Tørr hud krever det mest kompetente valg av omsorgsfullt kremer: natt, dag, fuktighetsgivende.

Hvis løsningen er valgt feil, vil i tillegg til ubehagelig og estetisk stygg peeling, problemer bli mer alvorlige, opp til det for tidlige utseendet av rynker.

Årsaker til tørrhet

Omtrent halvparten av kvinnene i vår planet lider av tørr hud. Overdreven fuktighet er ledsaget av ubehag: en følelse av tetthet, peeling. Den medfødte tendensen til epidermis til tørrhet er arvet, og er spesielt tydelig i den kalde årstiden, når kroppen aktivt bruker opp reservene av vitaminer C, E, A.

Blant de viktigste eksterne eller oppkjøpte torrhetene er:

 • Sykdommer i nervesystemet og mage-tarmkanalen.
 • Mangel på vitaminer i kroppen.
 • Mangel på drikking.
 • Brudd på sebaceous kjertler.
 • Vask med hardt klorert såpevann.
 • Alder endres.
 • For hyppig peeling.
 • Vanlig besøk til solarium.
 • Hyppig sollys.

Markedet for kosmetologiske og medisinske produkter er representert av et bredt spekter av pleieprodukter for denne typen epidermis. Det er lettere å velge det ideelle alternativet hvis årsaken til hvilken huden mangler fuktighet, er trolig kjent.

En elegant måte å transformere - valget av skygge mørk sjokolade hårfarge.

Grunnlag for omsorg

Hvis du følger de enkle tips og anbefalinger for behandling av tørr hud, kan problemet minimeres ved å eliminere ubehag:

 1. Unngå vask med varmt og kaldt vann. Den optimale temperaturen er romtemperatur.
 2. Hvis mulig, installer et filtreringssystem, vask med renset eller avkjølt kokt vann.
 3. To ganger i uken for å lage masker med kollagen og fuktighetsgivende.
 4. Bruk regelmessig spesiell kosmetikk.
 5. Vask ansiktet om kvelden, for om natten samler huden en viss mengde fett, som blir en beskyttende barriere mot uønsket ekstern påvirkning.
 6. Forsiktig undersøke sammensetningen av de anbefalte medisinske og kosmetiske produktene før du kjøper: de bør ikke inneholde alkohol, noe som forverrer problemet ytterligere.
 7. For å utføre prosedyrer for saltrensing, skjønnhetsmassasje, varme komplekser, gjør dampbad på urter. Det bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, forbedrer hudfarge, utvider blodårene.
 8. Installer en luftfukter og luft ionizer hjemme.
 9. Endre kostholdet, innfør ytterligere vitaminer av gruppe A og E, fiskeolje.

Kontroller alltid produktets holdbarhet og tetthet på emballasjen. Ikke kjøp kosmetikk av tvilsom kvalitet. Velg et kjøpssted: Kosmetiske og medisinske produkter skal ikke selges i kulde eller under direkte sollys. Dette er spesielt viktig for eiere av tørre epidermis, som krever forsiktig omsorg.

Hvordan finne fremhevende maling på lysebrunt hår finner du her.

Nyanser når du velger

Formelkrem for tørr hud bør inkludere et rikt vitaminkompleks, næringsstoffer og sporstoffer. Foruten disse må eller kan det være:

 • glycerol;
 • hyaluronsyre;
 • glykolsyre;
 • peeling ceramides;
 • UV-filtre som fungerer som en beskyttende barriere mot de negative effektene av sollys;
 • elastin;
 • kollagen;
 • animalsk fett;
 • naturlige oljer;
 • vitamin A, C, E, stramming ansikts kontur og fremme foryngelse;
 • depantenol;
 • ekstrakter av medisinske planter - kamille, calendula og celandine;
 • ekstrakter av fiken, oliven, agurk.

Sjekk ut den luksuriøse L'Oreal Ombre-malepalen her.

En mengde som ikke overstiger 1% kan inneholde:

 • Sink (tørr hud).
 • Alkohol (virker som sink).
 • Mineraloljer (på emballasjemerket Mineralolje) - forårsaker blokkering av porene, kompliserer cellulær respirasjon, fører til utseendet på svarte flekker og akne.
 • Ekstrakter av lavendel, alger, te tre, mynte.
 • Kjemiske forbindelser - propylenglykol, natriumlauretsulfat, trietanolamin (det er mulighet for allergiske reaksjoner på disse komponentene).

Verktøyet er jo mer effektivt, jo mindre det inneholder en parfymsammensetning. Jo mindre uttalt lukten, jo bedre.

En enkel løsning på alle problemer med føttens hud - Farmtek Aquapeling fotkrem.

Gjennomgang av de mest effektive og trygge beroligende kremer for ansiktet er presentert i artikkelen.

Vichy nutrilogie

Det franske merket Vichy kommer trygt inn i verdens fem beste produsenter av medisinsk kosmetikk, du kan bare kjøpe sine produkter på apotek. Kostnaden for narkotika er ikke billig, ca 1,5-2,5 tusen rubler per enhet, men dømmer etter de mange positive vurderingene, overstiger resultatet forventningene.

For barnehage, tilbyr selskapet ansiktscreme Vichy Nutrilogie 1, for natten - Nutrilogie 2. Kremens tekstur er myk, ikke tykk, danner ikke en fet film.

Den absorberes raskt nok, i henhold til instruksjonene, som brukes daglig, betyr minst 30 minutter før du forlater huset. Den har en svak behagelig aroma. Spent sparsomt, en krukke er nok for 3 måneder med vanlig bruk.

Den har en beriket sammensetning, takket være hvilken huden får en sunn farge, perfekt fuktet og blir fløyelsaktig.
Forvitring og varmeeffekter minimeres.

Passer som en base for sminke. Volum - 50 ml. Prisen på apotek i Russland er fra 1700 rubler.

Enkel fjerning av uønskede hår over hele kroppen - Evelyns avskallende krem.

Avene Hydratation Hydrance Optimal Riche

Aven er en fransk produsent hvis kremer er trygt inkludert i TOP 5 beste produktene for tørr hud. Formelen inneholder:

 • termisk vann;
 • glycerin for ansiktet, mykner og holder fuktighet inne i cellene;
 • shea smør;
 • lipid trio;
 • ernæringsmessige grunnlag;
 • Minste mengde mineraloljer.

Den har en hyggelig, ikke sterk smak. Veldig tett tekstur, moderat fet. Finnes i et 40 ml kompakt plastrør. Det koster fra 1020 rubler.

Påfør kremet regelmessig minst to ganger om dagen for å holde huden næret og fuktet.

Vurderingen av ansikts kremer etter 30 år er presentert her.

Bayer bepanten

Mesteparten av det rettferdige kjødet lærer om miraklet til den tyske krem ​​Bepantin i leveringsrommet, siden det anbefales å kjøpe det til behandling av mikrokrekker på brystvorten under amming.

I tillegg benytter Bepantin aktivt for å ta vare på herdet hud i albuene, føttene, med bleieutslett på den fine huden på babyer. De kan helbrede brannsår og bekjempe cellulitt. Verktøyet er ideelt for behandling og forebygging av tørr og sensitiv epidermis.

