Det er ikke en hemmelighet for noen at det ikke er lett å lage en skinnende sminke, spesielt hvis huden ikke har et sunt, strålende utseende, og ansiktscreme med tonal effekt er den eneste måten å redde situasjonen på. Det er nødvendig å behandle valget av et stoff ansvarlig, spesielt til eiere av en problemhud. Hva slags komposisjon å gi preferanse, hvordan å velge, hva skal man se etter når man kjøper?

Hvordan velge en toningskrem for problem hud?

Velge en fargetone krem ​​for ansiktet, bør du huske noen anbefalinger fra kosmetologer, som vil sterkt lette valget, vil tillate deg å nøyaktig bestemme den beste sammensetningen. For bruk om vinteren, bør man gi preferanse til oljete fettstoffer som beskytter mot skadelige vind og skadelige frost. Til sommerbruk vil preparater med lett tekstur være egnet, noe som gir oksygen tilgang til dermisvævet som ikke tetter porene.

De grunnleggende regler for valg av krem:

 • Kontroller tekstur - det skal ikke være flytende eller tykt, det vil bidra til jevn fordeling på huden og forhindre rulling;
 • Ikke kjøp en tett fuktighetsgivende ansiktskrem med tonal effekt for problemhud - det vil uunngåelig tette porene, forårsake irritasjon og utslett;
 • å studere sammensetningen - oljen skal være fraværende eller være i minimale mengder;
 • Tilstedeværelse av bakteriedrepende elementer er obligatorisk - de vil fjerne irritasjon, inflammatoriske prosesser.

Produsenten må rapportere at det fuktighetsgivende ansiktskremet med tonal effekt ikke etterlater en fettig glans, ellers vil sminkeutseendet bli sløvt.

Den beste tonal effekten rettsmidler for problem type med vurderinger

Vurder de beste verktøyene som rangerer først i rangeringer, og be våre lesere om å dele sine erfaringer med dem. Vi venter på tilbakemeldingen din på kremen for ansiktet med tonal effekt.

Dermablend (fra Vichi)

Legemidlet har en lett tekstur, perfekt maskering av feilene i huden, utjevning av lindring, skape bløt. Sammensetningen med vanlig bruk eliminerer irritasjoner, betennelser, akne. Midler holder på et integument på ikke mindre enn 15 timer.

"Jeg har brukt preparatet i bare en måned, men jeg kan allerede si med sikkerhet at det har en gunstig effekt på huden - uregelmessigheter forsvunnet, porene har smalt seg. Sebaceous kjertlene har blitt mindre aktive, den fete glitteren er nesten umerkelig. "

"Før du kjøper verktøyet, undersøkt nøye vurderinger på ansiktskremet med fargetoneffekt og valgte denne. Effekten er fornøyd - sminke holder nøyaktig, alle feilene er helt skjulte. Jeg likte spesielt dullness - ansiktet ser friskt og godt preparert. "

"Bare noen få ganger brukte jeg denne krem ​​fra Vichy, men jeg klarte allerede å sette pris på sine fordeler. Absorberer godt, skjuler alle ufullkommenhetene, utligger og forbedrer skyggen

Effaclar duo

Legemidlet er i stand til å rette feil og forbedre hudens generelle tilstand. Bare en måned med anvendelse av sammensetningen vil tillate å rense, smale porer, fjerne oljeaktig glitter. Regelmessig bruk vil utelukke tonen, forhindre betennelse.

"Jeg har lidd av akne i mange år, ingen stoffer lar meg gjemme dem. Effaclar Duo hjalp meg her. Fordelene ved dette verktøyet slutter ikke der - det utligner lettelsen, korrigerer selv ansiktskonturene. "

"Jeg er fornøyd med effekten av krem ​​- han gjemte alle feilene som gir meg mye trøbbel. Selv utslett, begynte gradvis å falme. Jeg slutter ikke å bruke programmet og venter på at mitt favorittprodukt gleder meg "

"Jeg har problemhud, så ikke hver nyanse er egnet. På råd fra en venn kjøpte Effaclar Duo, som ikke skuffet meg. Effekten er fantastisk - ansiktet er jevnt og jevnt, sminken legger seg perfekt, de fete områdene har mistet en stygg glans. "

Infaillible

Den største fordelen med stoffet er dannelsen av et tett lag, som ikke bare maskerer alle feilene, men praktisk talt ikke føltes på huden. Det skjuler peeling, forstørrede porer, eliminerer fet glitter. Virkningsvarighet - 5-7 timer.

"Jeg liker kremet - det føles ikke på ansiktet, sminken ser fantastisk ut, alle feilene er trygt gjemt. Den eneste ulempen - varigheten av effekten, jeg vil gjerne mer »

"Jeg går med i Catherines oppfatning - etter å ha søkt behandlingen, ser ansiktet friskt og sunt ut, feilene er trygt gjemt. Jeg bruker daglig "

"Jeg har vært på utkikk etter et passende middel for problemhuden min, jeg stoppet ved Effaclar Duo. Jeg ble ikke skuffet i valget - alle feilene er skjulte, tørre områder er fuktet, fett - ble kvitt ryddig glitter "

Affinitone

Takket være vitamin E gir det derma vev med essensielle stoffer. Skjuler acne, akne, røde flekker. Den epidermis er hydrert gjennom hele dagen uten å skape en ubehagelig film.

"Et fantastisk stoff, en virkelig finne for problem hud. Jeg liker ikke den flytende tekstur - jeg må sette den på svampen min, det er umulig å gjøre det med fingrene mine. "

"Med alderen begynte kviser og flekker å vises på ansiktet. Hjem rettsmidler mot deres hjelpeløse, så du må skjule tinting forberedelser. Affinitone håndterer det godt. "

"Jeg er enig med jentene - en utmerket matteffekt, pålitelig skjulthet av feil, normalisering av talgkjertlene"

Alle netter

Den største fordelen med midlene - effekten varer i en dag. Det er nok å påføre et tynt lag av sammensetningen for permanent å glemme fettete flekker, uregelmessigheter og kviser.

"Du må gå på jobb for lange forretningsreiser, du må se frisk og vakker selv på veien. Med All Nighter-krem, bekymrer jeg meg ikke om at andre reisende vil se feilene i ansiktet mitt - det skjuler på en pålitelig måte den nødvendige tiden. "

"Jeg trodde ikke engang at et tinting agent kunne skjule mangler i huden så lenge. Jeg er overbevist meg selv - dette er virkelig mulig! "

"Etter fødselen av barnet viste utslag, stygge røde flekker på ansiktet. Jeg prøvde å gjemme dem med billige stoffer, resultatene brøt ikke glede. Nå bruker jeg All Night, han sviktet meg aldri og skjuler alle feilene

Hvor ofte bruker toning agent for problem hud?

