Under behandling av akne, overtar huden. Dette kan ikke tillates, og det er verdt å kjøpe fuktighetsgivende regenererende krem ​​på forhånd. Kremet fra Noreva Exfoliac ble spesielt skapt for denne typen hud: tørket og dehydrert.

Hvordan påvirker Noreva Exfoliac krem ​​huden din?

Når huden gjennomgår en seriøs systematisk behandling av akne, begynner den nesten alltid å tørke, irritere, rødme. Dette er en normal reaksjon på nye stoffer, men denne prosessen og denne gangen vil bidra til å lindre det spesielle middelet Noreva Exfoliac Repair Cream.

Denne fløten er spesielt laget for slik hud. I kremens sammensetning er det stoffer som gjenoppretter lipidfilmen. Mangelen på lipider bringer huden til en tilstand av tørrhet, tetthet og irritasjon, men kremen inneholder fuktighetsgivende og beroligende ingredienser.
Noreva Exfoliac krem ​​inneholder: essensielle fettsyrer, ceramid 2, glyserin, shea smør, abyssin, kolesterol og andre stoffer. I dette tilfellet er kremet ikke komedogen, hypoallergenisk.

Hvem er Noreva Exfoliac Regenerating Cream egnet for?

Kremet er laget for hud utsatt for akne. Ofte er det ungdomsår, men det spiller ingen rolle. Hvis du behandler akne, blir huden strammet, dehydrert, flakket av - denne kremet er for deg.

Spesielt passende er Noreva Exfoliac Regenerating Cream i de første par månedene med behandling med Effezel. På grunn av den oljede strukturen, vil det umerkelig eliminere hudens peeling. Men når huden allerede blir vant til behandlingen, bør kremet skiftes til en lettere, for eksempel AquaPrecis krem.

Intensivt fuktighet, gir umiddelbart en følelse av komfort, eliminerer følelsen av tetthet, skaper en hydro-lipidfilm, lindrer irritasjon, gjenoppretter beskyttelsen av epidermis.

Hvordan bruke Noreva Exfoliac Cream

Påfør krem ​​på ren og tørr hud minst 2 ganger om dagen og resten ganger - om nødvendig. Tynt lag, jevnt. Kremet absorberes raskt og kan være grunnlaget for sminke.

Exfoliac-serien har også en veldig god og kraftig peelingskrubbe som eliminerer flekker etter akne og svarte flekker - Noreva Exfoliac scrub.

Anmeldelser av restaureringskrem Noreva Exfoliac

Jeg kjøpte denne kremet bare når huden begynte å tørke ut og skrelle av. Og jeg vet fortsatt ikke hvorfor jeg er 22 år gammel, min hud er litt problematisk, men ikke forferdelig. På apoteket kjøpte jeg Noreva Exfoliac Regenerating Cream på råd fra en konsulent. Prisen, selvfølgelig, bit meg (690 rubler), men jeg bestemte meg, fordi helse og skjønnhet er dyrere. Jeg er veldig glad for at jeg ikke ble grådig og huden straks sukket, spenningen gikk bort, det var en følelse av trøst, og det var ingen fettfilm igjen, som fra vanlige kremer.

Vurdert av: Marina

Jeg har gjennomgått Bazirons behandling i ca 2 uker, og jeg visste at huden ville flate av hardt. Jeg så straks etter gode fuktighetsgivende kremer for problematisk hud, valgte denne Noreva Exfoliac krem ​​og var fornøyd. Perioden med sterk peeling og tørrhet var veldig myk for meg, det var ubehag, men kremet jevnet det med en gang.

Gjennomgå forfatter: Elena

Noreva Exfoliac krem ​​har vært i min kosmetiske pose siden vinter - et ideelt middel for tonalc i en kald sesong. Moisturizes, nærer og har en utmerket base. Mine porer er rene etter ham, og huden min er frisk. Liker det

Noreva Exfoliac Regenerating Cream

Problemer hud, overdried og tynnet gjennom aggressiv dermatologisk behandling.
Konstitusjonell tørr og veldig tørr hud
Seasonal xerosis i høst og vinter
Som beskyttende, reduksjonsmiddel mot eksterne faktorer (kald, vind)

Gjenoppretter huden perfekt, gir en følelse av komfort.

Ceramides 2, basale fettsyrer og kolesterol gjenopprette epidermal sement, begrense transepidermalt vanntap.
Squalan, gul voks, sheasmør har en nærende, filmbasert, beskyttende, regenererende effekt. Glyserin, natriumhyaluronat fuktighet, sørg for bevaring av vann i epidermis. Abyssin har sårheling, beroligende, regenererende, antiinflammatoriske egenskaper. Alpha-bisabolol har en ekstra beroligende effekt.
pH = 5,2;
Klinisk testet av dermatologer på hud behandlet med isotretinoin. Har ikke en fotosensibiliserende effekt. Uten smaker og parabener. Ikke komedogenno. Meget tolerant.

