◊ Aerosol til ekstern bruk 0,2% i form av en oljeaktig løsning fra hvitt med en gulaktig tinge til lysegul farge, med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, etanol, drivmidler (isobutan, propan, butan).

70 g - aluminiums aerosol bokser (1) med sprøytehode og en spesiell dyse for å behandle hodebunnspakkene av papp.

◊ Krem til ekstern bruk 0,2% hvit med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: Tego Ker 450 (polyglyceryl 3-metylglukosedearat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), Tegosoft EE (oktyloktanoat), Tegosoft R (isopropylpalmitat), Tegosoft 65 K. ), Abil K4 (cyklometison), glyserol, Tegosoft E20 (metylglucocet 20), nipagin, smaksstoff (Binea D 10680), butylhydroxytoluen, renset vann.

50 g - plastrør (1) - pappemballasje.

◊ Sjampo 1% i form av en hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat-kopolymer, et amid-kokos-N (hydroksyetyl) alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat, dimetikon-kopolymer, polyetylen glykol og polypropylen glykol, og 55-oleat, propylenglykol, mentol, natriumklorid, Trilon B, renset vann.

5 g - pose (5) - pappkasser.
150 ml - plastflasker (1) - papppakker.

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, forårsaker betennelse og overdreven desquamation for hudsykdommer. Antibakteriell aktivitet manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp.

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner, som forårsaker dødsfall av sopp og bakterier. Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

- atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);

- atopisk dermatitt i hodebunnen

Legemidlet brukes eksternt.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker. Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Kremet til ekstern bruk etter intensiv risting påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting. Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Foreløpig er det ikke rapportert om tilfeller av overdosering av hudhett.

Medisiner> Hudhette (krem)

Hudkrem i form av krem ​​er et stoff som har antimikrobielle, antifungale effekter, evnen til å hemme cellevekst.

Ingredienser: Aktivt stoff er sinkpyrition aktivert, noe som fjerner betennelse og peeling av huden forårsaket av utvikling av patogen mikroflora.

Kremet brukes til å behandle hudsykdommer av forskjellig art hos barn i alderen 1 år og voksne. De viktigste indikasjonene på bruk er følgende sykdommer: psoriasis, overdreven tørr hud, atopisk og seborrheisk dermatitt. Verktøyet kan brukes som en uavhengig eller kompleks behandling av nevrodermatitt, for rask resorpsjon av plaques forårsaket av utvikling av psoriasis.
Det er bedre å ikke bruke stoffet under graviditet og amming, siden dette problemet ikke er studert.

Metoder for bruk: eksternt. Før kremet påføres, skal overflaten av huden rengjøres. Legemidlet bør påføres i et tynt lag, og gni litt i lesjonen 2-3 ganger om dagen. Et fullt utbytte av psoriasis er 5 uker, med seborrheisk dermatitt - 14 dager. Behandlingsfrekvensen avhenger av forverring av prosessen. Ved systematisk bruk av legemidlet i behandling av psoriasis, etter 2 år vil det være mulig å oppnå lengre perioder med remisjon og en liten reduksjon i spredning av lesjoner.

Kontraindikasjoner: økte immunitetskomponenter. Ikke bruk stoffet etter utløpsdatoen.

Bivirkninger: allergiske reaksjoner. Disse fenomenene ble observert hos et lite antall pasienter.

Legemidlet er kun foreskrevet for ekstern bruk, derfor er det ikke registrert noen overdose tilfeller.

Produktform: Krem i et rør, pakket i 15, 50g eller poser i 5g, pakket i en pappkasse.

Holdbarhet: 5 år. Oppbevares ved romtemperatur, borte fra barn og direkte lyskilder.

Produsent: Heminova International, SA, Spania.

Analoger av krem ​​er Zinocap krem, Friederm sink, Pyrithione sink.

Cream skin cap vurderinger

Ja, det gamle emnet. Men jeg vil skrive.
Sønnen ble hjulpet av en hudhett fra diathesis, bare de ble forverret. Nå, hvis det heller, smmer vi på en gang litt uten å vente på distribusjon. Før det ble mange ting prøvd, det hjalp i 1 dag, så igjen med full kraft, selv ingenting fra Advantan var bra.

Men jeg mistenker at den inneholder noe, fordi jeg ikke smør noen områder, for eksempel øynene hans rødmer noen ganger, men samtidig forsvinner de hvis jeg smør utslag på ansiktet mitt andre steder.