Kosmetologer anbefaler ikke kontinuerlig bruk av tintingformuleringer. Dette kan føre til avhengighet og effekten reduseres betydelig. En annen ulempe ved langsiktig bruk av midler - irritasjon kan oppstå.

Det er bedre å bruke rusmidler i korte perioder - søknadsmåned, 1-2 uker pause. Du kan alternere forskjellige komposisjoner - dette vil gunstig påvirke tilstanden til dermis.

Tilleggsinformasjon i videoen:

Vi bør ikke glemme at kremet med en fargetoneffekt bare kan skjule defekter eller litt forbedre tilstanden til huden. For å kvitte seg med feilene må det brukes kraftigere formuleringer som påvirker akne, blemmer, tap av ansikts konturer.

Topp 11 Toning Ansiktsbehandlinger

I kosmetikkens arsenal av den moderne kvinnen er det nesten alltid en toningskrem. Dette verktøyet er for enkel justering av hudtonen. Med hensyn til dens struktur er toningkremet gjennomsiktig og kan bare litt rette opp hudfarge.

Sammensetningen av det kosmetiske produktet omfatter vanligvis et kompleks av mikroelementer og vitaminer. I tillegg har den en sterk fuktighetsgivende effekt. Toning formuleringer er oftest brukt av kvinner med god hud og de som ikke liker multi-layered makeup.

Med denne sminke kan du skjule små hudfeil, som inkluderer subtile pigmentflett eller fregner. Skjul uregelmessigheter i ansiktets hud og alvorlige feil ved hjelp av toningskomposisjoner er ikke mulig.

Forskjellene i tonal og toning kremer

Tonale og toningskrem har følgende forskjeller:

 • mengde pigment;
 • Tilstedeværelsen av vitaminer og mineraler;
 • fett base.

Tonekomposisjonen er et stort antall farger som kan skjule selv de fysiske feilene i huden. Disse kremer er tilgjengelige i et stort utvalg av farger, slik at du kan velge en nyanse for enhver hud og etterligne enda en sterk brunfarge.

Tinting krem ​​kan betraktes som en vanlig dag, der det er en liten mengde fargepigment. Det er basert på fuktighetskremer, vitaminer og mineraler.

Når du velger en krem, bør du alltid ta hensyn til hudtype. Olje eller tørr hud krever bruk av passende kosmetikk.

Typer av kremer

Det finnes flere typer hudpleieprodukter tilgjengelig i form av kremer. De er forskjellige i applikasjonsområdet, derfor er det umulig å bruke samme sammensetning i forskjellige situasjoner, som mange kvinner ofte gjør. Pleieprodukter kan deles inn i følgende kategorier:

 • dag;
 • natt;
 • kremer;
 • for hudpleie nær øynene;
 • for hender;
 • beskyttende.

dagtid

Daglige formuleringer er en emulsjon av olje, vann, aromater og stearinsyre. Dagkrem etter påføring fordampes raskt, og etterlater en matt film på huden. Dette verktøyet brukes ofte som en base for sminke. 3-5% av pigmentet kan legges til daglig sminke for å gi huden en lys nyanse. Kremer med fargestoffer er kalt tinting. Nattkrem blir brukt hjemme, helst før sengetid, så de inneholder en stor mengde oljer og fett. Ofte blir bivoks og andre biologisk aktive stoffer tilsatt til nattkrem.

Du bør ikke gå ut etter å ha brukt natkrem, da støv og smuss vil falle på en fettete base.

fuktighetskremer

Fuktighetsgivende sminke kan inneholde opptil 90% vann og en liten mengde fettstoffer. I deres sammensetning ikke mer enn 3-5%. Luftfuktere brukes hovedsakelig til barnehage, men de kan også brukes om kvelden. Det anbefales ikke å bruke luftfuktere i ekstrem varme og kulde. Den mest effektive er fuktighetsgivende sammensetninger med liposomer, som leverer fuktighetsgivende ingredienser direkte inn i epidermiscellene.

For området rundt øynene

Midler utformet for å ta vare på området rundt øynene, er dyre kosmetiske produkter. Siden huden i noen områder av ansiktet er veldig tynn, er opptaket av det kosmetiske produktet mye raskere, slik at sammensetningen av disse kremer inkluderer bare naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. I sammensetningen er det ingen irriterende og for aktive komponenter for ikke å skade meget sensitive områder. Kosmetiske preparater i form av geler kan brukes til å ta vare på problemområder i ansiktet.

For hender

Sammensetningen av håndkrem inneholder et stort antall silikoner, som skaper en beskyttende film mot fuktighet og smuss. Den grunnleggende sammensetningen av kosmetikk for hendene er ikke forskjellig fra fuktighetsgivende nattkrem. Beskyttelsesutstyr designet for å beskytte huden mot eventuelle negative effekter. Dette kan være dårlige værforhold, samt enkelte produksjonsfaktorer som folk møter i utførelsen av deres faglige oppgaver. Slike blandinger inneholder en stor mengde fettstoffer og silikoner. Sinkoksid kan være til stede i deres sammensetning. Zinkforbindelser har en gunstig effekt på epidermis og beskytter den mot de negative effektene av ekstrem kulde, vind og solstråling. For fet hud er beskyttende kremer tilgjengelig med redusert mengde fett.

En stor mengde sinkoksid er i stand til å beskytte ansiktet mot eksponering for ultrafiolett stråling og redusere muligheten for fregner.

innskrenkede

I tillegg til disse hovedkategorier er det spesielle kremer. Disse inkluderer massasje, barn og tonal. Massasje skal gi en god glede av massørens hender. Ofte er en del av slike midler renset petroleumjell.

Barnekrem er laget på grunnlag av bare naturlige ingredienser og inneholder ikke stoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Tonal kosmetikk som brukes til korrigering av ansiktsfeil. Den inneholder en stor mengde fargepigment og tillater ikke bare å gi huden den ønskede tonen, men også å skjule mange fysiske feil.

Hvordan velge en god toning krem ​​for problem hud

Det riktige valget av toningskrem avhenger av en rekke faktorer. Disse inkluderer følgende:

 • tilstedeværelsen av nyttige næringsstoffer i sammensetningen;
 • evne til å utjevne tone
 • akseptabel pris;
 • muligheten for daglig bruk
 • fargespekter;
 • lukt;
 • lett tekstur;
 • tetter ikke huden
 • masker;
 • dispenser;
 • varighet av effekten;
 • tid på året;
 • mot sol og ultrafiolett.

