Radevit Active (salve) Karakter: 427

Radevit Active er en ekstern bruk salve beregnet for behandling av seborrheic dermatitt, sprekker og erosjon av huden, brannsår, uinfiserte sår, og så videre. Det er kontraindikasjoner, bivirkninger er vanligvis svært svake (i form av allergiske reaksjoner).

Analoger av stoffet Radevit Active

Analog mer fra 359 rubler.

Differin er et fransk stoff beregnet på behandling av akne. Kremens virkning er basert på bruk av adapalen i en konsentrasjon på 0,1%. Differin brukes 1 gang per dag, om kvelden.

Analog billigere fra 298 rubler.

Produsent: Retinoids (Russia)
Former for utgivelse:

 • Tuba 10 g. Pris fra 99 rubler
 • Tuba 35g; Pris fra 188 rubler
Priser på Videstim i nettapoteker
Instruksjoner for bruk

Videstim er en annen erstatning for Differin. Hoveddelen av legemidlet er retinol. Brukes til å behandle dermatitt, cheilitis. Påfør to ganger om dagen. Intervallet mellom bruk av verktøyet - tolv timer. Behandlingsforløpet kan være fra 4 til 12 uker. Blant bivirkningene er rødhet, kløe og brennende. Hvis huden er overfølsom, er salver forbudt.

Analog billigere fra 142 rubler.

Produsent: Retinoids (Russia)
Former for utgivelse:

 • Salve 0,05% 10 g; Pris fra 255 rubler
 • Salve 0,1% 10 g; Pris fra 303 rubler
Priser for retinoisk salve i nettapoteker
Instruksjoner for bruk

Videstim er en annen erstatning for Differin. Hoveddelen av legemidlet er retinol. Brukes til å behandle dermatitt, cheilitis. Påfør to ganger om dagen. Intervallet mellom bruk av verktøyet - tolv timer. Behandlingsforløpet kan være fra 4 til 12 uker. Blant bivirkningene er rødhet, kløe og brennende. Hvis huden er overfølsom, er salver forbudt.

Analog mer fra 99 rubler.

Produsent: Stiefel Lab. (Irland)
Former for utgivelse:

 • Tuba 30; Pris fra 496 rubler
 • Salve 0,1% 10 g; Pris fra 303 rubler
Isotrexin priser i nettapoteker
Instruksjoner for bruk

Retinoider (Russland) Videsteam er den russiske ekvivalenten til Radevit, som har samme utgivelsesform og indikasjoner for bruk. Retinolpalmitat (retinol) i en mengde på 5 mg brukes som en aktiv ingrediens. 1 gram salve. Det er kontraindikasjoner og bivirkninger.

Radevit krem ​​analoger billig

Velge salve fra rynker under øynene: tips og ekspertråd

For å eliminere rynker bruker våre lesere Biorecin. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

Anti-aging kosmetikk er dyrt, og resultatet av bruken oppfyller ikke alltid forventningene. Erfarne kvinner har funnet ut at billig apoteksalve for rynker under øynene kan være mer effektiv enn elite betyr for foryngelse. Og resultatet varer lenge og vises nesten umiddelbart. Selvfølgelig bør du ta forholdsregler og ikke tvinge ting.

Den foreslåtte salven er ikke ment å eliminere kosmetiske problemer og brukes til medisinske formål, så du bør stole på dine egne følelser og ikke bruke stoffer med utseendet av bivirkninger.
Vurder de 5 beste rettsmidler for rynker og under øyesirkler fra et vanlig apotek.

Egenskaper ved bruk av heparinsalve

Salve på grunnlag av vaselin og den aktive komponenten av heparin, håndterer aldersrelaterte hudforandringer.

Stoffet inneholder stoffet benzylnikotinat, på grunn av at blodkarene er utvidet. Det er derfor verktøyet brukes til forebygging av trombose. Salve forbedrer lokal blodstrøm, fremmer resorbsjon av blåmerker, helbreder slitasje. Kanskje dette er den mest populære salven for rynker rundt øynene, som kvinner har brukt lenge. Verktøyet forbedrer blodsirkulasjonen i vev, noe som fører til en akselerasjon av cellulær metabolisme og økning i kollagenproduksjon.

Ikke glem kontraindikasjoner, inkludert:

 • individuell intoleranse
 • dårlig blodpropp;
 • samtidig bruk av tetracyklin salve;
 • sår på huden.

Det er uønsket å bruke agensen i forbindelse med antiinflammatoriske stoffer og noen antibiotika. For å eliminere ødem og rynker i nærheten av øynene, brukes heparinsalve punktvis. Det påføres huden, klapper fingrene og blir absorbert. Resultatet vises på den tredje dagen i bruk. For maksimale resultater brukes salve to ganger om dagen.

Er viktig. Påfør nikotinsyre heparin salve til huden rundt øynene med forsiktighet, fordi det er stor sandsynlighet for irritasjon og kløe.

Verktøyet brukes av kurs. Etter noen dager, ta en pause slik at huden hviler. Verktøyet eliminerer "kragenes føtter", puffiness og blå under øynene.

Lindring mot rynker

Dette stoffet har blitt kjent som et middel for hemorroider, men dette er ikke den eneste bruken av salven. Legemidlet har en helbredende effekt, forbedrer vaskulær funksjon, stimulerer cellemetabolismen.

Relief skylder sin handling til en unik sammensetning. Den viktigste aktive ingrediensen er en hai-leverolje. Det har en vasotoniserende effekt og har en adrenalinlignende effekt. Salven er forsterket av tokoferol, som anses å være den beste antioksidanten og vitamin av ungdom.

Vær oppmerksom på! Verktøyet har en kraftig effekt som på den ene siden gir gode resultater, og på den andre - fører til uttømming av huden med langvarig bruk.

Kvinner ty til bruk av Reliefsalve når de trenger å forbedre deres utseende. For langvarig bruk av stoffet er ikke egnet. Det anbefales ikke å bruke salve på området rundt øynene mer enn en gang i uken. Den optimale bruksmåten er to ganger i måneden.

Salven fjerner puffiness, normaliserer dermisens vannbalanse, glatter huden. Sammensetningen av rynkene fylte og behandlet problemområder, overflødig salve blottet med serviett. Å forlate bruken av midler må:

 • graviditet;
 • tromboembolisme;
 • diabetes.

Kvinner med sensitiv hud bør avstå fra å bruke denne salven.

