5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

For noen måneder siden ble min sønn tatt på sykehuset med en ikke-trøstende diagnose av acetonemisk syndrom. Det jeg måtte gå gjennom i disse dager, vet ikke mange mennesker. Droppers, shots, stress alt dette er svært påvirket helsen min.

Så etter et kurs av antibiotika som begynte å gi sønnen min sønn. Legen foreskrev en ny enterosorbent Lactofiltrum for hennes behandling. Det er dyrt, men for barnet følte jeg ikke synd på noe.
I en blister er det 15 tabletter, de er svarte og avlange i form.
Siden min sønn fortsatt ikke vet hvordan man skal svelge piller av seg selv, malte jeg dem og ga ham en skje. De smaker godt, ikke bittert.
Hun begynte å gi flere ganger om dagen. Men jeg har aldri sett effekten av deres bruk. Jeg måtte se etter en erstatning for ham.

 1. Ingen signifikante bivirkninger.
 2. Naturmateriale brukes.
 3. Tilgjengeligheten av nettapoteker.
 4. Resepsjon for barn.
 5. OTC.
 6. Utløpsdato.
 1. Pris.
 2. Størrelse piller.

Laktofiltrum Jeg godtar siden 2014. Med jevne mellomrom. Dette gjelder hovedsakelig ved behandling av sykdommer ved bruk av antibakterielle legemidler som bryter funksjonen i mage-tarmkanalen. Jeg begynner å drikke piller etter å ha gjennomgått en behandling med antibiotika. Faktum er at dette stoffet har en høy sorbsjonsaktivitet. Og derfor er han i stand til å trekke seg, absorbere seg i seg selv, inkludert medisiner du tar og behandler. Derfor, bare etter avbrudd av de viktigste legemidlene. Boksen ser slik ut. På denne siden av boksen er metoden for påføring.

Preparatet inneholder lignin, som er en sorbent. Det absorberer alle unødvendige stoffer for kroppen og fjerner fra oss. Den andre komponenten er laktulose. Det spiller rollen som medium for reproduksjon av gunstige mikroorganismer i tyktarmen. Disse stoffene kommer ikke inn i sirkulasjonssystemet.

Tabletter er pakket i blister. 15 hver. Det ser ut som en blister.

Tabletten i seg selv har en brun fargetone. Det er hvite flekker. Lignin - brun, laktulose - hvite flekker. Det er en mellomrisiko. Kan deles i to. Tabletten ser slik ut.

For å normalisere tarmene må du ta piller før måltider. Fortrinnsvis om en time. Det anbefales ikke på grunn av de ovennevnte egenskapene å drikke tabletter under måltider. I dette tilfellet vil de spille til skade for kroppen, som kommer fra dets nyttige næringsstoffer.

På andre overflater av boksen til forbrukeren er noen materialer. Lagringsforhold, produsentens adresse, telefonnumre, nettside og mer.

Jeg godtar dem for øyeblikket. Jeg kjøpte en eske med 60 piller på apoteket. Behandlingen av 3 tabletter tre ganger om dagen. Det er ingen bivirkninger. Mage-tarmkanalen fungerer fint. Om morgenen klokka 6.00 vaskes tre tabletter med en liten mengde kokt vann. Klokka 15.00 og siste mottak før sengetid kl. 22.00.

Legemidlet er solgt uten resept, er tilgjengelig i alle apotekskjeder. Pris 440 rubler. Hva jeg anser dyrt.

Det er ikke noe skadelig for kroppen i dette preparatet, så det kan brukes i barndommen. Hvis du ikke kan svelge tabletten helt, kan du oppløse den i vann og vaske ned den resulterende massen.

Produsentens instruksjoner angir indikasjonene for bruk. Her på boksen er en liste.

Jeg har problemhud. Merkelig nok, men det begynte etter 30 år. Hva slags krem ​​jeg ikke prøvde, hva slags salve, jeg har ikke blitt behandlet. Resultatet var null. På apoteket ble jeg rådet til ikke å rense ansiktet mitt, men kroppen min. Bli kvitt problemet, så å si, fra innsiden. Etter å ha tenkt på å rense kroppen, har jeg brukt mer enn en time på Internett på ulike nettsteder og fora, valget mitt på Laktofiltrum. Etter et fullt kurs blir huden min veldig rent. Det var ikke behov for dyre kremer som ikke helbredet, men bare tørket huden min. I tillegg begynte jeg å føle meg mye bedre.

Han er alltid der i vår familiemedisinkiste, som min yngste sønn er allergisk, og medisinen fjerner de første tegnene på allergi og fjerner allerede forsømte tilfeller.
Indikasjoner for bruk:

Dosering og administrasjon:

Nå renser jeg regelmessig kroppen, fordi den er så nødvendig i den moderne verden.

 • struktur
 • stort spekter av handling
 • effektivt stoff

Jeg ble nylig kjent med tabletter, selv om jeg selvfølgelig allerede hadde hørt om dem.
Etter en antibiotikabehandling anbefalte doktoren å drikke dette stoffet for å gjenopprette hele tarmmikrofloraen, etter at det etter ulike antibiotika kollapser og de dreper alle de gode bakteriene som beskytter oss.

Men deres handling er ikke så fokusert, de kan hjelpe med problemet med irritabel tarm - dette er også en vanlig sykdom i vår tid.

Hvis det er allergi på kroppen, eller dermatitt slippes ut, så i dermatologene forskriver dermatologene disse pillene for å utvise all infeksjon fra kroppen.

Utmerkede hjelpepiller og problemer med ansiktets hud, fordi hvis det er slike problemer, er det første som du må ta hensyn til, tarmene.

Legemidlet gir mulighet til å gjenoppta gode bakterier for oss igjen, multiplisere.
Legemidlet er foreskrevet av lege, så doseringen er best å sjekke med ham.

