330 anmeldelser om

La Roche-Posay ansikts kremer 20. juni 2013

Girls. En dermatolog har diagnostisert perioral dermatitt. forbød all min (ikke billig) krem ​​å bruke! Og utnevnte Rosaliak. På grunnlaget Estée Lauder Double Wear Light ligger perfekt! Fetthet er ikke, fordi av naturen er huden ganske tørr. Jeg anbefaler alle, før du velger kremer som ikke bare har en kosmetisk effekt, for å henvende seg til en spesialist. Tross alt er utslett et signal til en person at det er noe galt i kroppen.

La Roche-Posay ansikts kremer 11. april 2012

RICH ønsket å sette en deuce, men jo bra. fra positiv til tørr hud: tykk krem, ansiktet ser friskt ut, hviler (hvis du ikke rører ansiktet om dagen), så bare minuser: det var allergi på grunn av liten utslett, kremet glir virkelig av ansiktet, ruller Det burde ikke, det absorberer alt i seg selv, og dette glir), og til og med prisen. Vel, det koster ikke så mye ((((

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 5 · Nei 2

La Roche-Posay ansikts kremer 5. september 2011

3 uker siden kjøpte jeg La Roche-Posay Rosaliac krem ​​for normal og tørr hud, noe som reduserer rødhet. Det reduserer ikke noe i det hele tatt :), men jeg kjøper ikke noe om kjøpet. Alle små kviser, irritasjoner, tørre kinn og fett på pannen forsvant. Kremet gir en komfortstilstand for hele dagen. Veldig praktisk dispenser. Og faktisk en fin krukke)

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nei 0

La Roche-Posay ansikts kremer 5. september 2011

Jeg har brukt dette selskapet i flere år. Min hud er fet pimply. Kjøpt noen år med efaklar M. Veldig godt fuktighet, det er ingen irritasjon. Matte middelmådig. Men sammenlignet med matemulsjonen, øker Iseac fra Uriage mastene lenger. Under sminke er det veldig passende for meg. Det eneste som ender raskt. A.B. ikke så ille Tørker raskt. Men erstattet det med exfoliac, det fungerer bedre. Efaklar gel for vasking, etter at det er ganske god hud føles, tørker ikke, myk.

Barala fortsatt Hydraphases for havet, men det er veldig fet hud.

Lotioner kjøpte to, blå til smale porene og for å fjerne sminke. Begge likte ikke. Blå irriterer huden. Kanskje på grunn av alkoholen. Brukes ærlig til slutten. Også erstattet av exfoliakovsky mytselarku.

Generelt er selskapet ikke dårlig, men huden blir vant til det. Derfor bytter jeg med Uriage.

La Roche-Posay ansikts kremer 27. april 2011

For 4 år siden, på råd fra en kjæreste, kjøpte jeg termisk vann på Arbat Prestige. Jeg husker ikke merkevaren, vi har aldri møtt en slik i vår by. Jeg likte det, spesielt i emnet, hvis du sitter hele dagen foran PC-skjermen, tørker huden og ser treg, tørr og stram ut. Og så, og fuktighetsgivende og kraft i en flaske! Når sprayen avsluttet, hadde apoteket bare La Roche-Posay vann tilgjengelig. Kjøpt, resultatet møtte forventningene. Så jeg møtte dette merket. Etter å ha lest brosjyren, fordi jeg kom ut av ungdomsårene og hadde veldig følsom hud, kjøpte jeg Active C. Kremet passet ikke, det er synd at det er veldig behagelig når det gjelder følelser når det brukes - det er lett og raskt absorbert. I 2 uker har jeg nå brukt Tolerian Fluid og en fuktighetsgivende maske hver dag, alle tegn på allergi har forsvunnet, men her er rynkene, hvordan å håndtere dem har ikke blitt bestemt ennå. Fortell meg hva du kan prøve fra dette merket for huden rundt øynene og ansiktet fra de første ansiktsrynker i en alder av 25-30?

Crema La Roche posay

Unike franske kosmetikk av utmerket kvalitet har lenge vunnet hjertet av fashionistas over hele verden.

På hjemmemarkedet oppstod en rekke slike produkter relativt nylig, men mange kvinner satte pris på fordelene ved å bruke profesjonelle la roche-kosmetikk.
Lær mer om dette merket og bli kjent med det foreslåtte utvalg av produkter, vil hjelpe informasjonen i vår artikkel.

Sammensetning betyr la roche posay

I hjertet av alle la roche kosmetikk er spesielle termiske vann med samme navn merke. Det er beriket med selen, og denne komponenten har lenge vært kjent for sine utmerkede egenskaper. Det fjerner perfekt irritasjon og beroliger inflammet hud.

En ekstra fordel ved slike kosmetikk er beskyttelse mot temperaturfluktuasjoner, værforhold og ultrafiolett stråling. Mange produkter vil vakkert erstatte sminkebase samt en nærende natkrem. Universell handling og garantert utmerket tone i ansiktet etter disse verktøyene vil gi absolutt brukervennlighet.

La roche produktlinje

Krem i dette området er designet for å ta vare på sensitiv dermis og å fukte normal hud. Sammensetningen har termisk vann la roche posay, noe som gjør behandlingen mer effektiv. Mer informasjon om produktlinjen finnes i beskrivelsen.

La roche posay hydraphase

Denne unike krem ​​er egnet for enhver hudtype, men vil være spesielt effektiv for sensitiv dermis. Bruken av krem ​​gir en følelse av fuktighet og ekstraordinær glatthet.

ingredienser:

Hyaluronsyre spesiell gjæring, termisk vann la roche posay,

Utgivelsesskjema:

Forseglet flaske med dispenser 50 ml.

Indikasjoner for bruk:

Dehydrert og tørr hud. Bruk om sommeren. Følsom hud med problemet med hyppige utslett.

funksjoner:

Kremets lyse konsistens skaper en absolutt illusjon av renhet, forsiktig og effektivt fuktighet huden og sikrer fuktighet oppbevaring inne i cellene. Anbefales for regelmessig bruk. Kan brukes som en lysdags krem, men maksimal effekt vises når den brukes over natten. Før bruk må du rense huden fra spor av kosmetikk og mulig forurensning.

