Varene kan ikke refunderes.

Varer av god kvalitet som ikke kan byttes (returneres) er oppført i listen, godkjent av et dekret fra Russlands regjering den 19. januar 1998. 55. Les mer

 • beskrivelse
 • parametere
 • levering

Multi-hydrerende beroligende middel. Komposisjonen inneholder nye aktive ingredienser for langvarig hudkomfort: MP Lipids gjenoppretter huden Niacinamid beroliger og reduserer betennelse Efaklar N fukter fuktig fet hud, irritert som følge av bruk av tørkemidler. Kompenserer for tørr hud som oppstår under behandling av akne, som isotrethionin. 1. Regenereringseffekt: sheasmør + squalen + glyserin; restaurering av en hydro-lipidfilm av huden; 2. Forbedring av biologisk aktivitet: MP-lipider + ceramid 5 aktiverer syntesen av ceramider, kolesterol og filagrin. Fuktar og forbedrer barrierefunksjonen i huden; 3. Anti-inflammatorisk effekt: Niacinamid reduserer betennelse.

DEL MED VENNER:

Regler for spørsmål og tilbakemelding

Skrive en anmeldelse krever
registrering på nettstedet

Logg inn på din konto Wildberries eller registrer deg - det tar ikke mer enn to minutter.

REGLER FOR SPØRSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørsmål skal bare inneholde informasjon om produktet.

Vurderinger kan gi kundene en innløsningsandel på minst 5% og bare for de bestilte og leverte varene.
For ett produkt, kan kjøperen ikke legge igjen mer enn to vurderinger.
Du kan legge til opptil 5 bilder til vurderinger. Produktet i bildet skal være tydelig synlig.

Følgende anmeldelser og spørsmål må ikke publiseres:

 • peker på kjøp av dette produktet i andre butikker;
 • inneholder kontaktinformasjon (telefonnumre, adresser, e-post, koblinger til nettsteder fra tredjeparter);
 • med profanity, fornærmer andre kunders eller butikkens verdighet;
 • med en overflod av store bokstaver (store bokstaver).

Spørsmål blir kun publisert etter at de mottar et svar.

Vi forbeholder oss retten til å redigere eller ikke publisere en anmeldelse og et spørsmål som ikke overholder de etablerte reglene!

Hvordan bli kvitt akne?

Formål: beroligende fuktighetskrem.

Indikasjoner for bruk: Oljeproblemer, irritert som følge av bruk av overdrevent beredte midler (vist under behandling med roaccutan, basiron, differensial, zeneritt og andre aggressive stoffer for aknebehandling).

Beskrivelse: Fuktar huden irritert under behandling av akne, på grunn av dets lipidinnhold, som bidrar til å gjenopprette lipidfilmen. Forbedrer beskyttelsesfunksjonen på grunn av den patenterte komponenten Ceramide 5, termisk vann La Roche-Posay, bisabololol, som myker og fukter huden.

Klumpfritt: Testet i Frankrike under dermatologisk tilsyn.

Resultat: Huden er perfekt fuktet og mykgjort.

Bruk: Påfør om morgenen og kvelden på forrenset, tørr hud.

Produsent: La Roche-Posay, Frankrike.

Ingredienser: Aqua, squalan, glyserin, cyclohexasiloxane, propylenglykol, Butyrospermum, shea smør, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, PEG-100-stearat, glyceril stearat, PEG-20 stearat, bisabolol, te-karbomer, ammonium polyacryloydimethyl taurate, dinatrium EDTA, hydroxypalmotoyl, sphinganin, tetranatrium EDTA, xantangummi, cetylalkohol, stearylalkohol, myristylalkohol, t-butylalkohol, sitronsyre, tokoferol, natriumbenzoat, fenoksyetanol, metylparaben, propylparaben, parfyme / duft.

Pris: ca 640-750 rubler. (du kan kjøpe på apoteket).

Før jeg begynner å snakke videre, vil jeg merke at dermatologer liker å foreskrive La Rosh-stillinger, fordi denne linjen er en av de enkleste, mykeste produktene som ikke irriterer huden i det hele tatt, er hypoallergisk, selv om det bare er en vask. Og tro meg, dette er det du trenger, når du helbreder allerede torturert hud, vil du at huden din skal hvile etter behandling, i stedet for å knase, er Effaclar akkurat det huden din trenger å være tørr fra medisiner.

Mine visninger:
Ganske godt verktøy som jeg pleide å bruke, selv om, hva jeg skal si, bruker jeg det fortsatt, og jeg liker det.

Jeg valgte en ny fuktighetskrem i svært lang tid. Den forrige fuktighetskremen klarte ikke tørr, solbrent hud om sommeren, så valget falt på La Roche-Posay Effaclar H - Beroligende fuktighetskrem.