Anti-aging effekt av Solcoseryl

Ikke alle farmasøytiske salver for rynker under øynene er konstruert for permanent bruk. For eksempel kan denne salven forårsake hudirritasjon og flak. Hvis du bruker verktøyet klokt, vil du kunne oppnå en stabil anti-aging effekt uten skade på huden.

Den aktive komponenten av legemidlet er dialysat fra kalvens blod. Dette stoffet har en kraftig regenerativ effekt, forbedrer metabolske prosesser på mobilnivå og stimulerer syntesen av kollagen. Legemidlet forbedrer ernæring av hudceller, gjenoppretter vævsmetabolisme og øker energipotensialet til epidermale celler.

Den maksimale effekten kan oppnås ved å gjennomføre en foryngelsesprosedyre. Solkoseryl brukes to ganger i uken i en måned, hvoretter de tar en lang pause. Legemidlet brukes også i sammensetningen av anti-aging masker. Følgende oppskrifter ble populære:

 • salve pluss nærende krem ​​- i denne kombinasjonen tørker ikke stoffet ut huden mye. 50 g kosmetisk krem ​​ta 10 g salve. Bland godt, bruk på renset hud, fjern overskudd. Blandingen lagres i kjøleskapet;
 • salve pluss Dimexide løsning - løsningen fortynnes med vann i et forhold på 1:10, blandet med salve i like store mengder. Påfør huden, inkuber i 20 minutter og vask av med varmt vann;
 • salve pluss vegetabilsk olje og vitaminer - salven blandes med olivenolje i samme mengder, de tilfører flytende vitaminer E og A, bringe rømme til konsistensen, påfør med en tampong på ansiktet, vask av etter 15 minutter.

Å nekte å bruke salven vil ha under graviditet, keloid arr, under 18 år og individuell intoleranse.

Hvordan fungerer retinoisk salve

En av de tilgjengelige anti-aging rettsmidler er retinoic salve. Kanskje dette er det eneste legemiddelet som presenteres, som opprinnelig ble brukt til kosmetiske formål.

Verktøyet håndterer effektivt dermatitt av ulike etiologier og akne. Den aktive komponenten av salven er isotretinoin, som er en analog av retinol av syntetisk opprinnelse.

Salven virker i flere retninger:

 • regulerer sebaceous kjertler;
 • strammer porene;
 • forbedrer celleregenerering
 • eliminerer betennelse;
 • stimulerer kollagen syntese.

Advarsel! Til tross for at stoffet opprinnelig ble anbefalt til behandling av hud, kan salve ikke misbrukes. Hvis det er et overskudd av vitamin A, kan det være et motsatt resultat: tørking, fading og irritasjon av huden.

Hvis du opplever brennende og hevelse, bør du slutte å bruke salven. Det er også nødvendig å avstå fra foryngelse med hjelp i tilfelle nyresvikt og leversykdommer, i fødselsperioden, kroniske sykdommer i bukspyttkjertelen, nedsatt hjerteaktivitet. Samtidig bruk av produkter som inneholder retinol er uakseptabelt.

En god anti-aging effekt av stoffet vil, hvis det brukes til kombinasjon og fet hud. Med høy følsomhet og tørrhet, kan salven forårsake tetthet og brenning. Hvis du bruker produktet til å behandle huden rundt øynene, bør du nekte å bruke linser i løpet av kosmetiske prosedyrer. For formålet med foryngelse bruk vanligvis en salve med en konsentrasjon på 0,05%. Ved høyt fettinnhold er det tillatt å bruke et produkt der innholdet av det aktive stoffet når 0,1%.

Foryngende effekt av hydrokortison salve

Dette stoffet regnes som en av de mest rimelige. Salven er trygg og brukes til medisinske formål fra 2 år.

Når det gjelder foryngelse, virker hydrokortison salve i følgende retninger:

 • beholder fuktighet;
 • motvirker hudinfeksjoner;
 • reanimates de dype lagene i huden;
 • glatter rynker;
 • forbedrer hudens struktur.

Den aktive ingrediensen i salven er hydrokortisonacetat, som har en decongestant, antipruritisk og antiallergisk virkning. Dette er et hormonelt stoff, så når du bruker det, bør du følge instruksjonene nøye.

Salven påføres med et tynt lag til området rundt øynene to ganger om dagen. Varigheten av anti-aging kurset er 10 dager, hvorpå du må ta en pause. Avstå fra å bruke salven skal være når:

 • individuell intoleranse
 • sopp-, bakterielle eller virale hudsykdommer;
 • hudtumorer;
 • graviditet og amming
 • syfilitiske hudlesjoner;
 • perioral dermatitt.

Dette er viktig! Bruk diabetes i diabetes kan bare være under oppsyn av en lege. Overforbruk kan forårsake overdosering, og krever symptomatisk behandling. Hyppig bruk av salveformer er vanedannende og fører til akkumulering av hormoner. Hydrocortison-salve kan føre til tynning av huden og øke følsomheten.

Mange kvinner sammenligner effekten av legemidlet med effekten av Botox. Salven blokkerer ikke ansiktsmuskulaturen, men strammer huden, eliminerer sagging og eliminerer tegn på kronisk tretthet.

Hva er mer effektivt

Leger mener at farmasøytiske salver skal brukes utelukkende som instruert og foreskrevet av en lege, selv om det er en ikke-reseptbelagte medisinering. Kvinnenes ønske om å bli kvitt rynker til enhver pris kan føre til katastrofale resultater. Dette betyr ikke at de foreslåtte salver umiddelbart skal forlates, men før man bruker anti-aging rettsmidler, bør man sørge for at det ikke er kontraindikasjoner.

Hva betyr å velge, avhenger av spesifikke funksjoner. Ved svake kar og venøs insuffisiens, vil heparin salve bli gjort. Hvis du trenger å raskt ta huden i orden før en viktig begivenhet, så hjelp Reliefsalve. Minimal liste over kontraindikasjoner har en salve på basis av dialysat fra kalvens blod, og lavpris skiller medikamenter med isotretinoin og hydrokortisonacetat.

Før du bruker noen av de ovennevnte må du foreta en følsomhetstest. Huden rundt øynene er veldig delikat og trenger forsiktig håndtering. Hvis det etter irritasjon eller kløe etter påføring av salven dukker opp, er det ikke nødvendig å snakke om noen estetisk appell. Men selv om det ikke ble funnet bivirkninger etter bruk av salven, bør den ikke misbrukes av apotek. De er primært ment for behandling av spesifikke sykdommer, og den foryngende effekten er en slags "bivirkning" av stoffet.

