I et hyggelig humør går jeg videre til neste historie om god Thai kosmetikk, som finnes i nettbutikken Dr.Holland. Etter min mening er det på en eller annen måte oppsiktsvekkende her, fordi Jeg ser på nettstedet noen vurderinger om det. Det er sant at de som eksisterer er forutsigbart positive, og jeg støtter dem fullt ut, og jeg har ikke til å si noe, jeg anbefaler deg å ta en nærmere titt på Srichand healingpulver fra Thailand til alle som har hudproblemer - akne, demodikose, høyt fett, forstørrede porer, etc.

Medisinsk pulver Srichand for problemhud med callamin

Jeg har allerede skrevet om de magiske egenskapene til mineralstoffet calamine i responsen til den eponymous ekstern medisin - Calamin fra Abhays sykehus. Du kan sørge for at dette ikke er noe slags unhelpful newfangled stykke, som nå har fylt planeten, men et helbredende stykke naturlig opprinnelse som er påvist i flere tiår, ved hjelp av eksemplet på Srichand Powder i blå emballasje som et eksempel.

Produsert i Thailand, er det allerede sytti år gammel og har enestående etterspørsel hele veien, dømme etter det som selges bokstavelig talt overalt i landet. Og nabo Kambodsja og Vietnam importerer ivrig etter det. Og alt fordi asiater i dag, i følge mine observasjoner, lider mye mer av vår hvite hudbror med problemet med akne. Og mineralet Srichand på kalamin, som hovedsakelig består av sink, er utrolig effektivt mot denne plassen.

Et par år har gått siden, som jeg personlig så, den gunstige effekten av Calamine e Srichand Powder på huden.

 1. Fjerner raskt eventuelle betennelser - allergier, barnestikk, akne, pustler. Selv kløe med vannkopper og demodikose reduserer, og dette er aerobatics!
 2. Helbreder, tørker, reduserer sannsynligheten for larm etter akne.
 3. Passer for voksne og barn. Jeg brukte den i stedet for pulver til å ta vare på min nyfødte sønn. Det faktum at en slik prikkende varme, vi ikke har lært som et resultat.
 4. Ideell til æltning av terapeutiske masker med anti-akne effekt, matting, tørking uten ytterligere aktivering av sebaceous kjertler. Det er bra selv for aldersrelatert hud, ifølge vitnesbyrd om mange vurderinger som deles av lesere gjennom årene.
 5. Som en del av ingen triclosan, parabener, silikoner og noe annet, er det kjemisk uønsket.

Og med alt dette er pulveret ganske billig, selv om det bestilles via Internett fra Russland. Og konsumeres ganske forsiktig, er en standardpakke på 14 g nok i flere måneder, hvis den brukes som pulver eller pulver. I forberedelsen av maskerforbruket økte selvfølgelig betydelig.

Anti-akne gullpulver med Srichand Tanaka Gold tanaka

Denne typen medisinske Srichand består hovedsakelig av tanaki-trepulver - hvem vet ikke, denne bloggen har også en gjennomgang av produktene basert på den. Det er en malet bark av et tropisk tre, som bokstavelig talt har mirakuløse egenskaper for huden.

 1. Behandler akne, akne.
 2. Desinfiserer.
 3. Den forynger.
 4. Stimulerer blodsirkulasjonen, forbedrer hudfarge.
 5. Hjelper glatte arr.
 6. Lyser pigmentering.

Siden fargen på pulveret allerede er mye nærmere det solide beige, bruker jeg regelmessig denne varianten, heller ikke i stedet for det vanlige, løse pulveret i dagsmakeup, eller jeg legger litt over det mer grundig maskende kompaktpulveret i kveldsversjonen. Selv i varmen eller ved høy aktivitet - dans, sport, etc. impetuous fun - personen er garantert ikke å gnistre i de neste 5-6 timene, i det minste. Testet på meg selv, og i dag er det allerede et stort antall lesere jeg ikke kan gjøre uten pulver Srichand Tanaka.

Endelig er det viktigste: både Srichand blå vaskemaskinen og den gyldne, begge vil ikke la akne betennelser vokse og vil intensivt helbrede eksisterende hudproblemer... Kan du forestille deg et verdig alternativ til disse helbredende og dekorative thailandske verktøyene samtidig og med 100 % trygg og naturlig sammensetning!

Jeg anbefaler! Varm, hensynsløs, med full tillit til dette produktet, uten forbehold, som dessverre ofte må gis i vurderinger av kosmetikk.

Hvor å kjøpe Thai pulver til hudbehandling

På nettsiden til nettbutikken av Thai kosmetikk og medisiner Doctor Holland for i dag de mest rimelige prisene i hele Runet.

Ønsker deg vakker, jevn og sunn hud, med vennlig hilsen din, en jevn elsker av asiatisk kosmetikk, Marta.

Hvordan velge pulver for problem hud med akne

Så snart estetiske defekter vises på ansiktene våre: akne, svarte flekker begynner vi umiddelbart å maskere oss selv. Hvis det er et "utseende" og du må se riktig ut, er det nyttig å behandle problemhuden med pulver eller tonale midler. Men det er fortsatt bedre å finne ut årsaken til utslett, og ikke å maskere dem. I slike tilfeller er det best å konsultere en lege og gjennomgå en grundig undersøkelse.

Årsaker til akne

Behovet for medisinsk konsultasjon skyldes alvorlige sykdommer der årsaken til betennelse, akne og sår kan være skjult. Avhengig av sted, etablerer legen hva som utløste deres forekomst. Hovedårsakene kan være følgende faktorer.
utvendig:

 • overoppheting, overkjøling av kroppen;
 • dårlig hygiene;
 • dårlig kvalitet kosmetikk;
 • arbeid i farlige næringer.
 • strenge dietter som utelukker produkter som er gunstige for kroppen;
 • smittsomme prosesser i kroppen;
 • beriberi;
 • medfødte sykdommer i fordøyelseskanalen;
 • dermatitt, dermatose, urticaria, eksem, etc.;
 • struma;
 • redusert immunitet.

Akne behandling

Behandlingen inkluderer en streng diett. For å bli kvitt akne, bør du forlate den skarpe, sure, fete, begrense forbruket av matvarer høyt i sukker, melprodukter. Ofte kan årsaken til inflammatoriske prosesser være et populært kosthold. Dårlig ernæring fører til avitaminose, noe som forårsaker drastisk vekttap, hårtap, tenner, metabolske forstyrrelser, forekomsten av inflammatoriske prosesser i kroppen. En forsømt sykdom kan føre til koke.
Hvis årsaken til akne har blitt en hormonell svikt eller et høyt nivå av testosteron, foreskriver gynekologen bruk av hormonelle stoffer - COC. Vanligvis er kurset for behandling av akne fra seks måneder til ett år, hvoretter hudtilstanden endres før øynene.

