Fet hud krever vanlig dyp fuktighetsgivende og skikkelig pleie - uten det, vil tilstanden stadig forverres. Vinter negative faktorer - vind, kald luft, sommer - varme, støv, UV-stråling. Når du velger en krem ​​for oljeaktig epidermis, se alltid på sammensetningen - jo mer aggressive kjemiske komponenter, jo høyere er risikoen for allergiske reaksjoner og bivirkninger. Ideelt sett bør hoveddelen falle på naturlige stoffer, selv om kjemiske komponenter ikke kan unngås - uten dem vil det rette seg mye raskere. I denne anmeldelsen vil vi snakke om reglene for å velge en krem ​​for fet hud og vurdere de mest populære produktene.

Utvalgsfunksjoner

For fet hud, som for alle andre, trenger du en forsiktig, forsiktig, kompetent omsorg. Før du går til butikken for å handle, må du forhåndsdefinere listen over midler som interesserer deg, lese anmeldelser om dem, finne ut prisene. Se alltid på sammensetningen, tilstedeværelsen av samsvarserklæringer og sikkerhet. Vær oppmerksom på emballasjen - hvis den er skadet, deformert, er det bedre å gi opp kjøpet. Det er bedre å ikke ta en krem ​​med en utløpsdato, siden den allerede kunne endre egenskaper, bli usikker.

Les sammensetningen - hvis du finner det uforståelige ingredienser, stoffer, er det bedre å lete etter en annen formel. En hvilken som helst ny komponent er et potensielt allergen, i tillegg kan det være usikkert. Jo nærmere toppen av listen er ingrediens, jo mer er det i produktet. Budsjettkrem er som regel langt mindre effektive enn deres kolleger når det gjelder effektivitet, men blant dem er det produkter med et anstendig ytelsesnivå.

Med økt greasiness må du bare ta med midler merket "for fet hud". Ellers risikerer du å forverre problemet.

Hva skal være i sammensetningen

Fet hud er ikke et kosmetisk problem, men et stort sett med årsaker og symptomer, inkludert arvelige. I lang tid kan økt greasyhet ikke manifestere på noen måte, men ved sammenløp av passende forhold gjør det seg selv følt. For å forbedre tilstanden til huden, juster mengden av sebum sekresjon, korrigere dietten, velg riktig omsorg og besøk skjønnhetspleie. Takket være anbefalingene fra en spesialist, kan du eliminere de viktigste ubehagelige symptomene og forhindre deres utseende i fremtiden.

Hovedproblemet med fet hud - forbedret arbeid i sebaceous kjertlene, noe som fører til utseendet på skinne, dilaterte porer, akne, hudormer, komedoner. Naturligvis vil de kjemiske komponentene bare forverre problemet og intensivere betennelsen. Naturlige rettsmidler må også være forsiktige - ikke alle av dem er like nyttige.

Naturlige ingredienser som bør være en del av fet hudkrem:

 • Vitamin C - forbedrer metabolismen, regulerer sebaceous kjertler (det regulerer, ikke undertrykker), har en utbredt antioksidant effekt, styrker veggene i blodkarene;
 • fruktsyrer - fjern oljeaktig glans (i enkle ord - matte), fjern døde celler, næring, fuktighet;
 • ekstrakter av ginseng, calendula, kamille - berolige, stoppe betennelse;
 • Sophora - forynger, strammer, renser.

Nøkkelen til vellykket fet hudpleie er det riktige valget. Men husk at individuell intoleranse av komponenter ikke kan utelukkes.

Kjemiske komponenter er ikke bare i håndlaget verktøy, men de er ikke alltid trygge. Du bør ikke være redd for kjemi, fordi ikke alt er like skadelig. Kvalitetskomponenter av kremer for fet hud av ikke-naturlig opprinnelse:

 • koffein - strammer porene
 • benzoylperoksid - fjerner utslett;
 • Salisylsyre - eliminerer skinne, tørker;
 • niacinamid - lindrer irritasjon
 • retinol, svovelbekjempende akne;
 • alfa hydroxy syrer og estere (i kompleks) - antibakteriell effekt;
 • vitaminer - mat;
 • ekstrakter av medisinske planter - kult, rolig;
 • Hyaluronsyre - dyp fuktighet, påvirker ikke aktiviteten til talgkjertlene.

I dette tilfellet vil en foreløpig test for følsomhet, individuell toleranse for enkelte komponenter aldri være overflødig.

Kontra

Du bør nekte å bruke krem ​​med individuell intoleranse - selv om det er veldig høy kvalitet, dyrt, har gode anmeldelser, kan slike reaksjoner ikke utelukkes. Videre kan du bare kjøpe en falsk. Andre nyanser:

 1. Krem til fet hud brukes kun for fet og for tørr - for tørr. Selv det høyeste kvalitetsverktøyet med feil valg kan gi motsatt ønskede resultater.
 2. Se på alderen - løfteinnretning 40+ med ung hud er kontraindisert.
 3. Oppbevaringsforhold må overholdes - selv om en forsinket krem, hvis den ikke ligger som den burde, kan forårsake skade.
 4. Emballasje, emballasje - de må være komplett, tett lukket. Ellers vil det være vanskelig å forutsi nøyaktig hva du kjøper.
 5. Påfør krem ​​til den rensede huden, langs massasjelinjer, i stedet for tilfeldig, med fingertuppene.
 6. Hvis det er estere i krem, må du først kontrollere reaksjonen ved å bruke litt på håndleddet. Eteriske oljer og syrer forårsaker ofte allergier.

Topp beste

Krem for kombinasjon, fet hud må ha visse egenskaper, fordi den er rettet mot å løse problemene med økt greasiness. Vurder TOP-verktøyene som kan være nyttige når du skal løse problemet.

Garnier fuktighetsgivende emulsjon

Produktet er egnet for daglig bruk, gir omfattende dyppleie uten greasiness, stickiness. Formelen inkluderer mais, drueekstrakter, aloe vera, fuktighetsgivende og metning med verdifulle stoffer. Etter bruk forblir en behagelig følelse på huden, det blir ingen tetthet, glans.

Emulsjonen inneholder ikke sulfater, parabener, fargestoffer. Et ideelt valg for ung hud, men også egnet for aldre 30-40 +. Røret er behagelig, gir behagelig hygienisk bruk. Tekstur er lys, men ikke for mye, fordelt, absorbert godt. Aroma uttalt, men hyggelig, diskret. Forbruket er ganske fort.

I linjen er det andre pleieprodukter som du kan være interessert i - for eksempel gel for vask, tonic.

Uriage Aqua Precis

Uryazh Aqua Presy inneholder SPF 20. Det gir intensiv omsorg, beskyttelse, stopper virkningen av eksterne negative faktorer, er uunnværlig for bruk i en stor by.

Grunnlaget for krem ​​- termisk vann, rik på mineraler, verdifulle stoffer. Mineralkomponenter aktiverer metabolske prosesser på mobilnivå, akselererer hudfornyelse, produksjon av elastin, kollagen. På grunn av dette kan du bruke krem ​​som en anti-aging omsorg. Emulsjonen er lett, har en behagelig aroma, absorberes raskt. Økonomisk forbruk.

Bioderma Sebium AKN

Et effektivt middel for problematisk, fet hud utsatt for dannelsen av akne, kan brukes til behandling og som profylakse. Påfør krem ​​til hele ansiktet, unntatt øyelokkene.

