Rozamette krem ​​er et farmasøytisk produkt beregnet på behandling av hudsykdommer ledsaget av utslett og inflammatoriske prosesser.

Dette middelet er effektivt for rosacea, eksem, dermatitt og sengetøy. Det hjelper ikke bare å akselerere sykdomsforløpet, men også å eliminere symptomene som forårsaker ubehag.

I denne artikkelen vil vi se på hvorfor leger forskriver Rosamet, inkludert bruksanvisninger, analoger og priser for dette stoffet i apotek. Reelle vurderinger av personer som allerede har benyttet Rosemet kan leses i kommentarene.

Sammensetning og utgivelsesform

Homogen 1% krem ​​med hvit farge har ingen lukt. Finnes i en aluminiumsrør på 25 g, som er i en eske.

Ingredienser 1 g krem:

 • Aktiv ingrediens: metronidazol - 10 mg;
 • Ytterligere komponenter: propylparhydroksybenzoat, metylparahydroksybenzoat, propylenglykol, emulgerende voks, flytende paraffin, glyserol, renset vann.

Klinisk-farmakologisk gruppe: antiprotozoal legemiddel med antibakteriell aktivitet til ekstern bruk.

Hva hjelper Rosamet?

Bruken av Rosamet er mulig i slike tilfeller:

 1. Seborrheisk dermatitt;
 2. seng sår;
 3. hemorroider;
 4. vulvovaginitis;
 5. Eksem forårsaket av infeksjon
 6. Rosa og akne vulgaris;
 7. Oral dermatitt;
 8. Legsår forårsaket av diabetes mellitus eller åreknuter.

Farmakologiske egenskaper

Mekanismen for å håndtere akne og comedoner er helt ukjent, men det er tydeliggjort at det ikke har noe å gjøre med livscyklusen til demodexmitt. Påvirkningen av komponentene i legemidlet på mengden eller kvalitativ sammensetning av sekresjonen som produseres av talgkjertlene, har heller ikke blitt avslørt. Det antas at metronidazol er eieren av et økt aktivitetsnivå rettet mot oksydasjonsmidler.

Under kliniske studier ble det funnet at Rosamet signifikant reduserer mengden aktiv form for oksygen produsert av nøytrofiler. En reduksjon i nivået av hydroksylradikaler og konsentrasjonen av hydrogenperoksid er også bemerket. Det er disse stoffene som kan forårsake inflammatoriske hudreaksjoner i sonen av skade lokalisering, siden de tjener som sannsynlige antioksidanter.

Instruksjoner for bruk

I henhold til bruksanvisningen brukes Rosett krem ​​2 ganger daglig. Belegglaget skal være tynt. Huden skal rengjøres med vann med et mildt, nøytralt rengjøringsmiddel 15 minutter før bruk av produktet.

 • Ved balanoposthitt og vulvovaginitt blir en liten mengde krem ​​påført ved hjelp av fingre eller en bomullspinne, mens du gni den. Anvendelsesområder: skader av forhuden, regionen av labia minora, penisens hode, vestibulenes område. Salven blir brukt 1-2 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er vanligvis fra 8 til 10 dager.
 • Behandling av betente papiller, pustler, erytem med rosa og akne vulgaris (acnerozacea, acnevulgaris): Påføres huden tidligere rengjort med varmt vann eller lett vaskemiddel og tynn 1-2 ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Behandlingsforløpet i 1-2 måneder. Mellom rensing av huden og påføring av krem ​​anbefales å ta en pause på 15-20 minutter. Den terapeutiske effekten oppstår etter ca. 3 uker. Gjennomsnittlig behandlingstid er 3-4 måneder.

Funnet sverget fiende MUSHROOM spiker! Neglene blir rengjort om 3 dager! Ta det.

Rosamet (krem): bruksanvisninger, analoger og anmeldelser

Rosamet er en krem ​​basert på metronidazol, som har en utpreget dermatotropisk og antibakteriell effekt.

Når den brukes topisk, har den en anti-akne effekt, hvis mekanisme er ukjent (ikke relatert til effekten på tippen Demodex folliculorum funnet i hårsekkene og sekretjonen av talgkjertlene og hvilken som helst innflytelse på produksjonen av denne hemmeligheten).

Det har blitt fastslått at behandling med Rosamet-krem reduserer produksjonen av aktivt oksygen nøytraler, hydroksylradikaler og hydrogenperoksid, som er potensielle oksidanter som kan forårsake vevskader på stedet for betennelse.

Metronidazol er ineffektivt mot telangiektasi, merket med rosa akne.

Tilgjengelig i form av 1% krem ​​i aluminiumrør på 25 g. Utad er det en homogen hvit krem, nesten luktfri.

Sammensetning av Rosamet (1 g krem):

 • Metronidazol - 10 mg;
 • Hjelpekomponenter: flytende paraffin, propylenglykol, propylparhydroksybenzoat, glyserol, metylparahydroksybenzoat, emulgeringsvoks, renset vann.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper Rosamet? I følge instruksjonene er stoffet foreskrevet i følgende tilfeller:

 • Erytema med akne vulgaris (akne vulgaris) og rosa akne (acne rozacea);
 • Inflammede pustler og papiller;
 • vulvovaginitis;
 • Balanitt, fasting og balanopostitt.

Instruksjoner for bruk Rosamet, doseringskrem

Kremet påføres utelukkende eksternt. Unngå kontakt med øyne og slimhinner. Etter bruk, vask hendene grundig med såpe og vann.

For behandling av erytem, ​​inflammerte papiller og pustler, anbefales det å bruke et tynt lag Rosamet på renset hud 1-2 ganger om dagen. Behandlingens varighet bestemmes av legen og er som regel 1-2 måneder.

Mellom prosedyrene for rensing av huden og påføring av krem ​​på den, bør det ta minst 10-20 minutter.

Den synlige terapeutiske effekten oppstår 2-3 uker etter påføringen av Rosamet. I løpet av behandlingen anbefales det ikke å holde seg i den åpne solen i lang tid.

Når vulvovaginitis, balanitis, balanoposthitis Rozamet innlegg og krem ​​brukes til overflaten av lesjon i forhuden, glans penis, vestibylen og kjønnsleppene med fingertuppen eller bomullspinne, gni forsiktig. Frekvens i bruk - 1-2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 8-10 dager.

I tilfelle av betennelse i huden på applikasjonsstedet av legemidlet, er det nødvendig å redusere en enkelt dose eller midlertidig stoppe behandlingen.

Bivirkninger

Instruksjonen advarer om muligheten for utvikling av følgende bivirkninger når du forskriver Rozamets krem:

 • Allergiske reaksjoner (urticaria, hudutslett) på kremens komponenter - hyperemi, peeling og brenning av huden, rive.

