Akne er en ganske vanlig sykdom som nesten alle må møte. Mange metoder brukes til å behandle denne sykdommen, men en av de mest effektive og trygge er laserfjerning av akne. Takket være denne terapien kan du raskt slippe av med noen manifestasjoner av sykdommen.

Indikasjoner for prosedyren

Laser terapi hjelper med nesten alle hudfeil.

Denne prosedyren anbefales for slike fenomener i ansiktet, for eksempel:

 • inflammasjon;
 • akne av et hvilket som helst stadium
 • edderkopper;
 • forstørrede porer;
 • komedoner og wen.

Takket være behandlingsforløpet kan du kvitte deg med ikke bare "frisk" akne, men også fjerne arr og arr etter akne. Fjern akne i de fleste tilfeller etterlate en bred pore, som ikke er innsnevret selv etter en lang periode. Dette skyldes det faktum at huden på dette stedet er kåt og ikke kan regenerere. Laserpolering fjerner alle de "døde" cellene, slik at arrene raskt og uten spor spennes.

Akne laser behandling

Bli kvitt akne og akne hjemme er ganske vanskelig. Spesielt hvis sykdommen er startet og spredt seg til store hudområder. I dette tilfellet kan spesiell laserterapi hjelpe. Varigheten av behandlingen med denne metoden avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen, men selv med omfattende manifestasjoner av akne, kan de herdes i 5-8 prosedyrer som utføres med intervaller på 7-14 dager.

Men hva er denne metoden for apparatterapi og hvorfor er den så effektiv? Laser - lysstrøm med visse parametere og bakteriedrepende virkning. Ved interaksjon med huden har den en direkte effekt på patogene patogener, som er årsaken til akne. I tillegg hemmer laseren produksjonen av fettsekret, og dermed stoppe utviklingen av inflammatoriske prosesser. Samtidig trer lysstrålen inn i de dype lagene av epidermis (opp til 0,4 cm), noe som er umulig å bruke eksterne midler.

Etter en slik innvirkning observeres følgende endringer:

 • normal funksjon av sebaceous kjertler;
 • produksjon av sekret reduseres;
 • akne utslett faller, etter flere forsinkelser forsvinner helt;
 • taperende porer;
 • post-acne arr og arr forsvinner.

Fordeler med akne behandling

I motsetning til andre metoder for terapi (renseri, tar antibiotika), påvirker akne laserbehandling ikke kroppen negativt. Samtidig overgår effektiviteten til en slik behandling alle forventninger.

De viktigste fordelene ved metoden:

 • smertefrie prosedyrer som ikke forårsaker ubehag for pasienten;
 • effekten av behandlingen er merkbar etter den første økten;
 • i motsetning til andre metoder fjerner laserterapi komedoner uten ytterligere mekanisk rensing av ansiktet;
 • Under behandlingen blir ikke integriteten i huden forstyrret, noe som reduserer risikoen for betennelse til nesten null;
 • laser hjelper til med å fjerne gamle arr og arr fra akne
 • minimum økt varighet;
 • kan brukes overalt på kroppen;
 • fraværet av nesten alle bivirkninger.

Etter prosedyren er den generelle tilstanden til epidermis forbedret: lettelsen er flatt, porene er innsnevret, huden ser frisk ut og frisk. Videre hjelper laserterapi med jevne, fine rynker.

Den eneste ulempen ved metoden er en ganske høy pris. Hele behandlingen er veldig dyrt. I dette tilfellet avhenger kostnadene av antall og varighet av prosedyrer.

Hvordan er prosedyren

Laserbehandling av akne utføres i spesialiserte kosmetikkkontorer, ved hjelp av diodeutstyr.

Hovedstadiene i prosedyren:

 1. Hudoverflaten rengjøres og behandles med antiinflammatoriske geler.
 2. Hvis det er pustulære betennelser på huden, åpnes de før prosedyren og innholdet blir fjernet.
 3. Spesielle sikkerhetsbriller er slitt.
 4. Kosmetologen beveger dyseapparatet av glidebrytelsene på overflaten av huden. En behandlingsøkt kan vare fra 20 minutter til en time.
 5. Etter avslutning av prosedyren fuktes huden med preparater som inneholder dexpanthetol.

Behandlingen er helt smertefri, noen ganger kan den ledsages av følelser av lett prikken og varme. Etter prosedyren ser huden ut rødt, men etter 60 minutter tar de sin naturlige nyanse.

Etter behandlingsforløpet anbefales det å gjennomføre en økt instrumental terapi hvert 6. måned for profylakse.

Bivirkninger

Laseraknefjerning har i de fleste tilfeller ingen negative effekter. Men noen ganger etter prosedyren kan slike reaksjoner oppstå:

 • Puffiness av huden. Et lignende fenomen kan oppstå på grunn av et aktivt rush av blod til cellene i epidermis. Den første dagen etter en økt maskinvarebehandling, er det lov å bruke kjølingservietter. I fremtiden kan du bruke krem ​​og geler med en lignende effekt.
 • Følger seg varmt på huden. Sjelden i behandlede områder kan temperaturen stige. Dette fenomenet regnes ikke som farlig og går etter 3-4 dager.

Etter å ha utført aknebehandlingsapparat bør det ikke være noen inflammatoriske reaksjoner på huden. Og hvis det er sterk hyperemi, er huden smertefull og det er symptomer på purulent skade, bør du umiddelbart konsultere lege.

Hudpleie etter behandling

14 dager før og etter økten er det nødvendig å nøye overvåke tilstanden til huden. Det må stadig fuktes. For å finne ut hvilke kremer og salver som er best brukt etter laserterapi, vennligst kontakt din egen kosmetolog. Bare han kan velge det mest effektive middel for hudtype.

Etter at økten kan begynne å peeling av det øvre laget av epidermis. Denne reaksjonen betraktes som positiv, fordi den er forbundet med forbedret celleregenerering. Denne prosessen kan ta om en uke. I denne perioden er det forbudt å rive av peelingbitene. For å fjerne slike feil må du bruke myke peeling, som velges av en kosmetiker.

Etter en økt laserbehandling av akne anbefales det ikke å varme eller tørke ut huden. I denne perioden er det forbudt:

I tillegg anbefales det å unngå eksponering for direkte sollys. Det er nødvendig å nekte å besøke strendene dersom laserbehandling utføres om sommeren, og å behandle huden med beskyttende kremer før hver utgang til gaten. I denne perioden anbefales det ikke å bruke pleieprodukter som inneholder alkohol.

Kontra

Akne laser behandling er forbudt i slike tilfeller:

 • Forverring av hudsykdommer;
 • Onkologiske sykdommer;
 • Sykdommer i sirkulasjonssystemet;
 • Diabetes mellitus insulinavhengige arter;
 • Graviditet og amming;
 • Behandling av fotosensibiliserende stoffer;
 • Intense solbrenthet.

