Fuktighetsgivende kroppskrem - kosmetisk for normalisering av lipidbalanse, forbedring av beskyttelsesfunksjonene i epidermis og sikring av en sunn tilstand. Mangelen på fuktighet i cellene fører til tørking av epidermis, flabbenhet, utseende av rynker. En av de viktigste verktøyene i kosmetikkkvinnelen.

Den perfekte kremet - som ikke burde være i komposisjonen

Hvert år prøver moderne kosmetiske merker å overraske kvinner med nyheter, for å tilby unike produkter. Det er nesten umulig å bestemme et sikkert, effektivt stoff etter farge, konsistens, lukt. Men du kan få en ide om sine evner etter å ha studert komposisjonen.

Selv dyre kosmetikk av populære merker inneholder komponenter som skader huden og forstyrrer naturlige prosesser. Etter langvarig bruk forverres abrupt uttak av stoffet vesentlig for huden. For å unngå problemer i fremtiden bør du være oppmerksom på tilstedeværelsen av skadelige komponenter i sammensetningen.

Ikke kjøp en fuktighetskrem hvis den inkluderer:

 • propolenglykol;
 • mineralolje;
 • laurylsulfat;
 • silikoner;
 • paraffin og oljer;
 • glycerol;
 • Vaselin.

De siste komponentene er ofte produsenter i listen over trygge, naturlige. Hos kvinner er deres tiltak forbundet med øyeblikkelig, intens hydrering. På grunnlag av disse stoffene forberede naturlig hjemmelaget krem. Imidlertid bør slike komponenter unngås.

Glyserin, petroleumjell skaper en lufttett film på hudoverflaten, som forhindrer fuktighet i å rømme fra cellene. De la det ikke ut, ikke la oksygen inne. Når luftfuktigheten i miljøet er mindre enn 65%, begynner komponentene å trekke fuktighet fra cellene, noe som fører til tørking, tynning av epidermis, forstyrrer naturlige prosesser.

Den beste krem-sammensetningen funksjoner

Kosmetisk produkt av høy kvalitet har en organisk, sikker komposisjon. Fuktighetsgivende effekt basert på tilstedeværelse av:

 • planteekstrakter;
 • spekter;
 • oljer;
 • hyalonsyre;
 • naturlig kollagen;
 • urea;
 • vitamin E;
 • termisk vann.

I listen over komponenter i den øvre delen er stoffer med maksimal andel i total sammensetning, under - minimum. Husk å være oppmerksom når du velger en fuktighetskrem for kroppen for holdbarhet, spesielt hud, alder.

Øverste kremer for meget tørr hud

Når du søker etter den perfekte fuktighetskrem, bør du være oppmerksom på produktene til følgende merker.

Kroppen butikken

Britiske merkevareprodukter er forbundet med naturlige hudpleieoljer. Verktøyet gir langvarig fuktighetsgivende, umiddelbar effekt. Delikat tekstur ligner smør. Sortimentet av fuktighetskrem for kroppen er representert av et bredt spekter av produkter - mer enn 30 gjenstander med fruktige, nutty smaker.

Blant de mange produktene, er den absolutte favoritten BrazilNut krem, som virker på basis av sheasmør. Karamell og nøtaktig smak kompletterer den delikate tekstur. Verktøyet er økonomisk konsumert, absorbert raskt, forlater ikke på overflaten av epidermis oljeaktig glans. En krukke med en kapasitet på 200 ml er nok til vanlig bruk i 6 måneder. Kostnaden for krem ​​er ca 600 rubler. Av ulempene - i sammensetningen av glyserin.

Natura Kamchatka Juice Taiga

Produkter fra det velkjente merkevaren NaturaSiberica har gjort en verdig konkurranse mot utenlandske innovasjoner. I tillegg til den naturlige sammensetningen av fuktighetskrem, er kundene fornøyd med det stilige emballasjedesignet, praktisk dispenser av flasken.

Basen av produktet er termisk vann, shea smør, saft av taiga bær - skybjørn, havtorn, lingonberries, fjellaske, tranebær. Krem fungerer samtidig i flere retninger - det nærer, fuktighet, forlenger, returnerer ungdom. Det aktiverer metabolske prosesser, forbedrer produksjonen av nødvendige komponenter. Elastisitet, elastisitet i et integum øker, lettelsen er nivellert.

Legemidlet er lett å påføre, absorberer raskt, lukter godt. Gjennomsnittlig pris - 400 rubler. Ulemper - parfymer, skaper en vedvarende lukt, som ikke alle liker, noen få komponenter som kan forårsake en allergisk reaksjon.

Økologisk butikk

Blomstrende, bæraromaer kjeder seg i de første dagene med intensiv bruk. Produktsortimentet Body Deserts har blitt populært blant shoppere på grunn av en uvanlig kaffearoma. Spesielt likte den fuktighetsgivende kroppen krem ​​- karamellcappuccino.

Hovedfokuset på kosmetikk er å stramme kroppens kontur, eliminere strekkmerker, sagging, rynker. Verktøyet håndterer imidlertid med sterk fuktighet, gir fullstendig omsorg. Resistent aroma som en cappuccino, ferske bakverk.

Kremet inneholder grønn kaffeolje, shea smør, kakao, kanel ekstrakt. Hva er viktig - alle aktive komponenter er øverst i listen, noe som betyr at de utgjør en betydelig andel. Kroppskrem er tykk, men absorberer raskt, gjør huden ikke skinnende. Spent sparsomt. Krukere med en kapasitet på 450 ml varer nesten et år. Produkter av innenlands produksjon. Den gjennomsnittlige prisen på 300 rubler. Noen kunder peker på mangelen på en beskyttende film.

Ecolab Moisturizing Body Cream

Verktøyet kombinerer en dristig tekstur, økonomisk forbruk, rask absorpsjon. Kosmetikk anses naturlig. Gi intens fuktighet av ferskenolje, macadamia, kumquats, lotus ekstrakt. Verktøyet lukter godt, lukten varer bare en halv dag. Kremet beroliger huden, toner, forbedrer elastisiteten, intens fuktighet. Den har en kumulativ effekt, som er den viktigste fordelen. Det er nok å bruke verktøyet bare to ganger i uken, og ikke to ganger om dagen. Kostnaden av krem ​​er 200 rubler.

Ett hundre skjønnhetsrecept

Budsjett kosmetikk med gode resultater. Serien inneholder flere produkter for intensiv fuktighet av huden på alle deler av kroppen. Effektive komponenter er oljer, planteekstrakter, ekstrakter. For å oppnå ønsket resultat anbefales det å bruke et kosmetisk produkt to ganger om dagen. Egnet til langvarig daglig bruk. En karakteristisk funksjon er den vedvarende lukten av tyggegummi fra fjern barndom. Kremet kan kjøpes for 100 rubler.

Ren linje

Nesten ingen forskjellig fra tidligere produkter. Det regnes som naturlig. Gir næring, støtter, opprettholder vannbalanse. Et bredt spekter av produkter lar deg velge verktøyet til din smak, i henhold til alder, egenskaper av epidermis. Planteekstrakter opptar ca. 70% av den totale sammensetningen. Blant manglene - innholdet av vaselin, glyserin. Prisen på krem ​​er ca 200 rubler. Kunder anser det litt overpriced.