Påfør 2-3 ganger om dagen eller oftere om nødvendig. Kan brukes alene eller i kombinasjon med systemisk dermatologisk behandling. Anbefalt den komplekse bruken av hygieneprodukter og aktiv medisinsk behandling EXFOLIAC.

Ansiktskrem Noreva exfoliac Creme Reparatrice - anmeldelse

Noreva Exfoliac Creme Reparatrice Super Regenererende Face Cream - en utmerket etter-peeling omsorg og ikke bare

I dag vil jeg fortelle deg om et annet verktøy fra det franske merket Noreva laboratorier fra Exfoliac-linjen. Jeg skrev allerede en anmeldelse om gelen for vask og krem ​​Acnomega 200, peeling. Nå vil jeg fortelle om mine inntrykk fra restaureringskremmen.

Denne krem ​​er designet for å gjenopprette huden etter aggressive kosmetiske prosedyrer, inkludert peeling (både overflate og overflate-median, median). Følgelig fukter det, gjenoppretter hydro-lipidfilmen, gjenoppretter barrierefunksjonen i huden, eliminerer irritasjon, tørrhet, tetthet.

Hva jeg vil si. Jeg gjorde en gang med TCA median peels, og alle disse opplevelsene er veldig kjent for meg. På den tiden hadde jeg ikke en slik krem, jeg brukte en annen. Men å vite hvordan dette virker, anbefaler jeg absolutt det etter denne typen eksponering. Krem gjenoppretter virkelig. Jeg bruker den 2-3 ganger i måneden - etter peeling (overflate med fruktsyrer) eller hvis jeg gjør en hard skrubbe, for eksempel, børsting (men dette skjer sjelden). Passer også til chapped hud. Plus økonomisk bekostning. Derfor vil dette verktøyet fra hele min linje av exfoliac ende opp, tilsynelatende, sist. Lys, ikke klebrig, godt absorbert.

Rør på 40 ml. Pris online apotek, unntatt fraktkostnader 705 p.

Generelt sett legger jeg 5, men for meg personlig er denne kremet neppe så nødvendig. Hvis det noen gang slutter, vil jeg ikke kjøpe mer.

Direkte link til produktet på den offisielle nettsiden

Noreva Exfoliac Foundation

1 200 gni. rubler

Innhold [skjul]

Stiftelsen Noreva Exfoliac er et spesielt kosmetisk produkt med egenskapene til dekorativ kosmetikk og terapeutisk krem. Dette stoffet tar sikte på å maskere de viktigste ulempene ved den problematiske hudtypen, mens den har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt, og har også en adsorberende effekt. Bruken av dette verktøyet vil tillate jenter med problematisk hudtype å skape en nydelig sminke uten frykt for huden deres.

egenskaper

Kvinner med problemhudtyper opplever mye ubehag hver dag. Dette skyldes at det er svært vanskelig å ta vare på problemhud. Det er spesielt vanskelig å skjule dagens feil, og skape den perfekte sminke i hverdagen eller spesielle anledninger.

Den beste løsningen er å bruke spesielle tonalkremer som er designet for problemhud. Disse er spesielle kosmetiske produkter som ikke bare maskerer ufullkommenhetene i huden, men også behandler dem. En av disse nyanser, som ikke bare er dekorative, men også omsorgsfull betyr, er grunnlaget Noreva Exfoliac.

Noreva Exfoliac er et spesielt fundament designet for å møte behovene til et problem hudtype. Det er et middel som ikke bare skjuler akne, men også kurer det. Noreva Exfoliac Tonic er basert på spesifikke teknologier som kombinerer tonale pigmenter og antiinflammatoriske stoffer. Exfoliac gjemmer perfekt hudfeil, noe som gjør akne, flekker og skjellende hud mindre uttalt.

Stiftelsen Noreva Exfoliac har et kompleks av positive egenskaper:

 • Skjuler feilene i problematisk hudtype;
 • Skaper et slitesterkt fargetone belegg på hudoverflaten;
 • Gjerne tonen i huden, gjør den jevn og naturlig;
 • Hjelper med å skape flott sminke;
 • Den har matteegenskaper, absorberer overskytende talg og forhindrer økt sekresjon.
 • Det skaper en tynn, men tilstrekkelig toning belegg, gjør ikke huden tyngre og ikke tette porene;
 • Det har antiinflammatoriske effekter og eliminerer hudirritasjon.

struktur

Exfoliac-fundamentet er et spesielt dekorativt verktøy som gir et elegant fargetone belegg og bryr seg om problematiske hudtyper. Kremet kombinerer flere positive egenskaper samtidig. Under oppretting av sminke bryr han seg perfekt for huden, gjenoppretter sin helse og attraktivitet.