Cream Skin Cap

Prosjektsidene i Mail.Ru Children tillater ikke kommentarer som bryter lovene i Russland, samt propaganda og anti-vitenskapelige uttalelser, reklame, fornærmelser til forfatterne av publikasjoner, andre panelister og moderatorer. Alle meldinger med hyperkoblinger slettes også.

Brukerkontoer som systematisk bryter med reglene vil bli blokkert, og alle meldinger igjen vil bli slettet.

Du kan kontakte prosjektets redaktører via tilbakemeldingsskjemaet.

Huddeksel

Beskrivelse:

Former for utgivelse:

Bruksområder:

anmeldelser:

ikke hormonell

Er dette et hormonelt stoff? Som om det ikke var noen bivirkninger fra ham! Og fra seborrheisk dermatitt, kan du bruke Naftaderm sjampo. Kjent salve med samme navn. Det er veldig effektivt i hudsykdommer, selv om det ikke er hormonalt.

Et barn med atopisk dermatitt siden fødselen, forestill deg hvor mye han har lidd og led. Så, jeg bare Skin cap kunne kurere huden mot utslett. Kremet lindrer øyeblikkelig kløe, rødhet og all irritasjon på babyens hud. Vi har dette i vår førstehjelpskonsulent under nummer 1 fra HELL! Og det du sier er vanskelig for meg å tro.

Farlig stoff! Da han sluttet å bruke det, økte utslettene betydelig. Steroid medisin er vanedannende og vanedannende! I mange land er hudhetten forbudt, men i vårt land, som alltid løst, ble det tilsynelatende bestikket gitt. Jeg anbefaler ikke å bruke det!

Dermatitt escalated plutselig og brøt alle mine planer. Jeg måtte komme ut av hodet mitt alle tanker på teatret. En venn kom til meg i en uke fra en annen by, de skulle delta i flere forestillinger. Vi sjelden ser hverandre, to ganger i året, ventet veldig mye på hennes ankomst, og her er det. Det var veldig skuffende. Jeg forsto at bare hormoner raskt kan kurere dermatitt, men jeg vil ikke. Dumb på en eller annen måte, blir det plutselig enda verre. Og så ikke humør. Søster råde Huddeksel til å salve. Jeg bestemte meg for å prøve det, selv om jeg tvilte om at stoffet kunne handle raskt og ikke var veldig forført. Men til min overraskelse, på den andre dagen, ble betennelsen redusert, på den tredje dagen, fingrene allerede bøyde seg normalt, utslettet hadde falmet dramatisk. En dag senere kom en venn og vi dro til teatret, fordi jeg ikke følte noe ubehag lenger. Jeg trodde ikke at mitt problem ville bli løst så fort, forglemmelig, jeg bekymret og vindte meg opp.

Skin Cap.

Mobilapplikasjon "Happy Mama" 4.7 Kommunikasjon i applikasjonen er mye mer praktisk!

og vi har atopisk dermatitt, og hudhetten er nesten den eneste som hjelper oss med sterke utslett.

smurt med hormoner - det var nesten ingen effekt, da ble hatten på hatten avgjort, og han begynte å hjelpe Pts var glad for at det ikke var nødvendig å smøre barnet med alle slags stygg ting, men dette er ikke så skadelig krem.

Jeg vet ikke om sprayen. Men prøv kremet, i apotekene våre til salgs, kjære pannekake.

og hva er utslettene dine. sterk.

Jeg forstår ikke hvorfor jeg skal tvile, spesielt siden legen foreskrev det. Jeg tror at legen vet bedre hva du skal foreskrive for barnet. Vi brukte en hudhett til diateser, til vi oppdaget fra hvilke matvarer diatesen begynte. Vel hjulpet og kløe og utslett rydde opp.

Jenter, fortell meg, hvem brukte denne kremet til babyer og etter avbestilling mer enn en måned passert og alt er bra, ingenting igjen igjen? Jeg leser negative anmeldelser fra artikkelen, lenken som presenteres her, og nå er jeg redd for å gni kinnet mitt på barnet.