Kostnaden for 1520 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Alina: Denne krem ​​ble presentert for meg av en nær venn, jeg hadde lenge sett øye på La roche posay-linjen, men ble skremt av prisen, som ikke er veldig egnet for eksperimenter. Jeg likte kremet, det er litt vannaktig, men det er enda bedre, vil strømmen bli mindre. Jeg bruker ikke regelmessig, jeg vil legge litt om sommeren, men resultatet er helt fornøyd. Huden har blitt mye mer øm, uregelmessigheter og små betennelser har forsvunnet. Det ble mer behagelig å ta på, den eneste ulempen for meg, at jeg nå ikke vil gå tilbake til de vanlige kosmetikkene, jeg vil samle neste rør selv. Kremet er praktisk å søke og ta med deg, så la oss gå med ham til sjøen.

Se videoen om verktøyene la roche posay

Å være en naturlig biostimulator, kan mumiyo: bekjempe betennelse, øke immuniteten, styrke bloddannelsen, forbedre strukturen og stimulere hårveksten, styrke hårsekkene, forhindre håravfall. Ta instruksjonene for bruk av tabletter mumie for hår.

Kullolje er designet for å styrke og gjenopprette skadet hår. Masker for hår restaurering med burdock olje her.

Apotekskjeder tilbyr et stort utvalg av sjampo: Nizoral, Sebozol, Sulsena, Vichy, Dermazole, Cloran, flass sjampo med tjære, Fitoval, salicylisk sjampo og mange andre. Les anmeldelser om dem http://ilcosmetic.ru/volosy/perhot/obzor-luchshih-aptechnyh-shampunej-ot-perhoti.html

La roche posay tolerant

Dette middelet har gode beroligende effekter, reduserer mulige hudreaksjoner og er egnet for overfølsom hud. Kremet er testet og anbefalt av allergikere.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, neurosensin.

Utgivelsesskjema:

Hermetisk flaske med dispenser 40 ml.

Indikasjoner for bruk:

Daglig ernæring og omsorg for betent og irritert hud. Egner seg til påføring i øyet. Anbefales for allergisk hud.

funksjoner:

Den tette flasken gir maksimal sterilitet og brukervennlighet ved tegning. Krem absorberes perfekt av huden, fuktighetsgivende og nærende struktur. Det unike peptin neurosensin eliminerer mulige allergiske reaksjoner og fungerer også som en god beskyttelse for kollagenet inne i dermis.

Kostnaden for 1440 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Victoria: Jeg bruker La Roche posay toleranse krem ​​for litt mindre enn en måned, jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten det. Min hud er ganske tørr, men betennelser og komoneser passerer ikke i flere uker. Brukt andre kosmetikk, effekten var, men ikke imponerende. Denne krem ​​ble gitt til bursdag sammen med et rensemiddel. Bruken av en slik duet hjalp, hvis du ikke skulle glemme problemet med akne, så minst redusere det betydelig. Jeg håper resultatet ikke vil fortsette, og nå vil jeg kjøpe andre verktøy i denne serien.

Dessverre er ungdommen ikke evig. Og over tid oppstår spørsmålet: Hvordan holder du det lenge? Problemet bør nærmer seg seriøst, og alle fordelene og ulempene med de valgte midler bør undersøkes. Vi har samlet for deg den beste ansiktscreme etter 40 år.

La roche posay aktiv c

Originale komponenter av dette produktet bidrar til å ta vare på og nære huden rundt øynene så nøye som mulig. Prosessene av aldersrelaterte endringer reduseres, og dermislagets elastisitet forbedres.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, oransje ekstrakt, vitamin C.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Daglig ernæring og omsorg for det følsomme området rundt øynene.

funksjoner:

Det nærer og gjenoppretter hudens naturlige struktur rundt øynene. For dette området er det svært viktig å velge det optimale middelet, fordi aldersrelaterte endringer er mest synlige her. Kremet er designet for alle typer, spesielt effektivt for tørr og normal hud.

Kostnaden for 1650 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Julia: Det har lenge vært på jakt etter bare et slikt verktøy. Etter påføring er det en ekstraordinær letthet og en behagelig fløyelsaktig. Jeg liker å sette den på natten, men i stedet for en sminkebase passer den også. Glattkråkens føtter og forbedret hud elastisitet. Jeg anbefaler alle, og jeg vil bruke denne krem ​​utelukkende.

Når du er tjuefem, omsorg kosmetikk er mer et supplement til godt utseende. Men når en kvinne går over et halvt århundre, blir en kvalitetskrem ikke en luksus, men en medisin. Les vurderingen av ansiktscreme etter 50 år.

La roche posay rosaliac

Bra for tynn hud utsatt for rødhet og tett avstand mellom blodårene. Ekstra eksponering - beskyttelse mot ultrafiolett stråling.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, vitaminer av grupper PP og CG, solfilterpartikler.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Utsatt for allergiske reaksjoner hud med tett avstand mellom kapillærene og karene. Den brukes som en forsiktig UV-beskyttelse. Styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere mot ekstern påvirkning og skade.

funksjoner:

God fuktighetskrem som har ekstra UV-beskyttelse. På grunn av vitamin sammensetningen kan brukes som hovedkraft av dermis dype lag. Vel justerer tonen i ansiktet.

Kostnaden for 1300 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Lydia: Meget mildt middel, godt absorbert i huden, og gir ingen rester. Det vaskulære "reticulum" og flakete områder, en utmerket sminkekrem og for natten, er mindre synlige. Etter to ukers søknad er det praktisk talt ingen dermatologiske problemer igjen, nå bruker jeg det sjeldent, jeg sparer, men når det er over, vil jeg definitivt kjøpe mer.

Skjønnhet er bra, men hva om huden blir tørr, peeling av, eller kviser og røde flekker av ulike årsaker? Møt - for deg krem ​​beskrivelse av fysioterapi ai, som hjelper godt med ulike hudproblemer.

La roche posay næringsmiddel

Produktet er laget for meget tørr hud. Den balansert formelen er basert på innovasjoner i kosmetologiens verden - de såkalte MP-lipidene. De er i stand til å styrke lagene av dermis, reparere skader og forsiktig fuktighet overflaten av huden.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, karite olje, MP lipider.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Overdreven tørr hud, skade på det øvre laget av dermis. Bruk som kvelden krem ​​og sminke foundation.

funksjoner:

Etter bruk av dette verktøyet er det et høyt nivå av hudfuktighet. Ifølge egenskapene er det et helt unikt verktøy som lar deg få maksimalt resultat. I dermis dype lag aktiveres regenereringsprosesser. Utenfor er slike endringer svært merkbare.

