Laktofiltrum er et narkotika relatert til enterosorbenter. Den er preget av en kombinert sammensetning og et utvidet handlingsspekter.

Legemidlet bidrar til å bli kvitt overflødig vekt, akne i ansiktet og fordøyelsessykdommer. Det er ofte foreskrevet for normalisering av intestinal mikroflora. Det avhenger av indikasjonene på hvordan du tar Lactofiltrum.

Den behandlende lege velger et terapeutisk regime basert på den identifiserte diagnosen, pasientens alder, hans individuelle egenskaper og sykdommer som allerede eksisterer i historien.

Utgivelsesskjema

Laktofiltrum-legemiddel fremstilles i tablettform, så vel som pastiller og suspensjoner. De to siste typene selges under navnet "Laktofiltrum-Eco". Sammensetningen brukes som et medikament og bioadditiv. Dette skyldes innholdet av enterosorbent og prebiotisk.

Laktofiltrum tabletter kan kjøpes i en kartong. Den inneholder 10, 20, 30 eller 60 piller. Pulveret er plassert i 10 poser, hver av dem er en standard enkeltdose. Pastiller selges også i pakker. Legemidlet er pakket i blister. Hver av dem har 10 poster.

Sammensetningen av stoffet

Laktofiltrum for barn og voksne inneholder to aktive ingredienser: laktulose og hydrolysert lignin. Den første er en prebiotisk, den andre er en enterosorbent. I tillegg til dem inneholder den magnesiumstearat, natriumkroscarmellose. På grunn av denne kombinasjonen har agenten en kompleks effekt på kroppen.

Lignin er oppnådd ved hydrolyse av trekomponenter. Stoffet er preget av avgiftning og sorbing effekter.

Laktulose er et disakkarid av kunstig opprinnelse. Den inneholder molekyler fruktose og galaktose. Deres fordelaktige effekt er å stimulere veksten av bifidobakterier og laktobaciller. Hydrolyse av laktulose fører til utseendet av organiske syrer, noe som øker det osmotiske trykket i tarmen.

Farmasøytisk virkning

Hva forårsaker bruk av Laktofiltrum?

Behandling med dette stoffet bidrar til:

 1. Den normale funksjon av fordøyelseskanalen.
 2. Fjernelse av skadelige stoffer.
 3. Styr immunsystemet.
 4. Reduser blodkolesterolet.
 5. Eliminering av symptomer på forgiftning.

Den medisinske sammensetningen forbedrer tilstanden til tarmene, nyrene, leveren og lungene. Det er ikke giftig, men utskilles fra kroppen i løpet av dagen. På grunn av dette er konseptene Lactofiltrum og dysbacteriosis ikke relatert til hverandre.

Rensing av indre organer av toksiner, allergener, tungmetallsalter har en positiv effekt på pasientens velvære.

Indikasjoner for bruk

Et legemiddel kalt "Laktofiltrum" er foreskrevet for følgende lidelser:

 • Matforgiftning.
 • Alkoholforgiftning.
 • Overdose medisinering.
 • Gastrointestinal dysfunksjon (diaré, forstoppelse, oppkast, kvalme, oppblåsthet, kolitt).
 • Allergiske manifestasjoner (urticaria, dermatitt, atopisk eksem).
 • Leversykdommer (skrumplever, hepatitt).

Medisinsk sammensetning kan tas for å forbedre immuniteten.

Nedgangen i beskyttelsen av kroppen oppstår vanligvis i vår og høst. Gjennom det også virkelig eliminere kosmetisk patologi. I dette tilfellet er virkningen av medikamentet rettet mot grunnårsaken. Akne, problemer med hårtap, legging av negler oppstår på grunn av feil metabolisme.

Laktofiltrum med slike brudd har bare en tilleggsvirkning; diett, livsstil, genetisk predisponering og kroniske sykdommer er av stor betydning.

Metode for bruk

Laktofiltrum, så vel som andre enterosorbenter, tas oralt (i munnen) før du spiser. Lim inn (tablett, suspensjon) vasket ned med rent vann. Soda, mineralvann, kaffe eller te vil ikke fungere. De vil redusere effektiviteten av stoffet.

Etter at det er anbefalt å skylle munnen. Partikler av medisin deponert på munnhinnehinnen, må fjernes.

Hvor ofte skal jeg drikke stoffet?

Doseringen og diett for barn og voksne kan kun velges av den behandlende legen. Laktofiltrum under normale omstendigheter, ta tre ganger om dagen. Les de vedlagte instruksjonene før behandlingen påbegynnes. Oppmerksomhet bør betales til elementene "beskrivelse", "kontraindikasjoner" og "bivirkninger". Dette vil bidra til å unngå feil.

Det anbefales ikke å kombinere metodene for dette legemidlet ved bruk av andre legemidler.

Laktofiltrum er preget av evnen til å redusere fordøyelsen av næringsstoffer. Barnet og den voksne er vanligvis foreskrevet et behandlingsforløp, hvis varighet ikke overstiger 21 dager. Hvis du bruker sammensetningen lenger, kan det være mangel på B-vitaminer, slik at dette ikke skjer, de foreskrives i tillegg.

Laktofiltrum under behandlingen vil ikke forårsake bivirkninger dersom alle betingelsene foreskrevet av produsenten er oppfylt. En pause mellom kurs i minst 3 uker. Ellers øker sannsynligheten for hypovitaminose.

Voksendose

Den sikre daglige prisen for voksne pasienter overstiger ikke 9 tabletter (6 poser til suspensjon). Behandlingen må godkjennes av en lege, særlig med hensyn til det gjentatte kurset.

Laktofiltrum anses å være et relativt trygt stoff, men selv i dette tilfellet bør kontraindikasjoner og sidereaksjoner ikke overses. Utnevnelsen av stoffet oppstår først etter å ha bestått en diagnostisk undersøkelse.

Ingen piller, pastiller eller pulver tas av gravide kvinner og ammende mødre; Laktofiltrum er ikke testet under disse forholdene. Før forskrivning av legemiddelformuleringen i dette tilfellet, må den behandlende legen forholde seg til risikoen for barnet og fordelen med moren.

Normer for barn

Hva er legemidlet foreskrevet for barn?

Det er mulig å bare gi Laktofiltrum til mindreårige med doktors tillatelse, vitnesbyrdet er ikke forskjellig. I denne situasjonen justeres doseringen avhengig av pasientens alder.

Ungdom over 12 år foreskrevet samme behandlingsregime som en voksen. Babyer fra 1 år til 3 år - ½ tablett (pose) tre ganger om dagen. Barn 3-7 år er foreskrevet 1 tablett tre ganger om dagen. Hele resten av enkeltdosen når 2 tabletter.

Bivirkninger

Bivirkninger oppstår hvis pasienter drikker stoffet i feil dose eller ikke overholder det foreskrevne terapeutiske legemidlet.

Da kan pasienten lide av følgende manifestasjoner:

 1. Magesmerter og tyngde.
 2. Diaré eller forstoppelse.
 3. Overdreven flatulens (flatulens).
 4. Allergisk reaksjon.
 5. Avitaminose, i de fleste tilfeller hypokalcemi.

Symptomer er sjeldne. Laktofiltrum tolereres godt, så det er ofte foreskrevet for små barn (som ikke er tilfelle med analogene).

