Alle, uten unntak, krever kremer for dehydrert hud. Noen - periodisk, noen - hele tiden. Vi oppgir faktum: Dehydrert hud er ikke en tørr type. Alle kan lide av mangel på fuktighet. Og måten å bekjempe problemet må velges enkeltvis.

For å lage en handlingsplan forstår vi funksjonene i epidermisene og nyansene for å velge det mest effektive omsorgsproduktet.

Hvordan å vite at huden er dehydrert?

Først og fremst noterer vi at tørre og dehydrerte epidermier ikke er identiske begreper. Både i første og i andre tilfelle lider huden av mangel på fuktighet. Men årsakene til dette fenomenet er forskjellige:

 • tørr hud er en permanent forekomst. En slik egenskap er arvet. Det er ikke nok lipidforbindelser i cellene, og derfor er væsken ikke godt beholdt.
 • dehydrert hud - en midlertidig tilstand som oppstår under påvirkning av eksterne eller interne faktorer. I dette tilfellet kan hudtypen være tørr, normal, fet, kombinert.

Ved hvilke tegn kan vi gjette at et problem har oppstått:

 • Ansiktet begynner å klø, kløe;
 • Det er konstant tetthet, selv etter bruk av de vanlige og tidligere egnet kosmetikk i alle henseender;
 • tørr hud, peeling;
 • rødhet, blemmer, irritasjoner;
 • epidermis grovhet, mister elastisitet, mykhet;
 • for tidlig rynker vises;
 • Det ser ut som at favorittsiden krem ​​dehydrerer enda mer. Tørrhet manifesterer seg etter et par timer etter påføring, og blir enda mer uttalt.

Den arvelige tørre typen av epidermis kan ikke endres a priori. Ved hjelp av kosmetikk kan du bare forhindre ubehagelige manifestasjoner - peeling, tetthet, sprekker, irritasjon.

Dehydrert hud krever aktiv omsorg. Velvalgte kosmetikk vil bidra til å kvitte seg med problemet raskt nok. Men for å oppnå resultatet må du handle riktig.

Hvordan bryr seg dehydrert hud?

Som vi allerede har funnet ut, kan enhver type hudoverflate dehydrert. Derfor vil hudpleie i stor grad avhenge av denne konstante indikatoren.

På vanlig tid vet hver kvinne nøye om sitt utseende, nøyaktig hva han skal gjøre. Denne "krisen" (la oss kalle det som) perioden av regelen er noe justert. Kosmetikk må også forandres. Vanlige skinn, geler, serum og kremer er ganske i stand til å provosere ytterligere problemer.

Å fukte ulike hudtyper har sine egne regler. For å oppnå resultatet er det nødvendig å gjennomføre noen mer grundige prosedyrer, kanskje - for en stund å forlate favorittinnretningene. La oss vurdere i detalj de radikalt forskjellige tilstandene.

Tørr hudpleie innebærer følgende trinn:

 • overflate rengjøring med milde midler (uten alkohol.). Det kan være et lett skum, gel, kosmetisk såpe med oljer og urteekstrakter;
 • tonic behandling, som utligner pH, bringe det nærmere normal;
 • påføring av aktivt serum for å aktivere regenerative prosesser i epidermis;
 • krem med lipidkomplekser, vitaminer, mineraler. Tekstur er ganske mettet, tett;
 • Om nødvendig, etter å ha opptørt krem, påfør et tynt lag av egnet kosmetisk olje til huden. Det må ikke gnides, men "drevet inn" med fingertuppene.

Denne type epidermis mangler i utgangspunktet et lipidlag. Det er av denne grunn at fuktighetsmolekyler ikke kan holde inne. Utfør alle trinnene i prosedyren med minimale intervaller ved bruk av hver påfølgende måte.

Lipidlaget av oljeaktig hud lider ikke av mangel på forbindelser som er i stand til å holde fuktighet. Men det er ikke i tilstrekkelig mengde. Regler for omsorg for en slik epidermis på prinsippet om lite er forskjellig fra den forrige versjonen. Den vesentlige forskjellen er den tiltenkte måten. Brukes av:

 • lys scrubs, skum og geler for vasking. Scrubs er imidlertid kontraindisert i nærvær av irritasjoner, utslett, betente områder;
 • makeup remover - mycelial vann;
 • for intensiv hydrering - gel serum, emulsjon kremer;
 • I den kalde årstiden kan du legge til olje, som sluttstadiet. Men det bør være ikke-komedogen, lett, ikke tilstoppende porer.

Kombinert hud trenger en spesiell tilnærming, siden ulike områder av ansiktet må behandles på ulike måter. Det er imidlertid nødvendig å "bli sittende fast" for å kvitte seg med problemet.

Lær hvordan du gjenoppretter dehydrert ansiktshud:

Hvordan velge riktig krem?

På hyllene til kosmetiske butikker finner du mange verktøy som er laget for ansiktspleie. På hver boks er det et "svindelark" som hjelper til å velge et passende produkt: alder, hudtype, sammensetning, holdbarhet. Alle disse indikatorene må være oppmerksomme, fordi de er avhengige av effektivitet.

Hva kan bli funnet for dehydrert hud:

 • dag, natt ansiktskrem. Det er ønskelig å kombinere begge disse produktene, velge dem fra en linje;
 • Intensivt fuktighetsgivende produkter - geler, serum, væsker og andre;
 • tonal eksplosivstoffer med fuktighetsgivende effekt;
 • Krem retningsbestemt for forskjellige hudtyper og aldersgrupper;
 • kosmeceuticals - en symbiose av kosmetikk og medisinske stoffer. Slike rusmidler selges i spesialforretninger, apotek eller butikker;
 • rettsmidler solgt i apotek. Slike produkter maskerer ikke problemet, men eliminerer det ved roten.

Igjen å gjenta at det er nødvendig å være oppmerksom på alle små ting, vil vi ikke. Fra disse faktorene avhenger ikke bare resultatet, men også mulige komplikasjoner, som, hvis det er et problem i det hele tatt, kommer til ingenting.

Anbefalinger fra kosmetologer

Eksperter sier at dehydrering av huden er et fenomen som krever en systematisk tilnærming. Tross alt lider epidermis gjennom hele kroppen, og ikke bare i sine synlige områder.

Derfor anbefaler kosmetologer:

 • luftfuktighet. Uansett årstid, oppfyller fuktigheten i miljøet ikke alltid behovene til epidermis. Selv den mest effektive krem ​​kan ikke fullt ut "fungere" hvis det ikke er noen hensiktsmessige forhold. Sett på batteriet er ikke lenger nødvendig. Du kjøper en husholdningsapparat i en butikk og bruker den på vår, sommer, høst og vinter;
 • drikkeregime. De sier at en person skal drikke opptil 2 liter vann av høy kvalitet (ikke en annen væske) per dag for at alle organer og systemer skal fungere normalt. Men en slik mengde er ikke for alle "av krefter". Velg selv nøyaktig "mål" som er berettiget;
 • vaske opp Midler for dette har vi allerede diskutert. Stoffet som prosedyren utføres er et viktig aspekt. Bruk bedre tint, destillert vann. I et ord - strukturert. Kranvann har mange skadelige urenheter som ikke forbedrer tilstanden til huden;
 • rensing. Melk, tonic, mycelial vann, myke skrubbemidler - dette er grunnlaget. For fet hud er egnede midler mer aktive, for en tørr full tabu - scrubs med slipemidler. Såper og alkoholformuleringer tørker epidermis, aggressive skrubber og peeling-stoffer skades;
 • omsorg kosmetikk. Fuktighetskrem hjelper til med å gjenopprette vann-lipidbalanse, beholder fuktighet inne i cellene, forbedrer hudtilstanden.