Bayer Bepanthen-formelen forårsaker oppvarmet debatt på grunn av tilstedeværelsen av to typer alkohol i den: stearyl og cetyl. Men den positive effekten på huden er notert av alle kvinner som har prøvd denne løsningen.

30 ml rør forbrukes økonomisk. Konsistensen av kremet ligner på rømme, sprer seg ikke. På ansiktet ser det ut til å være fett, det absorberes dårlig, noen vaskes av etter 30-60 minutter etter påføring. Denne tiden er nok for merkbar fukting og helbredelse av eksisterende mikrotraumas.

Gjennomsnittlig pris i Russland er 340 rubler.

Natura Siberica for nattpleie

Nattkremet til den russiske produsenten Natura Siberik, som koster varierer i størrelsesorden 300-350 rubler, for et volum på 50 ml, viste seg selv.

Grunnlaget for produktet Natura Siberica "Nutrition and Recovery" for tørr hud:

 • Manchurian Aralia-ekstrakt, aktivt toning huden, øker sin tone, forbedrer blodsirkulasjonen, utjevner effekten av svingninger i lufttemperatur.
 • Liposomal kompleks som stimulerer cellefornyelse.
 • Prokollagen.
 • Organiske ekstrakter av meadowsweet, Siberian lin, calendula.
 • Glyserin.

Kremens tekstur er tykk, fet, men lett. Den har en sterk vegetabilsk duft. Fargen på bakt melk. Det absorberes godt, og etterlater en følelse av friskhet i lang tid. Jenter på forumet anbefaler det i kulde.

Velg et verktøy for restaurering og ernæring av ansiktet vil hjelpe vurderingen av ansikts kremer etter 35 år.

Ren linje med aloe vera og hvetekim

Av de innenlandske merkene stod merkevaren Pure Line, kosmetikkene som kan kjøpes, ikke bare på apotek, men også i butikker. Herbal Night Cream for tørr hud i ansiktet fra Herbal Medicine serien inneholder helbredende aloe vera og hvetekim olje.

Farge og lukt er standard for alle produkter fra denne produsenten. Konsistensen er litt tykkere enn vanlig fuktighetskrem, det går jevnt og absorberer raskt. Et ekstra "pluss" er eliminering av mindre irritasjoner, rødhet og skjellete områder.

Volum - 40 ml, prisen er ca 50 rubler.

Vurdering kremer etter 40 år kan bli funnet her.

Av ulike grunner er mange stoffer som for øyeblikket er presentert på russiske apotek, ikke inkludert i vurderingen.

video

Video om hvordan man bruker fuktighetskrem

Disse inkluderer for eksempel apotek kosmetikk D`oliva med motstridende vurderinger. De fleste kvinner som har prøvd kremet for tørr og sensitiv hud av denne produsenten skriver om den tunge konsistensen, dannelsen av en "margarine" maske på ansiktet, behovet for å vaske kort tid etter påføring.

Vi anbefaler likevel at du tar hensyn til dette merket, som en del av produksjonen av mange naturlige ingredienser, rik fuktighetsgivende og mettet med næringsstoffer. Gjennomsnittlig pris er fra 800 rubler.

Liste over de beste kremer for tørr hud

Tørr hud er den mest ubeskyttede. Det har ikke nok sebum, noe som vil begrense virkningen av ugunstige miljøforhold. Det er derfor tørr hud tørker enda mer i varmt, kaldt eller blåsende vær. På grunn av det utilstrekkelige øvre beskyttelseslaget, mister en slik hud veldig raskt fuktighet. Dette kan føre til flaking og til og med betennelse. Ansiktet i slike tilfeller er noen ganger dekket med røde eller rosa flakete flekker. Dette ser ikke bare stygg ut, men forårsaker også ulempe. Ansiktet ser ut til å være anstrengt, tørt. I nærvær av flaking og betennelse, kan kløe eller smerte også følges.

For å forhindre alt dette, er det nødvendig å fukte ansiktet riktig. De beste kremer for tørr hud er de som, uten å tette porene, vil kunne beholde fuktighet i de dype integritetene. Les mer om hvilken kvalitet som skal være en krem ​​for veldig tørr hud, les følgende avsnitt.

Bilder fra nettstedet: Motor Media Review

Hva skal være en krem ​​for tørr hud?

Fra hver kosmetikk venter vi på noe resultat. Hva skal være en krem ​​for tørr hud å handle i retning og møte forventningene til forbrukerne? Han må:

 • fukte godt
 • fjern partikler av døde celler;
 • næring med vitaminer;
 • lag en film for å hindre fuktighetstap.

Det er verdt å merke seg at i denne listen er det viktigste fuktighetsgivende, så vel som fuktretensjon i huden. Hvis dette er gjort bra, vil tørr hud komme til normal drift.

Det bør bemerkes at i en god krem ​​for meget tørr hud ikke legger dufter, dufter, konserveringsmidler og pigmenter. Alt dette kan føre til allergi. Slike reaksjoner med tørr hud er svært vanlige.

Krem til tørr hud på apoteket kan kjøpes enten i den vanlige kosmetologbutikken. Bedre selvfølgelig at det ikke bare var et kosmetisk middel, men også et terapeutisk middel.

Bilder fra nettstedet: kremys.ru

Den beste krem ​​for tørr hud: vurdering

I denne delen legger vi ansiktskremet for tørr hudvurdering. Det vil inkludere en gruppe av de mest vellykkede kremer designet for tørr hudpleie. De ble godkjent av spesialister, så vel som kvinner som allerede har brukt den.

Krem for tørr hudkrem komfort ansikt "Karite" fra L'Occitane

Denne fuktighetskrem for tørr hud er ganske fettete. Han absorberte seg selv umiddelbart. Sann, og lingers på huden for lenge. Denne krem ​​fukter huden veldig godt. Den nærer også sin dype vegetasjon og stimulerer regenerering.

Dette er et fettete ansiktskrem for tørr hud. Han gjemmer øyeblikkelig peeling. Opplevelsene fra dette er veldig hyggelige. Fuktighetsgivende effekt varer omtrent en dag. Men hvis du bruker verktøyet daglig, så kan du glemme å peeling i det hele tatt snart.

Denne krem ​​har en ulempe. Det er sterkt følt på ansiktet. Det virker litt tungt. Derfor er det bedre å bruke det om natten.

Bilder fra nettstedet: sponzhik.ru

Fibrogen fra Darphin

Dette er en krem ​​for tørr og sensitiv hud. Det fukter ikke bare, men nærer også huden. Tekstur betyr lik souven. Kremet er ikke veldig fett, mens dens fuktighetsgivende effekt ikke blir mindre enn for andre kosmetikk.

Denne krem ​​er til en viss grad foryngende, da det gjenoppretter elastisiteten og elastisiteten til tørket hud, skjuler rynker, om noen.

