Hårtap behandling

  • Liste over fora
  • Endre skriftstørrelse
  • For utskrift
  • FAQ
  • galleri
  • registrering
  • oppføring

Flytende nitrogenbehandling

Flytende nitrogenbehandling

Volosok 07 Aug 2010, 08:29

Hei! Uten å gå til trichologer, kan jeg selvsagt gjøre en AHA-diagnose for meg selv, fordi alle symptomene er de samme - jeg begynte å bli skallet i en alder av 19 år. Chub nesten klatret ut, tynnhet dukket opp på toppen av hodet. Hvis du skinner, vanligvis skallet på toppen. Og så videre

På Norwood-skalaen har jeg IIIA, men kronen på hodet er fortsatt tynn, og det er derfor jeg begynte å løpe, fordi jeg egentlig ikke vil miste hodet mitt.

Jeg ringte trichologen, hun sa at de behandler med flytende azat - 10 prosedyrer. Den totale kostnaden er 3000 tusen rubler. Dette er mye penger for meg. så gi råd.

Hvis AGA er på gennivå, hvordan kan flytende nitrogen hjelpe her? Eller handler han bare med all slags seboré?

Re: Behandling med flytende nitrogen

folliculus 07 aug 2010 kl 9:00

Re: Behandling med flytende nitrogen

denis123 07 Aug 2010, 09:06

Re: Behandling med flytende nitrogen

Nikita 07 Aug 2010, 14:24

Re: Behandling med flytende nitrogen

ennå ikke skallet 07 Aug 2010, 21:31

Re: Behandling med flytende nitrogen

denis123 08 Aug 2010, 00:51

Re: Behandling med flytende nitrogen

ennå ikke skallet 08 Aug 2010, 08:59

Re: Behandling med flytende nitrogen

denis123 08 Aug 2010, 10:01

Moles blir bedre fjernet av laser

Re: Behandling med flytende nitrogen

Maksimus 08 Aug 2010, 18:43

Re: Behandling med flytende nitrogen

himik 16 aug 2010, 10:51 pm

Re: Behandling med flytende nitrogen

Alan4ik 16. august 2010, 23:31

Flytende nitrogenbehandling

Dorian Mar 18, 2015 2:28 pm

Re: Behandling med flytende nitrogen

Crawler Mar 18, 2015 3:45 pm

Jeg tok et kurs av krypassasje i hodebunnen (ikke for behandling av AHA). Det er ingen bruk for AHA-terapi, men prosedyrene selv er behagelige og kule, beroliger irritert hodebunn

Re: Behandling med flytende nitrogen

Julia er solen 25 Mar 2015, 15:36

Hvem er på konferansen

Foreløpig å se dette forumet: ingen registrerte brukere og gjester: 10

Hårkryoterapi fordeler og ulemper vurderinger

Nylig er fysioterapi kryoterapi (oversatt fra gresk betyr kald behandling) stadig mer populær, hvor kroppen utsettes for veldig lav temperatur (opptil -160 C) på ulike problemområder.

Essensen av kryoterapi og hår

Denne prosedyren benyttes, spesielt ved behandling av hår. Bunnlinjen er dette: problemområdet i hodebunnen er kort påvirket av flytende nitrogen (-160 C). Med riktig bruk av kryoterapi kan håret forhindre håravfall, bli kvitt flass og mye fett.

Som følge av eksponering for hår med flytende nitrogen blir nervepulser blokkert, blodkar reduseres og deretter utvidet, noe som fører til forbedret blodsirkulasjon, oppvåkning av sovefollikler (som et resultat av at håret vokser raskere), hårstrukturen oppdateres, fremmer metabolisme, ikke så fort bli fett.

Bruken av kryoterapi: indikasjoner og kontraindikasjoner

For tiden kan denne prosedyren utføres i mange skjønnhetssalonger, men det er nødvendig med konsultasjon med legen for å unngå negative effekter.

Kontraindikasjoner for bruk av denne prosedyren er:

  • kardiovaskulære sykdommer;
  • migrene og epilepsi;
  • individuell intoleranse
  • graviditet, amming;
  • skader på huden og åpne sår;
  • psykisk lidelse;
  • onkologi;
  • inflammatoriske prosesser, inkludert ARVI, i perioder med forverring av kroniske sykdommer.

I fravær av kontraindikasjoner, vil kaldt hårbehandling gunstig påvirke hårets tilstand, gjøre det elastisk, skinnende, stoppe hårtap, eliminere flass.

Beskrivelse av prosedyren for kryoterapi

Behandlingen utføres ved hjelp av en spesiell lang applikator (trepinne), hvor en bomullspinne, tidligere fuktet med flytende nitrogen, er såret.

Ved behandling av hårtap og fet seboré, behandles hvert problemområde i sin tur i ikke mer enn 4 sekunder. En økt av hele behandlingsforløpet (10-15 prosedyrer) varer ca. 20 minutter.

Hvis nesteskallhet blir behandlet, behandles bare en del av skallethet med flytende nitrogen i to minutter. Det anbefales å gjennomføre prosedyren hver 3. dag, totalt kurset vil være 20 økter.

Se også:
Masker for hårvekst hjemme. I første fase av bruken av kryoterapi kan kroppen reagere som ømhet og økt hårtap. Denne situasjonen er ganske vanlig, snart stopper den. Etter noen få behandlinger, slutter hårtap, begynner den økte veksten.

Trichologists anbefaler kryoterapi i kombinasjon med andre metoder for å behandle hårtap. For forebyggende formål kan du selv bruke denne prosedyren. I dette tilfellet er det nødvendig å gjennomføre 15 økter som varer opptil 5 minutter om 2-3 dager.

Hair cryotherapy prosedyren er smertefri, har ingen bivirkninger, krever ikke mye tid.

Head cryo-massasje er en nyttig prosedyre for å styrke og øke hårveksten.

Kryomassasje i hodebunnen refererer til lokale, det vil si lokale typer effekter på kroppen.

Kryoterapi, eller dyp kald behandling, utføres for tiden med flytende nitrogen eller is.

Kjernen i mekanismen for den fysiologiske effekten av kryomassasje er at ved kortsiktig avkjøling av en del av kroppen fra +2 til -2 grader, mottar kroppen et lite stress, hvoretter det frigjør skjulte energiressurser som fører til helbredelse.

Hva er behovet for kryomassasje i hodebunnen?