La oss utdype mer detaljert på kravene som må pålegges sammensetningen av kosmetiske produkter.

Hva skal inkluderes?

Det er viktig å vite hvilke kremkomponenter som skal letes etter på pakken. Dessverre er det ikke alltid mulig å tro på innskriften "fuktighetskrem".

 1. Hyaluronate. Faktum er at mengden hyaluronsyre som kroppen produserer, reduseres ikke bare med alderen, men også under påvirkning av eksterne eller interne patogene faktorer. Ved hjelp av et verktøy med henne i komposisjonen, kan du rette opp situasjonen.
 2. Glyserin er lik i sin virkning mot hyaluron. Det fukter ikke bare huden, men skaper også en permeabel film på overflaten som forhindrer fordampning av fuktighet.
 3. Vegetabilske oljer, mineral. De myker epidermis, forbedrer den generelle tilstanden, fremmer regenereringsprosesser, eliminerer irritasjon, desquamation. For oljeaktig epidermis, må du være veldig forsiktig når du velger et produkt med slike stoffer i sammensetningen. De kan tette porene, provosere betennelse, akne, svarte flekker.
 4. Kollagen, koenzym, elastin hjelper til med å gjenopprette fibrene i epidermis og dermis. Øker hudens elastisitet, forbedrer elastisitet, struktur.
 5. Urteekstrakter, vitaminer, mineralkomplekser er gode for huden. De gir ernæring, forbedrer interne prosesser, stimulerer arbeidet med celler.

Hvordan finner du egnet? Vi hjelper til å gjøre et valg.

Et utvalg av kremer for dehydrert hud med anmeldelser

Før du går til butikken eller apoteket, besøker hver kvinne det riktige forumet på Internett for å lese anmeldelser om kremer for dehydrert hud. Vi presenterer en vurdering av midler.

Cream "Vivifying moisturizing"

Cream "Vivifying moisturizing" fra Garnier for normal og kombinasjonshud. Inneholder blå lotus ekstrakt. Den har en lett tekstur, perfekt fuktighet, egnet som en base for sminke.

Valeria, 29 år gammel, Surgut

"Etter hvile på havet følte jeg hvordan ansiktet mitt begynte å bli en grov maske, selv om jeg aldri hadde hatt tørr hud. Jeg kjøpte krem ​​fra Garnier, fordi jeg har brukt produkter fra denne produsenten i lang tid. Utmerkede midler - som alltid er alt på høyeste nivå. "

Anna, 36, Moskva

"Jeg var på utkikk etter et budsjettmiddel for dehydrering. Konsulenten anbefalte "Livgivende hydrering". Det viste seg å være ganske svakt for meg - effekten varte bare noen få timer. "

Day Cream "Moisturizing Expert"

Day Cream "Moisturizing Expert" fra L'Oreal for tørr, sensitiv hud. Inneholder roseolje og vinekstrakt. Gir intensiv fuktighet, eliminering av peeling, sløvhet.

Valentina, 48, Ufa

"Krem jeg ble fortalt er egnet for ulike aldre. Min mening er utvetydig - forgjeves brukt penger. Budsjettmidler er mer effektive. I tillegg, hvis det er en mulighet for allergi, vil du få en reaksjon. "

Irina, 29 år gammel, Murmansk

"Kremet godt fuktighet, nærer, forbedrer utseendet. Prisen er hans eneste feil. "

Janssen

Tysk produkt for normal og tørr hud. Inneholder hyaluronsyre, algenekstrakter, vitaminkomplekser. Fuktar, forbedrer strukturen, nærer, oppdaterer.

Oksana, 40 år gammel, Ryazan

"En veldig verdig løsning. Gelen er lett i tekstur, godt påført, absorberer raskt og gir ingen klebrig film. "

Tatyana, 35 år gammel, Moskva

"Med min veldig tørre hud litt svak, spesielt om vinteren. Men sommeren er bra. "

Tolederm Uriage

Tolederm Uryazh, produksjon Frankrike. Ideell for eiere av tørr, sensitiv hud utsatt for irritasjon. Inneholder termisk vann, ekstrakter av alger og urter, vitaminkomplekser.

Marina, 38 år gammel, Arkhangelsk

"Denne krem ​​hjelper til med å håndtere selv de mest uttalt manifestasjoner av tørrhet. Jeg likte det faktum at det kan brukes som sminkebase. "

Olga, 32 år gammel, Novosibirsk

"Oppdaterer, gir skinn og friskhet til tørr hud. Jeg har brukt den i to måneder nå. "

Filorga

Filorga, laget i Frankrike. Refererer til segmentet av farmasøytiske kosmetikk. Sammensetningen - hyaluronsyre, aloe vera ekstrakt, vitamin, mineral komplekser.

Kjærlighet, 42 år gammel, Samara

"Den beste fuktighetsgivende kosmetikken jeg nettopp har prøvd."

Tamara, 48, Omsk

"Frankrike er Frankrike. Kosmetikk har høyeste nivå. Super fuktighetskrem - topp hakk. Og hvis du legger til "Second Skin" -masken her, vil effekten bli fantastisk. "

Krem for dehydrert hud

Mange mennesker forvirrer tørr hud med tørr og prøver å rette sin tilstand ved hjelp av et dobbeltlag med tykkende nærende krem. Resultatet er tilstoppede porer, svarte flekker og betennelser. Vi viser tegn på dehydrering og utarbeider en tilstrekkelig handlingsplan.

 • Tegn på dehydrering av huden
 • Hvordan velge en krem ​​for å fukte ulike hudtyper
 • Egenskaper av sammensetningen
 • Kremer for forskjellige aldersgrupper
 • Regler for omsorg for dehydrert hud
 • Oversikt over produkter for dehydrert hud

Tegn på dehydrering av huden

Dehydrert hud forveksles ofte med tørr og ikke-tilfeldig. Både første og andre mangler fuktighet - sant, av helt forskjellige grunner.

Tørrtype er en permanent egenskap for huden, som vanligvis er arvelig. I dette tilfellet mangler epidermis lipider, så det opprettholdes dårlig fuktighet.

Dehydrering er en midlertidig, reversibel tilstand forårsaket av eksterne eller interne faktorer. Hudtypen kan være enten tørr eller fet.

Tørr hudtype kan ikke forvandles til normalt, men for å fjerne irritasjon, peeling og andre ubehagelige følelser egentlig.

Dehydrert - kan og bør bringes tilbake til normal, og dette er ikke så vanskelig som det kan virke.

Hva er skiltene for å skille dehydrert hud?

Olje- og kombinasjonshud lider ofte av dehydrering. Dette er vanligvis en konsekvens av aggressiv tørking (misbruk av syrer, rensingsmasker, matprodukter).

Porene kan være både brede og smale.

Huden ser ut som tørr - den blir rød og flak, og til berøring det ligner sandpapir. Men hennes konstante følgesvenner på samme tid kan forbli inflammatoriske utslett og skinne i T-sonen.

I motsetning til tørrhet er dehydrering en midlertidig tilstand preget av en tetthet etter rengjøring med vann. Også dehydrering får seg til å føle seg i et kaldt eller varmt klima, etter aggressiv rensing eller med mangel på fuktighet i omsorgen.

Tørrhet og dehydrering av huden - forskjellige konsepter og betingelser. © iStock

Hvordan velge en krem ​​for å fukte ulike hudtyper

Hvilken krem ​​å velge - du bestemmer deg. Gjenta om huden din er utsatt for fett eller tvert imot tørrhet.