Verktøyet håndterer peeling. Absorbency er rask. Etter påføring på ansiktet er det ingen fettete glans eller en klebrig maskeffekt.

Tilbakemeldinger fra brukerne tyder på at kremet klarer seg godt med sin rolle. Det har en gunstig effekt på tørr hud.

Lukten av Fibrogen fra Darphin er mild. Det er litt gressletter, men inneholder kosmetiske notater.

Bilder fra nettstedet: tinycattin

Fantastisk 30 Creme av Aroma Naturals

Dette er en organisk krem ​​for tørr hud. I sammensetningen er det naturlige, ikke syntetiske komponenter, som for mange kvinner er en viktig omstendighet. I sammensetningen finner du mange naturlige ekstrakter av planter og stoffer som nærer huden med nyttige vitaminer. Dette gjør vevet sunnere, deres funksjonalitet blir gjenopprettet.

Verktøyet er plassert i en flaske med en dispenser, på grunn av hvilken det er veldig praktisk å bruke denne fløten.

Kremet er veldig fet i konsistensen. Å bruke det på ansiktet er veldig hyggelig. Hvis du bruker kremet jevnlig, begynner huden å gjenoppbygges fra den tørre typen til den vanlige. Dette er en positiv ting.

Bilder fra nettstedet: IRecommend.ru

Exomega fra Ducray

Mange tror at den beste krem ​​for tørr hud er Ducray Exomega. Verktøyet kan brukes uten aldersbegrensninger. Den passer både til babyer og modne mennesker. Dette er mulig takket være de naturlige ingrediensene i kremet. Det fukter godt, tørr hud, som er utsatt for flaking og kløe. Alle disse negative symptomene lindrer raskt Ducray's Exomega. Kremet har en beroligende effekt på huden. Det fukter og nærer dem med naturlige stoffer i sammensetningen.

Kremet er veldig tett, det er enda presset ut med vanskeligheter. Men dette forhindrer ikke at han sprer seg jevnt. Absorberbarhet er også god. Kremet kan brukes som en base for sminke. Så tørr hud får ekstra beskyttelse.

Denne krem ​​har ingen lukt.

Bilder fra nettstedet: Farmacia Aldedra

"Farvel" av organisk kjøkken

Denne krem ​​regnes som revitaliserende. Påfør det bedre om natten før sengetid. Inntil morgenen vil huden ha tid til å suge opp de fordelaktige komponentene, samt slappe av.

Denne krem ​​er lys, men den er godt fuktet. Etter tegning er det ingen fettete spor, produktet absorberes raskt. Huden etter det virker kjedelig.

"Bai-Bai" tetter ikke porene. Huden fortsetter å puste.

En annen fordel med denne krem ​​er den lave prisen.

Bilder fra nettstedet: IRecommend

Polygonum fra Moraz

Dette er en naturlig krem, tilberedt med oljer og urteekstrakter. Han er moderat fett. Dette gjør det mulig å nærme huden godt, men ikke å forlate en fettfilm på den.

Siden smøheten av krem ​​er moderat, kan den påføres flere ganger om dagen. Den første obligatoriske bruken om morgenen. Dette er grunnleggende beskyttelse av tørr hud. Da det tørker, kan du fortsatt legge til krem.

Bilder fra nettstedet: eBay

Smart Night Dry-Dry Moisturizer Custom Dry Repair av Clinique

Denne fuktighetskrem produsenten kalt intelligent. Det fukter flakete hud godt. Dette verktøyet er spesielt nyttig i vintersesongen, når tørr hud er mest berørt. Etter en slik krem, dannes en beskyttende barriere på ansiktet, som varer lenge.

Lukten av denne kremet er svært svak. Det er nesten ikke følt.

Konsistensen av mediet er tett. Når det påføres huden i ca 20 minutter, er det en fettete glans. Men over tid forsvinner den, ettersom krem ​​er absorbert. Hvis du smør det over natten, så om morgenen blir huden matt og godt fuktet. Du vil ikke finne noen spor av fett.

Etter påføring av krem ​​blir huden friskere. Hun får elastisitet, litt opplyst. Til berøring blir ansiktet fløyelsittet og behagelig.

Hvilken krem ​​er bedre for tørr hud, bestem deg selv. Du kan prøve alle verktøyene som er oppført for å holde høyeste kvalitet. Du kan også navigere når du velger kostnaden av kremer.

Krem for veldig tørr hud

En følelse av tetthet, peeling, konstant følelse av ubehag og en tendens til irritasjon - alle disse tegnene indikerer at huden din lider av tørke. For å beseire henne, bare litt fuktighetsgivende. Krever et verktøy som løser flere problemer - en krem ​​for meget tørr hud.

 • Årsaker til alvorlig tørr hud
 • Regler for å velge en krem ​​for meget tørr hud
 • Hva bør unngås i sammensetningen
 • Gjennomgang av kremer for meget tørr hud

Årsaker til alvorlig tørr hud

Krem til veldig tørr hud er ikke alltid (eller rettere, ekstremt sjelden) merket med en spesiell markering på pakken. Men før man arbeider med sammensetningen av denne produktkategorien, bør man forstå at overdreven tørrhet er en spesifikk tørr hudtilstand forårsaket av et alvorlig brudd på integriteten til hydro-lipidmantelen. Som et resultat, utfører det ikke barrierefunksjoner, beskytter ikke epidermis og beholder ikke fuktighet.

en følelse av tetthet og ubehag;

Meget tørr hud viser alle tegn på tørke.

Det er flere objektive grunner som følge av hvilken tørr hud kan være i en så uutviklet stilling.

Ekstreme værforhold. Lav, samt høye temperaturer forårsaker betydelig skade på beskyttelsessystemet av tørr hud.

Feil omsorg. For eksempel kan aggressiv rensing frata tørr hud av lipider, som den allerede mangler, utløser aktiv fordamping av fuktighet.

Regler for å velge en krem ​​for meget tørr hud

Forenkle stillingen av huden i total tørke, kan kosmetikk som i det minste kan:

øke nivået av fuktighet;

gjenopprette og styrke beskyttende lipidbarrieren som beholder fuktighet.

I kremer rettet til meget tørr hud, kombineres to typer ingredienser: fuktighetsgivende ingredienser som tiltrekker vann og hindrer fuktighet i å fordampe fra overflaten av huden. Ofte rettsmidler for tørrhet utstyrt med beroligende egenskaper som reduserer følsomheten i huden, samt en mild fornyende effekt, for å fjerne peeling.

Meget tørr hud drømmer om fuktighet.

Fuktighetsgivende ingredienser

Kremformene for meget tørr hud har sine faste.

Hva bør unngås i sammensetningen

Ekstrem tørrhet i huden skyldes ofte eksterne faktorer.

Tørr hud lider av mangel på naturlige lipider (fett), noe som øker følsomheten til tider. Derfor bør potensielle irritasjoner unngås og holdes vekk fra ingredienser som kan forårsake kontakt eller allergisk dermatitt.

Klorert "hardt" vann.

