Ansiktets skjønnhet bestemmes først og fremst av tilstanden til huden. På effekten av solen, frost, vind, det reagerer med rynker, sløvhet, sløvhet. Hun trenger konstant omsorg. En god assistent vil være kosmetisk is fra kamille. Den ble brukt av anerkjente skjønnheter - Jeanne Pompadour, Josephine, Merlin Monroe, Sophia Loren. Selv våre bestemødre for bevaring av ungdom var kjent for denne metoden. Til tross for mangfoldet av moderne ansiktspleieprodukter, bruker kvinner det i dag.

Kamille - et lagerhus av næringsstoffer

Blant de gunstige urter på håndflaten, er daisy hevdet med rette. Dette er en unik plante som inneholder vitaminer, sporstoffer, organiske syrer. Det stopper betennelse, akselererer sårheling, eliminerer desquamation. Ved å bruke kamille som et kosmetisk produkt, vil du nå hudens hvithet, redusere pigmentering. En avkok av kamille fukter ytre dekket av ansiktet. Elastisitet, silke, fløyelsaktig - resultatet av de gunstige effektene av kamillehelter.

Kamille is: ubestridelige fordeler

Effekten av kamille vil øke dersom avkoket er frosset. Isbiter basert på den er egnet for kvinner med alle typer hud. Kosmetisk is er universell, det både forfrisker og beroliger huden. Spesielt nyttig for fet hud.

Ice, laget av kamille, støtter huden i tonetone. Den positive effekten oppnås ved at kollene som er plassert på overflaten smalter, og de dype, tvert imot, utvider seg. Blood rush øker, metabolske prosesser utløses, og hudfarge forbedres.

Kamille kosmetisk is brukes i alle aldre. Det bør brukes av jenter som ikke trenger å bli involvert i sterke kremer. Kvinner har også fordel av å vaske med frosset kamilledekok. Eierne av sensitiv hud, utsatt for irritasjon, er det bedre å tørke ansiktet med isbiter. Toning huden din med kosmetisk is hver dag, vil du gi effektiv forebygging av rynker. Tegn på tretthet vil forsvinne fra ansiktet, mørke sirkler rundt øynene, huden blir sløv.

Tilberedningsmetode

Det er ikke vanskelig å forberede isbiter fra kamille. For å få kosmetisk kamille is, brygg først tørr gress. Du kan gjøre en infusjon eller avkok. For å forberede infusjonen, ta 2 ts tørkede blomster og fyll dem med en kopp kokende vann. Dekk med et håndkle, la det brygge i en halv time. Deretter strekker du gjennom en sil. Etter kjøling, hell væsken i mugg og sett den i kjøleskapet for å fryse. For å koke kjøttkraft, hell et par spiseskjeer kamille, dekke med kaldt vann, deksel med lokket, kok opp. Hold i 5 minutter på lav varme. La for å insistere. Som i forrige tilfelle, plasser i fryseren.

For flasking, bruk skjemaene som følger med kjøleskapet. Når isen ikke "ønsker" å falle ut av cellen, fest et varmt objekt til det et øyeblikk. Det er veldig praktisk å bruke silikonekake: det bøyer, et isstykke er lettere å fjerne. Til frossen kjøttkraft beholdt healing egenskaper, ikke lager opp et stort antall, er det bedre å lage mat fersk hver uke. Kamille kosmetisk is kan bli beriket med andre medisinske planter. For oljeaktig hud, legg til avkok av kalendula, coltsfoot, yarrow eller rosmarin eterisk olje.

Hemmeligheter for riktig vask av ansiktet med isbiter

Frosset kamilledekok er vanligvis brukt om morgenen og kvelden. Om morgenen tones det, og om kvelden oppdager det trøtt hud. Kanskje, å tørke ansiktet ditt med kamille isbiter vil hjelpe deg med noen tips:

 • Først vasker ansiktet ditt med vanlig vann, tørker ansiktet ditt fra smuss eller sminke. Gi huden din litt hvile, "pust".
 • Ta et stykke is i hånden og begynn å gni ansiktet med glidende bevegelser. Gjør det uten press, spesielt nøye bruke en terning i nærheten av øynene, ikke strekk huden.
 • Tørk ansiktet med en isbit bør ikke være mer enn 5 minutter, for ikke å bli syk.
 • Flytt iskuben langs massasjelinjene i denne rekkefølgen: fra midten av haken til ørepennene, deretter fra hjørnet av munnen til midten av øret, fra nesen til templet, fra midten av pannen til templene. Slike bevegelser kan gjøres samtidig på begge sider av midten av ansiktet, ved bruk av henholdsvis to stykker frosset kamille. Ikke glem om nakken og halsen.
 • Ikke tørk med et håndkle, la huden tørke.
 • Vær forsiktig så du ikke klør ansiktet ditt.
 • Fullfør vasken med en lett massasje. Dette vil akselerere den metabolske prosessen i hudcellene, forbedre blodsirkulasjonen.
 • På slutten kan du bruke en fettfattig krem.

Hvem er kontraindisert vask kosmetisk is

Frosset kamilleavkok, som du har sett, har mange fordeler. Men det er bedre å utføre en enkel test for fravær av allergier. I løpet av 10 minutter, bruk en komprimere fra avkoket på håndleddet og se om det er rødhet. Du bør ikke tørke ansiktet ditt med is fra kamille, hvis huden har en sterk betennelse, unntatt, selvfølgelig vanlig akne. For hudsykdommer, som eksem, er det bedre å nekte prosedyren. For ikke å skade, ikke vask isbiter med kamille med utvidede blodkar, "stjerner" på ansiktet. Hvis du har kronisk bihulebetennelse, otitis media eller andre sykdommer der kjøling kan forårsake utvikling, ikke eksperimentere med is. Når du føler ubehag eller forverring etter å ha tatt prosedyren, trenger du heller ikke å vaske deg selv med is.

Hvis du ikke er for lat til å tørke ansiktet ditt med is og kamille daglig, vil du snart få det ønskede resultatet. Han vil oppmuntre til å fortsette prosedyrene. Vasking av isbiter gir deg glede. Hold deg attraktiv og sjarmerende!

Hemmeligheter med å bruke kamille is for ansikt

Sunn hud gir en effekt som er uforlignelig med tricks av garderobe eller sminke. I dag skal vi snakke om hemmeligheten og tilgjengelig alle verktøyene som ble brukt av Marilyn Monroe og Sophia Loren. Dette er is for et kamille ansikt. Moderne kosmetologi har forbedret oppskriftene, og du kan lett finne det alternativet som passer til huden din.

