For å opprettholde kroppens normale funksjon, er dannelsen og utskillelsen av urin viktig. Sammen med urinen fra kroppen fjerner vann, giftige forbindelser, overflødige salter - kort sagt, de endelige produktene av metabolisme. Siden antikken har folk visst om fordelene med urin og funnet det ganske utbredt bruk. De gamle romerne brukte det til å rense ullen fra smuss, gjennomvåt stoffet før maling. I det gamle Hellas vasket urinen sårene og brukte det som et antiseptisk middel for å skylle munnen. Er det legitimt å snakke om fordelene med urin i behandlingen av sykdommer? La oss prøve å finne ut det.

På grunn av de fordelaktige egenskapene til urin brukes hovedsakelig til behandling av ulike sykdommer. Denne metoden for behandling kalles urinoterapi. Det er kjent siden antikken, og i vårt land begynte det å bli brukt i tjueårene i forrige århundre. Denne metoden er ganske kontroversiell, men det er kjente tilfeller av kur ved hjelp av urin for milde plager. Og medlemmer av noen indiske religiøse sekter, gitt fordelene med urin, drikker hver dag sin egen urin og lider ikke av noen sykdommer gjennom livet. Det er sant at eksperter ikke anbefaler å ta urin inni lenge, da det inneholder menneskelig avfall.

Intern bruk

Under visse forhold kan intern bruk av urin ha en positiv effekt. Urin er i stand til å rense kroppen, eliminere blokkeringer, gjenopprette vitale organer som er ødelagt av sykdommen. Spesielt gunstig effekt på urinen når den administreres for å gjenopprette normal drift av bukspyttkjertelen, leveren, hjertet. Men samtidig bør en person som bestemte seg for å bruke den inne, ikke ha gastrointestinale problemer, smittsomme sykdommer og andre alvorlige sykdommer. Som regel leveres den mest effektive effekten av frisk morgenurin, som har en saltbitter smak, som mange finner ekkelt. Men dette må nærmer seg på samme måte som å ta medisiner.

Ved behandling av gjæring og rotting i tarmene har urinen til nyfødte barn vist seg bra - det dræper effektivt patogene mikrober, bidrar til å revitalisere fordøyelseskanalen og nyrene, og er også et fantastisk vanndrivende middel. En rik kilde til vitaminer, aminosyrer, glukose og hormonet kortisol er urinen hos gravide kvinner; Det tas oralt for å forbedre blodproduksjonen og forhindre kreft.

Utendørs bruk

Urin kan også spyle ulike kroppshuller på grunn av steriliteten. Ører vaskes med urin for inflammatoriske prosesser, nesopharynx for sinus og ondt i halsen, øyne for konjunktivitt. Noen ganger blir enda en tykktarme vasket med en urinemel, selv om dette er en ganske ekstrem måte.

Til tross for at metoden for urinoterapi virker uakseptabel og uhygienisk for mange mennesker, kan bruk av urin noen ganger være uvurderlig i noen kritiske situasjoner. For eksempel viste tørkingen av kroppen med urin å være utmerket, noe som gir rask gjenoppretting. Det legges merke til at etter 10-15 dager med slike prosedyrer er eksem, scabies, ringworm; i noen tilfeller, for behandling av alvorlige hudsykdommer, kombineres urinoterapi med sult.

Mange kvinner vet at urin kan brukes til kosmetiske formål. Frisk urin er i stand til å forynge huden, så den brukes til komprimering, tilsatt kremer, masker, ansikts- og kroppsskrubb. Den eneste tilstanden: å blande urin i like store mengder med krem, bør være i en separat beholder, og ikke i den originale krukken. Dermed er bruken av urin delt inn i to hovedkategorier - intern og ekstern.

En person som tror uselvis på urinoterapi, til fordel for urin i behandlingen av sykdommer, kan i noen tilfeller forbedre sin helse, men bare følge anbefalingene fra en spesialist. Så bruk naturlige rettsmidler når det er nødvendig, men med stor forsiktighet. Ta vare på helsen din kompetent, og den vil betale deg hundrevis!

Helbredende egenskaper av urin

De fordelaktige egenskapene til urin brukes til å behandle mange plager. Metoden for behandling gjennom urin kalles urinoterapi. Denne metoden dukket opp i antikken, og i dagens stadium har oppnådd ganske stor popularitet. I vårt land begynte det å bli brukt i 20-tallet av forrige århundre. De argumenterer mye om ham, men det er tilfeller av helbredelse fra plager. I India forkynner noen religiøse sekter bruken av urin, og tror at det vil bidra til å unngå sykdommer gjennom livet. Urinoterapeutene anbefaler ikke å drikke urin lenge på grunn av innholdet av menneskelig avfall i den.

Men det er noen forhold under hvilke bruk av urin inni er gunstig. Det renser kroppen, eliminerer blokkeringer og hindringer, gjenoppretter arbeidet med organer som er rammet av sykdommer. Det har en gunstig effekt på hjertets, bukspyttkjertelen og leverens normale funksjon. Men en person som bestemte seg for å benytte seg av urinbehandling, burde ikke lide av gastrointestinale sykdommer, smittsomme sykdommer og andre alvorlige sykdommer. De mest effektive morgendelene av urin. Dens smak er bittersalt, og mange anser det for ubehagelig, men de nærmer seg dette som en medisin: det er ubehagelig, men nyttig.

Urin kan vaske hull i menneskekroppen. Det er sterilt, så det kan trygt vaske ørene, med betennelse - halsen, nesen, med konjunktivitt - øynene. Ofte vaskes urinen med tarmene ved bruk av enema, men denne metoden anses som ganske ekstrem. Urinen til nyfødte babyer kan slukke putrefaktive prosesser i tarmene. Det dreper patogener og aktiverer funksjonaliteten i mage-tarmkanalen og nyrene. Slike urin har også vanndrivende egenskaper. I urinen av gravide er mange vitaminer, glukose, aminosyrer, kortisol. Det kan tas for å forbedre genereringen av blod og ødeleggelsen av frie radikaler.

Ofte anser folk at urinoterapi er uakseptabelt for seg selv, men det skjer at de terapeutiske egenskapene til urin blir det eneste som kan hjelpe. For eksempel skjer utvinning mye raskere hvis du tørker kroppen med urin. På bare to uker kan slike prosedyrer bli kvitt hudproblemer, som skabb, frata, eksem og andre. Du kan fortsatt legge til og terapeutisk fasting, og så vil resultatet bli merkbart enda raskere.

