Hvordan velge og bruke, hvilke komponenter du vil se etter i sammensetningen og hvilket resultat du kan forvente - vi forteller deg hva du trenger å vite om kremen for problemhud.

 • Tegn på oljeaktig problem hud
 • Kremens sammensetning for oljeaktig problemhud
 • Egenskaper av krem ​​for oljeaktig problem hud
 • Typer kremer for fet hud
 • Sikkerhets forholdsregler
 • Krem gjennomgang

Tegn på oljeaktig problem hud

Til å begynne med vil vi dot alle "jeg" og avgjøre hvilken type hud som anses problematisk. Vi tilbyr å svare på spørsmålene nedenfor.

Ser du utvidede porer på ansiktet?

Har du svarte prikker?

Akne - dine faste følgesvenner?

Akne forekommer periodisk, hovedsakelig før menstruasjon begynner?

Er svarte flekker i T-sonen ofte betent?

Blir postinflammatoriske og pigmenterte flekker igjen etter utbrudd?

Hvis du svarte ja på de fleste spørsmålene, har du mest sannsynlighet for problemhud. Men dommen kan bare gjøre en lege.

Tegnene på fet hud er svært like. © iStock

Oljeskinn anses vanligvis problematisk, som er preget av:

økt sebumsekresjon;

obstruksjon av talgkjertlene;

utviklingen av den inflammatoriske prosessen i talgkjertlene.

Som et resultat vises akne som forårsaker smerte, huden blir rød, og hvis du ikke tar vare på det, sprer betennelsen over hele ansiktet.

Hovedårsaken ligger i hormonell ubalanse. Men noen matvarer kan også legge til olje i brannen: sjokolade, melk, kaffe, sukker. Sannt, det direkte forholdet mellom diett og hudproblemer er ikke bevist.

Feil ernæring forverrer situasjonen, men forårsaker ikke akne.

Bakterier propionibacterium acnes provoserer deres forekomst. De bor i porene og med riktig omsorg forårsaker ikke bekymring. Men med tilstoppede porer og økt sebaceøs utskillelse begynner å formere seg ukontrollert og forårsaker inflammatoriske prosesser.

Kremens sammensetning for oljeaktig problemhud

For å forebygge og eliminere lesjoner, er det mange effektive midler, og hvis du gjør det riktige valget, kan problemet tas under kontroll. Hvilke ingredienser bør søkes som en del av hudpleieprodukter?

Krem for fet hud - rangerer det beste etter kosmetologers mening

Mange kvinner leter etter krem ​​for fet hud, i prinsippet, ikke forstå hvordan man finner et egnet middel. Faktisk, faktisk har denne typen epidermis mange problemer - fettete glans, forstørrede porer, akne, akne. Og hun, fet hud, trenger hydrering, ernæring og beskyttelse, ikke mindre enn noe annet.

For å få et vellykket søk, må du forsyne deg med litt kunnskap, bestemme prioriteringer (nærværet av hele listen over problemer, eller noe spesielt), forstå overflod av kjemiske termer, og til slutt gjøre det etterlengtede kjøpet.

Et interessant faktum. Eiere av fet hud, som har en hel "bunke" av ubehagelige problemer, er beskyttet mot en - prematur utseende på rynker. Tross alt, med denne type aldersendringer i form av folder, synes det mye senere enn for eksempel i unge damer med sensitiv og tynn epidermis.

Hva skal du vurdere når du velger en krem?

Å velge "riktig" krem ​​for fet og problemhud i ansiktet, som vil være nyttig og tillate deg å takle eksisterende feil, la oss høre på råd fra fagfolk.

 1. Før du går til butikken, gjør du en liste over forhåndsvalgte midler. Dette vil hjelpe Internett, hvor du kan starte anmeldelser og ratingindikatorer på nesten alle produkter.
 2. Vær oppmerksom på tilstedeværelsen av alle relevante sertifikater som er obligatoriske for selgeren. Hvis du nektet å demonstrere et slikt dokument - dette er en anledning til å tenke på kvaliteten på varene som tilbys.
 3. Kontroller forsiktig emballasjen for integritet. Ikke kjøp verktøyet hvis det ikke er det samme eller på slutten. Manglende effekt ved bruk av en slik krem ​​er den mest ufarlige konsekvensen.
 4. Finn en indikasjon på at verktøyet er designet spesielt for fet og problem hud.
 5. Heksesammensetning. Ikke kjøp krem ​​med ukjente eller uforståelige komponenter eller stoffer som kan forårsake allergisk reaksjon. Jo nærmere toppen av listen er ingrediens, jo mer er mengden i produktet.

Hvis alle de ovennevnte elementene har tilfredsstilt deg, så er det nå på tide å ta hensyn til de tilleggsfunksjonene som produsenten har tildelt sin kosmetiske.

Som praksis viser, er budsjettproduktene i dette segmentet ikke veldig dårligere enn deres dyre kolleger. Men hvis produktet blir tilbudt mye billigere og produsenten ikke var kjent for deg før, så er et slikt verktøy ikke verdt å kjøpe.

Hva skal være en del av naturlige ingredienser?

Fet hud er ikke et kosmetologisk problem i det hele tatt, som mange tror. Det kan arves, og kan manifestere seg i løpet av livet på grunn av den negative virkningen av eksterne faktorer, patologier av indre organer.

Den riktige sammensetningen av kremet for fet hud vil gi rettidig og omfattende pleie for epidermis og bidra til å opprettholde den normale tilstanden til huden på ansiktet.

Hovedproblemet i vårt tilfelle er overdreven aktiv arbeid av talgkjertlene, som fører til dannelse av fettete glans, utvidelse av porene, utseendet til hudormer, akne, komedoner.

Det er ganske naturlig at vi ser etter naturlig kosmetikk - det vil si fra naturlige ingredienser. Men ikke alle av dem vil være like nyttige for alle uten unntak.

Naturlige komponenter av krem ​​for fet hud som vil være til nytte og bidra til å takle problemene:

 • Vitamin C - forbedrer metabolske prosesser, regulerer (og ikke undertrykker) sebaceous kjertler, har en antioksidant effekt, bidrar til å styrke veggene i blodårene;
 • fruktsyrer eliminerer oljeaktig glans (matt), fjern døde celler av epidermis, fremme ernæring og hydrering;
 • Urteekstrakter av kamille, calendula, ginseng er gode antiinflammatoriske og beroligende ingredienser;
 • Sophora-ekstrakt har en foryngende, strammende, rensende effekt.

Hvis du finner minst en av disse komponentene i krem, er den egnet for fet hud.

Kjemisk sammensetning

Ansiktscreme i hovedsak er et helt kjemisk laboratorium. Elementer, som i periodiske bordet, har sine egne ikke helt klare, og noen ganger skremmende navn. Det vil være bedre hvis hver kunde kan forstå vilkårene som er skrevet på emballasje av et kosmetisk produkt. Tross alt er noe kjemi ganske farlig og giftig.