Når min tarmmikroflora ble gjenopprettet, foreslo terapeuten å drikke 1 tablett før måltider, helst i en halv time, 3 ganger om dagen.
De har en avføringsvirkning, så det vil være nyttig for de som har slike problemer.

Du bør ikke tro at Laktofiltrum er det samme aktiverte karbon, det er veldig forskjellige stoffer.

Legemidlet har bare en ulempe - dette er prisen, minimumspakken med 30 tabletter vil være tilgjengelig på 285 rubler.
All helse!

Dette fantastiske stoffet er alltid i min førstehjelpsutstyr. Første gang jeg lærte om det fra barnelege. Når barnet fikk matallergier, ble Laktofiltrum foreskrevet i kombinasjon med andre legemidler. Den kommer i to former: tabletter og pulver i poser. Det er for små barn at det er veldig praktisk å ta i posene: Jeg sprer det i en væske, og det er det, barnet rokkde det rolig. Og resultatet var utmerket - allergien gikk ganske raskt.

Og etter en stund, anbefalte min gastroenterolog i komplekset også dette middelet for meg, bare i tabletter. Kurset er tre uker. Du må ta to eller tre tabletter tre ganger om dagen. Prisen er selvfølgelig dyr, men verdt det. I tillegg til utmerket rensing av kroppen bidro til å gjenopprette tarmmikrofloraen. Jeg er veldig fornøyd med effekten.

Laktofiltrum kjøpte på grunn av reklame. Jeg ønsket å forbedre hudtilstanden og bestemte meg for å starte med tarmene. På apoteket er disse pillene godt - ca 400 rubler. Sagt kurset, begynte huden å se litt bedre ut. Tabletter etter min mening er veldig store. Jeg kunne ikke svelge på egen hånd, og da jeg skrudde opp den forkrøllet, var smaken sin ekkel.

Neste gang jeg allerede har blitt foreskrevet laktofiltrum av en lege. Jeg ble foreskrevet et kurs av antibiotika og sammen var det nødvendig å bruke disse pillene. Jeg har ikke tjent dysbakterier etter behandling, takk for denne laktofiltrum. Den eneste ulempen ved dette legemidlet er prisen. For meg er det dyrt, med samme glede kan du kjøpe billigere produkter av denne typen.

I den moderne verden er alle våre organer under svært store belastninger. Lungene "puster" forurenset luft, leveren er utsatt for alkohol og fettstoffer, alle organer og systemer påvirkes, inkludert immunitet. Vi blir ofte syke med forkjølelse, blir utsatt for ulike allergener. Tarmene begynner å fungere uregelmessig, noe som fører til vår generelle tilstand og tilstanden til vår hud i en beklagelig.

Et stoff som heter Lactofiltrum, som er et enterosorbende middel, dvs. utfører bindingen av skadelige stoffer i vårt fordøyelsessystem.

Hovedkomponentene av stoffet er lignin og laktulose. lignin - naturlig enterosorbent, bestående av hydrolyseprodukter av trekomponenter, som har en uspesifikk avgiftningseffekt og høy sorberingsaktivitet. Bakterier, tungmetallsalter, allergener, samt et overskudd av visse metabolske produkter, inkludert histamin, kolesterol, bilirubin, urea, etc., er bundet og fjernet fra kroppen av tarmene. lactulose - syntetisert disakkarid bestående av fruktose og galaktose rester. Laktulose virker bare i tyktarmen, det virker som en fermenterende base for normalisering av mikroflora, stimulerer veksten av laktobaciller og bifidobakterier. Som et resultat av hydrolyse (vekselvirkning med vann) av laktulose dannes organiske syrer som hemmer veksten av patogene mikroorganismer. Det er også en prosess for å stimulere tarmmotilitet, noe som er svært viktig for folk som lider av forstoppelse. Vel hjelper stoffet til å gjenopprette tarmmikrofloraen etter et kurs av antibiotika.

Legemidlet ble foreskrevet for meg og min mann. Hennes mann hadde nesten alltid et økt nivå av bilirubin i blodet, etter en administrasjonskurs, reduserte denne indikatoren. Legemidlet hjalp meg med å takle problemet med irritabel tarmsyndrom, og forbedret også tilstanden til huden betydelig. Venner tok ham for å lindre tilstanden med atopisk dermatitt! Han hjalp dem også! Ikke rart at de også sier at vår immunitet avhenger av tarmens tilstand!

kontra det er med individuell intoleranse mot komponentene, med tarmobstruksjon, hvis det er gastrointestinal blødning, er galaktosemi en arvelig metabolsk lidelse. Det er ikke ønskelig å ta stoffet for akutt forverring av magesår, atony (vanskelig tømning) av tarmen.

Allergiske reaksjoner er mulige. Legemidlet kan brukes i komplisert terapi, men underlagt regler for separat administrasjon!

Det er verdt å huske at langvarig bruk av Laktofiltrum og gjentatte behandlingsmåter kun skal utføres som beskrevet av en spesialist!

Kostnad for Pakninger med 60 tabletter i Moskva apotek gjennomsnitt 370 rubler.