Fordelene med is fra kamilleavkok

Bevæpnet med hjemmekryterapi, vil du takle mange oppgaver:

 1. Reduser poser og mørke sirkler under øynene. Når du prøver å kombinere arbeid med familieomsorg, ikke glemme sosialt liv, er det ikke alltid mulig å tildele nok tid til søvn. Tegn på tretthet manifesteres i form av poser og sirkler under øynene. Stillingen vil bli lagret av isbiter: tørk ansiktet med dem om morgenen og hevelsen vil forsvinne.
 2. Bli kvitt rødhet. Om vinteren blir huden grov og forvitret, og om sommeren lider den på grunn av eksponering for ultrafiolett stråling, noe som resulterer i rødmen av huden. Frosset urteavkok vil bidra til å løse problemet.
 3. Smale porer. Utseendet til den porøse huden maler ikke noen. Betydelig redusere det ubehagelige fenomenet lykkes ved hjelp av kosmetisk is fra kamille.
 4. Forhindre utseendet på rynker eller kvitte seg med eksisterende. Kryoterapi med is er en utmerket forebygging av utseendet på rynker på ansiktets hud. Det er i stand til å takle allerede eksisterende folder på huden. Ved å bruke rynkeis vil du forynge ansiktet ditt og gi den fading huden et nytt, tonet utseende.

Kamilleis utfører også funksjonene av fuktighetsgivende, toning og lett tørking av huden. Kombinasjonen av kvaliteter er gitt av et høyt innhold av næringsstoffer i kamille kjøttkraft:

 • flavonoider nøytraliserer den aggressive virkningen av det ytre miljøet;
 • coumariner og karoten gir glatthet;
 • organiske syrer eliminerer pigment flekker;
 • polysakkarider gir hydrering.

Takket være disse stoffene er en enkel metode for kamilleis forskjellige effekter, ikke dårligere enn effekten av merkede produkter.

Kontra

Uansett hvor god metoden er, bør den brukes med forsiktighet. Å finne alternativ omsorg må ha de som klager over følgende sykdommer:

 • rosacea;
 • forverrede inflammatoriske prosesser, overflod av akne;
 • ARI;
 • bihulebetennelse;
 • hjerneslag
 • overdreven hudfølsomhet;
 • veldig tynn, tørr hud;
 • problemer med fartøy.

For mer informasjon om hvorfor ikke alle kan tørke huden med isbiter, se videoen:

Tilnærming cryotherapy bevisst, og det vil fungere 100%.

Hvordan lage en avkok

På grunn av at isen med kamille var optimal, respekterer proporsjonene når kokekjøtten blir kokt. Det finnes flere alternativer til din disposisjon:

 • 1 ss. l. tørkede blomster helles i en keramisk eller glassbeholder som ikke reagerer med det resulterende kosmetiske produktet. Deretter helles ingrediensen 1 glass mineralberiget vann og legger på komfyren. Bruk av vann fra springen anbefales ikke fordi det er uten brukbare elementer. Beholderen sendes til et vannbad (15 min), hvoretter innholdet får avkjøles, filtreres, helles i form og fryses.
 • Kjøpt på apoteket betyr i poser helles kokende vann, fjernes etter 15-20 minutter eller i henhold til instruksjonene på pakken. La avkjøles og sendes i fryseren.
 • Koking vil ta vare på enkelhet, hvis du heller 2 ts. basen komponent 1 kopp kokende vann. Kapasiteten er dekket med et håndkle, og etter 30 minutter filtreres væsken. Deretter må du avkjøles, helles i mugg og fryser.

Hvis du vil berike sammensetningen eller bare gi kubene en behagelig aroma, legg 1 dråpe essensiell olje til hvert rom i beholderen.

Frosset avkok holder eiendommer i en uke.

Funksjoner av kamille is

Prosedyren vil være mer effektiv hvis du overholder nyttige anbefalinger:

 • Før du bruker isterter, vask med et spesielt rengjøringsmiddel for å kvitte seg med sebaceous sekresjoner og dekorative kosmetikk (hvis du gjør prosedyren ikke om morgenen).
 • Mens du tørker, hold deg til massasjelinjene uten å trykke for hardt. Start fra et punkt i midten av haken og gå opp til øreflippen, og sveip det med en kald terning fra hjørnet av leppene til ørebøylen. Den neste bevegelsen vil starte fra nesens vinger og ende på samme punkt som den forrige, og til slutt vil du gå fra midten av pannen til templet.

Ansiktsmassasje med isbiter

 • I prosessen må du ikke være på ett sted i mer enn 3 sekunder. Generelt må du takle på 5 minutter, så gjør ikke kubene for store.
 • Ved følsomhet overfor kulde, sett den frosne avkokingen inn i en myk klut som lindrer huden av unødig stress.
 • Ikke glem å behandle nakke og décolleté, ellers vil de gi alderen, selv om ansiktet vil se ung ut.
 • Bruk kamilleis til hele kuben har smeltet. Ved slutten av prosedyren må du ikke tørke gjenværende fuktighet med et håndkle, men la det tørke naturlig.
 • Takket være kryoterapi begrenser du porene, normaliserer blodforsyningen og gir den tapte tonen tilbake. Omfattende utvinning vil føre til bedre utseende, og resultatet vil tilfredsstille utholdenhet.

  Subtiliteter av kontrastterapi

  Hvis huden ikke er følsom, og sebaceous kjertlene - overdreven aktivitet, kan du ty til kontrastmetoden. Beauticians anbefaler det for å åpne porene og toning fartøy. For å gjøre dette, bruk en av følgende metoder:

  1. Hell kokende vann i en bolle, lene over ansiktet ditt og dekke hodet med et håndkle. 10 minutter er nok til å få ønsket resultat.
  2. Soak i boblebadet i 20 minutter.
  3. Lag en komprimering, etter å ha senket et mykt håndkle i varmt vann, og legg det på ansiktet. Når du merker avkjøling, gjenta trinnene. Varigheten av denne scenen vil ikke overstige 10 minutter.

  Bruk deretter den frosne kjøttposen, etter den kjente prosedyren. Til slutt må du lage en lett massasje og bruke din favorittkrem.

