For å være attraktivt, gjør nesten alle jenter mye arbeid, ved hjelp av en rekke metoder og verktøy. Derfor er det et svært bredt spekter av omsorgsfullte kremer, som er preget av en effektiv kosmetisk og terapeutisk effekt. En av slike stoffer med komplisert bruk er Klirvin. Et stort antall jenter har allerede møtt den "magiske" effekten av salve, som det fremgår av den høye etterspørselen etter produktet som er beskrevet.

Sammensetningen av ayurvedisk krem

Det er nødvendig å merke opprinnelsen til stoffet, siden det i stor grad bestemmer sammensetningen. Produktets opprinnelsesland er India, og de viktigste aktive stoffene er produkter av vegetabilsk opprinnelse. Alle komponenter, med unntak av det grunnleggende av salve er ekstrakter, skaller og oljer av planter som vokser i India.

Blant de viktigste stoffene som bør bemerkes når man beskriver sammensetningen av krem, må du markere:

Takket være et så bredt utvalg av urter er kremmet beriket med ulike enzymer og vitamingrupper som er nødvendige for helsen til dekket. Det skyldes den unike sammensetningen av narkotikahandlinger fra innsiden, gjennomføring av en effektiv terapi av ulike sykdommer og kosmetiske defekter i huden. Og på grunn av at kremet er basert på naturlige ingredienser, er det nesten ingen risiko og bivirkninger ved bruk av salven.

Indikasjoner for bruk av krem ​​Klirvin

Legemidlet har en bred effekt og kan brukes både til terapeutisk og profylaktisk formål. Det brukes for å forhindre aldersrelaterte endringer i huden, samt å stimulere regenereringsprosesser. En annen fordel er merkbar behandling av ulike dermatologiske problemer, eliminering av kosmetiske defekter og andre problemer forbundet med endringer som manifesteres på overflaten av huden.

Det er viktig å merke seg at bruken av det beskrevne produktet forbedrer hudfunksjonen, inkludert de metabolske prosessene som forekommer i den. Melaninproduksjon, vannbalanse, hudpermeabilitet, cellulær respirasjon, etc., blir normalisert. I denne sammenheng kan følgende indikasjoner for bruk av krem ​​skelnes:

 • tørr hud;
 • blåmerker under øynene
 • ulike slitasje som helbreder dårlig;
 • strekkmerker;
 • tap av elastisitet av integras
 • utseende av rynker;
 • acne;
 • acne;
 • alder flekker, etc.

Instruksjoner for bruk krem ​​for ansikt og kropp

Den beskrevne krem ​​er et komplekst, ikke-steroidt, aktuelt preparat. I dette tilfellet avhenger bruksmetoden i stor grad av problemet og det ønskede resultatet. Du må forstå at stoffet kan brukes på forskjellige områder, inkludert hender, kropp, ansikt. Også før påføring, bør en forbehandling av hudområdet utføres, som vil bli behandlet med Klirvin.

Fra alder flekker, akne, arr og arr

Kremet er et kvalitetsprodukt med naturlig sammensetning, noe som kan brukes til å behandle hele overflaten, inkludert områdene rundt øynene og leppene. For å oppnå ønsket kosmetisk effekt, bør du bruke stoffet i flere uker, hvoretter de første resultatene vil begynne å bli merkbare. Ved å benytte seg av en systematisk, integrert tilnærming til behandling av ulike problemer kan man oppnå ønsket effekt.

Det er viktig å merke seg at før du bruker kremet, er det nødvendig å rengjøre dekslene grundig, ved hjelp av spesielle kosmetikk, for eksempel melk, lotion eller tonic for vasking. Etter avfetting og rensing av huden, kan du fortsette med korrigerende prosedyrer. Hvis Klirvin brukes til ansiktet, er det nødvendig å bruke en skrubbe for å fullstendig exfoliere keratiniserte hudskalaer og makeuprester etter sminke.

For profylaktiske formål påføres sammensetningen på hele ansiktet med et tynt lag, denne tilnærmingen er også relevant ved fjerning av pigmentflettene og utjevning av den generelle hudfarge. For behandling av akne, arr, kutt, etc., blir stoffet påført direkte på stedet der effekten av legemidlet er nødvendig. For disse formål anbefales det å bruke salven daglig, hver morgen som søker på problemområdene i ansiktet.

Hvordan bruke strekk markkrem

Det er kjent at kremet øker integritets elastisitet og dermed forhindrer utseendet på strekkmerker og fletninger av huden. Av denne grunn er dette stoffet så populært blant gravide jenter som ønsker å unngå utseendet av negative effekter på huden etter fødsel. I dette tilfellet anbefaler eksperter å begynne å bruke salven fra den fjerde måneden og systematisk behandle området som trenger korreksjon.

Clearwin fuktighetsgivende håndkrem

Urteekstrakter og estere er et lagerhus av fuktighetsgivende og nærende hud med alle nødvendige komponenter. Av denne grunn, når hudhuden tørker på grunn av ulike faktorer, fungerer Clearwin som en frelser. For disse formålene må du bruke en liten mengde av sammensetningen på håndflaten din og distribuere stoffet over hele overflaten av armene to ganger om dagen, noe som vil garantere en fuktighetsgivende effekt av høy kvalitet.

Kan jeg bruke krem ​​under graviditet?

Ifølge resultatene av kliniske studier ble det avslørt at Klirvin salve er helt ufarlig for jenter som er i posisjon, samt amming. Komponentene som utgjør stoffet, er ikke giftige, og går heller ikke inn i blodet, noe som bare påvirker strukturen i huden. I denne forbindelse er det beskrevne stoffet populært blant gravide jenter som bruker salve til forebygging av postpartum strekkmerker.

Kontra

Produktet er laget på grunnlag av naturlige ingredienser, noe som signifikant reduserer listen over mulige kontraindikasjoner. Produsenten hevder at den eneste tilstanden som kan gjøre det umulig å bruke kremet, er en allergisk reaksjon på de enkelte komponentene i sammensetningen. Intoleranse manifesteres av rødhet, følelse av kløe og brenning i behandlingsstedet, som raskt forsvinner umiddelbart etter bruk av produktet.

Det er også verdt å merke seg at Klirvin ikke har en systemisk effekt på kroppen, men brukes utelukkende til lokal anvendelse, og har derfor ikke bivirkninger. Akkumulering av komponentene i sammensetningen i kroppen forekommer heller ikke, så denne krem ​​kan kalles den mest trygge å bruke.

analoger

Klirvin er et ayuverdisk preparat, hvis sammensetning er basert på naturlige komponenter, derfor har den ingen analoger i strukturelle og aktive stoffer. Kombinasjonen av stoffer i sammensetningen er unik, og hvis vi snakker om analoger, vil det være hensiktsmessig å bare oppgi produkter med tilsvarende virkning - behandling av akne:

anmeldelser

Masha: Jeg har lenge vært kjent med Klirvin - dette er et godt stoff som burde være i førstehjelpsutstyret til hver kvinne. Eventuelle kutt, skader og alt annet som er uunngåelig i hverdagen kan behandles med denne krem. Jeg anbefaler alle.