Laktofiltrum Anmeldelser

Utgivelsesform: Tabletter

Analoger Laktofiltrum

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 0 rubler. Analog billigere med 248 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 25 rubler. Analog billigere med 223 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 29 rubler. Analog billigere med 219 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 39 rubler. Analog billigere med 209 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 42 rubler. Analog billigere med 206 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 45 rubler. Analog billigere med 203 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 46 rubler. Analog billigere med 202 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 47 rubler. Analog billigere med 201 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 55 rubler. Analog billigere med 193 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 55 rubler. Analog billigere med 193 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 69 rubler. Analog billigere med 179 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 75 rubler. Analog billigere med 173 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 89 rubler. Analog billigere med 159 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 94 rubler. Analog billigere med 154 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 108 rubler. Analog billigere med 140 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 110 rubler. Analog billigere med 138 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 110 rubler. Analog billigere med 138 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 113 rubler. Analog billigere med 135 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 114 rubler. Analog billigere med 134 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 116 rubler. Analog billigere med 132 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 122 rubler. Analog billigere med 126 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 132 rubler. Analog billigere med 116 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 148 rubler. Analog billigere med 100 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 148 rubler. Analog billigere med 100 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 148 rubler. Analog billigere med 100 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 175 rubler. Analog billigere med 73 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 178 rubler. Analog billigere med 70 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 182 rubler. Analog billigere med 66 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 187 rubler. Analog billigere med 61 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 191 rubler. Analog billigere med 57 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 196 rubler. Analog billigere med 52 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 197 rubler. Analog billigere med 51 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 198 rubler. Analog er billigere med 50 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 204 rubler. Analog billigere med 44 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 213 rubler. Analog billigere med 35 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 218 rubler. Analog billigere med 30 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 223 rubler. Analog billigere med 25 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 226 rubler. Analog billigere med 22 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 228 rubler. Analog billigere med 20 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 233 rubler. Analog billigere med 15 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 248 rubler. Analog billigere med 0 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 264 rubler. Analog dyrere med 16 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 266 rubler. Analog er dyrere for 18 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 273 rubler. Analog er dyrere med 25 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 275 rubler. Analog dyrere med 27 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 289 rubler. Analog er dyrere for 41 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 294 rubler. Analog dyrere på 46 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 294 rubler. Analog dyrere på 46 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 310 rubler. Analog dyrere på 62 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 312 rubler. Analog dyrere på 64 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 314 rubler. Analog dyrere på 66 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 314 rubler. Analog dyrere på 66 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 316 rubler. Analog er 68 rubler dyrere

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 324 rubler. Analog er dyrere på 76 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 329 rubler. Analog er dyrere på 81 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 339 rubler. Analog er dyrere på 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 348 rubler. Analog er dyrere for 100 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 355 rubler. Analog dyrere på 107 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 363 rubler. Analog dyrere på 115 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 393 rubler. Analog dyrere med 145 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 395 rubler. Analog er dyrere på 147 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 396 rubler. Analog er dyrere på 148 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 416 rubler. Analog dyrere med 168 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 424 rubler. Analog dyrere på 176 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 427 rubler. Analog dyrere med 179 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 435 rubler. Analog er dyrere på 187 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 464 rubler. Analog dyrere med 216 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 466 rubler. Analog dyrere med 218 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 470 rubler. Analog dyrere på 222 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 484 rubler. Analog mer med 236 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 485 rubler. Analog dyrere med 237 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 487 rubler. Analog dyrere med 239 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 586 rubler. Analog dyrere på 338 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 606 rubler. Analog dyrere på 358 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 620 rubler. Analog dyrere på 372 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 637 rubler. Analog dyrere på 389 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 667 rubler. Analog dyrere på 419 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 780 rubler. Analog dyrere med 532 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 845 rubler. Analog dyrere med 597 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 876 rubler. Analog dyrere på 628 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1086 rubler. Analog mer med 838 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1470 rubler. Analog dyrere på 1222 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 3699 rubler. Analog dyrere med 3451 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 12369 rubler. Analog er dyrere på 12121 rubler

Instruksjoner for bruk til Laktofiltrum

Registreringsnummer:

Handelsnavn for stoffet: Lactofiltrum ®

Doseringsform:

ingredienser:

Aktive stoffer: hydrolysert lignin (polyfan) (når det gjelder tørt stoff) - 0,355 g, laktulose (i form av 100% stoff) - 0,120 g

Hjelpestoffer: kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat

Beskrivelse: Tablett av mørkbrun farge med hvittgrå sprut, en kapselformet bikonveks form med risiko.

Farmakoterapeutisk gruppe:

ATX-kode: A07BC

Farmakologiske egenskaper

Farmakologisk aktivitet av legemidlet på grunn av egenskapene som utgjør de aktive ingrediensene - lignin og laktulose.

Hydrolyse lignin - et naturlig enterosorbent som består av hydrolyseprodukter av trekomponenter, har en høy sorbsjonsaktivitet og ikke-spesifikk avgiftningsvirkning. Det binder i tarmen og fjerner patogene bakterier og bakterielle toksiner, rusmidler, tungmetallsalter, alkohol, allergener og et overskudd av visse metabolske produkter, inkludert bilirubin, kolesterol, histamin, serotonin, urea og andre metabolitter som er ansvarlige for utvikling. endogen toksisose. Ikke giftig, ikke absorbert, helt eliminert fra tarmen innen 24 timer.

Laktulose er et syntetisk disakkarid hvis molekyl består av galaktose og fruktose rester. Laktulose i magen og tarmene absorberes ikke og hydrolyseres ikke. Utgitt fra tablettene Laktulose i tykktarmen som et underlag blir gjæret av den normale intestinale mikrofloraen, og stimulerer veksten av bifidobakterier og laktobaciller. Som følge av hydrolyse av laktulose i tykktarmen dannes organiske syrer - melkesyre, eddiksyre og formiske stoffer som hemmer veksten av patogene mikroorganismer og som et resultat redusere produksjonen av nitrogenholdige giftige stoffer. Den beskrevne prosessen fører til en økning i osmotisk trykk i tykktarmen i tykktarmen og stimulering av peristaltikk.

Den komplekse effekten av stoffet er rettet mot å normalisere mikrobiocenosen i tykktarmen og redusere intensiteten til endogene toksiske tilstander.

Indikasjoner for bruk

Krenkelser av tarmmikroflora, inkludert som følge av antibiotika; i behandlingen av irritabel tarmsyndrom, hepatitt og levercirrhose, allergiske sykdommer (atopisk dermatitt, urtikaria).

Kontra

Individuell intoleranse mot stoffet, intestinal obstruksjon, gastrointestinal blødning, galaktosemi. Det er uønsket å bruke legemidlet for forverring av magesår og duodenalt sår, intestinal atoni.