Sannsynligvis ble vant til det i en uke. Kremet selv er veldig forsiktig, det er lett å legge seg ned, det absorberes lett, men dette er et villedende inntrykk, som den fettete glansen i ansiktet etter at den ble igjen, som jeg egentlig ikke likte. Etter å ha lest litt på nettet om denne krem, skjønte jeg at jeg har mer enn ett slikt problem. Likevel er dette verktøyet ment for personer som behandler akne og huden er tørr, og huden min er ganske dehydrert enn overdried. Det var en vei ut: du trenger ikke å bruke mye penger på huden, og selv om du er overdone og huden glitter, trenger du bare å fjerne overflødig krem ​​med et lommetørkle (jeg må gjøre dette etter påføring av krem).

Verktøyet er absolutt ikke-metisk, jeg kan si dette med fullstendig tillit. Jeg har brukt den i mer enn en måned, 2 ganger om dagen, huden min skinner rett: myk, myk og ikke irritert på noen måte som noen ganger må brukes. Generelt var kremet perfekt for meg, jeg anbefaler.

Noen bilder

Denne makroen (alle øker), slik at du kan se noen av de minste hudfeilene.

Som vist på bildet over, er huden ikke overdreven, men etter vask blir den strammet, noe som forårsaker ubehag.

Påfør en liten mengde krem ​​på ansiktet og smør godt ut.

Det er merkbart at huden skinner litt, hvis du forlater det på den måten, blir denne skinnet enda sterkere med tiden. Det er bedre å ikke legge det på huden.

Vi fjerner skinnet fra huden, det er nok å holde en klut over ansiktet, da huden får en matt skygge og så varer det 4-5 timer. Verktøyet matte ikke, så forventer noe mer fra det enn fuktighetsgivende er ikke verdt det.

anmeldelser:

Malva: Produktet kjøler noe, fuktes og beroliger, jeg likte det.

Poplavok: Lett, men heller fettete krem. Etter ham har jeg et ansikt som en pannekake, jeg bruker den om natten, siden om morgenen er det ingen rødme i ansiktet mitt (noen ganger har jeg en slik "glede").

Lara: Det er riktig for et dehydrert ansikt. Brukt i sør, da det var allergi og mye tørkesol.

Black Katty: jenter, det er bare SUPER. Fukter huden raskt, fjerner følelsen av ubehag og tetthet, beroliger og det er fint - forverrer ikke situasjonen med kviser - nye ikke vises, de gamle er ikke aktivert. Ulemper - særegen lukt + tett, tung tekstur + etter påføring, huden er veldig skinnende. Jeg er glad for å bruke den om natten - for en slik positiv effekt er jeg klar til å tilgi ham for alle minusene!

sommerbliss: Lett tekstur. Fuktighetsgivende klipper vanligvis. Kan brukes om kvelden etter vask, hvis huden ikke er for tørr. Jeg passet ikke personlig, fordi peeling forblir fortsatt. Han klarte ikke å løse dette problemet. Bra at det var en sampler. Som grunnlag for sminke, gikk ikke - etter en stund begynner ansiktet å skinne som et kobberbasseng. Det ser ut til at han ikke er fet... men denne glansen ødelegger hele bildet.

ULKA: Hud er fet. Det ble tørt i rommet, og det var kaldt ute, huden begynte å skrelle av. Bra for natten. Under det er ikke skremmende og gniddende alkoholkrem.

Hvis du leser vurderinger, innser du at hovedproblemet med denne krem ​​er fet skinn. Hvordan håndtere det, har allerede skrevet, bare fjern overflødig krem, fett lommetørkle og alt vil bli bra.

La Roche-Posay Effaclar H - Gjennomgang

Jeg kjøpte denne krem ​​i begynnelsen av mars, da huden utsatt for fettinnhold ble stygg - betent og skrelt på samme tid. I følge beskrivelsene fra produsenten ble krem ​​laget for slike tilfeller.

Dette er et av de få verktøyene, konklusjoner om effektiviteten av disse og hvordan du best kan bruke den, kan gjøres umiddelbart. Ikke fra første bruk, selvfølgelig. Men etter et par uker - sikkert.

Brukte det om kveldene. Den første kvelden ble krem ​​absorbert, sannsynligvis i et minutt. Da, med hver bruk begynte det å bli absorbert mer og sakte. Jeg brukte den til 4 kvelder på rad - i løpet av denne tiden hadde huden tid til å gjenopprette - peeling og rødhet igjen. (Naturligvis er det verdt å kjempe med lidenskaper på andre måter.)