Yves Roshe med olivenolje

Dyrt kosmetikk, kjent over hele verden, gir et upåklagelig resultat, fullstendig omsorg. Tekstur er tett, men mild, absorberes raskt. Hyggelig duft varer ikke lenge, noe som er veldig populært blant mange kvinner. Krems ernæringsmessige grunnlag består av planteekstrakter, fuktighetsgivende tilveiebrakt av sheasmør, grønnsak. Midler anbefales å brukes daglig. Gjennomsnittlig pris er 1500 rubler.

Libriderm

Det populære merket produserer naturlige produkter for kvinner i ulike aldre. En rekke fuktighetskrem inneholder hyaluronsyre, som er ansvarlig for vannbalansen i epidermis-cellene. Verktøyets hovedhandling er rettet mot å stimulere naturlige prosesser, og fylle på nivået av fuktighetsgivende komponenter.

Inneholder safranolje, fersken, aloe vera, melkesyre, essensiell olje av jasmin, grapefrukt. Også i sammensetningen er tilgjengelig i akseptable doser av uønskede komponenter, for eksempel glyserin. Den hyggelige, ikke-påtrengende lukten holder på kroppen innen en dag, men gir ikke ulemper.

Det anbefales å søke daglig etter en dusj, badekar. Huden er fuktet, peeling, irritasjon, tettfølelse forsvinner. Innenlandske produkter koster ca 550 rubler.

Faberlik hennes majestet rosen

Kremsmør med en tykk oljeaktig konsistens vil gi hydrering av den tørreste, dehydrerte huden. Krem fra Orangery produktspekteret. Den har en vedvarende blomsterduft av roser. Vanlig pris på 229 rubler., Du kan kjøpe billigere under kampanjen. De aktive ingrediensene er shea smør, kakao. Kremet gir ernæring, intens fuktighet, beskyttelse mot påvirkning av miljøfaktorer. Til tross for dens tette konsistens absorberes den i løpet av sekunder. Blant manglene - en stor liste over uønskede komponenter - glycerin, parabener, silikoner, dufter.

Chanel Satin Cream

Kosmetiske produkter for de som ikke sparer pengene for å oppnå ønsket resultat. Kostnaden av krem ​​er ca 7.000 rubler. Volumet på en krukke er standard - 200 ml. Hyggelig floral aroma, lys tekstur, jevn fordeling. Parfyme forlater lang tid å smake, kombinerer notater av jasmin, rosa pepper, patchouli. Hovedpunktet av merkede produkter - tilstedeværelsen av satengglans på overflaten av huden. Kroppen ser ut som omslaget på et blankt magasin.

Topp kropp kremer vurdering

Lagre denne artikkelen i bokmerkene dine, spesielt hvis ferien er nær. Selv om en detaljert liste over fuktighetsgivende, strammende og beskyttende kroppskrem er til nytte under noen omstendigheter. Så, de beste alternativene, ifølge redaktørene til Skin.ru.

 • Topp fuktighetskrem
 • Næringsrik kremer vurdering
 • Øverste kroppsstrammingskrem
 • Topp solkrem kremer
 • Etter solcreme vurdering

Topp fuktighetskrem

Smeltende kroppsmelk, Garnier

Opptil syv dager med fukting - dette er hva resultatet oppgitt på produktemballasjen ser ut. Å oppnå denne oppgaven vil hjelpe en av de viktigste kosmetiske "kildene til fuktighet" - aloe vera ekstrakt. Resultatet er en bifidokompleks som er utviklet for å gjenopprette hudens mikrobiom, og dermed styrke beskyttelsesegenskapene og barrieren. Plus, produktet har en fin varig duft.

Fuktighetskrem for tørr og veldig tørr hud i ansikt og kropp, CeraVe

Kanskje en av de mest komfortable konsistensene - moderat tett, mettet, men ikke etterlater en klebrig og fet film etter påføring. Blant de aktive ingrediensene er tre typer ceramider, hyaluronsyre, glyserin, det er alt som trengs for å fukte huden og styrke barrierefunksjonen. Paraben, sulfater, parfymer er ikke, som er risikoen for komedoner.

Nourishing Body Balm for tørr hudolje terapi Baume Corps, Biotherm

Alle parametere er gode i dette verktøyet: deilig aprikosaroma, fløyelsaktig tekstur, sammensetning basert på vitamin E og merkevarebestanddelen av merkevaren, termisk plankton. Resultatet - en glatt, myk, velpleie hud på kroppen. Påfør i en sirkulær bevegelse, stigende fra ankler til hofter og over.

Melk for tørr og veldig tørr hud av babyer, barn og voksne Lipikar Lait, La Roche-Posay

Pisket Kroppsmørke Soya Melk Pisket Kropps såpe Melk og Honning Honey Crème de Corps, Kiehl

Dette verktøyet er fullt av fans over hele verden, og det er klart hvorfor. Honning og melkeaktig aroma forbedrer humør og beroliger. Shea smør og jojoba olje, samt squalane gir utmerket fuktighet, glatthet og mykhet. Og krem ​​inneholder beta-karoten. Og selvfølgelig vil luftkonsistensen av pisket krem ​​ikke forlate noen likegyldig.

Næringsrik kremer vurdering

Kroppsmelk "Precious Milk of Beauty", Garnier

Et klassisk produkt i ordets beste forstand. Komfortabel tekstur, ikke for væsken, men ikke veldig tett, raskt fordelt uten følelse av klistrethet. Argan og mandeloljer er ansvarlige for å nærme huden med gunstige fettsyrer. Unobtrusive delikat aroma komplementerer lyden av parfyme.

Lipid-komplementær balsam for ansikt og kropp av babyer, barn og voksne Lipikar Baume AP +, La Roche-Posay

Hvis du raskt og effektivt skal bli kvitt tørrhet, trenger du innholdet i dette røret. En tykk, behagelig tekstur vil vikle kroppen i et beskyttende slør og vil passe på, i tillegg til ernæring, om å gjenopprette fuktighetsbalansen. Ikke bekymre deg, problemer vil bli løst - og hvordan ellers hvis produktet inneholder en beroligende komponent niacinamid, så mye som 20% sheasmør og probiotisk Aqua Posae Filiformis, som renser huden mikrobiom. Egnet for personer med atopisk dermatitt.

Creme de Corps nærende kroppskrem

Nutrix Royal Body Revitalizing og nærende kroppskrem, Lancôme

Tørr og veldig tørr hud vil definitivt nyte en komfortabel og ganske tykk smeltende struktur og sammensetning basert på lipidkompleks og nærende oljer. Alt dette arbeider sammen om restaurering av epidermis, eliminering av ubehagelige opplevelser. Påfør i sirkulære bevegelser umiddelbart etter en dusj, etter å ha blottet huden med et håndkle.

Øverste kroppsstrammingskrem

Kroppsmelk "Ultra Elasticity", Garnier

Verktøyet basert på tangekstrakt og fytokofen lover å gjøre huden til kroppen mer tonet og elastisk i en uke. Et utmerket valg for de som går på treningsstudioet og etter en trening ønsker å skjemme bort huden med en toning skjønnhetsbehandling som umiddelbart absorberes og etterlater ingen rester på klærne. Påfør litt fuktig hud umiddelbart etter en dusj.

Firming Body Concentrate Firm Corrector, Biotherm

Stramming og modelleringseffekt gir den aktive strukturen. Øk elastisiteten og glattheten i huden med 25% - dette resultatet er ganske realistisk å oppnå i 14 dager med vanlig bruk på daglig basis. Den smeltende tekstur må imidlertid ikke gå glipp av en enkelt morgen og kveldsøkt. Steder for bruk - problemområder (armer, bryst, hofter, midje).