Den effektive virkningen av Noreva toneren kan forklares av komponentene som er tilstede i sammensetningen:

 1. Ceramider og et vitaminkompleks har en adsorberende og antiinflammatorisk effekt. De tørker huden helt, eliminerer betennelse og rødhet i huden, og har også en antiseptisk effekt. Disse stoffene forhindrer det økte fettinnholdet i huden, reduserer arbeidet til talgkjertlene og renser porene av bakterier.
 2. Microsponzhi - en spesiell komponent av denne tonalnik, som er i stand til å absorbere overflødig talg. Mikro-pinger gir mat og naturlighet i huden, selv ut tonen og hudfarge. Effekten av disse sporelementene varer lenge.
 3. Fuktighetskomplekset trengs selv for problematisk og fet hud. Fuktighetsgivende ingredienser som er tilstede i Noreva Exfoliac-tonalbasen, metter epidermiscellene med fuktighet og holder den inne.
 4. Naturlige fargetone pigmenter, som er mettet med konsistensen av krem, gir ansiktet et lett og naturlig tonal belegg. Bruken av dette verktøyet forårsaker ikke en maskeffekt, som finnes i mange lignende stoffer.

Hele sammensetningen av dette produktet har en veldig lett og vektløs tekstur som ikke tetter porene og gjør det ikke vanskeligere å puste huden. Non-comatogenic formel gir mild omsorg for epidermis og sikker hud toning.

konklusjon

Noreva's Exfoliac Foundation er et spesielt tinting agent med egenskaper av medisinsk og dekorative kosmetikk. Denne tonalnik inneholder i sammensetningen et kompleks av aktive stoffer som metter huden med nyttige sporstoffer og gjenoppretter dens grunnleggende egenskaper.

Instruksjoner for bruk

Instruksjoner for bruk av stiftelsen Noreva Exfoliac:

 1. Før du bruker toneren, rens huden av talg med mildt rengjøringsmiddel.
 2. Påfør en liten mengde tonal fundament til tørr hud og bland det forsiktig.
 3. Vent til kremet tilpasser seg og fortsett til videre bruk av sminke.

Noreva exfoliac

Kosmetikk Serie Exfoliac Norev - er omsorg for problemhud med en helt ny tilnærming, lokale rettsmidler som bekjemper utslett av ulike typer.

Sammensetningen av kosmetiske produkter inkluderer:

 • ceramider - aktive stoffer, essensielle komponenter i cellemembraner, bidrar til å beholde verdifull fuktighet for å opprettholde hudtone;
 • vitamin B3 - nianacin - økende lokal immunitet;
 • fruktsyrer - ANA - eksfolierende epitel og akselerere fornyelsen av stratum corneum.

Kremer, masker og lotioner i Noreva exfoliac-serien gir en delikat rensing og mild pålitelig omsorg for problemhud, matte den og beskytte den mot effekten av skadelig ultrafiolett stråling.

Etter 1,5 måneder fra begynnelsen av bruk av kosmetikk i denne serien, normaliserer sebum, irritasjoner elimineres, porene er innsnevret.

Valget av kosmetiske produkter til pleie av problemhud bestemmes avhengig av tilstanden. For en veldig fet hud, anbefaler kosmetologer deg å få en maskepleie med kremtekstur, lotion med AHA + BHA og en mattingkrem. Hvis betennelsen ikke er uttalt, kan du stoppe ved et hvilket som helst produkt i denne serien - du kan bare kjøpe lotion eller krem ​​"Noreva Exfoliac".

Noreva exfoliac - regenererende krem

Indikasjoner - ungdommelig problem hud, som etter behandling av akne har mistet sin tone på grunn av tørking. Krem forsiktig bryr seg om ansiktet med en sensitiv dermis, lindrer irritasjon, eliminerer tetthet, gjenoppretter hydro-lipidlaget og normaliserer lindringen.

Sammensetningen av det kosmetiske produktet inkluderer: ceramider, fettsyrer, sheasmør, bivoks. Disse komponentene gir dyp hydrering av epidermis.

De som bruker denne krem, legger merke til lysstrukturen, at kremet raskt absorberes, ikke etterlater fettete spor på klær, legger huden raskt i orden. Noen peker også på den svake siden av kosmetikkproduktet i Noreva exfoliac-serien - huden blir raskt vant til det, og du kan bli skuffet når du kjøper et andre rør. Huden blir bedre, men ikke mye, øyeblikkelig forbedring, som ved første bruk, forekommer ikke.

Noreva exfoliac - matting krem ​​for problem hud

Det passer godt med feilene i problemfaget, gir en matt skygge, fuktighet, beskytter mot ultrafiolett stråling, strammer porene, bekjemper komedoner.

Produktet inneholder: sinkglukonat, essensielle oljer, ANA, mineralpigmenter, retinolacetat, vitamin A-palmitat, vitamin E, alfa-bisabolol. Sistnevnte komponent lindrer ikke bare irritasjon, men har også en antimykotisk effekt og hemmer aktiviteten til patogene bakterier. PH matting krem ​​- 6 enheter.

Hvis det brukes på renset hud om morgenen, varer tåkevirkningen hele dagen.

