Curiosin (gel) Vurdering: 61

Curiosin er et stoff for den aktuelle behandling av akne. Selges som en gel for utendørs bruk. Den eneste aktive ingrediensen i sammensetningen er sinkhyaluronat. Det kan også bli foreskrevet for lokal behandling av dårlig helbredende, infiserte sår.

Analoger av stoffet Curiosin

Analog billigere fra 311 rubler.

Formagel er mye billigere enn Kuriozin, men ligger i en annen farmasøytisk gruppe (Antiseptika og desinfeksjonsmidler) og adskiller seg fra "original" når det gjelder indikasjoner og kontraindikasjoner.

Analog billigere fra 253 rubler.

Retinoider FNPP (Russland) Formagel er mye billigere enn Kuriozin, men ligger i en annen farmasøytisk gruppe (Antiseptika og desinfeksjonsmidler) og adskiller seg fra "original" når det gjelder indikasjoner og kontraindikasjoner.

Kuriozin gel - fjern myter. Anmeldelser og billige analoger

Curiosin gel på internett er kjent for sine unike egenskaper for å umiddelbart avlaste akne og rynker. Ved meg ble dette legemidlet kjøpt på anbefaling av en hudlege, og jeg vil forsøke å fokusere i detalj på alle fordeler og ulemper ved dette "mirakel" av gelen.

Prisen for kurozin gel varierer fra 450 til 600 rubler for et 15 gram rør, avhengig av region og apotek. For mange er denne kostnaden ganske høy, forutsatt at en tørrtalkercocktail ifølge en dermatologs oppskrift kommer ut av en vanlig klinikk mye billigere.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Curiosin gel fremmer rask healing av akne-lignende betennelser, noe som igjen bidrar til å unngå arr etter akne. Men ikke alt er så rosenrødt som det ser ut til å virke. Basert på min egen erfaring, er aknebehandling umulig uten en integrert tilnærming. Til å begynne med, må du i det minste identifisere årsaken til forekomsten av problemer, og bruk deretter curiosin gel.

Det vil bidra til å kvitte seg med problemet om en stund, men hvis grunnen ligger i kroppen, kan behandlingen foregå uten forbedringer.

Forsiktig bør brukes dette verktøyet til personer utsatt for allergiske reaksjoner. Den motsatte effekten i form av en forferdelig urtikaria kan forekomme allerede på 3. eller 4. dag i bruk. Gelen er veldig tørr og strammer huden, så for kombinasjon og tørr hud, vil jeg ikke anbefale å bruke det alene, men i kombinasjon, om ikke med en feit krem, men noe i nærheten av det.

Generelt måtte jeg gi opp kuriozina, da huden min begynte å briste ut og klø av seg. Brillet var ikke for svak av hjertet. Selv om alt jeg ønsket å begrense porer og behandle akne innlegg.

Dosering og bruk av curiosin gel

Personlig jeg tilskrives Kuriozin påføre et tynt lag av gelen to ganger daglig etter rensing med serum og nærende krem.

Håndboken sier at de bruker den to ganger etter rensing, og bruker et tynt lag. I tillegg anbefaler produsenten å gjennomføre prosedyren om morgenen og ettermiddagen.

Først var alt bra, tilsynelatende hadde vitaminer også en uønsket reaksjon under kontroll, vel, eller bare tilknyttede negative faktorer. Pluss, som det ser ut til meg, på grunn av den store mengden vann som forbrukes per dag, var alt bra.

Men etter noen dager begynte huden å blistere, som forsvant etter å ha gitt opp kurozin. Men raskt helbredet effektene bare ved hjelp av kalde kompresser med en vandig løsning av kalendula.

Narkotika vurderinger

Ofte lagt merke til hvordan på farmakologiske sider skriver om svært gunstige vurderinger på kurozin gel. Men etter å ha surfet på Internett så jeg fremdeles de fleste av dem som først hjulpet gelen, og den andre eller flere ganger var det allerede ubrukelig.

Selv om det egentlig bare var i enheter av brukere, forårsaket han elveblest og annen tull forbundet med intoleranse.

Curiosin gel som en panacea for rynker

De som ønsker å bli kvitt rynker ved hjelp av curiosin gel, skyndter jeg meg til å skuffe, du bør ikke underholde tomme forhåpninger. Ja, huden kan få en sunnere nyanse og en hyggelig tekstur, men bare kremer og maskinvare-gadgets (mikrostrømmer, etc.) vil bidra til å kvitte seg med rynker. I kampen mot aldersrelaterte endringer kreves sterkere og mer konsentrerte formuleringer.

Curiosin gel analoger

For hver medisin kan du alltid finne en analog til en lav pris. Det skjedde denne gangen.

Analoger av kurozin er svært populære blant de som erklærte krig mot akne, akne og deres effekter. Men hvis du skal bruke dem, les instruksjonene nøye, stoffene har alvorlige kontraindikasjoner og bivirkninger.

1. Azelik (fra 300 rubler). Det hjelper ikke alle kvinner med problemhud. Hva kan forventes etter søknad?

 • Det vil bli betennelse;
 • Antall kviser vil redusere;
 • Det kan være rødhet.

Du vil se en merkbar forbedring i huden, men ikke bli kvitt problemet til slutten.

Husk at billigere analoger av kurozin gel ikke kan foreskrives for deg selv. Før bruk, kontakt en hudlege.

2. Skinoren gel (fra 500 rubler). Verktøyet har en kumulativ effekt (det behandler akne sakte og gradvis). Måneder er nødvendig for å legge merke til resultatene.

De som bestemmer seg for å bruke hudoren, kan forvente gode resultater:

 • betennelser vil bli eliminert;
 • Aknefritt utslett vil passere;
 • ingen pigmentering vil dukke opp;
 • hudfarge vil forbedre seg;
 • glans vil bli eliminert.

Analoger av curiosin gel lindrer ikke akne eller akne uten behandling problemer også fra innsiden. Hold dietten under kontroll, kontroller helsen din og ta vare på deg selv fra kroniske sykdommer. Vær oppmerksom på vannprosedyrer. Behandle ansiktet ditt riktig, rens det med produkter som passer perfekt til din hudtype.

3. Klenzit C (inneholder et antibiotika, derfor er det umulig å bli båret bort av det, utvikler avhengighet, fra 550 rubler). Behandler bare inflammatorisk akne.

Behandlingsforløpet er liten (2 uker). Hvis noe i ansiktet ikke passerer, må du avslutte behandlingen med et annet middel.

Det er mange kontraindikasjoner, inkludert amming og graviditet. Under behandlingen kan du ikke være i direkte sollys (pigmentflekker vises på huden).

Hva vil forandre seg etter påføring av Klenzit C?

 • Etter 3 - 4 dager kan huden bli rød og begynne å skrelle av;
 • De aktive ingrediensene i legemidlet skyver all smuss til overflaten, rydder dermis (ytterligere kviser vil vises på ansiktet);
 • Ved slutten av kurset tørker akne og akne opp, og huden blir jevn.