For maksimal effekt anbefales anbefalt forbehandling av huden ved bruk av spesialprodukter fra serien Sebium. Bioderma Sebium AKN normaliserer raskt prosessen med sebumsekresjon, renser porene, fukter, og har en skadelig effekt på bakterier. Det er ingen aldersbegrensninger.

Vichy normaderm

Populær høyt effektiv middel for fet hud. Høy fuktighetskarakteristikk uten klistrelighet og vekting gjør kremen til den uforanderlige lederen av klassifiseringen. Den inneholder hyaluronsyre, påvirker forsiktig, inkludert følsom epidermis.

Et utmerket valg for daglig pleie etter en alder av 30, men du kan begynne å bruke den før. I tillegg til sterk fuktighet, virker formen på overflaten. Påfør det til et tynt lag to ganger om dagen. Etter starten av Vichy Thermal krem ​​blir huden jevn, elastisk og jevn ut. Sammensetningen er hypoallergen, med konstant bruk av midlene er aknebetennelse. Effektiviteten er høy, resultatene er øyeblikkelige. Hyggelige bivirkninger - mild omsorg, uttalt hydrering.

Tolederm Uriage

Undertrykker betennelse, kompenserer raskt for mangel på fuktighet i cellene. Produktet er egnet for dehydrert, irritert, tørr hud. Hovedkomponentene er termisk vann, glyserin, alger.

Alkohol, fargestoffer i sammensetningen er derfor ikke uønskede reaksjoner ekskludert. Vi anbefaler også å være oppmerksom på andre måter i Tolederm-serien. Behandlingen er universell og egnet for ung, moden hud.

Lierak Hydra Chrono

Gel Lierak bryr seg omhyggelig for huden uten fett og klebrighet, forhindrer dehydrering. De aktive ingrediensene har en positiv effekt på tørr dehydrert hud, forbedrer utseendet, gjør rynker mindre uttalt.

Påfør gelen bare til grundig renset hud minst et par ganger om dagen. Verktøyet er et ideelt grunnlag for sminke, gir huden effektiv omsorg hele dagen, bidrar til en mer jevn fordeling av tone, pulver.

HealthBeauty

Fettfri fuktighetskrem designet spesielt for fet, blandet hud, hjelper med intens svette. Det absorberes umiddelbart, gir en behagelig følelse av komfort, fuktighet, tåke.

Bruk verktøyet kan kvinner i alle aldre og menn etter prosedyren for barbering. Fettluster går bort i lang tid, mens huden ikke strammer. Ingredienser inkluderer grønn te, aloe ekstrakt, agurk, Dødehavet mineraler, kamille, vitaminer.

Dag Vitamin Cream fra Mulsan Kosmetisk

Høykvalitets verktøy for barnehage, salgsformular - 75 ml rør. Dag Vitamin Cream ble utviklet spesielt for problem, fet hud, derfor løser sine problemer effektivt.

Vitamin B5 gir dyp utvinning, gir glatthet, elastisitet, B7 fjerner uregelmessigheter, utslett, danner nær hudcellene, regulerer fettutskillelsen. Kamille lindrer betennelse, beroliger, fuktighet. Produktet er ideelt for permanent bruk.

Effaclar H La Roche Posay

En beroligende intensivkrem som gjenoppretter skadede barrierefunksjoner. Eliminerer tørrhet, fjerner irritasjon - hyppige følgesvenner av rusmiddelbehandling av utslett og akne.

Kostnaden på 40 ml, prisen på ca. 1000 rubler, solgt i kosmetiske nettverk, apotek. Hovedkomponentene er niacinamid (beroliger), ceramid, MP lipider. De fukter, gjenoppretter, nærer, gir elastisitet og godt preparert utseende. Proteiner gir komfortable følelser, gjør epidermis næret og hydrert.

JANSSEN DRY SKIN DAY VITALIZER

Tysk sulfatkrem. Verktøyet er designet for barnehage, effektivt fuktighet, penetrerer dypt inn i cellene, metter dem med nyttige stoffer. Hovedkomponenten er hyaluronsyre, som regulerer hydrobalansen. Det er en formel av sheasmør, macadamia.

Kvaliteten er høy, så du vil legge merke til resultater i de første ukene av bruk. Betennelsene, røde flekker, rynker er glatt, huden får velvære. Sulfater i krem ​​er ikke, men det er SPF-6. Formelen har en lett matting effekt, nærer med vitaminer, stimulerer produksjonen av elastin med kollagen. Aromaen er lett, behagelig, tekstur er delikat.

video

Detaljer om fuktighetskrem for fet hud, se videoen.

Krem for fet hud

Til tross for at noen hudpleie er basert på tre hovedstadier - rensing, toning og fuktighet, for forskjellige typer dermis, trenger du ulike formål. For eksempel, for å vaske geler eller skum, for toning - tonics og lotions, og for fuktighetskrem, som regel, brukes kremer.

Egenskaper av epidermis

Oljeskinn - denne porøse huden, hvor sebaceous kjertlene er veldig aktive, fremhever overflødig mengde sebum.

Hudtype overføres vanligvis gjennom gener. Det er ganske mulig å bytte det til en kombinert eller til og med normal gjennom riktig ernæring og omsorg. Det er ikke så lett å gjøre dette, fordi fet hud er også veldig følsom overfor alt annet. Det er veldig viktig å rengjøre en slik hud - stabilt to ganger om dagen, tone opp, slik at porene lukker og fuktes. Fuktighetskrem er nesten det viktigste stadiet, siden huden blir dehydrert eller overdreven, vil den utskille to ganger hudens talg (fett).

Din hud er fet hvis:

 1. To eller tre timer etter vasking eller påføring av sminke, eller enda tidligere, vises en fettete glans på den;
 2. Porene er forstørrede, dype, og ofte kommer svarte flekker på besøk;
 3. På grunn av det aktive arbeidet i sebaceous kjertlene, er akne og betennelser også hyppige gjester.

Typer av midler

Matting kremer regulerer talgkjertlene, og har dermed evnen til å forsinke utseendet av oljeaktig glans i tre til fire timer. Det er også videre oppdelt i tonematter og matting baser / primere. Med det første er alt klart - det maskerer ufullkommenhetene, utgjør hudtonen på grunn av påføring av pigment på den.

Matting primere er preget av det faktum at de forbereder huden for sminke - de glatter ut lindring, smal og lukker porene, forlenge utholdenhetens sminke. Kan brukes både alene og i kombinasjon med pulver eller tonal basis.

Fuktighetskremer. Fet hud trenger aktiv fuktighet, som om den mangler fuktighet, vil den tørke ut og slippe flere ganger mer sebum. Funksjoner fuktighetskrem ligger i det faktum at han ikke bør tette porene og være sammensatt av alkohol, da det tørker huden.

Påfør en lys fuktighetskrem i løpet av dagen, og om natten velger du en nærende.

Nærende kremer er en mer "sterk" type fuktighetsgivende. De er svært like i sine egenskaper - men i tillegg til fuktighet, de metter huden med ulike mineraler og vitaminer, eliminerer flaking, kløe og andre ubehagelige manifestasjoner av problemhud.

For bruk under sminke er det som regel for tett eller tungt - de anbefales å brukes om natten, spesielt i høst-vinterperioden.

