Bare eierne av fet hud selv vet hvor vanskelig det er å ta vare på det. Det er nødvendig å fjerne fettete glans, redusere mengden akne, fuktighet, smal porene og gi mikroelementer med vitaminer...

For å gjøre dette må du alltid ha i din kosmetiske pose mye nyttig kosmetikk og regelmessig utføre en hel rekke hjemme- og salongprosedyrer. Men mye avhenger av hvilken krem ​​kvinnen velger for daglig bruk. Tross alt kan det være en ekte frelse for å løse alle de ovennevnte problemene.

Utvalgsregler

Så, hvis du står overfor spørsmålet om hvilken krem ​​å velge for fet hud, slik at det forbedrer tilstanden til epidermis, og ikke skader det, følg anbefalingene fra kosmetologer.

 1. På forhånd, studere vurdering og vurderinger på de måtene du liker, deres fordeler og ulemper. Lag en liste over de som du vil kjøpe.
 2. Kjøp kun sertifiserte produkter.
 3. I butikken, nøye undersøke kremens emballasje. Og fremfor alt, vær oppmerksom på holdbarheten.
 4. Pass på å indikere at denne kremet er laget spesielt for fet hud.
 5. Bare etter det, ta hensyn til produktets tilleggsfunksjoner, som vanligvis også er angitt på pakken.
 6. Studer sammensetningen: Først bør det være klart for deg; For det andre bør det ikke inneholde stoffer som forårsaker allergi.

Dette er anbefalinger fra kosmetologer. Hvis du ikke forsømmer dem, kommer det beste verktøyet til slutt i din kosmetiske pose. Som du allerede har lagt merke til, krever prosessen med oppkjøpet viss kunnskap. For eksempel, hvilke typer oljeholdige hudkremer finnes på butikkhyllene og hva deres sammensetning kan fortelle.

Nysgjerrige faktum. Eiere av fet hud bør ikke være opprørt på grunn av overflod av kosmetiske defekter i ansiktet. De bør trøstes av det faktum at de ikke truer tidlige rynker, fordi en slik epidermis alder mye senere.

Typer av kremer

Oljete hud er preget av slike ubehagelige manifestasjoner som fettete glans, forstørrede porer, vedvarende betennelse i form av akne eller akne. For noen er disse tegnene like uttalt, noen lider av en bestemt kosmetisk defekt. Følgelig varierer kremet for denne typen hud også avhengig av hvilken løsning de tilbyr.

Mangel på fuktighet forverrer eksisterende problemer, så når du tørker, må du påføre fuktighetskrem for fet hud i ansiktet, noe som vil føre vannbalansen i cellene til normalt. Ellers vil sebaceous kjertlene jobbe mer aktivt, og den dyrebare fuktigheten vil forlate dermislagene. Dette fører til nedsatt metabolisme, fremveksten av nye akne og svarte flekker.

Hvis du føler at i høst vårperioden, forverres tilstanden til dermis, til tross for alle tiltakene du tar, får en nærende krem ​​for fet hud som vil kompensere for mangel på vitaminer og sporstoffer. Parallelt med dette, prøv å drikke bort løpet av noen multivitaminer og inkludere så mange frukter og grønnsaker som mulig i kostholdet ditt.

 • antiphlogistic

Du kan kjøpe en spesiell krem ​​for fet og problem hud i ansiktet, som har anti-inflammatoriske egenskaper. Den vanlige bruken vil eliminere spredningen av akne og akne.

Som regel er eiere av fet hud preget av for usunn hud. Spesiell matkrem vil gjemme denne feilen. Hovedfunksjonen er å eliminere fettete skinner.

Om vinteren får du en beskyttende krem ​​mot lave temperaturer og frost, og om sommeren - fra ultrafiolett stråling (i dette tilfellet må du være oppmerksom på SPF-indikatoren, som forteller deg hvor lenge produktet vil beskytte deg mot sollys).

Vanligvis for foryngelse (rynkeutjevning) og som et antiinflammatorisk middel (for akne) brukes nattkrem for fet hud, som fungerer mens du sover. Det bør brukes i en halv time før sengetid.

Parallelt med natten, anbefaler kosmetologer å bruke en dagkrem som vil forberede epidermisene til testing og stress i løpet av dagen. Dette verktøyet bør brukes i en halv time før du går ut.

Dette er de viktigste typer kremer som er verdt å ta hensyn til. Selv om det er mulig å møte og kjøpe anti-aging (hvis du allerede er over 40 og du må glatte ut rynkene som har dukket opp), så vel som rensing (hvis de forstørrede porene er for mottakelige for forurensning), en krem ​​for veldig fet hud og lys. For å velge riktig verktøy, må du vite mer og dets kjemiske sammensetning.

Ifølge forskning. Ikke så lenge siden har det israelske medisinske senteret utført interessante vitenskapelige studier av fet hud og publisert interessante resultater. Overdreven forbruk av kaffe og te forverrer tilstanden til epidermis: den utvider porene enda mer og øker antall utbrudd (akne og hudormer).

Kjemisk sammensetning

For å hjelpe verktøyet, og ikke å skade, må du kunne velge riktig sammensetning av kremet. Du vil føle deg mye mer trygg hvis du vet hvilke kjemiske formler som er angitt på pakken og hvilken effekt de har på epidermis. Her finner du blant komponentene:

 • benzoylperoksid - ikke vær redd: det takler akne og akne;
 • Salisylsyre tørker, eliminerer fet hud fra den veldig fettete glansen;
 • koffein strammer porene
 • niacinamid eliminerer irritasjon;
 • Retinol i tett tandem med svovel bidrar til å bekjempe akne;
 • essensielle oljer og alfa-hydroksysyrer har en antibakteriell effekt på epidermis;
 • vitaminer nærer;
 • urteekstrakter har en beroligende effekt på problemhud.

Disse stoffene skal vises i hvilken som helst krem ​​mot fet hud, fordi de bidrar til å bringe den i orden. Ikke glem å sjekke det valgte produktet for nærvær av allergener som kan provosere forskjellige utslett, kløe og ubehag. For å gjøre dette, en tilstrekkelig liten mengde mirakuløs sammensetning påført på håndleddet og se om det ikke vil forårsake noen bivirkninger.

Husk at...
... fet hud kan være et resultat av ikke bare arvelighet, men også eksterne faktorer. Hvis kroppen din mangler niacin, risikerer du over tid å se den samme ubehagelige fettete glansen på ansiktet ditt og legge merke til at porene gradvis ekspanderer. I dette tilfellet er det nødvendig å inkludere melk, biff, ost, lever, fisk, paprika, poteter, eggplanter, aprikoser og tomater i stor mengde i kostholdet av dietten så snart som mulig.