Curiozin-analoger er ofte mye billigere, og når det gjelder effektivitet, er de ikke verre enn hovedpersonen. Rececin (innen 200 rubler) tilhører også slike midler.

4. Regetsin hjelper ikke hvis før det brukte så kraftige verktøy som hudoren. To personer kan ha de samme problemene, men man vil bli kvitt røde kviser, svarte flekker, post-acne, og den andre vil ikke.

Derfor, hvis du allerede har prøvd noe før, ikke kast penger inn i vinden, kjøp regetsin (det hjelper ikke - et faktum).

5. Aknekutan (kapsler) - en av de mest effektive måtene når ingenting hjelper. Og prisen er ganske høy fra 1500 rubler.

Men før du ber om hjelp fra denne analogen av kurozin, bør du først prøve alle mulige og rimelige anti-akne eller akne rettsmidler, inkludert hjemmelagde masker.

Problemet med stoffet aknekutan er at etter det er det bivirkninger (tørr hud på hender og føtter, problemer med leppene, ømme ledd og muskler, hårtap, følsomhet for mekanisk rensing, peeling og sollys).

Til slutt, til fordel for leserne, vil jeg gjerne legge til at billige kurozin-analoger burde kunne velge de riktige. Og du bør starte med en konsultasjon med en lege. Videre, kjøp på apotek, les nøye informasjonen på boksene og produsentene.

Hvorfor er billige kurazin gel analoger tilgjengelige for forbrukerne?

 • Brukes i produksjon av gammelt utstyr;
 • Produkter ikke fremmet (lite kjent) produsent;
 • forfalskning;
 • Berømte verktøy med en lang historie.

Oppsummering.

På bakgrunn av personlig erfaring, synes jeg at en god rensegel (dermatologisk linje) for vask og fuktighetsgivende nærende kremer og serum vil være det beste alternativet for problem og kombinasjonshud. Og alle de andre forferdelige problemene i form av akne bør behandles med en dermatolog, smittsomme sykdommer spesialist og terapeut. Ingen vet, på grunn av hva det hele startet, men et universelt middel for akne er ennå ikke oppfunnet..

Curiosin er bedre å bruke punkt og etter bruk av vanlig hudpleie krem. Ellers tørker huden ut og viser seg enda verre enn før den ble brukt.

Analogen er stoffet som inneholder samme aktive ingrediens, men forskjellig bare i produsenten (jeg snakker med deg som apotek.) Og det som presenteres her, er ikke analoger, men helt forskjellige stoffer, med en annen virkningsmekanisme.

Åh, disse rådgivere på internett... Jeg ringte analoge helt forskjellige stoffer. Og det morsomme! Regitsin, som begge har samme aktive ingrediens som Kuriozin, ifølge forfatteren, har absolutt ingen bivirkninger. På den tiden som Kuriozin skiller hun seg for de påstod bivirkningene. Hvorfor angivelig? De tekststykkene som forfatteren utsteder som utdrag av Kuriozines instruksjoner med kontraindikasjoner, så - det er ingen dem i instruksjonene! Spesielt sjekket. Bare fordi jeg selv bruker Curiosin nå. Ikke å si det ideelle stoffet, men det fungerer for mine behov. MEN! Generelt, artikkelen, i beste fall uprofesjonell, i verste fall - er ganske enkelt ikke veldig sannferdig. Det eneste jeg er helt enig i er at du skal gå til en god lege og prøve å bli behandlet gjennom en lege. Selv om jeg selv, på en gang, "selvmedisinerte" med Zenerit og Kuriozin))) Men likevel er legen mer korrekt! Vær forsiktig.

Artikkelen viser stoffer som kan hjelpe og er like i bruk. Tilsynelatende bruker du kuozyin litt, det tørker grundig huden og fremkaller raske sebaceøse utskillelser. Om noen dager vil du se hvordan huden fra normal blir fet og utsatt for akne. Kuriozin skurk! Du må søke etter årsaken inni og velge en kompetent hudlege. Min allerede tidligere dermatolog bestemte seg for å bruke curiosin for å kurere et lokalt utslett som dukket opp på grunn av en krem ​​med SPF filtre. Og min normale hud ble stikket til en forferdelig oljeaktig tilstand med en stor mengde akne. Så det andre året er jeg skrapet ut av denne sumpen takket være curiozin.

En artikkel fra kategorien dårlig råd, ikke ellers. - Jeg har ikke leste mer tull i lang tid i de åpne områdene i nettverket.
Å sammenligne narkotika som er helt uforlignelige med hverandre og uskyldig kalle dem analoger, som om vi snakker om vitaminer, er generelt langt utover sunn fornuft. For ikke å nevne det faktum at lytte til disse rådgivere er farlig.

Jeg vil analysere hovedpersonen:
Aknekutan er ikke så nært og ikke analogt, det er en retinoid fra kategorien sterke stoffer, og med en hel liste over bivirkninger. Og de advarer ham ikke på Internett, men begynner å drikke bare i ekstreme tilfeller ("når ingenting hjelper" er en av de få tilsvarene til virkeligheten i det ovennevnte materialet), i henhold til individuelle doser, valgt av en god dermatolog og under hans strenge veiledning. Selvfølgelig, etter å ha samlet historien og oppnådd resultatene av en serie tester. Plus, omsorg, kosthold og mange mer relaterte nyanser. Ellers er det mulig å ikke kurere akne, men å plante kroppen.
Klenzit C er en lokal retinoid av ekstern handling, det er mye sikrere når det gjelder bivirkninger enn i kapsler, men jeg anbefaler heller ikke å "selvbetegne" det selv.
Begge disse legemidlene bør aldri bli så lett anbefalt av en tydelig uvitende person i denne saken.

Curiosin (sinkhyaluronat) foreskrives oftest i kort tid, og som en monoterapi er det vanligvis spild av tid og nerver. En vanlig misforståelse at bruken av solo i behandling av akne i lang tid gir gode resultater - bare en grov myte. Ingen kompetent dermatolog, som dermatokosmetologen, vil utpeke ham som et selvstendig middel (og i utgangspunktet foreskriver mange av mine kolleger det ikke selv som en del av komplisert terapi på grunn av sin ubrukelighet).

Og selvfølgelig bør enhver behandling først og fremst begynne med undersøkelse og identifikasjon, faktisk årsaken, og først da valget av målrettede stoffer.
Ikke medisinske.
Og vær sunn.

og faktisk er alle disse nye stoffene bare glemt gamle. Den samme acnecuntan er en retinoisk salve, før den ble behandlet med akne og metrogil. nå bare nytt navn og priser høyere. men sammensetningen endres ikke.

Jeg pleide å behandle akne med sink salve og metrogil, så curiosin hjelper ikke bedre, bare det tørker huden mindre enn sink salve. Men for den typen penger ventet jeg mer.