Velge aknepulver

Få mennesker vet at det er et stort antall typer pulver, høykvalitetsprodukter hindrer ikke porene, inneholder de nødvendige mikroelementene som ikke forårsaker irritasjon. Eiere av ufullkommen hud bør også velge et verktøy uten sterk lukt, for ikke å ha en allergisk reaksjon.
På emballasjen eller etiketten til riktig pulver bør du angi tre hoveddetaljer:

 • det må være hypoallergent;
 • har antibakterielle egenskaper;
 • ikke tette porene.

Mineralpulver

Sammensetningen av slike produkter inneholder sink, som har en gunstig effekt på tilstanden til epitelet og utmerker helt ut svarte punkter og ål. I tillegg til utmerket maskering, blir epitelet restaurert, sår forsvinner på generasjonsstadiet, ansiktet blir rent, fløyelsaktig. I tillegg til akne, mineralpulver skjuler arr, har en tåke effekt. Inneholder ikke allergifremkallende parfymer, har ingen skarp eller spesifikk lukt, fargestoffer, kjemiske komponenter, er sammensetningen helt trygg for helse.
Kjøpe mineraler i apotek og elite parfyme butikker med et positivt omdømme. Les anmeldelser fra andre kunder på uttaket, billige produkter kan føre til katastrofale konsekvenser.

Typer mineralpulver

Mineralpulver er av flere typer:

Loose

Sammensetningen maskerer estetiske defekter og beskytter mot eksterne faktorer: ultrafiolette stråler, kulde, vind. I det kvalitative er det ekstrakter fra helbredende urter, fjernelse av inflammatoriske prosesser. Det inkluderer også:

 • kollagen;
 • bakken silke;
 • medisinsk talkum;
 • kaolin;
 • streptocid;
 • kalsiumkarbonat.

Hvis det er en tendens til svarte flekker, pustler, akne, velg pulver med antiinflammatoriske tilsetningsstoffer. For tørr og sensitiv hud, skal produktet påføres med engangs tamponger.

kompakt

Det kvalitative verktøyet inneholder de samme nyttige komponentene som i smuldret. Hun smuldrer ikke i posen, alltid til hånden og retter seg lett på sminke. I den kalde årstiden skaper verktøyet i ansiktet et tynt lag som beskytter mot vind og frost.
De vanskeligste eierne av blandet type. Vi må forbli på crumbly, ikke tette porene og kunne absorbere overflødig fett, tørr akne, akne.

Flytende base

Det er en misforståelse at flytende baser ikke kan håndtere problemer. Noen kosmetologer sier at porene kan bli blokkert, betennelse forverres, ny akne og sår vises. Tonale kremer, etter deres mening, brukes kun i den kalde årstiden for fuktighetskrem. Dette kan argumenteres i forrige århundre, da fett ble inkludert i tonalkremer. Den mest sunne og matte huden i flere timer dekket av fettete glans, for ikke å nevne den oljeaktige typen. Når akne tilstanden forverret.

Hva bør ikke være en del av et godt verktøy

I produksjon av kosmetikk bruker bedrifter mer enn 80 000 komponenter. For å spare penger, tilføyer skruppelløse selskaper skadelige stoffer til deres sammensetning som kan forårsake alvorlig skade på helsen. Ingredienser kan føre til en allergisk reaksjon, forstyrrelse av leveren, nyrene, hormonnivået. Verst av alt, hvis det er kreftfremkallende stoffer i kosmetikkene som forårsaker kreft. Derfor, når du kjøper, vær oppmerksom på listen over ingredienser, blant hvilke ikke bør være:

 • parabener,
 • konserveringsmidler som frigir formaldehyd.

parabener

Oftere til stede i dekorative kosmetikk, fuktighetsgivende kremer. Stoffet er et av de viktigste konserveringsmidlene, på grunn av parabener, våre kremer og sjampo, kan geler lagres i årevis, og ikke miste sine egenskaper. De trenger lett inn i porene, masquerading som østrogener, negativt påvirker det endokrine systemet. Forskere har identifisert parabener i kreftceller og konkluderte med at de er provokatører for utvikling av brystkreft. Også stoffet fører til rask aldring, provoserer seksuell dysfunksjon hos menn. Parabener kan også bli funnet i grønnsaker, bær, når konsumeres perfekt utskilt fra kroppen. Men i kosmetikk brukes ofte stoff som er avledet fra petroleumsprodukter.

Formaldehyd konserveringsmidler

I slike komponenter av kosmetikk som heksametylentetramin inneholder hydantoin, diazolidin, urea formaldehyd. Seres for en lang holdbarhet av kosmetikk, ekstraheres med en kunstig metode. Brukes innen engineering, plastproduksjon. Kjemikalier av denne typen er svært farlige for menneskers helse, gir et kraftig kreftfremkallende stoff - formaldehyd som forårsaker kreft. Det er bevist at stoffet lett kommer inn i kroppen.

Dermatologi Tips for valg av pulver

Regler for valg og bruk av pulver:

 • Velg produkter uten dufter, fargestoffer og dufter. I det minste forårsaker de irritasjon, hodepine, allergiske reaksjoner, opp til astmaanfall;
 • Sammensetningen bør ikke være sulfater og parabener. Verktøyet bør være ikke-komedogent, ikke tilstopp porene og ikke forårsake ny akne og akne;
 • Påfør pulver til et rent ansikt med en spesiell børste, svamp, hvis det er sår, bruk en engasjert bomullspinne;
 • Når du bruker kosmetikk, behandle ansiktet forsiktig - ikke trykk eller strekk;
 • Skjul acne, ulcers i flere lag er umulig, bedre bruk concealer;
 • Ved bruk av et nytt verktøy begynte antall akne å øke - forlate dette verktøyet;
 • La oss hvile epitelet. Hvis mulig, ikke bruk noen farge kosmetikk, behandle med kalendere vann, medisinske kremer;
 • Hver morgen eller kveld, unn deg selv frosne kuber av decoctions av medisinske urter: kamille, calendula, streng, persille;
 • Besøk det russiske dampbadet, finsk badstue. Menneskekroppen under damp- og vannprosedyrene puster, blir kvitt toksiner.