Kvinner er godt klar over det faktum at urin kan brukes som kosmetisk komponent. Ved hjelp av frisk urin kan du forynge huden. Det legges til forberedelse av komprimerer, alle slags kremer, masker, kroppsskrubb og ansikt. Men når det legges til kosmetikk, bør urinen blandes umiddelbart før bruk i en separat krukke. Så har urinoterapi to retninger: internt bruk av urin og ekstern. Slike utbredt bruk bekrefter bare fordelene med urinoterapi. Og hvis bruken av urinoterapi støttes av en persons reelle tillit i fordelene med dette systemet, vil han definitivt bli kvitt plager, forbedre helsen og oppnå gode resultater. Men når du følger prosedyrene for urinoterapi, er det nødvendig å periodisk konsultere med spesialister.

Kan urin bli kalt en ekte panacea? For å svare på dette spørsmålet er det nødvendig å vurdere i detalj kjemi av sammensetningen av urin. Urin har mange steroidhormonmetabolitter utskilt fra menneskekroppen, så det har antiinflammatoriske egenskaper. Hovedoppgaven til slike hormoner er å delta i metabolismen av karbohydrater. Metabolitter utskilt i urin beholder antiinflammatoriske egenskaper.

Mengden steroidhormoner som forbrukes i kroppen, er ganske stor, både når du tar en full del av urinen og når du tar del av det. Hormoner påvirker menneskers sykdom og helsen. Dermed kan vi konkludere med at urinoterapi er en slags hormonbehandling. Legemidler som brukes i hormonbehandling, selges uten legeens resept. Disse stoffene anbefales for betennelse, ledsaget av smertefulle reaksjoner. Dette er grunnen til at urinoterapi brukes til smertefulle opplevelser. Men instruksjonene for hormonell restaurering betyr at steroidhormoner er kontraindisert i lang tid. Kanskje derfor er urin ofte brukt eksternt - som komprimerer for hudforbrenninger eller for forstuinger og blåmerker.

Hva er årsaken til at urinoterapeuter foreskriver en massasje ved å bruke fordampet urin 6 ganger daglig? Man kan bare forestille seg hva "smak" fyller leiligheten! Hva skjer når urinen oppvarmes eller fordampes? Hva som skjer er at når konsentrasjonen av steroidhormoner i urinen øker, øker den. Resultatet av denne "helbredelsen" kan være utviklingen av tidlig overgangsalder, osteoporose, akselerert aldring, fedme. Psykiske lidelser kan utvikle seg. En person kan bli deaktivert!

Spesialister i urinoterapi mener at urin bare inneholder naturlige hormoner, og i apoteket finner du kun kunstige analoger. Men i behandlingen av en fjernet urin kommer en ukontrollabel mengde av slike hormoner inn i kroppen. De er i stand til å ødelegge funksjonaliteten av hormonsekresjon, samt kunstige typer hormoner som selges i apotek.

Før du begynner å vurdere urinoterapi som en mirakelbehandling, må du først og fremst bli testet for tilstedeværelse av nyre- og urinveier.

Leger vet om tilfeller av gonorré-konjunktivitt, som har utviklet seg på grunn av øynevask med urin. Det skjedde og dette når utskillelse av gastrointestinale sykdommer, inkludert sår, enterocolitt, kolitt og andre sykdommer, utviklet seg ved inntak av urin. Listen over slike hendelser er uendelig, men nok et par eksempler er nok til å forstå den virkelige effekten av urinen på menneskekroppen.

Det eneste som kan anbefales er å glemme den utbredte uttalelsen om nytten av alt naturlig. Ikke stol på de som har en vag idé om hva de fremmer med all sin styrke. Og hvis det gjelder helsen din, så mer!

Svar på eventuelle spørsmål

De fleste medikamenter er dyre stoffer som inneholder et minimum av naturlige stoffer. Men i hundrevis av år søkt på behandlingen... normal urin. Metoden for helbredelse kalles urinoterapi. Fra det han hjelper og hva er farene ved slik selvbehandling, vil det være nyttig å kjenne alle fans av Gennady Malakhov.

Essensen av medisinsk praksis

En av grenene til alternativ medisin er urinoterapi, også kalt uroterapi eller uropati. Alle disse begrepene refererer til en praksis som bruker helbredelsesegenskapene til human urin for å bekjempe ulike plager.

Det finnes flere måter å terapeutisk bruk av urin på:

 • Svelging (eller urofagi) - drikk gjennom munnen (oral);
 • Ekstern mottak - gnidningsfluid i skadet hud, tannkjøtt, hår, etc.;
 • Skylling - bruk ved rengjøring av toksiner og skadelige stoffer. For eksempel, passerer gjennom nesen (med sinus), administrasjon med en enema i anuset etc.

Uropati var kjent i det gamle India. Det er nevnt i ayurveda og yogiske tekster, Sushret Samhita og andre monumenter. I Vesten er teknikken mye brukt bare litt over et århundre.

I denne videoen vil Gennady Malakhov fortelle hvordan han selv relaterer seg til urinoterapi, der denne teknikken kan hjelpe:

Hva er nyttig urinoterapi? Urinsammensetning

Urin er et biprodukt av kroppen som produseres i nyrene. Den inneholder mange produkter av cellulær metabolisme, som skal rengjøres fra sirkulasjonssystemet.

Humant ekskresjonsvæske har følgende komponenter:

 • Vann (95%);
 • Urea (9,3 gram per liter);
 • Klorider (1,87 g / l);
 • Natrium (1,17 g / l);
 • Kalium (0,75 g / l);
 • Kreatinin (0,67 g / l);
 • Andre oppløste ioner, uorganiske og organiske forbindelser.

Legene gjenkjenner urinegenskapen for å ødelegge skadelige og patogene mikroorganismer i sår, vev og patologiske foci.

Hva behandler urinoterapi?

Ifølge popularisatorene av denne metoden for behandling, kan den hjelpe med et stort antall plager:

 • Problemer med det menneskelige integumentære systemet. Biologiske katalysatorer, vitaminer og mineraler som er en del av stoffet, viser et effektivt resultat for psoriasis, sopp og mekanisk skade på huden;
 • Hårbelegget under vask med ekskresjonsfuktighet legger i lengde og kvalitet. Det er nok bare å legge til noen dråper urin til sjampoen før du shampooer, og oppskriften på et flott hårhodet er klart;
 • Kamp mot tidlig aldring i huden. Du kan bokstavelig talt vaske bort irriterende rynker fra ansiktet ditt og se noen år yngre;
 • Hvis du gni en liten mengde urin inn i de temporale lobes, kan du glemme kronisk hodepine i lang tid;
 • Ved å gni blir betennelse i bihulene også behandlet;
 • Fremskynder helbredelsesprosessen for sår, kutt, biter og brannsår. Ifølge eksperter blir regenerering akselerert med 30-40%. Slike bruksområder er spesielt viktige i forhold til utilgjengelighet av tradisjonelle antiseptiske midler.

