Innhold [skjul]

Krem for tørr hud i kroppen kompenserer for mangel på fuktighet i huden og eliminerer peeling og tetthet. Svært ofte, vår hud fades og de grunnleggende beskyttende funksjonene er svekket. Dette kan påvirke både eksterne miljøfaktorer og interne egenskaper i kroppen. På grunn av uregelmessigheter i sebaceous kjertler og mange andre egenskaper oppstår tørrhet, som er fulle av ikke bare et stygg utseende, men også ubehagelige opplevelser.

For å eliminere disse tørrhet og dehydrering må du bruke kroppskrem for tørr hud.

Tørr hud skyldes feil i svettekjertlene. Under virkningen av ulike faktorer, er det utilstrekkelig sebumsekresjon gjennom porene, det akkumuleres på overflaten. Fettceller danner en beskyttende film som pålidelig beskytter vår deksel mot væsketap ved epitelceller. Når det oppstår en funksjonsfeil i kjertlene, dannes ikke et beskyttende lag av fettceller, og lokket påvirkes raskt av miljøet og taper fuktighet.

Årsaker til tørr kropp:

 • Virkningen av eksterne faktorer - vind, sol, frost. Alle disse klimatiske påvirkningene påvirker epitelet negativt. Solen sparer ikke åpne og ubeskyttede deler av kroppen om sommeren. Frost om vinteren tørker tett på forsiden. Derfor er riktig pleie nødvendig for å gjennomføre hele året, og så reagerer kroppen på deg med en ideell tilstand, myk og glatt overflate.
 • Egenskaper av kroppen. Svært ofte oppstår tørrhet på kroppen av en grunn og forårsaker forandringer i kroppen. Sykdommer, utilstrekkelig inntak av vitaminer gjennom mat, utilstrekkelig drikking - alt dette kan føre til signifikante forandringer i huden.
 • Feil omsorg, bruk av drenering dusjgeler.
 • Utilstrekkelig rensing.

symptomer

 1. Tarnished hudfarge;
 2. Wilt og tap av elastisitet;
 3. Følelse av tetthet, kløe og ubehag;
 4. peeling;
 5. Røde flekker og tørr utslett;
 6. Alvorlig følsomhet og hyppig irritasjon.

Din omsorg bør være basert på riktig bestemmelse av hudtype og bruk av nødvendig krem ​​som ville eliminere eksisterende problemer.

struktur

Næringsrike oljer er svært nyttige for tørrhet:

 • Oliven er en av de mest effektive produktene som produsenter bruker i rettsmidler for tørrhet i kroppen. Det bidrar til å beholde fuktighet i hudcellene og har en langvarig effekt. I tillegg er antibakterielle egenskaper av olivenolje veldig gunstig i kremer.
 • Lavendel - har en liste over egenskaper som er svært nyttige for tørre deksler - antiseptisk og antiinflammatorisk hindre infeksjon av skadede områder, og spesielle beroligende egenskaper gjør det mulig å lindre irritasjon. Lavendelolje har perfekt blodsirkulasjon og har regenererende egenskaper.
 • Kokosolje - forhindrer tidlig aldring, mykner og toner. Kokosolje gir en utmerket beskyttelse av huden fra bakterier, ultrafiolett stråling, forurensning. I tillegg tillater det å nærme huden og bidrar til dannelsen av en jevn brunfarge.
 • Druefrøolje er et annet utrolig effektivt middel som brukes i kampen mot tørr hud. Den har gode helbredende egenskaper og gir næring til selv meget tørr og dehydrert hud. Tørrhet, betennelse, eksfoliering av stratum corneum - symptomer som elimineres ved hjelp av produkter med denne oljen.
 • Sheasmør - hjelper til å myke opp huden, eliminere symptomene på tørrhet og vanning, samt sørge for riktig ernæring i huden på kroppen.

Veldig effektiv i sammensetningen av essensielle oljer:

 • Glyserin, petrolatum eller hyaluronsyre;
 • Kollagen og elastin;
 • Ekstrakter - macadamia, lidenskapsfrukt;
 • Naturlig honning;
 • Vitaminer A, E, C.

DIY kroppskrem

Dette er et utmerket alternativ for de som ikke stoler på kjøp av midler og de som har nok tid til å lage dem hjemme. Forberedelse tar ikke mye tid, men vær forberedt på det faktum at du må lage en ny porsjon for hver applikasjon. Ulempen er at hjemme rettsmidler ikke er lagret så lenge de ferdige produktene av kosmetiske selskaper. På den annen side er det også et stort pluss av hjemme kosmetikk, et minimum av konserveringsmidler med maksimalt nyttige egenskaper.

Nærende tørr hudkrem

 • ½ ss calendula olje;
 • ½ skje kokosnøtt;
 • 1 skje sesam;
 • 40 gram fast kakaosmør;
 • 8 g bivoks;
 • ½ ts kamille eterisk olje.

Alle komponenter, unntatt den essensielle oljen, smelter i et vannbad, og blandes deretter grundig med hånden med en glassstang eller en spesiell mikser. Den resulterende blanding avkjøles på et kjølig sted og etter fullstendig avkjøling tilsettes essensiell olje.

Det resulterende stoffet påføres etter å ha tatt et bad eller en varm dusj.

Fuktighetsgivende Agurk Kroppskrem for tørr hud

 • Bivoks - 5 g;
 • Agurk - 1;
 • Vann - 40 ml;
 • Almondolje - 40 ml.

Gurk uten peeling gnidd på et grovt rifler. Oljebasen er oppvarmet og 2 ss agurkvann og varmt vann legges til det. Varm deretter opp den resulterende massen i en halv time. Slå opp

Gode ​​kremer

Garnier Intensive Care and Nutrition

Den består av oljer av frukt og bær - oliven, sort currant, aprikos, avokado, samt olje fra lønnesap, som gir en løsning på problemer på en naturlig måte. Verktøyet lar deg effektivt håndtere overdreven tørrhet, næring og fuktighet. Maksimal fuktighet oppstår etter vanlig bruk.

Omtrentlig pris: 80 rubler.

Bioderma Atoderm - krem ​​for tørr atopisk hud

Det kan brukes til å opprettholde huden under atopisk dermatitt i perioder med remisjon. Verktøyet lar deg danne en pålitelig beskyttelse som hindrer negativ påvirkning av ulike faktorer fra utsiden. Perfekt eliminerer mangel på hydrering, peeling, kløe.

Anslått pris: 1 000 rubler.

Lash Body Cream - Elsk deg selv

Verktøyet er laget for å ta vare på kroppens tørre hud.

ingredienser:

 1. Vanilje pods;
 2. Kakao smør;
 3. Mandel olje;
 4. Sandeltre olje;
 5. Friske bananer;
 6. Stearinsyre;
 7. Sitron olje;
 8. Glyserin.

Gir deg tilstrekkelig fuktighet på huden og beskytter den mot fuktighetstap, og danner et pålitelig ytre lipidlag.

Fuktighetsgivende kroppskrem - et dusin av de beste merkene

Fuktighetsgivende kroppskrem - kosmetisk for normalisering av lipidbalanse, forbedring av beskyttelsesfunksjonene i epidermis og sikring av en sunn tilstand. Mangelen på fuktighet i cellene fører til tørking av epidermis, flabbenhet, utseende av rynker. En av de viktigste verktøyene i kosmetikkkvinnelen.