Curiosin er i det minste ikke vanedannende. Men Metrogil er i stand til det, han til slutt stoppet å hjelpe meg. Det er nødvendig å bytte med noe nødvendigvis.

God botemiddel. Jeg pleide å tro at det var dyrt, men sammenlignet med solantra, som koster enda mer, men det hjelper ikke og det brenner huden min forferdelig, jeg forstår at curiosin er et rimelig og ekte stoff.

Jeg liker curiosin fordi huden etter det blir utrolig myk. Etter at jeg hadde opplevd den helt ubrukelige zineritt og solantra, hvorfra huden min nesten var avskallet, ble kuriosin en hyggelig oppdagelse.

Denne gelen reddet meg bare fra arr. som forblir på stedet akne. Når det virket som om det var umulig å fjerne akne, men etter at differener og metrogil hadde gått, ble dette problemet løst, men arrene forble. Og tro meg, de ser ikke bedre ut enn kviser...

Hvordan bruke gel Kuriosin til forskjellige formål

For behandling av akne, andre typer akne og mekanisk skade på huden ved bruk av legemidler, både ekstern og intern bruk. Praksis viser at begge alternativene er effektive, avhengig av saken. Men ifølge statistikk er det eksterne stoffer som raskt gir et tydelig resultat. Salve Kuriozin - en av de mest effektive måtene i det moderne kosmetologimarkedet.

Kuriosin påvirker huden som en salve

Verktøyet har en gunstig effekt på huden, hovedsakelig på grunn av den riktig valgte sammensetningen. Blant de aktive komponentene kan man skille mellom to hovedstoffer:

 • Hyaluronsyre. Dette elementet forbedrer hudens elastisitet sterkt. Mange interne faktorer påvirker denne indikatoren negativt, og derfor oppstår for tidlig aldring av huden, og huden blir mer utsatt for ekstern eksponering. Syr fremmer akselerert regenerering, slik at døde celler blir mer aktivt erstattet av nye. Denne faktoren har en positiv effekt på restaureringen av huden.
 • Sink. Det er faktisk en antiseptisk, som også akselererer regenerering. Tisser helbrede mye raskere på grunn av kombinasjonen av disse to elementene.

Ved bruk av gel for akselerert helbredelse av sår må du forstå at selve verktøyet ikke påvirker vevet som er skadet av mekaniske midler. Dens komponenter har en positiv effekt på selve kroppen, noe som akselererer den naturlige regenerering av huden.

Dette faktum antyder at verktøyet ikke kan etterlate de negative effektene når den er ordentlig påført. Naturligvis, hvis behandlingen med den var under oppsyn og med tillatelse fra legen. Du må også følge instruksjonene for å oppnå et godt resultat fra denne salven.

Indikasjoner og bruksanvisninger Kuriozina

Saker som dette stoffet blir brukt av, varierer, avhengig av typen av produktet selv. derfor:

 1. Salve i sin rene form brukes til å behandle akne og andre typer akne på huden i enhver del av kroppen - for eksempel akne på haken.
 2. For å akselerere sårheling, postacne og hudregenerering, brukes Curiosin-løsning. Den nøyaktige delen av komponenten til den totale sammensetningen av legemidlet foreskrevet av legen, avhengig av nivået på hudskader og bestemte mål.

Slik søker du Kuriozin

 • Til løsning:

Før behandling skal den berørte huden skylles grundig med vann. Etter dette blir dekket behandlet med hydrogenperoksid for desinfeksjon. Nok 3% løsning. I stedet for peroksid kan du bruke 0,9% natriumklorid. Resultatet blir ikke verre. Løsningen påføres såret i sin rene form. Et annet alternativ er å behandle det skadede området med gassduk dyppet i Kuriosin. Denne prosedyren gjentas en eller to ganger om dagen. Alt avhenger av den spesifikke typen skader og hudegenskaper.

Instruksjoner gel Curiosin er forskjellig fra løsningen. I dette tilfellet må du også først rengjøre huden grundig. For behandling av akne anbefales det ikke å bruke peroksid eller salt. Her er nok av vanlige midler for vasking eller en spesiell lotion for å rense ansiktets hud. Salven brukes kun på de berørte områdene i ren form, uten å bruke noe vev. Det er lov å gel alle infiserte hud, ikke bare akne. Prosedyren gjentas to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.

Kontraindikasjoner Kuriozina

En av fordelene ved gelen er komplett fravær av kontraindikasjoner. Unntaket er intoleransen av disse komponentene av pasientens kropp. Uavhengig identifiser dette veldig hardt. For å sikre at huden din reagerer normalt på hyaluronsyre og sink, bør du kontakte en hudlege før du bruker produktet.

Mulige bivirkninger av Curiosin

Bivirkninger forekommer ganske ofte, men de går fort og blir ikke gjentatt i etterfølgende prosedyrer. Når du behandler huden, kan pasienten føle en svak brennende følelse. Det ser ut til at huden er strammet. Det er ingen alvorlig smerte. Alle bivirkninger forsvinner innen 15-20 minutter.

Er det mulig å bruke Curiosin under graviditet?

I de offisielle instruksjonene Kuriozin salve finnes det ingen informasjon om muligheten for å bruke salven under graviditet. Studier på dette har ennå ikke blitt gjennomført. Som en del av ingen komponenter som kan påvirke graviditeten negativt, anbefales det imidlertid å lete etter analoger av stoffet, hvis bruk er nøyaktig autorisert offisielt. Den behandlende legen vil hjelpe deg med å velge riktig middel.

Det er heller ingen informasjon om muligheten for å bruke Kuriozina under amming. Nøyaktig informasjon du kan få bare ved en individuell undersøkelse fra en spesialist. Sannsynligvis vil du bli tilbudt alternative stoffer.

Analoger gel Kuriozin

I dag har apotek et stort utvalg av narkotika, som faktisk bare er forskjellig i navn og pris. Prinsippene for deres effekter på kroppen sammenfaller ofte. Selv om alt avhenger av hvilket formål dette eller det betyr, brukes. Blant de populære analogene av gelen er:

1. Azogel

Legemidlet til ekstern bruk, hvis hovedkomponent er azelainsyre. Verktøyet er ikke egnet for å akselerere helingen av mekanisk skade på huden og akselerere regenerering. Hans hovedoppgave er aknebehandling. Og i denne forstand påvirker stoffet kroppen så vel som Kuriozin. Azogel brukes i ren form to ganger om dagen, som forrige forberedelse.

2. Skinoren gel

Et annet stoff basert på azelainsyre. Men dets hjelpekomponenter tillater bruk av agenten for å behandle et bredere spekter av hudpatologier. Så hjelper Skinoren perfekt i kampen mot rosacea. Dette antyder at det er sammensatt av stoffer som akselererer regenerering av huden. Dette betyr at den farmakologiske virkningen av Skinoren gel er praktisk talt den samme som for Curiosin.