Urinoterapi: Hvordan drikker du urin? Anbefalinger fra spesialister

Leger som praktiserer innen alternativ medisin, anbefaler ikke å forakter seg for å drikke urin, til tross for mange sosiale fordommer.

Denne handlingen skal imidlertid foregå underlagt visse regler:

 • Stoffet må helst være friskt. Med langvarig lagring i kjøleskapet faller kvaliteten og innholdet av næringsstoffer betydelig.
 • Ikke alle har lyst til å drikke sin egen urin. Det er kontraindisert for pasienter som lider av sykdommer i urinveiene (spesielt bakteriell etologi);
 • Drikke valg av en annen person er ikke bare mulig, men til og med nødvendig. Men i dette tilfellet er det nødvendig ikke bare å spørre om forekomsten av visse sykdommer, men også om alder av "giver". Eldre og modne mennesker oppfordres til å velge produkter av ungdoms liv (18-25 år);
 • De forteller legenden om urinfordelene til gravide, men det er ekstremt vanskelig å få det på grunn av fraværet av et sivilisert marked;
 • Du kan ikke drikke utvalget av motsatt kjønn;
 • Med særlig forsiktighet må du nærme deg valg av retter. Plastbeholdere er bare egnet for testing. Glass kopper og jevn krystall er egnet for urinoterapi.

Kjente tilhenger av teknikken

Blant pionerene som gjorde veien gjennom wilds av offentlige stereotyper, er det verdt å nevne følgende navn:

 • John Armstrong er grunnleggeren av urinoterapirbevegelsen i Europa og USA. Han skrev det grunnleggende arbeidet "Vann av livet". På grunnlag av dette arbeidet utviklet han en behandlingspraksis i 1918, som han prøvde med varierende suksess på tusenvis av pasienter.
 • Den fjerde statsministeren i India, Morarji Desai, på CBS-kanalens 60 minutters program sa at han bruker urin til medisinske formål. Ifølge ham er urin den eneste tilgjengelige medisinen for millioner av fattige indianere;
 • Britisk teater- og filmskuespiller Sarah Miles brukte produktene i kroppen sin i tre tiår. I løpet av denne tiden sa hun, hun ble kvitt allergi og styrket immunforsvaret;
 • Sangeren Madonna foretrekker ekstern bruk av urin på egne føtter for å eliminere mykose;
 • Boxer Juan Manuel Marquez bruker utladningen til ernæringsmessige formål.

Negative effekter av urinoterapi

Bevisbasert medisin sier at bruk av urin kan få alvorlige negative konsekvenser for kroppen:

 • Selv en sunn person begynner å lide av kronisk kvalme og diaré. Mageslimhinnen er skadet og tarmen rammes;
 • Urinoterapi i seksuelt overførbare sykdommer kan forårsake blodinfeksjon;
 • Survival Guides, utstedt av USA og britiske hærer, forbyder å drikke "selvframstilt" væske i tørstforhold og i fravær av andre kilder til fuktighet. Dehydrering vil kun bli forbedret på grunn av tilstedeværelsen av salter i sammensetningen;
 • Selv å gni inn i områder av huden kan forvandle seg til store problemer. Det er alvorlige tilfeller da selvmedisinering førte til nekrose (død) av store deler av vevet. Det er fare for limambutasjon.

Uroterapi er i bruk i en rekke tilbakestående tredjelandes land (for eksempel i Mexico), men i utviklede land er dette emnet lukket.

Hva kan forene indisk statsminister, amerikansk sanger og spansk bokser? Alle av dem ved deres eksempel bekrefter effektiviteten av utøvelsen av urinoterapi. Hva det hjelper med, avhenger av søknadsmetoden. Rubbing gjør det mulig å oppnå en desinfiserende effekt og drikker kamper med et dusin kjente plager.

Video: behandling av hudsykdommer med uropati

I dette klippet vil fytoterapeut Boris Tkachev fortelle deg hvordan du bruker artros, allergier, leddsmerter og de fleste hudsykdommer ved hjelp av urinoterapi:

Nyttige egenskaper av urin og dets anvendelse

Det er mange radikalt motsatte meninger om bruken eller skadligheten av bruk av urin. La oss prøve å finne ut i denne artikkelen hva som er sant og hva som er usant.

Fordelene

Urin har et sett med verdifulle egenskaper:

 1. ødelegger patogener (desinfiserer);
 2. desinfiserer;
 3. fjerner giftstoffer;
 4. eliminerer betennelse.

Vitenskapsbevistede applikasjoner

I slutten av 1700-tallet isolerte kjemikeren fra Frankrike, I. Ruel, en komponent fra human urin som senere ble kalt urea eller urea. Å gå inn i reaksjon med forskjellige elementer, gir det mange nyttige komplekse forbindelser. Denne komponenten ble bredt spredt i ulike livssfærer.

Tannteknikk og kosmetikk

I gelene som er ment å returnere tennene i en hvit skygge, er ureaperoksid inneholdt. Ved nedbrytning frigjøres oksygenatomer. De trener emaljen og ødelegger pigmentet som bidro til mørkere.

Virkningen av hydroperit for å lette mørkt hår er basert på denne spesielle funksjonen.

vaskemidler

På grunn av dens bakteriedrepende egenskaper er det en del av sjampo, såpe og andre hygieneprodukter som bidrar til ødeleggelse av bakterier og sopp. Det kan utføre rollen som deodoriserende og antiseptisk.

Møbelindustri

Det er syntetisert for å produsere harpiks og lim, limlignende stoffer, som i sin tur brukes til å produsere fiberplate. Gjør DVP-skap og polstrede møbler.

medisin

Osmotiske vanndrivende legemidler er utformet for å eliminere puffiness. Etter å ha tatt væsken fra vevet, beveger de seg gradvis inn i blodet. Ofte er de foreskrevet for hevelse i hjernen og lungene.

jordbruk

Ved hjelp av karbamid gjødsel gi avlinger. Det har en god effekt på vekst og dannelse av planter, spesielt jordbær.

Hvite granulater som inneholder nitrogen, helles i bakken eller oppløses i vann, og deretter sprøytes med den resulterende løsningen trær, busker og frøplanter.

Vanlige misoppfatninger

Tilhengere av urinterapeutiske metoder tror på mirakuløs kur. Denne tilliten finner imidlertid ikke bekreftelse eller vitenskapelig begrunnelse. Følgere av vannlating er på myters nåde.

Urinoterapi - en panacea for alle plager

En universell måte å avhjelpe sykdommen av noen etiologi eksisterer ikke i naturen. Inntaking av urin er kun midlertidig i stand til å lindre lidelsen fra ubehagelige symptomer, som steroid medisiner handler. Så kommer symptomene tilbake med en ny kraft.