Dermatologer anbefaler å holde seg aktiv, drikke minst 2 liter vann om dagen, slik at porene rengjøres med utslipp av overflødig fuktighet. Å spise friske grønnsaker, frukt, kli (hvis det ikke er dysbakterier) forbedrer stoffskiftet, grove fibre fjerner giftstoffer fra kroppen og normaliserer mikrofloraen. Å vandre i friluft forbedrer blodsirkulasjonen, beroliger og har en gunstig effekt på utseendet vårt.

Hvordan velge pulver for problem hud?

Hvis huden er utsatt for betennelse, er det en reell utfordring å finne et middel som ikke forårsaker ubehag. Vi forteller hva du skal se etter når du velger pulver for problemhud.

Tekst: Makeup.ru redaksjonelt styre 6. januar 2018

Når huden er et problem, må du smelte opp verktøy som hjelper til med å gjemme de eksisterende manglene og ikke forårsake irritasjon. Dette materialet vil diskutere hva slags pulver som tilsvarer egenskapene til problemhud, hva du bør vurdere når du velger dette produktet og hvilket spesifikt pulver som kan hjelpe deg.

Egenskaper av pulver for problem hud

Problemhud karakteriseres av ulike mangler. Dette er enten overdreven tørrhet og konstant peeling, eller omvendt, for mye sebumsekresjon, noe som fører til tilstoppede porer, svarte flekker, betennelser og andre feil. Problem hud er ofte sensitiv. Årsakene kan være forskjellige, men som regel blir de ikke forårsaket av eksterne faktorer, som ved "funksjonsfeil" i kroppens arbeid: hormonforstyrrelser, redusert immunitet og andre lidelser.

 • Det antas at pulveret har en lett tekstur som ikke overbelaster problemhuden. Samtidig må hun ha en spesiell sammensetning. Det er viktig at det ikke inneholder komponenter som huden kan oppleve som irriterende. Det er ingen oljer, voks og dufter. Et positivt punkt er innholdet av stoffer som kan helbrede og berolige huden.

Mineralpulver for problemhud

Makeup problem hud kan stole på mineral makeup. Pulver fra denne kategorien representerer partikler av knuste mineraler. Og ingen oljer, voks, paraffin, emulgatorer, stabilisatorer, dufter og andre komponenter som er potensielt skadelige for problemhud. Og som en del av dette pulveret finnes det ingen talkum, som blander seg med sebum, tette porene. Dette gjør mineralpulver et middel som er ideelt for problemhud.

 • Separat er det verdt å merke seg tørr tekstur av mineralpulver; Dette betyr at det ikke er noen avlsmiljø for bakterier. Muligheten for negative effekter av mineralpulver på huden er nær null.

Krem pulver for problem hud

Problematisk hud er preget av ujevn lindring. Forstørrede porer, spor av post-akne, betennelseselementer skyldes. Mask disse ufullkommenhetene vil hjelpe krempulver, som glatter lettelsen, fyller mikrodypingen på overflaten av huden.

 • Ja, tørr tekstur anses som den mest "trygge" fordi den ikke bidrar til spredning av bakterier, men den åpenbare fordelen med fløtepulver er at den helt "legger seg" på problematisk hud og skaper en følelse av komfort.
 • Hvis en problemhud utmerker seg av overdreven tørrhet, er det krempulveret som vil være en frelse for det - det vil ikke bare jevne blokkerer ufullkommenheter, men også myke epidermis.

Valget av pulver for fet og problem hud

Behandle fordeler og ulemper ved forskjellige tonale ressurser? Så, du kan velge kosmetikk som er egnet for å løse problemene i huden din, med tanke på alle dens funksjoner.

Problem Hudpulver: Vurdering

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

Det beste pulveret for problem hud i ansiktet - anmeldelse og vurdering

Problem hud er spesielt. Hun er veldig følsom overfor alt og lider selv fra små irritasjoner. Derfor er det nødvendig å ta vare på henne så vel som nøye velg kosmetikk for ikke å skade.

For personer med fet hud anbefales kosmetologer å bruke tørre tonalverktøy, det vil si pulver. De merker at i dette tilfellet vil det være mulig å unngå tilstoppede porene og øke betennelsen i huden. Samtidig kan pulver til problemhud utvikles spesielt, med tanke på alle behovene til dermis.

Bilder fra nettstedet: AzbukaDiet.ru

Hva bør være det beste pulveret for oljeaktig problem porøs hud: mening fra kosmetologer

Kosmetikk bør være egnet for hudtype. Problemet er preget av overflødig fett. Betennelse og akne for slik hud er en vanlig forekomst. De er godt fjernet av pulver, som bare absorberer dem. Men ikke alle granulære midler er egnet for sensitiv hud. Normale pulver tresko porer. I dette tilfellet sebum har ingen steder å gå, det akkumuleres i kjertlene, noe som forårsaker betennelse. Det kan være ledsaget av akne eller akne.

Dette kan unngås hvis du bruker et pulveraktig produkt designet spesielt for fet hud. Dens sammensetning er optimalisert slik at den ikke skader dermis. Hva pulver å velge for problem hud? Vi forteller deg om det.

Fet og oljeaktig hudpulver er ikke-komedogent. Dette betyr at det ikke tetter porene. Du husker at det er veldig viktig. Ikke-komedogent pulver for problematisk hud mattes ansiktet, men samtidig tillater det å "puste".

Ansiktspulver for problemhud bør ikke inneholde oljer. Du kan følge dette ved å se på sammensetningen av produktet. Vel, hvis det finnes antibakterielle stoffer. Så desinfiserer verktøyet samtidig ansiktet, forhindrer betennelse og rødhet. Dette vil beskytte de bakteriene som vil bosette seg på huden gjennom dagen.

Høykvalitets og ufarlig pulver til oljeaktig problem hud er laget uten en uttalt lukt. Det bør være hypoallergent, lindre irritasjon, og ikke provosere det.

Når du velger pulver, gi preferanse til de produktene som har lang holdbarhetstid. Tross alt, hvis det er kort, har du kanskje ikke tid til å bruke verktøyet. Etter at utløpsdatoen er over, vil det være farlig å pulver med et slikt produkt, siden bakterier allerede kan multiplisere der. Alt dette er farlig for og så problem hud.

Selvfølgelig, i denne forstand vinner mineralpulver for et problem hud. De oppfyller ikke bare alle krav, men inneholder også stoffer som positivt påvirker huden. For eksempel er det alltid sink, noe som er et utmerket verktøy for å bekjempe akne.

Bilder fra nettstedet: Wday

Optimal i kvalitet pulver for problematisk hud: vurdering

For å si hva det beste pulveret for problemhud, kan vi ikke. Men å presentere flere produkter som har vist seg å være av høyeste kvalitet, ja. Etter å ha vurdert vurderingen som er opprettet for deg, vil du kunne bestemme hvilke midler som vil være optimal for deg.