Laser akne behandling er en ganske effektiv metode. Men i seg selv vil det ikke gi spesiell fordel. Under behandlingen anbefales det å bruke forskjellige peeling og prosedyrer som legen vil foreskrive. Før du utfører prosedyrer, er det nødvendig å konsultere en hudlege og finne ut årsaken til utslett. Tross alt, hvis du ikke eliminerer det, vil effekten av laserterapi være midlertidig og akne vender tilbake igjen.

Laser behandling av akne

Akneutslett på menneskekroppen er et fenomen som er langt fra sjeldne og godt studerte. Årsakene er:

 • endokrine forstyrrelser i kroppen;
 • metabolske forstyrrelser;
 • sykdommer i huden og subkutant vev.

Etiologiske faktorer kan være vanlig staphylococcus, Pseudomonas purulent pseudomonas, pseudomonas, streptokokker, Proteus og Klebsiella. Noen av disse patogene patogenene utviser sine negative egenskaper under gunstige forhold, som er den menneskelige hud, spesielt med utilstrekkelig grad av hygieniske prosedyrer.

Hvordan ser hun ut?

Akne kan variere i størrelse, plasseres enkeltvis, parvis eller tilfeldig over hele overflaten av huden. Men oftere kan de ses på ansikt, nakke, rygg, skinker, armhule, lysken.

De er ofte smertefulle og preget av en liten pulsering. Med rikelig skade kan den totale kroppstemperaturen stige, og den normale funksjonen til personen kan være forstyrret.

De ser ut som hyperemiske seler, i begynnelsen, uten å ha et hode, litt senere (i omtrent 5-7 dager) for å bli preget av sin tilstedeværelse. Det ser ut som en hvitaktig tverrgående prikk i midten av en kvise.

Laser - som en mulighet til å kvitte seg med et slikt problem

Det er ganske få påviste og pålitelige midler i arsenalet av leger og farmasøytene for å hjelpe huden til å takle sår. Disse er salver og sprøyter, lotioner og talkere, kremer og geler, applikatorer og balsams.

Med en massiv lesjon av purulente elementer foreskrives antibiotisk behandling med munn eller intravenøs antistapylokok immunoglobuliner.

Det finnes ganske mange måter i det naturlige lagerrom.

Moderne fysioterapi tilbyr akne laser behandling. Det krever ikke spesiell trening, smertefri, har et minimum antall kontraindikasjoner, er preget av mangel på komplikasjoner og negative konsekvenser. I tillegg er det i dag tilgjengelig og budsjett. Mange skjønnhetssalonger har riktig utstyr og trent personell. Jo mer erfaring, jo mer perfekte og feilfrie resultater.

Avhengig av intensiteten i prosessen, vil det ta fra 5 til 8 prosedyrer for behandling. Mange eksperter foretrekker sin fasevis implementering, for eksempel med intervaller på 3 til 10 dager.

Behandling av akne med laser har følgende fordeler:

 • målrettede effekter på mikroben;
 • justering av funksjon av sebaceous kjertler;
 • ingen traumatisk effekt på tilstøtende vev og blodårer;
 • ublodig;
 • den korte varigheten av den nødvendige effekten.

Laserstrålen, som penetrerer til en dybde på 0,5 cm, er i stand til å konsentrere seg om cellene i talgkjertlene, reduserer syntesen av hudutspresjon og utøver en tørkeeffekt. Samtidig er patogene bakterier og deres metabolske produkter praktisk talt ødelagt.

Gir en rensende effekt, stimulerer laseren regenerative prosesser, fremmer helbredelse av skadet hud, forhindrer akkumulering av melanin - årsakene til hyperpigmentering etter stedet på stedet.

Hva er resultatet etter laserprosedyren?

Laser behandling av akne har en ganske merkbar og rask effekt. Allerede etter den første prosedyren merker pasientene en reduksjon i smerte, forsvunnet pulsasjon, en reduksjon i irritasjonsvirkningen av det inflammatoriske elementet.

 • redusere hyperemi
 • tørket purulent innhold
 • smale hudporer;
 • redusere tettheten av vev ved siden av akne;
 • kompensere for blueness av huden og dens lakk;
 • gjenopprette normal blodmikrocirkulasjon;
 • Aktiver lymfestrøm fra de berørte områdene.

Varigheten av prosedyren kan variere fra 20 til 30 minutter, med de første prosedyrene vanligvis lengre.

Av stor betydning er konsekvensen av akne, som arr og arr. Laseren kan redusere prosentandelen av formasjonen, samt ha en forebyggende effekt. På grunn av den positive effekten på tilstanden til hudelementer og interstitialvæske, er huden justert, deres lettelse blir jevn og jevn. Dette stimulerer utjevningen av arr og arr, normaliserer metabolske prosesser i huden, gjenoppretter vann-saltbalansen.

Hva er fordelene med laser akne behandling?

Ganske viktig, både i forhold til huden, og for helsen til indre organer og systemer.

Så, i motsetning til hormonelle legemidler, er det ingen innvirkning på det sentrale og perifere nervesystemet, er involvering av lever og nyrer ikke nødvendig for utskillelse av kjemikalier.

Fraværet av smerte under prosedyren krever ikke anestesi og anestesi. For implementering krever det ikke sykehusforhold, selv om overholdelse av regler for asepsis og antisepsis er obligatorisk.

Under prosedyrene er både terapeutiske og profylaktiske effekter gitt. Du kan rette strålen både på akne og på arrene fra allerede utdaterte elementer.

Laserbehandling kan brukes til rehabilitering av ethvert område av menneskelig hud. Men før prosedyren er fortsatt verdt en rekke forberedende tiltak:

 • Beskytt huden mot massiv ultrafiolett stråling, inkl. kunstig solarium;
 • Ikke bruk nye kosmetikk- og hygieneprodukter;
 • Ikke behand med nye stoffer for å forhindre allergiske reaksjoner;
 • Organiser et sunt og komplett kosthold for å normalisere aktiviteten til talgkjertlene;
 • Det er bedre å ikke oppleve stress og være mer frisk i friluft (for å styrke immunforsvaret).

Når graviditet eller amming er nødvendig for å konsultere en gynekolog.

Etter prosedyrene, bør du ikke bli involvert i badstuer og bad, utføre hudbehandling med skrubbe og peeling, bruk alkoholformuleringer for å tørke med det formål å rense.

På betingelsene for akne laser terapi

Før behandling skal huden rengjøres grundig og fri for spor av kosmetikk og hygieneprodukter.
Under økten er øynene lukket med en spesiell maske for å unngå irritasjon av slimhinnen og forhindre iriserende patologi.