3. Akne derm

Denne analogen Kuriozin er forskjellig fra tidligere versjoner i konsistens. Verktøyet er også basert på azelainsyre, men presenteres i form av en krem. Den har bare hvit farge, og selges i en enkelt versjon. Ved navn er det klart at stoffet primært er ment for behandling av akne i ansiktet og andre deler av kroppen. Dens effektivitet skyldes den antibakterielle effekten. Krem ødelegger habitat av skadelige bakterier, eliminerer overskytende sekresjon i porene.

4. Cream Aknestop

I dette preparatet forsterkes effekten av azelainsyre med glycerol og benzoesyre. Dette gjør at verktøyet aktivt kan håndtere ikke bare single acne, men også med mer alvorlige patologier. For eksempel med akne. Og Aknestop klarer denne oppgaven ikke verre enn Kuriozin. Selvfølgelig, for dette må du bruke stoffet bare for det tiltenkte formål og følgelig følge alle instruksjonene.

Hvorfor trenger du analoger Kuriozina

Azelaic acid er en utmerket erstatning for hyaluronic. For folk som er intolerante av dette stoffet, er alternativet et utmerket alternativ. Et annet tilfelle der pasienten tar hensyn til analoger, er prisen på Kuriozin. Den gjennomsnittlige kostnaden for et femtengrams rør er 600 rubler. Med langvarig behandling kan stoffet betydelig treffe lommen, så det er mer lønnsomt å bruke alternative hormonelle salver.

Hva skjer i løpet av en overdose med Kuriozin

Beregn nøyaktig mengden gel som må brukes til å eliminere en bestemt sykdom, er svært vanskelig. Derfor skjer overdose ofte fordi kremen er utviklet for selvbehandling. Praksis viser at stoffet er utformet på en slik måte at det med en overdose ikke endres på kroppen. Det vil si, en overflødig mengde gel kan ikke skade huden din.

Curiosin unike egenskaper tillater ham å effektivt påvirke huden og behandle to problemer samtidig, hvorav den andre oppstår fra den første. Etter aknebehandling kan såkalt post-akne forbli. Salve hjelper med å bli kvitt disse sporene. Les mer om dette i videoen nedenfor:

Salve Curiosin er et universelt eksternt middel for behandling av akne, samt akselerere hudregenerering. Men i kosmetologimarkedet er det rimeligere kolleger.

"Curiosin": egenskaper ved bruk og analoger av stoffet

Akne, andre typer akne, samt mekanisk traumer i ansiktets hud er tradisjonelt behandlet med legemidler beregnet for ekstern og intern bruk. Blant de mest populære "eksterne" midlene tildelt "Kuriozin". Jeg merker at kostnaden for en 15 g rør er ganske høy. Men dette er ikke et problem. Kan finnes for gel "Kuriozin" analoger - ikke mindre effektiv, men billigere. Vurder hvordan det fungerer og hvilke erstatninger som er tillatt å bruke.

Hva er det

Mange kvinner vil maksimere ungdommens tid, friskhet, attraktivitet. For å hjelpe dem i dag, ga et bredt spekter av rusmidler og kosmetikk. En av de mest effektive måtene er gel "Kuriozin".

Produsent - Ungarn. Hovedformålet er akne behandling. Men takket være de aktive stoffene som utgjør stoffet, har bruken av bruken blitt utvidet. Verktøyet ble inkludert i kategorien restorative og anti-aging kosmetikk.

Å dømme etter vurderinger av de som allerede har prøvd "Kuriozin" på seg selv, kan jeg si at resultatene av bruken er som følger:

 • etterligne rynker er jevnet;
 • konturen er strammet;
 • poser under øynene og den medfølgende puffiness forsvinner;
 • gir ut hudtonen.

Prisen på stoffet kan ikke kalles lavt. Heldigvis er gel "Kuriozin" -analogen billigere. Og ikke engang en. Men jeg vil fortell om det litt senere.

struktur

Curiosin har en gunstig effekt på huden som helhet. Ungarske utviklere har valgt sammensetningen slik at verktøyet har en komplisert effekt. På grunn av dette kan den brukes ikke bare til behandling, men også for foryngelse og omsorg.

Gelaktive stoffer er:

 • Hyaluronsyre. Betydelig forbedrer hudfasthet og elastisitet. Dessverre er aldring av huden en uunngåelig prosess. Hyaluronka er et stoff som er inneholdt i kroppen og er ansvarlig for regenerering av vev. Å fylle sin mangel bidrar til raskere erstatning av døde celler med nye. Dermed blir huden restaurert og forynget.
 • Sink. Antiseptiske, akselererende regenereringsprosesser. Kombinere det med hyaluronsyre gjør at skadede vev kan helbrede mye raskere.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Gel "Kuriozin" brukes vanligvis til slike formål:

 • akne behandling;
 • eliminering av betennelse, irritasjon og rødhet;
 • reduksjon i talgproduksjonen;
 • øker graden av sårheling og vevsreparasjon;
 • minimere risikoen for arrdannelse og arrdannelse;
 • innsnevring av porene;
 • normalisering av vannbalanse;
 • Øk hudens elastisitet og konturstramming.

Hvis hovedmålet er å behandle noen form for akne, anbefales det å bruke gelen i ren form. Konsentrasjonen av aktive stoffer i den er tilstrekkelig til å gi en utpreget terapeutisk effekt.

Jeg tror at for å øke hastigheten på helbredelse av sår, eliminere post-akne og forbedre hudregenerering, er det bedre å bruke ikke salven, men "Kuriozin" -løsningen. Det selges i flasker på 10 ml. Jeg vil ikke si de nøyaktige proporsjonene, da de avhenger av graden av skade på huden og løsningen av et bestemt problem.

Legemidlet er laget av naturlige ingredienser. Og likevel er det kontraindikasjoner for bruken. Vi snakker om en allergisk reaksjon og individuell intoleranse mot noen av stoffene i stoffet.

Jeg anbefaler ikke å bruke Curiozin gel for ansiktsforyngelse eller aknebehandling under graviditet. Hvis du virkelig virkelig trenger å gjøre noe med en voldsom akne, kontakt legen, under hvis tilsyn du er.

Instruksjoner for bruk

For å bekjempe akne bør gel "Kuriozin" bare brukes på problemområder. Dette bør gjøres to ganger om dagen - helst om morgenen og før sengetid.

Hvis du vil bli kvitt rynker, bruk preparatet med et tynt lag på tidligere renset hud. For å gjøre denne prosedyren, trenger du også 2 ganger om dagen.

Varighet av behandlingskurset avhenger av tilstanden til huden og problemet du prøver å løse. Det kan være fra 2-3 uker til flere måneder.

Siden strukturen av "Kuriozina" betraktes som nøytral, kan denne gelen kombineres med anvendelse av dekorative kosmetikk. Men i kampen mot akne, ville jeg ikke råde deg til å bruke flerskikts sminke på toppen av det.