Anti-inflammatorisk / antiseptisk. Siden denne typen hud ofte blir besøkt av akne, bør du alltid ha en løsning som kjemper med dem. Som regel er disse spesielle kremer for punktapplikasjon. De kjemper aktivt mot bakterier som forårsaker akne, og om et par dager kan de redde deg fra ubudne gjester.

SPF beskyttende kremer. Om vinteren er det svært viktig å ikke utsette huden for frostbit, men om sommeren for å beskytte mot brannskader og utseendet på alder flekker.

I tillegg er kremer delt inn i to kategorier: natt og dag.

 • Nattkrem, som regel, anti-aging, foryngende, er designet for å håndtere ufullkommenheter som peeling, akne, rynker. Det må nærme huden og tilpasse seg søvnen, jobbe om natten og gjenopprette vann-lipidbalansen.
 • Mange andre ting kan tilskrives dagkrem - matt, beskyttende, fuktighetsgivende. Alle av dem beskytter huden mot miljøets negative virkninger og gjør den mer attraktiv, klar for sminke - og det er usannsynlig at du trenger en matkrem i søvnen.

Ingredienser i sammensetningen

Hvis agenten er antiinflammatorisk og er ment for punktbruk, bør den inneholde stoffer som essensielle oljer (te-tre, rosmarin, neroli, peppermynte, eucalyptus, barrere og sitrus), syrer (ANA-fruktsyrer, for eksempel melkesyre, glykolsyre, drue og VNA - salicylic), alkohol (det kjemper mot betennelse bare bra), antiseptika (grønn te, ekstrakter av medisinske planter).

Benzoylperoksid og C-vitamin gjør også en utmerket jobb med ulike typer utslett.

I matte kremer, talkum, stivelse, sink eller svovel kan fungere som den samme matte komponenten, planteekstrakter, samt koffein og grønn te kan også skjule porene og berolige betennelser.

Den nærende krem ​​har en litt mer lastet, men balansert sammensetning - det kan inkludere vitaminer og mineraler, helt forskjellige oljer (det viktigste er ikke mineral, som kommer fra olje), medisinske planter og retinol.

Moisturizers bør ikke være rotete - det vil være flott hvis de inkluderer flere planteekstrakter eller termisk vann, igjen, grønn te, glyserin og en liten mengde ikke-komedogene oljer.

Hvordan velge sommer og vinter

Om sommeren kan denne typen hud medføre en del problemer for sine eiere. For det første er skinnet på grunn av det konstante sollyset merkbart mye sterkere, huden er bokstavelig talt glødende usunn. For det andre har mange selvmatte fundamentkrem eller mousses en tendens til å rulle eller drenge fra ansiktet under påvirkning av varme - som ikke bare ser helt unestetisk ut, men også provoserer utseendet til nye betennelser og svarte flekker, etter hvert som porene blir tette og forårsaker at huden begynner å svette, produsere mer fett. Derfor er det svært viktig å velge riktig verktøy for sommeren.

Det bør være en lys naturlig matte krem ​​med tekstur.

Det bør lett absorberes og ikke forlate det minste spor i ansiktet, visuelt justere hudtonen og glatte porene. Det vil være fint hvis han vil ha beskyttelse mot solen - SPF. Du kan bruke det solo, hvis du ikke lider av utslett, eller under en matte tone eller helst pulver.

Når det gjelder maskeringskremet, er det best om det også er et matt BB eller SS. Det er lettere, dets belegg er ikke så tett, så store klynger av røde fiender vil ikke gjemme seg - men det vil ikke forsvinne fra ansiktet, vil ikke renne, det er helt usynlig.

Om vinteren er litt tykkere teksturer, for eksempel mousse kremer, egnet for eiere av fetttype hud. Men merket også "matting".

De må være forsiktig skyggelagt, men først - bruk basen eller primeren. I kulde og med en ikke veldig uttalt fettete glans, kan du bruke lette fuktighetskrem. Hvis ansiktet ditt skinner når som helst på året og i noe vær, så må matkremet være din faste følgesvenn. Dette betyr imidlertid ikke at du skal gi opp nærende og fuktighetsgivende kremer - etter en hard arbeidsdag, vær sikker på at du bruker dem til natten.

Regler for anvendelse

Holdbarheten og belegget av mange tonalkremer er avhengig av deres riktige anvendelse. Hvis alt er enkelt med baser eller vanlige kremer, må de spres med fingernailsbevegelser over ansiktet, så med tonale er det litt vanskeligere. Det er tre måter å søke grunnlag på:

 1. Fingers. Situasjonen er den samme som med vanlig krem ​​- et par dråper fløte påføres på baksiden av venstre håndflate, en mengde tas med fingrene og påføres med beating bevegelse på ansiktets hud. Husk at i dette tilfellet, som i andre, bør du først ta hensyn til T-sonen - pannen, nesen og nesebroen, og deretter til U-sonen - hake og kinn.
 2. Svamp eller skjønnhetsblender. Begge verktøyene i dette tilfellet skal være litt våte - en dråpe vanlig vann vil være nok. Det skal bare dryppe kremet på kinnet, uten å blande. Dette vil svampe, i stedet for som du kan bruke en skjønnhetsblender - eggformet svamp. Du bør distribuere krem ​​på overflaten av ansiktet med kjørebevegelsene. Denne metoden er god fordi den gir deg mulighet til å søke et så godt som mulig - grensen mellom huden med og uten tone vil være nesten usynlig, akkurat som kremen på huden din. Ifølge kosmetologer, er dette alternativet egnet for eiere av oljeaktig dermis mye bedre enn andre.
 3. Pensel. Den nødvendige mengden tonal fundament er tatt med en flat børste av middels størrelse og påført med spredning bevegelser. Den vanskeligste måten er at belegget ikke bare avhenger av ferdigheter i sminkeartisten, men også på kvaliteten på børsten, hvor tett den er full (og tettere enn det bedre). Dårlig børste kan ujevnt distribuere hudens tone - striper, samt la et par hår på huden. Det er også den mest uøkonomiske måten, men hvis du tilpasser og finner en pensel tettere, vil belegget bli jevnt og tett og gjemme nesten ufullkommenhet.

Vurdering av de beste produsentene

For å finne en god matkrem, må du vite hva du vil og hvilken effekt en krem ​​utfører. Spesielt for dette har vi forberedt deg en viss liste-vurdering av de mest kjente og effektive midler.

 1. Helt kosmetikk "LACTOLAN Moist Cream for Olive" har en rating på 5 av 5. Denne fantastiske krem ​​er perfekt for eiere av selv den mest problematiske huden - det inkluderer skarlet, kamille, calendula og noen flere urteekstrakter; totalt, opptar 80% av sammensetningen. Pris - opptil 2000 rubler for 70 ml.
 2. Krem til ansikt og kropp "Aysida" reduserer hudens oljepåvirkning, nærer og fukter dermis dype lag. Har en vurdering på 5 av 5 og selges til en pris på opptil 500 rubler.
 3. Baikal herbals Cream Day Matting har en vurdering på 4, 2. En utmerket fuktighetskrem som gjør dermis myk og glatt. Toner og strammer porene. Du kan kjøpe innen 200 rubler.
 4. Christina "Elastin Collagen Placentar Enzyme Moisture" med en vurdering på 4, 2 virkelig fuktighet, forhindrer utseendet av skalering og nye betennelser. Den er også egnet for problemhud, kombinerer matt og fuktighetsgivende. Pris - i gjennomsnitt ca 1200 rubler.
 5. Day Cream "Sophora Japanese" fra Natura Siberica koster rundt 400-500 rubler. Moisturizes og beskytter huden, har et SPF filter, er et godt grunnlag for grunnlaget. Matting, sammensatt av japansk Saphora-ekstrakt, C-vitamin og hyaluronsyre. Gjennomsnittlig vurdering - 4, 1 av 5.
 6. Face cream "Neva kosmetikk" "Agurk" - en stor representant for massemarkedet. Moisturizes huden, mattes den og gjør den fløyelsaktig, glatt, men med alt dette koster det en krone - bokstavelig talt 100 rubler. Vurdering - 4, 1 av 5.
 7. "Youth Surge Night" av Clinique. Farmasøytisk nattkrem koster ca 3000 rubler som hjelper med å bli kvitt akne og smale porer, gjenopprette og nærme huden. Ansiktet ditt om morgenen er glatt og glatt, fløyelsaktig, klar til å bruke sminke. Vurdering - 4 av 5.