Ta stilling i sofaen, bør du slappe av musklene i de behandlede områdene så naturlig som mulig, ikke skjelve med spenning og fjern alle forstyrrende elementer (inkludert hår, klær, smykker).

Kroppen skal være komfortabel og fri, laser penetrasjon bør være fokusert og komplett.

Før starten av laserterapi påføres en spesiell gel på huden, som har antiinflammatoriske og regenererende egenskaper. Dens effekt når du kobler en laser, kan være ledsaget av lette smertesignaler, prikkende følelser, en følelse av "krypende goosebumps." Dette øyeblikket bør ikke gå glipp av. Resultatet avhenger av intensiteten.

På grunn av det faktum at de behandlede områdene ble utsatt for traumatisering, er et nødvendig trinn anvendelse av en balsam som øker healing, minimerer risikoen for komplikasjoner, inkludert purulent-septisk karakter.

Umiddelbart etter økten blir solkrem med et høyt ultrafiolett filter påført huden før du går ut. Om sommeren kan du ytterligere beskytte ansiktet ditt med en brett brimmed lue eller visir.

Laser akne behandling er en effektiv og velprøvd metode. Med det har mange mennesker, inkludert tenåringer og den eldre generasjonen, gitt huden et sunt utseende. Ofte er det en del av en omfattende behandling og brukes mot bakgrunnen av en generell kroppsbehandling. Valget er spesialisten og den generelle helsen til pasienten. I alle fall er skadene fra prosedyren redusert til et minimum, og rydning av huden av slike problemer er ønskelig og ekte samtidig.

Laser akne behandling

Resultatene av laser behandling av akne og laser peeling

 • gir ut hudtekstur;
 • fjerner forstørrede porene;
 • fjerner svarte flekker, normaliserer fet hud;
 • gjenoppretter hudfarge.

Metodikken i

 • hudrensing;
 • hud toning;
 • utføre prosedyren for aknebehandlingsapparater;
 • etter prosedyren, påføring av restorativ krem;
 • Legen etter prosedyren tilordner hjemmebehandling i resultatene som du oppnår ønsket resultat.

Veiledning

 • mild - en prosedyre;
 • dyp grad - 4 behandlinger en gang i uken.

+79166138367

Fordeler med laser akne behandling

 • laser behandling av akne nivåer alle relieffer på svært kort tid;
 • laser akne behandling vil eliminere blodårer og alle vaskulære manifestasjoner;
 • laser akne behandling vil forbedre farge og eliminere stillestående flekker;
 • laserbehandling av akne kan utføres på alle hudtyper og alle pasienter fra 16 år
 • laser akne behandling ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Kontra

 • akutt form for kroniske sykdommer;
 • graviditet;
 • frisk betennelse i behandlingsområdet;
 • onkologiske sykdommer.

Irina Bendrikova, dermatolog - kosmetolog om prosedyren for laserbehandling av akne:

Laserbehandling av akne er normaliseringen av arbeidet i alle hudsystemer: kar, oljevann, dannelse av kollagen og elastin. Den første prosedyren for laser akne behandling vil lindre fra forstørrede porer, ujevn hud av kinn og nese, normaliserer hudfarge. Plettene som blir igjen av akne i ansiktet vil forsvinne og hudfargen vil bli bedre. Fet hud i ansikt, nakke og rygg er merkbart normal. Etter laserpeling blir huden fra fet til normal og følelsen av overdreven oljeaktig hud forsvinner.

Klinikken Global Project "Beauty" for behandling av akne anvender en kompleks metode. Som hovedprosedyrene omfatter det: laserbehandling av akne og elos behandling av akne. I den første fasen av aknebehandling, er elos brukt til å behandle akne, og når huden allerede er fjernet av aktive utslett, går de videre til laserbehandlingsmetoden.

Anbefalte prosedyrer

Laser fjerning av akne på ansiktet

Laserfraktisk behandling av akne og post-akne er en lokal effekt på skadet hud med en brøkdel laser. Fraksjonell laser er en spesiell laserstråle, delt inn i mange små og svært tynne laserstråler. Hver av disse strålene trer inn i den nødvendige dybden av huden og utgjør hudavlastningen og strammer porene. Prosedyren finner sted innen 15 - 20 minutter. Etter prosedyren er det en liten rødhet, som raskt går. Etter prosedyren må du bruke fuktighetskrem.

Laserbehandling av akne - en prosedyre som helt utligner fargen og lindringen av huden, fjerner uregelmessigheter i form av arr, forstørrede porer og "stagnerende" flekker etter akne. En prosedyre er nok til å kvitte seg med svarte flekker, normalisere fettinnhold, forbedre hudens kvalitet og farge, samt eliminere lesjoner.

Laser akne behandling resultater er en av de populære behandlinger for akne. I dag brukes laser til behandling av akne i medisinsk kosmetologi for behandling av alle typer akne og for å eliminere alvorlige konsekvenser: post-acne arr, ujevn lindring, gjenoppretting av hudfarge i ansikt og kropp. Laser behandling av akne - en metode for maskinvare kosmetologi. Det forårsaker ikke allergi og irritasjon. Lasermetoden for behandling av akne har vært brukt i medisin og kosmetologi i mer enn 40 år, og nesten alle produsenter av skjønnhetsutstyr skaper ny teknologi for laserbehandling av akne. Global Beauty Clinic bruker teknologien til fraksjonal ablativ laser, designet for å behandle huden og eliminere alle konsekvensene etter akne.

Bruk av laserbehandling for akne har en enorm historie og erfaring som er avledet av det. Laseren for behandling av akne begynte å bli brukt så snart det oppsto i medisin. I begynnelsen ble det bare brukt til behandling av aktive former for akne, i nærvær av åpne og lukkede komedoner, papler, pustler på huden - disse er forskjellige typer akne, og litt senere måtte behovet for å finne en metode som kunne eliminere konsekvensene tydelig fremkommet. Slike post-acne arr, stillestående flekker og pigmentering, små vaskulære flekker, flekker og asterisker.

Akne laser fjerning

Nå i medisinsk kosmetologi er det et stort arsenal av metoder for å behandle den aktive formen av akne og alle konsekvensene. I den globale skjønnhetsklinikken, for behandling av den aktive formen for akne, blir behandling av akne brukt akne, ozonbehandling, mesoterapi, kosmeceuticals (topiske midler), i aknefysisk stadium og eliminere konsekvensene av lasermetoden for akne.