Vurdering (TOP-10)

Undersøk toppkremene for fet hud, noe som gjenspeiler de nyeste trendene i den moderne kosmetiske industrien. Velg selv hvilke midler som vil være frelse for å løse en rekke utseendet, alt fra fettete skinner og slutter med akne.

 1. Pureness fuktighetsgivende gelkrem. Produksjonsfirma Shiseido (Japan). Det koster fra 1 400 rubler.
 2. DayWear fra det amerikanske selskapet Estee Lauder. Fra 2000 rubler.
 3. GiGi Vitamin E er laget av det israelske kosmetikkfirmaet GiGi. Fra 2 900 rubler.
 4. Creme Purifante fra den franske produsenten Payot. Fra 1000 rubler.
 5. Normaderm fra Frankrike (Vichy selskap). Fra 700 rubler.
 6. Sophora Japan (Russland) fra Natura Siberica koster kun 200 rubler.
 7. Youth Surge Night fra Clinique (produsert i USA) har en kraftig integrert effekt og er et nattverktøy. Det må til alvor bruke penger på det: kostnaden er 2900 rubler.
 8. Hemmeligheten av fortreffelighet fra det franske firmaet Garnier. 300 rubler.
 9. TimeWise (USA) fra Mary Kay vil lindre ikke bare fettinnholdet i huden, men også aldersrelaterte endringer. Kanskje derfor må han betale så mye som 1900 rubler.
 10. Matte perfeksjon fra Nivea Visage (tysk kvalitet) koster kun 200 rubler.

Faktisk er denne karakteren svært betinget, og den beste krem ​​er den som har effekt du snart vil legge merke til i speilet. Tross alt er hver kvinnes kropp rent individuell og kan reagere annerledes på et bestemt middel.

Hvis du tror at industriprodukter inneholder for mye syntetiske og kjemiske stoffer, kan du finne oppskrifter og lage slik (og enda bedre) krem ​​hjemme, som en del av det du vil være 100% sikker på.

Og du vet at...
... jo oftere berører du ansiktet med fet hud, jo verre blir tilstanden?

Hjemmelagde oppskrifter

Fordelene som hjemme krem ​​har over sine industrielle kolleger er åpenbare. Det er praktisk talt ingen kjemiske ingredienser i det, hele sammensetningen er så naturlig som mulig, noe som betyr at det ikke vil medføre alvorlige bivirkninger. Slike midler utarbeides i henhold til følgende ordning:

 1. Basisoljen oppvarmes til 60 ° C.
 2. En emulgator tilsettes og bringes til fullstendig oppløsning med konstant omrøring.
 3. Henter urte avkok.
 4. Blandingen holdes i et vannbad til en kremaktig tilstand.
 5. Fjern, avkjøl til 35 ° C.
 6. Eteriske oljer og aktiv substans er tilsatt.

I samsvar med denne instruksjonen, prøv å lage hjemmelaget krem ​​ved hjelp av en av de følgende oppskriftene hjemme.

Almondolje (25 ml) som base, St. John's wort bouillon (60 ml), tørr gjær (5 g) som et aktivt stoff, sukrose stearat (5 g) som emulgator, rosmarin essensiell olje (10 dråper).

Ferskenolje (25 ml) som base. Infusjon av basilikum (60 ml). Gingerkstrakt (10 ml) som et aktivt stoff. Emulgatorens rolle vil bli spilt av cetylalkohol (2 ml) med deltakelse av essensiell olje av grapefrukt (10 dråper).

 • For veldig fet hud

Gelatin (5 g) er fylt med kaldt vann (100 ml), igjen i 20 minutter. Honning (80 g), glyserin (70 g), salisylsyre (1 ml) tilsettes.

Jordbær (2 ss) blandet med vitamin E i olje (to dråper), flere oljer - oliven, grønnsak, kokosnøtt (1 ss).

Bland eggeplomme, sitronsaft (2 ss), glyserin (1 ss. Skje), olivenolje og vegetabilske oljer (30 ml).

Slør salicylsyre (2 g), sinkoksyd (40 g), risstivelse (50 g), ricinusolje (10 ml), petroleumsvelte (25 g) til kremaktig.

Bland sammen såpe (200 ml) og ammoniakk (10 ml), ricinusolje (50 ml).

Nå vet du hvilken krem ​​som passer for fet hud: den som løser nøyaktig ditt problem. Det kan være den dyreste, fra det berømte merkevaren, og kan tilberedes på kjøkkenet med egne hender fra rimelige ingredienser. Forsøk, prøv, kjøp og lag deg selv. Din hud vil nødvendigvis reagere på en av de mirakuløse komposisjonene slik du vil ha det: akne vil forsvinne, fettete glans vil forsvinne, fargen blir jevn og vakker.

Hvordan velge en krem ​​for fet hud

Innholdet i artikkelen:

 1. Nyttige egenskaper
 2. Kontra
 3. Hvordan velge
 4. Krem gjennomgang
  • dagtid
  • natt
  • matter
  • fuktighetskremer
  • For fet og kombinasjonshud
  • For fett og problemtype

Krem for fet hud i ansiktet - dette er den viktigste kosmetiske som skal være "i tjeneste" av eierne av det problematiske epitelet. Det er svært uønsket å ignorere typen integrasjoner når du velger krem ​​og andre omsorgsfulle kosmetikk. Hvis tilstanden til huden er langt fra ideell, kan det være verdt å ta hensyn til formuleringene vi bruker. Ofte er det deres feil valg som fører til konsekvenser som er vanskelig å bli kvitt hvis du ikke forandrer strategien for omsorg for epidermis.

Beskrivelse og nyttige egenskaper av kremen for fet hud

En populær misforståelse blant eiere av fet hud er at denne typen epitel ikke trenger krem, siden sistnevnte vil gjøre den enda mer fet. En slik uttalelse er feil i roten: Hvis du ikke tar vare på fet hud, må du ikke fukte det ved hjelp av en riktig valgt krem, den blir jevnere.

De aktive komponentene i kremet for fet hud lindrer sebaceous kjertler, mate epidermis, på grunn av dette vil fettproduksjonen synke, fordi dens naturlige funksjon er nettopp i ernæring og beskyttelse. Derfor, for å redusere det naturlige fettinnholdet i dermis, må du overføre en del av denne oppgaven til krem. Da sebaceous kjertlene vil produsere mye mindre naturlig sekresjon.

Riktig krem ​​for fet hud bør kombinere flere av følgende fordelaktige egenskaper:

  Fukte. Krem av en slik orientering bør være basert på emulsjoner av vegetabilsk opprinnelse, på grunn av hvilken epidermis er dekket med en meget tynn film av nyttige stoffer. På grunn av dette opprettholder cellene optimal metabolisme og mengde fuktighet, som et resultat - huden ser godt ut og stramt. Ofte på emballasje av moisturizers skriver de nøyaktig "krem-gel", "krem-mousse" for å indikere et høyt innhold av væske i kosmetikk. En slik væske trenger raskt og effektivt inn i de øvre lagene av cellene, og returnerer dem til elastisitet.

