Nesten hver kvinne prøver å ta vare på ansiktet huden regelmessig, og dette er forståelig, fordi det kan kalles et slags visittkort for jenter. Og vi snakker ikke bare om sminke, hvis oppgave er å skjule en eller annen mangel, men også om omsorgsfulle kosmetiske prosedyrer - om peeling, om masker og kremer.

Dessverre er det tilfeller når det er glemt og brakt til en slik stat når det blir veldig tørt. Men selv hender, når de har et forsiktig og vakkert utseende, kan være en kilde til spesiell stolthet for enhver kvinne av det rettferdige kjønn. Huden til en ung jente er av natur mild og sårbar, men i hennes liv venter en rekke byrder på henne, og hun vil ikke spare effekten fra utsiden.

Hvis du ikke gir huden din den nødvendige omsorg, vil den snart miste sin elastisitet og glatt struktur - det vil ikke lenger være så elastisk som før.

Over tid vil peeling, microcracks og flere rynker på hendene bli lagt til denne buketten. Kanskje alt ovenfor kan tilskrives en enkel kosmetisk defekt, og kanskje dette er et symptom, og det viser at ikke alt er i orden med kroppen.

Årsaker til tørrhet

Tørr hud i hendene - et fenomen som ikke bare er vanlig blant kvinner, det samme kan oppstå med menn, og selv med babyer. Sårbarheten i huden på hendene på grunn av fem ganger mindre fuktighetsinnhold i den, sammenlignet med andre deler av kroppen. For å holde hendene tørre om vinteren, kan det være nok bare å huske å ha på votter. Men grunnen til at huden på hendene tørker opp, er det andre:

 1. kaldt vær, spesielt med vinden, gjør huden roligere, den blir rød og tykkere, små sprekker vises på den;
 2. varmen med en brennende sol kan raskt tørke ut og dehydrere huden på hendene, og hvis du ikke foretar noen tiltak, vil dette føre til rask aldring;
 3. kan påvirke tørrheten i huden og all slags skade på type slitasje, blåmerker, kutt og andre ting;
 4. Hos personer med sensitiv hud kan epidermiene kollapse fra kontakt med en bestemt rengjøringsmiddel, og som følge derav oppstår mange slags hudsykdommer ofte på slik hud;
 5. I henhold til håndens hud er det også mulig å bedømme de sykdommer som indre organer lider av, eller kanskje personen har tatt medisiner, og dette har forårsaket dehydrering av hudens hud.
 6. hvis dette er slutten av vinteren - begynnelsen av våren, kan tørre hender oppstå på grunn av beriberi;
 7. Dine hender vil aldri ha et sunt og godt preparert utseende, hvis du bare ikke vet hvordan det er å ordentlig ta vare på hendene dine.

Nødvendige komponenter

I dagens kosmetologi av midler for slik hud produseres det store variasjonen. Deres hovedmål er å holde fuktighet i huden på hendene og beskytte den mot negative ytre påvirkninger. For å ta vare på huden på hendene riktig, er det først å velge krem. Basen av noen av dem er renset vann, sammensetningen er opptil 80%, men dessuten er det andre komponenter:

 1. fett (animalsk eller vegetabilsk opprinnelse);
 2. glycerol;
 3. lanolin.

Hver av komposisjonene er unik på sin egen måte og er i stand til å takle kosmetiske problemer. Glyserin i kosmetikk brukes som et produkt som holder vann og holder det i huden i lang tid. I tillegg er en av hovedkomponentene av kremer for meget tørr hud i hendene en olje av naturlig opprinnelse, og settet av polettsaturated syrer vil holde huden elastisk og forbedre prosessene for regenerering.

Et viktig sted er også gitt til mineralolje. Det er uunnværlig nettopp i kaldt vær, fordi takket være denne sammensetningen er huden dekket med et ugjennomtrengelig beskyttelseslag.

Hvis du trenger å kjøpe en krem ​​som vil ha en anti-aging effekt, så sjekk om det er fotofilter i den. Disse komponentene er en utmerket beskyttelse av huden fra de negative effektene av direkte sollys på den, hvorfra huden begynner å bli raskere og stygg pigment flekker vises på den.

En god fuktighetskrem for meget tørr hud. Utvalgstips og programregler

På høsten og vinteren i vårt land lider ikke bare vår immunitet, men også våre negler, hår og hud i våre hender og ansikter lider av mangel på vitaminer og temperaturfall.

Hva skal man gjøre når håndtakene ikke lenger er fløyel, og epitelet begynner å skrelle av? Hvordan velge en næringsrik, fuktighetsgivende og bare god i alle henseender krem ​​for veldig tørr hud av hender?

VIKTIG! Hvis huden på hendene er utsatt for tørrhet eller flak, er det nødvendig å beskytte epidermis mot miljøets skadelige virkninger. I kulde, bruk vanter, og vask oppvasken gjøres kun i gummihansker.

Enhver hjemmekemi i kontakt med epidermis kan provosere, om ikke en allergi, så lokal rødhet eller tørrhet. Selv når du vasker med spesialprodukter med hudpleie ingredienser i sammensetningen (samme vitamin E), anbefales det å bruke hansker. På grunn av det faktum at våte hender for en kort stund er under en strøm av vann, og deretter bare tørker i luft, kan det oppstå irritasjon.

Rettsmidler for svært tørr hud i hendene, og hvordan du bruker dem

For å begynne, la oss gå gjennom standardformuleringer av kosmetiske produkter av denne profilen. Hvilke ingredienser har en fuktighetsgivende effekt, og hvilke som er best igjen for mer fete hudtyper?

- Hyaluronsyre

Den syntetiske komponenten finnes i en stor mengde fuktighetsgivende og anti-aldrende kosmetiske produkter. Spesielt viktig etter tretti år sammen med kollagen. Med alderen reduseres produksjonen av kollagen, som er ansvarlig for elastisiteten til epidermis. Hyaluronsyre parret med kollagen bidrar til å opprettholde cellulær tone og bevare ungdom.

- Glyserin

Obligatorisk komponent i fuktighetsgivende sammensetninger. Hovedoppgaven er å beholde fuktighet.

- Panthenol

Det bidrar også til å beholde fuktighet i dermis, men er bedre kjent for sine helbredende egenskaper. Hvis epidermis er veldig tørr, sprukket og skummel, er panthenol-produkter ditt beste valg.