Det viktigste er ikke å overskride "baby" mengden av pulver eller tabletter. For å unngå tegn på overfølsomhet, bør du konsultere lege før du starter behandling.

Overdosisiko

Det kan skyldes for mye medisinering. Slik tilsyn kan forekomme hos små barn som har funnet en pakke med medisin, eller hos en pasient som har ignorert anbefalingen fra den behandlende legen og produsentens anvisninger.

Doseringen av stoffet - tilstanden for opptak, som må overholde hver pasient. Avhengig av hvor mye det har overskredet anbefalt dose, kan det oppstå smertefulle opplevelser i fordøyelseskanalens organer og problemer med tarmbevegelser.

Ved utseendet av slike kliniske manifestasjoner, bør behandlingen med Lactrofilter straks avbrytes. For å lette staten kan du bruke stearinlys Posterizan eller Relief. Rådgivning med lege er nødvendig. For å unngå slike komplikasjoner er det nødvendig å behandle medisinen som er påført riktig.

Kontra

Laktofiltrum er strengt forbudt å drikke til barn og voksne som lider av:

 • Galactosemia.
 • Overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet.
 • Tarmobstruksjon.

Preparatet er også kontraindisert for pasienter med blødning i mage-tarmkanalen, magesår og duodenalt sår, atoni.

Spesielle bruksanvisninger

Når Lactofiltrum er inkludert i terapien, bør det vurderes flere viktige nyanser:

 1. Legemidlet påvirker ikke sentralnervesystemet.
 2. Det kan kun kombineres med andre medisiner dersom anbefalingene fra legen blir observert.
 3. Dette legemidlet er tatt for å drikke etter et antibiotika, da de påvirker tarmslimhinnen negativt.
 4. Til tross for at Laktofiltrum faktisk er kjøpt uten resept, bør det ikke foreskrives av deg selv.
 5. Før du tar sammensetningen må du spørre hvilke bivirkninger og kontraindikasjoner han har.

Disse enkle tiltakene vil forhindre utvikling av avitaminose og akselerere gjenoppretting av pasienten.

Analoger Laktofiltrum

Medikamenter tilsvarende i sammensetningen til Laktofiltrum, i dag på apotekshyllene der. Dette stoffet er unikt. Men hvis den er fraværende, kan den erstattes med en annen enterosorbent eller prebiotisk.

En pasient som tidligere har drukket Laktofiltrum, kan bruke slike virkemidler som Smekta, Integnin, Polyphepan, Neosmectin. Legen vil hjelpe deg med å velge riktig analog.

Lagringsforhold

Preparatet bør være i et mørkt kjølig sted der det ikke er tilgang for barn og kjæledyr. Holdbarheten er ikke mer enn 3 år fra fremstillingsdatoen. Produksjonsdato er fastsatt på pakken.

Laktofiltrum - instruksjoner for bruk av akne. Effektiviteten av stoffbehandling

Generelle egenskaper av stoffet Lactofiltrum

Lactofiltrum er et enterosorbent som regulerer balansen mellom mikroflora i tarmene, forbedrer fordøyelseskanalenes organer og derved oppnår en generell kroppsrensende effekt, lindrer akne og andre hudutslett.

Forekomsten av hudbetennelse, dannelsen av akne og hudormer oppstår som et resultat av reproduksjon av patogene mikroorganismer på epidermis. Organismen påvirkes også av produktet av deres livsviktige aktivitet - giftstoffer som forårsaker utslett på ansiktet. Som du vet begynte mange mennesker å øve med bruk av aknemedisinering.

Akne og kviser på huden kan indikere årsaken til at kroppen trenger å bli renset for giftstoffer og slagg. Laktrofiltrum løser en rekke problemer ved å absorbere skadelige stoffer og fjerne dem fra kroppen.

Alle vet en slik enterosorbent som Lactofiltrum. Instruksjoner for bruk av akne er ganske enkle, og stoffet selv har en utmerket effekt i kampen mot hudutslett.

De aktive ingrediensene i sammensetningen: laktulose og lingin, normaliser mikrofloraen i tarmen.

Den organiske forbindelsen laktulose er lik i virkeligheten for prebiotika. Det fremmer produksjonen av syrer, hydrolyserer i tykktarmen. Beholder sin struktur i tarmen, siden den praktisk talt ikke deles i magen, stimulerer den reproduksjonen av bifidobakterier og laktobaciller.

Laktulose bidrar til å normalisere metabolismen. Reduserer nivået av toksiner i humant blod. Den generelle tilstanden til menneskekroppen - det er en bedre absorpsjon av sporstoffer og vitaminer. Huden spiser de riktige elementene, renser og kjøper et friskt og sunt utseende.

Hydrolytisk lignin er oppnådd som følge av spesiell behandling av trekomponenter. Stoffet absorberes ikke i den generelle blodbanen til en person, forstyrrer ikke tarmkanalens funksjon og utskilles fra kroppen innen en dag.

Lignin har høye absorberende egenskaper, slik at følgende forbindelser utskilles fra kroppen:

 • Patogene bakterier;
 • rusmidler,
 • Overskudd av andre metabolitter (oppført i lactrofilter, instruksjoner for bruk for akne);
 • Fungal toksiner;
 • Bakterielle toksiner;
 • ammoniakk;
 • allergener;
 • Virale toksiner.

Den komplekse effekten av stoffet bidrar til å rense huden av akne på grunn av følgende komponenter:

Det legges til for å oppnå en bestemt masse (i henhold til bruksanvisningen)

Laktofiltrum tabletter har en kapsel og en konveks form med risiko, fargen er mørk brun med sprut.

Når anbefales det å bruke Lactofiltrum for akne

Eksperter anbefaler å opprette den opprinnelige årsaken til akne og utslett på huden. Følgende lidelser i kroppen kan bidra til dannelse av hudutslett:

 1. Intestinal dysbacteriosis;
 2. Irritabel tarmsyndrom;
 3. allergier;
 4. Hepatitt.

Instruks for bruk betyr at det klargjøres at når det brukes i kampen mot utslett på huden (akne), er det mulig å kombinere bruken med andre medisinske stoffer for å behandle og forbedre hudens generelle tilstand.

Ifølge dermatologer er automoflora ansvarlig for skjønnhet og helse, som beskytter mot patogener og allergener. Laktrofilter bidrar til å normalisere funksjonene til organene i mage-tarmkanalen og støtter normal autologisk flora.

Når du tar antibiotika som provoserer akne og akne, anbefales det å gjennomgå et fullt behandlingsforløp i henhold til instruksjonene for bruk av laktofiltrum.

Instruksjoner for bruk fra akne

Påfør Laktofiltrum for behandling av hudutslett anbefales som følger:

 1. Voksne, så vel som barn fra 12 år, kan ta opp til 9 tabletter daglig.
 2. Spis mat og andre legemidler bør være i intervallet i 1,5-2 timer før du tar medisinen.
 3. Barn under 12 år må ikke bruke mer enn 5-6 tabletter daglig. Kun foreskrevet av lege.
 4. Tabletter kan konsumeres i hel eller i knust form (pulver), mens drikkevann.
 5. Standardforløpet av stoffet er 2 uker, men om nødvendig kan det fortsette i lengre tid.