Kast vann fra vann til fordel for flaskevann eller rengjør huden på vannfri måte ved hjelp av melk og tonic. Unngå å besøke svømmebassenger hvor klorinnholdet i vannet overskrider grensen.

Det er riktig, det er ikke nødvendig å vaske ansiktet med såpe, for ikke å fullstendig ødelegge lipidlaget.

Hittil er spørsmålet om skadelighet av disse konserveringsmidlene åpne. Men sannheten er at parabener blir brukt nå mye sjeldnere. Og i midler for irritert og dehydrert hud, er det bedre å unngå dem - så det er roligere.

Syrer og harde slipemidler.

Peeling indikerer at prosessen med cellefornyelse er forstyrret, og huden trenger hjelp for å bli kvitt stratum corneum. Men du bør ikke ty til midler med aggressive syrer og exfoliants som traumatiserer huden - de er ikke laget for deg.

I de fleste tilfeller, ler og mudder hud, slik at mineral detox må utsettes til bedre tider.

Kjemiske solkrem.

På huden med reduserte beskyttelsesfunksjoner kan de forårsake reaksjon i form av dermatitt. Beskytt ansiktet mot UV-stråling ved hjelp av mineralfiltre (titandioksid, sinkoksid), som reflekterer solens stråler som et speil.

For å fjerne kornede partikler fra overflaten av tørr hud, må du skrubbe på en krembase med fine polymerpartikler med avrundet form. Enzymskiller av en ny generasjon basert på bakterielle enzymer som fungerer selektivt, blir stadig mer populære.

Gjennomgang av kremer for meget tørr hud

I dette valget har vi tatt med sedasjon, som også er egnet for tørr, sensitiv hud.

dagtid

Dagkrem for meget tørr hud.

Emollient fuktighetsgivende, SkinCeuticals, inneholder et sett med planteekstrakter, oljer og beroligende ingredienser som er nødvendige for en omfattende løsning på problemer forbundet med ekstrem tørrhet.

Nourishing Moisturizing Nourishing Cream for tørr og svært tørr hud, Garnier, inneholder Hydra + Complex, beriket med Camellia olje for å gi en varig følelse av komfort.

Nutrilogie 2, Vichy, beskyttelseskrem for meget tørr hud, hjelper celler til å syntetisere sine egne lipider og styrke beskyttelsesmantelen.

natt

Nattpleie for veldig tørr hud.

Nattkrem-gel for ansiktet "Vivifying moistening", Garnier, er basert på plantekomplekset Hydra +, inneholder et ekstrakt av gaberley som fremmer cellulær fornyelse.

Nattvannsbehandling Aqualia Thermal, Vichy, takket være hyaluronsyre i sammensetningen, nærer cellene med fuktighet og holder den ved hjelp av et kompleks av oljer. Passer til alle hudtyper.

For tørr og sensitiv hud

Kremer for tørr følsom hud.

"Fuktighetsgivende ekspert" for sensitiv hud utsatt for rødhet, L'Oréal Paris, lindrer permanent ubehag på grunn av rose og svart currantolje i sammensetningen.

Beroligende kremer for hud utsatt for allergiske reaksjoner Toleriane Riche, La Roche-Posay inneholder squalene og shea smør. Konserveringsmidler og parfymer blant ingrediensene er ikke.

Seasonal

Sommer og vinterpleie.

For sommeren. Grunnleggende fuktighetskrem for følsom hud som er tørr. Hydreane Extra Riche, La Roche-Posay, med hydrolipider og en rik oljesammensetning. Egnet til daglig bruk. Ideell som en base for sminke.

For vinteren. Nutritic Intense Riche nærende krem ​​for dyp utvinning av tørr og veldig tørr hud, La Roche-Posay, kompenserer for mangel på lipider og fuktighet, og gir øyeblikkelig komfort.

13 beste apotekskrem for tørr hud

Tørr hud i ansiktet er forskjellig fra dehydrert bare i arvelighet og tidspunkt for manifestasjon. Dehydrering er en midlertidig faktor som elimineres ved omfattende ansiktspleie og restaurering av kroppens vannbalanse. Tørk er manifestert fra barndom og er permanent. I denne artikkelen vil vi se på bare kremer for tørr hud, som kan kjøpes på apoteket.

kremer

Hva kan være en del av kremer:

 • Vitaminer A, C, E, et kompleks av vitaminer i gruppe B;
 • Luftfuktere: avokadoolje, jojoba, oliven;
 • Beskyttelse mot radikaler og UV-stråler: Macadamia, druefrø. Brunealger, løkfruktkstrakt;
 • Cynergy TK - kollagenkilde. Og honning, en fantastisk hud fuktighetskrem;
 • Kalium, som også støtter hydrering.

Disse ingrediensene er nyttige og nødvendige for å opprettholde fuktighet. Nå betrakter de som ikke skal forekomme i kremen.

Det er ikke verdt å ta hvis:

 • Formaldehyd og propylenglykol;
 • Natriumlaurylsulfat og hydrokinon;
 • Parabener og aluminiumacetat
 • Bhutan, talkum, fluorid;
 • Glyserin, petrolatum og andre stoffer som forverrer tilstanden til epidermis.

Disse komponentene tørker ytterligere huden, forstyrrer hydrering og respirasjon av dermis.

Typer av kremer, i henhold til hvilket prinsipp er klassifisert

Siden tørrhet er en overkommet evne til huden eller medfødt, må kremet velges i samsvar med problemet.

 1. Fet og nærende krem ​​for irritert og tørr hud i ansiktet: Den har en ganske tykk sammensetning, beskytter mot kulde og vind, er ideell til bruk om vinteren.
 2. Fuktighetskrem med UV-filter: har en lett tekstur, bidrar til å beskytte huden mot alvorlig solbrenthet. Graden av beskyttelse bestemmes av SPF-indeksen.
 3. For sensitiv epidermis: Produktet inneholder ikke irriterende stoffer i sammensetningen.
 4. For tørr problem hud: i nærvær av anti-inflammatoriske komponenter (depantenol), fjerner effektivt acne i alle aldre
 5. Anti-aging, men fet krem ​​for tørr hud: stopper prosessen med å redusere turen av epidermis, glatter rynker.
 6. Dagkrem: Den danner en beskyttende film mot eksterne faktorer.
 7. Nattkrem: Den fremmer produksjonen av kollagen og elastin, som forhindrer aldring.


Tenk på faktorene som påvirker huden:

 1. Tynn epidermis, arvet av arv.
 2. Alder endres etter 30 år.
 3. Dehydrert overflate på grunn av oppvarming, air condition, mangel på vann på grunn av feil drikking regime.

Hvis cellene mangler fuktighet, må du bruke fuktighetskrem. Når du er tørt arvet, kan du søke næringsstoffer. For eksempel inkluderer slike kremer Nivea.

Del også penger for natt og dag. Nattkrem er mer fett, og dagkrem har UV-filtre. For eksempel kan Librederm for tørr hud tilskrives dette.