Kryomassasje i hodebunnen er en svært effektiv, nyttig og hyggelig prosedyre for alle typer hår. Men spesielt er det vist i følgende tilfeller:

  • med delvis eller fullstendig skallethet av menn og kvinner på grunn av endokrine sykdommer;
  • Forringelse av hårets kvalitet etter alvorlig stress og kosthold (håret blir kjedelig, livløs, splittet på spissene og langs hele lengden);
  • Tilstedeværelsen av flass forbundet med fet seboré;
  • langsom hårvekst;
  • med følsom hodebunn, kløe og ubehag.

Allerede etter det første behandlingsforløpet (og dette er ti økter), blir håret mer voluminøst, skinnende, lydig. Kronisk hodepine kan passere, generelt trives bedre. Dette skyldes akselerasjon og revitalisering av metabolske prosesser i hodebunnen, med den avslappende effekten av kryomassasje.

Teknikk av anti-cellulittmassasje hjemme vil fortelle deg våre ting.

Om fordelene med russisk bad for helse, les vår artikkel.

For mange med problematisk hår er musklene på skallen tett klemmet. Derfor føler mange til og med en strammebøyle på hodet. Etter kortvarig eksponering for ekstrem kulde fjernes alle klemmer. Kroppen gir samtidig nervesystemet en kommando "rolig!" Mannen begynner å føle seg hvilet og full av styrke.

Kontraindikasjoner til kryomassasje

Kryomassasje i hodebunnen er en ikke-traumatisk prosedyre. Sannsynligheten for skade på huden under den er absolutt utelukket. Men initieringen av kryomassasje krever forhåndsforhandling med en spesialist: Dette er nødvendig for å sikre at det ikke foreligger kontraindikasjoner. Denne prosedyren utføres ikke i følgende tilfeller:

  • Kaldsykdom, ledsaget av allergiske reaksjoner;
  • Tilstedeværelsen av smittsomme hudsykdommer (f.eks. herpes);
  • sår, riper på hodebunnen;
  • nevrologiske sykdommer og spesielt epilepsi, da denne prosedyren kan provosere et annet angrep;
  • migrene;
  • aterosklerose av blodkarene i hjernen;
  • feber.

Hvordan er prosedyren?

Kryomassasje for hodebunnen utføres i skjønnhetssalongen ved hjelp av flytende nitrogen, som er en gjennomsiktig dampende væske med en temperatur på ca. 200 grader. Den er produsert ved å fortynne høytrykksluft.

For å utføre prosedyren må en profesjonell ha tilgjengelig:

  • En trepinne, hvis lengde må være over 10 cm. Den kalles en applikator.
  • Bomullspotter, som er festet på applikatorens ende.
  • Hairpins for festing av partings (hvis du har hår).

Vurder hvordan denne prosedyren går. I begynnelsen av håret er delt inn i skilsmisse. Spesialisten setter deretter vattpinnen på slutten av applikatoren i flytende nitrogen.

Og så begynner å behandle hodebunnen langs avskjed fra panne og templer til baksiden av hodet. Tampongen bør ikke berøre huden.

Ved delvis alopecia (alopecia alopecia) blir bare områder av huden uten hår behandlet med flytende nitrogen, og i tilfelle komplett (diffus alopecia) alopecia utføres en økning over hele hodebunnen. Etter å ha jobbet i hodebunnen, passerer flytende nitrogenpinne gjennom håret.

Varigheten av prosedyren er fra fem til femten minutter. Antall økter i ett kurs er fra ti til femten. Kryomassasje i hodebunnen anbefales ikke mer enn to ganger i uken. Under økten føles pasienten en svak prikkende følelse på huden, som erstattes av en følelse av varme og lykksalig avslapning.

Etter de første øktene av kryomassasje i hodebunnen, er det stor sannsynlighet for økt håravfall og økning i deres skjøthet. Du bør ikke bekymre deg, siden bare hår fra svekkede pærer etter aktivering kan falle ut. Det er nødvendig å være tålmodig og vent. I bytte for tapt hår, vil sterk og sunn sikkert vokse.

Prosedyren er helt smertefri. Det er ingen gjenopprettingstid. Også for kryomassasje er det ingen begrensninger knyttet til sesongmessige endringer i været.

Omtaler om prosedyren for kryomassasje av hodet

Lence, 25 år:

"I løpet av to kryomassasjekursene så de vitaminer som ble foreskrevet av trichologisten. Håret faller ikke lenger ut. Vel, det stoppet ikke etter de første øktene, da håret begynte å falle ut intensivt. Gledelig ny pinnsvin. Venter på å vokse tilbake. "

Katya, 32 år gammel:

"Jeg har allerede mistet håp om å ha normalt hår og ønsket å ha kort hårklipp. Jeg hørte om kryomassasje og bestemte meg for å prøve. Forbedring merket umiddelbart. Økt volum, skinn dukket opp. Da jeg allerede glemte kurset, på tre måneder, la jeg merke til veksten av nytt hår. Jeg er glad, jeg går igjen. "

Alena, 18 år gammel:

"Jeg likte det veldig mye, alt er bra! Håret ble bedre, men i begynnelsen falt det så forferdelig! Jeg vil fortsette. Prosedyren er veldig hyggelig. "

Kryoterapi i hodebunnen er ikke bare effektiv, men også trygg. Selvfølgelig er det bra når det utføres av en erfaren spesialist, fordi inntaket av flytende nitrogen direkte på huden kan forårsake en liten frostbit. Det er ikke farlig, men ikke veldig hyggelig for sansene.

Vi inviterer deg til å se en video av hvordan kryptomassasjeprosedyren i hodebunnen går:

Effektiviteten av terapeutisk kryomassasje i hodebunnen

Det har lenge vært vitenskapen som har bevist foryngende effekter av kulde på menneskekroppen. Kryogene prosedyrer begynte å få enorm popularitet på dette området, hvorav den ene er kryomassasje av hodet. Detaljer om hva som utgjør en slik prosedyre, hvordan den utføres og hvilke effekter den har på kroppen, kan du lære av denne artikkelen.

Operasjonsprinsipp

Kryomassasje er en fysioterapeutisk prosedyre rettet mot behandling eller rehabilitering av en bestemt del av kroppen, en karakteristisk egenskap derav er bruk av kalde kjemikalier som de viktigste fysiske faktorene som påvirker kroppens celler. En spesiell egenskap ved kryomassasje er øyeblikkelig avkjøling av hudceller, tillatt av deres krypterbarhet, uten endringer i prosessen med termoregulering (frostbit).

