Kosmetisk is til ansiktet har blitt brukt siden antikken for å forynge, og salongkryoterapi prosedyrer er kjent for å bidra til å holde huden naturlig strålende, glatt og rødaktig. Så hvorfor skal en kvinne ikke bruke naturens kraft til sin skjønnhet ved å kombinere urtete, for eksempel med den fantastiske effekten av isbiter på ansikt og nakke? Hvordan tørke du ansiktet med is riktig og hvilke oppskrifter er det beste vi skal snakke i dag.

Hele kraften i naturen er i dine hender, det er mange fordeler med kryomassasjeprosedyrer:

 • tilgjengeligheten av produkter
 • fuktighetsgivende og foryngelse,
 • fjerning av ødem,
 • bli kvitt akne
 • utjevne fine rynker,
 • munterhet om morgenen.

Og alt du trenger er å lagre på is i en uke. Hvorfor tørke ansiktet ditt med isen du allerede har sett, pluss hele "herdingen" kan erstatte kjøpet av ulike kremer og tonics og redusere tiden for personlig pleie.

Fordeler og skade på isbiter

Tørk ansiktet ditt med is - utrolig bruk. Ett minutt - det er kontraindikasjoner, og reglene for å gni ansiktet med isbiter, les alt dette i vår artikkel. Og selvfølgelig vil vi gi topp beste oppskrifter for isbiter etter vurderinger, hvilke urter som mest brukes av kvinner, hvilke frukter og grønnsaker er mest effektive og fordelaktige for huden.

Hvem er den mest hensiktsmessige prosedyren?

Først av alt er is egnet for hud som lider i høst og vinter fra tørking og flaking. Dermed tempereres det om sommeren, vil du unngå negative konsekvenser i fremtiden.

Mest av alt er det fading huden som trenger cryomassasje, det vil si kvinner på terskelen på 30-40 år kan aktivt tørke ansiktene sine med isbiter for å glatte fine rynker. Dette er en naturlig trippelvirksomhetskosmetikk, som du ikke trenger å betale fabelaktige penger på.

Og selvfølgelig er is et nødhjelp for personer med forstørrede porer, fet hud, utsatt for akne, akne og komedoner, utsatt for hevelse.

Hvordan gni med isarbeid?

Isbiter anses å være en slags stress for huden, men så å si nyttig sjokk! Hvis du tempererer huden din riktig, vil den gi deg et strålende utseende, og hver dag vil det gløde enda mer.

Effekten av is på huden er å utvide de dype porene og begrense overflaten. Det vil si at det øvre laget av epidermis blir glatt, og rynker blir merkbart mindre. I tillegg har is en tendens til å mate huden ved å regulere frigivelsen av subkutant fett.

Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at nærliggende kapillærer til overflaten av huden er en grunn til å konsultere en kosmetolog. Siden det kan true å bryte av fartøyene og ikke bidra til skjønnhet i det hele tatt, men heller å couperose.

Når er det best å tørke ansiktet med is om morgenen eller om kvelden?

Meninger om kosmetologer og kvinner i denne saken er delt, den første snakker om behovet for å "behandle" ansiktet om morgenen og det andre - om morgenen og om kvelden. Samtidig er kvinnens isbiter varierte, noen understreker behovet for å lage forskjellige avkok eller fryse juice. Og andre bruker en oppskrift hver annen dag.

Hvordan tørker du ansiktet med is?

Om kvelden er det bedre å bruke is med beroligende effekt - mynte, melissa, kamille. Om natten må du rense huden fra smuss, og deretter bruke isterninger. Vask med is, vurderinger bekrefter, har en positiv effekt, tvinge huden til å fungere skikkelig, dag og natt. Det må bare utføres handlinger langs massasjelinjene, slik at det ikke er mulig å eksponere for is og hud i ca. 2 minutter, noe som gir huden en "pusterom" hvert 5. sekund.

Urter brukt til isbiter blir best samlet og tørket av deg selv hjemme. Hvis dette ikke er mulig, så er det beste alternativet å kjøpe medisinsk kamille, mynte, melissa, lind, rosehip, St. John's wort, plantain,...

Isbiter til ansiktet - oppskrifter som har de beste vurderingene

Kamille isterninger

Kamilleisbiter

Kamille is har gunstige egenskaper: redusere betennelse, hudirritasjon. Fuktighetsgivende, kombinert med å balansere fettutløsningen, bidrar til å utstråle huden din, eliminere fet hud, bli kvitt akne. For å bedre brygge gresset, bør du helle et glass vann (renset) 2-3 skjeer med medisinsk kamillefarge. Kok deretter og kok i ca 5 minutter med lokket lukket på brannen. Insister og hell i fremtidige isbiter med kamille for ansiktet.

Slik fryser isbiter fra persille

Persille i isbiter

Persille har bleking egenskaper og inneholder vitaminer av skjønnhet og ungdom. Etter å ha frosset kjøttkraft og blandet med hakkede greener, kan du kvitte seg med alder flekker, fregner så snart som mulig. Det er nok å helle persilleblade med kokende vann og la det gå i ca 30 minutter, eller svette i ca. 15 minutter. Som kosmetikere sier, er det best å lage juice fra fersk persille (klemme gjennom gassbind). Slike juice anses å være foryngende, og i kombinasjon med kulde vil den få kraften i trippelvirkning (pluss bleking).

Isbiter med mynte og te (grønn / svart)

Mint kan brygges både uavhengig og kombinert med sitron. Legg til noen dråper i avkok av mynte eller te, og du er garantert å få en super-lotion rensing og foryngende huden.

Te har evnen til å tone opp fra innsiden, og ikke bare når du drikker det, men også å handle utenfor. Fjern sirkler og hevelse under øynene, du kan lett. Hvis du bruker en sterk bryggegrønn / svart te. Svart gir en annen positiv effekt - fungerer som en soling, noe som gir huden en brunfarge. Men grønn - en god antioksidant - vil lindre betennelse, lindre akne og stramme huden. Tørk ansiktet med is fra akne kan være, hvis du bruker brewing grønn te med sitron.

Is med sitron - til alle anledninger

Denne måten å forynge huden er svært populær blant den kvinnelige befolkningen, og kosmetologer har lenge sagt "ja" til denne frukten. Tørre ansiktet med is og sitron er effektivt for fet hud, forstørrede porer, betennelser og akne, alder flekker og fregner. Denne frukten er full av vitamin C, noe som betyr at når det herdes, renser det fra alle bakterier og smuss. For tørr hud kan citrus også noen ganger brukes, for eksempel i kombinasjon med honning og grønn te.