Kjøling og anti-inflammatorisk effekt. Den mest uttalt effekten av kremer med helbredende urter. Slike midler fjerner rødme, helbrede akne, sår og mikrotraumer, motvirker deres påfølgende forekomst.

Power. En krem ​​som utfører funksjonen med å fylle huden med vitaminer og mikroelementer, kan være dagtid, men det er bedre å få et eget nærende nattsett. Det kan brukes ved sengetid, uten frykt for overdreven fettete.

 • Beskyttelse. I noen tilfeller kan en fett ansiktscreme brukes til andre hudtyper. I dette tilfellet vil det utføre funksjonen av gjerding fra kulde, vind, tørking på solen, sprekker, aggressiv virkning av ultrafiolett stråling, og så videre.

 • I tillegg, selv om krem ​​oppfyller alle funksjonene som er oppgitt på pakken, må du være oppmerksom på hvordan huden reagerer på den. Et egnet, riktig valgt produkt har en jevn konsistens, absorberes godt og etterlater nesten ingen spor. I så fall må du lese nøye indikasjonen for hvilken alder kosmetikk er beregnet. Vanligvis er dette ikke bare et pr-trekk, men forskjeller i sammensetning, basert på "kjemi" av prosessene som forekommer i kroppen.

  Kontraindikasjoner for bruk av krem ​​for fet hud

  Nesten enhver løsning, uansett hvor helbredende det kan være, har kontraindikasjoner. De bestemmer hvordan man skal bruke stoffet riktig, og hva truer feil implementering av disse anbefalingene. Oljete hudkrem er heller ikke noe unntak.

  Når du bruker dem, må du huske på følgende:

   Bare for fet hud! Merking på kosmetikk er laget av en grunn - de tar hensyn til egenskaper ved metabolske prosesser i epitelet. Derfor, hvis du bruker en krem ​​for en annen type hud på fet hud, vil det være mye mindre effektivt og noen ganger skadelig. Det samme gjelder aldersbegrensninger. Pass på å se etter en indikasjon på etiketten og følg den strengt.

  Riktig oppbevaring. Krem, som andre kosmetikk, bør lagres på en bestemt måte. Ellers vil de nyttige egenskapene bli oppbrukt mye raskere enn utløpsdatoen. Den beste løsningen er å holde krem ​​i kjøleskapet, men ikke på badet eller i lyset (uansett om det er naturlig eller ikke). Gruven skal være forseglet og innholdet i kontakt med luft i svært begrensede tidsintervaller. For eksempel kan en flaske med en dispenser eller sprøyte beskytte kremet mot oksidasjon mye lenger enn standard bokser med skruer.

  Utløpsdatoer. Ansikts kremer skal aldri brukes etter utløpsdatoen. Ofte prøver lavprisbutikker å tiltrekke seg kjøpere ved å selge merkevarer til en rabatt, men ved slutten av datoen for bruk. For å beskytte huden mot de skadelige effektene, vær ikke fristet til å kjøpe slike prøver - de vil fortsatt ikke gi noen fordel, siden ved slutten av holdbarheten har de fleste terapeutiske og helbredende forbindelser allerede blitt dekomponert. Det er bedre å kjøpe en krem ​​som tillater penger, men med en holdbarhet som ikke forårsaker bekymring.

  Allergiske reaksjoner. Mange kjemiske og til og med naturlige stoffer fra kosmetikk kan forårsake ulike typer allergiske reaksjoner. De kan manifestere seg i form av rødhet, utslett, irritasjon eller til og med utseendet av akne. Kjøpe et nytt merke av krem, vær ikke lat for å bli kjent med anmeldelsene og dens sammensetning. Å vite allergier, kan beskytte deg mot ubehagelige konsekvenser. Selv om kroppen din ikke er utsatt for allergiske reaksjoner i normal tilstand, er det bedre å teste den nye krem ​​på et umerkelig område av huden, for eksempel albuens skurk. Påfør sammensetningen på ansiktet først etter en foreløpig vurdering av sikkerheten.

  Riktig påføring av krem. Kremet påføres bare etter vask, på ren hud. Brudd på denne regelen kan føre til alvorlig blokkering av porene. Hvis hudpleie er laget i et kompleks, flere typer kosmetikk samtidig, så bruk først mer flytende stoffer etter tett (for eksempel i tonic-serum-krem-sekvensen, men ikke omvendt).

 • Fysisk skade og strekk. For ikke å skade huden når du bruker krem, bør du først undersøke plasseringen og retningen av massasjelinjer. Fordel verktøyet bør bare for dem.

 • Hvordan velge den beste krem ​​for fet hud

  Selv om du systematisk tar vare på ansiktets hud, velger du dyr og populær kremer, vil denne delen hjelpe deg med å lære mye. Tross alt kan nesten alle velge et "godt" verktøy, men for at krem ​​passer perfekt, vil det ta litt innsats.

  Så, hvilken krem ​​å velge for fet hud og hvilke regler som bør holdes i bakhodet:

   Korrekt avgjør hvilken type hud. Selv om noen områder av ansiktet aktivt avskiller en fettete hemmelighet, kan dette ikke være et klart tegn på fet hud. Denne oppførselen er typisk for epitel av blandet type, og noen ganger for tørre integrasjoner (for eksempel hvis eieren har byttet til en annen diett, er under stress, har metabolske problemer). Huden skal refereres til som en fetttype, hvis det samtidig er forstørrede porer, oljeaktig glans, akne og lignende symptomer. Bare en av dem kan ikke dømmes. Hvis du er i tvil, besøk en kosmetolog eller en passende spesialist.

  Vi leser emballasjen. Hvis du er overbevist om at du trenger en krem ​​for fet hud, begynn å se etter det beste alternativet, basert på sminke av kosmetikk. Velg produkter som er mest egnet til personlig bruk. Så, salicylsyre og benzoylperoksid renser og strammer porene, tjener til å tørke og forhindre utbruddet av akne. Koffein strammer porene og fjerner rødhet, irritasjon, reduserer utslett. Niacinamid er nummer én komponent i kampen mot akne, reduserer antall eksisterende, forhindrer utseende av nye og fremmer nøye helbredelse av sår. Hyaluronsyre på den beste måten fukter fet hud, og reduserer dermed sebaceous kjertler, er termisk vann også designet for ekstra hydrering. Retinol og svovel fungerer i et kompleks, og forhindrer utviklingen av akne ved tørking. Sitrus essensielle oljer, karamell, tea tree, kamille, calendula, sitron, rosmarin, cedar intensivt nærer og beroliger huden utsatt for irritasjon. Mineraler og sporstoffer (sink, kalium, magnesiumoksyd, vitaminer A og E, havsalter) hjelper i kampen mot akne og akselererer regenerering av epitelet, indirekte gir en foryngende effekt. Melkesyre og fruktsyrer - fjern fett fra porene og forbedre absorpsjonen av de ovennevnte komponentene.