På emballasjen av enhver sammensetning må man ha en liste over vitaminer og biologisk aktive komponenter som utgjør kremet. Spesielt nyttig for dermis er vitamin A, B, E og P, og av næringsstoffene - naturlige oljer og hyaluronsyre. Nesten alle toning kosmetikk gjør det mulig å jevne ut tonen, men i små grenser og er egnet for daglig bruk. Kostnad, farge og lukt velges individuelt, basert på egne preferanser.

Du bør ikke kjøpe for billige midler, så vel som de der sammensetningen ikke er spesifisert og det ikke er noe holdbarhetstid.

Lys konsistens kosmetikk gir naturlige oljer og grønnsaker ingredienser. Tilstedeværelsen av bivoks i sammensetningen kan forårsake noen blokkering i porene, så det blir vanligvis ikke brukt i dagtidsmynte kremer. Pigment, som er en del, lar deg maskere noen feil. For enkel bruk, er noen toning kremer utstyrt med en dispenser. Dette gir deg mulighet til å bruke produktet mer økonomisk. Vanligvis blir det sammensatt toningsammensetning om morgenen og beholder effekten hele dagen. Kosmetikk kan brukes hele året, unntatt veldig frode og varme dager.

Hvordan velge en tone

Valget av tone er en ansvarlig oppgave. Først og fremst bør tintingskremmen tilsvare den naturlige skyggen, siden en feil valgt farge vil skape en maskeffekt og vil se kunstig ut. Hvis huden har en gråaktig eller jordisk farge, vil nyanser av rosa og oransje toner synlig oppdatere hudfarge. For for blek skygge egnet rik aprikosfarge. Det vil gi huden en mild rødme. Blondiner bør ikke eksperimentere med bronse nyanser, da de bare er egnet for kvinner med mørk hud. I sjeldne tilfeller kan toning krem ​​med en bronse fargetone brukes under kvelden utsøkt sminke. Kvinner med fet hud bør velge en krem ​​som skaper en mattende effekt.

Hvordan bruke toning agent

Toning kosmetikk kan brukes med et stykke myk svamp, fingre eller en pensel. Først bør ansiktet rengjøres fra gammel kosmetikk med lotion. Det anbefales ikke å bruke alkoholholdige væsker, da dette kan føre til irritasjon og rødhet. Du kan vaske ansiktet ditt med varmt vann og babysep. Før du bruker et fargetone, kan du bruke en fuktighetsgivende sammensetning. En liten mengde av sammensetningen oppsamles på en svamp, børste eller fingre og fordeles i prikker over hele overflaten av ansiktet, og unngår kontakt med hårlinjen og øyenbryn. Kosmetikk kan ikke smøres, men må distribuere lyspotter, fra midten til kantene.

Det er nødvendig å nøye utarbeide hver seksjon for ikke å forlate uberørte steder. Ved bruk av en pensel fordeles kremet i sirkulære bevegelser.

Kontra

Ethvert kosmetikk, spesielt brukt på ansiktet, har noen kontraindikasjoner. Det anbefales ikke å bruke farget sminke i nærvær av følgende patologier:

 • allergiske reaksjoner av ukjent årsak;
 • katarralsykdommer;
 • neuro dermatitt;
 • smittsomme hudsykdommer;
 • herpes.

Topp Toning Creams Rating

 1. L'Oreal bonjour nudist BB er en billig toning med en lett struktur. Den er tilgjengelig i fire nyanser og er egnet for kvinner med normale fettnivåer.
 2. Deling sanne farger hindrer for tidlig aldring av dermis og inneholder vitamin E og grønn teekstrakt. Gir en feilfri matt tekstur. Dampfase lys er egnet for alle hudtyper. Sammensetningen ligger jevnt og på grunn av tilstedeværelsen av reflekterende partikler gir effekten av intern utstråling. Tonalverktøyet har en lett tekstur og ligger flatt på ansiktet.
 3. Vivienne sabo tonn mattin - et matt budsjettkrem med dispenser. Den har god dekkkraft og er tilgjengelig i tre nyanser. Holder toning effekt gjennom hele dagen.
 4. Vichy Derma-blanding er et matvann som passer for alle hudtyper. Fluidet er forskjellig fra konvensjonelle kremer i en mer tett struktur, men det føles nesten ikke på ansiktet. Til tross for den tykke tekstur, blir kosmetikken lett på ansiktet med fingre, en pensel eller en tampong.
 5. Korrigerende krem-gel for hud med høyt fettinnhold Effaclar Duo har høy fuktighet og skaper en lang matteffekt. På grunn av tilstedeværelsen av salicylsyre kan rødhet forekomme.
 6. Infaillible fra firmaet Loreal danner et raskt tørking og resistent belegg. På grunn av den dype absorpsjonen kan det være små vanskeligheter med fjerning av krem.
 7. Maybellines Affinitone-produkt maskerer mindre ansiktsfeil, skaper en velmerket matte effekt, nærer og fukter huden.
 8. BB Cream Illuminating Anti-age SPF 20 fukter dermis, så mye at det ikke er behov for ekstra midler, det lar deg skjule fregner og små pigmentpletter, og gir ut tonen.

Billige toning produkter

Noen toningskrem fra kjente merkevarer er ganske dyrt, men mange bedrifter produserer kosmetikk med lav pris, preget av utmerket kvalitet og lav pris.

 1. Avon Color Trend Gjør Matt matte, har en tett tekstur, så det skal brukes med særlig forsiktighet slik at det ikke er noen lag. Etter absorpsjon danner sammensetningen en stabil matfilm. Den positive effekten varer minst 10 timer.
 2. Garnier "The Secret of Perfection" er egnet for blandet og fet hud. Den aromatiske komponenten er svært svak, som er egnet for personer utsatt for allergi. Konsistensen av væsken, slik at krem ​​er lett å påføre og absorberes raskt. Belegget gir ut tonen og gir ansiktet et friskt utseende. Den "hemmeligheten av fortreffelighet" kan brukes på området under øynene for å maskere små blåmerker. Kosmetikk kan lett vaskes av med hvilken som helst lotion. Det anbefales å påføres over fuktighetskrem.
 3. Faberlik "Ideal tone" har nesten perfekt tekstur og tetter ikke hudporer. Verktøyet passer godt og jevnt, noe som gir en jevn, uten overgang, tone. Krem gir ansiktet en myk sløyfe som varer i 7-8 timer. "Perfect tone" fra Faberlic er et universelt verktøy og passer for alle aldersgrupper.

video

Video om toning krem ​​for ansiktet og dens forskjell fra grunnlaget.