Her er 5 mer superoppskrifter for isbiter til ansiktet av rynker, hvilke kvinner vellykket bruker for skjønnhet:

 1. Melkis - for rask avhending av "kråkefødder" og forhindre dannelse av nye rynker;
 2. Linden blomstre og crimson leaves - bli kvitt rynker;
 3. Urten av Hypericum, Marigold (calendula) og kamille - med fet og kombinasjonshud - strammer porene og reduserer betennelse.
 4. Agurk og aloe juice kuber er det beste middel for fading hud, strammer, fukter og reduserer betennelse;
 5. Is for huden rundt øynene, der den er spesielt sensitiv, er laget av potet juice, melk eller grønn te.

Frukt i isbiter - bra eller dårlig?

Frukt syrer er en frelse for alle kvinner, bare hvis det ikke er kontraindikasjoner i form av allergiske reaksjoner. Du kan tørke ansiktet med isbiter fra ferskpresset juice eller fortynnet med vann (kokt, destillert, sølv).

Slike frukter og grønnsaker er i stor etterspørsel blant kvinner: massen av vannmelon og melon, en blanding av gulrotjuice og sitronsaft (øk hudton og elastisitet), agurk, jordbær persille, bringebær, kåljuice, sitrus (bleket), avokado, banan, ananas, persimmon, sitrus, ingefærrot (forynge, hindre rynker).

Vannmelon is for ungdommelig hud

Hvordan lage isterter fra grønnsaker og frukt? I utgangspunktet er de vridd i en puree på noen måte, minst mildt, for å bevare vitaminer - knuse med en gaffel eller hogge med en blender. Du kan bruke både juice og masse. Den tilberedte blanding helles ganske enkelt i mugg og i fryseren. Det viser seg en slags is til huden.

Kan jeg tørke ansiktet mitt med is? Fordelene og skader av kulde

Naturligvis kan vi ikke gå glipp av muligheten til å advare deg om at kosmetisk is ikke alltid er hensiktsmessig og gunstig for huden, for eksempel anbefaler kosmetologer å bruke mineralvann uten gass eller fryser din egen lotion. Så, noen ganger gni et ansikt med is er bra eller dårlig, et relevant spørsmål, og dette er svaret på det.

Her er de beste tipsene (regler) om hvordan du bruker isterninger, som skal følges:

 • Ikke herd huden i vinter;
 • Unngå prosedyrer for sensitiv hud;
 • Påfør bare langs massasjelinjene;
 • Gni ansiktet med is under couperose (vaskulære "stjerner") er forbudt;
 • Is kan lagres i minst 5 dager, da mister den sin fordel med halvparten;
 • Det er tilrådelig å skylle ansiktet ditt med kaldt vann i flere dager før du begynner å gni med is;
 • For tørr hud er det bedre å smøre huden med en fettete krem;
 • Det er forbudt for forkjølelse og sinus, feber;
 • Isbiter er allerede kontraindisert for personer med fading og tørr hud (avansert alder), unntatt stress, er det lite sannsynlig at de hjelper huden til å glatte ut. Flere radikale metoder er nødvendig;
 • Fokus på din hudtype - fet, tørr, normal eller kombinert, følsom.

Is for fet hud, for tørr og normal hud

Eteriske oljer fra frukt og grønnsaker, urter, melkeprodukter og honningbiter er egnet for tørr hud. Oljeskinn oppfatter perfekt virkningen av avkok av kamille, kalendula (også mot betennelse), Johannesjurt, peppermynte, tørke ansiktet med is fra grønn te. For normal og kombinasjon er is egnet for enhver hud (alle urter beskrevet ovenfor), frukt og grønnsaker pluss kombinasjonene. For det følsomme og problematiske er det bedre å ta St. John's wort, plantain, kamille, nettle, bruk potet juice, aloe, så vel som tang, kaffe.

Kaffe eller brygget cikoria (lage isbiter)

Så, vi har presentert deg de beste tipsene og oppskrifter av kosmetisk is for ansiktet hjemme for skjønnhet av kvinner. Husk at forkjølingen senker aldringsprosessen og at de ikke snakker mot slik "herding", men fordelene kan ses umiddelbart etter flere prosedyrer. Først gir du deg selv livskraft for hele dagen, og for det andre er du garantert å forbedre din hudtilstand. Vel, hva er ikke den beste analogen til alle kremer og lotioner sammen? Fornøyelse, og bare. Og vi kan bare ønske alle kvinner skjønnhet, men ikke glem det indre - sjelenes skjønnhet!

Is for rynkets ansikt. Fordel og skade, oppskrifter med melk, kamille, aloe, persille, kaffe, oljer, sitron

Kryoterapi er en kosmetisk prosedyre som effektivt kan ta vare på integumentet. Prosedyren består i eksponering for kald hud. I skjønnhetssalonger er kryoterapi dyrt, men det kan også gjøres hjemme. Det er mange enkle oppskrifter som hjelper til med å rense huden av rynker ved hjelp av is til ansiktet.

Fordelene og skaden på isen for huden

Bruk av is til ansikt for kosmetiske formål er en utbredt prosedyre i skjønnhetssalonger. Is kan forandre utseendet på kort tid.

Under påvirkning av kald hud blir:

 • stram;
 • får et friskt, sunt utseende;
 • rynker er glattet;
 • forynget hud.

I noen tilfeller kan is være skadelig. Predisponerende faktorer:

 1. Forkjølelse.
 2. Høy temperatur
 3. Skader på huden.
 4. Fysiske sykdommer i alvorlig form (hjerteinfarkt, etc.).

Hvis situasjoner utelukkes i hvilken is som vil skade helsetilstanden, har eksponering for kulde på huden direkte indikasjoner.

Hva skjer med huden når den blir utsatt for kulde

Når kroppen er i kontakt med lave temperaturer, oppstår et støtrespons på siden.

Dette uttrykkes av:

 • i å forbedre metabolske prosesser;
 • i akselerere blodstrømmen;
 • i å forbedre muskeltonen.

Når du er utsatt for kaldt hudfarger i ansiktet, som er nærmere overflaten, taper det øyeblikkelig for en kort periode.

Ligger dypere, tvert imot, utvide.

Denne prosessen forbedrer blodstrømmen. Cellene begynner å aktivt motta næringsstoffer og oksygen. Starter oppdateringsprosessen.

Kryoterapi fremmer hudforyngelse. På grunn av virkningen på reseptorene som er ansvarlige for varme og sirkulasjonssystemet, trekkes det opp, og alderrelaterte rynker forsvinner. Åndsvern av huden er hemmelig, ansiktet blir sunt og friskt.

Indikasjoner for kryoterapi

Kontakt med forkjølingen øker blodstrømmen. Dette aktiverer tilførselen av verdifulle næringsstoffer som fornyer huden.

Face is bør brukes hvis:

 • huden skreller av;
 • forstørrede porer;
 • høyt fettinnhold
 • det er betennelser i ansiktet;
 • utseende av rynker på ansiktet;
 • konstant eksponering av huden til eksterne faktorer (kald, støv, overdreven varme);
 • skinnende, skinnende hud.