Radevit salve og dens analoger

Billige og effektive analoger av Radev salve er i stand til å gi det samme resultatet som det opprinnelige stoffet. For å forbedre hudens regenerative egenskaper er det tilstrekkelig å velge riktig, sertifisert analog av Radevit og begynne å bruke den. Til dags dato kan du finne mange erstatninger for den opprinnelige salven, det viktigste er å vite sammensetningen av analoger og egenskaper i din egen hud.

Analoger Radevita: fordel eller fare

De fleste som ønsker å kjøpe Radevit, tviler på kjøpet på grunn av den relativt høye prisen på denne salven (gjennomsnittskostnaden for stoffet er 400 rubler). For å spare, kan du erstatte salven med andre rimelige og rimeligere stoffer. For å gjøre dette, er det verdt å finne ut hvilke stoffer som kan gjenta Radevits effekt for huden fullt og uten skade.

Billig - betyr ikke farlig.

For analoger av Radevit salve gjelder denne regelen utelukkende. Det viktigste å sikre at det valgte stoffet:

 • Gjentar egenskapene til originalen;
 • Det har et kvalitetsbevis;
 • Ikke utløpt.

I dag finner du flere analoger som kan erstatte Radevit og gi det ønskede resultatet.

Hvilke analoger finnes og hva er deres fordeler

Finn et stoff som helt ville gjenta sammensetningen Radevita umulig. Men det er flere medisiner, virkningen og effektiviteten er ikke dårligere enn originalen. Blant dem er:

 1. Vitarolna krem. Dette stoffet beroliger huden i ansikt, hender og kropp. Den består hovedsakelig av urter og naturlige ekstrakter. Passer for sensitive hudtyper.
 2. Tocopherol acetat. Den brukes til dermatoser og noen typer hudsykdommer. Gir et stabilt resultat på grunn av innholdet av vitamin E. Gir en sterkere effekt enn Radevit.
 3. Video krem ​​krem. Legemidlet påvirker aktivt prosessen med regenerering av huden. Det er indisert for pasienter med hudsykdommer (eksem, dermatitt, cheilitt, etc.). Legemidlet er bra for å bekjempe aldersrelaterte endringer i huden. Legemidlet har en rik sammensetning.
 4. Retinolpalmitat. Legemidlet er et vannløselig vitamin A. Aktivt brukes til å bekjempe komplekse hudsykdommer og for å eliminere akne (comedoner) og metning av huden med næringsstoffer. Legemidlet brukes ofte som et forebyggende tiltak for normalisering av vevet.

Dermed har andre stoffer en lignende effekt, med noen av dem som er mer effektive i bestemte tilfeller.

Gjennomgang av priser for analoger av stoffet

Priser for analoger av Radevit salve er mye mer akseptabelt enn kostnaden av originalen. I gjennomsnitt er de:

 • Vitarinol krem ​​- 165 rubler.
 • Tocopherol acetat - 80 rubler (50 ml).
 • Video krem ​​krem ​​- 200 rubler.
 • Retinolpalmitat - 170 rubler (50 ml).

Det er lett å finne en billigere analog, men før bruk er det bedre å konsultere en lege og bli kjent med stoffets sammensetning.

Radevit

Beskrivelse fra 04/10/2014

 • Latinsk navn: Radevitum
 • ATX-kode: D10AD02
 • Aktiv ingrediens: Retinol (vitamin A), tokoferol (vitamin E), Ergocalciferol (vitamin D2)
 • Produsent: RETINOIDY FNPP, CJSC, Russland

Sammensetning Radevita

Strukturen på 100 gram salve inkluderer 5 mg vitamin E, 10 mg vitamin A og 50 mg vitamin D2.

Utgivelsesskjema

Legemidlet er tilgjengelig i form av salve i rør av 35g, pakket i pappkasser.

Farmakologisk aktivitet

Det kombinerte verktøyet har en regenerativ og anti-inflammatorisk effekt.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Legemidlet lindrer kløe, styrker beskyttende (beskyttende) funksjon i huden, normaliserer keratiniseringsprosessen, fukter og myker huden.

Radev hormon salve eller ikke? Sammensetningen av stoffet inkluderer ikke noen hormonell komponent, som tillater bruk av krem ​​i pediatrisk praksis for sykdommer i huden.

Indikasjoner for bruk av Radevit salve (Destinasjonsområde)

Som en del av komplekse terapien er legemidlet foreskrevet for følgende sykdommer: hud:

Ytterligere indikasjoner for bruk: forebygging av allergiske reaksjoner og inflammatoriske prosesser etter behandling med hormonelle salver (kortikosteroider).

Vitamin sammensetning av stoffet tillater bruk av anti-rynke salve. Krem Radevit leppe foreskrevet for peeling, etter forvitring. Før du bruker legemidlet til leppene, anbefales det å konsultere lege.

Kontra

 • resept for retinoider (vitamin A-analoger);
 • hypervitaminose A, E, D;
 • individuell overfølsomhet.

Bivirkninger

Sjelden registrerte narkotikaallergier i nærvær av allergiske reaksjoner i historien til komponentene i legemidlet. Bruk av stoffet til huden i det akutte stadium av den inflammatoriske prosessen kan øke hevelse, smerte og rødhet.

Instruksjoner på krem ​​Radevit (metode og dosering)

I tilfelle av hudsykdommer påføres et tynt lag av Radevit salve til det berørte området to ganger om dagen. Instruksjonen inneholder anbefalinger for påføring av spesielle okklusive dressinger som begrenser tilgangen av oksygen til de berørte områdene av huden.

Ved mangler og sprekker kreves obligatorisk antiseptisk behandling av huden. Bruksanvisning Radevit-aktiva anbefaler at du bruker stoffet i lang tid (opptil flere uker).

overdose

Gitt ekstern bruk av stoffet og minimal absorpsjon av de aktive ingrediensene, er muligheten for overdosering av stoffet helt utelukket. Saker av stoffet inne er ikke registrert og er ikke beskrevet.

interaksjon

Samtidig behandling med andre legemidler som inneholder retinoider, vitaminkomponenter (særlig vitamin A, E, D) anbefales ikke på grunn av risikoen for hypervitaminose. Hormonale midler reduserer effektiviteten av stoffet. For å redusere alvorlighetsgraden av bivirkninger, kan glukokortikosteroider og salisylater bli foreskrevet.