Tørking Сlinique Clarifying Powder Make Up

Det er et kompakt pulver som har i sin sammensetning salisylsyre. Denne ingrediensen gir en tørkeeffekt som er svært viktig for fet hud. Dette pulveret klare raskt med rødhet og betennelse. Ved å bruke den får du en jevn hudtone. Midler holder på personen til åtte o'clock.

Det er ingen olje i Сlinique Clarifying Powder Make Up, så det tetter ikke porene. Og dette er det viktigste for slike produkter.

Bilder fra nettstedet: Ja til sminke

Revitaliserende pulver Vichy Aera Teint Mineral Puder Make-up

Det er godt crumbling pulver for fet problem hud, som har en fin sliping. Det er lett, derfor påvirker det ikke porene og fører ikke til forekomst av akne. Mange kosmetologer sier at det er terapeutisk pulver for problemhud. Den inneholder mineraler som har en helbredende effekt på huden. Ansiktet begynner å se friskt, dets fargejusterer, dets porer strammer. Derfor matter verktøyet ikke bare huden, men gjør det også sunnere.

Fjærpulver enkelt. Det ser ut som en concealer etter dette.

Bilder fra nettstedet: www.doctipharma.fr

Shiseido Purenes SPF 15

Dette pulveret mattes godt. Den inneholder ikke oljer og er derfor ikke-mettogen. Med dette verktøyet kan du gjøre hudens tone naturlig, matt. Pulver også godt skjuler rødhet, akne.

Shiseido Purenes SPF 15 er en solkrem. Det tillater ikke at huden lider av ultrafiolett stråling.

Verktøyet kan legges til ansiktet hele dagen, og dermed korrigere sminke. Strukturen av pulveret lar deg gjøre dette, da det er godt skygget.

Bilder fra nettstedet: shafa.ua

Pulver med antibakteriell effekt Essens Ren hud

Dette antibakterielle pulveret for problemhud. Matteffekten er veldig kraftig. Det vil være mulig å gjemme ikke bare forstørrede porer, men også rødhet, akne og delvis pigmenterte flekker. I sammensetningen av dette kosmetiske er sink. Det tørker huden, noe som gjør det mer friskt og sunt.

Pulver av dette merket er lite, noe som gjør det lettere å fordele over overflaten av ansiktet, så vel som forsiktig skygge.

Bilder fra nettstedet: BeautyHome

Det beste mineralpulveret for problemhud: vurdering

Det beste mineralpulveret for problemhud er det som på grunn av sin struktur ikke er i stand til å tette porene og ikke overdriver dermis. Også, det må helbrede.

Silisiumpulver som en dukke

Mineral pulver for problem hud Som et dukke merkevare av italiensk produksjon. Det er matting, men la porene åpne. Sammensetningen av dette mineralpulveret er silisium, som absorberer overskudd av talg. Dette skaper en sløvhet, og fjerner hudens ekstra glans. Også inneholder silikonharpiks. De er reflekterende. Dermed begynner huden å skinne.

I verktøyet er det spesielle stoffer som beskytter mot ultrafiolett stråling. Huden lider ikke av solen, noe som er bra for sin tilstand.

Slipingen av dette pulveret er fint, noe som er en fordel. Tross alt er et slikt verktøy lettere å glatte ut jevnt.

Pulverbestandig. Hun er ikke dusjet lenge. Setter det på ansiktet ditt, du får ikke effekten av masken, noe som også er viktig.

Bilder fra nettstedet: myoriginal.com.ua

Mineral Compact Mineral Powder fra Artdeco

Dette er tysk pulver for problemhud, som inneholder mye mineraler og en rekke nyttige stoffer. Det er sjømineraler, glimmer og kalsium. Alle disse elementene påvirker huden mattifyingly. Dessuten er deres handling veldig myk og mild. Huden føles fritt å puste.

Sammensetningen av dette pulveret er absolutt ingen oljer og harpikser, som er kontraindisert for fet hud.

Dette pulveret er veldig økonomisk. For det første er forbruket ikke stort. For det andre, når verktøyet er over, kan du bare kjøpe en plug-in-enhet, som enkelt settes inn i esken. Så oppkjøpet av nytt pulver vil bli billigere.

Hvis huden har peeling, er dette pulveret mer sannsynlig å understreke dem. Men slike manifestasjoner er sjelden på fet problem hud, snarere det motsatte.

Bilder fra nettstedet: Amazon

Lett toning verktøy Estee Lauder Ideal Matte Refinishing Makeup Teint mousse fini poudre

Dette pulveret er veldig lett, nesten luft. Den ligger flatt på huden, legger ikke flekker på den. Dette verktøyet er veldig motstandsdyktig. Det kan være på huden i lang tid og ikke "float".

Dette pulveret til slutt tilpasser seg hudfargen. Derfor ser verktøyet i de fleste tilfeller økologisk på ansiktet.

Pulver gir beskyttelse mot ultrafiolett, men den mest minimal.

Hvilke av disse verktøyene er det beste pulveret for problemhud, bestem deg selv. Du kan prøve hvert produkt fra listene som presenteres her. Vel, eller velg fra beskrivelsen av hva som syntes best for deg. Vi håper at vårt ansiktspulver vurdering for problem hud var nyttig for deg.

Mineralpulver for problemhud

Eiere av problemhud vet hvor vanskelig det er å finne et tonalverktøy som vil vare lenge, gjemme de eksisterende feilene og ikke provosere nye. Mineralpulver så godt som mulig er egnet for disse formålene. Bevis under.

 • Egenskaper av mineralpulver for problemhud
 • Mineral pulver klassifisering
 • Hvordan velge mineralpulver for problemhud
 • Søknadsregler

Egenskaper av mineralpulver for problemhud

Tonal mineraler er en relativt ny kategori av kosmetikk, som umiddelbart ble verdsatt av eierne av sensitiv, fet og problem hud. Mineralbaserte dekorative verktøy har flere viktige fordeler. De er basert på naturlige pigmenter, nemlig mineraler knust i fint pulver, som ikke forårsaker hudirritasjon og kan få en helbredende effekt.

"Partiklene av mineraler er kjemisk inerte og for store, derfor reagerer de ikke med menneskets vev og ikke provoserer ytterligere problemer. Samtidig kan mikro- og makronæringsstoffer som utgjør slike produkter forbedre hudens kvalitet: berolige, styrke, forbedre vevtrofisme og oksygenomsetning. " Elena Eliseeva, medisinsk ekspert Vichy

Olje- og problemhud er den mest takknemlige forbrukeren av mineralpulver, som kombinerer nesten alle kvaliteter som er nødvendige for perfekt sminke, det vil si:

tetter ikke porene

ikke provoserer et utslett

absorberer overflødig talg;

Beskytter mot solen.

