikke opphør av legemidlet. De vil passere etter at huden er vant til vitamin A. Det bør bemerkes at hvis du bruker salven på ansiktet mot bakgrunnen av akne, er det også mulig at tilstanden til huden vil forverres over flere uker.

Kontraindikasjoner og bivirkninger -

Salve Radevit har en rekke kontraindikasjoner, da det har vitaminer som kan forårsake uønskede reaksjoner på huden. Radevit salve, vedlagt i pakning, bruksanvisning sier at dette stoffet er kontraindisert under følgende forhold...

 • graviditet,
 • under amming,
 • overfølsomhet
 • hypervitaminose A, D, E,
 • akutte inflammatoriske hudsykdommer.

Mulige bivirkninger -

 • kløe, brennende hud,
 • peeling av huden (fig.7),
 • hudrødhet (figur 8),
 • allergiske reaksjoner
 • Forverring av akne (akne og akne),
 • hyperpigmentering av huden (for å unngå dette, er det nødvendig å bruke solkrem av minst SPF30 i hele bruksperioden).

Det anbefales heller ikke å bruke Radevit på omfattende hudområder (over 80%) for å unngå utvikling av hypervitaminose A, D, E. Ifølge instruksjonene anbefales det ikke å bruke stoffet i mer enn 6 uker.

Det må sies at stoffet ikke ble opprettet spesielt for foryngelse av ansiktets hud, og derfor har det ikke en slik indikasjon i instruksjonene. Den anbefalte bruksvarigheten for retinoider (vitamin A) for å redusere rynkets dybde er minst 24 uker, og optimalt - 36 uker.

Salve Radevit: analoger

Mange er interessert i om Radevits salve har analoger som ikke er dårligere i sammensetning og effektivitet. Radevit salve - har ingen analoger med akkurat samme sammensetning. Imidlertid er det lignende stoffer -

 • "Retinol-palmitat" (vitamin A i olje) - 170 rubler per flaske på 50 ml.
 • "Tocopherol acetate" (vitamin E i olje) - 80 rubler en flaske på 50 ml.
 • "Videstim-krem" (vitamin A i form av retinol-palmitat) - 190 rubler.
 • "Vitarinol-krem" (vitamin A, E...) - 175 rubler.

Forfatter: Portalens redaktører.

Radevit er mye brukt i dermatologi for behandling av ulike sykdommer i huden.

Men i løpet av årene er dette stoffet brukt av det rettferdige kjønet også for et annet formål - å bekjempe aldersrelaterte endringer. Denne bruk av salve innebærer noen funksjoner. For å oppnå ønsket effekt er det nødvendig å observere frekvensen av prosedyrer.

Med tips og anmeldelser av beauticians salve Radevit for rynker, kan du finne nedenfor.

Kort om verktøyet

Salve Radevit tilhører gruppen av rusmidler som brukes mye i dermatologi. Sammensetningen av dette legemidlet inneholder flere typer vitaminer i kombinasjon med hjelpestoffer.

Komplekset av slike elementer har en gunstig effekt på huden, eliminere inflammatoriske prosesser, som bidrar til å akselerere helingen av mikrokrem av epidermis og normalisere metabolske prosesser i celler.

Den spesielle sammensetningen og mange gunstige egenskaper har ført til bruk av salver i kosmetikk.

Prisen på stoffet:

 • Kostnaden for salve i Russland er maksimalt 350 rubler;
 • den gjennomsnittlige prisen på stoffet i Ukraina er 220 hryvnia.

Interessant! Les mer om Radevite salve du kan lese.

Hjelper det virkelig å bekjempe rynker?

Bruken av Radevit salve til huden og i ferd med å bekjempe rynker skyldes innholdet i fremstillingen av bestemte typer vitaminer. Hovedformålet med dette verktøyet er behandling av dermatologiske sykdommer, men noen av egenskapene ble brukt av kosmetologer for å forynge huden.

Bruken av salve fører til en forbedring i tilstanden til huden, dens glatting og økning i elastisitet, men for å oppnå et slikt resultat må det brukes regelmessig og i lang tid.