Den perfekte kremet - som ikke burde være i komposisjonen

Hvert år prøver moderne kosmetiske merker å overraske kvinner med nyheter, for å tilby unike produkter. Det er nesten umulig å bestemme et sikkert, effektivt stoff etter farge, konsistens, lukt. Men du kan få en ide om sine evner etter å ha studert komposisjonen.

Selv dyre kosmetikk av populære merker inneholder komponenter som skader huden og forstyrrer naturlige prosesser. Etter langvarig bruk forverres abrupt uttak av stoffet vesentlig for huden. For å unngå problemer i fremtiden bør du være oppmerksom på tilstedeværelsen av skadelige komponenter i sammensetningen.

Ikke kjøp en fuktighetskrem hvis den inkluderer:

 • propolenglykol;
 • mineralolje;
 • laurylsulfat;
 • silikoner;
 • paraffin og oljer;
 • glycerol;
 • Vaselin.

De siste komponentene er ofte produsenter i listen over trygge, naturlige. Hos kvinner er deres tiltak forbundet med øyeblikkelig, intens hydrering. På grunnlag av disse stoffene forberede naturlig hjemmelaget krem. Imidlertid bør slike komponenter unngås.

Glyserin, petroleumjell skaper en lufttett film på hudoverflaten, som forhindrer fuktighet i å rømme fra cellene. De la det ikke ut, ikke la oksygen inne. Når luftfuktigheten i miljøet er mindre enn 65%, begynner komponentene å trekke fuktighet fra cellene, noe som fører til tørking, tynning av epidermis, forstyrrer naturlige prosesser.

Den beste krem-sammensetningen funksjoner

Kosmetisk produkt av høy kvalitet har en organisk, sikker komposisjon. Fuktighetsgivende effekt basert på tilstedeværelse av:

 • planteekstrakter;
 • spekter;
 • oljer;
 • hyalonsyre;
 • naturlig kollagen;
 • urea;
 • vitamin E;
 • termisk vann.

I listen over komponenter i den øvre delen er stoffer med maksimal andel i total sammensetning, under - minimum. Husk å være oppmerksom når du velger en fuktighetskrem for kroppen for holdbarhet, spesielt hud, alder.

Øverste kremer for meget tørr hud

Når du søker etter den perfekte fuktighetskrem, bør du være oppmerksom på produktene til følgende merker.

Kroppen butikken

Britiske merkevareprodukter er forbundet med naturlige hudpleieoljer. Verktøyet gir langvarig fuktighetsgivende, umiddelbar effekt. Delikat tekstur ligner smør. Sortimentet av fuktighetskrem for kroppen er representert av et bredt spekter av produkter - mer enn 30 gjenstander med fruktige, nutty smaker.

Blant de mange produktene, er den absolutte favoritten BrazilNut krem, som virker på basis av sheasmør. Karamell og nøtaktig smak kompletterer den delikate tekstur. Verktøyet er økonomisk konsumert, absorbert raskt, forlater ikke på overflaten av epidermis oljeaktig glans. En krukke med en kapasitet på 200 ml er nok til vanlig bruk i 6 måneder. Kostnaden for krem ​​er ca 600 rubler. Av ulempene - i sammensetningen av glyserin.

Natura Kamchatka Juice Taiga

Produkter fra det velkjente merkevaren NaturaSiberica har gjort en verdig konkurranse mot utenlandske innovasjoner. I tillegg til den naturlige sammensetningen av fuktighetskrem, er kundene fornøyd med det stilige emballasjedesignet, praktisk dispenser av flasken.

Basen av produktet er termisk vann, shea smør, saft av taiga bær - skybjørn, havtorn, lingonberries, fjellaske, tranebær. Krem fungerer samtidig i flere retninger - det nærer, fuktighet, forlenger, returnerer ungdom. Det aktiverer metabolske prosesser, forbedrer produksjonen av nødvendige komponenter. Elastisitet, elastisitet i et integum øker, lettelsen er nivellert.

Legemidlet er lett å påføre, absorberer raskt, lukter godt. Gjennomsnittlig pris - 400 rubler. Ulemper - parfymer, skaper en vedvarende lukt, som ikke alle liker, noen få komponenter som kan forårsake en allergisk reaksjon.

Økologisk butikk

Blomstrende, bæraromaer kjeder seg i de første dagene med intensiv bruk. Produktsortimentet Body Deserts har blitt populært blant shoppere på grunn av en uvanlig kaffearoma. Spesielt likte den fuktighetsgivende kroppen krem ​​- karamellcappuccino.

Hovedfokuset på kosmetikk er å stramme kroppens kontur, eliminere strekkmerker, sagging, rynker. Verktøyet håndterer imidlertid med sterk fuktighet, gir fullstendig omsorg. Resistent aroma som en cappuccino, ferske bakverk.

Kremet inneholder grønn kaffeolje, shea smør, kakao, kanel ekstrakt. Hva er viktig - alle aktive komponenter er øverst i listen, noe som betyr at de utgjør en betydelig andel. Kroppskrem er tykk, men absorberer raskt, gjør huden ikke skinnende. Spent sparsomt. Krukere med en kapasitet på 450 ml varer nesten et år. Produkter av innenlands produksjon. Den gjennomsnittlige prisen på 300 rubler. Noen kunder peker på mangelen på en beskyttende film.

Ecolab Moisturizing Body Cream

Verktøyet kombinerer en dristig tekstur, økonomisk forbruk, rask absorpsjon. Kosmetikk anses naturlig. Gi intens fuktighet av ferskenolje, macadamia, kumquats, lotus ekstrakt. Verktøyet lukter godt, lukten varer bare en halv dag. Kremet beroliger huden, toner, forbedrer elastisiteten, intens fuktighet. Den har en kumulativ effekt, som er den viktigste fordelen. Det er nok å bruke verktøyet bare to ganger i uken, og ikke to ganger om dagen. Kostnaden av krem ​​er 200 rubler.

Ett hundre skjønnhetsrecept

Budsjett kosmetikk med gode resultater. Serien inneholder flere produkter for intensiv fuktighet av huden på alle deler av kroppen. Effektive komponenter er oljer, planteekstrakter, ekstrakter. For å oppnå ønsket resultat anbefales det å bruke et kosmetisk produkt to ganger om dagen. Egnet til langvarig daglig bruk. En karakteristisk funksjon er den vedvarende lukten av tyggegummi fra fjern barndom. Kremet kan kjøpes for 100 rubler.

Ren linje

Nesten ingen forskjellig fra tidligere produkter. Det regnes som naturlig. Gir næring, støtter, opprettholder vannbalanse. Et bredt spekter av produkter lar deg velge verktøyet til din smak, i henhold til alder, egenskaper av epidermis. Planteekstrakter opptar ca. 70% av den totale sammensetningen. Blant manglene - innholdet av vaselin, glyserin. Prisen på krem ​​er ca 200 rubler. Kunder anser det litt overpriced.

Yves Roshe med olivenolje

Dyrt kosmetikk, kjent over hele verden, gir et upåklagelig resultat, fullstendig omsorg. Tekstur er tett, men mild, absorberes raskt. Hyggelig duft varer ikke lenge, noe som er veldig populært blant mange kvinner. Krems ernæringsmessige grunnlag består av planteekstrakter, fuktighetsgivende tilveiebrakt av sheasmør, grønnsak. Midler anbefales å brukes daglig. Gjennomsnittlig pris er 1500 rubler.