Prosedyren for laserbehandling av akne og eliminering av konsekvenser vil tillate alle pasienter med problemhud å glemme det og få den perfekte huden uten blemmer, arr og uregelmessigheter. I dag utføres denne prosedyren i en ambulant klinikk innstilling. For 15 år siden, på grunn av mangel på ultramoderne apparater i kosmetologi, måtte denne prosedyren utføres under generell anestesi og på sykehus.

Laser behandling av akne

I dag gir moderne kosmetologi deg muligheten til å utføre prosedyren for laserbehandling av akne og roe seg hjem med bil eller med metro. Det krever heller ikke brudd på den vanlige levemåten til pasienten. I Global Beauty Clinic brukes 2 enheter for å eliminere effekten av akne - dette er en Deka smart x dot laser maskin (Italia) og en Matrix RF (Israel) laser fraksjonator for hudpussing. Den karakteristiske egenskapen er at den ikke bruker en laser, men RF energi. Det lykkes også med å glatte huden og brukes ofte i kombinasjon med et laserapparat Deka smart x dot (Italia). Siden faktorene er forskjellige, er virkningsdybden og resultatet forskjellig. Kombinert bruk forbedrer sluttresultatet av laser akne behandling.

I utgangspunktet er en prosedyre nok. Hvis det påkreves en gjentatt prosedyre på forespørsel fra pasienten, for å oppnå og forbedre resultatet, kan det utføres ikke tidligere enn i 2-3 måneder. Med en mild form for akne, er en enkelt laser peeling prosedyre nok. Når akneformen blir forsømt, kreves 2 - 3 laser hudoppfyllingsprosedyrer i intervaller på 2-3 måneder.

Laser behandling av akne

En av de mest effektive måtene å eliminere akne er laserbehandling av akne. Med den kan du fjerne ikke bare enkle sorte prikker, men også store lommer med utslett.

Akne blir ofte observert hos ungdom under pubertet, når hormonelle endringer. Hos kvinner og menn kan slike utslag også være, i dette tilfellet er årsaken til deres utseende ofte betjent av sykdommer i mage-tarmkanalen, genetisk predisponering, hormonell svikt.

For å lykkes med å bli kvitt akne, for å forhindre utseende av arr, anbefaler mange kosmetologer og leger å gjennomgå laserterapi. Hva er dens essens, hvordan går det ut og hva koster det med en prosedyre, les nedenfor.

Essensen av laserbehandling av akne

Svarte flekker oppstår på grunn av funksjonsfeil i sebaceous kjertlene, noe som forårsaker en blokkert kanal. Som et resultat dannes inflammatoriske foci.

Og under påvirkning av en laserstråle på huden og i kanalene i porene blir bakteriene ødelagt. Etter eliminering gjenopptas normal blodsirkulasjon i problemområder.

Nå er det klart hva laser akne behandling er - effekten på huden av en strøm av laserstråler, hvoretter:

 1. Bakteriell bakgrunn er ødelagt i alle lag av epidermis.
 2. Sebaceous kjertlene er redusert, deres arbeid er normalisert.
 3. Hudirritasjon forsvinner.
 4. Huden er fullstendig restaurert, det blir sunnere.

Fordeler med prosedyren

Laserbehandling av akne har mange fordeler sammenlignet med andre terapeutiske metoder for å eliminere svarte flekker:

 1. 100% effektiv - akne er fjernet på ethvert stadium.
 2. Høy grad av sikkerhet - etter prosedyren er det ingen brannsår, sår, arr.
 3. Smerteløs, blodløs terapeutisk manipulasjon, og derfor er det ikke nødvendig å bruke anestesi - prosedyren gir ikke ubehagelige følelser til personen. Bare tinning er mulig, men hvis en neodym-laser brukes, så føler personen ikke noe i det hele tatt.
 4. Effektivitet av å holde. Varighet 1 sesjon varierer fra 30 minutter til 1 time.
 5. Synlig resultat etter første økt.
 6. Mangelen på aldersbegrensninger, evnen til å kurere akne på alle deler av kroppen, ikke bare på ansiktet.
 7. Kompleks effekt - på grunn av laseren passerer ikke bare ål, men også hudens utseende, fargen og lettelsen blir bedre; arr og pigmentering forsvinner; blodsirkulasjonen er forbedret; normalisering av sebaceous kjertlene.


Forberedelse for prosedyren

En uke før akne laser terapi, bør en person:

 1. Bruk solkrem før og etter manipuleringen.
 2. Beskytt huden mot direkte sollys. Derfor, soling, går til solarium før prosedyren er forbudt.
 3. Begrens turer til badet, badstuen eller svømmebassenget.


Når vil laserbehandling være effektiv og når ikke?

Ikke alltid akne terapi på denne måten vil være effektiv. Et 100% resultat etter prosedyren vil oppnås hvis utslett er forårsaket av feil funksjon av talgkjertlene, inflammatorisk eller smittsom prosess i dermislagene.

Men hvis årsaken til utseendet på svarte flekker ligger dypere, for eksempel, er det forbundet med sykdommer i mage-tarmkanalen, så vil laserterapi være ineffektiv. Tross alt vil hovedårsaken til akne ikke gå bort.

Lasereffekter på huden kan bare fjerne de svarte punktene en stund, men da vil de vises igjen.

For å behandle akne med en laser må du først finne årsaken til akne. Og først etter det er det nødvendig å avgjøre om denne prosedyren passer for deg eller ikke.

Acne behandling økt

Manipulering utføres som følger:

 1. Legen renser huden fra sminke, svette og fett.
 2. Spesialisten bestemmer de optimale parametrene for prosedyren.
 3. Det behandler huden med en spesiell desinfeksjonsmiddel.
 4. Spesialisten bringer laserpekeren til inflammet foci og virker på dem med stråler av stråler.
 5. Etter prosedyren bruker legen Panthenol og Bepanten krem ​​til huden for å berolige dermis.

Akne- og post-akne laserbehandling

Når blir resultatene synlige?

Mange mennesker er bekymret for spørsmålet: "Når kommer effekten av laserprosedyren?" Den første synlige resultater pasienten vil se etter en økt - rødheten forsvinner, betennelsen minker betydelig.

For å permanent fjerne problemet, er det ofte ikke 1 økt, minst 3 prosedyrer er nødvendige. Og i fremtiden ordinerer legen også støttende laserterapi 1 gang om 3 eller 4 måneder.

Rehabilitering etter laserbehandling av akne

Ved fullføring av terapeutiske prosedyrer bør en person:

 1. Følg en diett - begrense forbruket av søtsaker, krydret, fett, røkt mat.
 2. Utfør regelmessig forbedret hudpleie, inkludert: daglig vasking, periodisk peeling med kvalitetsprodukter.
 3. Å ty til moderat fysisk anstrengelse.