Paletten av mineralpulver varierer ikke i vidt omfang, siden mineralene selv har en blek fargetone. Men slike produkter har god dekkevne og gir et naturlig resultat.

Mineralpulver har en nesten uendelig holdbarhet, siden mineraler ikke oksiderer og har ingen interesse for bakterier, og dette er en ekstra bonus for hud utsatt for utslett.

Mineral pulver klassifisering

Krem pulver

Inneholder både krem ​​og pulver komponenter, har en plast tekstur, passer godt, gir et tett belegg og vellykket masker feil. Dette produktet er ikke, og kan ikke være rent mineralsk, siden formelen inneholder komponenter som gir den en kremaktig tekstur.

Pass på at krempulveret ikke inneholder komedogene ingredienser, spesielt mineraloljer. Påfør det med en svamp eller skjønnhetsblander, som må vaskes etter hver bruk for ikke å skade huden, som allerede har nok problemer.

Løst pulver

Det mest populære alternativet, som er ingenting, men mineraler knust i fint pulver. Dette pulveret vil ikke kunne dekke manglene helt, men det vil fikse sminke og absorbere overflødig talg om dagen, noe som gir en lang matte effekt.

I henhold til reglene bør pulveret påføres med vedlagt pulverpust eller børste. Men for å sikre sterilitet, så viktig for problemhuden, er det bedre å bruke bomullsputer.

Kompakt pulver

Med hjelpen kan du rette opp sminke om dagen og gi huden den neste delen av nyttige mineraler. Ikke klare et enkelt kompakt pulver. Det er nødvendig å håndtere pimples separat - for å maskere dem ved hjelp av skjulere med helbredende effekt, og bare da for å justere tonen ved hjelp av pulver påført i to lag.

Ikke glem å holde svampen eller penselen i perfekt renhet.

Bakt pulver

Dette pulveret er virkelig bakt ved høye temperaturer. Den er stabil, den kan påføres tørr eller våt (for en mer tett belegg) metode. Imidlertid inneholder baktepulver som regel skinnende partikler, og overflødig glans av huden trenger ikke noe. Så det er bedre å gjøre uten det.

Hvordan velge mineralpulver for problemhud

Mineral sminke er bra fordi den inneholder et minimum av ekstra komponenter. Den terapeutiske effekten avhenger av de mineraler som danner sin base.

Silisium reduserer talgproduksjonen.

Kaolin, perlit absorberer overflødig talg.

Kobber og sink har en antibakteriell effekt.

Mangan og magnesium aktiverer blodsirkulasjonen, forbedrer hudfarge.

Selen beskytter mot frie radikaler.

Kalsium beroliger og beskytter.

Jern forbedrer gassutveksling.

Titandioksid reflekterer ultrafiolett.

Når du velger mineralpulver, se etter ekstra ingredienser: salicylsyre og / eller lipohydroksysyrer (LHA), planteekstrakter med antibakteriell eller astringent virkning (hekseskalle, teetre).

Det er ønskelig at formelen ikke inneholder oljer og samtidig var så plastisk som mulig, slik at det ikke bare kan justeres i skjønn, men også dens lettelse.

Søknadsregler

Uansett hvor godt mineralpulver er, husk at dets funksjoner primært er dekorative, og omsorg er bare et ekstra alternativ. Derfor er det viktig å forberede huden for å bruke sminke.

Så skal huden være:

ren

Uten overdrivelse er renslighet garanti for sunn hud utsatt for utslett. Etter vask, tørk ansiktet med tonic for å gjenopprette pH og smal porene.

fuktet

Bruk oljefrie produkter med antibakteriell effekt som kan fukte huden og ikke forårsake overdreven sebumsekresjon.

Moisturizing, matting, sebum regulerende emulsjon Effaclar Mat, La Roche-Posay.

Korrigerende omsorg mot ufullkommenhet Normaderm 24 h fuktighetsgivende, Vichy.

Før du bruker mineralfundamentet, vent til fuktighetskremet er fullstendig absorbert, ellers vil det flekke på huden!

Mineralpulver påføres i lag. Spred pulveret jevnt over ansiktet med en pensel, svamp eller bomullspute. Øk antall lag for å oppnå ønsket resultat.

Dermablend Covermatte kompakt pulver for normal og fet hud, SPF 25, Vichy. Mineralpartikler skjuler mangler og matter huden, effekten varer opptil 12 timer. I sammensetningen - ekstra komponenter som har en gunstig effekt på fet hud med utslett: salisylsyre, sinkglukonat og vitamin E. Påfør pulver i sirkulære bevegelser fra midten til periferien av ansiktet. Du kan legge til et ekstra lag for å skille områder for å bedre skjule pigmentflettene, rødhet, spor av post-akne.

Problem Skin Powder

Mange dermatologer anbefaler eiere av fet, porøs hud utsatt for betennelse, kupperose og andre mangler, å bruke ansiktstoner, ikke flytende, men smuldrende, da de reduserer muligheten for å separere bakterier og blokkere sebaceous kanaler.

Men selv for de jentene som bruker tonalfundamentet, vil pulver for problemhud være nyttig. Det gjør sminken mer motstandsdyktig og mattes ansiktet, og dette er virkelig nødvendig hvis talgkjertlene er for aktive.

Hva skal du se etter?

La oss snakke om pulver i mer detalj. Det er forskjellige typer av det, forskjellig i form og tekstur:

Midler med kremaktig tekstur, behagelig å ta på, er godt fordelt over huden. Men dessverre er de ikke egnet for problematisk dermis. Først inneholder de oljer, som bare gir denne behagelige glid av produktet over ansiktet. For det andre, i nærvær av akne, forstørrede porer og oljeaktig glans, vil slikt pulver legge vekt på lindring, tette porene, og også midt på dagen vil helt forsvinne fra ansiktet.

Trykkpulver er et tørt produkt, tett rammet og plassert i en kompakt pakke. Dette verktøyet er praktisk å bruke for sminkejustering i løpet av dagen, men som et selvstendig produkt, vil det ikke være så praktisk. Trykkpulver er ofte vanskelig å børste og har middels sliping. Det kan brukes til å fikse sminke, men ikke som erstatning for concealer.