God dag til alle! Til min store beklagelse har min sønn atopisk dermatitt, han begynte på 3 måneder, han er nå 5 måneder gammel. Fullstendig på HB, produkter som forårsaker allergi ikke bruker. Stolen i babyen er normal fra fødselen. Barnelegeren sa at det var ubrukelig å teste blodet for allergener. Vi har ikke prøvd dem for disse to månedene, jeg vil bare liste og kommentere noe. Først var det folkemetoder siden Jeg håpet på et mirakel mest sannsynlig, hvis bare hormoner ikke ble smurt. Kokker med kamille, tog, celandine (tørket, badet) - ingen effekt. Hun gjorde en infusjon av laurbærblad (2-3 dråper tillatt å drikke, badet, gnidd) - effekten av null. Jeg kom til det punktet hvor jeg fant bærefett, etter å ha lest det før, ble babyer behandlet bare for dem og ble behandlet med dermatitt og de nyfødte ble dummet, etter at de hadde økt rødhet, økte de. Fenistil hjalp ikke. Samtidig påførte hun konstant et lys, barns fuktighetskrem med kamille ekstrakt. Startet skorpe på en kind, riper i blodet. Gråt med ham ut av fortvilelse. Utelukket alt fra maten, bare bokhvete, kefir, kalkun og vann forble. Tok et hus. Tøyd ut alt sengetøy, klær og alt det han berører uten mykhet og skylles alle tre ganger, skylles, dampes tungt (helvete, ærlig, med krummer, natten var min assistent) og ingenting, alt VÆRE OG VÆRE. Jeg kjøpte en luftfukter (råd fra Dr. Komarovsky). Jeg leste om Elidel krem, og til tross for en stor del negative kjøpte jeg 1000 for 15 gram. Og se, alt gikk gjennom fire bruksområder. Men en uke senere ble det gjentatt igjen og med større kraft. Og i dag gikk jeg og kjøpte Skin-cap 1000 gni til samme 15 gr., Jeg begynner å smøre, i tre dager vil jeg skrive hva som kom av det. Kanskje noen ble kvitt denne skitten, skriv som, vel, veldig lei meg for babyen (((((((

hva kefir. virkelig fortalte deg ikke, for å utelukke all melk. kefir i intet tilfelle!

God dag! Jeg er med en rapport om krem ​​Skin-cap. Begynte å smøre på mandag, et tynt lag, bare stedet for utslett. De to første gangene ble disse stedene rødmet enda mer, legg fuktighetsgivende vanlig barnekrem med en kattunge og en hund på emballasjen. Ved onsdag var kinnene merkbart rosa og lokalisering redusert. På fredag ​​begynte huden å skrelle av og under den en ny rosa. I dag er lørdag og nesten ingenting er igjen. Bare på beina litt. Jeg fortsetter å bade i en serie med kamille og en gang om dagen smeder jeg Bepanten, fordi Ny hud er veldig delikat, og nå en lys sol. Jeg tror generelt det er bedre å unngå sollys. Jeg håper resultatet blir langsiktig.

Skin-Cap krem: bruksanvisning, pris, omtaler, beskrivelse

Skin-Kap-krem er et farmasøytisk middel for behandling av dermatologiske patologier. Det har antifungal, antifungal effekter. Dræper patogener, hindrer spredning av infeksjon, blokkerer betennelse. Passer til problemhud av noe slag. Brukes på forskjellige deler av kroppen. Det er lov å søke om barn fra 1 år. Legemidlet er tilgjengelig i Frankrike, Spania. Representasjon er i Russland.

Cream action

De aktive komponentene i legemidlet er konsentrert i epidermis, de øvre lagene av dermis. Den akkumulerende egenskapen til Skin-cap-kremet gjør det mulig for de aktive ingrediensene å bli lokalisert til maksimum i problemområdene. Absorberes raskt, vises sakte. Nesten går ikke inn i blodet. I laboratorietester ble det oppdaget bare restprodukter i blodplasmaet. I dette henseende har krem ​​ikke en systemisk effekt, påvirker ikke funksjonen til indre organer, forårsaker ikke bivirkninger.

Residual metabolisme skjer i leveren, utskilles av nyrene, gjennom tarmene. Ved langvarig bruk er ikke vanedannende, er det ikke uttakssyndrom. Uten anbefaling kan en lege ikke bruke mer enn 14 dager.

struktur

Sinkpyrition er en aktiv komponent i Skin-cap-kremet. Det har en uttalt antifungal, antimikrobiell, anti-inflammatorisk aktivitet. Sinkpyrition ødelegger cellens vegger av patologiske mikroorganismer, som fører til døden. På grunn av nøytralisering av infeksjonskilden, eliminerer peeling, rødhet, irritasjon. Den høye penetrerende kraften til den aktive komponenten gir en rask effekt, et positivt resultat.

 • Tegin M;
 • EH, E20, R;
 • Tego Ker 450;
 • Butilgidroksitoluos;
 • sukrose;
 • etanol;
 • glycerol;
 • cyklomethicon;
 • Propylparhydroksybenzoat;
 • Stearylalkohol;
 • Kokosolje;
 • smaken;
 • Vann.