Tørk dehydrert

Denne huden mister fuktighet veldig raskt. Det har ikke nok lipider for å hindre vannmolekylene fra å fordampe, derfor er det viktig å søke med minimale pauser når de går.

pH-nivåering tonic;

uten å vente på full absorpsjon, serumet som tilfredsstiller hudens behov;

fuktighetskrem med lipider og rik tekstur;

Hvis huden er veldig tørr, "forsegl" kremet med smør, påfør det med en innkjøring, i stedet for å smøre, bevegelse.

Fett dehydrert

Fett i lipidlaget er nok, så bruk fuktighetsgivende gelserum og emulsjonskremer. I vinterpleie kan du legge til nærende olje, men vær forsiktig: velg et lett, ikke-komedogent middel, for eksempel arganolje.

Hovedkomponentene i kremer for dehydrert hud er hyaluronsyre, glyserin, aloe juice. © iStock

Egenskaper av sammensetningen

Sammensetningen av kosmetikk for dehydrert hud inkluderer hygroskopiske midler - de tiltrekker seg fuktighetsmolekyler for seg selv og bærer dem i cellene i epidermis.

Listen over ingredienser bør være:

propylenglykol (det fremmer også bedre absorpsjon av andre komponenter);

Kremer for forskjellige aldersgrupper

Når du velger en krem, fokus ikke så mye på tallene i passet ditt som på hudens behov.

For ung hud

I ung alder trenger huden en god fuktighetsgivende og solbeskyttelse for å se seg frisk. Se etter kremer med fuktighetskremer (hyaluronsyre, glyserin) og kollagen. Omsorg for fremtiden, nærmere 25 år, begynner å introdusere antioksidanter i omsorg, som for eksempel vitamin C og E. De vil beskytte celler mot skadelige oksidative prosesser.

Med aldersendringer

Etter 35, legg til midler med peptider og ceramider til programmet. Tenk på at selv i fet hud blir lipidlaget tynnere med alderen, noe som betyr at det vil trenge flere regenererende komponenter.

Dehydrert kan være både tørr og fet hud. © iStock

Regler for omsorg for dehydrert hud

Listen over regler i dette tilfellet er ikke den største, men de må følge strengt.

Hold øye med luftfuktigheten i rommet: i vinter, på grunn av arbeidet med sentralvarme, reduseres det kraftig. En moderne luftfukter er et godt alternativ til vannbassenger som pleide å bli plassert på batteriet.

Det antas at for å opprettholde det nødvendige fuktighetsnivået i hudcellene, er det nødvendig å drikke minst to liter vann per dag. Men hvis dette er for mye for deg, kompensere for mangelen på fuktighetsgivende masker.

Rengjør huden så forsiktig som mulig. Såper og geler for fet hud skal erstattes med delikate skinn, og for å fjerne sminke, bruk micellært vann.

Når dehydrering ikke er ønskelig å påføre skrubber, spesielt hvis det er åpen betennelse. Gi preferanse til milde syreprodukter, for eksempel serum med melkesyre eller masker med glykolsyre i lave konsentrasjoner.

Håper å bli kvitt akne og oljeaktig skinn, tørkes huden ofte med alkoholholdige stoffer, og deretter forsøker de å rette opp situasjonen ved hjelp av en tykkende nærende krem. Som et resultat, er porene igjen tilstoppet, og ålene vises. Ikke opprett denne onde sirkelen.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • strikking (13895)
 • pullover (2142)
 • mønstre (1869)
 • jakke (1818)
 • topp (832)
 • genser (806)
 • jumper (748)
 • skjerf (724)
 • Kjole (707)
 • Jacquard (615)
 • barn (576)
 • bluse (546)
 • hatt (538)
 • sjal (525)
 • leksjoner og teknikker (428)
 • Menn (394)
 • tunika (323)
 • vest (274)
 • votter (266)
 • sokker (252)
 • Poser (193)
 • frakk (173)
 • ideer (98)
 • skjørt (94)
 • matlaging (1037)
 • baking (484)
 • salater (205)
 • kjøtt (162)
 • bevaring (74)
 • magasiner (599)
 • Europa (209)
 • Sabrina, VVH, etc. (104)
 • Asiatisk (84)
 • Kim Hargreaves (29)
 • Dråper (15)
 • Louisa Harding (13)
 • Phildar (11)
 • broderi (574)
 • for hjemmet (535)
 • tepper, puter (237)
 • interiør (119)
 • duker, servietter (71)
 • Jeg vil binde meg (158)
 • Nålverk (131)
 • skjønnhet (126)
 • annerledes (74)
 • sying (56)
 • grønnsakshage (46)
 • LiRu (32)
 • bøker (16)
 • mine arbeider (10)

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-venner

-Vanlige lesere

-samfunnet

-statistikk

Dehydrert oljeaktig ansiktshud

Dehydrert fet ansiktshud. Hvordan identifisere og ta vare på

I beboere i store byer er fuktet rent hud i ansiktet en sjeldenhet. Dette problemet bekymrer tusenvis av kvinner og menn. All skyld er luftkondisjonerte rom, mangel på frisk luft og nervøsitet. Dehydrert fet hud, mer enn noen annen hudtype, trenger regelmessig konstant pleie - i grundig fuktighet og rensing. Riktig omsorg og kosmetikk til å velge sin egen er nesten umulig. Jeg deler min kunnskap med fagfolk om hvordan du blir tørr, fet hud til ren.

De viktigste tegn på fet hud

Først må du avgjøre om du er den uheldig eieren av fet, tørr hud. Her er hovedtegnene:

- det er kjedelig, løs, grå;

- porene er forstørret og raskt tilstoppet

- noe fuktighetskrem provoserer utseendet av komedoner (svarte flekker) og betennelser;

- Alkoholholdige og alkaliske tonics og skum øyeblikkelig strammer huden og forårsaker peeling.

Les deretter om omsorgen for fet hud, og hvis du vil at øynene dine skal være mer uttrykksfulle, ta vare på skjønnheten i øyenvippene dine. Nylig er et effektivt verktøy for vekst av øyenvipper veldig populært - Kareprost. Dette er et terapeutisk verktøy som i en måned vil gjøre øyevippene myke og lange. Alle detaljer leses på nettstedet kareprost-sale.ru. Her kan du lære om metoder for bestilling, levering og priser på stoffet.

Fet hudpleie

Det ser ut til at med et slikt sett gaver lettere å skyte. Faktisk kan selv en slik hud bringes til utmerket tilstand. "Å miste fukt begynner fet hud aktivt å absorbere fett, som utskilles i overskudd," forklarer kosmetolog-dermatolog Tatyana Stepanyuk. - På grunn av dette blir det porøst, tett og betent. Bare å kombinere rettsmidler for normal tørr og fet hud er feil - det vil bare forverre problemet. For oljeaktig dehydrert hud er det behov for spesiell forsiktighet. " Her er hva:

1. Avvis alkoholholdige tonics og produkter med økt PH. De skader epidermis og tørker huden, noe som gir ekstra fettproduksjon. Hvis etiketten nevner Sodium Lauryl Sulfate, passer ikke denne kosmetikken deg.

2. Drikk mer vann og bruk en luftfukter. Ofte er dette nok til å bringe en person til en normal tilstand.

3. Rengjør ansiktet grundig to ganger om dagen. Bruk "servanter" basert på vann, gel og fløte tekstur. De fjerner skinnet og tørker ikke huden, noe som gjør den ren.