Kontra

Rosamet er kontraindisert i følgende tilfeller:

 • Overfølsomhet overfor stoffet.

Med forsiktighet: under graviditet (jeg sikt), under amming.

overdose

Tilfeller av overdosering ved bruk er ikke registrert.

Et signifikant overskudd av terapeutisk dose metronidazol fører ikke til utvikling av bivirkninger. Når det påføres topisk, absorberes stoffet litt og har ingen systemisk effekt.

Analoger krem ​​Rosamet, prisen på apotek

Om nødvendig kan Rosamet byttes ut med en analog for terapeutisk virkning - disse er legemidler:

Ved å velge analoger er det viktig å forstå at instruksjonene for bruk av Rosamet-krem, pris og omtaler ikke gjelder for legemidler med tilsvarende effekt. Det er viktig å konsultere en lege og ikke å gjøre en uavhengig erstatning av legemidlet.

Pris på russiske apotek: Rosamet 1% 25g krem ​​- fra 206 til 270 rubler, ifølge 569 apotek.

Oppbevares ved temperaturer ikke over 25 ° C. Oppbevares utilgjengelig for barn. Holdbarhet - 2 år.

Salgsbetingelser fra apotek - uten resept.

Omtaler viser effekt ved bruk av Rozamets krem ​​for akne, samt spor og røde flekker igjen fra utslett. Det fjerner effektivt betennelse uten å overdrype huden. Resultatet av behandlingen blir merkbart etter bare 2-3 uker.

Full medisinske instruksjoner for bruk av stoffet Rosamet

Instruksjonene for bruk av Rosamet indikerer at det er et antimikrobielt legemiddel med høy effektivitet. Før du bruker medisinen, bør du gjøre deg kjent med det for å få informasjon om forholdsregler.

Antimikrobielle legemidler, opprettet på grunnlag av metronidozol. Vellykket brukt til å behandle pasienter som lider av akne og rosacea. Det aktive stoffet har en antiprotozoal effekt, i tillegg er det en merkbar kamp mellom Rosamet og mikrober. Mite Demodex folliculorum har blitt utryddet, da den har en markert anti-inflammatorisk og anti-parasitisk effekt på den.

Ifølge dermatologer behandler Rosamet salve ulike sykdommer som er lokalisert på huden. Effekten av stoffet mot eksem, trykksår og dermatitt av forskjellige typer har blitt bevist. Samtidig er ikke bare akselerasjonen av helbredelsesprosessen bemerket, men også eliminering av symptomene på sykdommen, noe som fremkaller en følelse av markert ubehag hos pasienten.

Det internasjonale navnet på stoffet - Metronidazol, handelsnavn - Rosamet. Legemidlet er en krem ​​av homogen type, med en hvit nyanse, uten en uttalt lukt. Konsentrasjonen av terapeutisk form er 1%. Utløsningen foregår i et rør av aluminium, som er plassert i en pappkasse, pakningsvolumet er 25 g.

Sammensetningen inneholder 10 mg av den aktive substansen - metronidazol og forskjellige tilleggskomponenter. Listen over hjelpestoffer inkluderer følgende:

 • glycerol;
 • renset vann;
 • emulgerende voks;
 • flytende paraffin;
 • propylparahydroksybenzoat;
 • propylenglykol;
 • metylparahydroksybenzoat.

Noen ganger er det et spørsmål om involvering av stoffet i en bestemt klinisk og farmakologisk gruppe. Rozamet tilhører antiprotozoal type medikamenter med uttalt antibakteriell aktivitet. Bruk er bare mulig utenfor, det er strengt forbudt å bruke salve innsiden. Lagring utføres ved en temperatur ikke høyere enn +25 grader, bare på et mørkt sted.

Gjennomsnittlig pris for en pakke er litt høyere enn 200 rubler, noen ganger kan den overskrides. Prispolitikken er ofte avhengig av produsenten eller apotekskjeden. Men selv om det er noen endringer i kostnaden, kan Rosamet tilskrives kremer fra budsjettgruppen. Salg uten resept er tillatt, da det ikke er noen komponenter i sammensetningen som er farlig eller forbudt for fri tilgang.

Den terapeutiske sammensetning tillater bruk av krem ​​ikke bare for hudutslett. Derfor er det fornuftig å vurdere i større detalj alle sykdommene og reaksjonene som krever utnevnelse av stoffet. På tannfeltet har Rosamet en terapeutisk effekt i nærvær av:

 • periodontal sykdom;
 • infeksjoner av ulike typer (aerob eller anaerob);
 • betennelse med nærvær av pus i det maksillofaciale området.

Rosamet har vist seg godt for akne og andre hudproblemer:

 • sprekker i anus;
 • hemorrhoid sykdom;
 • seng sår;
 • åpne sår som ikke helbreder i lang tid;
 • Sår av den trofiske typen i nedre lemmer, forårsaket av diabetes mellitus eller åreknuter.
 • smittsomme sykdommer i huden;
 • seborrheisk dermatitt;
 • rosacea (dette inkluderer også en poststeroid-type utslett);
 • fet seborrhea;
 • akne vulgaris.

I tillegg kan systemisk terapi i form av Rosamet inngå i systemisk terapi. Dens formål krever tilstedeværelse av en av følgende sykdommer:

 • smittsomme lesjoner av beinvev eller ledd;
 • ekstraintestinal amebiasis;
 • balantidiasis;
 • trichomoniasis;
 • Protozoale smittsomme sykdommer;
 • sepsis;
 • infeksjoner i bekkenområdet eller mage-tarmkanalen;
 • pseudomembranøs kolitt, som skjedde mens du tok antibiotika;
 • gastrit eller duodenalt sår.

Også er salven foreskrevet i løpet av radioterapi, den har en radiosensibiliserende effekt. Vanligvis antas søknaden dersom pasientene viser resistens av tumordannelsen, utløst av hypoksi i svulstceller.

I noen tilfeller fungerer Rosamet som et forebyggende stoff. For eksempel, når du vil forhindre forekomsten av komplikasjoner etter operasjonen. Det er spesielt viktig å bruke det under kirurgiske manipulasjoner i tykktarmen, nær-rektalområdet eller gynekologisk type kirurgiske inngrep. Et slikt tiltak reduserer sannsynligheten for infeksjon og betennelse flere ganger.