  Tenk årstid og type krem. Om vinteren er det bedre å gi preferanse til nærende og kaldt beskyttende kremer, og om sommeren - fuktighetsgivende og beskyttelse mot ultrafiolette stråler. "Vinter" nærende krem, brukt om sommeren, vil føre til overdreven ansiktsfett, og fuktighetsgivende sommer i kulde truer med å skade epitelet. Derfor velger vi klokt. I tillegg er det ønskelig å kjøpe en egen dag og natt kremer, om nødvendig - et spesielt verktøy rundt øynene. Nattkrem for fet hud bør fokusere på ernæring, og dagkrem skal beskytte, fukte og matte.

  Komfort og sikkerhet. Når du velger en krem, bør du vurdere forholdet mellom volum og emballasje. Hvis du forventer å bruke verktøyet i lang tid, gi preferanse til rør eller flasker med dispenser. Dette vil beskytte innholdet mot inntak av luft og mikroorganismer. Det er praktisk å bruke små mengder penger i åpningskrukker - de er mer praktiske og mer kjent, men de oksiderer og samhandler med bakterier raskere.

  Bli kjent med kundeanmeldelser. På grunn av utbredelsen av det verdensomspennende nettverket, kan vi få tilgang til andre brukeres kommentarer uten store problemer. Før du kjøper en bestemt merke av krem, finn ut hva andre tenker på ham. Selvfølgelig kan det samme produktet være egnet for forskjellige personer. Men som regel mottar kosmetikk av dårlig kvalitet for det meste negative vurderinger, og omvendt.

 • Omfattende omsorg. Når du tar vare på fet hud, husk å bruke ikke bare krem, men også tonic eller lotion, sminkefjerner, masker, rensende og eksfolierende stoffer. Noen ganger blir de utgitt i batcher og følger med din favorittkrem, og avslører potensialet i større grad enn med isolert bruk.

 • Gjennomgang av kremer for fet hud

  Som vi allerede vet, varierer oljeholdige hudkremer fra hverandre på grunn av funksjonene de utfører - fuktighetsgivende, nærende, matte og mange andre fordeler. For ikke å bli innblandet i utallige tall, tilbyr vi å bli kjent med produktene som er mest veletablerte blant kjøpere. Ovennevnte anbefalinger vil spare tid på å velge en kosmetisk pleie og få "nøyaktig på mål" når du kjøper den perfekte krem.

  Kremer for fet hud

  Hvilken krem ​​for fet hud er bedre å bruke på dagtid? Kosmetiske produkter i denne kategorien er først og fremst rettet mot fuktighet og matting av integrasjoner. De har en lys tekstur, absorberes godt og gir ikke en fettig glans, og reduserer også inflammatoriske prosesser, beroliger irritasjon og rødhet rundt akne, kan brukes kontinuerlig, med nesten ingen begrensninger (med mindre en annen er skrevet på pakken).

  Dagkrem for fet hud:

   Garnier BB Cream "Hemmeligheten av fortreffelighet." Krem til daglig bruk, som passer til både oljeaktig og blandet hud. Det er rettet mot å nivellerer tonen i ansiktet, er et utmerket valg for å bruke sminke i stil med "naken" (eller en base for alle andre). Praktisk sett krever ikke etterfølgende bruk av pulver, tørker huden og beskytter den mot UV-stråler. Den er optimal for bruk i en varm sesong, er utstedt i to varianter - for lysbeig og naturlig beige hud. Designet for aldre 20+ og utover. Damp fuktig huden, strammer porene, tetter dem ikke og lar deg puste. Absorberer overflødig fett hele dagen, på grunn av tilstedeværelsen av perlit i sammensetningen. Forhindrer akne og behandler eksisterende.

  Natura Siberica "Sophora japansk". På grunn av den aktive ingrediensen som er oppgitt i tittelen, så vel som tilstedeværelsen av C-vitamin og hyaluronsyre, kremer krem ​​perfekt huden, beskytter den mot ultrafiolett stråling, stimulerer kollagenproduksjonen og forlenger den naturlige ungdommen i huden. Den har også en lys, mousseaktig konsistens, er godt absorbert og økonomisk. Nesten luktfri, hypoallergen, med daglig bruk fjerner "svarte flekker" om en til to uker (uten ytterligere renseprosedyrer). Forbedrer hudfarge, samt andre produkter i selskapet, er for det meste naturlig, uten parabener og silikoner.

 • Noreva Exfoliac Acnomega 200. Spesielt designet for fet hud utsatt for rødhet og dannelse av akne. Det fjerner "fettete" glans, gir dekselet et naturlig og godt preparert utseende, tørking, fører ikke til flaking. Den kan brukes i et kompleks, sammen med andre midler for å helbrede huden. Ikke egnet til bruk rundt øynene, for dette formål er det ønskelig å kjøpe en egen gel.

 • Nattkrem for fet hud

  Denne typen krem ​​vil ha en mer tett konsistens, takket være at den vil være i stand til å nærme og helbrede huden i hele hvileperioden. "På vei ut" er det bedre å ikke bruke det, siden nattkremet ikke fjerner den oljeaktige glansen og ikke har en matteffekt. Det er kontraindisert å sette pudder på den, det vil forhindre porene å puste, det kan forstyrre normal metabolisme i epitelceller.

  Gjennomgang av nattkrem for fet hud:

   Clinique Youth Surge Night. Anti-aging krem ​​som bidrar til å bevare ungdommen av fet hud i lang tid, for å gi det skinn og fløyelsaktig. Stimulerer cellefornyelse og produksjon av kollagen, ikke bare nærer, men også fuktighet. Passer for 35 år, effektivt rydder rynker, absorberer raskt. Intensivt helbreder noen skade, har en antioksidant effekt, beskytter celler. Inneholder naturlige ingredienser - te, kamelia, kaffebønne og mulberry ekstrakter.

  Vichy Normaderm. Midler av komplisert handling, garanterer 24-timers ernæring og hydrering av fet og blandet hud. De viktigste aktive ingrediensene er salisylsyre og glykolsyre, samt termisk vann. Egnet for å redusere porene, behandle akne, gjenopprette huden og suge opp små arr, samt til bruk i alle aldre. Giver hudfarge, fjerner fet skinn, renser tilstoppede porer. Ifølge produsenten eliminerer alle typer feil i integumentet.