Kostnaden for 1700 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Marina: Denne krem ​​hjalp mye om sommeren, da et ansikt led mye på grunn av klimaendringer. Til tross for at hun brukte en god krem ​​med et UV-filter, begynte huden på ansiktet å skrelle og avskalke veldig mye. Tiltalte mange dermatologer og gjennomgikk selv en behandling med spesielle "talkers". Til slutt var det denne krem ​​som jeg fant ut nesten ved en tilfeldighet fra reklameheftet som hjalp meg til å få min vanlige blikk tilbake. Jeg likte veldig mye at etter påføring er det ingen følelse av at huden har blitt fet, det er bare en lyshet og en følelse av absolutt renhet.

Salver for rosacea på ansiktet tjener til å lindre betennelse, eliminere irritasjon, styrke blodkar og gjenopprette nødvendig blodsirkulasjon i dem. Ikke start sykdommen, les informasjonen og kontakt legen din.

La roche posay redermic

Anti-aging krem ​​for tørr og sensitiv hud. De aktive ingrediensene stimulerer produksjonen av naturlig kollagen. Vitamin C bidrar til å bekjempe rynkeformasjonen og aktiverer regenereringsprosesser i dermislagene.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, neurosensin, vitamin C, medekasosid, hyaluronsyre spesiell gjæring.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Tørr hud, tap av elastisitet og aldersrelaterte endringer. Regelmessig bruk hjelper jevne fine linjer, noe som gjør dypere mindre merkbare.

funksjoner:

Den milde og ikke klissete strukturen av krem ​​er perfekt, uten belastende hud. Inkluderte komponenter bidrar effektivt til å håndtere aldersrelaterte endringer. Masse hud som har mistet sin elastisitet er fylt fra innsiden, og bidrar til å jevne overflaten. Bruk av krem ​​smoothes og forbedrer hudfarge.

Kostnaden for 2200 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Larisa: Jeg bruker La Roche posay redermic cream regelmessig, veldig fornøyd med resultatet! Min virkelige alder ingen vet, jeg ser alltid 15 år yngre. Kremet selv er veldig hyggelig å ta på, ikke-fettete og ikke vassen også. Kostnaden er også ganske tilstrekkelig, spesielt med tanke på kvaliteten på slike produkter. Et godt alternativ til salong anti-aging prosedyrer.

Å stoppe håravfall og få dem til å se seg frisk er faktisk ganske vanskelig og krever mye tålmodighet. Ta i piggy box maske oppskrifter for hårtap med gjær.

La roche posay substiane

Den unike sammensetningen bidrar til å bekjempe tap av hudens elastisitet. Det regenererer og strammer fibrene, gjør konturen klarere, og bidrar til å opprettholde et strålende utseende og en sunn hud.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, aprikos og karittolje, vitamin E, proxylan, linaktil.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Tap av elastisitet i huden, sagging av ansiktets kontur. Passer til moden hud.

kjennetegn

Bruken av dette verktøyet forbedrer elasticiteten betydelig og gir en jevnere overflate av huden. Passer som en base for sminke for alle hudtyper. Den maksimale fuktighetsgivende effekten er merkbar på sensitiv hud.

Kostnaden for 2200 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Vita: Med denne fløten strammet jeg ansiktsformen betydelig. Det hjelper med fine rynker og med følelse av tetthet i huden. Jeg har slike fenomener hele tiden fra å skifte vaskemidler eller ved bruk av høyt klorert vann. Etter påføring av alt passerer, er huden mye mykere og følelsen av tetthet forsvinner. Samtidig er kremet ganske fløyelsaktig og absolutt ikke fettete.

La roche posay hydreane

Et utmerket verktøy for maksimal hydratisering av sensitiv hud. Hydrolipider som inngår i sammensetningen bidrar til effektivt å trenge dypt inn i termiske vannkilder og holde det på en pålitelig måte. Dette bidrar til metning av nyttige stoffer behagelig fuktighet.

Komposisjon.

Termisk vann la roche posay, hydrolipider.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Tørr og kombinasjonsfølsom hud. Seasonal dehydrering av epidermis.

funksjoner:

Etter påføring av krem, kan du umiddelbart føle effektiv mykning og tilstrekkelig fuktighet i huden. Følsomhet er redusert og hudfarge forbedres. Passer som en base for sminke.

Kostnaden for 845 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Tatyana: Jeg bruker denne kremet relativt nylig, men allerede i full glede! Jeg bruker det som en dagkrem, jeg liker det veldig godt, at etter fem minutter etter å ha brukt det, føler du ikke lenger det på ansiktet ditt. Vel jevner peeling og fjerner betennelse. Jeg anbefaler det til alle!

La roche posay iso-urea

Den unike sammensetningen av kroppsmelken bidrar til å kjempe med herdet hud, penetrerer dypt og gjenoppretter strukturen fra innsiden. God fuktighet i tørr hud, med vanlig bruk gjør det jevnere og utvinner ut fargen.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, vitamin E, urea.

Utgivelsesskjema:

Flaske med dispenser 400 ml.

Indikasjoner for bruk:

Tørr og skadet hud med uregelmessige, herdede områder (albuer, skuldre og knær).

funksjoner:

Renser forsiktig og eliminerer overflatens heterogenitet. Fremmer regenerering av de indre lagene av dermis. Effekten er merkbar etter første søknad. Den absorberes øyeblikkelig og gir ingen merker på overflaten.

Kostnaden for 2115 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Dasha: Et utmerket verktøy for kroppspleie. Perfekt fuktighet huden på albuene uten bruk av peeling eller skrubbe. Det bidrar til å returnere elastisitet og absorberes godt, og gir ingen fettete merker på klær. Godt å påføre umiddelbart etter en dusj, fuktes bedre enn olje.