Hvis du følger de vedlagte instruksjonene, blir behandlingsblandingen påført det berørte området minst to ganger per dag. Laken av Rosamet på huden bør ikke være veldig tykk, verktøyet skal fordeles forsiktig over overflaten. Før du gjør manipulasjoner, er 15 minutter før du bruker salven å rydde huden. For å gjøre dette, bruk vann og en nøytral vaskemiddel mild effekt:

 1. 1. I tilfelle medisinsk behandling for akne-betent papiller eller erytem, ​​blir krem ​​påført to ganger om dagen. For å gjøre dette, om morgenen og om kvelden, blir huden forsiktig rengjort med varmt vann. Noen ganger er det mulig å bruke et lett vaskemiddel. For et behandlingsforløp fordeles ca 60 dager, med et positivt resultat blir perioden 2 ganger kortere. Vi må ikke glemme at etter at renseprosessen skal ta omtrent en halv time før salven ligger på problemområdet. Pasienter merker at den terapeutiske effekten manifesteres etter 21 dager.
 2. 2. Hvis det diagnostiseres med vulvovaginitt eller balanopostitt, blir sammensetningen påført ved hjelp av en tampong. I tillegg kan du forsiktig gni kremet med fingrene i det berørte området. Det er nødvendig å nøye behandle huden på labia minora, skadet foci av forhuden og penisens hode. Du kan ikke ignorere vagina i vagina, ellers er det fare for å forsinke behandling på grunn av utilstrekkelig eksponering for stoffet. I dette tilfellet blir behandlingen gitt ikke mer enn 10 dager, søknaden forventes to ganger om dagen. Ved mild eller innledende sykdom brukes krem ​​kun om morgenen.

Noen ganger er det mulig å erstatte stoffet med sine analoger, noe som er ganske mye i det farmasøytiske markedet. Men det må være en god grunn til denne tilpasningen. Bruk av et annet legemiddel bør bare foreskrives av en behandlingsdermatolog.

Liste over salver som kan erstatte Rosemeat:

Dette er de vanligste alternativene som finnes i det medisinske markedet.

Pasienter er alltid interessert i spørsmålet om Rosamets bivirkninger provoserer, instruksjonen sier at de er. Selv om listen er ganske beskjeden, tillater de å gjøre avtaler til ulike grupper av pasienter uten mye bekymring. I tillegg har manifestasjonen av uønskede effekter et svært svakt uttrykk, så det er ikke nødvendig med ytterligere behandling for deres lettelse.

Leger mener at det er vanskelig å skikkelig vurdere tilstanden til en person under behandling med metronidazol. Faktisk kan mange elementer fra listen over bivirkninger forekomme med uttalt rosacea.

Bivirkninger av systemtypen skjer nesten ikke, årsaken er at den høye konsentrasjonen av legemidlet i perioden med lokal administrering er på sitt laveste nivå.

I enkelte tilfeller klaget pasienter om en allergisk reaksjon i form av:

 • elveblest;
 • irritasjoner av huden av ulike typer (rødhet, kløe, tørrhet, prikking, økt temperatur på huden i stedet for lokalisering av problemet);
 • utslett og ubehag i det berørte området.

Allergier kan forårsake hjelpestoffer, som er inkludert i sammensetningen. Spesielt klager pasienter ofte på reaksjoner på grunn av propylparhydroksybenzoat eller metylparhydroksybenzoat.

Overdosering på grunn av bruk av stoffet i medisinsk praksis ble ikke observert. Ifølge eksperter er det nesten umulig å overskride den terapeutiske frekvensen av metronidozol i kroppen. Siden kremet kun brukes lokalt, forekommer den aktive absorpsjonen av stoffet ikke. Av denne grunn er det ingen systemisk innvirkning.

Kontraindikasjoner inkluderer:

 • lesjoner av CNS organisk type;
 • leversvikt (forutsatt at vi snakker om utnevnelse av høye doser av gelen);
 • overfølsomhet;
 • problemer med koordinering av motorfunksjonen;
 • leukopeni.

Med ekstrem forsiktighet, gjør avtaler når en kvinne fôrer en baby og i trimesteren med å bære en baby.

Pasienter som behandles med legemidlet bør ikke bruke etanol (alkoholholdige drikker) i noen form. På grunn av forsømmelsen av utførelsen av dette elementet, kan det oppstå en rekke ubehagelige slike symptomer:

 • magesmerter av spastisk natur;
 • skarp spyling av ansiktet, følelse av varme;
 • lyst til å kaste opp, langvarig kvalme;
 • hodepine av ulike typer;
 • utvikling av et disulfiram-lignende fenomen.

Hvis pasienten ikke har fylt 18, bør ikke amoksicillinkombinasjonsregimer brukes. Langsiktig administrasjon er mulig, men det er viktig å overvåke blod og urinverdier.

Forutsatt at bruken av legemidlet ble fulgt av utviklingen av leukopeni, kan behandling være aktuelt. Legen skal evaluere pasientens tilstand og observere mulig spredning av den smittefarlige artsprosessen. Oppsigelse av terapeutisk terapi medfører svimmelhet, forekomsten av ataksi, problemer med nevrologisk status.

Behandling i den kvinnelige halvdelen av Trichomonas vaginitt eller urinitt av samme type hos menn innebærer langvarig avholdenhet fra seksuell aktivitet. Et obligatorisk element betraktes som behandling av alle seksuelle partnere. Etter at terapien er fullført, utføres kontrollforsøk for trichomoniasis i 3 påfølgende sykluser. Pass på at menstruasjon og etter det.

Hvis ekstern bruk er beregnet, er det forbudt å tillate situasjoner hvor gelen er på øyeslimhinnen. Slike fenomen medfører rikelig tåre og irritasjon. Ved uforsiktig bruk og mulig penetrasjon av produktet i øyet, er det verdt å vaske dette området med rikelig med rent, varmt vann.

Noen ganger etter behandling av giardiasis er alvorlighetsgraden av symptomene på sykdommen notert. Etter en måned analyseres avføring med intervaller mellom samlinger på flere dager. For et nøyaktig resultat er det nødvendig med minst 3 prøver fra en pasient.

Det ble bemerket at selv ved vellykket behandling viste noen pasienter laktoseintoleranse på grunn av invasjon. En slik tilstand kan til og med vare i flere måneder, noen tar feilaktig symptomene for manifestasjon av giardiasis.

Personer hvis yrke kan være forbundet med behovet for økt oppmerksomhet, bør advares om mulig svimmelhet forårsaket av å ta stoffet. Med forsiktighet er Rosamette Cream foreskrevet for drivere som kjører ulike biler.

I noen tilfeller fikk pasientens urin en rødbrun nyanse. En lignende reaksjon oppstår på grunn av det vannløselige pigmentet i blandingen, hvor dannelsen av dem fremkalles ved metabolisme av metronidazol. I sjeldne tilfeller ble treponema-immobilisering og en positiv reaksjon på Nelson-testen observert.

Rosamet - et antimikrobielt stoff er mye brukt til å behandle ulike sykdommer, men doseringen må observeres for ikke å forårsake bivirkninger.