 • BELKOSMEX Mirielle. Nærende krem ​​rettet mot å normalisere arbeidet med talgkjertlene. Takket være ekstraktet av sort currant i sammensetningen normaliserer pH-verdien av huden, gjenoppretter den naturlige vann-lipidbalansen av celler, reduserer fettutskillelsen, renser porene og strammer dem. Andre aktive ingredienser styrker og beskytter celler, øker barrierefunksjonen, glatter overflaten av ansiktet og forhindrer utseendet av akne.

 • Matting kremer for fet hud

  En av de mest merkbare problemene med fet hudtype er oljeaktig glans, noe som nesten er umulig å bli kvitt uten bruk av riktig kosmetikk. For å velge dem enkelt, har vi samlet en liste over de mest effektive matkremene for sensitivt og problematisk epitel:

   Dr. Sante - Agurkbalansekontroll. Billig, men svært effektiv matte krem ​​som ikke tetter porene og fukter huden perfekt, takket være tilstedeværelsen av agurk og sitronekstrakter. I tillegg til å eliminere oljeaktig glans, nærer og opprettholder den nødvendig vannbalanse i huden når som helst på dagen. Regulerer sebaceous kjertlene, slik at de utskiller mindre sekresjon, stimulerer fornyelse og restaurering av integumentet. Det renser porene og forhindrer at de påfølgende tettes, toner og forbedrer hudfarge, beskytter mot ultrafiolett stråling, på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av sheasmør og rooibos ekstrakt. Verktøyet forlenger ungdommen i huden, metter det med vitaminer og fordelaktige mikroelementer fra tang, og forbedrer også hudens glathet og elastisitet, gir anti-inflammatorisk og antioksidant beskyttelse, glatter fine rynker.

  Vichy Normaderm Total mat. Lett krem-gel gjør at huden får en jevn, sunn tekstur, kan påføres med eller uten pulver. På grunn av tilstedeværelsen av perlit i blandingen absorberes det raskt og fordamper fuktighet, og sikrer mangel på glans selv under vanskelige forhold (fysisk aktivitet, varme eller stress). Den er basert på termisk vann, glyserin, salisylsyre og nylonfibre. Gir en følelse av friskhet og renhet for hele dagen, sløvhet og glans av integumentet, rensing porene og hindring av betennelse. Den beskytter mot UF-stråler og andre naturlige manifestasjoner (kald, vind, varme), fjerner peeling og "black dots", som en bonus - den har en behagelig aroma og tekstur.

 • Dagsmatterkrem "Baikal Herbals". En lys representant for naturlig kosmetikk, uten parabener, skapt på grunnlag av russiske helbredende urter. Inneholder jasmin, timian, skullcap, produsert i en praktisk og økonomisk flaske med dispenser. Blant fordelene: Egnet for alle aldre, fra 18 år, gir huden et fløyelsittende og godt preparert utseende. Jevnt faller og absorberes raskt av integumentet, strammer porene og styrer sebaceous kjertlene. Takket være naturlige ekstrakter, støtter det ungdommen og helsen til epitelet.

 • Fuktighetskrem for fet hud

  Vedlikehold av naturlig vann-saltbalanse er et presserende problem for alle typer epitel. Imidlertid krever fet hud ytterligere forsiktighet, og dette er nettopp grunnen til at du velger medisinene nedenfor.

  Oversikt over fuktighetsgivende kremer for fet hud:

   La Roche Posay EFFACLAR H. Den enkleste konsistenskrem som nærer, fuktighet og ikke tetter porene. Ideell for kompleks pleie av fett, blandet, problem ansiktshud, behandling av rødhet, betennelse, akne og deres konsekvenser. Enkel matting, kan brukes i varmen (ikke uskarphet og skinner ikke). Inneholder naturlige ingredienser (shea smør), så vel som vitamin E.

  Sibel Skin Care Cream. Spesielt godt egnet for tørr oljeskinn, for hvilken ubehagelig sykepleie (eller utført intensiv aknebehandling). Gir forsiktig omsorg, ernæring og hydrering, rensing av porene, ekstra aknebehandling. Den har en lett tekstur og naturlige ingredienser i sammensetningen.

 • Avene Clean AC Hydrating. Velkjent verktøy som gir den beste balansen mellom pris og kvalitet. Fuktighetsgivende, tørker samtidig akne, fjerner irritasjon, blant annet forårsaket av andre rensemidler. Dens fordeler: en fin tekstur og smak, naturlige næringsrike oljer - kakao, shea smør, jojobaolje, samtidig som en beskyttende funksjon, beroligende irritasjon termalvann. Produktet er hypoallergent, egnet for sensitiv hud. Det er overveiende daglig, men kan brukes over natten.

 • Kremer for fet og kombinasjonshud

  Den mest omfattende kategorien av midler der det er lett å bli forvirret. Midler for fet og kombinert hud samtidig fokusert på ernæring, hydrering og rensing kampen mot akne og forurensning skjule lys i T-sonen og noen er spesifikke for den enkelte helt mål. Hvis det ikke er mulig å utføre langsiktige kosmetiske prosedyrer og utføre systematisk behandling, er det best å velge et verktøy med størst mulig handling.

  Krem for oljeaktig og kombinert hudtype:

   Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream av Vichy. Forsinker aldringsprosessen og fuktes godt, på grunn av tilstedeværelsen av hyaluronsyre. Hjelper å unngå sløv hud, ujevn farge, klistrethet og oljeaktig glans. Passer til alle aldre og tid på dagen, absorberes og spre seg raskt på ansiktet. Kopper med en følelse av tetthet i huden, har en liten helbredende effekt.

  HyaluroMat Cream av Lirene. Den andre kandidaten til æresstedet nær kosmetikkbordet inneholder også fuktighetsgivende hyaluronsyre. Samtidig gir den huden en mild dis og absorbere talgkjertlene, bidrar til å rydde opp i fettete skinne hele dagen. Kremet beskytter integumentet mot å tørke ut, beholder fuktighet, reduserer betennelse. Allerede etter noen få programmer, renser porene, fjerner svarte punkter, skjule små defekter, og faktoren SPF 10 beskytter mot UV lys gardiner (hvis du bor i solen for en lengre periode - det er bedre å velge en mer intensiv beskyttelse).

 • Cream-gel Korres Pomegranate Fuktighetsgivende. Skapt på grunnlag av et ekstrakt fra mandelblomster, som er naturlig rike på helbredende fuktighet, antioksidanter og næringsstoffer. Ved å kombinere med hyaluronsyre, forbedrer hudens elastisitet, forynker og fjerner fine rynker. Passer for overfølsom epitel som er utsatt for irritasjon, fuktighetsdykker dermis dype lag, nærer og mattes. Kan brukes i nakke og décolleté-området for å redusere væsketap hele dagen.