Når kroppen er utsatt for kulde, oppstår en beskyttende reaksjon, som uttrykkes av to faktorer:

  1. Den opprinnelige nedgangen i blodstrømmen og øker dens viskositet. Under påvirkning av kalde, små kapillærer, arterier og fartøy smal, blir blodet tettere og ikke i stand til å sirkulere raskt. På grunn av dette er metabolske prosesser vesentlig sløv, prosessen med absorpsjon av næringsstoffer og oksygen er suspendert. Denne reaksjonen hjelper vevene til å redusere varmeoverføring og beholde varmen i lengre tid.
  2. Gjenopprettingsprosessen i vanlig tilstand. Ved frysing av de øvre lagene i epidermisene gir hovedhjernen kommandoen til å produsere et stort antall biologisk aktive substanser rettet mot å utvide vaskulært vev. Denne reaksjonen av kroppen kan observeres i form av sterk rødhet av huden ved å redusere muskeltonen, den såkalte axonrefleksen. Når kroppstemperaturen gjenopprettes, blir oksygen til vevet og transport av gunstige stoffer fordoblet, noe som bidrar til å forbedre metabolske prosesser og normaliserer funksjonen til endokrine kjertler.

Følgelig forbedrer blodsirkulasjonen i vevet, samt transport av alle nødvendige stoffer for deres helse og ungdom. Hvis vi snakker om hodebunnen, stimuleres hårveksten på grunn av den aktive metningen av hårsekkene med næringsstoffer.

Vær oppmerksom på! Kryomassasje bidrar til å gjenopprette syrebasebalansen i huden pH 5,5.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Selvbetegnelse av denne prosedyren er svært farlig, siden reaksjonen av kroppen kan være uforutsigbar.

Hvis du begynte å legge merke til problemer forbundet med hår (svak vekst, brittlenhet, intenst tap) eller dermatologiske manifestasjoner på huden, bør du kontakte din hudlege og tricholog. Disse ekspertene vil kunne utnevne det beste kurset, hvis det er nødvendig.

Som hovedregel omfatter gruppen av hovedindikasjoner for kryomassasje:

  • seborrhea - overdreven sebumsekresjon;
  • tørt og sprøtt hår;
  • raskt tap av volum, tynt og flytende hår;
  • androgen alopecia - aktivt hårtap forårsaket av en rekke lidelser i kroppen;
  • Kaldhet i tidlig alder, som skyldes dårlig kosthold, mangel på vitaminer og sporstoffer, hormonforstyrrelser;
  • Sirkulær skaldethet - delvis hårtap (mer vanlig hos menn);
  • økt hudfølsomhet i hodebunnen;
  • dannelsen av flass, som ikke er egnet til behandling med kosmetikk;
  • kløe, tetthet i hodebunnen.

Kryomassasje av hodet brukes også til å øke effekten av andre medisinske prosedyrer og utføres en halv time før dem.

Men fortsatt har denne typen terapi noen kontraindikasjoner:

  • allergisk reaksjon mot kulde, forårsaker kløe og alvorlig brennende følelse;
  • tilstedeværelsen av aktive herpesvirus;
  • hyppig suppuration av huden i hodet;
  • sopp eller infeksiøse dermatologiske sykdommer;
  • migrene, systematisk hodepine;
  • epilepsi, psykiske lidelser.

Bilde før og etter

Apparat og teknologi i prosedyren

Kryomassasje av hodebunnen utføres med flytende nitrogen, som virker som et kaldt kontaktreagens. Det er to teknologier for denne prosedyren: kontaktmassasje og ikke-kontakt-aero-kryomassasje.

Flytende nitrogen

Det er den vanligste og mest populære, denne tjenesten er tilgjengelig i nesten alle moderne kosmetologisentre og skjønnhetssalonger. Prinsippet med denne prosedyren er veldig enkelt.

Først er det nødvendig å føre en kald prøve av pasientens hud for å fastslå kroppens respons for å bestemme terskelen for kaldt. Denne testen kalles isbryting.

Hvis en person ikke føler seg ubehag, er det ingen rødhet på huden, det er ingen kløe, det betyr at det ikke er kontraindikasjoner for kryoterapi. Ingen forbehandling av hår og hud er nødvendig!

Prosedyren kan utføres både i hodeområdet og lokalt. Veiviseren tar en spesiell applikator og dypp den i en beholder med flytende nitrogen. Glatt, men smidige bevegelser flytende nitrogen påføres i hodebunnen langs avskjæringslinjene, og unngår kontakt med håret selv.

Hvis en stor mengde nitrogen kommer på krøllene, kan de fryse og bryte av. Denne applikasjonen gjentas 3-4 ganger på hver massasjelinje og varer omtrent 5-7 sekunder. Totalt vil hele prosessen ta ca. 15-20 minutter.

Kontaktløs aero-massasje

Den har samme handlingsprinsipp og er ikke forskjellig fra kontaktmetoden, bortsett fra som en teknikk for utførelse. Kosmetologen installerer en spesiell dyse på apparatet (nitrogenflaske) og sprøyter nitrogen gjennom massasjelinjene.

En viktig rolle er spilt av mesterens teknikk og erfaring, fordi et overskudd av nitrogen kan påvirke huden og håret negativt. Prosedyren består også av 3-4 repetisjoner på hver linje.

Egenskaper i løpet av behandlingen

Hårbehandling med flytende nitrogen innebærer et bestemt kurs som består av flere prosedyrer som utføres med et bestemt intervall. Alt avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen, så vel som på personens individuelle egenskaper (som hud og hår). Trikologen vil kunne velge det optimale kurset, med tanke på alle faktorene i sykdommen og anbefalingene fra hudlege.

Minimumskurset består av 10-12 økter som utføres med intervaller på en dag etter hver prosedyre. Cryo massasje av hodet med flytende nitrogen er en rimelig prosedyre, den gjennomsnittlige kostnaden av som i regionene i Russland er 900-1000 rubler.

Advarsel! De fleste klinikker og skjønnhetssentre gjør rabatt på behandlingskurs, på grunn av at kostnaden av en prosedyre er betydelig redusert. Dermed vil hele kurset koste rundt 8-9 tusen rubler.