Video for deg: anmeldelse - sammenligning 2 - oh kremer, fra la roche posay og Oriflame

Den lyse tekstur av denne krem ​​bidrar til full absorpsjon uten fettete glans og en følelse av fett på overflaten. Ingrediensene i sammensetningen har en gunstig effekt på huden som er skadet av ultrafiolett stråling i forhold til økt solaktivitet. Passer for sensitiv, allergisk hud.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, glyserin, olje karite.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

God hjelp etter ultrafiolett stråling. Egnet for sensitiv hud. Gjenoppretter epidermis etter solbrenthet og sterk brunfarge.

funksjoner:

Langt opphold i solen tørker huden betydelig og bidrar til tidlig aldring. For å unngå slik eksponering er egnede spesielle midler. La roche posay anthelios krem ​​absorberes perfekt og gir utmerket beskyttelse mot ytre påvirkninger. Regenererer UV-skadet hud. Det forårsaker ikke en allergisk reaksjon og er egnet for overfølsom hud.

Kostnaden for 1050 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Galina: På jobb må ofte gå utendørs. Dette er spesielt ubehagelig om vinteren og sommeren. Jeg bruker midler for å beskytte huden mot ultrafiolett stråling, men ikke alltid er effekten egnet. La roche posay anthelios hjelper perfekt selv med alvorlige solbrenthet. Jeg liker spesielt det faktum at det ikke er spor på huden, forsvinner all skade bokstavelig talt foran øynene våre.

Arr og arr i ansiktet gjør det vanskelig å leve et fullt liv, men moderne kosmetologi og medisin er klar til å tilby tusenvis av kremer for å bli kvitt problemet. Les i denne artikkelen.

La Roche Posay Cream

Kosmetikk av høy kvalitet fra La Roche Posay har lenge fortjent kjærligheten til skjønnhetseksperter og enkle jenter. Alle produkter fra dette merket forårsaker ikke allergi. I tillegg kan enhver kvinne som har bestemt seg for å legge La Roche Posay krem ​​til hennes sminkepose, finne et produkt for seg selv.

Funksjon av kosmetikk

La Roche Posay kosmetikk er et eksempel på kvalitet franske personlig pleieprodukter. Deres laboratorium er basert på den velkjente termiske våren, vannet som brukes til å lage produkter av dette merket.

La Roche Posay hudpleieprodukter er terapeutiske kosmetikk som ikke har vært tilgjengelige for vanlige kunder i lang tid. Inntil 1989 kunne den bare brukes av pasienter i velværesenteret. Men så snart produktene fra La Roche Posay slo markedet, vokste deres popularitet betydelig. Nå er kosmetikkene fra dette merket, til tross for høye kostnader, elsket av mange kvinner og selger veldig bra. De mest populære er deres anti-aging produkter.

struktur

Den største fordelen med kremer La Roche Posay er deres helbredende sammensetning. Alle produkter testes av profesjonelle farmasøyter, som ikke tillater at produkter av lav kvalitet selges.

Grunnlaget for sammensetningen av alle kremer fra La Roche Posay er vann fra termiske kilder. Dette er et unikt organisk produkt, rikt på sporstoffer, gjør at du kan erstatte de kjemiske komponentene. Selen ble funnet i termisk vann fra denne kilden, som er i stand til å beskytte huden mot oksidasjon og kontrollere dens vannbalanse. Denne komponenten betraktes som en panacea mot mange problemer, inkludert de som er relatert til huden.

Om termisk vann La Roche Posay - i neste video.

Handling på huden

På grunn av sin helbredende sammensetning, har produkter fra La Roche Posay en positiv effekt på huden av noe slag - det viktigste er å velge et middel som er riktig for ditt problem.

Ved hjelp av kremer fra dette merket, kan du gi huden din en god daglig pleie, fukte det og gjøre den mer frisk og elastisk. Hvis vi vurderer anti-aging linjen fra dette merket, så er det selvfølgelig den viktigste fordelen at kremerne nivåer huden og lar deg bli kvitt de første tegn på aldring.

Hyggelig fornøyd med selskapet og eierne av følsom og utsatt for irritasjon og rødhet i huden.

Passende kremer kan berolige huden, og fjerne små kviser, utslett og rødhet. I medisinsk kosmetikklinje kan du også finne produkter til behandling av psoriasis og rosacea.

Produktlinje

Som det fremgår av de ovennevnte beskrivelsene, er produktutvalget fra La Roche Posay ganske rikt, og nesten alle problemer med epidermis har sitt eget produkt som bidrar til å løse det. La oss se på noen få populære produkter som kosmetikere oftest råder deres pasienter.

solkrem

Den negative påvirkning av ultrafiolette stråler på huden har lenge blitt bevist av dermatologer og kosmetologer. Derfor prøver jenter og kvinner aktivt å beskytte huden sin med spesiell solkrem fra solen. Dette gjelder spesielt om sommeren. Men for at effekten skal være merkbar, må du bruke kvalitetsprodukter med god sammensetning.

Disse kvalitetsprodukter inkluderer solkrem fra La Roche Posay. Produktets sammensetning behagelig fornøyd. Der finner du sheasmør og glycerin, som naturlig myker og beroliger huden.

På grunn av regenereringseffekten kan denne fløten også brukes til brent hud. Produktet vil bidra til å raskt gjenopprette huden.

Gjennomgå på solen Fluid fra La Roche-Posay - i neste video.

For tørr

Eiere av tørr hud er veldig fornøyd med et stort antall kremer, som er egnet for fuktighetsgivende og nærende.

La Roche Posay fuktighetskrem er etterspurt og mottar for det meste gode anmeldelser fra kunder. Det nærer og gjenoppretter det øvre laget av epidermis. Etter påføring av huden blir det umiddelbart mykere og mer behagelig å ta på. Dagkremet er hyggelig fornøyd med at du ikke trenger å bruke et ekstra lag solbeskyttelsesmiddel på ansiktet ditt ved bruk av det.

Vitamin E og shea smør er en del av ernæringsmessige krem ​​fra dette merket. På grunn av dette blir det elastisk og ungdommelig etter at produktet er påført huden. E-vitamin øker prosessen med kollagenproduksjon, på grunn av hvilken fading hud blir bedre og sunnere. De som har opplevd effekten av produktet på huden, hevder at det blir mer silkeaktig og ungdommelig. Samtidig er det ikke noe ubehagelig oljeaktig lag på huden, som er typisk for noen fuktighetsgivende kremer.