Hvorfor kjøpe kunstige hormoner, hvis du har din egen?

Hormonal bakgrunn og balanse reguleres av hypofysen og hypofysen. Når en person søker en av strikket urin til huden eller drikker den, legger han til kroppen som ikke er registrert, og derfor overskytende hormonholdige stoffer. Slike tankeløse oppføringer fører til dysregulering av hormonproduksjon.

Ingen kontraindikasjoner

Slike selvbedrag kan være kostbart for personer med kardiovaskulære sykdommer, fordøyelsessykdommer og inflammerte slimhinner i organer.

VIDEO Om Urinoterapi

Forebygging av plager

Aldri har hormonelle medisiner blitt brukt til profylaktiske formål. De er foreskrevet utelukkende i perioden med forverring.

Og urinoterapi er nesten identisk med forbruket av steroider.

Uroterapi har ingen bivirkninger.

Sannheten er bare motsatt. Den gule væsken som forbrukes i lang tid, har samme destruktive virkning som steroidbehandling. Pasienter behandler sistnevnte med bekymring, forsøker å forsinke øyeblikket og prøver å finne en ikke-hormonell tilnærming. Det samme bør gjelde for bruk av urin.

Den langsiktige effekten av urin kan påvirke:

 1. binyrebarkens arbeid, som fører til dysfunksjon og tidlig aldring;
 2. kvinners helse, noe som resulterer i utbruddet av en tidlig overgangsalder;
 3. endokrine prosesser, som bidrar til fedme;
 4. funksjon av nerveender, provoserende mentale abnormiteter;
 5. De vitale funksjonene til hormonproduserende celler, som bidrar til deres død, og når endringer blir irreversible, fører til funksjonshemning.

Hvis du skal bruke råd fra tilbedere, er det viktig å veie fordeler og ulemper og nøye studere de mulige utsiktene.

VIDEO Grom nasjonale behandlingsmetoder (urinoterapi) - Alt blir bedre - Utgave 295-27.11.2013

De fordelaktige egenskapene til urin

De fordelaktige egenskapene til asparges

Hvordan forandrer de gunstige egenskapene til urinen?

Denne typen urin er den mest brukte og er i hovedsak et blodplasma, mettet med salter. Bruk det umiddelbart etter å ha forlatt kroppen. Det er av to typer - fra en sunn person og pasienten. En sunn person anbefales å bruke den for å forebygge sykdommer, for å støtte hormonbalansen på et stabilt nivå og for å spare energi og materielle ressurser i kroppen. Urin av en syk person brukes som universell medisin. Etter at urinen er avkjølt, mister den en rekke egenskaper: Kvalitetsverdien, væskekrystallstrukturen, dekomponerer til lys, oksiderer i luft, danner et bunnfall i den, etc.

Den gamle urinen er avkjølt, med utseendet på de første tegn på dekomponering av proteinstoffer - med en ammoniakklukt. En viktig egenskap ved denne urinen er at den gradvis mister sin "magnetisme" - gløden, den indre strukturen. Og hvis du bruker det (drikke, søk om massasje osv.), Så er det første som skal "trekke" kroppens energi på seg selv for å først gjenopprette sin "magnetisme", luminescens og struktur. Jeg... anbefaler ikke at du bruker det, men du kan og bør akkumulere for fordampning.

Veldig gammel urin

Så snart en ammoniakk lukt kommer opp i urinen, er det et tegn på dekomponering av proteinstoffer i den og forandringen i den sure pH til en alkalisk...

Ekstremt ugunstige forhold under hvilke biogene stimulanter er produsert, oppstår i den nedbrytende urinen. Kanskje maksimal forekomst av disse biogene stimulantene i urinen vil være mellom 3-7 dager ved en temperatur på 20 ° C...

Derfor kan en svært gammel urin brukes eksternt som et middel til å styrke og stimulere kroppen ved å endre pH fra litt syre til alkalisk - for å oppløse forskjellige forekomster av sur opprinnelse. Den kaustiske ammoniakklukten bidrar til åpningen av hudporene og bedre penetrasjon av urin i menneskekroppen. Mer. som vist av resultatene fra forskere. ammoniakk lukt kan stimulere menneskelig ytelse...

Flere teknikker for bruk av svært gammel urin:

a) for å rense tykktarmen av smuss og parasitter - bruk enemas med 1 liter gammel urin fra hvilken det er en liten ammoniakk lukt. "Eksponering" ikke mer enn 3-5 dager ved en temperatur på 20 ° C. Urin med sterk lukt er ikke egnet - det kan forårsake en alkalisk forbrenning i tarmslimhinnen. Lukten skal være, men ikke sterk;

b) for å rense blodkarene og fjerne hindringer - bruke kompresser fra slik urin; det kan også brukes til å rense sår og kroppsoverflater fra de døde og keratiniserte - ved å bruke komprimerer til de berørte områdene;

c) å oppløse saltinnsatser - gjelder også kompresser. De eldre saltinnsatsene. For de med en god lukt, bruk urin, men så at det ikke brenner seg.

En strippet til en fjerdedel av det opprinnelige volumet urin

Det viser seg som følger: i emaljert glass. men ikke metallredskaper, plasser 400 gram av hvilken som helst urin (fersk, gammel, baby, blandet osv.), sett det på brannen og kok til 100 gram forblir. Dette vil bli fordampet til en fjerdedel av urinen. Du kan ta 1 liter. 2 liter, etc., men under fordamping bør en fjerdedel av det opprinnelige volumet (vanndrivende) forbli.

La oss nå se hvordan sammensetningen og egenskapene til urinen endres under kokingen:

a)... Under påvirkning av høy temperatur i urin dannes biogene stimulanter, og i større mengder enn i svært gamle. Fordamp urinen mer enn en fjerdedel av det opprinnelige volumet, fordi ikke dens indre struktur oppnår såpeegenskapene...;

b) Ved å bruke en avskåret urin erstatter vi vannet med den vanlige krystallinske strukturen med en varmebestandig, vanskelig å destruktiv og derfor mer nyttig for organismen. Med andre ord blir "karbonlegemet" gradvis omgjort til en "diamant"...

I byen Hunzakut, hvor befolkningen i langlevende lever (gjennomsnittlig levetid på 120 år), slår nøkkelen til fantastisk vann. i studien viste det seg at mineraler i vann ikke er tilstede i form av ioner, men i form av kolloider, og dessuten negativt ladet. Vår urin er en kolloidal løsning med negativt ladede miceller (partikler). Grunnlaget for micellene er igjen av mucopolysakkaridene, som F.S.Hanenya, en velkjent forsker og entusiast for urinoterapi, betraktet som den viktigste terapeutiske faktoren...