anmeldelser

Nevskaya kosmetikk "Agurk" skiller seg ut i sin priskategori. Ifølge jentene matter han virkelig - bokstavelig talt opp til 8 timer i normalt vær, opptil 4 - i 30 og flere grader av varme. Lys i tekstur, nesten vektløs, er denne krem ​​en utmerket base for sminke. Det provoserer ikke utseendet til akne, men kurmer dem ikke - med dette, mot antiseptiske kremer. Fukter.

Sammensetningen er ikke best, men det er ganske fordelaktig - av de dårlige komponentene inneholder den bare silikoner og et litt høyere innhold av glyserin.

Krem til ansikt og kropp "Aisida" - en av de få, ikke bare matte, men også regulerer arbeidet med talgkirtler. Samtidig tørker den ikke fettete hud, da det også har fuktighetsgivende egenskaper.

Den brukes også før sengetid som krem ​​for området rundt øynene, da det er hypoallergent og har en meget mild effekt.

Gjennomgang av kremer for fet hud, se følgende video.

Krem for fet hud - rangerer det beste etter kosmetologers mening

Mange kvinner leter etter krem ​​for fet hud, i prinsippet, ikke forstå hvordan man finner et egnet middel. Faktisk, faktisk har denne typen epidermis mange problemer - fettete glans, forstørrede porer, akne, akne. Og hun, fet hud, trenger hydrering, ernæring og beskyttelse, ikke mindre enn noe annet.

For å få et vellykket søk, må du forsyne deg med litt kunnskap, bestemme prioriteringer (nærværet av hele listen over problemer, eller noe spesielt), forstå overflod av kjemiske termer, og til slutt gjøre det etterlengtede kjøpet.

Et interessant faktum. Eiere av fet hud, som har en hel "bunke" av ubehagelige problemer, er beskyttet mot en - prematur utseende på rynker. Tross alt, med denne type aldersendringer i form av folder, synes det mye senere enn for eksempel i unge damer med sensitiv og tynn epidermis.

Hva skal du vurdere når du velger en krem?

Å velge "riktig" krem ​​for fet og problemhud i ansiktet, som vil være nyttig og tillate deg å takle eksisterende feil, la oss høre på råd fra fagfolk.

 1. Før du går til butikken, gjør du en liste over forhåndsvalgte midler. Dette vil hjelpe Internett, hvor du kan starte anmeldelser og ratingindikatorer på nesten alle produkter.
 2. Vær oppmerksom på tilstedeværelsen av alle relevante sertifikater som er obligatoriske for selgeren. Hvis du nektet å demonstrere et slikt dokument - dette er en anledning til å tenke på kvaliteten på varene som tilbys.
 3. Kontroller forsiktig emballasjen for integritet. Ikke kjøp verktøyet hvis det ikke er det samme eller på slutten. Manglende effekt ved bruk av en slik krem ​​er den mest ufarlige konsekvensen.
 4. Finn en indikasjon på at verktøyet er designet spesielt for fet og problem hud.
 5. Heksesammensetning. Ikke kjøp krem ​​med ukjente eller uforståelige komponenter eller stoffer som kan forårsake allergisk reaksjon. Jo nærmere toppen av listen er ingrediens, jo mer er mengden i produktet.

Hvis alle de ovennevnte elementene har tilfredsstilt deg, så er det nå på tide å ta hensyn til de tilleggsfunksjonene som produsenten har tildelt sin kosmetiske.

Som praksis viser, er budsjettproduktene i dette segmentet ikke veldig dårligere enn deres dyre kolleger. Men hvis produktet blir tilbudt mye billigere og produsenten ikke var kjent for deg før, så er et slikt verktøy ikke verdt å kjøpe.

Hva skal være en del av naturlige ingredienser?

Fet hud er ikke et kosmetologisk problem i det hele tatt, som mange tror. Det kan arves, og kan manifestere seg i løpet av livet på grunn av den negative virkningen av eksterne faktorer, patologier av indre organer.

Den riktige sammensetningen av kremet for fet hud vil gi rettidig og omfattende pleie for epidermis og bidra til å opprettholde den normale tilstanden til huden på ansiktet.

Hovedproblemet i vårt tilfelle er overdreven aktiv arbeid av talgkjertlene, som fører til dannelse av fettete glans, utvidelse av porene, utseendet til hudormer, akne, komedoner.

Det er ganske naturlig at vi ser etter naturlig kosmetikk - det vil si fra naturlige ingredienser. Men ikke alle av dem vil være like nyttige for alle uten unntak.

Naturlige komponenter av krem ​​for fet hud som vil være til nytte og bidra til å takle problemene:

 • Vitamin C - forbedrer metabolske prosesser, regulerer (og ikke undertrykker) sebaceous kjertler, har en antioksidant effekt, bidrar til å styrke veggene i blodårene;
 • fruktsyrer eliminerer oljeaktig glans (matt), fjern døde celler av epidermis, fremme ernæring og hydrering;
 • Urteekstrakter av kamille, calendula, ginseng er gode antiinflammatoriske og beroligende ingredienser;
 • Sophora-ekstrakt har en foryngende, strammende, rensende effekt.

Hvis du finner minst en av disse komponentene i krem, er den egnet for fet hud.

Kjemisk sammensetning

Ansiktscreme i hovedsak er et helt kjemisk laboratorium. Elementer, som i periodiske bordet, har sine egne ikke helt klare, og noen ganger skremmende navn. Det vil være bedre hvis hver kunde kan forstå vilkårene som er skrevet på emballasje av et kosmetisk produkt. Tross alt er noe kjemi ganske farlig og giftig.

Hva kan bli funnet på en krukke eller et glassrør for problem og fet hud, og disse stoffene er ikke "gift":

 • benzoylperoksid - for å bekjempe utslett;
 • Salisylsyre - tørker, eliminerer selv den mest kraftige glansen;
 • koffein - å begrense porene;
 • niacinamid - eliminerer irritasjon;
 • retinol og svovel - kampen mot akne;
 • alfa hydroxy syrer i ensemblet med essensielle oljer har antibakteriell virkning;
 • vitaminkomplekser - til mat;
 • ekstrakter av medisinske planter - lindre og kjøle huden;
 • Hyaluronsyre - dyp fuktighet uten å påvirke aktiviteten til talgkjertlene.

Tilstedeværelsen av slike stoffer i sammensetningen av presentasjonen betyr at den er effektiv. Men komponentene er svært aktive og kan forårsake uforutsigbare reaksjoner.