4. Ta et kurs av vitamin E (selvfølgelig etter å ha konsultert en lege). Ofte er dens mangel på provoserer tørrhet og tetthet av fet hud.

5. Kosmetologer anbefaler å bruke subacid tonics to eller tre ganger om dagen. De hjelper virkelig. Velg produkter som inneholder AHA-syrer og hyaluronsyre: de normaliserer produksjonen av fett og holder fuktighet i huden.

6. For å rengjøre huden, bruk en ansiktsskrubbe, men ikke aggressiv, men myk. Det skal være kremaktig og inneholde små peelingpartikler.

7. Minst om morgenen og om kvelden må du bruke lette fuktighetskrem. Olje dehydrert hud reagerer best på aromaterapi. Velg kremer med essensielle og vegetabilske oljer.

8. Før krem, bruk serum med vitamin C. Det skaper en slags filter som gjør at huden kan absorbere like mye fuktighet som det trenger, og ikke bli betent.

Pleie og hydrering av fet hud hjemme

I tillegg er oljeaktig tørr hud bare tilfelle når øko-produktene fungerer veldig bra. Under min tortur gikk jeg rundt dusinvis av mestere, og selv i svært dyre salonger ble jeg absolutt anbefalt å lage masker fra naturlig yoghurt og rullet havre. Også i settet må "diett for ansiktet" inneholde honning, egghvite, sitronsaft og tea tree olje. Her er noen effektive kombinasjoner:

1. Oppløs 50 g hvit leire med varmt vann, tilsett 2-3 dråper tea tree olje og en spiseskje olivenolje. Tørk på ansiktet, vask av etter 15 minutter med varmt vann. Gjenta 2-3 ganger i uken: Denne masken absorberer talg og normaliserer samtidig lipidbalansen.

2. Bland 2 ss honning, 1 banket egghvite, en dråpe te-treolje, 1 teskje sitronsaft. Masser ansiktet forsiktig med denne blandingen, skyll av etter 5 minutter. Denne skrubben strammer perfekt porene og forbedrer hudfargen.

3. Bland 50 gram naturlig yoghurt og en håndfull havremelflak. Masser ansiktet, skyll deretter med varmt vann. Dette er en universell rensemiddel for oljeaktig dehydrert hud - den kan brukes hver dag.

4. Forbered en avkok av kamille, kul. Legg til 2-3 spiseskjeer med rosevann og en skje med sitronsaft. Bruk i stedet for tonic for ansiktet.


Bare ved metoden "trial and error" har du muligheten til å velge selv den hyggeligste krem ​​som vil løse alle dine problemer. Men før du kjøper det, er det nødvendig å avklare hvor godt dette eller det kosmetiske produktet. Du kan gjøre dette ved å lese anmeldelser.

Ifølge en undersøkelse av kvinner som lider av dehydrering av huden, ble 5 av de mest populære og effektive kremer identifisert:

AQUALIA THERMAL - Dette er en innovativ utvikling av det berømte selskapet Vichy. Det er flere alternativer for dette verktøyet - lett og rik. Denne krem ​​vil beskytte og fukte huden din i 24 timer. Bokstavelig talt innen 15 minutter etter påføring absorberes produktet og skinner ikke. Kremet er mettet med mineraler, og hjelper derfor huden til å bli sterkere, frisk og frisk. Den er egnet for kvinner i alle aldre. Du kan også bruke den til jenter med hvilken som helst hudtype.

Hydrabio leggere, utviklet av merkevaren Bioderma. Den absorberer raskt, blir et godt grunnlag for din daglige sminke. Samtidig fuktes produktet perfekt, fordi det ble laget spesielt for tørr hud, som mister fuktighet. I tillegg eliminerer kremet slike problemer som: ujevn hudfarge, samt en følelse av tetthet. På grunn av den nyskapende sammensetningen av krem ​​trenger den dypt inn i lagene i huden, stimulerer de intercellulære prosessene. Som et resultat begynner fuktighet å samle seg.

Hydrans Optimal Leger, skapt av eksperter fra Avene selskapet. Dette er en veldig delikat, hyggelig teksturkrem. På den legger sminke veldig nøyaktig ned. Verktøyet passer for jenter i alle aldre og med alle typer hud. I tillegg til sterk fuktighet med den, kan du også få den matte huden.

Sebium hydra fra det populære merket Bioderma er designet eksklusivt for eiere av fet hud. Denne kremet håndterer dehydrering, og gjenoppretter også strukturen og tilstanden til huden.

Hydra komplett - Krem, som har utviklet selskapet Estee Lauder. Vegetabilske og mineralske komponenter som utgjør det, har en fuktighetsgivende, regenererende og nærende effekt. Som et resultat, hvis kremet påføres kontinuerlig, kan du merke hvordan huden blir fløyelsaktig, glatt og rynker gradvis forsvinner.

Hvordan velge en krem ​​for dehydrert hud? Prøv å stole på kun påviste merkevarer, og vær sikker på å se på sammensetningen av midlene.

Janssen Seboregulating Cream Gel-Face Cream Gel (4420) - Gjennomgang

Den perfekte krem ​​for fet og dehydrert hud! Gjennomgå Janssen sebum-regulerende krem-gel for omsorg for fet hud og hud med 24-timers akne. Enkel diagnose av dehydrert hud

Velkommen til min favoritt irecommend-side!

PROLOG

Å være en glad eier av fet og dehydrert hud, og til og med de første tegn på aldring, nærmer jeg ansiktspleie og nærmer meg det nøye og ansvarlig.

Ellers - alle tre og tretti gleder: peeling på pannen og nesevingene, forstørrede porene med enkeltfokus på betennelse, og selvsagt kjedelig hudfarge med en heterogen struktur.

Dessverre diagnostiserte jeg bare min hudtype med en kompetent kosmetolog. Før det visste jeg ikke engang hva slags dyr det var, og brukte forsiktig en krem ​​til tørr hud og olje på ansiktet mitt, overrasket over at situasjonen var blitt kritisk hver dag.

Teenage girls, unge damer, vær så snill å ikke gjenta mine feil!

Jeg vet at mange, som meg på den tiden, forvirrer tørr hud med tørr og prøver å korrigere tilstanden med et dobbeltlag med tykkende nærende krem. Resultatet er tilstoppede porer, svarte flekker og betennelser.

Vær så snill å tenke tre ganger enn å kjøpe kremer for tørr hud hvis du har:

- kjedelig hudfarge

- peeling på pannen, nesevinger, hake,

- forstørrede flabbyporer

- huden slutter å være elastisk og elastisk,

- huden er skinnende eller betent,

- irritasjon, rødhet og hud ikke takler dette,

- tørr munn, tørre lepper,

- hvis på slutten av dagen sminke farget, da dehydrert hud begynner å absorbere fuktighet fra kosmetikk.

Dessverre er den eneste veien ut her å drikke, drikke og drikke vann, og selvfølgelig å velge de riktige pleieprodukter.

PAKKING

En 150 ml kremflaske er et rør av tykk, hvit plast, belagt med en tynn lilla stripe, noe som betyr at den tilhører en serie oljeholdige hudpleieprodukter. Alt er ganske enkelt og minimalistisk. På baksiden av røret er det en oversettelse med en referanse, beskrivelse av produktet, søknad og utløpsdato.

Dessverre var det ingen ekstra membraner. Bare ved at verktøyet, når det brukes først, begynner å gå langt ikke etter første trykk på pumpen, kan det forstås at ingen brukte det før deg. Pumpen er forseglet og kan ikke fjernes.