De beste tinting kremer

Toning cremer perfekt forbedre hudfarge og fukte huden. I tillegg er de rett og slett uunnværlige om sommeren. Lær alt om sammensetningen av disse verktøyene og hemmelighetene deres bruk.

Tonet (eller toning) kremer - et kryss mellom midler for hudpleie og sminke. De reduserer morgengebyr, fuktighet, beskytter huden og gir den en vakker tone.

struktur

Som regel er det en dagkrem med tintpigmenter. Eller, tvert imot, tonal verktøyet med et høyt innhold av fuktighetsgivende ingredienser. Tonet kremer finnes enten uavhengig eller er en del av skjønnhetslinjer, som har en lignende sammensetning med beslektede kremer. Ved hjelp av pigmenter gir de ansiktet en jevn, sunn farge.

mangler

Dagskremkrem kremer bare fuktighet og beskytter huden. Forvent ikke en foryngelses- eller stramningseffekt fra dem. I tillegg er deres kamuflere evne svak på grunn av den lave konsentrasjonen av pigmenter.

Ikke prøv å blande dagkrem med tonal. Komponentene i det første produktet vil bryte homogeniteten og kohesjonen av pigmentene i det andre. Og tvert imot, fargetone, film og andre komponenter i tonen vil forstyrre aktiviteten til dagkremstoffer. Til slutt viser det seg ikke noe bra "kitt".

Bruk av

Kremet påføres om morgenen, på renset og tonet hud med fingertuppene og litt tonet. Siden disse produktene ikke gjennomgår øyekontroll, er det bedre å ikke bruke dem for alltid, for å unngå irritasjon.

i tillegg

Sørg for å pulver: Tinted cremer må ikke matte huden. For oljede hudvinnere må du bruke et T-sonematte på toppen av toningskremmen. Dette forhindrer glans.

Hvis om vinteren du er vant til å bruke anti-aging krem ​​sammen med tonal krem, prøv "sommer" alternativet. Trekk opp eller anti-alder serum pluss tonet produkt. Effektiv kombinasjon!

Forresten

Alle tintingskremer inneholder SPF 15, slik at de perfekt beskytter huden mot aldring. I et rør ser kremet seg mye mørkere ut enn på huden.

Enkelte fargete produkter inneholder stoffer som aktiverer produksjon av melanin i huden. Derfor blir ansiktet frisk og etter kvelden sminkefjerner. Og huden vil gradvis forberede seg på strandsesongen.

Fordeler og ulemper

Toning kremer er uunnværlig for en rask, naturlig sminke, da de ikke etterlater flekker og er nesten umerkelig. Ønsker du å lage et "unpainted" inntrykk? Litt fløte sammen med leppebalsam og en lett berøring av mascara er det du trenger.

Sammenlignet med tonaltoning kremer har en ganske primitiv sammensetning. Ingen bulkpigmenter, lysbryterpartikler og andre ting. Hudfeil skjuler dårlig, bare fremhever den naturlige hudfarge. For kvelden sminke ikke egnet.

Usynlig sminke: lett betyr for perfekt tone i ansiktet

Om sommeren er sminke nødvendig akkurat som om vinteren. Men om vinteren trenger huden tykkere teksturer, så er det ikke nødvendig i varmen. Kraftig sminke om sommeren er ikke bare håndgripelig på huden, men også også risikoen for å "skyve" i solen. Vel, og viktigst i sminke - når som helst på året - perfekt hud. Hvordan lage den om sommeren - les vår anmeldelse.

En av hovedoppgavene når du lager en lett sminke er å redusere antall lag av kosmetikk (og grooming og dekorative) på huden. Heldigvis finnes det i dag multifunksjonelle verktøy for å takle denne oppgaven.

Kremer med toning effekt

Toning kremer er ofte forvirret med tonale midler, og noen ganger med soling (ofte er de designet spesielt for sommeren og derfor har en lys nyanse av brunfarge). Faktisk er det mer en fuktighetskrem som inneholder en liten mengde tone - det vil si to i ett. Selvfølgelig maskerer ikke dette verktøyet de sterke feilene i huden - som de fleste verktøyene for lett sminke.

BB kremer - revolusjonen til det kosmetiske markedet i nyere tid. Dette betyr ikke lenger to i ett. I et rør av denne fløten kombinerer omtrent syv egenskaper. BB fukter, beskytter mot solen, bryr seg om huden og, viktigst, justerer tonen.

CC-kremer - et nytt stadium i utviklingen av disse midlene. Faktisk er de lik. Men hvis BB er mer ansvarlig for omsorg, så er CC-oppgaven hudfarget. Sammensetningen av sistnevnte for dette formål inkluderer spesielle optiske partikler - ofte farget i en korrigerende hudfargetone (for eksempel lavendel). Slike partikler er i stand til å fjerne rødhet, yellowness og earthy tone. Også, hvis BB-krem gir en mer matt effekt, reflekterer CC lyset, noe som gir huden mer stråling.

Tonale vibber og pulver

Hvis de tidligere produktene fremdeles er mer egnet for huden som ikke har betydelige ulemper, trenger jenter med hudproblemer tonalkremer og pulver. Heldigvis, i dag er de alle de samme, blir enklere og vet også hvordan man skal ta vare på huden. Stereotypen som tonen eller pulveret ødelegger huden er lang forsinket.

Så, hovedregelen for sommerkremkrem er mangelen på oljer i deres sammensetning. Slike verktøy er lette og resistente.

Når det gjelder pulveret, er det verdt å betale for pengene med mineraler. Mineralpulver er ikke bare et middel til å matte huden, men er i stand til å skjule feil og tone tonen uten tonal rette, uten å skape en maskeffekt.

Så, hvilke av disse midlene vil passe deg til sommeren - velg hva du liker akkurat.

Ikke glem om en god concealer.

Vel, lys sminke vil fullføre skyggen av naturlige nyanser, vanntett mascara og leppe eller leppestift i en nøytral tone.

Burberry og Estee Lauder Powders

BB Cream Orlane, CC-Cream Clinique

Tonale vibes Sensai og Estee Lauder

BB krem ​​og essens utjevning hudton L'Occitane

Tonal væske og krem ​​med tinting effekt Av Terry

CC Cream & Chanel Powder

Tonalvæske og pulver Ellis Faas

Pulver Dr.Pierre Ricaud og Givenchy

Et middel til å begrense porene Dr. Brandt, Dior pulver

Lys smink teknikk vil lære av sminke artister av ledende skjønnhet merker.

Hjelp meg å velge en tonal effekt fuktighetskrem

God kveld alle!