- Nærende oljer og vitaminer

De har en tonisk og beskyttende effekt. De er til stede i nesten alle kosmetiske produkter, gjør huden fløyelsaktig. Faktisk - den endelige berøringen i spørsmålet om omfattende omsorg for tørr hud av hender.

VIKTIG! Sjelden hva en god krem ​​for tørr hud i hendene vil inneholde derma tørking alkohol. Også, når du velger en fuktighetskrem, prøv å ikke ta produkter med en skarp lukt - kanskje et slikt produkt er falskt.

Kremet kan deles inn i ni kategorier:

- Beskyttende

På overflaten av kroppen, oppretter slike agenter noe som en lipidfilm som holder fuktighet inne. I utgangspunktet er hele vinterpleie kosmetikk bare beskyttende.

Hvordan påføres: Påfør på de mest følsomme områdene av epidermis før du går ut.

- Ernæringsmessig

Fattige nattformuleringer med intensiv regenererende egenskaper. Lang absorbert. Ha en mild helbredende effekt.

Hvordan søke: Applicer over natten på huden på hendene.

- Fuktighetsgivende og ultra fuktighetsgivende

Slike kremer inneholder store mengder vann. Hovedoppgaven er å fylle epithelets vannbalanse. Ultra fuktighetsgivende produkter anbefales ikke for fet hud.

Hvordan søke: raskt absorberte produkter i denne kategorien passer godt til gjentatt bruk i løpet av dagen.

- Restorativ, helbredelse

I sammensetningene av slike kremer kan du se panthenol og urteekstrakter. Apotek selger selv stoffet, som kalles "Panthenol." En slik agent brukes til å behandle skadet hud og eliminere desquamation.

Hvordan søke: Legg produktet på de skadede områdene av epidermis med masserende bevegelser en eller to ganger om dagen.

- Anti-aldring

For moden hud over tretti. Sammensetningen inkluderer hyaluronsyre og kollagen, som har en fuktighetsgivende effekt.

Hvordan påføres: Påfør på tidligere rengjort og tørket overflate av kroppen om dagen eller om kvelden, avhengig av anbefalingene for bruk av krem ​​(vanligvis skriv på pakken, dagtidsprodukt eller kveld).

- tørr krem

Et nytt ord i kosmetikkindustrien - tørr krem. Ser ut som en såpe, refererer vanligvis til fuktighetsgivende preparater.

Hvordan søke: Som alle fuktighetsgivende produkter - påføres huden flere ganger om dagen.

Generelle bruksregler

Den terapeutiske effekten vil være spesielt merkbar dersom en fuktighetskrem for håndens hud påføres riktig for å bekjempe tørt epitel. Følg reglene nedenfor og resultatet vil ikke vare lenge:

 1. Før påføring av kvelden er næringsstoffblanding anbefalt i femten eller tjue minutter for å sette hendene i karet med havsalt og urter.
 2. Fuktighetskremer bør ikke påføres umiddelbart før du går ut. Etter påføring må du vente femten til tjue minutter, bedre - en halv time. Ellers vil produktet fryse og kan ha en negativ effekt i stedet for terapeutisk.
 3. Sammensetningen skal brukes i sirkulære massasjebevegelser.
 4. Etter påføring av krem, anbefales det å bruke spesielle bomullshansker, spesielt etter bruk av fede nattformuleringer som er absorbert og smurt i lang tid.

De beste kremer for tørrhet. Bla gjennom populære produkter

I dette valget vurderer vi de tre øverste næringsstoffene og de tre beste fuktighetskremene for tørr hud i hendene. Følgende kosmetiske produkter er produsert i forskjellige land og selges til forskjellige priser, men de er alltid populære hos vanlige kjøpere.

næringsstoffer

- L'Occitane med shea smør

Produktet er ikke det billigste - et gjennomsnitt på en krukke må betale nesten to tusen rubler. Prisen rettferdiggjør imidlertid kvaliteten - det franske merket L'Occitane utvikler sine produkter samvittighetsfullt. Ifølge vurderinger av fornøyde kunder i nettverket, blir det klart - kremen av pengene koster og tar seg selv med den tørreste og skadede huden.

Produktets sammensetning - bare naturlige ingredienser. Tjue prosent av sheasmør, honning, mandler - alt i de beste tradisjonene i det franske merkevaren. Kremet danner ikke en fettfilm når den brukes, og absorberes raskt, og gir omfattende omsorg.

Som en fin bonus - lys aroma av forlengende ylang-ylang.

- Håndkrem Konsentrert Håndpleie av Neutrogena

En annen franskmann, men allerede midtprisesegmentet. Prisen svinger rundt to hundre og femti og tre hundre rubler, siden Neutrogena allerede er ansett som et mer budsjettmerke. Krem vil bidra til å helbrede huden raskt etter vintertørrhet og igjen gjøre den myk og fløyelsaktig. Produktet er presentert i flere versjoner - med lukt, luktfri, og det er også en spesiell hypoallergen sammensetning for svært sensitiv hud.

Produktet er ganske tykt. Anbefales for tørr og normal hud.

- Natura Siberica "Winter Hand Cream"

Produktet fra russisk produksjon gir dyp ernæring av epitelet og beskyttelse mot de kalde og skadelige miljøfaktorene. Den har en lett, subtil aroma av urter. Dahurian rosehip olje og panthenol i sammensetningen av produktet vil nøye helbrede hudssår og sprekker. Kremet absorberes ganske langsomt, men danner ikke en følelse av film på hendene og forlater ikke klebrighet. Det kan brukes ikke bare for hender, men også for hele kroppen.

Passer for alle hudtyper, men det koster bare hundre og femti rubler.

fuktighetskremer

- TOPICREM ultra fuktighetsgivende

Og igjen stoffet fra de franske apotekerne. Det gjennomsnittlige prissegmentet - en flaske fløte i femtios fem milliliter vil koste rundt seks hundre og femti rubler. Kremet adskiller seg fra andre produkter med en stor mengde glyserin i sammensetningen og beretter dermed prefikset "ultra" i navnet.

Kremen helbreder ikke bare mikroskraper, men fremmer også hudregenerering, noe som gir en veldig sterk fuktighetsgivende effekt.

BAKGRUNN. TOPICREM produkter er representert i store apotekskjeder.

- FABERLISK ZIMA

Vintervernmiddel fra en russisk produsent av oksygen kosmetikk koster ikke mer enn hundre og femti rubler og har en feit, næringsrik tekstur. Ifølge mange vurderinger fra våre landsmenn blir det klart at produktet er nesten det beste i sitt segment, og dette er til tross for den beskjedne prislappen.