Kontra

Det er kontraindikasjoner for bruk av is til ansiktet:

 1. Kald allergi.
 2. Rosacea.
 3. For følsomt, tynt, mykt ansiktsdeksel.
 4. Betennelse (mange akne, sår, hudormer).
 5. Hjerneslag.
 6. Katarrale tilstander, sykdom i brystkreftene.
 7. Tilstedeværelsen av åpne sår.
 8. Omfattende betennelse i åpne stadier.
 9. Hudssykdommer.
 10. Sykdommer i sirkulasjonssystemet og blodårene.

Cuperose er preget av nedsatt blodsirkulasjon i små kar. Slike sjokkterapi kan bidra til dannelsen av nye vaskulære stjerner.

Valg av ingredienser til frysing

Is for rynker, oppskrifter som er enkle, kan gjøres selvstendig. Til dette formål passer en rekke ingredienser.

Alt avhenger av det ultimate målet som forfølges:

 • toning;
 • løfte den;
 • pore reduksjon;
 • fettutvinning;
 • glatting (bli kvitt rynker).

For å lage is, bruk følgende produkter:

Is med kamilleavkok

Kamille påvirker ansiktets hud på den beste måten:

 1. Beroligende.
 2. Myker.
 3. Lysere.
 4. Reduserer manifestasjoner av betennelse.

På et apotek, er denne blomsten solgt i form av hakkede urter, eller i engangsfilterposer, noe som i stor grad forenkler fremstillingsprosessen. For å lage is med kamille bør du brygge et glass kokende vann 1 ss. l. gress. Insister under lokket lukket i en halv time. Hell kjøttkraft i form og legg i fryseren.

Påfør isterter må tørke ansiktet. Du kan gjøre dette 2 ganger om dagen. Når du løper is på ansiktet, bør du følge massasjelinjene. Tørk med et håndkle er ikke nødvendig, du må vente på full naturlig tørking. Da må du sette på huden som brukes daglig krem.

Med melk

Ved konstant bruk av melk oppnås et omfattende resultat, siden produktet:

 • Nærer huden med vitaminer;
 • bidrar til å øke elastisiteten
 • forynger;
 • glatter rynker.

For å lage is bør melk fortynnes med vann i halvparten. Spred fortynnet melk på skjemaene beregnet på is og sett i fryseskapet i kjøleskapet til det størkner. Tørk ansiktet en gang om dagen.

Is for ansiktet, tilberedt på grunnlag av melk, vil lindre ansiktet ditt fra rynker, og også takle problemet med poser under øynene.

Med aloe

Aloe vera er egnet for problem hud, hvor manifestasjoner av allergiske reaksjoner ofte oppstår. Og også denne planten klarer seg godt med en fett type integument.

Nyttige egenskaper av aloe:

 • har anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaper;
 • hjelper i kampen mot akne;
 • behandler pustulære betennelser;
 • Nærer huden med næringsstoffer;
 • spiller rollen som en beskyttende barriere mot den negative påvirkning av miljøet;
 • Lyser alder flekker;
 • manifesterer seg som en kraftig antioksidant.

Aloe inneholder:

 • jod;
 • sink;
 • silisium;
 • fluor;
 • jern,
 • natrium;
 • kobber;
 • ligniner, som forbedrer penetrasjonen av næringsstoffer inn i huden;
 • Allantoin - et stoff som brukes i kosmetologi og forbedrer huden;
 • Vitamin E og beta karoten krever frie radikaler, forhindrer aldring.

Aloe har alle uvurderlige egenskaper for huden, den har en ledende posisjon blant de "levende" kosmetikkene. Det er bedre å velge en voksen plante-scarlet, det vil bidra til maksimal sluttresultat. Is for ansiktet fra rynker (oppskrifter med aloe har forskjellige variasjoner) kan tilberedes hjemme og effektivt påføres ansiktets hud.

Til dette formål er det nødvendig:

 • klipp planten på roten;
 • Skyll godt under rennende vann;
 • tørk med et papirhåndkle;
 • bruker en blender til å male til en tilstand av vassel;
 • å distribuere i former for is;
 • sett i fryseren.

Du kan bare bruke aloe juice, etter å ha klemt blandingen gjennom osteklær. Hvis det ikke var noen levende plante på hånden, så i apoteket kan du kjøpe ampuller med aloe-ekstrakt (kostnaden er minimal).

Is for ansiktet av aloe juice bidrar til å eliminere rynker og beroliger huden

Du kan fryse planten i form av avkok fra knuste blader. Det er også mulighet for å kombinere aloe juice eller konsentrere seg med andre ingredienser.

For eksempel kan du lage is for å rense og toning ansiktet:

 1. Trenger å ta 100 ml tranebærjuice. For å gjøre dette, presse tranebærene gjennom osteklær.
 2. Tranebærkonsentrat fortynnet med 100 ml renset eller mineralvann uten gass.
 3. Aloe juice (2 ss. L.) Fortynnet med tranebærjuice.
 4. Hell blandingen i mugg og frys.

Tranebær inneholder syrer som:

 • blokkere enzymet som ødelegger kollagen, som er ansvarlig for elastisiteten og elastisiteten i huden;
 • rens huden
 • smale porer.

Tørk ansiktet med aloe-kuber trenger hver natt.

Med persille

Persille er et uvurderlig lagerhus med gunstige egenskaper som forbedrer kroppens funksjon og forvandler ansiktets hud.

Denne grønn bidrar til å opprettholde kvinnelig skjønnhet, så hun:

 • vitaminiserer huden;
 • nærer godt
 • toner opp;
 • forfriskende;
 • blekemidler;
 • fjerner puffiness og rødhet i øyelokkene.

For forberedelse av is persille må løvene hakke fint. De er fylt med kokende vann og infundert i 30 minutter. Det avkjølte konsentratet skal plasseres i et kjøleskap for frysing. Persille is kan brukes både om morgenen og om kvelden.

Med kaffe

Fersk kaffe har et stort antall positive egenskaper, den har følgende tiltak:

 • antiseptisk;
 • antibakterielle;
 • stimulerende;
 • oppkvikkende.

Koffein har en positiv effekt på ansiktets hud:

 1. Det toner.
 2. Vinner.
 3. Opprettholder vannbalanse.
 4. Syntetiserer kollagen og elastin, som fører til løft og foryngelse av huden.
 5. Fungerer for å forbedre hudfarge.
 6. Beskytter mot foto aldring.
 7. Den har lymfatiske dreneringsegenskaper.

For tilberedning av kaffebiter må du brygge på vanlig måte naturlig sterk malt kaffe. Strekk drikken med en sigte i en separat beholder. Spred formen av den filtrerte væsken og sett i fryseren.