Topp solkrem kremer

Ambre Solaire "Ekspertbeskyttelse" Solkrem for ansikt og kropp, SPF 50+, Garnier

Fluid Solaire Våt eller Tørr Hud smeltende solbrenthet for ansikt og kropp, SPF 15, Biotherm

Takket være ikke bare et lys, men en veldig lett konsistens, er agenten en brukervennlighet: du kan trygt påføre den på våt hud etter å ha badet, uten frykt for at agenten ikke vil bli absorbert eller hvite spor forblir.

Aktivert solbeskytter for ansikts- og kropps solcreme lotion, SPF 30, Kiehl's

Det universelle middelet er egnet for ansikts- og kropps hud, for arbeidsdager i byen og avslappende på sjøkyst. Det er ikke bare ansvarlig for å forebygge fotoaldering og pigmentering, men også for balanse av fuktighet i huden. Blant de aktive ingrediensene er solstråler med stråling av type A og B pluss vitamin E.

Etter solcreme vurdering

Ambre Solaire Forfriskende Etter Solkrem Ekspertbeskyttelse, Garnier

Pleie etter at solen er nødvendig, ikke bare ved brenning, men også for å fukte huden (i dette tilfellet i 24 timer), for å gi det en friskhet. En formel basert på "kald krem" og en lett, ikke-fettete tekstur, takket være at agenten absorberes umiddelbart, arbeid på dette - en solkledning eller kjole kan brukes umiddelbart etter påføring.

Etter solkrem Crème Nacrée Oligo-Thermale, Biotherm

Ambre Solaire Tanning Aid Moisturizer etter soling, Garnier

Drømmer du om å komme tilbake fra ferie med en fin, nydelig brunfarge? Her er en hjelper for deg - et produkt beriket med vitamin E og glyserin, for å beskytte, fukte og gjøre huden jevn. Effekten av soling - for jevn skygge. Bare husk: Tanning forsterkeren erstatter ikke solskyggen, som skal brukes i henhold til følgende skjema. Bruk verktøyet med maksimal SPF 50 for de første 5-7 dagene på stranden, og senk gradvis "graden" til SPF 20. Og dette produktet forsterker kun den ønskede gyldne hudtonen. Forresten, kan du ikke være redd for klær - produsenten hevder at krem ​​ikke gir merker, og brukerne bekrefter dette.

SOS-balsam for å gjenopprette med solbrenthet Idéal Capital Soleil, Vichy

Hvis du ikke er så heldig å bli brent i solen, har utviklerne av Vichy-kosmetikk gitt et verktøy som vil lette din lidelse og minimere ubehagelige konsekvenser for huden. På grunn av innholdet av shea og soyabønneoljer, epilobisk ekstrakt, vitamin E og termisk vann fra Vichy-kilder, vil det avlaste brennende, varme og smerte. Og det vil være engasjert i "reparasjon av skade" i minst 24 timer: å gjenopprette, fukte, redusere rødme. Hvordan bruker du? Påfør med et tykt lag på de berørte områdene i 4-5 dager, gjenta hver 2-3 timer.

Den beste kroppskremet for tørr hud

Eiere av tørr hud møter ofte peeling, tetthet, irritasjon. En god krem, utformet for denne typen hud, skal nærme, fuktighet og beskytte mot miljøpåvirkning, dvs. samtidig utføre flere viktige funksjoner. Hvordan velge riktig verktøy og hva som bør vurderes, vurderer vi i artikkelen.

årsaker

Lipidlaget dannes av stratum corneum i epidermis og sekresjoner fra talgkirtler. Under påvirkning av indre og eksterne påvirkninger, reduseres mengden lipider, noe som fremkaller brudd på beskyttelsesfunksjonen og mangel på epidermiscellene for å opprettholde fuktighet. Som et resultat er huden ubeskyttet mot vind, frost, ultrafiolett stråling og begynner å alder raskt.

Det er forskjellige faktorer som ødelegger det beskyttende laget, og som et resultat fører til overdreven tørrhet i huden:

 • Tap av fuktighet. Mangelen på væske bidrar til at kroppen begynner å ta vann fra cellene.
 • Hormonale forstyrrelser.
 • Påfør dusjgeler som inneholder aggressive ingredienser.
 • Langsiktig medisinering.
 • Vanskelig eller feil diett
 • Utilstrekkelig inntak av vitaminer.
 • Langvarig eksponering for UV-stråler uten bruk av beskyttelsesmidler.
 • Stress, nervebelastning.
 • Dårlige vaner.

Hvis du, i tillegg til alvorlig tørrhet i huden, er kjent med kløe, ømhet, rødhet, bør du konsultere en lege for å forhindre eller diagnostisere en dermatologisk sykdom.

Effektiv sammensetning

Midler for å eliminere økt tørrhet i huden skal inneholde fuktighetsgivende, nærende og beskyttende komponenter. Ikke alltid dyr krem ​​- det beste, for å eliminere tørrhet og ernæring, er det viktig å vurdere effekten og sammensetningen av produktet.

 • Hyaluronsyre og glyserin. De mest effektive stoffene for å eliminere tørr hud.
 • Kollagen, elastin. Disse komponentene er oftest inkludert i sammensetningen av hudpleieprodukter for alderen hud.
 • Termisk vann. Det oppdaterer huden, beriker med mineraler, vitaminer.
 • Panthenol. Regenererer huden, skaper en beskyttende barriere som forhindrer overdreven tørrhet.
 • Antiallergiske og antiinflammatoriske komponenter. Eliminer rødhet og betennelse.
 • Næringsrike oljer. Fylt med nyttige stoffer.
 • Vitaminer. Handlingen er rettet mot å styrke cellulær immunitet og fylle med nyttige stoffer.

Kremer som er utviklet for tørr hudtype, bør ikke inneholde alkohol- og mattemidler, silikon, mineraloljer, lavendel eller te-treekstrakter.

avtale

Takket være komponentene som finnes i krem, skaper en viss effekt på huden. For å velge et effektivt middel, bør du avgjøre hudens behov.

Den "rette" krem ​​har følgende effekter:

 • Fuktighetsgivende epitel, hindrer fordampning av væske fra hudceller.
 • Mindre og forhindre tørrhet.
 • Rengjøring av epidermis fra døde celler.
 • Restaurering av vann-saltbalanse.
 • Forebygging av rynker.
 • Beskytter huden effektivt mot ytre påvirkninger (lave temperaturer, UV-stråler).

Med økt tørrhet i huden, er det viktig å observere de viktigste stadiene av omsorg: rensing, fuktighetsgivende (toning), ernæring. To typer kremer har en viktig rolle i denne prosessen:

 1. Fuktighetsgivende. Det er en vandig emulsjon med fett av vegetabilsk opprinnelse. Bidrar til dannelsen på huden av filmen som beskytter mot tørking.
 2. Næringsrik. Designet for bruk ved sengetid, på dette tidspunktet er huden godt restaurert og absorberer alle nyttige komponenter i verktøyet.

Hudens hud har forskjeller, så tilnærmingen til valg av pleieprodukter bør være veldig forsiktig. Før du bruker den nye krem, anbefales det å teste for mulige allergier.

TOP 14

Tenk på kremer som er egnet for meget tørr hud som har vist seg å være effektive: Alle kremer som er beskrevet er kommersielt tilgjengelige. For å lage et produkt av høy kvalitet, bør du kjøpe den i en spesialisert avdeling eller apotek. Farmasøytiske kosmetikk er litt dyrere, siden deres handling kan løse dypere hudproblemer.