Salgsbetingelser

Kjøp i Moskva Radevit kan være på apotek. I Minsk, i andre byer i Russland, Ukraina og Hviterussland, er det ikke nødvendig å presentere en reseptbelagt medisinsk form.

Lagringsforhold

Uakseptabelt frysing. Temperaturområde fra 4 til 10 grader Celsius.

Holdbarhet

Tuba kan lagres i 4 år.

Spesielle instruksjoner

Hva er forskjellen Radevit og Radevit eiendel? Den nye, forbedrede formelen av stoffet har en komponent - vitamin D2 er erstattet av vitamin D3 (colecalciferol).

Analoger av Radevita (struktur, ved farmakologisk virkning)

For barn

Krem til barn foreskrevet for peeling av huden, overfølsom hud to ganger om dagen (om morgenen + om natten).

Under graviditet

Det anbefales ikke å foreskrive medisiner til kvinner som venter på fødselen.

Anmeldelser av Radevit salve (generell mening)

Legemidlet tolereres godt dersom alle anbefalinger følges. Det har en uttalt regenerativ effekt, spesielt i komplisert terapi.

Omtaler på ansiktskrem: stoffet er godt fuktighetsgivende sensitiv hud, som hjelper jevne ut rynker med langvarig og riktig bruk.

Den utprøvde anti-inflammatoriske effekten av stoffet tillater deg å bli kvitt akne. Anmeldelser om Radevit-aktiva er eksepsjonelt positive, stoffet hjelper godt mot rynker.

Prisen på salve Radevit hvor å kjøpe

Kostnaden for stoffet avhenger av landet og regionen. Prisen på krem ​​Radevit i Ukraina er 200 UAH. Hvor mye er stoffet i forskjellige ukrainske byer: Odessa - 197 UAH, Kiev - 270 UAH, prisen i Kharkov - 230 UAH, og i Donetsk - 220 UAH. Salve i Ukraina i de fleste apotek kan bestilles i fravær av medikament tilgjengelig.

I Hviterussland kan prisen på stoffet variere, det anbefales å finne ut direkte på apotek.

Analoger av Radevit Active Salve

Liste over analoger: sortering etter pris, vurdering

Radevit Active (salve) Karakter: 418

Tilgjengelige erstatninger av Radevit Aktiv

Video test (salve) → erstatning Rating: 529 Up

Analog billigere fra 298 rubler.

Videotest er den russiske analogen Radevit, som har samme form for utgivelse og indikasjoner for bruk. Retinolpalmitat (retinol) i en mengde på 5 mg brukes som en aktiv ingrediens. 1 gram salve. Det er kontraindikasjoner og bivirkninger.

Det er bare et problem med Videstim at du ikke alltid finner i apoteket. En god salve for tørrhet, men du kan se det er ikke annonsert, så det er ikke allment kjent. Og forgjeves. Vitamin A i sammensetningen - En god ting å fukte huden gjør - stimulerer hyaluronon, som beholder fuktighet og fuktighet.

Jeg tar alltid Radevit til sjøen med meg. Han er min assistent og for eventuelle problemer med huden og hovedfukteren. Jeg bruker den bare for natten etter stranden. Alle de aggressive effektene av sol, vind og vann neutraliserer det.

Vitaminer generelt har mye respekt, jeg drikker hele tiden noe, alle slags vitaminkomplekser. Og for huden pleide å bruke vitaminer i ampuller - da ble den blandet inn i kremet, så ble den smurt direkte på huden. For det meste A, E, C. Derfor, da jeg lærte om Radevit, var jeg veldig glad - der er alle disse vitaminene i sammensetningen. Nå bruker jeg det med glede.

Jeg skadet hånden min med en skarp kniv på kjøkkenet, og Radevit pleide å lese at han hjelper med sår (jeg brukte den som ansiktskrem, så jeg har alltid den i sminkeposen min). Jeg la dem håndtere såret mitt. Og sannheten - ble forsinket og gjorde ikke vondt i det hele tatt.

Radevit tilbrakte hele vinterens vitaminisering av huden - den inneholder vitaminer A, E, D. Som et resultat av våren ser huden ut uten noen spesielle vinter-tap. Nå bytter jeg til krem ​​med UV-filter.

Radevit og Videstim - alvorlige medisinske helbredende salver, de er ikke ment bare for å myke huden. Jeg bruker Radevit mot eksem av hender - det fjerner veldig godt kløe og rødhet. De ser ut til meg så snart som nervøs. Øyeblikkelig jeg smør og forverring er raskt fjernet - så jeg har alltid disse salver i førstehjelpsutstyret.

Forresten om prisen (jeg merket ikke med det samme) - Jeg kjøper et rør av synlig for 90 rubler i et apotek (liten). Jeg liker denne doseringen, nok for hele vinteren. Jeg liker ikke når slike salver ligger lenge.

Forresten, Radevit har en holdbarhet på så mye som 4 år og må lagres i kjøleskapet. Dette skyldes det faktum at sammensetningen av naturlige biologiske komponenter.

Likevel er det forskjell mellom Videstim og Radevit. Radevit er mer som en krem. Jeg bruker det noen ganger i ansiktet mitt når jeg begynner å tørke huden min - med et kurs i stedet for en nattkrem.
Og Widestim er veldig bra for hender eller lepper som et middel for forvitret hud - det skaper et behagelig beskyttende lag som forhindrer tørking.

Nylig oppdaget jeg selv disse retinoidene - Radevit og Videstim. Som før gjorde jeg uten dem, jeg kan bare ikke forestille meg: ernæring, hydrering, glatter rynker, healer sprekker.

Personlig elsker jeg Radev så mye at jeg ikke vil erstatte det med noe. Jeg bruker det både om sommeren og om vinteren. Om sommeren bidrar denne salven til å forhindre fotoaldering. Vel om vinteren er det nyttig å smøre hendene, for ikke å bli forvitret.

Olga, og selv om sommeren kan den brukes hvis huden brenner i solen, om kvelden smeder jeg ut og all rødhet forsvinner. Likevel er det stressende for huden og det nøytraliserer det godt.

Retinoic salve → erstatning Rating: 370 Up

Ingen allergier!

medisinsk referanse bok

Radevit salveanaloger billig

Billige og effektive analoger av Radev salve er i stand til å gi det samme resultatet som det opprinnelige stoffet. For å forbedre hudens regenerative egenskaper er det tilstrekkelig å velge riktig, sertifisert analog av Radevit og begynne å bruke den. Til dags dato kan du finne mange erstatninger for den opprinnelige salven, det viktigste er å vite sammensetningen av analoger og egenskaper i din egen hud.