Hvilken effekt kan oppnås

Under påvirkning av kalde temperaturer, begrenser de overfladiske fartøyene betydelig, og senker blodstrømmen. Etter en tid begynner omvendt prosess, da hjernen gir kommandoen for en mer aktiv blodtilførsel til de kjølte områdene.

Muskelvev slapper av, det er en markert utvidelse av blodårene, transporten av blod og lymf øker betydelig. På grunn av dette er huden i stand til å absorbere mer oksygen.

Etter prosedyren blir alle metabolske prosesser i huden mer intense, arbeidet i talgkjertlene og endokrine kjertler normaliserer, og strømmen av næringsstoffer til hårsekkene øker.

Kryomassasje av hodet er en utmerket terapeutisk prosedyre for hodebunnen og håret, og de positive vurderingene av fornøyde pasienter er bevis for dette. Også på ulike fora og steder av kosmetologiklinikker kan du se bilder før og etter kryomassasjen.

Fordeler og ulemper

Alle som ønsker å oppleve denne teknikken på seg selv, blir ofte spurt av sikkerhetsspørsmål: Kan nitrogen skade huden eller håret, hvilke ubehagelige konsekvenser kan vi forvente. Det er verdt å huske at absolutt alle bivirkninger er forbundet med forsømmelse av indikasjoner og kontraindikasjoner til prosedyren, samt brudd på teknikken for gjennomføringen. Hårbehandling med flytende nitrogen utføres av en spesialutdannet profesjonell med erfaring. Uavhengig oppførsel av en slik prosedyre hjemme er strengt forbudt. Dette er kanskje den eneste ulempen.

Fordelen ved denne behandlingen er virkningen direkte på interne problemer (nedsatt blodsirkulasjon, ikke koordinert arbeid av endokrine kjertler, aktivering av døde hårete soner), mens kosmetiske prosedyrer bare maskerer problemer og har en kortvarig effekt.

Nyttige videoer

Behandling av hodebunn med ozon.

Hvordan bli kvitt hårtap og skallethet.

Krembehandling av håret - Kryoterapi

Hittil er problemet med skallethet ikke så akutt, det har blitt mulig takket være de nyeste behandlingsmetodene. Selvfølgelig er den mest effektive behandlingen for håravfall en komplisert terapi. Slik behandling bør ikke bare omfatte bruk av hårmasker eller spesielle vitaminer, men også fysioterapi.

Kryoterapi for hår, med andre ord behandling med flytende nitrogen, blir stadig mer populært. En slik prosedyre har ikke bare en gunstig effekt på hårets generelle tilstand, men bidrar også til å kvitte seg med seboré, økt fet hår, samt skallethet av nesten hvilken som helst kompleksitet.

Det forårsaker ikke allergiske reaksjoner og er ikke ledsaget av toksiske effekter. Husk at kryoterapi, kryomassasje og nitrogenbehandling er en og samme.

Anbefalinger og kontraindikasjoner av kryoterapi

Denne prosedyren tilbys i mange skjønnhetssalonger og klinikker av estetisk medisin. Kryoterapi i hodebunnen kan ikke bare stoppe hårtap, men også forbedre veksten.

Etter å ha eliminert seboré, forbedrer den generelle tilstanden til håret. Deres vekst er sterkt akselerert, håret blir tykt og skinnende.

Tilordne en slik prosedyre kan bare lege, etter inspeksjon og etablere årsakene til tap. Uavhengig avgjørelse om behovet for et kurs av kryoterapi anbefales ikke, da det har en rekke kontraindikasjoner:

  • Tilstedeværelsen av åpne sår på huden;
  • epileptiske anfall
  • alvorlig psykologisk sykdom, ledsaget av langvarig depresjon
  • virale eller smittsomme lesjoner;
  • svangerskapstid
  • patologi av det kardiovaskulære systemet;
  • individuell intoleranse.

Hva er effekten av nitrogen for hår?

Bruken av nitrogen for behandling av hodebunnspatologier, spesielt skallethet, har sine fordeler, som ikke kan oppnås på annen måte.

Under prosedyren eksponeres en del av hodebunnen som behandles med nitrogen i svært kort tid til en lav temperatur, ca. -150 grader, noe som fører til blokkering av nerveimpulser og vaskulær spasme (sammentrekning og ekspansjon).

Takket være en slik stimulering, blir prosessen med å forbedre blodsirkulasjonen og forbedre metabolske prosesser lansert. Vevet ernæring øker i tillegg, hårsekkelen styrkes, pæren blir sterkere og sunnere.

Dette skyldes det faktum at en slik lav temperatur vekker dvalende follikel, og dermed akselerere veksten flere ganger. Derfor er kryoterapi foreskrevet for overdreven hårtap og skallethet, både hos kvinner og menn.

Hvordan er kryoterapi gjort?

Kryoterapi innebærer bruk av en spesiell wadded applikator fuktet i flytende nitrogen. En slik applikator er festet til en stang 40 cm lang. Dette er det enkleste alternativet.

Andre applikatorer anvendes også, for eksempel, i form av et rør, hvori nitrogen er lokalisert. Arbeidsenden er utstyrt med forskjellige dyser, de tillater den mest effektive manipulasjonen.

Hvis pasienten eller pasienten har fet seboré eller delvis skallethet, behandles hvert hudområde med en applikator i ikke mer enn 2 sekunder, hele sessionsperioden er 25 minutter.

Hvis håret ditt faller ut, blir det bare flytende nitrogen på baldingområdet.

  • Påvirkningstid 1,5 minutter
  • Terapi er designet for 20 behandlinger, 3 per uke.
  • I mer avanserte situasjoner må behandlingen gjentas om 35-40 dager.

Trichologists anbefaler massering med bruk av nitrogen som et supplement til hovedbehandlingen, noe som øker effekten betydelig. Dermed er det mulig å løse problemet med skallethet selv i de siste stadiene.

I noen tilfeller er behandling med nitrogen tillatt som en uavhengig terapi, for eksempel som en skaldet profylakse eller en omsorgsfull prosedyre.

For at nitrogenterapi skal gi et effektivt resultat, anbefales det et ekstra inntak av vitaminer.

Pasientanmeldelser av kryoterapi for hår er for det meste positive. Statistikken viste at etter 5-7 økter faller hårtap, og deres elastisitet og styrke øker.

Nitrogenbehandling er helt smertefri og forårsaker ikke ubehag. Allergiske reaksjoner er ekstremt sjeldne. Derfor har kryoterapi tatt et ærefullt sted i behandlingen av pasientene i hodebunnen. I noen situasjoner er dette den eneste prosedyren etter hvilken den tidligere skinn og helsen til håret kommer tilbake.