Laktofiltrum har ikke en antiseptisk effekt, den brukes kun muntlig. Bruk av stoffet eksternt kan forårsake sepsis av huden.

Legemidlet akkumuleres i kroppen, slik at behandling av akne ikke skal bli båret bort og bruk den i mer enn 2 måneder. Pause mellom kurs skal være minst 3 måneder.

Effekt av aknebehandling

Laktofiltrum hjelper med å rense huden av ulike akne på grunn av de interne fordelaktige effektene på kroppen. Utseendet til forbedringer i huden blir observert etter 2 uker med vanlig bruk av stoffet, friskhet og frisk farge vises.

Komponentene som utgjør det bidrar til normal funksjon av magen, selv med strenge diett. Legemidlet har en generell positiv effekt på tilstanden til menneskekroppen, slik at effekten av å ta Lactofiltrum manifesterer seg i å redusere total kroppsvekt, nemlig eliminering av overskytende fettavsetninger.

Interne ressurser aktiveres, immunitet øker, karbohydrat og fettbalanse forbedres. Kombinasjonen av disse prosessene bidrar generelt til å forebygge forekomsten av akne i fremtiden.

Styrke effekten av å ta Laktofiltruma mulig, etter ytterligere anbefalinger fra leger (ernæringseksperter og terapeuter). Anbefalinger fra leger for å forbedre effekten av å ta stoffet:

 • Å velge kosmetiske midler i samsvar med hudtype (krem, tonic, melk, maske);
 • Fremstil daglig hygiene og rensing av huden;
 • Drikk minst 1,5 liter vann per dag;
 • For å begrense inntaket av fete, søte og krydrede matvarer, raske matvarer;
 • Ta turer i frisk luft;
 • Tren for å forbedre den totale blodstrømmen;
 • Bli kvitt stress, få mer hyggelige følelser.

Mulige bivirkninger ved å ta stoffet Lactofiltrum

En av faktorene av bivirkninger - individuell intoleranse mot komponentene i stoffet, dets bestanddel. I tilfelle slike symptomer på overdosering er det nødvendig å avbryte behandlingsforløpet for å forhindre mulige mer alvorlige negative reaksjoner i kroppen:

 • intestinale sykdommer
 • flatulens
 • diaré
 • forstoppelse
 • allergiske reaksjoner
 • magesmerter.

Kontra

Legene refererer stoffet Laktofiltrum til praktisk talt ufarlig for kroppsgenkjenningene. Legene advarer imidlertid om at i tilfelle behovet for å ta stoffet av bestemte kategorier av borgere, anbefales det å konsultere lege om dette på forhånd.

Kategoriene av pasienter som er utsatt for å ta stoffet, er pasienter som har følgende sykdommer:

 • magesår og tarmssår
 • forverrede magesykdommer
 • galaktomeziya
 • intestinal atoni
 • intestinal obstruksjon
 • duodenal sykdom.

I slike tilfeller vil bare en spesialist utpeke en avtale, angi dosering, metode og varighet av bruk av stoffet.

I dag er mange eksperter og pasienter overbevist - Laktofiltrum er effektiv mot mange lesjoner (purulent, eksternt, lukket) på huden i kroppen og ansiktet. Fordelen med stoffet er at det har et minimum sett av kontraindikasjoner og bivirkninger.

Strengt å følge anbefalingene for bruk som er spesifisert i Lactofiltrums instrukser, kan den brukes til akne og andre hudutslett. En ekstra effekt vil være å få hele kroppen til å tone, takket være justeringen av arbeidet i fordøyelseskanaler, som vil styrke immunforsvaret og rense huden.

Laktofiltrum: bruksanvisninger, inkludert akne - i denne videoen:

Se videoen med anmeldelser om bruk av Lactofiltrum for akne:

Instruksjoner for bruk Laktofiltrum

Bruksanvisning Laktofiltruma indikerer at verktøyet tilhører sorbentene, har en unik sammensetning, tillatt for både voksne pasienter og barn. Hovedformålet er binding og eliminering av giftstoffer fra kroppen, samt restaurering av intestinal mikroflora.

Kjennetegn ved stoffet

Legemidlet kombinerer kvaliteter av enterosorbent og prebiotisk, som følge av at det har følgende tiltak:

 1. Avrusning. Nøytraliserer giftige stoffer, renser fordøyelseskanalen fra restene av giftige stoffer og avfallsprodukter fra bakterier.
 2. Adsorbert. Den porøse strukturen gir rask absorpsjon av toksiner.
 3. Diaré. Reduserer trangen til å tømme tarmen.
 4. Antioksidant. Forbedrer metabolske prosesser.
 5. Lipidsenkende. Reduserer konsentrasjonen av kolesterol i blodet.
 6. Prebiotisk. Stimulerer gjengivelsen av gunstige bakterier. Ikke forveksles med probiotika som er mettet med mikroorganismer!

Laktofiltrum bidrar til å kvitte seg med slike provokatører av patologiske forhold:

 • medisin-preparater;
 • bakterier;
 • fungi;
 • virus;
 • tungmetallsalter;
 • radioaktive isotoper;
 • alkohol;
 • bilirubin;
 • kolesterol;
 • allergener;
 • urea.

Laktofiltrum forhindrer absorpsjon av toksiner og spredning fra fordøyelseskanalen til leveren, nyrene og andre indre organer, noe som signifikant reduserer symptomene og reduserer pasientens rehabiliteringstid. Det ser ut til at mange sorbenter har lignende egenskaper. Men i sammenligning med det populære Activated carbon, hjelper Lactofiltrum å fjerne 5-7 ganger flere giftige stoffer.

Legemidlet er fullstendig og uendret evakuert med avføring innen 24 timer etter administrering.

Det er oppført i Lægemiddelregisteret i Russland (RLS).

struktur

Håndboken gir all nødvendig informasjon om komponentene som er tilstede i preparatet.

 1. Lignin. Produktet av trehydrolyse. Det har egenskapene til en sorbent og desinfeksjon.
 2. Lactulose. Syntetisk disakkarid, som bryter ned i tarmen for å danne eddiksyre, melkesyre og myresyre. Disse forbindelsene hemmer den vitale aktiviteten til patogener, forbedrer tarmmotiliteten.

Som en del av Laktofiltruma inneholder også hjelpestoffer:

 • magnesiumstearat;
 • kroskarmellosnatrium;
 • mikrokrystallinsk cellulose.

Opprinnelsesland Russland. Selskapet slipper stoffet STI-MED-SORB.

dosering

Håndboken gir standard applikasjon av Laktofiltrum:

 1. For et barn på 1-3 år, 1/2 tablett.
 2. I 3-7 år 1 stk.
 3. For 8-12, 1-2 stk.
 4. Eldre enn 12, 2-3 stk.

Du må ta tre ganger i løpet av dagen. Varighet på kurs er 2-3 uker. Gjenta om nødvendig behandlingen.

Ukontrollert og langvarig bruk fremkaller en mangel på mineral-vitaminkomplekset.

overdose

Overskridelse av antall piller og andre typer sorbent fører til utvikling av magesmerter, forstoppelse.

Hvis slike tegn oppstår, bør du konsultere lege. Hvis alvorlig rusforgiftning er notert, kaller de ambulansbrigaden.