Som en nødsituasjon, med sterk tørrhet og peeling av huden, kan du bruke en baby krem. Den inneholder stoffer som effektivt kan lindre tetthet, irritasjon og betennelse. Disse produktene er trygge og hypoallergene, men bør ikke brukes regelmessig.

Etter å ha prøvd flere alternativer, finner du selv den beste krem ​​som vil bidra til å kvitte seg med alle manifestasjoner av tørr hud.

12 beste kroppskrem

Hvert år er kremer og andre hudpleieprodukter i stor etterspørsel i kosmetikkmarkedet. Hva er årsaken? Forringelsen av kvaliteten på kranvann, bruk av kjemiske produkter i hverdagen og mote for behandlinger i en solarium - disse faktorene forårsaker irritasjon, sykdom og tørr hud. Løsningen er å hjelpe huden, gi en ekstra kilde til ernæring og hydrering.

I rangeringen av den beste kroppen kremer presenteres verktøy som har bevist seg i kosmetikk markedet og har mottatt positiv tilbakemelding fra kunder.

Topp kropp kremer vurdering

Den beste stramme kroppen krem

Kropp Desserter Karamell Cappuccino er ikke bare en krem, men en dessert for huden fra Organic Shop. Produktet inneholder ekstrakter av kanel og grønn kaffe, organisk Shea smør og kakao, og virker i flere retninger. For det første nærmer og fukter huden huden, for det andre strammer den, forbedrer kroppens konturer, for det tredje forhindrer den aldring og øker hudens elastisitet. Som en bonus - en utrolig følelse av å bruke produktet - nyter den forførende karamell og kaffe aroma og hyggelig tekstur av krem.

 • Ikke bare kosmetisk, men også sunt for hudvirkningen.
 • Synlig opptrekkseffekt.
 • Optimal hydrering.
 • Sammensetningen er for det meste organisk.
 • Økonomisk forbruk.

Krem hviterussiske selskaper Belita-Vitex med aloe og planteekstrakter for å bedre blodsirkulasjonen og gjenopprette elastisitet i huden, dypt fuktighetsgivende og nærende næringsstoffer celler og akselerere regenerering av vev. Også produsenten lover at krem ​​vil redusere sannsynligheten for strekkmerker. For alle disse egenskapene har hundrevis av jenter i vurderinger kalt Body Sculptor det beste blant de lave kostbare kroppsstrammende kremer.

Teksturens struktur er behagelig, moderat tykk. Kremet distribueres lett gjennom kroppen, absorberes godt, fjerner tørrhet, fjerner peeling, gjør huden jevnere, mer næret, tett og ømt. Ikke etterlater en klebrig filmeffekt. Rørets volum - 200 ml.

 • rimelig pris;
 • økonomisk bruk.
 • ingen kumulativ effekt.

Den beste nærende kroppen krem

Den Saem koreanske kroppen kremer med avokado og honning ekstrakter er designet for å dype og myke tørr, flakket og fading hud. Det nærer cellene med verdifulle mikroelementer og fyller dem med fuktighet, forbedrer blodsirkulasjonen, og stimulerer også den naturlige produksjonen av kollagen og elastin, smelter gradvis huden og gjenoppretter elastisiteten.

Kremens tekstur er myk, tett og jevn. Den er godt påført og lett fordelt gjennom hele kroppen, og gir ingen oljeaktig og klebrig finish, fuktighet og næring, eliminerer peeling og tetthet, gjør huden jevn, fløyelsaktig og behagelig å ta på. Volumet på en krukke er 300 ml.

 • stort volum;
 • økonomiske utgifter;
 • kumulativ handling;
 • akseptabel pris.

Nærende krem ​​for kroppen av Kamchatka serie innenlandske merker Natura Siberica oljer tolv villgress og hvite taiga honning forbedrer hudens tone, fremmer fjerning av vev unødvendig væske akselererer blodsirkulasjonen, stimulerer regenerering av cellene og har en antioksiderende effekt, og også fukter, beriker verdifulle stoffer, gir fløyels og mykhet.

Kremens tekstur er tett og behagelig. Det er lettere å spre på våt hud, ruller ikke, absorberer raskt, og gir ingen følelse av fett. Inneholder ikke parabener og SLS. Utmerkede næringer, bidrar til å forhindre tørrhet, gir en liten matteffekt. Rørets volum - 200 ml.

 • demokratisk pris;
 • moderat forbruk.

Kroppskrem basert på termisk vann med kald krem ​​fra det franske selskapet Avene inneholder allantoin og naturlige oljer av sesam, kartam og kokosnøtt. Slike komponenter gjør at kremet kan nærme og myke selv meget tørr og sensitiv hud, samt beskytte den mot miljøets negative virkninger.

Tekstur av lotion er behagelig, ganske flytende. Det er lett fordelt over kroppen, i de første minuttene kan det gi en følelse av en film, som så passerer. Moisturizes, lindrer, gjør huden mer øm, egnet som et middel etter epilering. Volumet på flasken - 400 ml, finnes i en miniatyr på 10 ml.

 • egnet for barn;
 • praktisk pumpepumper;
 • lite forbruk;
 • veldig stort volum;
 • tilgjengelighet av tester.
 • imponerende pris.

Den beste anti-cellulitt kroppen krem

Anti-cellulittkrem fra det italienske merket Guam med ekstrakter av alger og urter, med oljer, koffein og vitamin E ble laget for å eliminere appelsinskall og redusere kroppsfett. Produsenten kaller den uutslettelig analog innpakning. Denne krem ​​øker blodsirkulasjonen betydelig, noe som bidrar til smelting av volum og utjevning av huden. Egnet for behandling av cellulitt, og for å forebygge utseendet.

Teksturens struktur er myk, smeltende. Kremet har en oppvarmingseffekt, så rødhet og prikking av huden under og etter påføring er en normal reaksjon. Når du legger på krem, bør du gjøre en aktiv kjøre og klappbevegelser. Det gjør kroppen mer jevn og passform, reduserer forekomsten av cellulitt, fuktighet og bidrar til å bygge. Volumet på en krukke er 300 ml.

 • økonomisk forbruk;
 • stort volum;
 • uttalt effekt.
 • imponerende kostnad
 • kontraindisert for jenter med åreknuter og edderkoppårer.

Den beste luksuskremkrem

Den regenererende og styrkende franske krem ​​fra firmaet Clarins med ekstrakter av eksotiske planter og shea og jojobaoljer er erklært av produsenten som et middel med løfteeffekt. Det aktiverer produksjonen av kollagen, gjenoppretter elastisitet til vev, bidrar til å holde kroppen i form, jevner og forynker, fukt og nærer. Kan brukes inkludert for bysten. Blogger Tanya BekkiBlumwood kalte denne kremet luksuriøst og spesielt anbefalt for kroppspleie om vinteren.

Teksturens struktur er veldig tykk, men øm. Kremet gir hudens elastisitet og utrolig silke, styrker og strammer etter hvert. Det absorberes godt, men ikke for fort, ikke filmen faller, fjerner tørrhet og peeling. Volumet av krukken er 200 ml.

 • minimumsutgifter;
 • kumulativ effekt.
 • veldig dyrt;
 • for sommeren kan være tung.

Den beste billige nattkremet

Natt krem ​​fra samlingen Organic kjøkken russiske merket økologisk butikk med lavendelolje, ekstrakter av fioler og liljer, og syrer i sammensetningen opprettet for å nøye vare på huden under søvn, for å roe henne, og fukte, gir elastisitet, styrke og stimulere cellefornyelsen. Ikke rart at mange kvinner i vårt land nyter å bruke det, og i vurderinger kaller de det den beste rimelige kroppskremet.