Amerikanere, basert på studier av Hunzakut vannkilde, har utviklet en oppskrift på en drink med tilsetning av kolloider som finnes i morsmelk og søt kirsebærmasse. Den originale emballasjen til en slik drikke er dessuten fortynnet med 4 443 liter destillert vann, noe som kan medføre biologisk effekt på menneskelig og dyr organismen, det samme som det livgivende Hunzakut-vannet...

En fjernet urin i denne forbindelse er ikke minst uferdig til enten Hunzak-vann eller den amerikanske mirakelløsningen...

En avskåret urin er en veldig konsentrert, men naturlig saltløsning. Derfor virker det flere ganger sterkere enn vanlig urin når det gjelder avslapning og rensing. Dens "trekkraft" er slik at den ikke bare tømmer slimhinnen i tykktarmen under en enema, men virker også på samme måte som hele bukhulen...

Forfatteren selv og mange tilhengere var overbevist om at enkle mikroklyster (100-200 gram) frigjorde kroppen vår fra slim, giftstoffer "beslaglagt" i nyrene, bukspyttkjertelen, blæreveggene, kjønnene, leddbåndene og musklene i inngangsregionen. Hele utskillelsessystemet er losset. Effekten av å ta en fjernet urin både innvendig og utad, påvirker første gang.

En avskåret urin endrer sin smak og farge. Så, i en vanlig person, blir den veldig bitter og skaffer seg spesielle "rive" egenskaper. "Tearing off" egenskaper er uttrykt i det faktum at ved kontakt av en fjernet urin, for eksempel med kolonpolypper, mage, svulster etc., dør cellene av disse parasitære gjenfødelsene og avvises, parasittenene hopper ut. Så for mange mennesker etter de første enema prosedyrene med bekymret urin, ormer, polypper, etc. kommer ut, som ikke påvirkes av Walker's enemas, med celandine og andre ingredienser.

Ernæring for å forbedre de fordelaktige egenskapene til urin

Hvis en person bevisst forandrer kostholdet og bruker korn, frukt (tørket frukt om vinteren), grønnsaker (stuvet om vinteren), honning, urtete, nøtter, belgfrukter, danner han urin som inneholder lite salt. Når fordampet, har denne urinen ikke en uttalt bitter smak og inneholder lite salt. Smaken av denne urinen minner noe om brent, honningfarget, og lukten blir frisk og behagelig. bolzamicheskim. En slik urin er i stand til å støtte hjertet, på bekostning av den gyldne farge, som virker på den "mørke" patologiske energien og utviser den. Denne urinen er slående i sine helbredende egenskaper, den har blitt testet mange ganger...

Her er egenskapene til de helbredende egenskapene til blomster, som er inneboende i en avstivet urin.

Rød farge bygger hemoglobin. aktiverer leveren. øker kroppens kaloriverdi. Med den behandles følgende sykdommer: anemi, bronkial astma, forstoppelse, sløvhet, lungebetennelse, tuberkulose, fysisk debilitet. Det påvirker også det endokrine systemet.

Gul farge aktiverer motorens nerver, fremmer energiproduksjon i musklene, stimulerer gallekanalene og har antihelminthisk virkning. Det stimulerer og renser leveren, tarmen og huden. Følgende sykdommer behandles med det: diabetes, fordøyelsessykdommer, flatulens. fordøyelsesbesvær, hemorroider, revmatisme. eksem, det påvirker nyrene, leveren, milten.

Orange er en kombinasjon av rød og gul. dens oppvarmingsstyrke er større enn styrken av kombinasjonsfarger (dvs. rød og gul). Det stimulerer skjoldbruskkjertelen, puster, har en antispasmodisk effekt, bidrar til metabolismen av kalsium i kroppen og styrker lungene. Følgende sykdommer behandles med: astma, revmatisme, gikt, gallestein, nyre, lungesykdommer, ondartede og vanlige svulster.

Oppsummerer beskrivelsen av egenskapene til en avrundet urin, kan vi trygt si at dette er den beste typen urin, både for de syke og for friske mennesker.

Hvis den nyverdige urinen holdes i forkjølelse (fra minus 3 til minus 4 ° C) og mørkt sted, dannes også biologisk aktive stoffer i det under påvirkning av ugunstige forhold. Dermed er dette det tredje alternativet for å oppnå biologisk aktive stoffer fra urin, men det beste er fordampning.

Urin mettet med forskjellige stoffer

De helbredende egenskapene til urin kan endres vesentlig ved å legge til forskjellige stoffer. Som et resultat av dette vil vi selektivt påvirke forbedringen av en eller annen urinegenskap, og gjennom den, en eller annen kroppsfunksjon. For eksempel, kokende urin med et stykke edelt metall, metter det i tillegg med atomer av gull, sølv, etc. som forbedrer spesifikke egenskaper. Husk: "Gyllen sand cures nyresykdom og urinretensjon." Metoden for påføring av gull-trimmet urin er som følger: Når du fordamper urinen, sett et gullobjekt i den. Videre er denne urinen brukt i form av komprimerer for nyresykdommer.

Tilsetningen av forskjellige urter og deres blandinger gjør det mulig å i tillegg øke mikroelementblandingen av en avskåret urin, som er egnet til å mette kroppen med mikroelementer. For eksempel, når du damper i en urn, plasser to teskjeer av tørr sjøkål. Videre, bruk denne urinen i form av komprimerer for "mineralgjødsel" av kroppen, for et bad - for generell foryngelse av kroppen...

Blanding av urin med honning, sukker, vi forandrer smakegenskapene, og en uvitende person ved bruk av slik urin. tror at han drikker den "originale", herbaldekok som er behagelig for smaken...

Mettet med ulike stoffer, urin er et stort felt for kreativitet, generelt kan du "utilsiktet" oppdage den virkelige eliksiren av mektig helse. prøv, eksperiment, alt avhenger av ditt intellekt...

Passerer urinen gjennom magnetotronen, og vi opplaster dermed dens miceller (mucopolysakkarider). Som et resultat blir det enda mer aktivt i alle henseender. Hvis urinen blir kokt (hvilken som helst), gjenoppbygger den sin indre struktur for å tillate en stor strøm av termisk energi gjennom seg selv. For å fikse denne strukturen og deretter bruke sin økte energi for å styrke kroppen, er det nødvendig å avkjøle urinen etter å ha ført den til kokende tilstand (for eksempel i rennende vann). Det må påføres umiddelbart etter avkjøling (til temperaturen i fersk melk), ellers slår strukturen seg fort.

Kraftig kjølt urin brukes til kontinuerlig administrasjon i ulike sykdommer og lidelser. for eksempel i onkologi - innad i form av drikking og utad i form av komprimerer. Kanskje en kombinasjon som vil ytterligere øke virkningen av slik urin på kroppen... Du kan helle slik urin i en termosflaske som holder overbygget i lengre tid, og bruk som komprimerer etter behov...