Hvordan velge en krem ​​med UV-beskyttelse

Ethvert middel for å beskytte huden med UV-filtre er valgt avhengig av hvor personen er. Hvis den har en lett hud, er det bedre å få maksimal SPF + 50 krem. Resten er nok krem ​​med filtre i 20 og 30 SPF, som solkrem for hver dag.

Hvis du skal hvile på sjøen, er det bedre å ta et verktøy med høyeste beskyttelse. Det samme gjelder for fjell og varme land. Siden beskyttelsen avtar etter svømming, er det bedre å oppdatere det igjen, og på kremet virker kremet med maksimal beskyttelse i ca 2 timer.

Uansett hvilken type hud, må det påførte stoffet fornyes hver 2. time for å unngå å brenne. Reisende og de som bor i varme områder bør ikke glemme regler for eksponering for solen.

Beskyttelsesgrader for forskjellige fototyper

 1. Foto type 1, når huden er nesten hvit, mange fregner. I solen må du bruke krem ​​SPF 30-50. Også på sjøen, men med svak solaktivitet, vil beskyttelsen være tilstrekkelig 20.
 2. Foto type 2 grad av beskyttelse er det samme som i type 1, bare med lav aktivitet er nok krem ​​med 12 grad av beskyttelse.
 3. Foto type 3 med middels og sterk solaktivitet er nok 20-30 SPF, med en liten nok til 12. Folk er godt solbrunte, huden redder ikke.
 4. Foto type 4 mørkhudet fra fødselen. Selv i sterk sol, trenger de krem ​​med en SPF på 20-30, og på vanlige dager 12-15 vil være tilstrekkelig.

Ikke tenk at hvis huden er mørk, så vær ikke bekymret for det. I alle fall, for å redde dermis fra å tørke ut, er det nødvendig med forsiktighet.

Kremer for tørr og problem

For å finne riktig krem ​​for tørr dermis må du først forstå årsakene til dette fenomenet. Hvis det er rødhet, peeling av huden, en følelse av tetthet etter vask, økt følsomhet, blir huden tørr. Mest sannsynlig skjer dette når dehydrering eller på grunn av aldersrelaterte endringer. Det kan også påvirke solaktivitet eller for aggressiv omsorg: alkohol tonic, scrubs.

Samtidig er dermis problematisk, noe som betyr at det er akne. I dette tilfellet trenger du en fuktighetskrem med en lett tekstur, slik at du ikke tetter porene. Fytokrem eller serum brukes oftest. De er svært lyse og vil bidra til å fukte huden, lindre tørrhet. Når du er utsatt for solen, må du bruke en krem ​​med en SPF på minst 30 daglig.

Kremer for tørr og dehydrert

Med dehydrert hud begynner alle problemer fra innsiden. Mest sannsynlig er drikkregimet av en person forstyrret, eller igjen, for sterke vaskemidler, som brukes til å fjerne sminke. Eliminer alkohol tonic, kremer med syrer og gjenopprette lipidbarrieren. For eksempel vil Aqualia Thermal fra VICHY hjelpe.

Fuktighetskrem blir også tilrettelagt av slike ingredienser som:

Når du velger det, er det verdt å være oppmerksom på at disse komponentene var i komposisjonen. Ikke nødvendigvis alt på en gang.

Hva kan brukes til rosacea

Rosacea er et annet navn for rosacea. Utvidede kar på ansiktet gir ikke dermis. Årsaken kan være sol eller alvorlig frost, vind.

Hva annet er årsaken til rosacea:

 • Medisinering som utvider blodårene;
 • stress,
 • allergier;
 • Preparater som inneholder alkohol, aceton for hudpleie;
 • Høy, lav luftfuktighet, badstue;
 • Fysisk aktivitet.

Fjern dette fenomenet er veldig vanskelig, så du må bruke en spesiell krem. Hva betyr hjelp fra rosacea finnes her.

Først av alt er det nødvendig å utelukke alkoholkrem, scrubs, smaker i kremer, samt mentol, mynte og eukalyptus.

Pleie må være veldig forsiktig. Du kan vaske med varmt vann, for kaldt og varmt bad er utelukket. Du trenger også høykvalitets fuktighet i huden med en passende krem. For eksempel, Loreal "Trio aktiv ultra moisturizing." Etter dette søker vi et middel for solen. Her trenger du spesialverktøy, og ikke den vanlige lotionen fra markedet, så det er best å kontakte din skjønnhetspleie. Noen ganger foreskriver kosmetologen Metrogyl gel eller Skinoren, men andre midler kan foreslås.

TOP beste

Alle som allerede har testet kremet for tørr hud, sannsynligvis laget for seg selv toppen av det beste. Disse er gode verktøy som har vist seg for mange.

Det er best å kjøpe produkter på apotek, siden det er solgt kosmetikk som testes i laboratorier, og effekten er klinisk bevist.

Avene Hydrating Sunscreen Hydrance Optimal UV Rich SPF 20

Kremmet inneholder termisk vann, som ikke bare beroliger huden, men lindrer også irritasjon. Fuktighet av de øvre lagene i epidermis forekommer. I tillegg beskytter krem ​​dermis fra fotoalderen, har solkrem 20. Ceramider og fettsyrer forhindrer fuktighetstap. Tocopherol, som er en del av fuktighet og beskytter mot antioksidanter.

Passer for tørr og sensitiv hud. Påfør om morgenen etter rengjøring av huden.

Librederm for tørr hud med hyaluronsyre

Denne krem ​​har et høyt innhold av hyaluronsyre, som er en naturlig hudfukter. Det stimulerer også dannelsen av kollagen og elastin, som bidrar til å forynge dermis. Inneholder saffronolje, som inneholder vitamin F, inneholder flerumettede fettsyrer. Hjelper cellulær metabolisme av huden.

Krem inneholder også granateplekonsentrat som fukter, forynker og stimulerer dannelsen av kollagen. Ansiktet er friskt, skaffer en vakker farge. Praktisk dispenser på flasken lar deg bruke produktet økonomisk. Hva annet er Librederm krem ​​finnes på linken.

D-panthenol

Dette verktøyet brukes til å beskytte huden mot ytre påvirkninger og vevregenerering. Panthenol kan brukes som en salve, spray, krem ​​eller lotion. Det absorberes godt inn i overflaten uten å forlate en fettfilm.

Sammensetningen inneholder dexpanthenol, som fukter og beholder fuktighet inne i dermis, flytende paraffin eller lanolin.

I tillegg inneholder kremet:

 • Provitamin B5 hjelper dannelsen av kollagen;
 • E-vitamin - akselererer utviklingen av epitelet;
 • Ulike oljer som lindrer hudens tetthet og flak.

Verktøyet brukes fra 1 til 3 ganger om dagen, avhengig av beviset. Etter en stund er det mulig å tørke ansiktet med tonic, hvis det er en følelse av fet hud. Bruksmåten er ikke mer enn 7 dager, ellers vil dermis bli brukt.

Kremet har kontraindikasjoner: alder opptil 18 år, nyresvikt, herpes, allergi mot komponenter, lavfrekvent feber. Hvordan påføre Bepanten Derma krem ​​for meget tørr hud er beskrevet her.