Jeg har lenge tenkt på å kjøpe en krem ​​med tonal effekt, men på en eller annen måte våget jeg ikke og hendene mine kom ikke til dette punktet. I dag så jeg en slik krem ​​Givenchy med en god rabatt og husket mitt ønske. Umiddelbart gikk jeg for å se slike kremer fra andre merker og nå er jeg i stupor hvilken som helst å velge.

1. Givenchy fuktighetskrem:

Denne toningskrem er et revolusjonerende hudpleieprodukt som inneholder Sparkling Water Complex, som fukter huden og gir det energi hele dagen. Produsenten, ifølge resultatene av testene, hevder: Etter 2 timer etter påføring øker nivået av hudfuktighet med 73%, og etter 24 timer er det mer enn 40%.

2. Hydra Zen Teinte Neurocalm Tonal Fuktighetskrem med Lancome

For å gjenopprette sunn hud har Lancome utviklet en ny Hydra Zen Neurocalm-linje basert på et plantekompleks: Fransk rose, kinesisk pion og moringa-plante. Betyr linjen Hydra Zen Neurocalm berolige og gjenopprette sliten hud, gjenopprette sin opprinnelige nivået av vann metabolisme og regulere de biologiske prosessene i overhuden. Midler virker raskt og effektivt, resultatet opprettholdes i lang tid.

3. Fuktighetskrem med tonal effekt Tonet fuktighetsbeskyttelse SPF20 fra Shiseido

Lett fuktighetskrem kombinerer fundamentets egenskaper og hudpleieproduktet. Opprettholder et optimalt nivå av hydrering og gir naturlig glød. Det beskytter mot negative virkninger av miljøfaktorer (f.eks. UV-stråler), som forhindrer for tidlig aldring av huden.

• Inneholder reflekterende partikler som visuelt strammer porene, reduserer utseendet på rynker, eliminerer sløvhet og jevn hudton. For en perfekt glans.

Estee Lauder og Dior har også den. Hvem prøvde hva? Hjelp med valget, vær så snill.

Fra en slik krem ​​vil jeg gjerne justere tonen, lys tekstur, for ikke å forårsake utslett og muligheten for bruk i varmen.

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Tonal effekt fuktighetskrem

Utvalg av krem ​​med toning effekt

Ønsket: tinting fuktighetskrem

Kjære jenter, jeg kjører igjen for å få råd - du trenger en fuktighetskrem med hudtone-korreksjon. Mer fra hva, hvorfor og hvorfor - under kuttet. Jeg ville være veldig takknemlig for rådene.

I forbindelse med tilnærmingen til den varme årstiden, når sminke på ansiktet jeg vil minimere, ser jeg etter et lysende ansiktsmiddel for ansiktet.
Hva et "lerret":
Oljeskinn med gjenværende postacne. Også av og til er det utslett, stadig ledsaget av svarte flekker og forstørrede porer. Jeg forventer ikke total forkledning, bare fortell meg hva jeg har)
Hva vil du ha:
Fuktighetskrem med hudtone-korreksjonseffekt, fortrinnsvis med SPF. Jeg forstår godt at maskering vil være minimal, men det jeg trenger er bare en generell forbedring i utseende, og det er det. Nøkkeltiden her er omhyggelig. Vel, som ikke tetter porene, gjør jeg det, jeg selv få) og reflekterende partikler ikke er spesielt behov for å - huden begynner raskt å skinne på grunn av fettinnholdet, ønsker ikke å forverre. Matting er velkommen, men ikke kritisk. BB kremer passer ikke - litt for stramt om hva jeg forventer. Generelt forventer jeg noe som, uten å se på ansiktet mitt, spredte hendene mine og gikk, overdriver jeg selvfølgelig, men ikke langt fra sannheten.
Jeg er en komplett null i dette området, jeg vet ikke engang hvilket merke å kjøre, derfor vil jeg appellere til deg. Segmentet er ikke viktig.
UPD: huden min er veldig lett. Produktet er på utkikk etter en som midlertidig kan erstatte dagtid fuktighetsgivende omsorg.
UPD2: Jenter, takk for råd, men jeg leter ikke etter grunnlag. Jeg trenger en fuktighetsgivende pleiekrem. Ta vare på først. Maskering trengs minimal, dvs. bare en generell forbedring i tone. Jeg trenger denne fløten om morgenen for å sette den nesten uten å se i speilet, og å se normal) Crema, som krever omhyggelig søknad - ved.
Takk på forhånd til alle som svarer!

Han må "raskumat"! Første gang - ikke en indikator, fjernet til langt hylle. Så fikk hun bare, sett og. Var en fryd?

Alt det beste av dagen.

Jeg fortsetter å teste produkter fra Avon. Ikke så lenge siden, oppdaget en interessant dagkrem Nutraeffects fra Avon "Shine" SPF 20 med tonal effekt i min kosmetiske pose. Det var et spesialtilbud i katalogen, og det ble kjøpt til en pris på 249 rubler + for 10 rubler. Skum til vask fra denne serien gikk fortsatt til den. Vel, hvordan ikke å kjøpe?

En pakke med tett mykt materiale med glitrende partikler, sannsynligvis å vise at krem ​​er Radiance! Praktisk rør av 50 ml. Så vidt jeg husker, blir dette volumet konsumert ganske økonomisk. Lokket brettes tilbake.

Sammensetning og metode for bruk:

Gjort i Polen. Vel, vi vet ikke

Konsistensen av kremet er heller flytende enn tykk. Farge kjedelig hvit med mørke partikler. Som jeg forstår det, enten de (deler) for flimring, eller for toning. Lukten av tonal betyr, ikke ekkel og ikke lys.

I begynnelsen klemte jeg mye og måtte fjerne resterne med en svamp. Flytende krem, fordi den er godt fordelt på huden, nok størrelse erte. Det absorberes raskt i de første sekundene av ansiktshuden blir gul-orange farge, som brent i en solarium)), men det går raskt, kremen "sitter" og fargen blir fast. Men! Kremet gir litt glans. Jeg bruker pulver og glans som aldri skjedd!

I prinsippet tilpasser du tone i ansiktet godt. Resultatet passer meg i nesten en uke nå. Jeg vil si noe om min første gang med Radiance krem. På samme dag, om kvelden, oppstod akne på ansiktet. Deres utseende, tror jeg, skyldes bruken av denne fløten, fordi den alltid har vært brukt før Fuktighetskrem fra Yeves Roshe, Jeg anser det bedre.

Oppsummering.

Generelt likte jeg kremet, den utfører sin rolle, det tørker ikke huden, noe som betyr at det fukter og toner litt. Inneholder solkrem SPF 20. Og prisen er utmerket! Jeg fjerner en stjerne for glans som etterlater en krem. Og så: Jeg anbefaler!