Mangel på midler - eller rettere sagt, dens funksjon, som ble observert av de som allerede har prøvd verktøyet: for tett struktur, så det er ubeleilig å bruke det om sommeren. Men du kan ikke tenke på et bedre produkt for vinteren - det tetter ikke porer, lindrer raskt irritasjon.

Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask Exfoliating Mask

Masken har en kremstruktur, tørker ikke ut, danner ikke en tett skare på ansiktet. Etter bruk blir ansiktet mykt og fløyelsaktig, oljeskinn forsvinner etter 2 applikasjoner. Porene rengjøres og strammes, komedonene forsvinner, produksjonen av talg er normalisert.

Ingredienser: sesamolje; syrer - melkesyre, salicylsyre, frukt; kaolin, glyserin; lotus hette

For meget fet hud brukes Noreva exfoliac masken 2 ganger i uken, normal og problematisk - 1 gang på 7-10 dager

Forbrukerne noterer seg en hyggelig tekstur, de er overrasket over hvordan "ferdig" komponentene er kombinert - den fettete glansen på nesen og haken er eliminert, mens de delikate områdene på kinnene ikke tørker ut!

Lukten er intens, men hyggelig nok, etter at verktøyet har vært på opptil 2 timer.

Gel Noreva exfoliac Facial Scrub

Indikasjoner for bruk av gel - uttrykte problemer med fet hud - akne, komoner - åpne og lukkede forstørrede porer. Det anbefales å kjøpe samtidig med akne krem ​​eller lotion.

Verktøyet er universelt, men det er begrensninger i bruk - så snart hormonnivåene er nede, blir gelen ineffektiv.

Gelen inneholder polyetylen, fruktsyre og glyserin.

Allerede etter første bruk er ansiktsfriheten flatt, de subkutane komonesene blir redusert, de åpne blir svake, og overskuddsspenningen elimineres. Exfoliating microgranules forsiktig exfoliate stratum corneum av epidermis, åpne porene, utfør dyp rensing.

Hva kan de som allerede har brukt denne gelen si?

Ingen av dem var skuffet - handlingen er som lovet av produsenten, men! Verktøyet er ikke så mykt som angitt i instruksjonene, og det er bedre å bruke det som en surt peeling. Det er, gjelder i 5 minutter, og skyll deretter med varmt vann, og bruk deretter akne krem ​​av samme linje for å forhindre overdrying.

Skumrende gel Noreva exfoliac

Skummelgel fra Noreva exfoliac anbefales å brukes sammen med denne linjeskrubbingen.

Den brukes til daglig pleie for problematisk sensitiv hud. Det kan brukes ikke bare til ansiktet, men også på hele kroppen når du tar en dusj. Det forårsaker ikke allergier, inneholder ikke parabener - men som alle midler til denne linjen.

I sammensetningen av den skummende gel:

 • fruktsyren med lav konsentrasjon - 3,5-5%, forsiktig eksfolierende epidermale celler;
 • sink laktat, som eliminerer irritasjon, whitens og dulls ansikt og kropp;
 • lipider som har en nærende og fuktighetsgivende effekt.

Gelen vaskes veldig lett, gir en friskhet, fjerner husholdningenes og kosmetiske urenheter, har en frisk, behagelig lukt.

Lotion Noreva exfoliac

Dette multifunksjonsverktøyet kjemper effektivt ikke bare med åpne komedoner, men også med subkutan akne, og fjerner dem etter 2-3 applikasjoner. Tåle i en uke med spor igjen etter akne behandling, bidrar til å kvitte seg med inngrodde hår etter epilering etter 1-2 bruk.

Produktets sammensetning er ganske aktiv - syrekonsentrasjonen er 12,5%.

Den inneholder:

 • frukt syre;
 • salicylsyre;
 • bisabolol;
 • sink laktat;
 • glyserol.

Bruk lotion med forsiktighet - ikke bruk på steder nær leppene eller på øyelokkene, unngå kontakt med slimhinner eller øyne. Hvis dette skjer, er det nødvendig å vaske produktet straks med rennende vann. Hvis huden i kinnene eller nasolabiale folder er tørr, så på akne lotion påføres punktvis, for ikke å forårsake irritasjon.

På problemområder blir det brukt to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.

Fjerner ikke bare post-acne arr, men sporer også etter brannsår og koiler. For å fjerne små flekker må du bruke lotion om morgenen og kvelden for en måned. Det fungerer ikke bare på friske røde fotavtrykk, men også gamle, bleke.

Etter å ha søkt om 20-40 sekunder, er det en prikken og en liten kløe - du må lider litt. Etter tørking forblir en fettfilm på kroppen, den absorberes sakte nok. Men all ulempe løser den høye aktiviteten i kampen mot akne, post-akne og komedoner.

Når du kjøper kosmetikk, må Noreva exfoliac ta hensyn til problemene i egen hud. Noen verktøy er "tungt artilleri" og å kjøpe dem til daglig pleie er ikke-funksjonell.