Loreal "Trio aktiv ultra moisturizing"

På en krukke med krem ​​erklærte at verktøyet fukter, beskytter og gir glans. Inneholder panthenol, glyserin og andre ingredienser som bidrar til å beholde fuktighet inne. Ifølge vurderinger er det klart at verktøyet er veldig lett, fuktar perfekt og kombinert hud. Men for tørr trenger mer penger intensiv. Inneholder SPF-filtre, kan brukes om dagen eller om natten, da tekstur er delikat, absorberes raskt. Shine gir ikke, så vent på det fra denne krem ​​er ikke nødvendig.

Det er mer egnet til sommeren, da det ikke flyter og ruller ikke på huden, men det mates ikke. Prisområdet er utmerket, bare ca 300 rubler.

Bioderma Atoderm

Kremet er designet for å fukte og beskytte tørr hud i ansikt og kropp. Kan brukes etter PUVA-terapi. Hvis du vil få en mer uttalt fuktighetsgivende effekt, bør krem ​​påføres på våt hud.

Krem hjelper med å holde fuktighet i epidermis, beskytter mot frie radikaler, styrker dermis. Av fordelene kan det bemerkes at kremen ikke tetter porene og ikke inneholder dufter. Av minusene: En tett tekstur, du bør ikke bruke den i løpet av dagen, som huden skinner. Prisen er ganske høy.

NIVEA Day Moisturizer for tørr hud

Nivea fuktighetskrem er egnet for tørr hud, eliminerer peeling og tetthet. For kombinert, normalt eller fet, er det tungt. Det absorberes raskt, hydratisert derma, kan påføres under sminke, ruller ikke. Mer egnet til vinterbruk, som alle krem ​​fra firmaet NIVEA. Den har en lett aroma, beskytter mot solen, koster mellom 200-250 rubler. Det nærer og fuktighet, men ikke alle er egnede.

Krem "Cerat" fra Uriage

Dette produktet er beregnet på meget tørr hud utsatt for atopi. Av fordelene kan det bemerkes at verktøyet opprettholder balansen i mikrofloraen til dermis, styrker og gjenoppretter hudbarrieren, akselererer helbredelse, reduserer betennelse. Hypoallergen verktøy uten smaker, er dyrt, minst 1.750 rubler og mer. Det anbefales å sette 1-2 ganger om dagen.

Av fordelene kan man merke seg: perfekt absorbert, raskt lindrer tørrhet og irritasjon, inkluderer termisk vann og Shea smør. Økonomiske midler. Av minusene bare prisen.

Krem pulver Clinique Nesten Pulver Makeup SPF hypoallergenic

Brukes til å maskere rødhet. Utmerket flyt og fuktresistent formel bidrar til å holde sminke perfekt utenom dagen. Siden formelen ikke inneholder fett, forårsaker kosmetikkene i denne planen ikke akne. Passer til alle hudtyper. Pulveret er i stand til å erstatte fundamentet, og samtidig beskytter huden huden perfekt mot solen, som det har SPF 15. På ansiktet oksiderer produktet ikke, skinner ikke, fordi produktet inneholder talkum.

Ikke legger vekt på hudens hud, tonen er matt, uniform. Pulver bidrar til å gjøre uten grunnlaget. Den påføres tørr med en pensel eller våt med en svamp. I andre tilfelle er belegget mye mer merkbart, men i alle fall blander det godt med hudtonen. Verktøyet kommer ikke til rynker, holder seg i minst 5 timer. Minus en - kostnaden for minst 2900 rubler.

Dagkrem forlater "Neovadiol GF" Vichy

Kanskje det beste av den foreslåtte verktøylinjen, som har en svært rimelig pris og utmerket kvalitet. Anbefales for kvinner i overgangsalderen, men den brukes av andre aldersgrupper. Hjelper med å gjenopprette derma elastisitet og eliminere rynker, bremser aldring. Polysakkarider øker elastisiteten, og et vekststimulerende middel bidrar til å bygge kollagenfibre. Termisk vann lindrer betennelse og tetthet. Den beroligende, styrkende og gjenopprettende effekten. Absorberes raskt når det påføres. Det anbefales å bruke 1-2 ganger om dagen.

Huden blir myk, velpleid, bokstavelig forandring for øynene våre. Kostnaden er rundt 2500 rubler, noe som gjør kjøpet rimelig.

Budsjett kremer for tørr hud

Kan brukes til å fukte huden i ansiktet og budsjettkremet. Men man bør ikke forvente noe overnaturlig fra dem heller. Ofte fukter de huden, men det er heller ikke verdt å fjerne kløe eller peeling. Rødhet er heller ikke verdt det.

Garnier Vitalizing Moisturizing

Det antas at det er egnet for fet og blandet hud. Dette er imidlertid langt fra saken. Kremet matte ikke, men glitter på huden, noe som indikerer at det er dårlig absorbert. Det tetter porene, som deretter gir akne. Alkoholen denaturert i sammensetningen betraktes som et kjøleadditiv, selv om det faktisk kan forårsake en allergisk reaksjon. Fra nyttig lønn ekstrakt og grønn te, som bør øke cellefornyelsen og ha en kraftig antioksidant effekt. Mye kjemikk i sammensetningen, og ganske tung ordre. Selv om det ikke er dyrt krem, men ikke alt.

La Roche-Posay Hydreane Extra Riche creme

Nok budsjettkrem med gode ingredienser. Det koster 940 rubler for 40 ml, det selges i et apotek. Perfekt fuktighet huden, som er utsatt for tørrhet. Det lindrer, lindrer rødhet, bidrar til å beskytte dermis mot ytre påvirkninger. Passer perfekt til sminke. Dette verktøyet er mer egnet til vinterbruk, men hvis huden er for tørr, kan du søke om sommeren.

For fet hud er kremet ikke egnet, da selve preparatet er nøyaktig det samme og dermis absorberes ikke tidligere enn i en halv time. Men det er ingen følelse av tetthet med ham, fordi det er en fantastisk fuktighetskrem - termisk vann. Hele La Roche-serien er basert på dette vannet. Du bør ikke bruke mye penger, ellers vil det være piller på huden.

Fordeler: fuktighet, gir ikke en fettfilm, nok for en måned. Hjelper til og med følsom hud.

Cons: det er bedre å bruke bare om vinteren.

Dag Phyto-ansiktskrem 45+ Pure line

En av de mest budsjettalternativene, erklæres som en anti-aging krem. Kostnad fra 130 til 170 rubler per bank. Vurderingen er hovedsakelig på C-klasse, siden verktøyet ikke utfører sine oppgitte funksjoner. Arnica- og kaprifolkstrakt skal stramme huden, fjerne tegn på tretthet, fuktighet og skape løfteeffekt. Det er praktisk talt ingen synlig effekt av løft og derma stramming. Mer nærende og fuktighetsgivende enn andre kremer av denne linjen.

Argan smørbark

Kosmetikk Cora selges ikke i alle apotek, men det har vist seg å være utmerket. Kremet er basert på termisk vann, slik at fuktigheten er utmerket. Kostnaden er ganske budsjett 280-350 rubler. Selv om ikke alle er egnede, så må du lete etter kremet ditt ved prøving og feiling.