Takk for oppmerksomheten og husk:

Alt skal være bra i en person: ansikt, klær, sjel, tanker.

Jeg foreslår å bli kjent med en av mine vurderinger på Mizon All in One Snail Repair Cream

Flott lyskrem til sommeren (min tone 01 Lys clair)

Jeg kjøpte denne krem ​​for sommeren. Om sommeren ønsker du ikke å veie huden med fuktighetskrem, tonalum, pulver etc. Samtidig vil jeg at huden skal se vakker, glatt og strålende (på en god måte ;-)

Fuktighetskrem med toneffekt med disse funksjonene klarer seg perfekt.

Krem påføres kun på huden på den ene siden av nesen.

Krem konsistens er ikke tykk, men ikke flytende. Jeg søkte det med både en børste og fingre. Begge metodene er praktiske.

Det er godt fordelt over ansiktet og sitter nesten umiddelbart på huden. Ikke forlater striper og flekker, ikke klebrig. Vel skjuler rødhet, pigmentflett og fregner, og tilpasser dermed hudtonen. Men de spesielle maskeringsegenskapene og tett dekning bør ikke vente, selvfølgelig.

Fra ovenfor bruker jeg vanligvis pulver. Huden begynner å skinne vanligvis etter 4-5 timer.

Cream SPF - 20. Jeg er ikke veldig sterk i komposisjonene, men som jeg forstod, inneholder de stoffene som finnes i krem, huden mot fotoalder.

Jeg legger denne krem ​​på ren hud, jeg bruker ikke noe annet. Om sommeren føles huden behagelig.

Verktøyet er ganske økonomisk å bruke. Jeg bruker det hver dag i 4 måneder allerede - jeg brukte mindre enn halvparten av røret.

Ingenting masker, ligger ujevnt, det er bedre å vise dine mangler enn dette. Photo!

Kjøpt dette grunnlaget for sommeren.

Han er ikke så billig, og så tenkte jeg godt. Allerede en gang er jeg overbevist om at dyrt ikke betyr kvalitativt. Så, etter å ha åpnet tekstur, virket ingenting veldig mye, som jeg liker - væske.

Men akkurat som jeg ikke prøvde å pakke det jevnt, fungerte det fremdeles ikke, da jeg ikke forsøkte å forkaste elementære ting, jobbet jeg heller ikke. Her er et bilde før

Dette fundamentet ligger i forferdelige skilsmisser, det er for mørkt, det virket for meg at det ville være mye lysere, det virker som om du tar det i hendene, virker det som ingenting, men det ser ikke i det hele tatt på ansiktet ditt, og hvis det gjør det, er det billig. Jeg vil ikke anbefale.

Hvem er han egnet til? HORRIBLE klar FOTO + komposisjon.

Vel, det bestilte sonden. Jeg likte ikke krem ​​i det hele tatt. For rettferdig hud er den mørkaktig, rødaktig. Hvis lat med skygge kan ligge ujevnt. Hvis du har minst en kvise, postacne og til og med svarte prikker, vil den understreke og fremheve alt! Han er fet. Det er enkelt og behagelig å søke, men effekten er forferdelig. På dagen er krem ​​veldig dårlig. Jeg brukte det om vinteren for min kombinasjonshud, utsatt for tørrhet, så mitt ansikt skinnet som en oljeaktig pannekake! Det viser seg at denne kremik laget bare for perfekt hud uten feil. Men jeg tror at en person med en slik hud ikke vil forurense den med en slik kjemisk ting.

På bildet ble kremet rullet ut på grunn av dagens krem, selv om min andre tonics aldri ruller på denne dagen krem.

Hvordan velge en krem ​​med tonal effekt?

Nesten hver kvinne, fra de yngste jentene, som knapt har nådd sexten, til den gråhårede damen, som er klok å oppleve, vil alltid se vakker og ekstremt attraktiv.

Uansett hva man kan si, men først og fremst får ansiktet øye, dette er det viktigste trompetkortet til hver jente, sin stolthet, og til tider emnet for særlig frustrasjon.

Hva kan en krem ​​med tonal effekt?

Livsstilen som vi fører, reflekterer umiddelbart på huden vår, den mister sitt strålende utseende og all sjarm og skjønnhet er tapt fra den.

Konstant overarbeid, stress, gassforurensning og forurensning, røyking, sterke alkoholholdige drikkevarer, samt usunt kosthold, er i stand til å gjøre jobben sin skamfullt. Fratage oss attraktiviteten som er gitt til hver kvinne fra fødselen.

Derfor prøver mange jenter så mye som mulig for å opprettholde helsen og skjønnheten i huden i lang tid, for alltid å se attraktivt ut.

Det er derfor kosmetikkindustrien produserer aktivt bare en stor mengde midler for å ta vare på dermis. For noen kvinner er det ganske enkelt umulig å gå uten å legge grunnlag, fordi huden uten det ser ikke ut som vi alltid ville ha ønsket.

I noen tilfeller er grunnlaget imidlertid ikke aktuelt, det er godt om vinteren, da dermis må beskyttes mot frost, og i varmt vær kan det rulle av, jordklær og generelt skape et sløv utseende. For slike tilfeller har kosmetologer kommet opp med et annet fantastisk verktøy, en krem ​​med tonal effekt, som bare passer for slike tilfeller.

Dette verktøyet er en enkel fuktighetsgivende krem ​​for din dermis, som har noen toning egenskaper, men i utgangspunktet er mer naturlig, naturlig. til midler for å ta vare på epidermis enn til dekorative kosmetikk.

Viktig råd fra utgiveren!

En nylig studie av hårpleieprodukter avslørte en forferdelig figur - 98% av de populære sjampoene ødelegger håret vårt. Sjekk sammensetningen av din sjampo for tilstedeværelse av sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, kokosulfat, PEG, DEA, MEA. Disse aggressive komponentene ødelegger hårstrukturen, frarøver krøllene av farge og elastisitet, noe som gjør dem livløse. Men dette er ikke det verste!

Disse kjemikaliene trer gjennom blodet gjennom porene, og de spres gjennom de indre organene, noe som kan forårsake allergi eller kreft. Vi anbefaler på det sterkeste å kaste bort slike sjampo. Bruk bare naturlige kosmetikk. Våre redaktører gjennomførte en rekke sjampo-tester, blant annet de identifiserte lederen, Mulsan Cosmetic.

Produktene oppfyller alle standarder og standarder for trygge kosmetikk. Mulsan er den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettsiden mulsan.ru. Vi påminner deg om at naturlig kosmetikk har en holdbarhetstid på ikke over ett år med lagring.