Jeg prøvde å bruke det om morgenen - jeg likte det ikke. Huden med det blir veldig fort, og skinner bare grusomt.

For meg viste denne krem ​​seg for å være et fantastisk SOS-middel. For hver dag - det er tungt. Nå, til den virkelige våren kommer, vil jeg bruke den 2 ganger i uken etter peeling og rensemaske. Allerede prøvd så søkt, veldig mye. Utmerket erstatning for fuktighetsgivende og regenererende masker. Huden om morgenen ser så frisk og velpleiet ut at du ikke engang vil vaske.

I veldig varmt og varmt vær er jeg mer enn sikker på at det blir tungt. Jeg vil ikke engang risikere å bruke den.

PS! Forresten, trodde hun at farmasøytiske kosmetikk (som koreansk) bare var et markedsføringsgrep.

[Redigert av forfatteren 19 mars 2017]

Effaclar h

Multi-kompenserende beroligende fuktighetskrem

Fuktar tørre hudpleieprodukter.

egenskaper

Indikasjoner: Oljeskinn svekket av hudpleieprodukter.
EFFACLAR H fukter oljeaktig hud som blir svekket ved å tørke hudpleieprodukter.
Ny, ultrafint tekstur med ikke-fettfri, klebrig finish som kompenserer for eventuelle bivirkninger, heller ikke
Synlig eller erfaren, av over-tørking behandlinger.
MPI-LIPIDS INNOVASJON: NIACINAMID.

Produktets effektivitet

-64% reduksjon i tørrhet (dermatologisk evaluert, Dermascore-vurdering på 30 pasienter). Resultat etter 4 uker.

Texture søknad

Ingredienser | Filkode: B159213 / 1

 • AQUA / VANN
 • DIMETHICONE
 • GLYCERIN
 • PROPYLENE GLYCOL
 • ETHYLHEXYL PALMITATE
 • Squalane
 • niacinamide
 • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE
 • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER
 • PEG-100 STEARATE
 • GLYCERYL STEARATE
 • PEG-20 STEARATE
 • karbomer
 • trietanolamin
 • DIMETHICONE / VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER
 • MYRISTYL MALATE PHOSPHONIC ACID
 • AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE
 • HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE
 • CAPRYLYL GLYCOL
 • TETRASODIUM EDTA
 • XANTHAN GUM
 • CETYL ALCOHOL
 • TOKOFEROL
 • Phenoxyethanol
 • PARFUM / FRAGRANCE

Våre sikkerhetsforpliktelser

Sikkerhetsstandarder utover internasjonale kosmetikkregler.

100% produkter
allergi testet

100% produkter
allergi testet

En forutsetning = null allergiske reaksjoner.
Hvis vi oppdager en enkelt sak, går vi tilbake til laboratoriene og reformulerer.

Bare det essensielle,
ved riktig aktiv dose

Bare det essensielle,
ved riktig aktiv dose

Utviklet i samarbeid med dermatologer
og toksikologer, inneholder våre produkter bare den nødvendige
ingredienser, ved riktig aktiv dose.

Testet
på veldig følsom hud

Testet
på veldig følsom hud

Våre produkters toleranse er verifisert på den mest følsomme huden:
reaktiv, allergisk, akne-utsatt, atopisk, skadet eller svekket
ved kreftbehandlinger.

Formel beskyttelse
over tid

Formel beskyttelse
over tid

Vi velger den mest beskyttende emballasjen som er knyttet til bare
nødvendige konserveringsmidler for å garantere intakt toleranse
og effekt over tid.

Effaclar h

Intensiv beroligende fuktighetskrem for å gjenopprette fet hud. Inneholder La Roche-Posay termisk vann

For å legge igjen en anmeldelse, må du registrere deg

Intensiv beroligende behandling som reparerer den skadede hudbarrieren, eliminerer bivirkningene av overdreven tørr hud og irritasjonen som kan skyldes behandling av akne.

egenskaper

De aktive ingrediensene i blandingen, som MP-lipider av den nye generasjonen, Ceramide og den beroligende ingrediensen Niacinamid, hjelper til med å gjenopprette den skadede hudbarrieren og den naturlige syntesen av fuktighetsgivende faktorer, lipider og proteiner som er nødvendige for å beskytte huden og en følelse av komfort.

Komfortabel, ikke-klebrig tekstur av krem, spesielt testet på fet, akne-utsatt hud.
Ikke komedogenno.