Søk etter kosmetiske formål og kan ikke filtrere kaffe. Det sammen med bakken skal helles i former og fryser. Ved hjelp av is fra ikke-filtrert kaffe kan du kjempe med cellulitt. Bruk den til ansiktet. Kaffesjø forbedrer blodsirkulasjonen og er en kraftig antioksidant. Denne versjonen av is kan veksles med en varm komprimering.

Isbiter kan erstattes av morgenvask, gni ansiktet.

Med sitron

Denne frukten har en stor liste over positive egenskaper:

 1. Den har en antiseptisk effekt.
 2. Sitronsaft bekjemper ulike huddefekter (akne, hudår).
 3. Ta vare på problemhud.
 4. Syrer av frukten påvirker forbedringen og styrken av immuniteten.
 5. Den har en høy antibakteriell effekt som bidrar til behandling av akne.
 6. Renser porene.
 7. Reduserer rødhet.
 8. Eliminerer fettinnholdet.
 9. Whitens huden.
 10. Det gjør akne og akne flekker mindre merkbar.
 11. Gir hudfarge et sunt utseende.
 12. Fjerner døde celler ved å jobbe som pilling.
 13. Bløder og forbedrer elastisiteten til epidermis.

For å lage is bør du fortynne sitronsaft med vann i like store mengder og fjerne blandingen i fryseren. Vask sitron kuber bør være to ganger om dagen.

Is med tilsetning av essensielle oljer

Is til ansiktet av rynker, oppskrifter som diversifiserer noen dråper aromatisk olje, forynge og stram huden.

Effektiv i kampen mot rynker er oljer:

Fordelene med essensielle oljer for ansiktet er beskrevet i tabellen.

Kamille isbiter for ansiktsvurderinger

Morgen tortur (som tørker is?). Mote og skjønnhet

I dag bestemte jeg meg for å gni ansiktet med et stykke gressis. Vel, det er forferdelig, mine fingre stivnet enda. Hvem andre plager seg så mye om morgenen? Er det noen effekt fra denne prosedyren?

lese anmeldelser. vel og formen!

Jeg torturerer meg ikke i det hele tatt (du liker ikke denne prosedyren - slutte å gjøre det). Jeg liker det bare. Jeg er mer munter etter det, og nesen min stoppet rødme :)

Spørsmål har samlet seg.. Mote og skjønnhet

Kan jeg få flere spørsmål på en gang: 1. Tea tree oil. Hva bruker du det til? Jeg leser at mange har det på vei. På jobben tilbyr jenta olje fra Oriflame, er det verdt å kjøpe eller er det bedre å kjøpe en annen? 2. I henhold til ditt råd, vil jeg kjøpe sølvlinjens vaskeleg (vurderinger er gode og prisen for forsøket er lav). Hva tonic anbefaler du? 3. Jeg leser det for å redusere poser under øynene, du kan tørke det med is. Hva tror du sannheten kan være?. Jeg har en gang lest at gnidning med is er dette.

Kan du fortelle meg om kosmetikk, pro! Mote og skjønnhet

Spør, kunnskapsrike mennesker. Fra en kronisk mangel på søvn, er det mange rynker: ((((under øynene og rundt munnen, synes det er planlagt Hva ville bringe dem, hvis før at kosmetikk ikke er brukt, nesten Prøvde rem Lierak deridium - nifiga:.. (((jeg kan Vichy. prøv det. Bare nå - del dine erfaringer? :)

Rengjøring kluter med aloe vera og Chicco Baby kamille.

Chicco Baby Moments Rengjør kluter med aloe vera og kamille, 0+ - mild rensing og baby hudpleie. Et av de uunnværlige tilbehørene til baby hudpleie er våtservietter. Chicco Baby Moments kluter [ref-1] er laget av mykt, ikke-vevet, cellulosebasert materiale, slik at de har en veldig delikat tekstur. De renser forsiktig og fukter babyens hud. Formel med to urte ingredienser: aloe vera og kamille - perfekt for rensing huden under.

Tanning. Om hans, om jente

Fortell meg, vær så snill, hvor kan jeg kjøpe soling og hvor mye koster det nå? Jeg pleide å bruke Amber Soliar (Garnier Lab). Kan du gi råd om hva annet?

Anti-Aging Serum Avon Anew Essential.

God dag! I dag vil min anmeldelse bli viet til nyheten av den fjerde Avon-katalogen - anti-aging ansiktsserum "Maksimal ungdom" Anew Essential. I katalogen det er presentert som en SMART serum, er det faktisk prøve å forstå) Så, det nye produktet er pakket i en pappeske av gyllen farge og beseglet i glimmer. Inne i boksen kan vi se selve serumet, hvis rør er laget i form av en kapsel. Det øverste laget av røret er gjennomsiktig, plast, og det er inne i det.

Er CLINIC passende? Mote og skjønnhet

Jeg husker ikke at en dag var ansiktet mitt rent, uten akne og hudormer. De "gode" rådgiverne på en gang oppfordret meg til å håndtere "trykket" av denne skjønnheten, og siden da har jeg blitt plaget. Maskene, hvis de hjelper, vilt hud, etter dem brenner huden med ild. Min hud er fet, og nå bor jeg i et veldig varmt klima (Latin-Amerika), forferdelig støv og varme. En lokal dermotolog rådet meg til å bruke bare CLINIC kosmetikk. Vennligst informer meg om hva jeg skal gjøre? PS! Jeg er i kosmetikk.

Alice, prøv å ikke bruke alt som "vilt hud, etter at huden brenner med ild." Denne reaksjonen sier bare en ting - dette kosmetiske produktet er ikke egnet for huden din.

Vanligvis for fet hud utsatt for utslett verre situasjon enn varme og støv - for å komme opp med er rett og slett ikke er mulig: ((For en hud trenger bare vanlig, og derfor ganske mild, men effektiv rensing på noe å brenne i ansiktet bør ikke være..

Er det mulig under dine forhold å lage et elementalt desinfeksjonsmiddel tonic (på beroligende urter som calendula, aloe, etc.) ikke veldig alkoholholdig og på godt vann. Vask dem hele tiden.

Jeg lurer på hvordan huden ser ut til kvinner i ditt område? Hvis de er alle glatte og glatte der, så er det noen lokal løsning på problemet. Få en kjæreste eller lokal tjener med god hud :))

Stivelsesrynke masker er effektive oppskrifter.

Oppskrift først. For fremstilling av hjemmeagenten basert på potet-stivelse må blandes i en ren glassbeholder en teskje av stivelse, så mye varme frisk melk og en teskje av enhver kvalitet vegetabilske oljer (i stedet for produktet kan anvendes smeltet mykt smør). Blandet grundig til en homogen pastaform, massen skal påføres jevnt på renset og dampet ansiktshud, hvorpå.