 • Kremer for fet og problem hudtype

  Med en riktig valgt kosmetikk som skal brukes daglig, kan selv den mest ufullkomne huden, over tid, bli standard for pleie. Mange kremer har vist seg i dette området, men du bør ta hensyn til kroppens individuelle egenskaper. Hvis konkrete resultater ikke er synlige etter en eller to uker, er det bedre å erstatte merkevaren med noe mer effektivt.

  Oversikt over fet og problem hud kremer:

   Ciracle Red Spot Cream. Vår beste assistent i kampen mot akne, allerede dannet og bare fremvoksende. Intensivt kurerer spor av akne og betennelse. Det er preget av tilstedeværelsen av urteekstrakter av huden, antibakteriell virkning som forhindrer utviklingen av betennelse. Kremet akselererer celleregenerering, renser huden og gir det et sunnere utseende. Det bør avskaffes at hydrering og ernæring ikke er hovedmål for dette produktet. Det er designet for å eliminere akne på kortest mulig tid, for ekstra pleie vil kreve andre midler.

  The Skin House Wrinkle Snail System. Et interessant produkt fra den koreanske produsenten, preget av en uvanlig sammensetning og tilstedeværelsen av slim slim i den. På grunn av dette er det en av de få produktene som kan brukes også rundt øynene. Den største ulempen, som også kommer ut av hovedkomponenten, har noen problemer med å påføre (lange, viskøse tråder er trukket fra sammensetningen). Men rynkeslakssystemet bidrar til å redusere aldringsprosessen, berolige sebaceous kjertlene, rense ansiktet av forurensning og døde celler. Dens ekstra funksjoner er å bevare den cellulære væsken, opprettholde elastisiteten. Dette gjør at personen kan returnere en sunn farge, fjerne betennelse, rødhet og andre feil.

 • Guinot Creme Pur Equilibre. Multifunksjonelle krem ​​har en beroligende, anti-inflammatorisk, nærende, fuktende og beskyttende virkning. Strammer porene og gjør huden matt, kan brukes som en base for å bruke sminke. Det gir kontroll over fordelingen av hud sekreter, selv i de varmeste vær, dyp pore rensing og beskyttelse mot en etterfølgende forurensning, fjerner fettete, fuktende de dype lag av huden. Passer til bruk som dag og natt verktøy.

 • Hvordan velge en krem ​​for fet hud - se videoen:

  13 beste kremer for fet hud

  Fet hudpleie er den konstante bruken av masker, skrubber, kremer og kremer. Krem er igjen betraktet som de mest effektive, fordi de har de fleste komponentene som har en positiv effekt på fet hud. Også valget av ansiktscreme er en svært komplisert prosess. Han krever en seriøs holdning.

  I artikkelen vil vi se på 13 populære kremer av forskjellige priskategorier for fuktighetsgivende og nærende hud.

  Hva skal være i sammensetningen

  Krem for fet hud bør inneholde:

  1. Niacinamide. Tørker acne og gir dem ikke mer til å virke, beroliger og reduserer betennelse, desinfiserer.
  2. Salisylsyre, benzoylperoksid. De renser og krymper porene, beskytter mot miljøfaktorer og bekjemper akne.
  3. Koffein. Det påvirker ikke bare våre blodårer. Som en del av krem, smalner den porene, gir hudtonen og forhindrer at akne oppstår.
  4. Retinol og svovel. Vitamin E for ansiktet forhindrer spredning av hudsykdommer, utslett, som ofte står overfor eiere av fet hud.
  5. Hyalurinsyre. Det passer godt med akne, komedoner og ulike irritasjoner. Hyaluronsyreinjeksjoner fukter og renser epidermis.
  1. Vitaminkomplekser A, E. De nærer huden, fukter, bidrar til rask gjenoppretting og helbredelse av hudskader. Selv tone og gi et sunt utseende.
  2. Mineralkomponenter. Oftest er de oksider av magnesium, kalium, sink og sjømineraler. De nærer og fukter, renser porene og beskytter mot de skadelige effektene av eksterne faktorer.
  3. Eteriske oljer og planteekstrakter. Oftest: tea tree, sitrus, kamille, iris. I tillegg har de en god effekt på oljer med calendula, sitron, cedar og rosmarinekstrakter. Berolig, utjevne tone, behandle akne, fuktighet, næring.
  4. Melkesyre og fruktsyrer. Nyttige naturlige stoffer som beroliger, lindrer betennelse, bidrar til å absorbere andre komponenter bedre.
  5. Koenzymer. Komponenten som forynrer cellene returnerer epidermis naturlige elastisitet, og forhindrer dermed rask aldring. Foruten det faktum at fet hud er mindre tilbøyelig til å aldre seg, takket være koenzymer, vil eiere av denne typen epidermis gå ung i lang tid.

  Forrens huden, det er noen ganger ønskelig å gjøre en dyp rengjøring før verktøyet påføres. Spesielt må du vurdere hvilke ingredienser som er en del av krem, i tillegg til nyttig. Jo mer skadelige komponenter (fargestoffer, silikoner, dufter, etc.), jo mer dekker de effektene av de ønskede komponentene og derved bare skader huden. Det er verdt å velge dyrere kremer, de har mindre skadelige stoffer.

  Fuktighetsgivende vurdering

  Påfør fuktighetskrem for fet hud er ikke mindre viktig enn for andre. Til tross for flytende fett som dekker epidermis, påvirker det ikke fuktighetstilstanden i cellene. Derfor, fuktighetsgivende - det viktigste i omsorgen for enhver hud.

  Hovedkomponentene for fuktighetskrem: glycerin, hyalurinsyre. De smaler perfekt porer og fukter epidermisene. De trenger dypt inn i cellene og nærer dem fra innsiden. I dette tilfellet hjelper flytende fett bare - det beholder fuktighet inne i cellene i mye lenger tid.

  De mest populære produsentene av fuktighetskrem - KIEHL'S, LA ROCHE-POSAY, VICHY, LANCME, Mulsan Cosmetic. Deres produkter finner du nedenfor.

  Gel-krem for ansiktet uten oljer ULTRA FACIAL OIL-FREE GEL CREAM, KIEHL'S

  Anbefales av dermatologer, en sterk rensemiddel. Passer for alle aldre.
  Dette kosmetiske produktet fra firmaet KIEHL'S - fukter og nærer huden. På grunn av den lette og forfriskende tekstur, vil fuktigheten i cellene sulte lenge. Fjerner fet skinn, tørker akne, bekjemper akne. Gjelder ansiktet i ansiktet. Passer for enhver type epidermis, spesielt for de som er utsatt for fett. Inneholder ikke fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og andre allergiske eller skadelige for huden.

  struktur

  søknad

  Forrens huden i ansiktet. Påfør krem ​​på problemområder. Bruk to ganger om dagen, unngå kontakt med området rundt øynene.