Tekstur og applikasjon

Ingredienser | Filkode: B159213 / 1

 • AQUA / VANN
 • DIMETHICONE
 • GLYCERIN
 • PROPYLENE GLYCOL
 • ETHYLHEXYL PALMITATE
 • Squalane
 • niacinamide
 • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE
 • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER
 • PEG-100 STEARATE
 • GLYCERYL STEARATE
 • PEG-20 STEARATE
 • karbomer
 • trietanolamin
 • DIMETHICONE / VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER
 • MYRISTYL MALATE PHOSPHONIC ACID
 • AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE
 • HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE
 • CAPRYLYL GLYCOL
 • TETRASODIUM EDTA
 • XANTHAN GUM
 • CETYL ALCOHOL
 • TOKOFEROL
 • Phenoxyethanol
 • PARFUM / FRAGRANCE

Sikkerhetskriterier

Høyere enn internasjonale krav til kosmetiske produkter

100% av produktene testet under dermatologisk kontroll

100% av produktene testet under dermatologisk kontroll

Den eneste tilstanden er null allergiske reaksjoner.

Hvis minst en ble identifisert, går vi tilbake til utviklingsstadiet av formelen og endrer det.

Bare de mest nødvendige ingrediensene i optimale konsentrasjoner.

Bare de mest nødvendige ingrediensene i optimale konsentrasjoner.

Utviklet i forbindelse med hudlege og toksikologer, inneholder våre produkter bare nøye utvalgte ingredienser.

Testet selv på den mest følsomme huden.

Testet selv på den mest følsomme huden.

Våre produkter er egnede selv for den mest følsomme huden: utsatt for overdreven tørrhet, allergi, atopi, akne, skadet eller svekket etter onkoterapi

Formel beskyttelse over tid

Formel beskyttelse over tid

Vi utvikler emballasje og velger konserveringsmidler for å sikre maksimal bærbarhet og beskytte formelen fra påvirkning av eksterne faktorer i lang tid.

La Rosh Pose Efaklar H Multi-regenererende fuktighetsgivende beroligende krem ​​40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

RESTORERER OG FØLER HUDEN. LANGTIDIGT OG ELIMINERER IRRITASJON

Få varsel ved mottak av varer til lageret

Intensivt fukter fet hud, irritert ved bruk av tørkemidler

Få varsel ved mottak av varer til lageret

VELG FUNKSJONLIG VOLUME

La Rosh Pose Efaklar H Multi-regenererende fuktighetsgivende beroligende krem ​​40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Få varsel ved mottak av varer til lageret

beskrivelse
Anmeldelser (306)
Skriv en anmeldelse

Multi-hydrerende beroligende middel.
Sammensetningen introduserte nye aktive ingredienser for langvarig hudkomfort:
MP Lipids gjenoppretter huden
Niacinamid beroliger og reduserer betennelse

Efaklar N fukter fuktig fet hud, irritert som følge av bruk av tørkemidler. Kompenserer for tørr hud som oppstår under behandling av akne, som isotrethionin.

1. Regenereringseffekt: sheasmør + squalen + glyserin - restaurering av hydro-lipidfilmen av huden;
2. Forbedre biologisk aktivitet: MP-lipider + ceramid 5 - aktivere syntesen av ceramider, kolesterol og filagrin. Fuktar og forbedrer barrierefunksjonen i huden;
3. Anti-inflammatorisk effekt: niacinamid - reduserer betennelse.

AKTIVE KOMPONENTER

Shea smør + squalen + glycerin;
MP lipider + ceramid 5;
niacinamide
Utmerket portabilitet.

STRUKTUR
SØKNAD

Påfør daglig om morgenen og / eller kvelden på ansikt, nakke og hals.
Passer som sminkebase.

Servata forma

Kosmetikk Anmeldelser

populær

La Roche-Posay.

Effaclar H.

Efaklar H - Rengjør beroligende mousse, 150 ml.

Fra produsenten:

Dypt renser og beroliger fet hud, irritert som følge av bruk av tørkemiddelprodukter.

Indikasjoner for bruk:
For fet hud, svekket med tørking betyr omsorg.

funksjoner:
EFFACLAR H mousse renser og myker oljeaktig hud irritert som følge av bruk av tørkemidler. Den utrolig myke tekstur av produktet gjør at du kan forsiktig rense huden.