Derfor, når du søker for første gang, er det bedre å utføre en test for tolerabilitet. For å gjøre dette må du bruke en liten mengde av produktet på håndleddet og overvåke hudens reaksjon i 30 minutter. Hvis det ikke er noe visuelt og taktilt ubehag - kan du bruke.

Kontra

Kontraindikasjoner til bruk av et hvilket som helst kosmetisk produkt vil være individuell intoleranse overfor noen komponent av produktet. I alle andre aspekter bør du være oppmerksom på bruksegenskapene, noe som kan føre til ubehagelige konsekvenser.

 1. Merket "for fet hud" er ikke skrevet forgjeves. Du må bare bruke spesialiserte midler som har den ønskede sammensetningen, designet for å håndtere problemene med fet og problemhud.
 2. Alderparametere. Se etter en krem ​​med riktig nummer på esken. Ellers vil den ønskede effekten ikke skje. "
 3. Lagringsforhold Vår "helt" lagres best i kjøleskapet på den nederste hylle. Plassering på badet, i lyset (sol eller kunstig), med høy luftfuktighet og temperatur vil føre til tap av nyttige kvaliteter lenge før utløpsdatoen.
 4. Tara. Eventuelle beholdere hvor produktet er plassert må være tett lukket for å forhindre oksidasjon av produktet. Kontakt med luft - minimum mulig tid. I denne forbindelse er preferanse gitt til rør med en smal hals enn krukker.
 5. Søknad av midler. Husk at noen sminke kosmetikk bør brukes på renset hud.
 6. Søknadsregler. Det er umulig å trykke på ansiktet, intensivt gni kremet, ta kaotiske bevegelser - slik at du kan strekke eller skade huden. Påfør behov for fingertuppene, lette bevegelser langs massasjelinjene.

Vær oppmerksom på! Allergiske reaksjoner er satellitter av alle aktive agenter. Spesielt nærende krem ​​for fet hud, beriket med vitaminkomplekser, eller produkter med fruktsyrer eller essensielle oljer krever en toleranse test!

Vurder det beste etter mening av kosmetologer og brukere

Krem til fet og kombinasjonshud er et spesialprodukt, fordi det må ha spesielle kvaliteter som ikke er iboende i kosmetikk til andre hudtyper. Si mer - det bør være flere slike kremer til din disposisjon, siden hver av dem utfører visse funksjoner.

For å lette valg av krem ​​for fet hud - en liste utarbeidet i henhold til oppfatning av fagfolk og forbrukere.

fuktighets

Fuktighet krever hud, inkludert problem. Dens mangel vil føre til enda mer aktiv arbeid i sebaceous kjertler og forverring av inflammatoriske prosesser. Og etter dem - en økning i antall akne, hudormer og svarte flekker. De beste fuktighetskremene for fet hud fører vann-saltbalanse til normal, bidrar til å eliminere feil.

 1. La Roche Posay EFFACLAR H - ifølge vurderinger er den beste fuktighetskremmen for fet hud, som myker, beroliger, lindrer peeling, absorbert umiddelbart og gir ikke en skinnende film.
 2. Avene Clean AC Hydrating har en dobbel effekt. Sammen med fuktighetsgivende tørker acne, beroliger irritasjoner, myker.

næringsrik

Den beste krem ​​for fet hud med en nærende effekt, vil bidra til å takle mangel på vitaminer i høst og vår. Hvis du ser forverring av utseende, graynhet i ansiktet og samtidig føler du unaturlig tretthet og svakhet - du har vitaminmangel (mest sannsynlig). Velg et verktøy som gir god ernæring til din "sultne" epidermis.

 1. GiGi Vitamin E inneholder ikke bare vitaminet som er angitt i navnet, men også noen andre spesielt valgt for fet hud.
 2. TimeWise Mary Kay gir næring, fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagenfibre, har anti-aging effekt.

beskyttende

Øverste kremer for fet og problem hud fortsetter å beskytte. De må velges i henhold til sesongen, da det vil være forskjeller i komponentsammensetning i delen av UV-filtre.

 1. Estee Lauder DayWear - en beskyttende krem ​​for sommeren. Den har nærende, fuktighetsgivende og toningegenskaper.
 2. Natura Siberika "Sophora Japanese" er en universell beskyttelseskrem som kan brukes når som helst på året.

dag

Det er veldig viktig hvilken krem ​​å velge for bruk i dagtid. Tross alt må det oppfylle flere kriterier: å håndtere problemer, ikke å forlate en fett, ikke å ødelegge sminke.

 1. Garnier BB Cream "The Secret of Perfection" forandrer tonen i ansiktet, krever ikke den påfølgende applikasjonen av tonalbase eller pulver, tetter ikke porene, kjemper med eksisterende og forhindrer utseendet til ny akne.
 2. Noreva Exfoliac Acnomega 200 - for veldig fet hud med rødhet, kviser og svarte flekker. Tørker, reduserer betennelse, gir ut farge, absorberer talg om dagen.

natt

Nattkrem er designet for aktivt å løse problemer uten estetisk effekt, det vil si at den har en mer tett konsistens, fjerner ikke fettete merker på huden. Men det nærer, fuktighet og kjemper aldersendringer veldig bra.

 1. Clinique Youth Surge Night er et utmerket anti-aging middel, nærende, fuktighetsgivende og toning.
 2. Vichy Normaderm. Vichy trenger ikke ytterligere reklame, ettersom alle produkter fra denne produsenten er av høy kvalitet og effektivitet.

antiphlogistic

En god antiinflammatorisk krem ​​er ikke bare klar over inflammasjonsfokus, men også helbreder, beholder fuktighet, beskytter og forhindrer aldersrelaterte endringer.

 1. Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream av Vichy. Og igjen Vichy, som i dette tilfellet er utenfor all ros.
 2. HyaluroMat Cream fra Lirene oppfyller alle oppgavene. Samtidig tetter huden perfekt, regulerer arbeidet i talgkjertlene, og eliminerer overdreven oljeaktig glans.

matter

Som vi har sagt, bør kremet for problemhud ikke bare løse de samme problemene, men også skjule sine uæstetiske manifestasjoner. En av de beste i denne inkarnasjonen er anerkjent:

 • Vichy Normaderm Total Mat kommer til redning igjen. Produsenter har tenkt gjennom hver eneste detalj og deres verktøy gir justering av tone, fargeforbedring, kampen mot aldersrelaterte endringer;
 • Dagsmatterkrem "Baikal Herbals" - en representant for kohorten av russiske rettsmidler for problem og fet hud. Regulerer sebaceous kjertler, utgjør farge, eliminerer fettete film.

Gjennomgå og personlig mening om kremer for fet hud, kan du se nedenfor:

Enhver type hud krever omsorg, og fra tidlig alder. Da vil årene ikke rynke ned på ansiktet og ødelegge stemningen til en kvinne som føler seg ung og bekymringsløs.

Fuktighetskrem for fet hud

Hvordan hjelpe huden å bli kvitt oljeaktig glans? Dermatologer mener at i tillegg til matting, er det nødvendig å gi høy kvalitet fuktighetsgivende. Så, en krem ​​med en slik handling bør være et obligatorisk trinn i daglig pleie.