Morgen, dag, kveld og natt urin

Hva er forskjellen mellom disse typer urin? Det viser seg veldig stort.

Fra 3 til 15 timer i kroppen vårer syrefasen, og fra 15 til 3 - alkalisk. Hvis du bruker den første urinen, er det bedre å fremme helbredelse av sår, resorbsjon av svulster, normaliserer det indre miljøet i kroppen skiftet til den alkaliske siden...

Morgen urin er mest nyttig fordi den er mettet med hormoner... Aldri savner en sjanse til å bruke denne "hormonelle cocktail". Denne urinen er spesielt god for bruk i kvinnelige sykdommer (drikking, tamponger) - den bedrer og helbreder de beskadigede slimhinner i kjønnsorganene bedre.

På ettermiddagen og kvelden er urinen mettet med matstoffer, produkter av daglig metabolisme. Det kan brukes som et "matprodukt". Men om natten kommer sykdommen til urinen, og den må brukes tidlig om morgenen, et merkelig antall søppel, for personlig helbredelse...

Hvorfor trenger vi teststrimler for urin?

Den første, midterste og siste del av urinen; jevnt og ulikt antall sip

... drikk bare den gjennomsnittlige strømmen (delen) av urinen... midtdelen inneholder den optimale mengden stoffer som gir de beste resultatene...

... Den sentrale delen av urinen, som ligger i blæren, er belastet med kronisk energi, som er ansvarlig for det. hvor mye kroppen vil eksistere. å miste kronisk energi, derved mister vi livet; hvis vi returnerer den tilbake (i form av drikking eller massasje), så vil vi forlenge våre egne liv...

Men det er ikke alt. Det viser seg at urin skal være full i en gulp eller ta et oddetall antall sip. Hvorfor? Ja, fordi det er nødvendig å observere forstyrrelsen (krusningseffekten). Kjernen i forstyrrelsen ligger i det faktum at to like bølger som overlapper hverandre, kan nøytralisere seg eller gjensidig styrke. I det første tilfellet vil effekten av bruk av urin være null, og i den andre forbedrede. Hvis en person drikker urin og blir avbrutt, kan etterfølgende søppel på grunn av forstyrrelser gjensidig undertrykke hverandre; hvis han drikker i en gulp, blir det ingen undertrykkelse...

Påvirkning av ernæring, tenkning, følelser... på urin

... Vår urin er den perfekte indikatoren for mat spist. Den er best oppnådd etter å ha tatt naturlige produkter: grønnsaker, frukt. grøt, nøtter, honning. urtete. Kan konsumeres i små mengder, gitt riktig kombinasjon, kjøtt, egg, melk, poteter, cottage cheese. Verst av alt, det kommer fra raffinert, saltvann, unaturlig mat og blandet mat....

Praksis viser at fra opplevelsene har vrede og andre negative følelser dannet skadelige stoffer. Mettet med slike stoffer, kan urin, når den tas tilbake, forårsake forgiftning. Gledelig stemning metter urin med gunstige stoffer. som, når den tas igjen, er en balsam for kroppen... Deretter følger en advarsel: Etter nervøs sjokk, sorg, hån, harm, etc. urin kan ikke tas. La det være 1-2 dager.

Effekten av månens syklus... på urinen.

... i løpet av månens syklus er det to faser (den første og den tredje), når kroppen absorberer godt, aksepterer og holder seg i seg selv stoffene som kommer inn i den. Omvendt, i de gjenværende faser (andre og fjerde), slipper kroppen slagg fra seg selv. På dette tidspunktet er det godt å utføre rengjøringsprosedyrer. Derfor, hvis du vil introdusere noe i kroppen (for eksempel, mett det med urinsalter), bruk deretter første og tredje fasen for dette. Bruk andre og fjerde for utskillelse, for eksempel når du renser tykktarmen med urin...

Interessante artikler

Nyttige egenskaper av beter.

En av de mest nyttige grønnsaker er rødbeter. Beets har et bredt spekter av applikasjoner i tradisjonell medisin, takket være sine nyttige og helbredende egenskaper. De fordelaktige egenskapene til beets skyldes tilstedeværelsen i røttene til ulike vitaminer (gruppe B, PP, etc.), betain, mineraler (jod, magnesium, kalium, kalsium, jern, etc.), bioflavonoider. Det brukes som en generell tonic, forbedrer fordøyelsen og metabolisme betyr.

Beets er en god kilde til vitamin C, kobber og fosfor. Beets eliminere giftstoffer i kroppen. Bjørneblader inneholder mye vitamin A og rødder av vitamin C.

De gode egenskapene til beets er også i det faktum at regelmessig forbruk av rødbeter vil bidra til å fjerne stråling og salter av tungmetaller fra kroppen, bidrar til å bekjempe kreftceller..

På grunn av den optimale kombinasjonen av kalsium- og kaliumsalter, hjelper beets å opprettholde syrebasebalansen i humant blod. Rødbete har mye sink og jern, så det er viktig å inkludere det i kostholdet, både kvinner og menn. Tross alt er det kjent at menn trenger sink, og kvinner mangler ofte jern i sine kropper.

Kobolt inneholdt i beets hjelper kroppen til å syntetisere vitamin B12, og jod beskytter skjoldbruskkjertelen, bevarer minne og ytelse. Beta er et svært viktig stoff som finnes i rødbeter, en biologisk aktiv substans som er nødvendig for fullstendig proteinfordøying. Betaine er så aktiv at det lar deg absorbere proteiner i kjøtt med nesten 100%. Derfor trenger en person ikke å spise store steker for å få nok - et lite stykke er nok.

Arbeidet i leveren forbedrer seg så mye under betain som en medisin er laget av den. Den beste medisinen ville imidlertid ikke være en betabasert pille, men en frisk grønnsak, og både rå og kokte rødbeter og bakte biter er like nyttige.

Folk med høyt kolesterol bør spise beteservietter hver dag, fordi beets binder kolesterol direkte i tarmene, slik at det ikke blir absorbert i blodet. Bittoppene, spesielt de unge, er så rik på vitaminer som rotgrønnsaker, men det er mye mer mineraler og protein i den.

Nyttige egenskaper av rødbeter kan listes i svært lang tid. Det anbefales å bruke for anemi, tap av styrke, svakhet, for forebygging av aterosklerose og tromboflebitt. Ved å konsumere betesaft i ca to uker kan du normalisere arbeidet i leveren, og til og med inntak av store mengder sukkerroer eller juice gir ingen bivirkninger. Selvfølgelig er de avføringsegenskapene til beets også kjent for alle, og det er takket være disse egenskapene at biet dietten hjelper mange mennesker ikke bare å gå ned i vekt, men også kvitte seg med en ubehagelig og smertefull sykdom - hemorroider.