SampleSociety

Kompetent tilnærming til sminke av problemhud med BB-krem NOREVA Exfoliac 1

Den nye BB-kremformelen maskerer ikke bare hudens mangler, men hjelper også til å kvitte seg med utslett, regulerer selvbalansen, og opprettholder også hudens fuktighetsnivå gjennom dagen.

Om sommeren kan hudproblemer forverres. Selv en vanlig hudtype er preget av økt utskillelse av oljeaktig glans, forurensning av porene, og som et resultat av periodiske utslett på ansiktet.

Spesielt for problemhud har Noreva brand lansert BB-krem Exfoliac, som ikke bare maskerer hudfeil, men kjemper også på et dypere nivå. Det patenterte komplekse systemet bidrar til å kvitte seg med lesjoner, reduserer spredning (reproduksjonsprosessen) av bakterier og regulerer frigjøringen av talg.

Kremet er pakket, pent rør, konsekvent dekorert i stilen til merkevaren; Produktvolumet er 30 ml. BB krem ​​kommer ut gjennom en smal nakke. Jeg liker å bruke den umiddelbart på huden fra emballasjen. Denne metoden er ikke bare praktisk, men også hygienisk - du unngår kontakt med hender, noe som reduserer sannsynligheten for bakterier i ansiktet, og du sparer tid ved å hoppe over håndvasken før og etter bruk.

Kremet har en veldig behagelig blomsterduft, lukten er tynn og ikke skarp. Tekstur er silkeaktig, kremet ligner en elastisk balsam, som som om strømmer over huden og innhyller den. Du kan bruke kremet med en børste eller hender.

BB krem ​​Exfoliac krever forsiktig distribusjon. På grunn av glidende kremaktig tekstur under påføring kan du merke mindre flekker. Dette betyr at du har påført det mer enn nødvendig. En stor fordel med produktet er dens fuktighetsgivende egenskaper. Jeg bruker ikke fuktighetskrem under BB-krem - det passer perfekt på renset tonic hud, legger ikke vekt på flaking og andre feil.

Dette bildet viser den endelige finishen. BB-krem satte seg på huden og fikk en matt effekt. Kremet jeg brukte - i lys skygge. Imidlertid, rettferdige jenter, jeg kan ikke anbefale det. Som du kan se, hadde jeg allerede klart å få en god solbrenthet og kremet fusjonerte perfekt med huden min. Kanskje dette er den eneste nyansen av dette produktet.

Hud uten sminke. Hva ser vi? Ujevn hudfarge, rødhet, gjennomsiktig blodkar, forstørrede porer. Jeg gjentar, jeg bruker ikke fuktighetsgivende omsorg for denne BB-kremet, da dens rike tekstur og fuktighetsgivende egenskaper er nok for sommeren.

Jeg bruker kremet umiddelbart fra røret:

Det siste bildet viser den endelige finishen. BB-krem Exfoliac utjevnet merkbart tonen, nøytralisert rødhet, glatte porer. Belegget gir en naturlig, ikke overbelastet. På problemområdene kan kremet lagres og maskeres av mer alvorlige feil.

Til tross for det lette belegget holdes kremet vakkert i varmt vær, det strømmer ikke og ruller ikke. Bonusen er dens terapeutiske og profylaktiske egenskaper. Utseendet til oljeaktig skinne er betydelig redusert, kremen kremer ikke betennelse, det tetter ikke porer. Som en endelig berørings- og sikkerhetsnett kan du også bruke fikserende pulver. Makeup med denne krem ​​vil fortsatt være lys og vektløs.

Exfoliac BB Cream er ikke bare en visuell transformasjon av huden din. Med denne NOREVA-løsningen puster huden og er konstant under kontroll av det patenterte behandlingskomplekset. I den varme sommeren vil du ikke føle ubehag, som om det er fra tett tonal betyr. Nyttige sminkeprodukter? Ja det er mulig!

Noreva Exfoliac Reconstructive Cream 40ml

Noreva Exfoliac Regenerating Cream 40ml

 • Originale varer
 • Levering over hele Russland
 • Gratis levering i Moskva fra 3 000 r.

Generell beskrivelse

Exfoliac regenererende krem ​​laget av Noreva laboratoriespesialister for å gjenopprette problem ungdommelig hud, skadet og tørket som følge av medisinsk behandling. Dette kosmetiske produktet er inkludert i Exfoliac-linjen for fet og ung hudpleie.

I dette tilfellet er stoffet ment for sensitiv hud. Det normaliserer hydro-lipidlaget og gjenoppretter hudavlastning. Kremen gir nesten umiddelbart symptomene på irritasjon og lindrer den ubehagelige følelsen av tetthet.

På grunn av de unike komponentene i Exfoliac Noreva regenereringskrem, som sheasmør, fettsyrer, kolesterol, bivoks, ceramid, dypintensiv fuktighet, restaurering og næring av den skadede epidermis, oppstår.