Hva kan bli funnet på en krukke eller et glassrør for problem og fet hud, og disse stoffene er ikke "gift":

 • benzoylperoksid - for å bekjempe utslett;
 • Salisylsyre - tørker, eliminerer selv den mest kraftige glansen;
 • koffein - å begrense porene;
 • niacinamid - eliminerer irritasjon;
 • retinol og svovel - kampen mot akne;
 • alfa hydroxy syrer i ensemblet med essensielle oljer har antibakteriell virkning;
 • vitaminkomplekser - til mat;
 • ekstrakter av medisinske planter - lindre og kjøle huden;
 • Hyaluronsyre - dyp fuktighet uten å påvirke aktiviteten til talgkjertlene.

Tilstedeværelsen av slike stoffer i sammensetningen av presentasjonen betyr at den er effektiv. Men komponentene er svært aktive og kan forårsake uforutsigbare reaksjoner.

Derfor, når du søker for første gang, er det bedre å utføre en test for tolerabilitet. For å gjøre dette må du bruke en liten mengde av produktet på håndleddet og overvåke hudens reaksjon i 30 minutter. Hvis det ikke er noe visuelt og taktilt ubehag - kan du bruke.

Kontra

Kontraindikasjoner til bruk av et hvilket som helst kosmetisk produkt vil være individuell intoleranse overfor noen komponent av produktet. I alle andre aspekter bør du være oppmerksom på bruksegenskapene, noe som kan føre til ubehagelige konsekvenser.

 1. Merket "for fet hud" er ikke skrevet forgjeves. Du må bare bruke spesialiserte midler som har den ønskede sammensetningen, designet for å håndtere problemene med fet og problemhud.
 2. Alderparametere. Se etter en krem ​​med riktig nummer på esken. Ellers vil den ønskede effekten ikke skje. "
 3. Lagringsforhold Vår "helt" lagres best i kjøleskapet på den nederste hylle. Plassering på badet, i lyset (sol eller kunstig), med høy luftfuktighet og temperatur vil føre til tap av nyttige kvaliteter lenge før utløpsdatoen.
 4. Tara. Eventuelle beholdere hvor produktet er plassert må være tett lukket for å forhindre oksidasjon av produktet. Kontakt med luft - minimum mulig tid. I denne forbindelse er preferanse gitt til rør med en smal hals enn krukker.
 5. Søknad av midler. Husk at noen sminke kosmetikk bør brukes på renset hud.
 6. Søknadsregler. Det er umulig å trykke på ansiktet, intensivt gni kremet, ta kaotiske bevegelser - slik at du kan strekke eller skade huden. Påfør behov for fingertuppene, lette bevegelser langs massasjelinjene.

Vær oppmerksom på! Allergiske reaksjoner er satellitter av alle aktive agenter. Spesielt nærende krem ​​for fet hud, beriket med vitaminkomplekser, eller produkter med fruktsyrer eller essensielle oljer krever en toleranse test!

Vurder det beste etter mening av kosmetologer og brukere

Krem til fet og kombinasjonshud er et spesialprodukt, fordi det må ha spesielle kvaliteter som ikke er iboende i kosmetikk til andre hudtyper. Si mer - det bør være flere slike kremer til din disposisjon, siden hver av dem utfører visse funksjoner.

For å lette valg av krem ​​for fet hud - en liste utarbeidet i henhold til oppfatning av fagfolk og forbrukere.

fuktighets

Fuktighet krever hud, inkludert problem. Dens mangel vil føre til enda mer aktiv arbeid i sebaceous kjertler og forverring av inflammatoriske prosesser. Og etter dem - en økning i antall akne, hudormer og svarte flekker. De beste fuktighetskremene for fet hud fører vann-saltbalanse til normal, bidrar til å eliminere feil.

 1. La Roche Posay EFFACLAR H - ifølge vurderinger er den beste fuktighetskremmen for fet hud, som myker, beroliger, lindrer peeling, absorbert umiddelbart og gir ikke en skinnende film.
 2. Avene Clean AC Hydrating har en dobbel effekt. Sammen med fuktighetsgivende tørker acne, beroliger irritasjoner, myker.

næringsrik

Den beste krem ​​for fet hud med en nærende effekt, vil bidra til å takle mangel på vitaminer i høst og vår. Hvis du ser forverring av utseende, graynhet i ansiktet og samtidig føler du unaturlig tretthet og svakhet - du har vitaminmangel (mest sannsynlig). Velg et verktøy som gir god ernæring til din "sultne" epidermis.

 1. GiGi Vitamin E inneholder ikke bare vitaminet som er angitt i navnet, men også noen andre spesielt valgt for fet hud.
 2. TimeWise Mary Kay gir næring, fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagenfibre, har anti-aging effekt.

beskyttende

Øverste kremer for fet og problem hud fortsetter å beskytte. De må velges i henhold til sesongen, da det vil være forskjeller i komponentsammensetning i delen av UV-filtre.

 1. Estee Lauder DayWear - en beskyttende krem ​​for sommeren. Den har nærende, fuktighetsgivende og toningegenskaper.
 2. Natura Siberika "Sophora Japanese" er en universell beskyttelseskrem som kan brukes når som helst på året.

dag

Det er veldig viktig hvilken krem ​​å velge for bruk i dagtid. Tross alt må det oppfylle flere kriterier: å håndtere problemer, ikke å forlate en fett, ikke å ødelegge sminke.

 1. Garnier BB Cream "The Secret of Perfection" forandrer tonen i ansiktet, krever ikke den påfølgende applikasjonen av tonalbase eller pulver, tetter ikke porene, kjemper med eksisterende og forhindrer utseendet til ny akne.
 2. Noreva Exfoliac Acnomega 200 - for veldig fet hud med rødhet, kviser og svarte flekker. Tørker, reduserer betennelse, gir ut farge, absorberer talg om dagen.

natt

Nattkrem er designet for aktivt å løse problemer uten estetisk effekt, det vil si at den har en mer tett konsistens, fjerner ikke fettete merker på huden. Men det nærer, fuktighet og kjemper aldersendringer veldig bra.

 1. Clinique Youth Surge Night er et utmerket anti-aging middel, nærende, fuktighetsgivende og toning.
 2. Vichy Normaderm. Vichy trenger ikke ytterligere reklame, ettersom alle produkter fra denne produsenten er av høy kvalitet og effektivitet.

antiphlogistic

En god antiinflammatorisk krem ​​er ikke bare klar over inflammasjonsfokus, men også helbreder, beholder fuktighet, beskytter og forhindrer aldersrelaterte endringer.

 1. Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream av Vichy. Og igjen Vichy, som i dette tilfellet er utenfor all ros.
 2. HyaluroMat Cream fra Lirene oppfyller alle oppgavene. Samtidig tetter huden perfekt, regulerer arbeidet i talgkjertlene, og eliminerer overdreven oljeaktig glans.

matter

Som vi har sagt, bør kremet for problemhud ikke bare løse de samme problemene, men også skjule sine uæstetiske manifestasjoner. En av de beste i denne inkarnasjonen er anerkjent:

 • Vichy Normaderm Total Mat kommer til redning igjen. Produsenter har tenkt gjennom hver eneste detalj og deres verktøy gir justering av tone, fargeforbedring, kampen mot aldersrelaterte endringer;
 • Dagsmatterkrem "Baikal Herbals" - en representant for kohorten av russiske rettsmidler for problem og fet hud. Regulerer sebaceous kjertler, utgjør farge, eliminerer fettete film.