Verktøyet er plassert som en krem ​​med beskyttelse mot kulde. Det kan brukes ikke bare på hendene, men også på ansiktet - det forhindrer utseendet på skarpe røde flekker, den såkalte "allergi mot kulde".

- DULGON REGENERIERENDE HAND CREME

Tysk-laget medisinsk krem ​​med gode anmeldelser, tett tekstur og kostnad på tre til fem euro. Produktet inneholder også mye glyserin, som gjør det mulig å fukte tørr hud godt. Produktet er rettet mot helbredelse av mikroskraper og intensiv hydrering. Krem absorberes raskt og er egnet for gjentatt bruk hele dagen.

funn

Det alvorlige russiske klimaet er nådeløst mot et mykt og forsiktig epitel. Glemme om hendene på huden, veldig snart etter at det er kaldt vær, kan du finne alle gleder av peeling og kroniske mikroskader. For ikke å vente på det øyeblikket epitelet helt sprekker, er det nødvendig på forhånd å ta hånd om å beskytte hendene mot ugunstige klimatiske faktorer.

For øvrig, hvis du bor veldig mye i det fjerne nord eller jobber på steder med svært tørr luft, kan du se nærmere på ultra beskyttende kremer med silikon komponent. Silikonforbindelser anses ikke for de beste produktene for tørre epitel, men hvis du kombinerer dem, for eksempel med intensivt nærende nattprodukter, kan denne kombinasjonen tillate deg å holde håndtakene mykt og delikat selv under tøffe klimatiske forhold.

Også krem ​​for tørr hud av hender kan gjøres hjemme.

De beste kremer for tørr hud av hender

Tørr hud er veldig delikat. Hun krever oppmerksom omsorg. Det er spesielt viktig å overvåke tilstanden av tørr hud på hendene, fordi det hele tiden står i kontakt med irritanter, og derfor lider det mer enn det som ligger på andre deler av kroppen.

God fuktig matt hud uten skinn og peeling som. Hun ser vakker ut. I tillegg er kvinnen selv glad for å ha slike hender, siden det å arbeide med dem ikke gir ubehag.

For tørr hud, bør det tas særlig hensyn til fuktighetsgivende. For ham skapte han mange forskjellige verktøy. Sant, fortsatt i første omgang - håndkrem for veldig tørr hud. Det er også en mannlig håndkrem for tørr hud, fordi selv representanter for det sterkere kjønnet føler seg ubehag under sprekker og peeling av hender.

Hvordan bestemme riktig verktøy? Det er mulig med prøve og feil, og du kan med vårt råd. I artikkelen vil vi hjelpe deg med å bestemme hvilken håndkrem for tørr hud du kan bruke for deg selv. For dette vil vi legge inn en vurdering av midler. Den er basert på skjønnhetsutøvernes synspunkter, samt vurderinger av vanlige brukere.

Hvis hendene dine er litt fuktige, kan de bli veldig tørre. Huden uten forsiktighet vil sprekke, noe som vil føre til etterfølgende betennelse og smerte.

Bilder fra nettstedet: looktips.org

Håndkrem for sprekker og tørrhet: Vurdering

Alle kremer for meget tørr hud i hender fuktes. Men noen av dem har vunnet de mest positive vurderingene.

Håndreparasjonskrem

Det er en god håndkrem for tørr hud, som i tillegg til å være fuktighetsgivende, er også revitaliserende. Denne doble effekten gir en forbedring i tilstanden til hendens hud, samt beskyttelse i en stund.

Etiketten på denne fløten betyr at produktet perfekt fuktighet og nærer huden. Det kan til og med takle eksem. Etter at du har brukt denne krem, begynner huden å gjenopprette og bedre utføre sine funksjoner. Dette markerer ikke bare produsenten av verktøyet. Det faktum at krem ​​fungerer godt for svært tørr hud på hendene, bekrefter bekreftelse.

I denne krem ​​er hovedaktiv ingrediens havremel. Denne ingrediensen er hypoallergen. Det forårsaker ingen allergiske reaksjoner eller irritasjon, noe som noen ganger skjer selv etter bruk av krem. Havremelbrønnen eliminerer tørr hud. Hun fjerner peeling og tilhørende kløe.

Ofte er havregryn også inkludert i sammensetningen av fuktighetsgivende masker. Noen ganger er det erstattet av kli.

Krem til tørre hender inneholder også allantoin, ekstrakter av nyttige planter, glyserin. Alle disse ingrediensene gir en beroligende effekt. Det er antioksidanter i denne fløten. De er nyttige for å hjelpe huden til å reparere seg selv.

Verktøyet lukter ikke. Dette er et pluss.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Den effektive krem ​​for tørr hud av hender fra Avon - Anew Clinical Absolute Even Spot Correcting Hand Cream

Dette er en tørr håndkrem fra Avon. Den har en sammensetning som gir beskyttelse for huden på hendene i komplekset. Spesielt er det en solbrenthetskrem. Det skyldes at innholdet av avobenzon beskytter mot ultrafiolette stråler som påvirker huden negativt. Det vil si at verktøyet ikke bare fukter huden, men beskytter også tørket i solen.

Som en del av dette verktøyet er glykolsyre. Hvordan virker hun? Glykolsyre forbedrer huden peeling. Samtidig er denne prosessen veldig jevn.

Eksfoliering og solbeskyttelse hindrer utseendet på pigmentflettene og frynsene på hendene.

En ekstra fordel med denne krem ​​er en svak lukt.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Oily Argan Infinity Cream Intensive Creamy Oil

Denne krem ​​inneholder oljer. Det er ganske mettet og ser likevel fet ut. Denne konsistensen var på grunn av naturlige planteoljer. Verktøyet har en lett, veldig subtil lukt.

Et meget stort antall forskjellige oljer påvirker huden på hendene fuktighetsgivende og samtidig gjenoppretter strukturen av hudvev.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Ikke fett fuktighetskrem Deep Comfort Hand og Cuticle Cream

Det er et verktøy som fukter godt og er ikke veldig fettete. Det vil si når du bruker denne krem, vil du ikke tette porene.

Denne krem ​​har en veldig rik tekstur. Dette skyldes dette gir en allsidig effekt på henderens hud. Denne fuktighetskremet passer ikke bare for tørr hud, men for alle typer.

Denne krem ​​er ikke solkrem. Det er derfor det er meningsløst å sette før du går til gaten. Han vil ikke bare beskytte hendene dine. Det er bedre å bruke det om kvelden før du går til sengs. Så verktøyet vil utføre sin fuktighetsgivende funksjon i sin helhet.