 • Fuktighetsgivende fet hud: Handlingsprinsipp
 • De viktigste egenskapene til fuktighetskrem for fet hud
 • Utvalgsregler
 • Egenskaper av sammensetningen
 • Typer av oljeaktig hud kremer
 • Regler for anvendelse
 • Gjennomgang av fuktighetsgivende kremer for fet hud

Fuktighetsgivende fet hud: Handlingsprinsipp

Oljeskinn oppfører seg uforutsigbart: det skinner nesten umiddelbart etter rensing, det blir irritert og betent, og deretter skreller av. For å hjelpe henne å takle ubehag menes verktøy som kan løse flere problemer samtidig:

øke nivået av fuktighet;

Beskytt mot ultrafiolett stråling.

Oljeskinn bør ikke bare matte, men fuktighet. © iStock

Kremer for fet hud inneholder vanligvis komponenter som øker eksfolieringsprosessen, selv ut konsistens og farge på huden, forhindrer tilstoppede porene og utseendet av komedoner.

De tiltrekker seg fuktighet og aktiverer keratiniseringsprosessen (fornyelse av epidermis). Disse er hyaluronsyre, algerederivater, termisk vann og sukker.

Hjelp å fjerne oljeaktig glans. Talc, perlit, syntetisk mikropulver, silisiumderivater er ansvarlige for denne funksjonen.

De viktigste egenskapene til fuktighetskrem for fet hud

Krem til hud utsatt for overdreven produksjon av talg, må takle tre viktige oppgaver:

hindre utseendet på ufullkommenheter.

Ifølge Elena Eliseeva, medisinsk ekspert Vichy, bør kremet ideelt sett inneholde samtidig:

mikropulver, silisium, perlit eller kaolin for sløvhet;

hyaluronsyre, glyserin, aloe-ekstrakt eller termisk vann for å opprettholde vannbalanse;

Syrer i lave konsentrasjoner (fortrinnsvis salisylsyre, lipohydroksyre, drue eller melkesyre) for å exfoliere epidermis.

Hvis den ideelle sammensetningen ikke ble funnet, må du kombinere to typer omsorg, for eksempel matting om morgenen og fuktighetsgivende om kvelden.

Fet hud er ofte dehydrert. © iStock

Utvalgsregler

"Når du velger en fuktighetskrem, må du følge med etiketten" for fet hud, men ikke for "fet og problematisk", advarsler Elena Eliseeva. "Sistnevnte formler er kurative og kan inneholde høye konsentrasjoner av syrer og retinol, derfor kan bare fet, ikke-utslett hud tørke ut."

I tillegg bør en fuktighetskrem være:

ikke provoserer skinne;

ikke inneholder mineraloljer

lys i tekstur (gel, væske, krem-gel).

Krem for fet hud kan inneholde syrer, mineraler, fuktighetsgivende midler. © iStock

Egenskaper av sammensetningen

Med tanke på at fet hud er svært krevende og samtidig trenger mat, fuktighetsgivende og sebocontrol, er en rekke aktive ingredienser som løser disse problemene vanligvis lagt til sminke.

Hyaluronsyre, glyserin, propylenglykol, panthenol skaper en fuktighetsbevarende barriere på overflaten av huden og derved utjevne den.

Vitaminer C og E, resveratrol, polyfenoler - antioksidanter som bekjemper frie radikaler, forhindrer oksidativt stress og tidlig aldring.

Salisylsyre ødelegger sammenhengen mellom hornkornene i huden, bidrar til å exfoliere, gir lettelse og hudfarge.

Stivelse, talkum, pulver, sink, forskjellige typer leire er sorbenter, har en matt effekt.

Emulgatorer (Glycerylstearat, Cetylalkohol, Stearic Acid, Glycol Stearate) "samler" ingrediensene i en enkelt formel.

Mykgjørende ingredienser forbedrer produktets kosmetiske egenskaper.

Typer av oljeaktig hud kremer

Oljede hudkrem er ikke for mye. De mest effektive av dem kombinerer parring og seboregulatoriske effekter, og inneholder også grunnleggende fuktighetsgivende ingredienser.

Hvis du har fet hud, bør du være spesielt forsiktig når du velger en fuktighetskrem. Husk:

konsistensen av fuktighetskremet bør ikke være tett;

Hvis huden er sterkt dehydrert, må du nøye overvåke reaksjonen på de aktive ingrediensene - irritasjon er mulig.

Fuktighetsgivende bidrar til å beskytte hudens lipidmantel. © iStock

Regler for anvendelse

Eiere av fet hud anbefales å nøye følge de viktigste stadiene av omsorg: rensing, toning, fuktighetsgivende.

Påfør kremet etter grundig rensing.

For å gjenopprette pH i huden og forberede den til etterfølgende omsorg, bruk en tonic eller matting lotion i det siste trinnet av rensing.

Varm litt krem ​​(volum med en ert) i palmer og fordel det jevnt med massasjebevegelser fra midten av ansiktet til periferien, unngå området rundt øynene.

13 beste kremer for fet hud

Fet hudpleie er den konstante bruken av masker, skrubber, kremer og kremer. Krem er igjen betraktet som de mest effektive, fordi de har de fleste komponentene som har en positiv effekt på fet hud. Også valget av ansiktscreme er en svært komplisert prosess. Han krever en seriøs holdning.

I artikkelen vil vi se på 13 populære kremer av forskjellige priskategorier for fuktighetsgivende og nærende hud.

Hva skal være i sammensetningen

Krem for fet hud bør inneholde:

 1. Niacinamide. Tørker acne og gir dem ikke mer til å virke, beroliger og reduserer betennelse, desinfiserer.
 2. Salisylsyre, benzoylperoksid. De renser og krymper porene, beskytter mot miljøfaktorer og bekjemper akne.
 3. Koffein. Det påvirker ikke bare våre blodårer. Som en del av krem, smalner den porene, gir hudtonen og forhindrer at akne oppstår.
 4. Retinol og svovel. Vitamin E for ansiktet forhindrer spredning av hudsykdommer, utslett, som ofte står overfor eiere av fet hud.
 5. Hyalurinsyre. Det passer godt med akne, komedoner og ulike irritasjoner. Hyaluronsyreinjeksjoner fukter og renser epidermis.
 1. Vitaminkomplekser A, E. De nærer huden, fukter, bidrar til rask gjenoppretting og helbredelse av hudskader. Selv tone og gi et sunt utseende.
 2. Mineralkomponenter. Oftest er de oksider av magnesium, kalium, sink og sjømineraler. De nærer og fukter, renser porene og beskytter mot de skadelige effektene av eksterne faktorer.
 3. Eteriske oljer og planteekstrakter. Oftest: tea tree, sitrus, kamille, iris. I tillegg har de en god effekt på oljer med calendula, sitron, cedar og rosmarinekstrakter. Berolig, utjevne tone, behandle akne, fuktighet, næring.
 4. Melkesyre og fruktsyrer. Nyttige naturlige stoffer som beroliger, lindrer betennelse, bidrar til å absorbere andre komponenter bedre.
 5. Koenzymer. Komponenten som forynrer cellene returnerer epidermis naturlige elastisitet, og forhindrer dermed rask aldring. Foruten det faktum at fet hud er mindre tilbøyelig til å aldre seg, takket være koenzymer, vil eiere av denne typen epidermis gå ung i lang tid.

Forrens huden, det er noen ganger ønskelig å gjøre en dyp rengjøring før verktøyet påføres. Spesielt må du vurdere hvilke ingredienser som er en del av krem, i tillegg til nyttig. Jo mer skadelige komponenter (fargestoffer, silikoner, dufter, etc.), jo mer dekker de effektene av de ønskede komponentene og derved bare skader huden. Det er verdt å velge dyrere kremer, de har mindre skadelige stoffer.

