Klirvin er en av de ayurvediske preparatene som brukes til å bevare hudens elastisitet. Proponenter av alternativ indisk medisin anbefaler det å bekjempe strekkmerker og arr.

La oss prøve å finne ut - hjelper det virkelig å takle strekkmerker, eller er effekten overdrevet?

Innhold:

Hva er ayurvedisk medisin?

Og først, la oss finne ut hva ayurvedisk medisin er.

Dette er tradisjonell indisk medisin, nært knyttet til de religiøse prinsippene i dette landet. Vi må hylle, en av de første ayurveda begynte å bruke medisinske planter i behandlingen av sykdommer. Ifølge Wikipedia, den første informasjonen om individuelle medisinske skrifter på indisk medisin går tilbake til 1500 år.

Ayurvedisk medisin ble utbredt i India i middelalderen. Kunnskapen om indiske leger i kroppens struktur og bruk av medisinske planter i noen parametere overgikk kunnskapen til europeerne. I det 17. århundre ble kirurger fra Øst-India-selskapet trent av Ayurveda.

Men nærmere vår tid, opplevde ayurvedisk medisin en tilbakegang, som ikke kunne tåle konkurranse fra det europeiske. Kanskje skyldes dette at Ayurveda ikke bare er medisinsk, men også et filosofisk system. Samtidig er moderne vestlig medisin basert på et strengt rasjonelt og bevisgrunnlag.

I midten av forrige århundre opplevde tradisjonell indisk medisin en "gjenfødelse" og ble populær i vestlige land. Ayurvediske stoffer begynte å produsere i vårt land.

Vi vil spesielt være oppmerksom på. Det må huskes at ayurvediske preparater, så vel som generelt denne delen av alternativ medisin, ikke er offisielt anerkjent. Derfor er enhver bruk av slike midler uten anbefalinger fra den behandlende legen uakseptabel. For øyeblikket, ifølge Wikipedia, har "kliniske studier ikke vist noen effekter på rusmidler som brukes i ayurvedisk medisin, bortsett fra placebo-effekten."

Indikasjoner for bruk

Her er den offisielle listen over indikasjoner for bruk av Klirvin, som er i hans instruksjoner:

 • fjerning og forebygging av strekkmerker under graviditet;
 • behandling av akne og komedoner (akne);
 • kutt;
 • microtrauma;
 • alder flekker;
 • økt tørrhet i huden
 • skrubbsår;
 • flabbiness og sagging av huden;
 • "Vesker under øynene."

Sammensetningen av krem ​​Klirvin

Kremet er laget på grunnlag av indiske urter. Til den aktive komponenten av kremet, fra virkningen av hvilken effekten av produktet utvikler, inkluderer: lodkhra, gurkemeie, medisinsk embryo, kayfal, aloe vera i sesamolje, stigma, calamus, madderblad, bivoks, hellig basilikum og boraks.

Den fulle Sammensetningen av kremen: Aqua, cetearylalkohol, flytende parafinolje Indian sesamfrø, glyserin, Dimethicone, Glyceril stearinsyre, Ceteareth-20, Herbal kompleks 711175 (den består av: aqua, aloe barbadensis, propylenglykol, sorbitol, curcuma longa, metylparaben, krapp, Acorus calamua rotekstrakt), isopropylpalmitat, Cera Alba, emulgerende voks, diazolidinylurea, hydroksycitronellal, borsyre, sinkoksyd, talkum, propylenglykol, Propylparaben, butylfenyl METHYLPROPIONAL, amyl Cinnamal, dinatriumhydrogenfosfat Ceteryl Sulfosuccinate, Methylparaben, Propylen Glykol, parfume, dinatrium-EDTA.

Instruksjonene til krem ​​betyr at den har en bleking effekt, forbedrer hudfarge og reduserer hudpigmentering. Urte ingredienser funnet i Clearin forbedrer blodsirkulasjonen i huden. Det myker og fukter huden også.

Kontraindikasjoner og graviditet

Klirvin kan som enhver krem ​​forårsake en allergisk reaksjon. Vanligvis skyldes dette den individuelle intoleransen til individuelle komponenter. Brenning og kløe kan oppstå som følge av bruk av krem. Som skal forsvinne etter at bruk av Clearin er avsluttet.