Utgivelsesskjema

Laktofiltrum er en flat-sylindrisk tabletter, malt i mørk brun farge og inneholder små hvite flekker. Salg kommer i pappeblister eller plastflasker. I det første tilfellet er det 10 stk i hver pakke, 30 eller 60 i andre. Bruksanvisning er nødvendig.

I tillegg finnes det på andre apoteker andre former - pastilles og pulver Laktofiltrum Eco med nesten samme sammensetning. Hører til kosttilskudd. Platene er godt oppfattet av tenåringer. Krummelig versjon egnet for både voksne og barn.

Laktofiltrum - indikasjoner for bruk

I følge instruksjonene som er tillatt å bruke stoffet i nærvær av følgende problemer:

 • Irritabel tarmsyndrom.
 • Allergi. Vel hjelper Laktofiltrum med atopisk dermatitt, urticaria, den negative reaksjonen av kroppen til mat.
 • Dysbacteriosis, inkludert provosert av langsiktig antibiotikabehandling.
 • Ulike hepatitt, som fører til forhøyede konsentrasjoner av galle, bilirubin og kolesterol.
 • Forgiftning med medisiner, tungmetallsalter, alkoholholdige drikkevarer.
 • Vaginose.
 • Diaré forårsaket av gastrointestinale sykdommer.
 • Dyspepsi. I dette tilfellet markerte kvalme og oppkast, oppblåsthet som følge av økt gassdannelse, løs avføring.
 • Kolitt.

Vanligvis er applikasjonen vist i den komplekse terapien.

Generelle opptaksregler

Hvis legen anbefaler å bruke Lactofiltrum, anbefales det å følge instruksjonene:

 1. Tabletter (kapsler) tatt oralt med vann. Det er bedre å ikke bruke mineralvann, selv fri for gasser, da det har høyt saltinnhold. Kjemiske forbindelser kan redusere effektiviteten av stoffet.
 2. Sugetabletter og fast form knuses før bruk. Du kan bare tygge det grundig.
 3. Pulveret oppløses i 50-100 ml kokt, varm H2O for å oppnå en homogen suspensjon. Bruk umiddelbart etter forberedelse.
 4. Vis bruk før måltider på tom mage. Spise er tillatt i 1-1.5 timer.

Noen ganger utnevner de en baby eller en nyfødt baby. Bruk i dette tilfellet pulver som omrøres i melk eller blanding. Når du spiser babyen, blir flasken periodisk rystet.

Hvordan ta Laktofiltrum etter et måltid?

Noen ganger glemmer en person eller har ikke tid til å svelge en tablett på tom mage. Deretter kan du gjøre resepsjonen senere.

Den optimale tiden er 1-1,5 timer etter måltider. Dette gapet skyldes det faktum at verktøyet binder og fjerner i uendret form fra mage-tarmkanalen mineraler og vitaminer, avgjørende for kroppen. Ukorrekt bruk fremkaller skade, blir årsaken til beriberi.

Med en lang kurs anbefaler leger at de samtidig drikker B-vitaminene, kalsium.

For voksne

Bruken av Lactofiltrum i dette tilfellet oppfyller kravene som er angitt i instruksjonene:

 1. Ta 2-3 tabletter samtidig eller 1-2 pulver.
 2. Per dag utføre 3 doser.
 3. Terapi varer 14-21 dager.

Repetisjon av kurset er sannsynlig etter legenes avtale i 3-5 uker. Uavhengig fortsett behandling bør ikke være, da dette er fulle av hypovitaminose og mikronæringsfeil.

For barn

I barndommen anbefales det å ta 3 ganger daglig i den angitte dosen.

Viser bruken av denne ordningen:

 • 1-3 år til 1/2 tablett eller pulver;
 • 3-7 1 stk. eller 1/2 pose;
 • 8-12, 1-2 stk.
 • ungdommer 2-3 stk.

Hvis det er nødvendig å behandle en baby som ikke har nådd 12 måneder, vil legen justere volumet av legemidlet.

Laktofiltrum for forgiftning

Ved beruselse vises søknad 3-4 ganger om dagen. Det beste alternativet er pulverformen. Hvor mye medikament å ta avhenger av pasientens alder:

 • til 1 år på 1/2 tabletter eller 1/4 poser;
 • 1-3 1/2 eller 1 stk. eller 1 / 4-1 / 2 pulver;
 • 4-7 1 stk. eller 1/2 smulende;
 • 7-12, 1-2 stk. eller 1 / 2-1 pakker;
 • fra 12 år 2-3 stk. eller 1-2 pulver.

Hvis det vanligvis anbefales å ta 3-4 ganger i 24 timer, anbefales det å bruke Laktofiltrum oftere når det forgiftes. For eksempel, i tilfelle av en alkoholisk lesjon, er det lov til å konsumere opptil 50 tabletter i 4-5 doser daglig for å rengjøre kroppen.

Når det var mulig å bli forgiftet, bruk Laktofiltrum i 3-5 dager. Men du må fokusere på det kliniske bildet. Etter at diaré forsvinner, kvalme, hodepine og feber, stoppes rengjøring med legemidlet.

For akne

Blant indikasjonene for bruk er akne. Slike manifestasjoner forekommer ofte på huden som et resultat av problemer med tarmmikrofloraen, gastrit med høy surhet, samt en allergisk reaksjon. Midler av lokal søknad i dette tilfellet vil ikke gi fordel.

Abstrakt Laktofiltrum viser at stoffet bidrar til å bli kvitt akne forårsaket av slike årsaker. Ta medisinen bør være som følger:

 1. Vist 1 tablett tre ganger om dagen.
 2. Drikk medisiner under måltider.
 3. Terapi varer 2 uker.
 4. Etter 7 dager kan du gjenta kurset.

Godtakbar behandling i 2 måneder. Det er mulig å bruke i stedet for tablettformen tre ganger klokken 24 på 1 pastilka.

Noen ganger har terapien ikke en positiv effekt. Så, du må bytte stoffet.

Laktofiltrum under graviditet

Mens du bærer et barn, kan en kvinne trygt ta en sorbent. Men bruken er bare tillatt under tilsyn av en lege.

Studier utført på dyr, bevise at Laktofiltrum ikke påvirker utviklingen av fosteret. Derfor anbefales verktøyet ofte for følgende problemer:

 • toxemia;
 • forgiftning;
 • intestinal infeksjon;
 • tap av appetitt;
 • hodepine;
 • forhøyet temperatur;
 • ARI og ARVI;
 • forstoppelse.

Imidlertid må søknaden være forsiktig. Laktofiltrum absorberer mineraler og vitaminer som er nødvendige ikke bare for moren, men også for babyen.

Under amming

Instruksjonen forklarer at stoffet ikke absorberes i blodet, og går derfor ikke inn i morsmelk. Derfor er laktasjon ikke et hinder for terapi.

Laktofiltrum for vekttap

Indikasjonene, den detaljerte beskrivelsen av dem som er til stede i instruksjonene, inkluderer ikke vektreduksjon. Imidlertid brukes sorbenten ofte til dette formål.