Alle kremets komponenter er hypoallergena. Den inneholder ikke parabener, er ikke årsaken til dannelsen av komedoner og samhandler perfekt med sensitiv problematisk hud.

søknad

Norev Recovery Cream Exfoliac anbefales for sensitiv eller skadet hud etter dermatologiske prosedyrer eller behandlinger. Påfør ren, tørr hud to ganger om dagen eller mer om nødvendig.

Ansiktskrem Noreva exfoliac Creme Reparatrice

Perfekt hud uten komedoner, svarte flekker og akne - det er ekte! (fase tre: fuktighetsgivende)

Den tredje fasen av hudpleie er utvilsomt fuktighetsgivende. Å finne en krem ​​som ikke bare skal ta vare på huden og fukte den, men heller ikke tette porene og ikke provosere akne, er ganske vanskelig. Men jeg fant ham! Jeg inviterer deg til å bli bedre kjent med ham - dette er Norevas Exfoliac Line Repair Cream.

Kremet er rettet mot å gjenopprette, beroligende og fuktighetsgivende tørr hud. Gir øyeblikkelig komfort og gjenoppretting hele dagen.

konsistens - tykk hvitkrem Uten hud toning, å bruke det er ikke et alternativ. Men etter noen lotion glir kremet lett over huden. Det trenger svært lite forbruket er ganske ubetydelig. Nok i 5-6 måneder med vanlig bruk, gitt volumet på 40 ml.

Lukten - mindre, lett, tilsvarende farmasøytisk kosmetikk.

Resultatet er god hydrering. Eiere av fet, problem hud påvirker ofte det aggressivt, noe som fører til dehydrering. Selv om jeg ikke har noe slikt, men det ser ut til at kremet ville ha løst enda alvorligere problemer med dehydrering enn min. Kremet gir faktisk en følelse av ro og komfort. Med sin ganske tette konsistens absorberer den raskt, og gir ingen fettfilm. Jeg bruker sminke om 5-10 minutter. Forresten som grunnlag for sminke oppfører seg perfekt. Med regelmessig bruk merket jeg at huden med den er mindre fett, som ikke kan annet enn glede seg.

På bildet er resultatet av bruken av hele linjen Noreva Exfoliac etter 1,5 måneders bruk!.

Andre mine vurderinger om den perfekte omsorg for meg i dag:

Fase 1: rensing.

Fase 2: toning.

Kjøpte linjen Noreva i dette nettapoteket. Krem kostet meg 615 rubler.

Jeg likte denne regenererende fløten. Som en del av omsorg Noreva Exfoliac, burde han sikkert være! Jeg anbefaler og legger en velfortjent 5!

Varm og solrik, dine dager =)!

Slik skal den perfekte krem ​​være.

Lav sløyfe til deg, kjære leser!

Min krig med akne og andre ujevnheter i huden fant en god motstander i form av Exfoliac Acnemega 200 krem.

For det første året smurt jeg kviser med frenesi med krem ​​uten ekstra spesielle farmasøytiske preparater. Og så ble det båret...

I det andre året med å bruke min favorittkrem, supplerte jeg hudpleie med en regenererende fuktighetskrem. Det gjenoppretter huden, utmattet av kraftig behandling av fet hud - alkohol, syrer, uttørking av leire og andre henrettelser, fukter huden, fremmer hudregenerering, forhindrer felling, lindrer rødhet.

Informasjon fra produsenten -

Kremet gir komfort umiddelbart etter påføring og gir en lang restruktureringseffekt gjennom hele dagen. Kremet er spesielt utviklet for regenerering av ungdommelig problemhud, svekket under påvirkning av dermatologisk behandling. Dens aktive relipiderende og restrukturerende stoffer gjenoppretter hydrolipidfilmen, fuktighetsgivende og beroligende komponenter gjenoppretter hudbarrieren, eliminerer irritasjoner og tetthet assosiert med lipidmangel. Kremet har vellykket hudprøver under og etter behandling med isotretinoin.

Ceramider, essensielle fettsyrer, kolesterol, squalan, karittolje, glyserin, abyssin®, alfa-bisabolol, pH = 5,2

Overdried, delipidized, svekket hud - under og etter behandling med systemiske preparater.

Jeg brukte kremet bare om morgenen, fordi jeg om natten brukte en klebrig og slem Acnemega 200.

Likte i regenereringskrem:

fantastisk, deilig krem! Ved å bruke det har jeg gjentatte ganger fått meg til å tro at dette er akkurat det som en ideell krem ​​skal være - den er godt fordelt over huden, absorberer raskt, den umiddelbare effekten er næret, fuktig hud; det er en behagelig aroma.

Nok for hele "kald og solløs" sesong og fortsatt litt igjen.

Et rør med en så sjarmerende nese bidrar også til besparelser.

3. Fungerer bra.

Det forlater ikke en film på huden, til tross for min oljeaktige T-sone, var det ingen følelse av pore blokkering, tyngdekraften eller film. Ja, jeg sier, krem ​​magi!