Hjelp råd. Mote og skjønnhet

Jenter, på grunn av varmen på ansiktet mitt og halsen har begynt dukker kviser :( aldri skjedd :( har kjøpt en masse penger (sannsynligvis tenåringer), akne, fet hud, kviser, men ikke får noe bedre. Jeg vasker hele tiden. Kanskje noe vil du anbefale?

og hva en avkok skal være i isbiter. Mote og skjønnhet

Jeg bestemte meg for å se på meg selv, og om kvelden skulle jeg tørke ansiktet mitt med isbiter, og hva slags kjøttkraft skulle jeg fryse? Jeg har blandet hud, nærmere oljeaktig, uttalt porene i T-sonen, en liten subkutan utslett på pannen - generelt vakker, og bare :)

Vask med is. Mote og skjønnhet

En bekjent anbefales, grit hjelper henne mye, men jeg vet at med dette må du være veldig forsiktig. Hvordan bestemme om fartøyene er nær hud og kan gnides med is rundt øynene? Jeg er 31, problemer - forstørret porer, etterligner rynker. Frys naturlig grønn te, hjelper det å håndtere slike problemer?

Svært fysiognomi. Mote og skjønnhet. Konferanser på 7th.ru

Jeg lo i går ved sengetid. Anstendig så narevelas. Det var en grunn. Eller kanskje ikke. -)) Ikke så viktig nå. Om morgenen kunne jeg knapt åpne øynene mine. Jeg ser på verden som i en tank gjennom embrasuren: gjennom slisser! Åh, og vasket det med varmt vann, så kaldt, og med poteter, rå foran øynene (sov nesten igjen). Forresten hjelper poteter godt. Men hvem kjenner andre folkemyndigheter for denne opprøret? Jeg vet at det er bedre å ikke gråte slik, men fortsatt.

Et spørsmål om skjønnhet :). Mote og skjønnhet

Hei alle sammen! Godt nyttår og god jul! For ferie modnet spørsmålet :) leste i et magasin intervju med Sophie Lauren, hvor hun avslører hemmeligheten bak huden uten rynker - hver dag, tørke ansiktet med isbiter. Og jeg bestemte meg også for å gjøre denne prosedyren, det er veldig fint, jeg må si :) Jeg fyller tebladene med svart eller grønn te i isformen. Men jeg trodde, kanskje er det mer effektivt å brygge gresset? Og hva er egnet for fet hud? Og hvem bruker det, er effekten? Kanskje selv masochki.

Vask med isbiter - hvordan? Mote og skjønnhet. Conference.

Jeg bestemte meg for å tone opp det blekne ansiktet i ansiktet ved å vaske med isbiter. Hvordan brygger du urter som du kan kaste utover tusenfryd? Og den faktiske prosedyren? Først vasker du ansiktsvaskeren, og tørker den med is istedenfor tonic? Eller vi samler kuber i hender og vi vasker dem, og så tørker vi med tonic? Om morgenen og om kvelden eller bare om morgenen? Fortell lidelsen, plz!

Brew, som skrevet på boksen. Jeg har en venn "besatt" med urter, så hun sier at det er bedre infusjon i et vannbad (veldig kort, kaster kaldt vann) enn sobsno teblader med kokende vann gresset. Jeg tror henne - SPESIAL! :))

Du vasker vasken din, så du kan tørke med en isbit og forsømmer å forsømme tonic. Uansett vil den andre ikke helt erstatte den andre, og "toning og forfriskende" mekanismene er forskjellige. Det er mulig både om morgenen og om kvelden. Bare se om kapillærene dine er synlige, eller følelsene er ubehagelige, så bør du ikke bli båret med is. Pass på at etter - fuktighetskrem av hudtype.
Lykke til :)

Hva er meningen med ansiktsmassasje med is? Mote og skjønnhet

For å opprettholde ansiktet i mindre eller mindre anstendig tilstand, anbefaler en spesialist en ansiktsmassasje med is på en rik krem. Og de som fulgte hans råd, sier de - resultatet er fantastisk! Rynker er redusert, hudfarge er super! Jeg forstår ikke hva som er poenget her - bare gni is med kuber er noe som styrker fartøy, forfriskende og så videre. Men hvor gjør fett krem? Generelt har jeg hørt en ekstremt negativ mening om slik isgubbing - som det er stressende for huden.

Krem av rynker rundt øynene, gi råd, pliz. (Spørsmål.)

Advise, pliz. Tynn lys hud alder grunne for 30. Det virker som om noen år ville jenta bare kalle blinde. Er det virkelig verdt å ta en japansk kvinne eller noe annet? (Woofer har aldri bestemt seg, og det er tvilsomt at jeg er paranoid, selv om jeg er glad for sjampo). MB noe kurs? De som ønsker å sende til butikken, også, takk :)

fredag, boltatelnoe, piggy skjønnhet hemmeligheter (budsjett).

Dens 2 stykker så langt.. kanskje noen ikke vet 1. Frosne isterninger (vann, men bedre kamille) vi vasker ansiktet og nakken om morgenen. 2. Maske mens du er i badekaret på ansiktet, jordet havregryn i blendrelle + honning + ol.maslolo drop. Refresh og er nyttig for ansiktsnøkkel. Jeg liker det!

Hva vi vasker? Mote og skjønnhet

Jenter, hvem vasker hva? Jeg er ikke veldig heldig med huden, vann fra springen er ikke egnet, umiddelbart på ansiktet irritasjon etter vask. Jeg klarer meg fortsatt: filtrering av vann, spesielt for dette, jeg kjøpte et Barrier-filter, fryser mye is i engangsposer og vasker ansiktet mitt hver morgen. Advis, kanskje for sommeren, hvilke urter (infusjoner) å fryse? Og så er jeg redd for at selv ansiktet blir vant til isen, og igjen vil irritasjonen begynne ((((((

Nice!. Mote og skjønnhet

Jeg kan ikke dele! Allerede flere mennesker uavhengig av hverandre ga meg et kompliment om ansiktssnusen! Huden, de sier ren, glatt, gløder bare! Og det er ingen hemmelighet! Billig billig kosmetikk "Clean Line", pluss en skrubbe (den samme) annenhver dag, noen ganger hydrogenperoksid fra svarte punkter. Huden var alltid stygge, ikke stryket, og her og da var det små daglige arbeid som ga et godt resultat. Uten megabyx innskudd for "glatt delikat hud" - og jeg har en fett og pimply. (C.

Ser deg best - raskt! Ambulanse for ansiktet ditt.