Ytterligere stoffer gir krem ​​lett applikasjon, rask absorpsjon, dyp penetrasjon, fuktighetskrem, og skaper en beskyttende barriere. En film dannes på overflaten av huden som beskytter huden mot dehydrering og de negative effektene av ytre irritasjonsmidler. Vannbalansen gjenopprettes, den lokale immuniteten øker. Betingelser er opprettet for rask gjenoppretting av huden.

vitnesbyrd

Skin-Kap krem ​​brukes til dermatologiske patologier av forskjellig opprinnelse assosiert med reproduksjon av patogener.

 1. seborrhea;
 2. Atopisk dermatitt;
 3. psoriasis;
 4. eksem;
 5. atopisk dermatitt;
 6. Peeling, patologisk tørrhet.

Bruk stoffet kan være voksne, barn fra 1 år.

I tillegg til dermatologiske sykdommer eliminerer stoffet kosmetiske feil:

 • peeling;
 • irritasjon;
 • Røde flekker;
 • kløe;
 • Brennende følelse;
 • Sår akne;
 • utslett;
 • Svarte prikker;
 • Små sprekker;
 • Overdreven tørrhet;
 • Dehydrering etter kortikosteroider.

Kan brukes i noen tilfeller:

 • frostskader;
 • chapping;
 • solbrenthet;
 • Eksem ved kontakt med husholdnings kjemikalier;
 • Mild termisk brenning;
 • Hematom, blåmerke.

Kan ikke brukes med åpne sår. Før bruk, anbefales det å få ekspertråd.

Kontra

Du kan ikke bruke Skin-Cap-krem i nærvær av individuell intoleranse mot komponentene. Det manifesterer seg i en allergisk reaksjon på huden - utslett, rødhet, brennende, kløe, peeling. Før behandling påbegynnes, anbefales det å utføre en sensitivitetstest.

En liten mengde krem ​​som brukes på albuen bøyer, observere tilstanden til epidermis, deres egne følelser i en time. Barn test bruker 12 timer. Tilstedeværelsen av ubehagelige symptomer, forskjellige manifestasjoner på huden, er grunnlaget for fiasko.

Ikke anbefalt for bruk under graviditet, amming. Det er forbudt å bruke i barndom opp til 1 år for behandling av bleie dermatitt, diatese.

Søknadsveiledning

Et middel for ekstern bruk er påført med et tynt lag til de berørte områdene to ganger om dagen. Spredt med lett masserende bevegelser. Kremet absorberes raskt nok, fuktes umiddelbart, skaper et beskyttende skall.

Varigheten av behandlingen avhenger av graden av skade på epidermis, typen sykdom.

 1. Psoriasis, seborrhea behandles i 1,5-2 måneder.
 2. For behandling av atopisk dermatitt er 4 uker nok.
 3. Varigheten av behandlingen for eksem avhenger av størrelsen, årsakene til utseendet. I gjennomsnitt 2 uker.
 4. Neurodermatitt, tørrhet, peeling - 14-20 dager.

Det er forbudt å bruke Skin-Cap-krem i mer enn 2 måneder. I slike tilfeller er overdose mulig. Det er bivirkninger som er karakteristiske for individuell intoleranse. Situasjonen krever ikke spesiell behandling, ubehagelige symptomer forsvinner etter uttak av stoffet.

Cream Skin Cap kan brukes som en del av kompleks terapi. Men det anbefales ikke å bruke flere utendørsprodukter med tilsvarende effekt. Mulig overdose, svekkende effekten av eksisterende komponenter.

Viktige fordeler

Farmasøytisk stoff godkjent av dermatologer fra forskjellige land. Produktene selges i Europa, for produksjon av kvalitetskomponenter blir brukt. Sammensetningen er hypoallergen, nøye gjennomtenkt. Individuell intoleranse er ekstremt sjelden.

Den terapeutiske effekten kommer raskt. I begynnelsen krever en liten tinning, brennende, som er en normal reaksjon, ikke at stoffet avbrytes. Allergisk kløe forsvinner innen 20 minutter, huden roer seg ned, og de aktive komponentene fortsetter å drepe patogenene.

Krem pris

Farmasøytisk stoff er produsert i rør av 15 g, 50 g, lommebok med laminert folie på 5 g. Legemidlet tilhører de dyre midler. Prisen varierer avhengig av produsenten. Franske produkter: Krem i et volum på 15 g - ca. 1000 rubler, 50 g - innen 2000 rubler. Spanske produkter: 15 g krem ​​- 4500 rubler, 50 g - mer enn 10 000 rubler.