Metoder for laserterapi for akne

Denne behandlingsprosedyren kan utføres på forskjellige lasersystemer. Avhengig av dette varierer kostnadene ved å utføre medisinsk manipulasjon også. Gode ​​resultater i å eliminere svarte prikker oppnås ved hjelp av slike lasere:

Erbium laser

Det brukes til å behandle akne i senere stadier. Denne installasjonen brukes hovedsakelig til å fjerne arr som dukket opp etter akne.

Under påvirkning av laserstråler forsvinner de øvre cellene i dermis, nye, sunne celler vises. Samtidig er infeksjonen ødelagt, hudavlastningen er nivellert, forbedrer fargen.

Neodym laser

Det har en gunstig effekt på huden, forårsaker ikke ubehagelige opplevelser (det er ikke engang prikkende). Personen føles varm fra enheten.

Takket være denne installasjonen reduseres produksjonen av sebaceous glands sekresjon, bakterier og sopp elimineres.

Neodym laser virker på dermis uten kontakt, slik at det ikke skader huden.

Alexandrite laser

Det brukes til behandling av akne på lett hud. Det interagerer med melanin, normaliserer talgproduksjon.

Alexandrite laser eliminerer infiserte celler, fjerner arr.

Pasienten velger ikke hvilken type lasersystem han liker. Dette faller på legenes skuldre, det er han som er ansvarlig for konsekvensene av behandlingen, så laserenheten er valgt bare av en kosmetolog, en hudlege.

Kontraindikasjoner for laser akne behandling

Du kan ikke utføre denne prosedyren i slike tilfeller:

 1. Under graviditeten påvirker amming (stråler av laserstråler negativt helsen til fremtiden og den nyfødte babyen).
 2. Ved akutte inflammatoriske hudsykdommer.
 3. Med ondartede svulster.
 4. Hvis en person har epilepsi, type 1 diabetes, herpes i akutt stadium, psoriasis, atopisk dermatitt.
 5. Umiddelbart etter kjemisk peeling eller nykjøpt solbrenthet (minimum 2 uker skal passere).

Ved en kosmetologs konsultasjon er det viktig å informere legen om de eksisterende sykdommene, slik at spesialisten kan bestemme om han skal ta seg av laserbehandling denne dagen eller vente noen uker, eller kanskje fjerne problemet på en annen måte.

Bivirkninger

Ubehagelige, uventede effekter etter laserbehandling av akne generelt observeres ikke. Men i noen tilfeller kan kroppen plutselig reagere negativt på manipulasjonen:

 1. Puffiness av huden kan vises. Dette skyldes det faktum at de fornyede cellene vil begynne å flyte blod aktivt, forbedre lokal blodtilførsel, vil dermis overmette med væske. I dette tilfellet kan legen anbefale bruk av kjøling våtservietter. Deretter kan du bruke kosmetiske preparater med kjøleeffekt.
 2. Lokal temperatur kan øke i laser eksponeringsområdet. Med en slik bivirkning, trenger ingenting å bli gjort, denne reaksjonen går alene etter noen dager.
 3. Hud kan begynne å skrelle eller rødme. Disse symptomene forsvinner også alene innen få timer etter behandlingen.

Etter laserbehandling av akne, bør pasienten ikke oppleve inflammatoriske prosesser.

Hvis det er en slik reaksjon, trenger du ikke å sitte og vente til den purulente betennelsen har passert, du må snarest informere den behandlende legen om det og diskutere med ham om utnevnelsen av en annen metode for behandling av akne.

Utstedelseskurs

Til pasientens spørsmål: "Hvor mye koster laserbehandling for akneutslett?" Eksperter svarer på forskjellige måter. Fordi flere faktorer påvirker sluttprisen:

 1. Området for problemområdet som trenger lasereksponering.
 2. Graden av forsømmelse av sykdommen.
 3. Effektområde.
 4. Antall prosedyrer.
 5. Den type lasersystem som brukes (alexandrit-, neodym- eller erbiumlaser).
 6. Inkludering i kostnaden for konsultasjon med en spesialist.
 7. Klinikets prestisje.
 8. Kvalifikasjon av en lege (en erfaren dermatolog eller en enkel kosmetolog).

Den nøyaktige prisen på prosedyren for laserbehandling av akne kan fås fra legen din. Også, han kan spørre hvor mange økter vil trenge å fullstendig kvitte seg med sykdommen.

Gjennomsnittlig pris på en behandling med laserbehandling av akne i ansiktet er 2,5 tusen rubler, på ryggen og brystet - 4000 rubler per prosedyre.

Hvis en person er tildelt et kurs bestående av 5 økter, må han være klar til å gi til klinikken fra 12,5 til 20 tusen rubler.

Laser ansiktsrensing er en effektiv prosedyre som gjør at du raskt kan fjerne svarte prikker på ansikt og kropp. I tillegg til å fjerne akne, hjelper laserstråler å forbedre hudens utseende, gi ansiktet en rødme, normalisere talgproduksjonen.

Før du bestemmer deg for laserbehandling av akne, må du konsultere om dette med en spesialist, lære om mulige kontraindikasjoner, samt kostnaden for medisinsk manipulasjon.

Hvor effektiv er akne laser behandling?

Akne, eller akne, er en hudsykdom som forårsaker mange ulemper. I de fleste tilfeller blir området på ryggen, brystet og ansiktet stedet for lokalisering av inflammatoriske prosesser.

Innholdet

Utseendet ligner røde knuter, ofte fylt med pus.

Etter emne

Hva provoserer utseendet på hvite kviser på ansiktet

 • Svetlana Ivanovna Demidova
 • Publisert 27. september 2018 27. september 2018

Sykdommen er ledsaget av symptomer som rødhet, peeling av huden og dannelse av subkutan fortykkelse.

Derfor er denne patologiske tilstanden ansett som problematisk og krever umiddelbar behandling. I kampen mot akne brukes mange metoder, hvorav en er laserterapi.

Hva er laser akne behandling?

Prosedyren er effekten av en strøm av lysstråler direkte på problemområdene. Strålen når de subkutane lagene ved penetrasjon til en viss dybde. På grunn av den kortsiktige impulsen som påvirker betennelsesstedene, oppstår ødeleggelsen av patogene bakterier.

Prosedyren gir ikke smerte. I tillegg, etter ferdigstillelse, krever det ikke en lang gjenopprettingstid.

I kontakt med lyskilden fra huden føles pasienten varm. Etter avslutning av økten på de behandlede områdene i huden, er dannelsen av røde flekker mulig, som forsvinner etter en dag uavhengig.

vitnesbyrd

Laserbehandling av akne er foreskrevet for:

 • manglende evne til å bruke medisinbehandling;
 • hvilken som helst fase av sykdommen, inkludert om det er dannet purulente elementer;
 • fjerning av post-akne arr og arr som forblir i stedet for den åpnede abscessen;
 • ruhet av huden;
 • kjedelig hudfarge;
 • ekspansjonen av porene.