Faktisk, Laktofiltrum er i stand til å hjelpe og eliminere noen ekstra pounds. Men denne effekten er forbundet med å rense kroppen fra slaggmasser. Det er ingen splittende effekt på fettvevet. Men du kan gå ned i vekt hvis bruk av stoffet passerer på bakgrunnen av dietten.

Det er ikke anbefalt på dette tidspunktet å ty til fysisk anstrengelse, siden ubehag i epigastrium er sannsynlig.

interaksjon

Høykompatibilitet av Lactofiltrum med etanol-dekomponeringsprodukter er notert. Derfor brukes verktøyet ofte for alkoholforgiftning.

Når behandling med andre legemidler tillot bruk av sorbenten, men i 1,5 timer før du tar andre medisiner. Ellers vil de bli tatt og fjernet fra kroppen uendret. Som et resultat vil personen ikke få en positiv effekt fra behandlingen.

Salgsbetingelser

Det er utgitt uten å presentere et reseptbelagte ark.

Lagringsforhold

I følge instruksjonene til kosttilskudd eller medisin er Laktofiltrum hjem i en ubelyst, tørr og utilgjengelig for barnet. Temperaturen bør ikke overstige 30 ° C.

Holdbarhet

Brukes innen 36 måneder fra utstedelsesdatoen.

Spesielle instruksjoner

For å oppnå et positivt resultat må du ta Laktofiltrum riktig i henhold til instruksjonene:

 1. En oral rute brukes. Tablettene knuses eller tygges grundig.
 2. Pulveret er oppløst i varmt eller romtemperatur vann.
 3. Du kan drikke medisinen når som helst på dagen.

Ingen negative psykomotoriske reaksjoner ble identifisert, personen har ikke en tendens til å sove, konsentrasjonen av oppmerksomhet og minne blir ikke redusert.

Analoger Laktofiltrum

Disse inkluderer:

 • Atoxil;
 • Smecta;
 • Filtrer Safari;
 • neosmectin;
 • Enterodesum;
 • bifiform;
 • polisorb;
 • Entegnin;
 • enterosgel;
 • Bifidumbacterin forte.

Før du benytter andre sorbenter, er det nødvendig å konsultere lege, studieinstruksjoner.

Laktofiltrum ganske dyrt stoff. Men hvis kostnaden virker uforholdsmessig, bruk narkotika med lignende effekt til en bedre pris - billig Aktivert karbon eller Polyphane.

Bivirkninger

Noen ganger fremkaller bruken negative reaksjoner:

 • økt gassdannelse;
 • epigastrisk smerte;
 • diaré;
 • forstoppelse,
 • allergi.

I dette tilfellet stopper resepsjonen Laktofiltrum.

Kontra

Ifølge instruksjonene er det forbudt å bruke i nærvær av slike problemer:

 • intestinal obstruksjon og atoni;
 • gastrointestinal blødning;
 • galactosemia;
 • individuell intoleranse for individuelle komponenter.

Bruk forsiktighet ved forverring av sår i fordøyelseskanalen.

anmeldelser

Hvis det er tvil om fordelene med Laktofiltrum-terapi, vil kommentarene til pasienter behandlet med prebiotisk hjelpe til med å bestemme:

Alexander, 27 år gammel, Tver

I lang tid kunne de ikke takle allergier. Bestem provokatormedisinen var ikke i stand til å gjøre. Da foreskrev legen dette legemidlet. Nå har babyen nesten ingen hudutslett, noe som er veldig behagelig.

Natalia, 36 år gammel, Volgograd

Hun tok et middel for forebygging. Tvunget til å bli behandlet med antibiotika. For å unngå problemer med tarmene, anbefalte legen å bruke Laktofiltrum. Heldigvis var det ingen brudd, verktøyet fungerer fint.

Ksenia, 18 år gammel, Irkutsk

Jeg ble rådet til å drikke denne medisinen for å kvitte seg med akne i ansiktet. De begynte å forsvinne nesten umiddelbart. Omtrent en måned senere ble huden ren.

Til tross for flere positive vurderinger, er det tilrådelig å bruke som instruert av en lege som vil ta hensyn til forbud mot bruk og risiko for bivirkninger.

Hvor å kjøpe og hvor mye er i apoteket?

Prisforskjellen avhenger av skjemaet, emballasjen, mengden av stoffet:

For eksempel kan 30 tabletter kjøpes for 250 rubler, 60 stk. for 350-400.

Selges i et apotek.

Leserne anbefaler å kjøpe medisiner i et nettapotek 36/6.

Lactofiltrum er en effektiv sorbent og prebiotisk, hjelper til å takle fordøyelsessykdommer. Men uavhengig bruk er uakseptabelt, da det provoserer mangel på mineral-vitaminkomplekset.

laktofiltrum

Beskrivelse fra 07/29/2014

 • Latinnavn: Lactofiltrum
 • ATC-kode: A07BC
 • Aktiv ingrediens: Laktulose + Lignin hydrolyseres (Lactulosum + Ligninum hydrolisatum)
 • Produsent: STI-MED-SORB (Russland)

struktur

Laktofiltrum inneholder slike virkestoffer som ligninhydrolyse og laktulose, og inneholder også følgende hjelpekomponenter: natrium croscarmellose, magnesiumstearat.

Utgivelsesskjema

Verktøyet er tilgjengelig i mørkebrune tabletter med hvittgrå flekker. Skjemaet er flatt og sylindrisk. Hvilke tabletter som hjelper, er angitt i den aktuelle delen.

Farmakologisk aktivitet

Enterosorbent som tjener til regulering av tarmmikroflora, som inneholder de respektive aktive bestanddeler.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Ifølge anmerkningen er stoffet en sorbent som forbedrer tarmmikrofloraen, styrker immunsystemet og fremmer avgiftning.

Et av de viktigste aktive ingrediensene, lignin, er en kompleks ikke-toksisk organisk forbindelse, som er oppnådd ved behandling av tre. Den har sterke bindingsegenskaper. Lignin binder seg i mage-tarmkanalen og fjerner patogene bakterier og toksiner, alkohol, salter av tungmetaller, allergier, samt overskudd av kolesterol, urea, bilirubin og andre metabolske produkter. Ekskret fra kroppen helt gjennom dagen.

Laktulose er en prebiotisk. Det stimulerer aktiviteten til kolonens naturlige mikroflora. Forstyrrer reproduksjon av patogene bakterier.

Indikasjoner for bruk Laktofiltrum

Indikasjoner for bruk Laktofiltrum er:

Kontra

Dette middelet er kontraindisert i tarmobstruksjon, overfølsomhet overfor legemiddelkomponenter, blødning i mage-tarmkanalen, galaktosemi.

I tillegg bør den brukes med forsiktighet i intestinal atoni og forverret sår i mage-tarmkanalen. Effekten av Lactofiltrum under graviditet er ikke fullt ut forstått.

Bivirkninger

Laktofiltrum tabletter, bruksanvisninger

Legemidlet bør tas oralt en time før måltider og andre legemidler. Om nødvendig kan tabletter knuses og vaskes med vann.

Instruksjoner for bruk Laktofiltrum gir følgende doser:

 • voksne og barn fra 12 år - ta 2-3 tabletter;
 • For barn i alderen 8-12 år, bør du ta 1-2 tabletter;
 • barn i alderen 3-7 år - du bør ta medisinen en tablett hver;
 • barn i alderen 1-3 år - skal ta en halv pille.