Jenter med tørr hud bør også være oppmerksom på "Nutritic Intense Riche". Denne krem ​​er solgt i et lite rør på 50 milliliter, men det varer lenge, fordi produktet forbrukes veldig sakte. En slik pakke er nok for deg i seks måneder med vanlig bruk. Og i løpet av denne tiden merker du virkelig resultatet på huden din.

Et annet populært produkt er Hydreane Legere. Det er billigere enn det forrige, men fordi ikke mindre effektivt. Dette produktet er egnet for daglig bruk. Fuktighetsgivende produkt er fokusert på bruk av eiere av tørr hud. Men det er også godt egnet for jenter med kombinert type.

Hvis du bruker produktet som nattkrem, vil det perfekt fuktighet og gjenopprette epidermis selv etter noen få timer med søvn. Derfor, selv om du ikke får nok søvn og er permanent under stress, vil huden din fortsatt se frisk og uthvilet.

Ved bruk av produktet som en dagkrem, kan du ikke legge et ekstra lag av primer. Produktet inneholder glyserin og lipider, så produktet vil være et godt alternativ til en kostbar sminkebase.

I sine vurderinger merker kundene at kremet fôrer huden perfekt, uten å etterlate en ubehagelig følelse av tetthet. Den absorberer raskt, så du trenger ikke å tørke bort overflødig produkt med serviett. Etter påføring forblir huden ikke oljeaktig skinn, så vel som ofte nærende kremer. Alt som gjenstår etter bruk er en behagelig effekt og en lett aroma.

For sensitiv

De beste rettsmidler for sensitiv hud kalles "Toleriane Ultra" og "Hydreane Legere" fra La Roche Posay. Disse produktene fyller huden fullstendig med termisk vann, men samtidig skaper de ikke et miljø der ulike utslett og akne utvikler seg. Som et resultat forblir huden hydrert, og irritasjonen forsvinner.

Etter vanlig bruk av dette verktøyet vil du legge merke til at huden har blitt mindre følsom og utsatt for utseendet på mindre problemer.

For overfølsom

Hvis du har veldig problematisk og overfølsom hud, så vil du i dette tilfellet finne et passende produkt for deg selv. For jenter som har tørr hud, som alltid er utsatt for kløe og irritasjon, anbefaler kosmetologer og dermatologer å være oppmerksom på "Lipikar baume AP +".

Krem har en veldig sterk effekt på epidermis, så hvis du ikke har problemer med tørrhet eller sterke flak, er det bedre å ikke bruke den. Som en del av produktet rapsolje, så vel som sheasmør. Du kan kjøpe denne krem ​​i stor emballasje og 200 ml, og i en liten flaske - for en prøve.

Cicaplast Baume B5 er også egnet for ultrafølsom hud. Denne krem ​​lar deg håndtere et alvorlig utslett, så det er en favoritt for mange fagfolk.

For fettstoffer

Men ikke bare for tørr hud anses å være problematisk. Ansiktet som er utsatt for fettete glans, ofte ofte unpleasantly, gleder seg over ulike utslett og rødme. Effaclar Duo er egnet for å løse alle slike problemer.

Dette er en tinting og matt hudkrem på ansiktet av La Roche Posay.

Det er bra fordi det ikke bare helbreder huden, men gjemmer også feilen når den påføres. Ofte, kosmetologer anbefaler ikke å bruke grunnlag og farget pulver på et tidspunkt når kviser og akne vises på ansiktet for ikke å tette opp flere porer. I dette tilfellet vil "Effaclar Duo" virkelig spare deg. Det vil ikke skade epidermis, men det vil skjule tegn på sykdommer eller enkle mangler.

Til tross for at toning-effekten er ganske lett, lar kremet deg gjerne skjule nesten alle feilene i problemhuden. Den passer perfekt til tonen i ansiktet ditt, maskerer arr etter akne, akne, utslett og små kviser. Produktet er beriket med retinol, så hvis du bruker det regelmessig, vil alle disse manglene ikke bare bli forklart, men vil forsvinne helt og holdent.

Dette produktet er egnet for kombinasjon og fet hud.

Fra rødhet

Rosaliac hjelper best for å håndtere rødmen av huden.

Etter at du har brukt denne krem, huden "beroliger" og blir sunnere i utseende. Det er best å bruke det over natten slik at resultatet blir så merkbart som mulig om morgenen. Produktet er veldig behagelig i applikasjon, dets tekstur er lett og forsiktig. Derfor, når du bruker den, vil du ikke få noen ubehagelige opplevelser selv i svært betente områder.

Anti rynke

For å bekjempe de første rynkene i den moderne verden tilbys ikke bare hyaluronsyreinjeksjoner, men også høykvalitets kremer. Et eksempel på et slikt produkt kan kalles "Redermic R". Dette næringsproduktet er en av de mest populære i anti-aging lineup av La Roche Posay. Det glatter huden, gjør det se yngre ut, og gjemmer de første tegnene på fading.

En merkbar effekt oppnås ved å kombinere høyverdig termisk vann med ren retinol. Kombinasjonen av disse viktige elementene har en virkelig merkbar effekt på hudtilstanden. Resultatet vil bli synlig etter den første ukens bruk. Men for at det skal være langsiktig, bør produktet brukes i flere uker.

Slike krem ​​er til salgs i et lite rør i 30 ml. Men dette beløpet er nok i lang tid. Og resultatet som du oppdager etter bruk, vil tvinge deg til å kjøpe en annen pakke anti-aging rettsmidler på hyllen.

For hodebunn og hår

Problemhuden kan ikke bare være i ansiktet. Hvis epidermis på hodet er tørt og peeling, eller utslett vises på overflaten av hodet, så vil Kerium DS passe deg. Han arbeider selv med sykdommer som seborrheisk dermatitt, så vi elsker mange dermatologer.

Denne krem ​​på kortest mulig tid bidrar til å løse alle de vanskelige problemene som ødelegger utseendet og stemningen.

Anti aldring

En annen favoritt for alle modne kvinner er anti-aging krem ​​"Substiane". Det er bra fordi det kan brukes til og med på følsom hud rundt øynene. Når alt kommer til alt, begynner denne sonen å bli den raskeste, og på grunn av dens følsomhet, kan ikke alle produkter brukes der.