Derfor, vær sikker på å teste for allergier før du bruker produktet. Krem med et lite hudområde og se på ham for en dag. Hvis allergien i løpet av denne tiden ikke viste seg, kan kremet brukes.

I håndboken står det at forebyggende tiltak, kan Klirvin brukes fra og med fjerde måned av svangerskapet. I instruksjonene til stoffet fant vi ingen data om kliniske tester. Derfor kan vi ikke anbefale bruk under graviditet eller amming.

Siden det ifølge instruksjonene kan brukes til å eliminere strekkmerker etter graviditet, ville det beste alternativet være å bruke det etter fødselen. Når du ammer, for å unngå helt risikoen for allergiske reaksjoner på urter som vokser i en annen del av verden.

Metode for bruk

Kremet skal påføres på renset tørr hud. For å gjøre dette må huden før tilberedning være forberedt. For å rengjøre huden, kan du bruke vanlig såpe eller skum til vask. Eller spesialiserte produkter anbefalt av en hudlege.

Ved påføring av krem ​​på ansiktet, er det nødvendig å nøye fjerne sminke rester. Du kan bruke en skrubbe.

Vanligvis brukes Klirvin to ganger om dagen med lette sirkulære bevegelser til den helt absorberes.

anmeldelser

Og nå skal vi se om Clearwin er effektiv mot strekkmerker. Som alltid i slike tilfeller vender vi oss til den påviste metoden - vi vil lese på Internett med anmeldelser på krem.

Ærlig talt, når vi leter etter vurderinger, tenkte vi at nesten alle ikke var ekte. Fordi slike vurderinger seiret: "Strekkmerker er alltid - er ikke lenger relevant," "positivt overrasket" "discolors pigmentflekker på huden," "Jeg er sjokkert", "Multipurpose krem ​​for fet hud, et flott resultat"!.

Her er for eksempel et eksempel på en lovende "anmeldelse":

Den aller første bruken av Klirvin kastet meg inn i et lett sjokk: Første gang jeg brukte det til natt og om morgenen fant jeg ikke spor av de vanlige mørke kretsene under mine øyne (jeg tenkte ikke engang på dem når jeg kjøpte Klirvin), om morgenen brukte jeg det igjen (skjønt sminke på Jeg anbefaler ikke å bruke den, det er bedre etter en time, i det minste ruller den bare med fundament eller skygger). Pigmenteringen i ansiktet ble lettere, jeg gikk og kjøpte den andre, tredje røret og allerede flere av vennene mine begynte også å bruke den, ifølge min anbefaling. Resultatet er jeg veldig glad, for hva det var 300 tenge (omtrent $ 2,04), bleket jeg en veldig god person, bli kvitt mørke ringer under øynene (fra evig mangel på søvn), forsvant på hofter postpartum strekkmerker på magen, de blir mindre synlige, og arret postoperativ merkbart myknet.

Tilbakemelding fra Otzovik: http://otzovik.com/review_116012.html

Leaving lovende vurderinger til side, lese anmeldelser er negative. For eksempel, slik:

Etter å ha lest lovende vurderinger om Klirvin Ayurvedic Cream, hadde jeg høye forventninger til ham. Selv i de siste månedene av svangerskapet hadde jeg noen få små strekkmerker på brystet, nær brystvorten. Og selv da bestemte jeg meg for at jeg definitivt ville prøve dette mirakelkremet etter fødselen. Kremet i tekstur jeg likte - litt fett, men tekstur er behagelig. Farge - uvanlig, rosa, som Drapolena. )) Og lukten er subtil, hyggelig. Hun smarte friske postpartum strekkmerker og bestemte seg samtidig for å kvitte seg med pigmentet på armen som hadde dannet seg fra solen. Jeg gned disse områdene to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden, som det står skrevet i instruksjonene. Som et resultat, gikk det 3,5 måneder, og ting er fortsatt der. Han ble ikke kvitt frisk strekkmerker eller pigmentmottak. Pigmentfeltet i løpet av denne tiden har ikke engang endret seg - det har ikke gått ned i størrelse, har ikke blitt blek... Veldig skuffet i denne kremmen. Jeg er ferdig med det tredje røret, og sannsynligvis vil jeg ikke kjøpe mer, jeg vil prøve noe annet.