Gjennomgå og personlig mening om kremer for fet hud, kan du se nedenfor:

Enhver type hud krever omsorg, og fra tidlig alder. Da vil årene ikke rynke ned på ansiktet og ødelegge stemningen til en kvinne som føler seg ung og bekymringsløs.

Hvordan velge en krem ​​for fet hud

Innholdet i artikkelen:

 1. Nyttige egenskaper
 2. Kontra
 3. Hvordan velge
 4. Krem gjennomgang
  • dagtid
  • natt
  • matter
  • fuktighetskremer
  • For fet og kombinasjonshud
  • For fett og problemtype

Krem for fet hud i ansiktet - dette er den viktigste kosmetiske som skal være "i tjeneste" av eierne av det problematiske epitelet. Det er svært uønsket å ignorere typen integrasjoner når du velger krem ​​og andre omsorgsfulle kosmetikk. Hvis tilstanden til huden er langt fra ideell, kan det være verdt å ta hensyn til formuleringene vi bruker. Ofte er det deres feil valg som fører til konsekvenser som er vanskelig å bli kvitt hvis du ikke forandrer strategien for omsorg for epidermis.

Beskrivelse og nyttige egenskaper av kremen for fet hud

En populær misforståelse blant eiere av fet hud er at denne typen epitel ikke trenger krem, siden sistnevnte vil gjøre den enda mer fet. En slik uttalelse er feil i roten: Hvis du ikke tar vare på fet hud, må du ikke fukte det ved hjelp av en riktig valgt krem, den blir jevnere.

De aktive komponentene i kremet for fet hud lindrer sebaceous kjertler, mate epidermis, på grunn av dette vil fettproduksjonen synke, fordi dens naturlige funksjon er nettopp i ernæring og beskyttelse. Derfor, for å redusere det naturlige fettinnholdet i dermis, må du overføre en del av denne oppgaven til krem. Da sebaceous kjertlene vil produsere mye mindre naturlig sekresjon.

Riktig krem ​​for fet hud bør kombinere flere av følgende fordelaktige egenskaper:

  Fukte. Krem av en slik orientering bør være basert på emulsjoner av vegetabilsk opprinnelse, på grunn av hvilken epidermis er dekket med en meget tynn film av nyttige stoffer. På grunn av dette opprettholder cellene optimal metabolisme og mengde fuktighet, som et resultat - huden ser godt ut og stramt. Ofte på emballasje av moisturizers skriver de nøyaktig "krem-gel", "krem-mousse" for å indikere et høyt innhold av væske i kosmetikk. En slik væske trenger raskt og effektivt inn i de øvre lagene av cellene, og returnerer dem til elastisitet.

Kjøling og anti-inflammatorisk effekt. Den mest uttalt effekten av kremer med helbredende urter. Slike midler fjerner rødme, helbrede akne, sår og mikrotraumer, motvirker deres påfølgende forekomst.

Power. En krem ​​som utfører funksjonen med å fylle huden med vitaminer og mikroelementer, kan være dagtid, men det er bedre å få et eget nærende nattsett. Det kan brukes ved sengetid, uten frykt for overdreven fettete.

 • Beskyttelse. I noen tilfeller kan en fett ansiktscreme brukes til andre hudtyper. I dette tilfellet vil det utføre funksjonen av gjerding fra kulde, vind, tørking på solen, sprekker, aggressiv virkning av ultrafiolett stråling, og så videre.

 • I tillegg, selv om krem ​​oppfyller alle funksjonene som er oppgitt på pakken, må du være oppmerksom på hvordan huden reagerer på den. Et egnet, riktig valgt produkt har en jevn konsistens, absorberes godt og etterlater nesten ingen spor. I så fall må du lese nøye indikasjonen for hvilken alder kosmetikk er beregnet. Vanligvis er dette ikke bare et pr-trekk, men forskjeller i sammensetning, basert på "kjemi" av prosessene som forekommer i kroppen.

  Kontraindikasjoner for bruk av krem ​​for fet hud

  Nesten enhver løsning, uansett hvor helbredende det kan være, har kontraindikasjoner. De bestemmer hvordan man skal bruke stoffet riktig, og hva truer feil implementering av disse anbefalingene. Oljete hudkrem er heller ikke noe unntak.

  Når du bruker dem, må du huske på følgende:

   Bare for fet hud! Merking på kosmetikk er laget av en grunn - de tar hensyn til egenskaper ved metabolske prosesser i epitelet. Derfor, hvis du bruker en krem ​​for en annen type hud på fet hud, vil det være mye mindre effektivt og noen ganger skadelig. Det samme gjelder aldersbegrensninger. Pass på å se etter en indikasjon på etiketten og følg den strengt.

  Riktig oppbevaring. Krem, som andre kosmetikk, bør lagres på en bestemt måte. Ellers vil de nyttige egenskapene bli oppbrukt mye raskere enn utløpsdatoen. Den beste løsningen er å holde krem ​​i kjøleskapet, men ikke på badet eller i lyset (uansett om det er naturlig eller ikke). Gruven skal være forseglet og innholdet i kontakt med luft i svært begrensede tidsintervaller. For eksempel kan en flaske med en dispenser eller sprøyte beskytte kremet mot oksidasjon mye lenger enn standard bokser med skruer.

  Utløpsdatoer. Ansikts kremer skal aldri brukes etter utløpsdatoen. Ofte prøver lavprisbutikker å tiltrekke seg kjøpere ved å selge merkevarer til en rabatt, men ved slutten av datoen for bruk. For å beskytte huden mot de skadelige effektene, vær ikke fristet til å kjøpe slike prøver - de vil fortsatt ikke gi noen fordel, siden ved slutten av holdbarheten har de fleste terapeutiske og helbredende forbindelser allerede blitt dekomponert. Det er bedre å kjøpe en krem ​​som tillater penger, men med en holdbarhet som ikke forårsaker bekymring.

  Allergiske reaksjoner. Mange kjemiske og til og med naturlige stoffer fra kosmetikk kan forårsake ulike typer allergiske reaksjoner. De kan manifestere seg i form av rødhet, utslett, irritasjon eller til og med utseendet av akne. Kjøpe et nytt merke av krem, vær ikke lat for å bli kjent med anmeldelsene og dens sammensetning. Å vite allergier, kan beskytte deg mot ubehagelige konsekvenser. Selv om kroppen din ikke er utsatt for allergiske reaksjoner i normal tilstand, er det bedre å teste den nye krem ​​på et umerkelig område av huden, for eksempel albuens skurk. Påfør sammensetningen på ansiktet først etter en foreløpig vurdering av sikkerheten.

  Riktig påføring av krem. Kremet påføres bare etter vask, på ren hud. Brudd på denne regelen kan føre til alvorlig blokkering av porene. Hvis hudpleie er laget i et kompleks, flere typer kosmetikk samtidig, så bruk først mer flytende stoffer etter tett (for eksempel i tonic-serum-krem-sekvensen, men ikke omvendt).

 • Fysisk skade og strekk. For ikke å skade huden når du bruker krem, bør du først undersøke plasseringen og retningen av massasjelinjer. Fordel verktøyet bør bare for dem.