Libriderm

Det populære merket produserer naturlige produkter for kvinner i ulike aldre. En rekke fuktighetskrem inneholder hyaluronsyre, som er ansvarlig for vannbalansen i epidermis-cellene. Verktøyets hovedhandling er rettet mot å stimulere naturlige prosesser, og fylle på nivået av fuktighetsgivende komponenter.

Inneholder safranolje, fersken, aloe vera, melkesyre, essensiell olje av jasmin, grapefrukt. Også i sammensetningen er tilgjengelig i akseptable doser av uønskede komponenter, for eksempel glyserin. Den hyggelige, ikke-påtrengende lukten holder på kroppen innen en dag, men gir ikke ulemper.

Det anbefales å søke daglig etter en dusj, badekar. Huden er fuktet, peeling, irritasjon, tettfølelse forsvinner. Innenlandske produkter koster ca 550 rubler.

Faberlik hennes majestet rosen

Kremsmør med en tykk oljeaktig konsistens vil gi hydrering av den tørreste, dehydrerte huden. Krem fra Orangery produktspekteret. Den har en vedvarende blomsterduft av roser. Vanlig pris på 229 rubler., Du kan kjøpe billigere under kampanjen. De aktive ingrediensene er shea smør, kakao. Kremet gir ernæring, intens fuktighet, beskyttelse mot påvirkning av miljøfaktorer. Til tross for dens tette konsistens absorberes den i løpet av sekunder. Blant manglene - en stor liste over uønskede komponenter - glycerin, parabener, silikoner, dufter.

Chanel Satin Cream

Kosmetiske produkter for de som ikke sparer pengene for å oppnå ønsket resultat. Kostnaden av krem ​​er ca 7.000 rubler. Volumet på en krukke er standard - 200 ml. Hyggelig floral aroma, lys tekstur, jevn fordeling. Parfyme forlater lang tid å smake, kombinerer notater av jasmin, rosa pepper, patchouli. Hovedpunktet av merkede produkter - tilstedeværelsen av satengglans på overflaten av huden. Kroppen ser ut som omslaget på et blankt magasin.

Hvordan velge en krem ​​for tørr hud

Riktig valgt krem ​​for tørr hud kan takle de viktigste problemene. Takket være vanlig bruk av et slikt verktøy, vil det være mulig å fukte dermis, gjøre det vakrere og forhindre for tidlig dannelse av rynker.

Egenskaper av sammensetningen

For å oppnå de beste resultatene, bør du velge en krem ​​med følgende ingredienser:

 1. Hyaluronsyre regnes som et av de mest moderne fuktighetsgivende stoffene av syntetisk opprinnelse.
 2. Kollagen og elastin - disse ingrediensene er spesielt viktige etter 30 år. De er ansvarlige for ungdom og skjønnhet i huden. I unge kvinner produseres de naturlig, men antallet minker med alderen.
 3. Glycerin - denne komponenten har uttalt fuktighetsgivende egenskaper. Bruk av midler med bruk gjør at du kan absorbere fuktighet fra det ytre miljø.
 4. Panthenol - dette stoffet er ansvarlig for restaureringen av den berørte huden. Den har en beroligende effekt, fremmer helbredelse av skader og danner en beskyttende barriere. Dette forhindrer fordampning av fuktighet.
 5. Næringsrike oljer - er en pålitelig kilde til vitaminer og næringsstoffer. De inkluderer spesielle ingredienser som bidrar til dermasmetningen med vitaminer og mineraler. På grunn av dette blir huden mykere og fløyelsaktig.
 6. Vitaminer er en viktig del av mange rettsmidler. De hjelper til med å gjenopprette balansen mellom nødvendige stoffer og styrke mobil immunitet.

Hvordan gjør det

Avhengig av sammensetningen av effekten av kremer kan være forskjellig. For å finne riktig verktøy, må du analysere dine behov.

Den ideelle krem ​​for eiere av tørr hud har følgende egenskaper:

 • fukter epitelet, forhindrer fordamping av væske fra sine celler;
 • gir en mykgjøring av flak og eliminerer gradvis dette problemet;
 • renser det øverste laget av huden fra døde partikler;
 • gjenoppretter vann-saltbalansen;
 • gir pålitelig beskyttelse mot frost og ultrafiolett stråling;
 • hindrer rynker
 • gjør huden mykere og silkeaktig.

Det er vanskelig å velge en krem ​​som kombinerer alle de oppførte funksjonene. Men kosmetikk av høy kvalitet har en slik effekt på huden.

Utvalgskriterier

For å oppnå de grunnleggende funksjonene og få gode resultater, må du velge riktig krem.

For å gjøre dette må du følge følgende anbefalinger:

 1. Kjøpe produktet utelukkende i bedriftsforretninger eller på apotek. Dette vil bidra til å minimere risikoen for å skaffe seg en falsk.
 2. Kremet, som ligger i banken, er mer truet av inngrep av bakterier. Derfor anbefaler eksperter å kjøpe et verktøy i et rør.
 3. Ikke velg for fet og oljeaktig produkt.
 4. Om sommeren bør du foretrekke en fuktighetskrem.
 5. Husk å lese utløpsdatoen.
 6. Sammensetningen bør ikke inneholde alkoholkomponenter.
 7. Produktet skal ikke ha for skarp lukt.

Når du velger en kosmetisk, må du være oppmerksom på sin type. Valget avhenger av ønsket konsistens av krem ​​og problemene som må løses.

fuktighets

Hovedmålet med dette verktøyet er å fylle fuktighetskortet og forhindre tapet.

Fuktighetsgivende stoffer er vanligvis en vandig emulsjon av vegetabilske fettstoffer. Dette er det perfekte valget for eiere av tørr hud. Det er spesielt viktig å bruke et slikt verktøy når det er utsatt for negative eksterne faktorer.

Gjennom bruk av fuktighetskrem på overflaten av dermis oppretter en beskyttende film. Det forhindrer obvetrivaniya, øker epitelets elastisitet og bidrar til den visuelle utjevning av rynker. På grunn av det høye innholdet av flytende komponenter absorberes slike kremer raskt og forhindrer utseendet på oljeaktig glans.

næringsrik

Disse kremer er viktige å bruke når de første tegn på aldring.

Dette verktøyet kan omfatte:

 • antioksidanter
 • vitaminer,
 • anti-inflammatoriske ingredienser
 • Ofte inneholder en nærende krem ​​antibakterielle stoffer.

Som regel er slike kosmetikk egnet for nattbruk. Det var på denne tiden at epitelceller raskt regenererer og absorberer nyttige komponenter. Faktisk er denne krem ​​en vann-i-olje emulsjon, som inneholder 75% fett.

Video: Nyttig informasjon

Vilkår for bruk

For ikke å bringe tørr hudskade, må du lære hvordan du skal bruke kosmetiske produkter.