Skin-Kap krem ​​selges uten resept. Du kan kjøpe på apoteket, bestilt online. Holdbarhet - 3 år fra fremstillingsdato. Spent sparsomt.

Analoger krem ​​hudhett

Den høye prisen på Skin-Cap-krem gjør at kundene ser etter analoger. Nesten hvert apotek har et helt arsenal av dermatologiske produkter med tilsvarende effekt. Det finnes stoffer med samme aktive ingrediens - sinkpyrition.

 • Tsinokap. Produkter av innenlands produksjon. Gjennomsnittlig pris på et rør med en kapasitet på 25 ml er 300 rubler, 50 ml - 570 rubler. har lignende indikasjoner, identiske kontraindikasjoner.
 • Ch'ing. Et rør med en kapasitet på 40 ml koster ca 300 rubler. I tillegg til pyritionsink er naturlige oljer, vitaminer, panthenol og urea inkludert. Verktøyet er testet av dermatologer, designet for problemhud av noe slag. Eliminerer peeling, irritasjon, hjelper til å takle ømt akne, akne, spor av utslett, svarte prikker.
 • Psorikap. Narkotika av innenlandsk produksjon. Tuba krem ​​koster 150 p. Den har identiske avlesninger. Det anbefales å bruke for voksne, barn fra 3 år. Den aktive ingrediens er sinkpyrition. Hjelpesammensetningen er ikke så forskjellig fra Skin-Kap-kremet.

Spørsmålet om å bytte et legemiddel sammen med en annen bør diskuteres med legen din. Apotek har mange stoffer som kombinerer antibakterielle, antifungale, antimikrobielle, antiinflammatoriske effekter.

Ytelse vurderinger

Du kan legge inn vurderinger om Skin-Kap krem, andre brukere vil være interessert i:
Marina:

"Dermatitt ble funnet i barnet ved 6 måneder. Prescribed cream Skin Cap. Selv om kontraindikasjoner angitte alder opp til 1 år. Jeg leste sammensetningen, jeg var overbevist om at bønden ikke var hormonell, jeg kjøpte den. Veldig raskt hjulpet. Neste dag var flekkene ikke så røde, peeling gikk i 3 dager. Barnet roet seg på den første dagen, noe som kan hevde at stoffet raskt lindrer kløe, brenner. Jeg måtte bruke den mer enn en gang til de nådde 3 år. Da stoppet de allergiske manifestasjonene oss. "

Svetlana:

"Psoriasis siden barndommen. Kremer prøvde alle slags forskjellige. Jeg husker ikke navnet. Hun stoppet på Skin Cap. Avlaster betennelse raskt, kløe forsvinner på samme dag, avskalning gradvis. Første gang jeg måtte bruke krem ​​i nesten 2 måneder. Så symptomatisk. Vises manifestasjoner av psoriasis - behandlet hud. Forsvist, stoppet behandlingen. Med denne krem ​​føler du deg som en mann. Sykdommen vinner ikke, men det tar bort symptomene godt. "

Anvendelse av salvehetten på salven

I lang tid var Skin Cap-salve nesten et paradis for mange hudsykdommer. Instruksjonene for stoffet ble det oppgitt at sinkpyrition virker som den viktigste aktive ingrediens. Samtidig var innholdet av andre hormonelle komponenter nøye skjult.

Kontroversen om hvorvidt denne salven er hormonal eller ikke, er avsluttet med WHO-kompetansen, som viste at dette middelet inneholder en viss mengde clobetasol, et aggressivt kortikosteroid med mange bivirkninger. Men fortsatt er det situasjoner når du fortsatt ikke kan uten denne medisinen.

Sammensetningen og frigjøringsformen av medikamentet

Means Skin Cap er tilgjengelig i flere typer, hvor komponentene er noe annerledes:

Aerosol (0,2%) inneholder:

 • sinkpyrition;
 • etanol;
 • renset vann;
 • polysorbat;
 • trolamin;
 • driv;
 • isopropylmyristat.

Du finner sylindere på 35, 70 og 100 ml. Hver av dem er utstyrt med en spesiell dyse og sprøytehode.

Krem (salve) 0,2%, som i tillegg til hovedstoffet inneholder:

 • glycerol mono- og disterat;
 • caprilkaprylat;
 • glycerol;
 • metyldextrose og makrogolester-20;
 • isopropylpalmitat;
 • butylhydroksytoluen;
 • metyldextrose polyglyceryl distearat;
 • propylparahydroksybenzoat;
 • stearylalkohol;
 • ester av sukrose og kokosnøttfettsyrer;
 • etanol;
 • cyklomethicon;
 • renset vann;
 • smakstilsetninger.