 • Hvordan velge den beste krem ​​for fet hud

  Selv om du systematisk tar vare på ansiktets hud, velger du dyr og populær kremer, vil denne delen hjelpe deg med å lære mye. Tross alt kan nesten alle velge et "godt" verktøy, men for at krem ​​passer perfekt, vil det ta litt innsats.

  Så, hvilken krem ​​å velge for fet hud og hvilke regler som bør holdes i bakhodet:

   Korrekt avgjør hvilken type hud. Selv om noen områder av ansiktet aktivt avskiller en fettete hemmelighet, kan dette ikke være et klart tegn på fet hud. Denne oppførselen er typisk for epitel av blandet type, og noen ganger for tørre integrasjoner (for eksempel hvis eieren har byttet til en annen diett, er under stress, har metabolske problemer). Huden skal refereres til som en fetttype, hvis det samtidig er forstørrede porer, oljeaktig glans, akne og lignende symptomer. Bare en av dem kan ikke dømmes. Hvis du er i tvil, besøk en kosmetolog eller en passende spesialist.

  Vi leser emballasjen. Hvis du er overbevist om at du trenger en krem ​​for fet hud, begynn å se etter det beste alternativet, basert på sminke av kosmetikk. Velg produkter som er mest egnet til personlig bruk. Så, salicylsyre og benzoylperoksid renser og strammer porene, tjener til å tørke og forhindre utbruddet av akne. Koffein strammer porene og fjerner rødhet, irritasjon, reduserer utslett. Niacinamid er nummer én komponent i kampen mot akne, reduserer antall eksisterende, forhindrer utseende av nye og fremmer nøye helbredelse av sår. Hyaluronsyre på den beste måten fukter fet hud, og reduserer dermed sebaceous kjertler, er termisk vann også designet for ekstra hydrering. Retinol og svovel fungerer i et kompleks, og forhindrer utviklingen av akne ved tørking. Sitrus essensielle oljer, karamell, tea tree, kamille, calendula, sitron, rosmarin, cedar intensivt nærer og beroliger huden utsatt for irritasjon. Mineraler og sporstoffer (sink, kalium, magnesiumoksyd, vitaminer A og E, havsalter) hjelper i kampen mot akne og akselererer regenerering av epitelet, indirekte gir en foryngende effekt. Melkesyre og fruktsyrer - fjern fett fra porene og forbedre absorpsjonen av de ovennevnte komponentene.

  Tenk årstid og type krem. Om vinteren er det bedre å gi preferanse til nærende og kaldt beskyttende kremer, og om sommeren - fuktighetsgivende og beskyttelse mot ultrafiolette stråler. "Vinter" nærende krem, brukt om sommeren, vil føre til overdreven ansiktsfett, og fuktighetsgivende sommer i kulde truer med å skade epitelet. Derfor velger vi klokt. I tillegg er det ønskelig å kjøpe en egen dag og natt kremer, om nødvendig - et spesielt verktøy rundt øynene. Nattkrem for fet hud bør fokusere på ernæring, og dagkrem skal beskytte, fukte og matte.

  Komfort og sikkerhet. Når du velger en krem, bør du vurdere forholdet mellom volum og emballasje. Hvis du forventer å bruke verktøyet i lang tid, gi preferanse til rør eller flasker med dispenser. Dette vil beskytte innholdet mot inntak av luft og mikroorganismer. Det er praktisk å bruke små mengder penger i åpningskrukker - de er mer praktiske og mer kjent, men de oksiderer og samhandler med bakterier raskere.

  Bli kjent med kundeanmeldelser. På grunn av utbredelsen av det verdensomspennende nettverket, kan vi få tilgang til andre brukeres kommentarer uten store problemer. Før du kjøper en bestemt merke av krem, finn ut hva andre tenker på ham. Selvfølgelig kan det samme produktet være egnet for forskjellige personer. Men som regel mottar kosmetikk av dårlig kvalitet for det meste negative vurderinger, og omvendt.

 • Omfattende omsorg. Når du tar vare på fet hud, husk å bruke ikke bare krem, men også tonic eller lotion, sminkefjerner, masker, rensende og eksfolierende stoffer. Noen ganger blir de utgitt i batcher og følger med din favorittkrem, og avslører potensialet i større grad enn med isolert bruk.

 • Gjennomgang av kremer for fet hud

  Som vi allerede vet, varierer oljeholdige hudkremer fra hverandre på grunn av funksjonene de utfører - fuktighetsgivende, nærende, matte og mange andre fordeler. For ikke å bli innblandet i utallige tall, tilbyr vi å bli kjent med produktene som er mest veletablerte blant kjøpere. Ovennevnte anbefalinger vil spare tid på å velge en kosmetisk pleie og få "nøyaktig på mål" når du kjøper den perfekte krem.

  Kremer for fet hud

  Hvilken krem ​​for fet hud er bedre å bruke på dagtid? Kosmetiske produkter i denne kategorien er først og fremst rettet mot fuktighet og matting av integrasjoner. De har en lys tekstur, absorberes godt og gir ikke en fettig glans, og reduserer også inflammatoriske prosesser, beroliger irritasjon og rødhet rundt akne, kan brukes kontinuerlig, med nesten ingen begrensninger (med mindre en annen er skrevet på pakken).

  Dagkrem for fet hud:

   Garnier BB Cream "Hemmeligheten av fortreffelighet." Krem til daglig bruk, som passer til både oljeaktig og blandet hud. Det er rettet mot å nivellerer tonen i ansiktet, er et utmerket valg for å bruke sminke i stil med "naken" (eller en base for alle andre). Praktisk sett krever ikke etterfølgende bruk av pulver, tørker huden og beskytter den mot UV-stråler. Den er optimal for bruk i en varm sesong, er utstedt i to varianter - for lysbeig og naturlig beige hud. Designet for aldre 20+ og utover. Damp fuktig huden, strammer porene, tetter dem ikke og lar deg puste. Absorberer overflødig fett hele dagen, på grunn av tilstedeværelsen av perlit i sammensetningen. Forhindrer akne og behandler eksisterende.

  Natura Siberica "Sophora japansk". På grunn av den aktive ingrediensen som er oppgitt i tittelen, så vel som tilstedeværelsen av C-vitamin og hyaluronsyre, kremer krem ​​perfekt huden, beskytter den mot ultrafiolett stråling, stimulerer kollagenproduksjonen og forlenger den naturlige ungdommen i huden. Den har også en lys, mousseaktig konsistens, er godt absorbert og økonomisk. Nesten luktfri, hypoallergen, med daglig bruk fjerner "svarte flekker" om en til to uker (uten ytterligere renseprosedyrer). Forbedrer hudfarge, samt andre produkter i selskapet, er for det meste naturlig, uten parabener og silikoner.

 • Noreva Exfoliac Acnomega 200. Spesielt designet for fet hud utsatt for rødhet og dannelse av akne. Det fjerner "fettete" glans, gir dekselet et naturlig og godt preparert utseende, tørking, fører ikke til flaking. Den kan brukes i et kompleks, sammen med andre midler for å helbrede huden. Ikke egnet til bruk rundt øynene, for dette formål er det ønskelig å kjøpe en egen gel.