ROZAMET

◊ Aktuell krem ​​1% hvit, homogen, luktfri.

Hjelpestoffer: glycerol - 12,9 mg, flytende paraffin - 90 mg, emulgerende voks - 100 mg, propylenglykol - 20 mg, metylparhydroksybenzoat - 0,7 mg, propylparhydroksybenzoat - 0,3 mg, renset vann - 766,1 mg.

25 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.

Når den brukes topisk, har den en anti-akne effekt, hvis mekanisme er ukjent (ikke relatert til effekten på tippen Demodex folliculorum funnet i hårsekkene og sekretjonen av talgkjertlene og hvilken som helst innflytelse på produksjonen av denne hemmeligheten). Metronidazol for ekstern bruk kan ha antioxidantaktivitet. Det er fastslått at det reduserer produksjonen av aktivt oksygen betydelig ved nøytrofiler, hydroksylradikaler og hydrogenperoksid, som er potensielle oksidanter som kan forårsake vevskader på stedet for betennelse. Metronidazol for ekstern bruk er ineffektivt mot telangiektasi, merket med rosa akne.

Når det brukes topisk, blir stoffet praktisk talt ikke absorbert.

- Inflammet papir, pustler;

- erytem med rosa og vulgært akne (akne rozacea, akne vulgaris);

Med forsiktighet: graviditet (jeg trimester), amming.

Utad. Behandling av betente papiller, pustler, erytem med rosa og akne vulgaris (acnerozacea, acnevulgaris): Påføres huden tidligere rengjort med varmt vann eller lett vaskemiddel og tynn 1-2 ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Behandlingsforløpet i 1-2 måneder. Mellom rensing av huden og påføring av krem ​​anbefales å ta en pause på 15-20 minutter. Den terapeutiske effekten oppstår etter ca. 3 uker. Gjennomsnittlig behandlingstid er 3-4 måneder.

Balanoposthitt, vulvovaginitt: klemme ut en liten mengde krem ​​fra et rør, påført overflaten av skader av glanshodet, forhuden, liten labia, vestibulen, med en bomullspinne eller fingre, litt å gni 1-2 ganger om dagen. Behandlingens varighet er 8-10 dager.

Bivirkninger etter ekstern bruk av metronidazol er ekstremt sjeldne. Allergiske reaksjoner (urticaria, hudutslett) er mulige; hyperemi, peeling og brenning av huden, vannfulle øyne.

Etter ekstern bruk er konsentrasjonen av metronidazol meget lav og muligheten for interaksjon er minimal. Ved samtidig avtale øker virkningen av warfarin og andre indirekte antikoagulantia.

Legemidlet er kun beregnet på ekstern bruk. Unngå kontakt med øynene, da dette kan forårsake øyebetennelse og rive. I tilfelle kontakt med øynene, vask dem med rikelig med vann. I tilfelle av betennelse i huden, bør hyppigheten av bruk av legemidlet reduseres eller midlertidig seponeres. Under bruk av stoffet bør man unngå direkte sollys.

Rozamet

Beskrivelse fra og med 26. september 2014

 • Latinsk navn: Rozamet
 • ATX-kode: D06BX01
 • Aktiv ingrediens: Metronidazol (Metronidazol)
 • Produsent: Jadran JSC Galen Laboratories, Kroatia

struktur

Rosamets salve inneholder det aktive stoffet metronidazol (10 mg), samt propylenglykol, renset vann, metylparhydroksybenzoat, flytende paraffin, propylparhydroksybenzoat, glyserin, emulgerende voks.

Utgivelsesskjema

Homogen 1% krem ​​med hvit farge har ingen lukt. Finnes i en aluminiumsrør på 25 g, som er i en eske.

Farmakologisk aktivitet

Gelen har antiprotozoale og antimikrobielle lokale effekter.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Den aktive ingrediensen i legemidlet er metronidazol, som har antibakteriell og antiprotozoal aktivitet, som forårsaker ødeleggelse av DNA i mikrobielle celler og stopper syntesen av nukleinsyrer. Det har også antioksidant aktivitet, på grunn av hvilket oksidativt stress er redusert i fokus av betennelse.

Stoffet er ineffektivt mot telangiektasier, som er merket med rosa akne.

Legemidlet for lokal administrering blir praktisk talt ikke absorbert. Data om metabolismen og utskillelsen av det aktive stoffet etter lokal søknad er ikke gitt. Metronidazol metaboliseres i leveren og utskilles av nyrene.

Indikasjoner for bruk

Det anbefales å utnevne Rosamet krem ​​i følgende tilfeller:

 • med post-steroidal rosacea (rosa akne);
 • liggesår;
 • rosa akne, manifestert under aldershormonforandringer;
 • trophic ulcers;
 • akne vulgaris;
 • vulvovaginal;
 • pustulære hudlesjoner;
 • seborrheisk dermatitt;
 • infeksjoner med papulær utslett;
 • balanoposthitis;
 • smittsomt eksem
 • dermatitt av uspesifisert opprinnelse.

Kontra

Rosamet er kontraindisert for akne hos pasienter med overfølsomhet overfor metronidazol, parabenderivater, imidazol og andre lignende forbindelser.

Legemidlet regnes for å være betinget kontraindisert i løpet av første trimester av svangerskapet og under laktasjonsperioden.

Bivirkninger

Under behandling med Rosamet observeres bivirkninger ganske sjelden, og i en ganske mild form, tolereres det lett når det påføres topisk.

Allergiske reaksjoner som urticaria, utslett, irritasjon (rødhet, brennende, tørrhet, prikking, lokalisert temperatur i huden), kløe er vanligst observert. Andre stoffer som utgjør preparatet kan også forårsake en slik reaksjon: propylparhydroksybenzoat og metylparhydroksybenzoat. En allergisk reaksjon kan bli forsinket.

Utslipp av tårer kan skyldes å påføre en gel på øyet.

Det er ganske vanskelig å vurdere kroppens respons på metronidazol, siden de fleste av symptomene beskrevet ovenfor er også iboende av rosacea.

Systemiske bivirkninger ved bruk av stoffet er usannsynlig, da konsentrasjonen av legemidlet for lokal bruk er svært lav.

Rosemet krem, bruksanvisning (metode og dosering)

Instruksjoner for Rosamet ved behandling av erytem, ​​inflammerte pustler, papiller, akne vulgaris: huden er forrenset med varmt vann eller vaskemiddel, etter at denne salven er gnidd i et tynt lag. Prosedyren må gjentas opptil 2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Behandlingsforløpet er 1-2 måneder. Etter å ha renset huden, må minst 15 minutter passere før gelen påføres, og dermed redusere risikoen for betennelse. Den terapeutiske effekten observeres i gjennomsnitt etter tre uker.