Infeksjoner og patogene bakterier trekker seg også tilbake for tonets egenskaper av rødbeter, som også har antipyretiske og diuretiske effekter.

Det vil hjelpe kvinner til lettere å overføre kritiske dager, hos menn stimulerer det muskulær og seksuell aktivitet, og hjelper barn i behandling av allergier.

Beet inneholder mange gunstige B-vitaminer og antioksidanter, og inneholder også en ganske sjelden vitamin U, den har antiallergisk effekt, vitamin U bidrar til å normalisere arbeidet i mage og fordøyelsessystem. Og vitamin P, som finnes i rødbeter, har en gunstig effekt på sirkulasjonssystemet, og øker blodkarets elastisitet..

Innholdet av vitamin B9 i rødbeter er ideelt for forebygging av hjertesykdom. Å spise dette vitaminet er avgjørende for produksjon av hemoglobin, eller forebygging av anemi, leukemi. Beet har anti-aging egenskaper. Disse egenskapene trer i kraft på grunn av tilstedeværelsen av folsyre i rødbeter, noe som bidrar til etableringen av nye celler.

En annen av de viktige elementene i foryngende rødbeter er kvarts, noe som er svært viktig for god helse av bein, arterier og hud. Beets er nyttige for personer som lider av væskeretensjon i kroppen, og for folk som lider av fedme. Beets renser ikke bare nyrene, men også blod, reduserer surheten i kroppen vår, og hjelper til med å rense leveren. Denne grønnsaken stimulerer hjernen vår og eliminerer giftstoffer som kan akkumulere i kroppen vår, opprettholde god psykologisk helse og forhindre for tidlig aldring.

Beet juice - den mest verdifulle juice for dannelsen av røde blodkuler og for å forbedre blodet generelt. Det er generelt gunstig for kvinner hvis det er full, minst 0,5 liter per dag blandet med gulrotjuice.

Få mennesker vet at fersk sukkerrosa er en utmerket hostehjelp. Ved det første tegn på forkjølelse, drikk et glass rødbeterjuice, og du vil bli frisk neste dag. Det hjelper bitesaft og diabetes, hvis du drikker den minst 50 g 3-4 ganger om dagen, og med høyt blodtrykk - 4-5 ganger om dagen for en spiseskje, blandet med honning.

Du kan lære om tilstanden av immuniteten din hvis du drikker betesaft eller spiser råbiter, og ser på fargene på urinen om morgenen. Hvis tarmene dine har nok sunn mikroflora, blir ikke urinen slått rosa. Ellers er det verdt å gjennomgå en medisinsk undersøkelse, samt å tenke på å endre livsstil og ernæring til det bedre.

Rødbeter har gode rensegenskaper, men du bør begynne å drikke rødbeterjuice etter hvert som å drikke 1 glass vin om gangen kan forårsake en rensende reaksjon, nemlig: Svak svimmelhet eller kvalme. Erfaring viser at det i utgangspunktet er bedre å drikke blandingen, der gulrotjuice råder, og deretter øke mengden av sukkerrosa så gradvis at legemet opplever rensingseffekten bedre. Vanligvis nok fra 1 til 1,5 kopper juice.

Under overgangsalderen gir en slik prosedyre en mye større permanent virkning enn effekten av stoffet på syntetiske hormoner.

Den mest positive egenskapen til beets er at rødbeter inneholder mer enn 50% natrium og kun 5% kalsium. Dette bidrar til oppløseligheten av salter av oksalsyre, som på grunn av forbruk av tilberedt mat akkumuleres i blodkarene. Rødjuice er vist med utvidelse av blodårene eller deres herding, eller fortykkelse av blodet, noe som forårsaker høyt blodtrykk og andre typer forstyrrelser i hjerteaktiviteten.

En blanding av gulrot og sukkerroer er det beste naturlige blodpreparatet, spesielt for å fylle opp røde blodlegemer. Det stimulerer dannelsen av røde blodlegemer, forbedrer hukommelsen, spesielt i aterosklerose, utvider blodårene. Med hypertensjon, anemi, med nevrose og søvnløshet er det uunnværlig. Rødjuice er best igjen i noen timer i kjøleskapet, fjern skummet og bruk i en blanding med gulrotjuice i et 1: 4-forhold. Frisk juice forbedrer tilstanden til pasienter med ondartede svulster, drikker ikke mer enn 100 ml per dag, saften oppnås fra både rotgrønnsaker og unge topper.

For faryngitt og ondt i halsen, gurgle 5-6 ganger om dagen. Klem et glass juice, hell i det 1 ss. en skje med eddik. På samme tid ta en slurk.

Med en kald, begraver nesen din. I tilfelle av forkjølelse med tykke sekreter, vask med kokt rødbetsaft.

I diabetes, drikk fersk juice 1/4 kopp 4 ganger om dagen. Ved kronisk rhinitt, bruk en pipette for å skylle nesen med infused og fermentert kjøttkraft av rødbeter.

Det forbedrer hørsel, fjerner døvhet: kok peelte rødbeter, klem ut juice, drypp 3-4 dråper i hvert øre.

Til tross for alle fordelene ved rødbeter, kan de ikke spise det rå i strid med mage-tarmkanalen, da fordøyelsesfibrene kan forårsake intestinal opprør.

Forsiktig bør brukes rødbetennende hypotensiv, stoffer som inngår i sammensetningen senker blodtrykket.

Ikke drikk sukkerrosa med urolithiasis, da det inneholder en stor mengde oksalsyre som danner dårlig oppløselige forbindelser i kroppen.

I diabetes blir også rødbeter spist med forsiktighet, på grunn av det høye innholdet av sazarose i det..

Mange nyttige oppskrifter av tradisjonell medisin snakker om de fordelaktige egenskapene til beets:

 • For hypertensjon, bland et glass rødbeterjuice med et glass honning, drikk en spiseskje 3-4 ganger daglig før måltider til du føler deg bedre.
 • Når sår hals gni et glass rødbeter, legg til en spiseskje eddik, insisterer, klem og gurgle, litt svelger 1 - 2 ss. skjeer).
 • Med anemi drikker de 300 ml apple-betesaft per dag (250 apple og 50 bete).
 • Når mastopati revet på en liten ristebønne blandet med honning (for 3 deler av rødbeter ta 1 del av honning), sett blandingen på et kålblad og binde til pasientens bryst. i overgangsalder og menstruasjonssykdommer, er det nyttig å drikke fersk roséjuice i små mengder 2-3 ganger om dagen.