  Hvordan lage blandinger med naturlige ingredienser

  For å lage is brukes ikke bare kamille. Tilfyll det med andre naturlige ingredienser for en ekstra kosmetisk effekt:

  • Til den ferdige infusjonen legger du til honning og olivenolje med en hastighet på 1: 1: 1. Etter frysing, bruk på vanlig måte, ta tid før sengetid. Som et resultat vil basekomponenten øke tonen, honning vil rense porene, og olivenolje vil glede med dyp fuktighetsgivende.
  • For å bekjempe akne, legges sitronsaft og honning til avkok i like deler. Ved forsiktig å gni ansiktet med en slik sammensetning, kan inflammatoriske prosesser reduseres.
  • Det er bemerkelsesverdig og effekten av frossen infusjon med en liten mengde essensiell olje. For å takle utslett, bruk sitron, lavendel eller tea tree olje.
  • Hvis det er klager om mørke sirkler og hevelse under øynene, bruk is fra kamille og grønn te til ansiktet. I dette tilfellet legges en pakke te til basekomponenten (2 ts.), Kokt vann helles, får lov til å brygges og berikes med et par dråper vitamin E. Etter frysing har blandingen de samme egenskapene som de annonserte stoffene fra kjente merkevarer. Sammensetningen vil sette pris på overflod av antioksidanter som senker aldringsprosessen.
  • Om sommeren trenger du en frossen infusjon som hjelper med solbrenthet. Før frysing, hell aloe juice i den forberedte væsken med en hastighet på 1 ts. på 12 kuber.
  • Hvis du bruker dekorative kosmetikk hver dag, unnlater du ikke forberedelsene til å bruke sminke. For dette er en blanding av avkjølt infusjon i en mengde som er nødvendig for å fylle en standardbeholder og ½ ts. Nyttig. olivenolje. Som et resultat vil huden bli myk og strålende, og grunnlaget og fundamentet vil bli jevnere.
  • Det er mulig å bli kvitt akne, rense porene og få et sunt rødt ved å blande tørket kamille og mynte (1 ts hver). Fyll dem med 1 kopp kokende vann, send til et vannbad. Etter 15 minutter, avkjøl væsken og tilsett ½ ts. juice: gulrot, agurk og sitron. Etter frysing vil du motta isterninger, noe som gir ansiktet ditt høy kvalitet, rensing og sunn, jevn farge.

  Regelmessighet vil være nøkkelen til suksess, så bruk din favoritt metode daglig. Beauticians anbefaler å prøve alle mulighetene for å finne den rette for deg.

  Naturprodukter er noen ganger årsaken til allergier, før du bruker et nytt produkt, bør du alltid teste for en allergisk reaksjon.

  Hvordan ellers å bruke kamille

  Hvis du fortsatt har avkok av kamille, ikke kast den bort. Væske kan brukes til andre prosedyrer:

  1. En avkok av kamille er egnet for morgenvask og gir en jevn farge til ansiktet for hele dagen. Forbereder en liten mengde dagen før, legg den i kjøleskapet, og om morgenen vil egenskapene ikke gå tapt.
  2. Denne væsken kan erstattes og tonic, og aktiveringen av metabolske prosesser vil ikke være verre enn ved bruk av butikkproduktet.
  3. Ukentlig komprimering vil øke effektiviteten av alle tiltakene som tas.

  konklusjon

  Kryoterapi utføres ved ulike metoder: Bruk is med kamille til ansiktet, du vil være fornøyd med resultatet. For å glemme utvidede porene eller pigmentplettene trenger du ikke bruke store mengder, fordi alle komponentene er tilgjengelige og koster en krone. Det vil ta noen minutter om dagen, og forbedringene vil ikke vare lenge. Og nøkkelen til suksess vil være regelmessigheten av prosedyrene.

  Kamilleisbiter for ansikt hjemme

  Siden antikken har kvinner forsøkt å bevare sin ungdom og skjønnhet, ved hjelp av alle mulige måter og ikke sparer midler for dyre kosmetikk og salongprosedyrer. Men selv dette gir ikke alltid resultatet.

  Og i jakten på alle slags kosmetiske innovasjoner, har mange av det rettferdige sexet glemt et så enkelt og rimelig verktøy som kan oppdatere, forynge og tone huden - en isbit.

  Lær hvordan du bruker calendula spirit tincture i ansiktspleie i vår artikkel.

  egenskaper

  Hvilke egenskaper har kamille is? Det er bevist at smeltevann, som blir til iskube, berører huden, har mange nyttige egenskaper:

  • cellemetning med fuktighet;
  • aktivering av blodstrømmen til huden (med iskremmassasje);
  • forbedrer hudtone;
  • reduksjon av sebum sekresjon;
  • økt metabolisme;
  • forbedring i hudfarge.

  Kamille is har enda flere nyttige egenskaper. Den er egnet for enhver hudtype: tørr og normal - oppdaterer, renser og myker, fet - desinfiserer, reduserer betennelse.

  Hva kreves for produksjon?

  For å lage et så godt naturlig hudpleieprodukt som kamilleis, trenger du ikke store utgifter. For dette trenger du:

  1. Tørr farmasøytisk kamille.
  2. Rent vann.
  3. En liten gryte.
  4. Gass eller sil.
  5. Kapasitet for is.
  6. Fryser.

  Oppskrifter hjemmelagde masker til ansiktet med sennepsolje finnes her.

  Viktig redaksjonell rådgivning

  Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

  Cooking oppskrift

  Hvordan lage is fra kamille for ansiktet hjemme?

  Den enkleste måten å forberede er å hælde to spiseskjeer av tørr kamille med ett glass kokende vann, la det stå under lokket i flere timer, og hell deretter i isform og fryse.

  For oljeaktig og problematisk hud, er det å foretrekke å fremstille mer konsentrert is.

  For å gjøre dette, helles tre spiseskjeer av tørr kamille med et glass kaldt vann, kokes, og så lavt som mulig, la kjøttkraft stå i fem minutter. Etter dette blir kjøttbøten igjen å stå i omtrent fire timer, deretter filtrert, helles i mugg og frosset.

  For tørr og normal hud, kan du lage is med samme system, bare to spiseskjeer skal tas med tørr kamille, og "smør" kjøttbøllen i bare et par minutter over lav varme.

  Hvordan bruker du?

  Disse isbiter skal rengjøres ansikt. Men for at denne prosedyren skal gi maksimal fordel, må du følge en rekke regler:

  • Det er best å utføre prosedyren om morgenen, etter å ha våknet opp og en time før natts søvn;
  • hud før prosedyren skal rengjøres;
  • gnidning bør utføres langs massasjelinjene;
  • gni ansiktet, ikke trykk hardt på huden, bevegelsen skal være glatt og lett;
  • Den optimale tiden for prosedyren er ikke mer enn to minutter;
  • Etter prosedyren skal huden tørke ut på egenhånd;
  • etter femten minutter kan du tørke ansiktet med tonic eller bruke en krem.