Konsistensen av nærende krem ​​er ganske tett, tette porene. Under sminke bør ikke brukes. Av fordelene: Perfekt fuktighet, ingen følelse av oiliness, fjerner peeling.

Hva bør inkluderes i sammensetningen av hjemmelagde kremer

Hvis ønskelig kan du lage en krem ​​for tørr hud og hjemme. Sammensetningen bør inkludere fuktighetskrem, oljer for å forbedre ernæring, vitaminer.

Effektive fuktighetskremer:

I tillegg foretrekker tilstedeværelsen av vitaminer A, C, E, vitaminer fra gruppe B. Du kan bruke honning, urter. Hvis huden er svært følsom, er det bedre å bruke hypoallergeniske komponenter. Hyaluronsyre og glykolsyre vil beholde fuktighet, og ceramider vil eliminere desquamation.

Flere oppskrifter for matlaging hjemmelagde kremer

 • 1 ts lanolin å smelte;
 • 2 ss. l. Voks, vi varme alt i et vannbad;
 • 2 ss. l. Uraffinert olivenolje;
 • I en annen bolleblanding borax 2 gr. med ts glycerin, tilsatt 60 ml. H2O og 2. Art. L. jasminolje

Begge blandingene blandes etter oppvarming, kjølig, visp. Stor krem ​​for tørr hud, som er gyldig 24 timer i døgnet.

agurk

3 ss. agurk juice blandet med eggeplomme. På vannbadet forbereder vi bisaft og glyserin i en teskje, tilsett 2 ts. olivenolje. Bland, kul, visp.

Å lage kremet hjemme er ikke for vanskelig, det viktigste er å kombinere ingrediensene riktig og ikke forstyrre oppskriften. Lanolin og glyserin selges på apoteket, oljer for ansiktsforyngelse også. Prøv også å lage en maske med glyserin fra artikkelen.

kamille

På ½ kopp kokende vann ta Art. skje med kamille, insistere time, legg deretter til tabell 2. skjeer av kamille te med en teskje vegetabilsk glyserin.

Bland separat st.l. smør, 1 del L. Kastorovogo, og tilsett 3 dråper geranium, patchouli eller oransjeolje.

Etter det, bland kamille med oljer, slå. Oppbevares i kjøleskap, bruk ikke mer enn 5 dager.

peachy

 • 1 ss. l. Fersken juice;
 • 1. Ch. Skje av smeltet voks;
 • Borax på toppen av et kniv;
 • 2. h. L. H2O.

Hjemmelagde kremer er ganske effektive, men er ikke motstandsdyktige mot lagring, så hvis du ikke kokker dem, er det ikke irriterende, så kan du ikke bruke penger på kjøpt, og bruke hjemmelagde produkter. Du kan også hente masken fra peeling i dette materialet.

video

Denne videoen beskriver de tilgjengelige apotekets hudpleieprodukter.

De beste kremer for veldig tørr og sensitiv hud.

Krem for tørr og sensitiv hud skal oppfylle følgende krav: Damp fuktig huden, fjern døde flak, nærer huden, stimulere celleregenerering og lage en film som forhindrer fordampning av fuktighet. Omsorgskrem for veldig tørr hud inneholder vanligvis ikke hormoner, det bør heller ikke inneholde parfymer og parfymepreparater som kan forårsake allergisk reaksjon.

Tørr hud under forstørrelse

Tørr hud i ansiktet

Kremet for tørr og sensitiv hud kan inkludere følgende komponenter:

 • keratolytika - stoffer som myker og fjerner døde vekter: melkesyre, sitronsyre, appelsinsyre, salisylsyre, urea, resorcin;
 • næringsstoffer og regenererende stoffer: vitaminer A, B, E, C, K, PP, d-panthenol;
 • antipruritiske og antiinflammatoriske stoffer: sinterinert nafthalan, bjørktjære, sinkpyrition, ekstrakter av veronica-legemiddel, sitronbalsam, oregano, enebær, furu nåler, burdock, pilbark, nettle;
 • fuktighetsgivende midler: oliven, mandel, havtorn, solsikkeolje, linolje, bjørn, dugge, sauefett, lanolin, hyaluronsyre.

Men hovedkomponenten i en hvilken som helst krem ​​for tørr hud er humicants (hydrater). Dette er stoffer som holder fuktighet på overflaten av huden og forhindrer dehydrering. Khumekanty er delt inn i hygroskopisk og filmdannende.

Hygroskopisk humekant binder og holder vannmolekyler dypt i huden. Disse inkluderer kollagen, hyaluronsyre, melkesyre og pyrrolidon-karboksylsyrer, urea. De tar vare på huden på de dype nivåene ved hjelp av overflater (kremer) eller dype (injeksjons) applikasjoner.

Oljer, fettstoffer, voks er humekant, danner en hydrofob film på hudoverflaten. Blant filmdannende hydrater bør det noteres separat glycerin - en blanding av alkoholer og fettsyrer, som brukes som en base for kremer. Glyserin fremmer cellefornyelse, forhindrer dehydrering av huden, gjør den fløyelsaktig, regulerer metabolske prosesser.

Keratolytisk terapi er nødvendig for meget tørr hud, spesielt for alvorlig flaking. Men med sensitiv hud, er mekanisk skrubbing eller peeling med fruktsyrer kontraindisert, ettersom disse metodene skader huden, noe som gjør den enda mer følsom. Fjern forsiktig og forsiktig med døde hudskalaer ved å bruke kremer, som inkluderer urea, salicylsyre, borsyre eller glykolsyre. Imidlertid har disse legemidlene, i tillegg til keratolytisk, en tørkeeffekt, så etter bruk av dem bør en fuktighetsgivende maske eller fløte påføres huden.

Konvensjonelle hudpleieprodukter kan inneholde en komponent, men i kremet for meget tørr hud er det vanligvis flere aktive ingredienser. Slike kremer som "Losterin" har multidireksjonell virkning, samtidig som det eliminerer peeling, kløe, betennelse, nærende og gjenoppbygging av huden. Dette gjelder spesielt i tilfelle av xerodermi i 2. og 3. grad, når betennelse, kløe og sprekker blir med i sensasjonen av dehydrert hud. I tillegg, med sterk xerose blir huden svært følsom selv for å tørke luft, vind, vann, for ikke å nevne kosmetikk. Derfor bør en helbredende krem ​​for meget tørr hud ha en beroligende og desensibiliserende effekt.

I tilfelle av xerodermi i 2. og 3. grad, oppdages kløende hud, på grunn av hvilken huden er skadet, sprekker, sår og riper forekommer. Det er mye vanskeligere å behandle huden i denne tilstanden, og terapi kan ikke bare omfatte bruk av eksterne midler, men også forberedelser til intern bruk og fysioterapi. Men hvis antipruritisk behandling startes umiddelbart, kan de fleste problemer unngås.