Hovdekryomassasje

Som allerede beskrevet ovenfor utføres kryomassasje eller kryoterapi i hodebunnen ved hjelp av flytende nitrogen. Oftest er det foreskrevet for oljemaling og overdreven hårtap.

De positive effektene av en slik massasje er som følger:

  • foryngelse av hodebunnen;
  • fjerning av skrap
  • økt hårvekst;
  • oppsigelse av deres skjønnhet
  • bli kvitt splittede ender.

Etter prosedyren akselererer håret ikke bare veksten, men blir også mye tykkere. Takket være flytende nitrogen er det mulig å løse nesten alle problemene forbundet med seboré eller alopecia. Det bør bemerkes at denne prosedyren ikke forårsaker ubehag, er helt smertefri og har ingen aldersbegrensninger.

anmeldelser

Anmeldelser av prosedyren

*** Klikk for å forstørre

Hva er kryomassasje i hodebunnen

Kryomassasje av hodet er en metode for fysioterapi, som er basert på aktivering av metabolske og regenerative prosesser i huden under påvirkning av kulde.

For tiden foretrekker mange klinikker å bruke kryoterapi, da det er en fysiologisk, trygg, relativt billig og effektiv måte å eliminere kosmetiske feil og foryngelse av kroppen.

Hvorfor er prosedyren effektiv?

Under påvirkning av kulde er det en kraftig innsnevring av hudens kapillærer, og deretter deres ekspansjon, som er ledsaget av tilstrømning av store mengder arterielt blod. Stimulering av vevets respirasjon og metabolisme har en gunstig effekt på tilstanden og veksten av håret.

Kulden vekker sovende hårsekk, noe som bidrar til å øke hårets tetthet. Under påvirkning av lav temperatur, sebaceous kjertlene normalisere, bakterier dør. Det bidrar til å kurere fett seboré og eliminere flass. Foto: Kryomassasje med flytende nitrogen

vitnesbyrd

Avhengig av sykdommen og årsakene som forårsaket det, kan de foreskrive det i kombinasjon med andre behandlingsmetoder, og kan brukes som en selvstendig prosedyre.

Behandling med flytende nitrogen er effektivt for:

  • androgen alopecia (alopecia) hos middelaldrende menn og kvinner;
  • svekkelse eller tap av hår under stress, vekttap;
  • oljeaktig seboré, flass;
  • langsom hårvekst;
  • følsom hodebunn, konstant kløe i hodebunnen.

Video: Kryoterapi soner

Kontra

  1. kald allergi;
  2. herpes;
  3. pustulært utslett på huden;
  4. aterosklerose av cerebral fartøy;
  5. migreneangrep;
  6. epilepsi;
  7. hirsutisme;
  8. osteoporose;
  9. ukontrollert arteriell hypertensjon.

Hvordan er prosedyren

Vanligvis utføres prosedyren med en bomullspinne på en trepinne. Tampongen dyppes i en beholder med flytende nitrogen, og masserer så lett hodebunnen med prikkede bevegelser. Etter det tar det 5-8 minutter, noen ganger mindre.

Spesiell trening er ikke nødvendig, det er ingen begrensninger etter prosedyren.

resultater

Pasienten føles umiddelbart et hyggelig rush av varme til hodet. Etter en stund går håret ned, en "pinnsvin" fra nytt hår blir merkbar. Sværheten av fet seboré minker, noen ganger før utløpet av fullstendig remisjon, opphører hudens kløe for å forstyrre.

Finn ut hva plasmolifting er mer detaljert og hvilken effekt denne prosedyren har. Etter koblingen vil du kunne se bilder før og etter plasmaløftprosedyrer for hår.

Du vet ikke i hvilke soner Botox kan brukes og hva er virkemekanismen for dette stoffet? Følg linken og finn ut mer.

Komplikasjoner og bivirkninger

Bivirkningene er forbundet med en undervurdering av pasienten om alvorlighetsgraden av kontraindikasjoner og et brudd på prosedyrens teknikk.

Kryoterapi for behandling av hårtap

God ettermiddag :)
Jeg vil gjerne vite din mening om behandling av hårtap (moderat) kryoterapi (flytende nitrogen). Hvor ofte må prosedyrer gjøres og hvor lenge varer kurset?
Jeg bruker også PANTOGAR vitaminer (tror du de er effektive, vi har ikke Revalid til salgs), bruk hodet mitt med sulfatfri sjampo (MOS: Modern Organic Products) og bruk ulike fuktighetsgivende masker, ampuller og serum, fordi jeg ikke tror som kan virke på livløs hår. Og det siste spørsmålet: Hva vil du anbefale - å bruke sjampo, hvor håret ser bra ut, eller hvor mindre kjemi (for eksempel uten sulfater), selv om resultatet ikke er så opplagt?

Katerina, Vilnius, Litva, 21 år

Ledeneva Anna Borisovna

Dermatovenerolog, lege av den høyeste kategorien TMC "GEOCOSMED"

Svar trichologist:

Kryoterapi gir en god effekt hvis hodebunnen er fet, Pantogar er et godt kompleks for hårvekst. I tilfelle av hårtap, er valget av et terapeutisk legemiddel viktigere, og ikke en sjampo, det er bare ampuller og serum som du forsømmer. Det er viktig å gjennomføre en undersøkelse av kroppen for å identifisere kroniske sykdomsforstyrrelser i endokrin status.

Med vennlig hilsen, Ledeneva Anna Borisovna.

Forklar spørsmål 0

Beslektede problemer

Hårtap under graviditet

God ettermiddag Håret mitt begynte å falle ut veldig dårlig. Promo med roten. Var hos endokrinologen. Kontrollerte hormoner →

Tatiana, Chernigov, 27 år

Mange nye korte hår har vokst

Velkommen! vennligst fortell meg at mange korte hår oppstod på hodet (jeg tar vare på håret, hele tiden →

Alexandra, Ukraina, 18 år gammel

Bruk av petroleum mot lus

Hei, vennligst fortell meg, jeg hadde en kjæreste, kom hvert år og smittet meg med lus, hun ble barbert av hver →

Lena, Russland, Moskva, 35 år

Vil håret vokse på brennstedet?

Han brente hodet med kokende vann. Vil håret vokse på brennstedet?