La Roche Posay krem ​​inneholder pro-xinal og linactil. Disse komponentene bidrar til å opprettholde huden i tone og øke dens tetthet. Som et resultat blir rynker glattet, og huden blir mindre tørr og munner merkbart. Derfor, etter noen dager, vil du motta komplimenter om ditt foryngede utseende.

Kremet er ganske dyrt - kostnaden når to tusen rubler. Men effekten etter bruk er virkelig merkbar. Uten å vende seg til kosmetologer, og uten å gjøre ansiktsløftning, kan du kvitte seg med grunne rynker og gjøre huden din merkbart bedre.

anmeldelser

Face cream er produktet som virkelig trenger å være av høy kvalitet, fordi resultatene av å bruke dette produktet vil bli synlig for alle rundt.

Derfor, før du velger et slikt pleieprodukt, prøver jentene alltid å finne så mange meninger som mulig av ulike kosmetologer og virkelige mennesker.

På produktene til La Roche Posay svarer vel og enkle kunder og fagfolk. Dette merket er ikke forgjeves posisjonert seg selv som en produsent av høyverdig healing kosmetikk. Jenter og kvinner med en rekke problemer påpeker at La Roche Posay-produkter virkelig fungerer, og forbedrer ytelsen betydelig.

Resultatene av bruken kan ses nesten etter flere dager med bruk - overflaten av ansiktet blir sunnere, jevnere.

Men det viktigste er ikke den visuelle effekten, men det faktum at epidermis blir bedre fra innsiden. Den mottar nødvendig fuktighet med terapeutisk termisk vann. På grunn av dette ser overflaten av ansiktet merkbart bedre ut, ikke bare på dagene når du bruker kremet, men også etter påføringen.

Kosmetikk fra La Roche Posay er ikke billig. Men disse er produktene som det egentlig ikke er synd å gi penger. På jakt etter et passende produkt blant andre merker vil du bruke samme beløp, men ikke det faktum at minst en av de kjøpte produktene vil fungere godt og gjøre huden din bedre. Derfor er det bedre å umiddelbart kjøpe produktet som virkelig fungerer som produsentens løfter.

Kjøpe kosmetikk fra dette merket på enkle apotek kan være vanskelig, men du kan alltid kjøpe favorittproduktet ditt på den offisielle nettsiden. I dette tilfellet kan du få en fin bonus i form av en rabatt, eller bare snuble over en andel. Så kostbar krem ​​blir rimeligere.

I tillegg til tross for den lille størrelsen på rør og flasker, forbrukes produktene ganske sakte.

For hudpleie trenger du et minimum av krem. Spred produktet i et tynt lag på ansiktet, og du vil fortsatt merke effekten. Så selv om flertallet av produktene anbefales å brukes daglig, trenger du ikke en stor pakke med krem ​​for ansiktspleie.

La Roche Posay-produkter er et av de sjeldne tilfellene når kunder og profesjonelle kosmetologer forlater positiv tilbakemelding om kremer. Derfor må du ikke tvile på effektiviteten av denne medisinske kosmetikken - kjøp det produktet som passer deg, og se for deg selv at det virkelig fungerer og gjør epidermis mer sunt.

Oversikt over midler fra La Roche-Posay - i videoen nedenfor.

La Roche Posay ansiktskrem (La Rosh Pose) - hvilken du skal velge?

La Roche Posay ansiktscreme, et produkt designet for å løse mange hudproblemer, blir stadig viktigere blant kosmetiske kunder. Linjen av kosmetiske sammensetninger av dette franske merkevaren er svært variert, og derfor kan alle forbrukere velge riktig krem. Hva er de mest kjente produktprøver og hva bør man vurdere når man velger dem?

Hva kan man si om kosmetikk La Roche Posay

La Roche Posay ansiktscreme er en av de mest populære kosmetiske representanter for fransk kosmetikk solgt i apotek over hele verden. Produkter av dette merket har lenge hatt glede av beauticians og vanlige kvinner. Den største fordelen med disse midlene anses å være allergivenlig og et omfattende utvalg.

Laboratoriet La Roche Posay ligger på grunnlag av den verdensberømte termiske kilden. Dens farvann er vant til å skape produkter av dette merket.

Faktisk er slike produkter anerkjent som medisinsk kosmetikk, som i begynnelsen av merkets grunnlag ikke var tilgjengelig for vanlige kjøpere, men bare til pasienter i helsesentre. Men så snart de ramte forbrukermarkedet, ble La Roche Posay-kosmetikk øyeblikkelig elsket av mange kjøpere.

For tiden er produktene fra det franske selskapet relevant blant kvinner rundt om i verden. Den største kjærligheten fortjente anti-aging rettsmidler.

Hva brukes i komposisjonene

Den største fordelen med ansiktskrem La Rocher Posey er deres terapeutiske sammensetning. Alle produkter produsert av merkevaren er testet av profesjonelle apotekere. Substandard utvikling er ikke tilgjengelig for salg.

Grunnlaget for produktene i merkevaren inkluderer vann fra varme kilder. Et slikt produkt betraktes som unikt og organisk, da det er beriket med sporstoffer som reduserer virkningen av de ekstra kjemiske ingrediensene som utgjør sammensetningen.

For informasjon. Selen er tilstede i det termiske vannet fra La Roche Pose våren. Dette elementet beskytter huden mot oksidasjon og kontrollerer vannbalansen i huden, slik at du kan løse flere hudproblemer.

Den helbredende sammensetningen av La Roche Posay-produkter har en positiv effekt på enhver type dermis. Kjøpere har mulighet til å velge sammensetningen som gjør det mulig å løse individuelle problemer av personen.

Hypoallergen franske kremer gir huden høy kvalitet daglig pleie, noe som gjør dem mer elastiske og friske. Anti-aging rettsmidler bidrar til å nivåere overflaten av huden, eliminerer de første tegn på aldring.

Passer også til sensitiv hud. Den milde effekten av krem ​​beroliger ansiktet, eliminerer rødhet, utslett og mindre akne. Denne medisinske kosmetikk produserer anti-couperose, psoriasis og andre hudproblemer.