Tekstur av krem ​​yoghurt, luft. Det er fantastisk fordelt over huden, avslappende og nærende. Det har ikke en klebrig finish, etterlater ikke fete merker, gir kroppens glatthet og behagelig silke. Men hvis du skaler for stor del, kan du få hvite flekker på huden, som vil bli absorbert i lang tid. Volumet av krukken er 100 ml.

 • krone pris;
 • liten utgift.
 • lite volum.

Den beste kroppen fuktighetskrem

Kroppskrem Russisk merke Librederm med kamelina og ferskenolje og hyaluronsyre er ideell for tørr, blandet og normal hud. Den er designet for å effektivt fukte og gjenopprette vevets naturlige vannbalanse, holde huden i god form, nærer den og beskytter den mot fuktighetstap.

Kremens tekstur er lett, smeltende, ikke fettete. Det er straks fordelt over huden og absorberes raskt, uten å etterlate seg en følelse av klebrighet. Hjelper til å berolige irritasjon etter barbering eller bruk av epilator. Volumet på flasken - 200 ml.

 • inneholder ikke parabener og dufter;
 • har en praktisk pumpe dispenser;
 • økonomisk brukt
 • gjennomsiktig flaske lar deg kontrollere balansen.

97,5% av organisk kroppskrem av det innenlandske selskapet Ecolab består av komponenter av vegetabilsk opprinnelse, inkludert ingefærrotinfusjon, naturlige oljer og ekstrakter. Takket være dem, gjør smør huden elastisk og elastisk, gjenoppretter, myker, fuktighet og berikning med verdifulle stoffer, har en anti-aging effekt.

Kremens tekstur er tykk, kremaktig, pisket. Det er lett å påføre, absorbert uten spor, etterlater ikke en oljeaktig filmeffekt, eliminerer raskt tørrhet og flak, gir næring til huden, gjør den delikat, glatt og glødende med helse. Volumet av krukken er 150 ml.

 • utmerket sammensetning;
 • minimum forbruk;
 • budsjett pris.
 • lite volum.

Beste vinterkropp

Urem og bivoks, et fransk merke Creme kroppskrem, vil appellere til tørr, grov og atopisk hud. Det gir en sårheling og regenereringseffekt, gir næring og hydrering, bløter og senker ubehag umiddelbart. Ikke rart at SOS Repair Body Cream ble kåret til den beste kroppskremen og mottatt den årlige Allure Best of Beauty Award 2016.

Strukturen av mediet er ganske tett, men mild. Kremet er godt påført, ikke tatt film. Lindrer irritasjon, helbreder små sprekker og riper, gir næring til grove områder. Rørvolumet - 200 ml, presenteres i 15 ml sonden.

 • terapeutisk effekt;
 • kumulativ effekt;
 • økonomisk bruk;
 • Tilgang til prøveversjon.
 • anstendig verdi.

Cream israelske merkevare Dr.Sea kroppen med mineraler og Dødehavet salter, eteriske oljer, planteekstrakter og syrer i sammensetningen bidrar til å bevare ungdommelighet og elastisitet i huden, styrke og jevne det, forbedrer stoffskifte, mykgjør og gir næring.

Kremens tekstur er tykk men behagelig. På grunn av overflod av oljer, kan det ikke absorberes for fort, men det gir ikke kløhet og oljeløshet, det løsner ikke. Det fukter huden perfekt, gjør den silkeaktig, fjerner raskt tørrhet og flak. Rørets volum - 200 ml.

 • sparsomt forbrukt;
 • ikke testet på dyr
 • godt fukter huden.

Hva er den beste kroppskrem?

Gitt det faktum at folk er forskjellige i hudtype og livsstil, må hver person tilgjenge problemet med å velge kosmetikk. Her og en kroppskrem som er hyggelig for de fleste kvinner, kan ikke passe til huden din. Derfor kjøper ikke umiddelbart et stort rør - ta en liten pakke, prøv og velg. Og vi beskrev de beste kroppskremene blant de mest populære i vår vurdering.

8 kroppskrem for tørr hud

Kroppenes hud er beskyttelsen av kroppen og "ansiktet" av alle mennesker. Av hennes tilstand kan man dømme vaner, sykdommer og holdning til seg selv av enhver person. Hvis din egen tilstand og utseende er viktig, så vil huden se frisk og godt preparert. Og omvendt. Den moderne verden av kosmetikk er fylt med alle slags produkter som løser ethvert problem relatert til tilstanden til huden. Det er nå mye lettere å takle tørr hud - et av hovedproblemene hos mange mennesker.

definisjon

Krem for tørr hud i kroppen er utformet for å gjenopprette vannbalansen i dermis. Han er i stand til å avlaste spenninger og skalering forårsaket av eksterne og interne faktorer. Disse kremer bør brukes hvis du har følgende symptomer:

 • overfølsomhet og konstant irritasjon;
 • utslett og røde flekker;
 • aldring og tap av elastisitet
 • følelse av tetthet;
 • desquamation, kløe og ubehag;
 • gråaktig hudfarge.

Handlingsmekanisme

Tørrhet er et tydelig tegn på nedsatt sebaceous og svettekjertler. Det kan ikke bare være et tegn på en bestemt hudtype, men vises også av andre grunner:

 1. Daglige bivirkninger av uønskede miljøfaktorer (sol, vind, frost, tørr luft). Alt dette bidrar til alvorlig skade og aldring av kroppsoverflaten.
 2. Konstant kontakt med husholdnings kjemikalier, inkludert personlig hygiene produkter. De inneholder aggressive rensing ingredienser. Imidlertid er næringsstoffene og fuktighetsgivende ingredienser i slike produkter svært få.
 3. Ved unaturlig tørking resulterer i bruk av kosmetikk med irriterende og tørkingsbestanddeler, for eksempel med alkohol. Det er i stand til å tørke selv den oljeaktige overflaten av huden på enkelte deler av kroppen.
 4. Feil eller utilstrekkelig rensing kan føre til forstyrrelse av vannbalanse og flak. Lær hvordan du velger riktig omsorg for tørr hud i artikkelen.
 5. En av de hyppige faktorene ved drenering av huden er et brudd på kroppens indre arbeid. Mat med lavt inntak av fettsyrer og vitaminer, mangel på drikking eller alvorlig sykdom.
 6. Hyppig bruk av varmt vann under dusj eller bad.
 7. Ved røyking forstyrrer nikotin de indre organene, noe som fører til tørking av huden.

For å opprettholde vannbalansen er normal, anbefaler eksperter å bruke 1,5 - 2 liter vann om dagen.

Krem er en av kosmetikkene som er rettet mot å gjenopprette vannstanden i hudcellene. For å gjøre dette inneholder de visse komponenter som kan dype fuktighet. I tillegg tillater disse ingrediensene deg å opprettholde normal aktivitet av vann og lipidmetabolisme i dermis. Lær hvordan du velger en kroppskrem her. Her er de mest populære komponentene av kremer for tørr hud:

 • naturlige næringsrike oljer (oliven, druefrø, kokosnøtt, shea, etc.);
 • vaselin, glyserin, hyaluronsyre;
 • kollagen og elastin;
 • essensielle oljer (avokado, søppel, oliven);
 • plante og frukt ekstrakter;
 • vitaminer (oftest A, E og C).