Sink-, naftalen- og tjærekjerner eksterne preparater har en beroligende effekt. Kremer med sinkinnhold bl. A. Mykere huden, noe som gjør den mer utsatt for virkningen av andre stoffer, så det er tilrådelig å bruke dem i kombinasjon med stoffer som inkluderer nærende og fuktighetsgivende ingredienser.

Tar krem ​​med xerodermia brukes med stor forsiktighet, da tjære tørker huden. For å lindre kløe påføres det en liten mengde kremen med den laveste konsentrasjonen (0,5%) på det berørte området. Sammensetningen av tjære (enebær, bjørk, furu, kull) inneholder mer enn 10.000 aktive ingredienser, som ikke bare lindrer kløe, men også normaliserer metabolske prosesser i huden. Tar krem ​​kan både forbedre og forverre tilstanden av tørr hud, derfor, ved den første negative reaksjonen, blir det kansellert.

Naftalan olje kremer er mye brukt i dermatologi, inkludert for behandling av xerodermia. Narkotika med nafthalan lindrer kløe, reduserer nivået av betennelse, sanitiserer og bedøver hudområdet som kremen ble påført. Naftalanolje er en del av kremen "Losterin".

God omsorg for tørre hudkremer, som inkluderer ceramider - vokslignende fettstoffer, som produseres av kroppen. Keramider sammen med fettsyrer er en del av talg, som danner en beskyttende film på huden. Med mangel på disse lipidene reagerer huden skarpt på vann fra springen, sol, frost og andre værforhold, uten dem, tørker huden, taper dens elastisitet og blir raskt gammel.

For tiden syntetiseres ceramider for kosmetikk fra riskorn og soyaolje, de blir introdusert i kremer sammen med urteekstrakter og vegetabilske oljer, som gjør det mulig å fukte huden, aktivere metabolske og regenereringsprosesser. I tillegg styrker kermid til pleie av hodebunnen og hårlipidene styrke og styrke overflaten av håret, og forhindrer skade.

Royal gelé er et annet middel av naturlig opprinnelse som anbefales for dyp fôring under xerodermia. Royal gelé består av vann, proteiner, karbohydrater (sukrose, glukose, fruktose), vitaminer (A, C, D, E, H, PP og gruppe B), frie fettsyrer (stearinsyre, decen, palmitinsyre, amber, melkesyre, pyrodruesyre) ), hormoner (testosteron, progesteron, østradiol), mineralsalter og sporstoffer.

Krem med kongelig gelé brukes til å ta vare på veldig tørr, utsatt for irritasjon, samt for fading av huden. Melk forbedrer celleomsetningen og blodsirkulasjonen i huden, normaliserer funksjonen til talgkjertlene, fremmer cellefornyelse og forhindrer dannelsen av rynker.

Nylig har det oppstått kremer med sneglemucinekstrakt (slim). På grunn av sin kraftige regenerative og fuktighetsgivende egenskaper, er kremet egnet for å behandle selv svært irritert, flakket, sprukket hud. Kosmetisk mucin tatt fra sneglearter Helix Aspersa. Under påvirkning i huden, begynner kollagen og elastin å bli produsert, er virkningen av frie radikaler nøytralisert, betennelse redusert og hydrering normaliseres.

Den kraftige effekten av mucin krem ​​er forklart av sammensetningen av organisk materiale. Så inneholder den allantoin - en kraftig antioksidant som hjelper til med å normalisere hudens sammensetning. I tillegg har allantoin også regenerative egenskaper - i snegler bidrar det til restaurering av skallet, i forhold til mennesker, antioxidanten strammer og helbreder enda dype sprekker. I tillegg til allantoin inneholder mucin antimikrobielle og kobberpeptider som har absorberbare og sanitiserende virkninger, vitamin A, C og E, samt kollagen og elastin, på grunn av hvilken elastisitet og elastisitet vender tilbake til tørr hud.

Kremer og geler med aloe vera, en urte plante mye brukt i kosmetologi og medisin, er egnet for umiddelbar hydrering. Plantemassen inneholder polysakkarider, prostaglandiner, glykoproteiner, flavonoider, harpikser, bitterstoffer, fenolforbindelser, hormonlignende stoffer, essensielle oljer og mange andre komponenter, inkludert vitaminer (A, C, B) og mineraler (kalsium, kalium, magnesium, kobber, sink).

Aloe vera preparater ikke bare fuktighet, men også berolige huden, nøytralisere betennelse og lindre irritasjon forbundet med xerodermia. Med systematisk bruk av geler og kremer med aloe vera kan du gjenopprette naturlig fuktighet i huden, og kan derfor brukes til å forhindre sesongens xerodermi. Produksjonen av elastin og kollagen blir også restaurert under påvirkning av et planteekstrakt. Aloe juice fjerner rødhet og normaliserer hudpigmentering, samt beskytter den mot eksponering for ultrafiolett stråling.

Krem med mumie brukes til dyp ernæring av tørr hud. Mumiye er en organisk-mineral substans, i dannelsen av hvilke planter, dyr, mikroorganismer, jevne jord og bergarter deltar. I medisin og kosmetologi brukes renset mumie, som er en tett homogen masse av brun eller svart farge, med en bitter smak og en krydret lukt. Mammens ernæringsmessige, regenerative, foryngende og metaboliserende egenskaper er basert på innholdet av aminosyrer, fettsyrer og organiske syrer, fosfolipider, harpikser og tjærelignende stoffer, essensielle oljer, tanniner, enzymer, steroider, flavonoider, coumariner. Også i mumien inneholder et kompleks av vitaminer og mer enn 60 makro- og mikronæringsstoffer.

Krem med mamma har en utprøvd anti-inflammatorisk, sårheling og antibakteriell virkning. Bruken av dette stoffet stimulerer epitelisering av skadet hud og produksjon av kollagen, som er nødvendig for tørr hud.

Cartaline salve er indikert for bruk med ulike hudproblemer, inkludert xerodermi. Den er laget av fett, salisylsyre, kamilleekstrakter og en serie, eukalyptus og lavendeloljer. Det inkluderer også honning og vitaminer A og D. Salve ikke bare fjerner døde hudhuden, men også dypt nærer, fukter og fornyer hudceller.

Hvordan finne den beste fuktighetskremeren for tørr hud? Bare vær oppmerksom på sammensetningen av krem. For eksempel inneholder krem ​​"Losterin" 6 aktive ingredienser. Urea dør fuktig huden, salicylsyre og karbon ekstrakt Sophora har en god keratolytisk effekt, d-panthenol og mandelolje nærer, fuktgjør huden og bidrar til forbedret celleregenerering. "Losterin" har en bakteriedrepende effekt, som er nødvendig for irritert hud, utsatt for forekomst av mikrotraum og sprekker. Den bakteriedrepende effekten oppnås på grunn av virkningen av hunined nafthalan, et verdifullt oljeprodukt som lenge har vært brukt til å behandle hudsykdommer. Naftalan har også en desensibiliserende, antipruritisk, antiinflammatorisk, beroligende effekt.

Flere Artikler Om Typer Acne