For å gjøre dette, anbefales det å følge disse tipsene:

 1. Kremet bør påføres etter en liten rensing av ansiktet. Til dette formål kan du bruke peeling eller dampbad.
 2. Det anbefales ikke å bruke verktøyet i badet eller badstuen.
 3. Før du bruker produktet, må du vaske.
 4. Kremet bør påføres i glidende bevegelse for å unngå å strekke huden.
 5. Påfør sammensetningen anbefales regelmessig. Det er best å gjøre dette to ganger om dagen.
 6. Fremgangsmåten anbefales å utføre med rene hender.

Gjennomgang av populære kremer for tørr hud

For å finne det perfekte verktøyet, må du ta hensyn til en rekke funksjoner. I dag er det mange kremer til salgs for enhver smak.

For å gjøre huden mer myk og fløyelsaktig, kan du bruke kremer av disse merkene:

 1. Ren linje. Midler av dette merket "Medunitsa og lime blomstre" har en nøytral aroma og vektløs struktur. Dette produktet gir utmerket fuktighet og har gode beskyttende egenskaper. Den er preget av ikke for tykk tekstur. Verktøyet er fullstendig absorbert og gir ingen følelse av klistrethet.
 2. Verktøyet Chanel Hydra Beauty Creme Hydration Protection Radiance ble laget spesielt for eiere av tørr og problem hud. Takket være bruken av dette produktet kan du oppnå utmerket fuktighet og beskyttelse. Som et resultat vil huden bli mer strålende. Produktet til dette merket er beregnet på jenter med tørr og sensitiv hud. Kremet har en hyggelig tekstur og delikat lukt. Det absorberes perfekt, og gir en nærende og fuktighetsgivende effekt.
 3. Moisture Surge Intense Skin Fortifierende Hydrator fuktighetskrem har en fettfattig tekstur. Den absorberer raskt og gir ikke en klebrig følelse. Sammensetningen bidrar også til å takle grovhet og følelse av tetthet. Eksperter mener at dette er det beste verktøyet for vinteren.
 4. Dette merket tilbyr Lancome Hydra Zen Neurocalm Dry Skin. Dette er den beste anti-stress krem ​​som er designet for å bekjempe overdreven tørrhet i huden. Verktøyet har en fettfattig tekstur og gelkonsistens. På grunn av dette passer den perfekt på ansiktet, og penetrerer inn i epithelets struktur.

Lær hvordan du velger en såpe for tørr hud. Hvorfor blir huden på nesen oljeaktig? Svaret er her.

Å velge en høykvalitets krem ​​for tørr hud av hender, kan du være oppmerksom på slike midler:

 1. Pure Cream Natural. Sammensetningen av dette produktet inkluderer arganolje, som gir utmerket mykning og nærende dermis. På grunn av dette blir huden mer øm og fløyelsaktig. Produktet inneholder ikke kunstige farger, silikon og dufter.
 2. Velvet håndtak. Dette verktøyet inkluderer struktur - det er et innovativt stoff som normaliserer metabolske prosesser i celler. Takket være dens handling er det mulig å aktivere syntesen av lipider og proteinkomponenter, samt å forhindre tap av fuktighet.
 3. Svart perle. Dette merket tilbyr en effektiv dobbeltvirkende krem, som inneholder silkeproteiner, jojobaolje og vitaminkomponenter. Midler avviker ikke for tett konsistens. Det absorberes raskt, gjør huden mer jevn og smidig.
 4. Cream Zima fra Faberlic. Dette er et effektivt produkt som bidrar til å beskytte hendene mot været. Fordi den brukes aktivt om vinteren. Sammensetningen har naturlige plante stoffer, kashmir ekstrakt og sunne oljer.
 5. Topicrem krem. Denne krem ​​har en veldig lett struktur og er perfekt for meget tørr dermis. Takket være bruken, er det mulig å raskt takle peeling av huden, siden den inneholder urea, glyserin og naturlige oljer.

Når du velger en krem ​​for tørr hud for kroppen, bør du være oppmerksom på slike produkter:

 1. Kropps butikken. Denne kroppen smørkrem inneholder sunne oljer - shea, oliven, macadamia. Det er også vitamin E i blandingen. Takket være de angitte komponentene, er det mulig å oppnå utmerket fuktighetsgivende og nærende hud.
 2. Vichy Nutri-Extra. Denne nærende kroppen kremen har en hypoallergen sammensetning og er ideell for eiere av svært tørr hud. Sammensetningen bidrar til å oppnå utmerket fuktighet i 72 timer. Videre har verktøyet en kumulativ effekt som kan forbedre tilstanden til epitelet betydelig.
 3. Garnier Body Ultra-elastisk. Relativt billig, men samtidig veldig effektiv, noe som gjør det mulig å øke elastisiteten og huden turgor. Nyttige egenskaper assosiert med tilstedeværelsen av koffein og alger ekstrakt i sammensetningen. På grunn av dette produktet forbedrer blodsirkulasjonen i de øvre lagene av dermis.
 4. Floresan "Fitness Body". Dette tiltaket inkluderer algenekstrakter. På grunn av den tykke tekstur, gjør produktet huden mer elastisk og fuktig.

Se, rangeringen av den beste vaskegelen for problemhud. Hva skal være medisinsk kosmetikk for problem hud? Les videre. Hva er kvaliteten på grunnlaget Vichy for problemhud? Detaljer her.

Hvordan lage mat hjemme

Hvis du vil ha en solid tillit til sammensetningens naturlighet, kan du lage en effektiv krem ​​hjemme. I dag er det ganske mange effektive oppskrifter. Det er viktig å vurdere hva som skal gjøres hjemmelaget kosmetikk bør være i et sterilt miljø. Det skal oppbevares i kjøleskapet i maksimalt 2 uker.

For å oppnå effektiv hydrering av dermis, kan du bruke disse verktøyene:

 • Ta i like deler bladene av fjellas, persille, vin og nøle, legg til det samme antall rosenblader og jasmin. Det anbefales å male alle ingrediensene med kjøttkvern. Bruk et dampbad, varme 50 g margarin og 10 g bivoks, legg til 1 stor skje vegetabilsk olje.

Deretter anbefales det å legge til 1 liten skje av vitamin A og 10 g knuste urter til blandingen. Bland alle komponentene grundig.

 • Lag calendula olje ekstrakt. For å gjøre dette, bland tørrblomstene av planten med raffinert olje i forholdet 1:10. La for en uke å insistere, til og med å riste opp sammensetningen.

Deretter smelter man på dampbadet med 15 g voks, hell en spiseskje maisolje, og tilsett deretter 50 ml kalendula ekstrakt. I den halvkjølte blandingen tilsettes 10 g glyserin. Det må innføres i deler, blander forsiktig blandingen.

 • Til en spiseskje kamilleblomster legger 125 ml kokende vann og la det stå i 2 timer for å infisere. Stam 50 g smeltet smør og med konstant omrøring, tilsett 1 stor skje av castorca, en halv teskje glycerin og en kvart kopp kamille te.

Deretter anbefales det å slippe 30 g kamferalkohol. Eventuelt kan du legge til aromatiske oljer.

 • Smelte 50 g margarin på dampbadet og tilsett 3 små skjeer av vegetabilsk olje, rør blandingen hele tiden. Du må også sette 1 stor skje med ricinusolje, et par eggeplommer, 30 ml kamferalkohol, 1 teskje glycerin og en halv kopp kamillete.