De fleste som ønsker å kjøpe Radevit, tviler på kjøpet på grunn av den relativt høye prisen på denne salven (gjennomsnittskostnaden for stoffet er 400 rubler). For å spare, kan du erstatte salven med andre rimelige og rimeligere stoffer. For å gjøre dette, er det verdt å finne ut hvilke stoffer som kan gjenta Radevits effekt for huden fullt og uten skade.

Billig - betyr ikke farlig.

For analoger av Radevit salve gjelder denne regelen utelukkende. Det viktigste å sikre at det valgte stoffet:

 • Gjentar egenskapene til originalen;
 • Det har et kvalitetsbevis;
 • Ikke utløpt.

I dag finner du flere analoger som kan erstatte Radevit og gi det ønskede resultatet.

Finn et stoff som helt ville gjenta sammensetningen Radevita umulig. Men det er flere medisiner, virkningen og effektiviteten er ikke dårligere enn originalen. Blant dem er:

 1. Vitarolna krem. Dette stoffet beroliger huden i ansikt, hender og kropp. Den består hovedsakelig av urter og naturlige ekstrakter. Passer for sensitive hudtyper.
 2. Tocopherol acetat. Den brukes til dermatoser og noen typer hudsykdommer. Gir et stabilt resultat på grunn av innholdet av vitamin E. Gir en sterkere effekt enn Radevit.
 3. Video krem ​​krem. Legemidlet påvirker aktivt prosessen med regenerering av huden. Det er indisert for pasienter med hudsykdommer (eksem, dermatitt, cheilitt, etc.). Legemidlet er bra for å bekjempe aldersrelaterte endringer i huden. Legemidlet har en rik sammensetning.
 4. Retinolpalmitat. Legemidlet er et vannløselig vitamin A. Aktivt brukes til å bekjempe komplekse hudsykdommer og for å eliminere akne (comedoner) og metning av huden med næringsstoffer. Legemidlet brukes ofte som et forebyggende tiltak for normalisering av vevet.

Dermed har andre stoffer en lignende effekt, med noen av dem som er mer effektive i bestemte tilfeller.

Priser for analoger av Radevit salve er mye mer akseptabelt enn kostnaden av originalen. I gjennomsnitt er de:

Det er lett å finne en billigere analog, men før bruk er det bedre å konsultere en lege og bli kjent med stoffets sammensetning.

Fra denne artikkelen vil du lære:

Radevit salve er et dermatoprotektiv middel. Med andre ord, Radevit - vurderinger av kosmetologer er enige om at dette verktøyet øker beskyttelsesegenskapene til huden i forhold til ulike skadelige effekter på den, for eksempel: solstråling eller frie radikaler.

Gitt at det er disse bivirkninger som fører til for tidlig aldring av huden - dette verktøyet kan betraktes som et forebyggende tiltak for fotoaldering av huden. Men vil Radevs anti-rynke salve være effektiv - vurderinger av spesialister på dette problemet vil bli oppført nedenfor.

På bilde 1 - tok vi en ny emballasjedesign for Radevit salve, som ikke så lenge siden. I den nye utgaven la produsenten ordet "Aktiv" til stoffets navn, men i hovedsak er sammensetningen av den gamle og den nye "Radevitov" identisk (bare formen av vitamin D3 har endret seg), noe som er irrelevant for stoffets egenskaper.

Svært ofte forvirrer kunder og spør i apotek ikke en salve, men Radevit krem ​​(det finnes ingen form for utgivelse). Salve Radevit kan kjøpes i nesten alle apotek.

For Radev salve - prisen vil bare være ca 340-380 rubler (35 g per rør).

Radevit Active produseres i form av en salve som inneholder liposløselige vitaminer A, D, E-rør i 10, 20, 35 g.

Aktive stoffer i 1 g salve -

Hjelpestoffer: butylhydroksyanisol - 1 mg, butylhydroksytoluen - 1 mg, emulsjonsvoks - 80 mg, vaselinolje - 50 mg, glyserin - 100 mg, etylalkohol 95% - 100 mg, renset vann - opptil 1 g

Sammensetningsanalyse -
her er vitamin A den eneste komponenten som kan forhindre fotoaldering av huden, eller til og med oppnå en liten reduksjon i rynkets dybde. Det må sies at vitamin A i Radevit presenteres i form av retinol-palmitat, som ikke er rent ekte retinol, men bare retinoleter. Retinolpalmitat vil være signifikant dårligere i effektivitet til andre former for vitamin A, for eksempel: sant retinol, retinaldehyd og retinsyre (figur 3).

Når retinolpalmitat trenger inn i huden, vil det sakte omdannes først til rent retinol, deretter til retinaldehyd, og deretter til retinsyre, som er den eneste effektive formen av vitamin A. Det må sies at bare retinsyre (fra alle former for vitamin A) Det er spesielle reseptorer i hudceller. Og at noen form for vitamin A, før den kan virke på huden, må først forvandles til retinsyre.

Som et resultat av denne konverteringsprosessen, mister retinol-palmitat opptil 90% av sin aktivitet og effektivitet, og bare et lite rent retinol blir produsert fra det, og enda mindre retinsyre.

Viktig: Konsentrasjonen av vitamin A i Radevit salve er 1%. For eksempel bør de anbefalte konsentrasjonene av ekte retinol i sammensetningen av medisinsk kosmetikk for rynker være fra 0,5 til 1%. Mesteparten av retinolpalmitatet, når det konverteres til rent retinol, vil kollapse under transformasjonsprosessen. Dette betyr at for at retinol-palmitat skal ha en effekt som er sammenlignbar med effekten av 1% ren retinol, er det nødvendig at konsentrasjonen er flere størrelsesordener høyere.

En annen ulempe med retinolpalmitat sammenlignet med andre former for vitamin A (som retinsyre eller ren retinol) er at retinolpalmitat trenger inn i huden til en grundig dybde, som hovedsakelig påvirker epidermis. dvs. det trer nesten ikke inn i dermis, hvor fibroblaster produseres, som produserer kollagen og elastin.

Pros av Radevit salve -
Retinol-palmitat vil således fungere fint bare i epidermis, noe som bidrar til regenerering av cellene, dens hydrering, samt forbedring av hydrofob egenskapene til huden. De resterende vitaminer som utgjør Radevit, kan også bare virke på overflaten av huden, siden de ikke kan trenge inn i dypere.