Midler for å bekjempe tørrhet kan ha en rekke funksjoner - ernæring og hydrering, beskyttelse, restaurering, bekjempelse av hudens aldring. Disse handlingene er angitt på emballasjen.

Først av alt er kremet delt inn i deler av kroppen, for omsorg som de tjener. Midler for ansikt, kropp, hender og føtter. Hud i disse områdene har forskjellige behov. Produktene varierer i sammensetning og effekter.

Som alle midler av denne typen, er kremet delt inn i dag og natt. Dagtid er enklere og kan brukes hele dagen. Nattkrem - mer tett og i stand til å påvirke de dypere lagene i huden.

I tillegg kan denne kategorien omsorgsprodukter skilles av flere effekter:

 1. Krem for dyp fuktighet og næring. Deres viktigste oppgave er å mette huden med fuktighet og næringsstoffer.
 2. Å bekjempe aldersrelaterte endringer. I tillegg til tørrhet, fjern rynker og andre tegn på visning.
 3. Å gjenopprette. Gjenta huden etter langvarig eksponering for negative faktorer eller etter sykdom.
 4. For å beskytte. De sliter med de primære kildene til tørking av huden - solstråler, tørr luft, vind, lave temperaturer.

Sammensetningen bør ikke være alkoholkomponenter, salicylsyre, silikon. Du bør ikke velge en krem ​​med aggressive og irriterende stoffer i sammensetningen.

Hvordan bruke

Med slike midler er det tips som for resten av kremer:

 1. Midler til bruk etter grundig rensing av huden.
 2. Det bør brukes ved hjelp av glidende og massasjebevegelser, for å unngå å strekke huden.
 3. Søknad bør være vanlig. Best av alt, 2 ganger om dagen.
 4. Påfør forbindelsen med rene hender. Spesielt med åpenbare hudproblemer.
 5. Ikke bruk etter utløpsdato.
 6. Test for en allergisk reaksjon før bruk.

Valget av produkter skal baseres på en nøyaktig bestemmelse av hudtype. Og å være effektiv for å løse eksisterende problemer.

Vanlige modeller, merker og produsenter

Korres Fig Kroppsmørk

En utmerket fuktighetsgivende og nærende krem ​​for hender, tørr hud og overtørkede deler av kroppen (albuer, knær, hæler). Den inneholder sheasmør (fukter og har en anti-inflammatorisk effekt), figekstrakt (regenererer og toner), mandel, avokado og solsikkeoljer (nærer og gjenoppretter elastisitet, kjemper med strekkmerker). Beriket med naturlige ekstrakter. Inneholder ikke mineraloljer og silikon.

Nutriextra Cream av Vichy

Fuktighetsgivende og nærende kroppskrem. Glyserin øker hudhydrering og støtter det i lang tid. Shea smør - myker, beskytter og beskytter huden. Også i stand til å håndtere hudrødhet. Macadamia olje fyller dermis med essensielle fettsyrer.

Følelsen av komfort forblir i to dager, selv etter å ha tatt en dusj. Ikke-fettete og ikke-klebrig tekstur.

Sortley Confort ekstreme kroppskrem for svært tørre områder

En god helbredende krem ​​for områder med svært tørr hud. Fra applikasjonen blir øyeblikkelig hydrering følt, elasticitet og mykhet blir gradvis oppnådd, og ruhet forsvinner. Sammensetningen er rik på næringsstoffer. Mango og shea smør nærer og beroliger. Garpagophytum ekstrakt gir en anti-inflammatorisk effekt og gir lettelse når massasje. Chestnut ekstrakt forbedrer beskyttelsesfunksjonen til epidermis. Eteriske oljer (salvie, marjoram, lavendel) - stimulere og helbrede. Malva og oliven - myk og fukt huden. Vitamin A fremmer regenerering.

Universal krem ​​fra Nivea

På grunn av den universelle formelen med panthenol fungerer glycerin og eucerittkrem bra. Omhyggelig bryr seg, fuktighet og nærer kroppens hud, spesielt tørre områder. Det har ingen konserveringsmidler i sammensetningen, derfor er det egnet selv for barnas hud. Om Nivea fuktighetskrem for ansiktet finner du her.

Løsningen kan være fet for noen og dårlig absorbert.

Suppleance Fuktighetsgivende og nærende Creamy Body Milk ved Uriage

Kremmelk egnet for voksen og barns tørr følsom hud. En herlig kombinasjon av rik formel (karakteristisk for krem) og lys tekstur (egenskapen til melk). Basis for produktet er Uriage termisk vann. Edelweiss ekstrakt - lar deg håndtere klimatiske aggressjoner. Glyserin og shea smør er sterkt fuktet. Produktet absorberes raskt og gir ikke effekten av filmen. Lys aroma gir en følelse av komfort. Allergivennlig.

Akerat Body Care Cream av Avene

Passer for sensitiv og tørr hud. Det kan brukes på calluses. Urea og melkesyre gjør huden myk og fløyelsaktig. Salisylsyre eliminerer døde flak. Termisk vann Avene beroliger og beroliger irritasjon. Lær om Avene solkrem i dette materialet.

Intensiv omsorg fra Garnier

Produktet lar deg håndtere overdreven tørr hud på kroppen. Maksimal fuktighet er merkbar ved vanlig bruk. Ingredienser - oliven, aprikos, sort currant, avokado og lønnjuiceoljer. Naturlige ingredienser perfekt fuktighet og nærer tørr hud.

Atoderm PO sink fra Bioderma

Verktøyet kan brukes til å hjelpe huden under remisjon av atopisk dermatitt. Kremet gir deg mulighet til å skape en god beskyttelse mot eksterne negative faktorer. Løs perfekt problemet med utilstrekkelig fuktighet, kløe og flak. Finn ut hvordan du velger atopisk hudkrem ved hjelp av linken.

video

Videoen forteller om midler for å bekjempe tørr hud.

funn

Huden vår er stadig utsatt for skadelige påvirkninger både innvendig og utvendig. Og hun trenger konstant omsorg og beskyttelse. Mange daglige prosesser tørker opp epidermisene. Det blir blabby, med en unaturlig nyanse, vises rynker. For å forhindre dette bør du bruke spesielle kosmetiske produkter laget for å bekjempe tørrhet. Da vil den tørre huden i ansiktet, fuktet og mettet, lyse med helse.

15 beste kroppsfuktere

Velge det perfekte skjønnhetsproduktet for den kalde årstiden

Fuktighetsgivende er grunnlaget for enhver omsorg. Om høsten får den spesiell betydning - dehydrert etter solstråling, vår hud trenger nøye forberedelse til vinteren. ELLE har valgt 15 perfekte kroppskrem i forskjellige priskategorier, som hver er garantert å gjenoppnå selv den tørreste og trette huden.

Chanel Body Excellence

Den ultra-fuktighetsgivende melken Chanel Body Excellence er et luksuriøst produkt som eliminerer tetthet og gir en fantastisk følelse av komfort og elastisitet i huden. Texture milde midler - Delikat: lett lettmelk og friske duftende blomster notater, umiddelbart absorbert og fukter takket være eksklusive komponenter - lilla elixir av ingefær og jasmin voks kongelig.

Santa Maria Novella Idrasol

Idrasol krem ​​Florentinsk merkevare Santa Maria Novella gjør huden silkeaktig takket være naturlige oljer av avokado og kakao, samt urteekstrakter av gulrøtter, roser, appelsin og aloe juice. En cocktail av sunne ingredienser fuktes og toner opp selv den mest slitne, tørre og dehydrerte huden. En fin bonus er den delikate duften av roser og gardenier.