Dosering og administrasjon

Innvendig, om nødvendig - etter formaling, drikkevann, en time før måltider og bruk av andre legemidler:


 • voksne og barn over 12 år - 2 til 3 tabletter 3 ganger daglig,
 • barn fra 8 til 12 år - 1 til 2 tabletter, 3 ganger daglig,
 • barn fra 3 til 7 år - 1 tablett, 3 ganger om dagen,
 • barn fra 1 år til 3 år - på V1 tabletter 3 ganger om dagen,

Gjennomsnittlig varighet av behandlingen er 2 til 3 uker.

Langvarig bruk av legemidlet og gjentatte behandlingsmåter bør kun utføres på anbefaling fra en lege.

Bivirkninger

Det kan være allergiske reaksjoner på stoffets komponenter, sjelden - flatulens, diaré.

overdose

Symptomer: forstoppelse, magesmerter. Behandling: seponering av legemidlet.

Interaksjon med andre legemidler

Kanskje en reduksjon i terapeutisk effekt av noen samtidig tatt medisiner.

Spesielle instruksjoner

Legemidlet kan brukes i kombinasjonsbehandling med andre legemidler, underlagt regler for separat administrasjon.

Utgivelsesskjema

På 10 tabletter i en blisterstrimmel emballasje fra en film av polyvinylklorid og aluminiumsfolie trykt lakkert og fleksibel emballasje i ruller basert på aluminiumsfolie for legemidler. På 30 eller 60 tabletter i en krukkepolymer eller polymerflaske.

Hver flaske, hetteglass, 1, 2, 3, 5 eller 6 blisterpakninger sammen med bruksanvisningen er plassert i en papppakke.

Holdbarhet

3 år. Ikke bruk stoffet etter utløpsdatoen.

Lagringsforhold

På et tørt, mørkt sted ved en temperatur ikke høyere enn 30 ° C. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Salgsbetingelser for apotek:

produsenten

PJSC "AVVA RUS", Russland, 610044 Kirov, ul. Lugansk, 53A.
Krav fra forbrukere sendt til produsenten.

Gjennomgå forfatter: Elena (positiv anmeldelse)

Mot allergi og etter å ha tatt antibiotika

Fordeler: Effektive, piller er lette å svelge, ingen lukt, ingen bivirkninger

Etter langvarig behandling av bihulebetennelse, og langvarig bruk av antibiotika, har det oppstått flere problemer som har en basis - dysbakteriose. Akne, allergisk i naturen, trøst (hunn) og forstoppelse dukket opp på ansiktet. Det var mulig å gå på vanlig måte, gå til legene og sitte under kontoret lenge, for ikke alle byene har smarte spesialister. Generelt var det første gang jeg selv bestemte meg for kosttilskudd. Laktofiltrum - tabletter med 15 stk i en blister. Selges i 30 og 60 tabletter. Det er mer økonomisk å ta pakken på 60 år. Jeg tok 2 tabletter 3 ganger om dagen en time før måltider. Drikk vann. Behandlingsforløpet er 20 dager. Til tross for pillerens størrelse og grovhet var det lett å svelge dem, og de fordøyet normalt, det var ingen bivirkninger. Etter å ha tatt 2 pakker, var de allergiske hetteglassene helt borte, og det var ingen spenning. For stolen forsvant forstoppelsen en uke etter starten av behandlingen.

Anmelder: Lena (positiv anmeldelse)

Et uunnværlig stoff i min førstehjelpsutstyr!

Fordeler: Bredt spekter av handling, effektivitet, tillatt for barn fra 1 år.

Ulemper: Ikke funnet.

Laktofiltrum ble permanent bosatt i min førstehjelpsutstyr. Tabletter ser ut som trekull, men egenskapene er forskjellige. Legemidlet lindrer dysbiose, urtikaria, hjelper med forgiftning, lindrer smerter i IBS. Hvis et barn har diateser, ta et par piller og alt går. Jeg lider ofte av hudallergi. Ikke konstant, men jeg aksepterer Laktofiltrum for perioder. Huden på ansiktet blir den reneste. En annen fordel med stoffet, fjerner det giftstoffer og giftstoffer, og er derfor egnet for bruk som et forebyggende tiltak. Og mest, etter min mening, fantastisk evne til stoffet å kvitte seg med bakrus! Etter festen, ta 3 piller, drikk rikelig med vann, 3 mer om morgenen og 3 som ingen lunsjtid, og du er full av styrke og energi!

Gjennomgå forfatter: Galina (positiv anmeldelse)

Jeg søker ved en forverring av allergi.

Det er disse piller av sort farge, nesten smakløst og mer som jorden, tar jeg når jeg har en forverring av den allergiske planen. I seg selv er jeg fortsatt allergisk. Allergitester avslørte intoleranse for både sitrus, katthår og pollen. Derfor fikk jeg venner med dette stoffet lenge. Sammenlignet med, si andre sorbenter, er Lactofiltrum relativt billig og effektiv. Jeg drikker den i omtrent ti dager og renser kroppen min av allergener, som merkbart bare blir senere, når den etterlengtede utløsningen fra kløe, utslett, rennende nese og slimhinne i øynene kommer. Nylig problemet med allergi og rørt mitt ett år gamle barn. Jeg ga ham også stoffet, knust det i en skje med litt vann. Jeg kan si at han betraktet dette som en ny form for utfyllende mat og åpnet munnen med glede. Effekten ble også observert.