Også denne metoden kan brukes hvis det er nødvendig å normalisere aktiviteten til talgkjertlene.

Kontra

Blant kontraindikasjonene ved bruk av laserterapi er:

 • perioden med å bære et barn og amme;
 • individuell intoleranse mot laser eksponering;
 • diabetes mellitus;
 • akutt patologi;
 • dannelsen av en subkutan cyste, flere utbrudd med purulent innhold inni;
 • Tilstedeværelsen av nybrune, uansett om det var et besøk til solariumet eller i direkte sollys;
 • herpes i forverringsstadiet.

I tillegg er denne prosedyren forbudt i nærvær av mol, svulster eller vorter på stedet som skal behandles.

Fremgangsmåte fremgang

Ulike typer stråling brukes til laserbehandling, forskjellig i effekten. Disse inkluderer:

 • neodym - utformet for å arbeide med dermis dype lag, ikke skade huden, fremmer produksjonen av leukocytter, reduserer aktiviteten til talgkjertlene, reduserer betennelse;
 • terapeutisk - behandlingen er smertefri, biologiske prosesser blir normalisert, interne ressurser begynner å bli aktive, puffiness og inflammatoriske prosesser elimineres, fettproduksjon reduseres;
 • erbium - under påvirkning av denne typen stråling oppstår brenningen av det øvre lag av huden samtidig med infeksjonen og betennelseselementene, med andre ord, huden er polert;
 • karbondioksid - lar deg fjerne uregelmessigheter i huden, så vel som post-akne arr;
 • Alexandrite - brukes til behandling av akne på lett hudtype;
 • rubin - denne metoden brukes svært sjelden, men med hjelp av det, er behandling mulig overalt på kroppen.

Laser terapi utføres en gang hver annen uke. Varigheten av en økt er fra 20 minutter til en time.

Hvor mange prosedyrer som kan være nødvendige, bestemmes utelukkende av en ekspert på grunnlag av den gjennomførte inspeksjonen. Dette tar nødvendigvis hensyn til graden av manifestasjon av akne.

For å eliminere utslett, må du bruke minst fire økter.

En moderne måte å slå acne - laserbehandling

Nylig, i medisin, har laserbehandling blitt mye brukt til å eliminere mange hudfeil, og akne er ikke noe unntak.

Mange som klarte å møte dette problemet vet at det er veldig vanskelig å kvitte seg med utslett, samt å eliminere effekten av dem - arr og akne arr.

Akne er en ganske vanlig sykdom i sebaceous kjertlene, som er preget av økt fettinnhold i huden, punkterer rødhet, pustler, komikere, og senere med dype arr.

Oftest forekommer akne hos ungdom i pubertet, men det er tilfeller der akne påvirker voksne kvinner og menn.

Moderne medisinske teknologier innen dermatologiske problemer kan kvitte seg med noen hudsykdommer relativt raskt og smertefritt. Derfor kan apparatterapi, det vil si laserbehandling av akne, være en ekte frelse for de som har prøvd alle måter å håndtere akne.

Årsaker til akne

Ikke bare tenåringer kan lide av akne (akne, akne, akne), men også personer som lenge har gått over sin alder for overgang. Ifølge statistikken er over 80% av befolkningen fra 20 til 30 år også utsatt for hudsykdommer, og å bli kvitt problemet for dem betyr å starte et nytt liv.

For å forstå hvordan du kan påvirke akne, må du vite hva de er.

Akne er et punktbetennelse i huden i form av rødhet og pustler. Horny partikler av epidermis sammen med sebum tette porene i huden.

Som et resultat begynner sebaceous kjertelen på grunn av akkumulerende og dekomponerende sebum i det, å raskt øke i størrelse, i et visst øyeblikk er veggene revet og alle mikrober er direkte i huden.

Dermed skapes ideelle forhold for vekst og utvikling av patogene bakterier, utseendet av rødhet og ytterligere ardannelse på huden. For å forhindre dette, er det viktig å begynne å behandle akne i tide.

Behandlingen av denne sykdommen avhenger av mange faktorer, og for å velge riktig metode for kamp, ​​må du vite hva som er årsaken til dens utvikling.

Årsaker til akne kan være:

 • Arv (genetisk disposisjon);
 • Lipid ubalanse;
 • Metabolske lidelser;
 • Brudd på keratiniseringsprosesser;
 • Svekket immunforsvar;
 • Mangel på ernæring og vitaminer;
 • Bryter den daglige rutinen;
 • Substandard kosmetikk;
 • Bruk av anabole steroider;
 • Follikulær hyperkeratose;
 • fedme;
 • Dårlige vaner (røyking);
 • hypotermi;
 • Skader på huden, ledsaget av betennelse.

Alvorlighetsgraden av akne avhenger av:

 • Emosjonell tilstand (stress, erfaringer bare forverre sykdommen);
 • Flytende fysiologiske prosesser i kroppen (menstruasjon, overgangsalder, overgangsalder);
 • Feil hudpleie;
 • Økologi stater.

Viktig råd fra utgiveren!

Alle bruker kosmetikk, men studier har vist forferdelige resultater. Den forferdelige figuren av året - i 97,5% av de populære sjampoene er stoffer som forgifter kroppen vår. Sjekk sammensetningen av sjampoen din for nærvær av natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat, PEG. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprø, mister elastisitet og styrke.

Det verste er at denne skitten gjennom porene og blodet samler seg i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler på det sterkeste ikke å bruke produktene der disse stoffene er plassert. Våre redaktører testet sjampo, der Mulsan Cosmetic tok førsteplassen.

Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produktene er produsert under streng kontroll av sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, kontroller utløpsdatoen, den bør ikke overstige 11 måneder.

Akne laser behandling

Hudsykdommer som akne er svært vanskelig å behandle hjemme. Spesiell kosmetologbehandling er nødvendig her, ved hjelp av apparatterapi, det vil si laserbehandling. Avhengig av alvorlighetsgrad av akne, kan behandlingsforløpet bestå av 5-8 prosedyrer som utføres med et intervall på 7-14 dager.

I dag er laserbehandling den mest effektive, fordi bare en laser som har en bakteriedrepende effekt, kan påvirke lysstrømmen av strengt definerte parametere direkte på patogene patogener - deodex og akne-propionobakterium, som er den primære årsaken til akne, samtidig som aktiviteten for "for aktiv" talgkjertler.

Så i de dype lagene i epidermis oppnås en antiseptisk effekt, som ikke kan oppnås ved bruk av eksterne midler.