  Effekten av søknaden

  Kamille har en masse helbredende egenskaper, som bare forsterkes av kulde. Det er derfor bruken av kamille-isbiter er så effektiv:

  1. Ansiktshuden blir mer hydrert.
  2. På grunn av økt blodgass utløses metabolske prosesser, hudtonen opprettholdes, hudfarge forbedres.
  3. De antiseptiske egenskapene til kamille tillater å tørke betennelsen.
  4. Daglig gni ansiktet med isbiter tjener til å forhindre rynker.
  5. Spor av tretthet i ansiktet er borte.
  6. Fremmer sløvhet i huden.
  7. Advarer utseendet på mørke sirkler under øynene.

  Kan jeg bruke valnøttolje for ansiktspleie? Finn ut svaret akkurat nå.

  Kontra

  Som en hvilken som helst kosmetisk prosedyre, tørker et ansikt med kamille is har en rekke kontraindikasjoner:

  • alvorlig betennelse i ansiktet (vanlig akne er ikke ment);
  • ulike sykdommer i ansiktets hud;
  • Tilstedeværelse av dilaterte blodkar på ansiktet;
  • kroniske sykdommer i ENT organer.

  Kamille - et lagerhus av næringsstoffer. Isen som er oppnådd ved avkokingen av denne planten øker kraftig alle sine fordelaktige egenskaper.

  Et slikt enkelt og rimelig verktøy vil bidra til å eliminere mange problemer med ansiktets hud, se attraktivt og selvsikker i alle aldre.

  Det viktigste er ikke å være lat og hengi seg selv med kule prosedyrer hver dag, blir belastet med positive følelser for hele dagen!

  Er det mulig å bruke is mot akne i ansiktet

  Spesialister i skjønnhet hjemme anbefales ofte å tørke ansiktet med isbiter. Kald - har lenge vært kjent, betyr at det toner og forynker huden.

  Etter å dekke dekslene med isbiter, blir de mer elastiske og stramme.

  Folk med problematisk hud er interessert i å vite om is hjelper akne.

  • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
  • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
  • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
  • Helse til deg og din familie!

  Utvilsomt kan bruken av frosne urtedekk, fruktkomponenter, honning, brus og essensielle oljer helbrede huden fra akne.

  Men bare hvis du lager mat og lærer å bruke kaldt.

  I tillegg er det viktig å ta vare på huden, rengjør det grundig, fukt og ikke presse akne.

  Hvordan bli kvitt akne hjemme

  Mange farmasøytiske og kosmetiske produkter finnes mot akne eller akne.

  Men innholdet i dem av kjemikalier i noen jenter forårsaker fiendtlighet.

  I tillegg er kosmetikk av høy kvalitet ikke billig. Derfor har ikke alle muligheten til å bruke det regelmessig.

  Dette gjelder også å besøke en skjønnhetspleie.

  Prosedyrer for ozonbehandling, peeling og ultralydsrensing av huden, er selvsagt effektive.

  Men det tar mer enn én økt å oppnå positive resultater.

  Det skjer at en kvise sprang opp uventet før en viktig begivenhet eller en dato.

  Foto: En kvise som plutselig hoppet på ansiktet ditt, kan forstyrre alle planer.

  For raskt å hjelpe ham modne eller oppløse, kan du bruke en av følgende måter:

  • pille "Streptocid" knust i pulver, tilsett litt aloe juice og en dråpe jod. Konsistensen skal vise seg som en tykk vass. Utslett behandles punktvis, for ikke å provosere en brenning av sunt vev. Antistoffet vil ødelegge bakterier og lindre betennelse, aloe vil berolige huden, og jod vil tørke akne;
  • Lokalt brukes en blanding av en skje med potet juice og honning til akne. Verktøyet kan brukes daglig, uten frykt for skade;
  • Masken av knust hvitløk har antibakterielle egenskaper. Hvitløk skal finhakkes og legges på ansiktet smurt med olivenolje. Dekk masken med gasbind eller bomullsklut fuktet i kaldt vann. Eksponeringstiden er 15 minutter. Huden blir synlig renset og mettet med gunstige vitaminer;

  Foto: maske med leire hjelper tørr utslett

  • rengjør dermis i 15 minutter med en maske fra en spiseskje hvit leire, 10 dråper sitronsaft og en teskje calendula tinktur. Så mye vann legges til blandingen slik at det ser ut som tykk krem;
  • Du kan hogge aloe-bladene i en mush, og dermed forberede en ansiktsmaske. For å gjøre dette, hell bitene med et glass vann, insister i en time og kok i 2-3 minutter. Etter avkjøling blir massen påført ansiktet og eldret i 20-30 minutter. Skyll deretter med varmt vann. På sluttstadiet av prosedyren skal ansiktet smøres med en fuktighetsgivende krem;
  • Slå egghviten inn i et kjølig skum, legg til fullkornsmel og havremel over hele ansiktet. Etter fullstendig tørking, skyll blandingen med varmt vann og fukt huden

  Foto: Maske med havregryn og protein lindrer betent hud

  • Masken fra en spiseskje honning, noen få dråper hydrogenperoksid og en spiseskje aloejuice har en sterk tørkingseffekt. Denne masken bør ikke holdes på huden i mer enn 15 minutter, og brukes også til tørr og sensitiv dermis.
  • Rens porene vil hjelpe frisk agurk uten hud. For å gjøre dette gnides massen på en rist og helles en liten mengde kokende vann. Den resulterende vasselen bør være litt vannaktig. Masken påføres i en halv time. Dekker etter at prosedyren er renset, bli kvitt sorte prikker og lysere;
  • vanlig tørr gjær skal blandes med stivelse i like store mengder. Du kan fortynne den tørre blandingen med naturlig yoghurt, kefir. En enda bedre kosmetisk effekt fra masken vil være hvis du legger til noen dråper sitronsaft eller eukalyptus essensiell olje.

  Oppskrifter lotioner og tinkturer

  I salongene for rensing av huden på ansiktet er mye brukt fruktskall.

  Organiske syrer bidrar til å exfoliere døde hudceller i epidermis, åpne porene og tone opp.

  Masker av sitrusfrukter, bær kan gjøres hjemme.

  For å gjøre dette må du rengjøre komponentene fra peeling, hogge og påfør huden.

  Foto: forbedrer hudens maskermask

  I stedet for en butikk tonic uten alkohol, naturlig juice fra gresskar, viburnum, sitron, oransje vitamin vitaminiserer huden.