Anna: Jeg har lidd av akne i lang tid - som jeg nettopp ikke gjorde, men en kosmetolog rådde meg til å prøve Klirvin-krem. Jeg begynte å bruke den en gang om dagen, og etter to måneder forbedret huden min en million ganger.

Polina: Jeg bruker denne fantastiske krem ​​hver dag. Jeg bruker det før du legger deg på ansiktet som en natt - dette er en god forebygging av poser under øynene.

Jeanne. Jeg brukte denne krem ​​i en måned for å fjerne strekkmerker - ikke noe resultat.

Omtaler om krem ​​Klirvin for personen

I dag vurderer vi anmeldelser for Clearwax Cream, som er et ayurvedisk preparat. Billig apotek kan vel være den perfekte analogen av merkede produkter. La oss avsløre alle hemmelighetene til naturlig kosmetikk.

Hvordan fungerer Clearwin krem?

Som en del av verktøyet (la oss snakke om det litt senere) er det spesielle komponenter som mange kvinner aldri har hørt om før. De aktive stoffene i produktet bidrar til akselerasjon av metabolske prosesser, forbedrer blodmikrocirkulasjonen i cellene i epidermis og dermis. Dette er ikke en komplett liste over gunstige effekter på huden. Krem Klirvin for ansiktet og andre deler av kroppen garanterer:

 • rask gjenoppretting av hudens integritet, helbredelse av kutt, sprekker, riper;
 • eliminering av flekker fra akne, hematomer, blåmerker under øynene, pigmentering (inkludert fregner);
 • eliminering av inflammatoriske prosesser, forhindrer deres videre forekomst;
 • aktiv toning av huden;
 • dyp hydrering, restaurering av vann-lipidbalanse;
 • øke beskyttelsesfunksjonene til det epidermale laget;
 • justeringston, bleking hud;
 • reduksjon av det cornified epitelet, aktiv fjerning av døde celler;
 • forebygging av strekkmerker (inkludert under graviditet), om noen, eliminering eller minimering;
 • hudhelbredelse etter termiske forbrenninger;
 • effektiv kamp mot akne, hudormer, svarte flekker;
 • øke elastisiteten i huden;
 • forebygging av epidermis tidlig aldring.

Allerede etter flere infusjoner, gjenopprettes problemområdene i huden og blir sunn.

Vi vil ikke være listige - effekten vises ikke samtidig. Men hvis du vil få et stabilt resultat, er det fornuftig å ta hensyn til et billig stoff som ikke bare eliminerer eksterne feil, men kjemper også selve årsaken til utseendet.

Hva inngår i komposisjonen?

Verktøyet er plassert som helt naturlig. De aktive ingrediensene er ekstrakter av eksotiske planter opprinnelig fra India. Deres navn vil fortelle lite til forbrukerne. La oss håndtere hver for seg.

 1. Lodhra er en unik komponent i mange ayurvediske preparater. Det har en positiv effekt på blodmikrocirkulasjon, stimulerer metabolske prosesser. Fremmer resorpsjon av arr, arr, lindrer av rosacea, akselererer vevregenerering, evens tone. De aktive ingrediensene i ekstraktet er nyttige for gravide kvinner - styrke fosteret, forhindre misforstyrrelser.
 2. Aloe vera er en vanlig ingrediens for kvinner i kosmetiske preparater. Det hjelper perfekt til å bekjempe betennelse, irritasjon. Aktivt nærer epidermisene med fuktighet, myker, forsyner næringsstoffer til cellene.
 3. Gurkemeie er en utmerket antioksidant, bakteriedrepende, antiseptisk. Det har en lyn effekt, på grunn av hvilke pigment flekker er eliminert. Bidrar til å styrke hudens beskyttende funksjoner.
 4. Amla er en kilde til vitamin C. Det forbedrer syntesen av kollagen og elastin, huden blir tonet, frisk, forandrer tonen og mikrorelivet, stimulerer regenereringsprosessene i cellene.
 5. Dem. Anlegget er kjent for antiseptiske, rensende egenskaper. Under påvirkning er toksiner fjernet, metabolske reaksjoner akselereres, tilførselen av epidermis og dermis celler med oksygen er forbedret, og hudens struktur gjenopprettes. Selv gamle arr, arr, spor av akne er eliminert.
 6. Bhasma bekjemper aktivt svarte flekker, akne, utslett. Stabiliserer talgkjertlene, strammer porene, har en mattende effekt. Det beskytter huden mot miljøets skadelige virkninger.
 7. Vachcha forhindrer utviklingen av inflammatoriske prosesser, reduserer aktiviteten av talgproduksjon, kamper med oljeaktig glans, normaliserer lipidbalansen.
 8. Tulsi bidrar til normaliseringen av alle interne prosesser i cellene i dermis, fukter, stimulerer den naturlige produksjonen av hyaluronsyre, har en positiv effekt på tilstanden av lipidmetabolismen.
 9. Manzhishta stimulerer riktig blodsirkulasjon, fjerner giftstoffer og frie radikaler fra cellene i epidermis, dermis og blod.
 10. Sesam olje har en myknings effekt, fjerner døde partikler av epidermis, forbedrer hudfornyelsen. Aktiv bekjemper kosmetiske feil (pigmentering, arr, arr).
 11. Bivoks brukes i krem ​​som base. Den har en antibakteriell, innhyllende effekt. Ved å skape en luftgjennomtrengelig film på overflaten, bidrar det til å holde fuktighet inne. Øker lokal immunitet, gir en lett oppvarmingseffekt.
 12. Emblica officinalis - en kraftig antioksidant. Anlegget inneholder en rekordmengde vitamin E, som gjenoppretter syrebasebalansen, normaliserer strukturen og funksjonen til huden. Forbedrer oksygenmetabolismen, stimulerer celleregenerering.
 13. Hellige basilikum - bakteriedrepende komponent. Det forbedrer mikrosirkulasjonen, bekjemper betennelsesprosesser, forhindrer utslett, akne, akne. Gjør huden myk, fløyelsaktig. Styrker lokale immunitet, beskyttende funksjoner.
 14. Borax er et naturlig konserveringsmiddel. Den har en mykende, rensende effekt.

Som en del av verktøyet er absolutt fraværende noen kjemiske forbindelser som kan forårsake en negativ reaksjon av kroppen. Den eneste kontraindikasjonen for bruk kan være individuell intoleranse mot noen av komponentene i krem.

Hva sier kosologer?

Spesialister plasserer Klirvin som et naturlig middel for å gjenopprette skadet epidermis. Dessuten kan defekter være både friske og ganske "gamle". Fra denne faktoren vil avhenge av tidspunktet for regelmessig bruk av produktet.

Det første rådet er det viktigste. Før første bruk er det nødvendig å utføre en toleranse test. Ved albuebukken, bruk en liten mengde krem, massasje bevegelser gni til helt absorbert og la i 12 timer. Hvis etter denne tiden det ikke er noen negative reaksjoner - rødhet, kløe, brenning, utslett, kan du trygt bruke. Ellers må midlene være kategorisk forlatt.