 • Nattkrem for fet hud

  Denne typen krem ​​vil ha en mer tett konsistens, takket være at den vil være i stand til å nærme og helbrede huden i hele hvileperioden. "På vei ut" er det bedre å ikke bruke det, siden nattkremet ikke fjerner den oljeaktige glansen og ikke har en matteffekt. Det er kontraindisert å sette pudder på den, det vil forhindre porene å puste, det kan forstyrre normal metabolisme i epitelceller.

  Gjennomgang av nattkrem for fet hud:

   Clinique Youth Surge Night. Anti-aging krem ​​som bidrar til å bevare ungdommen av fet hud i lang tid, for å gi det skinn og fløyelsaktig. Stimulerer cellefornyelse og produksjon av kollagen, ikke bare nærer, men også fuktighet. Passer for 35 år, effektivt rydder rynker, absorberer raskt. Intensivt helbreder noen skade, har en antioksidant effekt, beskytter celler. Inneholder naturlige ingredienser - te, kamelia, kaffebønne og mulberry ekstrakter.

  Vichy Normaderm. Midler av komplisert handling, garanterer 24-timers ernæring og hydrering av fet og blandet hud. De viktigste aktive ingrediensene er salisylsyre og glykolsyre, samt termisk vann. Egnet for å redusere porene, behandle akne, gjenopprette huden og suge opp små arr, samt til bruk i alle aldre. Giver hudfarge, fjerner fet skinn, renser tilstoppede porer. Ifølge produsenten eliminerer alle typer feil i integumentet.

 • BELKOSMEX Mirielle. Nærende krem ​​rettet mot å normalisere arbeidet med talgkjertlene. Takket være ekstraktet av sort currant i sammensetningen normaliserer pH-verdien av huden, gjenoppretter den naturlige vann-lipidbalansen av celler, reduserer fettutskillelsen, renser porene og strammer dem. Andre aktive ingredienser styrker og beskytter celler, øker barrierefunksjonen, glatter overflaten av ansiktet og forhindrer utseendet av akne.

 • Matting kremer for fet hud

  En av de mest merkbare problemene med fet hudtype er oljeaktig glans, noe som nesten er umulig å bli kvitt uten bruk av riktig kosmetikk. For å velge dem enkelt, har vi samlet en liste over de mest effektive matkremene for sensitivt og problematisk epitel:

   Dr. Sante - Agurkbalansekontroll. Billig, men svært effektiv matte krem ​​som ikke tetter porene og fukter huden perfekt, takket være tilstedeværelsen av agurk og sitronekstrakter. I tillegg til å eliminere oljeaktig glans, nærer og opprettholder den nødvendig vannbalanse i huden når som helst på dagen. Regulerer sebaceous kjertlene, slik at de utskiller mindre sekresjon, stimulerer fornyelse og restaurering av integumentet. Det renser porene og forhindrer at de påfølgende tettes, toner og forbedrer hudfarge, beskytter mot ultrafiolett stråling, på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av sheasmør og rooibos ekstrakt. Verktøyet forlenger ungdommen i huden, metter det med vitaminer og fordelaktige mikroelementer fra tang, og forbedrer også hudens glathet og elastisitet, gir anti-inflammatorisk og antioksidant beskyttelse, glatter fine rynker.

  Vichy Normaderm Total mat. Lett krem-gel gjør at huden får en jevn, sunn tekstur, kan påføres med eller uten pulver. På grunn av tilstedeværelsen av perlit i blandingen absorberes det raskt og fordamper fuktighet, og sikrer mangel på glans selv under vanskelige forhold (fysisk aktivitet, varme eller stress). Den er basert på termisk vann, glyserin, salisylsyre og nylonfibre. Gir en følelse av friskhet og renhet for hele dagen, sløvhet og glans av integumentet, rensing porene og hindring av betennelse. Den beskytter mot UF-stråler og andre naturlige manifestasjoner (kald, vind, varme), fjerner peeling og "black dots", som en bonus - den har en behagelig aroma og tekstur.

 • Dagsmatterkrem "Baikal Herbals". En lys representant for naturlig kosmetikk, uten parabener, skapt på grunnlag av russiske helbredende urter. Inneholder jasmin, timian, skullcap, produsert i en praktisk og økonomisk flaske med dispenser. Blant fordelene: Egnet for alle aldre, fra 18 år, gir huden et fløyelsittende og godt preparert utseende. Jevnt faller og absorberes raskt av integumentet, strammer porene og styrer sebaceous kjertlene. Takket være naturlige ekstrakter, støtter det ungdommen og helsen til epitelet.

 • Fuktighetskrem for fet hud

  Vedlikehold av naturlig vann-saltbalanse er et presserende problem for alle typer epitel. Imidlertid krever fet hud ytterligere forsiktighet, og dette er nettopp grunnen til at du velger medisinene nedenfor.

  Oversikt over fuktighetsgivende kremer for fet hud:

   La Roche Posay EFFACLAR H. Den enkleste konsistenskrem som nærer, fuktighet og ikke tetter porene. Ideell for kompleks pleie av fett, blandet, problem ansiktshud, behandling av rødhet, betennelse, akne og deres konsekvenser. Enkel matting, kan brukes i varmen (ikke uskarphet og skinner ikke). Inneholder naturlige ingredienser (shea smør), så vel som vitamin E.

  Sibel Skin Care Cream. Spesielt godt egnet for tørr oljeskinn, for hvilken ubehagelig sykepleie (eller utført intensiv aknebehandling). Gir forsiktig omsorg, ernæring og hydrering, rensing av porene, ekstra aknebehandling. Den har en lett tekstur og naturlige ingredienser i sammensetningen.

 • Avene Clean AC Hydrating. Velkjent verktøy som gir den beste balansen mellom pris og kvalitet. Fuktighetsgivende, tørker samtidig akne, fjerner irritasjon, blant annet forårsaket av andre rensemidler. Dens fordeler: en fin tekstur og smak, naturlige næringsrike oljer - kakao, shea smør, jojobaolje, samtidig som en beskyttende funksjon, beroligende irritasjon termalvann. Produktet er hypoallergent, egnet for sensitiv hud. Det er overveiende daglig, men kan brukes over natten.

 • Kremer for fet og kombinasjonshud

  Den mest omfattende kategorien av midler der det er lett å bli forvirret. Midler for fet og kombinert hud samtidig fokusert på ernæring, hydrering og rensing kampen mot akne og forurensning skjule lys i T-sonen og noen er spesifikke for den enkelte helt mål. Hvis det ikke er mulig å utføre langsiktige kosmetiske prosedyrer og utføre systematisk behandling, er det best å velge et verktøy med størst mulig handling.

  Krem for oljeaktig og kombinert hudtype:

   Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream av Vichy. Forsinker aldringsprosessen og fuktes godt, på grunn av tilstedeværelsen av hyaluronsyre. Hjelper å unngå sløv hud, ujevn farge, klistrethet og oljeaktig glans. Passer til alle aldre og tid på dagen, absorberes og spre seg raskt på ansiktet. Kopper med en følelse av tetthet i huden, har en liten helbredende effekt.