Handlingsprinsippet for laserterapi er at laserstrålen trenger 0,4 cm dypt inn i huden, hvor sebaceouskjertlene ligger.

Det ødelegger delvis sebaceous kjertelceller - sebocytter, som bidrar til å redusere talgproduksjonen, samt døden av sopp og bakterier som produserer porfyrin. Denne metoden for behandling blokkerer årsaken til utviklingen av akne.

Laserbehandling gir ikke mye ubehag, etterlater ikke rødhet, skorpe og brannskader. Tvert imot, allerede etter den første prosedyren, som ikke tar mer enn 30 minutter, er det en signifikant forbedring i tilstanden til huden - punkterte rødhet forsvinner, overflateirritasjon, cyanose, porer smal.

I et løpet av laserterapi kan hudavlastning bli nivellert hos pasienter med omfattende utslett og de resterende arrene fra akne, forebygging av deres dannelse oppstår. Etter behandling utmerker huden sin farge, blir den mer sunn og jevn. Derfor fremmer laserbehandling fullstendig helbredelse av dermis.

Fordelene med laserterapi

I motsetning til hormonelle stoffer, retinoider og antibiotika har laserbehandling ingen bivirkninger;

 • Tillater deg å eliminere selv den mest alvorlige fasen av akne, ødelegge bakteriell bakgrunn;
 • Gjenoppretter den sunne strukturen i huden;
 • Synlig resultat etter den første behandlingsøkten - en merkbar reduksjon i utslett, huden blir sunn;
 • Absolutt smertefrihet (anestesi er ikke nødvendig);
 • Gjelder for alle deler av kroppen (ansikt, rygg, bryst, etc.);
 • Utelukker utseendet av brann, rødhet, irritasjon, skorpe eller alder flekker;
 • Evnen til å påvirke stillestående cyanotiske flekker, arr og arr igjen fra tidligere led acne.
 • Prosedyre modus

  2 uker før og etter prosedyren for apparatterapi, bør man ikke besøke solariumet eller sole seg i solen. Før du går ut, bør åpen hud smøres godt med solkrem med høy beskyttelsesfaktor (over 35 SPF).

  Etter behandlingsøkten er det forbudt å besøke badet og badstuen i en uke, samt å behandle huden med produkter som inneholder alkohol.

  Bivirkninger og kontraindikasjoner til bruk av aknebehandlingsutstyr

  I løpet av en økt laserterapi kan enkelte pasienter oppleve et lite ubehag - lette smerter, prikker i huden.

  Etter prosedyren kan det oppstå rødmen eller flakering av huden, og symptomene forsvinner alene etter noen timer. I sjeldne tilfeller kan follikulitt forekomme - purulent betennelse i hårsekkene. Ved forekomst av symptomer på follikulitt kan spørsmålet om umuligheten av ytterligere maskinvarebehandling økes.

  I tillegg, før du går videre til behandling av akne med laser, må du gjøre deg kjent med kontraindikasjonene. Du kan ikke bruke maskinvarebehandling, hvis tilgjengelig:

  Forverrelser av hudsykdommer;

 • Akutt herpesform
 • Onkologiske sykdommer;
 • Blodsykdommer;
 • Diabetes mellitus i dekompensasjonsstadiet;
 • Graviditet og amming
 • Tar fotosensibiliserende stoffer;
 • Etter intens soling (hvis minst 2 uker har gått).
 • En maskinvare akne kontrollmetode er bare en del av en omfattende behandling, og bør kombineres med hudrensing, peeling, bruk av spesielle hudpleieprodukter og kostholdsterapi.

  Laser behandling av akne: egenskaper, fordeler og ulemper

  Aknebehandling med laserstråle er en smertefri og effektiv måte, med mange positive vurderinger.

  Laserbehandling av akne blir stadig mer vanlig, på grunn av smertefri måte og varighet av effekten. Relativ sikkerhet og et lite antall kontraindikasjoner gjør at prosedyren kan utføres til et bredt spekter av pasienter i ulike aldre, ikke bare å korrigere huddefekten, men også foryngende og forfriskende ansiktet.

  Fordeler og ulemper med laser akne behandling

  Enhver metode for terapi har sine fordeler og ulemper, laserbestråling er ikke noe unntak. De ubestridelige fordelene ved ft-behandling:

  • pekeffekt på berørte områder;
  • sterilitet av prosedyren på grunn av blodløsheten i prosedyren;
  • lav invasivitet, noe som gjør det mulig å unngå bivirkninger, som etter manuell rengjøring av ansiktet;
  • takket være utstyret med cryospray, som avkjøler huden etter lasereksponering, minimeres lokal reaksjon;
  • smertefri prosedyre;
  • kort rehabiliteringstid;
  • Varighet av lagring av resultatet.

  Denne metoden for terapi er dessverre ikke egnet for alle og er ikke et paradis for akne eller det eneste middel til å forynge og forny huden i ansiktet. Metoden har noen minuser:

  • høy pris;
  • kontraindikasjoner som må vurderes når du velger denne metoden for å behandle akne;
  • mulige bivirkninger.

  Typer laser for å fjerne akne og hudormer

  Avhengig av dybden og metoden for eksponering til ft, finnes det flere typer lasersystemer. De varierer i strukturen deres - det viktigste aktive elementet, på grunn av hvilken stråling er utstrålet. Hver enhet på sin egen måte renser ansiktet. Hovedtypen er:

  • neodym;
  • erbium;
  • alexandrite;
  • diode;
  • karbondioksid.

  Enhetene avhenger av beskaffenheten av strukturen på huden. Typen av laserterapi bør velges individuelt, avhengig av type hud og graden av patologi.

  Prinsippet for drift av neodym og erbiumlasere

  Neodym-laser, avhengig av modusen, kan trenge inn i epidermiene 4-8 mm dypt. Tillater deg å effektivt påvirke sebaceous kjertlene, resultatet er en tørking av huden. Huden blir mindre fet. I tillegg er det en av de mest effektive metoder for laserbehandling av akne.

  Erbium apparater brukes i kosmetologi som et verktøy for sliping av ansiktets hud, utjevning av epidermis. Laseren påvirker bare overflatestraten corneum, brenner den ut. Akneelementer er cauterized og malt fra huden.

  Effekt av prosedyren - hvilke problemer løser

  De viktigste effektene av laseren på dermis:

  • akselerasjon av mikrosirkulasjon og metabolske prosesser, noe som signifikant reduserer betennelse og hevelse;
  • aktivering av hudregenerering;
  • ødeleggelsen av patogener som forårsaker akne, ved eksponering for høye temperaturer og bølger av ultrafiolett spektrum;
  • forbedre utseendet på huden, ved å eliminere akne og svarte flekker;
  • penetrasjon i epidermis dype strukturer og brenning av sebaceous kjertler, slik at fettinnholdet i huden reduseres;
  • rensing av epidermis fra det herdede stratum corneum, og dermed utglatte lettelse og hudtone;
  • redusere rynker ved å stimulere produksjonen av kollagen og elastiske fibre;
  • mykning av arrvæv dannet etter aknebehandling.