Til tross for dette helbreder Radevit veldig tørr og irritert hud, og kan virke som en utmerket beskyttende krem ​​for tørr hud, og forbedrer beskyttelsesegenskapene under ugunstige miljøforhold.

Virkningen av stoffet bestemmes av dets aktive bestanddeler. D-vitamin forbedrer hudens immunitet, reduserer tørrhet og betennelse. E-vitamin er en naturlig antioksidant, og som et resultat - det beskytter huden mot frie radikaler, og forhindrer dermed tidlig aldring. I tillegg er vitamin E i stand til å akkumulere i epidermis, og dermed øke hydrofob egenskapene til huden (vil forhindre fordamping av fuktighet fra hudoverflaten).

Imidlertid er den viktigste komponenten i produktets sammensetning vitamin A. Ved lengre løpetapplikasjon kan det få følgende effekter -

For at disse effektene skal oppnås fullstendig, er det imidlertid nødvendig med en hensiktsmessig lang brukskurs, en effektiv konsentrasjon av vitamin A, en effektiv form for vitamin A.

Salve Radevit - vurderinger av mange pasienter bekrefter dette - har en rekke terapeutiske og profylaktiske egenskaper som lar deg aktivt anvende den i følgende sykdommer:

 • økt hudens tørrhet
 • dermatose, dermatitt,
 • eksem, psoriasis, ichthyosis,
 • sprekker, erosjon,
 • eksem,
 • hudforbrenninger
 • ikke infiserte sår og sår,
 • allergiske manifestasjoner på huden.

Hjelper Radev anti-rynke salve?

Mange pasienter prøvde å bruke Radevit salve til rynker - vurderinger av slike pasienter viste sin ineffektivitet i kampen mot fine rynker i ansiktet. Selv etter seks måneders daglig bruk av dette verktøyet, rapporterer pasient vurderinger at det ikke var betydelig reduksjon i rynker og fine linjer i ansiktet.

Selv om de samme vurderingene indikerer at etter vanlig langvarig bruk ble tørr hud mykere og mindre irritert, mindre ofte tørket og skrelt, og så friskere ut. Derfor anbefaler vi at du bruker Radevit kun for å forhindre fotaldring av huden, men ikke å redusere rynker eller fine linjer i ansiktet som allerede har oppstått.

Radevit form av vitamin A (retinolpalmitat), som er inkludert i salven, kan ikke trenge inn i de dypere lagene i huden og effektivt samhandle med fibroblaster som produserer kollagen og elastin. Husk at bare de sure formene av vitamin A, som tretinoin og isotretinoin tilhører, er bedre enn andre former for vitamin A og kan trenge inn i de dypeste lagene av dermis, og stimulerer produksjonen av kollagen og elastin av fibroblaster der.

Det er disse formene av vitamin A (tilhører gruppen av aktuelle retinoider) som kan redusere rynkets dybde, som bekreftes av kliniske studier. Til narkotika basert på tretinoin og isotretinoin inkluderer -

→ krem ​​"Retin-A" (figur 4),
→ legemiddel "retinoisk salve" (figur 5).

Det finnes andre former for vitamin A som vil være svakere enn tretinoin og isotretinoin, men betydelig sterkere enn retinol-palmitat. Vi snakker om anti-aging kosmetikk med rent retinol eller retinaldehyd (figur 6). Deres fordel er at de vil forårsake mindre tørrhet og rødhet i huden enn produkter basert på retinsyre.

Radevit salve - bruksanvisning

Salve Radevit - instruksjoner for bruk for hudsykdommer antyder at salven kan påføres umiddelbart etter fjerning av den akutte inflammatoriske prosessen. Påfør Radevit salve til den berørte huden, bør være et tynt lag 2 ganger om dagen. Med en sterk peeling kan du bruke en salve med en okklusiv dressing. Hvis det er sår eller sprekker på huden, må de først behandles med antiseptika. Behandling av hudsykdommer med salve Radevit kan ta flere uker.

De første ukene kan ha bivirkninger som tørrhet og rødhet i huden. Disse effektene er helt normale og krever ikke opphør av legemidlet. De vil passere etter at huden er vant til vitamin A. Det bør bemerkes at hvis du bruker salven på ansiktet mot bakgrunnen av akne, er det også mulig at tilstanden til huden vil forverres over flere uker.

Kontraindikasjoner og bivirkninger -

Salve Radevit har en rekke kontraindikasjoner, da det har vitaminer som kan forårsake uønskede reaksjoner på huden. Radevit salve, vedlagt i pakning, bruksanvisning sier at dette stoffet er kontraindisert under følgende forhold...

 • graviditet,
 • under amming,
 • overfølsomhet
 • hypervitaminose A, D, E,
 • akutte inflammatoriske hudsykdommer.

Mulige bivirkninger -

 • kløe, brennende hud,
 • peeling av huden (fig.7),
 • hudrødhet (figur 8),
 • allergiske reaksjoner
 • Forverring av akne (akne og akne),
 • hyperpigmentering av huden (for å unngå dette, er det nødvendig å bruke solkrem av minst SPF30 i hele bruksperioden).

Det anbefales heller ikke å bruke Radevit på omfattende hudområder (over 80%) for å unngå utvikling av hypervitaminose A, D, E. Ifølge instruksjonene anbefales det ikke å bruke stoffet i mer enn 6 uker.

Det må sies at stoffet ikke ble opprettet spesielt for foryngelse av ansiktets hud, og derfor har det ikke en slik indikasjon i instruksjonene. Den anbefalte bruksvarigheten for retinoider (vitamin A) for å redusere rynkets dybde er minst 24 uker, og optimalt - 36 uker.

Mange er interessert i om Radevits salve har analoger som ikke er dårligere i sammensetning og effektivitet. Radevit salve - har ingen analoger med akkurat samme sammensetning. Imidlertid er det lignende stoffer -

Forfatter: Portalens redaktører.

Hudsykdommer og skader er et svært vanlig problem som hver person må møte fra tid til annen. I dagens marked er det mange stoffer som kan fjerne manifestasjoner av visse sykdommer. Og et veldig godt verktøy betraktes som "Radevit" (krem). Hva er dens sammensetning? Hvilke egenskaper har den? Er det noen kontraindikasjoner? Disse spørsmålene interesserer mange pasienter.

Legemidlet "Radevit active" er produsert i form av en salve til ekstern bruk (i mange kilder ser dette verktøyet ut som en krem, men det er faktisk et og samme stoff). Stoffet er hvitt, plassert i aluminiumrør på 10, 20 eller 35 g.