Anbefalinger for bruk:
Rist godt før bruk: Legg litt i håndflaten, bruk fuktig hud og skyll deretter med vann.

ingredienser:

 • vann / vann
 • coco-betaine (coco-betaine),
 • natriumkokokamacetat (natriumkokokamacetat),
 • dimetyleter (dimetyleter),
 • PEG-30 glycerylkokoat (PEG-30 glycerylkokoat),
 • PEG-200 hydrogenert glycerylpalmat (PEG-200 hydrogenert glycerylpalmat)
 • polysorbat 20 (polysorbat 20),
 • natriumklorid (natriumklorid - bordsalt),
 • isobutan (isobutan),
 • PEG-7 glycerylkokoat (PEG-7 glycerylkokoat),
 • bisabolol (bisabolol),
 • butan (butan),
 • sink-PCA (sink pyroglutamat),
 • glycerin (glycerin),
 • dinatrium EDTA (EDTA dinatriumsalt),
 • propan (propan)
 • sitronsyre (sitronsyre),
 • polysorbat 21 (polysorbat 21),
 • kaliumsorbat (kaliumsorbat),
 • natriumbenzoat (natriumbenzoat).

anmeldelse:

Ved apotek LRP splitter verne uforklarlig tillit, testet meg betyr det jeg har arrangert, gel for vask Toleran så langt (ca to år) er fortsatt min favoritt av alle umyvalok for sensitiv hud, og Tsikaplast balsam generelt fortjener en egen diskusjon - det er et mirakel, og ikke krem :-)) mousse Efaklar merke etter å ha lest rave vurderinger på internett, i henhold til hudtype er egnet, i huden min er ikke veldig å holde på fuktigheten, men jeg bruker Skinoren gel for behandling av feil og nå i vinter var det liten shelushinki n vinger av nesen og kinnene. Generelt kjøpte jeg det samme kveld.

Moussen er plassert i en metallflaske under trykk, lukket med et gjennomsiktig deksel og har en praktisk dispenser. Hva jeg liker form av mousse, så det er en ubestridelig brukervennlighet - ristet flasken, klemmet og vasket. Skummet ved utgangen er mykt og tykt, det er lett fordelt over ansiktet og er også lett å vaske av. Når du bruker huden, klyver du ikke, irriterer ikke, jeg er ikke så sikker på de beroligende egenskapene, men etter at du har gjort det, redder ansiktet ikke mye. Det morsomme øyeblikket - rett etter skummet i nesen, lukker lukten av alkohol, men det forsvinner raskt og gir ikke ulempe.

Dette renser huden myk og delikat mousse, men jeg vil ikke si at nøye, bruker jeg det i morgen - huden ren, frisk, følelse av tetthet der, og om kvelden bruk kraftigere verktøy (som såpe fra Mary Kay). Men det er ikke laget for dyp rensing av ansiktet, det er bare for følsom hud eller det har blitt så fra bruk av noen monstrøse effekter av aknebehandling (for eksempel Baziron eller Klenzit). Jeg prøvde ikke å vaske av sminke, for dette bruker jeg en micellar-løsning, spesielt siden om morgenen jeg våkner, er det som regel ikke gjort opp :-))

Han hjelper meg også ved akutte reaktive hudreaksjoner, som noen allergiske reaksjoner (når ansiktet reddens, blir overfølsom og kløe) fordi den ikke irritere huden. I prinsippet virker Toleran gel det samme, men mousseformen er mer praktisk å bruke. Men jeg har nok gel i seks måneder, og mousse er ikke veldig økonomisk brukt, prisen de har omtrent det samme, så den andre gangen ikke kjøpe en mousse, og ta din favoritt Toleran skummende gel.

Konklusjon: Verktøyet er effektivt og praktisk, men jeg vil ikke kjøpe det en gang til.

La Roche Posay Effaclar H

Rensing fuktighetsgivende krem ​​gel

La Roche Posay Effaclar H - Cleansing Gel fuktighetskrem renser huden skånsomt, lindrer bivirkninger av medikamentell behandling av akne (flassing, tørrhet, følelse av ubehag og bli.

Den komfortable strukturen, kombinert med en spesiell applikasjonsteknikk, er skreddersydd for behovene til irritert sensitiv hud. Efaklar N, er et ideelt middel for rensing, som utfyller daglig pleie av dehydrert og irritert hud.

På grunn av innholdet av niacinamid, det lindrer og myker huden, bidrar til å gjenopprette beskyttelsesfunksjonen til huden. Sinkglukonat har en segregerende og antibakteriell effekt.

La Roche Posay Effaclar - Fuktighetsgivende beroligende H Cream, 40 ml

Intensivt fukter oljeaktig hud, irritert som følge av bruk av tørkemidler. På grunn av innholdet av fett, spesielt mangelen på som opplever den type hud, gjenoppretter EFFACLAR H hydrolipide film, styrke den beskyttende funksjon av huden på grunn av innholdet av den patenterte ceramid 5 komponent (ceramid 5). Gir komfort og mykhet til huden. Beriket med termisk vann La Roche-Posay og Bisabolol (Bisabolol), kremen har en beroligende og beroligende effekt. Ikke komedogenno. Testet i Frankrike under tilsyn av dermatologer.