Effektiviteten av Radevit anti rynke salve skyldes virkningen av følgende komponenter:

 • vitamin A (komponent forhindrer fotoaldering av huden, reduserer dybden av eksisterende rynker og forhindrer utseende av nye, øker beskyttelsesegenskapene til epidermis mot uønskede miljøfaktorer);
 • Vitamin D (elementet har en generell styrke effekt på huden, eliminerer inflammatoriske prosesser og akselererer prosessen med deres helbredelse, øker frekvensen av celleregenerering);
 • vitamin E (denne komponenten er i stand til å akkumulere i lagene av epidermis, hindre ødeleggelse av hudceller ved sollys og andre negative faktorer).

Hele bunnen av artikkelen kan du lese noen vurderinger om bruken av Radevit salve.

Er det noen skade og kontraindikasjoner å bruke

I tillegg til spesifikke kontraindikasjoner, er bruk av Radevit salve preget av en spesiell teknikk. Sammensetningen av dette verktøyet inneholder komponenter, hvis overskudd kan føre til utseendet av motsatt effekt. Ikke bruk salve ukontrollert. Mellom applikasjonskursene må du ta en pause (minst to uker).

Kontraindikasjoner for bruk er følgende tilstander:

 • graviditet når som helst og amming
 • tendens til allergiske reaksjoner eller overfølsomhet i huden;
 • Overfølsomhet overfor vitamin A, D og E;
 • lever- og nyresykdom i akutt stadium;
 • tar retinoider eller kortikosteroider;
 • Tilstedeværelsen av friske sår eller sprekker på huden;
 • kronisk pankreatitt;
 • alvorlig patologi av det kardiovaskulære systemet.

Du kan kurere sår og andre skader på huden med

, og deretter fortsett til det foreslåtte kurset av rynker.

Instruksjoner for bruk

Bruk av Radevit anti-rynke salve anbefales etter 30 år. Hvis det er en tendens til tidlig aldring av huden, kan forebyggelsesforløpet startes tidligere.

Legemidlet er egnet for enhver hudtype.

Dens effektivitet når den brukes som en metode for å bekjempe rynker, avhenger av graden av aldersrelaterte forandringer og organismens individuelle egenskaper.

Hvis rynkene blir dype og uttalt, er det ikke verdt å vente på at den mirakuløse blir kvitt dem ved hjelp av Radevit salve, men den generelle tilstanden til huden kan bli bedre.

Bruker for å eliminere rynker:

 • To ganger om dagen må du bruke stoffet på ansiktet med et tynt lag og gni det lett inn i huden for å bekjempe rynker (søknadsfeltet er femti dager, hvoretter du må ta en to-ukers pause);
 • Forsiktig behandle huden i øynene, hvis kråken føtter begynte å dukke opp (i hvert fall skal stoffet komme inn i øynene og på området under nedre øyelokk).

Hvordan trenger jeg ikke

Bruken av salve Radevit innebærer flere viktige regler som ikke kan brytes i alle fall. Det anbefales ikke å kombinere bruken av stoffet med andre legemidler som inneholder vitaminer A, D og E.

Ellers kan det oppstå hudglut med disse komponentene, noe som vil utløse en allergisk reaksjon. Rynker vil ikke bli påvirket.

Ved bruk av Radevit er salve ikke anbefalt:

 • Påfør produktet til områdene under øynene;
 • gni stoffet i skarpe bevegelser;
 • bruk ukontrollert;
 • gjelder mer enn to ganger om dagen
 • bryter med anbefalte regelmessige prosedyrer.

Hvordan ellers kan du bruke salven til kosmetiske formål

Radevit tilhører gruppen av universelle rusmidler. I kosmetologi brukes dette verktøyet ikke bare for å bekjempe rynker, men også for å eliminere andre hudproblemer. Før du bruker stoffet, anbefales det å lese instruksjonene. Hvis det brukes feil, kan effekten ikke oppfylle forventningene.

Andre måter å bruke salve på i kosmetologi:

 • behandling av akne, akne og andre typer utslett på huden;
 • eliminere peeling lepper;
 • mykning av tørr og grov hud (albuer, hender).

Anmeldelser av skjønnhetseksperter om bruk av salve Radev fra rynker

Ekspertuttalelser om Radev-salve er enige om at dette middelet er et godt forberedelse for å gjenopprette beskyttelsesfunksjonene i huden, hvis brudd er blant de vanligste årsakene til tidlig aldring og utseendet av rynker.

Den inneholder komponenter som stimulerer produksjonen av kollagen. Dette stoffet er ansvarlig for hudens elastisitet og ungdommelighet.