  HyaluroMat Cream av Lirene. Den andre kandidaten til æresstedet nær kosmetikkbordet inneholder også fuktighetsgivende hyaluronsyre. Samtidig gir den huden en mild dis og absorbere talgkjertlene, bidrar til å rydde opp i fettete skinne hele dagen. Kremet beskytter integumentet mot å tørke ut, beholder fuktighet, reduserer betennelse. Allerede etter noen få programmer, renser porene, fjerner svarte punkter, skjule små defekter, og faktoren SPF 10 beskytter mot UV lys gardiner (hvis du bor i solen for en lengre periode - det er bedre å velge en mer intensiv beskyttelse).

 • Cream-gel Korres Pomegranate Fuktighetsgivende. Skapt på grunnlag av et ekstrakt fra mandelblomster, som er naturlig rike på helbredende fuktighet, antioksidanter og næringsstoffer. Ved å kombinere med hyaluronsyre, forbedrer hudens elastisitet, forynker og fjerner fine rynker. Passer for overfølsom epitel som er utsatt for irritasjon, fuktighetsdykker dermis dype lag, nærer og mattes. Kan brukes i nakke og décolleté-området for å redusere væsketap hele dagen.

 • Kremer for fet og problem hudtype

  Med en riktig valgt kosmetikk som skal brukes daglig, kan selv den mest ufullkomne huden, over tid, bli standard for pleie. Mange kremer har vist seg i dette området, men du bør ta hensyn til kroppens individuelle egenskaper. Hvis konkrete resultater ikke er synlige etter en eller to uker, er det bedre å erstatte merkevaren med noe mer effektivt.

  Oversikt over fet og problem hud kremer:

   Ciracle Red Spot Cream. Vår beste assistent i kampen mot akne, allerede dannet og bare fremvoksende. Intensivt kurerer spor av akne og betennelse. Det er preget av tilstedeværelsen av urteekstrakter av huden, antibakteriell virkning som forhindrer utviklingen av betennelse. Kremet akselererer celleregenerering, renser huden og gir det et sunnere utseende. Det bør avskaffes at hydrering og ernæring ikke er hovedmål for dette produktet. Det er designet for å eliminere akne på kortest mulig tid, for ekstra pleie vil kreve andre midler.

  The Skin House Wrinkle Snail System. Et interessant produkt fra den koreanske produsenten, preget av en uvanlig sammensetning og tilstedeværelsen av slim slim i den. På grunn av dette er det en av de få produktene som kan brukes også rundt øynene. Den største ulempen, som også kommer ut av hovedkomponenten, har noen problemer med å påføre (lange, viskøse tråder er trukket fra sammensetningen). Men rynkeslakssystemet bidrar til å redusere aldringsprosessen, berolige sebaceous kjertlene, rense ansiktet av forurensning og døde celler. Dens ekstra funksjoner er å bevare den cellulære væsken, opprettholde elastisiteten. Dette gjør at personen kan returnere en sunn farge, fjerne betennelse, rødhet og andre feil.

 • Guinot Creme Pur Equilibre. Multifunksjonelle krem ​​har en beroligende, anti-inflammatorisk, nærende, fuktende og beskyttende virkning. Strammer porene og gjør huden matt, kan brukes som en base for å bruke sminke. Det gir kontroll over fordelingen av hud sekreter, selv i de varmeste vær, dyp pore rensing og beskyttelse mot en etterfølgende forurensning, fjerner fettete, fuktende de dype lag av huden. Passer til bruk som dag og natt verktøy.

 • Hvordan velge en krem ​​for fet hud - se videoen:

  De beste kremer for fet og problem hud fra apoteket. anmeldelser

  Pleie for fet og problem hud bør skreddersys for å dekke behovene sine. Spesielle kremer, rensemidler, peeling bør redusere sekresjonen av talg, fukte huden. Med en riktig valgt sminke, blir porene i ansiktet ikke forstørret, den oljeaktige glans og betennelse vil forsvinne.

  Årsaker til fet hud

  Det er en feil å tro at den fettete glansen og betennelsen på huden skyldes at den ikke er tilstrekkelig renset. Problemet er som regel knyttet til hele organismenes arbeid.

  Økt sekresjon av talgkjertlene kan skyldes:

  1. Genetisk predisposisjon. Måten sebaceous kjertler reagerer på hormonelle forandringer individuelt. 8% av befolkningen i verden har økt følsomhet, noe som forårsaker fet hudtype.
  2. Utilstrekkelig ernæring. Et stort antall mel, søtt, krydret, fet, fører til hudproblemer. Også misbruk av karbonatiserte drikker, øyeblikkelig kaffe, forstyrrede diettmønstre medfører et sterkt fettinnhold.
  3. Endokrine sykdommer. Hormonal ubalanse assosiert med syntesen av kjønnshormoner eller nedsatt skjoldbrusk kjertel manifesteres av økt fettinnhold i integumentet. Langvarig eksponering for stressende situasjoner fører til økt adrenalinnivå, som også påvirker ansiktet.
  4. Sykdommer i fordøyelseskanalen. Gastritt, kolitt, dysbakterier fører til økt syntese av subkutan fett.
  5. Sykdommer i leveren, nervesystemet, bukspyttkjertelen.
  6. Feil ansiktspleie. Bruken av alkoholbasert kosmetikk, tørker huden og dermed provoserer økt utskillelse av kjertler. Hyppige peeling med store fraksjonelle skrubber traumatiserer huden og bidrar til spredning av patogen mikroflora på overflaten av ansiktet. Det er bedre å bruke peeling og ruller ikke mer enn 2 ganger i uka. For fettete krem ​​eller tynn verktøy av dårlig kvalitet fører til tilstoppede porene, dannelsen av komedier, akne.

  For å løse problemer med ansiktets hud, er det nødvendig å velge riktig kosmetikk og eliminere sine "interne" årsaker.

  Rettsmidler for fet og problem hud

  Problem og fet hud trenger omfattende omsorg. Riktig valgt ansikts kremer, rensing og exfoliating produkter - nøkkelen til et attraktivt utseende.

  Hudrengjøring

  Rengjøring er et viktig skritt i enhver ansiktsbehandling.

  Geler, skum, mousses for vasking skal inneholde:

  Disse komponentene sliter med erstatninger, ikke gir, vises nye og tørker allerede eksisterende. Deres bruk to ganger om dagen lar deg fjerne overflødig sebum, giftstoffer og forurensning.

  toning

  Det andre trinnet i hudpleie er bruken av tonic, lotion. Det er viktig at midlene ikke har alkohol i sammensetningen, men inneholder en nøytral ph. Svovel og sink i sammensetningen drener rent, smale porer, reduserer betennelse. Det er nødvendig å tørke ansiktet etter vask to ganger om dagen.

  peeling

  To ganger i uken er det nødvendig å bruke eksfolierende midler. Egnet peeling, ruller med fruktsyrer, beriket med mineraler og vitaminer. Forsiktig handling av syren gjør at du kan kvitte huden med døde partikler og samtidig ikke forårsake hennes mikrotrauma. Du kan bruke boomers med retinol eller sink.