. Legg deg ned, sett komprimerer på øynene og legg stille til de er helt kule. Deretter pakk iskuben i gasbind og løp den rundt øynene - fem ganger i en retning og fem ganger i den andre, langsomt og forsiktig. Det er presserende å slappe av og lindre stress. Plasser to håndfull tørket kamilleblomst (tilgjengelig på apoteket) i 2 liter kokende vann. La over lav varme i ti minutter og la stå i en halv time. Stram infusjonen og hell væsken inn i badekaret. Ligge i vannet i femten minutter. Hvis du samtidig drikker et glass grønn eller kamille te, vil gleden bli enda sterkere. Det vil bli en veldig viktig begivenhet. I tilfeller der jeg må se på alle.
. Magien varer bare fem til seks timer, men mens den fungerer fungerer den fantastisk. Jeg ser frisk ut og hviler, og fine rynker er nesten usynlige. Jeg bruker Flash selv rundt øynene. Men du må allikevel forlate ballen før vognen blir til et gresskar. Krymp porene og fikse kosmetikk. Hell rosenvannet inn i en liten isform og frys den. Fjern terningene, pakk inn osteklæren og sveip over ansiktet og nakken. Dette er en veldig hyggelig prosedyre som lukker porene, og hvis du gjør det samme ved å klappe bevegelser over sminke, hjelper det å "fikse" kosmetikkene. Lagre, akne! For behandling av akne hos voksne, anbefaler min farmakolog Kristin Salor Normaderm.

Haster hjelp med irritasjon. Mote og skjønnhet

Jenter, det gjorde jeg i går bruden threading (hårfjerning tråd), hele halsen og haken drysset alvorlig irritasjon (((The bryllup på lørdag. Calls gråt, sakzala jeg Bepanten, hva annet kan være mer av en ambulanse ?? jeg absolutt zamazhu i Lørdag, men du må hjelpe på en eller annen måte. Takk på forhånd!

RF (termisk) løft og mer om poser. Mote og skjønnhet

Jenter, god ettermiddag, jeg har to spørsmål: 1. Hvem-tråd gjorde et kurs av prosedyrer RF (termisk) løfte over hele ansiktet. Hvordan er effekten? 2. Plutselig var det poser under øynene (jeg er 37). I utgangspunktet, nærmere det indre hjørnet av øynene. Hvilke prosedyrer kan fjernes, samme termiske løft eller injeksjoner med hyaluronks, kan jeg savne noe annet? hjemme gjør jeg en løftemaske for Clarence og vev Shiseido med retinol. Sistnevnte sparer, men ikke mye og bokstavelig talt for en dag eller to.

Sesongoppdatering. Hjemmekosmetikk | Ansiktet

. Ser du i speilet, føler du deg som en dragonfly fra en fabel som nylig har dekorert livets fest, og nå er det overflødig og unødvendig? Ikke gi opp - engasjere seg i "kosmetiske reparasjoner", ved hjelp av de beste oppskriftene om høsten. Nå er det riktig tidspunkt for dette! Ice løft morgen og kveld gni på massasje linjer ansikt, hals og bryst med isbiter frosne ferskpresset juice av gulrot, vannmelon, melon, fersken, pære, granateple, druer. La juiceen stå i ansiktet i 15-20 minutter, skyll deretter med kaldt vann og bruk en nærende krem. Og du kan bruke infusjon av kamille, suksesjon, plantain, mynte eller lime farge (en spiseskje med tørre urter i et glass med kokende vann) eller grønn te. Denne toning-prosedyren beroliger følsom hud og strammer fading, avlaster.

SamoSPA. For skjønnhet og glede. Massasje og SPA

. Svan exfoliates alt overskudd, havregryn mykner og hvitt. Huden blir jevn og elastisk. Denne prosedyren gjøres best om natten, ettersmøring ansiktet med en nærende krem, legg deg til sengs og vent på resultatet. Gni med is. Huden trenger en tone, huden skal vite at bryr seg om henne. Om morgenen, for eksempel i stedet for å vaske med rent vann, er det mye mer behagelig å gni ansiktet med et isstykke. Huden vil friske, våkne og skinne. Og is kan bli laget av urteavkok, kamille, for eksempel desinfiserer og hvitt. Du kan fryse og te, svart - beroliger, grønntoner. Og is fra kaffe skal brukes som naturlig soling. Hvis det er ønskelig og klart, kan det gis å gni med is til hele kroppen, som et resultat.

Kosmetikk for røykere. Ansiktspleie

. Men hvis du ikke kan sende sigaretter til å ignorere, er det i din makt å minimere skade ved hjelp av spesiell kosmetikk. Røyker på ansiktet Stoffer inneholdt i sigarettrøyk ødelegger kollagenfibre, huden mister sin elastisitet, for tidlige rynker vises. Skipene blir skjøre, som et resultat av hvilken mikrosirkulasjonen av blod forstyrres, vaskulære "stjerner" vises. Ansiktet kjøper en jordaktig fargetone, sirkler og vises under øynene.
. Dermacosmetics inkluderer produkter fra Laboratoire Bioderma, Avene, Ducray, A-Derma. Tobakk inneholder mange giftstoffer som kroppen ikke har tid til å kvitte seg med. De er årsaken til de karakteristiske kretsene under øynene. For å bli kvitt dem, bruk profesjonell kosmetikk, for eksempel fra Vichy eller Lierac. Du kan bruke kalde kompresser eller isbiter, helst fra urteavkok. Kald stimulerer blodsirkulasjonen og lindrer hevelse. Et godt smil - gode lepper, ofte komprimerer en sigarett, mister sin form, skarpe rynker vises rundt dem, noe som gir ansiktet et karakteristisk ondt uttrykk. Injiseringer av Restiline, en biogel med hyaluronsyre, vil hjelpe oss å takle. Beauticians bruker den til å korrigere volum og form.

Dusk brus som beskyttelse han uønsket graviditet.

Hei alle For lang tid gikk ikke. Men et spørsmål oppsto at jeg bare kan spørre her. Jeg har to barn. Det vil si at den tredje graviditeten ikke planlegger. Det skjedde at i ca 2 måneder har vi bare den avbrudde handlingen. Jeg drar fra dette, men mannen min begynte å kategorisk nekte kondomer. Kort sagt, sist gang (3 dager siden) etter badet, sa mannen at noe var bekymret for "om noe skjedde." Utslippene var mindre enn vanlig. Verken sitron eller eddik var hjemme.

Katalog over kjøp på markedet.

KJØP [ref 1] SLIK VELGER [ref 1] BEAUTY KALENDER (rabatt) [ref 1] Internett-butikk med en beskrivelse og vurderinger ons-in med Jim [ref 1] TEKNOLOGI og rekkefølgen av asiatiske ansiktspleie [link -1]

Alt er skrevet på ansiktet. Ansiktspleie

En persons ansikt som en refleksjon av hans fysiske helse. De vanligste hudproblemer. Akne, akne, forstørrede porer, rynker, feber på leppene, fregner: måter å håndtere dem.