Vi tilbyr å se funksjonene ved bruk av kremer La Roche-Pose:

Den mest populære krem ​​La Roche Posay

I kosmetikklinjen La Roche Posay finner du virkelig produkter for hver hudtype og løser bestemte problemer. Listen over populære kremer av dette merket inkluderer:

 1. Solkrem. Shea smør og glyserin er en del av produktet for å lindre og myke huden. Sammensetningen er populær, ikke bare med sikte på beskyttelse mot solens stråler, men også for restaurering av integrasjoner som allerede har blitt utsatt for overdreven negativ UV-lys.
 2. For tørr hud. Disse inkluderer flere typer kremer:
 • La Roche Posay Moisturizer Gir høykvalitets rensing, fuktighetsgivende og nærende av integumentet, gjenoppretter de øvre lagene av epidermis. Etter påføring av et slikt verktøy blir dermis mykere og jevnere. En ekstra bonus på produktet er ikke nødvendig for ytterligere bruk av solkrem. Dessuten har produktet en anti-aging effekt - vitamin E i sammensetningen hjelper huden å produsere kollagen, noe som gjør huden yngre og silkeaktig.
 • Nutritisk Intense Riche. Til tross for små mengder av et produkt (50 ml), blir det brukt svært økonomisk. Sammensetningen er egnet som en dagkrem, fuktighetsgivende og mykgjørende tørr hud. Den har en lett tekstur, og gir ingen fet film på huden.
 • "Hydreane Legere." En annen ikke mindre effektiv produktprøve for tørr eller kombinasjonshud. Egnet til daglig bruk. Det fukter og nærer huden, noe som gjør dem mykere og mykere.
 1. For sensitiv hud. Effektive midler til denne linjen er "Toleriane Ultra" og "Hydreane Legere". Disse forbindelsene beskytter huden, slikker det med termisk vann, samtidig som det ikke skaper gunstige forhold for utseendet av akne og utslett. Irritasjoner forsvinner gradvis, men huden blir samtidig fuktig og mykgjort. Regelmessig bruk av sammensetningen reduserer følsomheten til dermis og eliminerer sine små problemer.
 2. For fet og problem hud. Følgende kremer fra La Roche Posay er egnet for dermis utsatt for utseendet av fet glans, utslett og rødhet:
 • Effaclar Duo. Healer huden, gjemmer deres feil. Ofte anbefaler kosmetologer ikke bruk av tonale komposisjoner og pulver, hvis det er akne og kviser i ansiktet - det antas at slike produkter tette porene enda mer. Cream "Effaclar Duo" påvirker ikke bare huden, men har også en liten toning effekt. Kvalitativt gjemmer tegn på problemer og feil i ansiktet, komposisjonen bidrar dessuten til å eliminere dem.
 • «Rosaliac». Hjelper til å berolige integrasjoner og gi dem et sunt utseende. Produktet er bedre å bruke før sengetid, slik at om morgenen var resultatet så merkbart som mulig. Sammensetningen er behagelig å bruke, dens tekstur er lett og myk - ubehaget truer ikke, selv om det gjelder "Rosaliac" på problemet eller inflammerte soner.
 1. Anti rynke. Som et middel for å bekjempe de første mimic rynkene og flekkene, vil ikke bare hyaluronsyreinjeksjoner være egnet, men også effektive profesjonelle kremer. Listen over slike produkter produsert av La Roche Posay-merkevaren inkluderer:
 • "Redermic R". Det mest populære produktet av anti-aging produktlinjen. Sammensetningen bidrar til å glatte huden, gjør ansiktet yngre og gjemmer de første tegnene på aldring. Anti-aging effekten oppnås gjennom en kombinasjon av termisk vann og retinol. Resultatet er merkbart etter den første ukens bruk. Den lille størrelsen på røret (30 ml), kompensert av kremenes lange levetid på grunn av den økonomiske bruken.
 • Substiane ». Spesielt fordelene ved dette produktet er muligheten for bruk selv i det overfølsomme området rundt øynene, og faktisk begynner dette området å bli eldre tidligere enn andre. Komponentene i "Substiane" tones integumentet, og øker dens tetthet. Resultatet er en effektiv utjevning av rynker. Kremet er spesielt populært blant kundene, fordi det gir effekten av den produserte ansiktsløftningen (mens søker hjelp fra en plastikkirurg ikke er nødvendig).
 1. For hodebunn og hår. Det viser seg at problemet ikke bare er ansiktets hud. Hvis hodet på hodet er for tørt eller det er peeling (utslett), vil Kerium DS-krem komme til redning. Med det kan du eliminere symptomene på et så ubehagelig fenomen som seborisk dermatitt. Sammensetningen er i stand til raskt å løse de mange problemene i hodebunnen. Derfor anbefales Kerium DS ofte for bruk av hudlege og trichologer.

Beautician anbefalinger

Apotek kosmetikk bosatte seg lenge siden i kosmetikkposer til kvinner over hele verden. Ved valg og etterfølgende søknad bør det tas hensyn til en rekke anbefalinger:

 1. Når du velger passende farmasøytiske sammensetninger, er det verdt å studere vurderinger om dem, vurderingen av populariteten deres. Du må også vurdere kjøperens økonomiske evner.
 2. Blant de mange måtene til det valgte merket, bor man bor på den som vil løse problemene med spesifikk hud.
 3. Valget av apotek krem ​​anbefales å koordinere med en hudlege.
 4. Før du kjøper et produkt, må du nøye studere bruksanvisningen, samt informasjon om pakken. Spørsmål som oppstår i løpet av utvelgelsesprosessen, bør stilles til apoteket.
 5. Farmasøytiske kosmetikk presenteres ved hjelp av farmasøytisk sammensetning, slik at den skal brukes i kurs. Etter å ha fullført bruken av produkter av en bestemt linje, må huden "losses" fra apotekets effekter ved hjelp av lettere og mer gunstige merker. Etter en tid kan bruk av medisinsk kosmetikk gjenopptas.

konklusjon

Kosmetikk La Roche Posay er et av de ledende stedene på listen over de mest populære og effektive globale farmasøytiske merkene. Krem basert på termisk kilde bidrar til å eliminere flere hudproblemer og gjøre ansiktet ung, passform og godt preparert. Til tross for den relativt høye prisen, er disse forbindelsene økonomisk forbruk og effektivitet, noe som rettferdiggjør prisen.