  For å fjerne akne i stedet for lotion, kan huden tørkes med rene vegetabilske oljer:

  • gran - desinfiserer, anesthetiserer og beroliger;
  • rosa - en utmerket antiseptisk;
  • tea tree - lindrer betennelse og ødelegger virus;
  • havtorn - eliminerer flekker etter akne, gjenoppretter og whitens huden;
  • pelargoner - normaliserer talgkjertlene, aktiverer blodsirkulasjonen.

  Problemområder gnides med ren aloe juice.

  Foto: Tilsetning av essensiell olje til ethvert verktøy øker effektiviteten.

  Anlegget er helt trygt og gavnlig effekt på huden av enhver type.

  • Før bruk blir bladene avkjølt, pakket inn i papir og plassert i kjøleskap i 2-3 dager.
  • Du kan klemme saften og bruke den som en lotion to ganger om dagen for å tørke ansiktet;

  Strawberry infusjon

  • For å forberede infusjonen må du ta et halvt glass modne saftige jordbær, legg dem i en glassburk.
  • Hell der 200 gr. alkohol eller vodka, lukk lokket og la det stå i 3 uker på et mørkt sted.
  • Før infusjonen skal filtreres, og tørk deretter huden hver dag om morgenen og før sengetid.

  Jordbær kan erstattes av bær av sort currant eller bringebær.

  Foto: bringebær tinktur kan brukes som en lotion

  Urte tinktur

  • Du vil trenge en spiseskje med urt St. John's wort, humle og malurt.
  • Ingrediensene helles over 200 ml kokende vann og infunderes.
  • Etter avkjøling, tilsett en teskje drue- eller eplecidereddik og 100 ml alkohol til infusjonen.
  • Før du tørker ansiktet ditt med denne lotionen, må du fortynne det med filtrert vann.

  Hjelper Acne Ice?

  Hvorvidt is hjelper med akne, avhenger av hvilke ingredienser som skal brukes til å gjøre det.

  I kombinasjon med kalde kan fordelaktige stoffer fjerne huden av bakterier, betennelser, og gi det et strålende og friskt utseende.

  Når det brukes riktig, rengjør nyttige isterninger huden av akne etter to uker med vanlig tørking.

  Hvordan gjør det

  For vasking av egnet is, tilberedt fra vanlig mineralvann.

  Foto: kald eksponering

  Hver morgen, tørk bare ansiktet med is for å våkne opp og oppdatere deg selv.

  Selv vanlig vannrenset og frosset i isbiter har en positiv effekt på dermis:

  • I kontakt med varm hud begynner isen å smelte, metning av stoffet med nyttig fuktighet;
  • kald fremmer større blodgass til huden;
  • små rynker er jevnet;
  • øker tonen og elastisiteten i vevet;
  • kulde smelter porene
  • reduserer sebum sekresjon;
  • regenereringsprosesser lanseres;
  • betennelse, rødhet, hevelse;
  • lokal immunitet øker, huden blir mindre utsatt for infeksjoner, og akne er mindre vanlig.

  Kulden bidrar til innsnevring av de subkutane kapillærene og utvidelsen av store kar.

  Etter eksponering for is gjenoppretter vevene sin normale kroppstemperatur. På grunn av dette økes blodsirkulasjonen og metabolisme, så vel som cellemetabolismen er forbedret.

  Video: "Foryngende isterninger"

  Hvordan lage kuber for vasking

  Kranvann skal ikke brukes, det inneholder klor, rust og andre ikke-fordelaktige stoffer.

  I stedet for vann i skjemaer kan du fryse:

  • fersk fruktjuicer;
  • aloe juice, kalanchoe;
  • urte dekoksjoner;
  • potet vann;
  • biter av frukt;
  • blader og blomster av urter.

  Flytende komponenter helles i mugg og legges i fryseren over natten.

  Foto: Kosmetisk is med biter av frukt og urter

  • Hvis du bruker frukt eller grønnsaker, legges et stykke først i form, og helles deretter med væske på toppen.
  • En kube er nok til å tørke ikke bare ansiktet, men også halsen, det decollete området.
  • Det er uønsket å lagre urtebiter i mer enn en uke, og frosne juice i mer enn 3 dager.
  • Sitrus juice er halvt fortynnet med vann, resten brukes i ren form.
  • Du kan lage kuber fra fersk hjemmelaget melk med vann i like store deler. Gni med melk vil bidra til å bevare ungdommen og er egnet for moden og sliten hud.

  Hvilke produkter lindrer akne? Finn ut her.

  Å tørke huden

  • For normal hud kan du fryse avkok av kamille, johannesurt, peppermynte, plantain og violette blomster.
  • Bleking ansiktet ditt og bli kvitt spor av pigmentering vil hjelpe gni ansiktet med isbiter av persille kjøttkraft. Roten av anlegget knuses, brygges med et glass kokende vann og får lov til å brygge til det avkjøles. Etter spenning suges buljongen i mugg og plasseres i en fryser. En kvist eller et persilleblad kan fryses helt med vann.

  Eventuelle komponenter må velges etter hudtype.

  fet

  Olje derma elsker calendula, bjørk knopper, decoctions av coltsfoot og malurt, nettle, suksess, cikoria rot.

  Foto: Calendula infusjon har antiinflammatoriske effekter.

  Disse ingrediensene reduserer aktiviteten til talgkjertlene, huden blir mattet og mindre skinnende.

  • Eikgress og calendula blomster brygger og insisterer, legg til en klype brus.
  • I en avkok av salvie kan du legge til en teskje sitronsaft.

  tørr

  For tørr hud fryse saften av røde bær, fersken, agurk, avkok av kronbladene i hagen rosen og sitronbalsam.

  På grunn av vitaminer, fruktkomponenter perfekt fuktighet, kjempe peeling og gjøre huden myk.

  • En halv teskje olivenolje legges til en avkok av linden før frysing. Det nærer huden med gunstige stoffer, som danner et beskyttende fettlag etter tørking.
  • Du kan oppløse en teskje honning i et glass vann og fryse. Honning fukter og nærer huden, bidrar til mykhet.

  Foto: isbiter med mynte og sitron

  For behandling av utslett

  Fra akneutslett bouillon som mint, grønn te, kamille godt hjelp.