Ved balanoposthitt og vulvovaginitt blir en liten mengde krem ​​påført ved hjelp av fingre eller en bomullspinne, mens du gni den. Anvendelsesområder: skader av forhuden, regionen av labia minora, penisens hode, vestibulenes område. Salven blir brukt 1-2 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er vanligvis fra 8 til 10 dager.

overdose

Tilfeller av overdosering ved bruk av dette stoffet registreres ikke. Overdreven terapeutisk dose av metronidazol er usannsynlig. Når det påføres topisk, absorberes stoffet i små mengder uten å utøve en systemisk effekt.

interaksjon

Samspillet mellom krem ​​Rosamet når det ble påført topisk med andre legemidler, ble ikke påvist. Det anbefales å ta forsiktighet ved bruk av dette parallelle og andre legemidler.

Metronidazol øker den antikoagulerende virkningen av warfarin og andre koumarin-antikoagulanter. Dette fører til en lengre periode med dannelse av protrombin.

Redusert antimikrobiell aktivitet av fenobarbital i interaksjon med metronidazol på grunn av den akselererte metabolisme av sistnevnte.

Samtidig bruk av Rosamet med disulfiram øker nivået av stoffetoksisitet, som et resultat av hvilke nevrologiske symptomer kan utvikles.

Cimetidin bidrar til inhibering av metronidazol metabolisme, noe som kan føre til en økning i nivået i blodserum.

For å unngå utvikling av en disulfiram-lignende reaksjon under Rosamets terapi, bør man avstå fra å drikke alkohol.

Salgsbetingelser

Du kan få stoffet uten resept.

Lagringsforhold

Den optimale oppbevaringstemperaturen for Rosamet-krem er ikke høyere enn 25 ° C.

Holdbarhet

Oppbevar stoffet kan være innen 24 måneder.

Spesielle instruksjoner

Kun beregnet for ekstern bruk. Ved bruk, unngå kontakt med øynene, da dette kan forårsake irritasjon av øyens slimhinne. Under behandlingen anbefales det å unngå direkte sollys på den berørte huden.

Påvirker ikke evnen til å kjøre og konsentrere seg.

analoger

Hvilken er bedre: Rosex eller Rosemet?

Begge stoffene har en lignende sammensetning. Rosex har en bredere liste over indikasjoner, den kan også brukes til forbrenning, fet seboré og treg helbredende sår. Roex er kontraindisert i leukopeni, epilepsi og leversvikt. Det skal også bemerkes at Rozex, i motsetning til Rosamet, kan ha bivirkninger på mage-tarmkanalen, nervesystemet, følelsesorganene, urinsystemet, forårsake allergiske reaksjoner og lokal betennelse.

For barn

Det anbefales ikke at Rosameth foreskrives til barn under 12 år, siden effekten og sikkerheten ved bruk av stoffet i denne alderskategorien ikke er studert.

Under graviditet og amming

Når ammende stoff i mye større doser trer inn i morsmelken av moren. I graviditetens første trimester er bruk av stoffet kontraindisert, i løpet av andre og tredje trimesteren skal bare foreskrives når det er absolutt nødvendig.

Rosamet Anmeldelser

Produktvurdering blant kjøpere er ganske høy - 4,5 poeng. Anmeldelser av Rosamet er oftest positive: Salve hjelper godt fra akne, betennelse, tørker ikke huden. I tillegg observeres ikke bivirkninger ved bruk av salve hos pasienter. Den synlige effekten av bruk av salve observeres etter 2-3 uker. Men ikke alt salve virker så bra: Vurderinger av Rosamet krem ​​er også negative. Noen pasienter bemerker at etter bruk av gel, begynte ny akne å dukke opp, de gamle tørket opp, men forsvant ikke hvor som helst.

Rosamet Pris

I Moskva er prisen på Rosamete krem ​​i størrelsesorden 125 - 158 rubler.

Rosamet: bruksanvisning, sammensetning, analoger av antimikrobiell krem

Rozamet presenteres i bruksanvisningen som et sikkert aktivt eksternt legemiddel som undertrykker patogene bakterier og parasitære protozoer på huden. De viktigste målene med medisinen er inflammatoriske sykdommer i huden, akne og rosacea.

Sammensetningen av stoffet

Rozamet er produsert i Kroatia av Jadran farmasøytisk selskap i form av en hvit, mild, luktfri krem. Krembasen faller perfekt på huden, myker irritert lesjoner, og absorberes raskt, og gir ingen fettstoffer.

Den terapeutiske basen av krem ​​er en svært effektiv antibiotisk substans metronidazol. 1 gram av produktet inneholder 10 mg av denne aktive antimikrobielle komponenten.

I tillegg inneholder sammensetningen av Rosamet stoffer som tjener som emulgatorer, bevarer og danner elementer.
Rosameth krem ​​kan kjøpes i en 25 mg tube, som er plassert i en papirpakke sammen med medisinske instruksjoner.

Hva er Rosamet krem ​​foreskrevet for?

Antiprotozoalene (rettet mot trichomonader) og antimikrobielle virkninger av krem ​​manifesteres på grunn av det helbredende stoffs evne til å påvirke det cellulære DNA av mikrober og protozoer, samt undertrykke produksjonen av nukleinsyrer som fører til ødeleggelse av cellene av skadelige organismer. I tillegg reduserer metronidazol aktivt dannelsen av oksidanter som forårsaker vevskader i det inflammatoriske fokuset.

Legemidlet viser høy ytelse i ødeleggelsen av organismer som Propionibacterium acnes og Granulosum-patogener som forårsaker dannelse av akne i et luftløst poremiljø, tilstoppet med fettete trafikkorker. Krem er også aktiv mot bakterier, fusobakterier, kokosflora, clostridia, trichomonas, zubakteria, dysenterisk amoeba.

Rosamet hjelper med følgende patologiske forhold:

 • inflammerte pustler (pustler), stramme knuter (papler), hevelse og rødhet under rosacea;
 • akne akne;
 • akne vulgært, rosa, post-steroid (etter langvarig bruk av hormonelle legemidler);
 • pustulært utslett, ikke forbundet med betennelse i hårsekkene;
 • seborisk eksem og dermatitt;
 • bensår for åreknuter og diabetes;
 • bedsores, ikke-helbredende sår og brenne overflater;
 • sprekker, sårdannelse av slimhinnen og huden rundt anus med hemorroider, proktitt;
 • balanoposthitis;
 • vulvovaginitt, urogenitalt trichomoniasis.

I disse sykdommene er medisinsk utstyr i stand til å lindre hevelse og rødhet, eliminere kløe, ømhet og brenning, redusere fokuset på betennelse.