Hvordan brukes: Påføres på morgenen og kvelden på den rensede huden.

kommentarer

Ingen kommentarer enda.

 • Om selskapet
 • Hvem er vi
 • Kontakt oss
 • anmeldelser
 • Nye varer
 • Pallas
 • Service og support
 • Hvordan kjøpe
 • Returnerer og bytter
 • Frakt og betaling
 • Personlig konto
 • opt
 • Personvernregler
 • La oss være venner

2009-2018 © Beautydiscount.ru - profesjonell merket kosmetikk og parfymer til engrospriser

PRIVACY POLICY

Denne personvernpolitikken styrer forpliktelsene på https://beautydiscount.ru-nettstedet om ikke-avsløring og sikrer beskyttelse av personopplysninger for besøkende på nettstedet, som tilbys av besøkende når du bruker ressursen, inkludert under registrering og bestilling. En bruker som besøker nettstedet beautydiscount.com, godtar automatisk denne personvernspolitikken og vilkårene for bruk av personopplysningene som er gitt til dem. Ellers må brukeren nekte å bruke nettstedet beautydiscount.ru.

1. Generelle problemer

1.1. Denne personvernspolitikken stavet ut metodene for bruk og lagring av konfidensielle data fra kunder som besøker nettstedet beautydiscount.ru i nettbutikkdatabasen.

1.2. Ved å gi nettbutikken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" med privat informasjon via nettstedet beautydiscount.ru, godtar kunden som standard overføring, bruk og utlevering av personopplysninger i samsvar med vilkårene i denne personvernreglene.

1.3. Denne personvernreglene gjelder bare for data av privat karakter oppnådd gjennom nettbutikken beautydiscount.ru. Informasjon av privat art inkluderer data som tillater bruk, alene eller i kombinasjon med andre data som er tilgjengelige i nettbutikken, for å identifisere personlige kundedata.

1.4. Nettstedet beautydiscount.ru kan inneholde lenker som lar deg gå til tredjeparts nettsteder. Nettbutikken er ikke ansvarlig for informasjonen som publiseres på disse nettstedene, og gir kun lenker til dem for å sikre kundens bekvemmelighet. Nettstedet beautydiscount.ru publiserer ikke bevisst koblinger til Internett-ressurser som kan forårsake skade på klientens datamaskin eller dets virus.

2. Definisjon av vilkår

Nettstedadministrasjonen av nettbutikken beautydiscount.ru er ansatte som er autorisert til å samle inn og behandle Personopplysninger, som også bestemmer målene for samhandling med Personopplysninger, deres sammensetning og operasjoner utført med dataene.

Personlige data er informasjon som direkte eller indirekte identifiserer brukeren (subjektet til personopplysninger).

Behandling av personopplysninger - handlinger eller et sett med handlinger som utføres ved hjelp av automatiske tjenester eller uten å bruke de med personopplysninger. Listen over disse handlingene inkluderer: innsamling, opptak, systematisering, lagring, forfining (oppdatering, endring), bruk, overføring (distribusjon, levering, tilgang), blokkering, ødeleggelse av personopplysninger.

Fortrolighet (ikke-avsløring) av personopplysninger er obligatorisk overholdelse av administrasjonen av nettstedet til nettbutikken beautydiscount.ru, eller andre som har fått tilgang til personlige data, kravet om ikke å tillate utlevering uten samtykke fra emnet for personopplysninger eller tilgjengeligheten av andre juridiske grunner.

Bruker / Kjøper - En person som bruker nettstedet til nettbutikken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" og har tilgang til det via Internett.

"IP-adresse" - Individuell nettverksadresse til brukeren på Internett, bygget på IP-protokollen (Internet Protocol).

"Cookies" - en rekke spesifikke data sendt av webserveren og basert på brukerens personlige datamaskin, som webklienten eller nettleseren hver gang sender til webserveren i en HTTP-forespørsel når du prøver å åpne siden på det tilsvarende nettstedet

3. Data mottatt av nettbutikken

Nettbutikken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" samler inn følgende personopplysninger for besøkende:

Etternavn, fornavn og patronymic av kjøperen når du registrerer en personlig konto eller bestiller.

Adresse for levering av bestillingen.

By- eller mobiltelefonnummer for kommunikasjon når du registrerer en personlig konto eller legger inn en bestilling.

E-post når du registrerer en personlig konto, legger inn en bestilling, samt når du abonnerer på et nyhetsbrev.

Data overføres automatisk når en besøkende besøker nettstedet: brukerens IP-adresse, informasjonskapsler, nettleserdata.