Basert på tilbakemeldinger fra kosmetologer kan følgende konklusjoner gjøres:

 • salve bidrar til å kjempe med små og etterligne rynker;
 • den består av bare naturlige ingredienser;
 • Salven har mindre kontraindikasjoner og er egnet for alle hudtyper;
 • stoffet har en gunstig effekt på huden;
 • verktøyet kan ikke helt bli kvitt dype rynker, men kan gjøre dem mindre merkbare og forhindre utseende av nye.

Rynker og for tidlig aldring kan også brukes

Kvinners meninger

Effektiviteten til Radevit salve er indikert ved positiv tilbakemelding fra kvinner i ulike aldre. Noen bruker et middel for å kvitte seg med de første tegn på rynker, andre - for å bekjempe aldersrelaterte endringer som allerede har oppstått.

Den viktigste negative faktoren er det obligatoriske lange kurset, som ikke er mindre enn en måned. Hvis du ikke overholder denne betingelsen, kan resultatet ikke vises.

Marina, 45 år gammel

Jeg brukte Radevit salve i løpet av 45 dager. Jeg var glad for at verktøyet er mindre fett enn de fleste kremer med et merke på 40+. Etter en løpetid forbedret huden sin tilstand, og de fine rynkene på pannen forsvant nesten. Den to ukers pause er ikke over ennå, men etter denne perioden har jeg tenkt å gjenta prosedyrene. Jeg avslørte ikke noen negative faktorer.

Lyudmila, 52 år gammel

Radevit Jeg brukte først til å behandle irritasjon på hendens hud. Betennelsen har gått, og det er mye penger igjen, så jeg bestemte meg for å lese andre måter å bruke den på. Hun fant informasjon som det brukes til å eliminere rynker. Etter en måned med bruk ble "kråkefotene" mindre utprøvde, og små rynker ble merkbart utjevnet.

Anastasia, 36 år gammel

Jeg har ikke dype rynker ennå, men "krakkens føtter" dukket opp i øynene mine. Hun begynte å velge et middel for å kvitte seg med dette problemet og funnet metoden for å bekjempe rynker ved hjelp av Radevit salve. Verktøyet måtte ikke kjøpes, det var i hjemmets førstehjelpsutstyr. De første resultatene begynte å vises etter to uker etter bruk. Nå fortsetter jeg kurset, og hver dag forbedrer huden tilstanden.

Vi tilbyr også å se en video om dette verktøyet:

PS! Vennligst legg inn kommentarer til bruken av salve Radevit mot rynker i kommentarene. Hjalp kurset deg med å glatte rynker, og hvor mye?

Krem "Radevit" er et kombinert middel med antiinflammatorisk effekt og forbedrer tilstanden til huden. Mange kvinner bruker dette legemidlet til medisinske formål, som angitt av produsenten, og i kosmetisk praksis, erstatter dem med dyre hudkremer.

Det er viktig! Dette er ikke et hormonelt stoff, da det ikke inneholder komponenter av hormonell opprinnelse. Hovedkomposisjonen består av vitaminiserende og antiinflammatoriske stoffer, så dette produktet er tilgjengelig uten resept og kan brukes til barn.

Varianter av bruk av dette legemidlet er mange, blant dem både de viktigste indikasjonene og tilpassede bruksmetoder. Gjentatte ganger er det vurderinger av kvinner om effektiv bruk av dette produktet for anti-aging formål, samt for behandling av flekker på huden etter akne.

De viktigste indikasjonene på bruken av krem ​​"Radevit":

 1. Iktyose og dermatose, forekommer i form av ichthyosis, det vil si med skumle fortykkelser på den keratiniserte overflaten av epitelet;
 2. Seborrheic dermatitt assosiert med nedsatt hud sebaceous kjertler;
 3. Sprekker i huden og erosjon på slimhinner;
 4. Brannsår av ulike etiologier;
 5. Uinfiserte sår;
 6. eksem;
 7. psoriasis;
 8. Dermatitt av ulike typer;
 9. Neurodermatitt - hudsykdommer forbundet med nedsatt funksjonalitet i nervesystemet;
 10. Allergisk dermatitt forårsaket av kontaktmetoden;
 11. Forebyggende tiltak for hyppige inflammatoriske og allergiske sykdommer i epidermis;
 12. Som en restorativ terapi i behandlingen av legemidler som inneholder kortikosteroider.