Kremet er pakket i plastrør med et volum på 15 eller 50 ml, samt i en pose med en kapasitet på 5 g.

Advarsel! Noen ganger, i stedet for navnet "krem" på et medisinsk resept, kan du se ordet "salve", som er mer vanlig i medisinsk terminologi.

Disse doseringsformene er noe annerledes i struktur, men med hensyn til stoffet Skin Kap, utgjør ingen slik forvirring, da i begge tilfeller begge disse betegnelsene angir det samme middelet.

Shampoo. Zinkpyrition komplementer her:

 • natriumlaurylsulfat;
 • kokosnøtt propylbetainamid;
 • makrogol-kopolymer;
 • propylenglykol-kopolymer;
 • Dimetikon-kopolymer;
 • Tegosulfonat 2427;
 • Tego Perley C-96;
 • aromatiske stoffer.

Det kan bemerkes at i sammensetningen hevdet av produsenten er det ikke angitt hvor som helst, uansett om det er hormonelt eller ikke, denne eller den form.

Legg merke til! Det er ikke nødvendig å selvmedisinere og velge et stoff basert på det faktum at det kom opp til noen. Selv med det samme problemet som noen nær, kan du trenge en annen doseringsform, som kun bestemmes av en lege.

Farmakologiske effekter Hud Capa

Regelmessig bruk av krem ​​bidrar til gradvis akkumulering i epidermis og samme gradvis absorpsjon som gjør at du effektivt kan håndtere patogen mikroflora og arrestere prosessen med videre reproduksjon av patogener og sopp uten å påvirke sunne hudceller. Det er viktig at Skin Cap ikke bare eliminerer kliniske manifestasjoner av sykdommen, men på et dypt nivå fjerner grunnårsaken.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk

Dette verktøyet er beregnet for ekstern bruk i:

 • seborrheic eller atopisk dermatitt;
 • ulike former for dermatose;
 • eksem;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • overdreven tørrhet i huden.

Instruksjoner for bruk av Skin Cap salve, som er festet til produktet, sier at den eneste kontraindikasjonen for bruk er individuell følsomhet overfor de angitte komponentene. Faktisk, gitt tilstedeværelsen av clobetasol i dette legemidlet, kan den ikke brukes under graviditet eller laktasjon (noen av legemidlet trenger inn i den systemiske sirkulasjonen), barn under seks år, samt pasienter med perdermatitt, akne, hudtumorer av ulike etiologier, bakterielle, sopp- og virusinfeksjoner i huden. Hvis pasienten av en eller annen grunn allerede gjennomgår behandling med glukokortikosteroider, er samtidig bruk av denne salven strengt forbudt.

Vær oppmerksom på! Mange land har allerede utestengt implementeringen av Skin Kapa, ​​men så langt er det ingen slike restriksjoner i vår stat.

Metode for bruk

Før hver kretspåføring er det nødvendig å riste røret kraftig - dette vil tillate at komponentene blir jevnt fordelt. Påfør produktet kan bare forrenses og tørr hud. En liten mengde midler spredt over det berørte området og forsiktig gned massasjebevegelser. Hyppigheten av prosedyrer er ca 2-3 ganger daglig, løpet av behandlingen varierer fra tre uker til en og en halv måned.

Hvis etter en måned med bruk, har tilstanden ikke forbedret, så må du re-konsultere en lege som enten skal erstatte stoffet eller anbefale en pause og gjenta det terapeutiske kurset. En individuell behandlingsregime kan kun velges av en spesialist etter en diagnostisk undersøkelse.

Det er viktig! Ved påføring av krem ​​bør unngås kontakt med eventuelle slimhinner. Hvis dette skjer, vaskes dette området med kaldt rennende vann, hvorpå du bør konsultere lege.

Det er svært uønsket å påføre okklusive dressinger på toppen av det påførte stoffet - dette øker sannsynligheten for bivirkninger.

Bivirkninger

Etter bruk av en hvilken som helst doseringsform av Skin Kap-preparatet kan følgende uønskede manifestasjoner oppstå:

 • hudallergi;
 • brennende følelse på applikasjonsstedet (denne tilstanden krever ikke opphør av legemidlet).

Lang (mer enn tre uker) søknaden er fulle av:

 • utseendet av akne;
 • hypertrichosis - overdreven hårvekst på atypiske overflater av huden;
 • ubehag forbundet med gjentatt alvorlig kløe;
 • pigmentering av de behandlede områdene;
 • atrofi av hudrommet;
 • utseendet på strekkmerker.