Tilbakemelding fra Otzovik: http://otzovik.com/review_434847.html

Etter å ha studert de ulike vurderingene, må vi dessverre si at flertallet av positive også berømmer produktet, og de negative snakker om sin ubrukelighet.

Vi vil ikke ta noen, men mest sannsynlig er kremets mirakuløse effekt overdrevet.

Men siden verktøyet er ganske billig, kan hver leser kjøpe og teste den. Hvem vet - kanskje det vil hjelpe deg.

Klirvin fra strekkmerker

Den som en gang møtte problemet med strekkmerker, vet at deres eliminering er en lang og omhyggelig prosess. Jo tidligere behandling er startet og forebyggende tiltak tatt mer grundig, desto bedre blir effekten oppnådd.

På grunn av den ulike strukturen i huden, genetiske egenskaper, årsakene til unaesthetiske bånd på huden, kan deres eiere bli hjulpet av forskjellige måter å håndtere dem på. Et slikt middel mot strekkmerker, som Klirvin, har vist seg godt.

Typen av strekkmerker

Før du begynner å eliminere strekkmerker, må du forestille deg egenskapene til opprinnelsen.

Et annet navn på strekkmerker er striae (fra Latin. Striae - striper). Over tid lykkes de, men forsvinner ikke, spesielt kontrastfylt på utsmeltet hud. Til tross for ufarlighet gir de opphav til komplekser, en følelse av forlegenhet, og til og med en depressiv tilstand hos både menn og kvinner.

Kraften til ayurvedisk stoff Klirvin

I dag blir den ayurvediske retningen for å forbedre menneskekroppen stadig mer populær. Den er basert på utvikling og produksjon av medisinske og kosmetiske produkter som ikke er syntetiske, men av biologisk opprinnelse.

Til linjen av slike legemidler og krem ​​Klirvin, som inneholder konsentrerte planteekstrakter. Dens verdifulle ingredienser er dyrket i økologisk rene regioner i India.

Kremens sammensatte sammensetning inneholder følgende komponenter:

 • Aloe Vera, mye brukt av kosmetiske produsenter rundt om i verden. Juice av denne planten har anti-inflammatorisk, antiseptisk, antioksidant, anti-toksisk, anti-allergisk, regenererende effekt;
 • Yashada Bhasma er et naturlig mineral, sinkoksid. Denne komponenten bidrar til å redusere betennelse og dannelsen av en beskyttende barriere mot irriterende eksterne faktorer;
 • Tankan Bhasma (boric oxide) - et sterkt bakteriedrepende middel;
 • lochdra er et ekstrakt av bark eller rot av en helende eviggrønn busk som forbedrer blodsirkulasjonen, helbreder sår, gjenoppretter hudens elastisitet, løser arr fra strekkmerker, fremmer rask fornyelse av det øvre lag av dermis;
 • han (medisinsk plante) fjerner giftstoffer i inflammatoriske hudsykdommer, har en foryngende effekt, kjemper mot tumorlignende formasjoner av ulike etiologier;
 • Harad (haritaki) akselererer sårheling, reduserer aldringsprosessen, øker fordøyeligheten av andre ingredienser, reduserer hevelse;
 • gurkemeie - et kjent krydder har en rekke helbredende egenskaper: løser mange problemer med fet hud, lyser arr, fjerner rødhet fra akne, binder frie radikaler, forlenger ungdommen i huden;
 • Vachcha hindrer hudstopp og dannelse av akne;
 • manjista øker stoffskiftet, løser blodpropper, eliminerer blodstasis, lyser pigmentering, spor av akne og fregner;
 • Tulsi (fargelagt basilikum) fukter, renser, glatter, øker tonen i fading huden, eliminerer utslett og akne;
 • bivoks virker som et naturlig konserveringsmiddel, er en kilde til karoten, danner en beskyttende film på huden som beskytter mot dehydrering og et aggressivt eksternt miljø;
 • sesamolje fyller huden med aminosyrer, vitaminer, mineraler, eliminerer tørrhet og peeling, strammer konturene.