Jeg merker at kremens overflate selvfølgelig ikke er matt, jeg trenger i tillegg pulver, matte servietter, men jeg vet ikke det rette som ville behandle det, var praktisk som sminekrem, hadde fantastiske organoleptiske egenskaper og matte det. Hvis du vet, vennligst informer meg, jeg vil umiddelbart kjøre opp

Vel, hvis du så mine "før" bilder i anmeldelsen om Aknemeg 200, nå ser min hud ut som dette -

Selvfølgelig er idealet veldig langt unna, men fremgangen i forhold til fotografier for et og et halvt år siden er åpenbart.

Ja, og prisen på problemet - gjennom joint venture - 450 rubler, på apotek - fra 700 rubler.

Vær vakker! : kjærlighet:

Noreva Exfoliac Creme Reparatrice Super Regenererende Face Cream - en utmerket etter-peeling omsorg og ikke bare

I dag vil jeg fortelle deg om et annet verktøy fra det franske merket Noreva laboratorier fra Exfoliac-linjen. Jeg skrev allerede en anmeldelse om gelen for vask og krem ​​Acnomega 200, peeling. Nå vil jeg fortelle om mine inntrykk fra restaureringskremmen.

Denne krem ​​er designet for å gjenopprette huden etter aggressive kosmetiske prosedyrer, inkludert peeling (både overflate og overflate-median, median). Følgelig fukter det, gjenoppretter hydro-lipidfilmen, gjenoppretter barrierefunksjonen i huden, eliminerer irritasjon, tørrhet, tetthet.

Hva jeg vil si. Jeg gjorde en gang med TCA median peels, og alle disse opplevelsene er veldig kjent for meg. På den tiden hadde jeg ikke en slik krem, jeg brukte en annen. Men å vite hvordan dette virker, anbefaler jeg absolutt det etter denne typen eksponering. Krem gjenoppretter virkelig. Jeg bruker den 2-3 ganger i måneden - etter peeling (overflate med fruktsyrer) eller hvis jeg gjør en hard skrubbe, for eksempel, børsting (men dette skjer sjelden). Passer også til chapped hud. Plus økonomisk bekostning. Derfor vil dette verktøyet fra hele min linje av exfoliac ende opp, tilsynelatende, sist. Lys, ikke klebrig, godt absorbert.

Rør på 40 ml. Pris online apotek, unntatt fraktkostnader 705 p.

Generelt sett legger jeg 5, men for meg personlig er denne kremet neppe så nødvendig. Hvis det noen gang slutter, vil jeg ikke kjøpe mer.

Direkte link til produktet på den offisielle nettsiden.

Hva du trenger!

Etter å ha prøvd en gjeng fuktighetskrem for fet hud, håpet jeg ikke engang at jeg ville finne noe sånt! Denne krem ​​ble anbefalt til meg av en konsulent, jeg skjønte med en gang at hun ikke ville gi noe dårlig, jeg lurte på at jeg var rolig med henne og ikke ble nervøs igjen, og trodde ikke at de ville gi meg noe søppel igjen. Denne krem ​​fuktbar, nærer, legger ikke i fet pannekake i ansiktet hvis det brukes i moderasjon, og ikke i et tykt lag. Det er godt å bruke det og under kosmetikk, men det er nødvendig å la det absorberes til slutt slik at ansiktet var fløyelsittet og ikke rullet eller skilt. Jeg brukte det bare et par ganger under kosmetikken, fordi jeg har en annen krem ​​til disse formålene. Og jeg bruker hovedsakelig Noreva for natten, det er veldig, veldig bra for ernæring. Etter masker er det mest! Jenter, hvis du også er på jakt etter en fuktighetskrem, så anbefaler jeg dette!

Fornøyde ønsker!

Jeg valgte denne kremet mer enn bevisst, og jeg hadde en rekke krav til det: dyp hydrering, uten glycerin i basen (huden min puster ikke fra den og porene er tett til tider), uten silikoner og mineraler i basen, i et rør, men ikke i en krukke. Forresten har jeg nylig funnet en passende (om dette nedenfor), men for denne krem ​​er det så gode anmeldelser, og sammensetningen er bedre at jeg bestemte meg for å ta denne, fra det da ukjente merkevaren Noreva.

Litt om huden min: Normal med oljeaktig T-son, forekommer jevnlig utslett. Ikke jage dullness og svart død kamp akne aggressive betyr, det er i fortiden. Nå er bare hydrering og ernæring, dvs. forebygging av aldersrelaterte endringer (jeg er 22).

Kremet har en god emballasje: Et rør er flatt, nesen og selve åpningen er liten, alt dette sikrer hygiene og kostnadseffektivitet i bruk.

Tekstur: Krem, delikat. Lukten er lett. Kremet absorberes raskt, men det etterlater seg en litt fuktig glans, men dette er ikke spesielt. effekten av sparkles, de er ikke i den.