Det skal bemerkes at jeg straks tok en stor mengde, beregnet for en kosmetologs arbeid. I standardversjonen på 50 ml og vil allerede være standard kartong og glimmer.

Legg også merke til tilstedeværelsen av et tettsittende deksel. Med en lang tur vil krem ​​ikke spre seg over kofferten.

Det eneste du ikke kan se hvor mye krem ​​forblir i banken, men som det viste seg, er det ganske enkelt å bestemme av tyngden av røret.

Pris: 2682 rubler på kjøpstidspunktet

Volum: 150 ml

Produksjon: Tyskland

Hudtype: For fet hud og aknehud

Type prosedyre: behandling av akne, akne, komedoner, fuktighetsgivende huden

Alder: fra 20 år

BESKRIVELSE

Cream-gel regulerer aktiviteten til sebaceous kjertlene, lindrer betennelse og forhindrer sin gjentakelse. Betydelig forbedrer tilstanden til porene, beroliger og fukter huden. Lett gelstruktur gir en følelse av friskhet og komfort.

Butilavokadat (avokado frukt ekstrakt), reduserer produksjonen av talg. Aloe vera-ekstrakt myker, renser og øker nivået av hydrering, har anti-inflammatorisk og anti-bakteriell virkning, beskytter.

Røde alger ekstrakt Hondrus krøll fuktighet og har en antibakteriell effekt, nærer cellene med oksygen, øker stoffskiftet.

HOVEDAKTIVE KOMPONENTER

Butilavokadat, rød alge ekstrakt (Chondrus crispus), aloe vera ekstrakt, matte mikropartikler (polyamidpulver), glukose.

TEXTUR OG AROMA

Kremet selv er veldig delikat lyseblå i fargen, tekstur er gel, veldig lys. Absolutt ikke fett, det absorberes veldig raskt. Duften er ganske lett, forsvinner nesten umiddelbart fra huden, av en eller annen grunn lukter jeg lukten av agurker.

SØKNAD

Påfør Clarifying Cream gel for å rense huden om morgenen og / eller kvelden. Massere lett. Ideell som sminkebase.

Uttrykk fra kremen

Produktet er veldig lett å spre på ansiktet, huden blir matt og fløyelsaktig, er et utmerket grunnlag for sminke. Det eneste med ham er ikke å overdrive det, ellers vil krem ​​begynne å rulle. Ganske litt, fordi volumet på 150 ml vanligvis er nok for meg i ni eller ti måneder.

Epilog

Jeg elsker Janssen Seboregulating Cream Gel veldig forsiktig og i svært lang tid. Uansett hvor mange nye kremer, inkludert de fra premium-segmentet, prøvde jeg, legger jeg fremdeles til kurven min igjen og igjen i det største volumet. Derfor kan jeg trygt anbefale til alle de som lider, og vil kjøpe det igjen.

Men om loseren krem ​​for huden rundt øynene kan leses her.

Jeg vil gjerne få tilbakemelding og som alltid - takk for å se!

Topp 9 fuktighetskrem for oljeaktig og dehydrert hud

Det er mange problemer med en fett type ansikt. Blant dem er det plusser, for eksempel på grunn av det flytende lag av fett, det alder langsommere og holder fuktighet bedre. Men det faktum at huden er dekket med fett betyr ikke at de ikke trenger fuktighetskrem. Fuktighetsgivende er nødvendig for enhver hudtype, spesielt fet hud. Det er fuktighet som kan bidra til å løse mange problemer som jentene har.

Det eneste som kan avvike er valget av kosmetiske produkter for fuktighetsgivende. Fet hud krever intens fuktighet og ernæring samtidig. For å hjelpe verktøyet godt, bør sammensetningen inneholde slike komponenter: termisk vann, glyserin, hyaluronsyre, kollagen, elastin og melkesyre.

Hvordan handler de? Når de treffer overflaten av ansiktet, trenger de inn i huden, forynger, renser og fukter cellene. Dermed er tilstanden til utseendet av denne typen forbedret, og takket være flytende fett - fuktighet forblir inne i epidermis lenger.

Tegn på dehydrert fet hud

Symptomer på dehydrering kan ikke bli lagt merke til umiddelbart, da deres fettekresjoner maskerer. Derfor er det best å skille slik hud når den er tørr. Imidlertid vil tegn på dehydrering over tid være merkbar i alle fall. Dette er en permanent eller periodisk tilstand av epidermis, med slike symptomer:

 1. Kjedelig hudfarge. Mange mennesker gjør feil når de tror at hudfarge er avhengig av å sove og henger ut på datamaskinen. I utgangspunktet snakker kjedelig hudfarge om den dårlige tilstanden til huden og kroppen. Han mangler fuktighet.
 2. Peeling på pannen, nesevinger, hake. Dette er også ofte forvekslet med vitaminmangel, men det er det ikke. Avitaminose er oftest manifestert på armene og på bena, og i ansiktet sist. Derfor er desquamation et klart tegn på dehydrering. De beste ansiktsmasker for peeling er samlet i denne artikkelen.
 3. Forstørrede flabby porene. Dette kan ikke bare være en konsekvens av for ofte bruk av rensemidler og poreåpnings- og renseprosedyrer. Men tegn på utilstrekkelig vann i kroppens celler.
 4. Huden slutter å være elastisk og elastisk. Denne prosessen kan ses hos jenter over tretti og førti år. Her aldringsprosessen, hormonell svikt. Men hvis en jente har en slik ting langt før den angitte datoen - problemet er mangel på fuktighet.
 5. Sjelden urinering, mørk urin. Jo mer du drikker vann, jo lysere er urinen. Tegn konklusjoner.
 6. Huden er skinnende eller betent, en tilbaketrukket følelse. På grunn av mangel på fuktighet begynner mange prosesser å gå bort. Inkludert beskyttende. Irritasjon, rødhet og hud klare ikke dette.
 7. Tørr munn, tørre lepper.
 8. Dehydrert hud begynner å absorbere fuktighet fra kosmetikk. På slutten av dagen blir sminke farget.
 9. Mangel på appetitt, generell tretthet.

Årsaker til dehydrering

Det kan være mange grunner, spesielt for den fete typen av epidermis. For eksempel ble dietten valgt feil, for hyppig og intens trening, usunn kosthold, kosmetikk av dårlig kvalitet, feil daglig hudpleie.

Huden taper fuktighet gjennom dagen på forskjellige måter: Fordampning, svette sekreter, som et resultat av arbeidet med indre organer og cellulære prosesser. Og hvis vi legger til dette påvirkningen av eksterne faktorer (temperaturfluktuasjoner, sport, flyturer, tunge rom), så viser det seg at i løpet av dagen taper integlene en liter vann og mottar bare en liten del.

Slik avfettes oljeaktig hud

Sebum virker som beskyttelse og smøring av huden. Denne beskyttelsen er imidlertid for mye, og du trenger å bli kvitt den. Det er flere måter å avfette fet hud.

Raske alternativer

Hvis du raskt og på et offentlig sted trenger å avfette huden, kan du bruke følgende metoder.

Spesielt blotting papir

Dette er et glatt papir, som i løpet av sekunder og vil absorbere overflødig fett uten å skade sminke og hudfarge. En av de raskeste avgjørelsene, hvis du ikke kan lage en maske eller tørke overflaten av ansiktet tonic. Du trenger bare å ta papiret og vaske problemområdene med det: pannen, haken, kinnene, nesens vinger, nakke.