Nå om riktig søknad. Dette har også nyanser:

 • huden skal rengjøres fra urenheter, en gang i uken er det nødvendig å ha krabbe hudpleie (med fet hudtype - to ganger hvis det er utslett, inflammatoriske prosesser, bruk en lotion eller tonic og ikke en slitende partikkel);
 • Påfør en liten mengde av produktet, fordel det i et jevnt tynt lag. Masser inn i gnid inntil agenten er fullstendig absorbert. Lett rubbing oppvarmer i tillegg huden, og hjelper de kremens aktive ingredienser til å trenge inn i;
 • Prosedyren gjentas to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Det er spesielt viktig å gjøre dette før sengetid. Om natten er metabolske prosesser aktivert. På dette tidspunktet oppstår aktiv regenerering.

Når du bærer en baby, anbefales det å bruke Klirvin fra 4 måneder før fødselen selv. Behandlet hud på magen, brystet, lårene, baken. Det er på disse stedene huden er mest strukket. Med denne tilnærmingen blir spor mindre merkbare, det kan ikke vises strekkmerker i det hele tatt.

Bruk krem etter graviditet, mens du ammer, kan en kvinne trygt. Aktive ingredienser skader ikke barnet.

Bruken av Clearwine vil eliminere spor av akne, selv den mest uttalt. Du trenger bare å være tålmodig, gjennomføre alle nødvendige prosedyrer regelmessig. Minimumskurs er 6 uker. Men alt avhenger av starttilstanden til huden.

Finn ut kjøperens mening om Klirvin-krem:

Klirvin krem ​​vurderinger

La oss nå gå direkte til vurderinger av klienter som brukte krem ​​mot arr, strekkmerker, akne merker og andre hudfeil.

Irina, 28 år gammel, Samara

"Jeg er aktivt involvert i sport, strekkmerker dukket opp på beina og benene mine. Legen vår anbefalte å bruke clearing krem. Jeg har brukt det i en måned nå. Tilfreds med resultatet - huden ble mer elastisk, sporene er nesten ikke merkbare "

Victoria, 32 år gammel, Moskva

"Etter fødselen til mitt andre barn, oppstod stygge strekkmerker på magen min, som ødelegger stemningen min. Selv under fôring begynte jeg å bruke Krem Klirvin på magen. Helt ærlig håpet jeg ikke på et mirakel, men det skjedde. Nå er alt vakkert. "

Tatyana, 45 år gammel, Ryazan

"Min venn brukte Clearwen krem ​​for å bli kvitt akne arr. Resultatet er tydelig - huden er blitt ren, uten synlige spor. Jeg hadde det samme problemet, og jeg løst det ved hjelp av denne vakre og ganske rimelige måten. "

Oksana, 35 år gammel, St. Petersburg

"Mørke sirkler under øynene, sagging av hud på kinn og hake, pigmentering - dette er det jeg trengte å fikse for enhver pris. Clearwin bidro til å overvinne alle disse problemene om to måneder. "

Elena, 40 år gammel, Tver

"Etter rask vekttap sank huden på magen, lårene. Endringene har ikke omgått ansiktet. Jeg har brukt Clearwine krem ​​for en måned nå. Resultatet er merkbart, jeg fortsetter kurset. "

Lyudmila, 42, Omsk

"Jeg regnet med en mer uttalt effekt. Helt ærlig har akne merkene blitt mindre synlige, men ikke helt borte. Jeg lurer på hvor mye du trenger å bruke krem ​​for å oppnå det ideelle? "

Olga, 30 år gammel, Orenburg

"Hormonelle endringer under graviditeten forlot akne arr og pigmentering på ansiktet mitt. Jeg dro til salongen for laser peeling. Men som et resultat fikk hun grov, unaturlig grå hud. Hva var min overraskelse da en krone fra apoteket i to måneder gjorde hva kosmetikerne prøvde å gjøre i mer enn seks måneder! "

konklusjon

Og så, Krem Klirvin, for ansiktet og ikke bare. Vi vet allerede om den mirakuløse sammensetningen av et unikt verktøy, kosmetologers mening om effektiviteten. Vi studerte kundeanmeldelser, for det meste positive.

En konklusjon antyder seg selv: "Det er et problem - vi løser det med apotekkrem!" Du trenger ikke å lete etter dyre produkter fra kjente merkevarer, løpe rundt salongene for ikke helt komfortable og trygge prosedyrer.

MEN... Å konsultere en spesialist er fortsatt verdt det. Det kan vel være at problemene som oppstår, fremkaller interne faktorer som må fjernes med helt forskjellige metoder.

anmeldelser

Jeg kjøpte Clearve Lotion på apoteket. Brukes 3-4 ganger om dagen etter vasking (nok i 2 måneder). Resultat: porene er rene uten skrubb, huden er fuktig, peeling er borte. Akne healer raskere, ingen spor gjenstår.

Brukt lotion måned og en halv. Hjalp med å fjerne spor av klemt pimples på haken og litt pigmentering på kinnbenet. Lotionen i seg selv er flytende, blekrosa, det lukter fint. Brukes om morgenen og kvelden, ikke om natten vaske ikke av.

Jeg bruker krem ​​"Klirvin" i 2 måneder, så jeg kan allerede uttrykke min mening om det. Konsistensen og lukten jeg liker det veldig mye. Jeg bruker den bare for natten. Moisturizes godt, akne tørker, og de blir mindre. Jeg håper at det vil bidra til å fjerne små arr, men jeg har ikke lagt merke til effekten ennå.

Tok i et apotekskrem "Klirvin". Huden min er ikke problematisk, men i løpet av menstruasjonen kryper alltid et par kviser ut, hvoretter det er spor som jeg prøver å fjerne. Jeg likte lotion, med dens konsistens er det som micellar vann, lukten er urte, hyggelig. Speckene ser ut til å begynne å lyse.

Jeg har fet hud, så jeg brukte "Klirvin" bare for natten. Først legger du, og ansiktet skinner sterkt, og deretter absorberes det gradvis. Om morgenen er huden fuktig, det er ingen tørrhet, fargen er blitt mer sunn. Minusene - mannen klaget over en skarp lukt. Og det virker for meg - normalt.

Jeg har strekkmerker etter graviditet på magen og brystet. Nå spiser jeg, så jeg spurte i apoteket et middel for ikke å skade barnet. De anbefalte ayurvedisk krem ​​"Klirvin". Lukten er ikke irriterende, absorberer godt. Se hvordan det viser. 2 uker har gått, men jeg ser ikke en sterk effekt.

Jeg bruker krem ​​og lotion "Klirvin". Gode ​​verktøy er relativt billige, effekten er generelt, jeg liker det. Nylig så jeg en nyhet - håndkrem "Klirvin". Tok på prøve. Det lukter godt, absorberer raskt. La oss se hvordan han vil takle mine tørre hender for alltid.