For å takle overdreven tørr hud og forhindre for tidlig rynker, er det svært viktig å velge riktig krem ​​og bruke den systematisk. Hvis du vil være trygg på naturen til dette produktet, kan du gjøre det selv, følg instruksjonene nøye.

12 beste kroppskrem

Hvert år er kremer og andre hudpleieprodukter i stor etterspørsel i kosmetikkmarkedet. Hva er årsaken? Forringelsen av kvaliteten på kranvann, bruk av kjemiske produkter i hverdagen og mote for behandlinger i en solarium - disse faktorene forårsaker irritasjon, sykdom og tørr hud. Løsningen er å hjelpe huden, gi en ekstra kilde til ernæring og hydrering.

I rangeringen av den beste kroppen kremer presenteres verktøy som har bevist seg i kosmetikk markedet og har mottatt positiv tilbakemelding fra kunder.

Topp kropp kremer vurdering

Den beste stramme kroppen krem

Kropp Desserter Karamell Cappuccino er ikke bare en krem, men en dessert for huden fra Organic Shop. Produktet inneholder ekstrakter av kanel og grønn kaffe, organisk Shea smør og kakao, og virker i flere retninger. For det første nærmer og fukter huden huden, for det andre strammer den, forbedrer kroppens konturer, for det tredje forhindrer den aldring og øker hudens elastisitet. Som en bonus - en utrolig følelse av å bruke produktet - nyter den forførende karamell og kaffe aroma og hyggelig tekstur av krem.

 • Ikke bare kosmetisk, men også sunt for hudvirkningen.
 • Synlig opptrekkseffekt.
 • Optimal hydrering.
 • Sammensetningen er for det meste organisk.
 • Økonomisk forbruk.

Krem hviterussiske selskaper Belita-Vitex med aloe og planteekstrakter for å bedre blodsirkulasjonen og gjenopprette elastisitet i huden, dypt fuktighetsgivende og nærende næringsstoffer celler og akselerere regenerering av vev. Også produsenten lover at krem ​​vil redusere sannsynligheten for strekkmerker. For alle disse egenskapene har hundrevis av jenter i vurderinger kalt Body Sculptor det beste blant de lave kostbare kroppsstrammende kremer.

Teksturens struktur er behagelig, moderat tykk. Kremet distribueres lett gjennom kroppen, absorberes godt, fjerner tørrhet, fjerner peeling, gjør huden jevnere, mer næret, tett og ømt. Ikke etterlater en klebrig filmeffekt. Rørets volum - 200 ml.

 • rimelig pris;
 • økonomisk bruk.
 • ingen kumulativ effekt.

Den beste nærende kroppen krem

Den Saem koreanske kroppen kremer med avokado og honning ekstrakter er designet for å dype og myke tørr, flakket og fading hud. Det nærer cellene med verdifulle mikroelementer og fyller dem med fuktighet, forbedrer blodsirkulasjonen, og stimulerer også den naturlige produksjonen av kollagen og elastin, smelter gradvis huden og gjenoppretter elastisiteten.

Kremens tekstur er myk, tett og jevn. Den er godt påført og lett fordelt gjennom hele kroppen, og gir ingen oljeaktig og klebrig finish, fuktighet og næring, eliminerer peeling og tetthet, gjør huden jevn, fløyelsaktig og behagelig å ta på. Volumet på en krukke er 300 ml.

 • stort volum;
 • økonomiske utgifter;
 • kumulativ handling;
 • akseptabel pris.

Nærende krem ​​for kroppen av Kamchatka serie innenlandske merker Natura Siberica oljer tolv villgress og hvite taiga honning forbedrer hudens tone, fremmer fjerning av vev unødvendig væske akselererer blodsirkulasjonen, stimulerer regenerering av cellene og har en antioksiderende effekt, og også fukter, beriker verdifulle stoffer, gir fløyels og mykhet.

Kremens tekstur er tett og behagelig. Det er lettere å spre på våt hud, ruller ikke, absorberer raskt, og gir ingen følelse av fett. Inneholder ikke parabener og SLS. Utmerkede næringer, bidrar til å forhindre tørrhet, gir en liten matteffekt. Rørets volum - 200 ml.

 • demokratisk pris;
 • moderat forbruk.

Kroppskrem basert på termisk vann med kald krem ​​fra det franske selskapet Avene inneholder allantoin og naturlige oljer av sesam, kartam og kokosnøtt. Slike komponenter gjør at kremet kan nærme og myke selv meget tørr og sensitiv hud, samt beskytte den mot miljøets negative virkninger.

Tekstur av lotion er behagelig, ganske flytende. Det er lett fordelt over kroppen, i de første minuttene kan det gi en følelse av en film, som så passerer. Moisturizes, lindrer, gjør huden mer øm, egnet som et middel etter epilering. Volumet på flasken - 400 ml, finnes i en miniatyr på 10 ml.

 • egnet for barn;
 • praktisk pumpepumper;
 • lite forbruk;
 • veldig stort volum;
 • tilgjengelighet av tester.
 • imponerende pris.

Den beste anti-cellulitt kroppen krem

Anti-cellulittkrem fra det italienske merket Guam med ekstrakter av alger og urter, med oljer, koffein og vitamin E ble laget for å eliminere appelsinskall og redusere kroppsfett. Produsenten kaller den uutslettelig analog innpakning. Denne krem ​​øker blodsirkulasjonen betydelig, noe som bidrar til smelting av volum og utjevning av huden. Egnet for behandling av cellulitt, og for å forebygge utseendet.

Teksturens struktur er myk, smeltende. Kremet har en oppvarmingseffekt, så rødhet og prikking av huden under og etter påføring er en normal reaksjon. Når du legger på krem, bør du gjøre en aktiv kjøre og klappbevegelser. Det gjør kroppen mer jevn og passform, reduserer forekomsten av cellulitt, fuktighet og bidrar til å bygge. Volumet på en krukke er 300 ml.

 • økonomisk forbruk;
 • stort volum;
 • uttalt effekt.
 • imponerende kostnad
 • kontraindisert for jenter med åreknuter og edderkoppårer.

Den beste luksuskremkrem

Den regenererende og styrkende franske krem ​​fra firmaet Clarins med ekstrakter av eksotiske planter og shea og jojobaoljer er erklært av produsenten som et middel med løfteeffekt. Det aktiverer produksjonen av kollagen, gjenoppretter elastisitet til vev, bidrar til å holde kroppen i form, jevner og forynker, fukt og nærer. Kan brukes inkludert for bysten. Blogger Tanya BekkiBlumwood kalte denne kremet luksuriøst og spesielt anbefalt for kroppspleie om vinteren.

Teksturens struktur er veldig tykk, men øm. Kremet gir hudens elastisitet og utrolig silke, styrker og strammer etter hvert. Det absorberes godt, men ikke for fort, ikke filmen faller, fjerner tørrhet og peeling. Volumet av krukken er 200 ml.

 • minimumsutgifter;
 • kumulativ effekt.
 • veldig dyrt;
 • for sommeren kan være tung.

Den beste billige nattkremet

Natt krem ​​fra samlingen Organic kjøkken russiske merket økologisk butikk med lavendelolje, ekstrakter av fioler og liljer, og syrer i sammensetningen opprettet for å nøye vare på huden under søvn, for å roe henne, og fukte, gir elastisitet, styrke og stimulere cellefornyelsen. Ikke rart at mange kvinner i vårt land nyter å bruke det, og i vurderinger kaller de det den beste rimelige kroppskremet.