  Scrubs med slipende partikler er uønskede, spesielt i tilfelle av akne og komedoner.

  Masker med leire (hvit, blå) vil bidra til å rense porene, tørke betennelsen. Det er nødvendig å bruke dem 2-3 ganger i uken. Oppvarming av masker, fjerning av toksiner og rensing av porene, utjevning av hudfarge, bør gjøres en gang i uken.

  Valget av krem ​​på sammensetningen

  Cream - grunnlaget for omsorg for enhver hudtype. Det bør fuktighet, ikke tilstoppe porene, og absorberes raskt, matting. Derfor inneholder produkter som inneholder oljer ikke egnet for problematisk hud. Som en del av den skal det inneholde fettsyrer, antiseptiske stoffer.

  Nyttige ekstrakter fra planter:

  Fett og problem hud krever fuktighet ikke mindre enn tørr, men kremer bør være lette i tekstur. Om morgenen er det bedre å bruke fuktighetsgivende og matte midler til ansiktet, og til å bruke næringsstoffer om natten. Når du velger en krem, bør du ha spesiell oppmerksomhet til sammensetningen.

  Den skal inneholde:

  1. Hyaluronsyre, som vil "holde" fuktighet i hudcellene.
  2. Antioxidanter: vitaminer C, E. Forhindre for tidlig aldring, redusere oksidasjonsprosesser.
  3. Zink - tørr betennelse, forhindrer deres nye utseende.
  4. Retinol og svovel bekjemper også akne.
  5. Salisylsyre eliminerer fet skinn, akselererer regenerering, utmerker hudtekstur.
  6. Koffein strammer porene.
  7. Alfa-hydroksysyrer, essensielle oljer (te-tre) har en antibakteriell effekt.
  8. Plantekstrakter: calendula, kamille, aloe vera, bjørk lindre betennelse, berolige huden.
  9. Niacinamid lindrer, strammer porene, forhindrer akne og hudormer.
  10. Sorbenter: Stivelse, leire absorber giftstoffer på overflaten av integumentet, og derved skape en matt effekt.

  Det er viktig at krem ​​ikke inneholder silikon, etanol, som vil tørke ut huden, og øke sekretjonen av talg.

  Farmasøytiske preparater

  Blant de farmasøytiske rettsmidler for problemhud kan man finne medisinske kremer av kjente merker ("Vichy", "Avene" og andre) og spesielle preparater for å lindre betennelser. "Baziron AU", sink eller salisylsalve, "Skinoren" og andre preparater vil bidra til å bli kvitt akne og dens konsekvenser.

  Spesielle salver er påtrykt prikket på områder av betennelse. De har en antibakteriell effekt, som hindrer reproduksjon av patogen mikroflora. Krem fra "apotek" merker lindrer huden, undertrykker inflammatoriske prosesser.

  Avene Cleanance Hydra

  Krem for fet og problemhud "Renhold Hydra" har en fuktighetsgivende og nærende effekt. Det vil bidra til å takle akne og tørr hud i forbindelse med behandlingen. Grunnlaget for sammensetningen er termisk vann "Aven", som fukter og beroliger huden.

  Også krem ​​inneholder:

  • Safflower olje. Den returnerer hudens mykhet, elastisitet, normaliserer lipidbalansen.
  • Capriske triglyserider glatter ut rynker, regulerer lipidlaget.
  • Bisabolol. Forhindrer peeling, beroliger huden, har en antiseptisk effekt, forandrer hudfarge.
  • Sinkglukonat. Den har en antiseptisk effekt.
  • Glyserin. Fukt og mykner huden.

  Kremet kan brukes som dag og / eller nattmiddel.

  La Roche-Posay Effaclar K +

  Emulsjon "Effaclar K +" - en trollstav for dem som lider av svarte prikker. Det forbedrer hudtekstur og regulerer aktiviteten til talgkirtler, matter huden i opptil 8 timer, strammer porene.

  Verktøyets sammensetning:

  • Lipo-Hydroxy-Acid - exfolierer forsiktig døde hudceller uten å traumatisere det.
  • Salisylsyre og Cebulis regulerer utseendet til oljeaktig glans.
  • E-vitamin, karnosin - antioksidanter som forhindrer oksidative prosesser.
  • Patentert formel "Airlicium". Rengjør og nivåer hudflaten, gir en matt effekt.

  Emulsjonen kan brukes i stedet for dag og / eller nattkrem, som en base for sminke.

  Vichy normaderm

  Fuktighetskrem "Normaderm Transforming Effect" fremmer hudregenerering. Verktøyet utgjør lindring og farge, eliminerer akne og dens effekter, reduserer glans.

  I sin sammensetning:

  • Salisylsyre og LHA lindrer hudbetennelser.
  • PhE-resorcinol-komplekset fremmer foryngelse og hudfornyelse.
  • AirLicium måler ansiktet i løpet av dagen.

  Krem anbefales å bruke om morgenen og om kvelden.

  Bioderma Sebium AKN

  Krem til fet og problemhud "Bioderma" i "Sebium" -serien lindrer akne, fukter huden, gir ansiktet en dullhet. Den er egnet for både behandling og forebygging av akne.

  Kremet renser porene, reduserer betennelse, regulerer sebaceous kjertler, eliminerer post-acne. Verktøyet brukes en gang om dagen for å forebygge akne og betennelser, eller i forbindelse med medisiner som behandler akne.

  Du kan bruke krem ​​to ganger om dagen hvis du ikke bruker dermatologisk behandling. Kremet inneholder syrer. Når du bruker det, er det nødvendig å bruke SPF-beskyttelse mot ansiktet.

  Ducray Keracnyl Regulateur Komplet

  Krem "Keracnyl" vil bidra til å bli kvitt akne, sorte prikker. Det utmerker hudtekstur, mattes.

  Aktive ingredienser:

  • Sink og sabal ekstrakt regulerer talgproduksjon.
  • Mitracin har en antibakteriell effekt, reduserer eksisterende betennelse, forhindrer nye.

  Kremet påføres ansiktet om morgenen og / eller om kvelden. De må bruke ca 6 uker, de første resultatene vil bli merkbare etter 3 uker.

  Uriage Hyseac 3-Regul

  Matte krem ​​"Hyseac 3-Regul" lar deg bli kvitt akne, nivåer overflaten på huden. Verktøyet kan brukes uavhengig eller kombinert med dermatologiske preparater. Kremet kan brukes som dag og / eller natt.

  De aktive bestanddelene i sammensetningen er som følger:

  1. MPA-regul er et antibakterielt kompleks som reduserer betennelse.
  2. Lakris reduserer talgproduksjonen.
  3. Syrekomplekset gir peeling av døde hudflak, gir sin lettelse;
  4. Lentil ekstrakt gjør porene mindre synlige.
  5. Termisk vann har en fuktighetsgivende effekt.
  6. Pulverpartikler matt.

  Når du bruker Hyseac 3-Regul, er det viktig å bruke solkrem.