  • Grønn te skal kokes kokende, men allerede litt avkjølt vann. Dette er en flott tonic. Du kan også fryse svart te - det gir en sunn hudfarge. Karkad rød te er kjent for sin evne til å glatte ansiktsrynker.
  • Eteriske oljer tørker ikke bare huden. De er frosset med vann (10 dråper eter per glass vann).
  • En spiseskje salt skal fortynnes i 250 ml varmt vann, avkjøles og fryses. Du kan bruke vanlig bordssalt eller sjø. Slike tørke godt rene porer fra smuss.
  • 5-6 laurbærblade brygges med et glass kokende vann og holdes på brannen i ca 10 minutter. Laurel er en antiseptisk, men har en bestemt smak.
  • Rist rå poteter, klem saften med gasbind og hell den i mugg. Poteter kan knuses i en blender eller bruk en juicer.

  Fra kamille

  Foto: Forberedelse av kosmetisk is med kamille

  Blomster av planten har anti-inflammatoriske egenskaper, desinfiserer huden, lindrer betennelse.

  • For forberedelse av isbiter med kamille trenger en spiseskje knuste blomster.
  • De trenger å helle et glass kokende vann, deretter over en lav varme i 10 minutter og insistere i minst 30 minutter.
  • Etter kjøling, stram kjøttkraft og hell i mugg.

  Du kan også sette en kamilleblomst i form og hell mineralvann (uten gass).

  Fra Hypericum

  • For å lage is fra Hypericum vil det trenge en spiseskje blomster og et glass kokende vann.
  • Blandingen skal kokes i 5-10 minutter, og avkjøles og belastes før frysing.

  St. John's wort helbringer godt sår og sprekker, ødelegger bakterier.

  Hvordan bruke

  Når du bruker isterter, bør du prøve å ikke overkjøle huden.

  Foto: Kryoterapi hjemme

  Du trenger ikke å bruke is til en seksjon i mer enn 4-5 sekunder.

  Tross alt kan overdreven effekt av kulde provosere utseendet til enda flere utslett.

  Derfor er det nødvendig å følge noen regler:

  • forfengelig ansikt, men vask det ikke med såpe;
  • huden kan dampes
  • is, uten å trykke lett på dekslene;
  • Lys sirkulære bevegelser terninger ledet over ansiktet;
  • litt mer intense gni akne-berørte områder;
  • Hvis huden er følsom, så pakk isen i et rent flanell stoff eller bomullserviett;
  • hvis det er enda en svak brennende følelse, blir prosedyren umiddelbart avsluttet;
  • Etter prosedyren, blett ansiktet med et papirserviett;
  • Ikke gni huden med et håndkle, noe som kan føre til mikrotraumas;
  • ved første tørking gjenta ikke mer enn 2-3 ganger i uken.

  Bevegelsen skal rettes fra hakenes midtpunkt til ørepennene, fra overleppen til templene. Fra midten av pannen må du flytte til kantene (som om du tegner sollys), og deretter behandle øyenbrynslinjen. Tørk øvre øyelokk, fra det indre hjørnet og det nedre - fra utsiden.

  kryoterapi

  Medisinsk klinikk bruker profesjonell kryoterapi ved hjelp av flytende nitrogen.

  Foto: Kryoterapi prosedyre i en skjønnhetssalong

  Etter en grundig undersøkelse og finne ut årsakene til akne, er hun utnevnt av en hudlege.

  Prosedyren tillater ikke bare å bli kvitt akne, men også for å forynge huden, kurere seboré og andre patologier.

  Hver sesjon varer ikke mer enn 5-7 minutter, og løpet av kryoterapi er fra 7 til 17 dager.

  vitnesbyrd

  Indikasjoner for kryomassasje er:

  • acne;
  • alder flekker;
  • postacne;
  • sliten, sløv hud;
  • rynker.

  Kald stimulerer produksjonen av aktive stoffer med celler (kollagen, elastin).

  Metabolske prosesser lanseres, vev regenererer raskere og ser sunnere ut.

  Men det er også ulemper med salongprosedyrer - de må gjentas, de koster mye penger.

  Er det alltid mulig å bruke kaldt

  Foto: Tilstedeværelse av rosacea - en kontraindikasjon for bruk av kulde

  Bruk av kulde har sine egne kontraindikasjoner:

  • kronisk bihulebetennelse;
  • akutte smittsomme sykdommer (ARVI, influensa, herpes, etc.);
  • hudfølsomhet for allergiske reaksjoner;
  • vaskulær sykdom (kupperose);
  • åpne sår;
  • sensitiv hud.

  anmeldelser

  Positiv tilbakemelding fra kvinner som regelmessig gni ansiktene med isbiter, snakker for seg selv.

  Hva å gjøre hvis akne dukket opp og kløende? Finn ut her.

  Kan det være akne fra røyking? Les videre.

  Effektiviteten av kryoterapi har lenge vært bevist vitenskapelig. Og det spiller ingen rolle om prosedyren utføres i en profesjonell salong eller hjemme.

  Tørk ansiktet med isbiter bedre om morgenen.

  • Dette vil hjelpe kroppen til å bevege seg bort fra søvn, hylle opp og gi et godt humør.
  • Isen vil lindre puffiness under øynene, skjuler sporene til en søvnløs natt.

  Etter å ha husket følelsen av friskhet, er huden energisk og vil se uttonet og hvile hele dagen.

  Hvordan bruke is fra akne på ansiktets hud

  Gitt ulike moderne behandlinger for akne og akne på huden og deres prising, er det vanskelig å tro at et effektivt stoff kan være helt gratis. Eller, i det minste, koster bokstavelig talt en krone. Men selv dermatologer hevder at slike metoder eksisterer. For eksempel anbefaler mange eksperter å tørke ansiktet ditt med is for hudpleie. Men ikke rush å løpe i kjøleskapet! Alt er litt mer komplisert enn det som synes ved første øyekast.

  Hvorfor isen er bra for menneskelig hud

  Temperaturen av stoffet er hovedindikatoren i denne saken. Isen kjøler kjølig ned huden ved kontakt i minst tid.

  • Under denne effekten blir blodsirkulasjonen akselerert umiddelbart. Metabolismen forbedrer, som følge av at huden begynner å være nært næret av alle nødvendige stoffer. Først av alt, er det nødvendig å ta hensyn til at oksygen trenger inn i dermis mye mer aktivt. Dette er nok til å forbedre tilstanden til dekselet.
  • På grunn av kulde smelter de forstørrede sebaceous kanalene. Av denne grunn er is en god hjelper i å behandle akne. Det er kjent at med slike betennelser ekspanderer porene betydelig og inflame. Dette er hovedårsaken til aktiveringen av talgkjertlene. Etter å ha smalt kanalene ved hjelp av is, er det nok å bare handle på kjertlene og normalisere sitt arbeid for å eliminere utslett. Ikke forstyrre bruken av ekstra antibakterielle midler.
  • Kald lindrer irritasjon. Dette er nyttig i enhver patologi. I omsorg for sunn hudfunksjon spiller ingen rolle. Men i tilfelle sykdom vil fjerning av irritasjon definitivt være til nytte.