Det skal bemerkes at Rosamet:

 • fjerner ikke telangiectasia - dilaterte kapillærer i form av "spindelvev" og "retikulum";
 • ikke effektiv til å korrigere akne forårsaket av hormonforstyrrelser og gastrointestinale patologier;
 • ingen effekt på kryssbårne parasitter med demodikose.

I slike tilfeller er bruken av krem ​​supplert med andre lokale perkutane midler i henhold til indikasjoner, så vel som med medisiner som er inne.
Det er fastslått at mengden metronidazol som har gått inn i blodet under absorpsjon etter den kutane applikasjonen er svært lav. Konsentrasjonen av behandlingsstoffet på kremens behandlingssted er mange ganger større enn de små mengdene som er registrert i blodplasmaet, og derfor er det ingen generell systemisk effekt på kroppen, mens man overholder reglene for bruk av medisinen.

Instruksjoner for bruk av stoffet

Rosemet krem ​​brukes utelukkende lokalt. Først av alt tørkes behandlingsområdet med en tampong med varmt vann eller et ikke-aggressivt rengjøringsmiddel. Kremet på foksen av betennelse påføres tynt, ved overfladiske masseringsbevegelser, og unngår kontakt med munn, øyne og nesehulrom. Etter å ha renset huden, er det tilrådelig å vente 10-15 minutter og bare deretter bruk en medisinsk forberedelse.

Akne, akne, rødhet med rosacea og akne blir behandlet med et farmasøytisk middel 1-2 ganger daglig med et intervall på 8-12 timer. For alvorlige hud manifestasjoner, er det tillatt å bruke et lufttett bandasje med en krem.

Den terapeutiske effekten blir merkbar fra 4-5 dagers bruk, og når maksimalt ved 4-5 ukers behandling. Den omtrentlige varigheten av behandlingen er fra 1-2 til 3-4 måneder.
Når vaginitt, balanopostitt, uretrit 1-2 ganger om dagen behandler kremet inflammatorisk foki på det mannlige kjønnsorganet, i området av den kvinnelige vaginale kanalen, dets vestibule, labia. Du kan bruke krem ​​med fingrene, en bomullspinne, men for intravaginal administrasjon av produktet anbefales det at kvinner bruker en spesiell applikator.

Gjennomsnittlig varighet av behandling med legemidler med ukompliserte former av sykdommen er opptil 10 dager. Ved vedvarende strømning er det ønskelig å koble til behandling av antimikrobielle midler tatt oralt.

Funksjoner av terapi

For å oppnå det ønskede terapeutiske resultat er det ønskelig å ta hensyn til spesifikkene ved behandling med antimikrobiell krem:

 1. Det anbefales å konsultere en hudlege eller gynekolog før du begynner å bruke legemiddelet, og hvis det ikke er tegn på forbedring i prosessen eller nye patologiske symptomer oppstår.
 2. For dype hudfeil, hvis behandlingen forårsaker merkbare positive endringer, kan legen utvide bruken av krem, og vurderer graden av positive effekter.
 3. Under behandling med Rosamet bør man ikke tillate solstrålene å nå de smertefulle fokusene, og et besøk til solariumet bør også utelukkes. Under virkningen av ultrafiolett, mister den aktive substansen sine helbredende egenskaper, og effektiviteten av krem ​​blir betydelig redusert.
 4. Hvis krem ​​brukes til å eliminere symptomene på vaginitt og uretritt forårsaket av Trichomonas, må begge partner bli behandlet for intim intimitet (mot bakgrunn av seksuell avholdenhet).
 5. Hvis Rosemet kommer i øynene, munnen eller nesen, kan det oppstå brennende og rødhet på slimhinnene, som elimineres ved rikelig vask med vann.

Disse reglene vil bidra til å unngå komplikasjoner og fullt ut manifestere alle helbredende egenskaper til et terapeutisk middel.

Under graviditet og amming

Ved behandling av gravide pasienter begrenser bruken av legemidler, spesielt i de første 13 ukene av svangerskapet. Det er ikke tillatt å behandle store fragmenter av huden eller lukke de smertefulle lesjonene med en tett dressing, da dette bidrar til å absorbere en stor mengde metronidazol, og dermed forbedre sin samlede effekt på kroppen.

Behandlingsstoffet trer inn i morsmelk, noe som gir det bitterhet, men det er heller ikke oppnådd mengden i morsmelk eller effekten på spedbarnets kropp. Derfor er det på tidspunktet for behandlingen ønskelig å overføre babyen til kunstig fôring. I tillegg kan en ammende mor ikke bli behandlet med et kremområde av brystet.

Drug interaksjon

Det er vist at etter lokal administrasjon er konsentrasjonen av metronidazol i plasma ekstremt lav, og sannsynligheten for interaksjon med andre legemidler (ekstern eller inntatt) er vanligvis minimal.
Sjelden, men det er mulig å forbedre virkningen av blodfortynnende legemidler (for eksempel Warfarin).

Med et parallelt inntak av alkoholholdige drikker kan Rosamet endre prosessen med etanoloksydasjon og provosere en teturamreaksjon (takykardi, hetespyler, pustevansker, hjertesmerter, oppkast, trykkfall, panikkfrykt for dødsfall).

Kontraindikasjoner, bivirkninger og overdosering

Absolutte kontraindikasjoner for bruk av stoffet er:

 • intoleranse mot noen av kremens komponenter;
 • Spesiell følsomhet overfor andre stoffer, samt metronidazol, som er derivater av nitroimidazol.

Rosemet kan brukes forsiktig og kort i små områder hos gravide og ammende pasienter, samt i sykdommer som:

 • leukopeni;
 • organiske lesjoner i nervesystemet, epilepsi;
 • leversvikt.

Bivirkninger etter aktuell behandling med metronidazol krem ​​er ganske sjeldne.

I 2-9 personer ut av 100 kan forekomme:

 • urticaria, utslett, rødhet, peeling, prikkende, brennende
 • rive og ømhet i øynene (hvis krem ​​er påført rundt øynene);
 • med intravaginal behandling - kløe, lett utslipp, brenning, hyppig vannlating, irritasjon av penis hos en mannlig partner, med langvarig bruk - vaginal "thrush" (candidiasis).

Hos enkelte pasienter (frekvens ikke etablert) kan symptomer på rosacea øke, dermatitt, hevelse i ansiktet, kvalme og smaken av metall i munnen kan utvikle seg.

Hvis noen av de beskrevne uønskede reaksjonene øker, forekommer hudbetennelse eller andre ubehagelige manifestasjoner utvikles, bør kremens bruksfrekvens reduseres umiddelbart eller behandlingen skal stoppes en stund og vende seg til den tilstedeværende spesialisten for korrigering av behandlingen.