Tekstur av krem ​​yoghurt, luft. Det er fantastisk fordelt over huden, avslappende og nærende. Det har ikke en klebrig finish, etterlater ikke fete merker, gir kroppens glatthet og behagelig silke. Men hvis du skaler for stor del, kan du få hvite flekker på huden, som vil bli absorbert i lang tid. Volumet av krukken er 100 ml.

 • krone pris;
 • liten utgift.
 • lite volum.

Den beste kroppen fuktighetskrem

Kroppskrem Russisk merke Librederm med kamelina og ferskenolje og hyaluronsyre er ideell for tørr, blandet og normal hud. Den er designet for å effektivt fukte og gjenopprette vevets naturlige vannbalanse, holde huden i god form, nærer den og beskytter den mot fuktighetstap.

Kremens tekstur er lett, smeltende, ikke fettete. Det er straks fordelt over huden og absorberes raskt, uten å etterlate seg en følelse av klebrighet. Hjelper til å berolige irritasjon etter barbering eller bruk av epilator. Volumet på flasken - 200 ml.

 • inneholder ikke parabener og dufter;
 • har en praktisk pumpe dispenser;
 • økonomisk brukt
 • gjennomsiktig flaske lar deg kontrollere balansen.

97,5% av organisk kroppskrem av det innenlandske selskapet Ecolab består av komponenter av vegetabilsk opprinnelse, inkludert ingefærrotinfusjon, naturlige oljer og ekstrakter. Takket være dem, gjør smør huden elastisk og elastisk, gjenoppretter, myker, fuktighet og berikning med verdifulle stoffer, har en anti-aging effekt.

Kremens tekstur er tykk, kremaktig, pisket. Det er lett å påføre, absorbert uten spor, etterlater ikke en oljeaktig filmeffekt, eliminerer raskt tørrhet og flak, gir næring til huden, gjør den delikat, glatt og glødende med helse. Volumet av krukken er 150 ml.

 • utmerket sammensetning;
 • minimum forbruk;
 • budsjett pris.
 • lite volum.

Beste vinterkropp

Urem og bivoks, et fransk merke Creme kroppskrem, vil appellere til tørr, grov og atopisk hud. Det gir en sårheling og regenereringseffekt, gir næring og hydrering, bløter og senker ubehag umiddelbart. Ikke rart at SOS Repair Body Cream ble kåret til den beste kroppskremen og mottatt den årlige Allure Best of Beauty Award 2016.

Strukturen av mediet er ganske tett, men mild. Kremet er godt påført, ikke tatt film. Lindrer irritasjon, helbreder små sprekker og riper, gir næring til grove områder. Rørvolumet - 200 ml, presenteres i 15 ml sonden.

 • terapeutisk effekt;
 • kumulativ effekt;
 • økonomisk bruk;
 • Tilgang til prøveversjon.
 • anstendig verdi.

Cream israelske merkevare Dr.Sea kroppen med mineraler og Dødehavet salter, eteriske oljer, planteekstrakter og syrer i sammensetningen bidrar til å bevare ungdommelighet og elastisitet i huden, styrke og jevne det, forbedrer stoffskifte, mykgjør og gir næring.

Kremens tekstur er tykk men behagelig. På grunn av overflod av oljer, kan det ikke absorberes for fort, men det gir ikke kløhet og oljeløshet, det løsner ikke. Det fukter huden perfekt, gjør den silkeaktig, fjerner raskt tørrhet og flak. Rørets volum - 200 ml.

 • sparsomt forbrukt;
 • ikke testet på dyr
 • godt fukter huden.

Hva er den beste kroppskrem?

Gitt det faktum at folk er forskjellige i hudtype og livsstil, må hver person tilgjenge problemet med å velge kosmetikk. Her og en kroppskrem som er hyggelig for de fleste kvinner, kan ikke passe til huden din. Derfor kjøper ikke umiddelbart et stort rør - ta en liten pakke, prøv og velg. Og vi beskrev de beste kroppskremene blant de mest populære i vår vurdering.

Topp kropp kremer vurdering

Lagre denne artikkelen i bokmerkene dine, spesielt hvis ferien er nær. Selv om en detaljert liste over fuktighetsgivende, strammende og beskyttende kroppskrem er til nytte under noen omstendigheter. Så, de beste alternativene, ifølge redaktørene til Skin.ru.

 • Topp fuktighetskrem
 • Næringsrik kremer vurdering
 • Øverste kroppsstrammingskrem
 • Topp solkrem kremer
 • Etter solcreme vurdering

Topp fuktighetskrem

Smeltende kroppsmelk, Garnier

Opptil syv dager med fukting - dette er hva resultatet oppgitt på produktemballasjen ser ut. Å oppnå denne oppgaven vil hjelpe en av de viktigste kosmetiske "kildene til fuktighet" - aloe vera ekstrakt. Resultatet er en bifidokompleks som er utviklet for å gjenopprette hudens mikrobiom, og dermed styrke beskyttelsesegenskapene og barrieren. Plus, produktet har en fin varig duft.

Fuktighetskrem for tørr og veldig tørr hud i ansikt og kropp, CeraVe

Kanskje en av de mest komfortable konsistensene - moderat tett, mettet, men ikke etterlater en klebrig og fet film etter påføring. Blant de aktive ingrediensene er tre typer ceramider, hyaluronsyre, glyserin, det er alt som trengs for å fukte huden og styrke barrierefunksjonen. Paraben, sulfater, parfymer er ikke, som er risikoen for komedoner.

Nourishing Body Balm for tørr hudolje terapi Baume Corps, Biotherm

Alle parametere er gode i dette verktøyet: deilig aprikosaroma, fløyelsaktig tekstur, sammensetning basert på vitamin E og merkevarebestanddelen av merkevaren, termisk plankton. Resultatet - en glatt, myk, velpleie hud på kroppen. Påfør i en sirkulær bevegelse, stigende fra ankler til hofter og over.

Melk for tørr og veldig tørr hud av babyer, barn og voksne Lipikar Lait, La Roche-Posay

Pisket Kroppsmørke Soya Melk Pisket Kropps såpe Melk og Honning Honey Crème de Corps, Kiehl

Dette verktøyet er fullt av fans over hele verden, og det er klart hvorfor. Honning og melkeaktig aroma forbedrer humør og beroliger. Shea smør og jojoba olje, samt squalane gir utmerket fuktighet, glatthet og mykhet. Og krem ​​inneholder beta-karoten. Og selvfølgelig vil luftkonsistensen av pisket krem ​​ikke forlate noen likegyldig.

Næringsrik kremer vurdering

Kroppsmelk "Precious Milk of Beauty", Garnier

Et klassisk produkt i ordets beste forstand. Komfortabel tekstur, ikke for væsken, men ikke veldig tett, raskt fordelt uten følelse av klistrethet. Argan og mandeloljer er ansvarlige for å nærme huden med gunstige fettsyrer. Unobtrusive delikat aroma komplementerer lyden av parfyme.