Den første følelsen etter påføring er komfort (påført på et renset, tonet ansikt, om kvelden). Da ble huden mykere myk og syntes å strekke seg fra fuktighet. Jeg tror det ble levert av to gode fuktighetskremer i basen - squalane og isononyl isononanoat, og shea olje myknet huden. Men etter å ha bløt på huden, er det fortsatt en følelse av tilstedeværelsen av krem ​​(på en god måte) på grunn av den samme lysutstrålingen og fullheten av huden med fuktighet.

Jeg kan ikke fullt ut vurdere effektiviteten, siden vi brukte huden min i god fuktighet. Ja, og jeg vil mest sannsynlig ikke bruke det permanent, men etter behov (etter soling, i høst-vinterperioden etter peeling). Hver dag for meg selv fant jeg denne typen krem.

Jeg anbefaler deg å sette den på natten, siden den ikke har SPF-beskyttelse, og om dagen kan noe lettere brukes under sminke.

Generelt er kremet veldig anstendig! Jeg vil gi råd til de som har utslitt huden med aggressive akne rettsmidler og alle som er ute etter høy kvalitet fuktighetsgivende og lett næring. For prisen er kremet rimelig (600-700 rubler), uten reklamepremie og med ubestridelig effekt (sammenlignet med de fleste "luksus" kremer).

Mer om merket Noreva: ansikts- og øyekrem.

Noreva Exfoliac

Full navn: Noreva Exfoliac Regenerating Cream

merkevare:
Noreva

Opprinnelsesland:
Frankrike

Pris: 688 rubler.

Beskrivelse:

Exfoliac

For en tid siden ble hele dermatokosmetiske utvalg av Merck: Exfoliac (EXFOLIAC) -firma kjøpt av NOREVA Laboratories, Frankrike.
Laboratorier av NOREVA vil fortsette å produsere Exfoliac uten å endre sammensetningen og hovednavnet til gammaen, men med en gradvis overgang til en ny pakke (i stedet for MERCK-logoen, blir det NOREVA-logoen).

Soothes, fuktighet og gjenoppretter tørr hud

Testet på huden behandlet med isotretinoin

funksjoner:

Exfoliac regenereringskrem er spesielt utviklet for regenerering av ungdommelig problemhud, svekket og dehydrert under dermatologisk behandling. Dens aktive gjenoppretting og relipiderende stoffer reduserer den hydrolipidiske filmen.
Regenererende, fuktighetsgivende og beroligende midler gjenoppretter hudbarrieren, eliminerer irritasjon og tetthet assosiert med lipidmangel.

Med en lett, ikke-fettete tekstur, returnerer Exfoliac Regenerating Cream umiddelbart etter påføring og gir en langvarig restruktureringseffekt gjennom dagen.
I noen tilfeller kan det i de første dagene av applikasjonen følges en liten prikkende følelse etter påføring på grunn av regenereringsaktiviteten til kremet. Disse følelsene passerer når de blir brukt.

søknad:
Påfør jevnt på renset tørr hud 2 ganger daglig eller oftere om nødvendig.

struktur

Aktive ingredienser:
Ceramid 2, essensielle fettsyrer (linolsyre), kolesterol, natriumhyaluronat, squalen, bivoks, sheasmør, bisabolol - lindrer, lindrer rødhet, Abyssin - et innovativt patentert middel lindrer og regenererer.

Aqua, Squall, Isononyl acetat, Tokoferol-linoleat, butylenglykol, ceramid 2, dinatrium EDTA, Alteromonas Ferment Extract, natriumhyaluronat, diazolidinylurea, metylparaben, propylparaben, butylparaben, Isobutylparaben, fenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Farnesol, Hexyl Cinnamal, Linalool, butylfenyl Methylpropional, Benzylsalisylat, citronellol, alfa-isometylionon.

pakking:
rør 40 ml

Krem gjenoppretting fuktighetsgivende Noreva Exfoliac

Katalog Noreva Noreva Exfoliac (Exfoliac) Moisturizing Regenerating Cream Noreva Exfoliac

pris:
880 gni

pris:
880 gni

Regenererende fuktighetskrem

Har en lett, ikke-fettete tekstur, gir kremet trøst umiddelbart etter påføring og gir en langvarig restruktureringseffekt gjennom hele dagen.

 • ceramider
 • Essensielle fettsyrer
 • kolesterol
 • squalan
 • Shea smør
 • glyserol
 • Abissin®
 • Alfa bisabolol
 • pH = 5,2
 • tørr, delipidisert, svekket hud - under og etter behandling med systemiske legemidler som forårsaker tørr hud
 • Kremet er spesielt utviklet for regenerering av ungdommelig problemhud, svekket under påvirkning av dermatologisk behandling. Dens aktive relipiderende og restrukturerende stoffer gjenoppretter hydrolipidfilmen, fuktighetsgivende og beroligende komponenter gjenoppretter hudbarrieren, eliminerer irritasjoner og tetthet assosiert med lipidmangel. Kremet har vellykket hudprøver under og etter behandling med isotretinoin.
 • Påfør minst 2 ganger om dagen.

Flere Artikler Om Typer Acne