Antimikrobielle Krem Analoger

Mulige analoger av Rosamet som inneholder metronidazol, som kan erstattes av legemidler: Rozeks, Metronidazol, Flagil, Metrozol, Metrogil, Klion, Trichopol.

Rozamet krem

Innhold [skjul]

Rozamette krem ​​er et farmasøytisk produkt beregnet på behandling av hudsykdommer ledsaget av utslett og inflammatoriske prosesser. Dette middelet er effektivt for rosacea, eksem, dermatitt og sengetøy. Det hjelper ikke bare å akselerere sykdomsforløpet, men også å eliminere symptomene som forårsaker ubehag.

Spesielle funksjoner

Rozamemet krem ​​er et legemiddel som bidrar til å bekjempe en rekke hudsykdommer og forbedre tilstanden til huden. Akne og betennelse ikke bare bryter helsen til epidermis, men også ødelegge utseendet. Bruken av dette verktøyet vil eliminere fokuset på sykdommen og dets eksterne tegn.

funksjoner:

 1. Den har antimikrobielle og antipruritiske effekter;
 2. Hjelper med å eliminere akne og akne
 3. Eliminerer betennelse;
 4. Forbedrer utseendet;
 5. Den har en antioksidant effekt;
 6. Akkumuleres ikke i kroppen og trenger ikke inn i blodet;
 7. Enkel å bruke.

Indikasjoner for bruk

Effektiv i flere grener av medisin. Det foreskrives ofte av både dermatologer og kosmetologer.

Dette stoffet har en rekke indikasjoner:

 • Rosacea og Rosacea;
 • Bedsores og trophic ulcers;
 • Dermatitt av ulike etiologier;
 • Papulær utslett;
 • vulvovaginitis;
 • Hudsykdommer med purulente inflammatoriske prosesser.

Det anbefales for de som lider av akne, akne og andre utslett forbundet med hormonelle lidelser i kroppen, samt erytem.

Før bruk må du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner:

 1. Individuell intoleranse mot metronidazol;
 2. Følsomhet overfor imidazolderivater og andre lignende forbindelser;
 3. Betinget kontraindisert under graviditet og amming.

struktur

Formuleringen av dette verktøyet bidrar til å eliminere betennelse, forbedre tilstanden til dekselet og styrke dets beskyttende egenskaper. Grunnlaget er metronidozol - en komponent som har antimikrobiell aktivitet.

Lokal bruk av dette verktøyet lar deg håndtere ulike typer akne. Det er informasjon som reflekterer aktiviteten til metronidazol på demodeksmider som forårsaker betennelse.

Den aktive komponenten bidrar til ødeleggelsen av den mikrobielle cellens kjerne og stopper produksjonen av stoffer som forårsaker utviklingen av det inflammatoriske fokuset. Dermed har komponenten en anti-inflammatorisk effekt.

Metronidazol har en antioksidant effekt, på grunn av hvilken mengden oksidanter reduseres i fokus i prosessen.

Legemidlet forårsaker ikke systemisk virkning og utskilles fra kroppen.

konklusjon

Rozamette krem ​​er et stoff beregnet på behandling av rosacea og andre hudsykdommer ledsaget av utslett og inflammatoriske prosesser. Det bidrar til å eliminere symptomer og gjenopprette helse.

Instruksjoner for bruk

For å gi den beste terapeutiske effekten, må du følge bruksanvisningen nøye:

 1. Dette stoffet brukes kun til ekstern bruk.
 2. Rengjør huden med varmt vann eller antiseptisk. Før du bruker kremet, må du vente minst 15 minutter for å forhindre forekomst av betennelsesprosesser.
 3. Påfør et tilstrekkelig mengde av legemidlet i et tynt lag på ansiktet eller den berørte huden lokalt.
 4. Gjenta applikasjonen av stoffet opptil 2 ganger om dagen.
 5. Det anbefales å gjennomføre et behandlingsforløp, som er fra 1 til 2 måneder.
 6. Forbedringer er merkbare allerede etter tre uker fra begynnelsen av bruken av krem.
 7. Når vulvovaginitt og balanoposthite påføres den nødvendige mengden med hånd, forsiktig gni inn i den berørte huden eller ved hjelp av en bomullspinne. Med disse sykdommene er behandlingsforløpet opptil 10 dager, og mangfoldet av påføring 1-2 ganger om dagen.

Rozamet

Rosemet: instruksjoner for bruk og omtaler

Latinsk navn: Rozamet

ATX-kode: D06BX01

Aktiv ingrediens: Metronidazol (Metronidazol)

Produsent: Jadran JSC Galen Laboratories, Kroatia

Aktualisering av beskrivelse og foto: 07/26/2018

Prisene på apotek: fra 204 rubler.

Rosamet er et antibakterielt antibakterielt stoff for ekstern bruk.

Frigi form og sammensetning

Doseringsform - krem ​​til ekstern bruk 1%: homogen, hvit i farge, luktfri (25 g i aluminiumrør, i et eske).

Ingredienser 1 g krem:

 • Aktiv ingrediens: metronidazol - 10 mg;
 • Hjelpekomponenter: flytende paraffin, propylenglykol, propylparhydroksybenzoat, glyserol, metylparahydroksybenzoat, emulgeringsvoks, renset vann.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

For den aktive komponenten av stoffet - metronidazol - er antiprotozoal og antibakteriell aktivitet karakteristisk. Denne forbindelsen hemmer syntesen av nukleinsyrer og ødelegger DNA fra mikrobielle celler.

Når det brukes topisk, har stoffet en anti-akne-effekt, hvis mekanisme ikke er fullstendig forstått (metronidazol virker ikke på mite Demodex folliculorum, som er tilstede i sekret av talgkjertlene og hårsekkene, og påvirker ikke produksjonen av denne hemmeligheten).

Metronidazol har potensiell antioxidantaktivitet. Det reduserer produksjonen av aktivt oksygen betydelig ved hjelp av nøytrofiler, hydrogenperoksid og hydroksylradikaler, som sannsynligvis er oksidanter som kan forårsake vevsdeplisering i fokus av betennelse. Rozamet er ineffektivt i behandlingen av telangiektasi, diagnostisert med rosa akne. Når det brukes topisk, blir stoffet praktisk talt ikke absorbert.

Indikasjoner for bruk

 • Erytema med akne vulgaris (akne vulgaris) og rosa akne (acne rozacea);
 • Inflammede pustler og papiller;
 • vulvovaginitis;
 • Balanitt, fasting og balanopostitt.

Kontra

I henhold til instruksjonene er Rosamet kontraindisert ved økt individuell følsomhet overfor komponenter.

Legemidlet er foreskrevet med forsiktighet til gravide (i første trimester) og under amming.

Instruksjoner for bruk Rosamet: metode og dosering

Rosemet krem ​​er kun til ekstern bruk.