Anmelder: Vika (positiv vurdering)

Allergi å merke seg

Fordeler: Fjerner allergener effektivt fra kroppen, fungerer raskt og effektivt, det er ingen skade på kroppen

Ulemper: Forårsaker flatulens, høy pris

Etter en smakfull kake eller kake, mettet med fargestoffer og smaker, har jeg en slags allergi som ikke slutter med urticaria og hud kløe. Etter en dag eller til og med umiddelbart, begynner huden å forverres - store, smertefulle subkutane kviser kommer ut på skuldrene, brystet og ansiktet. Her er slik betaling for Snickers, dessverre. Og det er noe du vil ha. Og da fant jeg ut om Lactofiltrum og bestemte meg for å prøve det - han lovte å fjerne giftstoffer og allergener, akkurat det jeg trengte, fordi allergipiller bare blokkerer kroppens reaksjon og lindrer kløe, og akne oppstår fortsatt. Legemidlet er ikke billig, men jeg etter et stykke kake er en liten pakke nok til 300 rubler. Fra kløe drikker jeg Zodak, og når det kombineres med Lactofiltrum, er varigheten av handlingen ikke den vanlige 4-5 timer, nei. Jeg trenger bare 1 tablett for å glemme kløe i det hele tatt. Tilsynelatende virker stoffet faktisk og absorberer bare alle allergenene, fjerner dem fra kroppen, og siden det ikke er noen irriterende, forsvinner hudreaksjonen. Det viktigste - mens jeg tok Laktofiltrum, glemte jeg endelig disse ekle subkutane akne, og hvert stykke mat spist velsmakende gjør meg ikke lei meg for dette bittert. Jeg tror at alle allergier bør prøve det, det er rikelig med nytte, og bare en bivirkning - for en eller annen grunn oppstår meg flatulens for meg, men det gjør egentlig ingen skade.

Anmelder: Zina (positiv vurdering)

Fordeler: Effektivt stoff for sykdommer i mage-tarmkanalen og akne

Da problemene med mage-tarmkanalen begynte, visste jeg ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal kjøre. Hun prøvde å normalisere tarmens arbeid selv, kjøpte ulike preparater, drakk avkok av urter, men dessverre ventet hun ikke på positive endringer. På apoteket så jeg ved et uhell Laktofiltrum, spurte jeg om sammensetningen. Lingin og Lactulose - akkurat det som var nødvendig i mitt tilfelle. Hun begynte å ta stoffet tre ganger om dagen, to piller om gangen. Ja, de første par dagene var det brudd på stolen, men da falt alt på plass. Colic, oppblåsthet forsvant, og med dem forsvant tyngden i magen. Og jeg la også merke til at Laktofiltrum har en positiv effekt på huden, for eksempel har jeg hatt akneutslett.

laktofiltrum

Beskrivelse:

Laktofiltrum er en ligninbasert plante enterosorbent som normaliserer tarmmikrofloraen. Lignin er preget av en høy evne til å binde, beholde og fjerne fra kroppen mange typer patogene mikroorganismer, toksiner. Laktulose i sammensetningen av "Laktofiltrum" er et ideelt miljø for utvikling og funksjon av bifidobakterier (laktobaciller), som fører til normalisering av metabolske prosesser, bidrar til optimal absorpsjon av makro- og mikroelementer, vitaminer. Den komplekse effekten av komponentene i enterosorbent danner en normal mikroflora, eliminerer manifestasjonene av dysbiose: flatulens, rumpning, magesmerter, oppblåsthet. Har en uttalt immunostimulerende effekt.

indikasjoner:

Krenkelser av intestinal mikroflora, inkl. som et resultat av behandling med antibakterielle stoffer; i behandling av skrumplever, hepatitt, med allergiske sykdommer.
Kontra
Intestinal obstruksjon, en periode med akutt magesår, med individuell intoleranse mot komponentene.

Mottakssystem:

• voksne og barn fra 12 år: 2-3 tab. tre ganger om dagen;
• Barn 8-12 år: 1? 2 fan. tre ganger om dagen.
Barn under 8 år: etter samråd med barnelege.
Behandlingsforløpet er 14-20 dager.

Former for utgivelse:

Tabletter på 0,5 g i sammensetningen hvorav hydrolyserte lignin - 65% og laktulose - 6%.

komponenter:

Former for utgivelse:

Bruksområder:

anmeldelser:

Legemidlet hjalp virkelig, mine problemer begynte med fordøyelsen etter hæren og strømmet ut som en tenåring av noe slag. Vel, jeg så annonsen, jeg bestemte meg for å prøve, ellers ville jeg ikke finne bruden. Etter omtrent fem dager, gikk alt sammen med magen tilbake til normal og rødheten begynte å avta. Jeg bestemte meg for å lese at det generelt finnes i sammensetningen, og så falt for reklame, plutselig kan noen negative konsekvenser generelt være i "Lactose", etter min mening jeg googlede, fant ut at disse er gunstige bakterier - prebiotika, som gjenoppretter mikrofloraen. Generelt hjalp det meg mye, jeg drakk hele kurset, nå vakkert og sunt, jeg anbefaler alle.

Laktofiltrum - et utmerket stoff. Min søster ble utnevnt av sin terapeut under flatulens. Begynte å ta - alt gikk nesten umiddelbart. Når forgiftning hjelper mye. Ta alltid Laktofiltrum med oss ​​på turer. Min venn begynte eksem gråt. Leger først utnevnte ett antibiotika - hjalp ikke, da en annen, kraftigere. Hun kunne ikke gjøre noe rundt huset. Hendene kan ikke være våte med eksem. Mannen visste ikke hva han skulle gjøre, hvordan han skulle leve. Tross alt kunne hun ikke engang lage mat på grunn av hennes sykdom. Jeg anbefalte henne å begynne å drikke Laktofiltrum, men jeg må fortsatt gi opp antibiotika. Resultatet var forbløffende. På bakgrunn av å ta Laktofiltrum ble huden helt renset og kjente gjenvunnet helt, og antibiotika dro ikke lenger. Og nå anbefaler hun alle. Så min vurdering av Laktofiltrum er utvetydig - den høyeste poengsummen. Og hvis noen ikke passer, så kalles dette individuell intoleranse. Legemidlet er sikkert veldig effektivt.