Etter påføring av gelen, er det godt å bruke fuktighetsgivende kremer og seromer som inneholder vitaminer A og E. Du kan forenkle oppgaven ved å legge "Curiozin" til omsorgsmedisinene.

oppløsning

Før du behandler problemområdet i huden, vask dette området godt med vann. Desinfiser deretter med 3% hydrogenperoksid. Erstatt dets tillatte 0,9 prosent natriumklorid.

Løsningen kan påføres direkte på såret. Det er også et alternativt alternativ - å behandle problemområdet med et stykke bandasje dyppet i "Kuriozin". Gjenta prosedyren minst en gang om dagen. Det er selvfølgelig bedre å gjøre det to ganger - om morgenen og om kvelden.

Bruken av gel "Kuriozin" ligner mye på bruken av løsningen. Før påføring er det også nødvendig å rengjøre ansiktets hud grundig.

Hvis du skal bekjempe akne, anbefaler jeg ikke at du bruker natriumklorid eller peroksid til rengjøring. Bare vask med vanlige midler - gel eller skum. I tillegg kan du tørke huden med en spesiell lotion.

Påfør gelen på det akne-berørte området, være i ren form. Du trenger ikke å først klemme den på et bandasje eller en klut. Behandle stoffet kan være all hud, og ikke bare de stedene der det er akne. Gjenta prosedyren skal være to ganger om dagen - om morgenen og før sengetid.

analoger

I dag har apotek et bredt spekter av stoffer, forskjellen mellom som bare reduseres til navn og pris. Disse er analoger i sammensetningen. Det er også narkotika med samme handlingsprinsipp. I dette tilfellet er navnene og sammensetningen av dem forskjellige. Disse er analoger i terapeutisk effekt.

"Kuriozin" -gelen har analoger i sammensetningen. I tillegg er det erstatninger som har samme egenskaper og effekter. Jeg foreslår å bli kjent med dem mer detaljert.

Blant de mest populære analogene skiller seg ut:

Den viktigste aktive ingrediensen i disse legemidlene, unntatt "Regetsina", er azelainsyre. Det erstatter perfekt hyaluronic. Dette alternativet er ideelt for de som har en individuell intoleranse mot hyaluronsyre.

Hva annet kan føre til valg av analog i stedet for "Kuriozina"? Fra mitt synspunkt er dette kostnaden for stoffet. Et rør av gel på bare 15 g koster rundt 600 rubler.

Hvis behandlingen blir forsinket i flere måneder, kan det gjøre et riktig hull i budsjettet. Med en lang kurs er det mer lønnsomt å bruke analoger.

"Regetsin"

"Regetsin" - gel, det aktive stoffet er hyaluronsyre. Hovedformålet - forebygging og behandling av akne. Dette stoffet som produseres i Russland i dag, er mye brukt ikke bare for medisinske formål, men også for kosmetiske formål.

Gelen har regenererende og antiinflammatoriske egenskaper. I tillegg har komponentene en antimikrobiell effekt og fjerner flekkene som vises på huden under helbredelsesprosessen av akne.

Forresten mottok Regecin positive anmeldelser, ikke bare for et godt resultat i kampen mot akne. Det gjenoppretter også huden perfekt etter en kosmetisk korreksjon med en laser.

"Azogel"

Den viktigste aktive ingrediensen i "Azogel" er azelainsyre. Ønsker bare å merke seg at dette stoffet ikke er egnet for den akselererte regenerering av huden og dens helbredelse etter noen mekanisk skade.

Gens viktigste oppgave er å bekjempe akne med mild eller moderat alvorlighetsgrad. Påfør legemidlet bør være rent to ganger om dagen - om morgenen og før sengetid. Bruk kun på problemområder. Omtrent 2,5 cm (0,5 g) av Azogel er nok for hele ansiktets hud.

Før du bruker stoffet, ikke glem å vaske med en rensende kosmetikk. Og etter - vask hendene dine.

"Skinoren"

Grunnlaget for denne gel er den samme azelainsyren. Men takket være hjelpekomponentene kan Skinoren brukes til å eliminere en rekke dermatologiske problemer.

For eksempel har dette stoffet bevist seg som et middel for å effektivt bekjempe rosacea. Dermed kan jeg konkludere med at det inneholder stoffer som akselererer regenereringsprosessene.

Resultatene som kan oppnås ved å bruke hudoren gel:

 • eliminering av betennelser
 • eliminering av akne;
 • forebygging av pigmentering;
 • forbedrer hudtone og matting.

"Akne derm"

Denne analogen av "Kuriozina" har en litt annen konsistens. Tilgjengelig i form av en krem ​​hvit. Den viktigste aktive ingrediens er den samme azelainsyre.

Allerede fra navnet på stoffet er det klart at hovedformålet er å behandle akne. Effektiviteten av krem ​​på grunn av dens antibakterielle egenskaper. Legemidlet har en destruktiv effekt på habitat av skadelige bakterier og eliminerer overskytende sekresjon i porene.

Jeg vil legge merke til en viktig detalj. En egenskap av krem ​​"Acne-derm" er dens bleking evne. Hvis huden din har en mørk nyanse, må du nøye overvåke tilstanden i de behandlede områdene.

anmeldelser

Anmeldelser av de som allerede har brukt gel "Kuriozin" mot rynker og mot akne, indikerer at dette stoffet er virkelig effektivt. På en ganske kort periode vil det avlaste grimme hudfeller selv på de vanskeligste stedene. Med dette verktøyet går rynkene bort fra sidekanten av stikkontaktene, sidens overflater i pannen og hjørnene av munnen.

Jentene som brukte Kuriozin Gel hevder at det gjenoppretter godt hudskaden som gjenstår etter akne. I tillegg er verktøyet komfortabelt påført og godt absorbert, irriterer ikke og tørker ikke.

Noen sier at i tilfelle av alvorlige skader har gelen ikke tilstrekkelig terapeutisk effekt. Det er negativ tilbakemelding. Men de skyldes hovedsakelig utviklingen av en allergisk reaksjon på stoffet.

Og til slutt

Jeg vil legge merke til at analogene til "Kuriozin" -gelen skal velges riktig og lære å skille substitusjoner i sammensetning og handlingsprinsipp. For ikke å ta feil må du nøye studere hva produsenten angir på pakken.

Jeg tror at analogene av "Kuriozin" innenfor rammen av monoterapi kan lindre akne bare en stund. For å løse problemet en gang for alt, er det nødvendig å bakre ekstern behandling med internt. Først av alt bør du kontrollere kostholdet og forsøke å forebygge kroniske sykdommer. Ikke unnlater vannbehandlinger og ta vare på huden din på riktig måte. Velg kosmetikk som passer best for henne.

Curiosin-analoger

Denne siden inneholder en liste over alle analoger av Kuriozin i sammensetning og indikasjoner. En liste over billige analoger, så vel som du kan sammenligne priser på apotek.