Oljeskinn om sommeren. Hjemmet kosmetikk

. Insister 2 timer. Stamme, legg til 1. skje alkohol apotek calendula tinktur. Tørk ansiktet i stedet for lotion. For utvidede porer brukes en komprimering av mynte og kamille for å stramme huden. Bland 1. mynteblader og 1. skje av kamille farmasøytisk, blande. Ta 1ste. av blandingen, fylle en kopp av kokt vann, 20 minutter, filtrer, fukte buljong stykke frottéhåndklær og holde ansiktet til kul, tørk ansiktet stykke is og anvende varm komprimere igjen. Så 4-5 ganger. Fullfør prosedyren ved å vaske med kaldt vann. I varmen, før du påfører en nærende natkrem på huden, vaskes den av med vann eller saltes med salt, surgjøres med sitronsaft. Skyll av kremet med avkok av kamille eller persille etter 20-30 minutter. I løpet av dagen bør oljeaktig hud etter påføring av krem ​​primeres.

Jeg trodde alltid at jeg ville skape meg selv. Kroppspleie

. Kanskje hun ikke fikk nok søvn, og da må du oppmuntre deg selv ved å si i speilet: "Hei! Dagen er begynt! Smil!". Eller jeg er sikker på at alt vil gå som urverk. Matlaging frokost (melke grøt, cottage cheese, gulrot salat med eple), legg kjelen. Jeg drikker et glass varmt vann. Jeg tar en isbit ut av formen og tørker ansiktet og nakken med det (jeg anbefaler alle, effekten er utmerket). Jeg lager blanks til lunsj (du kan skrelle poteter om kvelden). Jeg er en tilhenger av enkel matlaging. Jeg kjøpte en dobbeltkoker. God enhet. Og han kokker nesten alene, og holder maten varm og sunn. Du trenger ikke å konstant overvåke, legge til og redusere brann. Det tar ca 20 minutter å tilberede frokost, lunsj (suppe, andre (siderett og kjøtt, salat)) 75 minutter.

Vi blir kvitt mørke sirkler og 'poser' under øynene.

Hvorfor oppstår de og hvordan de skal håndtere dem?
. Alle kosmetiske prosedyrer som bidrar til å takle dette problemet, er rettet mot å styrke huden på det nedre øyelokk og forbedre mikrosirkulasjonen (lymfatisk og sirkulasjon). Isbiter Hjemme kan vi bruke isbiter med dill og persille. Denne elementære prosedyren bidrar til å raskt oppnå en synlig effekt og er ideell til morgenpleie. Hvordan lage is? Vi tar 1,5 liter vann, kom med å koke, damp opp den hakkede gjengen dill med persille og la den stå. Denne buljongen, etter at den har avkjølt, filtrerer, fyller i skjemaet og fryser. Dill har en drenering.

Mine oppskrifter av skjønnhet og kraft. Hjemmet kosmetikk

Ta vare på deg selv er enkelt. Ikke vær lat

Hvordan slå giftose? Toksikose | Isbiter for nerver

. Den fjerde par se slik ut: legge på bordet, venstre håndflaten opp og ned på toppen - høyre hånd ned til bunnen av de fire fingrene hans høyre hånd hadde skurken av hans venstre hånd. Masser punktet, som hviler ringfingeren, og gjenta derimot. Nervøse isbiter Nervøs, dårlig redd, nær besvimelse? På slike øyeblikk blir manifestasjonene av toksisose forbedret, da det autonome nervesystemet, som styrer de indre organene, og spesielt magen, blir omrørt. Kvalme er et av symptomene på panikkanfall (eksperter kaller dem autonome kriser). Slike angrep forekommer hovedsakelig i forventede mødre med subtil mental organisasjon med følelsesmessig sjokk, og det.
. Dine handlinger. Sett en gyldig tablett under tungen, suge et stykke bomullsull eller et lommetørkle med noen dråper ammoniakk, ta det med i nesen og ta dypt pust. Hell litt valerisk tinktur på stoffet og pust inn den beroligende duften vekselvis i hver nesebor mens du holder den andre. Du kan sette essensielle oljer på mint, citronmelisse, basilikum, kayaputa, rosmarin, anis, fennikel, hyssop eller lavendel på en lommetørkle. Åpne et vindu eller en balkong dør, sitte i en stol, hodet kastet tilbake, eller gå til sengs. Ta det rolig, slapp av og ta en rekke dype puste. Mens exhaling, indeks, midtre og ring fingre i begge hender presser 10-20 sekunder på punktet under brystbenet anatomisk som svarer til solar plexus. Scatter inn

Hva står overfor om vinteren? Hjemmet kosmetikk

. Etter arbeid, vask og tørk ansiktet forsiktig med en rensende lotion. Hold det i kjøleskapet. Men grapefruktisiketter anbefaler vi deg å forberede deg umiddelbart i to uker på forhånd, spesielt for de som har hud med utvidede porer. Hell grapefruktjuice i isbiter og fryse. Tørk huden med en isbit hver morgen, og skyll med kaldt vann etter 10 minutter. Et annet alternativ er å fryse de skrællede grapefruktskivene og tørk ansiktet med dem. Denne eksotiske frukten vil også bidra til å forbedre ditt tarnished hår - det vil gi dem skinn og elastisitet. For å forberede toalettvann basert på grapefruktkrust, trenger du enden av en av denne frukten, som du må endre.

Miste vekt, men se verre ut. Alt om å miste vekt

. Velg sparing betyr - gommazhi - med så små partikler at de nesten ikke føltes. Finesser: vann fra springen er bedre å ikke vaske i det hele tatt. Hvis det er umulig å våkne opp uten vannvask, er det bedre å fylle opp med ren vår eller nøytral mineralvann i flasker. - Før du bruker kremet, er det nyttig å tørke ansiktet med isbiter (helst fra kamille, johannesurt, kalendula, myntdekok) og tørk med et serviett etter et par minutter. Vanlige feil: bruk av alkoholkrem. De dehydrerer huden og skaper ytterligere problemer. Ernæring Etter rensing om kvelden, tilføres en nærende eller regenererende nattkrem til huden. Hvis du ikke trenger å forlate huset hele dagen, kan denne krem ​​påføres om morgenen - dette er en ekstra "dressing" for huden. That.

Skjønnhet fra barnas bord. Hjemmet kosmetikk

. etc.). De er rikt på vitaminer A, E, C, K og er uten allergiske kosmetiske dufter og konserveringsmidler. Så før du heller ut den uferdige blandingen - tørk ansiktshuden. Baby te Baby ble ikke ferdig med teen. Fukt en bomullspinne i det og tørk ansiktet. Fennikel, dill, melissa, kamille er de konstante komponentene til de fleste ferdige tonics. Babyte har en mye mer effektiv effekt på huden enn noen tonic. I tillegg kan te frosses. Og deretter med isbiter for å tørke huden av ansikt og nakke før du vasker. Generelt, som de sier, ville det være et ønske. Det viser seg at det absolutt ikke er nødvendig å bruke penger (og dessuten ikke små) på ferdige kosmetikk når c.
. Baby te Baby ble ikke ferdig med teen. Fukt en bomullspinne i det og tørk ansiktet. Fennikel, dill, melissa, kamille er de konstante komponentene til de fleste ferdige tonics. Babyte har en mye mer effektiv effekt på huden enn noen tonic. I tillegg kan te frosses. Og deretter med isbiter for å tørke huden av ansikt og nakke før du vasker. Generelt, som de sier, ville det være et ønske. Det viser seg at det absolutt ikke er nødvendig å bruke penger (og dessuten ikke små) på ferdige kosmetikk, når alt du trenger kan bli funnet på bordet med barnet ditt. Natalia Baurova.