En slik rik sammensetning tillater Klirvin å søke i følgende tilfeller:

 • forebygging og eliminering av striae;
 • kompleks behandling av akne og komedoner;
 • mikrotrauma helbredelse;
 • lynområder med nedsatt pigmentering, tonejustering;
 • fjerning av poser under øynene;
 • reduksjon av kløe, peeling, tørrhet;
 • restaurering av aldrende og dehydrert hud.

Action Klirvin på striae

Overflaten av huden til hver person har en viss elastisitetsmargin. Kosmetologer bruker ofte et slikt konsept som vevsturgur - dette er motstandskraften til cellemembranen, avhengig av trykket i det intracellulære rommet. Hudens turgor påvirkes av nivået av østrogenhormoner, kvaliteten på vannbalansen, innholdet av hyaluronsyre. Disse egenskapene til huden er innebygd i gener, så noen strekker dannes, men noen gjør det ikke.

Grønt Grunnleggende

Hovedhemmeligheten om effektiv bruk av Klirvin er vanlig bruk. Ved søknad må du følge de følgende tipsene:

 • huden skal ryddes godt. Du kan ta en dusj med gels eller scrubs. Det beskrevne middel har en høy permeabilitet, så hyppig anvendelse
 • På skitten hud vil det forårsake betennelse;
 • Ved første påføring må kremet testes på et lite område av huden for en allergisk reaksjon;
 • Etter en jevn fordeling av en del av krem ​​på problemområdet, bør den gnides med lette sirkulære bevegelser til den er helt absorbert.
 • overflødig trenger å bli våt med en kosmetisk klut, så den spesifikke aroma som er iboende i preparatet vil fordampe raskere;
 • Det anbefales å bruke Clearwin to ganger om dagen;
 • Under graviditeten må du begynne å bruke kremet fra øyeblikket av aktiv vekst av fosteret og strekker huden i brystkjernen, magen, hofter, skinker, nedre rygg og noen ganger skuldre. Når dårlig
 • hudens elastisitet er nødvendig for å bære støttende bandasjer, bodices og strømpebukser;
 • hvis du trenger å eliminere eksisterende striae, så før hver bruk av krem ​​er nyttig å ta en kontrastdusj. Alternativ for kalde og varme temperaturer i 3 - 5
 • besøk utløser metabolismen, øker blodgennemstrømningen, med det resultat at de aktive stoffene i Klirvins sammensetning penetrerer dypere og arbeider mer produktivt;
 • For applikasjon kan du bruke myke silikon silikonmitts;
 • Hvis ansiktets hud forverres under svangerskapet, kan du prøve å erstatte de vanlige pleieprodukterne med Klirvin. Bare i dette tilfellet er det ønskelig å bruke krem ​​en time før
 • påføring av kosmetikk for å unngå rulling
 • Behandlingsforløpet er minst to måneder.

Kontra

På grunn av de naturlige råmaterialene som brukes i produksjonen av Klirvin, har krem ​​ingen kontraindikasjoner, unntatt individuell intoleranse for de enkelte bestanddelene. Det kan brukes på barn, gravide og ammende kvinner.

Demokratiske kostnader, multikomponent naturlig sammensetning, høy effektivitet, mangel på kontraindikasjoner brakte Klirvin fortjent popularitet til krem.

Den viktigste tingen, omgitt av livets bekymringer, ikke glem å bruke det regelmessig.

Klirvin fra strekkmerker, vurderinger av det indiske verktøyet

Interessant merke "ayurvedisk stoff" har forårsaket stor interesse for kremen fra strekkmerker Klirvin. Anmeldelser viser at dette verktøyet har få konkurrenter når det gjelder effektivitet. Hver kvinne vil bli kvitt strekkmerker, og mange gravide prøver å forhindre utseende av strekkmerker, fordi de blå stripene på huden ikke legger til skjønnhet. Kan Klirvin hjelpe? Du kan forstå, nøye analysere sammensetningen av verktøyet.