 • Den billigste analogen Kuriozin: Azelik
 • Den mest populære analogen Kuriozin: Azelik
 • ATC-klassifisering: Andre legemidler for lokal behandling av akne
 • Aktive ingredienser / Sammensetning: Hyaluronsyre

Billige analoger Curiosin

Ved beregning av kostnaden for billige analoger ble Kuriozin tatt i betraktning minimumsprisen som ble funnet i prislister fra apotek

Populære analoger Curiosin

Denne listen over stoffanaloger er basert på statistikk over de mest etterspurte stoffene.

Alle analoger Curiosin

Analoger av sammensetning og indikasjoner

Ovenstående liste over narkotikaanaloger, der substitusjoner Kuriozin er indikert, er den mest hensiktsmessige, siden de har samme sammensetning av aktive ingredienser og sammenfaller i henhold til indikasjonene for bruk

Analoger på indikasjoner og bruksmetode

Ulike sammensetning, kan sammenfalle i henhold til indikasjoner og anvendelsesmetode.

Hvordan finne en billig tilsvarende dyr medisin?

For å finne en billig analog av et stoff, et generisk eller et synonym, anbefaler vi først og fremst å ta hensyn til sammensetningen, nemlig til de samme aktive ingrediensene og indikasjoner for bruk. De aktive ingrediensene i legemidlet er de samme og vil indikere at stoffet er synonymt med et medikament som er farmasøytisk ekvivalent eller et farmasøytisk alternativ. Men ikke glem de inaktive komponentene til lignende stoffer som kan påvirke sikkerhet og effekt. Ikke glem råd fra leger, selvbehandling kan skade helsen din, så kontakt alltid lege før du bruker medisin.

Curiosin pris

På nettstedene nedenfor kan du finne priser for Kuriozin og finne ut om tilgjengelighet på et apotek i nærheten.

Curiosin instruksjon

Aktiv ingrediens - sinkhyaluronat 2,05 mg (tilsvarende 2,00 mg rent natriumhyaluronat og 1,05 mg sinkklorid) i 1 ml oppløsning

Hjelpestoffer: kaliumsorbat, sorbitol, vann til injeksjon.

Fargeløs eller litt farget, klar, viskøs løsning. pakking

10 ml oppløsning i en hvit plastflaske med en dråpe og med en hvit plastskruehette med åpningskontroll.

1 flaske dropper i en kartong med vedlagte instruksjoner for bruk.

Hva utgjør og hva brukes medisinen kurozin løsning for ekstern bruk

Curiosin ekstern løsning er ment for aktuell behandling som en del av kompleks terapi for dårlig helbredelse, infiserte sår, bensår, trykksår, fistler, samt å akselerere helbredelsen av uinfiserte sår.

Hyaluronsyre og sink, som er en del av medisin Curiosin-løsningen for ekstern bruk, spiller en viktig rolle i sårhelingsprosessen. Når et sår dannes, oppstår vevsdød. Hyaluronsyre kompenserer for mangel på vev i det intercellulære stoffet, som sikrer fri migrasjon av celler involvert i sårheling. Zink har en bakteriedrepende effekt på noen typer bakterier som finnes i et sår.

Aktuell anvendelse av sinkhyaluronat kompenserer for mangel på hyaluronsyre og sink som oppstår under sårdannelse.

Legemidlet kan bare kjøpes på apotek.

Hva du må vite før du begynner å bruke legemiddelkurozin-løsningen til ekstern bruk

Ikke bruk Curiosin Exterior Solution.

i nærvær av overfølsomhet overfor det aktive stoffet (sinkhyaluronat) eller til noen av hjelpestoffene til legemidlet.

Bruk av andre stoffer

Du må informere legen eller apoteket om å ta andre legemidler, inkludert over-the-counter-legemidler.

Hittil har data om samspillet med andre legemidler ikke blitt registrert.

Graviditet og amming

Data om stoffets sikkerhet Curiosin løsning til ekstern bruk under graviditet og amming er ikke tilgjengelig.

Bruk av stoffet under graviditet og amming anbefales ikke.

Bruk til barn

Bruk av stoffet hos barn under 18 år anbefales ikke på grunn av mangel på tilstrekkelige data.

Innflytelse på evnen til å kjøre biler og arbeid med mekanismer

Dette stoffet påvirker ikke evnen til å kjøre biler og arbeider med mekanismer.

Hvordan bruke legemidlet Curiosin løsning til ekstern bruk

Curiosin topisk løsning bør alltid påføres som foreskrevet av behandlende lege. Hvis du er usikker på bruk av dette legemidlet, bør du konsultere legen din eller apoteket.

Doseringen av legemidlet, metoden og varigheten av administrasjonen må overholde instruksjonene fra den behandlende legen.

I fravær av andre forskrifter fra den behandlende legen, før såret påføres, skal såroverflaten vaskes med saltvann eller om nødvendig med 3% hydrogenperoksidoppløsning, som kan kjøpes på apotek. Etter vasking av såret, legges Curiosin-oppløsning til ekstern bruk dråpevis til det berørte området i en mengde som sikrer en jevn overflatefuktighet, som ikke overstiger maksimal dose på en dråpe per cm2 av sårområdet. Etter 1-2 minutter er såret dekket med en steril gauze dressing eller en dressing som ikke holder seg til såroverflaten.

Prosedyren utføres en gang om dagen, og i spesielle tilfeller, for eksempel i nærvær av et sterkt gråt sår, kan løsningen påføres to ganger om dagen.

Ingen slike tilfeller har blitt rapportert.

Hvis du savner bruken av medisin Curiosin-løsningen til ekstern bruk

Ikke bruk en dobbel dose av legemidlet.

Kontakt lege eller apotek dersom du har ytterligere spørsmål.

Mulige bivirkninger

Som alle medisiner, kan Curiosin topisk løsning forårsake uønskede reaksjoner, men ikke alle pasienter.

I henhold til resultatene av kliniske studier var forekomsten av bivirkninger som følger:

Curiosin gel: instruksjoner for bruk for akne, pris

Hver kvinne har en tendens til å forbli ung og attraktiv uansett alder. Til dette formål utviklet et stort antall medisiner og kosmetikk. En av de rimeligste er gel Kuriozin.

Legemidlet er presentert av ungarske farmakologer som et middel for behandling av akne, men den unike sammensetningen har utvidet anvendelsesområdet.

Etter kort tid fra begynnelsen av bruken av midlene har pasientene utjevning av mimic rynker, stramming av ytre kontur, forsvunnelse av puffiness og poser under øynene; hudtonutjevning.

Ifølge de fleste kvinner har stoffet, sammenlignet med lignende stoffer, flere fordeler:

 • bryter ikke hudpigmenteringen;
 • ikke vanedannende
 • anbefalt som selvbehandling for akne;
 • effektiv for helbredelse av sårflater uten dannelse av arr og arr;
 • bare naturlige ingredienser er inkludert.