Det skal bemerkes at dette verktøyet ikke er mindre effektivt for slike formål:

 • Som foryngelsesmiddel, for å bekjempe hudens aldring, for utjevning og rynker;
 • Med økt tørrhet i epidermis;
 • Med skinning og frostbit;
 • Når peeling på overflaten av epitelet av ansiktet og leppene;
 • Å ta vare på sensitive hudtyper;
 • Som fuktighetskrem;
 • For å beskytte epidermis mens du arbeider på landet eller med ulike kjemikalier.

Cream "Radevit" gjenoppretter perfekt skadet vev, fukter huden og myker den. Antipruritisk effekt eliminerer smertefulle og ubehagelige opplevelser og beroliger irritert epiteldeksel. Verktøyet har beskyttende egenskaper, normaliserer prosessen med cornification av celler og øker deres immunforsvar.

Hovedformuleringen av dette legemidlet omfatter vitaminkomplekser som har en gunstig effekt på huden:

 1. Vitamin A, også kjent som retinol, er en integrert del av ungdommen i huden. Dens antioksidantegenskaper bidrar til å forhindre den negative effekten av miljøfaktorer og redusere aldringsprosessen. Hovedtrekk ved denne komponenten er evnen til å påvirke fornyelse og restaurering av hudceller, og dermed akselerere regenereringsprosessene i skadede områder. Vitamin A øker hudens immunstyrke og beskytter den mot dehydrering.
 2. Vitamin D2 (ergocalciferol) er et stoff som inneholder biologisk aktive komponenter som normaliserer metabolske prosesser i cellene, på grunn av hvilken gjenoppretting av skadede områder skjer raskere og motstanden til overflatebeskyttende lag av epitelet øker.
 3. Vitamin E, den medisinske analogen som kalles tokoferol, er en sterk antioksidant. Det forbedrer tilstanden til huden og forbedrer immuniteten. I tillegg er vitamin E involvert i syntese av kollagen - et protein som er nødvendig for å opprettholde hudens elastisitet, og bidrar også til å absorbere vitamin A. Tocopherol forhindrer utviklingen av aldersrelatert pigmentering på overflaten av epitelet.

Denne naturlige sammensetningen gjør det mulig for Radevit krem ​​å ha en positiv effekt på cellene, samt gjenopprette skjønnhet og helse.

Sammensetningen av dette legemidlet inneholder hjelpekomponenter som gir kremet en spesiell struktur og har en ekstra effekt:

 • vaselin;
 • glycerol;
 • vann;
 • Etylalkohol;
 • Voks emulsjon;
 • butylhydroksytoluen;
 • Butylhydroksyanisol.

Hvor mye er det? Prisen på krem ​​"Radevit" varierer fra 300 til 400 rubler. I Ukraina, et rør av krem ​​35 gram må betale fra 200 hryvnia, avhengig av regionen.

Krem "Radevit": analoger

Dette stoffet har en original sammensetning, så dens struktur har ingen analoger. Imidlertid er det midler som ligner egenskaper og formål:

Avhengig av mangler i hud og sykdommer, kan du velge et stoff som ligner i handling. Les nøye instruksjonene for bruk av krem ​​Radevit eller annet valgt stoff.

Cream Radevit er et effektivt middel for å gjenopprette hudlidelser, behandle tørrhet og irritasjon av epidermis. Den kan brukes både i medisinske og kosmetiske formål.

Instruksjoner for bruk

Programfunksjoner:

 1. Før du bruker dette verktøyet, må du lese instruksjonene.
 2. I tilfelle av hudsykdommer, brukes preparatet på tørr og ren hud to ganger om dagen.
 3. For å oppnå best mulig resultat er det nødvendig å bruke produktet regelmessig i en bestemt tidsperiode.
 4. Emulsjon kan brukes til en okklusiv dressing som begrenser virkningen av oksygen. Men det fjernes periodisk for å gi huden en hvile.
 5. Hvis det er skade i strid med hudens integritet (riper, sprekker), er det nødvendig å forhåndsbehandle antiseptisk behandling.
 6. Verktøyet absorberes godt, så det kan brukes som dagkrem eller grunnlag for sminke.
 7. Kan brukes på et stort område av skadet epitel eller lokalt, for eksempel ved behandling av flekker etter akne.
 8. Langsiktig bruk er tillatt.

Det er viktig! Bruksanvisningene angir at kontraindikasjoner for bruk av dette legemidlet er: idiosynkrasi, vitamin A, D2 eller E hypervitaminose, samt utnevnelse av andre legemidler som inneholder disse vitaminene.

Flere Artikler Om Typer Acne