Jeg bruker krem ​​"Klirvin" i lang tid, så jeg bestemte meg for å prøve lotionen. Produsenten skriver at det hjelper fra flekker. Men noe jeg ikke så en sterk effekt. Sant, jeg brukte det uregelmessig. Spots lyktes, men ikke helt forsvunnet. Du må kjøpe mer og bruke det regelmessig.

At jeg ikke hadde forventet det! Det kan sies, det billige verktøyet virker virkelig! Jeg bruker "Klirvin" krem ​​bare i 4 dager, og jeg ser allerede resultatet. For det første forsvant morgendørkretsene under øynene, og for det andre, frisk akne ble frisk, sporet av gammelt akne lyste. Jeg er veldig fornøyd og vil fortsette å nyte!

Lotion "Klirvin" - et godt verktøy! Liten, praktisk flaske med dispenser. Lotionen i seg selv er lys, du må bruke et punkt, skyll deretter. Vel fjerner overflødig fett, tørker litt på huden. Uten lotion hadde jeg 5-6 matting kluter per dag, nå bare 2.

Kjøpt "Klirvin" i nærmeste apotek. Kremmet rådde meg til en venn som fjernet strekkmerker etter levering og pigmentering på ansiktet hennes. Han, det viser seg, hjelper også med akne. I en måned ble ansiktet ryddet! Manglende brune og rosa flekker etter akne ble svarte flekker mindre.

Me krem ​​"Klirvin" hjalp godt fra strekkmerker. Det er synd, jeg brukte det ikke selv under graviditet. Strekkmerker var mange, spesielt på magen. Så bred, rød! Gru! Jeg begynte å smøre, etter en måned la jeg merke til at de gikk ned. Etter seks måneder begynte huden å se mye bedre ut. Det er på tide å komme seg ut av skapet badetøy!

Jeg kjøpte Clearwin for å fjerne et 3-årig arr på armen min. Før det ble det ikke smurt på ham. Kremet er hyggelig, det lukter av urter, ayurvedisk, men de gjør det med oss. Etter 2 uker så jeg endringene, øret lyser, ser ut til å bli redusert. Og krem ​​fra meg låner ofte en sønn, han har tenåringspine, smører dem, betennelsen forsvinner.

Jeg elsker alt naturlig når jeg leser at "Klirvin" lotion er ayurvedisk - jeg tok det uten å nøle. Jeg har problem hud, fet, med akne. Lotionen ble brukt i henhold til instruksjonene, etter 2 måneder begynte effekten å vises. Huden er blitt renere, mistet glans. Så ikke forvent umiddelbare resultater, lotion fungerer - men som alle naturlige kosmetikk, gradvis!

Jeg kjøpte krem ​​"Klirvin" på anbefaling av en hudlege. Jeg har problemhud siden jeg var 14 år gammel. Nå er jeg 25, men noen ganger heller ut, og fortsatt arr på akne på alle kinn. Brukt 2 måneder i henhold til instruksjonene. Resultatet er ikke dårlig. Arrene har nivellert, ikke helt, selvfølgelig, men ikke så slående. Røde flekker forsvant og det var færre blackheads.

Om mirakelkrem "Klirvin" lærte på Internett. Anmeldelser er veldig oppmuntrende, og jeg kjøpte den. Mitt problem er akne i ansiktet. Et rør med en beskyttende membran som jeg virkelig likte. Lys rosa krem, hyggelig konsistens. Har satt under kosmetikk, kremet rullet ikke ned. Brukt en måned. Wow-resultat er ikke mottatt. Selvfølgelig utglattete hudfarge, akne merkene ble litt lysere. Men for prisen og det er ikke dårlig.

Jeg har problemhud fra min ungdom. Det jeg nettopp ikke har prøvd! "Klirvin" så spesielt ut, spurte en venn fra en annen by for å kjøpe og ta med. Jeg vet ikke hvilket volum det fortsatt har, men jeg kjøpte et rør på 25 ml. Ganske liten, men det er ikke nødvendig å sette det på hele ansiktet. Akne vises fortsatt i samme mengde, men betennelsen forsvinner raskt. Kremet fukter og fjerner tørrhet. Jeg vil fortsette å se.

Jeg tror at du må ta vare på skjønnhet alltid, selv når du bærer en baby. Så snart jeg fant ut at jeg var gravid, bestemte jeg seg umiddelbart for å forhindre strekkmerker. Det viste seg at det er svært vanskelig å finne kremer og salver som kan brukes av gravide kvinner. På apoteket ble jeg bedt om "Klirvin", en ayurvedisk urtekrem. Jeg brukte det hele 9 måneder i henhold til instruksjonene, og deretter et annet år under GW. Fornøyd. Ingen strekkmerker! Noen vil si - arvelighet! Nei! Moren min har fryktelige striper over hele magen etter to graviditeter. Og jeg så ikke ut! Så krem ​​fungerer!

I de siste par årene har huden forverret - akne, svarte flekker, betennelse. Jeg dro til legene, sa de - hormonelle problemer. Jeg ble behandlet, men akne har ikke gått vekk. På apoteket jeg kjøpte "Klirvin", prøvde jeg mange ting foran ham. Krem hjalp virkelig! En måned senere ble huden renere, betennelsen var nesten borte, ingen aknemer ble igjen. Jeg vet ikke hva som hjalp akkurat - krem ​​eller behandling, men jeg er veldig fornøyd! Og jeg vil alltid kjøpe et rør i reserve!

"Klirvin" - min frelser! På kvelden for gradsceremonien gikk jeg for å rense ansiktet mitt, jeg trodde at alt ville helbrede dagen X. Ja, der hvor! Om kvelden før eksamen ble jeg nesten gråt foran speilet. Da husket jeg "Klirvin", jeg bruker det med jevne mellomrom for akne før menstruasjon. Smurt om natten. Om morgenen hoppet jeg bare for glede! Ingen røde flekker og skorper! Selv grunnlaget var ikke nødvendig!

Clearing /

Salve Klirvin - et naturlig middel for å gjenopprette strekkmerker, akne flekker, arr, arr, etc. Klirvin kan betraktes som en billigere analog Kontraktubex eller Mederma gel, prisen overstiger vanligvis ikke 100 rubler.

Klirvin består av urter og naturlige antioksidanter, vitamin E og andre ingredienser som opprettholder og gjenoppretter hudens elastisitet, samt forhindrer dannelsen av overskytende melanin. Clearwin forbedrer blodsirkulasjonen, fjerner sirkler under øynene, gjenoppretter blemmer og arr fra innsiden, penetrerer dypt inn i huden, og fremmer fornyelsen av hudceller. Den samme krem ​​Clearwine reduserer hudpigmentering, fornyer hudens vannforsyning, og dermed fuktiggjør huden, noe som gjør den mykere, fløyelsaktig og glatt. Det bør bemerkes at stoffet ikke har noen bivirkninger, på grunn av komponentens naturlige sammensetning.