Sammensetning og utgivelsesform


Sammensetningen av stoffet inneholder aktive ingredienser: sinkhyaluronat, sinkklorid, samt tilleggskomponenter - karbomer, natriumhydroksyd.

De aktive stoffene har en gunstig effekt på huden som følge av at den blir stram, noe som løser problemet med ytre tegn på aldring og aldersrelaterte endringer. Aktive ingredienser bidrar til hydrering av huden.

Hyaluronsyre brukes i lang tid i kosmetikk. Det er en del av mange ansikts hudpleieprodukter - kremer, geler, serum.

Dens bruk bidrar til forbedring av elastisitet, hydrering av huden, aktivering av blodmikrocirkulasjon og eliminering av toksiner.

Legemidlet inneholder den optimale formen av hyaluronsyre-sinkhyaluronat, noe som signifikant øker den terapeutiske effekten på pasientens hud.

Sink som er en del av legemidler har antimikrobielle, antiseptiske og tørkeeffekten på sår og pustøse utslett.

Helbredelsen av akne oppstår uten dannelse av pigmentering, deformering av huden, dannelse av arr og arr.

Kuriozin, indikasjoner for bruk


Curiosin gel brukes i tilfeller av:

 • akne behandling;
 • lindrende betennelse, rødhet og irritasjon på huden;
 • redusere sebum sekresjon;
 • akselerere sårheling og vevregenerering;
 • redusere risikoen for arr og arrdannelse;
 • innsnevring av porene på ansiktet;
 • normalisering av vannbalanse;
 • øke elastisitet og passform.

Instruksjoner for bruk

For behandling av akne gel påføres de skadede områdene i huden to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.

Når du bruker produktet for å kvitte seg med rynker, bør det påføres et tynt lag på renset hud to ganger om dagen. Nøytral struktur betyr at den kan brukes i kombinasjon med dekorative kosmetikk. Eksperter anbefaler etter bruk av gelen å påføre fuktighetskrem, mettet med vitamin A og E.

Bruk av stoffet kan gjøres lettere hvis du blander det med fuktighetskremet som brukes. Da er det ikke nødvendig å bruke ekstra midler.

Påfør gelen bør være på stedet for dannelse av rynker - huden rundt øynene, nesen, halsen. Dotapplikasjon av stoffet vil forhindre tørr hud. Legemidlet bør brukes på renset hud.

Når du bruker legemidlet, bør du huske at hyaluronsyre er mest aktiv i kampen mot rynker om morgenen. Derfor er bruk av Kuriozina effektivt i disse timene.

Ifølge vurderinger fra kosmetologer er et særegent trekk ved stoffet en lett tekstur, noe som gjør at stoffet kan trenge inn i huden uten tette porene.

Vanligvis Curiosin gel brukes i sammensetningen av kosmetikk: masker, cocktailer for ansiktet, dag og natt kremer.

For å forberede en rynke maske, påfør en gel på huden, på toppen av hvilken en fuktighetskrem påføres med et tykkere lag. Etter 30 minutter fjernes resterene med serviet eller bomullspute.

For å forberede en rynkekrem med en gel, må du blande i en separat beholder Curiosin gel, noen få dråper vitamin A og E. Olje, sitron eller bergamot essensiell olje, som har fuktighetsgivende egenskaper. Gelen skal påføres med myke bevegelser i 5-7 minutter. Dette verktøyet gir hudens elastisitet og friskhet.

Kuriozin, kontraindikasjoner

Til tross for at stoffet er laget av naturlige ingredienser, er det noen kontraindikasjoner for bruk av Kuriozin gel. Disse inkluderer allergiske reaksjoner på stoffets komponenter.

Bruk av Curiosin gel for ansiktet under graviditet er mulig etter samråd med legen din.

Spesielle instruksjoner

Ifølge eksperter kan primær bruk av stoffet forårsake en følelse av lysforbrenning og tetthet i huden, som overlater seg og ikke krever behandling eller seponering av legemidlet.

Gelen skal påføres på forrenset hud.

Bruken av Curiosin gel som et middel for rynker krever en kombinasjon med fuktighetsgivende kosmetikk.

Bruk av stoffet er mulig i kombinasjon med tanningsmidler, Curiosin forårsaker ikke økt følsomhet overfor ultrafiolette stråler.

Ifølge leger, før du bruker medisinen, er det ønskelig å teste for tilstedeværelsen av allergener i kroppen. For å gjøre dette, bøyer en liten mengde midler til albuen i 25 - 30 minutter. I fravær av rødhet kan stoffet brukes.

Curiosin gel, analoger

Salve og gel Kuriozin har ingen analoger på det aktive stoffet. Legemidlet kan imidlertid erstattes ved hjelp av lignende terapeutiske effekter. Disse inkluderer: Zenerit, Zink salve, Dalatsin, Aknederm, Aknestop, Skinoren og andre.

Curiosin gel pris

Legemidlet selges på apotek uten resept. Prisen på stoffet er fra 600 rubler per rør.

Kuriozin, vurderinger

Kuriozin bestemte seg for å bruke på råd fra en venn som et middel for rynker. Brukt gelen to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. En merkbar effekt dukket opp etter en uke i bruk. En måned senere ble huden forvandlet.

Gel behandler akne. Etter å ha brukt stoffet, ble huden i ansiktet stoppet, og mange utbrudd forsvant, sårene helbredet veldig raskt.

Etter bruk av Curiosin gel ble huden jevn, matt og elastisk. Mindre akne arr begynte å forsvinne. Legemidlet myker huden godt og gjør det sunt.

Analoger gel Kuriozin

Liste over analoger: sortering etter pris, vurdering

Curiosin (gel) Vurdering: 61

Billige analoger av gel Curiosin

Formagel (gel) Vurdering: 59 Opp

Analog billigere fra 311 rubler.

Formagel er mye billigere enn Kuriozin, men ligger i en annen farmasøytisk gruppe (Antiseptika og desinfeksjonsmidler) og adskiller seg fra "original" når det gjelder indikasjoner og kontraindikasjoner.

Dermatol Salve Rating: 55 Top

Analog billigere fra 253 rubler.

Produsent: Refined
Former for utgivelse:

 • Tuba 25
Instruksjoner for bruk

Dermatol salve brukes til å behandle inflammatoriske hudsykdommer som ledsages av gråt (sår, dermatitt, eksem). Fra kontraindikasjoner indikeres kun overfølsomhet over for salvets komponenter.