Anvendelse av salve på store hudområder kan være ledsaget av:

 • gastritt;
 • ulcerative lesjoner i mage-tarmslimhinnen;
 • svingninger i intraokulært trykk;
 • nummenhet i lemmer;
 • follikulitt - purulent prosess i hårsekkene;
 • utviklingen av Cushings syndrom.

Kostnaden for stoffet og mulige analoger

Prisen på Skin Cap salve i forskjellige regioner i Russland varierer mellom 878-2049 rubler. (avhengig av apotekets distribusjonsnett og rørets volum).

I tilfelle når stoffet ikke er troverdig eller prisen er for høy, bør du spørre legen om å erstatte den med en sikrere og billigere motpart. Blant legemidlene, hvorav den aktive substansen er sinkpyrition, er de mest effektive:

Forbrukeruttalelse

Pasientanmeldelser om Skin Cap-krem er tvetydige:

 1. Jeg fant seborrheic dermatitt i kinnområdet. Smurt med krem ​​i 3 uker, merket ikke noen signifikante endringer, flekkene ble litt blek og deretter rødmet igjen. Generelt, ubrukelig utslipp av penger, og betydelig. Ksenia, 26 år gammel;
 2. Han behandlet denne kremsvampen på huden. I løpet av to uker har sykdommen svekket seg. Den eneste ulempen - huden på applikasjonsstedene begynte å skrelle litt, men generelt var resultatet tilfredsstillende. Valentin, 41;
 3. Denne krem ​​ble anbefalt til meg i apotek av apotek da jeg ba om noe som var effektivt for psoriasis. Handlingen følte seg nesten umiddelbart - kløen forsvant, rødheten ble blek. Anvendt kurs, alt ordnet. Men noen gang etter at stoffet ble avsluttet, returnerte alle symptomene. Senere lærte jeg at Skin Cap er vanedannende, og etter det vil ingenting annet hjelpe. Jeg vil ikke bruke det mer og anbefaler ikke det til noen. Lidia Mikhailovna, 53;
 4. Etter graviditeten begynte eksem å plage meg. Det gjorde bare ikke, men det var ingen mening. Etter å ha brukt Skin Cap, var det forbedringer, men jeg skjønte at jeg må bruke systemet systematisk. Varvara, 22;
 5. Det er ikke kjent hvorfor hele ansiktet var dekket av forferdelige utslett. Dermatologist foreskrevet krem ​​Skin Cap. Jeg tvilte lenge, jeg studerte ulike vurderinger, men likevel besluttet å kjøpe. Allerede på dag 5 om morgenen la jeg merke til at huden ser bedre ut. Etter tre ukers bruk forsvant alt uten spor, og i mer enn seks måneder nå er det ikke returnert. Kremet har en behagelig lukt, tørker ikke huden. Natalia, 36 år gammel;
 6. I lang tid lider hun av nevrodermatitt, til hun prøvde dette mirakelhjelpet. Brukt i omtrent en måned, forsvant alle symptomene gradvis og nesten 6 år kom ikke tilbake (til hun fødte et barn). Jeg vet ikke hvorfor så mange bekymringer om hormoner og avhengighet, fordi denne krem ​​virkelig hjelper. Jeg skal fullføre babyen og vil definitivt bruke den igjen! Elena, 35;
 7. prøvde å behandle denne salven med psoriasis hos mannen hennes. Det eneste som er kjent med det positive er fuktighetsgivende huden, men noen, selv den billigste, krem ​​kan gjøre det. En annen veldig ubehagelig lukt - det er lagt til noen dufter som ikke alle vil like. Natalia Alekseevna, 56 år gammel.

Til tross for at Skin Cap-krem er utgitt på et apotek uten resept, bør du ikke stole på andre menneskers mening (særlig siden det er veldig kontroversielt) og selvskrive dette verktøyet. Raskt og uten konsekvenser for å løse problemer med huden under styrken, bare en kvalifisert dermatolog, som bestemmer om muligheten for å bruke hudkrem Cap.

Hudkremkrem: bruksanvisning

Huddeksel er et stoff for lokal bruk med en utprøvd anti-proliferativ, fungicidal (antifungal) og antiinflammatorisk virkning.

Slip form og stoffblanding

Hudproteinpreparatet i form av en krem ​​har en dosering på 0,2%, som tilsvarer et innhold i g krem ​​av 2 mg aktiv aktiv komponent av aktivert sinkpyrition. Som hjelpestoffer er glycerylstearat, stearylalkohol, kakaosukkrose, renset vann, smaksstoffer.