Løst pulver - plassert i en krukke med fint pulver, som er godt skrevet, fordelt over huden med et vektløst slør, glatter porene, ikke tette dem, forandrer tonen i ansiktet. Dette skjemaet passer best til vanlig bruk. Men hun har en stor ulempe. Emballasje tillater ikke å transportere produktet med deg i vesken din. Du kan ved et uhell spre verktøyet og uklare alt rundt.

Når du velger et bestemt pulver, er det viktig at du studerer emballasjen nøye. Det skal merkes "nekomedogennaya", i sammensetningen bør ikke være oljer og talkumpulver. Men kaolin, derimot, er tvert imot nyttig, da det er i stand til å absorbere sebum aktivt. Disse reglene gjelder ikke bare pulver, men også andre midler. Hvordan velge kosmetikk for problematisk hud, er skrevet mer detaljert her.

Ikke så lenge siden, rundt omkring snakker om mineralsk kosmetikk, som etter andres oppfatning har en fantastisk effekt på huden.

Den har en naturlig sammensetning, der det er et stort antall verdifulle sporelementer. Blant dem er sink - en komponent som trengs fettproblemdermis.

Det renser ansiktet, reduserer antall akne, forhindrer deres videre spredning.

Det viser seg at fondene ikke bare spiller en dekorativ, men også en terapeutisk rolle.

Mineralpulver for problemhud har også disse egenskapene. Det varer også lenge, er egnet for påføring på ren hud, glatter lettelsen, tetter ikke porene. I tillegg faller det like godt på tørr og oljeaktig dermis. Det viser seg at dette alternativet er ideelt. Men det er verdt dette kosmetikk, spesielt høy kvalitet, ganske dyrt.

Pulver eksempler

Du kan velge hvilken som helst form for produktet, hvis den har den riktige sammensetningen. I det kosmetiske markedet er det favorittpulver for problematisk hud, som er i stor etterspørsel etter mange år.

Mineral Makeup Powder for Face Sunscreen Mineral Powder av Clinique. Den har et lett belegg, men en god grad av forkledning. Perfekt til sommer, da det inneholder SPF 30. Det tetter ikke porene og tørker ikke huden.

Matte kompaktpulveret av Stay-Matte Sheer Pressed Powder fra Clinique. Et annet produkt fra klinikkene, men med en annen handling. Den har en ganske tett matt overflate. Den har eiendommen til å kontrollere sebumsekretjon. Langholdig, inneholder ikke komedogene komponenter.

Pulver Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-Free Foundation. Midler fra SHiseydo har SPF 15. Innholder ikke oljer, som angitt av merket på pakken. Produktets overflate er matt, fettstoffer vises ikke lenge. Pulver er plassert i en kompakt pakke, så det er veldig praktisk å ta med deg.

Mineralpulver Aera Teint fra Vichy. Verktøyet kjent farmasøytisk merkevare Vichy er utviklet for å forbedre hudtilstanden. Inneholder mineraler som renser epidermis. Gjort i en smuldrende form, godt påført, dekker alle feilene. Hypoallergen og ikke-komedogen.

Essens Pure Skin Antibacterial Powder. Matt veldig bra, har anti-inflammatorisk effekt. Den har en høy dekning evne, klare selv med korrigering av pigment flekker. Den har en fin sliping og en behagelig silkeaktig tekstur.

Mineralpulver Bare Escentuals Bare Minerals Matte. Kunne erstatte fundamentet fullt ut. Tett løgn, men forårsaker ikke ubehag, pusten puster. Den har en terapeutisk effekt. Etter en måned med bruk, vil det være mulig å legge merke til dramatiske endringer: Ansiktet blir mye mer friskt og sunt.

Regler for anvendelse

Det virker som om det kan være enklere enn å bruke ansiktspulver. Men det er visse nyanser.

Verktøyet distribueres aldri over helt bar hud. Selv om du ikke har tenkt å bruke tonalramme, bør en fuktighetskrem fortsatt være tilstede i ansiktet. Det gir et jevnere belegg og ingen ubehagelig følelse av tetthet.

Hvis pulveret er kompakt (presset), kan det påføres på to måter: Bruk en svamp og børste. Den første gir en mer tett, men også merkbar dekning. Pensel må du velge en stor, myk, naturlig eller kunstig haug. Distribuert produkt på ansiktets hud i retning fra topp til bunn.

Løst pulver påføres utelukkende med en børste. Etter at produktet er samlet, er det nødvendig å riste restene slik at produktet er lett på huden uten ujevnheter, jevnt.

anmeldelser

Pulver er mye bedre egnet for problem hud enn tonal kremer. Hvis du trenger noen form for spesiell maskering, er det bedre å bruke en punktkorrigering, for ikke å overbelaste den allerede irriterte dermis med en stor mengde kosmetikk. Moderne pulver har en god sammensetning og dekkende evne, og legger heller ikke vekt på lindring.

COSMOPOLITAN

Ingen problemer: 11 beste pulver for problemhud

Ikke bare grunnlaget kan skjule utslett, rødhet og andre hudfeil, men også pulver. Foruten det faktum at hun lett vil takle denne oppgaven, vil hun også forbli umerkelig i ansiktet hennes.

Le Teint Ultra Tenue, Chanel

Nylig oppstod en ny generasjon av Le Teint Ultra ultra-resistent pulver i 15 nyanser i tonnedelen. Den består av de minste partikler av sink og polysakkarid, som er ansvarlige for korrigerende egenskaper; pulverformige absorberende partikler som nøytraliserer oljeaktig glans, samt hydrofob pigmenter behandlet med aminosyrer - de gir ansiktet en glød.

Matissime Velvet, Givenchy

Selve navnet på pulveret Matissime Velvet antyder at du får en matt finish, noe som betyr at du kan glemme den fettete glansen på ansiktet ditt. I tillegg skjuler de spesielle mikrosfærene som er inkludert i sammensetningen fine rynker, reduserer porene og nøytraliserer rødhet, forbedrer strukturen på huden betydelig. Selv pulveret har en solbeskyttelsesfaktor SPF 20, som er uunnværlig om sommeren når solen blir superaktiv.

0,09 Au Ginseng, Erborian

Dette kompakte krempulveret blir din "hemmelige agent", som vil skjule eventuelle mangler, forbedre tekstur, jevn tone, gjør huden din silkeaktig, mens den fortsatt er usynlig for nysgjerrige øyne (denne effekten er ansvarlig for ginseng ekstrakt, som er en del).

Absence Oil Control Primer, jane iredale

Generelt er det ikke egentlig pulver, men heller en matting primer, som skal brukes før du legger grunnlaget. Den passer til alle hudtyper, selv om du har akne. Verktøyet maskerer enkelt acne, forstørrede porer, bidrar til å kontrollere overaktive sebaceous kjertler, dreper oljeaktig glans, og beskytter mot de negative effektene av solen. Hvis du har problemhud, er dette bare et uunnværlig verktøy!