Catherine, Saratov, 32 år

Hvordan akselerere hårvekst?

Velkommen! Hvordan akselerere hårvekst? Hvilke produkter skal brukes?

Cryo. Anmeldelser, indikasjoner og kontraindikasjoner

Kosmetologisentre og skjønnhetssalonger er i økende grad inkludert kryoterapi i deres liste over tjenester. Selv om behandling med flytende nitrogen ikke er noe nytt og fasjonabelt, blir mulighetene for denne metoden stadig mer utbredt, og eksperter sier at i gode hender kan flytende nitrogen gjøre underverk: Ikke bare fjerne vorter, men forynge også huden.

I sovjetiske tider var flytende nitrogen trolig det eneste terapeutiske middel for huden. Men da var det bare å finne ham i spesialiserte kosmetologiske institusjoner - ved instituttet for skjønnhet, forskningsinstituttet for kosmetologi og flere sykehus i republikanske hovedstader. Og folk kom til disse institusjonene fra forskjellige byer og vekter for å fjerne vorten.

Når nitrogen ble mer tilgjengelig, begynte hele avdelinger og til og med kryoterapi sentre å vises. Og de siste årene begynte de å bruke i skjønnhetssalonger. Men uavhengig av hvem som arbeider med flytende nitrogen, må denne personen ha en medisinsk utdanning. I tillegg må han gjennomgå en hensiktsmessig studium og praktik, fordi når du arbeider med nitrogen må du følge visse regler og sikkerhetsregler.

Kald berøring

Ved hjelp av flytende nitrogen kan godartede virale neoplasmer fjernes: ulike vorter, keratomer, keratopapillomer. Nå er folk glad i solsenger, gå sør tre ganger i året.

Men solen "i store doser" reduserer hudens immunitet, og våte virus blir modifisert, modifisert og distribuert i form av vorter kjent for alle. I kampen mot dem er flytende nitrogen bare uunnværlig: fjerning av overfladisk formasjon med den gir en god kosmetisk effekt.

For eksempel lider mange mennesker, spesielt ikke veldig unge mennesker, av keratomer som ser ut som konvekse og grove "pastiller" av gråbrun farge. Så hvis dette keratomet er fjernet med en laser, så er det sannsynligvis et arr som kommer opp på huden. Og flytende nitrogen, som det var, "licks", uten å etterlate noen merker på huden. "

Kaldforbrenning av forskjellige neoplasmer forekommer som følger. Flytende nitrogen fryser vannet i vevet (sier vorter), og på grunn av sin kjøleeffekt oppstår en dyp spasm i vaskulærene. En skare dannes, som deretter avvises, og glatt rosa hud forblir på stedet for cauterization. Men det er svært "stædige" vorter som ikke helt kan fjernes.

I dette tilfellet er behandling nødvendig fra innsiden, siden årsaken vanligvis er skjult i det dyptliggende viruset i kroppen. Generelt når det kommer til en svulst på huden, må du først og fremst kjenne sin natur, diagnostisere og bare velge en metode for fjerning. I enkelte tilfeller kan avgjørelsen kun treffes etter konsultasjon med en onkolog.

Flytende nitrogen fjerner ikke bare og brenner, men også helbreder. Siden det har blitt brukt i dermatologi, har det blitt lettere å takle noen alvorlige sykdommer. Selv i de tilfellene da det tidligere var umulig å gjøre uten bruk av hormonale salver, har det nå blitt mulig.

I tillegg er han bemerkelsesverdig bryr seg om huden og bidrar til å forhindre aldring. Kosmetisk prosedyre ved hjelp av flytende nitrogen kalles kryo-massasje.

cryomassage

Nitrogen er en gass som slår til en temperatur på minus 196 grader, til en klar væske uten farge og lukt, som inneholder 96 prosent nitrogen og 4 prosent oksygen. Når det varmes opp, går det tilbake til en gassformig tilstand.

Flytende nitrogen er vanligvis lagret i åtte eller seksten liter Dewar fartøyer, hvorfra det helles i en kosmetisk termos. En bomullspinne er festet på en trepinne med hakk, og en cryoapplicator er oppnådd (kosmetologer kaller det "reed").

Denne "reed" blir dyppet i flytende nitrogen, og deretter blir kryomassasje utført i intermitterende rotasjonsbevegelser langs massasje linjene i ansiktet. For at nitrogen ikke skal fordampe, før det kan "nå" ansiktet, må skjønnhetspleiebehandleren handle veldig raskt. På den tiden tar ansiktskryomassasjen bare fem til syv minutter, men med hensyn til effektiviteten er det sammenlignbart med svært sterke kosmetologiske prosedyrer.

Den terapeutiske og kosmetologiske effekten av kryomassasje er basert på den kortsiktige effekten av kulde på vev. Den første forkjølelsen forårsaker en skarp spasme av fartøyene, og deretter deres tilstrekkelig stabile ekspansjon.

På grunn av dette er perifer blodtilførsel forbedret og alle metabolske prosesser akselereres, på grunn av hvilke nødvendige vitaminer, aminosyrer og sporstoffer innføres i huden. Etter 10-15 minutter etter prosedyren, føler pasienten en bølge av varme i ansiktet - som om noe hadde åpnet seg i huden og hun plutselig pustet.

Som kjemisk peeling fremmer kryomassasje eksfoliering av overflatelagene til epidermis og fremveksten av unge friske celler. Men med kryomassasje foregår denne prosessen mer fysiologisk og forsiktig. Dessuten virker nitrogen uavhengig, uten å kreve enten apparater eller dyre preparater. Eksponeringstiden og trykket "reed" på ansiktet kan variere avhengig av type hud og tilstand, men i alle fall er denne effekten minimal - for å lyse og raskt forsvinne hudblegning.

Kryomassasje kombinert med gode hender er i stand til mye. I den klassiske versjonen oppdaterer den epidermis og aktiverer hudens ernæring, og hvis den er ferdig litt lenger og litt annerledes, kan andre resultater oppnås. For eksempel, når det er mange små keratomer på huden, er det nødvendig med en mer intens enn vanlig massasje - i dette tilfellet avtar keratomer og forsvinner.