Som en del av kremet er det flere aktive stoffer. Spesielt inneholder 100 g av legemidlet 5 mg alfa-tokoferolacetat, 10 mg retinolpalmitat og 50 ug ergokalsiferol.

Vaselin, vann, glyserin, etylalkohol, emulsjonsvoks, butylhydroksyanisol og butylhydroxytoluen er tilstede som hjelpestoffer.

Umiddelbart bør det sies at "Radevit" blant annet er for behandling og behandling av hud, en krem ​​som preges av sin unike naturlige sammensetning og dermed dens fordelaktige egenskaper. Det er et kombinasjonsmedikament som er designet for å beskytte og ta vare på huden. Legemidlet har milde antiinflammatoriske, fuktighetsgivende, mykgjørende og regenererende egenskaper, samt forbedrer beskyttelsesfunksjonene i huden, normaliserer keratiniseringsprosesser og lindrer kløe. En lignende effekt er knyttet til virkningen på kroppen til hovedkomponentene:

 • Retinol (vitamin A) er en kraftig naturlig antioksidant og beskytter celler mot skadelige effekter av det ytre miljøet, og reduserer også aldringsprosessen av huden. Dette biologisk aktive stoffet akselererer prosessene for hudregenerering, beskytter den mot dehydrering, og har en gunstig effekt på metabolske prosesser i vev.
 • Vitamin D2 påvirker også metabolismen i hudcellene, aktiverer og fremskynder hudfornyelsesprosessene. I tillegg øker det motstanden til det beskyttende epidermale lag.
 • Tocopherol (vitamin E) er også en veldig sterk antioksidant, øker lokal immunitet. I tillegg er dette stoffet involvert i syntese av kollagen, som igjen sikrer bevaring av hudens elastisitet. Forresten, det er derfor Radevit krem ​​brukes til rynker (vurderinger indikerer at det er en foryngelseseffekt). Og tokoferol forbedrer retinolvevsabsorpsjonen. Når den brukes riktig, forhindrer denne komponenten utseendet av alderspigmentering.

Faktisk er dette verktøyet ofte brukt i moderne dermatologi, da det gjør det mulig å løse mange problemer. Som en del av den komplekse terapien, er legemidlet foreskrevet for behandling av ichthyosis og ichthyosoform dermatoser. I tillegg er den effektiv for seborrheisk dermatitt, eksem, diffus nevrodermatitt, atopisk dermatitt, hudallergi.

Siden kremet akselererer regenereringsprosessen, anbefales det for brannskader, sprekker og hud erosjon, så vel som uinfiserte sår, sår og riper. Noen pasienter bruker Radevit krem ​​for rynker, da det hjelper å fukte huden. Også, dermatologer anbefaler å behandle dem med svært sensitiv hud som er utsatt for irritasjon.

Legemidlet er foreskrevet for forebygging av allergiske og inflammatoriske sykdommer under remisjon, samt etter seponering av hormonelle legemidler.

I tillegg er kremet brukt til hudpleie. Spesielt virker det effektivt i frostbit og vikling. Noen eksperter anbefaler også å behandle huden med dette beskyttelsesmiddelet når de arbeider i støvete rom, på land og med kjemikalier.

Faktisk, "Radevit" - en krem ​​som er veldig enkel å bruke. En liten mengde av det skal brukes på det skadede området av huden med myke bevegelser. Prosedyren gjentas to ganger om dagen til symptomene forsvinner. Før behandling må huden rengjøres. Hvis vi snakker om forekomst av sår, sår, så før du bruker kremet, må du rengjøre stoffet med et antiseptisk middel.

Med sterk peeling kan du bruke stoffet under okklusiv dressing - i dette tilfellet anbefales mengden krem ​​å økes. Omtaler av pasienter tyder på at verktøyet er ganske godt og raskt absorbert i huden, og gir ingen fettete merker.

Kan alle kategorier av pasienter bruke Radevit (krem)? Faktisk har dette legemidlet, så vel som noen andre, en rekke kontraindikasjoner. Med sin liste bør du definitivt lese før starten av stoffet.

Naturligvis kan det ikke brukes hvis du er følsom overfor noen av komponentene (først vær sikker på å studere sammensetningen). Siden de viktigste aktive stoffene er vitaminer, er krem ​​ikke foreskrevet for pasienter med hypervitaminose A, E og D, da dette kan medføre noen komplikasjoner. Kremet bør heller ikke brukes mens du tar retinoider.

En annen kontraindikasjon er graviditet, selv om leger her i noen tilfeller kan gjøre et unntak. Det er ingen informasjon om hvorvidt komponentene i stoffet utskilles sammen med morsmelk.

Ifølge vurderinger og statistikk forårsaker kremet sjelden bivirkninger. Likevel er de mulige, så det er nødvendig å overvåke tilstanden av helse og helse. For det meste er komplikasjoner forbundet med allergiske reaksjoner. Noen pasienter klager over forverrende symptomer på sykdommen. Det er også mulig utseende av hudutslett, kløe, rødhet, hevelse.

Kremet bør ikke påføres inflammerte områder i huden, så vel som på smittede sår, sår og riper, da dette kan føre til økt kløe og ømhet, noe som forverrer situasjonen. Først må du gjennomgå en behandling med antiseptika og antibakterielle midler.

For mange mennesker er prisen på et stoff en viktig faktor. Det bør umiddelbart sies at kostnaden av krem ​​avhenger stort sett av byen din bolig, produsenten, distributøren og apotekets prispolitikk.

Så hvor mye vil Radevit krem ​​koste? Prisen på et rør som inneholder 35 g krem ​​er ca. 380-420 rubler. For noen kjøpere kan denne prisen være litt høy. På den annen side, tilbakemeldinger fra pasienter som allerede har testet dette stoffet antyder at det er økonomisk og ett rør er nok til et kurs, eller til og med to behandlingsformer.

Dette stoffet er ikke egnet for noen pasienter. Hva skal jeg gjøre i dette tilfellet? Er det mulig å erstatte krem ​​Radevit med noe? Analog av denne salven, selvfølgelig, kan du plukke opp. Midler med samme sammensetning eksisterer ikke i dag, men det er mange stoffer som har samme egenskaper.