Kremet er kun beregnet for ekstern bruk og er tilgjengelig i plastrør på 50 g i en pappkasse med detaljerte instruksjoner på innsiden.

Indikasjoner for bruk

Cream Skin-cap er ment for behandling og forebygging av eksacerbasjoner av følgende hudsykdommer:

Kremet er foreskrevet for pasienter med allergisk predisponering med alvorlig tørrhet og flaking av huden.

Kontra

Skin Kap kan ikke brukes i pediatrisk praksis hos barn under 1 år, så vel som for behandling av personer med individuell intoleranse og overfølsomhet overfor kremen.

Dosering og administrasjon

Den kremformede hattenhetten er kun beregnet på ekstern bruk. Legemidlet brukes til å behandle pasienter eldre enn 1 år. Varigheten av behandlingsforløpet bestemmes av legen individuelt. Kremet påføres på en forrenset og tørr hud med et tynt lag på den berørte overflaten 2 ganger om dagen, morgen og kveld. For den beste effekten, må du forsiktig gni kremet med massasjebevegelser. I følge instruksjonene kan kremet brukes i opptil 4 uker, hvis ingen forbedring i løpet av denne perioden observeres, bør pasienten kontakte legen igjen for å klargjøre diagnosen og rette behandlingen.

Bruk av stoffet under graviditet og amming

Data om stoffets sikkerhet for den forventede moren og fosteret er ikke tilgjengelige, siden kliniske studier av hudhett blant forventede mødre ikke ble utført. På grunn av denne informasjonen anbefales det ikke å bruke stoffet i den angitte form for frigivelse i første trimester av graviditet, da dette kan påvirke prosessen med indre organer som ligger i et barn, negativt. I andre og tredje trimesteren er bruk av hudhettpreparatet mulig under tilsyn av en lege når morens fordel oppveier den potensielle risikoen for det ufødte barnet.

Det er ikke kjent om den aktive aktive ingrediensen i Skin-cap med morsmelk blir utskilt, og hvordan dette kan påvirke barnets helse, før du bruker ammende krem, bør du kontakte legen din. Ved bruk av stoffet Skin-cap under amming, bør du unngå å bruke stoffet til området i brystkjertlene.

Bivirkninger

Legemidlet Skin Cap tolereres godt av pasienter, men hos personer med økt individuell følsomhet kan enkelte bivirkninger utvikle seg:

 • brennende og tørrhet;
 • peeling av huden og hevelse;
 • hyperemi og alvorlig kløe;
 • allergisk utslett.

I noen tilfeller er utviklingen av urticaria mulig, men dette korrigeres ved å redusere mengden krem ​​for en enkelt applikasjon.

overdose

Tilfeller av overdose med stoffet Skin-cap er ikke beskrevet, men for å unngå utvikling av negative symptomer, anbefales det ikke å bruke en stor mengde medikament til store hudområder. Ved svelgingskrem (som observeres hos yngre pasienter), anbefales offeret å fremkalle brekninger og gi å ta et legemiddel fra gruppen av enterosorbenter.

Samspillet mellom stoffet og andre stoffer

Hudkrem i form av krem ​​kan kombineres med andre preparater for lokal bruk, men i dette tilfellet er det nødvendig å tåle en periode før bruk av forskjellige produkter.

I alvorlige tilfeller, med beroligende eksem og alvorlig kløe i huden, er Skin Kap foreskrevet for pasienter sammen med glukokortikosteroid topiske midler.

Spesielle instruksjoner

Krem Huddeksel etter hver bruk må være tett vridd. Unngå kontakt med stoffet på slimhinner og øyne, hvis dette skjedde, bør lesjonen vaskes under rennende vann og konsultere lege.

Ikke la direkte sollys på røret med stoffet, varme ikke kremet. Bruk av okklusive dressinger anbefales ikke, da dette kan føre til utvikling av bivirkninger.

Analoger krem ​​hudhett

Analogen av stoffet Skin Cap er Zinocap-krem. Det anbefales ikke å velge stoffanalogene i apotek uten å konsultere lege, siden alle produkter har forskjellig sammensetning, indikasjoner og begrensninger.

Ferie og lagringsforhold

Cream Skin-cap selges fra apotek uten lege resept. Røret med stoffet skal oppbevares på et kjølig sted borte fra barn. Holdbarheten av legemidlet er indikert på pakken, etter at den utløper, blir kremet bortskaffet.

Skin cap pris

I Moskva apotek er den omtrentlige kostnaden av Skin-cap forberedelsen i form av en krem ​​735 rubler.

Flere Artikler Om Typer Acne