Lipid-komplementær balsam for ansikt og kropp av babyer, barn og voksne Lipikar Baume AP +, La Roche-Posay

Hvis du raskt og effektivt skal bli kvitt tørrhet, trenger du innholdet i dette røret. En tykk, behagelig tekstur vil vikle kroppen i et beskyttende slør og vil passe på, i tillegg til ernæring, om å gjenopprette fuktighetsbalansen. Ikke bekymre deg, problemer vil bli løst - og hvordan ellers hvis produktet inneholder en beroligende komponent niacinamid, så mye som 20% sheasmør og probiotisk Aqua Posae Filiformis, som renser huden mikrobiom. Egnet for personer med atopisk dermatitt.

Creme de Corps nærende kroppskrem

Nutrix Royal Body Revitalizing og nærende kroppskrem, Lancôme

Tørr og veldig tørr hud vil definitivt nyte en komfortabel og ganske tykk smeltende struktur og sammensetning basert på lipidkompleks og nærende oljer. Alt dette arbeider sammen om restaurering av epidermis, eliminering av ubehagelige opplevelser. Påfør i sirkulære bevegelser umiddelbart etter en dusj, etter å ha blottet huden med et håndkle.

Øverste kroppsstrammingskrem

Kroppsmelk "Ultra Elasticity", Garnier

Verktøyet basert på tangekstrakt og fytokofen lover å gjøre huden til kroppen mer tonet og elastisk i en uke. Et utmerket valg for de som går på treningsstudioet og etter en trening ønsker å skjemme bort huden med en toning skjønnhetsbehandling som umiddelbart absorberes og etterlater ingen rester på klærne. Påfør litt fuktig hud umiddelbart etter en dusj.

Firming Body Concentrate Firm Corrector, Biotherm

Stramming og modelleringseffekt gir den aktive strukturen. Øk elastisiteten og glattheten i huden med 25% - dette resultatet er ganske realistisk å oppnå i 14 dager med vanlig bruk på daglig basis. Den smeltende tekstur må imidlertid ikke gå glipp av en enkelt morgen og kveldsøkt. Steder for bruk - problemområder (armer, bryst, hofter, midje).

Topp solkrem kremer

Ambre Solaire "Ekspertbeskyttelse" Solkrem for ansikt og kropp, SPF 50+, Garnier

Fluid Solaire Våt eller Tørr Hud smeltende solbrenthet for ansikt og kropp, SPF 15, Biotherm

Takket være ikke bare et lys, men en veldig lett konsistens, er agenten en brukervennlighet: du kan trygt påføre den på våt hud etter å ha badet, uten frykt for at agenten ikke vil bli absorbert eller hvite spor forblir.

Aktivert solbeskytter for ansikts- og kropps solcreme lotion, SPF 30, Kiehl's

Det universelle middelet er egnet for ansikts- og kropps hud, for arbeidsdager i byen og avslappende på sjøkyst. Det er ikke bare ansvarlig for å forebygge fotoaldering og pigmentering, men også for balanse av fuktighet i huden. Blant de aktive ingrediensene er solstråler med stråling av type A og B pluss vitamin E.

Etter solcreme vurdering

Ambre Solaire Forfriskende Etter Solkrem Ekspertbeskyttelse, Garnier

Pleie etter at solen er nødvendig, ikke bare ved brenning, men også for å fukte huden (i dette tilfellet i 24 timer), for å gi det en friskhet. En formel basert på "kald krem" og en lett, ikke-fettete tekstur, takket være at agenten absorberes umiddelbart, arbeid på dette - en solkledning eller kjole kan brukes umiddelbart etter påføring.

Etter solkrem Crème Nacrée Oligo-Thermale, Biotherm

Ambre Solaire Tanning Aid Moisturizer etter soling, Garnier

Drømmer du om å komme tilbake fra ferie med en fin, nydelig brunfarge? Her er en hjelper for deg - et produkt beriket med vitamin E og glyserin, for å beskytte, fukte og gjøre huden jevn. Effekten av soling - for jevn skygge. Bare husk: Tanning forsterkeren erstatter ikke solskyggen, som skal brukes i henhold til følgende skjema. Bruk verktøyet med maksimal SPF 50 for de første 5-7 dagene på stranden, og senk gradvis "graden" til SPF 20. Og dette produktet forsterker kun den ønskede gyldne hudtonen. Forresten, kan du ikke være redd for klær - produsenten hevder at krem ​​ikke gir merker, og brukerne bekrefter dette.

SOS-balsam for å gjenopprette med solbrenthet Idéal Capital Soleil, Vichy

Hvis du ikke er så heldig å bli brent i solen, har utviklerne av Vichy-kosmetikk gitt et verktøy som vil lette din lidelse og minimere ubehagelige konsekvenser for huden. På grunn av innholdet av shea og soyabønneoljer, epilobisk ekstrakt, vitamin E og termisk vann fra Vichy-kilder, vil det avlaste brennende, varme og smerte. Og det vil være engasjert i "reparasjon av skade" i minst 24 timer: å gjenopprette, fukte, redusere rødme. Hvordan bruker du? Påfør med et tykt lag på de berørte områdene i 4-5 dager, gjenta hver 2-3 timer.

8 kroppskrem for tørr hud

Kroppenes hud er beskyttelsen av kroppen og "ansiktet" av alle mennesker. Av hennes tilstand kan man dømme vaner, sykdommer og holdning til seg selv av enhver person. Hvis din egen tilstand og utseende er viktig, så vil huden se frisk og godt preparert. Og omvendt. Den moderne verden av kosmetikk er fylt med alle slags produkter som løser ethvert problem relatert til tilstanden til huden. Det er nå mye lettere å takle tørr hud - et av hovedproblemene hos mange mennesker.

definisjon

Krem for tørr hud i kroppen er utformet for å gjenopprette vannbalansen i dermis. Han er i stand til å avlaste spenninger og skalering forårsaket av eksterne og interne faktorer. Disse kremer bør brukes hvis du har følgende symptomer:

 • overfølsomhet og konstant irritasjon;
 • utslett og røde flekker;
 • aldring og tap av elastisitet
 • følelse av tetthet;
 • desquamation, kløe og ubehag;
 • gråaktig hudfarge.

Handlingsmekanisme

Tørrhet er et tydelig tegn på nedsatt sebaceous og svettekjertler. Det kan ikke bare være et tegn på en bestemt hudtype, men vises også av andre grunner:

 1. Daglige bivirkninger av uønskede miljøfaktorer (sol, vind, frost, tørr luft). Alt dette bidrar til alvorlig skade og aldring av kroppsoverflaten.
 2. Konstant kontakt med husholdnings kjemikalier, inkludert personlig hygiene produkter. De inneholder aggressive rensing ingredienser. Imidlertid er næringsstoffene og fuktighetsgivende ingredienser i slike produkter svært få.
 3. Ved unaturlig tørking resulterer i bruk av kosmetikk med irriterende og tørkingsbestanddeler, for eksempel med alkohol. Det er i stand til å tørke selv den oljeaktige overflaten av huden på enkelte deler av kroppen.
 4. Feil eller utilstrekkelig rensing kan føre til forstyrrelse av vannbalanse og flak. Lær hvordan du velger riktig omsorg for tørr hud i artikkelen.
 5. En av de hyppige faktorene ved drenering av huden er et brudd på kroppens indre arbeid. Mat med lavt inntak av fettsyrer og vitaminer, mangel på drikking eller alvorlig sykdom.
 6. Hyppig bruk av varmt vann under dusj eller bad.
 7. Ved røyking forstyrrer nikotin de indre organene, noe som fører til tørking av huden.