Kremet inneholder fettsyrer, antioksidanter og spesielle stoffer som gjenoppretter huden. Derfor er bruken effektiv og behagelig.

På etiketten til en kosmetisk er det skrevet at den fuktighetsgivende effekten varer 12 timer. Det er sant at du legger hendene på dem og, uten å gjøre noe annet, gikk i seng. Hvis, etter dette, gjorde du noe, jobbet eller vasket hendene dine, da kunne kremet bli slitt, vasket av. I dette tilfellet må det brukes på nytt.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Therapeutic Hand Cream Cream

Denne krem ​​for tørr hud av hendene på apoteket kan kjøpes. Det er terapeutisk. Den inneholder niacinamid, samt noen andre komponenter som raskt og effektivt gjenoppretter huden på hendene. Denne krem ​​går også uten lukt.

Dette produktet har silikon som er vannavstøtende. Det er derfor det bør smøres på våte hender. All fuktighet som forblir under krem, absorberes i hendens hud.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Den beste krem ​​for tørr hud som behandler svært skadet hud. DULGON REGENERIERENDE HAND CREME

Dette verktøyet er egnet for hud som er peeling og dekket med microcracks. Krem absorberer raskt og fuktes godt. Alt dette takket være den oljeaktige basen. For å oppnå effekten er det nok å bruke en liten mengde midler. Kremet eliminerer flak og gjør huden av hendene myke og behagelige å ta på. Det inkluderer også regenerative prosesser.

Tilbakemelding på denne krem ​​er for det meste positiv. Brukere noterer seg rask absorbsjon av produktet. De skriver også om mangelen på følelsen av filmen på hendene etter bruk av kremet. Elimineringen av flak ble lagt merke til etter omtrent en uke.

Bilder fra nettstedet: Peopletalk

TOPICREM - ultra lys og fuktighetsgivende

Sammensetningen av denne kremet mye urea, forskjellige oljer og glyserin. Dette gir tilstrekkelig sterke fuktighetsegenskaper av verktøyet. Det er derfor produsenten selv sa at kremet er meget fuktighetsgivende.

Produktet stimulerer regenerering av huden. Kremet nærer også vev godt, fukter dem, helbreder mikroskader.

Det er verdt å merke seg at denne krem ​​også finnes i apoteket. Bruken er tillatt selv for barn. Den har en fin tekstur og ingen lukt. Dette sikrer fravær av irritasjon og allergiske reaksjoner etter påføring.

Kremet absorberes om noen få sekunder. Fuktigheten som han bringer, varer lenge.

Bilder fra nettstedet: NeBolet

Midler i dårlig vær FABERLIC ZIMA

Dette er den beste håndkrem for tørrhet i løpet av den kalde årstiden. Det er fettete og beskytter huden godt under dårlig vær, og forhindrer irritasjon og flaking. Denne krem ​​er bra for folk som er allergiske mot kulde. Etter påføring av det, vises ikke røde flekker på huden under slike forhold.

Denne fløten brukes best før du går ut. Så han vil beskytte hendene mot ekstern påvirkning. Det er også verdt å smøre dem etter at de kommer fra kaldt.

Det er bemerkelsesverdig at denne krem ​​ikke er helt fjernet fra huden, selv etter vasking av hender. Han fortsetter å holde fast og beskytte dem.

Denne krem ​​for tørr hud av hender har bare positive anmeldelser. Mange kvinner kjøper det bare om vinteren.

Bilder fra nettstedet: mansfaberlic.lv

Hvordan lage en god krem ​​for tørr hud med hendene?

Den perfekte fuktighetskrem kan gjøres for hånd. Det blir naturlig, du vil være sikker på sammensetningen.

Hvordan gjør du dette? For hjemmelaget krem ​​trenger du vitaminer og oljer. Noen vil nærme huden, noe som er viktig for å gjenopprette funksjonaliteten, den andre - myke og fukte.

For å forberede, ta:

 • voks (naturlig);
 • vitamin E;
 • aloe juice;
 • rosevann;
 • jojoba olje og fuktighetsgivende essensielle oljer.

Forbered et dampbad. På den skal du varme seks spiseskjeer jojobaolje, en skje med vitamin E i flytende form og to spiseskjeer av voks. Alle ingrediensene må varmes opp slik at de blandes. Deretter fjernes blandingen fra dampbadet og avkjøles til det tykes.

(Mens oppvarming, rør hele tiden blandingen slik at den til slutt har en jevn tekstur.)

Bland i en blender en skje full av aloe juice og to skjeer med rosevann. Deretter helles et par dråper eksisterende essensielle oljer i blandingen og blandes godt igjen. Tilsett blandingen med voks og gni alt i en blender. Hjemmelaget krem ​​er klar. Hold denne kremen på et kaldt sted, helst i kjøleskapet.

Vi velger den beste krem ​​for meget tørr hud

Kvinners hender har alltid vært ansett som et speil av pleie og omsorg. Hvis hendene til det rettferdige kjønnet var milde og godt preparerte, snakket det om grooming og renslighet. Det er gjennom berøring av hendene at du kan føle hverandre.

Ved høstens begynnelse blir huden på hendene tørr, begynner å skrelle av. Utseendet på hendene mer og mer begynner å ligne en gammel sprukket sko, som lenge har overlevd sin egen. Denne situasjonen er kjent for absolutt alle kvinner. Til utseendet på hendene bør det være godt å ta vare på deres omsorg. Hvis du velger de riktige pleieprodukter, kan du enkelt og raskt si farvel til tørr hud.

Hvordan velge en god håndkrem

Å velge en god håndkrem er å bestemme hva det skal være. Det er en fuktighetskrem, nærende eller alder helbredelse. Det er verdt å ta hensyn til sammensetningen av krem. Når næringsstoffer er tilstede i sammensetningen, er effekten av et slikt middel langt lenger. For eksempel er glycerinbasert krem ​​bra, det virker raskt på hendens hud, men cellene selv absorberer ikke det.

Men kremet på basis av fettstoffer absorberes av cellene, og resultatet varer lenger. Men alt avhenger av produsenten av krem ​​og dens sammensetning. Det er komponentene som spiller den viktigste rollen i handkremets handling.