Engangs lommetørkle for ansiktet

Også et godt og praktisk verktøy, men består av vann og såpe. Derfor skader tilstanden til sminke. Hvis utseendet på sminke er dyrere, er det bedre å ikke bruke et slikt verktøy. Etter bruk er det tilrådelig å vaske med kaldt vann for å vaske rester av såpe i ansiktet.

Bruke tonic

Velg den beste tonicen for fet hud - en av måtene for raskt å fjerne tegn på fett. Det er nok å suge en bomullspute i den og bruke den på problemområder. Det eneste problemet - spoiler sminke. Hvordan velge en lotion for fet hud, finn ut i dette materialet.

Hjemmelaget tonic oppskrift

Det er nødvendig å helle et halvt glass naturlig eplecidereddike i en krukke og fortynne den med et glass vann. Rør og bruk med en bomullspute på problemområder når det trengs. Antall bruk per dag er ubegrenset.

Kaldtvannsvask

Ansiktet kan settes i orden ved hjelp av vanlig kaldt vann. Lavtemperatur vann lukker porene, normaliserer talgkjertlene og fornyer huden. Etter vask må du forsiktig tørke ansiktet forsiktig med et håndkle.

Det gjør vondt sminke, men det er praktisk og effektivt.

Ansikts kremer

En annen god og effektiv måte er daglig bruk av fuktighetskrem. Det er de som sliter med dehydrering, fjern oljeaktig glans og nærer epidermis.

Hvilke kremer er brukt

Den aller første tingen å gjøre med skikkelig hudpleie er å fukte det. Aktive ingredienser: hyaluronsyre, glyserin, termisk vann, essensielle oljer - trenger dypt inn i huden, og nærer og fukter cellene. Dermed blir epidermis frisk, oljeaktig skinn er fjernet, akne lesjoner behandles, sebaceous glands funksjonen er normalisert. Populære merker innen fet hudpleie: Lirene, Dr. Sante, La Roche Posay, Vichy, Avene, Garnier.

HyaluroMat Cream av Lirene

Utmerket kosmetisk, har en mattende effekt og fuktighet, nærer, beroliger huden. Det fjerner overflødig fett, og tillater ikke at den vises i lang tid. Det glatter rynker, forynker litt celler, gjør huden myk, smidig og elastisk. Nivåer tone. Den beskytter mot eksterne faktorer og akselererer prosessen med å gjenopprette huden. Godkjent av dermatologer.

struktur

 • hyaluronsyre;
 • babasu olje;
 • matte mikrosponge.

søknad

Forrens huden. Påfør ansiktet i sirkulære bevegelser. Vent til det er tørt. Skyll ikke. På grunn av sin lette tekstur absorberer den seg raskt. Bruk om morgenen og kvelden. Kan brukes som sminkebase. Om andre kremer med hyaluronsyre finner du her.

Agurkbalansekontroll av Dr. Sante

En annen god fuktighetskrem og matting agent. Intensivt bekjemper tegn på fet hud, normaliserer arbeidet med talgkjertlene, skjuler mangler, varer lenge. Beroliger, nærer, fukter, forynrer celler. Returnerer sunn skinn, gir tone, gjør huden elastisk. Ikke bruk mer enn to ganger om dagen. For forebygging kan du en gang i uken.

struktur

 • vann;
 • glycerol;
 • tea tree essensielle olje;
 • naturlige ingredienser.

søknad

Påfør et tynt lag på den rensede huden. Vent til helt absorbert, ikke skyll. Om nødvendig, etter tjue minutter etter fullstendig absorpsjon, blett tørk med serviett. Påfør om morgenen, kan du som grunnlag for sminke. Anbefalt av dermatologer.

Effaclar H ved La Roche Posay

Kosmetisk fra La Roche Posay selskapet bryr seg intenst for fet eller problem hud. Tørker akne, lindrer betennelse, beroliger huden, bekjemper akne. Evner tone, fjerner fet skinn, normaliserer talgkjertlene, fukter og forynrer cellene. Godkjent av dermatologer.

struktur

 • niacinamide;
 • termisk vann;
 • grønn te ekstrakt;
 • essensielle oljer.

søknad

Påfør på renset hud. For å smøre et tynt lag på problemområder, er det ønskelig å lage en lysmassasje i fem minutter. Vent til helt absorbert, vask med varmt vann og rengjøringsmiddel og tørk i tillegg med tonic.

For maksimal effekt, bør du bruke kremet sammen med andre omsorgsmedisiner for fet hud fra La Roche Posay.

Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream av Vichy

Uten skikkelig fuktighetsgivende blir huden tørr og blabby. Med bivirkningene av dehydrering håndterer krem ​​fra Vichy, som intensivt fukt og nærer epidermis. Det har også antiinflammatorisk effekt, behandler akne, komedoner, tørker akne, lindrer rødhet og irritasjon. Evner tone, renser og strammer porene, gir et sunt utseende. Godkjent av dermatologer. Produsent - Frankrike.

struktur

 • vann;
 • glycerol;
 • rose og te tre ekstrakt;
 • naturlige mineral ingredienser.

søknad

Før du starter prosedyren, skal du dampe ut ansiktet og rengjøre komedonene mekanisk. Deretter vaskes med en rengjøringsmiddel og påfør kremet. Fortrinnsvis et tynt lag flere ganger. Vent til det er helt tørt og skyll med kaldt vann. Bruk ikke mer enn en gang hver tredje dag, da den har en sterk effekt. Ellers vil avhengighet forekomme, og stoffet vil slutte å virke.

Hydratisering Hydrance Optimal Leger av Avene

Et godt verktøy som raskt og effektivt bryr seg om tørt, fet, problem og kombinasjonshud. På grunn av sammensetningen mager kremet permanent og nærer huden. Renser og strammer porene, gir tone. Godkjent av dermatologer.

struktur

 • termisk vann;
 • glycerol;
 • hyaluronsyre;
 • koffein;
 • retinol;
 • naturlige essensielle oljer og urteekstrakter.

søknad

Forrens huden. Påfør med lette sirkulære bevegelser i femten minutter. Skyll med varmt vann og vaskemiddel.

Tekstur er tett, det er bedre å bruke en halv time før sengetid.

Garnier fuktighetsgivende emulsjon

Utmerket fuktighetskrem som nærer, fuktighet, mattes og behandler fet problem hud. Tørker acne, behandler akne, hindrer utseendet av komedoner, desinfiserer huden. Evner tone, beholder fuktighet i epidermis, på grunn av hvilken det forynker cellene. For å hente ansiktskrem for problemfett hud, vennligst følg linken.

struktur

 • vann;
 • hyaluronsyre;
 • glycerol;
 • salicylsyre;
 • Tea Tree Extract;
 • orkide essensiell olje.

søknad

Påfør på tidligere rengjort hud. Vent femten minutter til det er helt tørt. Gjenta om nødvendig prosedyren. Skyll med varmt vann med tonic.

Bruk ikke mer enn en gang daglig. Sterk handling er vanedannende.

Uriage Aqua Precis

Fuktighetsgivende kosmetisk, returnerer koje elastisitet, frisk utstråling, glatthet, silke. Passer til alle hudtyper. Fjerner oljeaktig glans, mattes, renser og strammer porene. Egnet til daglig bruk hver dag. Kan brukes før sminke og etter skylling.

struktur

 • vann;
 • glycerol;
 • hyaluronsyre og salisylsyre;
 • essensielle oljer;
 • naturlige ingredienser.

søknad

Påfør flere ganger om dagen til de rydde problemområdene. Vent til fullstendig tørking, da kan du tørke med fuktighetskrem eller vaske med varmt vann. Det er bedre å bruke før du bruker kosmetikk, inkludert base under sminke.