Tanken er at laktofilter inneholder laktulose, som i seg selv normaliserer mikrofloraen, slik at norma-spekteret, synes jeg, ikke gir mening. Og hudoren er også et godt hud desinfeksjonsmiddel, hvorfor bruke det med metrogyl? Jeg forstår mer, metrogil med differensial eller adapalen. Et merkelig behandlingsregime ble foreskrevet, etter min mening.

BAA Laktofiltrum - anmeldelser

Hudutslett, allergiske reaksjoner, humørsvingninger og andre ubehagelige faktorer i våre liv kan tyde på tarmproblemer. Hvis du opplever disse symptomene, før du foreskriver medisiner, ta litt tid og gå til legen, ta testene, og etter at det blir kjent at med deg, vil han skrive ut resept. Nylig har Laktofiltrum blitt et veldig populært stoff, og det har positiv tilbakemelding fra pasientene.

Tross alt er Laktofiltrum et stoff som har som mål å gjenopprette tarmmikrofloraen, hjelper med allergiske sykdommer, og foreskrives også etter langvarig behandling med antibiotika. Etter et behandlingsforløp, som er fra fjorten til tjue dager, blir kroppen renset for patogene mikroorganismer, toksiner og andre negative stoffer. Denne rensingen har en gunstig effekt på hudtilstand og velvære. Hver gjennomgang av Laktofiltrum indikerer at stoffet bare har en terapeutisk effekt etter riktig behandlingsforløp, som foreskrives direkte av den behandlende legen.

I tillegg mottok stoffet positiv tilbakemelding veldig mye. Fordi den inneholder laktulose, som er et ideelt medium for utvikling av bifidobakterier. Laktofiltrum bidrar således til den mest effektive absorpsjonen av essensielle sporstoffer og vitaminer. Og med en komplisert effekt, forhindrer dette stoffet aktivt slike negative manifestasjoner som dysbiose, rumpning, magesmerter og oppblåsthet. Når det brukes riktig, er det en immunostimulerende effekt.

Det virker som Laktofiltrum er et virkelig trygt stoff som hjelper til med å rense kroppen av negative sporstoffer. Attraktivt er det faktum at mye blir sagt om effektiv effekt på hudtilstanden. Her er det nødvendig å ta hensyn til at eventuelle interne brudd vises på overflaten av huden vår i form av akne, peeling, akne eller rødhet. Derfor kan du ikke ta ett medisin for alle problemer, det er først nødvendig å fastslå årsaken. Hvis imidlertid årsaken ikke er etablert, vil ingen medisin ikke motta positiv tilbakemelding.

Så, før du begynner å ta stoffet for å forbedre tilstanden til huden, merk at Lactofiltrum er et biologisk additiv som hjelper til med å normalisere gastrointestinale kanaler og rense kroppen for negative akkumuleringer.

Laktofiltrum - instruksjoner for bruk, omtaler, analoger og former for frigjøring (tabletter) av legemidlet for behandling av diaré og allergier hos voksne, barn og under graviditet. Sammensetning og handling

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av legemidlet Laktofiltrum. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra medisinske spesialister om bruk av Lactofiltrum i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger Laktofiltrum med tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling av diaré og allergier hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Sammensetningen og effekten av stoffet.

Laktofiltrum - farmakologisk aktivitet av legemidlet på grunn av egenskapene til dets aktive bestanddeler - lignin og laktulose.

Hydrolyse lignin - et naturlig enterosorbent som består av hydrolyseprodukter av trekomponenter, har en høy sorbsjonsaktivitet og ikke-spesifikk avgiftningsvirkning. Det binder i tarmen og fjerner patogene bakterier og bakterielle toksiner, stoffer, tungmetallsalter, alkohol, allergener, samt et overskudd av visse metabolske produkter, inkludert bilirubin, kolesterol, histamin, serotonin, urea, andre metabolitter som er ansvarlige for utviklingen av endogen toksisose.

Laktulose er et syntetisk disakkarid hvis molekyl består av galaktose og fruktose rester. I kolon, fermenteres laktulose som et substrat av den normale intestinale mikroflora, stimulerer veksten av bifidobakterier og laktobaciller. Som følge av hydrolyse av laktulose i tykktarmen dannes organiske syrer - melkesyre, eddiksyre og formiske stoffer som hemmer veksten av patogene mikroorganismer og som et resultat redusere produksjonen av nitrogenholdige giftige stoffer. Den beskrevne prosessen fører til en økning i osmotisk trykk i tykktarmen i tykktarmen og stimulering av peristaltikk.

Den komplekse effekten av stoffet er rettet mot å normalisere mikrobiocenosen i tykktarmen og redusere intensiteten til endogene toksiske tilstander.

farmakokinetikk

Hydrolyse lignin absorberes ikke, er helt fjernet fra tarmen innen 24 timer.

Laktulose i magen og tarmene absorberes ikke og hydrolyseres ikke. Laktulosehydrolyse forekommer i tykktarmen.

struktur

Hydrolysert lignin + laktulose + hjelpestoffer.

vitnesbyrd

 • brudd på tarmmikroflora, inkl. som et resultat av antibiotikabehandling;
 • irritabel tarmsyndrom (som en del av komplisert terapi);
 • hepatitt og levercirrhose (som en del av kompleks terapi);
 • allergiske sykdommer (atopisk dermatitt, urtikaria) - som en del av kompleks terapi.

Skjema for utgivelse

Instruksjoner for bruk og dosering

Tabletter tas oralt, om nødvendig - etter foreløpig sliping, drikkevann, 1 time før måltider og bruk av andre legemidler.

Voksne og barn over 12 år er foreskrevet 2-3 tabletter 3 ganger daglig, barn i alderen 8 til 12 år - 1-2 tabletter 3 ganger daglig, barn i alderen 3 til 7 år - 1 tablett 3 ganger. per dag, barn i alderen 1 til 3 år - 1/2 tablett 3 ganger om dagen.