Hvilken krem ​​er bedre for tørr hud i hendene: en gjennomgang av midler

Håndkrem er blitt en av de mest nødvendige elementene i kosmetikk for enhver kvinne. Men ikke bare kvinner bruker håndpleie kremer. Dette er et universelt kosmetisk produkt som brukes av barn, kvinner og menn. Utvalget av dette produktet lar deg velge din egen krem ​​som kjemper godt med tørr hud og gjør den silkeaktig. La oss se på noen få håndkrem, som besetter de første stedene i listen over de mest populære.

YAK krem ​​basert på shi smør

Daglig bruk av YAK-basert Shi-smørkrem gir tørr hud i hendene for å skaffe seg en uimotståelig glans og glatthet. Huden blir elastisk og alle peeling forsvinner. En slik komponent som shi olje er mye brukt i kosmetikk. Den brukes til svært følsom hud, selv med små barn er denne komponenten egnet. Etter påføring av krem ​​n6e, oppstår bivirkninger i form av kløe, rødhet og utslett. Kremet inneholder bare naturlige ingredienser, elementer av kjemisk opprinnelse er fraværende. Krem gjenoppretter raskt vannbalansen i huden på hendene. Hudens elastisitet gjenopprettes raskt, og resultatet opprettholdes i en viss tid. Kremet virker raskt på huden og lindrer det av tørrhet.

Biokonapotek på plikt for fading hud

Kremet inneholder panthenol, noe som bidrar til rask gjenoppretting av huden. Det er denne syren som produseres i menneskekroppen og bidrar til sårhelingseffekten. Hvis hendene har sprekker eller mikrotraumas, kan du raskt gjenopprette hendene på hendene. E-vitamin lar deg raskt gjenopprette hudceller. De blir elastiske og beholder deres elastisitet i lang tid. Olivenolje nærer huden med fettsyrer som nærer huden og beskytter den mot skade. Et stort fuktighetsgivende kompleks lar deg fukte huden og beholde fuktighet. Det er denne komposisjonen som gjør hendene elastiske og silkeaktig.

Nivea / Nivea Soft fuktighetsgivende

Nivea krem ​​er designet for intensiv pleie. Den kan brukes hver dag. På grunn av elementene i kremens sammensetning økes effekten flere ganger. Denne krem ​​kan brukes ikke bare til håndpleie. Handlingen strekker seg til ansiktets og kroppens hud. Kremet støtter hudens naturlige struktur. Konsistensen av denne kosmetiske hvite fargen har en jevn tekstur. Lukten er ikke uttalt lys, det er mildt. På grunn av konsistensen er kremet lett å påføre og absorberes raskt av huden. En av hovedkomponentene i krem ​​er glycerin, som bryr seg godt for huden. Det bidrar til å senke aldringsprosessen av huden.

Nærende krem ​​Kalina "Black Pearl"

Kremen intensiverer huden på hendene og beriker den med naturlige elementer og komponenter. Noen vitaminer tillater huden å bli smidig og elastisk. Men fortsatt er kremens effekt ikke lang. Effekten av hudens glathet og elastisitet går vekk veldig raskt. Konsistensen av kremet er middels. Det er ikke veldig tykt og ikke flytende. Det er godt påført huden og absorbert. Men så snart krem ​​er absorbert, virker handlingen å forsvinne. Kremens sammensetning er ikke dårlig, men det faktum at det ikke opprettholder effekten i lang tid er et negativt punkt. Du kan bruke den hver dag og flere ganger om dagen.

Kokekrem fra sprekker og tørre hender hjemme

Hvis mer enn en krem ​​fra listen ovenfor ikke passer deg, kan du selv lage en håndkrem. Alt er gjort enkelt og enkelt, og viktigst billig.

Det første middelet er en honningbasert håndkrem. Det er dette helbredende og naturlige materialet som bidrar til å bevare ungdommelig hud til det maksimale. Sannsynligvis vet mange at i gamle tider, for å bevare den dødes kropp, kunne de markere den i et tønne med honning. Kroppen beholdt sin struktur helt og det virket som om personen syntes å være i live. Noen skjønnheter gjorde masker med honning for å gjenopprette cellestrukturen. Honningkrem på grunnlag av honning gjenoppretter raskt den berørte huden og beholder permanent elastisiteten og elastisiteten i huden.

Vi lager helbredende krem ​​på basis av honning med egne hender

For å forberede en håndkrem hjemme, er det på grunnlag av honning å ta disse komponentene, honning, smør og avkok av toget. Alle komponenter av dårlig krem ​​skal blandes og kjøles ned. Påfør krem ​​til renset hud. Allerede etter første søknad vil resultatet bli synlig.

Oppskriften på hjemmelaget krem ​​basert på smør

På grunnlag av smør, kan du lage absolutt noen håndkrem. Alt avhenger av din egen fantasi. For enhver smak kan du lage en håndkrem som bare har naturlige ingredienser i den, noe som vil bringe huden til perfekt form.

Disse kremer hjemme er bedre enn de som kan kjøpes på apoteket. De er mye mer næringsrike og mer naturlige i komponenter. Du kan lage mat selv med noen med lukt. I denne krem ​​kan du legge til forskjellige oljer.

Vel, krem ​​er en slags universell kosmetikk, men samtidig er den ikke egnet for alle. Det er best å starte med hjemmelagde håndkrem. Du vil lage dem selv og kunne bruke dem. Men noen selskaper lager samme universelle krem ​​som passer helt til alle. Hvis du bare ikke finner et egnet håndpleiemiddel, prøv å gjøre det selv. Men kosmetikkens verden er fortsatt veldig stor, og du kan finne ditt eget, det beste håndpleiemiddelet.

anmeldelser

Alexandra: Jeg brukte Nivea krem, som er ganske bra. Men fortsatt ikke for permanent bruk. Jeg likte ikke konsistensen. For fettete. Huden absorberer ikke så godt en slik krem. Vel, til hver sin egen, men personlig likte jeg ham ikke. Nå bruker jeg en krem ​​jeg lager hjemme, det absorberes mye bedre inn i huden, og effekten er bedre. Honning, som er i komposisjonen, myker cellene og gjenoppretter dem, og holder også ungdommen i hendene mine.

Tatyana: YAK krem ​​basert på sheasmør hjalp meg med å bli kvitt tørr hud på hendene. Det er så nærende og delikat som gjør det mulig for huden å forny og gjenopprette om noen minutter. Men denne kremmet brukte jeg mange kremer, men de passet meg ikke. Denne kom opp perfekt, og nå bruker jeg bare den.