Kit porene Matite, Clarins

Dette er det eneste pulveret som kommer i et par med matte servietter. Dette er veldig praktisk! De eliminerer øyeblikkelig oljeaktig glans der det trengs. Et gjennomsiktig pulver har en mattende effekt, maskerer de forstørrede porene og utjevner hudtekstur. Kit Pores Matitt er liten, derfor er det så praktisk å bære det i din kosmetiske pose til bruk når du trenger det.

Alliance Perfect True Match, L'Oréal Paris

Mineralpulver L'Oréal Paris Alliance Perfekt True Match fjerner ikke bare eksterne ufullkommenheter og forandrer hudfarge, gir huden en kjedelighet, men også bryr seg om det, og forbedrer tilstanden. Det viser seg at du ved hjelp av verktøyet "dræper" to fugler med en stein, får både en kosmetisk effekt og en helbredende.

Creme Puff Presset Pulver, Max Factor

Dette klassiske kompakte pulveret fra Max Factor har lenge vært en bestselger av merkevaren. Sammensetningen inneholder reflekterende partikler som bryter opp lys, og huden ser perfekt ut. I tillegg, takket være dem, får huden en liten utstråling. Creme Puff Pressed Powder kan brukes sammen med fuktighetskrem og på toppen av fundamentet.

Sunn blandingspulver, Bourjois

Det franske merket Bourjois bestemte seg for å endre utseendet til det sunne blandepulverpulveret - nå ser emballasjen mer stilig ut. Og inne var det et eget rom med innebygd speil og svamp. Når det gjelder ansvaret som Healthy Mix Powder håndterer perfekt, er listen ganske stor: Pulveret er perfekt maskerer akne, tørker ikke huden, fjerner oljeaktig glans, ideelt mattes, og gir ansiktet skinn.

Super Stay 24, Maybelline New York

En spesiell egenskap ved Superstay 24 matting pulver for ansiktet er dens vannavstøtende formel, som garanterer feilfri holdbarhet gjennom dagen og forhindrer utseendet på fet skinn, holder sminkefri og ansiktet godt preparert.

Utvalg Psychotropical, L'Etoile

Dette nye smulende pulveret fra den psykotropiske samlingen består av små partikler som fusjonerer med huden, matter det og bevarer den naturlige utstrålingen. Verktøyet inneholder ikke parabener, konserveringsmidler og mineraloljer som kan spille en grusom vits med huden.

"Nulldefekter", Yves Rocher

Den ultralette tekstur og formel i dette produktet, beriket med pulverisert bambus, reduserer porene, gir huden en matt og uniform tone. Og denne effekten varer i 24 timer!

Nattpulver for problemhud

Hvis du vil våkne om morgenen ikke med nye ufullkommenheter i ansiktet ditt, men med ren og sunn hud, så sørg for å prøve terapeutiske pulver.

Dette verktøyet er en blanding av kosmetisk leire, ett eller annet mel, urter og grønn te, som påføres i et tynt lag over natten på et fuktighetsgivende serum eller gel. I løpet av natten vil pulveret helbrede og rense huden, smale porene, tørke eksisterende kviser og forhindre at nye kommer opp.

Dette magiske pulveret påføres med en kosmetisk kabuki børste eller flat topp. Det anbefales at du bruker helt syntetiske børster som skal vaskes så ofte som mulig. Velg myke børster som ikke vil skrape og skade huden.

Påfør pulveret med lette kjørebevegelser på hele ansiktet eller på problemområder. Verktøyet passer ikke bare for betent hud, men også for hud utsatt for tilstopping av porer, uten betennelse. Melet og leiren inneholdt i pulveret adsorberer talg og balanserer urter vil redusere frigjøringen.

For å male alle pulverets komponenter til fint støv, er det best å bruke slipemaskinen, som brukes til fremstilling av mineralsk kosmetikk eller for sliping tobakk. Hvis du ikke har det, vil den vanligste grinderen, eller enda en mørtel, gjøre. Men ikke glem etter at du har siktet ferdig produktet gjennom en hyppig sik for å fjerne partikler som er for store.

Oppbevar det ferdige pulveret i en tørr beholder, helst i en spesialpudderboks med en dispenser, og sørg for at det ikke kommer vann inn.

Den enkleste oppskriften med tannpulver

 • 2 ts finmalte hvite leire,
 • 2 ts havregryn,
 • 2 ts rismel,
 • 1 teskje dentalpulver (anbefaler ofte Mint, men du kan prøve noe mer moderne, det er miljøvennlig).

Alle blander og maler inn i fint støv. Oppbevares i en tørr og ren pulverpose, helst med en dispenser.

Oppskriften er mer komplisert med essensielle oljer og urter

 • 1 teskje hvit leire,
 • 1 ts blå leire,
 • 2-3 ts ris og / eller havremel,
 • 1 ts bladløs grønn te uten tilsetningsstoffer
 • 1 ts tørr mynte,
 • 1 ts tørre salvie,
 • 12 dråper lavendel essensiell olje,
 • 15-20 dråper tea tree essensielle olje.

Grind alle tørre ingrediensene.

Krukke, hvor verktøyet vil bli lagret, vaske, tørke med medisinsk alkohol eller klorhexidin og tørk det ordentlig.

Påfør på veggene i krukken essensielle oljer og jevnt fordelt. Bruk også dette, desinfiserte tørre fingre. Hvis du har lange negler der alt kan bli funnet, bruk medisinske eller plastiske hansker.

Hell deretter pulveret i en krukke, lukk tett og rist godt. La pulveret stå i 2-3 dager, rist det fra tid til annen. Bruk deretter som beskrevet ovenfor.

Sofistikert ayurvedisk oppskrift

 • 2-3 teskjeer av noen kosmetisk leire,
 • 2-3 ts havremel / rismel,
 • 1-2 ts kikærmel,
 • 2 ts triphala pulver,
 • 2-3 ts pulver ham.

Alle blander og maler inn i pulveret. Det ferdige pulveret kan påføres som de to foregående, med en pensel, på toppen av en fuktighetskrem, eller, som det ofte anbefales, på toppen av sesamolje.

For den sistnevnte metoden skal du først fukte huden med tonisk eller vanlig vann, deretter påfør et par dråper sesamolje og deretter pulver. Når du bruker pulveret, prøv å ikke puste, for ikke å puste inn meget kaustiske neempulver og triphals.