  Ansiktet blir sunt, mykt og glatt til berøring.

  Indikasjoner og kontraindikasjoner

  Før manipulering, må du konsultere en spesialist, og avklare om denne metoden for terapi vil hjelpe. Behandling av akne med laser bør utføres strengt i henhold til indikasjoner som bestemmes av en hudlege-kosmetolog. Disse inkluderer:

  • acne utslett;
  • sorte prikker;
  • forstørrede porer;
  • sår og små furuncles;
  • hyperpigmentering og effekter av aknebehandling.

  Å gjennomføre denne typen terapi i nærvær av kontraindikasjoner kan medføre uforutsette konsekvenser som truer helsen. Det er nødvendig å avstå fra aknebehandling med laser under følgende forhold:

  • kreftpatologi, spesielt hudkreft;
  • diabetes mellitus;
  • graviditet og amming
  • Tilstedeværelsen av et åpent sår i prosedyrens område;
  • allergisk dermatitt;
  • hudinfeksjoner;
  • autoimmun patologi;
  • epileptiske anfall
  • tilbøyelighet til keloid arr.

  Hva inkluderer behandlingen?

  Varigheten av prosedyren varierer fra en time til en og en halv time. Som regel kreves flere økter for å oppnå en varig effekt.

  Hvordan klargjøre

  En uke før manipuleringen er bruk av alkoholbasert kosmetikk kontraindisert for pasienten. Du kan ikke ta beroligende midler og antibakterielle stoffer, utføre kjemisk peeling av ansiktet, gå til en solseng og sole deg på stranden.

  Prosedyren i seg selv er smertefri, men det kan være ubehag (brennende, liten prikkende), spesielt på den delikate huden i ansiktet. Derfor har pasienten rett til å be om et forhåndsapplikert lokalbedøvelsesmiddel til eksponeringsstedet, som vil vise effekten etter fullstendig absorpsjon. Det er nødvendig å sjekke følsomheten for stoffene som brukes til å forhindre allergisk dermatitt.

  Funksjoner av prosedyren

  Trinnvis beskrivelse av behandlingsøkten:

  1. Ansiktshuden renses med kosmetiske geler;
  2. Gnidd med beroligende og beroligende betennelsestønner;
  3. Påfør en spesiell anti-inflammatorisk gel;
  4. Pasienten lukker øynene med mørke briller;
  5. Det individuelle vedlegget til laseren er valgt;
  6. Med en lett, forsiktig bevegelse utfører kosmetologen peeling;
  7. Etter prosedyren fuktes huden med en krem, Dexpanthenol påføres for å unngå en inflammatorisk reaksjon og irritasjon.

  Videoen viser hvordan du fjerner akne:

  Regler i rehabiliteringsperioden

  Etter laserterapi må du avstå fra å besøke badet, badstuen og svømmebassenget i en til to uker. I tillegg må du i løpet av denne perioden følge andre doktors anbefalinger:

  • Påfør den foreskrevne fuktighetskremeren (masker, geler);
  • om sommeren å bruke solkrem;
  • om vinteren for å beskytte huden mot vinden;
  • utelukke bruk av dekorative kosmetikk.

  Mulige komplikasjoner

  Hver organisme er individuell og reagerer forskjellig på eksponering for en laser. Bivirkninger inkluderer følgende forhold:

  • allergisk reaksjon;
  • utseendet av petechial utslett (stellate blåser 1-2 mm i diameter);
  • arrdannelse;
  • bobleformasjon - dette symptomet oppstår oftere når du bruker erbiumapparatet.

  Utseendet til noen av de ovennevnte komplikasjonene krever et besøk til legen.

  Pasientanmeldelser

  Svetlana, 25 år gammel:

  Under puberteten begynte jeg å ha alvorlige problemer med huden min. Akne disfigured ansikt, ingen masker, kremer og geler for vasking hjalp ikke. Jeg snudde seg til en hudlege. Hormonal ubalanse under undersøkelsen avslørte ikke, gikk et fullstendig kurs av antibiotika. Det var grov, stygg arr. Legen ga råd om laserterapi hos Lline Clinic. Til tross for den høye prisen er jeg veldig fornøyd! Ansiktet er nå rent og jevnt, fargen har forbedret seg betydelig.

  Forstyrret utslett på baksiden og huden i ansiktet. Begynte med fjorten år. Akne brakte ikke bare kosmetisk uleilighet, men var også veldig smertefullt, huden rundt dem var betent, og noen ganger var det enda smertefullt å røre. For en fullstendig kur tok det bare fem prosedyrer. Tilbakeslag var ikke.

  Han led alltid på grunn av den fettete glansen på ansiktet, og sår ble ofte dannet. Jeg prøvde ulike kosmetikk, effekten er kortvarig, mange av dem passet ikke i det hele tatt - de forårsaket hudirritasjon. Eksperter anbefalte laser peeling på neodymium type apparatet. Behandlingen hjalp.

  Svar på spørsmål om laser akne behandling

  Hvor mange prosedyrer kreves for en fullstendig rensing av ansiktet?

  Antall økter er valgt individuelt, avhengig av lesjonens følsomhet overfor laseren og størrelsen på det berørte området. Det kan ta fra to til ti prosedyrer.

  Hva er den foreløpige undersøkelsen å passere?

  Spesiell undersøkelse er ikke nødvendig, men det anbefales å kontrollere nivået av kvinnelige hormoner i blodet. Med deres ubalanse kan resultatet av laserterapi være kortvarig. Derfor, før prosedyren, må du konsultere en gynekolog-endokrinolog.

  Kan et utslett vises igjen?

  Ja, dette er mulig hvis dermis er reinfected. Derfor, etter manipuleringen er det nødvendig å holde huden ren og forsiktig ta vare på den.

  Hvor lenge kan desquamation vare etter laserterapi?

  Vanligvis varer peeling ikke mer enn to uker, men hvis den ikke passer, må du kontakte en hudlege.

  Oppsummering

  Akne laser behandling er en smertefri og effektiv måte, med mange positive vurderinger. Det er imidlertid farlig å utføre laserterapi i små kosmetologisentre, fortrinnsrett skal gis til store spesialiserte klinikker hvor høyt kvalifiserte spesialister arbeider.

  Har du noen gang behandlet akne med denne metoden? Del inntrykkene dine, la kommentarer.

  Flere Artikler Om Typer Acne