Oksana: Jeg brukte panthenol basert krem. Veldig bra På jobb skar hun ofte hender med papir, men kremet klarte alt perfekt. Bare ingen ord. Veldig raskt resultat, og det varer i flere dager. Jeg forteller deg med en gang at jentene ikke brukte såpe når de vasket hendene, kjøpte gelen og vasket hendene med den. Selv etter vasking av hendene forsvant ikke kremens effekt. Jeg anbefaler det til alle!

Krem for tørr hud

Daglig hud på hendene er utsatt for ulike faktorer: hardt vann, husholdnings kjemikalier, frost og vind. Som et resultat blir det raskt gammelt, blir tørt, og mikroskraper vises på den. Håndkrem kommer til redning.

Typer kremer for tørr hud i hender

Det finnes flere typer kremer for tørr hud av hender, hver av dem har sin egen hensikt:

 • Fuktighetsgivende - Nærer huden med fuktighet, har en lett tekstur, absorberes raskt. Krem kan påføres flere ganger i løpet av dagen.
 • Næringsrik - tett fettkrem, vanligvis brukes den til natten. Det gir næring til huden av hendene, gjenoppretter hudens elastisitet og elastisitet, og helbreder små skader.
 • Beskyttende - skaper på hudflaten en film som hindrer de negative effektene av ulike faktorer. Utviklet flere varianter av disse kremer: å beskytte mot vann, kjemikalier, kulde og frost.
 • Anti-aging - aktivt bekjemper hudens aldring etter 40 år, når aldersrelaterte endringer (flekker, rynker) i kombinasjon med tørrhet i epidermis, forverrer utseendet på hendene betydelig.
 • Terapeutisk - inneholder medisinske ingredienser (urea, dexpanthenol, urteekstrakter).

For å oppnå maksimal effekt, må kremer kombineres med ulike typer avhengig av tidspunktet på dagen og situasjonen.

Valget av krem ​​for veldig tørr hud

Når du velger en krem, må du fokusere på sammensetningen; for tørr hud vil være nyttig:

 • glycerin - fuktighetskomponenten;
 • Allantoin - stimulerer celleregenerering, mykner, gir en trekkende effekt;
 • vegetabilske oljer (shea smør, jojoba olje, avokado, kakao) - naturlige fuktighetskrem, gi næring til vev, gjenopprette epidermis lipid barriere;
 • dexpanthenol (panthenol) - har en sårhelende effekt;
 • Dimetikon - et stoff fra gruppen av silikoner, fuktighet huden og gjør den jevn;
 • vitaminer A, E, B5 - nærer huden, deltar i cellulære metabolske prosesser;
 • planteekstrakter (aloe, druefrø, grønn te) - mæt huden med biologisk aktive stoffer;
 • bivoks - har sterke bakteriedrepende, sårheling egenskaper, myker og nærer huden, skaper en beskyttende barriere på den;
 • UV-filtre - Beskytt mot UV-stråling;
 • Hyaluronsyre, kollagen og elastin - gi elastisitet og fasthet til huden.

En god krem ​​bør absorberes raskt, ikke la merkevarer på klær, samtidig skal huden etter at den er påført, forbli avslappet og fuktig i lang tid. For omsorg for hender kan du bruke kroppskrem: de er universelle og egnet til bruk på et hvilket som helst sted. Som eksempler kan vi nevne Nivea mykintensiv fuktighetskrem med jojobaolje og vitamin E; Uriage Suppleance Corps - kroppsmelk melk.

Når du kjøper midler, vær oppmerksom på:

 • Lukt og utseende. Det bortskjemte produktet lukter ubehagelig, delt i to faser. Hvis røret er forseglet og ikke lar seg undersøke innholdet, er det nødvendig å være oppmerksom på holdbarheten: 2-3 måneder før den slutter, er kremet ikke verdt å kjøpe.
 • Lagringsforhold Kvaliteten på kosmetikk er påvirket av temperaturen i lagringen: Hvis krem ​​er plassert i et vindu som er opplyst av solen, er det ikke sannsynlig at de nyttige egenskapene forblir.
 • Emballasje. Det er mer lønnsomt å kjøpe stor emballasje, men det bør huskes at mange av verktøyene etter åpning anbefales å brukes innen seks måneder. Det er bedre å kjøpe en krem ​​i et rør - klemme det ut er mye enklere og mer hygienisk enn å plukke det opp fra en krukke med fingrene (det er en mulighet for at krem ​​er forurenset med bakterier). Produktet i banker forverres også raskere på grunn av det store kontaktområdet med luft.
 • Konserveringsmidler. Krem uten dem vil ikke bli lagret i lang tid, så alle industriprodukter inneholder en viss mengde konserveringsmidler som er tillatt for bruk. Blant dem: benzylalkohol, metylparaben, etylparaben, benzosyre. Tilstedeværelsen av komponenter som metylisotiazolinon, bronopol, metylklorisotiazolinon i listen er uønsket på grunn av risikoen for allergi.
 • Parfymer. Det er bedre hvis de ikke eksisterer i det hele tatt, da de kan forårsake allergi og hudirritasjon.

Regler for anvendelse

For å få best mulig effekt etter påføring av krem, må du vite noen regler:

 • På kvelden før du bruker det, gjør du håndbad. Til dette formål blir stivelse, havsalt, dekokser av medisinske urter tilsatt til varmt vann; hender holdt i vann i ca. 15 minutter, skylles deretter, tørkes tørt og smurt med nærende krem.

Prosedyren bidrar til å åpne porene, gjør huden gjennomtrengelig for næringsstoffer.

 • Fuktighetskrem kan ikke påføres om vinteren før du går ut, det bør ta minst en time etter påføring av krem. Hvis du bryter med denne regelen, vil fuktigheten i krem, i kulde, bli til iskrystaller og skade huden.
 • Beskyttende kremer påføres i 20-30 minutter før de går ut i frost eller det foreslåtte arbeidet med aggressive stoffer, slik at agenten absorberes godt.
 • Kremer er påført med massasjebevegelser, fra fingertoppene. Massasje forbedrer blodsirkulasjonen, opptaket av krem ​​og dets fordeling i vevet.
 • Etter bruk av nattkrem, kan tynne bomullshansker brukes på hendene: Denne teknikken vil bidra til å holde hendene fuktige hele natten, noe som gir en maskeffekt.

For å lette valg av rettsmidler for tørr hud av hendene, vil det hjelpe følgende gjennomgang.