Dette rådet er imidlertid egnet for de to to oppskriftene. Hvis det er for nysnende for deg, kan du gjøre det tyngre ved å legge til litt mer kikærter eller ertemel.

Hvis du er en veldig god kosmetisk eksperimentator, så er du ganske i stand til å forberede følgende to pulver, utelukkende med egne hender og hjemme.

Mineralpulver for problemhud

Eiere av problemhud vet hvor vanskelig det er å finne et tonalverktøy som vil vare lenge, gjemme de eksisterende feilene og ikke provosere nye. Mineralpulver så godt som mulig er egnet for disse formålene. Bevis under.

 • Egenskaper av mineralpulver for problemhud
 • Mineral pulver klassifisering
 • Hvordan velge mineralpulver for problemhud
 • Søknadsregler

Egenskaper av mineralpulver for problemhud

Tonal mineraler er en relativt ny kategori av kosmetikk, som umiddelbart ble verdsatt av eierne av sensitiv, fet og problem hud. Mineralbaserte dekorative verktøy har flere viktige fordeler. De er basert på naturlige pigmenter, nemlig mineraler knust i fint pulver, som ikke forårsaker hudirritasjon og kan få en helbredende effekt.

"Partiklene av mineraler er kjemisk inerte og for store, derfor reagerer de ikke med menneskets vev og ikke provoserer ytterligere problemer. Samtidig kan mikro- og makronæringsstoffer som utgjør slike produkter forbedre hudens kvalitet: berolige, styrke, forbedre vevtrofisme og oksygenomsetning. " Elena Eliseeva, medisinsk ekspert Vichy

Olje- og problemhud er den mest takknemlige forbrukeren av mineralpulver, som kombinerer nesten alle kvaliteter som er nødvendige for perfekt sminke, det vil si:

tetter ikke porene

ikke provoserer et utslett

absorberer overflødig talg;

Beskytter mot solen.

Paletten av mineralpulver varierer ikke i vidt omfang, siden mineralene selv har en blek fargetone. Men slike produkter har god dekkevne og gir et naturlig resultat.

Mineralpulver har en nesten uendelig holdbarhet, siden mineraler ikke oksiderer og har ingen interesse for bakterier, og dette er en ekstra bonus for hud utsatt for utslett.

Mineral pulver klassifisering

Krem pulver

Inneholder både krem ​​og pulver komponenter, har en plast tekstur, passer godt, gir et tett belegg og vellykket masker feil. Dette produktet er ikke, og kan ikke være rent mineralsk, siden formelen inneholder komponenter som gir den en kremaktig tekstur.

Pass på at krempulveret ikke inneholder komedogene ingredienser, spesielt mineraloljer. Påfør det med en svamp eller skjønnhetsblander, som må vaskes etter hver bruk for ikke å skade huden, som allerede har nok problemer.

Løst pulver

Det mest populære alternativet, som er ingenting, men mineraler knust i fint pulver. Dette pulveret vil ikke kunne dekke manglene helt, men det vil fikse sminke og absorbere overflødig talg om dagen, noe som gir en lang matte effekt.

I henhold til reglene bør pulveret påføres med vedlagt pulverpust eller børste. Men for å sikre sterilitet, så viktig for problemhuden, er det bedre å bruke bomullsputer.

Kompakt pulver

Med hjelpen kan du rette opp sminke om dagen og gi huden den neste delen av nyttige mineraler. Ikke klare et enkelt kompakt pulver. Det er nødvendig å håndtere pimples separat - for å maskere dem ved hjelp av skjulere med helbredende effekt, og bare da for å justere tonen ved hjelp av pulver påført i to lag.

Ikke glem å holde svampen eller penselen i perfekt renhet.

Bakt pulver

Dette pulveret er virkelig bakt ved høye temperaturer. Den er stabil, den kan påføres tørr eller våt (for en mer tett belegg) metode. Imidlertid inneholder baktepulver som regel skinnende partikler, og overflødig glans av huden trenger ikke noe. Så det er bedre å gjøre uten det.

Hvordan velge mineralpulver for problemhud

Mineral sminke er bra fordi den inneholder et minimum av ekstra komponenter. Den terapeutiske effekten avhenger av de mineraler som danner sin base.

Silisium reduserer talgproduksjonen.

Kaolin, perlit absorberer overflødig talg.

Kobber og sink har en antibakteriell effekt.

Mangan og magnesium aktiverer blodsirkulasjonen, forbedrer hudfarge.

Selen beskytter mot frie radikaler.

Kalsium beroliger og beskytter.

Jern forbedrer gassutveksling.

Titandioksid reflekterer ultrafiolett.

Når du velger mineralpulver, se etter ekstra ingredienser: salicylsyre og / eller lipohydroksysyrer (LHA), planteekstrakter med antibakteriell eller astringent virkning (hekseskalle, teetre).

Det er ønskelig at formelen ikke inneholder oljer og samtidig var så plastisk som mulig, slik at det ikke bare kan justeres i skjønn, men også dens lettelse.

Søknadsregler

Uansett hvor godt mineralpulver er, husk at dets funksjoner primært er dekorative, og omsorg er bare et ekstra alternativ. Derfor er det viktig å forberede huden for å bruke sminke.

Så skal huden være:

ren

Uten overdrivelse er renslighet garanti for sunn hud utsatt for utslett. Etter vask, tørk ansiktet med tonic for å gjenopprette pH og smal porene.

fuktet

Bruk oljefrie produkter med antibakteriell effekt som kan fukte huden og ikke forårsake overdreven sebumsekresjon.

Moisturizing, matting, sebum regulerende emulsjon Effaclar Mat, La Roche-Posay.

Korrigerende omsorg mot ufullkommenhet Normaderm 24 h fuktighetsgivende, Vichy.

Før du bruker mineralfundamentet, vent til fuktighetskremet er fullstendig absorbert, ellers vil det flekke på huden!

Mineralpulver påføres i lag. Spred pulveret jevnt over ansiktet med en pensel, svamp eller bomullspute. Øk antall lag for å oppnå ønsket resultat.

Dermablend Covermatte kompakt pulver for normal og fet hud, SPF 25, Vichy. Mineralpartikler skjuler mangler og matter huden, effekten varer opptil 12 timer. I sammensetningen - ekstra komponenter som har en gunstig effekt på fet hud med utslett: salisylsyre, sinkglukonat og vitamin E. Påfør pulver i sirkulære bevegelser fra midten til periferien av ansiktet. Du kan legge til et ekstra lag for å skille områder for å bedre skjule pigmentflettene, rødhet, spor av post-akne.

Flere Artikler Om Typer Acne