For å opprettholde vannbalansen er normal, anbefaler eksperter å bruke 1,5 - 2 liter vann om dagen.

Krem er en av kosmetikkene som er rettet mot å gjenopprette vannstanden i hudcellene. For å gjøre dette inneholder de visse komponenter som kan dype fuktighet. I tillegg tillater disse ingrediensene deg å opprettholde normal aktivitet av vann og lipidmetabolisme i dermis. Lær hvordan du velger en kroppskrem her. Her er de mest populære komponentene av kremer for tørr hud:

 • naturlige næringsrike oljer (oliven, druefrø, kokosnøtt, shea, etc.);
 • vaselin, glyserin, hyaluronsyre;
 • kollagen og elastin;
 • essensielle oljer (avokado, søppel, oliven);
 • plante og frukt ekstrakter;
 • vitaminer (oftest A, E og C).

Midler for å bekjempe tørrhet kan ha en rekke funksjoner - ernæring og hydrering, beskyttelse, restaurering, bekjempelse av hudens aldring. Disse handlingene er angitt på emballasjen.

Først av alt er kremet delt inn i deler av kroppen, for omsorg som de tjener. Midler for ansikt, kropp, hender og føtter. Hud i disse områdene har forskjellige behov. Produktene varierer i sammensetning og effekter.

Som alle midler av denne typen, er kremet delt inn i dag og natt. Dagtid er enklere og kan brukes hele dagen. Nattkrem - mer tett og i stand til å påvirke de dypere lagene i huden.

I tillegg kan denne kategorien omsorgsprodukter skilles av flere effekter:

 1. Krem for dyp fuktighet og næring. Deres viktigste oppgave er å mette huden med fuktighet og næringsstoffer.
 2. Å bekjempe aldersrelaterte endringer. I tillegg til tørrhet, fjern rynker og andre tegn på visning.
 3. Å gjenopprette. Gjenta huden etter langvarig eksponering for negative faktorer eller etter sykdom.
 4. For å beskytte. De sliter med de primære kildene til tørking av huden - solstråler, tørr luft, vind, lave temperaturer.

Sammensetningen bør ikke være alkoholkomponenter, salicylsyre, silikon. Du bør ikke velge en krem ​​med aggressive og irriterende stoffer i sammensetningen.

Hvordan bruke

Med slike midler er det tips som for resten av kremer:

 1. Midler til bruk etter grundig rensing av huden.
 2. Det bør brukes ved hjelp av glidende og massasjebevegelser, for å unngå å strekke huden.
 3. Søknad bør være vanlig. Best av alt, 2 ganger om dagen.
 4. Påfør forbindelsen med rene hender. Spesielt med åpenbare hudproblemer.
 5. Ikke bruk etter utløpsdato.
 6. Test for en allergisk reaksjon før bruk.

Valget av produkter skal baseres på en nøyaktig bestemmelse av hudtype. Og å være effektiv for å løse eksisterende problemer.

Vanlige modeller, merker og produsenter

Korres Fig Kroppsmørk

En utmerket fuktighetsgivende og nærende krem ​​for hender, tørr hud og overtørkede deler av kroppen (albuer, knær, hæler). Den inneholder sheasmør (fukter og har en anti-inflammatorisk effekt), figekstrakt (regenererer og toner), mandel, avokado og solsikkeoljer (nærer og gjenoppretter elastisitet, kjemper med strekkmerker). Beriket med naturlige ekstrakter. Inneholder ikke mineraloljer og silikon.

Nutriextra Cream av Vichy

Fuktighetsgivende og nærende kroppskrem. Glyserin øker hudhydrering og støtter det i lang tid. Shea smør - myker, beskytter og beskytter huden. Også i stand til å håndtere hudrødhet. Macadamia olje fyller dermis med essensielle fettsyrer.

Følelsen av komfort forblir i to dager, selv etter å ha tatt en dusj. Ikke-fettete og ikke-klebrig tekstur.

Sortley Confort ekstreme kroppskrem for svært tørre områder

En god helbredende krem ​​for områder med svært tørr hud. Fra applikasjonen blir øyeblikkelig hydrering følt, elasticitet og mykhet blir gradvis oppnådd, og ruhet forsvinner. Sammensetningen er rik på næringsstoffer. Mango og shea smør nærer og beroliger. Garpagophytum ekstrakt gir en anti-inflammatorisk effekt og gir lettelse når massasje. Chestnut ekstrakt forbedrer beskyttelsesfunksjonen til epidermis. Eteriske oljer (salvie, marjoram, lavendel) - stimulere og helbrede. Malva og oliven - myk og fukt huden. Vitamin A fremmer regenerering.

Universal krem ​​fra Nivea

På grunn av den universelle formelen med panthenol fungerer glycerin og eucerittkrem bra. Omhyggelig bryr seg, fuktighet og nærer kroppens hud, spesielt tørre områder. Det har ingen konserveringsmidler i sammensetningen, derfor er det egnet selv for barnas hud. Om Nivea fuktighetskrem for ansiktet finner du her.

Løsningen kan være fet for noen og dårlig absorbert.

Suppleance Fuktighetsgivende og nærende Creamy Body Milk ved Uriage

Kremmelk egnet for voksen og barns tørr følsom hud. En herlig kombinasjon av rik formel (karakteristisk for krem) og lys tekstur (egenskapen til melk). Basis for produktet er Uriage termisk vann. Edelweiss ekstrakt - lar deg håndtere klimatiske aggressjoner. Glyserin og shea smør er sterkt fuktet. Produktet absorberes raskt og gir ikke effekten av filmen. Lys aroma gir en følelse av komfort. Allergivennlig.

Akerat Body Care Cream av Avene

Passer for sensitiv og tørr hud. Det kan brukes på calluses. Urea og melkesyre gjør huden myk og fløyelsaktig. Salisylsyre eliminerer døde flak. Termisk vann Avene beroliger og beroliger irritasjon. Lær om Avene solkrem i dette materialet.

Intensiv omsorg fra Garnier

Produktet lar deg håndtere overdreven tørr hud på kroppen. Maksimal fuktighet er merkbar ved vanlig bruk. Ingredienser - oliven, aprikos, sort currant, avokado og lønnjuiceoljer. Naturlige ingredienser perfekt fuktighet og nærer tørr hud.

Atoderm PO sink fra Bioderma

Verktøyet kan brukes til å hjelpe huden under remisjon av atopisk dermatitt. Kremet gir deg mulighet til å skape en god beskyttelse mot eksterne negative faktorer. Løs perfekt problemet med utilstrekkelig fuktighet, kløe og flak. Finn ut hvordan du velger atopisk hudkrem ved hjelp av linken.

video

Videoen forteller om midler for å bekjempe tørr hud.

funn

Huden vår er stadig utsatt for skadelige påvirkninger både innvendig og utvendig. Og hun trenger konstant omsorg og beskyttelse. Mange daglige prosesser tørker opp epidermisene. Det blir blabby, med en unaturlig nyanse, vises rynker. For å forhindre dette bør du bruke spesielle kosmetiske produkter laget for å bekjempe tørrhet. Da vil den tørre huden i ansiktet, fuktet og mettet, lyse med helse.

Flere Artikler Om Typer Acne