Hemmeligheten til indiske healere

Hva betyr begrepet "ayurvedisk"? Ayurveda er en type alternativ medisin som oppsto i India.

Følgelig sier det fristende merke på emballasje av Klirvin-krem at utøvere av alternativ medisin var engasjert i utviklingen av verktøyet.

Som en del av preparatet indikerte produsenten et antall medisinske urter, hvis navn ikke er kjent for flertallet av befolkningen. Hver plante har sin effekt:

 1. Neem brukes oftest eters av dette treet. Ved påføring av olje for å åpne sår, observeres akselerert regenerering. Det var de foryngende og regenererende virkningene som forårsaket inkluderingen av neem eter i Clearwine. Det er ingen bivirkninger på treoljer, men det er ikke verdt smigrende - et uvanlig middel kan lett føre til en alvorlig allergisk reaksjon. Kontraindikasjoner inkluderer problemer med åndedrettssystemet og, merkelig nok, graviditet.
 2. Lodhra. Anlegg av indisk skjønnhet, fungerer som katalysator i prosessene for produksjon av kollagen, gir huden den nødvendige fuktighet og ernæring. Det klare seg med flabbhet, sagging av huden etter svangerskapet eller med aldersrelaterte endringer, også beroliger og styrker huden. Bivirkninger er ikke indikert, en kontraindikasjon er også graviditetsperioden.
 3. Harad og Vachcha forhindrer tilstoppede porer, aktivt henger seg i pusten i huden, noe som forbedrer tilstanden betydelig. Bivirkninger er heller ikke spesifisert. Kontraindikasjoner til bruk av - sykdommer i huden.
 4. Gurkemeie. Pleasant krydder virker positivt på huden - gjenoppretter metabolske prosesser, akselererer utvinningen. Den har en beroligende effekt, hjelper godt med dermatitt. Ved ekstern bruk gir ingen bivirkninger ingen kontraindikasjoner.
 5. Mangista og Tulsi - urter som forbedrer blodstrømmen, akselererer stoffskiftet. Fukt og fukt huden. Om kontraindikasjoner er ikke kjent.
 6. Kajfal, en annen helbredende urt som fremmer elastinproduksjon. Forstyrrer tap av fuktighetsintegritet. I store doser kan etter bruk av midlene være en sterk brennende følelse. Når purulent-inflammatoriske hudsykdommer fra bruk av midlene må overgis.
 7. Aloe vera er den eneste ikke-indiske aktive ingrediensen som hjelper til med å gjenopprette hudtilstanden. En bivirkning kan være tørr hud. Kontraindikasjoner kan være i tilfelle overfølsomhet overfor planten.

I tillegg til de aktive komponentene inneholder sammensetningen også hjelpestoffer, som du også bør være oppmerksom på. De mest kjente av dem er glycerin og petrolatum. De gir krem ​​den ønskede konsistensen, og bidrar også til å gjenopprette vannbalansen i huden.

Yashada Bhasma, det russiske navnet som er mindre mystisk - sinkoksid, hører også til sammensetningens hjelpestoffer. Komponenten har antiinflammatorisk virkning, virker som beskyttelse mot eksterne prosesser. Kan ikke brukes med følsomhet for stoffet.

Også produsenten angitt i sammensetningen av to stoffer - sangazire og bivoks. Som regel er de vant til å ta vare på tørr hud, så deres inkludering i krem ​​er berettiget. Det er verdt å understreke at etter påføring kan det virke kløende hud. Begge komponentene er kontraindisert i overfølsomhet.

Er det noen følelse av krem?

Komponentene som utgjør Klirvin-kremet, kan forbedre tilstanden til huden, men det er vanskelig å snakke om effektiviteten av legemidlet for dype strekkmerker. Planteekstrakter kan redusere nye striae, men gamle kosmetiske feil vil forbli selv etter langvarig bruk.