Hva er forskjellene, den vanlige "tonalnik" og krem, som har en toning effekt

Likhetene og forskjellene mellom de enkle og kjente for oss "tonalnik" og krem ​​med toning effekt, og hvorfor du bør være oppmerksom på toning agenter:

Tonalkremen "maler" alle uregelmessigheter, rødme, pimples eller irritasjon i ansiktet, dekker dem med et kontinuerlig lag, kan tette porene og føre til ytterligere ujevnhet, spesielt om sommeren. Krem med tonal effekt, fuktiggjør huden og forlater porene åpne, slik at huden kan puste.

Den vanlige "tonalen" er ofte synlig på huden, og hvis det for en person uten erfaring kan det fremdeles virke som at huden bare er jevn, så vil enhver jente umiddelbart "regne" bruken av slike. Toning krem ​​er ikke synlig i det hele tatt, det gir bare huden en sunn glød og glatthet.

Krem med tonal effekt kan spare deg for å bruke to verktøy samtidig, fordi du bruker morgenmakeup, fukter du først med et enkelt pleieprodukt, og bare bruk grunnlaget. Det nye verktøyet krever ikke pre-care, da denne kremet selv er toning og fuktighetsgivende på samme tid.

Ofte, på en varm sommermorgen, er det rart å gå ut med overlagde lag av "tonalnik", det er mer egnet for kveldsmakeup, spesielt hvis den har en oljeaktig eller viskøs base. Kremet med tonal effekten av en lettere konsistens, den er vektløs og flyktig, så det virker som at huden bare ervervet en naturlig skjønnhet.

Krem med tonal effekt er blant annet ikke en ny oppfinnelse, og kosmetologer og makeup artister har lenge brukt dette verktøyet, selv om slike kremer nylig har kommet på markedet. Hvordan skjedde det? Det er til og med veldig enkelt, faktisk, for å lette sin egen struktur av fundamentet, gjør sminkeartister, uten å tenke to ganger, å legge til en fuktholdende eller nærende krem ​​av høy kvalitet.

Dette tillater dem, som om kunstnerne selv velger hvilken type metning, tykkelse eller konsistens de trenger for å oppnå den mest naturlige effekten. Dette er akkurat det som spurte forskerne om å skape et nytt verktøy som kan brukes ikke bare av profesjonelle eksperter, men også av hver kvinne eller jente hjemme.

Oversikt over de mest populære tinting kremer av kjente merker.

For bedre å navigere i situasjonen, vil vi gi deg noen få korte beskrivelser, hvorfra du kan gi et generelt inntrykk av hva som er på markedet for kosmetiske produkter og tilbud. Hver kvinne, eller jente.

Hun kan plukke opp produkter "å smake", med hensyn til vurderinger eller anbefalinger gitt av kosmetikere eller andre kvinner.

Imidlertid er det naturlig at vi ikke bør glemme at en krem ​​som har en toning effekt, er også et individuelt middel, som alle de andre, og egnet til et av det rettferdige kjønn. Det er ikke nødvendigvis ideelt for deg.

Creme de Soins Multi-Hydratante Teintee av Clarins

Produksjonsfirma av denne fuktighetsgivende og tinting agent. Faktisk er det et ganske kjent merkevare, og allerede, for bare navnet, må du ta litt ekstra kostnader. Det vil si, dette verktøyet kan ikke kalles billig, men det er verdt det.

Denne toning, fuktighetsgivende krem ​​gjør huden jevn, silkeslen og dekker den med en helt jevn, jevn tone som gjemmer alle feilene. I tillegg, som en fuktighet, er det heller ingen tvil, og beskyttelse mot ultraviolette stråler gjør heller ikke vondt, spesielt om sommeren eller våren.

Som en del av denne kremet med en toning-effekt, er det ikke bare en ekte kompleks, nyfangst, havmineraler, men også ekstrakter og ekstrakter av forskjellige medisinske planter, for eksempel mallow, horsetail, echinacea og så videre. Det er også spesielle korrigerende partikler, som bidrar til å skjule sporene av kronisk tretthet, eller tidlig, for tidlig rynker. Kostnaden for slike midler 1600-1660 rubler.

DayWear Sheer Tint Release Avanserte Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer

Til tross for det ganske ufordøyelige, og til og med et langt navn, er dette verktøyet, fra det berømte firmaet Estee Lauder, en stor mengde av de mest varierte "verktøyene" man kan tenke på.

For det første er det i det vesentlige en fuktighetsgivende og omsorg for dermis-komplekset, som inneholder en enorm mengde antioksidanter som med hell kan bekjempe tegnene på aldring og hudvann, som forbinder frie radikaler.

I tillegg har denne kremet en kraftig beskyttelse mot overdreven solstråling SPF 15, det vil si at du ikke kan være redd for selv den mest brennende og varme solen. Verktøyet kan kompensere for mangel på lipider og holde huden hydrert gjennom hele dagen.

Krem kan også ha en lysmatteffekt, som sammen med tonaleffekten gjør huden din strålende og fløyelsaktig, uten det minste tegn på oljeaktig glans. Sant må vi innrømme at kostnaden av denne kremet er noe høyere - 2,5 tusen rubler.

Vær vakker!, Eid av Nivea Visage Young-linjen

Dette er en av de mer billige penger tilgjengelig for alle, er det ikke nødt til å spare, og å kaste gulvet lønn er heller ikke nødvendig, siden kostnadene ved en slik krem ​​med tonal effekt er ganske rimelige, bare 154 rubler, og en krone mer.

Dette verktøyet inneholder ingen oljer i det hele tatt, og etterlater derfor ikke en fettig glans, det absorberes lett, og gir en fuktighetsgivende effekt for hele dagen. De spesielle "smarte" tonalpigmentene som er dens del, kan skille tone fra huden din, og ordnes under den, det vil det passe alle uten unntak.

Siden selskapet Nivea gjennomført verktøyet til linjen Visage Young, så kan det konkluderes med at den mer passende en krem ​​for unge jenter, men vurderinger som du kan lese på den offisielle nettsiden, viser at det ble brukt, og eldre kvinner, og ganske vellykket.

Og dette er bare en liten brøkdel av mangfoldet som finnes på hyllene til kosmetiske butikker, hvis du går på jakt etter en krem ​​med tonal effekt. Prisforskjellen, som du ser, er veldig sterk, og billigere betyr ikke nødvendigvis at det blir dårlig og lav kvalitet, alt dette er enkelt og du må prøve før du tar en dom.

Kjøper dyrere, det vil si den høyeste klassen av kosmetikk, men det er bedre å tenke ti ganger, og først kjøpe små probnichek, som ofte tilbys i seriøse butikker, helt gratis.