De mest populære kremer for tørr hud av hender

 • Neutrogena Concentrated Hand Cream (USA, Frankrike) - brukes til meget tørr hud. Produktet inneholder opptil 40% glyserol, dexpanthenol, allantoin, skaper en tynn beskyttende film på overflaten av hendene. Det finnes to alternativer for Neutrogena: med eller uten lukt.
 • Velvet penner nærende krem ​​(Russland) - inneholder shea smør og avokado, provitamin B5, allantoin, glyserin, panthenol. Vel fukter, forbedrer hudens elastisitet, har en delikat behagelig lukt.
 • Beskyttende krem ​​"Vinter" fra Faberlic (Russland) - hovedkomponentene: sheasmør og kakao, oksygenkompleks, bringebærfrøolje, fettsyrer, vitaminer. Verktøyet skaper en beskyttende barriere på huden, har beroligende og helbredende egenskaper.
 • Cream Florena med olivenolje (Tyskland) - for intensiv pleie for tørr hud i hender. Inneholder glyserin, olivenolje, vitamin E og B5.
 • Cream Intensive Care (mat) fra Garnier (Frankrike) - brukes til svært tørr hud i hendene, helbreder små sprekker, skaper en tynn beskyttende film på huden. Hovedkomponentene er glyserin og allantoin.
 • Håndbalsam Flexitol (Australia) - myker og fukter veldig tørr hud på grunn av innholdet av 10% urea og vitamin E. Det refererer til terapeutiske midler, selges i apotek.

For å beskytte hendene mot overdreven tørrhet må du ikke bare regelmessig bruke spesielle kremer, men også følge reglene:

 • Ikke gå ut i kulde uten hansker;
 • lage periodiske masker for hender;
 • bruk gummihansker når du håndterer aggressive stoffer.

Håndkrem for tørr hud

Frost, hudfølsomhet, husholdningskjemikalier, "feil" vann - hvilke faktorer alene påvirker ikke hendene på huden, "gir" det sprekker, chapping, tørrhet og allergiske reaksjoner. Kilden til problemet for hver kvinne er hennes egen, men hennes løsning er som regel den samme - ved hjelp av en spesiell håndkrem.

Din oppmerksomhet - de 10 beste nærende kremer for tørre hender.

Shea Butter L'Occitane

 • Tiltak: øyeblikkelig absorpsjon, restaurering, beskyttelse av dehydrert hud, rask eliminering av hudtetthet og bevaring av effekten for hele dagen. Kopper selv med den tørreste huden!
 • Hyggelig, men ikke-påtrengende duft av jasmin og ylang-ylang.
 • Ingredienser: mandel ekstrakt, honning og shea smør (20%).
 • Funksjoner: Kompleks handling, naturlig sammensetning, absorpsjon uten fettfilm, hudpleie med førsteklasses klasse.
 • Produsent: Frankrike.
 • Passer til alle hudtyper.
 • Gjennomsnittlig pris - ca 1800 p.

Håndkrem konsentrert håndpleie

 • Tiltak: Dyp næring og mykgjøring av huden, langvarig bevaring av mykhet og fløyelsaktig, rask eliminering av peeling, rødhet og "vinter" -allergier, mykner selv den mest grove og tørre huden.
 • Hyggelig, diskret duft.
 • Ingredienser: antioksidanter, mikronæringsstoffer, penetrerer dypt inn i epidermiscellene og bidrar til rask fornyelse, og beholder fuktighetskomponenter.
 • Funksjoner: universell fuktighetskrem, med og uten lukt, hypoallergen, økonomisk forbruk.
 • Cons: En følelse av limfilm for en stund etter påføring, tykk konsistens.
 • Produsent: Frankrike.
 • Selskapet er Neutrogena.
 • Passer til tørr og normal hud.
 • Gjennomsnittlig pris er ca 250-300 r.

Ultra-fuktighetsgivende Topicrem

 • Tiltak: dyp fuktighetskrem - rask gjenoppretting av lipidbalanse, ernæring, forebygging av tørr hud, beskyttelse mot sprekker og irritasjon, eliminering av mikroskader. Fremmer regenerering av huden.
 • Lett, diskret aroma.
 • Ingredienser: 3% glyserol, oljer, glyserin, 3% urea.
 • Egenskaper: Dermatologisk testet, effektivt og trygt, en omfattende løsning på hudproblemer - fra tørrhet til hudirritasjon og allergi. Det absorberes raskt, lenge beholder effekten.
 • Cons: beskjedent volum av røret (slutter raskt).
 • Produsent: Frankrike.
 • Passer for tørr og sensitiv hud. Kan brukes til barn.
 • Gjennomsnittlig pris - ca 450 p.

Faberlic zima

 • Handling: hud restaurering, helbredelse, ernæring. Den raske eliminering av "vinter" allergier, "kyllinger", peeling og rødhet. Bevaring av fuktighet i epidermis. Forbedret blodmikrocirkulasjon.
 • Ingredienser: bringebærfrøolje, oksygenkompleks Novaftem-O2, kakao, sheasmør.
 • Funksjoner: Budsjettkrem, kan brukes som en base for sminke, tetter ikke porer, beskytter hendene selv etter vasking.
 • Cons: smak til viften.
 • Produsent: Russland.
 • Passer for tørr og sensitiv hud. Vinterversjon av kremet.
 • Gjennomsnittlig pris - 100-150 p.

Natura Siberica Beskyttelse og ernæring

 • Tiltak: dyp ernæring, beskyttelse mot kulde og andre faktorer, aktiv fuktighetskrem, økende hudelasticitet.
 • Lett, behagelig aroma av urter.
 • Ingredienser: Rhodiola rosea, D-panthenol, Dahuri rosehip (olje), sibirisk mos.
 • Funksjoner: Organisk høy effektiv krem, kan brukes til hender og kropp, lav pris, full absorpsjon, ikke etterlater klebrighet.
 • Cons: absorbert ganske lang tid - det vil ta minst 15 minutter.
 • Produsent: Russland.
 • Passer til alle hudtyper.
 • Gjennomsnittlig pris - 150-160 p.

HB multivitaminbehandling for negler og hender

 • Tiltak: fuktighetsgivende, mykgjør huden, løfteeffekt, styrke neglene - hindre deres skjøthet og delaminering. Nøytralisering av de skadelige effektene av vaskemidler, beskyttelse mot UV-stråler og spiker sopp.
 • Ingredienser: vitamin A, E og B, olivenolje, kamille med aloe, Dødehavet mineraler, tea tree olje, UV-filtre, havtorn olje og shea, lavendel og avokado, honning ekstrakt, D-panthenol, borage, tea tree leaves.
 • Funksjoner: Delikat struktur, rask absorpsjon, mykgjøring av kutikula, gir ikke en fettfilm, forbedrer strukturen i huden.
 • Produsent: Israel.
 • Passer til alle hudtyper.
 • Gjennomsnittlig pris - 500 s.