Bioderma Sebium AKN

Et middel for problem hud som effektivt bekjemper dehydrering og alle typer akne. Den behandler akne, renser porene og hindrer dem i å tette igjen. Skaper en beskyttende film på overflaten av epidermis, som ikke støv, smuss, men huden "puster". Beskytter mot eksterne faktorer. Det nærer og normaliserer talgkjertlene.

struktur

 • mineral komponenter;
 • melkesyre4
 • glycerol;
 • termisk vann.

søknad

Påfør på tidligere rengjort hud med sirkulære bevegelser. Unngå å komme rundt øynene og hårets base. Det kan brukes på nakke, nakke og skuldre. Ikke bruk mer enn to ganger om dagen. Det er ønskelig om morgenen og kvelden etter vasking.

En god effekt vil være hvis før du bruker en dyp rengjøring med masker, skrubber, mekanisk rengjøring.

Stiefel Physiogel Hypoallergenic Cream

Nyttig for problem, tørr, sensitiv og fet hud. Inneholder ikke fargestoffer, silikoner, dufter. Bare naturlige ingredienser som intensivt nærer og fukter epidermis. Tørker acne, evens tone.

struktur

 • vann;
 • essensielle oljer;
 • urteekstrakter;
 • glycerol;
 • hyaluronsyre.

søknad

Påfør på renset hud. Massasje i sirkulære bevegelser i fem minutter. Skyll deretter med varmt vann og tørk ansiktet med tonic. På grunn av den litt tette teksten har den en lang effekt, så den kan brukes om morgenen og kvelden. Godkjent av dermatologer.

Hvordan velge

Det viktigste for en fuktighetskrem er at det virkelig hjelper, og de naturlige ingrediensene i det er mye mer enn fargestoffer. For å velge riktig kosmetisk produkt, bør du følge disse reglene. Du kan også finne ut mer om de 10 beste fuktighetskremene for fet hud her.

 1. Før du går til butikken, bør du undersøke de nyttige fuktighetsgivende ingrediensene i kremet. Se toppen veldig gode kremer. Utforsk populære merker og den virkelige prisen på produktet.
 2. Sjekk etter dufter, silikoner, fargestoffer og allergier.
 3. Du bør bare kjøpe på offisielle nettsteder eller verifiserte kosmetiske butikker.
 4. De beste fuktighetskremene - vannbasert. Hvis du tar en alkoholbasert, gjør dette verktøyet ikke fuktighet, og renser porene, healer akne, men tørker igjen huden.
 5. Velg medisiner for din hudtype. Å velge en populær krem, men en upassende kremhudtype er den samme som å kjøpe en billig og ubrukelig løsning.
 6. Det er nødvendig å velge riktig krem. For barnehage - med en lys tekstur, nattkrem til ansiktet - med en mer tett tekstur.

video

Denne videoen beskriver reglene for å velge fuktighetskrem.

Min erfaring med å håndtere dehydrering av huden

Hei kjære jenter! I mitt innlegg vil jeg gjerne dele med dere mine egne måter å bekjempe (og dessverre, sameksistens) med dehydrert hud. Det vil bli mye tekst, jeg prøvde å samle alt akkumulert de siste 7 årene. Så hvis noen vet noe eller kjeder seg - bla gjennom. Hvis noen er uenige - jeg venter på deg i kommentarene. Noen ganger vil jeg slå på cap-modusen og fortelle alle de kjente tingene, men siden jeg skriver, er det alt.

På forhånd, unnskyld alle.

Anamnesis, eller hva, egentlig, mitt problem

Et sted mellom 10 og 11 år falt jeg uten lykke og skadet nakken min, og fra det øyeblikket begynte mine problemer. Vertebraen ble returnert til sitt rette sted, alt ser ut til å være ingenting, men den gamle skaden går ikke bort uten spor, og hun visste allerede om seg selv senere. Det virker, hva har dehydrering? Saken er at jeg begynte å lider av hudproblemer helt fra det øyeblikket jeg ble 18: huden begynte å bli stram, fine rynker dukket opp rundt øynene, porene utvidet, huden begynte å reagere sterkt på noen irriterende faktorer. Det ble umiddelbart klart for meg at problemet ikke var en banal aldring av huden, noe skjedde med kroppen. I et år gikk jeg rundt nesten alle leger og fant ut diagnosen min. Kort sagt, jeg har utilstrekkelig blodgass og utstrømning i hjernen på grunn av nakkeproblemer. Derfor problemene med ansiktets hud.

Som et resultat, har jeg nå fet, sensitiv og dehydrert hud med periodiske tilbakemeldinger (spesielt under aktiv behandling) og eksacerbasjoner. Det beste resultatet gir selvsagt en intern behandling, men huden må også aktivt hjelpe fra utsiden.

I dag vil jeg fortelle deg nøyaktig hvordan jeg sliter med huddehydrering.

Dehydrering vs tørrhet

Akk, mange jenter forvirrer disse konseptene. Tørr hud er en naturlig realitet, dehydrering er en kjøpt tilstand. Dehydrert kan være hvilken som helst hud: oljeaktig, tørr, kombinasjon. Tørr hud er forbundet med mangel på det øvre lipidlaget (dvs. huden blir ubeskyttet) og dehydrering - med mangel på fuktighet i alle lag, slik at tørrhet vanligvis manifesteres av forvitring og utseendet på et fint nett på huden og dehydrering - ved skade på de dype lagene og en generell reduksjon i turgor hud. Og omsorg for tørr og dehydrert hud er forskjellig. Helt forskjellig.

Mine prinsipper om omsorg for dehydrert hud (endelig!)

1) en luftfukter Dette er alfa og omega av min omsorg, og for dehydrert hud er det bare uunnværlig. Saken er at flertallet av hudprodukter (kremer, serum) består av slike komponenter (for eksempel glycerin) som trekker vann fra området med høy fuktighet til det lave området. Derfor, når luften er tørr, begynner de å trekke fuktighet fra de dype lagene av huden til toppen, og vi trenger det motsatte. Det er svært viktig å sikre at luftfuktigheten ikke er lavere enn 60-70%, da vil kremet fungere skikkelig: ta fuktighet fra luften og lever den til huden.

I løpet av dagen har jeg ingen mulighet for objektive grunner til å bruke en luftfukter, og jeg slår den på for natten. Neste morgen er huden myk, strålende (ikke forvirret med en feit glans!), Fyllt med fuktighet. En gang kjøpt - bruk i mange år.

2) drikkemodus. For en person uten nyreproblemer - 2 liter rent drikkevann (vel, minst en liter). Det er tilrådelig å drikke ikke i en glans av briller, men i flere sip med pauser. Det antas at i det første tilfellet vaskes tarmkanalen og nyrene, i den andre - cellene er mettet med fuktighet.

3) vask med destillert eller smeltevann. Kranvann er ondt fordi det strammer den allerede dehydrerte huden sterkt.

4) hudrensing. Bedre melk eller tonic. Og glem såpe, alkohol i sammensetningen og skrubbe med steiner - den første tørre, den sistnevnte skader huden.

5) kosmetikk. Dette vil være det mest omfattende punktet :) Jeg prøver ikke engang for disse 7 årene fra de mest varierte kategoriene og merkene. En stor skuffelse og flyr inn i en bøtte. Det er ingen ideelle midler, men det er de som har nærmet seg veldig bra og har bodd med meg til nå. Jeg vil skrive om disse og andre midler.