Det er mulig å hjelpe med hudsykdommer og fremskynde prosessene for hudregenerering ved hjelp av slike salver som "Bepanten", "Skin cap", "Elokom". Også "Kenalog" eller "Dermatop" anses å være en ganske god erstatning. Med dette problemet er det fortsatt bedre å kontakte en hudlege - en spesialist vil hjelpe deg med å velge riktig verktøy basert på tilstanden til huden din.

I moderne dermatologi brukes stoffet Radevit (krem) veldig ofte. Mange leger snakker positivt om dette stoffet, da det klarer seg godt med sin oppgave, eliminerer symptomene på allergi, peeling av huden, akselerere regenerering. Fordelen med salven er at den sjelden forårsaker bivirkninger og ikke har så mange kontraindikasjoner. Og selvfølgelig må du ikke glemme den naturlige og dermed sikre sammensetningen.

Pasientanmeldelser er også for det meste positive. For mange har denne krem ​​blitt en integrert del av førstehjelpsutstyret. Faktisk fjerner stoffet raskt kløe og brenner, hjelper med å bli kvitt utslett, helses raskt, lindrer sårhet fra brannskader. Noen pasienter bruker Radevit krem ​​til rynker. Vurderinger viser at huden virkelig blir mer elastisk, tørr, flabb og peeling forsvinner, noe som gir et mer friskt og ungdommelig utseende.

Men det bør forstås at denne krem ​​ikke er et mirakelkure. Det bidrar til å eliminere hudens symptomer på sykdommen, men helbreder ikke årsaken til utseendet. Derfor, i nærvær av visse problemer, sørg for å konsultere en lege - det er mulig at komplekse terapi er nødvendig for å eliminere sykdommen din.

RADEVIT-analoger, medisiner som ligner på indikasjonene på bruk og deres farmakologiske effekter, samt priser og tilgjengelighet av analoger i apotek. Til sammenligning med analoger, studer nøye de aktive ingrediensene i legemidlet, som regel inneholder prisen på dyrere stoffer sin reklamebudget og tilsetningsstoffer som øker effekten av hovedstoffet.

RADEVIT instruksjoner for bruk

Vi ber deg om ikke å ta en beslutning om erstatning av RADEVIT selv, bare på instruksjonene og med legeens tillatelse.

Druefrøolje har en gunstig effekt på tilstanden til hud, hår og negler (slike komponenter inkluderer vitaminer A, E, vitaminer fra gruppe B, flavonoider, flerumettede syrer Omega-6 og Omega-9, fytosteroler, klorofyll), druefrøolje har lenge vært en av mest populære i kosmetologi vegetabilske oljer.

 • Instruksjoner for bruk

Kosovoolje brukes som hjelpemiddel i kompleks behandling av candidiasis, mykoser, ringorm, herpes, hepatitt, influensa, cytomegalovirus, ARVI, smittsomme og inflammatoriske sykdommer i luftveiene, urinveiene og kjønnsorganene.

Det bidrar til å forbedre den funksjonelle tilstanden til kardiovaskulærsystemet, forhindrer utviklingen av aterosklerose, trombose, koronar hjertesykdom og arteriell hypertensjon.
Fordelaktig effekt på skjoldbruskkjertelens funksjonelle tilstand.
Reduserer risikoen for å utvikle sykdommer i fordøyelsessystemet.
Det er nyttig for pasienter med type II diabetes, forhindrer utvikling av fedme.
Det forhindrer utviklingen av fettdystrofi i leveren, urolithiasis og gallstonesykdommer.
Den har en beroligende og anti-stress-effekt.
Forhindrer utvikling av karies og aldersrelatert osteoporose, reduserer risikoen for degenerative dystrofiske sykdommer i leddene.

 • Instruksjoner for bruk

Søt mandelolje brukes til mindre slitasje, kutt, for sol og husholdningsforbrenninger, samt for mindre skader på huden.

Påfør olje for å ta vare på betent og problemområder i huden. Almond olje mykner, glatter rynker på ansikt og kropp, rynker rundt øynene.

Noen få dråper mandelolje (ca. en teskje per dag) anbefales å bli tatt som beroligende, smertestillende, antiinflammatorisk og eksplosjonsmiddel. Bitter mandelolje er nyttig i bronkial astma, otitis media, lungesykdommer, samt oppblåsthet.

 • Instruksjoner for bruk

Gulrotfrøolje for hud:

Gulrotfrøolje kan brukes som et basissmuteprodukt for å jevne ut hudfarge, skape strålende hud, for å forbedre og til og med ut naturlig solbrenthet etter solprosedyrer, og for å fukte hudoverflaten ytterligere.
Oljen kan brukes som tonic for å beskytte huden mot sollys, for å behandle hyperpigmentering, rynker og strekkmerker. Det toner også huden godt.

Hårfrøolje:

Det anbefales å gni blandingen av gulrotfrøolje og baseoljer i hodebunnen før du vasker håret (omtrent en halv time). Du kan bruke oljen som tilsetningsstoff i blandingen for medisinsk wraps og wraps. Dette vil øke sunn hårvekst, sikre deres toning.

 • Instruksjoner for bruk

Valnøttolje har funnet bred anvendelse i kosmetologi, fordi, takket være vitaminer og mikroelementer som er inkludert i den, passer den til alle hudtyper, fuktighetsgivende, toning og nærende.

Det er en del av et stort antall kremer, balsam og kropps hygiene produkter.
Valnøttolje, på grunn av flerumettede fettsyrer og antioksidanter inneholdt i den (vitamin A, E, C), har henholdsvis regenererende og foryngende egenskaper, kan brukes som et middel for å bekjempe aldersrelaterte hudforandringer, spesielt for forebygging og avhending av små rynker. Ved vanlig påføring på kroppen, strammer huden, gjør den glatt og elastisk.
Valnøttolje brukes også til å styrke håret. For å gjøre dette kan du ikke bare inkludere det i kostholdet ditt, men også lage hjemmelagde masker basert på det. For eksempel, med tilsetning av egg og honning.
Valnøttolje brukes til soling, for vekttap.

 • Instruksjoner for bruk

Mintalon for barn:

- med bleieutslett
- for behandling av brystvakspresjon hos kvinner under amming;
- å fukte, myke og stimulere hud ernæring;
- med irritasjon, rødhet og tørr hud;
- i inflammatoriske prosesser
- med biter av dyr og insekter
- i tilfelle sårskader av noe slag
- ved termiske skader (brann og frostbit)
- med hematomer;
- For å forhindre skadelige virkninger av naturlige faktorer (vind, direkte sollys, temperatur).

Flere Artikler Om Typer Acne