LA ROCHE-POSAY

La Roche Posay er et fransk merkevare av antioksidant termisk pleie kosmetikk. Laget i 1928 på grunnlag av en helbredende kilde, de unike egenskapene ble oppdaget av eksperter i det 16. århundre. For tiden eid av det berømte selskapet L'Oreal.

Faktisk er La Roche-Posay en liten landsby i Vienne-regionen. I 1913 kjøpte den statusen til et kursted, fordi det lokale vannet med høyt innhold av selen allerede hadde fantastiske medisinske egenskaper. Det er naturlig at etter 15 år dukket opp et selskap med samme navn som spesialiserer seg på produksjon av hudpleieprodukter.

I utgangspunktet produserte selskapet dermatologiske formuleringer beregnet for bruk etter behandling av pasienter som fikk behandlingsbehandling på et lokalt sanatorium. Bare i 1975 ble merkede stoffer tilgjengelige for et bredt spekter av forbrukere. Dette skjedde da Apotekeren Rene Levayer etablerte laboratoriet La Roche-Posay og startet masseproduksjon av produkter.

Et merke som opererer i en bestemt nisje har alltid satt krav til effektivitet og sikkerhet på kosmetikk. I 1985 etablerte han selv et grunnlag som tildeler stipend til forskning innen dermatologi. Rundt dette punktet begynte hovedfortellingen av hans prestasjoner:

• oppfinnelsen av UVA-beskyttelsesfaktoren for personer med solintoleranse (1985);
• lansering av LIPIKAR-melk med sheasmør for å forbedre hydrering (1989);
• utvikling av HYDRAPHASE for dehydrert integument (1993);
• Opprettelse av EFFACLAR gel for hud som lider av blemmer og akne (1993);
• Start av produksjon av TOLERIANE-serien for overfølsomme allergikere (1994);
• Produksjon av dermatologisk korrektor ACTIVE C (1998);
• utgivelsen av en unik REDERMIC dyp rynkebehandling (2005);
• oppfinnelsen av fuktighetskrem HYDREANE for sensitive deksler (2008).

Nå fortsetter merket å utvikle komposisjoner basert på termisk vann. Unike formler hjelp fra ulike sykdommer, derfor er de etterspurt i mer enn 80 land i verden.

La Roche-Posay ansikts kremer - anmeldelser

330 anmeldelser om

La Roche-Posay ansikts kremer 20. juni 2013

Girls. En dermatolog har diagnostisert perioral dermatitt. forbød all min (ikke billig) krem ​​å bruke! Og utnevnte Rosaliak. På grunnlaget Estée Lauder Double Wear Light ligger perfekt! Fetthet er ikke, fordi av naturen er huden ganske tørr. Jeg anbefaler alle, før du velger kremer som ikke bare har en kosmetisk effekt, for å henvende seg til en spesialist. Tross alt er utslett et signal til en person at det er noe galt i kroppen.

La Roche-Posay ansikts kremer 11. april 2012

RICH ønsket å sette en deuce, men jo bra. fra positiv til tørr hud: tykk krem, ansiktet ser friskt ut, hviler (hvis du ikke rører ansiktet om dagen), så bare minuser: det var allergi på grunn av liten utslett, kremet glir virkelig av ansiktet, ruller Det burde ikke, det absorberer alt i seg selv, og dette glir), og til og med prisen. Vel, det koster ikke så mye ((((

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 5 · Nei 2

La Roche-Posay ansikts kremer 5. september 2011

3 uker siden kjøpte jeg La Roche-Posay Rosaliac krem ​​for normal og tørr hud, noe som reduserer rødhet. Det reduserer ikke noe i det hele tatt :), men jeg kjøper ikke noe om kjøpet. Alle små kviser, irritasjoner, tørre kinn og fett på pannen forsvant. Kremet gir en komfortstilstand for hele dagen. Veldig praktisk dispenser. Og faktisk en fin krukke)

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nei 0

La Roche-Posay ansikts kremer 5. september 2011

Jeg har brukt dette selskapet i flere år. Min hud er fet pimply. Kjøpt noen år med efaklar M. Veldig godt fuktighet, det er ingen irritasjon. Matte middelmådig. Men sammenlignet med matemulsjonen, øker Iseac fra Uriage mastene lenger. Under sminke er det veldig passende for meg. Det eneste som ender raskt. A.B. ikke så ille Tørker raskt. Men erstattet det med exfoliac, det fungerer bedre. Efaklar gel for vasking, etter at det er ganske god hud føles, tørker ikke, myk.

Barala fortsatt Hydraphases for havet, men det er veldig fet hud.

Lotioner kjøpte to, blå til smale porene og for å fjerne sminke. Begge likte ikke. Blå irriterer huden. Kanskje på grunn av alkoholen. Brukes ærlig til slutten. Også erstattet av exfoliakovsky mytselarku.

Generelt er selskapet ikke dårlig, men huden blir vant til det. Derfor bytter jeg med Uriage.

La Roche-Posay ansikts kremer 27. april 2011

For 4 år siden, på råd fra en kjæreste, kjøpte jeg termisk vann på Arbat Prestige. Jeg husker ikke merkevaren, vi har aldri møtt en slik i vår by. Jeg likte det, spesielt i emnet, hvis du sitter hele dagen foran PC-skjermen, tørker huden og ser treg, tørr og stram ut. Og så, og fuktighetsgivende og kraft i en flaske! Når sprayen avsluttet, hadde apoteket bare La Roche-Posay vann tilgjengelig. Kjøpt, resultatet møtte forventningene. Så jeg møtte dette merket. Etter å ha lest brosjyren, fordi jeg kom ut av ungdomsårene og hadde veldig følsom hud, kjøpte jeg Active C. Kremet passet ikke, det er synd at det er veldig behagelig når det gjelder følelser når det brukes - det er lett og raskt absorbert. I 2 uker har jeg nå brukt Tolerian Fluid og en fuktighetsgivende maske hver dag, alle tegn på allergi har forsvunnet, men her er rynkene, hvordan å håndtere dem har ikke blitt bestemt ennå. Fortell meg hva du kan prøve fra dette merket for huden rundt øynene og ansiktet fra de første ansiktsrynker i en alder av 25-30?

Flere Artikler Om Typer Acne