Bruksanvisning Klirvin:

For å smøre klirvin to ganger om dagen på problemområder i huden, gni til helt absorbert, den andre gangen er det ønskelig å bruke om natten. Varigheten av påføringen vil avhenge av dannelsen av et arr (blemmer, strekkmerker, etc.), men i alle fall må du være tålmodig, som du vet, arr ikke helbreder raskt, du må vente en måned eller mer, avhengig av saken.
Under graviditet anbefales det å bruke klirvin som forebyggende tiltak fra fjerde måned av graviditeten.

God krem ​​for problem hud

Jeg fjernet flekken og strekkmerker som om de ble redusert

brukes som vanlig krem

Clearworm for dermatitt

Denne krem ​​kom til meg for å oppnå en sunn hud. Det var ingen tid for legen, og huden krevde akutt hjelp. Dermatitt dukket opp på albuene, i form av kompakt og flakket hud. Kløe og betennelse var ikke der, bare for å røre, huden var veldig ubehagelig, og det gjorde meg litt nervøs.

Klirvin gikk frem på apotek på den tiden, en apotek ga råd til ham og lovet å bli kvitt problemet raskt. Legemidlet er indisk, i urter, noe som vår La Cree. Lukten er spesifikk, som med mange lignende produkter på en naturlig basis. Kremet er ganske fet, det er godt fordelt over huden, men samtidig absorberes det godt. I løpet av en uke i bruk gikk dermatitt bort, og jeg var veldig glad for det.

Men med strekkmerker, klarte Clearwyn ikke å klare seg, som resten av verktøyene jeg prøvde. Ja, huden har blitt mer elastisk, men de hvite strekkmerkene på lårene, som ble dannet etter graviditeten, forblev hos meg. Ja, over tid ble de mindre merkbare, men huden mistet fortsatt sin tidligere elastisitet.

Takk for din oppmerksomhet!

Jeg hjalp ikke!

Det vil ikke lindre strekkmerker og fjerner pigmentflettene

Jeg vil også skrive om Klirvin.

Vel, veldig effektivt og ikke dyrt verktøy!

Krem "KLIRVIN" er et multifunksjonsmiddel nummer 1 i min førstehjelpsutstyr.
Farmasøytisk preparat, refererer til ayurvediske midler, siden sammensetningen inneholder mange ekstrakter av indiske urter, som vi ikke engang vet om. Dette er Lodhra, Amla, Nim, Bhasma, Lodhran, Vaccha, Tulsi. Det finnes også kjente ord i sammensetningen - sesamolje, gurkemeie. Vel, hovedbestanddelene vet alt - voks og aloe vera!


Jeg møtte ham lenge og lenge!
Han har en ganske omfattende liste over indikasjoner, jeg bruker det hovedsakelig for å helbrede sår av forskjellig opprinnelse. Brukes etter brannsår og etter kutt, og som fuktighetskrem for hender, i stedet for krem. Det lukter så deilig at du ikke kan si at det er et apotek. Som om det kosmetiske, i tillegg til ganske god kvalitet. Det er ikke egnet for hele kroppen, da røret er lite - kun 25gr. Av vekt, men på den annen side er det ikke dyrt. Prisen, avhengig av kjøpssted, er fra 60 til 100 rubler.
Det er hyggelig ikke bare av lukt, men også av farge. Den har en fin rosa farge.
Her er et bilde, jeg smurt dem når jeg kutte fingeren min.

Kuttet har helbredet i 5 dager.
Konsistensen av salven "Klirvin" er ganske lett, veldig god absorpsjon i huden.
Siden det er mange urter i det, må du sjekke for allergi. Jeg hadde ikke noe slikt. Og til alle som jeg tilbød og anbefalte det også.

Så snart salven "KLIRVIN" slutter med meg, kjøper jeg den igjen. Hun er i min sminkepose hele tiden. Jeg anbefaler det til alle!

Clearing krem

Innhold [skjul]

Krem "Klirvin" er et farmasøytisk preparat som fremmer regenerering av hudvev i skader, arr, akne flekker og til og med strekkmerker. Dette er et effektivt verktøy som er veldig populært i dag. Den er basert på verdifulle stoffer, ekstrakter av indiske urter og andre komponenter med økt aktivitet og fordelaktige egenskaper.

Cream action

Indikasjoner for bruk av krem ​​"Klirvin" mye. Det er effektivt, selv om tradisjonelle stoffer er maktesløse.

Krem "Klirvin" anbefales å brukes som:

 • Forebygging av strekkmerker under graviditet og behandling etterpå;
 • Eliminering av akne, hudormer og svarte flekker;
 • Healing kutt, skader, mindre slitasje og andre sår;
 • Behandlinger for tørrhet og dehydrering av huden;
 • Whitening pigment flekker;
 • For å øke elastisiteten og elastisiteten i huden med sin flabbighet og sagging;
 • Fra mørke sirkler under øynene;
 • Behandlinger for arr og arr;
 • Toning huden og forbedre mikrosirkulasjonen;
 • Øk metabolisme;
 • Restaurering av vannbalanse;
 • Forebygging av hud aldring;
 • Advarsler om pigmentering;
 • Helbredelse av huden etter enkel og solbrenthet;
 • Restaurering av farge og mykhet i huden.

Så effektiv og mangesidig er dette ayuverdichesky stoffet. Handlingen er basert på høy aktivitet av de viktigste aktive ingrediensene og deres naturlighet.

Verdifull sammensetning

Grunnlaget for dette stoffet inkluderer verdifulle urter som vokser i økologiske områder i India. Noen av navnene er kjent og brukt i russisk-laget kosmetikk, mange andre har ikke engang hørt om andre. Derfor vil vi forsøke å beskrive sammensetningen og dens nyttige egenskaper mer detaljert.

Kremens sammensetning "Klirvin" inkluderer:

 1. Lodhra er en ayurvedisk plante som stimulerer blodsirkulasjonen i kapillærene og bidrar til å forbedre metabolisme. Lodhra løser arr og bidrar til fornyelse av hudvev. I tillegg er denne planten nyttig for gravide, da den styrker fosteret og forhindrer abort.
 2. Aloe er en verdifull komponent som brukes i sammensetningen av ulike kosmetikkprodukter av innenlandsk og utenlandsk produksjon. Sammensetningen av aloe juice inneholder en enorm tilførsel av næringsstoffer, og egenskapene består i fuktighet, gjenoppretting og styrke huden.
 3. Gurkemeie er en krydret plante med helbredende egenskaper. Den er preget av bakteriedrepende og antiinflammatorisk effekt, og inneholder også naturlige antioksidanter som opprettholder hudens ungdommelighet. Gurkemeie bekjemper pigmentering på epidermis.
 4. Amla - et stoff som inneholder en stor tilførsel av vitamin C, som er viktig for syntese av kollagen - en komponent av hudens elastisitet.
 5. Neem er en plante med en rensende og antiseptisk effekt. Det forynger huden perfekt, toner den og gjør den elastisk.
 6. Bhasma beskytter overflatelaget av epitelet mot eksponering for ultrafiolette stråler, og om nødvendig begrenser porene mens de viser anticomedogene egenskaper.
 7. Bivoks gir en spesiell delikat struktur til kremen, og har også antibakterielle egenskaper.
 8. Lodhra og Vaccha reduserer talgproduksjonen, og forhindrer dermed porebetennelse og dannelsen av akne.
 9. Tulsi - en fuktighetskrem som hjelper til med å gjenopprette vannbalansen i cellene i epidermisene.
 10. Sesamolje aktiverer cellevekst, noe som bidrar til rask regenerering av hudvev på skadestedet (sår, arr, arr, brann).

konklusjon

Krem "Klirvin" er et effektivt middel for behandling av akne, strekkmerker, pigmentering, samt for foryngelse og helbredelse av huden. Dette verktøyet kan brukes til gravide, da det inneholder naturlige ingredienser.