Urin. Urinoterapi - for og imot

Holdninger til urinbehandling (urin) hos mennesker er tvetydige. Noen beundrer urinoterapi og hevder at væsken som produseres av nyrene, kjøper helbredende egenskaper. Imidlertid er motstandere av bruken av medisinske formål (og de fleste av dem) overbevist om at det inneholder giftstoffer og giftige urenheter, og inntak er bare skadelig for helse.

Vurder hva som er urinen. Dette er en kompleks væske. Sammensetningen er rik og avhenger av tilstanden til menneskers helse, livsstil, ernæring, kjønn, vekt, alder og klima (omgivelsestemperatur).

Sammensetning og nyttige egenskaper

I den menneskelige urinen er det om lag to hundre komponenter. Dens grunnlag er vann. Den inneholder urea, urin, hippuric og nukleinsyrer, kreatin, purinbaser og ammoniakk. I en mindre mengde er det tilstede: histidin, okuronovye parret og svovelsyre, rodanida og svovel.

Det inneholder også rester av proteiner, aminosyrer, melkesyre og gallsyrer, så vel som xantin, kolesterol, hormoner, vitaminer og enzymer. Den inneholder hele listen over mineraler som er til stede i menneskekroppen.

Urinen til en syk person har mange skadelige urenheter, kan inneholde protein og dets dekomponeringsprodukter, samt toksiner, tungmetaller, ftalater, dioksiner, herbicider og alkohol.

Denne metoden for terapi kom til oss fra det gamle India. Denne metoden i disse dager var veldig populær og utbredt. Folk trodde på helbredelse av urin. De drakk det for å forbedre synet og hørselen, for å fjerne giftstoffer fra slangebitt, for å utvise ormer fra kroppen, for å øke appetitten, å behandle hudsykdommer, sår, hemorroider, gulsott og forkjølelse.

I dag bruker alternativ medisin en biologisk væske til å rense kroppen, for å eliminere hudproblemer, en rekke lidelser, inkontinens, skader, sår, svulster og forbrenninger.

Likevel skal det sies at på grunn av innholdet av steroidhormoner i den, utviser det utprøvde antibakterielle, antiinflammatoriske, antitoksiske og antiseptiske egenskaper.

Urinoterapi normaliserer vann-salt-, protein- og karbohydratutveksling. Behandling kan utføres med allergiske lidelser, immunopatologiske sykdommer, revmatisme, eksem, dermatitt og andre plager, der det kreves glukokortikoidbehandling.

Predoterezheniya

På grunn av at effektiviteten av bruken av slik behandling for medisinske formål ennå ikke er vitenskapelig bekreftet, er det nødvendig å være forsiktig med bivirkningene som kan oppstå når de tas oralt.

Imidlertid bør du vite at med høyt blodtrykk, diabetes mellitus, Itsenko-Cushing syndrom, sirkulasjonsforstyrrelser og graviditetshormoner ikke kan tas, derfor er urinbehandling kontraindisert.

Det kan også være alvorlige bivirkninger med helse ved bruk av urinoterapi ved sykdommer som: endokarditt, nephritis, syfilis, osteoporose, mage og duodenale sår.

Moderne vitenskap og leger kan fortsatt ikke gi et fullstendig og klart svar om fordelene eller skadeene til urinoterapi. Det er kjent at med patologiske forandringer i kroppen øker innholdet av skadelige urenheter i urinen, og inntaket forårsaker bivirkninger.

Noen ganger når inntaket forekommer: dropsy, økt trykk, sukker, osteoporose, perforering av magesår eller duodenalsår. Det er en nedgang i prosessene for helbredelse og regenerering, utvikling av pankreatitt, dannelse av blodpropper og nedsatt immunitet. Hormonal forstyrrelse av eggstokkene, menstruasjonssvikt, søvnløshet og psykose kan oppstå.

Hvordan behandle urin


Tradisjonell medisin har mange oppskrifter som indikerer hvordan man skal behandle ulike sykdommer ved hjelp av urinoterapi. Som regel. Til disse formålene må du bruke den gamle (en avskåret) eller barnehagen. La oss bli kjent med de mest populære av dem:

1. Ikke-helbredende sår, brannskader, skader og blåmerker hos folket behandles med komprimerer. Fuktig gasbind i varm urin påfører sårpunktet og går til morgenen. Også, dette verktøyet brukes når du utfører massasje og bading.

2. Scabies, slitasje og sprekker vil passere fort, hvis du bruker lotion fra en avrundet eller baby urin til den berørte huden.

3. Tradisjonell medisin anbefaler å behandle hudsykdommer med rubbing og lotion. For å gjøre dette, anbefales det å ta de gamle, eldre i to dager i et kaldt sted urin.

4. Ved skjoldbrusk sykdom, bør komprimering gjøres. Behandlingsforløpet: en måned.

5. Når mastopati bør påføres på brystkompressene. Betennelse og herding vil gå bort.

6. For natten er smertefulle ledd bundet opp med gasbind og film fuktet med urin. Isolert. Prosedyrene gjøres innen to uker.

7. Øyesykdom. Healers anbefaler spyling øyne: frisk baby urin to til fire ganger om dagen.

8. Når en svulst vises, anbefales det å ta urin inni og lage lotioner på det berørte stedet. Mottak av urin bør utføres om morgenen til 150 milliliter etter børsting.

9. Ved behandling av alvorlige kroniske sykdommer, tas urin oralt i et glass to ganger daglig i 1-3 måneder.

10. Når nyresykdom urin drikker 150 ml om morgenen og komprimerer med henne på lumbalområdet. Topp innpakket med et varmt teppe. Hold en komprimering ikke mer enn 6 timer. Deretter tørkes huden med et fuktig bindemiddel og legger på varme klær.

11. Tradisjonell medisin anbefaler at du behandler halsen og munnhulen på følgende måte: de skylles i ett minutt. Du kan gjenopprette tannemalje ved å bruke urin mens du børster tennene dine.

12. For å normalisere blodsirkulasjonen har det lenge vært anbefalt å ta bad. For å gjøre dette ble den gamle urinen fordampet og hellet i et vannbad. Prosedyren ble utført i 20 minutter.

13. 4-5 dråper baby urin kan føres inn i øregangen med betennelse og hørselshemmelse. Kurs: opptil en måned.

14. Når tarmdysbiose tar 100 ml barnas urin hver morgen.

15. Når polypper i rektum gjør enemas med en av den gamle urinen og drikker den om morgenen. Kurs: to uker.

16. Inflammasjon av vedleggene behandles ved vaginal douching med varm en fjernet urin. Kurs: tre uker.

Etter å ha vurdert prinsippene, metodene og risikoen forbundet med urinoterapi, har alle rett til å bestemme seg selv om denne typen behandling passer for ham eller ikke. Folk sier at denne metoden hjelper de som tror på det.

Flere Artikler Om Typer Acne