Gjennomsnittlig behandlingsvarighet er 2-3 uker. Langvarig bruk av legemidlet og gjentatte behandlingsmåter bør kun utføres på anbefaling fra en lege.

Bivirkninger

Kontra

 • intestinal obstruksjon;
 • gastrointestinal blødning;
 • galactosemia;
 • overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Data om stoffets sikkerhet Laktofiltrum under graviditet og amming er ikke tilgjengelig.

Spesielle instruksjoner

Legemidlet kan brukes i kombinasjonsbehandling med andre legemidler, underlagt regler for separat administrasjon.

Drug interaksjon

Kanskje en reduksjon i terapeutisk effekt av noen samtidig tatt medisiner.

Analoger av stoffet Lactofiltrum

Strukturelle analoger av det aktive stoffet Laktofiltrum-stoffet har ikke. Imidlertid er det en rekke klasser av adsorbentpreparater som har en lignende narkotikapåvirkning:

 • diosmectite;
 • Kaopectate;
 • Karbaktin;
 • Karbopekt;
 • Karbosorb;
 • Oksidert hydrolyse lignin;
 • Neointestopan;
 • neosmectin;
 • Polymetylsiloksanpolyhydrat;
 • Polysorb MP;
 • Polifan;
 • Polyphepan;
 • Smecta;
 • Sorbeks;
 • Aktivert karbon;
 • Ultra-adsorpsjon;
 • Filtrum-STI;
 • Enterodesum;
 • Enterosgel.

laktofiltrum

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Lactofiltrum er en sorbent som jeg tar for å rense kroppen min av giftstoffer og toksiner.
De aktive ingrediensene i legemidlet er prebiotisk laktulose og lignin.
Jeg bruker rensingen i gjennomsnitt 1 gang i 4-5 måneder.
Forverring av hudtilstanden indikerer slaggingen av kroppen min: Akne og kviser ser ut. Det er også problemer med fordøyelseskanalen.
Etter å ha tatt et sorbent kurs, merker jeg at huden er ryddet. Nye utslett slutter å vises.
Jeg aksepterer i henhold til ordningen: 3 tabletter om dagen, innen 14 dager.
Jeg er fornøyd med resultatet, siden stoffet klarer seg godt med sine oppgaver.

Ikke vent på en øyeblikkelig effekt, en tablett drukket om natten garanterer ikke et rent ansikt om morgenen! Jeg vurderte maten min, kjøpte Laktofiltrum og allerede en måned brukt på drikke! Det er synd at jeg ikke tok et bilde før og etter, fordi effekten er super, jeg elsket å se i speilet, huden var nesten ren, ikke en eneste irritasjon, alle sårene som var (fra de pressede finnene) helbredet, og enda et spor ble ikke igjen, Det er fortsatt rødder på noen steder, men jeg tror jeg vil bli kvitt den i den andre måneden for å ta stoffet! Av alle hennes "anti-støv" omsorg, forlot hun bare SOS krem ​​og ansiktsvask og alt! Jeg var overbevist av min egen erfaring, kviser skal behandles fra innsiden og ikke fra utsiden!

Jeg har problemhud, så jeg må hele tiden overvåke hennes tilstand og helsen for å holde henne i god form. Parallelt med bruk av kosmetiske produkter, renser jeg kroppen min. Laktofiltrum viste seg å være den mest effektive.
Hans jobb er å normalisere tarmens arbeid. Du kan ta det uten legeens resept, fordi legemidlet er trygt. Dette er en sorbent av planteopprinnelse, som fjerner unødvendig fra tarmene. Imidlertid har han fortsatt kontraindikasjoner og kan gi bivirkninger.
Bivirkninger: problemer med avføring, oppblåsthet, diaré.
Kontraindikasjoner: sykdommer i fordøyelseskanalen.
Legemidlet absorberer giftstoffer og slagger og bidrar til uttaket.
Det er nødvendig å ta til rette i løpet av 2 uker, i løpet av denne perioden har jeg helt forsvunnet utslett fra huden, sebaceous kjertlene har normalisert seg.
I alvorlig forsømte tilfeller er det verdt å gjenta behandlingsforløpet etter en pause på 2-3 uker.
I tillegg forbedret stolen, forbedret den generelle helsetilstanden.
Min konklusjon er at Laktofiltrum kan hjelpe med hudproblemer hvis de er forårsaket av tarmproblemer.
I dette tilfellet vil stoffet først bidra til restaurering av tarmfunksjonen, som et resultat av hvilken huden vil bli renset.

Det sies at alle sårene hviler i tarmene. Da ansiktet mitt var dekket med rød akne, forsto jeg umiddelbart hva som var saken. Jeg spiser det grusomt og alt. Begynte å ta lakto filter. Legemidlet er produsert i form av store tabletter. Jeg kan ikke svelge slik, men du kan smuldre. Så gjorde jeg det. Noen dager senere stoppet forstoppelsen min og ansiktskinnet ble mye renere. Det er utrolig at akne forsvant for øynene våre. Jeg likte å ta, rense tarmen og samtidig blomstre. Men når pakken er kuttet, er problemet mitt - akne - tilbake. Effekten var midlertidig, eller jeg slette ikke alt til slutten.