  Hvordan kan vi øke den positive effekten av is på huden

  Vanlig frosset vann vil fortsatt være nyttig, med tanke på funksjonene nevnt ovenfor. Men du kan selvstendig styrke den positive effekten. For å gjøre dette er det nok å forberede kuber for å tørke huden ikke fra vanlig vann, men med tillegg av spesielle medisiner. Det finnes komplette oppskrifter for å lage såkalte kosmetiske isterninger. Blant massen av alternativer kan du velge den som er perfekt for deg. Det er nødvendig å være oppmerksom på slike indikatorer som:

  1. Formålet med hvilken du skal bruke isbiter.
  2. Den patologien du skal kurere, hvis det ikke handler om standardomsorgen til dekselet.
  3. Metoder for bruk. Her vurderer hyppigheten av bruk, samt spesifikke hudområder som må behandles.
  4. Type hud. Ulike kuber påvirker huden annerledes. Derfor bør valget gjøres, basert på typen av dermis.

  I oppskriftene er det en detaljert beskrivelse av de positive funksjonene. Husk å vurdere dem hvis du har bestemt deg for alle oppgavene. Forresten, hvis du ønsker det, kan du bruke flere oppskrifter på en gang. Bare skifte mellom forskjellige terninger, hvis alle alternativene er riktige for deg å ta vare på den berørte eller til og med sunne huden.

  Populære Oppskrifter for å lage akne is

  1. Is fra akne fra buljong av Hypericum

  Effektiv middel for rask rengjøring av huden fra ulike betennelser. Det vil også bidra til å redusere fettnivået og rydde opp i sebaceous kjertler. Først må du forberede buljongen selv. For å gjøre dette, hell en spiseskje Hypericum i pannen og dekk med et glass vann for 250 milligram. Kok væsken over høy varme, reduser nivået til et minimum og la kjøttkraften koka i ytterligere 15 minutter.

  Slå av varmen, la væsken stå i en time til den er helt avkjølt. Du trenger selve buljongen, så spenne den, og la plantene være separate. Hell det resulterende produktet i en isform og sett i fryseren. Tør ansiktet ditt flere ganger om dagen med ferdige kuber. På kvelden før sengetid, for eksempel kan gni med is erstatte vaskeprosedyren. Etter dette må du sørge for å behandle huden med en ekstra krem.

  2. Isakne fra kamilleavkok

  Et annet effektivt alternativ som brukes til samme formål. Skiller seg ut i bare noen få funksjoner under tilberedningen. Kamilleavkok er mindre konsentrert, så det anbefales å ta ikke en, men tre spiseskjeer av tørkede planter. 250 milliliter vann vil også være påkrevd. Gjenta prosedyren som i den siste oppskriften: Hell kamille med væske og koke over høy varme. Senke nivået til de svake, la kjøttkraften koka i maksimalt 7 minutter. Dette er nok for at væsken skal ta alle de fordelaktige egenskapene til anlegget.

  Du kan umiddelbart lage et par isformer på samme prinsipp. Verktøyet har nesten ingen utløpsdato, slik at du kan ta forkokte terninger når som helst og gni ansiktet ditt. Som med alternativet St. John's Wort, anbefales dette verktøyet å bruke minst to ganger om dagen.

  3. Kubber av akne fra aloe juice

  Verktøyet er noe vanskeligere å forberede, men som praksis viser, begrenser resultatet klart tiden. Den viktigste aktive ingrediensen er aloe, en plante hvis fordeler for huden har lenge blitt bevist og testet i praksis av tusenvis av virkelige pasienter. Sværheten ligger i det faktum at du må dele preparatet i flere stadier.

  Det er nødvendig å klemme saften fra plantens nedre blad. Men først må produktet opprettholdes til ønsket nivå. For å gjøre dette, vikle bladene i flere lag tykk papir og sett i kjøleskapet i to uker. Først da kan presse saften.

  For å oppnå maksimal effektivitet, legg til urteavkok til saften (hvilken som helst av alternativene ovenfor). Du kan bruke et forhold på tre til ett, hvor 25% er urte avkok. Denne blandingen vil forbedre effekten av aloe på huden og gi ekstra forsiktighet, takket være de fordelaktige egenskapene til plantene. Væske skal også helles i form og plasseres i en fryser. De resulterende kuber kan tørke ansiktet en gang om dagen.

  Meninger av eksperter om bruken av isbiter for ansiktet løp opp. Mange av dem hevder at rette er veldig nyttig, men ikke for alle pasienter. Se førstegangsinformasjon i videoformat:

  Du kan oppnå gode resultater ved å gni ansiktet ditt med is fra forskjellige stoffer. Alt avhenger av de konkrete målene du satte for deg selv.

  Hvordan is fra kamomill til ansikt sliter med hudproblemer

  Påvist pleieprodukter - en god nærende krem, en avkok av helbredende urter, is fra kamille for ansiktet - er i stand til å støtte ansiktet i en tone ikke verre enn dyre kosmetiske prosedyrer og få huden til å lyse med helse. Du trenger ikke å melde deg på et ansiktskryomassasje, det er nok å kjøpe naturlige planteråvarer på apoteket, lage avkok, fryse terninger fra det. Hva er hemmeligheten av virkningen på huden av kulde, og hvordan dens gunstige effekter forbedrer helbredende egenskaper av kamille, foreslår vi å lære av artikkelen.

  Fordelene med å kjøle huden

  Først, la oss snakke om hvordan isbiter, uansett om de er hentet fra vanlig vann eller kamilleavkok, påvirker huden. Hva er grunnlaget for uttalelsen om fordelene med kortsiktig kjøling?

  1. Kaldt fungerer på reseptorlaget av huden som en stressfaktor. Blodkarene er skarpt smale, reduserer varmen, men så snart kontakt med is stopper, øker kapillærblodstrømmen. Blodstrømmen aktiverer metabolske prosesser, frigjøring av hormoner, nærer huden med næringsstoffer.
  2. Når frysepunktet forvandles, blir det identisk med det som er tilstede i kroppene i kroppen vår. Gni med is er metning av epitelet med strukturert smeltevann, stimulerende fornyelse på mobilnivå, gjenoppretting av kollagenelasticitet.
  3. Is strammer og renser porene, senker sebaceous kjertlene, så kaldt gni er spesielt nyttig for fet hud.
  4. I varmen, tørker ansiktet ditt med en isterning med planteekstrakter (mynte, kamille, calendula) også hyggelig. Prosedyren erstatter vask, oppfrisker, oppdaterer huden, fjerner fett, svette.