Garnier Intensive Care Regenerering

 • Tiltak: helbredelse av små sprekker, gjenoppretting av vannbalansen i huden, beskyttelse av huden mot aldring, beroligende egenskaper, gjenoppretting av ømhet og mykhet i huden.
 • Lys aroma.
 • Ingredienser: glycerin, allantoin.
 • Funksjoner: Tykk konsistens, absorpsjonshastighet - medium, rask eliminering av tørr hud.
 • Ulemper: Duft til amatør, kort varighet av handling (opptil 1,5-2 timer), når vannet blir vasket av.
 • Produsent: Frankrike.
 • Designet for tørr hud.
 • Gjennomsnittlig pris - 150-170 s.

Dr.Scheller Protection and Recovery

 • Tiltak: Restaurering av hudens elastisitet, beskyttelse mot flekk og negative eksterne faktorer, dyp ernæring. Eliminering av irritasjon og "kyllinger", skade og rødhet. Fuktighetsgivende, gjenoppretting av elastisitet. Regenererende egenskaper.
 • Lett behagelig aroma.
 • Ingredienser: naturlig havre ekstrakt, panthenol.
 • Funksjoner: Raskt eliminering av rødhet, refleksjon av UV-stråler, forebygging av hudalder, perfekt frostbeskyttelse (hanskeffekt), ingen fettfilm.
 • Ulemper: langsomt.
 • Produsent: Tyskland.
 • Designet for tørr hud.
 • Gjennomsnittlig pris - 150-170 s.

Grønn apotek Kamille - regenerering og beroligende

 • Handling: gjenoppretting av håndens hud og forsterkning av neglene, beroligende egenskaper, regenerering av huden, helbredelse av sprekker, beskyttelse mot tørrhet. Mjuk og fukte huden. Beskyttelse mot rynker.
 • Lys aroma av urter.
 • Ingredienser: kamille, vitaminer A, E, F, allantoin, vitaminer i gruppe H og B, glyserin, mineralolje, keratin.
 • Cons: lang absorbert, duften er en amatør.
 • Produsent: Ukraina.
 • Designet for tørr hud.
 • Gjennomsnittlig pris - mindre enn 100 p.

Miracle Cure for alvorlig tørre hender

 • Tiltak: hudmykning, beskyttelse mot frost og vind, rask fjerning av tørrhet, rødhet.
 • Lettvekt, forvitret duft.
 • Ingredienser: Demithicone 1%, kollagen, ceramider, vitaminkompleks.
 • Funksjoner: eliminering av rødhet, pålitelig beskyttelse mot frost, fravær av en fettfilm, økonomisk forbruk.
 • Cons: absorpsjonshastigheten - C grade.
 • Produsent: USA.
 • Designet for meget tørr hud.
 • Gjennomsnittlig pris - ca 350 p.

10 beste håndkremer

Hvor nøye kvinner tar vare på huden deres, ofte glemmer å ta vare på huden så nøye! Men det er hendene som gir både alderen og feilene i personlig pleie. Derfor må du velge spesielt verktøyet for favorittpennene dine.

Kriterier for å velge en god håndkrem

avtale

For et vellykket valg må du bestemme hva du forventer av den beste håndkrem. Det kan være:

 • Beskyttelse. Beskyttende håndkrem skaper en barriere mot aggressive medier, vann, kulde, det omslutter huden som en hanske. Beskyttende kremer er tykkere og litt mindre komfortable "å ha på seg", fordi deres funksjon er å skape en umerkelig barrierefilm på huden.
 • Care. Pleie kremer er delt inn i fuktighetsgivende (raskt absorbert og anbefalt for bruk i den varme årstiden) og nærende (anbefales for hender med svært tørr og irritabel hud og til bruk i den kalde årstiden). I en egen gruppe, kan anti-aldring kremer skille, som ikke bare fuktighet og næring, men også glatt ut rynker og lette pigment flekker.
 • Behandling. Healing hånd kremer har en mer intens effekt på huden, regenererende egenskaper, kjempe mot microcracks og grovdannelse av huden. Oftest er disse ganske "tunge" rettsmidler anbefalt for levevis bruk.

Håndkrem er også dag og natt. Dagen har en lysere struktur og absorberes raskere, har beskyttende funksjoner, UV-filter. Nattkremfett og mer mettet med gunstige stoffer. De nærer næring og gjenoppretter huden under søvnen.

struktur

Legg merke til tilstedeværelsen av følgende komponenter:

 • glycerin (hjelper med å beholde fuktighet)
 • paraffin (mykner)
 • lanolin (nærer)
 • allantoin og alfa-bisabolol (lindrer irritasjon),
 • tea tree olje (anti-inflammatorisk)
 • panthenol (fremmer helbredelse av hudlesjoner)
 • naturlige oljer og vitaminer (gi huden et jevnt og sunt utseende).

I sammensetningen av anti-aging håndkrem, i tillegg til det ovennevnte, lete etter bioaktive stoffer: aloe-ekstrakt, hyaluronsyre, elastin, kollagen, vitamin og mineralkomplekser.

Det bør tas i betraktning at fuktighetskrem for hender inneholder opptil 80% fuktighet (vannet i dem kommer først), i motsetning til dem, har næringsstoffene et fettbasert grunnlag. Det er derfor fuktighetsgivende omsorg er vist i den varme årstiden, og næringsstoff er bare nødvendig om vinteren, men ikke omvendt.

Produsenter av de beste håndkremene

Ikke tenk at håndkrem - den enkleste og billigste måten for personlig pleie. Fremtredende selskaper med et verdensnavn: L'Occitane, Roc, Vichy, TheBodyShop, Caudalie og andre vie til deres opprettelse ikke mindre tid enn utviklingen av andre midler. Produkter av disse merkene er veldig gode i sammensetning og handling, men de koster også fra 500 r. og over.

Den gjennomsnittlige priskategorien (150-500 rubler) er representert av importerte og innenlandske håndkrem av god kvalitet: Natura Siberika, Librederm, Nivea, etc. Budsjettnitten ble ganske vel fylt av innenlandske produsenter: bekymring "Kalina", "Svoboda", "Neva kosmetikk", "Belita-Vitex", hvis produkter er egnet for daglig hudpleie, uten noen spesielle problemer.

Flere Artikler Om Typer Acne