Kjøpshistorier, samt informasjon om enkelte handlinger på nettstedet (legge til varer i favoritter, lagre sider om sett eller produkter av interesse)

Rekord av telefonsamtaler med brukere (kunder) når du foretar et utgående anrop til brukeren og når du foretar et innkommende anrop fra brukerens nettsted

3.1. Hvis brukeren ikke er registrert og ikke er autorisert på nettstedet, blir han identifisert som anonym når han ser på innholdet. Serverne på beautydiscount.ru fra en slik bruker kan samle for statistikk følgende informasjon:

 • om typen nettleser;
 • om typen datamaskin;
 • om typen operativsystem;
 • IP-adresse.

3.2. Informasjon om registrerte brukere er samlet og lagret på serveren:

3.3.1. Personlig informasjon, samt annen informasjon som kundene bevisst og frivillig sender under registreringsprosessen og når du bruker nettstedet:

Passord - analog av signaturen;

Hvis bestillingen ble sendt feilaktig på grunn av levering av unøyaktige data fra Kjøper, avslår nettbutikken BEAUTYDISCOUNTCENTER alt ansvar for levering av en slik bestilling.

Analogen av klientens signatur er passordet for tilgang til kontoen sin. Alle handlinger som utføres i systemet ved hjelp av den analoge brukerens håndskrevne signatur anses å være begått personlig av brukeren. Klienten er eneansvarlig for sikkerheten og ikke-avsløring av data analog av den håndskrevne signaturen.

Formål med innsamling av informasjon:

for brukerregistrering på nettstedet, aksept, behandling og levering av bestillingen;

gi tilbakemeldinger fra kunder, gi kundesupport

varsler om endringer i arbeidet med våre tjenester;

gi tilbud og informasjon om kampanjer, nyankomne annonser, reklameutskrifter med samtykke fra klienten.

Brukeren kan endre, oppdatere eller slette hans personlige data i den personlige kontoen. Nettbutikken kan slette all informasjon som inneholder personopplysninger for brukere av nettstedet.

3.3.2. Data fra informasjonskapsler. Dette er små tekstfiler der informasjon om klientens handlinger på ressursen lagres etter å ha besøkt nettstedet vårt. Disse filene påvirker ikke operativsystemet på brukerens datamaskin.

Formålet med å samle datafiler: Takket være informasjonskapsler må brukeren ikke skrive inn et navn og passord hver gang for å komme inn i det personlige området. Alle innstillinger lagres, for eksempel region og individuelle preferanser. Nettbutikken bruker denne informasjonen til å holde statistikk over brukere og deres forespørsler. Disse studiene hjelper nettbutikken til å analysere, evaluere, forbedre arbeidet sitt, forbedre kvaliteten på produkter og tjenester, forbedre kommunikasjonsmekanismer med kunder.

En klient kan slette informasjonskapsler etter å ha besøkt beautydiscount.ru. I dette tilfellet er nettbutikken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" ikke ansvarlig for ressursens utilstrekkelige kvalitet.

3.3.3. Informasjon fra nettleseren - data som nettleseren automatisk sender til serveren, for eksempel: IP-adresse, siste besøks historie, navn på operativsystemet, navn og versjon av programmet som kunden kobler til Internett, dato og klokkeslett for brukerens besøk på nettstedet. Du kan forhindre at nettleseren overfører denne informasjonen ved å endre innstillingene.

Formål med innsamling av informasjon: Nettbutikken holder statistikk over besøk for drift av servere og for opptak av egen trafikk I dette tilfellet er den innsamlede statistiske informasjonen ikke knyttet til bestemte brukere og behandles bare i form av generell statistikk. Klientens IP-adresse og systemadgangstid, i samsvar med bruker-ID, lagres i databasen for å forhindre svindel.

3.3.4. Informasjon fra tredjeparter er private data som partnere, leverandører eller annen tredjepart gir til nettbutikken, for eksempel informasjon om en vellykket betaling.

Formål med innsamling av informasjon: Å oppfylle forpliktelser fra en nettbutikk for behandling og levering av varer til kunden, behandling og mottak av betalinger eller melding til kunden om statusen til hans bestilling

3.3. Nettstedet beautydiscount.ru brukeren kan legge igjen tilbakemelding til varene. I dette tilfellet er han forpliktet til å huske at den personlige informasjonen han rapporterer i disse delene av nettstedet, er synlig for andre brukere. For å unngå svindel eller andre operasjoner som kan være knyttet til brukerdata, ikke la personlige opplysninger (telefon, e-postadresse, innlogging, passord osv.) I vurderinger og andre offentlige meldinger. I dette tilfellet er nettbutikken ikke ansvarlig for sikkerheten til disse dataene.