Biotherm Baume Corps

Lys balsam Biotherm Baume Corps med aprikosaroma ligner melk i tekstur, og i eksponeringsintensitet er ikke dårligere enn de fete kremer. Verktøyet nærer og fukter med vitamin E og F, samt den faste ingrediensen - termisk plankton.

Caudalie

Caudalie nærende kroppspleie er en mildeste smeltemelk, som intensivt fukter selv den tørreste huden ved hjelp av fuktighetsgivende ingredienser og antioksidanter avledet fra vintreet. En flaske med en praktisk dispenser gjør at du kan bruke penger økonomisk.

Aveda Stress-Fix

Kroppskrem Aveda Stress-Fix, som navnet antyder, er spesielt designet for stresset hud. Den terapeutiske effekten får imidlertid ikke bare huden din - produktet er en klassiker av aromaterapiens genre, og handlingen er rettet mot den generelle avslappende effekten av kropp og sjel. Produktets sammensetning, som vanlig i organiske merker, er den mest naturlige (fransk lavendel, lavendel og clary salvie), og emballasjen er miljøvennlig. Forresten, mestere av aromaterapi av de beste spaene i verden, jobber med dette produktet.

Vichy nutriextra

Vichy Nutriextra Ekstra Ernærings Body Cream - Et mildt middel for den mest følsomme huden. Den hypoallergene parabenfrie formuleringen som er basert på Vichy termisk vann, gir ikke bare dyre næring og gir en følelse av komfort opptil 2 dager, men gjør også den mest skinnende huden fast og elastisk.

La Roche Posay Lipikar Baume AP +

Lipidar balsam Lipikar Baume AP + fra apoteket La Roche Posay - en klassiker av sjangeren når det gjelder hydratisering. Det er ideelt selv for de mest tørre, irritert og utsatt for kløehud. Den innovative aktive ingrediensen i formelen normaliserer balansen i huden, styrker beskyttelsesbarrieren og beroliger. Verktøyet kan brukes til ansikt og kropp, og den hypoallergene formelen passer også til allergier og babyer.

Dr Pierre Ricaud Lait Hydra Tonifiant

Dr Pierre Ricaud Fuktighetsgivende Toning Body Milk er egnet for de som foretrekker lette, ikke-fete produkter. Verktøyet gir næring til huden uten overbelastning, og gir en følelse av komfort og fuktighet uten effekt av en limfilm.

Therme Scincare Thalasso Kroppsmørk

Therme Thalassos piskede kroppsolje i en stor krukke sikrer intensiv hydrering. Produktet er beriket med fuktighetsgivende mineralsalter og alger fra Atlanterhavet og Dødehavet og gir antioksidantvirkning. Den klassiske kremete tekstur smelter på huden, noe som gjør den jevn og myk, med en lett duft av havbris.

Bio-Oil PurCellin Oil

Bio-Oil Body Oil er en ekte ekspert i kropps hudpleie. Verktøyet, som består av vitaminer og naturlige oljer av calendula, lavendel, rosmarin og kamille, skaper ekte mirakler. Bokstavelig talt er et par dråper med penger nok til å fukte den mest dehydrerte huden på kroppen. I tillegg bekjemper verktøyet arr og strekkmerker, uregelmessigheter og aldersrelaterte endringer i huden.

Yves Rocher Expert Repair

Yves Rocher kroppsomsorg 100% Karite inneholder bare komponenter av vegetabilsk opprinnelse - eller rettere sagt en komponent: Den inneholder ren karittolje, kjent for dens fuktighetsgivende egenskaper. Verktøyet smelter på håndflatene og gir komfort til de tørreste områdene i kroppen - knær, albuer, føtter.

Dove Intensive Nutrition

Kroppskrem "Intensive Nutrition" Dove har en tykk tekstur, men til tross for at verktøyet er basert på aprikoskjerneolje, forlater det ikke en fettete glans. E-vitamin er også ansvarlig for hydrering og komfort, noe som forhindrer fuktighetstap.

Himalaya Herbals Nourishing Cream

Ernæring, hydrering og beskyttelse - denne effekten gir en lett, ikke-fettete Himalaya krem ​​med aloe. Kremen gjenoppretter skinnens skjønnhet ved hjelp av naturlige ingredienser som forbedrer handlingen av hverandre, laget i Ayurvedas beste tradisjoner.

Nivea nærende melk

Næringsrik melk til veldig tørr hud Nivea er et ekte verktøy for SOS-kategorien. Intensiv hydrering med den proprietære komponenten Hydra IQ og mandelolje eliminerer tørrhet og flak, lindrer spenningen, danner næring og gir en følelse av komfort.

Oriflame Optimals Body

Lett forfriskende kropps lotion Oriflame "Body Active" fukter huden, gjør den silkeaktig, delikat og strålende. Delikat tekstur absorberes umiddelbart, og duften av vannlilje vil være en ekte spa-nytelse for de som setter pris på vakre, delikate lukter.

Hurst Shkulev Publishing

Moskva, st. Shabolovka, hus 31b, 6. inngang (inngang fra Horse Lane)

6 kremer for veldig tørr hud: hva er det beste?

Min hud er ikke bare det største orgelet, men også det største problemet. Som tenåring ble hun plutselig tørr fra normal. Tørrhet førte til alvorlig flak og flabbethet, og i vinter-vårperioden oppstår sprekker noen ganger på den. Derfor finnes alle slags oljer, kremer, kroppsrør i mitt hus hele tiden og i store mengder. I løpet av de siste 5 årene har kjæledyr vist seg blant dem, for eksempel Aveeno, Eucerin, La Roche-Posay Iso-Urea, og i perioder med eksacerbasjoner - Uriage Keratosane 15.

Men det er ingen grense til fullkommenhet - jeg bestemte meg for å prøve betyr det løftet om å klare også. Nedenfor er 6 rettsmidler som jeg arrangerte for å øke kjærligheten: fra det minste til det mest likt.

Nærende Body Lotion Berry Berry Sweet Body Lotion, The Skin House

I Magic Box: all omsorg og sminke

11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

Løfter: næring (ekstrakt av kama-kama), fuktighet (aloe-ekstrakt), myk og berolig (ekstrakt av tomater og gresskar), forhindre for tidlig aldring (ekstrakt av acai og acerola bær) og absorberes raskt.

Olya Sh.: "Lotion er flytende og kan lett distribueres. Han har en praktisk pumpe dispenser, som lar deg måle ønsket mengde. Forbruket er lite. Duften av currant er bare lys i de første 10 minuttene, så blir det knapt merkbar. For super-tørr hud er ikke helt egnet: fuktighetsgivende nok for en dag, men om kvelden kommer tørrhetens følelse tilbake. Det absorberes veldig raskt - i 5 minutter. For dette elsker jeg spesielt! "

Pris: 890 rubler. for 300 ml. i nettbutikken The Skin House.

Ingredienser: Fermentert ekstrakt, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Solanum Lycopersicum (Tomat) Fruit Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract.

Superbly Restorative Argan Body Lotion, Kiehl's Repairing Lotion

Løfter: fuktighet på grunn av squalane, gi elastisitet (ekstrakt av bladene på argan-treet) og tone opp (oransjeolje).

Olya Sh.: "Lotionen lukter litt oransje. Ideell om morgenen: Den absorberer raskt og holder seg ikke, og sitrus duften bidrar til å våkne opp. Det virker moderat: for meget tørr hud trenger du noe sterkere. Jeg bruker den når det bare er 5 minutter på lageret, og huden krever minst en slags fuktighetsgivende. "

Pris: 3000 gni. for 475 ml. på Kiehls nettbutikk.