Eller det er det såkalte vaskulære stadium av rosacea (eller rosacea), når en person har et rødt ansikt hele tiden. Så ved bruk av elektronmikroskopi ble det påvist at i løpet av 15-20 kryomassasjeprosedyrer i det berørte vevet, gjenopprettes skiprekonstruksjonen, og de "subkutane innsjøene" som danner rødhetseffekten blir sclerosed, forseglet og til slutt forsvunnet. Det vil si at det ikke er nødvendig å fjerne hvert fartøy - den totale justeringen av hele det vaskulære nettverket pågår. Dette er en unik teknikk, bare ikke alle vet om det. "

Anmeldelser, indikasjoner og kontraindikasjoner

Hvis turgor og elastisitet i huden reduseres og de første rynkene allerede er synlige på den, er dette en direkte indikasjon på kryoterapi. Dype rynker på denne måten, fjerner ikke, men for anemisk, med dårlig blodsirkulasjon, kan du ikke tenke på en bedre.

En annen bemerkelsesverdig egenskap av flytende nitrogen er dets anti-ødem-virkning. Derfor brukes det ofte i rehabilitering av pasienter etter kosmetisk kirurgi. Kryomassasje eliminerer posttraumatisk hevelse ved å forbedre dreneringsegenskapene til interstitialvæske.

For seborrhoeic (ganske tykk, porøs, med økt sebumsekresjon) er hudkryomassasje den første prosedyre. Effekten av lys, noen ganger helt umerkelig eksfoliering, kombineres med resorpsjonen av mikroinflammasjoner og mikrokomforter, som alltid følger seborrheisk hud. Etter massasje blir sebaceøs sekresjon betydelig redusert og ansiktet "kommer til liv" - det blir friskt, rosa, som om det gløder fra innsiden. Og effekten er merkbar innen fem minutter etter prosedyren.

Kryomassasje har i prinsippet ingen kontraindikasjoner. Er den akutte pustulære betennelsen eller herpes kan bli et hinder for gjennomføringen. Men hvis det i andre tilfeller ikke er mulig å berøre ansiktet under betennelse, så kan du begynne å jobbe med det, den knapt akutte prosessen er over. Forbered det for rensing, skjønnhetsmassasje og peeling.

Noen ganger skjer det at en voksen kvinne er utsatt for kviser, arr, hennes hud på grunn av et elastisk brudd begynner å sakte, rynker blir dannet. Flytende nitrogen fungerer her i flere retninger samtidig - det nivåer huden, forbedrer turgor og løser mikrokomprimering.

Ordningen med kryomassasje kan variere avhengig av forskjellige hudtyper og spesifikke problemer hos pasienten, men vanligvis består kurset av 10-15 prosedyrer, som utføres to eller tre ganger i uken. To ganger i året kan kurset gjentas, og for forebygging av akne kan det gjøres oftere. Flytende nitrogen er kombinert med nesten alle metoder og midler til kosmetikk.

Det kan utfylle enhver ansiktsbehandling, fordi denne prosedyren er veldig fysiologisk. Den er basert på en enkel kald effekt på huden, og derfor er den eneste alvorlige kontraindikasjonen for kryomassasje bare en individuell intoleranse mot kalde pasienter, eller en kald allergi.

Om sommeren utføres kryomassasjen bare hvis den ikke kan klares uten den: Etter nitrogen reagerer huden skarpt mot solen, som sammen med sin aktive peeling kan forårsake hyperpigmentering.

Forsiktig: kaldt!

For noen kan nitrogen virke som en god veiviser, men i virkeligheten, som enhver frost, kan det også være ondt. Ved misbruk kan det føre til merker i form av arr og enda alvorligere komplikasjoner. Kryomassasje har rett til å gjøre bare sykepleiere som er spesialutdannet i denne teknikken. Og kryokjemikalier (det vil si fjerning av ulike neoplasmer) kan kun utføres av dermatologer med høyere medisinsk utdanning.

Hvis nitrogen er riktig brukt, kan det oppstå blister eller blister på huden - det trenger ikke å åpnes og behandles, fordi det er sterilt og snart vil forsvinne i seg selv. Handlingene til en uerfaren eller uopptatt dermatokosmetolog er i stand til å forårsake en frostbitreaksjon, som da vil kreve spesiell behandling.

Spesiell omsorg og nøyaktighet krever en teknikk for massasje rundt øynene. Kosmetologen starter aldri prosedyren fra denne farlige sonen, og etter å ha dypt "reed" i flytende nitrogen, rister det godt av rester. I tillegg må du hele tiden sørge for at pasientens øyne er stengt og at nitrogen ikke kommer på hans lepper. Fordi når det kommer i kontakt med noe vått, klemmer nitrogenet seg raskt og "pinner", som frosset metall.

Kryomassasje i hodebunnen - priser, vurderinger, kontraindikasjoner, bilde før og etter, video

Skrevet av: admin i Massasje 11.07.2018 0 120 Visninger

Kryomassasje av hodet er en metode for fysioterapi, som er basert på aktivering av metabolske og regenerative prosesser i huden under påvirkning av kulde.

For tiden foretrekker mange klinikker å bruke kryoterapi, da det er en fysiologisk, trygg, relativt billig og effektiv måte å eliminere kosmetiske feil og foryngelse av kroppen.

Under påvirkning av kulde er det en kraftig innsnevring av hudens kapillærer, og deretter deres ekspansjon, som er ledsaget av tilstrømning av store mengder arterielt blod. Stimulering av vevets respirasjon og metabolisme har en gunstig effekt på tilstanden og veksten av håret.

Kulden vekker sovende hårsekk, noe som bidrar til å øke hårets tetthet. Under påvirkning av lav temperatur, sebaceous kjertlene normalisere, bakterier dør. Det bidrar til å kurere fett seboré og eliminere flass. Foto: Kryomassasje med flytende nitrogen

Avhengig av sykdommen og årsakene som forårsaket det, kan de foreskrive det i kombinasjon med andre behandlingsmetoder, og kan brukes som en selvstendig prosedyre.

Behandling med flytende nitrogen er effektivt for:

  • androgen alopecia (alopecia) hos middelaldrende menn og kvinner;
  • svekkelse eller tap av hår under stress, vekttap;
  • oljeaktig seboré, flass;
  • langsom hårvekst;
  • følsom hodebunn, konstant kløe i hodebunnen.
  1. kald allergi;
  2. herpes;
  3. pustulært utslett på huden;
  4. aterosklerose av cerebral fartøy;
  5. migreneangrep;
  6. epilepsi;
  7. hirsutisme;
  8. osteoporose;
  9. ukontrollert arteriell hypertensjon.