Instruksjoner for bruk

Til krem ​​"Klirvin" viste gode resultater, må du følge instruksjonene:

 1. Før du bruker dette stoffet på et hvilket som helst område av huden, må du rengjøre grundig. For å gjøre dette, bruk en rensekrem, gel, skum eller fløte såpe. Før du bruker den på ansiktet, må du fjerne sminke.
 2. For større effekt kan du bruke skrubbekremet, som vil bidra til å exfoliere cellene i overflatekeratinert epitel.
 3. Etter det tørker vi huden med et håndkle og fortsetter til applikasjonen.
 4. Det er nødvendig å bruke en liten del av dette verktøyet, forsiktig distribuere det på overflaten av epitelet.
 5. Gni porsjonen med lette sirkulære bevegelser til den er helt absorbert.
 6. Det anbefales å bruke det to ganger om dagen.
 7. For best resultat må du inkludere bruken av dette legemidlet i hudpleie. Det vil si, det bør brukes daglig. Regelmessighet er hovedhemmeligheten av effektivitet.
 8. Søknadsfeltet er noen uker. Det mest uttalt resultat er synlig etter 4-6 uker.

Omtaler om kremplyse hudpleie

Vakker hud er drømmen til mange mennesker. Men på grunn av mekaniske skader, uttørking, sykdom og aldring av kroppen, mister overflaten av epidermis sitt attraktive utseende og skaper et estetisk problem.

Akne, pigmenterte områder og arr på fremtredende områder av kroppen er ikke særlig behagelig for personen. Du kan kvitte seg med dem bare ved systematisk å bruke et spesialisert hudpleieprodukt, og etter å ha vurdert vurderinger, kan Klirvin-krem returnere skjønnheten i ansiktet og kroppen. La oss snakke om det i detalj.

Sammensetning og farmakologiske egenskaper

Krem Klirvin er et multifunksjonelt preparat beregnet på behandling av huden. Den er laget av ekstrakter av sjeldne urter som kan glatte aldrende hud og opprettholde elastisitet, noe som gjør den myk, glatt og sunn.

Full sammensetning av produktet:

 • Neem og gurkemeie - stoffer med antibakteriell og antiseptisk effekt. De hemmer veksten av patogene stammer, akselererer behandlingen av akne, har en forfriskende og foryngende effekt.
 • Yashada Bhasma og Tankan Bhasma - beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolett stråling, strammer porene, og har en astringerende effekt.
 • E-vitamin og komplekset av naturlige antioksidanter - bedre lokal blodsirkulasjon. For ansiktet er effekten av Clearins effekt vist ved eliminering av mørke sirkler under øynene.
 • Bivoks - arbeider som antibiotikum, beskytter sår mot infeksjon og fjerner flekker på hudlaget.
 • Aloe - naturlig fuktighetskrem forbedrer tilstanden av tørr hud utsatt for flaking.
 • Vachcha og Lodhra - komponentene påvirker prosessen med subkutan fettproduksjon, noe som bidrar til å redusere akkumulering av sebum gjennom porene, bekjempe akne og akselerere vevregenerering etter åpning av akne.
 • Tulsi og manzhishta - forbedre blodsirkulasjonen i applikasjonsområdet og fjern giftstoffer fra blodet.
 • Sesamolje - samhandler med andre komponenter og akselererer helingen av sprekker og sår.
 • Hellig basilikum - gjør huden myk, fløyelsaktig, motstandsdyktig mot sykdommer. Ekstraktet bekjemper vellykket eksisterende utslett og forhindrer utseendet av nye pustler. Den har antibakterielle egenskaper.
 • Borax - myker tøff epidermis, er et naturlig konserveringsmiddel.
 • Emblica drug - En kraftig antioksidant beriker celler med oksygen, gjenoppretter hudens pH, normaliserer sine funksjoner og stabiliserer proliferasjon.
 • Amla - En naturlig kilde til vitamin C påvirker kollagen syntese. Som et resultat øker hudens elastisitet, rynker forsvinner, hudfarge blir friskere. Videre forbedrede regenereringsprosesser.

Alle komponenter av Klirvin krem ​​samles i økologisk rene regioner i India. De finnes i konvensjonelle kosmetikk, men kan forårsake allergiske reaksjoner. En test med å bruke en liten mengde medikamentet på den indre albuebolten, vil bidra til å unngå komplikasjoner. Også før du begynner behandling, bør du nøye studere instruksjonene for bruk av krem.

Legemidlet er egnet for forskjellige hudområder. For å forbedre tilstanden til dermis, kan den brukes av kvinner og menn i alle aldre.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Tenk når Clearwen krem ​​er påført, er det noen kontraindikasjoner. Listen over indikasjoner på stoffet er solid:

 • Arr.
 • Riper.
 • Skrubbsår.
 • Kutt.
 • Pigment flekker.
 • Flabby og sagging.
 • Akne, akne og postacne.
 • Frostbite, svingete, brenner.
 • Strekning og forebygging av deres utseende.
 • Kryss og mørke sirkler under øynene.
 • Tørr hud forbundet med allergi, psoriasis, atopisk dermatitt.

Legemidlet akselererer forløpet av metabolske prosesser og fungerer på mobilnivå. Effektiviteten av ayurvediske urter føles selv når tradisjonelle medisiner var maktesløse. Uten skade på kroppskomponentene gjenoppretter lipidbalansen, hvite og fukte epidermis, samt øke beskyttelsesegenskapene.

Kontraindikasjon til bruk av Krem Klirvin-produsenten kalte bare en allergisk reaksjon på visse komponenter. Det forårsaker ikke bivirkninger, siden det ikke samler seg i kroppen og ikke har en systemisk effekt.

Krem Klirvin regnes som hypoallergisk. Det er tillatt å bruke under graviditet, fra og med 4. måned. Forventende mødre stoffet vil bidra til å beskytte huden mot strekkmerker.

Hvordan forbedre tilstanden til huden ved hjelp av midler

For maksimale resultater foreslår instruksjonene for bruk av Clearin å arbeide med krem ​​som følger:

Fra noen kosmetiske feil, inkludert akne og blemishes, bruk Klirvin krem ​​2 ganger om dagen i flere uker. Den utprøvde effekten manifesteres kun ved vanlig behandling av defekte områder. Den forventede perioden er 4-6 uker.