Ingredienser: Aqua / vann, Dicaprylyl Eter, Glyserin, Squalane, Alkohol Denat, Isopropyl Palmitate, Argania Spinosa Oi / Argania Spinosa Kernel Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyglyceryl-4 isostearate, Candelilla Cera / candelillavoks, magnesiumsulfat, Tocopherol Citrus aurantium Dulcis Olje / Orange Peel Olje, Limonene, Sesamum Indicum (sesam) Frøolje, Natriumbenzoat, Eukalyptus Globulus Olje / Eukalyptus Globulus Bladolje, Argania Spinosa Blad Utdrag, Citral, Linalool, Sitronsyre.

Ultra Rich Body Cream, L'Occitane Ultra Nourishing Body Cream

Løfter: absorberes raskt, fuktighet og nærer huden i 72 timer (sheasmør, lin, althea, mandler og honning), myk (aprikosolje).

Olya Sh.: "Tett og absorbert i lang tid - på 15-20 minutter. Jeg liker å bruke den etter en dusj - effekten er mye bedre på renset og dampet hud. Fuktighet og ernæring er nok for meg i maksimalt 24 timer, og ikke tre, som lovet. Jeg liker ikke parfymen - for meg (tilgi meg, L'Occitane) er veldig lik Nivea. Generelt forventet jeg mer fra ham. "

Pris: 3300 gni. for 200 ml. Internettbutikk L'Occitane.

Ingredienser: Aqua / vann, Butyrospermum Parkii (Shea smør), glycerol, maisstivelse modifisert, Isononyl Isononanoate, CY Clopentasiloxane, cetearylalkohol, glycerylstearat, Honey Extract, dimetikon, Cy Clohexasiloxane, PEG-100 stearat, propylenglykol, Linum usitatissimum ( Linseed) Seed Extract, Sorbitol, Sodium Pca, Polyacrylamid, Fenoksyetanol, Ceteareth-33, Brassica Campestris (Rapeseed) officin rot ekstrakt, Prunus Amygdalus Dulcis (mandel) Frukt Extract, tokoferol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Parfum / Fragrance, Laureth-7, xantangummi, Ethylparaben, Tetrasodium EDTA, benzylalkohol, benzylbenzoat, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje, Hydroksyisoheksyl 3-cykloheksan Carboxaldehyd, Linalool, Citronellol, Butylfenyl Methylpropional, Kumarin, Alfa-Isometylionon, Hexylkanal, L imonene, Geraniol.

Lipid-reparerende kroppsbalsam Lipikar Baume AP +, La Roche-Posay

Løfter: å myke, gjenopprette (shea smør og rapsolje), redusere irritasjon og kløe (niacinamid).

Olya Sh.: "Super balsam! Og det fuktes perfekt og beroliger sensitiv og irritert hud. Jeg tok det med å merke seg for perioder med forverring (vinterfjær), når overfølsomhet blir tilsatt til tørrhet. Etter et par dager med bruk, er huden bare glede - glatt, uten sprekker og rødhet. Kort sagt, et utmerket verktøy, jeg forstår hvorfor væsken fra denne serien appellerte til hele redaksjonen. "

Pris: 1146 gnid. for 200 ml. i nettbutikken La Roche-Posay.

Sammensetning: Aqua / Vann, Butyrospermum Parkii Smør / Shea Smør, Glyserin
Dimethicone, Niacinamide, Paraffinum Liquidum / mineralolje, Cetearyl Alcohol, Brassica Campestris oleifera Olje / Raps Seed Oil, Ammonium Polyacryldimethyltauramide / Ammonium Polyacryloyldimethyl taurate, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-20 Methyl Glukose Sesquistearate, Cera Microcristallina / mikrokrystallinsk Wax, Paraffin, Sorbitantristorat, Dimetikonol, Mannose, Podium Edta, Capryloylglycin, Vitreoscillat Ferment, Xanthan Gum, Pentaerythrity Tetra-Di-T-butylhydroksyhydrocinnamat, Natriumbenzoat.

Body Protein Minerals Body Cream Skin Nourishing Body Cream, Elemis

Løfter å mate (jojobaolje), komfort (melkeproteiner, Camellia olje- og havreekstrakt), gjenoppretter (Starflower olje).

Olya Sh.: "Denne krem ​​er en av de som absorberes i lang tid og skaper en skygge av en film på huden. Og jeg liker egentlig ikke for sterk parfyme. Lukten selv er hyggelig, søt-blomstret, men jeg foretrekker knapt hørbare aromaer. Men effekten kan ses nesten umiddelbart. Hvis huden er ujevn fra irritasjon eller på grunn av tørrhet, vil kremet takle det i en eller to ganger. Flott verktøy! "

Pris: 2645 gnid. for 200 ml. på Elemis nettside.

Ingredienser: Aqua / Vann / Eau, Dicaprylyl Carbonate, Prunus Amygdalus Dulcis (mandel) olje, glyserin, Isononyl Isononanoate, C12-16 alkoholer, Borago officinalis (Starflower) frøolje, trehalose, cetylalkohol, pentaerytrityl-distearat, Fenoksyetanol og duft ( Parfum), hydrogenerte lecithin, natriumpolyakrylat, palmitinsyre, Camellia oleifera Seed Oil, Sodium Stearoyl Glutamat, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Xanthan Gum, Cocodimonium Hydroxypropyl hydrolysert melkeprotein, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Alpha-isomethyl Ionone, Avena Sativa (Oat ) Kernel Extract, Kumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene karboksaldehyd Citronellol, Geraniol, linalool cinnamyl Alkohol, natriumbenzoat, kaliumsorbat, sitrongress Nardus Oil.

Ekstra-Firming Body Cream, Clarins Regenerating og Firming Body Cream

Løfter: myk (havre ekstrakt), gi elastisitet (ekstrakt av blader og tre av boca tree, blader av Centella Asiatisk).

Olya Sh.: "Det mest tette og effektive middelet på seks. Som Elemis, håndterer uregelmessigheter etter irritasjon. Det absorberes i 10 minutter. Hvis det brukes kontinuerlig, blir huden mer tett og elastisk. Det lukter knapt merkbar med noe søtt og surt - et annet pluss! Jeg elsker denne kremet så mye at jeg nå tar det på turer, selv om banken er tung. Julia, forresten, elsker midlene til denne linjen så mye som jeg gjør - og jeg forstår henne :) ".

Pris: 3650 gn. for 200 ml. på Clarins nettside.

Ingredienser: Vann, Caprylic / Capric Triglyceride, alkohol, Cetearyl etylheksanoat, Glyverin, Cetearyl Isononanoate, Butyrospremum Parkii (Shea Butter), C14-22 alkoholer, Penthylene glykol, Hassel (Hazel) Seed Oil, Dimethicone, trehalose, hydroksyetylakrylat / Sodium Acryloyldimethyl Tauragte Copolymer, 12-22 C-atomer alkylglukosid, Fragrance, butylenglykol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Menthyl PCA, Asiaticoside, Disodium EDTA, Kalium Cetyl Phosphate, maltodekstrin, Chrysophyllum, Cainito Frukt Extract, Thymus Citriodorus Flower / Leaf Extract, Avena Sativa (Havre) Kjernelekstrakt, Bocoa Prouacensis Extract, Kalium Sorbat, Natriumbenzoat, Gul 6.

Flere Artikler Om Typer Acne