Fuktighetsgivende vurdering

Påfør fuktighetskrem for fet hud er ikke mindre viktig enn for andre. Til tross for flytende fett som dekker epidermis, påvirker det ikke fuktighetstilstanden i cellene. Derfor, fuktighetsgivende - det viktigste i omsorgen for enhver hud.

Hovedkomponentene for fuktighetskrem: glycerin, hyalurinsyre. De smaler perfekt porer og fukter epidermisene. De trenger dypt inn i cellene og nærer dem fra innsiden. I dette tilfellet hjelper flytende fett bare - det beholder fuktighet inne i cellene i mye lenger tid.

De mest populære produsentene av fuktighetskrem - KIEHL'S, LA ROCHE-POSAY, VICHY, LANCME, Mulsan Cosmetic. Deres produkter finner du nedenfor.

Gel-krem for ansiktet uten oljer ULTRA FACIAL OIL-FREE GEL CREAM, KIEHL'S

Anbefales av dermatologer, en sterk rensemiddel. Passer for alle aldre.
Dette kosmetiske produktet fra firmaet KIEHL'S - fukter og nærer huden. På grunn av den lette og forfriskende tekstur, vil fuktigheten i cellene sulte lenge. Fjerner fet skinn, tørker akne, bekjemper akne. Gjelder ansiktet i ansiktet. Passer for enhver type epidermis, spesielt for de som er utsatt for fett. Inneholder ikke fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og andre allergiske eller skadelige for huden.

struktur

søknad

Forrens huden i ansiktet. Påfør krem ​​på problemområder. Bruk to ganger om dagen, unngå kontakt med området rundt øynene.

Revitalizing Night Cream EFFACLAR H, LA ROCHE-POSAY

Kosmetisk bidrar til å gjenopprette huden om natten. Nærer, fukter, lindrer irritasjon, har antiinflammatorisk og foryngende effekt. Det anbefales å tørke ansiktet med en tørr klut for å fjerne gjenværende krem.
struktur

 • koeenzimy;
 • tea tree essensielle olje;
 • vann;
 • hyalurinsyre.

søknad

Pre-damp og rengjør porene. Søk om en halvtime før søvn i sirkulær bevegelse, unngå kontakt med området rundt øynene. Kan brukes på halsen, halsen. Påfør en gang om dagen. For forebygging eller fjerning av betennelse kan ikke brukes mer enn en gang hver femte dag.

Nattkrem NORMADERM NIGHT DETOX, VICHY

Fuktighetskrem fra VICHY, har helbredende egenskaper: nærer, beroliger og strammer porene. Det toner opp, tonerivå, fjerner fet skinn, normaliserer arbeidet med talgkjertler, erstatter fuktighetsgivende tonic før sengetid. Anbefales for jenter over atten år gammel. Passer for alle typer hud. Spesielt bra for oljeaktig epidermis.
struktur

 • glycerol;
 • mineral komponenter;
 • koffein;
 • niacinamide;
 • vann;
 • essensielle oljer.

søknad

Påfør huden i en halv time før sengetid. Unngå kontakt med området rundt øynene og bunnen av håret. Du kan bruke hver dag. På grunn av lysstrukturen blir det ikke flekker eller fete merker. Gjør øyeblikkelig, og effekten varer hele dagen.

Les også om Vichy Ideal krem ​​natten peeling her.

Matte krem-gel PURE FOCUS, LANCME

Utmerket krem-gel, som ikke bare fukter huden, men også matter dem, gjemmer tegn på oljeaktig glans. Den har anti-aging effekt, forynger celler, gjenoppretter hudens elastisitet. Dette er en utmerket anti-aging behandling for fet hud, da det fjerner fet skinn, fuktighet - og dermed også hjelper huden å forbli ung i lang tid. Normaliserer talgkjertlene. Dræper bakterier, slik at de ikke sprer seg over overflaten av epidermisene. Anbefales av dermatologer og kosmetologer.

struktur

 • tang ekstrakt;
 • glycerol;
 • termisk vann;
 • essensielle oljer.

søknad

Forrens huden. Påfør problemområder med tynt lag, lette sirkulære bevegelser. La det tørke. Kan brukes som en base for sminke. Påfør 15 minutter før du legger grunnlaget. Bruk ikke mer enn to ganger om dagen.

Les også om ansikts kremer for fet hud på denne adressen.

Den maksimale effekten på å bruke gelkremet etter bruk av rengjøringsgel PURE FOCUS og rensepremie PURE FOCUS.

Dag med vitaminer Dag Vitamin Cream, Mulsan Kosmetisk

Et annet godt verktøy for fuktighet av epidermis. Rik på vitaminer, nærer, beskytter mot ytre faktorer, lindrer, lindrer rødhet, irritasjon, behandler akne og fjerner overflødig talg.

struktur

 • vann;
 • olivenolje;
 • ekstrakter av grønn te, kamille, aloe, nettle, burdock;
 • glyserol.

søknad

Forvask med varmt vann og vaskemiddel. La huden tørke, ikke tørk med et håndkle. Bruk i sirkulære bevegelser på problemområder, samt på nakke, nakke, skuldre. Unngå kontakt med øyeområdet. Etter en halv time, blett gjenværende uabsorbert krem ​​med en tørr klut..

Etter 30

Opptil 30 år er huden smidig, glatt, silkeaktig og sunn. Dessverre begynner en gradvis aldringsprosess etter 30 år. På grunn av feil kosthold, livsstil og hudpleie - denne prosessen kan akselereres. For å forhindre utseende av rynker, gjenopprette elastisitet og forynge cellene, må du bruke kremer med foryngende effekt. De mest populære produsentene innen anti-aging kremer: SKINCEUTICALS, Vichy, Cora, Avene.

Anti-aging ingredienser: glycerin, retinol, vitaminer A, C, E.

Les også om de beste ansikts kremer for rynker på lenken.

Dagkrem for fet og normal hud med tegn på aldring FACE CREAM, SKINCEUTICALS

Anti-aging krem ​​for jenter etter 30 år. Moisturizes, nærer huden, forynger cellene, bremser aldringsprosessen, gjenoppretter hudens elastisitet, behandler akne. Beskytter mot miljøpåvirkning. Egnet for oljeaktig og kombinasjonshud. Godkjent av dermatologer.

struktur

 • termisk vann;
 • glycerol;
 • naturlige ekstrakter og oljer.

søknad

Forbered dyp rensing av ansiktet. Bruk i sirkulære bevegelser på problemområder. Vent til tørr (20-30 minutter). Deretter vaskes med varmt vann. Det anbefales ikke å bruke mer enn en gang hver tredje dag. Lett tekstur absorberer raskt, etterlater ikke fettete flekker eller merker.

Utmerket effekt vil være når kombinert med andre anti-aging kremer og tonics.

Retinol Nattkrem med Retinol 0.3, SKINCEUTICALS

Nattkrem har en foryngende effekt. Den aktive ingrediensen - retinol, senker aldringsprosessen, forynger cellene, gjenoppretter hudens elastisitet, beroliger, behandler akne, komedoner, fjerner overflødig flytende fett og desinfiserer huden. Bekjemper med utseendet på alder flekker. Tett tekstur gir en varig effekt. Full absorpsjon skjer i en halv time.

struktur

 • retinol;
 • termisk vann;
 • te og peppermynte essensielle oljer.

søknad

Rengjør huden, det er tilrådelig å dampe og åpne porene. Påfør en halv time før sengetid, i en sirkelbevegelse. Kan brukes i to lag. På grunn av sin lette, ikke-fete tekstur, absorberes den raskt. Første halvtime ikke å vaske og ikke tørke ansiktet ditt. Påfør ikke mer enn en gang om dagen. Holder en lang og varig effekt.