Legemidlet, uansett alder, tas 3 ganger om dagen.

Kurset er utformet i gjennomsnitt i 2-3 uker. Hvis du trenger en lengre avtale eller et oppfriskningskurs, råder Lacto Filtrum anvisning tatt bare på legens råd.

I noen tilfeller bruker Lactofiltrum og akne. Ved brudd på naturlig tarmmikroflora påvirker mikrober ikke bare fordøyelseskanalen, men også på huden. Allergiske reaksjoner og akne oppstår. I dette tilfellet vil bruken av konvensjonelle salver og kremer ikke hjelpe. Du må ta Lacto Filtration for akne. Samtidig bør den kombineres med salver og akne kremer, samt et spesielt kosthold for å gjenopprette tarmmikrofloraen. Anmeldelser snakker om den høye effektiviteten til slik behandling.

I dette tilfellet tar Laktofiltrum en pille 3 ganger i løpet av dagen under måltider. Kurset er designet for 2 uker, deretter en ukesferie, hvoretter resepsjonen gjentas. Den totale behandlingsvarigheten er ikke mer enn to måneder.

Laktofiltrum Eco tas på en pastilka 3 ganger daglig i 2-3 uker.

overdose

Med en overdose av stoffet kan det føre til forstoppelse og magesmerter. I dette tilfellet skal medisinen stoppes umiddelbart.

interaksjon

På grunn av at ligninet i preparatet binder visse stoffer, kan det redusere effekten av visse legemidler. Derfor bør Laktofiltrum brukes sammen med andre legemidler, og observere timepunktet.

Salgsbetingelser

Legemidlet får lov til å slippe ut på apotek uten resept.

Lagringsforhold

Legemidlet skal oppbevares tørt, utilgjengelig for barn og beskyttet mot lys. Temperaturen bør ikke overstige 30 ° С.

Holdbarhet

Legemidlet er lagret i 3 år.

Analoger Laktofiltrum

Analoger av Lactofiltrum er preparater som inneholder lignin: Filtrum, Polyphepan, og også sorbentpreparater: Polysorb, Smekta, Enterosgel. Prisen på analogene er i utgangspunktet den samme.

Polyphane kan betraktes som en billigere analog Lactofiltrum.

Laktofiltrum for barn

Det brukes til de samme symptomene og sykdommene som hos voksne. Behandlingen vurderinger er positive. Hvordan du tar, avhenger av alder.

Instruksjoner for Laktofiltrum for barn

 • Opptil 3 år: en halv pille 3 ganger om dagen.
 • Fra 3 til 7 år må du ta en tablett eller en halv sekk 3 ganger om dagen.
 • Fra 8 til 12 år, ta en eller to tabletter tre ganger om dagen.
 • Fra 12 til 18 år tar du to eller tre tabletter tre ganger om dagen.

Laktofiltrum under graviditet

Legemidlet brukes i svangerskapet for å bekjempe forgiftning, tarminfeksjoner, ulike rusmidler, symptomer på toksisose og preeklampsi. For den langsiktige eksistensen av stoffet ble det ikke observert noen negativ effekt på den gravide kvinnens kropp og fosteret.

Laktofiltrum Anmeldelser

Leger anmeldelser om Laktofiltrum mest positivt. Alle merker effektiviteten til dette verktøyet. Handlingen er merkbar etter kort tid. Anmeldelser om Lacto Filtrum informere og at det er et effektivt middel for akne. Det hjalp mye, mens det var ganske velsmakende.

For barn er stoffet også egnet, effektivt bidrar til å bli kvitt dysbiose.

Det er nyttig for vekttap og for huden, da det bidrar til å kvitte seg med giftstoffer og forbedre stoffskiftet.

Anmeldelser av Lactofiltrum med allergi er også positiv farge. Spott og kløe går ofte bort neste dag, så det er ingen spor av allergi.

Pris Laktofiltruma hvor du kan kjøpe

Pris Lacto Filtrum varierer avhengig av emballasjen. Så 30 tabletter tilbys for 250 rubler og 60 tabletter for 350-400 rubler.

Pris Laktofiltrum i Ukraina er ca 60 UAH for en pakke nummer 30, og du kan kjøpe Laktofiltrum Eco nummer 60 for 110 UAH.

Hvor mye koster et legemiddel i Kasakhstan? Kostnaden for dette legemidlet er 1200-1800 tenge.

Laktofiltrum - bruksanvisninger

Laktofiltrum er et kombinasjonsmedikament, et sorbent som virker i tarmlumen og en aktiv ingrediens fra gruppen av prebiotika. Sorbing (suge) effekten manifesteres på grunn av akkumulering av giftige forbindelser på overflaten av sorbenten. Prebiotisk virkning uttrykkes for å stimulere veksten av gunstig tarmflora og gjenopprette balansen mellom naturlige mikroorganismer for det. I henhold til bruksanvisningen, laktofiltrum som en enterosorbent, normaliserer tarmmikroflora, foreskrives både hos voksne og hos barn.

Sammensetningen av stoffet og farmakologisk virkning

Den kliniske effekten av mottaket oppnås ved de aktive komponentene i sammensetningen Laktofiltrum:

 • hydrolyse lingin, et produkt av hydrolysen av naturlig tre, som gir absorpsjon og noe desinfeksjonseffekt i tarmhulen. Lingin absorberes ikke gjennom veggene og går ikke inn i systemisk sirkulasjon, begrenset til lokale effekter. Dette aktive stoffet binder, samler og fjerner de fleste toksiske stoffene av både eksogen og endogen opprinnelse (etanoler, tungmetaller, overflødig bilirubin, urea, kolesterolforbindelser, histaminer, noen allergener, livsoppløsninger av patogene bakterier, komponenter av andre legemidler etc. d., redusere nivået av endoksikatsii;
 • laktulose, et syntetisk disakkarid (fruktose og galaktose). Å komme inn i tykktarmen, laktulose gjennomgår en prosess med gjæring og spaltning, og danner viktige organiske syrer som undertrykker reproduksjon av patogen flora, som regulerer peristaltikk og absorpsjon av væske i nedre fordøyelseskanal.

Den komplekse effekten av de to aktive komponentene i Lactofiltrum reduserer konsentrasjonen av toksiner i tarmhulen, gjenoppretter den naturlige balansen mellom mikroorganismer.

Laktofiltrum-frigivelsesformer

Legemidlet er tilgjengelig under handelsnavn Laktofiltrum og Laktofiltrum Eco. Sammensetningen av begge legemidler, de aktive og hovedrelaterte komponentene, er identiske, men Lactofilter Eco presenteres ikke i tablettform, men ved mer praktiske valg for barn: pastiller, pulver for oppløsning i væske, samt tabletter.
Avhengig av produksjonsmetoden kan smaksstoffer også være tilstede i EcoLactrum Eco. Samtidig refererer Lactofiltrum ifølge registeret til offisielt registrerte legemidler, og økologisk - til biologisk aktive tilsetningsstoffer (BAA) på grunn av særegenheter i produsentens policy.
De aktive komponentene i alle former for utgivelse, uavhengig av navnet, er de samme, men deres volum varierer. Instruksjoner for bruk lar deg enkelt beregne doseringen som kreves for forskjellige aldre og hyppigheten av administrasjon av ulike former for Lactofiltrum-produksjon.