Siden det er urter på listen over aktive ingredienser som forårsaker teratogene og mutagene virkninger på fosteret, anbefales det ikke å bruke Klirvin under graviditet. Men med andre forhold som følge av endringer i hormonelle nivåer, for eksempel unge, kan kremet fungere som en effektiv profylaktisk. Ifølge vurderinger hindrer Klirvin utseende av strekkmerker når de mister vekt.

Tips! Hvis en kvinne fortsatt bestemte seg for å bruke Klirvin under svangerskapet, er det verdt å konsultere en gynekolog. I tilfelle av forverring av helse og utseendet av negative symptomer etter å ha brukt kremet fra midlene må det bli forlatt.

Hvordan oppnå de ønskede resultatene?

Hvordan oppnår du maksimale resultater? I følge annotasjonen til det ayurvediske middelet, for å unngå strekkmerker, bruk Klirvin to ganger om dagen. Kremet påføres med lette massasjebevegelser til de områdene som er mest utsatt for utseende av strekkmerker - dette er huden på lårene, skinker og mage. I puberteten kan strekkmerker vises på baksiden. Hos menn og kvinner etter intense treningsøkter kan striae ligge i områder med rask muskelvekst.

For å eliminere eksisterende strekkmerker, adskiller applikasjonstipsene seg ikke fra andre kremer. Den eneste advarselen: Kremmengden for å søke på problemområder må økes. Klirvin bør gnides på huden til komponentene er fullstendig absorbert. Hvis du følger instruksjonene, kan du oppnå forbedringer allerede i fjerde uke med bruk av krem. For å forbedre effektiviteten av krem, bør du kombinere den med andre måter å håndtere strekkmerker på.

I noen fora finner du vurderinger der kvinner gir råd om innpakning med krem. Denne behandlingsmetoden øker opptaket av krem ​​i problemområdene, men det er umulig å si om innpakningen øker effektiviteten av kremet.

Interessant! En tuba med krem ​​er nok til daglig bruk innen en måned. For å gjenopprette huden vil det trenge minst 5 pakker av produktet.

Hvor å kjøpe?

Først ble Klirvin-krem bare brukt til å fjerne små arr og hudbleking, derfor var det vanskelig å finne stoffet i apotekskjeden. Nå som verktøyet har blitt brukt i kampen mot strekkmerker, har Klirvin blitt mer tilgjengelig. Prisen varierer i området fra 100 til 300 rubler.

Det er best å kjøpe Klirvin krem ​​i apotek, men du kan kjøpe den i nettbutikker, indiske kosmetikk salonger. Prisene i dem er ikke veldig forskjellige fra apoteket, men andelen falske midler er mye høyere.

Skal jeg tro på annonsering?

Internett er fullt av anerkjennelser for krem, men om det er verdt deres fullstendige tillit til dem, er det et vanskelig spørsmål. De fleste kvinner setter pris på stoffet for sine naturlige ingredienser og rimelig pris, men sammensetningen kan noen ganger skremme bort - du kan ikke søke på huden urtekrem med ukjente navn. Anmeldelser nesten overalt er like positive, de noterer seg den gunstige effekten av krem ​​på huden, behagelig aroma, effektivitet når det gjelder å kvitte seg med strekkmerker.

Strekkmerker dukket opp etter fødselen, penger til dyre laserprosedyrer eller krem ​​var en eller annen måte ynkelig, rådde venner Klirvin. Jeg likte stoffet, striaen minket merkbart, huden fikk et vakkert utseende.

Jeg likte Klirvin på grunn av sammensetningen, jeg liker indisk medisin. I begynnelsen bestokte vurderinger, og jeg forventet gode resultater. Kremet var selvsagt ikke særlig imponert, strekkmerker forble, men det virker ikke så merkbar.

Indisk Ayurveda var alltid imponert, bestilte Klirvin krem ​​på Internett, snarere for å forebygge strekkmerker - bestemte seg for å gå ned i vekt om sommeren. Brukes i henhold til instruksjonene, mistet 12 kg under dietten, ingen strekkmerker etter bruk av stoffet.

Hvis du finner en feil, velg tekstfragmentet og trykk Ctrl + Enter.

Flere Artikler Om Typer Acne