  Vær oppmerksom på! Aktivering av metabolske prosesser under påvirkning av kaldt stress fører til cellefornyelse, dermed effekten av foryngelse, stramming av falming hud. Men resultatet er bare en systematisk bruk av kosmetisk is i kombinasjon med andre restorative prosedyrer.

  Kamillehelter

  Foryngelse, healing huden med is med kamille for ansiktet er basert på fordelene med denne fantastiske planten - den ubestridte lederen i en lang liste med medisinske urter. Hva vet viten om det?

  • Det er den mest kraftige naturlige antiseptiske. Den mest verdifulle delen av blomsten er hamazulen. Det har antiinflammatoriske, beskyttende egenskaper, er inkludert i antioxidantgruppen av stoffer som forhindrer oksidative prosesser i celler, og derfor for tidlig aldring.
  • Biologisk aktive forbindelser med planteavkok (infusjon) trekker nedbrytningsproduktene fra cellemetabolisme ut av huden, adsorberer og fjerner toksiner.
  • I folket har kamille alltid blitt brukt som et blekemiddel - for å fjerne fregner, eliminerer pigmentering.
  • Ekstraktet fra blomstene har en beroligende egenskap, det lindrer, lindrer irritasjon av huden, kløe, allergiske manifestasjoner.
  • Det frosne ekstraktet nærer det kaldstimulerte epitelet med vitaminer A, C og mikroelementer.
  • Takket være flavonoider i blomsten, beskytter den huden mot skadelig ultrafiolett stråling og forhindrer de skadelige effektene av stråling.

  Hvilke hudproblemer vil kamilleis takle?

  Et stort pluss av kamille is for å tørke et ansikt er at den passer for folk med forskjellige hudtyper. Litt å endre oppskriften, legge til visse komponenter i buljongen, skaffer vi kosmetisk is av den "målrettede" effekten - i noen tilfeller - vi fukter mer, i andre - vi tørker den. Hvilke hudproblemer adresserer den enkle prosedyren?

  • Eliminerer tørrhet, peeling.
  • Strammer sliten hud, forbedrer turgor.
  • Strammer porene, reduserer oljeaktige sekresjoner, reduserer akne.
  • Det lindrer, lindrer betennelse, rødhet, kløe.
  • Healer spor av akne, tørker problem hud, fjerner fet glans.
  • Bleker.
  • Fjerner puffiness, mørke sirkler rundt øynene.

  Hvis en ung jente regelmessig tørker ansiktet med kamille-isbiter, kan du uten dyre verktøy og kremer. Vil sette pris på prosedyren til eieren som er utsatt for irritasjon, sensitiv hud. Tørr hud blir tvert imot mykere, mer elastisk.

  Tips! Ismassasje skal ikke bli misbrukt om vinteren. Etter tørking skal huden "komme til liv" i flere timer. Hvis du umiddelbart går i kulde, kan du få betennelse eller en virusinfeksjon.

  Alternativer for å lage vitamin kuber

  For å forberede den klassiske versjonen av is fra kamille til ansiktet, trenger du bare 2 ingredienser - rent vann av god kvalitet og hele eller knuste kurver av blomster. Proportjoner - 1 spiseskje råvarer per 200 g glass kokende vann.

  Medikamentkamille helles kokende vann, dekk oppvaskene med lokket, insister til væsken er helt avkjølt, filtrer deretter gjennom gasbind eller en fin sil. Det viser seg en gjennomsiktig infusjon av gylden farge. Det helles i en støpt beholder for is, frosset.

  Å avlaste tretthet og hydrering

  Kamille er harmonisk kombinert med andre urter, den helbredende effekten av blanding er bare forbedret. Is fra kamille avkok med tilsetning av rosehip og salvie er egnet for å tørke ansiktet av eiere av tørr fading hud. For å forberede 200 gram infusjon, ta hver type råmateriale en teskje, infusjonstid - en halv time.

  For å eliminere peeling

  Hvis huden er utsatt for flaking, anbefales det å legge til tea tree olje til kamille is til ansiktet like før frysing (3-4 dråper per kopp væske). Alternativer er mulige - lavendelolje, sandeltre, rosmarin.

  For bleking

  Hvis dagsorden er kampen mot fregner, lag kubene med blekningsegenskaper. Kamille seg selv har fotoprotektiv egenskaper, men hvis sitronsaft legges til infusjonen (en fjerdedel av det totale volumet), vil blekingeffekten bare øke.

  Mot akne

  Kamille is er vant til å bli kvitt akne. Til dette formål, i like store mengder, som 1 spiseskje, ta en kurv med kamilleblomster og kalendula. Råvarer stekker 400 g vann, kokes, deretter avkjøles og fryses.

  Preparatet tørker effektivt problemområder, lindrer betennelse.

  Tips! Profesjonelle kosmetologer anbefaler isbiter fra urtekoking, som skal lagres i fryseren i ikke mer enn 1-2 uker. Den første mengden nyttige stoffer reduseres siden tid, derfor er det bedre å forberede ferske infusjoner.

  Regler for å tørke ansikt og nakke med is

  Slik tørker du ansiktet med isbiter med kamille for å få ønsket resultat og ikke skade helse. Det er noen regler.

  1. Før bruk skal kuben smelte litt, slik at skarpe kanter og jags, som kan forårsake skade, er borte.
  2. Hvis huden er tørr, legg litt olje på isen (lavendel, sandeltre, te).
  3. Tørk ansiktet ditt langs massasjelinjene, som vist på bildet nedenfor.
  4. I ett område, ikke hold et isstykke i mer enn 2-3 sekunder, og ikke stram den generelle prosedyren i over 5 minutter.
  5. Fuktighet etter prosedyren kan bare være litt våt eller la den tørke i seg selv.
  6. Umiddelbart etter bruk av is bør en person ikke bli utsatt for varme (ta en varm dusj, bad).

  For kryomassasje er det kontraindikasjoner. Det er bedre å nekte denne isen hvis det er vaskulære sykdommer, for eksempel rosacea. Ikke eksperimentere med kulde, ha åpne sår i ansiktet, magesår og også kroniske sykdommer (antrit, otitis media, tonsillitt).

  Flere Artikler Om Typer Acne