4. Beskyttelse av brukernes personlige opplysninger

4.1. Nettbutikken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" rapporterer aldri under noen omstendigheter personlige (personlige) opplysninger om sine kunder, bortsett fra tilfeller som er foreskrevet i Federal Law No. 152-FZ 27. juli 2006 "On Personal Data", eller når en kunde samtykker frivillig til videre overføring av informasjon.

4.2. Nettbutikken har rett til å bruke andre selskaper og enkeltpersoner til å utføre bestemte typer arbeid, for eksempel: Levering av pakker, post og e-postmeldinger, fjerning av duplikatinformasjon fra kundelister, analyse av data, levering av markedsføringstjenester, behandling av kredittkortbetalinger. Disse enhetene / personene har kun tilgang til personlig informasjon fra brukere når det er nødvendig for å utføre sine funksjoner. Denne informasjonen kan ikke brukes av dem til andre formål.

4.3. Nettbutikken implementerer tiltak for å beskytte personlige (personlige) kundedata på følgende områder:

forebygging av lekkasje av informasjon som inneholder personlige (personlige) data via tekniske kommunikasjonskanaler og andre midler;

forebygging av uautorisert tilgang til informasjon som inneholder personlige (personlige) data, spesielle effekter på slik informasjon (informasjonsselskaper) for å oppnå, ødelegge, forvride og blokkere tilgang til det;

beskyttelse mot skadelig programvare;

inntrenging gjenkjenning og datamaskinangrep.

5. Lagringstid

Nettbutikken lagrer kundens personlige opplysninger i den tid det er nødvendig for å oppnå målene som den opprinnelig ble oppnådd, eller andre legitime formål, bortsett fra når en lengre periode for lagring av opplysninger er lovlig eller tillatt av den.

6. Sikkerhet på bankkort

Når du betaler for bestillinger i nettbutikken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" ved hjelp av bankkort (debet, kreditt, etc.), foregår alle operasjoner med tredjepartsressurser av banker i spesielle beskyttede moduser. Ingen konfidensiell informasjon på bankkort, unntatt melding om betaling, sendes ikke til nettbutikken og kan ikke overføres.

7. Endringer og tillegg

Alle endringer i vilkårene i retningslinjene for bruk av personlig informasjon vil bli reflektert i dette dokumentet ved å legge dem på nettstedet. Shop Online «BEAUTYDISCOUNTCENTER» forbeholder seg retten til å gjøre endringer i visse deler av dette dokumentet når som helst uten forvarsel ved å publisere en oppdatert versjon av denne personvernerklæringen på nettsiden på denne siden. Siden publiseringen er brukerne kjent med de nye vilkårene i personvernreglene.

La Rosh poser Efaklar N - Multi-Repair Moisturizer, 40ml

Langvarig komfort for fet hud irritert ved bruk av tørkemidler

Når du kjøper dette produktet kan du få opptil 105 bonuspoeng. Kurven din vil være 105 poeng som kan konverteres til en kupong på 21 rubler.

30 andre produkter i kategorien:

effekt

La Roche-Pose Efaklar N multi-reduksjons fuktighetskrem - fukter fuktig fet hud, irritert som følge av bruk av tørkemidler.

søknad

For oljeproblemer, svekket som følge av bruk av tørremiddelpleieprodukter (tørr følelse, peeling, rødhet).

egenskaper

 • På grunn av innholdet av fett, spesielt mangelen på som opplever den type hud, gjenoppretter EFFACLAR H hydrolipide film, styrke den beskyttende funksjon av huden på grunn av innholdet av den patenterte ceramid 5 komponent (ceramid 5).
 • Gir komfort og mykhet til huden.
 • Beriket med termisk vann La Roche-Posay og
 • Bisabolol (Bisabolol), kremen har en beroligende og beroligende effekt.
 • Ikke komedogenno. Testet i Frankrike under tilsyn av dermatologer.

Resultatet

Huden er perfekt fuktet og mykgjort.

tekstur

Ny, ultra-lys, ikke-fett og ikke-klebrig tekstur

pakking

søknad

Påfør om morgenen og kvelden på den rensede huden.

struktur

Aqua, squalan, glyserin, cykloheksasiloksan, propylenglykol, butyrospermum, shea-smør, kapryl / caprittriglyserid, PEG-100-stearat, glycerilstearat, PEG-20-stearat, bisabolol, tekarbomer, ammoniumpolyakryloydimeterat, hydrodvdrod, virod, Idrythrod, Idrotot, Idabolol, tekarbomer tetranatrium edt, xantangummi, cetylalkohol, tristanalkohol, natriumbensoat, fenoksyetanol, metylparaben, propylparaben, parfume / duft.

Flere Artikler Om Typer Acne