Ved behandling av erytem og inflammerte pustler og papiller, påføres preparatet på hudoverflaten med et tynt lag 1-2 ganger om dagen (om morgenen og / eller om kvelden). Krem litt gniddt. Før du bruker stoffet, må du først rengjøre det behandlede området med et lett vaskemiddel eller varmt vann. Rosamet brukes ikke umiddelbart, men ca. 15-20 minutter etter rensing av huden. Den anbefalte behandlingsvarigheten er 1-2 måneder. Synlig effekt oppstår etter 3 uker. I gjennomsnitt varer terapien i 3-4 måneder.

Når vulvovaginitis, balanitis, balanoposthitis Rozamet innlegg og krem ​​brukes til overflaten av lesjon i forhuden, glans penis, vestibylen og kjønnsleppene med fingertuppen eller bomullspinne, gni forsiktig. Frekvens i bruk - 1-2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 8-10 dager.

Bivirkninger

Bivirkninger er ekstremt sjeldne. Under behandling med Rosamet kan allergiske reaksjoner (hudutslett, urtikaria), tåre, brenne, peeling og rødhet i huden oppstå.

overdose

Tilfeller av overdosering med Rosamet er ikke registrert. Et signifikant overskudd av terapeutisk dose metronidazol fører ikke til utvikling av bivirkninger. Når det påføres topisk, absorberes stoffet litt og har ingen systemisk effekt.

Spesielle instruksjoner

Kremet er beregnet utelukkende til ekstern bruk.

Kontakt med stoffet i øynene bør unngås, da dette er fulle av lacrimation og betennelse i øynene. Ved utilsiktet øyekontakt, skyll grundig med vann.

Når du bruker Rosamet for akne etter påføring av krem ​​på huden, anbefales det å unngå direkte sollys.

I tilfelle av betennelse i huden på applikasjonsstedet av legemidlet, er det nødvendig å redusere en enkelt dose eller midlertidig stoppe behandlingen.

Bruk til barn

Rosamet anbefales ikke til barn under 12 år, siden effekten og sikkerheten til legemidlet hos pasienter i denne aldersgruppen ikke er påvist.

Drug interaksjon

Muligheten for narkotikainteraksjon med andre legemidler er minimal, da konsentrasjonen av metronidazol i plasma ekstremt lavt er brukt eksternt.

Ved samtidig bruk av metronidazol med warfarin og andre indirekte antikoagulantia, øker effekten av sistnevnte.

analoger

Rosamets analoger er: Gravagin, Metrid, Metrogil, Metrozol, Metronidazol, Metroseptol, Rozex, Trikasayd, Trichopol, Flagil, Efloran.

Vilkår for lagring

Oppbevares ved temperaturer ikke over 25 ° C. Oppbevares utilgjengelig for barn. Holdbarhet - 2 år.

Salgsbetingelser for apotek

Selges uten resept.

Rosamet Anmeldelser

Produktvurdering blant kjøpere er ganske høy og er 4,5 poeng. Ifølge vurderinger har Rosamet overveiende bevist seg når det brukes i henhold til indikasjoner. Pasienter noterer effekten av krem ​​når du bruker Rosamet fra akne, samt spor og røde flekker igjen fra utslett. Det fjerner effektivt betennelse uten å overdrype huden. Også stoffet har nesten ingen bivirkninger. Resultatet av behandlingen blir merkbart etter bare 2-3 uker. Det er imidlertid noen negative vurderinger. Noen pasienter merker at etter å ha brukt stoffet begynte ny akne å dukke opp, og de gamle tørket ut, men forsvant ikke.

Prisen på Rosamet i apotek

Prisen på et Rosamet-rør på 25 g i nettverket av apotek er i gjennomsnitt 230-260 rubler.

Rosamet: priser i nettapoteker

Rozamette krem ​​1% 25g

Rosamette krem ​​1% 25g

Rozamette krem ​​1% 25g

Utdanning: Rostov State Medical University, spesialitet "General Medicine".

Informasjon om legemidlet er generalisert, er gitt for informasjonsformål og erstatter ikke de offisielle instruksjonene. Selvbehandling er farlig for helsen!

Menneskelige bein er fire ganger sterkere enn betong.

Millioner bakterier fødes, lever og dør i tarmene våre. De kan bare ses med en sterk økning, men hvis de kommer sammen, passer de inn i en vanlig kaffekopp.

Menneskelig blod "løper" gjennom fartøyene under enormt trykk og, i strid med deres integritet, er i stand til å skyte på avstand på opptil 10 meter.

Ved regelmessig besøk på solarium øker sjansen for å få hudkreft med 60%.

Under nysing stopper kroppen vår helt og holdent. Selv hjertet stopper.

Ifølge statistikk, på mandager, øker risikoen for ryggskade med 25%, og risikoen for hjerteinfarkt - med 33%. Vær forsiktig.

Vekten av den menneskelige hjernen er ca 2% av hele kroppsmassen, men den forbruker omtrent 20% av oksygenet som kommer inn i blodet. Dette faktum gjør menneskers hjerne ekstremt utsatt for skade forårsaket av mangel på oksygen.

En utdannet person er mindre utsatt for hjernesykdommer. Intellektuell aktivitet bidrar til dannelsen av ytterligere vev, kompensere for de syke.

Den første vibratoren ble oppfunnet på 1800-tallet. Han jobbet på en dampmotor og var ment å behandle kvinnelig hysteri.

Det pleide å være det som gjenspeiler kroppen med oksygen. Men denne oppfatningen har blitt avvist. Forskere har bevist at en person avkjøler hjernen og forbedrer ytelsen.

En person som tar antidepressiva vil i de fleste tilfeller lider av depresjon igjen. Hvis en person klarte depresjon med sin egen styrke, har han all sjanse til å glemme denne tilstanden for alltid.

Forskere fra Oxford University gjennomførte en rekke studier der de konkluderte med at vegetarisme kan være skadelig for menneskets hjerne, da det fører til en nedgang i massen. Derfor anbefaler forskerne ikke å utelukke fisk og kjøtt fra kostholdet.

Faller fra et esel, du er mer sannsynlig å bryte nakken din enn å falle fra en hest. Ikke prøv å motsette seg denne utsagnet.

Våre nyrer er i stand til å rense tre liter blod på ett minutt.

I Storbritannia er det en lov som en kirurg kan nekte å utføre en operasjon på en pasient hvis han røyker eller er overvektig. En person må gi opp dårlige vaner, og kanskje vil han ikke trenge kirurgi.

Moderne israelsk klinikk Assuta i Tel Aviv - et privat medisinsk senter, som er kjent over hele verden. Det er her at de beste leger jobber med verdensnavn.

Flere Artikler Om Typer Acne