Når er Lactofilter foreskrevet?

De viktigste indikasjonene på bruk av stoffet er basert på tilstedeværelsen i tarmlumen av giftige stoffer som påvirker menneskekroppen negativt. Blant disse statene er det utpekt indikasjoner:

 • intestinal dysbiose, inkludert etter sykdommer av bakteriell, viral natur, antibiotikabehandling, forgiftning, etc., for å gjenopprette balansen i den naturlige tarmfloraen;
 • som en del av den komplekse behandlingen av levercirrhose, hepatitt;
 • i den komplekse behandlingen av irritabel tarmsyndrom;
 • med allergiske reaksjoner, manifestasjoner av atopisk dermatitt, urtikaria som en del av generell terapi.

Laktofiltrum: bruksanvisning

Uansett pasientens alder må stoffet tas tre ganger daglig før hovedmåltider, 30-60 minutter før et måltid, drikker nok vann. Tabletter kan knuses eller brukes pulver til fremstilling av løsninger.
Dosen av en enkelt dose avhenger av pasientens alder. For tabletter anbefales følgende doser:

 • i en alder av 1 til 3 år, ½ tablett på en gang;
 • 3 til 7 år gammel hele tablett;
 • fra 8 til 12 år, 2 eller 3 tabletter avhengig av barnets kroppsmasseindeks;
 • over 12 år og voksne 2-3 tabletter foreskrevet av lege.

Gjennomsnittlig behandlingstid for alle aldersgrupper er 14-21 dager. Langvarige behandlingsforløp er kun mulig etter avtale av en spesialist.

Kontraindikasjoner for å motta Laktofiltrum og bivirkninger

Tydelige kontraindikasjoner inkluderer tilstedeværelse av blødninger i fordøyelseskanalen i en hvilken som helst etiologi, obstruksjon av hvilken som helst del av tarmen, galaktosemi (karbohydratmetabolisme), individuell følsomhet overfor komponentene i sammensetningen av legemidlet, inkludert allergiske reaksjoner på smaker etc. Når en allergi eller individuell reaksjon oppstår Overfølsomhet er nødvendig for å slutte å ta stoffet og konsultere en spesialist for valg av en annen form for middel eller analog av stoffet.
I henhold til instruksjonene for legemidlet, bør det utvises forsiktighet ved utnevnelse av Lactofiltrum i noen form til pasienter med atonisk tarmfunksjon, samt under eksacerbasjon av magesår og duodenalt sår.
Informasjon om muligheten for å ta dette legemidlet i perioder med svangerskap og amming er ikke tilgjengelig, siden studier med inkludering av denne gruppen av pasienter ikke er utført. Imidlertid har komponentene av legemidlet ikke en teratogen effekt, har ikke en skadelig effekt på fosteret og moren, samtidig som de angitte dosene respekteres og ikke overføres til morsmelk under amming.

Laktofiltrum: bivirkninger ved inntak

Laktofiltrum refererer til legemidler med lavt antall rapporterte bivirkninger. I henhold til informasjonen fra produsentens anvisninger, er intestinal dyspepsi registrert i statistisk signifikante men sjelden forekommende mengder (økt gassdannelse, flatulens-manifestasjoner, fortynning av avføring).
Hvis du overskrider de anbefalte dosene, kan det være en konsolidering av avføringen, vanskeligheter med avføring (forstoppelse), smerte i magen, som hovedsakelig skyldes overskudd av sorbentkomponenten. Spesifikk terapi for overdose er ikke nødvendig, bruk av legemidlet bør seponeres til symptomene forsvinner og konsultasjon med den behandlende legen.

Laktofiltrum og andre legemidler: en kombinasjon av mottaket

Laktofiltrum har ingen direkte effekt på den terapeutiske effekten av å ta andre medisiner. Imidlertid må det huskes at sorbenten i stoffets sammensetning kan binde og fjerne ikke bare toksiske stoffer, men også komponentene av medisiner. Derfor bør oral (intern) medisinering skilles etter tidsintervaller, og i tvilstilfeller, konsulter en spesialist.
I henhold til instruksjonene Laktofiltrum tatt optimalt 60 minutter før måltider, så bør du nøye referere til kombinasjonen med medisinering, som også bør tas før måltider.

Hvordan du tar Laktofiltrum barn og voksne: indikasjoner og kontraindikasjoner

Laktofiltrum er et narkotika relatert til enterosorbenter. Den er preget av en kombinert sammensetning og et utvidet handlingsspekter.

Legemidlet bidrar til å bli kvitt overflødig vekt, akne i ansiktet og fordøyelsessykdommer. Det er ofte foreskrevet for normalisering av intestinal mikroflora. Det avhenger av indikasjonene på hvordan du tar Lactofiltrum.

Den behandlende lege velger et terapeutisk regime basert på den identifiserte diagnosen, pasientens alder, hans individuelle egenskaper og sykdommer som allerede eksisterer i historien.

Utgivelsesskjema

Laktofiltrum-legemiddel fremstilles i tablettform, så vel som pastiller og suspensjoner. De to siste typene selges under navnet "Laktofiltrum-Eco". Sammensetningen brukes som et medikament og bioadditiv. Dette skyldes innholdet av enterosorbent og prebiotisk.

Laktofiltrum tabletter kan kjøpes i en kartong. Den inneholder 10, 20, 30 eller 60 piller. Pulveret er plassert i 10 poser, hver av dem er en standard enkeltdose. Pastiller selges også i pakker. Legemidlet er pakket i blister. Hver av dem har 10 poster.

Sammensetningen av stoffet

Laktofiltrum for barn og voksne inneholder to aktive ingredienser: laktulose og hydrolysert lignin. Den første er en prebiotisk, den andre er en enterosorbent. I tillegg til dem inneholder den magnesiumstearat, natriumkroscarmellose. På grunn av denne kombinasjonen har agenten en kompleks effekt på kroppen.

Lignin er oppnådd ved hydrolyse av trekomponenter. Stoffet er preget av avgiftning og sorbing effekter.

Laktulose er et disakkarid av kunstig opprinnelse. Den inneholder molekyler fruktose og galaktose. Deres fordelaktige effekt er å stimulere veksten av bifidobakterier og laktobaciller. Hydrolyse av laktulose fører til utseendet av organiske syrer, noe som øker det osmotiske trykket i tarmen.

Farmasøytisk virkning

Hva forårsaker bruk av Laktofiltrum?

Behandling med dette stoffet bidrar til:

 1. Den normale funksjon av fordøyelseskanalen.
 2. Fjernelse av skadelige stoffer.
 3. Styr immunsystemet.
 4. Reduser blodkolesterolet.
 5. Eliminering av symptomer på forgiftning.

Den medisinske sammensetningen forbedrer tilstanden til tarmene, nyrene, leveren og lungene. Det er ikke giftig, men utskilles fra kroppen i løpet av dagen. På grunn av dette er konseptene Lactofiltrum og dysbacteriosis ikke relatert til hverandre.

Rensing av indre organer av toksiner, allergener, tungmetallsalter har en positiv effekt på pasientens velvære.