  Revitalizing Night Cream EFFACLAR H, LA ROCHE-POSAY

  Kosmetisk bidrar til å gjenopprette huden om natten. Nærer, fukter, lindrer irritasjon, har antiinflammatorisk og foryngende effekt. Det anbefales å tørke ansiktet med en tørr klut for å fjerne gjenværende krem.
  struktur

  • koeenzimy;
  • tea tree essensielle olje;
  • vann;
  • hyalurinsyre.

  søknad

  Pre-damp og rengjør porene. Søk om en halvtime før søvn i sirkulær bevegelse, unngå kontakt med området rundt øynene. Kan brukes på halsen, halsen. Påfør en gang om dagen. For forebygging eller fjerning av betennelse kan ikke brukes mer enn en gang hver femte dag.

  Nattkrem NORMADERM NIGHT DETOX, VICHY

  Fuktighetskrem fra VICHY, har helbredende egenskaper: nærer, beroliger og strammer porene. Det toner opp, tonerivå, fjerner fet skinn, normaliserer arbeidet med talgkjertler, erstatter fuktighetsgivende tonic før sengetid. Anbefales for jenter over atten år gammel. Passer for alle typer hud. Spesielt bra for oljeaktig epidermis.
  struktur

  • glycerol;
  • mineral komponenter;
  • koffein;
  • niacinamide;
  • vann;
  • essensielle oljer.

  søknad

  Påfør huden i en halv time før sengetid. Unngå kontakt med området rundt øynene og bunnen av håret. Du kan bruke hver dag. På grunn av lysstrukturen blir det ikke flekker eller fete merker. Gjør øyeblikkelig, og effekten varer hele dagen.

  Les også om Vichy Ideal krem ​​natten peeling her.

  Matte krem-gel PURE FOCUS, LANCME

  Utmerket krem-gel, som ikke bare fukter huden, men også matter dem, gjemmer tegn på oljeaktig glans. Den har anti-aging effekt, forynger celler, gjenoppretter hudens elastisitet. Dette er en utmerket anti-aging behandling for fet hud, da det fjerner fet skinn, fuktighet - og dermed også hjelper huden å forbli ung i lang tid. Normaliserer talgkjertlene. Dræper bakterier, slik at de ikke sprer seg over overflaten av epidermisene. Anbefales av dermatologer og kosmetologer.

  struktur

  • tang ekstrakt;
  • glycerol;
  • termisk vann;
  • essensielle oljer.

  søknad

  Forrens huden. Påfør problemområder med tynt lag, lette sirkulære bevegelser. La det tørke. Kan brukes som en base for sminke. Påfør 15 minutter før du legger grunnlaget. Bruk ikke mer enn to ganger om dagen.

  Les også om ansikts kremer for fet hud på denne adressen.

  Den maksimale effekten på å bruke gelkremet etter bruk av rengjøringsgel PURE FOCUS og rensepremie PURE FOCUS.

  Dag med vitaminer Dag Vitamin Cream, Mulsan Kosmetisk

  Et annet godt verktøy for fuktighet av epidermis. Rik på vitaminer, nærer, beskytter mot ytre faktorer, lindrer, lindrer rødhet, irritasjon, behandler akne og fjerner overflødig talg.

  struktur

  • vann;
  • olivenolje;
  • ekstrakter av grønn te, kamille, aloe, nettle, burdock;
  • glyserol.

  søknad

  Forvask med varmt vann og vaskemiddel. La huden tørke, ikke tørk med et håndkle. Bruk i sirkulære bevegelser på problemområder, samt på nakke, nakke, skuldre. Unngå kontakt med øyeområdet. Etter en halv time, blett gjenværende uabsorbert krem ​​med en tørr klut..

  Etter 30

  Opptil 30 år er huden smidig, glatt, silkeaktig og sunn. Dessverre begynner en gradvis aldringsprosess etter 30 år. På grunn av feil kosthold, livsstil og hudpleie - denne prosessen kan akselereres. For å forhindre utseende av rynker, gjenopprette elastisitet og forynge cellene, må du bruke kremer med foryngende effekt. De mest populære produsentene innen anti-aging kremer: SKINCEUTICALS, Vichy, Cora, Avene.

  Anti-aging ingredienser: glycerin, retinol, vitaminer A, C, E.

  Les også om de beste ansikts kremer for rynker på lenken.

  Dagkrem for fet og normal hud med tegn på aldring FACE CREAM, SKINCEUTICALS

  Anti-aging krem ​​for jenter etter 30 år. Moisturizes, nærer huden, forynger cellene, bremser aldringsprosessen, gjenoppretter hudens elastisitet, behandler akne. Beskytter mot miljøpåvirkning. Egnet for oljeaktig og kombinasjonshud. Godkjent av dermatologer.

  struktur

  • termisk vann;
  • glycerol;
  • naturlige ekstrakter og oljer.

  søknad

  Forbered dyp rensing av ansiktet. Bruk i sirkulære bevegelser på problemområder. Vent til tørr (20-30 minutter). Deretter vaskes med varmt vann. Det anbefales ikke å bruke mer enn en gang hver tredje dag. Lett tekstur absorberer raskt, etterlater ikke fettete flekker eller merker.

  Utmerket effekt vil være når kombinert med andre anti-aging kremer og tonics.

  Retinol Nattkrem med Retinol 0.3, SKINCEUTICALS

  Nattkrem har en foryngende effekt. Den aktive ingrediensen - retinol, senker aldringsprosessen, forynger cellene, gjenoppretter hudens elastisitet, beroliger, behandler akne, komedoner, fjerner overflødig flytende fett og desinfiserer huden. Bekjemper med utseendet på alder flekker. Tett tekstur gir en varig effekt. Full absorpsjon skjer i en halv time.

  struktur

  • retinol;
  • termisk vann;
  • te og peppermynte essensielle oljer.

  søknad

  Rengjør huden, det er tilrådelig å dampe og åpne porene. Påfør en halv time før sengetid, i en sirkelbevegelse. Kan brukes i to lag. På grunn av sin lette, ikke-fete tekstur, absorberes den raskt. Første halvtime ikke å vaske og ikke tørke ansiktet ditt. Påfør ikke mer enn en gang om dagen. Holder en lang og varig effekt.