Krem med fargetoneffekt

Problem hud gir mye trøbbel, forårsaker en følelse av fysisk og psykisk ubehag. Unge jenter utvikler komplekser, det er problemer på personlig og profesjonell front. Hvordan være i dette tilfellet med dekorative kosmetikk? Alt er enkelt - en riktig valgt toning ansiktskrem vil skjule synlige feil og sikre sikkerheten til sminke.

Har usunn hud

Mange faktorer påvirker helsen til huden: ernæring, alkohol og røyking, arvelighet. Ofte ligger roten til problemet dypere - en sykdom i fordøyelsessystemet og endokrine systemer.

Problemet forverres av overflod av kosmetikk med kjemiske dufter og fargestoffer - balsam, brusegeler, fargetone kremfarve.

Tegn på problem hud:

 • Fet skinn.
 • Forstørrede porer.
 • Ubehagelig hudtone.
 • Svarte flekker og purulente pimples.
 • Peeling.
 • Pigment flekker.
 • Utslett ukjent type.

Som et alternativ - velg et tonalverktøy fra merkevaren - Avon, Oriflame, Nivea, Bioderma. Slike rusmidler har en terapeutisk effekt og oppfyller de nødvendige standardene.

Anbefalinger for valg

Produsenter av moderne tonal remedies legge til essensielle oljer, vitaminer og planteekstrakter. Oppgaven med fundament - maskeringsfeil, i stedet for daglig pleie. Derfor, når du velger, må du følge noen regler.

Filorga BB Perfekt

Toning krem ​​for problem hud bør ikke inneholde oljer og identiske stoffer. De tetter porene, noe som kan forårsake bakteriell infeksjon. I tillegg vil fettkremet forverre det estetiske problemet, og skape en slags maske på ansiktet. Det er bedre å være oppmerksom på matteagenter som kontrollerer sebaceous kjertlene. Som del av tilstedeværelsen av planteekstrakter er ønskelig - calendula, kamille, tea tree. Og obligatorisk merket "oljefritt".

For daglig bruk er det bedre å foretrekke en krem ​​med en lett tekstur. Den ligger på huden av usynlige lag, lager ikke en film og gjør det mulig å puste. Mineralkrem vil enkelt takle denne oppgaven. Det anbefales å avstå fra vannbaserte eller silikonbaserte produkter.

Hvis problemet er tørr, må huden tvert imot fuktes og næres. Naturlige oljer er velkomne: kokosnøtt, mandel, tea tree olje. Men deres prosentandel bør være minimal for å unngå tilstoppede porer.

Bioderma Sebium AI Corector

Hvis kviser er regelmessig bekymret, bør du tenke på fundamentet med en helbredende effekt. Oppnå bedre midler på apotek.

I tilfelle problemer knyttet til overgangsalder, er det bedre å velge BB-midler. De tjener som en god base for kosmetikk og maskefeil.

Eldre kvinner bør ha vitamin A og E, som forhindrer aldring og fading av huden.

Hva skal inkluderes

Problemhuden krever forsiktig forsiktighet. Stiftelsen bør omfatte stoffer som reduserer betennelse og dreper bakterier:

 • Piroktonolamin eliminerer desquamation, har antisvamp og bakteriedrepende effekt.
 • Niacinamid er et vannløselig vitamin B6. Eliminerer lettelse, bekjemper pigmentflettene og forbedrer hudens elastisitet.
 • Eperulin - en plantekomponent, har antiinflammatorisk og beroligende effekt.
 • Linolsyre blir tilsatt til medisinske kremer og salver for hud utsatt for betennelse, tørrhet, flaking.
 • Vitamin A og t derivater.
 • Kaolin har en bakteriedrepende effekt, blir tilsatt midler for fet hud.
 • Utdrag av planter.

Hva bør ikke være

Ideelt sett bør tynnkrem for problemhud inneholde bare naturlige ingredienser. Det er vanskelig å finne det, selv ikke alle farmasøytiske midler kan skryte av. Naturkrem lagres også i kort tid, så produsenter legger fortsatt til forskjellige syntetiske ingredienser.

Garnier BB Cream

Når du velger et middel, er det viktig å lære å lese komposisjonen. Nedenfor er en liste over farlige stoffer, akkumuleringen av dem er fulle av hudproblemer og ikke bare.

Kremet bør ikke inneholde:

 • Aluminium akkumuleres gradvis i kroppen, og i fremtiden kan det provosere onkologi.
 • Silikon er lagt til en billig og merkevarekrem. Danner en film på overflaten av huden, forhindrer penetrering av luft og fordamping av overflødig fuktighet. Gunstige forhold er opprettet for reproduksjon av bakterier, dermed betennelse og akne.
 • Propylenglykol er en stor risiko for allergi.
 • Glycerin - skruppelløse produsenter i stedet for naturlig legg til billig syntetisk, som tetter porene, forårsaker betennelsestillende og allergiske prosesser.
 • Talc absorberer fordelaktige stoffer, frata huden av ernæring og hydrering.

Anbefalinger for bruk

Til krem ​​med toning effekt møtte forventningene, må du bruke den riktig:

 • Rengjør huden med melk eller lotion.
 • Påfør kremet i et tynt lag med en pensel. Når det bare brukes på problemområder, er det godt å skygge slik at det ikke er kontrast.
 • Hvis du planlegger å bruke pulver eller rødme, gjør det om 10-15 minutter, når krem ​​er godt absorbert.
 • Tatt i betraktning at problemhuden er utsatt for betennelse, bruk enkle børster for å unngå multiplikasjon av bakterier.

Krem SPF 50 Fotoderm

Oversikt over narkotika:

 • Toning krem ​​VV "Perfection" fra Avon.
 • Biodermas "Photoderm AR Cream SPF 50" skjuler rødhet og beskytter mot sola.
 • BB Cream "Pure Skin Active" fra garnet forhindrer utseendet av akne, utgjør huden.
 • Bioderma's Sebium Al Correcteur maskerer oljeaktig og forstørret porene. Egnet til daglig bruk.
 • Filorga BB Perfekt glatter fine linjer og forhindrer fet glans og rødhet. En betydelig ulempe er den høye prisen.

Alle produkter for problemhud har fordeler og ulemper. Det er vanskelig å si hvilket fundament som er best. Det bør tas hensyn til reklamemidler, hvor vurderinger og bilder lover et godt resultat. Hver kvinne velger verktøyet ved prøving og feiling. Også, ikke stol på den billigste krem, det er usannsynlig at produsenten vil legge til det naturlige ingredienser.

Flere Artikler Om Typer Acne