Indikasjoner for bruk

Et legemiddel kalt "Laktofiltrum" er foreskrevet for følgende lidelser:

 • Matforgiftning.
 • Alkoholforgiftning.
 • Overdose medisinering.
 • Gastrointestinal dysfunksjon (diaré, forstoppelse, oppkast, kvalme, oppblåsthet, kolitt).
 • Allergiske manifestasjoner (urticaria, dermatitt, atopisk eksem).
 • Leversykdommer (skrumplever, hepatitt).

Medisinsk sammensetning kan tas for å forbedre immuniteten.

Nedgangen i beskyttelsen av kroppen oppstår vanligvis i vår og høst. Gjennom det også virkelig eliminere kosmetisk patologi. I dette tilfellet er virkningen av medikamentet rettet mot grunnårsaken. Akne, problemer med hårtap, legging av negler oppstår på grunn av feil metabolisme.

Laktofiltrum med slike brudd har bare en tilleggsvirkning; diett, livsstil, genetisk predisponering og kroniske sykdommer er av stor betydning.

Metode for bruk

Laktofiltrum, så vel som andre enterosorbenter, tas oralt (i munnen) før du spiser. Lim inn (tablett, suspensjon) vasket ned med rent vann. Soda, mineralvann, kaffe eller te vil ikke fungere. De vil redusere effektiviteten av stoffet.

Etter at det er anbefalt å skylle munnen. Partikler av medisin deponert på munnhinnehinnen, må fjernes.

Hvor ofte skal jeg drikke stoffet?

Doseringen og diett for barn og voksne kan kun velges av den behandlende legen. Laktofiltrum under normale omstendigheter, ta tre ganger om dagen. Les de vedlagte instruksjonene før behandlingen påbegynnes. Oppmerksomhet bør betales til elementene "beskrivelse", "kontraindikasjoner" og "bivirkninger". Dette vil bidra til å unngå feil.

Det anbefales ikke å kombinere metodene for dette legemidlet ved bruk av andre legemidler.

Laktofiltrum er preget av evnen til å redusere fordøyelsen av næringsstoffer. Barnet og den voksne er vanligvis foreskrevet et behandlingsforløp, hvis varighet ikke overstiger 21 dager. Hvis du bruker sammensetningen lenger, kan det være mangel på B-vitaminer, slik at dette ikke skjer, de foreskrives i tillegg.

Laktofiltrum under behandlingen vil ikke forårsake bivirkninger dersom alle betingelsene foreskrevet av produsenten er oppfylt. En pause mellom kurs i minst 3 uker. Ellers øker sannsynligheten for hypovitaminose.

Voksendose

Den sikre daglige prisen for voksne pasienter overstiger ikke 9 tabletter (6 poser til suspensjon). Behandlingen må godkjennes av en lege, særlig med hensyn til det gjentatte kurset.

Laktofiltrum anses å være et relativt trygt stoff, men selv i dette tilfellet bør kontraindikasjoner og sidereaksjoner ikke overses. Utnevnelsen av stoffet oppstår først etter å ha bestått en diagnostisk undersøkelse.

Ingen piller, pastiller eller pulver tas av gravide kvinner og ammende mødre; Laktofiltrum er ikke testet under disse forholdene. Før forskrivning av legemiddelformuleringen i dette tilfellet, må den behandlende legen forholde seg til risikoen for barnet og fordelen med moren.

Normer for barn

Hva er legemidlet foreskrevet for barn?

Det er mulig å bare gi Laktofiltrum til mindreårige med doktors tillatelse, vitnesbyrdet er ikke forskjellig. I denne situasjonen justeres doseringen avhengig av pasientens alder.

Ungdom over 12 år foreskrevet samme behandlingsregime som en voksen. Babyer fra 1 år til 3 år - ½ tablett (pose) tre ganger om dagen. Barn 3-7 år er foreskrevet 1 tablett tre ganger om dagen. Hele resten av enkeltdosen når 2 tabletter.

Bivirkninger

Bivirkninger oppstår hvis pasienter drikker stoffet i feil dose eller ikke overholder det foreskrevne terapeutiske legemidlet.

Da kan pasienten lide av følgende manifestasjoner:

 1. Magesmerter og tyngde.
 2. Diaré eller forstoppelse.
 3. Overdreven flatulens (flatulens).
 4. Allergisk reaksjon.
 5. Avitaminose, i de fleste tilfeller hypokalcemi.

Symptomer er sjeldne. Laktofiltrum tolereres godt, så det er ofte foreskrevet for små barn (som ikke er tilfelle med analogene).

Det viktigste er ikke å overskride "baby" mengden av pulver eller tabletter. For å unngå tegn på overfølsomhet, bør du konsultere lege før du starter behandling.

Overdosisiko

Det kan skyldes for mye medisinering. Slik tilsyn kan forekomme hos små barn som har funnet en pakke med medisin, eller hos en pasient som har ignorert anbefalingen fra den behandlende legen og produsentens anvisninger.

Doseringen av stoffet - tilstanden for opptak, som må overholde hver pasient. Avhengig av hvor mye det har overskredet anbefalt dose, kan det oppstå smertefulle opplevelser i fordøyelseskanalens organer og problemer med tarmbevegelser.

Ved utseendet av slike kliniske manifestasjoner, bør behandlingen med Lactrofilter straks avbrytes. For å lette staten kan du bruke stearinlys Posterizan eller Relief. Rådgivning med lege er nødvendig. For å unngå slike komplikasjoner er det nødvendig å behandle medisinen som er påført riktig.

Kontra

Laktofiltrum er strengt forbudt å drikke til barn og voksne som lider av:

 • Galactosemia.
 • Overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet.
 • Tarmobstruksjon.

Preparatet er også kontraindisert for pasienter med blødning i mage-tarmkanalen, magesår og duodenalt sår, atoni.

Spesielle bruksanvisninger

Når Lactofiltrum er inkludert i terapien, bør det vurderes flere viktige nyanser:

 1. Legemidlet påvirker ikke sentralnervesystemet.
 2. Det kan kun kombineres med andre medisiner dersom anbefalingene fra legen blir observert.
 3. Dette legemidlet er tatt for å drikke etter et antibiotika, da de påvirker tarmslimhinnen negativt.
 4. Til tross for at Laktofiltrum faktisk er kjøpt uten resept, bør det ikke foreskrives av deg selv.
 5. Før du tar sammensetningen må du spørre hvilke bivirkninger og kontraindikasjoner han har.

Disse enkle tiltakene vil forhindre utvikling av avitaminose og akselerere gjenoppretting av pasienten.

Analoger Laktofiltrum

Medikamenter tilsvarende i sammensetningen til Laktofiltrum, i dag på apotekshyllene der. Dette stoffet er unikt. Men hvis den er fraværende, kan den erstattes med en annen enterosorbent eller prebiotisk.

En pasient som tidligere har drukket Laktofiltrum, kan bruke slike virkemidler som Smekta, Integnin, Polyphepan, Neosmectin. Legen vil hjelpe deg med å velge riktig analog.

Lagringsforhold

Preparatet bør være i et mørkt kjølig sted der det ikke er tilgang for barn og kjæledyr. Holdbarheten er ikke mer enn 3 år fra fremstillingsdatoen. Produksjonsdato er fastsatt på pakken.

Flere Artikler Om Typer Acne