  Vichy Aqualia Termisk lys fuktighetsgivende

  Lett fuktighetskrem med anti-aging effekt fra Vichy vil vare 24 timer, og opprettholder et optimalt fuktighetsnivå på huden. For fet hud er veldig bra. Strammer porer, glatter rynker, behandler akne, nivåer tone, returnerer den tidligere elastisiteten til overflaten av epidermis. Det gir en sunn glans, glatthet og silke. Fjerner åpenbare tegn på fett.

  struktur

  søknad

  Rengjør huden, legg et tynt lag på problemområder, unngå huden rundt øynene. Etter tjue minutter, skyll med varmt vann og tørk ansiktet med fuktighetskrem.

  Den maksimale effekten vil være ved påføring av andre rensemidler og fuktighetsgivende midler fra Vichy.

  Antistress Cream Bark

  Multifunksjonell anti-rynkebehandling. Intensivt bryr seg om hud etter eksponering for miljøet eller stressfaktorene (temperaturendringer, kulde, støv, varme, sterk vind, dårlig kosthold, utilstrekkelig mengder mineraler og vitaminer, brannsår). Fjerner betennelse, forynger celler, beroliger, renser porene, fjerner fet skinn, normaliserer talgkjertlene.

  struktur

  • vitamin C;
  • naturlige polysakkarider;
  • aloe vera juice;
  • avokado;
  • shea smør;
  • kalk;
  • vann;
  • granater.

  søknad

  Skal huden. Påfør i sirkulære bevegelser. La igjen i fem minutter, og legg deretter på et andre lag. Hold i femten minutter. Vask av med varmt vann. Det anbefales å bruke ikke mer enn to ganger om dagen. For profylakse kan du bruke den en gang hver tredje eller fire dager.

  Avene Eluage Regenerating Cream

  Universell anti-aging krem, gjenoppretter og forynker cellene. Det lindrer, lindrer irritasjon, betennelse, allergiske manifestasjoner, behandler akne og svarte flekker, fjerner tegn på fet og problem hud. Copes med rynker etter 40 år. Produsent - Frankrike.

  struktur

  søknad

  Forrens huden. Påfør i sirkulære bevegelser på ansikt og nakke. Vent til helt absorbert (10-20 minutter). Deretter vaskes med varmt vann. Resultatet vil bli synlig etter to ukers daglig bruk.

  Det er bedre å søke før sengetid.

  For fett og problem (kombinert)

  Største omsorg krever fet og problem hud. Det er en spesiell linje med omsorg bare for denne huden. Fjerner oljeaktig glans, mattes, fuktighet og næring. Det anbefales å bruke hver dag. For behandling av egnede produkter fra bedrifter: Vichy, Cora, Avene.

  Komponenter: koffein, salicylsyre og hyalurinsyre, niacinamid.

  Artistry Essentials

  Universal kosmetikk med fuktighetsgivende og rensende effekt. Fjerner betennelse, renser og strammer porene, fjerner fet skinn, nærer og holder fuktighet i cellene. Produsent: Amway. Anbefales til bruk sammen med andre fuktighetsgivende og toningmidler fra Amway.

  struktur

  • glycerol;
  • kamille ekstrakt;
  • tea tree olje;
  • vann;
  • salicylsyre.

  søknad

  Påfør på renset tørr hud. Unngå kontakt med øynene. Det er bedre å søke om morgenen og kvelden. På grunn av sin lette tekstur absorberer den seg raskt. Skyll ikke. Ikke bruk mer enn to ganger om dagen. Ellers, vanedannende, og effekten vil ikke være.

  Skin Relief Cream

  Universelt middel for fet og kombinert hudpleie. Strammer porene, tørker acne, fjerner fet skinn, har en liten matteffekt. Kan brukes til profylakse hver tredje dag.

  struktur

  • kastanje ekstrakt;
  • vitaminer A, E.
  • aloe vera ekstrakt;
  • glyserol.

  søknad

  Påfør på renset hud. Ikke fall på området rundt øynene. Den kan brukes på hals, nakke og skuldre. Det er bedre å bruke med rensende geler og tonics. Tjue minutter senere, blett gjenværende uabsorbert krem ​​med et tørt serviett. Synlig resultat etter tre uker daglig bruk. Godkjent av dermatologer.

  Normaderm

  En stor omsorgsperson fra Vishy. Tørker acne, hindrer dem i å komme tilbake, renser og strammer porene, fjerner oljeaktig glans, fuktighet og næring. Godkjent av dermatologer. På grunn av sin lette og ikke-fettete tekstur absorberer den raskt, og gir ingen flekker. Kan brukes før avreise. Langvarig effekt.

  struktur

  • vann;
  • glycerol;
  • Tea Tree Extract;
  • hyalurinsyre;
  • essensielle oljer.

  søknad

  Påfør på renset hud. Smør tynne lag i problemområder. Skyll ikke. Vent 10 minutter til helt absorbert. Bruk ikke mer enn to ganger daglig under behandlingen. De første resultatene vil bli synlige om noen uker. Kan brukes til profylakse en gang i uken eller som en base for sminke.

  Tips for å velge

  1. Det er nødvendig å sjekke kremen for tilstedeværelse av skadelige komponenter (fargestoffer, dufter, oljeraffineringsrester, silikoner).
  2. Kremet bør fuktighet, nærme litt, og også beskytte huden mot eksterne faktorer.
  3. For dagtid bruk, er det bedre å velge en krem ​​med en lys tekstur, for nattpleie - med en tett struktur.
  4. Hvis det ikke er utslag og akne, er det bedre å velge krem ​​uten høy konsentrasjon av syrer og retinol.
  5. Før påføring utfør lys eller dyp rensing av ansiktet, dampende, åpne porer.
  6. Sjekk om individuell intoleranse for stoffets komponenter.

  Vi anbefaler også at du gjør deg kjent med de beste solkremkremene for hver dag i dette materialet.

  video

  I denne videoen vil kosmetologen fortelle deg hvordan du velger riktig krem, avhengig av hudtype.

  funn

  1. I en god krem ​​for fet hud er det en eller flere komponenter fra listen: retinol, koffein, glyserin, essensielle oljer, vitaminer A, E, C, mineralkomponenter, koenzymer.
  2. Valg av krem ​​for fetttype er en kompleks prosess.
  3. Feil omsorg kan føre til aktivering av sebaceous kjertler og utseendet på ulike typer utslett.
  4. I fuktighetskrem er hovedbestanddelen glyserin og hyalurinsyre.
  5. Matting krem ​​kan brukes som en base for sminke.
  6. De mest populære hudpleiemerkene er Avena, Vishy, ​​KIEHL'S, LA ROCHE-POSAY, LANCME, Mulsan Cosmetic.
  7. Det er bedre å kjøpe fra pålitelige produsenter.
  8. Anti-aging ansikts kremer redusere aldringsprosessen og gjenopprette hudens elastisitet.
  9. For fet hud trenger du konstant pleie.

  Les også om ansikts kremer for kombinasjonshud her.

  Flere Artikler Om Typer Acne