Vanligvis utføres prosedyren med en bomullspinne på en trepinne. Tampongen dyppes i en beholder med flytende nitrogen, og masserer så lett hodebunnen med prikkede bevegelser. Etter det tar det 5-8 minutter, noen ganger mindre.

Spesiell trening er ikke nødvendig, det er ingen begrensninger etter prosedyren.

Pasienten føles umiddelbart et hyggelig rush av varme til hodet. Etter en stund går håret ned, en "pinnsvin" fra nytt hår blir merkbar. Sværheten av fet seboré minker, noen ganger før utløpet av fullstendig remisjon, opphører hudens kløe for å forstyrre.

Finn ut hva plasmolifting er mer detaljert og hvilken effekt denne prosedyren har. Etter koblingen vil du kunne se bilder før og etter plasmaløftprosedyrer for hår.

Du vet ikke i hvilke soner Botox kan brukes og hva er virkemekanismen for dette stoffet? Følg linken og finn ut mer.

Bivirkningene er forbundet med en undervurdering av pasienten om alvorlighetsgraden av kontraindikasjoner og et brudd på prosedyrens teknikk.

På bruk av flytende nitrogen for hår. Kryoterapi prosedyren

Moderne jenter vet at et løfte om godt preparert utseende er uklanderlig helse. Nesten et estetisk problem har en bakgrunn i form av brudd på kroppen. Derfor er så nært oppmerksom på terapeutiske prosedyrer.

Kryoterapi er en medisinsk prosedyre rettet mot å bekjempe sykdommer i hodebunnen. Olje seboré, alopecia og andre vanskelige problemer kan kurere flytende nitrogen.

Bruken av flytende nitrogen i trichology

Arbeid med flytende nitrogen har blitt praktisert av kosmetologer i mange år. En av de siste funnene var effekten på hårets tilstand. Lav temperatur plager huden til sjokk. Alternativt, fartøyene smale og ekspandere, øker blodstrømmen. Sovende hårsekkene starter aktive aktiviteter, øker hårveksten og dens tetthet.

Så kroppen beskytter seg mot kulde. Fartøy er inkludert i arbeidet og normaliserer produksjon av talg. Dette reduserer oljeaktig hud og skum forsvinner.

Flytende nitrogen har ingen farge eller lukt, ikke antennes eller eksploderer - det er et sikkert stoff. Med kryoterapi blir den avkjølt til -160 grader og påført i hodebunnen.

Det finnes to typer behandling:

  • Lokal - hvis noen sykdom (alopecia, alopecia) er funnet, der en liten del av huden har lidd, blir den bare behandlet og behandlet.
  • Samlet - prosess hele hodet. Så gjør med seborré, rikelig hårtap, for å forhindre.

Prosedyre for

En bomullspinne er viklet på en trestang og dyppet i flytende nitrogen. Applikatoren behandler hele hodebunnen, vekselvis beveger den. Verktøyets lengde er ca. 30 cm. På 1 side kan du ikke lengre lengre enn 20 sekunder. Innen 30 minutter pumpet behandlingen av hele hodet.

Ingen spesiell trening kreves før prosedyren. Kan råde å drikke et kurs av vitaminer. Dette er gjort for å konsolidere resultatene eller oppnå den beste effekten.

Positive og negative konsekvenser av prosedyren

Det er viktig å merke seg at kryoterapi er en medisinsk prosedyre, ikke en kosmetisk. Kulden påvirker kroppen, fornyer celler og forandrer sin funksjon fra innsiden. Utenfor blir resultatet ikke umiddelbart synlig. Det er ikke glatt og silkeaktig hår. Tvert imot. I noen tilfeller kan de til og med bryte. Dette skyldes virkningen av kulde på svært svake krøller. Den positive effekten vil bli merkbar først etter 5. prosedyre.

Gamle hår som allerede har falt av innen 1-2 uker dør av.

Ikke anbefalt for tørr hodebunn. Virkningen av forkjølelse på det kan få negative konsekvenser.

Etter at du har gjennomført kurset, får du følgende resultat:

  • Celler og vev i hodebunnen, mettet med oksygen.
  • Stabiliserte utvekslingsprosesser.
  • Redusert sebumproduksjon, som er nyttig for fet seboré.
  • Utseendet til nytt, sunt hår.
  • Død av skadelige mikroorganismer, selv i sovende tilstand. Dette vil forhindre fremveksten av mange sykdommer, inkludert sopp.

vitnesbyrd

  • Innledende hårtap / alopecia.
  • Flass / seborrhea.
  • Oljete hodebunn / oljeaktig hårtype (det samme, men kalt annerledes).
  • I løpet av perioden med hormonelle endringer i kroppen, når lignende problemer oppstår med håret.

Bare en tricholog kan bestemme behovet for bruk, så du må først konsultere ham.

Det er viktig å konsultere din terapeut før du tar en beslutning, fordi kryoterapi er kontraindisert i visse sykdommer i kroppen.

Kontra

  • Det er sykdommer i kardiovaskulærsystemet, høyt blodtrykk, trombose, tromboflebitt.
  • Under graviditet og amming.
  • Med kronisk sykdom i akutt stadium.
  • Med epilepsi, migrene, selv i latent tilstand.
  • Med neurose og enhver psykisk lidelse.
  • I inflammatoriske prosesser i kroppen, inkludert forkjølelse.
  • Hvis det er åpen skade på hodebunnen, selv små (kviser, riper).
  • Hvis du er overfølsom og allergisk mot kulde.

Hyppighet og varighet av behandlingen

Kryoterapi er nødvendig for å gjennomføre kurs, en enkelt prosedyre vil ikke gi resultater. Anbefales fra 10 til 20 prosedyrer. Det eksakte antallet og hvileperiodene bestemmes av trichologer avhengig av sykdommens art og alvorlighetsgrad. I de fleste tilfeller er det generelle kurset 3 måneder, hvorav 2 er utført med prosedyren (20 dager i måneden) og 1 tildeles for resten av hodebunnen. Hvis kryoprosessering bare brukes til profylakse, blir 15 prosedyrer utført hver 2-3 dager.

I noen tilfeller kan det anbefales å kombinere med mesoterapi for å oppnå best resultat.


Kryoterapiprosedyren er smertefri og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Som et resultat får du en sunn hodebunn og oppdatert hår. Og hvis en slik behandling utføres i forbindelse med masker og teknikker - vil håret se ut fra forsiden av et blankt magasin!

Flere Artikler Om Typer Acne