Kosmetikk for dehydrert hud

For enkelhets skyld deler jeg kosmetikk til luksus, økologisk, kosmetikk, profesjonell og kosmetikk. Det er mange varianter av divisjon, men det er mer praktisk for meg å analysere. Jeg brukte et massemarked som Clean Line, Garnier, L'Oreal (og tusenvis av dem) i begynnelsen av ungdom i perioden med problemfri hud, da disse midlene (av åpenbare grunner) ble maktløse

1) Suite (Chanel, Dior, Guerlain, Givenchy, Lancome, Clinique, Clarins, YSL, Estee Lauder, Shiseido, Caudalie, La Mer). Dette er de første måtene som jeg snudde på, og som metodisk fløy etter hverandre fra balkongen ved lysets hastighet. Jeg beklager det ubrukelig brukte 2 år, hvor jeg forsøkte forgjeves å finne noe verdig der. Men i 18-20 år tror du at det er dyrt og kjent - dette er en garanti. Alas. Men takk Gud, det var i det minste noen anstendige penger.

Fra kategorien av horror: kremer og seromer Chanel Hydra Beauty (klarte å tørke og irritere huden), Dior Hydra Life (ubrukelig), Guerlain Super Aqua (ubrukelig), Lancome Hydra Zen (som om du smør en silikon på huden), Clarins HydraQuench (og krem, og masken er absolutt ubrukelig, til tross for mange nyttige vurderinger), Shiseido iBuki (ubrukelig)

Clinique Moisture Surge cream og nattmaske er svært verdige produkter. Jeg bruker masken så langt til natten, fuktiggjør huden veldig

Estee Lauder Hydra komplett maske og krem, Hydrationist lotion - perfekt fuktighet om sommeren, om vinteren for meg er det ganske svakt

La Mer Creme de la Mer er en utmerket fuktighetskrem til Boeing-prisen. Diskusjoner om ham fortsetter fremdeles, men fra meg selv vil jeg si at det virkelig fuktiggjøres med 5. De som han ikke passet mest sannsynlig, plukket ham ikke for sin hudtype (i linjen med 3 kremer og 2 lotioner).

2) Organisk og nær-naturlig kosmetikk (Korres, Sanoflore, Payot, Kiehl, Lush, Cora). Disse midlene kalles vanligvis organisk, fordi de inneholder mange naturlige ingredienser og praktisk talt ikke inneholder mineraloljer, silikoner og så videre. Det virker, ideelle produkter, men det er en, men. Silikoner og oljer, uansett hvordan de er ubrukelige og skadelige eller ubrukelige, legger en film på huden som forhindrer fordampning og beskytter mot ekstern aggresjon. Derfor er de skadelige for sunn hud og nødvendig for syk hud (på personlig erfaring). Merker Korres, Sanoflore og Lush er de mest naturlige, Kiehl og Payot er mindre. Jeg, dessverre, er denne typen kosmetikk nå absolutt ikke egnet.

Forsøkt: kremer Korres "Granateple" og "Yoghurt", maske "Yoghurt", Sanoflore Nectar Hydratant, Kiehl fuktighetsgivende maske og væske, Barkkrem med sjøekstrakter og maske med hyaluronsyre.

3) farmasøytiske kosmetikk (Avene, Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Filorga, Lierac, Uriage, Nuxe). Kosmetikk til apotek er kosmetikk designet for å løse spesifikke hudproblemer. Hovedformålet med slike kosmetikk er ikke å maskere de eksisterende problemene, men å løse dem, og å gjøre det så effektivt som mulig. I europeiske land kan noen merker med medisinsk kosmetikk kun kjøpes på resept.

Unfit: La Poche-Posay Hydraphase Intense Leger (allergi utviklet), Bioderma HydraBio krem ​​og maske (veldig svak), Uriage AquaPrecis krem-gel og maske (svak), Avene Hydrance Optimal (bedre enn sine forgjengere, men fuktighetsgivende er fortsatt ikke nok).

Egnet: Filorga Hydra-Filler ansiktscreme og Meso-Mask maske. Filorga regnes som den mektigste av apotekssegmentet, og med rette. Av alle apotekene er dette min sterkeste fuktighetskrem. Jeg har brukt det i ca 2 år og er velkommen til å gi råd!

4) Profesjonell kosmetikk og kosmeceuticals (Holy Land, Christina, Academie, Babor, Gigi, Magiray, Gatineau, Janssen, Yon-ka, Ericson Lab., Koko Derm., Histomer, Sesderma, Medik8, Skinceuticals, Ultraceuticals, Valmont)

Jeg kombinerte disse to kategoriene, fordi Skjønnhetssalonger bruker ofte kosmetiske produkter i deres omsorg. Helt ærlig, dette er min favoritt kategori. Det er her de fleste av mine favorittprodukter er plassert. Selv om jeg begynte å bli kjent med henne for bare 1,5 år siden, klarte jeg allerede å prøve noe. Jeg har liten skuffelse her.

Unfit: Holy Land Lactolan krem ​​for fet hud og maske (ingen effekt), Gatineau Strategie Jeunesse (ingen effekt).

Nå om de kjære.

Ericson Laboratoire Hydra Clinic krem, maske og serum - en god fuktighetslinje for enhver tid på året (brukt om vinteren, våren og sommeren). Min hud passer perfekt. Fuktar og til og med beroliger huden.

Medik8. Dette britiske merket ble lansert i 2008 av farmakologer og biokjemister, og har allerede samlet et dusin prestisjefylte priser. I vårt marked dukket opp i 2013. For øyeblikket er dette mitt favorittmerke som passer meg etter alle kriterier

Jeg brukte en fuktighetskrem med vekstfaktor, fuktighetsgivende serum, serum med retinol, melk med mandelsyre. Utmerket fuktighetskrem. Om vinteren og våren reddet de meg fra et nett av fine rynker og fylte huden min med fuktighet. Jeg vil definitivt bruke den videre og fortsette å bli kjent med andre produkter.

Skinceuticals serum SC Hydrating B5 Gel og krem ​​SC Daily Moisture. Utmerket fuktighetskrem, Cream-gel er veldig lett, så jeg bruker den om sommeren, og serumet går året rundt.

Valmont Hydra 3 Regenetic Cream and Serum. Jeg mottok dem som en gave på bursdagen min. Hva kan jeg si, produktene er helt bombe, både i kraft og i pris. Verken krem ​​eller serum i porene er tilstoppet, fuktighet, rynker tørrhet glatt. Bingo! Jeg vil gifte meg med Prokhorov - jeg vil definitivt kjøpe den.

På dette tidspunktet fullfører jeg historien. Håper at noen var hjelpsomme. Til slutt vil jeg si at jeg nå er mer enn seriøs om prosessen med fuktighet. Jeg prøver å gjøre det fra innsiden og fra utsiden. Men uansett hvor god kremer er, gir de en ekstern effekt, det viktigste er å behandle hele huden. Ved innlegg kan det virke som de mest effektive produktene - de dyreste. Dette er trolig sant. Det er tåpelig å vente på WOW-effekten av krem ​​på glyserin og vann. Selvfølgelig, i suiten, og på apoteket, og i massen har de sine egne perler, men til du finner det, kaster budsjettet til null, og luksuspakken skuffet. Likevel, jeg personlig foretrekker profesjonell kosmetikk. Hun jobber i det minste.

Og om skjønnhetsinjeksjoner som biorevitalisering og mesoterapi, vil jeg si at i mine 25 år anser jeg det for tidlig. Mer tid :))

Flere Artikler Om Typer Acne