Ukonvensjonell amming Margarita. Tilbehør.

. Effekten er rett og slett fantastisk! Og hvis det er mye melk, kan det fortynnes med eggeplomme og en teskje honning til konsistensen av kefir og søke om 20-30 minutter på håret før du vasker. Hårets tilstand er sterkt forbedret, spesielt i oppvarmingsperioden. Ja, mange ting kan gjøres - og en ansiktsmaske med havregryn og brystmelk, og en iskrem med ansiktet tørkes, og til og med "Cleopatras bad" fra brystmelken som i lang tid har bodd i kjøleskapet. Det er nødvendig å bruke maksimal laktasjonsperiode i livet ditt - når det fortsatt er mulig! Min mor beundrer hvilke enheter som er nå, og sier at min engasjement kan bli misunnelig, og at mange i mitt sted først vil mate barnet med blandingen. Og vår Margarita i dag er fem måneder gammel, fire av dem.

Hvordan bryr seg huden rundt øynene? Ansiktspleie

. La frost og vind påvirke øyelokkets hud negativt, men kaldt (innenfor rimelige grenser) er den beste måten å eliminere "posene" under øynene og forhindre øyelokkhevelse. Dette kan være gelmasker, "briller" med mentol, kjølte skiver med vanlig agurk eller bomullspinne som er gjennomvåt i infusjonen av urter. Men tørk huden rundt øynene med en isbit er ikke verdt det. For det første har overflaten (jevn jevn utseende) grovhet som kan skade øyets lette hud. For det andre er den isete berøringen full av hypotermi i huden rundt øynene (og dermed dens skade). Regel nummer 2. "Korrekt" kosmetikk Tynt øyelokk hud er praktisk talt blottet for talgkirtler, da.

Ta vare på normal hud. Ansiktspleie

. Ikke-alkoholholdige tonics brukes til å oppdatere ansiktet i løpet av dagen, og du kan tørke ansiktet med en infusjon av urter. Infusjonen blir tilberedt i en termos i 30 minutter med en hastighet på 2 ss. skjeer av knuste blomster til 1,5 kopper kokende vann. Best egnet lime blomstre, farmasøytisk kamille, mynte. Infusjonen avkjøles, filtreres og oppbevares i kjøleskapet, den kan fryses og tørkes av med isbiter. Etter denne prosedyren tar det 20-30 minutter å gå utenfor. En avkok av kli brukes også: 1 ss. skje til 250 ml vann. Bran skal kokes i 30 minutter, avløp og bruk for vasking. Fuktighetsgivende huden Den viktigste innsatsen i omsorg for normal hud bør rettes mot å opprettholde vannbalansen. Feil omsorg.

Gress. Hjemmet kosmetikk

. Hvis du bodde i byen og du er adskilt fra den friske persille fra din egen hage med kilometer langt, ikke fortvil. For det første kan urteekstrakter kjøpes på apoteket, og for det andre har du eller din nabo sannsynligvis mange innendørs planter. Så vanlig aloe - bare et lagerhus med nyttige egenskaper. På kvelden og om morgenen, rengjør ansiktet med et stykke aloe leaf eller isterning fra den frosne juice av denne planten. Slike prosedyrer er nyttige for alle hudtyper. Hvis du har de første rynkene, gjør du din egen superkrem: Legg aloejuice og litt solsikkeolje til petroleumjell eller lanonin. Det er bedre å bruke blandingen to ganger om dagen - om kvelden og om morgenen i 10-15 minutter. For fet hud og akne vil det hjelpe med å maskere med et egg. I pisket eggeplomme helle h
. Cleopatras glede Medisinplanter har en gunstig effekt på hele kroppen. Ikke ved en tilfeldighet, ifølge historikere, nesten alle skjønnhetene i den gamle verden - Cleopatra, Dronningen av Sheba - bokstavelig talt badet i medisinske urter og blomster. Hvis du er litt uvel eller bare sliten, ta et bad med kamille (4 ss. Skjeer), havtornfrukter (5 ss. Skjeer), horsetail (3 ss. Skjeer), arnica (3 ss. Skjeer), furunåler (12 spiseskjeer), birk blader (5 ss), nesel (3 ss), coltsfoot (b ss) og duftende jordbærblader (6 ss). Neste dag, bytt ingrediensene i like deler av lind, enebær, mynte og lingonbærblader.

Vi lager juice: grønnsak, frukt, bær. drikkevarer

. Spinat og gulrotjuice med muskatøy Hopp 5-6 spenatblade og 3 skrelles gulrøtter gjennom en juicer, bland saftene, legg til litt sitronsaft og en klype muskatnøtt hvis du vil. Juice med melon og appelsin Skal apelsiner, del i skiver. Massemelon skåret i terninger. Passer hele juiceren og server med isbiter. Juice med vannmelon og bringebær 500 g vannmelonmasse, rengjør steinene og lag juiceen. Vri noen sprigs av mynte inn i en ball og også passere gjennom en juicer. 200 g bringebær, tørk gjennom en sigte fra beinene og bland potetmos med den tilberedte juiceen.

Gråt for helse! Depresjon og tretthet

. Komprimerer. Den enkleste - Fest brygede og kjølte poser med svart eller grønn te. Eller bryg sterk bladte og applicer bomullsputer som er fuktet i øynene dine. Te bør være uten tilsetningsstoffer. Det er også nyttig å lage kompresser fra avkok av kamille, persille eller kalkblomst. Komprimering kan påføres varm, kald eller kontrasterende, alternativt påføring av bomullsputer gjennomvåt i en varm løsning, deretter kjølt (eller isbiter fra disse dekkene). Det er nyttig å sette friske agurk sirkler på øynene dine (en ekstra vannkilde). Ta vitaminer. Rødhet i øynene kan oppstå på grunn av mangel på vitamin A og B2 i kroppen. I kostholdet må du legge inn de svarte bærene (currants og blåbær), persille og rå gulrøtter. Spesielt godt fordøyd revet gulrøtter med tilsatt.

Hva å gjøre med ansiktet? Mote og skjønnhet

I går så jeg på de nye bildene og var forferdet ((Jeg har nylig reddet ansiktspleie, for å si det mildt, reddet, og selv nå kan jeg ikke bruke mye penger. Kanskje du kan gi råd om hva du kan gjøre med _this_..

Flere Artikler Om Typer Acne