I svangerskapet kan legemidlet brukes daglig for å forebygge strekkmerker, fra 2. trimester og opp til fødselen. Skadelige effekter på fosteret betyr nei. Det anbefales å bruke det på brystkjertlene, magen, baken og lårene.

Hvor mye er (pris)

Kjøpe Klirvin krem ​​i byapoteket er ikke sannsynlig å lykkes, siden produsenten distribuerer den gjennom den offisielle nettsiden og nettapoteker. Hvor raskt bestillingen skal leveres, avhenger av regionens avstand. Legemidlet er forseglet i rør av 25 ml, og gjennomsnittsprisen er 120 russiske rubler.

analoger

Siden Klirvin er et ayurvedisk stoff, har det ingen analoger i strukturelle og aktive stoffer. Legemidler som er i stand til å behandle akne og glatte arr, arr og strekkmerker har en lignende virkemekanisme.

Kundeanmeldelser

Vi gir et utvalg av anmeldelser igjen av kunder på Krem Klirvin - han hjalp mange forbrukere til å kvitte seg med alder flekker, strekkmerker og arr.

Det er et billig verktøy, så jeg skrev det uten å nøle. Den naturlige sammensetningen av stoffet fikk meg til å fortsette å amme babyen. Etter 2 uker med vanlig bruk merket jeg at mange strekkmerker ble utjevnet. Det lukter fint, men litt hardt. Generelt er resultatet bra. Jeg vil bruke videre.

Etter å ha gjennomgått anmeldelsene på Krem Klirvin, innså jeg at dette hudpleieproduktet er bra og bestilte det på den offisielle produsentens nettside. Pakken kom svært raskt. Aroma behagelig uten kjemiske notater. Sammensetningen er ikke fett, det absorberes raskt av huden og pletter ikke klær. Etter en og en halv og en halv måned med regelmessig bruk ble skjultet lite merkbart. Jeg anbefaler å prøve!

Instruksjoner for bruk, egenskaper, vurderinger, analyse av Krem Klirvins sammensetning

Cream Klirvin - farmasøytisk kosmetikk basert på indiske urter for regenerering av huden. Produsenter av hans tilhører ayurvediske stoffer. Ayuverda - den gamle doktrinen om helse, lang levetid. Krem Klirvin gir følgelig helsen til epidermis, forlenger ungdommen.

Virkningen av det kosmetiske produktet

De aktive komponentene i kremet akselererer metabolske prosesser, øker mikrosirkulasjonen, fremmer cellefornyelse. Legemidlet virker på mobilnivå, effektivt selv i tilfeller der tradisjonelle midler er maktesløse.

 • helbreder kutt, riper, skader;
 • eliminerer blåmerker, hematomer, alder flekker;
 • advarer, stopper betennelse;
 • toner huden
 • gjenoppretter lipidbalansen, fuktes aktivt;
 • øker beskyttelsesegenskapene til epidermis;
 • justerer tonen;
 • blekemidler;
 • mykner, fjerner død hud.

Indikasjoner for bruk:

 • akne, akne, små utslett;
 • spor av akne, akne;
 • arr;
 • kutt;
 • skrubbsår;
 • riper;
 • alder flekker;
 • arr;
 • flabbiness, sagging;
 • mørke sirkler, blåmerker under øynene;
 • solbrenthet;
 • chapping;
 • frostskader;
 • tørr hud med atopisk dermatitt, psoriasis, allergi;
 • strekkmerker, hindrer utseendet deres;
 • aldersendringer;
 • aldring.

Legemidlet brukes i forskjellige områder av huden, det er ingen begrensninger på alderskategorien. Like effektiv for huden på menn, kvinner.

Kremens sammensetning

Grunnlaget for stoffet er eksotiske planter, som er fødestedet til India. Deres navn snakker lite til forbrukerne, så det er viktig å forstå egenskapene.

 1. Lodhra. Planten påvirker blodsirkulasjonen i karene, stimulerer metabolske prosesser. Løser arr, arr, eliminerer couperose, evens tone, fornyer epidermis. En positiv effekt på gravide - styrker fosteret, forhindrer abort.
 2. Aloe. Kanskje den eneste komponenten fra hele listen, kjent for våre kvinner. Aloe lindrer irritasjon, fuktighet, mykner, undertrykker inflammatoriske prosesser, nærer celler, metter med nødvendige stoffer.
 3. Gurkemeie. Det har en utprøvd bakteriedrepende virkning, antiinflammatorisk, er en kraftig antioksidant. Oppfrisker hudfarge, bekjemper pigmentering. Styrker beskyttelsesfunksjonen til epidermis.
 4. Amla. Planten inneholder en stor mengde vitamin C. Denne komponenten forbedrer kollagensyntesen, forbedrer elastisitet i epidermis, glatter rynker, fornyer hudfarge og forbedrer regenereringsprosesser.
 5. Dem. Anlegget er kjent antiseptisk, rensende virkning. Fjerner giftstoffer, renser porene, fremmer metning av hudceller med oksygen. Fremskynder metabolske prosesser, stimulerer rask restaurering av dekselet. Eliminerer selv gamle arr, arr.
 6. Bhasma. Strammer porene, stabiliserer talgkjertlene, bekjemper svarte flekker. Beskytter huden mot effekten av ultrafiolette stråler.
 7. Vaccha. Det reduserer intensiteten av talgkjertlene, forhindrer akne, reduserer betennelse.
 8. Tulsi. Gjenoppretter lipidbalanse, fuktighet, normaliserer naturlige prosesser, stimulerer produksjonen av hyaluronsyre.
 9. Manzhishta. Det forbedrer blodsirkulasjonen, fjerner giftstoffer fra hudceller, blod.
 10. Sesam olje. Bløder, nærer, fjerner stratum corneum, aktiverer cellevekst, fornyer huden. Hjelper å fjerne arr, akne merker, arr, alder flekker.
 11. Bivoks. Varm huden, stimulerer mikrocirkulasjon, forhindrer betennelse, lindrer irritasjon. Den beholder fuktighet inne i cellene, skaper en beskyttende film på overflaten av epidermis, forbedrer immuniteten. Kremet brukes som base.
 12. Emblica officinalis. Det er den sterkeste antioksidanten, inneholder en stor mengde vitamin E, gjenoppretter syrebasebalansen, normaliserer hudfunksjonen. Fremmer metning av celler med oksygen, akselererer fornyelsesprosessen.
 13. Hellige basilikum. Forbedrer mikrosirkulasjonen, fuktighet, forhindrer utslett. Har bakterielle egenskaper. Det forhindrer forekomst av akne, hudormer, bekjemper eksisterende. Blader hud fløyelsaktig, myk. Styrker dermisimmuniteten.
 14. Boraks. Handler som et naturlig konserveringsmiddel, myker huden.