  Novera Matidian Anti-shine dagbehandling

  Hypoallergen krem ​​"Matidiane Anti-shine day" strammer porene, mattes, lindrer betennelse. Det vil passe både tenåringer og kvinner i retur. Kremens komponenter glatter huden, eliminerer post-akne.

  ingredienser:

  • Enzymkomplekset strammer porene.
  • Lotus ekstrakt fjerner giftstoffer.
  • Det patenterte komplekse Chrono Regulatory HD regulerer aktiviteten til talgkjertlene.
  • Spesiell fuktighetsgivende formel fyller huden med fuktighet.

  Kremet påføres det rensede ansiktet som en daglig behandling eller base for sminke.

  Kosmetiske produkter for problem og fet hud

  Kremer fra kosmetiske selskaper i de fleste tilfeller egnet for hudpleie uten et stort antall utslett, akne og komedoner.

  De nærer, kompis, gjør porene mindre merkbare. Men for å takle akne eller akne kan det ikke. I dette tilfellet bør de brukes sammen med dermatologiske preparater eller erstattes med spesielle kremer som bare selges i apotek, merkevarer.

  Krem for fet og problem hud KORA mattes, dyp fuktighet. Den daglige sammensetningen påføres på forhåndsbehandlet, behandlet med termisk vann eller tonisk hud.

  ingredienser:

  1. Ekstrakter av vervain, yarrow, salvie, violet i kombinasjon med DECYLENE GLYCOL reduserer talgproduksjonen.
  2. De aktive ingrediensene isolert fra sukkerroer og cikorie, lindrer og lindrer irritasjon.
  3. Isoquepcetin er en antioksidant som bremser aldringsprosessen.

  Ren linje

  "Krem mot akne" fra linjen "Ideal Skin" inneholder ekstrakt av te tre, sink. Disse komponentene lindrer akne og arr, smale porer, matte. Kremet absorberes øyeblikkelig og fukter huden. De kan byttes ut og dag og natt verktøy.

  Matting agent for den problematiske typen integument "Pure Line", i henhold til produsentens løfter, gir huden fuktighet og sløvhet. De aktive ingrediensene i sammensetningen - eukalyptus ekstrakt og sink hindrer utseendet av oljeaktig glans. Kremet fordeles over preparert hud om morgenen og / eller kvelden.

  Triumf av skjønnhet

  Merket "Triumph of Beauty" produserer naturlig kosmetikk, uten parabener og natriumsulfat. Krem for fet hud av dette selskapet kan brukes som dag og / eller natt rettsmidler.

  Det fukter, forbedrer hudregenerering, reduserer betennelse, forhindrer utseendet til akne, komedoner, hudormer.

  Strukturen inkluderer:

  • Zinkoksid - antiseptisk eliminerer betennelse, mattes.
  • Sage, en serie av ro og nærer huden med vitaminer.
  • Bivoks reproves regenerering, eliminerer post-akne.
  • Druefrøolje, mango, mandelforynge og fukte huden.
  • Vitaminer B og E nærer og nærer huden.

  Belita

  Det hviterussiske selskapet "Belita" produserer kjempegresskrem med kalendula. Det mattes og lindrer betennelse, gjenoppretter lipidbalansen, fukter.

  Kremet inneholder som aktive ingredienser:

  • Calendula ekstrakt lindrer betennelse, forhindrer dannelsen av nye.
  • Seboreguliruyuschie kompleks reduserer aktiviteten til sebaceous kjertlene, gjør porene mindre synlige, toner og mattiserer huden, beskytter mot virkningen av frie radikaler.
  • Acnacidol mattes, lindrer og forhindrer betennelse.

  Produsenten anbefaler å bruke krem ​​om morgenen og kvelden.

  BB Сream

  BB Dream krem ​​"Garenier" er designet spesielt for fet hud, med tanke på behovene sine. Den fukter, mattes, toner, beskytter mot UV-stråling, skjuler forstørrede porer.

  Kremet er tilgjengelig i flere nyanser, noe som gjør det mulig å velge den mest passende tonen.

  Det er viktig å huske at BB krem ​​ikke helt erstatter sminke sminke, bare utfyller det. Derfor må du bruke en dagkrem før du bruker den.

  Mary Kay TimeWise

  Krem til oljeaktig og problemhud "TimeWise" fukter, gjenoppretter elastisitet, mattes. Med konstant bruk kommer ansiktet til en sunn farge.

  De aktive ingrediensene i kremet:

  1. Humektanat hindrer hudtap av fuktighet.
  2. Aminosyrer har en foryngende effekt, øker hudens elastisitet.
  3. Akrylsyre kopolymer, bor nitrid absorbere overskudd sebum.

  Produsenten anbefaler å bruke krem ​​om morgenen og kvelden.

  Krem "Sophora japansk"

  "Sophora Japanese" - dagkrem som fukter huden, stimulerer produksjonen av kollagen. Den naturlige sammensetningen uten parabener, alkohol og silikoner bryr seg forsiktig til ansiktets hud, matter det.

  Verktøyets sammensetning:

  1. Phytopeptider, hyaluronsyre er ansvarlig for fuktighetsgivende, foryngende effekt.
  2. Sophora-ekstrakt japanske mattes.
  3. Vitamin C, har en beskyttende effekt.
  4. Solbeskyttelseskompleks forhindrer fotoaldering.

  Kremet påføres i morgen på den forberedte huden i ansiktet.

  Creme purifante

  Kremet med chilensk mynte og sink av det franske merket Payot gjør fet hud fuktig og glatt. Den har en matt effekt ved å kontrollere produksjonen av talg.

  Med regelmessig bruk av produktet, lover produsenten en jevn tone i ansiktet, fraværet av en oljeaktig glans hele dagen, en mykere hud. Kremet kan brukes som dag og natt, og søker på ren hud.

  ingredienser:

  1. Chilenske mynteekstrakt, sink normalisere syntesen av subkutant fett;
  2. Komplekset av AHA-syrer har en peeling og rensing effekt.

  På grunn av syreinnholdet må kremet kombineres med beskyttelse mot UV-stråler.

  GiGi Vitamin E

  Krem "VITAMIN E Hydratant" for fet hudkamp med aldersrelaterte endringer, fukter huden, gjenoppretter vann-fettbalansen. Ph-sammensetningen er nøytral i huden. Det lindrer betennelse, mattes og forbedrer hudregenerering.

  E-vitamin, som er en del av krem, reduserer rynker, har en antioksidant effekt. Kremet inneholder et SPF-kompleks. Det anbefales å påføre det om morgenen på renset hud.

  DayWear av Estee Lauder

  Cream Estee Lauder har en delikat tekstur, nærer huden med fuktighet. Antioxidanter i sammensetningen har en foryngende effekt. Kremet gir hudton og utstråling. Det provoserer ikke utviklingen av komedoner, da det ikke tetter porene. Produsenten anbefaler at produktet påføres ansiktet om morgenen og kvelden.

  Pureness fuktighetsgivende gelkrem

  Gel-krem SHISEIDO "Pureness Moisturizing" nærer huden med fuktighet, akselererer regenereringen i hudcellene. Det gir en sunn farge til ansiktet, forhindrer utseendet på første rynker. Dens gelstruktur tetter ikke porene. Produktets grunnlag er det naturlige komplekset Hydro-Balancing, som gir dyp fuktighet i huden, og akselererer regenereringen.

  Flere Artikler Om Typer Acne