Det er naivt å drikke laktofiltrum og tro at alle akne og komedoner vil umiddelbart forlate ansiktet. Med samme suksess kan det forventes fra kefir og sur melk med levende gunstige bakterier. Og selv med en sur melk kan du spre ansiktet ditt med hudfordeler. Men dette stoffet er ganske svakt selv når det gjelder å bekjempe tarmlidelser, bare klare de mest ukritiske tilfellene av dyspepsi eller fordøyelsesbesvær. Alvorlig rus og i tillegg er infeksjon for vanskelig for ham. Om hormonelle overfall og soppsykdommer og ikke verdt å nevne - i disse tilfellene er det generelt ubrukelig for å rengjøre ansiktet. Fordi han ikke engang er et stoff, men et banalt kosttilskudd. Hvis utslett på ansiktet oppstår i milde tilfeller av tarmstørrelse, vil ja laktofiltrum, fjerne årsaken, eliminere konsekvensene i form av utslett eller kviser. Snarere er det selve organismen, det vil slå på gjenopprettingsmekanismen, det vil sette alt i orden. Laktofiltrum gir bare impuls til dette. Så hans handling må støttes, i det minste ved å rense ansiktet. For eksempel salver med antimikrobiell virkning eller elemental alkoholholdig lotion basert på helbredende urter. Og for å forebygge hudproblemer, er det generelt kontraindisert.

Tabletter er gode for å hjelpe rydde innsiden, mens du utenfor kan bruke vanlige masker og kremer. Sammen kan dette akselerere effekten betydelig.
Laktofiltrum kommer i tablettform, praktisk å ta. Legemidlet er billig, en pakke med 60 tabletter koster meg ca 320 rubler. Den er basert på to aktive komponenter: Lingin sorbenten, som lar deg fjerne giftstoffer og toksiner fra kroppen, samt laktulose, normalisere mikrofloraen. Alle sorbenter er som svamper. De samler skadelige komponenter i seg selv og fjerner dem naturlig fra kroppen.
Hun tok stoffet i 2 måneder, 3 ganger daglig, 1 tablett. Total behandling koster meg ca 1000 rubler. Parallelt tørket de kviser seg med salisylsalve. Utslett begynte å oppløse, tørke. Magen justerte sitt arbeid, men i de første dagene i resepsjonen gikk det ofte inn på toalettet. Så når du tar bør du være forsiktig, fungerer stoffet som avføringsmiddel. Nå er ansiktet rent. Akne prøvde ikke å presse, så det er ingen pothole på ansiktet, huden er glatt.
Tabletter øker ikke tørkeeffekten av salicylsalve, så hvis den brukes, bør du ikke være redd for å koble Laktofiltrum.

Laktofiltrum Anmeldelser

Legemidlet forbedrer tarmene. Dens effekt avhenger av kombinasjonen av virkningen av lignin og laktulose. Hydrolysert lignin virker som et enterosorbent, som har en spesiell avgiftningsegenskap. Det binder lett patogener og bidrar til å fjerne det fra tarmen. Lignin renser kroppen av giftstoffer, metaller, legemiddelrester, alkohol, serotonin, kolesterol, urea, etc.

Laktulose begynner å gjære i tarmmikrofloraen. Dette fører til stimulering av veksten av mange bifidobakterier. Etter hydrolyse av denne komponenten begynner organiske syrer å danne, som ikke bare undertrykker veksten av patogener, men øker også det osmotiske trykket, noe som fører til stimulering av motilitet.

Om effektiviteten av stoffet kan dømmes av vurderinger:

 1. Min baby (2 år) ble foreskrevet for dermatitt. Etter å ha lest hva som var skrevet der, tvilte jeg på at han ville hjelpe. Vel, hvordan kan tarmene bidra til å fjerne utslett? Men hun kjente doktoren i lang tid og likevel begynte å gi. I de første dagene la hun ikke merke til noen endringer og trodde at dette bare var en "skilsmisse for penger". Men etter en uke la jeg merke til forbedringer. Det viser seg at det ikke var nødvendig for barnet til å «gift» med kjemiske preparater. Ganske enkelt i sammensetningen av Lactofiltrum helt fri for dermatitt. Råd til alle! Ikke bekymre deg, det hjelper virkelig!
 2. Jeg hadde alltid problemer med stolen. Jeg prøvde mange dietter, men de hjalp ikke. Etter at de kraftige smertene i tarmen begynte, gikk jeg umiddelbart for å gjøre tester. Eksperter fant ikke noe. En natt ble jeg vekket av forferdelig smerte, og mannen min sprang til apoteket. Han tok ingen shpu og laktofiltrum. De anbefalte å drikke det siste stoffet. Etter bare noen få dager følte jeg lys i magen, og etter kurset ble stolen fullstendig normalisert. Nå gjentar jeg regelmessig behandlingen for å være trygg, men i mer enn et år har ikke magen min plaget meg.
 3. All maling på de "magiske" egenskapene Laktofiltrum. Jeg kan si at alt var mye verre for meg. Begynte å drikke etter et kurs av antibiotika. Legen sa at dette er et pålitelig stoff, vel, hvem andre vil gjerne tro på en spesialist i dette tilfellet. Til slutt angret jeg det. De første tre dagene stoppet jeg ikke oppkast. For dagen med trang til å løpe mer enn tretti ganger. Den første dagen etter den tiende "tømme" magen, ringte hun legen. Han sa at dette skjer og ikke trenger å slutte å drikke stoffet. Men etter tre dager ble jeg plukket opp av en ambulanse med forferdelig dehydrering. Til slutt viste det seg at jeg ikke fikk dette stoffet.
 4. Jeg drakk det under en allergi. Antihistaminer av forskjellige generasjoner hjalp ikke, og legen rådet til å rense tarmene med dette stoffet. Jeg begynte å ta det og la merke til at utslettet gradvis forsvant. Allergien som har spilt meg i mange år har simpelthen fordampet. Jeg vil legge merke til at etter å "rense" tarmen begynte jeg å gå ned i vekt (naturlig ekstra).

Etter å ha analysert noen vurderinger, bør det bemerkes at effektiviteten av stoffet avhenger av tilstanden og mottaket av organismen. Selvfølgelig vil han ikke løse alvorlige sykdommer, men han kan helt avlaste fra stillestående prosesser i tarmene. Det er bedre å være trygg nok med et trygt middel enn å ta hensyn til komplekse antibiotika med en gang.

Flere Artikler Om Typer Acne