Kremet inneholder ingen kjemiske forbindelser, fargestoffer, smaker, fortykningsmidler, stabilisatorer og andre uønskede komponenter. Legemidlet betraktes som hypoallergent. Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse mot komponentene.

Instruksjoner for bruk av krem ​​Klirvin

Før du begynner å bruke Klirvin-krem, anbefales det å bestå en allergisk reaksjonstest. En liten mengde krem ​​skal påføres albuebøyningen. Følg tilstanden til huden, opplevelser i 12 timer. Utseendet på utslett, rødhet, kløe, brennende, andre negative reaksjoner er grunnlaget for å nekte å bruke. Individuell intoleranse er ekstremt sjelden, stoffet forårsaker ikke bivirkninger, egnet til langvarig bruk.

Det er nødvendig å rengjøre huden fra forurensning, å lette skrubbe, tørk med servietter, et håndkle. Kremet påføres med et tynt lag med massasjebevegelser. Gnidd til helt absorbert. Det tar vanligvis ca 5 minutter. Det bør bemerkes at massasjebevegelsene selv varmer huden, stimulerer mikrosirkulasjonen, la de aktive ingrediensene trenge inn i dermis dype lag.

Prosedyren bør utføres to ganger om dagen. Spesiell oppmerksomhet bør tas til huden før sengetid. Om natten aktiveres metabolske prosesser, kremet vil fremme regenerering og foryngelse. Kursets varighet er 6 uker. Generelt avhenger det av den opprinnelige tilstanden til huden, problemene som må elimineres. Legemidlet er beregnet på alle hudtyper.

I svangerskapet, for å unngå strekkmerker, anbefales det å bruke hver dag til fødselen, fra 4 måneder. Legemidlet påvirker ikke fosterets utvikling, tvert imot, bidrar til konsolidering, forhindrer for tidlig fødsel, abort. Påfør bør være på mage, bryst, lår, skinker.

Gjennomsnittlig pris, hvor du kan kjøpe

Legemidler bør søkes i de relevante institusjonene. Men ikke hvert apotek kan bli funnet. Du kan bestille stoffet via Internett på den offisielle nettsiden eller i nettapoteker. Leveringstidene avhenger av den regionale avstanden. Det kosmetiske produktet er produsert i rør av 25 ml, gjennomsnittsprisen er 120 rubler.

Ekspertens mening om krem ​​Klirvin

Alina Demidova, kosmetolog:

Til tross for den naturlige plantesammensetningen er stoffet svært effektivt. Reduserer pigmentering, eliminerer langvarige spor av akne, mislykket presset akne. Løser arrene. Selv fødselsmerkene er misfargede. God effekt på huden som helhet. Utmerket fuktighet, mykner, uansett hvilken type epidermis. Bivirkninger er fraværende, sviktet i huden forsvinner om en og en halv time. Billig verktøy, men kjøp ganske problematisk. "

Ytelse vurderinger

Du kan legge vurderinger om Clearwine krem ​​i kommentarene til artikkelen, de vil være nyttige for våre andre lesere!

Karina:

"Siden barndommen var det et mørkt fødselsmerke på kinnet mitt. Jeg prøvde å bli kvitt ham på alle måter. Lyset så mye som mulig. Men dessverre, ikke tilfredsstillte resultatene meg. Turn kom til denne krem. Jeg forventer ikke noen spesielle resultater fra ham, og ble veldig overrasket da det ble etter en uke blitt lettere. Generelt ble jeg kvitt ham helt i seks måneder. For andre formål, bruk krem ​​ikke måtte. Sparer fra gamle pigmentspots. Produsenter lyver ikke.

Veronica:

"Jeg brukte en krem ​​for strekkmerker. Vises etter fødsel. Kjøpt på apoteket uten problemer. Jeg var i stand til å kvitte seg med dem om 2 måneder. Også måtte bruke pigment flekker. Vises på nakken, ansiktet. Regelmessig brukt hver dag. Ingen ubehag, raskt absorbert, lukten er spesifikk, apotek, tolerant. Alle feilene forsvant i en måned. Ulempen er lite volum. Du må kjøpe minst 2. Heldigvis tillater prisen deg å gjøre dette. Et fantastisk verktøy! "

Clearwin vurderinger

02/17/2014 50 210 26 Clearin vurderinger. Vi har samlet et maksimalt utvalg av anmeldelser på bruk av Klirvin krem. For å sende inn anmeldelsen din, bruk kommentarskjemaet nedenfor.

Anya. Klirvin fra strekkmerker hjalp meg ikke. Som jeg forstod fra andre vurderinger, er det hovedsakelig å utlede effekten av akne.

Froylin. Ved sin naivitet kjøpte hun flere pakker av dette anti-ar-produktet. Til slutt hjalp det ikke, kanskje fargene ble litt lysere, og det var det. Jeg vil kaste ut, jeg håper at anmeldelsen vil være nyttig for andre slike "små dårer".

Nina. Klirvin fra strekkmerker hjelper ikke, smurt, smurt, har ingen effekt. Nå er jeg mistenksom på alle disse ayurvediske rettsmidler.

Marina Jeg leste det meste av negative anmeldelser i ånden av "Indian crap", men i to måneder med bruk, klarte min venn Klirvin å fjerne ganske merkbare arr, det kan selvfølgelig være en funksjon i kroppen hennes, men faktumet er fortsatt.

Katya. Fra strekkmerker hjalp Klirvin ikke, jeg merket ikke resultatet i det hele tatt. Men jeg fant en annen bruk for dette verktøyet, det fjerner helt sorte sirkler under øynene.

Diana. Jeg går med i de tidligere vurderingene, Klirvin klipper med blåmerker under øynene, verktøyet er veldig billig, men det er vanskelig å finne det, du må ringe i spesialiserte apotek.

Julia. Klirvin kan brukes med alle legemidler, det er ingen spesielle kontraindikasjoner, det er helt plantebasert. I mitt tilfelle gjør han en utmerket jobb med pigmentflettene.

Natalya jeg møter for det meste negative anmeldelser om bruken av en klaring for å fjerne strekkmerker, men min venn sier at hun fjernet hennes strekkmerker med denne indiske salven, og jeg har ingen grunn til ikke å tro henne.

Fairy. Klirvin hjelper med å strekke seg, men ikke alle og ikke umiddelbart. Resultatet vil bli merkbart etter omtrent to, tre måneders vanlig bruk. Men samtidig er stoffet billig i forhold til sine kolleger, noe som heller ikke er et faktum at de vil hjelpe deg.

Ilona. Contractubex er mye mer effektivt enn Clearin, resultatet i behandlingen av strekkmerker er synlig etter to uker. Jeg prøvde disse to stoffene, bare en hjalp.

Video omtaler på krem ​​Klirvin:

En meget detaljert video gjennomgang av bruken av krem ​​Klirvin for behandling av akne, akne, spor av kokkopper.

Følgende positive erfaringer med bruk av Clearwina krem ​​er beskrevet av en jente som heter Ekaterina. Bla til 2:20.

Flere Artikler Om Typer Acne