Gel Kuriozin: sammensetning, bruksanvisning og analoger

Legemidlet til ekstern bruk gel Kuriozin utnevnt til behandling av akne, akne, dermatitt og andre hudsykdommer. Legemidlet er produsert i form av en fargeløs gel, det er ingen spesifikk lukt. Legemidlet påføres de berørte områdene, under behandlingen må du følge instruksjonene nøye for å oppnå den ønskede terapeutiske effekten. På bakgrunn av lokal bruk blir stoffstoffet praktisk talt ikke absorbert, noe som reduserer risikoen for bivirkninger. Så følg instruksjonene for bruk av gel Kuriozin, indikasjoner for bruk, billigere kolleger fra Russland.

struktur

Som en del av Curiosin-salven er den viktigste aktive ingrediens sinkhyaluronat. Ett gram medikamentstoffet utgjør 1,027 mg av den aktive bestanddelen. Sinkklorid, kaliumsorbat, natriumhydroksyd, karbomer og sterilt vann er indikert som ytterligere komponenter i beskrivelsen av medikamentet.

Legemidlet er også tilgjengelig som en løsning. I tillegg til den aktive komponenten inneholder den renset vann, sorbitol og kaliumsorbat (15 mg). Løsningen bør brukes til å vaske såroverflaten. For behandling av dermatitt, er ikke akne brukt.

Farmakologisk aktivitet

Legemidlet har funnet utbredt bruk i kosmetologi og dermatologi. Det brukes til å behandle ulike huddefekter. For å forstå hvordan medisinen fungerer, er det nødvendig å forstå de etiologiske faktorene ved forekomsten av hudfeil.

Akne oppstår på grunn av hyperplasi i sebaceous kjertel med hyperkeratose av ekskretjonskanalene. Således begynner folliklene å produsere en hemmelighet som ikke kan frigjøres utenfor, på grunn av hevelse og lokal betennelse i kjertelen. Den patologiske rollen er tilordnet mikroorganismer Propionibacterium acnes. De produserer spesifikke komponenter som påvirker kanalene på kjertelen og omgivende strukturer negativt.

Slike patologiske endringer fører til en reduksjon i hyaluronsyren som omgir talgkirtlen. Syr er en naturlig polymer som danner en dispersjonsmatrise - den opprettholder tonen og elastisiteten til ytre huden. Med mangel på komponenten vises: akne, dermatitt, akne og andre hudproblemer.

Verdt å vite: Kuriozin gel eliminerer mangelen på hyaluronsyre i det behandlede området, noe som sikrer utvikling av en naturlig (lignende i kjemisk struktur) støttestruktur for cellulært vev. Syren gir således erstatning av defekten, noe som resulterer i grunnlag for utvinning.

Hyaluronsyre øker aktiviteten til makrofager og granulocytter. Med andre ord stimulerer stoffet de naturlige barrierefunksjonene fra penetrasjon av patogene mikroorganismer. Slik manifesterer den antiseptiske effekten av stoffet.

Zinkioner som er tilstede i sammensetningen har en antibakteriell effekt, som er fokusert på ødeleggelsen av Propionibacterium acnes. Når patogen mikroflora elimineres, blir alvorlighetsgraden av den lokale inflammatoriske prosessen redusert, noe som gjør det mulig å kvitte seg med huddefekter som akne, akne osv.

Hyaluronsyre forbedrer det proliferative stadium av fibroblastdannelse. Det aktiverer hovedlinken i produksjon av nye bindevev, fører til angiogenese - prosessen hvor nye blodkar og vev dannes. Slik regenereres effekten av Curiosin salve.

Indikasjoner for bruk

Instruksjoner for bruk Kuriozina uttrykte hele listen over indikasjoner på bruk av stoffet. Gelen er foreskrevet for behandling av akne, uavhengig av alvorlighetsgrad og skade på huden. Bruken av salve er primært rettet mot å utjevne de inflammatoriske manifestasjonene av akne eller papulær-pustulær utslett.

På bakgrunn av akne, lindrer effektivt effektivt hevelse og hevelse i huden, hyperemi av omgivende vev. Også nevnt er normaliseringen av temperaturregimet av det behandlede området.

Viktig: Mange kosmetologer anbefaler å bruke Curiosin gel til glatte rynker, selv om dette ikke er en absolutt indikasjon for bruk. Øvelsen viser at verktøyet bidrar til å forynge ansiktet, forbedrer blodsirkulasjonen, noe som gir mer aktiv ernæring av epidermis og dermis.

Instruksjoner for bruk salve Curiosin:

 1. Før du bruker verktøyet, vaskes det berørte området av huden med såpevann.
 2. Gelen brukes rikelig på de berørte områdene.
 3. Mangfoldet av manipulasjon - to ganger om dagen (morgen og lunsj).

Midler er anbefalt å bruke på huden i løpet av dagen, fordi bare i denne perioden er observert aktivitet av hyaluronsyre, henholdsvis vil oppveie effekten av eksem, kviser og andre. Hudproblemer.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Kontraindikasjoner for bruk av lokale midler: Organisk intoleranse av det aktive stoffet eller ekstra komponenter, idiosyncrasy - En smertefull reaksjon som utvikles hos noen pasienter som følge av ikke-spesifikke stimuli (for eksempel stoffets komponenter).

Det anbefales ikke å bruke Curiosin krem ​​under graviditet, siden ingen kliniske kliniske studier er utført. Imidlertid kan en hudlege ordinere et legemiddel til en kvinne i stillingen, dersom han vurderer bruken som er hensiktsmessig i denne spesielle situasjonen.

Sannsynlige bivirkninger:

 • Rødhet av huden (denne bivirkningen er en variant av normen, siden bruken av legemidlet provoserer en økt strøm av arterielt blod, noe som fører til rødhet av overflateepitellagene);
 • Brennende følelser umiddelbart etter påføring (denne bivirkningen oppdages relativt sjelden, i de fleste tilfeller er den selvnivellerende etter 2-5 minutter);
 • Overdreven tørrhet i huden, følelse av tetthet i huden, noe som forårsaker ubehag;
 • Allergisk reaksjon. Det er forbundet med overfølsomhet overfor en del av stoffet, manifestert i alle mennesker på forskjellige måter - avhengig av graden av følsomhet for stimulus. Symptomer: kløe i huden, utslett på typen urticaria, angioødem, etc.

For din informasjon: Konservativ behandling hjelper ikke alltid med å bli kvitt akne, siden patogene mikroorganismer utvikler og muterer, blir resistente mot tradisjonelle medisiner, noe som er et alvorlig problem i dermatologisk praksis. Kuriozin lar deg også eliminere det patologiske utslettet i en relativt kort periode med terapi - dette bekreftes ikke bare av hudlege, men også av pasienter.

Kostnaden for gelen i apoteket varierer avhengig av produsenten - $ 7-13. Billigere analoger Kuriozin: Aziks-Derma, Azogel, AkneStop. Den russiske ekvivalenten av Kuriozin er Regecin. Ved erstatning av lignende legemidler bør man være oppmerksom på at de har de samme helbredende egenskaper, men en helt annen sammensetning. Derfor er det nødvendige resultatet ikke alltid avslørt.

Legemidlet Curiosin er et effektivt middel for å eliminere akne, dermatitt og andre hud manifestasjoner. Gelen har mange positive vurderinger, har bevist seg i kampen mot rynker.

Flere Artikler Om Typer Acne