Vichy Aqualia Termisk lys fuktighetsgivende

Lett fuktighetskrem med anti-aging effekt fra Vichy vil vare 24 timer, og opprettholder et optimalt fuktighetsnivå på huden. For fet hud er veldig bra. Strammer porer, glatter rynker, behandler akne, nivåer tone, returnerer den tidligere elastisiteten til overflaten av epidermis. Det gir en sunn glans, glatthet og silke. Fjerner åpenbare tegn på fett.

struktur

søknad

Rengjør huden, legg et tynt lag på problemområder, unngå huden rundt øynene. Etter tjue minutter, skyll med varmt vann og tørk ansiktet med fuktighetskrem.

Den maksimale effekten vil være ved påføring av andre rensemidler og fuktighetsgivende midler fra Vichy.

Antistress Cream Bark

Multifunksjonell anti-rynkebehandling. Intensivt bryr seg om hud etter eksponering for miljøet eller stressfaktorene (temperaturendringer, kulde, støv, varme, sterk vind, dårlig kosthold, utilstrekkelig mengder mineraler og vitaminer, brannsår). Fjerner betennelse, forynger celler, beroliger, renser porene, fjerner fet skinn, normaliserer talgkjertlene.

struktur

 • vitamin C;
 • naturlige polysakkarider;
 • aloe vera juice;
 • avokado;
 • shea smør;
 • kalk;
 • vann;
 • granater.

søknad

Skal huden. Påfør i sirkulære bevegelser. La igjen i fem minutter, og legg deretter på et andre lag. Hold i femten minutter. Vask av med varmt vann. Det anbefales å bruke ikke mer enn to ganger om dagen. For profylakse kan du bruke den en gang hver tredje eller fire dager.

Avene Eluage Regenerating Cream

Universell anti-aging krem, gjenoppretter og forynker cellene. Det lindrer, lindrer irritasjon, betennelse, allergiske manifestasjoner, behandler akne og svarte flekker, fjerner tegn på fet og problem hud. Copes med rynker etter 40 år. Produsent - Frankrike.

struktur

søknad

Forrens huden. Påfør i sirkulære bevegelser på ansikt og nakke. Vent til helt absorbert (10-20 minutter). Deretter vaskes med varmt vann. Resultatet vil bli synlig etter to ukers daglig bruk.

Det er bedre å søke før sengetid.

For fett og problem (kombinert)

Største omsorg krever fet og problem hud. Det er en spesiell linje med omsorg bare for denne huden. Fjerner oljeaktig glans, mattes, fuktighet og næring. Det anbefales å bruke hver dag. For behandling av egnede produkter fra bedrifter: Vichy, Cora, Avene.

Komponenter: koffein, salicylsyre og hyalurinsyre, niacinamid.

Artistry Essentials

Universal kosmetikk med fuktighetsgivende og rensende effekt. Fjerner betennelse, renser og strammer porene, fjerner fet skinn, nærer og holder fuktighet i cellene. Produsent: Amway. Anbefales til bruk sammen med andre fuktighetsgivende og toningmidler fra Amway.

struktur

 • glycerol;
 • kamille ekstrakt;
 • tea tree olje;
 • vann;
 • salicylsyre.

søknad

Påfør på renset tørr hud. Unngå kontakt med øynene. Det er bedre å søke om morgenen og kvelden. På grunn av sin lette tekstur absorberer den seg raskt. Skyll ikke. Ikke bruk mer enn to ganger om dagen. Ellers, vanedannende, og effekten vil ikke være.

Skin Relief Cream

Universelt middel for fet og kombinert hudpleie. Strammer porene, tørker acne, fjerner fet skinn, har en liten matteffekt. Kan brukes til profylakse hver tredje dag.

struktur

 • kastanje ekstrakt;
 • vitaminer A, E.
 • aloe vera ekstrakt;
 • glyserol.

søknad

Påfør på renset hud. Ikke fall på området rundt øynene. Den kan brukes på hals, nakke og skuldre. Det er bedre å bruke med rensende geler og tonics. Tjue minutter senere, blett gjenværende uabsorbert krem ​​med et tørt serviett. Synlig resultat etter tre uker daglig bruk. Godkjent av dermatologer.

Normaderm

En stor omsorgsperson fra Vishy. Tørker acne, hindrer dem i å komme tilbake, renser og strammer porene, fjerner oljeaktig glans, fuktighet og næring. Godkjent av dermatologer. På grunn av sin lette og ikke-fettete tekstur absorberer den raskt, og gir ingen flekker. Kan brukes før avreise. Langvarig effekt.

struktur

 • vann;
 • glycerol;
 • Tea Tree Extract;
 • hyalurinsyre;
 • essensielle oljer.

søknad

Påfør på renset hud. Smør tynne lag i problemområder. Skyll ikke. Vent 10 minutter til helt absorbert. Bruk ikke mer enn to ganger daglig under behandlingen. De første resultatene vil bli synlige om noen uker. Kan brukes til profylakse en gang i uken eller som en base for sminke.

Tips for å velge

 1. Det er nødvendig å sjekke kremen for tilstedeværelse av skadelige komponenter (fargestoffer, dufter, oljeraffineringsrester, silikoner).
 2. Kremet bør fuktighet, nærme litt, og også beskytte huden mot eksterne faktorer.
 3. For dagtid bruk, er det bedre å velge en krem ​​med en lys tekstur, for nattpleie - med en tett struktur.
 4. Hvis det ikke er utslag og akne, er det bedre å velge krem ​​uten høy konsentrasjon av syrer og retinol.
 5. Før påføring utfør lys eller dyp rensing av ansiktet, dampende, åpne porer.
 6. Sjekk om individuell intoleranse for stoffets komponenter.

Vi anbefaler også at du gjør deg kjent med de beste solkremkremene for hver dag i dette materialet.

video

I denne videoen vil kosmetologen fortelle deg hvordan du velger riktig krem, avhengig av hudtype.

funn

 1. I en god krem ​​for fet hud er det en eller flere komponenter fra listen: retinol, koffein, glyserin, essensielle oljer, vitaminer A, E, C, mineralkomponenter, koenzymer.
 2. Valg av krem ​​for fetttype er en kompleks prosess.
 3. Feil omsorg kan føre til aktivering av sebaceous kjertler og utseendet på ulike typer utslett.
 4. I fuktighetskrem er hovedbestanddelen glyserin og hyalurinsyre.
 5. Matting krem ​​kan brukes som en base for sminke.
 6. De mest populære hudpleiemerkene er Avena, Vishy, ​​KIEHL'S, LA ROCHE-POSAY, LANCME, Mulsan Cosmetic.
 7. Det er bedre å kjøpe fra pålitelige produsenter.
 8. Anti-aging ansikts kremer redusere aldringsprosessen og gjenopprette hudens elastisitet.
 9. For fet hud trenger du konstant pleie.

Les også om ansikts kremer for kombinasjonshud her.

Flere Artikler Om Typer Acne